Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

18-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Dit is karaktermoord": Taylor Swift pikt het niet dat Kim Kardashian pijnlijke opname online zet

"Dit is karaktermoord": Taylor Swift pikt het niet dat Kim Kardashian pijnlijke opname online zet

http://oi64.tinypic.com/v3n1c0.jpg

De slaande ruzie tussen Taylor Swift en Kanye West heeft een nieuw kookpunt bereikt. Met 'dank' aan Kim Kardashian, die gisteren met een opname bewees dat de zangeres wél op voorhand op de hoogte was van een nieuw nummer waarin hij haar naam zou gebruiken. Tot nu toe had Taylor dat altijd ten stelligste ontkend. Het nieuwe akkefietje lijkt haar onschuldige imago alvast geen deugd te doen.

"I feel like me and Taylor might still have sex. Why? I made that bitch famous. God damn, I made that bitch famous." In 'Famous' noemt de rapper Taylor zonder pardon een 'bitch' waarmee hij nog wel eens het bed zou kunnen delen. En dat hij haar beroemd maakte? Daarmee verwees Kanye naar de uitreiking van de MTV Video Music Awards in 2009. Toen Swift de prijs kreeg voor 'Beste video' nam hij haar microfoon af en verklaarde hij dat Beyoncé die prijs had moeten krijgen. Een celebrity-rel van jewelste was geboren.

Swift heeft altijd ontkend dat ze iets wist van de plannen van Kanye om haar naam in een song te gebruiken. In een interview met het lifestyletijdschrift GQ zette Kim, realityster en muze van Kanye, de puntjes echter op de i. "Ze was volledig akkoord en wist perfect dat het nummer zou uitkomen. Mijn man heeft haar zelfs opgebeld om te vragen of ze de tekst van het nummer wilde goedkeuren. Welke rapper belt er nu naar het meisje dat hij in z'n nummer zet om haar akkoord te krijgen?"

Gisteren ging Kim nog een stap verder door een opname van het telefoongesprek tussen Kayne en Taylor op haar Snapchat-account te zetten. Daarin is inderdaad te horen dat Taylor geen probleem heeft met het seksueel getinte zinnetje, ze vat het zelfs als een compliment op. "Ik waardeer het dat je me dit op voorhand vertelt. Echt vriendelijk van jou. Ik heb een foto op Instagram gezet van de bloemen die je me stuurde, daar heb ik de meeste likes ooit aan overgehouden."

"Ik vind je belangrijk als persoon en als vriendin", riposteert Kanye. "Ik wil dat je je er goed bij voelt. Ik wil niet rappen om mensen een slecht gevoel te geven. Ik heb een verantwoordelijkheid tegenover jou. Leuk dat je er geen probleem van maakt."

Eén klein probleem nog wel: dat Kanye haar een bitch zou noemen, is niet in het filmpje te horen. Iets wat Taylor op haar Instagramprofiel perfect uitspeelde om opnieuw in de slachtofferrol te kruipen. "Waar is de video waarin Kanye mij vertelt dat hij me 'die bitch' zou noemen in zijn lied? Die bestaat niet, want dat is nooit gebeurd. Je kan iemands emotionele reactie niet inschatten als die persoon voor de hele wereld plots een bitch genoemd wordt."

"Natuurlijk wilde ik het lied leuk vinden. Ik wilde Kanye graag geloven toen hij me zei dat ik het liedje goed zou vinden. Ik wilde dat we vrienden zouden zijn. Hij beloofde dat hij het nummer voor mij zou spelen, maar dat heeft hij nooit gedaan. Je kan geen lied 'goedkeuren' als je het nog nooit gehoord hebt. Valselijk afgeschilderd worden als leugenaar terwijl ik nooit het volledige verhaal te horen gekregen heb, is karaktermoord. Ik zou heel graag hebben dat deze soap stopt, al sinds 2009 ben ik hier tegen mijn wil in betrokken geraakt."

"Dat moment waarop Kanye West in het geniep je telefoongesprek opneemt en Kim het vervolgens online zet", schreef de zangeres er ook nog bij. De nieuwe onthulling lijkt echter als een boemerang in haar gezicht terug te keren. "Geen fan van beiden, maar ik denk dat dit weergeeft hoe achterbaks en manipulatief Taylor echt is", klinkt het bijvoorbeeld. Een reactie die op het forum van de 'Daily Mail' inmiddels al meer dan tienduizend duimpjes gekregen heeft.

