NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

31-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toots opent eigen expo in Brussel met 'mondmuziekje'

Toots opent eigen expo in Brussel met 'mondmuziekje'

Om Toots te bekijken druk op de foto.


.

Op de vernissage van de expo Toots 90 heeft jazzlegende Toots Thielemans vanavond voor een publiek van 350 genodigden zijn eigen tentoonstelling geopend met zijn "mondmuziekje". Nog tot 6 januari kan iedereen er terecht voor een reis door de carrière van Toots, waarin onder meer de schoenendoos centraal staat.

Op de eerste verdieping van het Vanderborghtgebouw in de Schildknaapstraat in Brussel kunnen bezoekers een duik nemen in het leven van Toots Thielemans naar aanleiding van zijn 90ste verjaardag. Opvallend is dat er op de expo een schoenendoos centraal staat. Op de vernissage doken tal van bekenden op onder wie de burgemeester van Brussel, Freddy Thielemans, die een dankwoordje bracht aan - de "ster onder de sterren" - Toots.

De schoendoos
De reden hiervoor is dat de toen tweejarige Jean Thielemans op een dag in 1924, in de kroeg van zijn ouders, plots begon te tokkelen op een oude schoenendoos als ware hij een volleerd pianist. Dat was de start van een uitzonderlijke muzikale carrière die hem overal, van de Marollen tot New York City, zou leiden naar grootse scènes in het gezelschap van de sterren van de jazz, blues, rock en pop.

Toots 90
Op de benedenverdieping is er een Café Toots 90 waar onder meer enkele lievelingsgerechten van Toots gedegusteerd kunnen worden, zoals mosselen met friet. Op de tweede verdieping worden filmpjes vertoond.

31-08-2012 om 15:10 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robin Williams keert terug naar het kleine scherm

Robin Williams keert terug naar het kleine scherm

http://oi49.tinypic.com/k6f55.jpg

Het cirkeltje is rond. Robin Williams, die zijn carrière ruim 30 jaar geleden startte als de alien Mork in het televisieprogramma 'Mork & Mindy', keert terug naar het kleine scherm met een komedieserie, genaamd 'The Crazy Ones'.

Samen met schrijver David E. Kelley werkt Robin Williams aan het scenario van 'The Crazy Ones', waarin hij de rol vertolkt van een advertentiemaker die samenwerkt met zijn dochter. Met slechts één camera zal het duo gevolgd worden terwijl ze beetje bij beetje hun manier van leven in vraag beginnen stellen. Televisienetwerk CBS heeft al interesse getoond in het project.

De Oscarwinnar (Good Will Hunting, 1997) kreeg ook al enkele memorabele gastrollen in series, waaronder 'Law & Order: SVU' en 'Louie'. Recent werd zijn laatste film 'The Butler' ingeblikt, waarin hij president Eisenhower speelt.

Veteraan
Naast Williams, zou nog een veteraan terugkeren naar het kleine scherm. Zo belooft NBC in de herfst van 2013 een komedieserie uit te zenden met Michael J. Fox in de hoofdrol.

31-08-2012 om 15:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scenaristen 'De Ridder' krijgen advies van parketmagistraten

Scenaristen 'De Ridder' krijgen advies van parketmagistraten

http://oi50.tinypic.com/2ugdu6o.jpg

In Gent gaan maandag de opnames voor "De Ridder", een nieuwe VRT-fictiereeks over een gedreven jonge openbaar aanklaagster, van start. De langlopende serie moet Gent verder promoten maar moet ook het openbaar ministerie een menselijk gelaat geven, hopen het Gentse stadsbestuur en het parket.

Het hoofdpersonage, Helena De Ridder, wordt vertolkt door Clara Cleymans. De cast bestaat verder uit onder meer Lucas Van den Eynde, Katelijne Damen en Michaël Pas. De reeks zal vermoedelijk in het najaar van 2013 uitgezonden worden.

"Ik ben ervan overtuigd dat het een tweede 'Flikken' wordt wat betreft de bijdrage tot de bekendheid en promotie van Gent", zegt de Gentse burgemeester Daniël Termont. De productie krijgt een subsidie van 50.000 euro uit het stadsmarketingfonds en het 'Ghent Film Office' van de Dienst Evenementen en Feesten geeft logistieke steun.

Het Gentse parket adviseert bij de opnames en de Gentse rechtbank stelt het nieuwe gerechtsgebouw als locatie ter beschikking. "Het is een logische stap in het open communicatieplan van het Gentse parket", zegt de Gentse procureur des konings Johan Sabbe. "Het is de eerste fictiereeks die justitie zal belichten vanuit de invalshoek van een parketmagistraat. Twee parketmagistraten hebben advies gegeven over de scenario's, om ervoor te zorgen dat de gerechtelijke procedure zo waarheidsgetrouw mogelijk in beeld wordt gebracht. De reeks kan ook tonen dat het gezicht van justitie zeer menselijk kan zijn."

31-08-2012 om 14:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manager 50 Cent pleegt zelfmoord

Manager 50 Cent pleegt zelfmoord

Om 50 Cent te beluisteren druk op de foto.


.

Chris Lighty, de manager van rapper 50 Cent, is op 44-jarige leeftijd overleden. De man werd gisterenochtend dood aangetroffen in zijn woning in New York. Hoewel verdere details over zijn overlijden nog niet bevestigd werden, hebben verschillende bronnen aan de New York Daily News laten weten dat Lighty zichzelf een kogel door het hoofd heeft gejaagd.

Het nieuws komt als een mokerslag in het hip-hopwereldje. Een heleboel sterren, waaronder Russell Simmons, die samen met Rick Rubin het hip-hoplabel Def Jam oprichtte, omschrijft Lighty als een "briljante zakenpartner" en iemand die "ontzettend hard gemist zal worden".

"Ik ben enorm geraakt door het verlies van een hip-hopheld", laat Simmons in een persbericht weten. "Chris Lighty was sinds zijn kindertijd al een goede vriend van mij. Hij was een briljante zakenpartner en ik was zo trots op alles wat hij verwezenlijkt had."

"Hij is een prachtig voorbeeld van hoe een gedreven kind het tot een slimme manager, zakenman en filantroop kan schoppen. Iedereen die hem kende, hield van hem. Hij zal ontzettend hard gemist worden."

Ook Justin Biebers manager Scooter Braun en Rihanna reageerden op het overlijden van Lighty: "Het is moeilijk te geloven maar het is waar. Rust in vrede mijn vriend Chris Lighty. Je bent veel te snel van ons weggegaan", twitterde Braun. "Rust in vrede Chris Lighty, mijn gebeden gaan naar zijn familie en iedereen die van hem hield. Dear God please have mercy."

31-08-2012 om 14:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tori Spelling bevallen van Finn Davey

Tori Spelling bevallen van Finn Davey

http://oi47.tinypic.com/2mzedg8.jpg

Tori Spelling is bevallen van haar vierde kindje. De 'Beverly Hills 90210'-actrice en haar echtgenoot Dean McDermott mochten gisteren zoontje Finn Davey McDermott verwelkomen.

"We zijn zo blij dat we de geboorte van ons nieuwste gezinslid mogen aankondigen!", schrijft Spelling op haar website. " Het kleintje weegt 2,9 kilogram en meet 51 centimeter.

Tori liet onlangs weten dat deze zwangerschap hoogstwaarschijnlijk de laatste zal zijn. "Ik ben zo blij dat ik eindelijk op het einde van mijn zwangerschap zit en dat ik de baby binnenkort mag ontmoeten, maar ik ben tegelijkertijd ook heel graag zwanger. Als dit mijn laatste zou zijn, dan zou ik het jammer vinden dat ik nooit meer een zwangerschap zal kunnen meemaken."

Finn is de vierde telg die het gezin McDermott mag vervoegen. Hij is het jongste broertje van Liam (5), Stella (4) en de tien maanden oude Hattie.

31-08-2012 om 14:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Awkward'-ster studeerde af op haar vijftiende: "Heb nooit een normale jeugd gehad"

'Awkward'-ster studeerde af op haar vijftiende: "Heb nooit een normale jeugd gehad"

http://oi49.tinypic.com/dept0w.jpg

e hoort het wel vaker: kindsterretjes die de schoolbanken vroegtijdig verlaten om een carrière uit te bouwen in Hollywood. Voor Ashley Rickards (20) verliep het net iets anders: de 'Awkward'-actrice behaalde al op haar vijftiende haar diploma omdat ze hoogbegaafd is. Dat ze zich sindsdien op haar passie - acteren - kon storten, was mooi meegenomen. Toch vindt het MTV-gezicht het een beetje jammer dat ze nooit echt een normale jeugd heeft gehad: "Misschien had ik als tiener meer leuke dingen meegemaakt als ik naar het middelbaar was gegaan." Ik ontmoet Rickards op het hoofdkantoor van MTV in Santa Monica, waar ik de laatste nieuwtjes over het tweede seizoen van 'Awkward' probeer te ontfutselen.

"Het eerste seizoen eindigde met het nieuws dat Jenna voor Jake heeft gekozen, en dus niet voor Matty. Die keuze was misschien voor sommigen een verrassing, maar de grootste verrassing van het seizoen was toch wel dat Jenna's mama de brief had geschreven. Of hebben de scriptschrijvers ons misschien bewust op het verkeerde pad gebracht?"

Ashley Rickards: "Ja, haar moeder heeft inderdaad de brief geschreven. Ze heeft daarvoor hetzelfde briefpapier gebruikt als haar dochter. Tenzij er een derde seizoen komt waar we te weten komen dat een onbekende hetzelfde briefpapier heeft gekocht en het in de lade heeft laten liggen, maar dat betwijfel ik. Het tweede seizoen laat vooral zien dat hun relatie hierdoor helemaal is veranderd. Het heeft Jenna enorm veel pijn gedaan, en haar moeder heeft een grote fout gemaakt."

"Zal Jenna haar moeder erover aanspreken of  waar mogen we ons aan verwachten?"

