Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

05-08-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.50 Cent geeft elke maand 5.000 dollar uit aan tuin

50 Cent geeft elke maand 5.000 dollar uit aan tuin

http://oi62.tinypic.com/2yuk48h.jpg

50 Cent geeft maandelijks 108.000 dollar uit (zo'n 98.000 euro). Dat blijkt uit het papierwerk in zijn faillissementszaak.

Curtis Jackson, zoals 50 Cent echt heet, geeft iedere maand 9.000 dollar uit aan beveiliging, 5.000 dollar aan zijn tuin, 1.000 dollar aan zijn persoonlijke verzorging en 3.000 dollar aan kleding. De papieren die hij overmaakte aan de rechter gaven ook aan dat hij zeven auto's bezit en gemiddeld maandelijks 184.969 dollar verdient.

Ondanks de gezond ogende boekhouding van de rapper en zakenman vroeg hij onlangs faillissement aan. Naar eigen zeggen verloor hij 25 miljoen dollar aan een rechtszaak die tegen hem werd aangespannen. Hij had een seksvideo gepubliceerd met daarin de moeder van de kinderen van 50 Cents rivaal Rick Ross.

05-08-2015 om 10:58 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'t Is gebeurd: Stan Van Samang in Slimste Mens

't Is gebeurd: Stan Van Samang in Slimste Mens

http://oi61.tinypic.com/k9a0aw.jpg

Het is zover: Erik Van Looy heeft zijn slag thuisgehaald en wist Stan Van Samang te strikken voor het nieuwe seizoen van 'De Slimste Mens'.

Na Kim Clijsters en Bart Verhaeghe zal ook Stan in de quiz strijden voor de titel van 'slimste mens'. Stan stond al langer op het wenslijstje van presentator Erik Van Looy, weet Het Nieuwsblad. Zijn drukke agenda maakte het echter moeilijk om deel te nemen, al kon er nu toch een gaatje gevonden worden. De opnames zullen doorgaan na de drukke periode van de zanger.

05-08-2015 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-08-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koopt Regi straks riante villa voor 119 euro?

Koopt Regi straks riante villa voor 119 euro?

http://oi59.tinypic.com/9857ci.jpg

Regi kocht het voorbije weekend een loterijticketje waarmee hij weldra eigenaar hoopt te worden van een riante villa in Zuid-Afrika. "Vrienden van ons verloten die", klinkt het.

Regi telde 119 euro voor zijn lotje en in totaal worden er 9.999 verkocht, leert ons de site 123property.eu van Marc Martens. Weldra wordt het winnende lotje getrokken in een Oostenrijks advocatenkantoor.

De huidige eigenares, die voor haar werk moet verhuizen, houdt 70% over aan de opbrengst. De rest gaat naar de notaris- en promotiekosten én de fiscus van Oostenrijk, het enige land dat het eenmalig verkopen van een eigendom via een tombola juridisch toelaat.

Ook je kans wagen? Dat is nog steeds mogelijk; niet alle lotjes zijn al de deur uit. Wie het wel ziet zitten om een villa te winnen voor amper 119 euro, kan hier terecht.

04-08-2015 om 20:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daar zijn De Kampioenen weer

Daar zijn De Kampioenen weer

http://oi62.tinypic.com/fk71c1.jpg

De pret zit er al flink in op de set. Gisteren gaven de olijkerds van FC De Kampioenen de eerste poster van hun nieuwste film vrij en dat is een opmerkelijk plaatje geworden.

Naast een opvallende Oscar, in monnikskleed op een troon en een snode DDT, springt ook Paulien in het oog. In het échte leven is actrice Billie de dochter van acteur van Herman Verbruggen, maar ook in de film speelt zij het dochtertje van Marcske. 'Jubilee General', geregisseerd door Jan Verheyen, zal vanaf woensdag 28 oktober overal in Vlaanderen te zien zijn.