Of nog: "Die zogezegde onschuld van Taylor, ik kan het niet meer aan. Ze beschuldigt Kanye van karaktermoord, maar ze heeft in 'Bad Blood' net hetzelfde gedaan met Katy Perry. Een koekje van eigen deeg!" En: "Kanye is in mijn ogen gewoon een arrogante eikel, maar Taylor gedraagt zich steeds meer als een wanhopige freak. Altijd de vermoorde onschuld spelen, maar ze weet perfect wat ze doet (en dit komt van iemand die haar muziek in 2008 nog leuk vond)."

Ook de Amerikaanse actrice Selena Gomez liet duidelijk verstaan wat ze van het hele welles-nietes-spelletje vond.

18-07-2016 om 22:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze topcast speelt in Vlaamse versie 'Orange is the New Black'?

Deze topcast speelt in Vlaamse versie 'Orange is the New Black'?

http://oi63.tinypic.com/t71zrm.jpg

Zender VIER komt met een nieuwe fictireeks over een Gentse vrouwengevangenis. Bij de opnames, die vorige week zijn begonnen, is alvast een topcast betrokken, met onder meer Ruth Becquart, Gilda De Bal en Veerle Dobbelaere.

Gevangenisdrama's zijn hot, en dat is ook de mensen bij VIER niet ontgaan. In de Verenigde Staten hebben ze de immens populaire Netflix-reeks Orange is the New Black, in Australië hebben ze Wentworth. En binnenkort komt er dus ook in Vlaanderen een vergelijkbare reeks: vorige week startte VIER met de opnames van Gent-West, al is dat nog een voorlopige werktitel.

De reeks is gebaseerd op fictiereeks Wentworth - ondertussen aan een vierde seizoen toe - van de Australische producent Reg Watson. Die verdiende zijn sporen onder andere met de wereldwijd bekende tv-reeks Neighbours. In de reeks komt Veronique Dockx - vertolkt door Ruth Becquart - in gevangenis Gent-West terecht, omdat ze haar echtgenoot na jarenlang misbruik probeerde te verstikken. "Veronique vindt maar moeilijk haar draai in deze nieuwe en voor haar bedreigende omgeving waar leugens, manipulatie en chantage meer regel dan uitzondering zijn", schrijft VIER in een persbericht.

Omdat er in België geen leegstaande gevangenis voor handen was, liet VIER een gigantische set van maar liefst 2.000 vierkante meter neerpoten in een leegstaande loods in Gent.

Topcast

Voor de reeks wist VIER een topcast te strikken. Onder meer Gilda De Bal, Ruth Becquart, Veerle Dobbelaere, Michaël Pas en Evelien Bosmans zullen te zien zijn in de reeks, net als Joke Devynck, Tatyana Beloy, Lucas Van den Eynde en Charlotte Anne Bongaerts.

De reeks zal ten vroegste rond 2018 worden uitgezonden op VIER. Telenet-klanten zullen de reeks enkele maanden op voorhand kunnen bekijken via Play en Play More.

In september komt VIER met een andere nieuwe fictiereeks: Callboys, de nieuwe fictiereeks van Jan eelen met onder meer Matteo Simoni, Rik Verheye en Stef Aerts.

18-07-2016 om 22:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pol Van Den Driessche wil tentoonstelling staatsgeschenken

Pol Van Den Driessche wil tentoonstelling staatsgeschenken

http://oi67.tinypic.com/2ezsewz.jpg

N-VA-senator Pol Van Den Driessche stelt voor om de geschenken die de koning krijgt tijdens officiële bezoeken, tentoon te stellen, bijvoorbeeld tijdens de jaarlijkse openstelling van het Koninklijk Paleis. Dat schrijft hij in een brief aan Frans Van Daele, de kabinetschef van de koning, waarover De Zondag ook bericht.

"Het zou mooi zijn mochten ook gewone stervelingen die geschenken kunnen bewonderen", aldus Van Den Driessche. Hij verwijst naar het hoofdkwartier van de Verenigde Naties in New York, waar geschenken van naties uit de hele wereld zijn tentoongesteld, en het Franse Musée du Septennat in Nièvre, waar de geschenken van voormalig president François Mitterand worden getoond.