Ashley: "Er komt een confrontatie, maar we krijgen ook ontkenning en rechtvaardiging te zien. You'll see!" (glimlacht)

"Wat kan je ons vertellen over de Jake-Matty-Jenna-liefdesdriehoek? Wat staat hen in het tweede seizoen te wachten?"

Ashley: "De kijkers gaan ervan uit dat die liefdesdriehoek niet meer bestaat omdat ze op het einde van het eerste seizoen voor Jake heeft gekozen. Maar ik kan je verzekeren dat die er nog wel degelijk is! Als er iets 'verergert' in het tweede seizoen, dan is het toch wel dit. Je krijgt te zien hoe Jenna echt moeilijke knopen moet doorhakken."

"Wie wil jij dat Jenna kiest? Bij jij Team Matty of Team Jake?"

Ashley: "Dan moet ik zeggen dat ik Team Zwitserland ben. Als acteur zou ik Brett Davern kiezen. Ik ben ooit ziek geworden op de set en hij heeft me toen soep gegeven. Dat vond ik zo lief! En Beau heeft helemaal niks gedaan. Ik hoop dat dit luid en duidelijk op jouw voicerecorder staat."

"De scriptschrijvers van 'Awkward' durven de grenzen graag te verleggen. Het zou me niet verbazen als je bij sommige scènes eventjes moet slikken wanneer je het script voor het eerst te lezen krijgt."

Ashley: "Tegen de tijd dat ik het script onder ogen krijg, is alles normaalgezien al goedgekeurd. Ik weet dat de scènes er toch doorkomen, of ik dat nu wil of niet. Maar laten we zeggen dat ik nog maar van weinig dingen verschiet. Als er dan toch iets bizar tussenzit, dan kan ik het nog altijd een beetje weglachen. Er zitten zoveel briljante scènes in het script, dingen waar ik nooit of te nimmer zelf zou kunnen opkomen."

31-08-2012 om 14:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Pif, poef, paf, 't is af": John Mayer dumpte Katy Perry via mail

"Pif, poef, paf, 't is af": John Mayer dumpte Katy Perry via mail

Druk op de foto om John Mayer te beluisteren.


.

Met zijn reputatie als womanizer wist Katy Perry eigenlijk al op voorhand dat haar liefdesgeluk met John Mayer slechts van korte duur zou zijn. Maar dat hij zo harteloos was om hun relatie te beëindigen via een simpele mail, had zelfs de 'Wide Awake'-zangeres niet verwacht. Niet erg galant, al verklaart het wel waarom de ex-geliefden niet bepaald als vrienden uit elkaar gingen.

Volgens de Britse krant The Sun zou Mayer gek geworden zijn van de feestelijke uitspattingen van zijn ex-liefje. Om zich de moeite te besparen, besloot hij maar via een mailtje een einde te maken aan hun relatie. "Katy was woedend en enorm teleurgesteld. Ze was zo verliefd op hem, alleen voelde hij niet meer hetzelfde voor haar", aldus een bron aan de Britse krant.

Vlak na de breuk sprak een gekwetste Perry haar fans al toe met volgende woorden: "Iedereen waarschuwde me voor hem, maar ik wilde niet luisteren. Hij was ook zo lief en charmant... Ik trapte in zijn val. Nu ben ik zo beschaamd dat ik voor hem viel, ik lijkt wel een naïef schoolkindje." Ook via de microblogsite Twitter was de 27-jarige zangeres niet mals voor haar ex: "Lesje geleerd. Bedankt John. En rot nu in de hel!"

Womanizer
John Mayer staat bekend als vrouwenverslinder. Zo was hij eerder onder andere al samen met Jennifer Love Hewitt, Jessica Simpson, Minka Kelly, Jennifer Aniston en Taylor Swift. Katy Perry scheidde in december 2011 van haar echtgenoot Russell Brand. Daarna werd ze gekoppeld aan model Baptiste Giabiconi en gitarist Rob Ackroyd.

Katy en John zetten vorige week na enkele maanden een punt achter hun relatie.

31-08-2012 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sage Stallone (36) stierf aan hartaanval

Sage Stallone (36) stierf aan hartaanval

http://oi45.tinypic.com/1zv3kid.jpg

Sage Stallone, de 36-jarige zoon van actiefilmster Sylvester Stallone die in juli dood werd gevonden in zijn appartement in Studio City, overleed aan een hartaanval. Dat blijkt donderdag uit een rapport van de lijkschouwing.

Bij het onderzoek werden geen sporen van overmatig drugsgebruik aangetroffen, aldus een woordvoerder. Sage Stallone leed aan hart- en vaatziekten veroorzaakt door atherosclerose. Dat was de oorzaak van zijn dood, zo blijkt uit het rapport.

Na zijn dood op 13 juli verschenen in Amerikaanse media berichten dat hij overleed aan een overdosis pillen.

Een bron dicht bij de lijkschouwer vertelde aan showbizzsite TMZ dat het "ongewoon is voor iemand van Sages leeftijd om met dergelijke hartklachten te kampen".

In 1990 was Sage Stallone samen met zijn vader te zien in Rocky V. Hij was ook werkzaam als regisseur en filmproducent.

31-08-2012 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Blote prins Harry ontving prostituees in hotelkamer"

"Blote prins Harry ontving prostituees in hotelkamer"

http://oi49.tinypic.com/239oud.jpg

Aan het schandaal van prins Harry lijkt geen einde te komen. Na de gênante kiekjes waarop hij in zijn nakie zijn kroonjuwelen verbergt, de cocaïne-geruchten en de video die mogelijk bestaat, blijkt nu dat de rosharige kleinzoon van de Britse Queen tijdens zijn bonte avond in Vegas ook dealers én prostituees ontving in zijn hotelkamer, zo meldt showbizzwebsite RadarOnline.

"Een van mijn beste vrienden is een cocaïnedealer en stuurde me tijdens de feestelijkheden een sms'je vanuit de hotelkamer. Hij liet me raden met wie hij daar was. Bleek dat het om de prins, zijn maten en al die vrouwen ging", vertelt een bron aan RadarOnline.

Prostituees
De website benadrukt dat er tijdens Harry's wilde avondje stripbiljart wel degelijk vrouwen rond de prins hingen die door de koningin nooit in zijn entourage zouden toegelaten worden. "Minstens een van de vrouwen die meefeestte in Harry's suite staat in het milieu gekend als prostituee. Ze aanvaardt geld en cadeautjes in ruil voor seksuele pleziertjes", aldus RadarOnline.

De vriend van de cocaïnedealer weigert echter verdere details prijs te geven over wat er die avond in Las Vegas precies gebeurd is. Hij ontkent noch bevestigt of Harry zich liet verleiden door de aanwezige drugs.

Video
Het ziet er niet goed uit voor de 27-jarige 'Not So Hairy Harry', want volgens geruchten zijn er videobeelden van het feestje. "Er is een video waarin Harry lol heeft met naakte meisjes", doet een tweede bron uit de doeken. "Er wordt stilletjes uitgezocht hoeveel de film waard is".

31-08-2012 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
30-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga toch niet zo populair als iedereen dacht?

Lady Gaga toch niet zo populair als iedereen dacht?

Om Lady Gaga te beluisteren druk op de foto.

.

Lady Gaga mocht als onbetwiste Twitterkoningin dan wel als eerste de kaap van 20 miljoen volgers bereiken, de Amerikaanse popprinses is mogelijk een pak minder populair dan we allemaal dachten. De nieuwswebsite 'The Huffington Post' ontdekte immers via een tool van de microblogsite dat maar liefst 72 procent van Gaga's 29 miljoen volgers vals of inactief is.

Met de tool 'Fake Follower Check', die in elkaar geknutseld werd door het socialemediabedrijf StatusPeople, kan je makkelijk berekenen hoeveel procent van je volgers op Twitter 'vals' of 'inactief' is. "Een vals account dient ofwel om mensen te volgen ofwel om spam te versturen. Ze hebben meestal zelf geen volgers. Op een inactief account daarentegen gebeurt niets meer, hoewel er 'echte mensen' kunnen achterzitten", zo legt Rob Waller van StatusPeople uit in 'The Guardian'.

Als we Lady Gaga's account aan de tool onderwerpen, ziet haar vermeende populariteit op Twitter er allesbehalve rooskleurig uit. Zo zou maar liefst 34 procent van haar volgers 'vals' zijn en nog eens 38 procent 'inactief'. Slechts 28 procent van haar volgers worden als 'normaal' of 'trouw' bestempeld.

Uiteraard is de excentrieke Gaga niet de enige superster die in deze benarde situatie zit. Maar zo zien we toch maar weer, aan ieders populariteit zijn grenzen, zélfs aan die van Lady Gaga...

30-08-2012 om 23:45 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleine meisjes worden groot: dochter Kelsey Grammer ziet geen graten in pikante scènes

Kleine meisjes worden groot: dochter Kelsey Grammer ziet geen graten in pikante scènes

http://oi47.tinypic.com/4npdh.jpg

Greer Grammer draagt torenhoge hakken en een superstrakke jurk wanneer ze de interviewruimte komt binnengewandeld. De 20-jarige 'Awkward'-actrice is al lang niet meer de kleine meid die jaren geleden haar vader Kelsey vergezelde op de rode loper. En dat de tijden veranderd zijn, wordt al snel duidelijk tijdens ons gesprek: Grammer heeft samen met haar tegenspeler Brett Davern zelfs al een uiterst pikante scène achter de kiezen. "Wij kennen elkaar al zo lang waardoor we elkaar blindelings vertrouwen. Dat maakt het meteen een stuk gemakkelijker. We hebben zelfs heel wat afgelachen tijdens de opnames!" Ik ontmoette Greer en haar tegenspeelster Molly Tarlov om over het nieuwste seizoen van 'Awkward' te praten.

"Wat kunnen jullie ons vertellen over het tweede seizoen? Rond welke periode speelt de eerste aflevering zich bijvoorbeeld af?"

