NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

31-08-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taylor Swift en Nicki Minaj begraven de strijdbijl

Taylor Swift en Nicki Minaj begraven de strijdbijl

http://oi57.tinypic.com/2u8x9uv.jpg

Na een uitgebreide woordenwisseling op Twitter over de MTV Video Music Awards (VMA), hebben Taylor Swift en Nicki Minaj het bijgelegd. De twee sterren stonden tijdens de VMA's in Los Angeles samen op het podium.

Minaj was boos dat de videoclip voor haar hit Anaconda geen nominatie voor Beste Videoclip van het Jaar kreeg en dat Taylor Swift in die categorie wel kans maakte op een prijs met het nummer Bad Blood. Anaconda was trouwens wel genomineerd voor Beste Clip van een Vrouwelijke Artiest en Beste Hiphopvideo. Die laatste award won ze ook.

"Als je in je video vrouwen met erg slanke lichamen viert, word je wel genomineerd'', schreef een gefrustreerde Minaj na de bekendmaking van de nominaties op Twitter. "Ik ben niet altijd zelfverzekerd, alleen moe. Zwarte vrouwen hebben veel invloed op de popcultuur, maar daar worden ze zelden voor beloond."

Taylor Swift haalde in eerste instantie uit naar Minaj, maar bood later haar excuses aan. Met een gezamenlijk optreden van het nummer The Night is Still Young tijdens het prijzengala lijkt de strijdbijl nu definitief begraven.

31-08-2015 om 22:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De meest onwaarschijnlijke manier om achter de ontrouw van je vriend te komen

De meest onwaarschijnlijke manier om achter de ontrouw van je vriend te komen

http://oi60.tinypic.com/259lssy.jpg

Ayanna Dookie heeft op een erg onwaarschijnlijke manier ontdekt dat haar vriend haar bedroog. De nu 33-jarige stand-upcomedian uit Brooklyn googelde jaren geleden de naam van haar partner en kwam er zo niet alleen achter dat hij vreemdging maar ook nog eens dat hij een kille moordenaar was. Ze doet haar verhaal pas nu aan de New York Post.

Drie jaar waren ze samen en het leek wel snor te zitten tussen Dookie en haar vriend Spike. Ze had in het verleden wel eens haar kop in het zand gestoken toen iemand haar kwam vertellen dat Spike een schuinsmarcheerder was, maar in april 2008 gingen haar ogen plots wagenwijd open. "Ik vind het zo erg voor je", stond in een berichtje van haar vriend Ryan. "Waar heb je het over", antwoordde Dookie. "Google eens de echte naam van Spike", zei Ryan. En dat deed ze.

Acht kogels
"Aangehouden voor de moord op de ex van zijn vriendin", las Dookie op het internet. Dat kan niet, dacht ze. "IK ben zijn vriendin en ik heb niet eens een ex." Maar het verhaal klopte wel degelijk. Spike hield er nog een andere relatie op na en werd inderdaad beschuldigd van de moord op de ex van die tweede partner.

Dookie ontmoette Spike in 2004, toen ze 24 was. Ze had toen vooral onenightstands achter de rug en nauwelijks een serieuze relatie. Spike, die wel een vaste relatie met haar zag zitten, kwam dus als geroepen. Eindelijk de ware gevonden! Na een jaar werd ze echter al ingelicht dat Spike ook een andere vrouw zag. Dookie wilde het gewoon niet weten en ging verder met haar leven. Mét Spike. Tot dat fameuze sms'je...

Laag zelfbeeld
Een van de vrouwen met wie Spike haar bedroog, bleek een mafketel als ex-vriendje te hebben. Die brak in in het huis van de vrouw terwijl Spike bij haar was. Er kwam een gevecht van en Spike vuurde acht kogels op de kerel af. Die overleefde het niet.

Zelfs toen steunde Dookie nog even haar gearresteerde vriendje, tot ze een paar weken later definitief wakkergeschud werd. "Had ik zo weinig zelfvertrouwen dat ik het trouwe vriendinnetje ging spelen na al wat hij mij had aangedaan?" Niet meer dus. Ze brak volledig met Spike.

Intussen heeft Ayanna Dookie een nieuwe vaste relatie en kan ze nog nauwelijks geloven hoe naïef ze was en wat voor een extreem laag zelfbeeld ze had. "Eigenlijk dankzij Spike", zegt ze.

31-08-2015 om 22:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nathalie en Geoffrey huwen onder grote belangstelling

Nathalie en Geoffrey huwen onder grote belangstelling

http://oi59.tinypic.com/wtah47.jpg

Nathalie Hellinckx (24) en Geoffrey De Raedt (21) beloofden elkaar het voorbije weekend eeuwige trouw. Het koppel uit het VTM-programma 'Boer zkt. Vrouw' werd toegejuicht door honderden mensen. Ook presentatrice Dina Tersago was uitgenodigd voor de plechtigheid, maar zij kon zich niet vrij maken.

Nathalie en Geoffrey kwamen zaterdag om 12 uur in een paardenkoets aan het August De Boeckhuis in Merchtem aan. Na de burgerlijke plechtigheid trok de familie richting Peizegem voor het kerkelijk huwelijk. Honderden mensen waren naar het kerkplein gekomen om een glimp op te vangen van het populaire koppel. Wie wilde, kon een drankje krijgen en een zak friet, want het bekende paar had enkele kraamhouders opgetrommeld om het gezellig te maken.

Tractoren

Ook de collega-landbouwers van Nathalie en Geoffrey lieten zich niet kennen. Meer dan twintig tractoren hadden postgevat op het pleintje voor de kerk. Een van de mastodonten was zelfs uitgerust met een zware geluidinstallatie zodat het feestje meteen van start kon gaan. Enkele vrienden hadden twee bouwkraantjes naast het kerkportaal geplaatst waartussen een houten hart met de tekst 'Gefeliciteerd Nathalie en Geoffrey' in de lucht werd gehesen.

Nathalie en Geoffrey straalden van geluk. Het koppel verhuist deze week naar Deinze, waar Geoffrey aan de slag is als tuinaanlegger in het familiebedrijf. "We verhuizen naar Oost-Vlaanderen om nadien in alle rust een huis te zoeken", verklapt Nathalie. Ook over de kledijkeuze had iedereen een eigen mening. Nathalie schitterde in een wit satijnen jurk van Couture Ann uit Aalst. Geoffrey koos voor een sober, maar knap blauw pak van bij kledingzaak Octaaf in Lebbeke.

Pas bevallen

Na de kerkelijke plechtigheid verplaatste de stoet zich naar Groot-Bijgaarden, waar het koppel een zaal van Salons De Waerboom had afgehuurd. Honderdtachtig genodigden maakten er hun opwachting voor een avondfeest, dat tot in de vroege uurtjes duurde. Een opmerkelijke afwezige was Dina Tersago, presentatrice van Boer zkt. Vrouw. "We hadden haar uitgenodigd, maar ze heeft pas een kindje gekregen en kon er niet bij zijn", vertelt Nathalie. "Het zou fijn geweest zijn mocht ze er bij kunnen zijn, maar je kan niemand verplichten om te komen." Nathalie Hellinckx en Geoffrey De Raedt leerden elkaar pas vorig jaar kennen tijdens de opnames van Boer zkt. Vrouw. Nathalie, dochter van De Vershoeve in de Galgestraat, was meteen verkocht toen ze kennismaakte met Geoffrey. En ook Geoffrey liet er geen gras over groeien. In september 2014 al vroeg hij Nathalie ten huwelijk. Zij antwoordde meteen ja.

31-08-2015 om 22:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koning Mswati III kiest vijftiende vrouw

Koning Mswati III kiest vijftiende vrouw

http://oi59.tinypic.com/2m77qyx.jpg

In een kleurenrijke ceremonie hebben tienduizenden meisjes en jonge vrouwen maandag voor de koning van Swaziland gedanst en gezongen. Koning Mswati III koos daarna uit de danseressen zijn vijftiende vrouw.

De Umhlangadans geldt als het culturele hoogtepunt van het jaar in het landje in zuidelijk Afrika. Critici zien in de dans echter vooral een bevestiging van de absolute macht van de polygame koning.

De vrouwen dansten in een grote arena urenlang voor de koning, waarop een rode loper werd uitgerold en hij met vijftig andere mannen de rijen vrouwen inspecteerde. Volgens de autoriteiten deden 40.000 meisjes en vrouwen aan het ritueel mee.

Voorvechters voor vrouwenrechten vinden de dans een seksistisch ritueel dat de deelneemsters tot objecten terugbrengt. In Swaziland wordt het echter vooral gezien als een manier om maagdelijkheid en onthouding te promoten. Of de deelneemsters echt maagd zijn wordt overigens niet getest.

De 47-jarige Mswati regeert sinds 1986 en staat bekend om zijn overdadige levensstijl.

Volgens de Wereldbank leeft twee derde van zijn 1,4 miljoen onderdanen in armoede. Swasiland heeft bovendien het hoogste percentage hiv-geïnfecteerden ter wereld. Meer dan een kwart van de bevolking is besmet. Ook wat betreft tuberculosebesmettingen is Swaziland wereldrecordhouder. De levensverwachting ligt net boven de vijftig jaar, dertig jaar minder dan in Westerse landen.

31-08-2015 om 21:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afrojack moet noodlanding maken met zijn Afrojet

Afrojack moet noodlanding maken met zijn Afrojet

http://oi57.tinypic.com/mtxjdy.jpg

De Nederlander Nick van de Wall, beter bekend als dj Afrojack, heeft vanavond een noodlanding moeten maken. Het vliegtuig zou onderweg kapot zijn gegaan

De 27-jarige dj was onderweg naar Ibiza toen het vliegtuig in de problemen kwam. "We hebben geen idee wat er aan de hand is", zegt Nick in een video die hij plaatste op zijn sociale media. In een shot is te zien dat hij toch erg ongerust kijkt. Inmiddels is het vliegtuig geland en gaat alles goed met hem.

De dj was onderweg van Rotterdam naar Ibiza voor een show. Waar hij geland is, maakt hij niet duidelijk. De piloot zou een foutmelding hebben gekregen waaruit bleek dat er iets mis was met het landingsgestel. 

Het is niet de eerste keer dat hij een noodlanding heeft moeten maken met zijn 'Afrojet', zoals hij liefkozend zijn privéjet heeft genoemd. "Het was misschien wel mijn tiende noodlanding", zo laat hij weten.

31-08-2015 om 21:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ben Crabbé is compleet sprakeloos in Blokken

Ben Crabbé is compleet sprakeloos in Blokken

http://oi62.tinypic.com/169mhs6.jpg

Vanavond start het nieuwe seizoen van Blokken, en het belooft een straffe reeks te worden. Er is meteen plaats voor een unicum: in een van de uitzendingen is presentator Ben Crabbé volledig sprakeloos na een verrassend einde van de show.

De 22-jarige Leroy Van Goethem uit Dendermonde maakt een verpletterende indruk tijdens zijn deelname aan Blokken, die uitgezonden wordt op 25 september. Hij maakt nauwelijks fouten en scoort lijn na lijn op het blokkenbord. Resultaat: Leroy behaalt in de voorronde maar liefst 1.140 punten. Een bijzonder straffe prestatie en een verdiende finaleplaats.

Maar in die finale gaat het mis. Leroy quizt goed en sprokkelt bijna alle letters. Toch slaagt hij er niet in om met de tip 'inloggen' het achtletterwoord 'paswoord' te achterhalen. Ben Crabbé is zo verbouwereerd dat hij niks meer kan zeggen. Volledig sprakeloos sluit hij het programma in stilte af. Een unicum in de geschiedenis van Blokken.

31-08-2015 om 21:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk, daar is het nieuwe tv-seizoen: hier kijken wij naar uit

Eindelijk, daar is het nieuwe tv-seizoen: hier kijken wij naar uit

http://oi58.tinypic.com/2v8jzwn.jpg

Voor de eerste schooldag moeten we nog een dagje slapen, maar het nieuwe tv-seizoen gaat vanavond al van start. Hoera, gedaan met heruitzendingen en er-is-niets-op-tv-avonden! De komende weken komt er een heleboel nieuw materiaal op de buis. Wij gingen al eens door het aanbod en haalden de meest veelbelovende programma's eruit.

Eén
Naast een nieuw logo verandert er voorlopig weinig bij de openbare omroep. Met vertrouwen in kijkcijferkanonnen als Dagelijkse Kost en Thuis bewaart de  VRT zijn nieuwste programma's voor later dit najaar. Vanavond kan je echter wel al genieten van het Het Sterkste Netwerk, met het debuut van 'Thuis'-actrice Joy Anna Thielemans als gastvrouw. Twee BV's moeten daar 72 uur in een container met een computer spelen en uitsluitend via hun sociale netwerken opdrachten tot een goed einde brengen. In de eerste aflevering krijgen worden we onder meer getrakteerd op Astrid Bryan.

Op de nieuwe fictiereeks Voor wat hoort wat is het nog wachten tot 10 september, maar het klinkt alvast veelbelovend: vier jonge criminelen moeten hun werkstraf uitvoeren in een luxe bejaardentehuis dat zich op de rand van het faillissement bevindt. Met onder meer Chris Lomme, Tuur De Weert, Jaak Van Assche en Lize Feryn.

Op 13 september gaat dan T. van start, een misdaadreeks met Koen De Bouw en Ella Leyers in de hoofdrollen. Deze laatste speelt een rechercheur die tijdens haar onderzoek vast komt te zitten en bij haar vroegere professor criminologie - een excentrieke De Bouw - om hulp gaat vragen.

VTM
Bij Medialaan zetten ze er vanavond meteen de beuk in met Project K. Koen Wauters en zotte uitdagingen, we weten dat het werkt. Dit keer probeert hij - zonder Tom Waes weliswaar - zijn jongensdromen waar te maken. Daarvoor krijgt hij een aantal uitdagingen opgelegd van onder meer Eddy Merckx, Maggy De Block, Jacky Ickx en van de Belangrijke Hollander Sergio Herman.

Op het vlak van fictie moet De Bunker heel wat kijkers overtuigen, een reeks waarin alles draait rond het voorkomen van misdaad. Met sterke, en volgens het hoofd van de Staatsveiligheid Jaak Raes zeer realistische onderwerpen, "gebaseerd op de wettelijke opdrachten van de Veiligheid van de Staat". In de eerste aflevering moet de ploeg van de 'Bunker' op zoek naar een aantal kilo verdwenen Semtex, voldoende springstof voor een verwoestende ontploffing. Onder meer Filip Peeters en Sven De Ridder zijn in de serie te zien.

Hoe je het ook draait of keert, de meiden van K3 beroeren heel wat Vlaamse harten. Wij zijn alvast razend benieuwd wie de opvolgers van Karen, Kristel en Josje worden, maar zelfs al kan je de nummers niet horen, belooft het programma K3 zoekt K3 entertainend te worden. Wij hopen alvast op een aantal geweldig foute audities vanaf 4 september.

VIER
Het is nog een tweetal maanden wachten op het nieuwe seizoen van de Slimste Mens ter Wereld, maar intussen zijn andere 'ouwe gouwe' programma's te zien bij VIER: Komen Eten, De Ideale Wereld, De Rechtbank... Maar er zijn ook nieuwigheden, zoals Karen & De Coster. Karen Damen en Gilles De Coster zorgen voor een leuk evenwicht tussen prettig gestoord en bloedserieus: ze laten Vlamingen aan het woord over zowel grote als kleine kwesties. VIER belooft dat vanaf 2 september alleen aan bod komt wat Vlaanderen boeit.

Daarnaast kijken wij ook erg uit naar het eigen programma van Luc Haekens, tot nu toe de guitige onderzoeksreporter van De Ideale Wereld. In De Blauwe Gids probeert hij het deksel van de Belgische aristocratie te lichten. Een precieze startdatum is nog niet bekend, maar de eerste trailer belooft alvast een steengoed programma.

VIJF
Vrouwenzender VIJF mikt niet op een heleboel nieuwe programma's, maar blijft zijn programmatie - met op woensdag eigen materie - trouw. Zo zijn er nieuwe afleveringen te zien van Zo Man Zo Vrouw met ons aller geliefde Jani Kazaltzis op woensdag. Toch is er één nieuwigheid: Be You(tiful), waarin bekende vrouwen nodigen hun zussen uit om samen een ode te brengen aan het vrouwelijk lichaam in al haar glorie.

31-08-2015 om 21:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Thuis' opnieuw van start, 'bitch' Hélène kop van Jut op Twitter

'Thuis' opnieuw van start, 'bitch' Hélène kop van Jut op Twitter

http://oi62.tinypic.com/jtwkfb.jpg

Vanavond is het nieuwe seizoen van 'Thuis' begonnen, een moment waar duizenden fans een hele zomer naar hebben uitgekeken.

De aflevering begon met een slowmotion: iedereen staat verweesd te kijken naar de dode dokter Geert, Marianne zit met bebloede handen bij zijn lichaam. Heeft zij het gedaan? Marianne zegt dat ze de moord niet heeft gepleegd, maar Helène getuigt op dramatische wijze van wel. En ook Mariannes echtgenoot William vertelt aan de politie hetzelfde verhaal: "Marianne stak Geert neer." Maar zij houdt haat onschuld vol.

Honderdduizenden kijkers zagen verder hoe Luc Bomans zijn zelfmoordpoging overleefd heeft. Zijn zoon Lowie en Lucs broer Frank vinden hem net op het moment dat hij zichzelf van het leven wil beroven. Ook Tim komt dan aanlopen en hij begint Luc te reanimeren.

Ondertussen ontploffen Twitter en Facebook zowat: vele fans willen duidelijk hun mening kwijt met de hashtag #thuisopéén. Kop van Jut is Hélène, gespeeld door Camilia Blereau.  

31-08-2015 om 21:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele loopt miljoenen mis door zoontje

Adele loopt miljoenen mis door zoontje

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_8_zps07wosfrh.jpg

Adele loopt een bedrag van 80 miljoen pond (omgerekend zo'n 110 miljoen euro) mis omdat zij niet wil touren met haar jonge zoontje. Dat schrijft Sunday People.

Billboard kondigde afgelopen week aan dat Adele's nieuwe album in november uitkomt. De 27-jarige zangeres kreeg daarom veel aanbiedingen van concertorganisatoren die fors willen betalen voor haar optredens. Maar Adele zou dat helemaal niet zien zitten, omdat ze geen duizenden kilometers wil reizen met haar zoontje op sleeptouw. Haar rustige leven als mama en buiten de spotlights zouden de zangeres prima bevallen.

Een insider vertelt: "Het album mag dan uitkomen, maar op dit moment zijn er absoluut geen concrete plannen voor een tour." Ook zijn dokters bezorgd of een tour niet te veel is voor Adele's stem na haar stembandoperatie in 2012. Tour of geen tour, promotors staan in ieder geval te trappelen om de Britse ster te boeken.

In Las Vegas zouden de casino's Caesars Palace en MGM Grand haar 500.000 pond (zo'n 688.000 euro) per avond bieden, terwijl het Venetian er meer dan een miljoen euro voor overheeft. Sinds haar keeloperatie heeft Adele slechts twee keer op het podium gestaan: bij de Grammys bracht ze Skyfall ten gehore en ook zong ze bij de Oscar-uitreiking in 2013.

31-08-2015 om 07:36 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
30-08-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Broadway-ster Kyle Jean-Baptiste op 21-jarige leeftijd overleden

Broadway-ster Kyle Jean-Baptiste op 21-jarige leeftijd overleden

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_7_zpsznws2brr.jpg

Kyle Jean-Baptiste, de eerste Afro-Amerikaan die de hoofdrol speelde in de Broadway-musical 'Les Miserables', is op 21-jarige leeftijd overleden. Hij kwam om het leven bij een val van een brandtrap, zo melden de Amerikaanse media.

De 21-jarige artiest speelde sinds vorige maand de hoofdrol in 'Les Miserables' in het Imperial Theater in New York. Zijn debuut kreeg heel wat media-aandacht, omdat het de eerste keer was dat het personage Jean Valjean door een Afro-Amerikaan werd vertolkt. Hij was overigens ook de jongste acteur die ooit de hoofdrol in die musical kreeg toebedeeld.

"De volledige Les Miserables-familie is kapot van het plotselinge en tragische overlijden van Kyle, een opmerkelijk jong talent en een geweldige persoon, die met zijn Broadway-debuut voor magie - en een historische gebeurtenis - zorgde", luidt het in een mededeling van het productieteam.

Marc Thibodeau, een woordvoerder van het team achter de Broadway-productie, verklaarde aan CNN News dat Kyle Jean-Baptiste om het leven kwam nadat hij vrijdagavond van een brandtrap viel. Volgens NBC News bevond de acteur zich toen in Brooklyn aan het appartement van zijn moeder. Hij zou een val vanop de vierde verdieping hebben gemaakt. Alles wijst op een ongeluk.

30-08-2015 om 20:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe Kanye het leven kan redden van een man... met een paar schoenen

Hoe Kanye het leven kan redden van een man... met een paar schoenen

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_6_zpsab1ohhj1.jpg

Kim Kardashian en haar man Kanye West proberen een goede daad te verrichten door een man die op zoek is naar een nieuwe nier een paar zeldzame Yeezy Boosts te bezorgen.

Matt Neal, een 26-jarige man uit Michigan heeft de ziekte van Berger waardoor zijn nieren niet goed werken. Hoewel hij op een transplantatielijst staat, heeft hij nog steeds geen nieuwe nier mogen ontvangen. Matt bedacht daarom een plan om zijn Yeezy sneakers, ontworpen door Kanye West, te ruilen voor het felbegeerde orgaan.

Kanye en Kim hoorden het verhaal en willen hem helpen. Ze hebben volgens TMZ laten weten dat als het Matt lukt om de deal te maken, ze hem een paar van de ontzettend moeilijk verkrijgbare en kostbare schoenen geven. Helaas voor Matt verbiedt de wet het om geld of items te ruilen voor een orgaan. Wel zijn veel mensen nu op de hoogte van zijn situatie, wat naar verluidt een aantal orgaandonoren op heeft geleverd die gratis een nier willen afstaan, wat wel legaal is.

30-08-2015 om 20:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe prins Harry zijn leven riskeert tussen de leeuwen in Afrika

Hoe prins Harry zijn leven riskeert tussen de leeuwen in Afrika

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_5_zpsojrndqbw.jpg

Prins Harry heeft in het Palmwag reservaat in Namibië een leeuw geholpen. Dierenartsen hadden het beest verdoofd om bloed af te nemen voor DNA-identificatie. De Britse prins, die doodkalm bleef, had als taak de ademhaling van het dier in de gaten te houden tijdens het doen van testen. Ook hielp Harry bij het vervangen van een kapotte GPS-halsband.

Op foto's van Daily Mail is de prins aan het werk te zien met de verdoofde leeuw. Harry is momenteel drie maanden in het zuiden van Afrika om vrijwilligerswerk te doen bij projecten die zich inzetten voor natuurbehoud. Volgens de krant zou de zoon van prins Charles het erg naar zijn zin hebben.

"Ik moet ermee leren leven hoe mijn leven verloopt en in veel opzichten ben ik erg bevoorrecht. Het is hoe dingen zijn en ik weet wat ik moet doen. Maar ik breng hier graag tijd door, het is erg waardevol en ik leer hier veel", zou hij tegen een vriend hebben gezegd. En ook: "Ik ben helemaal naar Afrika gekomen om me vrij te voelen. Ik neem mijn slaapzak mee en slaap bij het kampvuur."

De onverschrokken prins zou er op staan om in de open lucht te slapen, iets wat erg gevaarlijk kan zijn in het reservaat. Dierenarts Simson vertelt: "Ik heb tegen hem gezegd dat het veiliger is in zijn tent. Wij slapen allemaal in die van ons omdat we weten dat er van alles kan gebeuren - van slangen en insectenbeten tot een olifant of een hyena die het kamp binnen kan komen." Gelukkig voor Harry houden zijn bodyguards een oogje in het zeil.

30-08-2015 om 20:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zangeres Chrissie Hynde: "Als je verkrachters niet wil aantrekken, draag dan geen hoge hakken"

Zangeres Chrissie Hynde: "Als je verkrachters niet wil aantrekken, draag dan geen hoge hakken"

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_4_zpsimtxng2t.jpg

Rockzangeres Chrissie Hynde heeft heel wat kritiek gekregen op Twitter en van vrouwenorganisaties en dames op Twitter na straffe uitspraken over verkrachting. De frontvrouw van The Pretenders neemt het zichzelf kwalijk dat ze onder dwang seksuele handelingen op haar 21ste moest uitvoeren. In een interview roept ze verkrachtingsslachtoffers hun verantwoordelijkheid op te nemen.

Chrissie deed deze uitspraken in een interview met Sunday Times Magazine. De ster vertelde daarin dat ze omging met bendeleden in Ohio als prille twintiger. Een van deze stoere mannen in lederen jas had beloofd Chrissie mee naar een feestje te nemen, maar in de plaats daarvan trokken ze naar een leeg huis. Ze neemt nu de volledige verantwoordelijkheid voor wat er toen gebeurd is. "Hoe je het ook bekijkt, ik heb het gedaan en ik neem mijn verantwoordelijkheid. Je kunt niet sollen met mensen. Zeker niet mensen die badges dragen met slogans als Ik hou van verkrachting en Op je knieën. Dat is wat die motorbendes doen. Ik bedoel, ik was naïef toen. Vrouwen moeten hun verantwoordelijkheid opnemen. Als je met vuur speelt, moet je op de blaren zitten."

Hynde voegde in het interview eraan toe dat vrouwen die zich gewaagd kleden en dronken over straat lopen, ook schuldig zijn als ze aangevallen worden. "Als ik rondwandel in mijn ondergoed en ik ben dronken? Wiens fout kan het anders zijn? Doe dat niet. Als je bescheiden gekleed en rustig over straat wandelt en je aangevallen wordt, dan gaat de dader in de fout. Als je een verkrachter niet wil aantrekken, draag dan geen hoge hakken, want dan kan je niet weglopen. Als je met je kledij de boodschap geeft 'kom en heb seks met mij', dan moet je stevig in je schoenen staan. Ik denk niet dat ik nu iets controversiële uitspraken doe."

