Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

17-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natalia heeft samen met Astrid Bryan de tijd van haar leven in LA

Natalia heeft samen met Astrid Bryan de tijd van haar leven in LA

http://oi68.tinypic.com/2upfzf6.jpg

In Los Angeles schijnt de zon wel, dat bewijst zangeres Natalia met een reeks zomerse kiekjes op Facebook. Maar ze bezoekt er niet alleen haar vriendin Astrid Bryan, ze werkt er ook druk aan haar carrière.

Samen met haar manager heeft Natalia namelijk ook heel wat vergaderingen op de planning staan tijdens haar verblijf in Los Angeles. Maar geef toe, er zijn slechtere omstandigheden om in te moeten werken. Zo geniet Natalia aan de andere kant van de oceaan van ontbijt in bikini aan het zwembad en stoeit ze met Astrid Bryan in de zon.

17-07-2016 om 02:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cast Fifty Shades veilig na aanslag Nice

Cast Fifty Shades veilig na aanslag Nice

http://oi66.tinypic.com/33afcya.jpg

De cast en medewerkers van de film Fifty Shades Darker zijn veilig na de aanslag in Nice, waar aan de film wordt gewerkt.

"Iedereen die op locatie in het zuiden van Frankrijk werkt maakt het goed", zo liet Dana Brunetti, een producent van de film, weten via Facebook. "Iedereen heeft zich gemeld en is veilig en wel. Bedankt voor iedereens berichten en zorgen. Weer een verdrietige dag voor Frankrijk en de wereld."

De opnames voor het vervolg op Fifty Shades Of Grey vonden tot woensdag plaats net buiten Nice. De productie zat er een dag voor de aanslag op, maar iedereen was nog wel ter plaatse. De film met Dakota Johnson en Jamie Dornan in de hoofdrollen is vanaf 10 februari 2017 in de bioscopen te zien.

16-07-2016 om 01:33 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische fanclub bouwt decor voor grote Star Wars-conventie

Belgische fanclub bouwt decor voor grote Star Wars-conventie

http://oi66.tinypic.com/3u7ba.jpg

De Belgische Star Wars-fanclub 501st Belgian Garrison mocht voor Lucasfilm het decor bouwen van de wereldwijd uitgezonden en massaal bekeken liveshow Star Wars.com.

Die show begon vanmorgen live uit te zenden vanop het Star Wars Celebration-evenement in Londen en loopt door tot zondagavond. "We zijn erin geslaagd om de volledige aankleding van de Star Wars.com-stage op ons te nemen", zegt fanclubvoorzitter Stefan Cembolista. "De Belgen hebben hier alles overgenomen. Geweldig."

De Belgische fanclub biedt een primeur aan tijdens de beurs in Londen: een nieuwe versie van de Millennium Falcon. Vijftien fans hebben er vijf weken lang elke dag aan gewerkt in een loods in Aalst. Sommigen begonnen er al aan om 3 uur 's morgens. Kostprijs is een kleine twintigduizend euro, een bedrag dat de fanclub volledig op zich neemt.

Gigantische eer
"Wij hoeven daar geen geld voor van Lucasfilm", luidt het. "Het feit dat straks Carrie Fisher en Mark Hamill hier in onze sets zullen worden geïnterviewd, is een gigantische eer. Dat we bovendien backstage met hen een persoonlijk gesprek kunnen voeren en hen zelfs een Belgisch biertje kunnen aanbieden, is voor een Star Wars-fan onbeschrijfelijk. Dat geeft een heel speciaal gevoel."

Het jaarlijkse evenement duurt nog tot zondagavond. De merchandise gaat er vlot van de hand en fans schuiven urenlang aan voor een (betalende) handtekening met een acteur.

16-07-2016 om 01:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kevin Janssens waagt zich aan regio promospot Filmfestival Oostende

Kevin Janssens waagt zich aan regio promospot Filmfestival Oostende

http://oi68.tinypic.com/k0njhj.jpg

Voor het tiende Filmfestival Oostende neemt acteur Kevin Janssens voor het eerst plaats in de regisseursstoel. Hij maakt de promospot voor het filmfestival. Dat meldt de organisatie vandaag.