Greer Grammer: "Als je naar de verhaallijn kijkt, dan zijn er maar een paar weken verstreken tussen de laatste aflevering van het eerste seizoen en de eerste aflevering van het tweede seizoen. De wintervakantie is voorbij en er moeten plots heel wat problemen worden uitgepraat. Er is dan ook zoveel gebeurd! Zo zijn we te weten gekomen wie de brief heeft geschreven, voor wie Jenna heeft gekozen, dat Matty's hart werd gebroken en dat Lissa Sadie heeft buitengesloten. De eerste aflevering van het tweede seizoen wordt geweldig, dan kan ik je nu al verzekeren! Er staat ons ook nu weer heel wat te gebeuren. Ik snap niet hoe ze dat allemaal in afleveringen van 22 minuten krijgen gepropt."

"In welke mate veranderen jullie personages Lissa en Sadie in het tweede seizoen?"

Greer Grammer: "Lissa komt eindelijk op voor zichzelf. En het goede nieuws is dat ze in het tweede seizoen veel vaker zal opduiken. We krijgen bovendien een heel andere Lissa te zien. Ze is nu echt zoveel meer dan die 'niet al te snuggere blonde cheerleader'."

Molly Tarlov: "Ook Sadie zal heel erg veranderen in het tweede seizoen. Dat zal je vanaf de eerste aflevering wel merken. En ze krijgt een vriendje! (lacht) We gaan te zien krijgen hoe die verliefdheid zich doorheen het seizoen zal ontwikkelen."

"Je zegt net dat Sadie erg veranderd is. Gaan we een minder gemeen kantje zien of wordt ze juist nóg gemener?"

Molly Tarlov: (denkt na) "Ze wordt in elk geval niet minder gemeen! Sadie is en blijft Sadie. En misschien krijgen we wel te zien hoe die vete tussen Sadie en Jenna almaar erger wordt..." (mysterieus)

"Hoe voelt dat eigenlijk om zo'n gemeen personage te spelen?"
 
Molly Tarlov: "Toen de serie net op tv kwam, besefte ik dat mensen zouden gaan denken dat ik in het echte leven ook zo was! Sommige mensen denken dus echt dat ik een slecht karakter heb, maar dat is helemaal niet zo. Dat vind ik wel een beetje vreemd. Ik vind Sadie leuk en het is plezant om haar te spelen. Iemand vroeg me ooit wat ik leuk en niet leuk vond aan Jenna. Ik heb daar meteen op geantwoord dat ik Sadie niet ben en dat ik Jenna wel heel leuk vind! Wanneer ik naar de serie kijk, dan wil ik gewoon dat Jenna met Matty samen is."

30-08-2012 om 14:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Guetta en vrouw Cathy stappen voor tweede keer in huwelijksbootje

David Guetta en vrouw Cathy stappen voor tweede keer in huwelijksbootje

Om David Guetta te beluisteren druk op de foto.


.

When love takes over... Dan hernieuw je net als David Guetta (44) en zijn lieftallige vrouw Cathy (45) je huwelijksgeloften. Zo beloofde het koppel, dat al meer dan twintig jaar lief en leed deelt, afgelopen dinsdag elkaar voor de tweede keer hun eeuwige trouw op het Spaanse partyeiland Ibiza.

Hoewel de Fransman er een enorm drukke agenda op nahoudt, lijkt hij zijn succesvolle carrière als dj perfect te kunnen combineren met zijn rol als echtgenoot. Om de eeuwige liefde voor zijn vrouw te bewijzen, gaf Guetta zijn Cathy exact twintig jaar na hun eerste huwelijk voor de tweede keer zijn jawoord. Als locatie voor hun romantische plechtigheid koos het stel, uiteraard, voor het Spaanse feesteiland Ibiza waar de dj met zijn 'F*ck me I'm famous'-set de boel regelmatig op stelten zet.

Niet in het lang, maar wel in het wit straalde Cathy in haar korte bruidsjurk. Haar lange, blonde lokken had ze, net zoals de vrouw van Vlaanderens meest geliefde dj Regi, losjes bij elkaar gebonden met een schattige witte diadeem. Met een prachtig boeket van witte rozen, maakte ze haar sprookjesoutfit compleet.

Ook Guetta hield het deftig voor de gelegenheid. Geen losse T-shirt met sportieve sneakers dus, maar wel een elegante smoking, inclusief zwart strikje. Opdat hun dag helemaal perfect zou zijn, waren uiteraard ook hun twee kinderen Tim en Angie van de partij.

Zouden de tortelduifjes het openingsnummer op het trouwfeest achteraf gedanst hebben op Guetta's monsterhit 'Love don't let me go'?

30-08-2012 om 14:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Will.i.am en Cheryl Cole betrokken in auto-ongeval

Will.i.am en Cheryl Cole betrokken in auto-ongeval

Om Will.i.am te beluisteren druk op de foto.


.

Will.i.am en zijn maatje Cheryl Cole zijn gisterenavond in Los Angeles betrokken geraakt in een auto-ongeluk nadat de 'Black Eyed Peas'-zanger met zijn Cadillac tegen een geparkeerde auto aanreed. Gelukkig kwamen de twee, die na een opnamesessie in de studio weer op weg waren naar huis, er met een bloedneus vanaf.

"Auto-ongelukken zijn geen pepmiddel... Ik ben blij dat we oké zijn", zo stelde Will kort na het accident zijn fans gerust op Twitter. Ook de Britse zangeres liet via de microblog weten dat ze beiden ongedeerd waren: "Maak je niet ongerust, met mij en Will is alles in orde, beloofd."

Volgens omstaanders werd de kleine botsing veroorzaakt nadat de airbag aan de kant van de besuutder plots openklapte en Wills zicht belemmerde. "Ze hadden allebei een bloedneus en minstens één airbag was opgengesprongen. Ze zagen er een beetje geschrokken uit, maar controleerden of ze niets ernstigs hadden overgehouden aan de botsing", vertelt een getuige in The Sun.

De 'This is Love'-zanger werd uiteindelijk met lichte verwondingen overgebracht naar een nabijgelegen ziekenhuis in LA. Even later stapte hij alweer naar buiten met een neksteun. Zijn maatje kreeg op de plaats van het ongeval verzorging. De zanger zal in zijn geldbeugel mogen tasten, want de geparkeerde auto waar hij met zijn Cadillac was tegengereden, kwam zwaar beschadigd uit de aanrijding.

30-08-2012 om 14:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onzekere Britney: "Te mooi? Blijf dan uit mijn buurt"

Onzekere Britney: "Te mooi? Blijf dan uit mijn buurt"

Om Britney te beluisteren druk op de foto.


.

Hoewel Britney Spears er de laatste maanden weer een pak beter uitziet dan tijdens haar diepste carrièredalletjes, lijkt de zangeres haar zelfzekerheid nog lang niet te hebben teruggevonden. Zo verbiedt de blondine alle mooie vrouwen die werken achter de schermen van de Amerikaanse X Factor, in haar buurt te komen.

La Spears, die zetelt in de jury van de talentenjacht, zou zelfs in haar contract hebben opgenomen dat ze niet omringd wil worden door knappe dames, zo meldt de Daily Star. "Britney heeft tijdens de onderhandelingen als voorwaarde gesteld dat ze backstage niet geconfronteerd wil worden met te mooie of te stijlvolle vrouwen", aldus een insider in het magazine.

Sterallures
Ondanks haar slabakkende carrière is de 30-jarige zangeres haar sterallures nog lang niet kwijt. Zo eist Britney van de programmamakers een garderobe vol jurken van Hervé Léger die al makkelijk 2500 euro per stuk kosten. Een leuk extraatje dus dat BitBit bovenop haar povere vergoeding van 15 miljoen dollar per seizoen in ontvangst mag nemen.

Britney zetelt dit jaar voor de eerste keer in de jury van de Amerikaanse X Factor naast sterren als Demi Lovato en Simon Cowell. Of ze na haar veeleisende verzoekjes volgend jaar nog mag terugkomen, is echter de vraag...

30-08-2012 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vtm ondertitelt vanaf maandag alle nieuwsuitzendingen

Vtm ondertitelt vanaf maandag alle nieuwsuitzendingen

http://oi50.tinypic.com/34448q9.jpg

Vanaf maandag 3 september worden alle nieuwsuitzendingen bij vtm voorzien van teletekstondertiteling. Dat meldt de commerciële tv-zender in een persbericht.

Naast de uitzending van 19.00 uur kunnen kijkers die dat wensen ook Het Nieuws van 13.00 en 17.45 uur met ondersteuning van live-ondertiteling volgen. Dat zal ook het geval zijn bij extra nieuwsuitzendingen en verkiezingsshows. De ondertitels kunnen opgevraagd worden via VTM Text pagina 888.

Anderstaligen
De ondertiteling van Het Nieuws is niet enkel een pluspunt voor de naar schatting 800.000 Vlamingen met gehoorproblemen. De service biedt ook anderstaligen extra ondersteuning om de Nederlandse taal beter te begrijpen, aldus vtm.

In september 2007 begon vtm met de live-ondertiteling van Het Nieuws om 19.00 uur via teletekst. Vijf jaar later gaat de zender alle nieuwsuitzendingen ondertitelen.

30-08-2012 om 14:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heidi Klum en Seal: van sprookjeshuwelijk naar vechtscheiding

Heidi Klum en Seal: van sprookjeshuwelijk naar vechtscheiding

Om Seal te beluisteren druk op de foto.


.

Toen Heidi Klum en Seal na zes jaar een punt zetten achter hun sprookjeshuwelijk, verzekerden de ex-geliefden dat hun liefdesbreuk in het belang van de kinderen liefdevol zou verlopen. Jammer genoeg ligt hun kroost nu aan de basis van de geschillen die ervoor zorgen dat de scheiding toch niet zo vlekkeloos verloopt als gehoopt.

Volgens de Amerikaanse showbizzwebsite RadarOnline kunnen de voormalige tortelduifjes het niet eens worden over een aantal belangrijke zaken. Zo wil het 38-jarige Duitse topmodel dolgraag het volledige hoederecht over hun vier kinderen, Leni (8) Henry (6), Johan (5) en Lou (2). Een eis waarop Seal, die evenveel tijd wil spenderen met zijn kroost, niet wil op ingaan.