De avant-premières worden trouwens ook nog een speciale gebeurtenis. Er komt een heuse bus die in ware Jubilee Général-stijl aangekleed zal worden. "Met die bus gaan we een week lang Vlaanderen doorkruisen om de film elke dag ergens anders in avant-première te tonen", meldt Jan Verheyen. Er zullen telkens verschillende acteurs aanwezig zijn, belooft de regisseur.

04-08-2015 om 20:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Celebs nemen het massaal op voor abortusklinieken in de VS

Celebs nemen het massaal op voor abortusklinieken in de VS

http://oi60.tinypic.com/2irv5e.jpg

Planned Parenthood (PP), de grootste eigenaar van abortusklinieken in de Verenigde Staten, ligt onder vuur. Vorige week lekten video's uit waarin te zien is dat PP organen van geaborteerde kindjes verkoopt en dat is verboden in de VS. In de senaat gaan nu stemmen op om de subsidiëring van PP terug te trekken, en daar zijn onder andere heel wat celebs het niet mee eens.

In de beruchte video's onderhandelen undercover acteurs die zijn ingehuurd door de anti-abortus organisatie Center for Medical Progress met artsen van Planned Parenthood over de organen van geaborteerde baby's. Hoewel PP zelf stelt dat de 'weefsels' alleen voor wetenschappelijk onderzoek worden verkocht, eisten enkele Republikeinen als Jeff Bush en Scott Walker meteen een herziening van de overheidssubsidiëring van PP in de senaat.

Hoewel niemand deze praktijken van PP openbaar steunt, nemen bekende en minder bekende Amerikanen het toch massaal op voor de organisatie. Onder de hashtag #standwithPP uiten ze hun bezorgdheid over de gevolgen van het terugtrekken van de subsidiëring. Dat zou er immers voor zorgen dat het zelfbeschikkingsrecht van vrouwen ingeperkt zou worden en ongetwijfeld ook het sterftecijfer van vrouwen de hoogte induwen als abortussen niet meer voor iedereen een mogelijkheid zijn.

04-08-2015 om 20:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoon van Wendy Van Wanten: "Mama weet nog niet dat ik ga scheiden"

Zoon van Wendy Van Wanten: "Mama weet nog niet dat ik ga scheiden"

http://oi61.tinypic.com/30rlemr.jpg

Dat de relatie tussen Wendy Van Wanten en haar oudste zoon Dylan moeizaam verloopt, is geen geheim meer. De twee hebben nauwelijks contact, blijkt uit een artikel in Dag Allemaal. Dylan vertelt daarin alles over zijn scheiding, iets waar Wendy zelf nog niets van afweet.

Het huwelijk tussen Dylan (31) en Katrijn (32) is na tien jaar en twee kinderen voorbij. "We probeerden twee jaar lang de relatie te herstellen, zonder resultaat", vertelt Dylan. "Het verlangen naar elkaar was wég. We hadden het alleen nog over facturen en andere praktische dingen." De twee gaan nu apart wonen. Dylan hoopt nog op een verzoening "maar daarvoor moeten we eerst uit elkaar geweest zijn."

Wendy Van Wanten weet niet dat het zo moeilijk gaat in de relatie van haar zoon. "Mama weet niet beter dan dat we nog een gelukkig gezinnetje vormen. Of ze hiervan zal schrikken... Ik weet het niet. Sowieso doet het deugd om dit te kunnen vertellen, en zo weet ze het hele verhaal ook in één keer." Hij vermoedt echter niet dat hij een telefoontje zal krijgen. "Als ze iemand belt, zal het eerder Katrijn zijn."

Het verbroken contact met zijn moeder en de bijhorende moeilijke gevoelens hebben zijn relatie wel geen deugd gedaan. "Het is zeker niet de oorzaak van de breuk, maar het was wel een extra belastende factor. Ik kropte die problemen op en dat kan ook niet makkelijk geweest zijn voor Katrijn."

Af en toe is er wel nog contact tussen de twee. "Ze belde me op Moederdag. Frans was gaan slapen, en toen voelde ze naar eigen zeggen ineens de behoefte om me te bellen achter zijn rug." Het was een emotioneel moment voor Dylan. "Zeker toen ze mijn broer Clément doorgaf, en daarna zusje Estelle. Ik had haar stem nog nooit gehoord. Ik zal niet ontkennen dat ik een fameuze krop in mijn keel had..."