Vrouwenorganisatie Victim Support is in shock door de uitspreken van de rockster. Een woordvoerder reageert dat slachtoffers zich nooit verantwoordelijk moeten voelen voor wat er met hen gebeurd is. Lucy Hastings "Het is belangrijk dat vrouwen een klacht indienen bij de politie zodat ze hulp en steun kunnen krijgen. Slachtoffers van seksueel geweld mogen zichzelf nooit de schuld geven."

30-08-2015 om 20:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Publiek: "Frank Boeijen deed raar en stond dronken op het podium"

Publiek: "Frank Boeijen deed raar en stond dronken op het podium"

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_3_zpsnuzyscc8.jpg

De manager van de Nederlandse zanger Frank Boeijen, Bionda Kuijsters, heeft boos gereageerd op aantijgingen dat de zanger gisterenavond dronken op het podium in Eibergen stond. Concertgangers hadden geklaagd dat hij met dubbele tong zong en raar deed. Een deel van het publiek zou hierom vroegtijdig zijn weggelopen.

"Frank was beslist niet dronken en ik vind het heel kwalijk dat dergelijke verhalen de ronde doen", laat Kuijsters weten aan Tubantia. "Hij was gewoon enthousiast. Mensen die optredens in het theater van Frank gewend zijn moesten misschien even wennen. Binnen is hij rustiger, serieuzer. Maar bij zo'n openluchtconcert kan het allemaal wat losser. Hij had het naar zijn zin, deed een poging tot dansen. Dat is anders ja. Maar hij was niet onder invloed."

Boeijen zou naar verluidt na het soundchecken de plaatselijke kroeg in zijn gedoken met zijn band en daar uren hebben gezeten, maar volgens het Openluchttheater in Eibergen is daar niks van waar: "Frank en band waren op een andere locatie met betrekking tot de artiestenhap die elke artiest vooraf aan een optreden bij ons wordt aangeboden."

Het theater betreurt de commotie die is ontstaan: "Voor zover bij ons bekend zijn er slechts enkele mensen voortijdig vertrokken omdat ze het concert niet goed vonden. Natuurlijk betreuren wij dat. We doen ons best om iedereen een topavond te bieden. Wat goed is en wat niet, dat is en blijft een subjectieve ervaring. En artiesten geven de ene keer een beter concert dan de andere keer. Het blijft mensenwerk. Gelukkig heeft het overgrote deel van het publiek wel een leuke avond gehad."

30-08-2015 om 20:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rapper van 'Drank & Drugs' aangehouden na beledigen van politie

Rapper van 'Drank & Drugs' aangehouden na beledigen van politie

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_2_zpsidt1qzyo.jpg

Rapper Lil' Kleine is gisterenavond aangehouden na een optreden in Hilversum. De twintigjarige Amsterdammer zou vanaf het podium van festival Hilversum On-Air de politie hebben beledigd. Hij riep het publiek op dat te herhalen en de middelvingers op te steken naar de politie.

Het management van de rapper was vandaag niet bereikbaar voor commentaar. Lil' Kleine heeft samen met Ronnie Flex de zomerhit Drank & Drugs.

Lil' Kleine werd vanaf het podium meegenomen naar het politiebureau. Daar ontstond een oploopje van nieuwsgierigen. Agenten stelden zich op in linie om te voorkomen dat de mensen de parkeerplaats van de politie konden bereiken. Volgens een politiewoordvoerster was de sfeer "totaal niet vijandig''. Lil' Kleine is in de loop van de avond vrijgelaten.

De politie wil niet bevestigen dat het om Lil' Kleine gaat.

30-08-2015 om 20:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Verheyen dakloos na zwaar onweer

Jan Verheyen dakloos na zwaar onweer

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_1_zpswbomtogz.jpg

Het hevige onweer van vannacht heeft ook voor heel wat schade gezorgd bij regisseur Jan Verheyen in Ruddervoorde.

"We zijn letterlijk dakloos! Ramen er uit geknald, ravage! En het onweer begint opnieuw...", schrijft zijn vrouw Lien Willaert op haar Facebookpagina. Op Instagram plaatste ze een aantal foto's van de ravage.

"Volgens de brandweer is een zeer lokale windhoos over de wijk getrokken", vertelde Verheyen op Radio 1. "Om een idee te geven van de kracht: de voordeur die op slot was, is open gegooid, de deuren van de kasten in de hal hebben we teruggevonden op het terras, airco-units zijn uit de vergrendeling gerukt, door die gaten is veel water binnen gekomen."

"We zijn zelf ongedeerd, maar de brandweer heeft ons huis tijdelijk onbewoonbaar verklaard. We zijn de schade aan het opmeten, maar eigenlijk is er geen beginnen aan."

"Ons huis is bijna letterlijk opgetild. Het dak is deels verdwenen en alle ramen zijn stuk. Dit zijn beelden die je doorgaans enkel op televisie ziet. Het is absoluut niet prettig om dat zelf mee te maken."

30-08-2015 om 20:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jongeren duiken zee in met Astrid

Jongeren duiken zee in met Astrid

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_8_zpsdgvtkopg.jpg

In Zeebrugge zijn gisteravond veertig jongeren tot hun middel in zee geweest. Dat deden ze voor mediafiguur Astrid Bryan. De groep verzamelde in surfclub Icarus en trok dan het koude water in. Ook burgemeester Patrick De Klerck van Blankenberge toonde zich van zijn sportiefste kant. De uitdaging werd via sociale media gelanceerd voor het nieuwe één-programma 'Het Sterkste Netwerk'. De eerste aflevering speelt zich voornamelijk af in Zeebrugge, waar Astrid Bryan en haar tegenstrever - sportverslaggever Ruben Van Gucht - het tegen elkaar opnemen. Eerder deze week vertoefden Astrid Bryan en Ruben Van Gucht voor 'Het Sterkste Netwerk' al in een container op de Zeebrugse Zeedijk.

Hoeveel mensen Ruben Van Gucht kon mobiliseren, mogen we niet verklappen.

30-08-2015 om 10:24 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
29-08-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met dank aan Kylie Jenner: de bretellen zijn back

Met dank aan Kylie Jenner: de bretellen zijn back

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_7_zpsvus9j585.jpg

Wie dacht dat de bretellentrend veilig en wel tot het verleden behoorde, is eraan voor de moeite. Laat het aan de Kardashians over om van één van de meest onwaarschijnlijke mode-items weer een trend te maken.

Tal van trends zijn momenteel weer helemaal hot en happening: olifantenpijpen, choker kettingen en salopetten zijn aan een nieuwe veroveringstocht bezig. Binnenkort kunnen we aan dat lijstje - als het aan Kylie Jenner ligt - ook de bretel weer toevoegen. Het model werd immers onlangs tijdens een avondje stappen gespot met -juist ja- bretellen aan haar broek.

Of nu iedereen plots naar de winkel moet open om een paar bretellen aan te schaffen, willen we niet gezegd hebben (liever niet eigenlijk), maar de jonge Kardashian komt er wel degelijk mee weg. Ze geven haar anders sobere outfit een opvallende fun factor en we weten allemaal dat de Kardashians geboren trendsetters zijn.

29-08-2015 om 21:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emotionele Céline Dion na een jaar terug op het podium

Emotionele Céline Dion na een jaar terug op het podium

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_6_zpsv76wsjvl.jpg

Céline Dion is na een jaar terug op het podium in Las Vegas. Vol emoties stond de zangeres weer op de bühne van het Caesars Palace's Colosseum, meldt Us Magazine.

Een jaar geleden besloot Dion (46) voorlopig te stoppen met haar optredens. Ze wilde namelijk voor haar zieke echtgenoot René Angelil zorgen nadat hij in 2013 werd geopereerd aan een tumor. Voor de show vertelde de Canadese tijdens een persconferentie hoe zij en haar gezin omgaan met de ziekte van haar man. "Ik probeer mijn kinderen duidelijk te maken dat ziekte en andere nare dingen bij het leven horen. Je kan niet de hele tijd huilen, depressief zijn en er constant over praten."

Céline en René hebben drie kinderen, Rene Charles (14) en de vierjarige tweeling Nelson en Eddy. "Rene Charles wordt binnenkort 15. Hij is een geweldige jongen. Hij zit in de pubertijd en pubers kunnen je soms helemaal gek maken. Maar tot nu toe gaat het prima. Ik heb enorm veel respect voor mijn oudste zoon, want hij toont kracht. Zijn vader is altijd zijn houvast geweest. Op jonge leeftijd smeedde hij al een emotionele band met zijn vader. Ik weet zeker dat het zwaar voor hem is."

Familiefoto's
Tijdens het concert toonde ze persoonlijke familiefoto's op het grote scherm. Het publiek applaudisseerde hard toen ze foto's van Angelil kregen te zien. "Het is goed terug te zijn. Ik heb jullie gemist", zei Céline tegen haar fans. "Maar ik heb jullie liefde niet gemist, want die droeg ik bij me. Jullie hebben ons allemaal geholpen en ik bedank jullie uit de grond van mijn hart."

29-08-2015 om 21:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erfgenamen Robin Williams ruziën over fietsen

Erfgenamen Robin Williams ruziën over fietsen

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_5_zpslvutfghe.jpg

De weduwe van Robin Williams en zijn drie kinderen voeren nog steeds een strijd over zijn erfenis, waaronder zijn peperdure collectie racefietsen.

De advocaat van Susan Williams, de weduwe, vroeg vandaag aan een rechtbank van San Francisco om een besluit te nemen in het aanhoudende conflict met de kinderen Zachary (32), Zelda (26) en Cody (23). De erfenis van de acteur, die vorig jaar op 63-jarige leeftijd zelfmoord pleegde, bestaat onder meer uit een collectie fietsen, waaronder een paar zeer zeldzame exemplaren die enkele tienduizenden euro's waard zijn.

De advocaat van de kinderen zegt volgens TMZ dat het testament geen twijfel laat bestaan over wie wat krijgt en vindt de bemoeienis van een rechter daarom overbodig. Beide kampen ontmoeten elkaar volgende week opnieuw in een laatste poging tot een oplossing te komen zonder een rechter.

29-08-2015 om 21:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Garner terug in LA, Ben Affleck huurt huis dichtbij

Jennifer Garner terug in LA, Ben Affleck huurt huis dichtbij

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_4_zpskazh3ekj.jpg

Jennifer Garner is weer terug in Los Angeles. De opnames voor haar nieuwe film Miracles from Heaven, die deze zomer in Atlanta plaatsvonden, zitten erop. Dat weet People; het blad spotte de actrice gisteren in haar woonplaats.

Ben Affleck zou alweer een paar dagen terug zijn in LA en volgens People breekt er nu een lastige tijd aan voor de twee acteurs , die eerder dit jaar bekendmaakten te gaan scheiden. De twee zouden eigenlijk van plan zijn geweest om voorlopig samen te wonen, maar na een lastige zomer en wat verbouwingen aan hun villa hebben ze besloten het anders aan te pakken, weet People.

Jennifer woont nu alleen in het gezamenlijke huis van de sterren en Ben zou een paar huizen verderop in de straat een appartement hebben gehuurd. "Jennifer wil heel graag dat Ben veel tijd doorbrengt met hun kinderen, maar ze stelt wel vragen bij hun woonsituatie", liet een bron eerder weten. "Ze heeft besloten het nu rustig aan te doen en een beetje van dag tot dag te leven."

Jennifer en Ben hebben samen drie kinderen; Violet (9), Seraphina (6) en Samuel (3).

29-08-2015 om 21:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kris Jenner (59) steelt de show in bikini

Kris Jenner (59) steelt de show in bikini

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_3_zpsq0051slt.jpg

Niet alleen Kim Kardashian (34) maar ook haar moeder Kris Jenner werkt continu aan een strak lichaam. De 59-jarige moeder van zes ziet er tijdens een vakantie op het tropische eiland St. Barts - een geliefde bestemming onder celebrities - fantastisch uit in bikini.

Pakken Amerikaanse media uit met tientallen foto's van de zwangere La Kardashian in bikini, haar moeder mag er ook zijn. Kris, die een roerige tijd achter de rug heeft nadat haar ex Bruce Jenner zich transformeerde tot Miss Caitlyn, geniet volop van de zon en haar dochters Khlóe, Kim en Kourtney op het Franse eiland Saint-Barthélemy (St Barts). Rob en zijn halfzusjes Kylie en Kendall bleven achter in Los Angeles.

Kris werd op het strand gekiekt in een zwarte bikini, met witte zonnehoed en zwart doorschijnend strandpeignoir. De Kardashians doken ook gezamenlijk de zee in.

29-08-2015 om 21:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zelfmoordlijn maakt zich klaar voor heruitzending Thuis-finale

Zelfmoordlijn maakt zich klaar voor heruitzending Thuis-finale

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_2_zpsx8gu6y0q.jpg

Eind juni werd het twintigste seizoen van de populaire Eén-serie Thuis afgesloten met een serieuze cliffhanger: Luc Bomans ondernam een zelfmoordpoging. Voor wie het gemist heeft: nu zondag wordt de aflevering heruitgezonden, en daar bereidt ook de zelfmoordlijn zich op voor. Na de finale in juni kreeg de organisatie zeven keer meer oproepen dan gewoonlijk.

De seizoensfinale veroorzaakte ophef aan het begin van de zomer. Vlaams minister van Welzijn Jo Vandeurzen (CD&V) vond de beelden 'te expliciet en confronterend', en sommige organisaties vroegen de VRT om de aflevering nooit meer uit te zenden. Ook bij de zelfmoordlijn hebben ze hun twijfels bij de verhaallijn, meldt Het Nieuwsblad. Er wordt extra volk opgetrommeld om de verwachte drukte na de heruitzending zondagavond op te vangen.

"We zijn voorbereid", zegt woordvoerster Kirsten Pauwels. Rond 20.50 uur, aan het einde van de aflevering, zal het gratis nummer van de zelfmoordlijn (1813) op het scherm verschijnen. De organisatie verwacht dan een piek aan oproepen tot 22 uur. "Ofwel omdat ze met suïcidale neigingen kampen en dreigen tot actie over te gaan, ofwel omdat ze een naaste hebben verloren en opnieuw worden herinnerd aan dat leed." Normaal zitten er 's avonds twee medewerkers klaar, maar dat zullen er zondag dus meer zijn.

29-08-2015 om 21:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frans Bauer verrast met motorcrossende omaatjes

Frans Bauer verrast met motorcrossende omaatjes

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_1_zpsdaz0oga2.jpg

Frans Bauer houdt wel van een verrassing. In zijn nieuwe programma 'What The Frans?!', dat vanaf vandaag elke week te zien is op de Nederlandse zender NPO 1, staan mensen centraal die hun omgeving versteld willen doen staan. "Het gaat er niet om iemand voor de gek te houden, maar het doel is de familie te choqueren."

Een oma die ineens kan motorcrossen, een politieagent die in maillot deelneemt aan een balletuitvoering en een vrouw die trucs uithaalt op waterski's. Ze komen allemaal voorbij in 'What The Frans?!'

Bij sommige nieuwe hobby's begon het ook bij Bauer te kriebelen. "Ik heb veel leuke dingen gezien intussen", vertelt de zanger en presentator aan BuzzE. "Vaak denk je: dat is mij te moeilijk. Maar als iemand van zeventig kan motorcrossen, dan moet ik het toch ook kunnen."

Volgens Bauer is dat eigenlijk de boodschap van zijn nieuwe programma: er zijn geen grenzen. "Net de dingen waarvan je zelf denkt dat je ze niet kunt, lukken toch." Hoewel Bauer misschien ooit nog eens op een crossmotor of in een sportvliegtuigje kruipt, zijn er dingen die hij nooit zou doen, ook niet om zijn gezin te verbazen. "Ik zou zelf nooit met zo'n bungeekoord gaan springen."

Rammstein
Bauer heeft naar eigen zeggen al de nodige What The Frans?!-momentjes gehad. "Dat ik ineens een nummer van Rammstein deed, dat had niemand verwacht. Sommige dingen lijken me best leuk om ook te doen, maar dat ga ik natuurlijk niet vertellen. Mijn vrouw leest ook de krant."

Voor zijn fans heeft Bauer later dit jaar nog een verrassing in petto: zijn nieuwe album. "Ik kom op een verrassende manier terug. Ik ga wat meer terug naar het levenslied, maar wel op een hele andere manier." Ook wat zijn televisiecarrière betreft hoopt Bauer te kunnen blijven overrompelen. "Ik zou ooit nog wel eens een grote surpriseshow willen maken, het publiek verrassen. Mensen echt intens gelukkig maken, dat lijkt me mooi. Maar met de huidige plannen zit dat er waarschijnlijk niet in."

29-08-2015 om 21:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nijntje is kunst: 6 redenen waarom het schattige konijn een plek verdient naast Matisse

Nijntje is kunst: 6 redenen waarom het schattige konijn een plek verdient naast Matisse

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_8_zpsbkxpipfv.jpg

Naar aanleiding van de zestigste verjaardag van Dick Bruna's beroemdste werk Nijntje opende gisteren een tentoonstelling over Bruna in het Rijksmuseum te Amsterdam. Nijntje schittert er naast Matisse, en dat plekje is wat ons betreft meer dan terecht.

1. Zelfs topkunstenaar Picasso was fan van het beroemde konijn
"Kunstenaars als Rietveld en Picasso roemden zijn werk om de eenvoud en helderheid", zegt conservator van het Rijksmuseum Caro Verbeek.

2. Nijntje zelf is in zijn boeken regelmatig in het museum terug te vinden.
Er bestaat zelfs een boek met de titel 'Nijntje in het Museum'.

3. Het is de ideale kans om meer kinderen naar een museum te lokken
Door Nijntje in een beroemd museum als het Rijksmuseum te hangen komen ze automatisch in aanraking met werken van andere beroemde artiesten. Hierdoor krijgen kinderen van jongs af aan al een behoorlijke hap cultuur mee.

4. Als Grumpy Cat een plek bij Madame Tussauds verdient, dan verdient Nijntje zeker een plek in het museum
Grumpy cat is de eerste kat die vereeuwigd wordt in was. Als zelfs de immer stuurs kijkende viervoeter een plekje weg kan kapen in het wassenbeeldenmuseum, dan verdient ook Nijntje een ereplekje.

5. Het inspireert kinderen om zelf creatief aan de slag te gaan
Wanneer kinderen zien dat zelfs een tamelijk simpel getekende figuur een ereplekje kan veroveren in een befaamd museum, raken ze ongetwijfeld geïnspireerd om zelf creatief aan de slag te gaan.

6. Omdat Nijntje simpelweg top is
Geen verdere uitleg nodig!

29-08-2015 om 10:56 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
28-08-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volg elke minuut uit het leven van deze Nederlandse mannen

Volg elke minuut uit het leven van deze Nederlandse mannen

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_7_zpscxcma0hj.png

18 dagen lang gooien twee Nederlandse programmamakers hun hele leven online voor het experiment 'Super Stream Me'. Met een draagbare camera filmen ze alles wat ze die dag doen en zien. En dat mag je letterlijk nemen: ook toiletbezoekjes, douchemomenten en seksuele contacten kunnen door iedereen live gevolgd worden. Het duo wil testen wat het met je doet als je geen controle meer hebt over wat je wel en niet online zet.

Bijna drie weken lang geen privacy meer. Twee VPRO-programmamakers, Tim den Besten (28) en Nicolaas Veul (31), gaan in naam van de wetenschap die uitdaging aan. In een maatschappij waarin we alles delen via sociale media, willen de Nederlandse mannen testen wat het met je doet als je hele leven online wordt gezet. "Overal zie je foto's van knappe mensen, foto's met filters, enz. We delen vooral succes", verklaart Tim. Het duo wil een stapje verder gaan en letterlijk àlles, ook de minder mooie momenten, delen op het wereldwijde web.

En dat doen ze. Nicolaas en Tim hebben allebei een eigen livestream, die je hier kan volgen. Daarop kan iedereen op eender welk moment van de dag instromen op de live-video's die de mannen maken. Uiteindelijk zullen de beelden achteraf verwerkt worden in een documentaire over sociale media.

Naakt
Woensdagochtend gingen de jongens online. Die eerste dag was spannend, zegt Tim. "Woensdag was de dag van alle eerste keren: douchen, plassen, enz. Maar je moet gewoon even niet aan de camera denken: ja ik ben naakt, wat dan nog." Er daagden alvast veel nieuwsgierigen op voor het eerste wc-bezoekje. 500 kijkers waren ooggetuige van hoe Nicolaas urineerde.

De twee Nederlanders willen graag weten hoe het voelt om 24 op 24 gevolgd te worden op het internet. Gaan ze zich bijvoorbeeld anders gedragen omdat ze weten dat ze voortdurend gefilmd worden? Tim denkt alvast van wel, hij heeft soms het gevoel dat hij voortdurende leuke dingen moet doen om zijn volgers te entertainen. "Ik moest net bijvoorbeeld een column schrijven en dat vond ik best wel lastig. Voor de kijkers is daar niets aan. Dan voel ik me een beetje schuldig en ga ik een beetje vertellen wat ik aan het doen ben."

28-08-2015 om 16:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Azzam is geen gelukszoeker of oorlogsvluchteling, gewoon een schrijver op zoek naar een tafel

Azzam is geen gelukszoeker of oorlogsvluchteling, gewoon een schrijver op zoek naar een tafel

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_6_zpsgeyslao6.jpg

PEN Vlaanderen vernam dat de Dienst Vreemdelingenzaken het visum weigerde voor onze volgende PEN-flatgast Mamdouh Azzam. Schrijvers en journalisten van PEN Vlaanderen en PEN Libanon benadrukken met deze open brief nogmaals de verantwoordelijkheid en nood aan solidariteit, grenzeloos en intercultureel.

Op maandag 24 augustus jl. spreekt de Belgische premier Charles Michel schijnbaar duidelijke taal in Het Journaal, wanneer hij het heeft over de vluchtelingencrisis die Europa de adem lijkt te benemen: "Wij nemen onze verantwoordelijkheid op. We hebben de laatste weken nieuwe opvangplaatsen geopend en willen solidair zijn."

Verantwoordelijkheid opnemen en solidair zijn, dat dachten wij van de schrijversorganisatie PEN Vlaanderen, onze bestaansreden indachtig, ook toen we in het voorjaar via de bemiddeling van de collega's van PEN Libanon de Syrische auteur Mamdouh Azzam uitnodigden voor een verblijf van drie maanden in de Antwerpse PEN-Schrijversflat.

Azzam is de gerespecteerde auteur van een aantal romans die een ontluisterend beeld geven van het Syrische leven onder de dictatuur. Zijn boek 'Het regenpaleis' (1998) werd verboden door het Syrische ministerie van Cultuur omdat het boek taboeloos spreekt over de sociale en religieuze verhoudingen op het Syrische platteland. Zijn laatste roman Vrouwen van de verbeelding (2012) speelt zich af onder het Baathregime.

Azzam is altijd in Syrië blijven wonen en werken, ondanks het escalerende conflict van de laatste jaren. PEN Vlaanderen, dat ijvert voor vrijheid van meningsuiting en tevens interculturele uitwisseling stimuleert, bood de auteur graag een verblijf van drie maanden aan bij wijze van adempauze. We stelden de PENflat open als plek van rust om te kunnen schrijven en als gelegenheid om het Belgische publiek te laten kennismaken met zijn werk. Daarvoor staat PEN en daarvoor dient haar residentie. In het verleden bood PEN Vlaanderen onderdak aan bedreigde en vervolgde auteurs zoals Déo Namujimbo uit Congo, Dodojon Atovulloev uit Tadzjikistan en Maxim Efimov uit Rusland.
 

Deze week vernam PEN Vlaanderen dat de Dienst Vreemdelingenzaken het visum weigerde voor Azzam en zijn vrouw.

Dat was een pijnlijk déjà-vu. Twee jaar geleden kreeg de Nigeriaanse dichter en PEN Nigeria-voorzitter Tade Ipadeola ook geen visum, omwille van onduidelijke redenen. 'Vreemdelingenzaken dwarsboomt Afrikaanse kunstenaars' kopte toen De Morgen (20 april 2013). Anderhalf jaar (!) en veel mail- en tijdverlies later kwam het dan toch in orde. PEN Vlaanderen heeft nooit begrepen waarom dat zo verlopen is.

Dit is een kaakslag. PEN Libanon heeft in de moeilijkste omstandigheden tijd noch moeite gespaard om Azzam te kunnen evacueren uit Syrië. PEN Vlaanderen stelde haar residentie drie maanden ter beschikking voor een - laten we dat benadrukken - tijdelijk onderdak voor een auteur afkomstig uit een aan flarden geschoten land. Azzam is geen gelukszoeker, geen asielzoeker, geen oorlogsvluchteling. Azzam is een auteur op zoek naar een stabiele schrijftafel, naar buitenlandse geestesgenoten en een geïnteresseerd leespubliek.

De  visumweigering aan Azzam is een contradictie die om verantwoording vraagt.

Het lijkt erop dat we niet alleen muren en prikkeldraad aan onze Europese buitengrenzen plaatsen, maar ook de literair-culturele omgang tussen landen trachten terug te schroeven. Of zoals de Syrische dichter Ghayath Almadhoun, de huidige PENflatresident, het verwoordde in een interview: "De boodschap van Europa aan de Syriërs is: sterf in stilte."

Deze brief van PEN Vlaanderen is een luide schreeuw om verantwoordelijkheid en solidariteit. Grenzeloos en intercultureel!