Van Den Driessche vraagt zich ook af aan wie de geschenken toebehoren. "Voor mij lijkt het evident dat deze cadeaus staatseigendom zijn en geen privébezit. Immers, de monarch (of in een republiek: de president) ontving deze cadeaus uit hoofde van zijn functie, als staatshoofd en dus niet als privépersoon", schrijft de senator, die erop wijst dat "deze kwestie in andere monarchieën, zoals Nederland of Denemarken, perfect geregeld is".

"Over eventuele afspraken en regels in België vind ik niks terug. Indien dat ook effectief het geval is, dan lijkt de tijd aangebroken om daar wel een code voor op te stellen", zegt Van Den Driessche, die toevoegt bereid te zijn tot "een verdere gedachtewisseling hierover".

"Ik hoop dat het Paleis mijn suggesties aangrijpt om een voorstel uit te werken", aldus Van Den Driessche nog in De Zondag. Wetgevende initiatieven komen er voorlopig niet.

17-07-2016 om 17:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15 jaar Legally Blonde (en Reese past nog steeds in de kostuums)

15 jaar Legally Blonde (en Reese past nog steeds in de kostuums)

http://oi65.tinypic.com/dfdlsl.jpg

Ah, Legally Blonde: een film zonder culturele waarde, maar wel een die in ons gezamenlijke geheugen gegrift staat. Want geef toe, er zit een Elle Woods in ieder van ons. De prent is intussen al 15 jaar oud, en Reese Witherspoon vierde die verjaardag op grandioze wijze (inclusief bend and snap).

Na de film mocht Reese duidelijk de hele kleerkast van Elle Woods mee naar huis nemen, want deze week trok ze enkele oude kostuums weer aan voor het verjaardagsfeestje. En die zien er nog steeds even geweldig uit:

17-07-2016 om 16:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Film 'Bastille Day' uit Franse zalen gehaald

Film 'Bastille Day' uit Franse zalen gehaald

http://oi67.tinypic.com/ilb1j4.jpg

De actiefilm "Bastille Day" is sinds vandaag niet meer te zien in de Franse bioscopen. De film, die afgelopen woensdag in Frankrijk uitkwam, gaat over de poging om een aanslag in Parijs te vermijden op de Franse nationale feestdag, in het Engels "Bastille Day" genoemd. Distributeur StudioCanal haalt de film nu uit roulatie bij onze zuiderburen uit respect voor de slachtoffers van de aanslag in Nice. Dat meldt The Guardian.

De film, met de Britse acteurs Idris Elba en Richard Madden in de hoofdrollen, werd vertoond in 230 zalen. De slogan van de film was "This year, they are the fireworks".

Na de aanslag donderdag was al beslist om de reclameaffiches voor de film te verwijderen, maar de bioscopen konden zelf kiezen of ze de film al dan niet vertoonden. Zaterdagavond maakte StudioCanal bekend dat de film helemaal uit roulatie wordt gehaald in Frankrijk.

In het Verenigd Koninkrijk en Duitsland werd de release eerder dit jaar al uitgesteld vanwege de aanslagen in Parijs in november. Uiteindelijk kwam de film in april in de Britse en in juni in de Duitse zalen.

In België is de release voorzien op 17 augustus.

17-07-2016 om 16:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor de plastische chirurg: vier bizarre ingrepen uit het oude Hollywood

Voor de plastische chirurg: vier bizarre ingrepen uit het oude Hollywood

http://oi63.tinypic.com/20rtkc7.jpg

Tegenwoordig heeft elke celebrity wel een of andere cosmetische ingreep laten uitvoeren, maar toen de Old Hollywood-actrices furore vierden, stond de plastische chirurgie nog op een laag pitje. De dames moesten erg spitsvondig te werk gaan om hun uiterlijk te verbeteren, en dat deden ze onder meer op deze (pijnlijke) manieren.

1.Elektrolyse

In de jaren '30 en '40 moest je beantwoorden aan het blanke schoonheidsideaal, wilde je een succesvolle ster worden. Daarbij werd onder meer veel aandacht besteed aan de haarlijn, die niet te laag mocht vallen. Rita Hayworth - echte naam: margarita Carmen Cansino - was van Spaanse afkomst en had de bijhorende lage haarlijn.

Om die te verhogen volgde ze een jaar lang elektrolysebehandelingen, een nogal pijnlijk proces waarbij haar voorhoofd elektrische schokken kreeg. Zo werden de haarwortels uiteindelijk vernield. Voor Rita werkte het alvast: na de behandelingen ging haar carrière vlotjes vooruit. Ook Marilyn Monroe was trouwens fan van de techniek.