Kevin Janssens is de Master van het Filmfestival van Oostende, wat inhoudt dat hij een grote inbreng heeft in de nominatiestrijd voor de Ensors en in de programmatie, maar de acteur kreeg er nog een taak bij. Nu brengt hij ook het thema "film noir", het thema van het tiende filmfestival, tot leven in de promospot van het festival met een staaltje acteer- én regiewerk.

Hij verzamelde hiervoor een indrukwekkende crew, die op vier locaties in Oostende draaide. De muziek is van Steve Willaert, de acteerprestaties van onder meer Steven Frederickx, Geertrui Peeters, Bert Reyskens en Christophe Vanhoutte.

Het filmfestival start met 'Everybody Happy' van Nic Balthazar. De nominaties voor de Ensors worden op 5 augustus bekend gemaakt.

16-07-2016 om 01:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BV's en sterren bidden voor Nice

BV's en sterren bidden voor Nice

http://oi68.tinypic.com/2edayc0.jpg

Beroemdheden hebben na de aanslag in Nice hun medeleven getoond. Met de hashtag #PrayForNice lieten bekende mensen online weten voor de slachtoffers te bidden.

Op Instagram postte Eva Daeleman een gebroken hart en een Franse vlag. 'Waarom waarom waarom?', schreef ze erbij. "Be Nice", postte Hanne van K3. "Vrede is niet iets waar je om moet wensen, maar iets dat je moet doen."

16-07-2016 om 01:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mick Jagger (72) wordt opnieuw vader

Mick Jagger (72) wordt opnieuw vader

http://oi66.tinypic.com/2sb0f1s.jpg

The Rolling Stones-frontman verwacht zijn achtste kind, zo meldt The Sun. Twee maanden geleden werd mede-Rolling Stone Ronnie Wood (68) nog vader van een tweeling.

Het zal het eerste gezamelijke kind worden voor de 72-jarige Mick Jagger en zijn 29-jarige Amerikaanse vriendin Melanie Hamrick. De twee hebben een relatie sinds 2014, maar wonen bewust niet samen en willen dat zo houden. "Melanie is intelligent en heeft zo haar eigen ideeën over hoe ze haar leven wil leiden. Ze weet welke fantastische relatie Mick heeft met al zijn kinderen en kijkt er voor hem naar uit dat hij weer vader zal worden.", aldus de woordvoerder van Jagger.

Jagger heeft ondertussen al zeven kinderen (geboren tussen 1970 en 1999) bij vier verschillende vrouwen.

16-07-2016 om 01:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Harry laat zich live op Facebook testen op hiv

Prins Harry laat zich live op Facebook testen op hiv

http://oi65.tinypic.com/dgijnp.jpg

Volgers van de Facebookpagina van het Britse koningshuis kregen vandaag een opvallende melding: prins Harry zou live op Facebook een hiv-test gaan doen. Waarom? Om te tonen dat zo'n test opvallend snel gaat en ook heel gemakkelijk is. Een bijzonder originele en moderne manier om zoveel mogelijk mensen aan te sporen om zich ook te laten testen op het hiv-virus.

De Britse prins was donderdag in het Guys and St. Thomas Hospital in Londen en liet live in een filmpje zien hoe simpel het is om een hiv-test te doen. In de video is te zien hoe de dokter in Harry's vinger prikt voor een bloedtest en uitleg geeft.

Prins Harry vertelt dat hij wat zenuwachtig is, maar hij verbaast zich vooral over de snelheid waarmee het resultaat bekend is, want nog geen minuut later vertelt de dokter hem dat alles oké is.

"Of je nu man, vrouw, homo, hetero, zwart, blank bent. Het is zo makkelijk", besluit prins Harry. "Zelfs voor een roodharige", grapt hij, wijzend naar zijn eigen haar.