Bezittingen
Daarnaast is de Britse soulzanger het oneens met zijn ex-vrouw die meent dat er geen gemeenschappelijke bezittingen moeten verdeeld worden. Met Heidi's vermogen van 70 miljoen dollar, tegenover de 15 miljoen dollar van Seal, staat er nochtans veel op het spel.

30-08-2012 om 14:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwangere Adele stiekem getrouwd?

Zwangere Adele stiekem getrouwd?

Klik op de foto om haar te beluisteren.


.

De Britse souldiva Adele is in het diepste geheim getrouwd met haar vriend én vader van haar ongeboren baby, Simon Konecki. Zo beweert althans het Amerikaanse magazine Life&Style. Reden voor de nieuwe geruchten? De opvallende blingbling gouden trouwring waarmee de zangeres onlangs gespot werd in Londen.

"Adele en Simon zijn erin geslaagd hun verrassend babynieuws heel lang geheim te houden, dus is het goed mogelijk dat de tortelduifjes ook stiekem in het huwelijksbootje zijn gestapt", vertelt een ingewijde aan het magazine. "Adele is een traditionele meid en kan niet wachten om deel uit te maken van een gezinnetje. Ze wil zich volledig focussen op haar baby en de man van wie ze houdt."

Volgens vrienden en familie schitterde Adele tijdens haar geheime huwelijksceremonie, zo weet MailOnline. "Ze zijn inderdaad getrouwd en ik was erbij. Het was een prachtige plechtigheid. Adele droeg een klassieke jurk en Simon zag er erg chiq en vrolijk uit", aldus een vriend aan de showbizzwebsite.

Pas in juni kondigde de 'Rolling in the deep'-zangeres haar zwangerschap aan via haar officiële website. Adele zou toen al meer dan zes maanden zwanger geweest zijn. Volgens bronnen bevalt de zangeres in september van haar eeste kindje, al werd dat nooit door Adele bevestigd. Haar vriend Simon, die eerder al eens getrouwd was met een styliste, heeft al een 5-jarige dochter.

Samen met Simon zal Adele hun ongeboren kindje opvoeden in hun liefdesnestje in het Engelse Sussex. "Adele verloor haar hart aan dat huis. Ze gaat het onmiddellijk kopen. Het is niet zo groot als het huurhuis dat ze nu hebben, maar het is een prachtige woning met een adembenemend zicht op de zee", vertelde een bron dicht bij het koppel.

30-08-2012 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duran Duran breekt wereldtournee af

Duran Duran breekt wereldtournee af

Klik op de foto om ' Save A Prayer ' te beluisteren

Wegens ziekte van hun toetsenist Nick Rhodes heeft de Britse popgroep Duran Duran zijn wereldtournee afgebroken.

Op zijn website meldde Duran Duran dat artsen de keyboardspeler met aandrang hebben aangeraden niet meer op te treden. Details over de ziekte zijn niet vrijgegeven.

Er sneuvel(d)en optredens in de VS en Canada. (br.hln)


30-08-2012 om 12:07 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
29-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Flauwe plezante verklaart Rihanna dood op Twitter

Flauwe plezante verklaart Rihanna dood op Twitter

Om Rihanna te bekijken druk op de foto.


.

Een flauwe plezante uit Frankrijk heeft afgelopen nacht een tweet de wereld ingestuurd waarin hij tot zijn spijt meldt dat de Amerikaanse zangeres Rihanna gestorven is. Desondanks werd het nieuwtje, dat uiteraard op één grote leugen berust, opgevist door verschillende Amerikaanse websites.

29-08-2012 om 19:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ashton Kutcher smeekt Demi Moore om scheiding"

"Ashton Kutcher smeekt Demi Moore om scheiding"

http://desmond.imageshack.us/Himg855/scaled.php?server=855&filename=mediaxll7.jpg&res=landing

Een radeloze Ashton Kutcher heeft zijn ex-vrouw Demi Moore (49) gesmeekt om hun scheiding eindelijk af te ronden. De 37-jarige acteur, die intussen dolverliefd is op zijn nieuwe vlam Mila Kunis, staat immers te springen om de huwelijksband met Demi, waarmee hij zeven jaar getrouwd was, te doorbreken. Zo meldt de entertainmentwebsite Showbizspy.

Ashton en Demi zetten in november vorig jaar een punt achter hun relatie, nadat de 'Two and a Half Men'-acteur zijn lieftallige vrouwtje vermoedelijk ontrouw was geweest. Als vrienden zijn de twee niet uit elkaar gegaan. Precies daarom is Demi vastberaden om het leven van haar ex-toyboy er niet makkelijker op te maken.

"Ashton heeft altijd gehoopt dat Demi de scheidingsaanvraag op haar eigen tempo zou indienen", vertelt een bron aan Showbizspy. "Hij wist dat ze het emotioneel verschrikkelijk moeilijk had met hun breuk en wilde haar daarom niet onnodig onder druk zetten. Intussen heeft hij haar echter gesmeekt om er eindelijk werk van te maken. Uiteraard wordt hij hierbij gepusht door Mila die het allesbehalve leuk vindt om in een relatie te zitten met een getrouwde man", gaat de bron verder.

Ondanks de herhaaldelijke smeekbedes van haar ex, is Demi echter niet van plan hem er zo makkelijk vanaf te maken. "Het was een slag in haar gezicht toen Ashton zijn hart verloor aan een vrouw die zoveel jonger is", besluit de ingewijde. "Ze is niet in de stemming om hem een pleziertje te doen."

29-08-2012 om 14:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slash betrapte zijn moeder en David Bowie samen naakt

Slash betrapte zijn moeder en David Bowie samen naakt

Om het filmpje te bekijken druk op de foto.


.

Slash heeft op de Australische radiozender Triple M een pikante onthulling gedaan over David Bowie, maar of de zanger hier blij mee is valt nog te bezien. De voormalig Guns N'Roses-gitarist heeft onthuld dat hij op zijn achtste jaar zijn moeder betrapte met Bowie. Beiden waren naakt toen de jonge Slash de kamer onverwacht binnenliep.

"De relatie van mijn moeder met David Bowie was in eerste instantie zakelijk", vertelt Slash. "Hij kwam altijd over de vloer en ze waren altijd met z'n tweeën. Ik heb ze eens naakt betrapt. Er was heel wat gaande, maar mijn visie op 8-jarige leeftijd was beperkt. Nu ik erop terugkijk weet ik precies wat er aan de hand was."

29-08-2012 om 14:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.R-Patz verkoopt stulpje in LA wegens "te veel herinneringen" aan K-Stew

R-Patz verkoopt stulpje in LA wegens "te veel herinneringen" aan K-Stew

http://desmond.imageshack.us/Himg823/scaled.php?server=823&filename=mediaxll5.jpg&res=landing

De gehoornde Robert Pattinson doet zijn huis in Los Angeles van de hand. De 26-jarige ster houdt aan het luxestulpje in Los Feliz - waarde: zo'n 5 miljoen euro - naar eigen zeggen "te veel herinneringen" over aan zijn ex, Kristen Stewart. De twee woonden bijna een jaar samen in de villa, tot uitkwam dat K-Stew vreemdging met regisseur Rupert Sanders.

Het was al bekend dat R-Patz zijn spullen en zichzelf uit het huis had gehaald, waar Stewart officieel nog altijd niet is uitgetrokken. De bevallige brunette woont de laatste tijd echter nu eens in Burbank dan weer bij haar ouders in de Woodland Hills van Los Angeles.

Het huis was ooit eigendom van ER-acteur Noah Wylie maar kwam vorig jaar in september in handen van Robert Pattinson. De villa staat op een stuk grond met een oppervlakte van meer dan 6.000 m² en heeft prachtige tuinen. Het telt onder meer een eigen filmzaal voor 150 mensen.

Na alle heisa rond de breuk van StewPat zouden de twee voormalige tortelduifjes inmiddels wel weer 'on speaking terms' zijn. Sommigen beweren zelfs dat er zeker een verzoening inzit. Robert zou geloven dat Kirsten werd verleid en dat zij oprecht veel spijt heeft. De arme stakker zou nog altijd dolverliefd zijn op zijn collega en, volgens insiders, "constant aan haar denken". Het koppel had een relatie van drie jaar toen ze elk hun eigen weg gingen na het in de pers breed uitgesmeerde overspel van Kristen. Wordt vervolgd.

29-08-2012 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HLN.be sprak met de hunks uit 'Awkward': "We krijgen enorm veel tweets uit België"

HLN.be sprak met de hunks uit 'Awkward': "We krijgen enorm veel tweets uit België"

http://desmond.imageshack.us/Himg31/scaled.php?server=31&filename=mediaxll4.jpg&res=landing

"Waar heeft 'Awkward' volgens jullie zijn succes aan te danken?"

Beau (Matty): "Ik denk dat dit heel veel heeft te maken met het feit dat mensen zichzelf herkennen in personages. 'Awkward' probeert niet iets te zijn dat het niet is. Het is geen cliché tienerserietje waarvan er dertien in een dozijn zijn. Het heeft zijn eigen karakter en het is grappig."

Brett (Jake): "De scriptschrijvers kaarten serieuze problemen aan, maar ze slagen er keer op keer in om daar een grappige draai aan te geven. Ze durven de draak te steken met gevoelige onderwerpen en ze willen de kijker duidelijk maken dat er veel onnozele dingen bestaan die niet eens de moeite zijn om je energie aan te verkwisten. Ja, de serie draait om tieners die vanalles meemaken, maar het gaat wel altijd over dingen waar iedereen ervaring mee heeft. Zelfs mensen van veertig snappen precies wat deze tieners meemaken, omdat ze zelf ook ooit hetzelfde hebben meegemaakt."