28-08-2015 om 16:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Maaltijdbox-aan-huis" Smartmat brengt prachtig kookboek uit

"Maaltijdbox-aan-huis" Smartmat brengt prachtig kookboek uit

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_5_zpsrqn7rlqs.jpg

Maaltijdboxen aan huis zijn al een tijdje aan het opkomen in België, met onder meer Smartmat, Hello Fresh en misschien zelfs Albert Heijn binnenkort. Wie nog wel de energie vindt 's avonds om zichzelf naar de winkel te slepen, kan zich vanaf vandaag het kookboek van Smartmat aanschaffen. Exclusief de ingrediënten, maar wel inclusief de heerlijke en gezonde recepten.

Smartmat kwam enkele jaren geleden als eerste op de Belgische markt met aan huis geleverde kookpakketten. De roots van het bedrijf liggen in Zweden, maar vier jaar geleden bracht de Zweedse Anders Asarby het concept naar België.

Nu zijn de filosofie en recepten van Smartmat gebundeld in een boek, waarbij "kookboek" zelfs niet helemaal de lading dekt. Zelf spreken ze van een lifestyleboek, onder de noemer "Anders koken, beter leven". Behalve recepten is het boek ook aangevuld met verhalen van Smartmat-fans, tips om zelf zaden te laten ontkiemen of van restjes een maaltijd te maken, en wordt de lezer meegetroond naar Zweden, waar de roots van Anders liggen.

Verse, pure producten zijn het stokpaardje van Smartmat. Om je alvast te doen watertanden: wat dacht je van deze zelfgemaakte lamsburgers, een visstoofpotje of granola met yoghurt en confituur?

28-08-2015 om 16:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw nummer en videoclip van Justin Bieber uitgelekt

Nieuw nummer en videoclip van Justin Bieber uitgelekt

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_4_zpsap28njaa.jpg

Justin Bieber telt al weken af naar de release van zijn nieuwe single, maar die is vroegtijdig uitgelekt. Het nummer 'What Do You Mean', met bijbehorende video, verscheen vandaag te vroeg op internet. Volgens de BBC wordt de video keer op keer weer offline gehaald, maar hebben meerdere sites de clip al geplaatst.

What Do You Mean is geproduceerd door Skrillex, het nummer laat een volwassenere kant van Bieber zien. Volgens een dj van de BBC is de stem van de Canadese zanger geweldig. "Ik heb het nummer al gehoord en ben er dol op." In de bijbehorende videoclip showt Bieber zijn skateboardskills.

Bieber maakt zijn fans via social media al weken lekker. Ook sterren als Britney Spears en Miley Cyrus telden af met de zanger, die lange tijd alleen in het nieuws kwam vanwege zijn aanvaringen met justitie.

28-08-2015 om 16:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lucy Liu verwelkomt zoontje Rockwell

Lucy Liu verwelkomt zoontje Rockwell

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_3_zps1kz11byu.jpg

Lucy Liu is moeder geworden van haar eerste kind. Dat maakte de 'Kill Bill'-actrice bekend via Instagram.

"Ik introduceer de nieuwe kleine man in mijn leven, mijn zoon Rockwell Lloyd Liu. Verliefd!", schrijft Liu bij een foto waarop ze de baby vasthoudt. De 46-jarige actrice is niet zelf bevallen van de baby, maar kreeg het kind via een draagmoeder, zo bevestigt een woordvoerder aan Amerikaanse media.

Geheimzinnig

Liu staat erom bekend haar privéleven uit de publiciteit te houden, zo blijft ze geheimzinnig over haar liefdesleven en had ze het moederschap ook niet aangekondigd.

In 2010 vertelde ze nog aan USA Today dat ze geen behoefte voelde om te trouwen en kinderen te krijgen. "Iemand heeft de batterij uit mijn biologische klok gegooid. Maar ik denk dat het nooit te vroeg of te laat voor wat dan ook is."

28-08-2015 om 15:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De emotionele reünie van Martine Tanghe en Paul Jambers

De emotionele reünie van Martine Tanghe en Paul Jambers

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_2_zpsz7pwzq1o.jpg

In een bijzondere aflevering van Alloo bij Jambers genieten tv-gezichten Paul Jambers (70) en Martine Tanghe (59) van een innige omhelzing. In een vierdelige VTM-reeks bezoeken de reportagemaker en zijn vroegere leerling Luc Alloo samen verschillende locaties die belangrijk zijn geweest in Jambers' leven, waaronder de VRT-gebouwen.

In de eerste aflevering loopt Jambers zijn voormalige collega Martine Tanghe tegen het lijf met een emotionele reünie tot gevolg. De twee werkten samen eind jaren 70 en begin jaren 80. Na een omhelzing zegt het VRT-nieuwsanker: "Jij bent hier al lang weg, ik zit hier nog altijd."

Ook ontmoet Jambers professor Etienne Vermeersch en Paul Muys. De nieuwe beelden worden afgewisseld met oude fragementen uit Jambers' eigen archief.

Alloo bij Jambers kun je vanaf dinsdag 1 september om 21u35 op VTM bekijken.

28-08-2015 om 15:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole Scherzinger pakt uit met duizelingwekkend decolleté

Nicole Scherzinger pakt uit met duizelingwekkend decolleté

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_1_zps8zxqh3a9.jpg

De zangeres ziet er haast altijd goed uit, wat ze ook draagt. Maar de 37-jarige Nicole Scherzinger droeg gisteren een wel erg gewaagde outfit in Hollywood.

Op de première van de nieuwe animatiereeks 'Ever After High' ging Nicole voor een sexy lederen crop top. Het jasje in zebraprint, haar broek met hoge taille en stiletto's maakten de outfit helemaal af.

28-08-2015 om 15:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-08-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Webfenomeen Grumpy Cat krijgt wassen beeld

Webfenomeen Grumpy Cat krijgt wassen beeld

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_8_zpsmy9blu3x.jpg

De altijd kwaad kijkende kat Grumpy Cat is al jaren een fenomeen op internet, maar binnenkort is hij ook te zien in het wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds. Het is de eerste keer dat in het museum een kat tentoongesteld wordt.

De kat zal er naast Hollywoodacteurs en 's werelds grootste zangers en zangeressen schitteren, zoals onder andere George Clooney, Jennifer Lopez en Michael Jackson. Een hele eer dus, maar de kat is allerminst onder de indruk. "Ik haat het", meldt de norse kat via een persbericht.

Madame Tussauds deelde via YouTube een video waarin te zien is dat de kat wordt geïnspecteerd om een zo echt mogelijke kopie te maken. Het museum wil tevens het digitale karakter van de internetkat accentueren: het beeld van de kat wordt geen onbeweegbaar standbeeld, maar zal zich in vijf posities kunnen bewegen.

Grumpy Cat zal zelf ook aanwezig zijn bij de opening van het beeld in San Francisco. Vervolgens zal de kat langs de andere vijf Amerikaanse filialen van het museum reizen.

27-08-2015 om 21:33 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Straatkat die leven van dakloze redde, wordt filmster

Straatkat die leven van dakloze redde, wordt filmster

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_7_zpsj8nuthfr.png

Bob, een Londense straatkat, werd in 2012 plots een beroemdheid aan de overkant van het Kanaal toen zijn baasje, de dakloze James Bowen, een biografie schreef over hem. 'Hoe ik het leven van een straatkat redde en hij dat van mij', luidde de ondertitel. Het boek werd meteen een bestseller. Nu wordt het hartverwarmende verhaal verfilmd.

Acht jaar geleden zag het er niet goed uit voor James Bowen, een straatmuzikant in Londen. Na een moeilijke jeugd werd hij dakloos en raakte hij verslaafd aan heroïne. Hij volgde een afkickprogramma, maar met weinig succes. Tot hij op een dag een gewonde kat vond. Omdat Bowen vermoedde dat het om een zwerfkat ging, bracht hij het dier zelf naar een dierenarts en verzorgde de kat tot die weer aan de betere hand was.

Nadien zette Bowen de kater terug de straat op, in de hoop dat hij zou terugkeren naar waar hij vandaan kwam. Dat gebeurde niet. Het diertje bleef zijn nieuwe baasje trouw en volgde hem overal naartoe. Bowen besloot daarom de kat te houden en doopte hem 'Bob'. Sindsdien is het duo onafscheidelijk. De straatoptredens die de twee gaven, werden druk bijgewoond door toeristen en al snel verschenen er filmpjes van het vertederende duo online.

Gered
"Door Bob kreeg ik mijn leven weer op de rails. Hij gaf me opnieuw een doel in het leven: voor het eerst kon ik me weer op iets anders focussen dan op drugs", getuigde James Bowen. Pas toen Bowen zijn uitzonderlijke verhaal neerschreef in het boek 'A Street Cat Named Bob', ging het de hele wereld rond. Van de autobiografie gingen maar liefst 1 miljoen exemplaren over de toonbank in het Verenigd Koninkrijk. Het boek verscheen ook in 30 andere talen, waaronder het Nederlands ('Bob, De Straatkat'). Bob werd eensklaps een ster, met zelfs een eigen Twitteraccount.

Witte doek
Nu blijkt ook de filmindustrie geïnteresseerd. Begin oktober starten de opnames van de verfilming van Bowens boek. Daarin zal acteur Luke Treadaway de rol van James Bowen vertolken. Wie Bob zal spelen is nog niet geweten, al vindt James dat Bob zelf een prima acteur zou kunnen zijn. "Wie anders zou hem zo goed kunnen neerzetten? Het is zo'n speciale kat!". Het baasje zegt bovendien enorm trots te zijn dat Bobs verhaal binnenkort op het witte doek te zien zal zijn.

27-08-2015 om 21:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo zag je Kate Moss nog nooit pronken op een cover

Zo zag je Kate Moss nog nooit pronken op een cover

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_6_zpslxawrmcy.jpg

Topmodel Kate Moss mocht in haar carrière al veel covers van modemagazines bekleden, maar die van het Spaanse 'L'Officiel' toont Moss van een heel andere kant. Het tijdschrift wist een foto van het model in haar tienerjaren te pakken te krijgen. Wat een metamorfose!

Het nieuwe magazine 'L'officiel' komt in september uit met zijn eerste nummer. Dat belooft nu al een gigantisch succes te worden. Op sociale media gaf het tijdschrift de cover al prijs, waarop een piepjonge Kate Moss pronkt. Volgens sommigen zou de cover wel eens een collector's item kunnen worden onder Moss-fans. Een slimme stunt van 'L'Officiel' dus.

In het tijdschrift zal er gefocust worden op de geschiedenis van jonge Kate. Op de andere nummers zullen andere modellen en actrices volgen. Hopelijk ook met een foto uit de oude doos!

27-08-2015 om 21:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim en Kanye winnen rechtszaak rond hun gelekte verlovingsvideo

Kim en Kanye winnen rechtszaak rond hun gelekte verlovingsvideo

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_5_zps0gvxhpvt.jpg

Kim Kardashian en Kanye West hebben de rechtszaak rondom hun gelekte verlovingsvideo gewonnen. Chad Hurley, mede-oprichter van YouTube, moet het echtpaar 440.000 dollar (bijna 390.000 euro) betalen omdat hij een filmpje dat stiekem werd gemaakt toen Kanye op zijn knieën ging verspreidde. Dat meldt entertainmentwebsite TMZ.

'Kimye' was woedend over het uitlekken van de videobeelden van het huwelijksaanzoek, dat breed werd uitgemeten in de reallifesoap rondom de Kardashians. De rapper en de realityster klaagden Hurley aan omdat hij middels een contract beloofd had geen beelden van het aanzoek te verspreiden. Enkele uren nadat West in oktober 2013 op zijn knieën ging, stond er toch een video op MixBit, de nieuwe site van Hurley.

Het grootse aanzoek van de rapper, die de moeder van zijn dochter North met behulp van een compleet orkest en veel vuurwerk ten huwelijk vroeg, zou alleen in Keeping Up With The Kardashians te zien moeten zijn geweest. Hurley heeft volgens TMZ een paar dagen de tijd om met het geld over de brug te komen. Als hij op tijd betaalt, is hij van de rechtszaak af. Hurley moet de 440.000 dollar volgens TMZ makkelijk op kunnen hoesten, hij verdiende goed aan de verkoop van YouTube. De videosite werd in 2006 voor 1,65 miljard dollar (ruim 1,45 miljard euro) verkocht aan Google.

27-08-2015 om 21:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vermiste Justin Bieber lookalike dood aangetroffen

Vermiste Justin Bieber lookalike dood aangetroffen

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_4_zpshxe9chsf.jpg

De vermiste lookalike van Justin Bieber is dood aangetroffen in een motel. De politie in West hollywood beschouwde de verdwijning niet als onrustwekkend omdat hij in goede gezondheid verkeerde en meerderjarig was. Vandaag meldt de showbizzsite TMZ dat Tobias Strebel vrijdag dood aangetroffen werd in een motel in Los Angeles, Californië. De 35-jarige Strebel spendeerde honderdduizend dollar aan ingrepen om er precies zo uit te zien als zijn idool.

Volgens bronnen werden er ook drugs gevonden in de kamer van Motel 6 in North Hills. Over de precieze doodsoorzaak bestaat nog geen duidelijkheid.

De 35-jarige verdween spoorloos na de breuk met zijn vriendje. Die gaf meteen aan dat de verdwijning onrustwekkend was omdat Strebel nooit eerder zomaar verdwenen was.

Strebels obsessie voor zijn uiterlijk begon al voor Bieber wereldberoemd werd. Hij was al op zijn 23ste bezorgd om zijn uiterlijk omdat hij toen zijn haar begon te verliezen. Maar toen Bieber in 2008 van zich liet spreken, stond zijn besluit vast en wilde hij er uitzien als het Canadese popsterretje. Hij ging daarna verschillende keren onder het mes en liet ook zijn haardos bijwerken. Net als zijn grote voorbeeld aasde hij ook op een carrière als zanger.

27-08-2015 om 21:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Showbizz Bart wil met deze foto meer volgers op Twitter

Showbizz Bart wil met deze foto meer volgers op Twitter

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_3_zpsnhn3hwoj.png

Ook Showbizz Bart zal deelnemen aan het nieuwe Eén-programma 'Het Sterkste Netwerk'. In het programma, gepresenteerd door Thuis-actrice Joy Anna Thielemans, moeten BV's het in verschillende opdrachten tegen elkaar opnemen. Daarvoor kunnen ze hulp inroepen van via sociale media. Met zijn 32.000 volgers staat Showbizz Bart er niet slecht op, maar toch gooit hij de laatste dagen alles in de strijd om wat extra volgers te sprokkelen.

Vandaag plaatste hij een foto op Twitter met een jonge Wendy Van Wanten aan zijn zijde. Showbizz Bart denkt dat wat vrouwelijk schoon (lees: "de borsten en billen van sexy Wendy") hem wat extra volgers zullen opleveren. Gisteren deed hij een iets bravere poging: toen tweette hij een foto van een schattig hondje, in de hoop wat dierenliefhebbers te overtuigen. Benieuwd of Barts vraag voor meer volgers ook gehoor zal krijgen!

27-08-2015 om 21:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ik leek niet meer op mezelf", waarom Pamela Anderson stopte met botox

"Ik leek niet meer op mezelf", waarom Pamela Anderson stopte met botox

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_2_zpspl2n0qgg.jpg

De 48-jarige Pamela Anderson is geen fan van botox omdat ze zichzelf niet meer herkende toen ze er in het verleden mee experimenteerde. De actrice zei in een interview dat ze er niet om geeft dat ze ouder wordt.

Binnen twee jaar wordt de voormalige Baywatch-ster 50, maar de actrice zegt dat ze het gevoel heeft dat ze steeds jonger wordt. "Nadat ik botox had gebruikt, lagen mijn ogen plots zo diep in mijn gezicht dat ik mezelf niet meer herkende."

Toch zijn er volgens de blondine dingen die je nog kan doen om jezelf te verzorgen en jong te houden. "Maar sommige mensen gaan te ver, ik ben niet geobsedeerd door mijn uiterlijk. Het cliché schoonheid zit vanbinnen klopt echt. Jezelf graag zien om wie je bent, dat is waar schoonheid om draait. En het beste voor jezelf doen."

27-08-2015 om 21:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johan Heldenbergh mag hoofdrol in Hollywoodfilm spelen

Johan Heldenbergh mag hoofdrol in Hollywoodfilm spelen

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_1_zpslcffsa10.jpg

Ze staken allebei een Oscarnominatie op zak, gevolgd door een César en een supersterstatus in Frankrijk. Nu ook Johan Heldenbergh in zijn eerste Amerikaanse film mag schitteren naast een Hollywoodactrice, stapt hij al helemaal in Schoenaerts' yeti-voetsporen. Samen met Jessica Chastain vertolkt hij een Pools echtpaar dat 300 Joden van de gaskamers redde.

De acteur die wereldberoemd werd in Vlaanderen met films als 'De Helaasheid Der Dingen' en 'Aanrijding in Moscou' prijkt weldra op de filmposter van 'The Zookeeper's Wife'. Een nazidrama dat gebaseerd is op de gelijknamige bestseller van Diane Ackerman, waarin het waargebeurde verhaal van Dr. Jan Zabinski, directeur van de dierentuin van Warschau, en zijn vrouw Antonina wordt verteld. Tijdens de Duitse bezetting van Polen redden zij driehonderd Joden uit het getto van Warschau door hen illegaal onderdak te bieden.

Volgens de Amerikaanse filmwebsites 'The Hollywood Reporter' en 'Indie Wire' zal Heldenbergh de rol van zoodirecteur Jan Zabinski vertolken. De rol van zijn eega Antonina wordt vertolkt door de bloedmooie Amerikaanse actrice Jessica Chastain (38) die met 'The Help' en 'Zero Dark Thirty' twee Oscarnominaties kreeg. Dat het geen kleinschalig project wordt, mag blijken uit de wereldwijde release. De opnames van 'The Zookeeper's Wife'starten eind september. De release staat gepland voor eind 2016.

27-08-2015 om 21:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jacques Vermeire onthult bijzondere hobby in boek

Jacques Vermeire onthult bijzondere hobby in boek

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_6_zpssk01su24.jpg

Komiek Jacques Vermeire waagt zich op zijn 64ste aan een nieuwe carrièrezet: vandaag heeft hij in de krant Het Nieuwsblad onthuld dat hij aan een boek werkt. Daarin zal hij over zijn passie vertellen: verzamelen.

Vermeire is naast acteur en komiek ook al meer dan 25 jaar een verwoed verzamelaar van strips, filmaffiches, wijn, landkaarten, postzegels en oude aandelen. Jacques zegt dat zijn boek nog geen titel heeft, maar dat het zeker geen biografie wordt. Wat je er dus zeker niet in gaat vinden is een uiteenzetting van zijn liefdesleven. Hij wil wel lezers leren investeren in waardevolle dingen.

Het boek zou midden oktober in de winkels liggen, net op tijd voor de Boekenbeurs.

27-08-2015 om 08:54 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
26-08-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kristel is strengst voor K3-kandidates

Kristel is strengst voor K3-kandidates

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_7_zpsfzylrnin.jpg

De eerste auditieronde voor K3 zoekt K3 is achter de rug. Vanaf volgende week kunnen tv-kijkers zien hoe Karen, Kristel en Josje op zoek gaan naar hun opvolgsters. Kristel Verbeke is de strengste, geeft ze zelf toe. "Als er iemand een knoop moet doorhakken, ben ik het."

Ook Studio 100-baas Gert Verhulst, medejurylid in het tv-programma, noemt Kristel het strengste jurylid. "Zonder twijfel", benadrukt hij. "Voor heel veel meisjes is zingen in K3 hun grootste droom. Dan is het soms moeilijk om ze uit die droom te helpen. Kristel is dan wel degene die als eerste haar twijfels uitspreekt. En ze heeft groot gelijk. Misschien zijn wij soms niet streng genoeg."

Collega Karen Damen geeft toe dat zij meer iemand is die 'rond de pot draait'. "Ik ben snel bang om iemand te kwetsen." Toch heeft zij samen met haar medejuryleden al heel wat meiden moeten teleurstellen.

De live finale van K3 zoekt K3 is op 6 november. Daarna gaan het originele trio en de nieuwe meisjes samen op tournee.

26-08-2015 om 22:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fans van model onder vuur: "Er is niets hip aan huidziekte"

Fans van model onder vuur: "Er is niets hip aan huidziekte"

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_5_zps3t9anha8.jpg

We schreven al eerder over de 19-jarige Winnie Harlow oftewel het model met de huidziekte vitiligo: een aandoening waarbij pigmentafwijkingen optreden. Hoewel ze het helemaal aan het maken is in de modewereld liggen zij en haar fans nu toch behoorlijk onder vuur.

Als een eerbetoon aan Winnie, bootsen heel wat fans de witte gezichtsvlekken na met make-up. En dat valt niet bij iedereen in goede aarde. Zo zegt een verontwaardigd meisje op Instagram: "Het is typisch dat blanke mensen denken dat het cool is om Winnie's vitiligo na te doen, terwijl er niets leuk of hip aan is als je er zelf mee te kampen hebt."

Heel wat mensen maken ook de vergelijking met 'Blackface', een verschijnsel waarbij vroeger gekke types op toneel zwart geschminkte gezichten kregen omdat ze debiel moesten overkomen. Dat verschijnsel wordt nu overal ter wereld (terecht) als racistisch beschouwd. Maar de connectie met het eerbetoon aan Winnie's begrijpen wij alvast niet helemaal.

26-08-2015 om 21:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hij kan lachen: zo zag je Kanye West nog nooit

Hij kan lachen: zo zag je Kanye West nog nooit

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_4_zpspbapahbe.jpg

Kylie Jenner heeft de wereld getoond dat haar schoonbroer toch kan glimlachen, als hij dat wil.

Het stiefzusje van Kim Kardashian, die 33,9 miljoen volgers op Instagram heeft, deelde gisteren foto's waarop Kanye West bewijst dat hij zich heel anders gedraagt bij zijn familie dan in de media. Ook Kylies vriendje Tyga poseert voor de vrolijke foto's. Kim Kardashian duikt ook in één van de foto's op, en zij tuit voor de gelegenheid haar lippen.

Kanye heeft genoeg redenen om te lachen nu zijn vrouw zwanger is van hun eerste zoon. Samen hebben ze al een dochter North.

26-08-2015 om 21:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huwelijk met Jennifer Aniston heeft Justin Theroux veranderd

Huwelijk met Jennifer Aniston heeft Justin Theroux veranderd

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_3_zpsgu3qvjuj.jpg

Justin Theroux is een ander mens sinds hij als getrouwd man door het leven gaat. De echtgenoot van actrice Jennifer Aniston vertelt People dat hij zich 'echt anders voelt' sinds hij en Jennifer elkaar op 5 augustus het jawoord gaven.

"Ik ben heel erg gelukkig'', zegt Justin tegen het blad. "Het is ook leuk om af en toe naar mijn hand te kijken en daar dan mijn trouwring te zien.'' Theroux begon deze week, na zijn huwelijksreis, weer met werken aan het tweede seizoen van de serie The Leftovers. Op de set was het huwelijk het gesprek van de dag. "De hele cast heeft me gefeliciteerd, dat was heel erg leuk.''

Justin (44) en Jennifer (46) trouwden begin augustus in het geheim. Zelfs de gasten die het stel had uitgenodigd, wisten niet dat ze voor een huwelijk waren gekomen. Hun was verteld dat de twee sterren een feestje gaven ter ere van de verjaardag van Justin.

26-08-2015 om 21:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miles Teller: "Uit raam geslingerd bij auto-ongeluk"

Miles Teller: "Uit raam geslingerd bij auto-ongeluk"

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_2_zpsghopaalp.jpg

Miles Teller (28) werd begin deze maand nog door een journaliste van het Amerikaanse blad Esquire bestempeld als een klootzak, maar de 'Fantastic Four'-acteur laat tijdens ons interview zien dat hij ook gewoon normaal kan zijn. Een openhartige Teller vertelt hoe een ernstig ongeluk hem bijna het leven kostte.

"Acht jaar geleden verloor een kameraad de controle over het stuur waardoor we zeven of acht keer over de kop zijn gegaan. Ik zat vooraan in de auto en werd door de klap door het raam gekatapulteerd. Ik lag negen meter verderop, onbewust en helemaal onder het bloed. Mijn vrienden dachten dat ik dood was. Het eerste wat in me opkwam, was dat mijn moeder heel erg pissed zou zijn omdat we mijn auto in de prak hadden gereden. Ik had twintig hechtingen, een gebroken pols en kiezelstenen in mijn gezicht, maar ik ben er nog goed van af gekomen. De ambulancier zei dat 99,9 procent van de mensen die aan deze snelheid uit de auto worden geslingerd, ofwel verlamd of dood zijn."

Weglaseren
Door de littekens in zijn gezicht was het plots veel moeilijker om aan filmrollen te geraken. "Ik heb geprobeerd om mijn littekens te laten weglaseren, maar dat is niet gelukt." Nu willen de studio's hem net omdat hij littekens heeft: "Ze zeggen dat het mijn personages meer diepte en mysterie geeft. Zo zie je maar, alles komt altijd goed!"

'Fantastic Four' draait vanaf vandaag in de Belgische bioscoopzalen.

26-08-2015 om 21:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kirsten (The Sky is the Limit): "Jan stalkt en slaat mij"

Kirsten (The Sky is the Limit): "Jan stalkt en slaat mij"

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_1_zps53o1rpr8.jpg

Kirsten Janssens, de ex van miljonair Jan Kriekels, zegt vandaag in TV Familie al weken in angst te leven. Hoe verliefd de twee ooit leken in het programma 'The Sky is the Limit', zo verzuurd is hun relatie nu. De brunette beweert zelfs dat hij haar stalkt.

In blad haalt Kirsten uit naar haar ex, ze beschuldigt hem ervan haar te achtervolgen tot op de Malediven en haar mailbox te hacken. Op vakantie zou hij haar handtas, geld en paspoort gestolen hebben zodat Kirsten het eiland niet meer kon verlaten. Vervolgens doet ze er nog een schepje bovenop door te beweren dat Jan haar geslagen zou hebben.