04-08-2015 om 20:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christoff gelukkig met zijn Jef: "Hij kan mij even beschermen"

Christoff gelukkig met zijn Jef: "Hij kan mij even beschermen"

http://oi62.tinypic.com/fux5pk.jpg

Het ging een tijdje niet zo goed met Christoff, maar intussen is de sympathieke zanger weer helemaal zijn sprankelende zelve. Daar zit zijn nieuwe liefde voor iets tussen. "Met Jef beleef ik een leuke romance", klinkt het in Dag Allemaal.

Na de breuk met zijn vorige vriend Niels worstelde Christoff een jaar lang met zijn gevoelens. "Ik heb nog nooit zo diep gezeten", vertelt hij daar nu over. "Ik besef nu ook dat niet iedereen het beste met mij voor heeft." Gelukkig leerde hij niet veel later de 24-jarige Jef Lauwers kennen. "Hij is net op tijd in m'n leven gekomen", aldus Christoff op Radio 2. "Ik was daar klaar voor en ik had het ook gewoon nodig."

De twee beleven nu een prille romance. "Het is heel leuk", aldus Christoff. "We brengen gewoon samen tijd door en verwachten niets. Tegen hem kan ik zeggen: 'Wilt gij mij nu efkes beschermen?'."

Jef is trouwens geen onbekende in Vlaanderen. De man is ingenieur en getalenteerd ruiter, maar dook daarnaast ook al eens op in The Voice, waar hij de blind auditions niet overleefde. De man had toen ook nog maar een maand zanglessen gevolgd en had nog nooit eerder op een podium gestaan.

04-08-2015 om 19:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Hij maakte me 's nachts wakker": zo verliep het aanzoek van Belle Perez

"Hij maakte me 's nachts wakker": zo verliep het aanzoek van Belle Perez

http://oi61.tinypic.com/6dsf80.jpg

Het is lang stil geweest rond Belle Perez, maar nu staat ze er weer. Ze neemt deel aan het volgende seizoen van 'Liefde voor Muziek', staat voor een doorbraak in Spanje en gaat binnenkort trouwen. "Het was zo'n romantisch aanzoek", klinkt het in Dag Allemaal. "Ik krijg nóg kippenvel als ik eraan terugdenk."

Een vrouw 's nachts wakker maken, dat doe je met gevaar voor eigen leven. Tenzij je haar ten huwelijk wil vragen natuurlijk, zoals Belle Perez' vriend Wout het deed. De Nederlander haalde haar midden in de nacht uit bed. "Om te dansen, zei hij", aldus Belle. "In de living, waar hij tientallen kaarsjes had doen branden, zijn we beginnen dansen. En toen, terwijl onze hondjes vrolijk rond ons kwispelden, vroeg hij me ten huwelijk."

Belle belde meteen haar ouders, die mee in het complot zaten. "Wout had papa immers eerst om mijn hand gevraagd, zoals het hoort. Mooi, vind ik. Ik hou wel van die tradities." De ring die nu aan Belles vinger prijkt, is een uniek exemplaar. Wout, die juwelenontwerper is, heeft hem immers zelf ontworpen.

Een traditioneel huwelijk wordt het echter niet. "Wij gaan bijvoorbeeld niet voor de kerk trouwen. We willen een persoonlijke ceremonie; een mooie dag met de mensen die we graag zien." En daarna een kindje? "Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik ooit mama wil zijn. Met andere woorden: een kindje van Wout en mij: gráág. Maar ik heb nog enkele jaren tijd, hé."

04-08-2015 om 19:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opnames Safety First voor onbepaalde tijd stilgelegd

Opnames Safety First voor onbepaalde tijd stilgelegd

http://oi62.tinypic.com/314qky9.jpg

De filmopnames van Safety First liggen voor onbepaalde tijd stil. Actrice Ruth Beeckmans moest gisteren ziek de set verlaten, maar voorlopig is het onduidelijk hoe ernstig het is. Vandaag hadden de acteurs een dagje vrijaf. Morgen zal pas duidelijk worden wat er met Beeckmans aan de hand is en hoe lang de opnames stil zullen liggen.