Beau (Matty): "Ik herinner mij nog hoe ik mijn arm brak en iedereen dacht dat ik zelfmoord wilde plegen (verwijst naar de eerste aflevering van het eerste seizoen, nvdr.). Er is op dit moment ook geen enkele serie op tv die op 'Awkward' lijkt. Dat is misschien waarom het zoveel mensen aantrekt, omdat het uniek is."

Brett (Jake): "En van zodra het iets te serieus wordt, is er altijd wel een personage dat een of andere grap uithaalt."

29-08-2012 om 13:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karen van K3 tot tranen toe bewogen in 'Belgium's Got Talent'

Karen van K3 tot tranen toe bewogen in 'Belgium's Got Talent'

Om het filmpje te bekijken druk op de foto..

Overmorgen, vrijdag, gaat een nieuw seizoen van de talentenjacht 'Belgium's Got Talent' op vtm van start.

De elfjarige Karolien Goris uit het Limburgse Koersel kon de jury en in het bijzonder Karen van K3 tot tranen toe ontroeren met haar vertolking van Bob Dylans 'To Make You Feel My Love'.

29-08-2012 om 13:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LiLo niet meer welkom in hotel wegens schuld van 36.907 euro

LiLo niet meer welkom in hotel wegens schuld van 36.907 euro

http://desmond.imageshack.us/Himg40/scaled.php?server=40&filename=mediaxll3.jpg&res=landing

De eigenaars van het Chateau Marmont Hotel in Hollywood zijn wel een en ander gewend op het vlak van sterren en hun capriolen.

Jim Morrison mocht er graag het beest uithangen, John Belushi overleed er in '82 na een nacht vol drank en drugs en Sex Pistols sprongen er jaren later een tiental bedden stuk. Moet kunnen.

Maar Lindsay Lohan is niet meer welkom in het hotelcomplex op Sunset Boulevard. Ze heeft er immers een schuld van 46.350 dollar (36.907 euro) opgebouwd.

In juni en juli verbleef LiLo 47 dagen in het hotel, maar ondanks herhaalde aanmaningen heeft ze de rekening nooit vereffend.

Op 1 augustus werd ze eruitgezet. Ze had tot de middag om haar spullen te pakken. Voortaan mag ze zelfs de hippe bar van het hotel niet meer in. Uit de rekening die TMZ kon bemachtigen, blijkt dat LiLo geld uitgeeft als een zatte matroos.


- minibar voor de 47 dagen: 2.504 euro
- sigaretten: 546 euro (49 pakjes op 47 dagen)
- restaurant: 1.586 euro op 4 juli, plus 546 euro room service diezelfde dag

29-08-2012 om 13:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom deze Hulk de beste Hulk aller tijden is

Waarom deze Hulk de beste Hulk aller tijden is

http://desmond.imageshack.us/Himg824/scaled.php?server=824&filename=mediaxll2.jpg&res=landing

Ik heb tijdens een interview nog nooit zo vaak het woord 'cool' horen vallen. Marc Chu, hoofd animatie van ILM en verantwoordelijk voor de baanbrekende special effects uit onder andere 'Iron Man', 'Iron Man 2' en 'The Avengers', probeert me namelijk uit te leggen waarom de Hulk uit 'The Avengers' er beter dan ooit uitziet. Is deze Hulk, het iconische groene monster dat al vijftig jaar meegaat en al ontelbare keren opdook in strips, in tv-programma's en in films, écht de beste Hulk aller tijden? Leg dat maar eens uit, Chu!

"De visual effects verzorgen van een films zoals 'The Avengers' moet een enorm grote uitdaging zijn. Hoe kijk jij terug op dat avontuur?"

Marc Chu: "De Hulk was een gi-gan-tisch project. Wij waren allemaal bang dat het ons niet ging lukken! (lacht) We wisten van zodra we het contract getekend hadden, dat alles om de Hulk zou draaien. Zal hij realistisch genoeg worden? Gaan mensen hem 'geloven'? Ze hebben bij de vorige Hulken al gemengde reacties gekregen, dus we wisten op voorhand dat het publiek ook nu erg kritisch zou zijn. We hebben zoveel mogelijk ons best gedaan om van hem de beste Hulk te maken. Mark Ruffalo (Bruce Banner, The Hulk, nvdr) en Joss Whedon (de regisseur, nvdr) zijn voor de opnames van 'The Avengers' twee keer naar onze studio gekomen om meer te weten te komen over hoe deze Hulk er uit zou zien. Na de opnames zijn ze opnieuw naar hier gekomen om een kleine opnamesessie te doen. Ruffalo heeft toen alle scènes ingesproken waar de Hulk in voorkwam."

"Waarom waren die opnamesessies zo belangrijk voor jullie team?"

Marc Chu: "We hebben daar de gelaatsuitdrukkingen van de Hulk mee kunnen uitwerken. Dat was in mijn ogen een mijlpaal voor ons team. De mijlpaal daarvoor? Die hadden we met Davy Jones ('Pirates of the Caribbean', nvdr). Dat was een ander personage dat minder menselijk was, maar er wel ultrarealistisch uitzag. Toen 'Pirates of the Caribbean' uitkwam, wisten veel mensen niet of het nu om een acteur ging met protheses of om CG. De Hulk staat op dat gebied zelfs nog een stapje verder."

29-08-2012 om 13:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Cocaïne in hotelkamer blote prins Harry"

"Cocaïne in hotelkamer blote prins Harry"

http://desmond.imageshack.us/Himg827/scaled.php?server=827&filename=mediaxll1.jpg&res=landing

In de hotelkamer waar prins Harry naakt op de gevoelige plaat is vastgelegd werd cocaïne gesnoven. Dat verklapt een ooggetuige aan de Amerikaanse entertainmentwebsite Radar Online. De 27-jarige Britse prins vierde vorig weekeinde feest in Las Vegas, en zorgde voor opschudding toen er naaktfoto's van hem opdoken.

"Het ging er die avond wild aan toe op de hotelkamer van prins Harry", vertelt de bron. "Iedereen dronk alcohol en sommigen gebruikten drugs". Enkelen zouden voor het feest hallucinerende paddenstoelen hebben gebruikt, anderen hadden wiet gerookt. De bron heeft niet gezien of prins Harry ook drugs heeft gebruikt.

Volgens geruchten zijn er videobeelden van het feestje. Omdat er illegaal drugs werden gebruikt, zou niemand met beelden in zijn bezit willen dat die naar buiten komen. "Er is ook een video waarin Harry lol heeft met naakte meisjes", doet een tweede bron uit de doeken. "Er wordt stilletjes uitgezocht hoeveel de film waard is".

29-08-2012 om 13:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Hallyday ontslagen uit ziekenhuis

Johnny Hallyday ontslagen uit ziekenhuis

Om Johnny Hallyday te beluisteren druk op de foto.


.

De Franse zanger Johnny Hallyday is uit het ziekenhuis op het Caraïbische eiland Guadeloupe ontslagen. Dat deelt de kliniek in Pointe-à-Pitre vanavond mee. Eerst werd gesproken van hartproblemen, nu gaat het om een aanhoudende bronchitis.

De toestand van Hallyday zou stabiel zijn en een langer verblijf in het ziekenhuis daarom niet meer nodig. Zijn zoon David zei op Twitter dat het nieuws geruststellend is. Hallyday zal bijkomend onderzoek ondergaan in een kliniek op het naburige eiland Martinique.

29-08-2012 om 11:11 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
28-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tv-kok Sofie Dumont in verwachting van eerste kindje

Tv-kok Sofie Dumont in verwachting van eerste kindje

http://desmond.imageshack.us/Himg98/scaled.php?server=98&filename=mediaxll6.jpg&res=landing

Tv-kok Sofie Dumont en haar partner Wim verwachten binnenkort hun eerste kindje. Dat laat de versgebakken vtm'ster via haar werkgever weten.

"Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik dolgraag mama wou worden", zegt Dumont. "Nu het zover is, ben ik dan ook ontzettend verheugd op de komst van ons kleintje. En ja, het wordt druk voor mij, met mijn eigen restaurant 'Les Eleveurs' én volop opnames voor mijn gloednieuwe dagelijkse programma 'De Keuken Van Sofie' bij vtm. Maar het zijn allemaal zaken die ik met hart en ziel doe. Koken ontspant mij en ik geniet er nog elke dag van, dus mijn kindje zal alvast een ontspannen mama hebben... Aangezien ik vanaf eind augustus dagelijks bij vtm op het scherm te zien zal zijn, zal iedereen mijn buikje wel zien veranderen."

Wie Sofie Dumont vervangt in 'De Keuken van Sofie' tijdens haar bevallingsverlof wordt later bekendgemaakt.

28-08-2012 om 15:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie-lookalike valt taxichauffeur aan die seks weigert

Angelina Jolie-lookalike valt taxichauffeur aan die seks weigert

http://desmond.imageshack.us/Himg715/scaled.php?server=715&filename=mediaxll5.jpg&res=landing

Een Roemeense vrouw, die verbazingwekkend hard lijkt op de Amerikaanse actrice Angelina Jolie, is opgepakt nadat ze hard uithaalde naar de taxichauffeur die weigerde met haar in de koffer te duiken. Voor de politie tussenbeide kwam, had de bevallige Luminita Perijoc (30) de arme stakker al twee keer gedwongen tot seks. Hij moest haar ook oraal bevredigen.

Volgens taxichauffeur Nicolae Stan lokte de 30-jarige Angelina-lookalike hem met een list in haar appartement. Zo vroeg ze hem of hij haar tassen naar boven wilde dragen. Een verzoek waar de vriendelijke chauffeur uiteraard op inging. Eens aangekomen in het appartement, had de brunette echter andere plannen in gedachten en verplichtte ze de onschuldige man seks met haar te hebben.

Mes
"Ze was duidelijk niet gewend dat een man niet inging op haar voorstel, want toen ik weigerde, barstte ze uit in woede", vertelt de taxichauffeur aan de Daily Mail. "Ze zwaaide vervolgens met een mes in mijn richting en dwong me mijn kleren uit te trekken en met haar te vrijen", vervolgt de man, die na het incident met snijwonden naar het ziekenhuis werd gebracht.