Jan en Kirsten hebben al sinds mei vorig jaar een knipperlichtrelatie, maar met deze uitlatingen is het duidelijk dat zij niet meer op een verzoening hoopt.

Reportagemaker Peter Boeckx zegt dat deze ontwikkeling de verschijning van Kirsten en Jan in het nieuwe seizoen van 'The Sky is the Limit' niet in het gedrang brengt. Boeckx heeft zelfs een specifiek verhaallijn voor de twee in gedachten. Maar als de verstandhouding slecht blijft, is het ook mogelijk dat ze apart in het programma aan bod komen.

26-08-2015 om 21:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koen Wauters voelt zich schuldig:

Koen Wauters voelt zich schuldig: "Ik heb te vaak gezegd: 'Je mag papa nu écht niet storen'"

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_8_zpsztcfeobm.jpg

Koen Wauters zal weer alomtegenwoordig zijn op VTM. Maar eigenlijk heeft hij dat liever niet meer. Hij beseft op z'n 47ste meer dan ooit wat écht belangrijk is in z'n leven: zijn vrouw en kinderen, zijn thuis. 'En dat weten ze bij VTM ook', zegt Wauters in Dag Allemaal.

Met 'Project K', dat op 31 augustus van start gaat, breit Koen Wauters een vervolg aan z'n avonturen in 'Wauters Vs. Waes'. "Een kopie wordt het zeker niet", zegt hij. "Want het draait hier niet louter om telkens een uitputtingsslag. Ik wil m'n jeugddromen waarmaken. En om dat te kúnnen doen, moet ik telkens een tegenprestatie leveren".

Dromen
"Tijdens een brainstorm merkte iemand op: 'Wáár droomt iemand als Koen Wauters nog allemaal van?' En zo kwamen we terecht bij de kleine Koen, wat wilde die later graag doen? En van welke dromen was er nog niks in huis gekomen? Met Tom ging het om die onderlinge strijd. Nu gaat het over mezelf. Ik ga bijvoorbeeld mee met een ambulance. En da's puur uit respect voor wat ambulanciers dag in dag uit doen en meemaken".

Afzien
"Het is bij momenten afzien geweest... Ik heb er bijvoorbeeld gedurende drie maanden álles aan gedaan om per koersfiets deftig de bergen over te kunnen. Heel veel trainen, dus. In m'n eentje, in de Ardennen".

"Ook voor Clouseau moest ik werken, en er was 'Belgium's Got Talent'. Dat was behoorlijk pittig voor mijn vrouw en kinderen. Om het scherp te stellen: ze hebben nauwelijks iets aan mij gehad. Dat vind ik allesbehalve. Dat besef is zo sterk dat ik me nu écht heb voorgenomen om mijn leven anders te organiseren".

Tekortgeschoten
"Ik zal vanaf nu dus vaker 'nee' zeggen. Het racen héb ik al laten vallen. Maar dat volstaat niet. De balans tussen werk en privé moet véél beter".

"Tegenover Valerie en de kinderen voel ik me absoluut schuldig. Ik kan blíjven zeggen dat ik iets zo graag doe, en dat het 'bij de job hoort'. Maar mijn gezin heeft óók rechten. Ik ben de laatste tijd erg tekortgeschoten. Ik hoorde mezelf te vaak dingen zeggen als: 'Nee, papa is er vanavond weer niet. En ja, ik moet vier dagen van huis voor opnamen.' Of: 'Nu mag je papa echt niet storen, want die moet Clouseau-teksten vanbuiten leren.' 't Is té veel geweest".

"Volgend jaar deze tijd zit Zita in het eerste middelbaar, niet te geloven! Dat is voor dat kind een heel ander leven, hé. Valerie en ik voelen aan dat we er dan volop moeten zijn voor Zita. En ik maak er een punt van dat papa er veel vaker zal zijn dan tot nu toe het geval is geweest. En dat weten ze bij VTM".

26-08-2015 om 10:15 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Willie Wartaal (De Jeugd van Tegenwoordig) wordt voor de eerste keer papa

Willie Wartaal (De Jeugd van Tegenwoordig) wordt voor de eerste keer papa

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_8_zpsxrabsuze.jpg

Willie Wartaal van De Jeugd van Tegenwoordig wordt vader. Dat vertelde de Nederlandse rapper en presentator gisterenavond aan 3voor12 op 3FM. "13 februari. Dan komt er een nieuwe mixtape, mijn eigen mixtape", grapte Olivier Mitshel Locadia, beter bekend als Willie Wartaal.

"Is het echt zo leuk als iedereen zegt?", vroeg de 33-jarige Willie aan dj Michiel Veenstra, die twee kinderen heeft. "Soms wel ja. Je krijgt er heel veel voor terug", antwoordde Veenstra. "Hoe ouder we worden, hoe meer die clichés een rol gaan spelen in ons leven", constateerde Willie.

De rapper en presentator verloor de afgelopen jaren altijd zijn telefoon op Lowlands, maar dit jaar kwam hij met zijn mobieltje thuis. Die telefoon heeft Wartaal vanaf 13 februari hard nodig, voorspelde Veenstra. "Dan wil je altijd een telefoon bij de hand hebben voor foto's, het eerste lachje en de eerste keer dat een nummer van De Jeugd wordt meegezongen."

26-08-2015 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-08-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nathalie Meskens: "Kinderwens is helemaal verdwenen"

Nathalie Meskens: "Kinderwens is helemaal verdwenen"

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_7_zps2fjyydt4.jpg

Nathalie Meskens is tegenwoordig niet meer van het scherm weg te slaan. Naast het witte doek en zowat iedere Vlaams televisie, verovert de actrice ook de restaurantwereld. Een lange lijst van gerealiseerde dromen dus, al staat moeder zijn daar niet meer bij.

Hoewel ze al jaren geleden de liefde vond bij collega-acteur Jeroen Van Dyck en kinderen de volgende logische stap lijken (huisje tuintje boompje hondje hebben ze al) denkt het koppel daar tegenwoordig anders over. "Tijdens onze eerste jaren samen verlangden Jeroen en ik heel erg naar een kind. Jaar na jaar is die kinderwens afgezwakt en nu is hij zelfs helemaal verdwenen", vertelde Meskens aan Humo.

"We hebben onszelf wat beter leren kennen, hebben wat rust gevonden ook, en samen zijn we er achter gekomen dat kinderen ons niet gelukkiger zouden maken. We zouden ook veel moeten veranderen: ik zou geen moeder met een fulltime nanny willen zijn."

Meskens heeft immers haar handen vol met haar drukke job, en doet dat vol overgave. "Ik denk dat ik hier ben om de wereld al entertainend een beetje beter te maken. Mijn missie is mensen te helpen om even te ontsnappen aan de realiteit. Dat lukt me op het podium, op televisie en in mijn restaurants. Zelf kan ik echt ontroerd worden door eten: dan weet ik niet meer wat ik precies allemaal voel, pure magie. Zo gebeurt er soms ook iets op het podium, waardoor ik even niet op deze planeet ben. Als het lukt, help ik mensen aan dat soort ervaringen."

25-08-2015 om 20:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Calvin Harris best betaalde dj ter wereld

Calvin Harris best betaalde dj ter wereld

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_6_zpscdhtb2ln.jpg

Het kan niet op voor Calvin Harris. De Schotse dj mag zangeres Taylor Swift zijn liefje noemen en is de best betaalde dj ter wereld. Hij staat bovenaan de lijst Electronic Cash Kings van Forbes. Nederlander Tiësto staat op de derde plaats.

Harris verdiende over de afgelopen twaalf maanden 66 miljoen dollar (57 miljoen euro). Dat is bijna het dubbele van de nummer twee op de lijst, David Guetta, die 37 miljoen dollar (32 miljoen euro) binnenhaalde. "De opkomst van dance is astronomisch. Ik was toevallig op de juiste tijd op de juiste plek", aldus Harris tegen Forbes. Hij werd onlangs samen met Swift ook al uitgeroepen tot bestbetaalde showbizzkoppel.

De Zweed Avicii staat op de zesde plaats. Twee plaatsen beter dan de piepjonge Nederlander Martin Garrix (19). Garrix' manager is Scooter Braun, de man achter Justin Bieber en Ariana Grande. Belgische dj-broers Dimitri Vegas & Like Mike staan niet bij de eerste vijftien deejays vermeld.

25-08-2015 om 20:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michel (The Sky is The Limit) maakt ruzie met Theo Francken op Facebook

Michel (The Sky is The Limit) maakt ruzie met Theo Francken op Facebook

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_5_zps7pfdcopq.jpg

Vorige week circuleerden er wilde verhalen op social media over het asielbeleid in Vlaanderen, zo werd beweerd dat asielzoekers tot 40 euro per dag zouden krijgen. Ook Michel van den Brande, de flamboyante stellingbouwer uit het programma 'The Sky is The Limit', deelde deze boodschap. Staatssecretaris van Asiel en Migratie Theo Francken nam de tijd om hier persoonlijk op te reageren.

Michel nam vorige week geen blad voor de mond op Facebook. Naar aanleiding van de hele hetze omtrent het bericht van buschauffeur Daniel Bonheure dat vorige week massaal gedeeld werd over het fabeltje dat elke vluchteling 40 euro zou krijgen, kloeg van den Brande het opvangbeleid in België aan. Daarnaast had hij lovende woorden over Hongarije, omdat hij naar eigen zeggen geen enkele asielzoeker had gespot tijdens zijn vakantie in Boedapest.

Dat hij begaan is met dit brandend actuele thema, maakt Michel duidelijk met het veelvuldig gebruik van uitroeptekens in zijn betoog. Ook doet hij het voorstel dat politici zelf asielzoekers opvangen in hun 'grote' huizen. Michel besluit met de overweging om naar Hongarije te verhuizen.

Staatssecretaris van Asiel en Migratie Theo Francken reageerde twee dagen later via een persoonlijk bericht, dat de boodschap van Bonheure op een misverstand gebaseerd is. Toch wist de politicus Michel niet te overtuigen.

De zakenman reageerde op Twitter: "Ze krijgen GEEN geld, nu nog niet en terug buiten krijgen gaat nooit meer lukken want in hun land bestaan die middelen niet, maar wij als gewone mens die jaren moeten werken voor een klein pensioentje op te bouwen wordt allemaal opgegeten door deze massale instroom van migranten en op termijn ONZE sociale voorzieningen van ieder hardwerkende Belg !!!! En Theo wat U over Hongarije zegt klopt toch ook niet , daar wordt voor de massale instroom NIKS voor zien , Hongarije is gewoon een transitland waar de migranten zo rap als mogelijk moeten verlaten voor naar de (rijke) andere Europese landen asiel aan te vragen !!!!!"

Michel besluit dat hij geen racist is, maar dat "geïntrigeerde allochtone medemensen" zich ook zorgen maken over wat er in Europa aan het gebeuren is.

25-08-2015 om 20:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoveel verdiende One Direction op vijf jaar tijd (en hier gaven ze het aan uit)

Zoveel verdiende One Direction op vijf jaar tijd (en hier gaven ze het aan uit)

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_4_zpskdkllmea.jpg

37 miljoen euro, dat heeft elk bandlid van One Direction overgehouden aan vijf vruchtbare jaren muziek maken. Nadat afgelopen weekend het nieuws bekend raakte dat de boysband er voor even de brui aan geeft, maakte Daily Mail die balans op. De vraag die rest: waaraan spendeerden de vijf jongens al dat geld?

Vanaf maart volgend jaar zal One Direction zijn uiterst succesvolle muziekcarrière een tijdelijke halt toeroepen. De komende zes maanden maakt de groep zijn wereldtournee nog af, en in december zal het (voorlopig) laatste album van de boysband verschijnen.

Stilgezeten hebben de jongens de afgelopen jaren niet. Dat mag blijken uit de serieuze spaarrekening die elk van hen heeft opgebouwd. De Britse krant Daily Mail schat het fortuin van de vijf groepsleden op 27 miljoen pond of zo'n 37 miljoen euro per hoofd. Dat betekent dat de groep in totaal 135 miljoen bijeen heeft gesprokkeld, en dat op slechts vijf jaar tijd. Toegegeven, dat doen weinig beginnende artiesten hen na. Maar waar hebben de jongens dat gigantische vermogen de voorbije jaren onder andere aan uitgegeven?

1. Snelle wagens
Een groot deel ging alleszins naar auto's. Zo werd ex-bandlid Zayn Malik onlangs gespot achter het stuur van een dure Bentley en ook snelheidsduivel Harry Styles heeft een uitgebreide collectie wagens, waaronder een Porsche, een Audi R8, een Mercedes en een Range Rover Sport.

2. Onderdak
Iedereen moet een dak boven het hoofd hebben, maar de Directioners namen dat wel erg serieus. Alle vijf beschikken ze over een ruime villa. Louis koos voor een opvallende woning met zuilen in Victoriaanse stijl. Niall woont het goedkoopst van de groep: hij gaf 'slechts' 1 miljoen pond (ongeveer 1,4 miljoen euro) uit aan zijn optrekje.

3. Familie
Verrassend: de jongens mogen dan wel zwichten voor snelle wagens en dure herenhuizen, hun families pikken ook een graantje mee van hun succes. De bandleden zijn erg gehecht aan hun verwanten en trakteren ze bij wijlen al eens op een dikke cheque. Zo financieerde Harry bijvoorbeeld het trouwfeest van zijn moeder en stiefvader en kocht Zayn een villa voor zijn moeder én schoonmoeder. Dat laatste was misschien niet het allerbeste idee, Zayn en zijn vriendin beëindigden recentelijk hun relatie.

25-08-2015 om 20:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Pauze One Direction duurt vijf of zes jaar"

"Pauze One Direction duurt vijf of zes jaar"

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_3_zps7isxe6d3.jpg

De sabbatical van One Direction kan wel eens langer duren dan een jaar. Dat vermoedt Louis Walsh, die als jurylid van The X Factor betrokken was bij de oprichting van de boyband.

Volgens Walsh is het verstandig dat One Direction het voorbeeld volgt van groepen als Westlife en Take That. "Het is het beste om te stoppen als je op je hoogtepunt bent", aldus Walsh tegen The Irish Mirror. "Het is niet het einde, ik denk dat ze na een jaar of vijf, zes weer bij elkaar komen."

Walsh was in het verleden manager van boybands als Boyzone en Westlife, dus hij spreekt uit ervaring. "Ik denk niet dat er iets mis is binnen de band, maar ze hebben gewoon een pauze nodig. Constant toeren is uitputtend en je gaat elkaar op de zenuwen werken, dus is het goed om een tijdje uit elkaar te gaan."

25-08-2015 om 20:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Céline Dion onthult laatste romantische wens van haar stervende man

Céline Dion onthult laatste romantische wens van haar stervende man

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_2_zpszay8yn9k.jpg

René Angélil, de 73-jarige echtgenoot van Céline Dion (47), vecht al enkele jaren tegen kanker. Hij wil graag weten hoe lang hij nog zal leven, maar dat kunnen de dokters niet zeggen. De Canadese zangeres heeft de laatste wens van haar stervende man onthuld: hij wil sterven in haar armen.

Angélil heeft keelkanker en wordt al twee jaar intraveneus gevoed. Céline Dion onderbrak vorig jaar haar zangcarrière, die zich de laatste jaren afspeelde in Caesars Palace in Las Vegas, om voor haar echtgenoot te zorgen. Maar overmorgen staat ze opnieuw op het podium in Vegas.

Het is niet duidelijk of Angélil fit genoeg zal zijn om zijn vrouw live aan het werk te zien in Vegas. "Die eerste show zal breekbaar zijn", zei Dion recent nog aan USA Today. "Er zullen momenten zijn van leegte, van lachen, van onwennigheid, van verscheurdheid. Maar dat is het hele punt van mijn comeback. Anders had ik gewoon een album opgenomen."

"Nu nog geen tranen"
Céline Dion is al 21 jaar samen met René Angélil, een unicum in de showbizzwereld. Toen de doodzieke Angélil aan zijn geliefde zijn laatste wens kenbaar maakte, antwoordde zij: "Goed, ik zal er zijn op dat moment. Je zal sterven in mijn armen".

Dion zegt nog in The New York Post dat haar voornaamste taak er nu in bestaat om iedereen gerust te stellen dat alles goed komt. "Ik zal voor onze kinderen zorgen", zei ik hem. "Jij zal ons kunnen zien vanop en andere plek." En ze besluit: "Op het einde kan je knikkende knieën hebben, maar wanneer iemand van wie je houdt, valt en hulp nodig heeft, dan is dat niet het moment om te huilen. Later zeker wel, maar nu nog niet."

25-08-2015 om 20:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-liefje Tom Coninx: "Ik ben zwanger van hem. Hij wil abortus, maar dat doe ik niet"

Ex-liefje Tom Coninx: "Ik ben zwanger van hem. Hij wil abortus, maar dat doe ik niet"

http://oi62.tinypic.com/1957xe.jpg

Heel Waregem praat erover, zo weet Dag Allemaal. Djoeke Van Houcke (31) is dik drie maanden zwanger en beweert dat Tom Coninx, sportjournalist bij VTM, de vader is. Niets aan het handje? Helaas: "Hij wil dat ik het kindje laat wegnemen, maar dat doe ik niet", zegt Van Houcke in Dag Allemaal.

Midden mei was het volgens Van Houcke toen ze Coninx in Knokke ontmoette. "Toen ik wilde vertrekken, was er plots die blonde, rijzige man. Hij hield me tegen aan de uitgang, versperde me de weg, en zei veelbetekenend: 'Jij gaat nog niet naar huis'. Het bleek Tom Coninx te zijn. Ik voelde me gevleid. En ik was vrijgezel. Dus, tja.. Hij zei dat hij ook vrij was. Dat hij wel twee kinderen heeft, maar al zeven maanden weg was bij hun moeder".

Veilig en geborgen
"Hij nam me mee naar een villa van een vriend van hem. Hij gaf me een veilig en geborgen gevoel. Het leek echt het begin van iets moois. En ja... We zijn toen intiem met elkaar geweest".

"Toen ik 's ochtends wakker werd, was Tom al weg. Iets later stuurde hij mij een sms'je: hij had me niet wakker willen maken, omdat ik 'zo mooi lag te slapen'".

"Ik gebruik de anticonceptiepil. Maar blijkbaar is er in onze familie iets hormonaals waardoor dit een zwangerschap toch niet uitsluit".

"Zes weken later... De schok van mijn leven, ik bleek in verwachting te zijn. Natuurlijk vond ik dat ik Tom op de hoogte moest brengen. Maar zijn reactie... Een slag in m'n gezicht. Hij deed alsof ik alles had verzonnen, dat wij niet meer hadden gedaan dan samen iets drinken".

Misbruikt en weggegooid
"Ik voelde mij misbruikt en weggegooid. Enkele weken later heb ik de foto's van de eerste echo naar Tom gestuurd. Afspreken kon niet, hij was met zijn ex en de kinderen op vakantie in Italië".

"Toen ik hem belde, was hij in alle staten. Hij zei dat ik samen met hem naar Goedele Liekens moest gaan. Waarschijnlijk hoopte hij dat zij, als seksuologe, mij zou kunnen overtuigen om het kindje weg te laten nemen. Maar Tom merkte heel gauw dat ik zoiets niet van plan was. Hij wilde dat ik voor een abortus zou kiezen. Hij stuurde zelfs zijn beste vriend op me af, om me te proberen overtuigen".

"Ik ben honderd procent zeker dat Tom de vader is. Na het overlijden van mijn vorige partner heb ik geen enkele man op die manier gekend".

"'Ik ken een arts in Vilvoorde', zei Tom. Wij daarheen, al wist ik dat ik het kindje absoluut wilde houden. Die arts raadde ons aan om er een paar dagen met ons tweeën op uit te trekken, om rustig te kunnen nadenken. Tom en ik zijn toen naar Parijs gereden, waar we drie dagen gebleven zijn. Tom zei toen dat hij graag een serieuze relatie wilde met mij. Maar dat ik eerst het kindje moest laten wegnemen. 'We kunnen dan volgend jaar een baby'tje maken', zei hij. Maar dat geloofde ik natuurlijk niet".

25-08-2015 om 19:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-08-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo zag de reünie van de 'One Tree Hill'-cast eruit

Zo zag de reünie van de 'One Tree Hill'-cast eruit

http://oi62.tinypic.com/20z5sag.jpg

De televisieserie 'One Tree Hill' hield er drie jaar geleden mee op, na 9 succesvolle seizoenen. De vriendschap tussen de acteurs is duidelijk nog niet over. Op Instagram verschenen gisteren verschillende foto's waarop de bijna voltallige cast te zien was tijdens een reüniefeest. En dat zag er best gezellig uit.

Sophia Bush, die het personage van Brooke vertolkt in de Amerikaanse serie, postte op haar Instagramaccount enkele foto's van het onderonsje. Daarop zijn heel wat steracteurs uit de 'One Tree Hill'-serie te zien, zoals Bethany Joy Lenz (Haley), Daphne Zuniga (Victoria), Stephen Colletti (Chase), Antwon Tanner (Skills) en Paul Johansson (Dan). De acteurs verzamelden in de Canadese stad Montreal voor enkele drankjes.

Grote afwezigen van de avond waren Chad Michael Murray (Lucas), James Lafferty (Nathan), en Hilarie Burton (Peyton). Wel was op een latere Instagramfoto van Sophia Bush te zien dat de actrice via FaceTime alsnog contact opnam met vriendin Burton - naar eigen zeggen om haar na afloop van het feestje op de hoogte te brengen van alle details.

24-08-2015 om 20:26 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hier is ze dan: de nieuwe keuken van Jeroen Meus

Hier is ze dan: de nieuwe keuken van Jeroen Meus

http://oi61.tinypic.com/dxgqw3.jpg

Het nieuwe seizoen van 'Dagelijkse Kost' gaat binnenkort van start en speciaal daarvoor werd het interieur in een nieuw jasje gestoken. Jeroen Meus wisselt zijn oude keuken in voor een gloednieuw exemplaar, dat vanaf nu in Leuven zal staan. Op Facebook gaf de Vlaamse kok al een klein voorsmaakje van zijn nieuwe werkplaats.

De set van Meus' kookprogramma is naar Leuven verhuisd, en wel naar het historische pand 'De Dry Coppen'. Bij die verhuis hoorde ook een nieuw interieur. Vandaag kregen we op de Facebookpagina van het programma al een kleine tip over hoe die er precies zal uitzien. Het design van de keuken is iets strakker dan dat van de vorige, maar met een kickertafel in de achtergrond krijgt ze toch ook een speels karakter.

Vanaf 31 augustus zal Jeroen Meus in de keuken zijn dagelijkse kost bereiden. In de tussentijd is collega-chef Sofie Dumont al begonnen aan haar kookprogramma. 'De Keuken van Sofie' is vanaf vandaag weer op VTM te zien.De set van Meus' kookprogramma is naar Leuven verhuisd, en wel naar het historische pand 'De Dry Coppen'. Bij die verhuis hoorde ook een nieuw interieur. Vandaag kregen we op de Facebookpagina van het programma al een kleine tip over hoe die er precies zal uitzien. Het design van de keuken is iets strakker dan dat van de vorige, maar met een kickertafel in de achtergrond krijgt ze toch ook een speels karakter.

24-08-2015 om 20:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filip naar Zwitserland voor 80ste sterfdag koningin Astrid

Filip naar Zwitserland voor 80ste sterfdag koningin Astrid

http://oi62.tinypic.com/2my9nig.jpg

Koning Filip is zaterdag in Zwitserland voor de herdenking van de tachtigste sterfdag van zijn grootmoeder koningin Astrid. Die kwam op 29 augustus 1935 op weg naar België bij een auto-ongeluk in Küssnacht om het leven. Astrid, in België bekend als de 'sneeuwprinses uit het Noorden', was nog geen dertig jaar oud.

Onbekend is echter of koning Albert II, het jongste en enige nog levende kind van Astrid, ook bij de plechtigheid aan het Vierwoudstedenmeer aanwezig zal zijn. Vijf jaar geleden, bij de 75e sterfdag, bezocht hij de plek van het noodlottige ongeval en woonde hij een mis bij ter nagedachtenis van zijn moeder. Albert was op het moment van haar overlijden veertien maanden oud.

Volgens ingewijden in Brussel wordt er door Albert nauwelijks gecommuniceerd over zijn komen en gaan, zodat het Paleis ook niet kan aankondigen of de in 2013 teruggetreden koning naar Zwitserland komt.

Koningin Astrid kwam om het leven toen haar man, de toen 34-jarige koning Leopold III, de macht over het stuur verloor. Hun auto raakte van de weg en Astrid werd eruit geslingerd en kwam met haar hoofd tegen een boom terecht. Haar uitvaart in België was een uiting van massale rouw, te vergelijken met het grote verdriet na de auto-ongelukken van prinses Gracia van Moncao en prinses Diana.

Astrid werd op 17 november 1905 in Stockholm geboren als dochter van prins Carl van Zweden en prinses Ingeborg van Denemarken. Op 10 november 1926 trouwde ze met de Belgische troonopvolger Leopold. Na de dood van koning Albert I in 1934 werd Leopold (III) koning en Astrid koningin. Het paar kreeg drie kinderen: de latere koningen Boudewijn en Albert (II) en groothertogin Joséphine-Charlotte van Luxemburg. Leopold III hertrouwde in 1941, in volle oorlogsperiode met Lilian Baels.

24-08-2015 om 20:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nick Gordon bezoekt graf Bobbi Kristina

Nick Gordon bezoekt graf Bobbi Kristina

http://oi60.tinypic.com/28tj8yg.jpg

Nick Gordon is vorige week langsgeweest bij het graf van zijn overleden vriendin Bobbi Kristina, de dochter van Whitney Houston en Bobby Brown. People meldt dat hij vorige week naar New Jersey is gevlogen waar Bobbi begraven ligt.