2. Jukbeenderen bij de tandarts

Marlene Dietrich, dé ster van de jaren '40, werd mede beroemd door haar enorm scherpe jukbeenderen. Het gerucht doet echter de ronde dat die geen deel uitmaakten van haar natuurlijke gezicht, en foto's van een jonge Dietrich ondersteunen die stelling. Ze zou al haar kiezen laten verwijderen hebben, zodat de huid onder haar jukbeenderen meer naar binnen zou vallen. Auwtsj.

3. De Croydon facelift

Mocht je er nog aan twijfelen: Marlene Dietrich had een hoge pijngrens. De actrice was naast haar tandartsbezoekjes ook zowat het boegbeeld van de Croydon facelift. Die methode bereikt hetzelfde effect als een moderne facelift, maar dan door de huid naar achter te trekken met chirurgische tape. Dietrich versterkte het effect nog door in haar kapsel strategisch strak te wringen.

De Croydon facelift wordt vandaag nog toegepast, minus de tape dan. Kim Kardashian is onder meer fan van de hoge, strakke paardenstaart die je gezicht meteen een strakker effect geeft. Wij raden echter niet aan om het zelf veel toe te passen: de huid van je gezicht is erg broos en zal zijn elasticiteit zo nog sneller verliezen.

4. De nosejob avant-la-lettre

Vandaag is een neuscorrectie een routineoperatie geworden, maar ten tijde van Marilyn Monroe was het een riskante ingreep. Marilyn, een prachtige vrouw met een verwrongen zelfbeeld, gaf nooit officieel toe dat ze aan haar neus had laten werken. Haar kinderfoto's spreken echter voor zich, en ook een röntgenfoto van haar schedel bewees dat er geprutst was met haar kraakbeen. Maar toegegeven: het resultaat mocht er wel wezen.

17-07-2016 om 16:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Michael Jackson wilde trouwen met 12-jarig meisje en was dolverliefd op 11-jarige Emma Watson"

"Michael Jackson wilde trouwen met 12-jarig meisje en was dolverliefd op 11-jarige Emma Watson"

http://oi63.tinypic.com/so4hhv.jpg

"Michael Jackson was zo geobsedeerd door een 12-jarig meisje dat hij zo snel mogelijk met haar wilde trouwen. En de King of Pop had ook zijn oog laten vallen op Emma Watson, de actrice uit de Harry Potter-films, toen ze amper elf jaar oud was. Als hij Harriet Lester (tweede van links op de foto; nvdr) niet kon krijgen, zou hij met haar in het huwelijksbootje stappen." Die confronterende verklaringen staan te lezen in een nieuw boek dat dinsdag verschijnt. Geen onbelangrijk detail: de auteur is Conrad Murray, de dokter die schuldig bevonden werd aan de dood van Jackson. Hij werd veroordeeld tot vier jaar cel, maar kwam na twee jaar al vervroegd vrij.

Jackson zou Murray toevertrouwd hebben dat hij een boontje had voor Harriet, de dochter van zijn goede vriend Mark Lester. "Michael werd verliefd op haar toen ze vijf jaar oud was. Toen ze twaalf was, kon hij haar helemaal niet meer uit zijn hoofd krijgen. Hij wilde dat ik samen met hem haar vader zou bezoeken en hem de trouwplannen zou voorleggen. Hij wilde een fortuin aan zijn bruid besteden en haar op die manier een makkelijk leven schenken", schrijft hij in 'This is it'. De titel van het boek verwijst naar de reeks concerten die Jackson aan het voorbereiden was op het moment dat hij stierf aan een overdosis propofol. Lester zelf weigert voorlopig te reageren op de insinuaties.

"Moest zweren er niets over te zeggen"
Een heel hoofdstuk is gewijd aan de zogenaamde voorliefde van Jackson voor heel jonge meisjes. "Ik maakte me zorgen om haar leeftijd. Ik wist wel dat in sommige landen gearrangeerde huwelijken bestaan, maar in Amerika en Engeland staat zoiets gelijk aan verkrachting. Hij had al iemand ingeschakeld om na te gaan of dit wettelijk kon. Ik moest ook zweren dat ik er tegen niemand iets over zou zeggen. 'Alleen jij zal weten wanneer de tijd er rijp voor is', zei hij."