04-08-2015 om 19:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-08-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Slechtste zonnecrème ooit!" Klanten klagen over zonnecrème van Jessica Alba

"Slechtste zonnecrème ooit!" Klanten klagen over zonnecrème van Jessica Alba

http://oi59.tinypic.com/10z8mt3.jpg

De zonnecrème uit het gamma van actrice Jessica Alba (34) werkt volgens gebruikers niet naar behoren. Amerikaanse zonnekloppers klagen op sociale media dat ze verbrand zijn na het gebruiken van zonnecrème van The Honest Company, het bedrijfje met verzorgingsproducten dat de actrice oprichtte.

In 2011 richtte de Amerikaanse actrice Jessica Alba The Honest Company op, een bedrijf dat zich focust op niet-giftige, biologische huishoud- en verzorgingsproducten voor volwassenen en kinderen. Nochtans zijn enkele Amerikaanse klanten nu niet te spreken over de zonnecrème uit het gamma. Zowel op sociale media als op Amazon.com regent het klachten over de zonnecrème met factor 30. Ouders posten foto's van zichzelf of hun kinderen met een roodverbrande huid, met daaronder het advies: "koop deze zonnecrème niet".

The Honest Company reageerde door te zeggen dat de zonnecrème uitgebreid getest is en voldoet aan alle wettelijke eisen. Ze staan volledig achter de veiligheid van hun product, een raden aan om de zonnecrème te gebruiken zoals het hoort: goed schudden voor gebruik, een kwartier voor blootstelling aan de zon goed insmeren en elke twee uur herhalen. De zonnecrème is enkel te koop in Amerika en Canada, dus voor onze huid hoeven we alvast niet te vrezen.

03-08-2015 om 23:17 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kendall en Kylie Jenner lanceren eigen kledinglijn

Kendall en Kylie Jenner lanceren eigen kledinglijn

http://oi57.tinypic.com/2mq2jdf.jpg

Kendall en Kylie Jenner gaan samen een kledinglijn uitbrengen. De halfzusjes van realityster Kim Kardashian creëerden eerder samen al collecties voor de Britse modeketen Topshop en PacSun, maar deze keer doen ze het helemaal op zichzelf.

De collectie van de bekende zussen zal tijdloos én betaalbaar zijn (alle prijzen liggen onder de 250 dollar). Vakwebsite Women's Wear Daily (WWD) schrijft dat de lijn voornamelijk uit topjes en kleedjes zal bestaan, maar er zullen ook een aantal jeansbroeken, jumpsuits en trenchcoats te koop zijn. Verder gaan Kendall en Kylie ook schoenen ontwerpen, onder de - weinig verassende - naam Kendall + Kylie.

De collectie zal een samensmelting worden van de twee verschillende stijlen van de zussen. Kylie opteert doorgaans voor donkerdere kleuren, terwijl Kendall net houdt van zachtere pasteltinten. Aan WWD vertelde Kendall nog dat ze het zalig vindt om echt zelf iets uit het niets op te starten, zonder hulp van anderen.

De Kendall + Kylie-collectie zal in de lente van 2016 te koop zijn.

03-08-2015 om 23:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liam Payne: "Louis gaat goed om met aanstaand vaderschap"

Liam Payne: "Louis gaat goed om met aanstaand vaderschap"

http://oi62.tinypic.com/fedhlg.jpg

Louis Tomlinson (23) neemt zijn aanstaand vaderschap erg serieus. "Hij vindt alles wat er nu gaande is erg spannend", zegt Tomlinsons One Direction-collega Liam Payne in een interview op Magic Radio.

Payne was "een beetje geschokt" toen hij hoorde dat zijn bandmaatje binnenkort vader wordt. Styliste Brianna Jungwirth, een vriendin van Tomlinson, is in verwachting. "Hij gaat er erg goed mee om", vindt Payne.