Gordon was eigenlijk graag bij de begrafenis en de afscheidsdienst geweest, maar dat werd geweigerd door de familie van Bobbi. Zij verdenken Nick van betrokkenheid bij Bobbi's dood. Volgens People heeft een goede, welgestelde vriend van Gordon ervoor gezorgd dat hij naar New Jersey werd gevlogen om afscheid te nemen van zijn vriendin.

Bobbi werd op 3 augustus, naast haar moeder Whitney, begraven. Ze werd begin dit jaar bewusteloos gevonden in een badkuip bij haar thuis. Bobbi overleed op 26 juli, ze is 22 jaar oud geworden.

24-08-2015 om 20:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Journalisten zijn te braaf voor Tom Cruise"

"Journalisten zijn te braaf voor Tom Cruise"

http://oi61.tinypic.com/2le1p9d.jpg

Tom Cruises omstreden lidmaatschap van de Scientology-kerk mag wel wat feller worden bekritiseerd door de media. Dat stelt filmregisseur Paul Haggis in een interview met The Daily Beast.

Zijn pr-mensen zijn erg slim", vertelt de Crash-regisseur, die weet dat Cruise journalisten van te voren verbiedt vragen te stellen over Scientology. "Maar ik snap niet hoe journalisten zichzelf journalisten kunnen noemen als ze niet moedig genoeg zijn om een vraag te stellen. Hoe heet moet het hangijzer wel niet worden voordat je erover kunt beginnen?"

Tom Cruise wordt momenteel geprezen voor zijn nieuwe film Mission: Impossible - Rogue Nation. En ook al mag het best uitgebreid over de film gaan tijdens de persoptredens van Cruise, Haggis vindt dat journalisten de taak hebben om kritisch te zijn. Zelf keerde de filmregisseur de kerk de rug in 2009 gedesillusioneerd toe na 35 jaar lang lid te zijn geweest. "Er is zoiets als journalistieke integriteit en er zijn dingen die belangrijker zijn dan het promoten van een film."

Tijdens een interview zag Haggis een journalist worstelen met het ontwijken van het onderwerp. "Het was overduidelijk dat er om de hete brij heen werd gedraaid. Dan ben je geen journalist, maar gewoon een promotor. Schaam je."

24-08-2015 om 20:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeremy Clarkson parkeert na deal van 8 miljoen met Amazon een McLaren van 350.000 euro op oprit

Jeremy Clarkson parkeert na deal van 8 miljoen met Amazon een McLaren van 350.000 euro op oprit

http://oi62.tinypic.com/29mlztg.jpg

Jeremy Clarkson (55) tekende een deal van 8 miljoen om samen met zijn 'Topgear'-kompanen James May en Richard Hammond een autoshow te gaan presenteren voor internetgigant Amazon. Het voorbije weekend werd een McLaren ter waarde van 350.000 euro geleverd aan zijn flat in Londen.

Toch was dat blijkbaar onvoldoende aanleiding om een fles champagne te kraken, want even later kwam Clarksons vriendin Philippa Sage aangesloft met een zak vol Cola Zero.

De McLaren 675LT die bij Clarkson werd gedropt, gaat in 2.9 seconden van stilstand naar 100 per uur, in 7.9 seconden van stilstand naar 200 per uur. Zijn topsnelheid bedraagt 330 per uur.

"Van dubbeldekker naar ruimteschip"
Het is niet duidelijk of Clarkson de wagen test voor zijn autocolumn of hij hem heeft gekocht nadat hij met Amazon een contract van 8 miljoen euro tekende voor een nieuwe autoshow. Samen met May en Hammond gaat Clarkson drie reeksen van twaalf afleveringen maken, waarvan de eerste in de herfst van volgend jaar moet verschijnen. Dat is een halfjaar nadat Chris Evans op de BBC komt met een heruitgave van 'Top Gear'.

"Het is alsof ik uit een dubbeldekker klauter en in een ruimteschip stap", zo zei Clarkson over zijn deal met Amazon. Amazon-medeoprichter Jeff Bezos zei eerder al dat de autoshow die de drie gaan maken "zeer, zeer, zeer duur" zal zijn. The Financial Times schat de kosten voor Amazon op 220 miljoen euro.

24-08-2015 om 20:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matthias Schoenaerts zet zich in om meer mensen "van vreemde origine" op tv en in films te krijgen

Matthias Schoenaerts zet zich in om meer mensen "van vreemde origine" op tv en in films te krijgen

http://oi58.tinypic.com/2ykaxpk.jpg

Acteur Matthias Schoenaerts is voor de helft eigenaar van het castingbureau Hakuna, een bureau dat zich richt op mensen met een exotische etnische achtergrond. "In de media, net zoals in de gehele samenleving, is er een onderbezetting van mensen met een andere etnische achtergrond. Nochtans hebben deze mensen evenveel of zelfs meer talent", zegt Ken Lambrechts, manager van Schoenaerts en mede-gezagvoerder van Hakuna Casting.

Het concept van Hakuna Casting is volgens Lambrechts "uniek" omdat het "een bepaald publiek van vreemde origine wil bereiken". "Zowel Matthias als ikzelf zijn daar erg mee vertrouwd vanuit onze jeugd en onze vriendenkring", stelt Lambrechts.

Met dit bureau willen de initiatiefnemers, waarbij ook de regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah horen, meer mensen met een andere etnische achtergrond in Vlaamse films en op televisie krijgen. "We zien er veel te weinig, en bovendien is het vaak niet geloofwaardig", zegt Lambrechts. "Dit idee past binnen een groter geheel waarin we de beeldvorming willen veranderen. We willen een platform bieden aan mensen zoals Adil El Arbi, want er zijn veel meer Adils dan de mensen tot nu toe te zien krijgen."

Toch mikt Hakuna Casting niet enkel op de mensen van vreemde origine. "Wij gaan voor unieke profielen. Mensen met 'street credibility', waar een randje aan zit."

Hakuna Casting leverde de volledige cast voor Black, de nieuwste film van El Arbi en Fallah, en werkte ook mee aan Belgica, de nieuwste prent van regisseur Felix Van Groeningen.

24-08-2015 om 20:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fans One Direction kapot van tijdelijke breuk

Fans One Direction kapot van tijdelijke breuk

http://oi58.tinypic.com/sbn1q8.jpg

Boysband One Direction gaat in maart 2016 minstens een jaar uit elkaar. Niall Horan, Harry Styles, Liam Payne en Louis Tomlinson willen aan hun soloprojecten werken, zo meldde de Britse krant The Sun gisteren. De split gaat in na de release van hun vijfde album Christmas. Voor fans van de groep is het, na Zayns vertrek, al de tweede keer op rij dat ze slecht nieuws te horen krijgen.

"Ze hebben het volledig verdiend om in ieder geval een jaar aan hun eigen projecten te werken'', aldus een bron tegen The Sun. "Er is geen sprake van ruzie tussen de leden en ze staan allemaal 100 procent achter dit besluit. Ze zijn ook niet van plan om voor altijd uit elkaar te gaan en komen zeker weer samen in de toekomst.''

De tijdelijke break-up valt de fans van de boysband zwaar. Via social media reageerden ze verbijsterd op het nieuws. "1D gaat uit elkaar. Is dit een grapje?!", is een vraag die veel gesteld wordt. Antwoord op die vraag krijgen de Directioners vooralsnog niet. Een woordvoerder van de boysband heeft het Amerikaanse muziekblad Billboard laten weten niet te reageren op geruchten.

Een paar fans zien er helemaal geen heil meer in. "1D gaat uit elkaar. Mijn leven is over", schrijven ze dramatisch op Twitter. De split komt vijf maanden nadat Zayn Malik besloot de band te verlaten, omdat hij een solocarrière ambieerde.

24-08-2015 om 19:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mumford & Sons verwonden toeschouwer

Mumford & Sons verwonden toeschouwer

http://oi59.tinypic.com/nqe809.jpg

Tijdens een concert van Mumford & Sons in de stad Walla Walla in de Amerikaanse staat Washington kreeg een concertbezoekster een rondvliegende gitaarstandaard op haar hoofd. Op een video op de website van TMZ is te zien hoe zien hoe muzikant Marcus Mumford de ijzeren staaf het publiek in werpt. Daarmee raakt hij een van de toeschouwers die vijftien rijen verderop stond in de zaal.

Het incident gebeurde tijdens de toegift van de band, die op dat moment Ditmas speelde. Omstanders probeerden na het ongeluk aan te geven dat het meisje gewond was en vroegen om medische hulp, maar Mumford & Sons maakten het nummer gewoon af en ook het slachtoffer bleef noodgedwongen op haar plek.

Mumford & Sons brachten eerder dit jaar het derde album Wilder Mind uit waarop Marcus Mumford zijn banjo heeft verwisseld voor een elektrische gitaar. De plaat waarop de Britten de karakteristieke folkrock hadden ingeruild voor elektrische rock, belandde wereldwijd bovenaan de hitlijsten. Mumford & Sons speelden begin juli in het Nijmeegse Goffertpark. Vanavond maken ze tijdens hun tournee Gentlemen of the Road een tussenstop in Salida in Colorado.

24-08-2015 om 10:45 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
22-08-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jimmy Fallon bijt tand stuk op tube zalf

Jimmy Fallon bijt tand stuk op tube zalf

http://oi61.tinypic.com/30vej2c.jpg

Jimmy Fallon heeft bij de verzorging van zijn ringvinger weer een huishoudelijk ongelukje gehad. De presentator van The Tonight Show brak ditmaal een stukje van zijn tand af toen hij met zijn voortanden een medicijntube probeerde te openen.

"Stukje van van voortand is afgebroken toen ik een tube met reparatiegel voor littekenweefsel probeerde te openen'', schrijft de talkshowpresentator op Instagram bij zijn selfie in de tandartsstoel. ''Beste zomer ooit."

Fallon verloor in juni bijna een kootje van zijn ringvinger toen hij in de keuken van zijn huis struikelde en daarbij zijn val probeerde te breken. Hij lag tien dagen in het ziekenhuis, waar hij een operatie onderging. Uit zijn voet is een ader gehaald om daarmee de vinger te redden, weet Us Weekly.

22-08-2015 om 21:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rapper T.I. (Blurred Lines) heeft 4 miljoen euro belastingschuld

Rapper T.I. (Blurred Lines) heeft 4 miljoen euro belastingschuld

http://oi62.tinypic.com/20ken9j.jpg

Rapper T.I. heeft een belastingschuld van ruim 4,5 miljoen dollar, omgerekend bijna 4 miljoen euro. De rapper, wiens echte naam Clifford Harris is, werkt aan een oplossing. ''Mr. Harris en zijn team werken met de geschikte partijen om deze zaak op te lossen'', laat zijn woordvoerder weten aan Us Weekly.

Daily Mail meldt op basis van documenten van de fiscus dat T.I. nog belasting moet betalen over 2012 en 2013. In 2012 zou de realityster van VH1 een belastingschuld van bijna 1,4 miljoen dollar hebben opgebouwd en in 2013 nog eens 3,1 miljoen dollar.

Het bedrag lijkt geen probleem voor de muziekproducent van platenmaatschappij Grand Hustle Records. Hij heeft een geschat vermogen van 215 miljoen dollar, omgerekend 189 miljoen euro.

22-08-2015 om 21:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koen Wauters bezoekt met enthousiaste kroost team van Max Verstappen

Koen Wauters bezoekt met enthousiaste kroost team van Max Verstappen

http://oi60.tinypic.com/30xa0x5.jpg

Voor de Belgische fans van Formule 1 is het racecircuit van Spa-Francorchamps morgen weer 'the place to be'. Uitkijken wordt het natuurlijk naar de clash tussen de grote tenoren zoals de ploegmaats bij Merceds Lewis Hamilton en Nico Rosberg, maar wij lonken vanzelfsprekend ook naar Max Verstappen. De nog maar 17-jarige halve Belg wil graag schitteren en na het bezoekje van niemand minder dan Koen Wauters - zelf ook niet vies van het betere racewerk - zal zijn motivatie in het zenit staan. De frontman van Clouseau en zijn familie werden hartelijk ontvangen voor Toro Rosso, het team van Verstappen.

22-08-2015 om 21:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is Fan Bingbing, de op drie na rijkste actrice ter wereld

Dit is Fan Bingbing, de op drie na rijkste actrice ter wereld

http://oi60.tinypic.com/33ojrjk.jpg

De best verdienende actrice op aarde is Jennifer Lawrence, die je wellicht kent van 'The Hunger Games'. Maar de naam van de vierde rijkste actrice klinkt je waarschijnlijk minder bekend in de oren. Fan Bingbing is een 33-jarige Chinese actrice die vorig jaar 21 miljoen dollar opstreek en daarmee zwaargewichten als Jennifer Aniston, Julia Roberts en Angelina Jolie voorafging.

Mogelijk komt Bingbings gezicht je bekend voor. Ze speelde al in 'X-Men: Days of Future Past' en was ook al model voor L'Oreal Paris. Bingbing verdient haar boterham echter niet alleen met acteren, ze is ook zangeres, model en producer.

Bingbing begon aan haar carrière in My Fair Princess, een Chinese televisieserie. Later sleepte ze de award voor Beste Actrice in de wacht op de Hundred Flowers Awards (de Chinese Golden Globes).

In 2005 richtte Bingbing haar pijlen op de muziekindustrie met haar eerste en tot nu toe laatste album 'Just Begun'. In 2007 richtte ze haar eigen productiehuis op met de toepasselijke naam Fan Bingbing Studio. Haar bedrijf produceerde meteen acht films in het eerste jaar.

Wanneer ze wat tijd over heeft, staat Bingbing model voor modehuizen als Valentino, Armani, Dior en Versace en zet ze haar schouders onder tal van goede doelen. In 2010 financierde ze hartoperaties van tien kinderen met aangeboren hartafwijkingen.

Er zal dus veel moeten gebeuren voor Bingbings carrière in het slop raakt. Ze heeft bovendien getekend voor nog vier X-Men-films.

22-08-2015 om 21:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nick & Simon zorgen voor primeur met interactieve videoclip

Nick & Simon zorgen voor primeur met interactieve videoclip

http://oi59.tinypic.com/241knbn.jpg

Het Nederlandse duo Nick & Simon is niet alleen populair in Nederland, ze veroveren nu ook Vlaanderen. Met twee uitverkochte concerten in de Lotto Arena en twee uitverkochte theatertournees in Gent, Antwerpen en Hasselt zijn ze goed op weg om Vlaanderen in te pakken met hun muziek. Met hun nieuwe interactieve clip hoopt het duo hoge toppen te scheren in Vlaanderen, want de kijker kan zelf kiezen wie hij volgt in de clip.

Dankzij de integratie van nieuwe videotechnieken kan de kijker zelf bepalen vanuit welk standpunt hij naar de videoclip kijkt. Wie de nieuwe single van Nick & Simon 'Open je Hart' bekijkt, is getuige van deze nieuwe technologie. Met de 'O'-toets kan je switchen tussen Nick en Simon. Het is de eerste keer dat Nederlandstalige artiesten die technologie gebruiken in een videoclip.  

'Open je Hart' is de eerste single van hun zesde studioalbum 'Open', dat op 18 september zowel in Nederland als België uitkomt. Het duo zal ook in België uitgebreid promotie voeren voor het nieuwe album.    

Op hun website www.nickensimon.be kan je de nieuwe clip bekijken.

22-08-2015 om 21:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lange rijen voor anti-pretpark Dismaland van Banksy

Lange rijen voor anti-pretpark Dismaland van Banksy

http://oi59.tinypic.com/20a5bav.jpg

In de Britse badplaats Weston-super-Mare zijn lange rijen ontstaan voor de ingang van Dismaland, het anti-pretpark van graffitikunstenaar Banksy. Kaarten zijn alleen bij de poort te koop. Dat melden Britse media.

Gisteren leek het er nog op dat er ook kaarten via de website te koop waren, maar de site werd dusdanig vaak bezocht dat die vastliep. De optie 'tickets' is niet meer op de site te vinden.

Naargeestigland
Dismaland, letterlijk Naargeestigland, is door Banksy ingericht als nachtmerrie-achtige buitententoonstelling met een duistere knipoog naar Disneyland. Het is opgezet in een vervallen ex-pretpark. De expo ging vandaag open en duurt vijf weken.

Bezoekers worden begroet door apathisch kijkend personeel met Mickey Mouse-oren. Het terrein staat vol kunstwerken en installaties die het sombere met het vrolijke combineren. Zo is een pantservoertuig met waterkanon dat nog in Noord-Ierland is gebruikt omgebouwd tot kinderglijbaantje en kunnen bezoekers minigolfen rond het thema 'het oliekalifaat' of miniatuur-vluchtelingenbootjes besturen.

Mensen doen denken
Dismaland is volgens de geestelijke vader bedoeld om mensen aan het denken te zetten. De ondertitel luidt 'bemusement park' (verbijsteringspark), een woordspeling op 'amusement park'.

Sprookjes met alternatief einde
Een deel van de kunstwerken van Banksy en tientallen andere kunstenaars is geïnspireerd op sprookjes. Bijvoorbeeld Assepoester, maar dan met alternatief einde: paparazzi verdringen zich rond de verongelukte koets. Er zijn ook live optredens, onder meer van Massive Attack en de Russische punkactivisten Pussy Riot.

De inkom bedraagt 3 pond (4,13 euro) voor iedereen van vijf jaar en ouder. Volgens de site zijn "verfspuitbussen, markerstiften, messen en wettige vertegenwoordigers van de Walt Disney Corporation" streng verboden in het park.

Niemand weet zeker wie de kunstenaar is die opereert onder het pseudoniem Banksy. Hij werd bekend door straatkunst in verschillende Europese steden, maar ook in de Palestijnse gebieden en in Amerika. Banksy maakt gebruik van graffiti maar ook van sjablonen en wil vaak een boodschap uitdragen tegen het kapitaal en het establishment en voor vrede en vrijheid.

22-08-2015 om 21:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taylor Swift wil niet in lingerie poseren (en loopt zo 10 miljoen dollar mis)

Taylor Swift wil niet in lingerie poseren (en loopt zo 10 miljoen dollar mis)

http://oi60.tinypic.com/34pkj2t.jpg

Modemerk Armani zou de zangeres een klein fortuin hebben aangeboden om samen met haar vriend Calvin Harris een ondergoedcampagne te maken. Maar Taylor is niet op het bod ingegaan omdat het haar imago zou schaden.

De Schotse DJ is al langer het gezicht van de ondergoedlijn van Armani. Het merk had daarom gehoopt dat Taylor samen met haar vriend zou poseren voor een sexy shoot, om zo het succes van de gezamenlijke campagne van Victoria en David Beckham uit 2009 te evenaren. Taylor weigert echter uit de kleren gaan voor de camera, omdat ze vreest dat dit niet goed zou zijn voor haar imago.

Taylor zou daarnaast over een fortuin van 240 miljoen dollar beschikken, dus die 10 miljoen dollar zijn een peulenschil voor haar. Harris en Swift zijn het populairste sterrenkoppel van het moment en hoewel ze nog geen jaar samen zijn, is het al dik aan tussen de twee.

22-08-2015 om 10:41 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.One Direction de 'ruimte in' voor monsterhit Drag Me Down

One Direction de 'ruimte in' voor monsterhit Drag Me Down

http://oi57.tinypic.com/2zf2vxf.jpg

One Direction zoekt de ruimte op in zijn nieuwe videoclip. Harry Styles, Liam Payne, Louis Tomlinson en Niall Horan namen de video bij Drag Me Down op in het bezoekerscentrum van NASA. De Brits-Ierse boyband suggereert na een lange training per raket de ruimte in te zijn geschoten. De clip bij het eerste nummer van One Direction na het vertrek van Zayn Malik, verscheen vrijdag.

Harry, Liam, Louis en Niall zijn in de clip te zien als astronauten. NASA komt uitgebreid in beeld. Zo is Liam te zien in een replica van het International Space Station en neemt Louis plaats achter het stuur van de Space Exploration Vehicle Rover. Niall maakt een ritje in de Partial Gravity Simulator en Harry ontmoet een Rononaut, een robot die als twee druppels water op een astronaut lijkt.

Met Drag Me Down scoort One Direction wederom een wereldwijde hit. De single, die op 31 juli verscheen, voerde in tientallen landen de hitlijst van iTunes aan. Via Spotify is het nummer al ruim veertig miljoen keer beluisterd.

22-08-2015 om 01:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Megan Fox vraagt scheiding aan

Megan Fox vraagt scheiding aan

http://oi61.tinypic.com/10sc5m1.jpg

Megan Fox heeft een paar dagen nadat haar breuk met Brian Austin Green bekend werd een scheiding aangevraagd. Als reden van de breuk heeft de actrice onoverbrugbare verschillen opgegeven, schrijft TMZ. Fox geeft aan dat haar huwelijk op 15 juni strandde.

Fox wil het ouderlijk gezag over de twee zoons die ze met Green heeft delen. Volgens ingewijden zijn de twee acteurs in gemeenschap van goederen getrouwd, wat inhoudt dat alles wat Fox en Green tijdens hun vijfjarige huwelijk verdienden in tweeën wordt gedeeld. Volgens TMZ worden ook de inkomens van voor de bruiloft verdeeld, Fox en Green waren elf jaar samen.

De actrice zal haar ex waarschijnlijk alimentatie moeten gaan betalen. Fox verdient meer en Green kampt met gezondheidsproblemen. De twee gaan volgens ingewijden op een bijzonder vriendschappelijke manier uit elkaar en zouden voorlopig nog in hetzelfde huis blijven wonen.

22-08-2015 om 01:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Courteney Cox ziet er plots helemaal anders uit

Courteney Cox ziet er plots helemaal anders uit

http://oi60.tinypic.com/34ihetf.jpg

De Friends-actrice heeft in het verleden al toegegeven dat ze botox gebruikte om er jonger uit te zien, maar ze houdt vol dat ze nooit plastische chirurgie zou ondergaan. Gisteren ging de pers toch aan het roddelen door haar plots veranderde uiterlijk.

Courteney verscheen gisteren op de rode loper voor de première van haar nieuwste reeks 'Hand of God'. De fotografen moesten twee keer kijken voor ze de brunette herkenden. Toch houdt Cox vol dat ze niet onder het mes ging, omdat haar verloofde Johnny McDaid geen fan is van plastische chirurgie.

'Hands Of God' is een online reeks die over een corrupte rechter gaat die zijn leven plots wil beteren.

22-08-2015 om 01:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natalia kust met... Natalia

Natalia kust met... Natalia

http://oi57.tinypic.com/mj9ziw.jpg

Een kinderwagen op het podium, Natalia die 'Natalia' vol op de mond kust, Christoff die wéér de slappe lach krijgt en veel grappen op én naast het podium: de tweede show van 'Liefde voor Sterren tegen de Muziek op' was andermaal een voltreffer.

Hij had duidelijk heel goed geoefend, onze Christoff, want waar hij vorige week nog drie pogingen nodig had om de tongbreker 'Liefde voor Sterren tegen de Muziek Op' feilloos te debiteren, lukte dat dinsdagavond wonderwel bij de eerste keer. Maar toen hij diep in de ogen van Nathalie Meskens - of was het Natalia? -moest kijken, liep het weer fout en raakte de zanger niet meer uit zijn slappe lach.

Het duo Natalia en Natalia, de échte en Nathalie Meskens, troefden in Oostende elkaar af in een medley van Shakira, Anastacia, Céline Dion en Cher en kusten elkaar achteraf op het podium vol op de mond.

22-08-2015 om 01:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vanaf nu kan je Sergio Herman ook dragen

Vanaf nu kan je Sergio Herman ook dragen

http://oi57.tinypic.com/2hekcwp.jpg

Sergio Herman brengt een eigen T-shirtlijn uit. De bekende topchef heeft met chef-kok Nick Bril restaurant The Jane in Antwerpen. Samen met de Belgische ontwerper Addmyberry bedachten ze een aantal ontwerpen in de sfeer van The Jane.

De T-shirts met typische Sergio Herman-uitspraken zijn niet alleen om te dragen: wie de QR-code op de shirts scant met een smartphone, krijgt exclusieve filmpjes te zien. De filmpjes geven een inkijkje in de drive en inspiratie van de chefs.

De T-shirtlijn zal onder meer verkrijgbaar zijn via de webshop van Addmyberry. Hij is vooral bekend van Oud Sluis, het toprestaurant in Sluis dat eind 2013 de deuren sloot.

De prijzen voor een uniek ontwerp van Herman beginnen vanaf 44,95 euro, maar voor een linnen exemplaar met de uitspraak 'Buzzegeven' ben je al gauw 89,95 euro kwijt.

22-08-2015 om 01:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe 'Terzake' pakt uit met Stephen Hawking

Nieuwe 'Terzake' pakt uit met Stephen Hawking

http://oi59.tinypic.com/21kme74.jpg

Het actualiteitsmagazine 'Terzake', vanaf maandag in nieuwe jasje en later op de avond op Canvas, pakt meteen uit met een grote naam. Presentatrice Kathleen Cools heeft de beroemde wetenschapper Stephen Hawking gevolgd bij zijn bezoek aan België en kon hem ook ruim 2 uur lang interviewen.

"Het is de meest bijzondere ontmoeting geworden die ik ooit op professioneel vlak heb gehad", zei Cools vandaag bij de voorstelling van het nieuwe 'Terzake'.

'Terzake' schuift vanaf volgende week naar de late avond, zo rond 22.45 uur. "We hopen dat veel mensen wat langer zullen opblijven, maar we zullen ook digitaal te zien zijn voor en na de uitzending", zegt Annelies Beck, die het programma in een beurtrol met Cools zal presenteren. 'Terzake' zal telkens bestaan uit een gesprek van minstens 15 minuten en een reportage die actueel is maar ook "de waan van het moment overstijgt".