En die tijd is nu blijkbaar gekomen, oordeelt Murray. Jackson heeft geruchten over kindermisbruik altijd fel tegengesproken, intussen zou hij de families van zogezegde slachtoffers wel miljoenen zwijggeld betaald hebben.

Verkleed als clown
Het boek bevat nog meer opvallende onthullingen. Zo zou de zanger zich ooit als clown verkleed hebben om onherkenbaar zijn gangen te kunnen gaan met callgirls. Hij zou daarbij ook een vals Arabisch accent gebruikt hebben en gespeeld hebben dat hij in het verleden een beroerte gekregen had. "Hij droeg een pyjama en een chirurgisch masker, in zijn geval uiteraard niet de meest geschikte vermomming. Hij is vaak zo gezien geweest."

De popster zou ook toegegeven hebben dat hij met zijn tweede vrouw Debbie Rowe nooit intiem geweest is. Ze beviel van Michael Junior (19) en Paris (18) via kunstmatige inseminatie. Zoon Blanket (14) kwam ter wereld via een onbekende draagmoeder. "Maar hij wilde nog meer kinderen via kunstmatige inseminatie."

Emma Watson
En dan was er dus nog Emma Watson, van haar zou een levensgroot kartonnen bord in zijn woning in Los Angeles gestaan hebben. "Michael vertelde dat hij bijna even gek was van Emma dan van Harriet. Hij was verliefd geworden toen ze meespeelde in de eerste Harry Potter-film, ze was toen elf jaar. Emma was zijn tweede keuze als bruid."

"Ik heb Michael nooit lastige vragen gesteld omtrent die beschuldigingen rond pedofilie. Ik wist dat hij zou dichtklappen bij zo'n gevoelig onderwerp. Eén ding staat wel vast: de manier waarop hij over jonge meisjes sprak, was niet zoals bij een onschuldige kalverliefde. Het ging echt om een onbeantwoorde liefde."

Murray en Jackson leerden elkaar in 2006 kennen in Las Vegas, het klikte blijkbaar meteen. "Ik was veel meer dan enkel maar zijn dokter. Ik was een van zijn beste vrienden en zijn enige vertrouwenspersoon." En dan zulke intieme details te grabbel gooien, is dat geen verraad? "Ik zweer dat ik de zegen van Jackson gekregen heb om te onthullen hoe zijn laatste jaren verlopen zijn", besluit hij.

17-07-2016 om 16:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Queen heeft 168 premiers gehad

Queen heeft 168 premiers gehad

http://oi67.tinypic.com/1zg7vgj.jpg

Het zou een uitdagende vraag zijn voor een quiz over koningin Elizabeth. Noem alle 168 premiers die in de 64 jaar sinds 1952 onder haar hebben gediend. Misschien dat er nog een hint kan worden gegeven: die premiers komen uit 31 verschillende landen.

Misschien dat Elizabeth na lang denken zelf het antwoord nog weet. Ze heeft tenslotte met alle 168 op een of andere manier te maken gehad. Dat de lijst met premiers zo lang is, komt omdat Elizabeth ook koningin is van vijftien andere landen dan het Verenigd Koninkrijk en in het verleden over nog een handvol meer.

Theresa May, die deze week aantrad in Downing Street 10, is de dertiende Britse premier van de Queen. In Australië en Nieuw-Zeeland staat de teller al op veertien en Justin Trudeau is in Canada nummer twaalf. Het piepkleine Tuvalu, pas onafhankelijk sinds 1978, heeft sindsdien al ook al twaalf regeringsleiders gehad - 0,1 procent van de bevolking van 10.000.

Andere landen, die kort na het aantreden van Elizabeth of snel na de onafhankelijkheid een republiek zijn geworden, zijn goed voor maar één premier (Ghana, Oeganda, Kenia) of twee (Malta, Mauritius).

Niet meegeteld zijn de 'first ministers', de leiders van overzeesse gebiedsdelen als Bermuda en Gibraltar, of van Schotland en Wales.

Het lijstje: Australië en Nieuw-Zeeland 14, Verenigd Koninkrijk 13, Canada en Tuvalu 12, Solomon eilanden 11, Jamaica 9, Barbados, Grenada, Papoea Nieuw-Guinea en St Lucia 7, Sri Lanka 6, Antigua, Belize, en St Vincent 4, Bahama's, St Kitss, Sierra Leone en Zuid-Afrika 3, Fiji, Malta, Mauritius en Tanzania 2, Gambia, Ghana, Guyana, Kenia, Malawi, Nigeria, Trinidad en Oeganda alle 1.