Lokale ster
Nicolae wil het hele gebeuren het liefst zo snel mogelijk weer vergeten. "Het is verschrikkelijk. Ik ben de nieuwe plaatselijke ster, iedereen praat over mij." En alsof dat nog niet genoeg is, wordt de man sindsdien geplaagd door zijn vrienden die maar niet kunnen begrijpen dat hij het voorstel van zo'n knappe vrouw kon weigeren.  "Och, zij weten niet hoe het voelt om bedreigd te worden door een woeste vrouw die met een mes in je richting zwaait', verdedigt Nicolae zichzelf.

Medicatie
Volgens het politieonderzoek was de Roemeense tijdens haar bizarre geweldpleging mogelijk onder invloed van medicatie. Vrienden van de Angelina-lookalike vertelden aan de plaatselijke media dat Luminita een enorm grote fan is van de wereldberoemde Hollywoodactrice. Ze zou ook elke dag haar uiterste best doen om zo hard mogelijk te lijken op de 'Tomb Raider'-ster.

28-08-2012 om 15:50 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry als rosse vamp op cover van Frans magazine

Katy Perry als rosse vamp op cover van Frans magazine

http://desmond.imageshack.us/Himg717/scaled.php?server=717&filename=media4d.jpg&res=landing

Hemelsblauw, snoepjesroos, electroblauw of pikzwart, de haardos van Katy Perry heeft echt al-le kleurtjes al gehad. Voor een fotoshoot met het Franse modemagazine 'L'Officiel Paris' kregen de lokken van de 'Wide Awake'-zangeres nu ook een rosse make-over.

Katy zelf, die praktisch onherkenbaar is met haar nieuwe kleurtje, leek niet erg fan te zijn van het Venitiaanse blond. Na de shoot voor de septembereditie van het blad, schakelde de zangeres immers opnieuw over naar haar vertrouwde zwarte lokken.

Toch is het niet de eerste keer dat Perry plots met oranje lokken voor de dag komt. Zo liep de kleurbeurt van de zangeres vorige zomer al eens uit op een fiasco, waardoor ze uiteindelijk wekenlang ros moest blijven. "Als ik geen drie weken wacht, verlies ik ofwel al mijn haren ofwel moeten ze mijn haren kortwieken. Ach, het komt allemaal wel goed!", schreef een gerustgestelde Katy Perry toen op Twitter.

Wat vind jij van de vurige lokken van Katy Perry, hot or not?

28-08-2012 om 15:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Vinden jullie mijn gat niet te dik in deze jeans?"

"Vinden jullie mijn gat niet te dik in deze jeans?"

http://desmond.imageshack.us/Himg844/scaled.php?server=844&filename=media3r.jpg&res=landing

Hoewel Kim Kardashian er nooit voor terugdeinsde haar goed gevulde achterwerk en billen in de meest strakke pakjes en bikinislipjes te wurmen, lijkt de Amerikaanse realityster nu toch wat onzeker te worden over haar naar eigen zeggen te ronde derrière. Om haar volupteuze vormen in toom te houden, onderwerpt ze zichzelf voortaan aan intensieve bootcamp-sessies.

"Umm, ik denk dat mijn kont veel te dik is in deze jeans", vraagt het liefje van Kanye West zich af op Twitter onder een foto waarop haar billen duidelijk te zien zijn. En zo levert de 31-jarige brunette meteen hét bewijs dat ook haar veronderstelde zelfzekerheid niet eindeloos ver reikt.

Om haar ronde billen toch niet mateloos te laten uitzetten, heeft ze intussen een intensief trainingsprogramma aangevat en dat bevalt haar voorlopig  goed. "Een dubbele workout in de vroege ochtend. Bootcamp en pilates. Heerlijk om de dag zo te starten", tweette een gelukkige Kim.

Al brengt Mrs. Kanye West toch maar beter niet té veel uurtjes door in de fitness. Zo heeft ze samen met haar zussen onlangs nog de gloednieuwe kledinglijn 'Kardashian Kurves' gelanceerd, waarin vrouwen met rondere billen centraal staan. Bovendien zou haar fel beminde rapper, die dol is op de K.K.K. (Kim Kardashian Kont), het ontzettend jammer vinden mochten haar mooie rondingen ooit verdwijnen.

28-08-2012 om 15:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse kolder? Russell Brand en Geri Halliwell zijn koppel

Britse kolder? Russell Brand en Geri Halliwell zijn koppel

http://desmond.imageshack.us/Himg208/scaled.php?server=208&filename=media2a.jpg&res=landing

Komiek Russell Brand, die tegen eind volgende week de hele Kamusatra achter de kiezen zou moeten hebben, zou zijn meest recente liefje, Isabella Brewster, gedumpt hebben voor Geri Halliwell. Waar repetities voor de Olympische Spelen al niet goed voor zijn...

Russell Brand komt graag in het 'nieuws'. Nadat zijn huwelijk met Katy Perry op de klippen liep, liet hij zich opmerken om aan de vooravond van de bijna voorbije zomervakantie te verkondigen dat hij de twee maanden wel goed zou kunnen gebruiken om als kersverse vrijgezel de hele kamasutra in de praktijk te zetten. Wij hebben de Britse komiek nog niet kunnen spreken en weten niet aan welk hoofdstuk hij inmiddels beland is. Maar volgens The Sun heeft Russell inmiddels een "serieuze" relatie met Spice Girl Geri Halliwell. Beide sterren ontmoetten elkaar recent - opnieuw- voor de eindceremonie van de Olympische Spelen in hun thuisland.

En ditmaal klikte het op meer dan één front. "Het gaat er ernstig aan toe tussen hen, ze vormen inmiddels een écht koppel", aldus een vriend van Russell aan The Sun. Ze kenden elkaar al langer, maar een en ander raakte in een stroomversnelling tijdens de Spelen. Iedereen dacht dat Russell aan het joken was toen hij zei dat hij weer helemaal verliefd was op Geri, maar het bleek de waarheid." Zou het? We keep you posted!

28-08-2012 om 15:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hevige Harry-fans uit de kleren om prins te steunen

Hevige Harry-fans uit de kleren om prins te steunen

http://desmond.imageshack.us/Himg38/scaled.php?server=38&filename=mediaxll5115283.jpg&res=landing

Harry is altijd al een populaire prins geweest en sinds zijn weinig aan de verbeelding overlatende naaktkiekjes te bewonderen zijn over heel de wereld, lijkt zijn supportersgroepje alleen maar groter te worden. Om hun trouw aan de prins te bewijzen, doen zijn grootste fans dan ook waar Harry het best in is: naakt poseren voor de lens. Uiteraard ben je pas een hevige Harry-fan als je de foto's achteraf doodleuk deelt op Facebook.

'Support Prince Harry with a Naked Salute', zo heet de gloednieuwe Facebookgroep die toegankelijk is voor iedereen ter wereld die 'Not So Hairy Harry' een hart onder de riem wil steken. De regels zijn eenvoudig: "Poseer in je nakie, verberg je kroonjuwelen en tag jezelf als bewijs van je trouw aan de populairste Royal van het land!"

Eerder bleek al uit een peiling van The Sunday Times dat maar liefst twee derde van de volwassen Britten het gedrag van de roodharige prins aanvaardbaar vindt. Ook de Facebookgroep, die al meer dan 11.000 leden telt, is tot dusver een groot succes.

Spike Wells
Harry zelf zal de actie van zijn trouwe aanhangers echter niet meer kunnen bekijken. Zo wist de Daily Telegraph gisteren te vertellen dat de prins zijn geheime Facebookaccount heeft verwijderd op aanraden van zijn adviseurs. Niet dat Harry ooit onder zijn echte naam terug te vinden was op de sociaalnetwerksite, wel zou hij jarenlang gehandeld hebben onder het pseudoniem Spike Wells.

28-08-2012 om 15:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan gaat vrijuit in diefstalzaak

"Lindsay Lohan gaat vrijuit in diefstalzaak"


http://oi47.tinypic.com/35lclch.jpg


Goed nieuws voor Lindsay Lohan. De man die de vermoedelijke juwelendiefstal uit zijn huis in Hollywood Hills had aangegeven bij de politie, heeft zijn klacht alweer ingetrokken, zo melden bronnen aan de Amerikaanse showbizzwebsite TMZ. De actrice, die na een feestje een gezellige sleepover had gehouden in de woonst van de man, kan dus weer opgelucht ademhalen.

Vorige week maakte La Lohan haar opwachting op een huisfeestje. Om de sfeer er wat in te brengen, liet ze twee vrienden van haar binnen. Een slecht plan, zo bleek later. De huiseigenaar claimde immers dat haar kameraden er vandoor waren gegaan met een paar horloges en een zonnebril ter waarde van 100.000 euro. Lindsay zou ervan hebben geweten. Toch was het niet Lohan zelf, maar wel haar vader die erin slaagde de man te overtuigen om zijn aangifte ongedaan te maken.

"Na een persoonlijk gesprek met de eigenaar, bleek dat er geen spullen waren gestolen", zo zegt Michael Lohan. "Lindsay heeft hier dus absoluut niets mee te maken." De huiseigenaar zou ook een brief naar de politie hebben geschreven waarin hij stelde dat er inderdaad niets uit zijn woning is verdwenen. De brief staat haaks op de aangifte die de man vorige week zondag deed.

Showbizzsite TMZ meldt dat de politie, die veel interesse had in Lindsay als verdachte, ondanks de brief de zaak toch verder onderzoekt. Als de man zijn aangifte daadwerkelijk heeft laten vallen, is de kans natuurlijk groot dat het onderzoek toch stopt.