De ambities zijn niet min. Het diepgaande gesprek moet kritisch blijven, maar ook in een rustige sfeer verlopen. "Zo kan de gast praten op een manier die je op andere plekken niet hoort", dixit Beck. Voor de keuze van gasten leggen de programmamakers de lat hoog. "We mikken ook op internationale gasten. Het zal niet met om het even wie zijn." De reportages zullen dan weer "geen haastwerk" zijn en mogen iets langer duren. Ook onderzoeksjournalistiek wordt belangrijker.

De toon wordt gezet met een tweedelige reportage over Stephen Hawking die maandag en dinsdag uitgezonden wordt. Cools kon Hawking ontmoeten tijdens een bezoek aan Leuven. "Hij is echt de rockster van de natuurkunde. Het is uitzonderlijk dat we hem zo lang konden interviewen, want normaal gunt hij enkel aan de BBC zo'n interview. We zijn dan ook zeer trots", zegt Cools.

22-08-2015 om 01:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dr. Dre: "Mijn excuses aan de vrouwen die ik pijn heb gedaan"

Dr. Dre: "Mijn excuses aan de vrouwen die ik pijn heb gedaan"

http://oi62.tinypic.com/34zk51x.jpg

In een mededeling aan de New York Times heeft Dr. Dre (50) zijn excuses aangeboden voor de mishandeling van vrouwen waarvan hij in het verleden beschuldigd werd. Het is de eerste keer dat het hiphopicoon ingaat op deze beschuldigingen. Het duistere verleden van de muzikant werd weer opgerakeld na de release van zijn biopic 'Straight outta Compton'.

Het had een topzomer moeten worden in de succesvolle carrière van Dr. Dre. Zijn eerste album in zestien jaar, 'Compton', kwam in de Verenigde Staten meteen de hitlijsten binnen op nummer 2. En de film 'Straight outta Compton', die het verhaal vertelt van zijn hiphopband N.W.A., is een gigantisch kassucces.

De film wordt gelauwerd voor zijn onverbloemde voorstelling van politiegeweld tegen zwarten. Maar ongewild heeft hij ook weer de aandacht gevestigd op het minder zuivere verleden van de rapper. Critici wierpen op dat de film, waarvan Dre co-producer was, zijn geschiedenis van vrouwenhaat verbloemt en beschuldigingen van fysieke mishandelingen ontkent.

Dr. Dre had tot nu toe altijd afwijzend of vaag gereageerd op de beschuldigingen. Zich bewust van het feit dat de heisa nu niet alleen zijn reputatie op het spel zette maar ook zijn zakelijke affaires, heeft hij nu een verklaring verstuurd aan de New York Times.

"Veel spijt"

"25 jaar geleden was ik een jonge man die te veel dronk en had ik geen structuur in mijn leven", klinkt het. "Dat is geen excuus voor wat ik gedaan heb. Ik ben 19 jaar getrouwd en elke dag werk ik aan mezelf om een betere man te zijn voor mijn familie. Ik doe alles wat ik kan om nooit meer die man te worden."

"Ik bied mijn excuses aan aan de vrouwen die ik pijn gedaan heb", gaat hij verder. "Ik heb veel spijt van wat ik gedaan heb en ik weet dat het onze levens voor altijd beïnvloed heeft."

Ook Apple, waar Dr. Dre nu werkt als consultant, heeft een bericht verspreid. "Dre heeft zijn excuses aangeboden voor de fouten die hij in het verleden gemaakt heeft. Hij zegt dat hij niet meer de persoon is die hij 25 jaar geleden was en we vertrouwen op zijn eerlijkheid. Na anderhalf jaar met hem samengewerkt te hebben, hebben we er alle reden toe om te geloven dat hij veranderd is."

22-08-2015 om 01:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-08-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daarom zien Kim K's kleren er altijd zo duur uit (en de jouwe binnenkort ook)

Daarom zien Kim K's kleren er altijd zo duur uit (en de jouwe binnenkort ook)

http://oi62.tinypic.com/351dd8w.jpg

Hoewel Kim niet vies is van een beetje (of véél) sexappeal af en toe, ziet ze er -meestal-  wel elegant uit. Zelfs met torenhoge stiletto's en een superstrakke jurk ziet haar kleding er nog steeds duur en chic uit. Haar truc? Neutrale kleuren.

Het grootste deel van Kims kleerkast kan je omschrijven als neutraal: zachte crèmekleuren, wit, grijs, een volledig zwarte outfit, bruin en af en toe een warm kaki. En dat is geen toeval, want het is een vaste regel in de modewereld (die Kim overigens waarschijnlijk van fashionista Kanye geleerd heeft): neutrale kleuren zien er altijd chic uit.

Of ze nu een basisstuk draagt zoals de tank dress of spandex rokjes, haar outfits zien er altijd duur uit. Het goede nieuws: dat is makkelijk te imiteren, zonder de dure designer prijskaartjes.

21-08-2015 om 09:38 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
20-08-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw platform Stievie Free laat je gratis live en tot zes dagen terug tv kijken

Nieuw platform Stievie Free laat je gratis live en tot zes dagen terug tv kijken

http://oi62.tinypic.com/kbq73p.jpg

Medialaan, het bedrijf achter VTM, 2BE, Vitaya, JIM en VTMKZOOM, presenteert een nieuw platform waarmee je live en tot zes dagen terug uitgesteld tv kan kijken. Helemaal gratis, en dat zowel via de website als via je smartphone of tablet.

Medialaan presenteert Stievie Free als de gratis instapversie van de betalende televisie-app, die tien Vlaamse zenders aanbiedt en waarbij mensen reclame kunnen doorspoelen. De nieuwe toepassing werkt met korte reclameblokken die niet doorspoelbaar zijn. "De jonge kijkgemeenschap van vtm.be gaf al aan dat ze korte reclameblokken in ruil voor kwalitatieve gratis content heel normaal vindt", luidt het. "Ook bij Stievie Free zullen de reclameblokken korter zijn als mensen uitgesteld kijken."

20-08-2015 om 18:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shannen Doherty: "Mijn manager is verantwoordelijk voor mijn uitgezaaide borstkanker"

Shannen Doherty: "Mijn manager is verantwoordelijk voor mijn uitgezaaide borstkanker"

http://oi60.tinypic.com/289disg.jpg

Shannen Doherty houdt haar manager verantwoordelijk voor de ernst van haar ziekte. De 44-jarige actrice heeft borstkanker en stelt dat de ziekte eerder ontdekt was als haar manager zijn werk beter had gedaan. Dat blijkt uit rechtbankdocumenten waarop TMZ de hand wist te leggen.

Doherty gaf ook haar verzekeringen uit handen aan haar manager. Die zou een factuur van haar zorgverzekeraar hebben genegeerd, waardoor Doherty haar verzekering kwijt raakte. De actrice, bekend van Beverly Hills 90210 en Charmed, kon zich pas dit jaar weer verzekeren. Omdat ze een paar maanden onverzekerd was, ging Doherty niet regelmatig op controle bij artsen. Dat deed ze naar eigen zeggen wel toen ze verzekerd was.

In maart 2015 klopte Doherty aan bij een arts en werd de diagnose borstkanker gesteld. De ziekte bleek al uitgezaaid naar een lymfeklier. Volgens Doherty kreeg ze van haar artsen te horen dat de kanker zich in 2014, toen ze onverzekerd was, uitzaaide. Volgens de actrice is het de schuld van haar manager dat de ziekte zo laat werd ontdekt.

Doherty stelt in de documenten dat ze mogelijk een ingrijpende behandeling inclusief borstamputatie en chemotherapie moet ondergaan. Die behandelingen hadden volgens Doherty mogelijk voorkomen kunnen worden als haar managers de rekeningen op tijd hadden betaald. Doherty heeft haar manager vorig jaar ontslagen.

20-08-2015 om 17:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan aangeklaagd door chauffeur

Lindsay Lohan aangeklaagd door chauffeur

http://oi59.tinypic.com/2unu52v.jpg

Lindsay Lohan is aangeklaagd door haar voormalige chauffeur. Edson Ricci claimt volgens TMZ dat hij nog bijna 28.000 dollar (25.000 euro) tegoed heeft van de actrice.

Het zou gaan om zijn salaris en daarnaast een dure hotelrekening die Edson zegt te hebben voorgeschoten. De rekeningen stammen uit het najaar van 2012, een periode waarin het niet bepaald goed ging met de Amerikaanse. Ze werd toen onder meer gearresteerd na een auto-ongeluk en ze zou juwelendieven hebben meegenomen naar een feestje.

Lohan heeft nog niet op de rechtszaak gereageerd.

20-08-2015 om 17:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Groenland' en Bartel verdwijnen van het scherm

'Groenland' en Bartel verdwijnen van het scherm

http://oi57.tinypic.com/2v0h1ya.jpg

De VRT zet een punt achter het programma 'Groenland' op Eén. Dat meldt Het Nieuwsblad.

"Bartel (Van Riet, nvdr.) heeft tuinieren op een frisse manier weer op de kaart gezet", zegt woordvoerder Hans Van Goethem. Volgens de zegsman komt er geen nieuw seizoen "omdat de meeste aspecten van tuinieren zijn belicht".

Van Riet, het gezicht van het populaire programma, kijkt met veel plezier terug op de 110 afleveringen. "Ik eindig met een goed gevoel en heb ook veel bijgeleerd. Maar je kan een zaadje niet op honderd verschillende manieren in de grond steken, dus wilde ik op tijd stoppen."

De VRT heeft voorlopig geen nieuwe plannen rond Van Riet. 'Groenland' verscheen voor het eerst op de buis in 2011.

20-08-2015 om 17:52 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston showt trouwring voor het eerst

Jennifer Aniston showt trouwring voor het eerst

http://oi61.tinypic.com/x38fhd.jpg

De actrice straalde gisteren op de première van haar nieuwste film in Los Angeles. Jennifer Aniston was nog maar net terug van een huwelijksreis in Bora Bora met haar kersverse echtgenoot Justin Theroux.

Het pasgetrouwde koppel genoot van een rustige vakantie in een vijfsterrenresort. Dat de zon daar vaak scheen, was duidelijk te merken aan Jennifers bruine teint. Maar gisteren moest de ster terug aan het werk gaan voor de promotie van haar nieuwe film 'She's Funny That Way'.

Mevrouw Theroux straalde in een zwarte jumpsuit op de rode loper. Maar de pers had vooral oog voor haar indrukwekkende, gouden trouwring bezet met diamanten. Die werd ontworpen door Jennifer Meyer, de vrouw van acteur Tobey Maguire én favoriete designer van heel wat sterren.

20-08-2015 om 17:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halfnaakte Lesley-Ann op de boerderij: Twitter lacht met ondergoedchallenge

Halfnaakte Lesley-Ann op de boerderij: Twitter lacht met ondergoedchallenge

http://oi61.tinypic.com/2nqts43.jpg

Je kan deze dagen op social media niet om Lesley-Ann Poppe en haar #dailylifeinunderwear heen. De blondine gaat 100 dagen lang de uitdaging aan om dingen uit haar dagelijkse leven in bikini of ondergoed te doen. Maar niet iedereen blijkt fan van haar initiatief te zijn, met hilarische beelden op Twitter tot gevolg.

We zijn nog maar aan dag 4 van de uitdaging Daily Life in Underwear en verschillende Twitteraars hebben al duidelijk genoeg van Lesley-Anns bikinifoto's. Creatieve geesten hebben zich laten gaan met photoshop en plaatsen de schaars geklede blondine op de meest bizarre plaatsen: bij de bootvluchtelingen, op de boerderij en in het containerpark.

20-08-2015 om 17:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefje verdient flink aan relatie met Kylie Jenner

Liefje verdient flink aan relatie met Kylie Jenner

http://oi62.tinypic.com/10mr4zl.jpg

Rapper Tyga is te zien in het nieuwe seizoen van de realityserie Keeping Up With the Kardashians. Het vriendje van Kylie Jenner wordt volgens showbizzsite RadarOnline flink betaald voor iedere aflevering waarin hij te zien is.

"Hij krijgt een vast bedrag per aflevering, omdat de makers van te voren natuurlijk niet weten hoe de liefde tussen Kylie en Tyga zich ontwikkelt en hoe zich dat zal verhouden tot de kijkcijfers. Maar de verwachtingen zijn hooggespannen, de twee doen het namelijk goed voor de camera", weet een ingewijde. "De familie heeft samen besloten dat ze Tyga in hun programma willen, ze zijn allemaal gek op hem."

Rapper Tyga is momenteel behoorlijk succesvol, hij heeft net een album uitgebracht, heeft zijn eigen show bij MTV en is binnenkort te zien in twee nieuwe films. Hij kan volgens de ingewijde dus ook een aardig bedrag vragen. Het budget van de realityserie komt hierdoor niet in de problemen. "Khloé heeft nu geen man in haar leven, Bruce en Rob zijn niet meer in de serie te zien en ook de toekomst van Scott Disick ziet er wat betreft het programma niet veelbelovend uit. Dus er blijft genoeg geld over dit seizoen."

Volgens de ingewijde verdelen de makers een bedrag van ongeveer 500.000 dollar (bijna 450.000 euro) onder de 'gastrollen'. "Dat gaat dit seizoen dus om Tyga, Khloé's vriendin Malika, de vriend van Kris Corey Gamble en nog een paar anderen."

20-08-2015 om 17:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-08-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

Blog gesloten wegens ziekte.

09-08-2015 om 12:32 geschreven door artist lover


» Reageer (22)
06-08-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matthias Schoenaerts krijgt slecht nieuws uit Amerika

Matthias Schoenaerts krijgt slecht nieuws uit Amerika

http://oi58.tinypic.com/2jfnnn7.jpg

Minder nieuws voor Matthias Schoenaerts: de opnames van de HBO-serie Lewis & Clark, waar hij een belangrijke rol in speelt, werden tijdelijk stopgezet.

Volgens het blad Variety gaat het om 'problemen met het weer en interne strubbelingen'. Er zouden nu een paar veranderingen doorgevoerd worden voordat de opnames verder gaan.

De serie is niet min: Brad Pitt en Tom Hanks zijn de producers. Regisseur John Curran en cameraman Rob Hardy zijn intussen opgestapt, wat voor de nodige problemen zorgt.

06-08-2015 om 08:27 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
05-08-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo reageerde mama Tom Cruise op zijn gevaarlijke MI5-stunt

Zo reageerde mama Tom Cruise op zijn gevaarlijke MI5-stunt

http://oi59.tinypic.com/125i3wz.jpg

Als je naar actiefilms kijkt, weet je dat er voor de gevaarlijkste scènes stuntmannen - en vrouwen aan te pas komen. Tenzij je Tom Cruise heet natuurlijk en zelf aan een opstijgend vliegtuig gaat hangen. En zo je moeder de stuipen op het lijf jaagt.

Tijdens de openingscène van Mission Impossible 5 hangt Ethan Hawk, het personage van Tom Cruise, aan de deur van een opstijgend vliegtuig. Geen special effects of stuntdubbels, want de acteur verbaasde vriend en vijand door de stunt zélf af te werken. Tot grote frustratie van zijn moeder.

"Ze is heel wat gewoon van mij, maar dit had ik haar toch op voorhand niet verteld", aldus de acteur aan Extra TV. En dat bleek maar goed ook, aan de imitatie van haar reactie te zien:

05-08-2015 om 23:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coucke: "Polonaise was op het randje, maar als je daar al niet meer mee kan lachen"

Coucke: "Polonaise was op het randje, maar als je daar al niet meer mee kan lachen"

http://oi60.tinypic.com/2d1tevd.jpg

Het optreden van Marc Coucke in 'Vive le vélo' op 7 juli viel niet bij iedereen in goede aarde. De ploegsponsor van Etixx-Quick.Step zette tijdens het interview met ritwinnaar Tony Martin de polonaise in, onder het zingen van zijn klassieker 'Het is Weer Couckenbak'. Een verbouwereerde Lieven Van Gils moest het gesprek met Martin abrupt afbreken en vroeg presentator Karl Vannieuwkerke om raad. "Doe maar Lieven, doe maar, wij genieten mee, het is mooi, het is goeie televisie", reageerde die.

Coucke snapt de reacties, zegt hij in een interview met Humo, maar vond zijn polonaise in de context wel nog kunnen. "Zo een overwinning in de Tour, na drie dagen stress en telkens nét niet, mag je toch eens uit je bol gaan?" Hij vindt dat mensen overdrijven. "Als je daar al niet meer mee kan lachen, tsjongejonge..."

Hij zal evenwel wat afstand nemen van de media. "Ik heb het geteld: ik stond onlangs op zes verschillende plaatsen in één krant. Met KV Oostende, over mijn optredens, over mijn rol in F.C. De Kampioenen. Maar nu is het even genoeg geweest. Ik moet die druk ook kunnen blijven verdragen he."

05-08-2015 om 23:49 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oeps: Pierce Brosnan heeft kapmes in handbagage

Oeps: Pierce Brosnan heeft kapmes in handbagage

http://oi60.tinypic.com/5jy8w1.jpg

Gênant momentje voor Pierce Brosnan vandaag. De acteur werd in de luchthaven van Vermont in de VS tegengehouden. Het enorme jachtmes in zijn handbagage is immers niet toegestaan.

Sinds 9/11 zijn scherpe voorwerpen ten strengste verboden in de cabine van het vliegtuig. Een nagelknipper is al een twijfelgeval, dus een jachtmes van 25 cm lang is zeker uit den boze. Toch reageerde Brosnan verbaasd toen hij meegenomen werd voor ondervraging.

05-08-2015 om 23:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steven Tyler heeft perfecte reactie op 'ongelukje' Lenny Kravitz

Steven Tyler heeft perfecte reactie op 'ongelukje' Lenny Kravitz

http://oi61.tinypic.com/2njdau1.jpg

Lenny Kravitz kan op veel reacties rekenen nadat hij uit zijn broek scheurde tijdens een concert in Stockholm. Ook collega-rocker Steven Tyler zocht contact om zijn verbazing te delen.

"Gast... Geen ondergoed en gepiercet", zo schrijft Tyler in een persoonlijk bericht aan Kravitz, die het op zijn beurt via zijn social media deelt en er de hashtag #penisgate aan vast plakt. Tyler had blijkbaar liever gehad dat hij dergelijke details eerder met hem gedeeld had: "Dat heb je me nooit laten zien", zo besluit hij zijn bericht.

Maandagavond ontsnapte het geslachtsdeel van Kravitz tijdens het zingen van zijn hit 'American Woman'. Toen hij al rockend hurkte scheurde zijn leren broek, precies ter hoogte van zijn kruis.

05-08-2015 om 23:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luc Haekens ('De Ideale Wereld') neemt Belgische adel onder de loep

Luc Haekens ('De Ideale Wereld') neemt Belgische adel onder de loep

http://oi60.tinypic.com/16glqi1.jpg

Luc Haekens ken je waarschijnlijk wel als de reporter uit 'De Ideale Wereld'. De man krijgt nu echter zijn eigen programma op VIER: een achtdelige reeks waarin hij de adel onder de loep neemt.

Het onderwerp is niet min, aangezien de adel nogal een gesloten wereld is. Toch wist Haekens voet tussen de deur te krijgen in België, maar ook op andere plaatsen in Europa.

"Ik ben als tv-maker al in wat moeilijke domeinen ondergedompeld, maar dit spande echt de kroon. Ik heb net niet ­gesmeekt, maar het scheelde niet veel. Als ik 's avonds thuiskwam, zei ik vaak tegen mijn vrouw en kinderen: Dit was het, ik ga iets anders doen", vertelt hij in Het Nieuwsblad.

Haekens benadrukt dat zijn programma niet zal lijken op 'The Sky Is The Limit'. "Niets tegen dat programma, maar dat draait om blingbling, en ik wilde iets anders doen. Mensen van adel hadden anders niet meegedaan. Maar er zitten ook ludieke stukken in hoor, om de kijker niet te ontgoochelen."

05-08-2015 om 23:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ruth Beeckmans geveld door hersenvliesontsteking

Ruth Beeckmans geveld door hersenvliesontsteking

http://oi57.tinypic.com/og9c93.jpg

Zoals gisteren gemeld, werden de opnames van 'Safety First - The Movie' stilgelegd nadat actrice Ruth Beeckmans met stekende hoofdpijn opgenomen werd in het ziekenhuis.  De onderzoeken hebben ondertussen uitgewezen dat de actrice lijdt aan een virale meningitis.

"Wij zijn blij dat de dokters er snel bij waren en voor onze liefste Ruth het grootste gevaar geweken is", zegt regisseur Tim Van Aelst. "We wensen haar nu alle rust en beterschap toe en hopen dat ze snel naar huis mag om samen met haar gezin te kunnen bekomen van de afgelopen onzekere en onrustige dagen."

Er zijn 2 soorten meningitis te onderscheiden: de bacteriële en de virale vorm. Ze veroorzaken gelijkaardige symptomen, maar het verloop en de behandeling is verschillend. De bacteriële meningitis is zeldzaam, maar kan zeer ernstig zijn en een dringende behandeling met antibiotica is levensnoodzakelijk. De virale meningitis, die Beeckmans heeft opgelopen, komt het meest voor en is minder ernstig.

Het productiehuis Shelter beraadt zich de komende uren over het verdere verloop van de opnames, maar stellen de gezondheid van de actrice absoluut voorop. Ze zullen de opnames pas hervatten als Beeckmans opnieuw gezond is verklaard.

05-08-2015 om 23:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.50 Cent geeft elke maand 5.000 dollar uit aan tuin

50 Cent geeft elke maand 5.000 dollar uit aan tuin

http://oi62.tinypic.com/2yuk48h.jpg

50 Cent geeft maandelijks 108.000 dollar uit (zo'n 98.000 euro). Dat blijkt uit het papierwerk in zijn faillissementszaak.

Curtis Jackson, zoals 50 Cent echt heet, geeft iedere maand 9.000 dollar uit aan beveiliging, 5.000 dollar aan zijn tuin, 1.000 dollar aan zijn persoonlijke verzorging en 3.000 dollar aan kleding. De papieren die hij overmaakte aan de rechter gaven ook aan dat hij zeven auto's bezit en gemiddeld maandelijks 184.969 dollar verdient.

Ondanks de gezond ogende boekhouding van de rapper en zakenman vroeg hij onlangs faillissement aan. Naar eigen zeggen verloor hij 25 miljoen dollar aan een rechtszaak die tegen hem werd aangespannen. Hij had een seksvideo gepubliceerd met daarin de moeder van de kinderen van 50 Cents rivaal Rick Ross.

05-08-2015 om 10:58 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'t Is gebeurd: Stan Van Samang in Slimste Mens

't Is gebeurd: Stan Van Samang in Slimste Mens

http://oi61.tinypic.com/k9a0aw.jpg

Het is zover: Erik Van Looy heeft zijn slag thuisgehaald en wist Stan Van Samang te strikken voor het nieuwe seizoen van 'De Slimste Mens'.

Na Kim Clijsters en Bart Verhaeghe zal ook Stan in de quiz strijden voor de titel van 'slimste mens'. Stan stond al langer op het wenslijstje van presentator Erik Van Looy, weet Het Nieuwsblad. Zijn drukke agenda maakte het echter moeilijk om deel te nemen, al kon er nu toch een gaatje gevonden worden. De opnames zullen doorgaan na de drukke periode van de zanger.

05-08-2015 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-08-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koopt Regi straks riante villa voor 119 euro?

Koopt Regi straks riante villa voor 119 euro?

http://oi59.tinypic.com/9857ci.jpg

Regi kocht het voorbije weekend een loterijticketje waarmee hij weldra eigenaar hoopt te worden van een riante villa in Zuid-Afrika. "Vrienden van ons verloten die", klinkt het.

Regi telde 119 euro voor zijn lotje en in totaal worden er 9.999 verkocht, leert ons de site 123property.eu van Marc Martens. Weldra wordt het winnende lotje getrokken in een Oostenrijks advocatenkantoor.

De huidige eigenares, die voor haar werk moet verhuizen, houdt 70% over aan de opbrengst. De rest gaat naar de notaris- en promotiekosten én de fiscus van Oostenrijk, het enige land dat het eenmalig verkopen van een eigendom via een tombola juridisch toelaat.

Ook je kans wagen? Dat is nog steeds mogelijk; niet alle lotjes zijn al de deur uit. Wie het wel ziet zitten om een villa te winnen voor amper 119 euro, kan hier terecht.

04-08-2015 om 20:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daar zijn De Kampioenen weer

Daar zijn De Kampioenen weer

http://oi62.tinypic.com/fk71c1.jpg

De pret zit er al flink in op de set. Gisteren gaven de olijkerds van FC De Kampioenen de eerste poster van hun nieuwste film vrij en dat is een opmerkelijk plaatje geworden.

Naast een opvallende Oscar, in monnikskleed op een troon en een snode DDT, springt ook Paulien in het oog. In het échte leven is actrice Billie de dochter van acteur van Herman Verbruggen, maar ook in de film speelt zij het dochtertje van Marcske. 'Jubilee General', geregisseerd door Jan Verheyen, zal vanaf woensdag 28 oktober overal in Vlaanderen te zien zijn.

De avant-premières worden trouwens ook nog een speciale gebeurtenis. Er komt een heuse bus die in ware Jubilee Général-stijl aangekleed zal worden. "Met die bus gaan we een week lang Vlaanderen doorkruisen om de film elke dag ergens anders in avant-première te tonen", meldt Jan Verheyen. Er zullen telkens verschillende acteurs aanwezig zijn, belooft de regisseur.

04-08-2015 om 20:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Celebs nemen het massaal op voor abortusklinieken in de VS

Celebs nemen het massaal op voor abortusklinieken in de VS

http://oi60.tinypic.com/2irv5e.jpg

Planned Parenthood (PP), de grootste eigenaar van abortusklinieken in de Verenigde Staten, ligt onder vuur. Vorige week lekten video's uit waarin te zien is dat PP organen van geaborteerde kindjes verkoopt en dat is verboden in de VS. In de senaat gaan nu stemmen op om de subsidiëring van PP terug te trekken, en daar zijn onder andere heel wat celebs het niet mee eens.