De prins zet zich met zijn eigen stichting Sentebale al meer dan tien jaar in voor kinderen met hiv in Afrika. Ook in eigen land brengt hij het onderwerp vaak aan de orde. Hij volgt daarin zijn moeder, prinses Diana, die ook veel deed om onderzoek en bestrijding van de ziekte mogelijk te maken.

15-07-2016 om 01:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw nummer Spice Girls uitgelekt

Nieuw nummer Spice Girls uitgelekt

http://oi64.tinypic.com/2d9ofvn.jpg

Voormalig Spice Girls-leden Geri Halliwell (43), Emma Bunton (40) en Mel B (41) werken in het geheim aan nieuwe muziek. Een van de nummers die de dames opgenomen hebben is echter al uitgelekt. De Britse krant The Sun beluisterde het nummer 'Song for Her'.

Het nummer van de drie leden van de meidengroep gaat volgens de krant over het verliezen van hun Spice-imago door hun drukke leven als moeders. "Een van de beste zinnen is: droog de tranen van twijfel, droom weer van vliegen en vergeet het meisje niet in de vrouw die je nu bent", schrijft The Sun.

'Song for Her' zou een echt Spice Girls-nummer en potentiële hit zijn waarin miljoenen fans die samen met de meiden opgroeiden zich kunnen herkennen.

Het nummer lekte uit nadat de laptop van Spice Girls producer Eliot Kennedy afgelopen vrijdag gestolen werd. Eerder werd al bekend dat Geri, Emma en Mel B volgend jaar een reünieconcert geven in Hyde Park voor de 21ste verjaardag van hun album Wannabe.

15-07-2016 om 01:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Missen gaan uit de kleren tegen problemen in de wereld

Missen gaan uit de kleren tegen problemen in de wereld

http://oi68.tinypic.com/1449qj5.jpg

De deelnemers van Miss Exclusive hebben zich van hun meest gewaagde kant laten zien in de aanloop naar de schoonheidswedstrijd. De dames poseerden poedelnaakt voor de lens van fotograaf Phil Tubbax om de aandacht te vestigen op verschillende problemen in de wereld.

15-07-2016 om 01:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Game of Thrones' genomineerd voor 23 Emmy's

'Game of Thrones' genomineerd voor 23 Emmy's

http://oi66.tinypic.com/anoq3s.jpg

De HBO-serie "Game of Thrones" is genomineerd voor 23 Emmy Awards, de prijzen voor beste televisieproducties van het afgelopen jaar. De serie is onder meer genomineerd voor beste dramaserie, de prijs die het vorig jaar nog wegkaapte.

'Game of Thrones'-actrices Emilia Clarke, Lena Headey en Maisie Williams zijn alle drie genomineerd in de categorie beste vrouwelijke bijrol. Peter Dinklage en Kit Harington zijn dan weer genomineerd voor beste mannelijke bijrol voor hun prestaties in de populaire fantasyreeks.

De FX-reeks 'The People v. O.J. Simpson: American Crime Story', een miniserie over het proces van American Football-speler en acteur O.J. Simpson, is 22 keer genomineerd. Cuba Gooding Jr. kan voor de rol van O.J. de prijs van beste acteur in een miniserie of film winnen.

Crimiserie 'Fargo', geïnspireerd op de gelijknamige film, maakt kans op 18 beeldjes. Ook de series 'Veep' (17) en 'House of Cards' (13) haalden een pak nominaties binnen.

Bij de kanshebbers voor beste acteur in een dramareeks zijn onder meer Kevin Spacey, ofte de Amerikaanse president Underwood in 'House of Cards', Matthew Rhys voor zijn rol in 'The Americans', Liev Schreiber (Ray Donovan) en Bob Odenkirk. Die laatste is beter bekend als advocaat Jimmy McGill in 'Better Call Saul', de prequel van 'Breaking Bad' waarin Odenkirk de inmiddels malafide advocaat Saul Goodmann speelt.