Lohan zelf was allesbehalve opgezet met de negatieve commentaar die ze door de diefstalzaak alweer naar haar hoofd geslingerd kreeg. "Al die negatieve mediaberichten is dikke zever... Als het goed met me gaat, verzinnen mensen leugens, een schande gewoon", zo liet de actrice verstaan op Twitter. (br.hln)


27-08-2012 om 12:56 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.115.000 bezoekers voor Maanrock in Mechelen

115.000 bezoekers voor Maanrock in Mechelen

http://oi46.tinypic.com/34g223t.jpg


Het voorbije weekend hebben naar schatting 115.000 muziekliefhebbers het Maanrock-festival in Mechelen bezocht. Dat zijn er 15.000 minder dan vorig jaar, maar daar heeft de voorspelde regen ongetwijfeld mee te maken.

"Ik denk dat veel mensen het weer hebben afgewacht om te beslissen of ze al dan niet zouden komen. Toch hebben we al bij al nog geluk gehad met het weer. Zaterdag is het droog gebleven en zondag heeft het enkel in de voormiddag geregend. Het frisse weer heeft er wel voor gezorgd dat er minder drank verzet werd in vergelijking met de vorige jaren", zegt Ann Palstermans van de vzw Mechelse Feesten.

Gisteren waren 50.000 mensen naar de Mechelse binnenstad afgezakt om onder meer Geike, Customs, Intergalactic Lovers en Daan aan het werk te zien. Vandaag werd daar nog een schepje bovenop gedaan en lokte het festival 65.000 bezoekers. Vooral het goed gevulde kinderprogramma bracht veel volk op de been om naar optredens te kijken van Cara & De Kapoentjes en De Studio 100 Band, met een gastoptreden van Mega Mindy.

Later op de avond beklommen Soulbrothers en The Scabs het hoofdpodium. Raymond van het Groenewoud mag straks het festival afsluiten op de Grote Markt en De Mens en Diablo Boulevard doen hetzelfde op de zijpodia op de Ijzerenleen en de Botermarkt.(br.hln - foto Instagram)


27-08-2012 om 12:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Een weekend om nooit te vergeten: alle details over prins Harry's (s)trip in Vegas

Een weekend om nooit te vergeten: alle details over prins Harry's (s)trip in Vegas


http://oi50.tinypic.com/1rf1on.jpg


Wat vorig weekend nog een schitterend idee leek, is voor prins Harry uitgedraaid tot een regelrechte nachtmerrie. De Britse royal werd poedelnaakt op de gevoelige plaat gelegd tijdens een partijtje stripbiljart, en die beelden gingen als een lopend vuurtje de wereld rond. Vier vrouwen die een feestje bouwden met Harry doen hun relaas over hun onvergetelijk Vegas-avontuur.

De vier dames trokken naar Las Vegas om een vrijgezellenavond te vieren. Daar werden ze verrast door de prins van Wales die wel héél erg veel zin had in een feestje: "Hij vroeg of hij één van onze zelfgemaakte tanktops met het opschrift 'Let's Get Wild' mocht dragen. Hij trok het topje aan, ging op de schouders van zijn kameraad zitten en zwaaide met zijn handen in de lucht", vertelt één van de vrouwen tijdens de Good Morning America Show.

Het groepje was verbaasd over de manier waarop de prins zich gedroeg tijdens zijn weekend in Vegas. De prins en zijn vrienden zouden de vrouwen bovendien gevraagd hebben of ze single waren.  "We hebben hem ons kamernummer gegeven. We wisten dat hij niet zou ingaan op onze uitnodiging, maar hij wist in elk geval waar we sliepen."

Harry hield zich tot op de avond van het naaktschandaal nochtans erg gedeisd. Hij werd de dag voordien op een zwembadfeestje in het Wynn Hotel gespot met Olympiër Ryan Lochte, maar verder dan een filmpje waarop te zien was hoe de prins naar het vrouwelijk schoon staarde, kwam het niet.

Prins Harry's tripje in Vegas liep pas echt uit de hand toen hij zich op vrijdagavond aan een potje stripbiljart waagde. De vier dames die hun relaas deden tijdens de ontbijtshow waren dan wel niet van de partij, toch hebben ze een donkerbruin vermoeden waarom de prins zich zo heeft laten gaan: "Ik denk dat hij zich in de eerste plaats gewoon wilde amuseren", zegt één van de vrouwen.

"Hij wilde een leuke tijd beleven. Hij was helemaal niet onbeleefd en hij had geen grote mond, hij was juist heel vriendelijk", voegt een vriendin er aan toe. Het gezelschap vond het vreemd dat de prins niet omringd werd door veiligheidsmensen: "Dat was heel verrassend."

'Not So Hairy Harry' werd de dag daarna opnieuw aan het zwembad van het hotel gespot. Daar zou hij volgens ooggetuigen zijn zinnen hebben gezet op een bende bikinibabes met wie hij voortdurend aan het flirten was. Ook zijn vrienden zouden die dag heel wat vrouwelijk schoon bijeengescharreld hebben. Het is niet duidelijk of de bikinibabes ook op de beruchte stripbiljartavond aanwezig waren.

De kater kwam pas twee dagen later. De partyprins, zich bewust van zijn dronken stommiteit, had twee dagen na het naakte voorval plots heel wat minder ballen aan zijn lijf. Volgens toeristen wimpelde hij iedereen af die met hem op de foto wilde gaan. Toen een meisje vroeg of hij samen met haar vriendinnen wilde poseren, antwoordde hij met een beleefde 'No photos please'.

De royal is inmiddels terug op Britse bodem. Daar had hij het een en ander uit te leggen aan het koningshuis. Buckingham Palace was in elk geval niet opgezet met de beelden. Het paleis had aan de Britse pers dan ook uitdrukkelijk gevraagd om de foto's niet te publiceren. Het was The Sun die de kiekjes uiteindelijk tóch op de voorpagina zwierde met als onderschrift 'Foto van naakte Harry die je toch al op het internet hebt gezien'. De Britse krant telde meer dan 13.000 euro neer voor de foto's.

Een bron vertelde aan The Sun in Londen dat er "ongeveer 25 gasten op het privéfeestje waren, waaronder minstens 15 meiden". De ingewijde, die anoniem wenst te blijven, zegt dat Harry enkel een zwembroek droeg op het moment dat ze aan het spelletje stripbiljart begonnen. Hij was naar verluidt ook de eerste deelnemer die een kledingstuk moest uittrekken.

Harry had die avond weinig geluk in het spel, maar succes bij de vrouwtjes had hij daarentegen wél: "Zijn lichaam zag er fantastisch uit. Ik val niet op rosse mannen, maar hij was 'hot'", besluit de insider. (br.hln - foto reuters)


26-08-2012 om 22:23 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
25-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Annemie Peeters gaat opnieuw ochtendprogramma maken voor Radio 1

Annemie Peeters gaat opnieuw ochtendprogramma maken voor Radio 1


http://oi50.tinypic.com/2gx22dc.jpg


Hoewel ze had gezworen nooit meer zo vroeg te willen opstaan voor het werk, gaat Annemie Peeters toch weer een ochtendprogramma maken voor Radio 1. Voortaan neemt ze wel de weekends voor haar rekening in plaats van de weekdagen.

Annemie Peeters is dit najaar op zaterdag en zondag tussen 7 uur en 9 uur te horen in 'Peeters & Partners', een programma dat met een uitsluitend vrouwelijke redactie wordt gemaakt. "Ik krijg voortaan elke uitzending een andere sidekick aan mijn zijde, waarmee ik de actualiteit van de afgelopen week overloop en uit een andere hoek probeer te benaderen", zegt Peeters.

"Het zal niet gaan om de usual suspects, maar om personen die de voorgaande week in de marge van de actualiteit zaten." Het vroege opstaan vindt de presentatrice niet langer een probleem. "Ik wil immers ook niet in de file staan, van negen tot vijf werken of 's avonds op de VRT zitten, ik heb zoveel eisen", grapt ze.

Het slot van 'Peeters & Pichal' wordt vanaf september ingevuld door voormalig nethoofd Jan Hautekiet. Hij zet naar eigen zeggen de deur wijd open voor wie vragen heeft en antwoorden zoekt. 'Hautekiet' kan volgens de presentator elk thema behandelen dat een maatschappelijke impact heeft. Het wordt uitgediept met studiogasten, via mail en met de sociale media. "We gaan zelfs opnieuw de telefoonlijnen naar de studio openstellen", zegt Hautekiet.

Het twee uur durende zomerprogramma 'Touché' wordt voortaan een zondagse show met Friedl' Lesage. Daarna volgt een uurtje "...voor beginners", een nieuw muziekprogramma met Luc Janssen.  (br.hln - foto belga)25-08-2012 om 12:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Humo haalt festivalbabes in bikini van website

Humo haalt festivalbabes in bikini van website

http://oi47.tinypic.com/nosg2q.jpg


Het weekblad Humo haalt fotoreeksen van festivalbezoeksters in bikini van zijn website. Dat is het gevolg van het recente debat over subtiel seksisme, zo meldt De Standaard.

"In het verleden hebben we er nooit negatieve reacties op gekregen", zegt Wouter Van Driessche, hoofdredacteur van Humo. "We hebben er ook nooit aanstoot mee willen geven. Omdat ze door de hele polemiek opeens een lading kregen die nooit bedoeld was", zijn de foto's sinds gisteren van de website gehaald.

Het debat over de foto's van meisjes in bikini op zomerfestivals was al enkele dagen gaande op de sociale media, toen schrijfster Kathleen Vereecken het met haar opiniestuk in de openbaarheid bracht.(br.hln - foto belga)25-08-2012 om 12:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Publiek Sportpaleis krijgt ruimer zicht op podium

Publiek Sportpaleis krijgt ruimer zicht op podium

http://oi50.tinypic.com/r0av40.jpg


In het Antwerpse Sportpaleis zijn voor de derde zomer op rij grondige renovatiewerken aan de gang. Na het nieuwe dak en een minder steil balkon is dit jaar de koptribune aan de beurt.

De mobiele tribune, die nog dateerde uit de tijd van de wielerpiste, wordt vervangen door een vaste, betonnen constructie. Tegelijk worden de toegangen vereenvoudigd en krijgt het publiek vanop nieuwe zitjes een ruimer zicht op het podium. De binnenrenovatie, die vorig jaar van start ging, kent een kostenplaatje van om en bij de 20 miljoen euro. Daarvan betaalt de provincie Antwerpen de helft.