In de beruchte video's onderhandelen undercover acteurs die zijn ingehuurd door de anti-abortus organisatie Center for Medical Progress met artsen van Planned Parenthood over de organen van geaborteerde baby's. Hoewel PP zelf stelt dat de 'weefsels' alleen voor wetenschappelijk onderzoek worden verkocht, eisten enkele Republikeinen als Jeff Bush en Scott Walker meteen een herziening van de overheidssubsidiëring van PP in de senaat.

Hoewel niemand deze praktijken van PP openbaar steunt, nemen bekende en minder bekende Amerikanen het toch massaal op voor de organisatie. Onder de hashtag #standwithPP uiten ze hun bezorgdheid over de gevolgen van het terugtrekken van de subsidiëring. Dat zou er immers voor zorgen dat het zelfbeschikkingsrecht van vrouwen ingeperkt zou worden en ongetwijfeld ook het sterftecijfer van vrouwen de hoogte induwen als abortussen niet meer voor iedereen een mogelijkheid zijn.

04-08-2015 om 20:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoon van Wendy Van Wanten: "Mama weet nog niet dat ik ga scheiden"

Zoon van Wendy Van Wanten: "Mama weet nog niet dat ik ga scheiden"

http://oi61.tinypic.com/30rlemr.jpg

Dat de relatie tussen Wendy Van Wanten en haar oudste zoon Dylan moeizaam verloopt, is geen geheim meer. De twee hebben nauwelijks contact, blijkt uit een artikel in Dag Allemaal. Dylan vertelt daarin alles over zijn scheiding, iets waar Wendy zelf nog niets van afweet.

Het huwelijk tussen Dylan (31) en Katrijn (32) is na tien jaar en twee kinderen voorbij. "We probeerden twee jaar lang de relatie te herstellen, zonder resultaat", vertelt Dylan. "Het verlangen naar elkaar was wég. We hadden het alleen nog over facturen en andere praktische dingen." De twee gaan nu apart wonen. Dylan hoopt nog op een verzoening "maar daarvoor moeten we eerst uit elkaar geweest zijn."

Wendy Van Wanten weet niet dat het zo moeilijk gaat in de relatie van haar zoon. "Mama weet niet beter dan dat we nog een gelukkig gezinnetje vormen. Of ze hiervan zal schrikken... Ik weet het niet. Sowieso doet het deugd om dit te kunnen vertellen, en zo weet ze het hele verhaal ook in één keer." Hij vermoedt echter niet dat hij een telefoontje zal krijgen. "Als ze iemand belt, zal het eerder Katrijn zijn."

Het verbroken contact met zijn moeder en de bijhorende moeilijke gevoelens hebben zijn relatie wel geen deugd gedaan. "Het is zeker niet de oorzaak van de breuk, maar het was wel een extra belastende factor. Ik kropte die problemen op en dat kan ook niet makkelijk geweest zijn voor Katrijn."

Af en toe is er wel nog contact tussen de twee. "Ze belde me op Moederdag. Frans was gaan slapen, en toen voelde ze naar eigen zeggen ineens de behoefte om me te bellen achter zijn rug." Het was een emotioneel moment voor Dylan. "Zeker toen ze mijn broer Clément doorgaf, en daarna zusje Estelle. Ik had haar stem nog nooit gehoord. Ik zal niet ontkennen dat ik een fameuze krop in mijn keel had..."

04-08-2015 om 20:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christoff gelukkig met zijn Jef: "Hij kan mij even beschermen"

Christoff gelukkig met zijn Jef: "Hij kan mij even beschermen"

http://oi62.tinypic.com/fux5pk.jpg

Het ging een tijdje niet zo goed met Christoff, maar intussen is de sympathieke zanger weer helemaal zijn sprankelende zelve. Daar zit zijn nieuwe liefde voor iets tussen. "Met Jef beleef ik een leuke romance", klinkt het in Dag Allemaal.

Na de breuk met zijn vorige vriend Niels worstelde Christoff een jaar lang met zijn gevoelens. "Ik heb nog nooit zo diep gezeten", vertelt hij daar nu over. "Ik besef nu ook dat niet iedereen het beste met mij voor heeft." Gelukkig leerde hij niet veel later de 24-jarige Jef Lauwers kennen. "Hij is net op tijd in m'n leven gekomen", aldus Christoff op Radio 2. "Ik was daar klaar voor en ik had het ook gewoon nodig."

De twee beleven nu een prille romance. "Het is heel leuk", aldus Christoff. "We brengen gewoon samen tijd door en verwachten niets. Tegen hem kan ik zeggen: 'Wilt gij mij nu efkes beschermen?'."

Jef is trouwens geen onbekende in Vlaanderen. De man is ingenieur en getalenteerd ruiter, maar dook daarnaast ook al eens op in The Voice, waar hij de blind auditions niet overleefde. De man had toen ook nog maar een maand zanglessen gevolgd en had nog nooit eerder op een podium gestaan.

04-08-2015 om 19:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Hij maakte me 's nachts wakker": zo verliep het aanzoek van Belle Perez

"Hij maakte me 's nachts wakker": zo verliep het aanzoek van Belle Perez

http://oi61.tinypic.com/6dsf80.jpg

Het is lang stil geweest rond Belle Perez, maar nu staat ze er weer. Ze neemt deel aan het volgende seizoen van 'Liefde voor Muziek', staat voor een doorbraak in Spanje en gaat binnenkort trouwen. "Het was zo'n romantisch aanzoek", klinkt het in Dag Allemaal. "Ik krijg nóg kippenvel als ik eraan terugdenk."

Een vrouw 's nachts wakker maken, dat doe je met gevaar voor eigen leven. Tenzij je haar ten huwelijk wil vragen natuurlijk, zoals Belle Perez' vriend Wout het deed. De Nederlander haalde haar midden in de nacht uit bed. "Om te dansen, zei hij", aldus Belle. "In de living, waar hij tientallen kaarsjes had doen branden, zijn we beginnen dansen. En toen, terwijl onze hondjes vrolijk rond ons kwispelden, vroeg hij me ten huwelijk."

Belle belde meteen haar ouders, die mee in het complot zaten. "Wout had papa immers eerst om mijn hand gevraagd, zoals het hoort. Mooi, vind ik. Ik hou wel van die tradities." De ring die nu aan Belles vinger prijkt, is een uniek exemplaar. Wout, die juwelenontwerper is, heeft hem immers zelf ontworpen.

Een traditioneel huwelijk wordt het echter niet. "Wij gaan bijvoorbeeld niet voor de kerk trouwen. We willen een persoonlijke ceremonie; een mooie dag met de mensen die we graag zien." En daarna een kindje? "Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik ooit mama wil zijn. Met andere woorden: een kindje van Wout en mij: gráág. Maar ik heb nog enkele jaren tijd, hé."

04-08-2015 om 19:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opnames Safety First voor onbepaalde tijd stilgelegd

Opnames Safety First voor onbepaalde tijd stilgelegd

http://oi62.tinypic.com/314qky9.jpg

De filmopnames van Safety First liggen voor onbepaalde tijd stil. Actrice Ruth Beeckmans moest gisteren ziek de set verlaten, maar voorlopig is het onduidelijk hoe ernstig het is. Vandaag hadden de acteurs een dagje vrijaf. Morgen zal pas duidelijk worden wat er met Beeckmans aan de hand is en hoe lang de opnames stil zullen liggen.

04-08-2015 om 19:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-08-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Slechtste zonnecrème ooit!" Klanten klagen over zonnecrème van Jessica Alba

"Slechtste zonnecrème ooit!" Klanten klagen over zonnecrème van Jessica Alba

http://oi59.tinypic.com/10z8mt3.jpg

De zonnecrème uit het gamma van actrice Jessica Alba (34) werkt volgens gebruikers niet naar behoren. Amerikaanse zonnekloppers klagen op sociale media dat ze verbrand zijn na het gebruiken van zonnecrème van The Honest Company, het bedrijfje met verzorgingsproducten dat de actrice oprichtte.

In 2011 richtte de Amerikaanse actrice Jessica Alba The Honest Company op, een bedrijf dat zich focust op niet-giftige, biologische huishoud- en verzorgingsproducten voor volwassenen en kinderen. Nochtans zijn enkele Amerikaanse klanten nu niet te spreken over de zonnecrème uit het gamma. Zowel op sociale media als op Amazon.com regent het klachten over de zonnecrème met factor 30. Ouders posten foto's van zichzelf of hun kinderen met een roodverbrande huid, met daaronder het advies: "koop deze zonnecrème niet".

The Honest Company reageerde door te zeggen dat de zonnecrème uitgebreid getest is en voldoet aan alle wettelijke eisen. Ze staan volledig achter de veiligheid van hun product, een raden aan om de zonnecrème te gebruiken zoals het hoort: goed schudden voor gebruik, een kwartier voor blootstelling aan de zon goed insmeren en elke twee uur herhalen. De zonnecrème is enkel te koop in Amerika en Canada, dus voor onze huid hoeven we alvast niet te vrezen.

03-08-2015 om 23:17 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kendall en Kylie Jenner lanceren eigen kledinglijn

Kendall en Kylie Jenner lanceren eigen kledinglijn

http://oi57.tinypic.com/2mq2jdf.jpg

Kendall en Kylie Jenner gaan samen een kledinglijn uitbrengen. De halfzusjes van realityster Kim Kardashian creëerden eerder samen al collecties voor de Britse modeketen Topshop en PacSun, maar deze keer doen ze het helemaal op zichzelf.

De collectie van de bekende zussen zal tijdloos én betaalbaar zijn (alle prijzen liggen onder de 250 dollar). Vakwebsite Women's Wear Daily (WWD) schrijft dat de lijn voornamelijk uit topjes en kleedjes zal bestaan, maar er zullen ook een aantal jeansbroeken, jumpsuits en trenchcoats te koop zijn. Verder gaan Kendall en Kylie ook schoenen ontwerpen, onder de - weinig verassende - naam Kendall + Kylie.

De collectie zal een samensmelting worden van de twee verschillende stijlen van de zussen. Kylie opteert doorgaans voor donkerdere kleuren, terwijl Kendall net houdt van zachtere pasteltinten. Aan WWD vertelde Kendall nog dat ze het zalig vindt om echt zelf iets uit het niets op te starten, zonder hulp van anderen.

De Kendall + Kylie-collectie zal in de lente van 2016 te koop zijn.

03-08-2015 om 23:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liam Payne: "Louis gaat goed om met aanstaand vaderschap"

Liam Payne: "Louis gaat goed om met aanstaand vaderschap"

http://oi62.tinypic.com/fedhlg.jpg

Louis Tomlinson (23) neemt zijn aanstaand vaderschap erg serieus. "Hij vindt alles wat er nu gaande is erg spannend", zegt Tomlinsons One Direction-collega Liam Payne in een interview op Magic Radio.

Payne was "een beetje geschokt" toen hij hoorde dat zijn bandmaatje binnenkort vader wordt. Styliste Brianna Jungwirth, een vriendin van Tomlinson, is in verwachting. "Hij gaat er erg goed mee om", vindt Payne.

Geen contact met Zayn
In het interview, dat zaterdag wordt uitgezonden, geeft Payne ook toe geen contact meer te hebben met Zayn Malik. Hij verliet One Direction in maart en tekende onlangs een eigen platencontract. "Ik heb hem de laatste tijd niet meer gesproken. Hij doet zijn eigen ding en neemt zijn tijd", zegt Payne. "Het is altijd moeilijk om een band te verlaten. Zijn hart lag er niet meer en je moet altijd je hart volgen."

Payne is benieuwd met welk solomateriaal Malik op de proppen komt. "Toen hij nog in de band zat, hebben we vaak samen in de studio gewerkt. We werkten lang door en rapten dan wat, wat leuk was, want ik vind het leuk om raps te produceren." De vier overgebleven leden van One Direction wensen Malik alle succes. "Hij heeft een geweldige stem en is erg getalenteerd. We wensen hem het allerbeste."

03-08-2015 om 23:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VTM-nieuws duurt slechts 1 minuut

VTM-nieuws duurt slechts 1 minuut

http://oi60.tinypic.com/2800dvp.jpg

Het korte nieuws van VTM om 17.45 uur vandaag was wel héél erg kort. Eén minuut om precies te zijn. Stef Wauters probeerde twee keer een nieuwsitem aan te kondigen, tevergeefs. Technische problemen lagen aan de basis. Toen hij daarna van de regie het bericht kreeg dat er niet meteen een oplossing werd gevonden, hielden ze het aan de Medialaan maar ineens voor bekeken. Op Twitter verontschuldigde Stef Wauters zich nadien voor het voorval.

03-08-2015 om 23:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Pratt vroeg fans hem te photoshoppen en dat déden ze

Chris Pratt vroeg fans hem te photoshoppen en dat déden ze

http://oi61.tinypic.com/zkh4qs.jpg

Acteur en regisseur Chris Pratt zocht een nieuwe omslagfoto voor zijn Facebookprofiel en deed daarvoor vrijdag een beroep op zijn fans. Pratt vroeg hen hem te photoshoppen. De leukste foto zou dan met de eer gaan lopen en de nieuwe 'officiële header' worden. De reacties waren massaal.

De Amerikaanse acteur, vooral bekend voor zijn rol in Jurassic World, stelde wel een aantal eisen. Zijn beroemdste personages - Peter Quill, Owen, Andy en Emmet - zouden van de partij moeten zijn, evenals "adelaars, Amerikaanse vlaggen, wapens, een coole Ford Raptor, sigaren, explosies". En nog: "een aantal coole wapens of rollerblades" en nog wat favoriete dingen van de acteur. Kortom: alles wat neigt naar 'bad ass' en waarvan de Facebookers meteen weten: 'Dit is helemaal Chris Pratt'. Voor de winnaar zou er ook een etentje in Applebees inzitten.

03-08-2015 om 22:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beachbabe Astrid Bryan postte deze zomer al 8 bikinifoto's

Beachbabe Astrid Bryan postte deze zomer al 8 bikinifoto's

http://oi59.tinypic.com/4vfero.jpg

Astrid Bryan viert vakantie, en dat mag de hele wereld weten. De Vlaamse Hollywoodvrouw puft momenteel uit in Maui en laat ons niet alleen meegenieten van de prachtige natuur, maar ook van haar afgetrainde lichaam.

03-08-2015 om 22:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Will Smith en vrouw Jada uit elkaar"

"Will Smith en vrouw Jada uit elkaar"

http://oi58.tinypic.com/20u7us6.jpg

Acteur Will Smith en zijn vrouw Jada Pinkett Smith zijn uit elkaar. Een bron vertelt aan RadarOnline dat de twee sterren na zeventien jaar samen hebben besloten de handdoek in de ring te gooien.

"Voor Will en Jada was het in de afgelopen jaren moeilijk om bij elkaar te blijven. Ze hadden al tijden last van huwelijksproblemen", vertelt de ingewijde. "Ze zijn doodop van doen alsof ze nog gelukkig getrouwd zijn."

De twee zouden samen hebben besloten om uit elkaar te gaan. "Dat zullen ze tegen het einde van de zomer aankondigen." Volgens de insider hebben de twee al afspraken gemaakt over het verdelen van hun fortuin. "Ook hebben ze hun kinderen al voorbereid op het nieuws."

Er gaan al sinds 2013 geruchten dat het niet meer goed zit tussen de twee sterren. "Ze hebben nog geprobeerd hun problemen op te lossen met relatietherapie, maar dat heeft niet gewerkt."

03-08-2015 om 22:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Foto van Bobbi Kristina in lijkkist verkocht voor minstens 100.000 dollar"

"Foto van Bobbi Kristina in lijkkist verkocht voor minstens 100.000 dollar"

http://oi57.tinypic.com/2ebsavc.jpg

Een foto van Bobbi Kristina Brown in haar lijkkist is verkocht aan een mediabedrijf. Dat weet TMZ. Volgens de entertainmentsite werd er minstens 100.000 dollar (91.000 euro) op tafel gelegd.

Wie deze wansmakelijke daad op zijn geweten heeft, is niet bekend. De Browns vreesden zo'n scenario op voorhand al, vermits hetzelfde gebeurd is na de dood van Whitney Houston. Beide families proberen de schuld nu vooral in elkaars schoenen te schuiven.

"Whitney zal Pat vanuit haar graf blijven opjagen"
Vorige zaterdag ging het ook al mis tijdens de afscheidsceremonie in Georgia. Bobbie Kristina's tante veroorzaakte een zodanige scène dat ze door regisseur Tyler Perry naar de uitgang begeleid moest worden. De stoppen sloegen door toen Pat Houston het woord wilde nemen. "Pat, je weet dat je hier niet de geschikte persoon voor bent", zou ze geroepen hebben.

Buiten de kerk deed Leolah er voor de verzamelde pers nog een flinke schep bovenop. "Whitney Houston zal Pat Houston vanuit haar graf blijven opjagen", klonk het. "De strijd is niet gedaan. We weten wie Pat werkelijk is en hebben er nu ook bewijs van. Dit gaat nog heel lang duren. Het hangt allemaal samen. Pat is een valse bedriegster. Ze is geen Houston, maar een Garland." Een triest schouwspel dat vooral moet dienen om de erfenis van 20 miljoen dollar (18,2 miljoen euro) in de wacht te slepen.

Profetische woorden
In februari gingen beide families ook al stevig met elkaar in de clinch. De Browns waren toen al voorzichtig plannen aan het maken voor de begrafenis. Een herhaling van de uitvaart van Whitney Houston wilden ze immers absoluut voorkomen. Bobby mocht toen niet naast zijn dochter plaatsnemen, waarop een rel ontstond. "We zullen ons niet weer als een stel kinderen laten wegzetten", zwoer de familie toen. Profetische woorden, blijkt nu.

In mei stelde een rechter zowel Bobby Brown als Pat Houston aan als wettelijke voogd voor Bobbi Kristina. Beide families werden met andere woorden verplicht om samen een beslissing te nemen over het levenseinde van Bobbi Kristina. Niet bepaald een beslissing die de gemoederen deed bedaren...

Nick Gordon opvallende afwezige
"Ze zit voor eeuwig in ons hart", voegde Pat er na haar uithaal in de kerk aan toe. "Ik ben boos op Nick (Gordon, Bobbi Kristina's vriend; nvdr). Ik ben boos omwille van wat er allemaal gebeurd is. De plechtigheid verliep zoals het hoort, totdat Pat dus begon te praten."

Nick werd door beide families verantwoordelijk gehouden voor haar dood en was dan ook niet welkom. Ze vermoeden dat hij haar mishandelde op de dag dat ze bewusteloos gevonden werd in bad. Ze had meerdere verwondingen, maar volgens Gordon had ze die een paar dagen eerder al opgelopen bij een ongeluk. Eergisteren hield hij zich aan de afspraak: hij kwam niet opdagen, ondanks een ultieme smeekbede.

Bobbi Kristina wordt vandaag begraven in New Jersey, naast haar moeder. Ze overleed op 26 juli nadat ze een half jaar in coma had gelegen.

03-08-2015 om 22:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-08-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dr. Dre komt na 15 jaar eindelijk met nieuw album

Dr. Dre komt na 15 jaar eindelijk met nieuw album

http://oi61.tinypic.com/kaha4z.jpg

Rapper Dr. Dre heeft na lang wachten een nieuw album aangekondigd. Compton: A Soundtrack komt op 7 augustus uit op iTunes en Apple Music. Het is het eerste album van de artiest in vijftien jaar.

Dr. Dre maakte het nieuws gisteren zelf bekend in zijn radioprogramma The Pharmacy. Het album is geïnspireerd op de aankomende film 'Straight outta Compton'. Dr. Dre is een van de producers van de film, die gaat over de band N.W.A. De groep bracht in 1988 het legendarische album uit waarnaar de film is genoemd. De film gaat half augustus draaien in de VS.

Inspiratie
Dre werkte voor het album samen met collega's als Kendrick Lamar, Snoop Dogg, Ice Cube en Eminem. "Ik was op de set geweest en voelde mezelf zo geïnspireerd dat ik ben begonnen aan het album. Ik heb het voor mezelf gehouden en nu is het af. Het wordt mijn 'grande finale'," aldus de rapper.

Detox
Iedereen wacht al sinds 2000 vol spanning op een nieuw album van de rapper. In 2000 had Dr. Dre namelijk gezegd dat er een nieuw album zou komen: Detox in 2004. Het album kwam echter niet uit en werd vertraagd naar 2006. In het blad Rolling Stone werd het album in 2007 uitgeroepen tot het meest verwachte album van het jaar. Daarna verschenen er enkele singles zoals 'Kush' en 'I Need A Doctor', maar het album 'Detox' werd nooit uitgebracht. Dre vond het ablum niet goed genoeg om uit te brengen.

02-08-2015 om 21:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pirlo en Nesta willen met Matthias Schoenaerts op de foto (of is het omgekeerd?) Bewaar artikel

Pirlo en Nesta willen met Matthias Schoenaerts op de foto (of is het omgekeerd?)

http://oi58.tinypic.com/21or3n8.jpg

Een bekend acteur zijn heeft zo zijn voordelen. Vraag dat maar aan Matthias Schoenaerts. De Belg liep in het New Yorkse nachtleven Alessandro Nesta en Andrea Pirlo tegen het lijf. De twee Italiaanse voetballegendes wilden maar wat graag met Schoenaerts op de foto (of is het omgekeerd?).

Pirlo speelt sinds dit seizoen overigens voor New York City FC, Nesta stopte in 2013 bij Montréal Impact met voetballen.

02-08-2015 om 21:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rol voor Ian McShane in Game of Thrones

Rol voor Ian McShane in Game of Thrones

http://oi61.tinypic.com/oojh1.jpg

Ian McShane is toegevoegd aan de cast van Game of Thrones. De Britse acteur is volgens Entertainment Weekly te zien in het zesde seizoen van de populaire fantasyserie van HBO.

De makers van Game of Thrones willen, zoals gebruikelijk, niks kwijt over de rol van McShane. Anonieme bronnen zeggen tegen de website dat de 72-jarige filmster relatief weinig in beeld zal zijn, maar toch zou het gaan om een belangrijk personage.

McShane is vooral bekend van zijn rol als de gewetenloze salooneigenaar Al Swearengen in de westernserie Deadwood. Hij speelde verder in tientallen films en series, waaronder 'Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides' en 'Snow White and the Huntsman'.

Het zesde seizoen van 'GoT' wordt naar verwachting in het voorjaar van 2016 uitgezonden. Eerder deze week zei HBO-topman Michael Lombardo dat het bedrijf minstens acht seizoenen wil maken, terwijl het eerst bij zeven seizoenen zou blijven.

02-08-2015 om 20:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Channing Tatum wordt nieuwe X-Man

Channing Tatum wordt nieuwe X-Man

http://oi60.tinypic.com/1s1bvl.jpg

Channing Tatum gaat toch wel de hoofdrol spelen in de X-Men-spin-off Gambit. The Hollywood Reporter meldt dat de acteur daarover een akkoord heeft bereikt met filmstudio 20th Century Fox.

Gambit gaat over de gelijknamige mutant uit de X-Men-strips en -films die voorwerpen kan laden met explosieve kinetische energie. Eerder deze week dook het gerucht op dat Tatum (35) had besloten af te zien van de rol. De Magic Mike-ster en 20th Century Fox konden het naar verluidt eerst niet eens worden over zijn contract.

Ingewijden bevestigen tegenover The Hollywood Reporter dat er wat strubbelingen waren, maar volgens hen is dat heel normaal bij onderhandelingen op dit niveau. Channings deelname zou nooit serieus in gevaar zijn geweest, omdat hij als acteur en producent al flink wat tijd in het project had gestoken. Zo kwam hij vorige maand nog in een Gambit-shirt naar het evenement Comic-Con in San Diego.

Wolverine
De onderhandelingen gingen vooral over de mate waarin Tatum zich aan het X-Men-universum zou verbinden. Gambit geldt voor Fox als één van de belangrijkste personages en de filmstudio ziet dan ook een vergelijkbare toekomst voor hem weggelegd als voor Wolverine. Over de geklauwde superheld werden meerdere films gemaakt met Hugh Jackman in de hoofdrol.

Een ander heikel punt was de verdeling van de opbrengsten. Gambit wordt geregisseerd door Rupert Wyatt, die ook de regie van Rise of the Planet of the Apes voor zijn rekening nam. Josh Zetumer schreef het script in samenwerking met Chris Claremont, de medebedenker van Gambit. De film moet in oktober van volgend jaar in de bioscopen draaien.

02-08-2015 om 20:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Modellencontract voor Brooklyn Beckham (16)

Modellencontract voor Brooklyn Beckham (16)

http://oi59.tinypic.com/2ebzq8l.jpg

Met een bekende sporter als vader en een mode-ntwerpster als moeder kan een carrière in de spotlights al bijna niet uitblijven voor Brooklyn Beckham. De zoon van David en Victoria heeft volgens Mirror UK een contract getekend bij een modellenbureau in Los Angeles.

De 16-jarige Brooklyn is nog wel op zoek naar een agent om hem te vertegenwoordigen, meldt een anonieme bron aan de Britse krant. Naar verluidt zouden verschillende talentenscouts erg onder de indruk zijn van de tiener. Een loopbaan als acteur zou ook in de planning zitten. "Hij is erg fotogeniek en heeft het gezicht voor goedbetaalde opdrachten voor bekende merken", zegt de bron.

In maart deed Brooklyn al een fotoshoot voor een Pools kledingmerk.