Claire Danes, beter bekend als Carrie Mathison uit 'Homeland', maakt kans voor de prijs van beste actrice in een dramareeks. Robin Wright, mevrouw Underwood, is een van haar concurrenten. Kirsten Dunst kan dan weer beste actrice in een minireeks of film worden voor haar rol in 'Fargo'.

De kanshebber voor beste dramaserie zijn tot slot 'The Americans', 'Better Call Saul', 'Downton Abbey', 'Homeland', 'House of Cards', 'Mr. Robot' en dus ook 'Game of Thrones'.

De Emmy's worden dit jaar uitgereikt op 18 september. De show wordt gepresenteerd door Jimmy Kimmel.

15-07-2016 om 01:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste beelden van nieuwe K3 met hun partners

Eerste beelden van nieuwe K3 met hun partners

http://oi66.tinypic.com/2092deg.jpg

K6. Voor het eerst samen in één beeld. Vanavond ging in Knokke-Heist Amaluna, het nieuwe hoogstandje van Cirque De Soleil, in première en daarbij krioelde de rode loper van het mooie volk. Al werd de show vooral gestolen door de gloednieuwe K3-tjes. Onze videoman was ter plaatse en maakte de allereerste beelden van de nieuwe K3 met hun partners.

Hanne bracht haar Jorn mee, Klaasje schitterde aan de arm van Max en Marthe maakte haar eerste publieke verschijning aan de zijde van Viktor Verhulst. Het zestal genoot met open mond van het spektakel waarin het verhaal verteld wordt van een mysterieus eiland dat overspoeld wordt door een groep jongemannen. 

15-07-2016 om 01:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ik ben compleet, met of zonder kind", waarom Jennifer zo boos is door zwangerschaproddels

"Ik ben compleet, met of zonder kind", waarom Jennifer zo boos is door zwangerschaproddels

http://oi65.tinypic.com/2dv50tl.jpg

Hollywoodster Jennifer Aniston is de verhalen over een vermeende zwangerschap beu. De wereldberoemde actrice schrijft in een rake column aan de Amerikaanse nieuwswebsite Huffington Post: "Ik ben niet zwanger. Het idee heerst dat als vrouwen niet getrouwd zijn en geen kinderen hebben, ze niet succesvol of niet gelukkig zijn."

De 47-jarige Jennifer gaat nooit in op roddels die over haar circuleren, maar daar brengt ze met deze brief verandering in. "Ik steek liever geen energie in de leugenindustrie'', schrijft de Friends-ster. "Maar ik wil wel deelnemen aan een bredere discussie.''

Die gaat volgens Jennifer over de manier waarop vrouwen in de media worden neergezet. "De manier waarop de pers mij portretteert geeft de ontmenselijking van vrouwen weer. Showbizzjournalisten houden dat in stand, door alleen te focussen op ons uiterlijk voorkomen.''

De meest recente geruchten over een zwangerschap, gebaseerd op strandfoto's van Jennifer, lijken de druppel te zijn voor de actrice. "Ik neem er aanstoot aan dat ik me slecht moet voelen omdat mijn lichaam verandert en/of ik een hamburger had gegeten. Dan ben ik meteen óf zwanger, óf dik volgens journalisten.''

Compleet
Jennifer, die vorig jaar trouwde met acteur Justin Theroux, maakt zich in de brief ook boos op de nadruk die op een eventuele zwangerschap ligt. "Het idee heerst dat als vrouwen niet getrouwd zijn en geen kinderen hebben, ze niet succesvol zijn, of niet gelukkig. We zijn compleet met of zonder partner, met of zonder kind. Dat is onze eigen beslissing en alleen die van ons.''

De actrice kreeg intussen al erg veel steun van vrouwen over de hele wereld voor haar emotionele brief.

13-07-2016 om 18:50 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fan trakteert Bruce Springsteen tijdens concert op pintje

Fan trakteert Bruce Springsteen tijdens concert op pintje

http://oi63.tinypic.com/2jeoe8z.jpg

De Mechelse Krisje Peeters (43) zit een halve week na het topconcert van Bruce Springsteen op Werchter nog altijd in de wolken. Toen hij de fans ging groeten, nam hij de uitgestoken pint van Krisje aan en dronk het in één teug leeg: "Pintelieren met The Boss: wie kan dat zeggen?", glundert ze.