17-07-2016 om 02:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brief Paul McCartney brengt 13.000 euro op

Brief Paul McCartney brengt 13.000 euro op

http://oi64.tinypic.com/24pyreb.jpg

Een brief van Paul McCartney gericht aan Prince heeft 14.822 dollar (13.319 euro) opgebracht tijdens een veiling van RR Auction in de Amerikaanse plaats Boston. Dat meldt Mirror.

In de ongedateerde twee pagina's tellende brief vraagt Paul of Prince geld wil doneren aan de Liverpool Institute for Performing Arts, de school die de voormalig Beatle in 1996 mede oprichtte. Ook nodigt McCartney hem uit een keer een les bij te wonen en zijn studenten een paar 'moves' te leren.
Het is onduidelijk of de in april overleden Prince uiteindelijk iets heeft gedoneerd. ''Het overgrote deel van zijn donaties zijn anoniem gedaan'', aldus RR Auction-topman Robert Livingston.

17-07-2016 om 02:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gwyneth Paltrow en Chris Martin officieel gescheiden

Gwyneth Paltrow en Chris Martin officieel gescheiden

http://oi65.tinypic.com/11qpk46.jpg

Gwyneth Paltrow en Chris Martin zijn twee jaar nadat ze bekendmaakten een einde aan hun relatie te maken, dan eindelijk officieel gescheiden. Dat meldt People.

De 43-jarige actrice en de 39-jarige frontman van Coldplay bereikten eind mei al een overeenkomst over gedeeld gezag over hun dochter Apple (12) en zoon Moses (10), de verdeling van hun vastgoed en ook spraken ze af dat ze beiden afzagen van partneralimentatie. En die overeenkomst is nu officieel goedgekeurd door een rechter.

Gwyneth en Chris leerden elkaar in 2002 na een concert van Coldplay kennen. Een jaar later trouwden ze in het geheim. In maart 2014 kondigden ze aan te gaan scheiden. Ze kunnen nog steeds goed met elkaar overweg en gaan zelfs af en toe gezamenlijk met de kinderen op vakantie.

17-07-2016 om 02:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daniël Termont zingt zorgen weg op cd-voorstelling Koen Crucke

Daniël Termont zingt zorgen weg op cd-voorstelling Koen Crucke

http://oi64.tinypic.com/2dankur.jpg

In het Gentse stadhuis heeft Koen Crucke zijn nieuwe cd voorgesteld in het bijzijn van burgemeester Daniël Termont en collega Margriet Hermans.

Zij kent Crucke als een echt podiumbeest, maar Termont liet zich ook niet kennen. Hij zong zijn Optima-zorgen weg in een duet met zijn goede vriend.

'Meneer Spaghetti' staat al vijftig jaar op de planken, maar zou er graag nog twintig bijdoen. "Een artiest stopt niet", zegt Cucke. "Ik wil doodvallen op de scène".

17-07-2016 om 02:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natalia heeft samen met Astrid Bryan de tijd van haar leven in LA

Natalia heeft samen met Astrid Bryan de tijd van haar leven in LA

http://oi68.tinypic.com/2upfzf6.jpg

In Los Angeles schijnt de zon wel, dat bewijst zangeres Natalia met een reeks zomerse kiekjes op Facebook. Maar ze bezoekt er niet alleen haar vriendin Astrid Bryan, ze werkt er ook druk aan haar carrière.

Samen met haar manager heeft Natalia namelijk ook heel wat vergaderingen op de planning staan tijdens haar verblijf in Los Angeles. Maar geef toe, er zijn slechtere omstandigheden om in te moeten werken. Zo geniet Natalia aan de andere kant van de oceaan van ontbijt in bikini aan het zwembad en stoeit ze met Astrid Bryan in de zon.

17-07-2016 om 02:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cast Fifty Shades veilig na aanslag Nice

Cast Fifty Shades veilig na aanslag Nice

http://oi66.tinypic.com/33afcya.jpg

De cast en medewerkers van de film Fifty Shades Darker zijn veilig na de aanslag in Nice, waar aan de film wordt gewerkt.