Geen contact met Zayn
In het interview, dat zaterdag wordt uitgezonden, geeft Payne ook toe geen contact meer te hebben met Zayn Malik. Hij verliet One Direction in maart en tekende onlangs een eigen platencontract. "Ik heb hem de laatste tijd niet meer gesproken. Hij doet zijn eigen ding en neemt zijn tijd", zegt Payne. "Het is altijd moeilijk om een band te verlaten. Zijn hart lag er niet meer en je moet altijd je hart volgen."

Payne is benieuwd met welk solomateriaal Malik op de proppen komt. "Toen hij nog in de band zat, hebben we vaak samen in de studio gewerkt. We werkten lang door en rapten dan wat, wat leuk was, want ik vind het leuk om raps te produceren." De vier overgebleven leden van One Direction wensen Malik alle succes. "Hij heeft een geweldige stem en is erg getalenteerd. We wensen hem het allerbeste."

03-08-2015 om 23:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VTM-nieuws duurt slechts 1 minuut

VTM-nieuws duurt slechts 1 minuut

http://oi60.tinypic.com/2800dvp.jpg

Het korte nieuws van VTM om 17.45 uur vandaag was wel héél erg kort. Eén minuut om precies te zijn. Stef Wauters probeerde twee keer een nieuwsitem aan te kondigen, tevergeefs. Technische problemen lagen aan de basis. Toen hij daarna van de regie het bericht kreeg dat er niet meteen een oplossing werd gevonden, hielden ze het aan de Medialaan maar ineens voor bekeken. Op Twitter verontschuldigde Stef Wauters zich nadien voor het voorval.

03-08-2015 om 23:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Pratt vroeg fans hem te photoshoppen en dat déden ze

Chris Pratt vroeg fans hem te photoshoppen en dat déden ze

http://oi61.tinypic.com/zkh4qs.jpg

Acteur en regisseur Chris Pratt zocht een nieuwe omslagfoto voor zijn Facebookprofiel en deed daarvoor vrijdag een beroep op zijn fans. Pratt vroeg hen hem te photoshoppen. De leukste foto zou dan met de eer gaan lopen en de nieuwe 'officiële header' worden. De reacties waren massaal.

De Amerikaanse acteur, vooral bekend voor zijn rol in Jurassic World, stelde wel een aantal eisen. Zijn beroemdste personages - Peter Quill, Owen, Andy en Emmet - zouden van de partij moeten zijn, evenals "adelaars, Amerikaanse vlaggen, wapens, een coole Ford Raptor, sigaren, explosies". En nog: "een aantal coole wapens of rollerblades" en nog wat favoriete dingen van de acteur. Kortom: alles wat neigt naar 'bad ass' en waarvan de Facebookers meteen weten: 'Dit is helemaal Chris Pratt'. Voor de winnaar zou er ook een etentje in Applebees inzitten.

03-08-2015 om 22:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beachbabe Astrid Bryan postte deze zomer al 8 bikinifoto's

Beachbabe Astrid Bryan postte deze zomer al 8 bikinifoto's

http://oi59.tinypic.com/4vfero.jpg

Astrid Bryan viert vakantie, en dat mag de hele wereld weten. De Vlaamse Hollywoodvrouw puft momenteel uit in Maui en laat ons niet alleen meegenieten van de prachtige natuur, maar ook van haar afgetrainde lichaam.

03-08-2015 om 22:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Will Smith en vrouw Jada uit elkaar"

"Will Smith en vrouw Jada uit elkaar"

http://oi58.tinypic.com/20u7us6.jpg

Acteur Will Smith en zijn vrouw Jada Pinkett Smith zijn uit elkaar. Een bron vertelt aan RadarOnline dat de twee sterren na zeventien jaar samen hebben besloten de handdoek in de ring te gooien.

"Voor Will en Jada was het in de afgelopen jaren moeilijk om bij elkaar te blijven. Ze hadden al tijden last van huwelijksproblemen", vertelt de ingewijde. "Ze zijn doodop van doen alsof ze nog gelukkig getrouwd zijn."