"Als ge The Boss een pint geeft en hij die helemaal leeg drinkt": zo startte Krisje maandagavond een bericht op de Facebookpagina 'Ge zijt van Mechelen als ...'. Dat haar idool tijdens zijn concert in Werchter uitgerekend haar pint dronk, is een herinnering die ze koestert. "We hadden postgevat aan de middengang omdat we weten dat hij daar altijd komt. Iedereen stond daar met zijn hand uitgestoken om The Boss aan te raken - verschrikkelijk eigenlijk. Ik stak in een impuls mijn volle pint omhoog. Nooit gedacht dat hij ze zou aannemen, maar hij deed het wel en dronk ze helemaal op", zegt Krisje. Met haar camera in haar andere hand, maakte ze ondertussen foto's.

Dorst lijden

"De rest van het concert heb ik dorst geleden, maar dat was voor een keer niet erg", lachte ze gisteren hees na een druk festivalweekend, met ook het Cactusfestival op het programma. Dat Springsteen haar beker aannam, verbaast haar niet. "Springsteen is altijd joviaal naar zijn fans toe. Hij vraagt ook steevast een aantal mensen mee op het podium om mee te dansen en te zingen."

In het geval van Krisje was dat een beetje moeilijk. Zij zit in een rolstoel. Begin maart lanceerde ze nog op sociale media een oproep om geld in te zamelen voor een sportrolstoel. Kostprijs: 5.200 euro. Nadat de helft werd bijeengebracht, is deze ook in bestelling. "Zelfs mensen die ik niet ken hebben hun steentje bijgedragen. Ik had dat nooit verwacht. Dit doet echt goed."

13-07-2016 om 18:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bella Hadid gaat Kendall Jenner achterna in transparant topje

Bella Hadid gaat Kendall Jenner achterna in transparant topje

http://oi63.tinypic.com/2054e9v.jpg

Herinner jij je nog toen Kendall Jenner, het halfzusje van Kim Kardashian, een paar weken terug rondwandelde in New York in een transparant topje? Vriendin Bella Hadid doet dat nu nog eens over. Kunnen we van een trend spreken?

Hoewel model Bella Hadid amper 19 jaar oud is, hield haar dat niet tegen om haar ontblote boezem te laten zien aan alle kijklustigen in New York. Net als vriendin en collega-model Kendall Jenner droeg ze een zwarte transparante top zonder beha onder. Waarom ze dan nog wel zedig haar schouders bedekt met een wollige cardigan, is ons alvast een raadsel.

13-07-2016 om 18:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Depp verkoopt zijn optrekje in Venetië

Johnny Depp verkoopt zijn optrekje in Venetië

http://oi63.tinypic.com/1ifs5h.jpg

9,8 miljoen euro. Voor dat bedrag kan je de nieuwe eigenaar worden van het optrekje van Johnny Depp in Venetië. Volgens Italiaanse media heeft de Hollywoodster zijn eigendom uit de 17de eeuw met zicht op het Grote Kanaal te koop gesteld.

Het Palazzo Donà Sanguiantoffetti behoorde ooit toe tot een familie van notabelen in Venetië. Het optrekje telt zeven slaapkamers, negen badkamers en een private aanlegsteiger voor bootjes. De plafonds zijn uiteraard versierd met fresco's.

Depp kocht de eigendom in 2011 nadat hij maanden in Venetië doorgebracht had voor de opnames van de romantische thriller, 'The Tourist' aan de zijde van Angelina Jolie. Depp bood toen negen miljoen voor het stulpje en dat was toen meer dan wat een Arabische prins wilde betalen voor het gebouw dat toe was aan een renovatiebeurt.