"Iedereen die op locatie in het zuiden van Frankrijk werkt maakt het goed", zo liet Dana Brunetti, een producent van de film, weten via Facebook. "Iedereen heeft zich gemeld en is veilig en wel. Bedankt voor iedereens berichten en zorgen. Weer een verdrietige dag voor Frankrijk en de wereld."

De opnames voor het vervolg op Fifty Shades Of Grey vonden tot woensdag plaats net buiten Nice. De productie zat er een dag voor de aanslag op, maar iedereen was nog wel ter plaatse. De film met Dakota Johnson en Jamie Dornan in de hoofdrollen is vanaf 10 februari 2017 in de bioscopen te zien.

16-07-2016 om 01:33 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische fanclub bouwt decor voor grote Star Wars-conventie

Belgische fanclub bouwt decor voor grote Star Wars-conventie

http://oi66.tinypic.com/3u7ba.jpg

De Belgische Star Wars-fanclub 501st Belgian Garrison mocht voor Lucasfilm het decor bouwen van de wereldwijd uitgezonden en massaal bekeken liveshow Star Wars.com.

Die show begon vanmorgen live uit te zenden vanop het Star Wars Celebration-evenement in Londen en loopt door tot zondagavond. "We zijn erin geslaagd om de volledige aankleding van de Star Wars.com-stage op ons te nemen", zegt fanclubvoorzitter Stefan Cembolista. "De Belgen hebben hier alles overgenomen. Geweldig."

De Belgische fanclub biedt een primeur aan tijdens de beurs in Londen: een nieuwe versie van de Millennium Falcon. Vijftien fans hebben er vijf weken lang elke dag aan gewerkt in een loods in Aalst. Sommigen begonnen er al aan om 3 uur 's morgens. Kostprijs is een kleine twintigduizend euro, een bedrag dat de fanclub volledig op zich neemt.

Gigantische eer
"Wij hoeven daar geen geld voor van Lucasfilm", luidt het. "Het feit dat straks Carrie Fisher en Mark Hamill hier in onze sets zullen worden geïnterviewd, is een gigantische eer. Dat we bovendien backstage met hen een persoonlijk gesprek kunnen voeren en hen zelfs een Belgisch biertje kunnen aanbieden, is voor een Star Wars-fan onbeschrijfelijk. Dat geeft een heel speciaal gevoel."

Het jaarlijkse evenement duurt nog tot zondagavond. De merchandise gaat er vlot van de hand en fans schuiven urenlang aan voor een (betalende) handtekening met een acteur.

16-07-2016 om 01:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kevin Janssens waagt zich aan regio promospot Filmfestival Oostende

Kevin Janssens waagt zich aan regio promospot Filmfestival Oostende

http://oi68.tinypic.com/k0njhj.jpg

Voor het tiende Filmfestival Oostende neemt acteur Kevin Janssens voor het eerst plaats in de regisseursstoel. Hij maakt de promospot voor het filmfestival. Dat meldt de organisatie vandaag.

Kevin Janssens is de Master van het Filmfestival van Oostende, wat inhoudt dat hij een grote inbreng heeft in de nominatiestrijd voor de Ensors en in de programmatie, maar de acteur kreeg er nog een taak bij. Nu brengt hij ook het thema "film noir", het thema van het tiende filmfestival, tot leven in de promospot van het festival met een staaltje acteer- én regiewerk.

Hij verzamelde hiervoor een indrukwekkende crew, die op vier locaties in Oostende draaide. De muziek is van Steve Willaert, de acteerprestaties van onder meer Steven Frederickx, Geertrui Peeters, Bert Reyskens en Christophe Vanhoutte.

Het filmfestival start met 'Everybody Happy' van Nic Balthazar. De nominaties voor de Ensors worden op 5 augustus bekend gemaakt.

16-07-2016 om 01:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BV's en sterren bidden voor Nice

BV's en sterren bidden voor Nice

http://oi68.tinypic.com/2edayc0.jpg

Beroemdheden hebben na de aanslag in Nice hun medeleven getoond. Met de hashtag #PrayForNice lieten bekende mensen online weten voor de slachtoffers te bidden.

Op Instagram postte Eva Daeleman een gebroken hart en een Franse vlag. 'Waarom waarom waarom?', schreef ze erbij. "Be Nice", postte Hanne van K3. "Vrede is niet iets waar je om moet wensen, maar iets dat je moet doen."