02-08-2015 om 20:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pierre Casiraghi zegt voor de tweede keer 'ja'

Pierre Casiraghi zegt voor de tweede keer 'ja'

http://oi61.tinypic.com/1z4v1jt.jpg

Pierre Casiraghi (27) en Beatrice Borromeo (29) zijn gisteren voor de tweede keer getrouwd. Het burgerlijke huwelijk van de zoon van prinses Caroline van Monaco en de journaliste ging precies een week geleden door in Monaco, deze keer vond het feest plaats op het Italiaanse eiland San Giovanni in het Lago Maggiore. Bekijk de foto's hieronder.

02-08-2015 om 20:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cara Delevigne gaat incognito (maar faalt schromelijk)

Cara Delevigne gaat incognito (maar faalt schromelijk)

http://oi59.tinypic.com/rw16vk.jpg

Model en actrice Cara Delevigne probeerde incognito naar een concert van haar vriendin St. Vincent te gaan, maar faalde daarin behoorlijk. Hoewel ze haar haren voor de gelegenheid roze verfde en zich zo onopvallend mogelijk probeerde te gedragen, lukte het toch niet bepaald om onherkenbaar te blijven.

Cara kwam afgelopen week in het nieuws omdat ze zich volgens velen arrogant en chagrijnig had gedragen tijdens een televisie-interview. Het fragment lekte uit in de media en ze kreeg bakken kritiek over zich heen. Zelf beweert ze dat ze alleen maar grappig probeerde te zijn, en dat sommige mensen sarcasme of het droge Britse gevoel voor humor duidelijk niet begrijpen.

Roze haren zijn al een tijdje trending in Hollywood, en zelfs in ons eigenste Belgenlandje trok Eva Daeleman onlangs richting Rock Werchter met roze lokken. Durf jij deze zomerse trend aan?

02-08-2015 om 20:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In drie weken bikini-proof? Sylvie Meis legt uit hoe het moet

In drie weken bikini-proof? Sylvie Meis legt uit hoe het moet

http://oi61.tinypic.com/zkkbpc.jpg

Strak, mooi en supersexy. Zo omschrijft het Duitse modeblad Gala het uiterlijk van de Nederlandse Sylvie Meis (37). Maar hoe zorgt La Meis dat ze er elke dag uitziet om door een ringetje te halen? Dat wil de presentatrice en lingeriemodel deze zomer wel verklappen. Sylvie zweert bij diëten, regelmatige lichaamsbeweging en zogenaamde electro Myo-simulatie, om zo individuele spiergroepen te trainen.

Sylvie wordt in haar woonplaats Hamburg aan een strak figuurtje geholpen door personal trainer Johannes Pommerien. Met hem doet ze onder andere squats op één been en push-ups. Ook wordt een grote bal uit de kast gehaald, waarmee Sylvie haar diepe rompspieren traint. Meis: "Ik houd ervan met Johannes te trainen. Hij is een strenge instructeur en laat me mijn grenzen opzoeken.''

De kleine diva, die letterlijk goed in haar vel moet zitten voor haar opdrachtgever lingeriemerk Hunkemöller, vertelt Gala dat ze twee keer per week met Johannes oefent. "En ik doe thuis vijf keer per week eigen oefeningen: een combinatie van 20 minuten cardio en 20 minuten krachttraining.'' Waaruit Sylvies dieet bestaat? "Ik eet bijna geen snoep. Koekjes en chips zijn taboe. Gezonde koolhydraten - rijst, volkoren of granen - zijn toegestaan met mate.'' Mocht Sylvie zin in zoetigheid krijgen, dan maakt ze een speciaal pannenkoekje klaar. "Met een banaan en twee eieren. Een tip die ik van een vriend kreeg.''

De electrosimulatie (EMS) tijdens Sylvies training helpt de skeletspieren te stimuleren. De blondine, die zich momenteel op Ibiza vermaakt met haar vriend Maurice 'Momo' Mobetie en zoon Damián, draagt in dit geval een vestje dat is voorzien van elektroden. "Ik heb voor mezelf besloten dat EMS een goede aanvulling op mijn cardio-training is. Het is een snelle en effectieve work out, die voor de beste resultaten zorgt. Ook al ziet het er hilarisch uit.''

02-08-2015 om 20:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze actrice brengt kledinglijn uit voor volslanke vrouwen

Deze actrice brengt kledinglijn uit voor volslanke vrouwen

http://oi57.tinypic.com/2mdqeqv.jpg

Actrice Melissa McCarthy brengt haar eigen kledinglijn uit voor dames met een maatje meer. Dat doet ze in samenwerking met het Amerikaanse kledingbedrijf Sunrise Brands.

De 45-jarige actrice - die zelf ook een maatje meer heeft - is momenteel te zien in de film 'Spy' en speelt ook mee in de 'Ghostbusters'-remake, maar ambieert eigenlijk al heel haar leven een eigen kledinglijn. Voor ze ontdekt werd als actrice en comédienne, studeerde ze zelfs even mode.

Omdat ze zelf maar amper mooie stuks vond om te dragen, besloot ze terug achter de ontwerptafel te kruipen met als resultaat de 'Melissa McCarthy Seven7' collectie. De lijn bestaat voornamelijk uit jeans, jurkjes en basis stukken, omdat ze die zelf nergens anders kon vinden voor haar figuur.

Op 13 september worden alle beelden uit de lijn vrijgegeven, vanaf 1 september is de collectie ook daadwerkelijk te koop.

02-08-2015 om 00:39 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kist Bobbi Kristina aangekomen bij de kerk

Kist Bobbi Kristina aangekomen bij de kerk

http://oi59.tinypic.com/2cnhvsh.jpg

De kist met daarin het lichaam van Bobbi Kristina Brown is aangekomen bij de kerk waar zaterdag een afscheidsdienst wordt gehouden. De kist is de St James Methodist Church in de Amerikaanse stad Alpharetta (Georgia) binnengedragen, melden verschillende media.

Bekenden van de 22-jarige Bobbi Kristina verzamelen zich bij de kerk om een laatste eerbetoon te brengen aan de dochter van Whitney Houston en Bobby Brown. De naaste families namen vrijdagavond afscheid in het uitvaartcentrum. Zij worden ook in de kerk verwacht.

Bobbi Kristina werd op 31 januari bewusteloos aangetroffen in bad. Ze overleed op 26 juli in een hospice. Ze wordt naar verwachting in de staat New Jersey naast haar moeder, die in 2012 overleed, begraven.

02-08-2015 om 00:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zes maanden voorwaardelijk voor agressieve Naomi Campbell

Zes maanden voorwaardelijk voor agressieve Naomi Campbell

http://oi59.tinypic.com/2z4e2z8.jpg

Een Siciliaanse rechtbank heeft supermodel Naomi Campbell (45) veroordeeld tot een zes maanden voorwaardelijke celstraf voor het aanvallen van een paparazzo. Campbell had Gaetano Di Giovanni met haar handtas geslagen en daarbij zijn oog geschramd.

Campbell staat erom bekend dat ze al eens agressief uit de hoek kan komen. In augustus 2009 was Gaetano Di Giovanni foto's aan het nemen van het topmodel en haar toenmalige partner, de Russische miljardair Vladimir Doronin, toen Campbell actie ondernam.

Nadien kwamen Campbell en Di Giovanni tot een minnelijke schikking, maar het Siciliaanse gerecht liet de zaak niet los. Volgens aanklager Francesco Massara was de zaak van openbaar belang wegens de ernstige feiten.

Het 45-jarige model werd veroordeeld tot zes maanden voorwaardelijk maar gaat in beroep.

02-08-2015 om 00:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verjaardagsfeestje met 8.000 gasten

Verjaardagsfeestje met 8.000 gasten

http://oi57.tinypic.com/21vrls.jpg

Will Tura die 75 kaarsjes uitblaast: natúúrlijk laat Veurne dat niet zomaar passeren. Geen feestje in intieme kring dus, maar een liveconcert waarvoor de zanger van zijn geboortestad de hele Grote Markt ter beschikking krijgt. Moet ook wel, want liefst 8.000 Turafans staan nu al te popelen om hem luidkeels geluk te wensen.

De poorten van Veurne staan altijd open voor Will Tura, maar het was de zanger zelf die zijn 75ste verjaardag in zijn thuisstad wilde vieren. "Hij contacteerde ons anderhalf jaar geleden", knikt burgemeester Peter Roose (Veurne Plus). "We zijn meteen op zijn voorstel ingegaan, want Will Tura is natuurlijk een belangrijke ambassadeur voor Veurne. Zo spreekt hij altijd vol lof over zijn geboortestad. Maar de viering met concert is ook belangrijk vanuit toeristisch oogpunt. Het feest wordt immers live uitgezonden op televisie en dankzij die grote media-aandacht wordt Veurne op de kaart geplaatst."

"Vereerd"

Will Tura zelf kan intussen niet wachten tot hij het podium op de Grote Markt kan bestijgen. "Ik ben heel vereerd dat ik mijn 75ste verjaardag in mijn geboortestad kan vieren", vertelt hij. "Ik heb hier nog familie wonen, mijn ouders liggen hier begraven en ik kom hier ook gewoon altijd heel graag terug. Ik draag Veurne echt in mijn hart."

En Veurne draagt Will Tura in het hart, zo blijkt. Want de vijfduizend tickets die zondag toegang geven tot de Grote Markt, waren in een mum van tijd uitverkocht. Daarom wordt ook de Appelmarkt in het feestgedruis betrokken. Daar komen één of twee grote schermen te staan, waar fans gratis het optreden kunnen volgen. "Ook hier is er nog eens plaats voor enkele duizenden mensen (2.000 tot 3.000, red.)", geeft burgemeester Roose nog mee.

100 vrijwilligers

"Iedereen heeft hard gewerkt om alles vlekkeloos te laten verlopen. Nu is het enkel nog hopen dat ook de weergoden fan zijn van Will Tura. (lacht) Maar wij zijn er alleszins klaar voor. Zondag zullen zo'n honderd vrijwilligers in de weer zijn om alles in goede banen te leiden: van het toewijzen van de plaatsen tot het uitdelen van de bandjes en toezicht houden op de parkeerplaatsen", voegt Roose er nog aan toe.

De Grote Markt is zondag vanaf 16 uur alleen toegankelijk voor mensen met een ticket voor het optreden, of een horecaticket. Dat is een bewijsje waaruit blijkt dat je een reservatie hebt in een horecazaak op de markt. "Als we zondag toch nog extra zitplaatsen kunnen vrijgeven, dan organiseren we een ticketdorp", zegt diensthoofd Toerisme Pascal Jacquemyn nog. "Op de hoek van de De Panne- en de Noordstraat zal alleszins een informatiestand staan."

02-08-2015 om 00:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Single moeder Charlize Theron adopteert een meisje

Single moeder Charlize Theron adopteert een meisje

http://oi62.tinypic.com/szifde.jpg

Charlize Theron (39) heeft een dochter, meldt TMZ. De actrice zou in juli de voogdij over het meisje hebben gekregen. Het is het tweede adoptiekind voor Theron, die sinds 2012 moeder is van zoon Jackson.

Theron zou zes maanden bezig zijn geweest met de adoptieprocedure. Het Afro-Amerikaanse meisje is in de Verenigde Staten geboren. De filmster zou haar dochter de naam August hebben gegeven.

In juni werd bekend dat Theron en haar bekende partner Sean Penn niet langer verloofd zijn. De twee begonnen in 2013 met daten, daarvoor waren ze jarenlang goede vrienden. Het gerucht gaat dat Charlize degene is die de stekker uit de relatie heeft getrokken. Penn zou niet rouwig zijn om de breuk. Hij werd al snel gespot met actrice Minka Kelly.

02-08-2015 om 00:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Italiaanse douane neemt geld Snoop Dogg in beslag

Italiaanse douane neemt geld Snoop Dogg in beslag

http://oi62.tinypic.com/5n0ikk.jpg

De douane in Italië heeft geld in beslag genomen dat de Amerikaanse rapper Snoop Dogg het land uit probeerde te nemen. Hij had omgerekend ongeveer 385.000 euro op zak, terwijl alles boven de 10.000 euro bij de douane moet worden gemeld. Die heeft de helft van het geld in beslag genomen, meldde persbureau ANSA vandaag.

De rapper werd op de luchthaven van Lamezia Terme in Zuid-Italië staande gehouden. Hij was op weg naar Londen, nadat hij in Italië vier optredens had gegeven. Het is de tweede keer in korte tijd dat Snoop in Europa in de problemen komt. Vorige week zaterdag werd hij in Zweden opgepakt, omdat hij tijdens een verkeerscontrole stoned overkwam.

De 43-jarige artiest was niet blij met het politieoptreden in Zweden. Hij zei het land nooit meer te zullen bezoeken.

02-08-2015 om 00:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cath Luyten, ook op Ibiza haar leutige zelve

Cath Luyten, ook op Ibiza haar leutige zelve

http://oi61.tinypic.com/2uj5u15.jpg

Twee keer raden waar Cath Luyten op vakantie ging na haar quizprogramma ''We're going to Ibiza'. Juist ja... En ze mist het vakantieparadijs nu al, zoals deze grappige foto op haar Instagrampagina duidelijk maakt.

De presentatrice heeft er haar hart verloren, want ook vorig jaar ging ze al clubben op het eiland. "Toen Frank (Raes, nvdr) naar Brazilië was voor het WK ben ik met een vriendin naar Ibiza getrokken", verklaarde ze in 'TV Familie'. "En ja, we hebben toen ook een paar clubs bezocht."

02-08-2015 om 00:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitvaart Bobbi Kristina ontaardt in triest schouwspel: "Whitney Houston zal je blijven opjagen vanuit haar graf"

Uitvaart Bobbi Kristina ontaardt in triest schouwspel: "Whitney Houston zal je blijven opjagen vanuit haar graf"

http://oi57.tinypic.com/34dg743.jpg

De begrafenisplechtigheid van Bobbi Kristina Brown is ontaard in een triest schouwspel. Haar tante Leolah veroorzaakte een zodanige scène dat ze door regisseur Tyler Perry naar de uitgang begeleid moest worden. De stoppen sloegen door toen Pat Houston het woord wilde nemen. "Pat, je weet dat je hier niet de geschikte persoon voor bent", zou ze geroepen hebben.

Buiten de kerk deed Leolah er voor de verzamelde pers nog een flinke schep bovenop. "Whitney Houston zal Pat Houston vanuit haar graf blijven opjagen", klonk het. "De strijd is niet gedaan. We weten wie Pat werkelijk is en hebben er nu ook bewijs van. Dit gaat nog heel lang duren. Het hangt allemaal samen. Pat is een valse bedriegster. Ze is geen Houston, maar een Garland."

Dat het niet klikt tussen de Houstons en de Browns is een understatement van jewelste. Inzet: de erfenis van 20 miljoen dollar (18,2 miljoen euro).

Profetische woorden
In februari gingen beide families al stevig met elkaar in de clinch. De Browns waren toen al voorzichtig plannen aan het maken voor de begrafenis. Een herhaling van de uitvaart van Whitney Houston wilden ze immers absoluut voorkomen. Bobby mocht toen niet naast zijn dochter plaatsnemen, waarop een rel ontstond. "We zullen ons niet weer als een stel kinderen laten wegzetten", zwoer de familie toen. Profetische woorden, blijkt nu.

In mei stelde een rechter zowel Bobby Brown als Pat Houston aan als wettelijke voogd voor Bobbi Kristina. Beide families werden met andere woorden verplicht om samen een beslissing te nemen over het levenseinde van Bobbi Kristina. Niet bepaald een beslissing die de gemoederen deed bedaren...

Nick Gordon opvallende afwezige
"Ze zit voor eeuwig in ons hart", voegde Pat er na haar uithaal in de kerk aan toe. "Ik ben boos op Nick (Gordon, Bobbi Kristina's vriend; nvdr). Ik ben boos omwille van wat er allemaal gebeurd is. De plechtigheid verliep zoals het hoort, totdat Pat dus begon te praten."

Nick werd door beide families verantwoordelijk gehouden voor haar dood en was dan ook niet welkom op haar begrafenis. Ze vermoeden dat hij haar mishandelde op de dag dat ze bewusteloos gevonden werd in bad. Ze had meerdere verwondingen, maar volgens Gordon had ze die een paar dagen eerder al opgelopen bij een ongeluk. Vandaag hield hij zich aan de afspraak: hij kwam niet opdagen, ondanks een ultieme smeekbede.

Na de plechtigheid zal het stoffelijk overschot vanuit Georgia overgevlogen worden naar New Jersey. Daar zal ze te rusten gelegd worden naast haar moeder en grootvader.

02-08-2015 om 00:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-08-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het kleine zomergeluk van Joke van de Velde: joggen op een zonnige ochtend

Het kleine zomergeluk van Joke van de Velde: joggen op een zonnige ochtend

http://oi60.tinypic.com/xqfigj.jpg

Warme temperaturen, fluitende vogels, lange zomeravonden en barbecues die veel te lang uitlopen... Je hoeft niet naar een paradijselijk oord te trekken om dat instant zomergeluk te ervaren. We vroegen aan bekende Vlamingen welke kleine dingen des levens in de zomer een glimlach op hun gezicht toveren. Joke van de Velde vertelt waarom joggen haar zo gelukkig maakt.

"Wat me gelukkig maakt zijn mijn familie en vrienden, positieve mensen rondom mij EN gaan joggen op een zonnige ochtend of late zomerse avond, want dat is een stuk minder warm"

"Hardlopen met mooi weer is hartstikke lekker. Het zonnetje op m'n gezicht, vrolijke mensen die ik tegenkom en een mooi landschap!
Ik vind het heerlijk om op een zomerse dag te joggen in het bos onder de verkoelende bomen of in Gent langs de Leie. Prestatie staat niet voorop maar genieten van het joggen, van de zomer  van de natuur,... Die zomerse buitenlucht opsnuiven... hierdoor voel ik me vrij, gezond en gelukkig."

"Het heeft totaal geen zin om te joggen als je er niet echt van geniet. In de zomer is het nog makkelijker om ervan te genieten. Wie jogt er niet graag lekker in het zonnetje, wie voelt er niet graag de koelte van het bos en dan die verkwikkende douche na het joggen... Hemels!"

"En ja... ik moet het toegeven... het geeft me een boost om tijdens de zomer lekker fel gekleurde joggingskleren te dragen gewoon omdat het kan, want het is zomer en dan kunnen heerlijk felle kleurtjes."

01-08-2015 om 22:13 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dries en Guus openen pop-up in discotheek

Dries en Guus openen pop-up in discotheek

http://oi60.tinypic.com/34e24b4.jpg

Na hun overwinning van Mijn Pop-up Restaurant! zijn Dries en Guus klaar voor een nieuwe uitdaging. Gisteren openden ze hun eigen pop-uprestaurant, in discotheek Versuz in Hasselt.

Die pop-up kreeg de naam 'ASPARAGUUS'. Een verrassing, want in hun nieuwe restaurant zullen geen asperges op de kaart te vinden zijn. Het duo koos voor een totaal nieuw concept: 'food sharing mét een vleugje rock 'n roll'. De gasten kiezen een hoofdingrediënt, vlees, vis of iets vegetarisch, en krijgen er verschillende sideplates bij die ze delen met hun gezelschap. Zo is er voor ieder wat wils.  

01-08-2015 om 02:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Daeleman geeft haters lik op stuk met geniale Instagram-foto

Eva Daeleman geeft haters lik op stuk met geniale Instagram-foto

http://oi60.tinypic.com/1zx4feu.jpg

Toen Eva Daeleman haar vertrouwde blonde kapsel vorige week inruilde voor een pittige zwarte coupe, werd het internet even gek. Iedereen moest en zou er zijn mening over geven, en je kunt wel stellen dat niet iedereen even vriendelijk bleef.

De voormalige Eén-presentatrice werd nog het meest vergeleken met Filiberke uit de stripreeks Jommeke. Dat ze nu schoon genoeg heeft van het gedoe rond haar kapsel liet Eva zojuist op Instagram weten. Ze postte twee foto's  van zichzelf, met daarnaast een foto van Jommeke en een van Filiberke, met de volgende tekst bij: "Bon. Bij deze zijn we uitgepraat over mijn haar. Nog effe hard lachen. Het is zwart en het zal zwart zijn. Laat het los, dank u."

01-08-2015 om 02:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fotomysterie: wie zijn deze modellen uit de vorige eeuw?

Fotomysterie: wie zijn deze modellen uit de vorige eeuw?

http://oi60.tinypic.com/9fwhdy.jpg

De Amerikaanse fotografe Meagan Abell snuffelde rond in een winkel met tweedehandsspullen en vond een aantal fotonegatieven. Thuis scande ze de afbeeldingen in en wat bleek: prachtige foto's. Nu hoopt ze via een oproep op internet de identiteit van de fotograaf en de modellen te achterhalen. "Ik werk vaker met oude negatieven, maar zoiets heb ik nog nooit gezien."

Abell denkt aan de kleding van de modellen te kunnen afleiden dat de foto's ergens in de jaren '50 zijn gemaakt. Haar oproep bleef niet onopgemerkt. "Het heeft een paar zeer interessante aanknopingspunten opgeleverd'', vertelde ze de BBC.

"De fotograaf moet een vakman zijn geweest die een fotoshoot deed voor bijvoorbeeld de omslag van een modeblad'', zegt Abell op basis van informatie van collega-fotografen. Iemand heeft haar inmiddels foto's toegestuurd die mogelijk op dezelfde plek gemaakt zijn.

"Ik denk dat de foto's gemaakt zouden kunnen zijn bij Dockweiler bij Playa del Ray in Californië. Toen ik de foto's van een surfster over de mijne legde, leek het een perfecte match.'' De fotografe hoopt dat mensen haar tips blijven sturen en haar oproep ook delen via Twitter met de hashtag #FindTheGirlsOnTheNegatives.

01-08-2015 om 02:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze artiest tovert de gekste 3D-tekeningen op zijn handpalm

Deze artiest tovert de gekste 3D-tekeningen op zijn handpalm

http://oi58.tinypic.com/f9fc5e.jpg

Make-up kunstenaar Luca Luce maakt verbluffende driedimensionale tekeningen, waarbij het lijkt alsof er een gat in zijn hand zit of dat er een golf of een ladder uit zijn handpalm komt. Het enige dat Luce nodig heeft is een wenkbrauwpotlood, oogschaduw en een half uurtje tijd.

De 37-jarige Italiaanse visagist werkt sinds vijftien jaar bij de televisie. Als kind begon hij 3D-tekeingen te maken, maar sinds een jaar tekent hij die zinsbegoochelende tafereeltjes op zichzelf. Meestal is hij in een half uur klaar, of in een uur als er veel details zijn.

01-08-2015 om 02:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Nog zeker 3 seizoenen van Game Of Thrones"

"Nog zeker 3 seizoenen van Game Of Thrones"

http://oi60.tinypic.com/2lueec.jpg

Game Of Thrones zal waarschijnlijk minstens nog drie nieuwe seizoenen maken. Ook de komst van een prequel op de populaire serie sluit producent HBO niet uit. "Ze willen nog twee jaar doorgaan na het zesde seizoen", vertelde HBO-programmeur Michael Lombarde tijdens een bijeenkomst van de Television Critics Association.

"Het is nooit onderwerp van gesprek geweest om na het zevende seizoen ermee op te houden."

Momenteel zijn de opnames voor het zesde seizoen in volle gang. Het vijfde seizoen trok zo'n twintig miljoen kijkers per aflevering.

Lombarde staat dan ook open voor alle ideeën waar de makers van de show mee komen, hij staat desgevraagd ook open voor een prequel op de serie. "Momenteel is alle aandacht gericht op de komende jaren van de show. We hebben nog geen gesprekken gevoerd over een prequel, maar alles hangt af van wat de makers willen doen."

01-08-2015 om 02:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gisele Bundchen betrapt bij plastische chirurg (in boerka-outfit)

Gisele Bundchen betrapt bij plastische chirurg (in boerka-outfit)

http://oi58.tinypic.com/21r334.jpg

De term 'undercoveroperatie' krijgt een hele nieuwe invulling dankzij Gisele Bündchen (35). Het voormalige supermodel werd gespot in een boerka toen ze stiekem een plastische chirurgiekliniek in Parijs bezocht. Wat haar dekmantel weggaf? Haar open sandalen en jarenlange chauffeur.

Je zal maar zo ver mogelijk onder de radar willen blijven en door je eigen domme schuld net alle schijnwerpers op je richten. Het overkwam Gisele Bündchen deze maand. In een gereputeerde kliniek had het gepensioneerde supermodel afspraak voor wat esthetisch oplapwerk. Om het alziend oog van de paparazzi te omzeilen, had Bündchen er niets beters op gevonden om van kop tot teen gesluierd naar de privékliniek te trekken.

Fout plan om een veelvoud aan redenen, blijkt nu. Niet alleen zijn boerka's sinds 2010 verboden in Frankrijk, Bündchen stapte ermee naar buiten tijdens de gezegende vastenmaand, waarmee ze zonodig nog meer kwaad bloed zette. De ex-Victoria's Secret Angel had dus duidelijk geen moeite gedaan om zich te verdiepen in het moslimgeloof, anders had ze wel geweten dat open sandalen uit den boze zijn. Bovendien liet ze zich voor de ingang van Clinique du Parc Monceau droppen door de zwarte Mercedes van haar jarenlange chauffeur, met wie ze daags voordien al in Parijs werd gespot.

01-08-2015 om 02:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo maakt Elodie al fitnessend 'milkshake' voor haar baby

Zo maakt Elodie al fitnessend 'milkshake' voor haar baby

http://oi59.tinypic.com/r0cls6.jpg

Voormalig topatlete Eoldie Ouédraogo (34) beviel nog maar net van haar eerste kindje, maar stilzitten lukt haar overduidelijk niet. In een filmpje op Instagram zien we haar Jumping Jacks (een fitnessoefening) doen, en dat combineert ze dan maar meteen met 'milkshake' maken voor haar baby. Kijk maar mee.

01-08-2015 om 02:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!