Volgens Italiaanse media zou de breuk met zijn vrouw Amber de directe aanleiding zijn voor de verkoop van het palazzo. Vorige maand verkocht Depp ook al twee werken van de hedendaagse Amerikaanse artiest Jean Michael Basquiat voor 10,8 miljoen euro.

13-07-2016 om 18:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ophef rond foto van Victoria Beckham en dochtertje

Ophef rond foto van Victoria Beckham en dochtertje

http://oi66.tinypic.com/or2kxi.jpg

Victoria Beckham heeft flink wat kritiek gekregen op een Instagram-foto waarop ze haar dochter Harper op de mond kust. Beckham zette de foto met haar kind zondag ter ere van de vijfde verjaardag van het meisje online.

De negatieve reacties op de verjaardagskus leidden tot een debat over of ouders hun kinderen wel of niet op de mond mogen kussen. Harper zou ziek van de kus kunnen worden, aldus een van de volgers van de Britse modeontwerpster. Iemand anders noemde het 'raar' als ouders hun kinderen op de mond zoenen.

Pure liefde
Er zijn ook ouders op de bres gesprongen voor de ontwerpster. Vaders en moeders delen online foto's waarop zij kussend te zien zijn met hun kinderen. "Niets mis met je kind laten zien dat je van hem of haar houdt", aldus een moeder. Een ander schrijft dat ze haar dochter dagelijks op de mond kust. "Het is triest dat we in een wereld leven waarin van de foto van een moeder die haar dochter kust iets heel anders wordt gemaakt dan wat het is: pure liefde."

De Britse krant Manchester Evening News plaatst een hele rits foto's van moeders die ook hun kind op de lippen kussen.

13-07-2016 om 18:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse cameraploeg bekogeld met vuurwerkbom

Nederlandse cameraploeg bekogeld met vuurwerkbom

http://oi65.tinypic.com/vr6nnc.jpg

Een cameraman en een verslaggeefster van het Nederlandse SBS6-programma Hart van Nederland zijn vandaag in Amsterdam met een vuurwerkbom aangevallen.

De ploeg was opnames aan het maken in de Tweede Wittenburgerdwarsstraat naar aanleiding van een schietpartij afgelopen nacht, aldus de website van Hart van Nederland.

De medewerkers van het programma vermoeden dat iemand vanuit een raam de vuurwerkbom naar de cameraploeg gooide. Niemand raakte gewond.

Bij de schietpartij in de nachtelijke uren raakte een 25-jarige Amsterdammer lichtgewond. Hij kon na behandeling het ziekenhuis verlaten. Het doelwit van de kogelregen zou volgens Het Parool Hoessein A. zijn geweest. De krant schrijft op haar website dat hij afkomstig is uit een grote familie uit Amsterdam-Oost, van wie verscheidene leden voor serieuze misdrijven zijn veroordeeld.

11-07-2016 om 01:42 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twee druppels water: Reese Whiterspoon en dochter Ava lijken ontzettend op elkaar

Twee druppels water: Reese Whiterspoon en dochter Ava lijken ontzettend op elkaar

http://oi66.tinypic.com/ft6oo.jpg

Wie de foto ziet die actrice Reese Whiterspoon op Instagram deelde van haar en haar dochter Ava moet even goed kijken. Wie van de twee is nu Reese?

Reese Whiterspoon en haar 16-jarige dochter Ava lijken wel heel erg op elkaar. Bij de foto schreef Reese: "Moeder-dochtertijd". Ava kan zonder problemen doorgaan voor de jongere versie van Reese.

In een eerder interview gaf Reese aan dat ze haar dochter regelmatig laat meebeslissen over de rollen die ze aanneemt en dat ze een voorbeeld wil zijn voor Ava. "Zodat mijn dochter begrijpt wat het betekent om een vrouw te zijn. Op verschillende manieren." Qua looks is dat voorbeeld dus duidelijk al geslaagd.

Naast Ava heeft Reese nog twee kinderen: zoon Deacon (12) en Tennessee James (3). Ook van hen deelt ze regelmatig foto's op Instagram.