De twee zouden samen hebben besloten om uit elkaar te gaan. "Dat zullen ze tegen het einde van de zomer aankondigen." Volgens de insider hebben de twee al afspraken gemaakt over het verdelen van hun fortuin. "Ook hebben ze hun kinderen al voorbereid op het nieuws."

Er gaan al sinds 2013 geruchten dat het niet meer goed zit tussen de twee sterren. "Ze hebben nog geprobeerd hun problemen op te lossen met relatietherapie, maar dat heeft niet gewerkt."

03-08-2015 om 22:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Foto van Bobbi Kristina in lijkkist verkocht voor minstens 100.000 dollar"

"Foto van Bobbi Kristina in lijkkist verkocht voor minstens 100.000 dollar"

http://oi57.tinypic.com/2ebsavc.jpg

Een foto van Bobbi Kristina Brown in haar lijkkist is verkocht aan een mediabedrijf. Dat weet TMZ. Volgens de entertainmentsite werd er minstens 100.000 dollar (91.000 euro) op tafel gelegd.

Wie deze wansmakelijke daad op zijn geweten heeft, is niet bekend. De Browns vreesden zo'n scenario op voorhand al, vermits hetzelfde gebeurd is na de dood van Whitney Houston. Beide families proberen de schuld nu vooral in elkaars schoenen te schuiven.

"Whitney zal Pat vanuit haar graf blijven opjagen"
Vorige zaterdag ging het ook al mis tijdens de afscheidsceremonie in Georgia. Bobbie Kristina's tante veroorzaakte een zodanige scène dat ze door regisseur Tyler Perry naar de uitgang begeleid moest worden. De stoppen sloegen door toen Pat Houston het woord wilde nemen. "Pat, je weet dat je hier niet de geschikte persoon voor bent", zou ze geroepen hebben.

Buiten de kerk deed Leolah er voor de verzamelde pers nog een flinke schep bovenop. "Whitney Houston zal Pat Houston vanuit haar graf blijven opjagen", klonk het. "De strijd is niet gedaan. We weten wie Pat werkelijk is en hebben er nu ook bewijs van. Dit gaat nog heel lang duren. Het hangt allemaal samen. Pat is een valse bedriegster. Ze is geen Houston, maar een Garland." Een triest schouwspel dat vooral moet dienen om de erfenis van 20 miljoen dollar (18,2 miljoen euro) in de wacht te slepen.

Profetische woorden
In februari gingen beide families ook al stevig met elkaar in de clinch. De Browns waren toen al voorzichtig plannen aan het maken voor de begrafenis. Een herhaling van de uitvaart van Whitney Houston wilden ze immers absoluut voorkomen. Bobby mocht toen niet naast zijn dochter plaatsnemen, waarop een rel ontstond. "We zullen ons niet weer als een stel kinderen laten wegzetten", zwoer de familie toen. Profetische woorden, blijkt nu.

In mei stelde een rechter zowel Bobby Brown als Pat Houston aan als wettelijke voogd voor Bobbi Kristina. Beide families werden met andere woorden verplicht om samen een beslissing te nemen over het levenseinde van Bobbi Kristina. Niet bepaald een beslissing die de gemoederen deed bedaren...

Nick Gordon opvallende afwezige
"Ze zit voor eeuwig in ons hart", voegde Pat er na haar uithaal in de kerk aan toe. "Ik ben boos op Nick (Gordon, Bobbi Kristina's vriend; nvdr). Ik ben boos omwille van wat er allemaal gebeurd is. De plechtigheid verliep zoals het hoort, totdat Pat dus begon te praten."

Nick werd door beide families verantwoordelijk gehouden voor haar dood en was dan ook niet welkom. Ze vermoeden dat hij haar mishandelde op de dag dat ze bewusteloos gevonden werd in bad. Ze had meerdere verwondingen, maar volgens Gordon had ze die een paar dagen eerder al opgelopen bij een ongeluk. Eergisteren hield hij zich aan de afspraak: hij kwam niet opdagen, ondanks een ultieme smeekbede.