16-07-2016 om 01:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mick Jagger (72) wordt opnieuw vader

Mick Jagger (72) wordt opnieuw vader

http://oi66.tinypic.com/2sb0f1s.jpg

The Rolling Stones-frontman verwacht zijn achtste kind, zo meldt The Sun. Twee maanden geleden werd mede-Rolling Stone Ronnie Wood (68) nog vader van een tweeling.

Het zal het eerste gezamelijke kind worden voor de 72-jarige Mick Jagger en zijn 29-jarige Amerikaanse vriendin Melanie Hamrick. De twee hebben een relatie sinds 2014, maar wonen bewust niet samen en willen dat zo houden. "Melanie is intelligent en heeft zo haar eigen ideeën over hoe ze haar leven wil leiden. Ze weet welke fantastische relatie Mick heeft met al zijn kinderen en kijkt er voor hem naar uit dat hij weer vader zal worden.", aldus de woordvoerder van Jagger.

Jagger heeft ondertussen al zeven kinderen (geboren tussen 1970 en 1999) bij vier verschillende vrouwen.

16-07-2016 om 01:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Harry laat zich live op Facebook testen op hiv

Prins Harry laat zich live op Facebook testen op hiv

http://oi65.tinypic.com/dgijnp.jpg

Volgers van de Facebookpagina van het Britse koningshuis kregen vandaag een opvallende melding: prins Harry zou live op Facebook een hiv-test gaan doen. Waarom? Om te tonen dat zo'n test opvallend snel gaat en ook heel gemakkelijk is. Een bijzonder originele en moderne manier om zoveel mogelijk mensen aan te sporen om zich ook te laten testen op het hiv-virus.

De Britse prins was donderdag in het Guys and St. Thomas Hospital in Londen en liet live in een filmpje zien hoe simpel het is om een hiv-test te doen. In de video is te zien hoe de dokter in Harry's vinger prikt voor een bloedtest en uitleg geeft.

Prins Harry vertelt dat hij wat zenuwachtig is, maar hij verbaast zich vooral over de snelheid waarmee het resultaat bekend is, want nog geen minuut later vertelt de dokter hem dat alles oké is.

"Of je nu man, vrouw, homo, hetero, zwart, blank bent. Het is zo makkelijk", besluit prins Harry. "Zelfs voor een roodharige", grapt hij, wijzend naar zijn eigen haar.

De prins zet zich met zijn eigen stichting Sentebale al meer dan tien jaar in voor kinderen met hiv in Afrika. Ook in eigen land brengt hij het onderwerp vaak aan de orde. Hij volgt daarin zijn moeder, prinses Diana, die ook veel deed om onderzoek en bestrijding van de ziekte mogelijk te maken.

15-07-2016 om 01:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw nummer Spice Girls uitgelekt

Nieuw nummer Spice Girls uitgelekt

http://oi64.tinypic.com/2d9ofvn.jpg

Voormalig Spice Girls-leden Geri Halliwell (43), Emma Bunton (40) en Mel B (41) werken in het geheim aan nieuwe muziek. Een van de nummers die de dames opgenomen hebben is echter al uitgelekt. De Britse krant The Sun beluisterde het nummer 'Song for Her'.

Het nummer van de drie leden van de meidengroep gaat volgens de krant over het verliezen van hun Spice-imago door hun drukke leven als moeders. "Een van de beste zinnen is: droog de tranen van twijfel, droom weer van vliegen en vergeet het meisje niet in de vrouw die je nu bent", schrijft The Sun.

'Song for Her' zou een echt Spice Girls-nummer en potentiële hit zijn waarin miljoenen fans die samen met de meiden opgroeiden zich kunnen herkennen.

Het nummer lekte uit nadat de laptop van Spice Girls producer Eliot Kennedy afgelopen vrijdag gestolen werd. Eerder werd al bekend dat Geri, Emma en Mel B volgend jaar een reünieconcert geven in Hyde Park voor de 21ste verjaardag van hun album Wannabe.

15-07-2016 om 01:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Missen gaan uit de kleren tegen problemen in de wereld

Missen gaan uit de kleren tegen problemen in de wereld

http://oi68.tinypic.com/1449qj5.jpg

De deelnemers van Miss Exclusive hebben zich van hun meest gewaagde kant laten zien in de aanloop naar de schoonheidswedstrijd. De dames poseerden poedelnaakt voor de lens van fotograaf Phil Tubbax om de aandacht te vestigen op verschillende problemen in de wereld.

15-07-2016 om 01:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!