11-07-2016 om 01:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meerdere vrouwen beschuldigen Fox-tycoon van seksuele intimidatie

Meerdere vrouwen beschuldigen Fox-tycoon van seksuele intimidatie

http://oi65.tinypic.com/69nmsm.jpg

Nadat presentatrice Gretchen Carlson haar baas bij het Amerikaanse Fox News aanklaagde vanwege seksuele intimidatie, zijn er nu meer dan twaalf andere vrouwen met soortgelijke beschuldigingen naar buiten getreden. Allemaal beschuldigen zij Roger Ailes (76) van de rechtse nieuwszender van ongewenst gedrag en seksuele opmerkingen op de werkvloer en tijdens sollicitatiegesprekken of audities.

De 50-jarige Carlson onderging de intimidatie en seksueel getinte opmerkingen van Ailes jarenlang. Omdat ze niet inging op zijn geflirt, werd ze achtergesteld bij salariskwesties en werkoverleg, zegt ze. Toen na elf jaar haar contract niet verlengd werd, besloot ze Ailes aan te klagen. Meer dan twaalf vrouwen hebben sinds dit nieuws naar buiten kwam contact opgenomen met de advocaat van Carlson, omdat zij naar eigen zeggen soortgelijke ervaringen hebben.

Jaren zestig
Het ongewenste gedrag van Ailes jegens vrouwen op de werkvloer zou al sinds de jaren 60 aan de gang zijn. Ailes werkte toen nog voor het programma The Mike Douglas Show. Inmiddels is hij omroepbaas bij de onder conservatieven razend populaire nieuwszender Fox News.

Volgens Nancy Erika Smith, de advocaat van Carlson, hebben de vrouwen in kwestie hun ervaringen met Ailes nog nooit met iemand gedeeld. "Sommigen hebben er veel last van", vertelt ze aan New York Magazine.

Voormalig model
Het tijdschrift sprak met zes vrouwen, waarvan er vier anoniem wilden blijven. De 72-jarige Marsha Callahan, een voormalig model, vertelt dat Ailes haar een verschijning in The Mike Douglas Show beloofde in de jaren '60, maar alleen als ze met hem naar bed zou gaan. Een andere, anonieme vrouw vertelt dat Ailes haar tot seks probeerde te dwingen. Ze was toen zestien jaar oud.

Ailes ontkent alles. Hij noemt de beschuldigingen "beschadigend".

11-07-2016 om 01:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coucke lanceert eerste eigen strip op KVO-fandag

Coucke lanceert eerste eigen strip op KVO-fandag

http://oi68.tinypic.com/3517aqo.jpg

Op de fandag van voetbalclub KV Oostende wordt vandaag het eerste stripverhaal gelanceerd met ondernemer en KVO-voorzitter Marc Coucke in de hoofdrol. Coucke toont zich tevreden met het resultaat. "In de strip heb ik iets langer haar en is mijn buikje iets kleiner, perfect dus."

In 'Op zoek naar Ronald Inho' gaaat KVO op zoek naar aanvallende versterking. Voorzitter Coucke vliegt daarvoor naar Brazilië in het gezelschap van commercieel directeur Patrick Orlans en sportief directeur Luc Devroe. Ze komen er oog in oog te staan met de Braziliaanse maffia.

De strip werd getekend door Steve Van Bael. "Normaal gezien duurt het ongeveer vier maanden om een stripverhaal te tekenen, ik heb het in de helft van die tijd gedaan. Het was een race tegen de klok, maar het resultaat mag er zijn", zei hij op de voorstelling van de strip.

Verschillende spelers figureren in de strip, zoals de nieuwe doelman Silvio Proto en verdediger Jordan Lukaku. Maar ook de supporters worden in de strip afgebeeld.

'Op zoek naar Ronald Inho' is vanaf vandaag/zondag te koop in de fanshop van KVO en in de boekhandels en warenhuizen. Hij kost 9,95 euro en is door uitgeverij Mediageuzen gedrukt op een oplage van 20.000 exemplaren.

11-07-2016 om 01:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!