Bobbi Kristina wordt vandaag begraven in New Jersey, naast haar moeder. Ze overleed op 26 juli nadat ze een half jaar in coma had gelegen.

03-08-2015 om 22:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-08-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dr. Dre komt na 15 jaar eindelijk met nieuw album

Dr. Dre komt na 15 jaar eindelijk met nieuw album

http://oi61.tinypic.com/kaha4z.jpg

Rapper Dr. Dre heeft na lang wachten een nieuw album aangekondigd. Compton: A Soundtrack komt op 7 augustus uit op iTunes en Apple Music. Het is het eerste album van de artiest in vijftien jaar.

Dr. Dre maakte het nieuws gisteren zelf bekend in zijn radioprogramma The Pharmacy. Het album is geïnspireerd op de aankomende film 'Straight outta Compton'. Dr. Dre is een van de producers van de film, die gaat over de band N.W.A. De groep bracht in 1988 het legendarische album uit waarnaar de film is genoemd. De film gaat half augustus draaien in de VS.

Inspiratie
Dre werkte voor het album samen met collega's als Kendrick Lamar, Snoop Dogg, Ice Cube en Eminem. "Ik was op de set geweest en voelde mezelf zo geïnspireerd dat ik ben begonnen aan het album. Ik heb het voor mezelf gehouden en nu is het af. Het wordt mijn 'grande finale'," aldus de rapper.

Detox
Iedereen wacht al sinds 2000 vol spanning op een nieuw album van de rapper. In 2000 had Dr. Dre namelijk gezegd dat er een nieuw album zou komen: Detox in 2004. Het album kwam echter niet uit en werd vertraagd naar 2006. In het blad Rolling Stone werd het album in 2007 uitgeroepen tot het meest verwachte album van het jaar. Daarna verschenen er enkele singles zoals 'Kush' en 'I Need A Doctor', maar het album 'Detox' werd nooit uitgebracht. Dre vond het ablum niet goed genoeg om uit te brengen.

02-08-2015 om 21:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pirlo en Nesta willen met Matthias Schoenaerts op de foto (of is het omgekeerd?) Bewaar artikel

Pirlo en Nesta willen met Matthias Schoenaerts op de foto (of is het omgekeerd?)

http://oi58.tinypic.com/21or3n8.jpg

Een bekend acteur zijn heeft zo zijn voordelen. Vraag dat maar aan Matthias Schoenaerts. De Belg liep in het New Yorkse nachtleven Alessandro Nesta en Andrea Pirlo tegen het lijf. De twee Italiaanse voetballegendes wilden maar wat graag met Schoenaerts op de foto (of is het omgekeerd?).

Pirlo speelt sinds dit seizoen overigens voor New York City FC, Nesta stopte in 2013 bij Montréal Impact met voetballen.

02-08-2015 om 21:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rol voor Ian McShane in Game of Thrones

Rol voor Ian McShane in Game of Thrones

http://oi61.tinypic.com/oojh1.jpg

Ian McShane is toegevoegd aan de cast van Game of Thrones. De Britse acteur is volgens Entertainment Weekly te zien in het zesde seizoen van de populaire fantasyserie van HBO.

De makers van Game of Thrones willen, zoals gebruikelijk, niks kwijt over de rol van McShane. Anonieme bronnen zeggen tegen de website dat de 72-jarige filmster relatief weinig in beeld zal zijn, maar toch zou het gaan om een belangrijk personage.

McShane is vooral bekend van zijn rol als de gewetenloze salooneigenaar Al Swearengen in de westernserie Deadwood. Hij speelde verder in tientallen films en series, waaronder 'Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides' en 'Snow White and the Huntsman'.

Het zesde seizoen van 'GoT' wordt naar verwachting in het voorjaar van 2016 uitgezonden. Eerder deze week zei HBO-topman Michael Lombardo dat het bedrijf minstens acht seizoenen wil maken, terwijl het eerst bij zeven seizoenen zou blijven.

02-08-2015 om 20:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!