Tegen eind 2013 wil het Sportpaleis volledig klaar zijn met de verbouwingen. De zaal moet dan bezoekers in de beste omstandigheden kunnen verwelkomen en beantwoorden aan alle normen op vlak van veiligheid en comfort. Zo komt er dit jaar nog extra isolatie en geluidsdemping, zodat er minder geluid uitgestoten wordt naar de omgeving en in de zaal de muziekbeleving maximaal is.

Intussen blijft het Sportpaleis zijn capaciteit uitbreiden. Vorig jaar werd die nog opgetrokken tot 19.151 bezoekers, tegen september wordt dat 20.702. Eens alle werken zijn afgerond zou de zaal volgend jaar zelfs 23.359 personen moeten kunnen ontvangen. Om in 2013 een nieuwe milieuvergunning in de wacht te slepen, werkt het Sportpaleis verder aan de uitbouw van een mobiliteitsplan. Het doortrekken van tramlijn 5 tot in Wijnegem moet een gunstig effect hebben op het percentage bezoekers dat met het openbaar vervoer komt.(br.hln)24-08-2012 om 23:42 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
23-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maanrock Mechelen verwacht tussen 80.000 en 120.000 festivalgangers

Maanrock Mechelen verwacht tussen 80.000 en 120.000 festivalgangers


http://oi50.tinypic.com/2e2jx8w.jpg


Mechelen maakt zich op voor de zeventiende editie van Maanrock, het grootste gratis stadsfestival van het land. Onder meer Daan, The Scabs en Raymond van het Groenewoud moeten op zaterdag en zondag een massa volk naar de binnenstad lokken.

Voorzitter van de stads-vzw Mechelse Feesten Kurt Moens blijft gevraagd naar zijn verwachtingen voorzichtig. "Ik ben ervan overtuigd dat we weer een sterk programma neerzetten en verwacht tussen 80.000 en 120.000 bezoekers, afhankelijk van het weer", voorspelt hij. "We willen ook geen 150.000 of 200.000 bezoekers. Het moet plezant blijven."

Vorig jaar lokte Maanrock 130.000 bezoekers. Het festival is daarmee het grootste gratis stadsfestival. "Maanrock is ook écht gratis. Wij vragen geen parkeergeld, geen verplichte afname van drankjetons, geen polsbandjes voor de toiletten", geeft hij een sneer naar andere "zogenaamde gratis festivals", zonder namen te noemen.

Bijzondere aandacht gaat dit jaar ook weer naar de veiligheid. Het festival maakt opnieuw gebruikt van Twitter om de bezoekers te informeren en geeft de weersvoorspellingen net zoals vorig jaar mee via de grote schermen. "Andere festivals hebben dat intussen overgenomen. We blijven verder meedenken over veiligheid", geeft Moens nog mee.

De zeventiende editie zal er dit jaar net iets anders uitzien dan de trouwe bezoekers gewend zijn. Het podium van de Vismarkt verhuisde na protest van de lokale horeca naar de Botermarkt. Op de Wollemarkt staat voor het eerst een deejaystage.(br.hln)


23-08-2012 om 12:59 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Avril Lavigne gaat trouwen met Nickelback-voorman

Avril Lavigne gaat trouwen met Nickelback-voorman


http://oi49.tinypic.com/1zd4yhl.jpg


De Canadese zangeres Avril Lavigne (27) gaat trouwen met de tien jaar oudere Nickelback-zanger Chad Kroeger, een landgenoot van haar.

De twee hebben hun relatie maar een half jaar stil weten te houden. Maar nu mag iedereen het weten: ze zijn verloofd. Dit heeft de woordvoerder van de zangeres bevestigd in het Amerikaanse tijdschrift People.

Avril en Chad leerden elkaar in februari kennen, toen ze samen een nummer schreven voor Avrils vijfde album. "Tijdens het schrijven bloeide er iets op", vertelt een vriend van de zangeres. Op 8 augustus haalde de Nickleback-ster een diamanten ring tevoorschijn en ging hij voor haar op zijn knieën. "Hij maakt haar dolgelukkig. En beide families keuren de relatie goed."

Chad staat voor het eerst voor het altaar. Avril is eerder getrouwd geweest met Sum 41-zanger Deryck Whibley. Daarna kreeg ze een relatie met 'The Hills'-ster Brody Jenner.


23-08-2012 om 10:03 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
22-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lana Del Rey is nieuw gezicht van Jaguar

Lana Del Rey is nieuw gezicht van Jaguar


http://oi49.tinypic.com/vrex4h.jpg


Zangeres Lana Del Rey heeft een miljoenendeal gesloten met Jaguar voor de lancering van hun nieuwe F-type, een tweezitter. De samenwerking zal volgende maand officieel onthuld worden in Parijs.

Uiteraard schuiven ze bij Jaguar een bevlogen 'brand director' naar voor die verklaart waarom ze voor Lana Del Rey kozen: "Jaguar dankt zijn allure aan een unieke mix van authenticiteit en moderniteit, twee eigenschappen die we ook zien in de professionele verwezenlijkingen van Lana Del Rey". Dat had u zelf niet kunnen verzinnen, toch?

Del Rey verdient ook een stuiver bij in de nieuwe campagnes van de Zweedse kledingketen H&M. Die brengen op 19 september een video uit waarin Del Rey 'Blue Velvet' van Bobby Vinton covert. (br.hln)


22-08-2012 om 21:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van welke celebrity is dit 'aderhand'?

Van welke celebrity is dit 'aderhand'?


http://oi46.tinypic.com/6jedz8.jpg


Ze speelde zes jaar de rol van columniste Carrie Bradshaw in 'Sex and the City'. Naar het voorbeeld van de andere bekende 'adervrouw' Madonna, sierde de actrice telkens de rode loper met een erg slanke lijn en gespierde armen.

Jammer voor haar, maar ondanks haar gezonde levensstijl en honderden sportieve uren in de fitness kan ook zij de tand des tijds niet tegenhouden. Toen de 47-jarige 'Did you hear about the Morgans'-actrice gisteren op restaurant ging in Hollywood, kon ze haar bizarre aderhanden niet verbergen achter haar grote roze handtas van Louis Vuitton.

En de vrouw met de 'scherpe aders' is... Sarah Jessica Parker. (br.hln)


22-08-2012 om 19:14 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
21-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elke Vanelderen drie maanden na huwelijk met Regi zwanger

Elke Vanelderen drie maanden na huwelijk met Regi zwanger


http://oi49.tinypic.com/35a5552.jpg


Amper drie maanden na hun live op Jim TV uitgezonden trouwpartij, is Elke Vanelderen zwanger van een eerste kindje. Dat het zo snel prijs was, was zowel voor Elke als Regi een forse verrassing. "Het was een kleine schok, maar dit is geweldig", vertelt het koppel in Story. De geboorte wordt verwacht begin maart, ergens rond de verjaardag van Regi.

"Regi en ik hadden besloten om na ons huwelijk de natuur haar gang te laten gaan. We hadden geen haast. We dachten dat het wel even zou duren voordat we zwanger zouden zijn. het was voor mij een kleine schok toen bleek dat het na de eerste keer al prijs was. We hebben ons kindje op huwelijksreis in Mauritius gemaakt", aldus Elke.

"Ik ben te realistisch om al euforistisch te zijn. Mijn zussen hebben samen acht kinderen, ik heb ze mee grootgebracht. Ik weet dat de zorg van een kind automatisch meer op de schouders van de mama terechtkomt. Bovendien ben ik de vrouw van een artiest. Ik weet dat Regi niet zal thuisblijven om te babysitten."

Ook Regi is danig onder de indruk: "Het was voor mij ook even schrikken, want zo snel was de bedoeling niet. Maar ik was blijer dan Elke. Ik bekeek het romantisch, zij praktisch. Weet je, wij hadden geen grote kinderdroom. We hadden het goed met ons twee, we hadden net zo goed Nicole en Hugo kunnen zijn. Maar nu we een kindje verwachten, is dat ook geweldig." (br.hln)


21-08-2012 om 11:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaanse zanger Scott McKenzie overleden

Amerikaanse zanger Scott McKenzie overleden

Klik op de foto om ' San Francisco ' te beluisteren


De Amerikaanse zanger Scott McKenzie, die zich aansloot bij de groep The Mamas and the Papas en het bekendst is van zijn hit 'San Francisco' (be sure to wear flowers in your hair) uit 1967, is zaterdag op 73-jarige leeftijd overleden, melden zijn Australische vrienden Gary en Ralene Hartman op de officiële website van McKenzie, die ze in zijn naam beheren.

McKenzie leed sinds 2010 aan het syndroom van Guillain-Barré, een perifere zenuwaandoening, en leefde alleen. In 2009 had hij zich uit de muziekbusiness teruggetrokken.  (br.hln)


21-08-2012 om 11:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leonard Cohen wil geen Gents eredoctor worden

Leonard Cohen wil geen Gents eredoctor worden

http://oi47.tinypic.com/wa682e.jpg


Wat voor Bob Geldof, Kofi Annan en Desmond Tutu een hele eer was, hoeft voor de Canadese superster Leonard Cohen niet. De Universiteit Gent wilde hem een eredoctoraat aanbieden, maar Cohen bedankte hoffelijk. Dat staat in de Coreliokranten.

Het plan om Cohen een eredoctoraat aan de Universiteit Gent aan te bieden en hem officieel op het stadhuis te ontvangen werd snel weer afgevoerd. "Cohen heeft vrij snel laten weten dat dit allemaal heel vriendelijk was van ons, maar niet echt hoefde", zegt de Gentse burgemeester Daniël Termont (sp.a).

Paul Van Cauwenberge, rector van de UGent, vindt het wel jammer. "Ik zou er ontzettend fier op geweest zijn hadden we hem aan onze eregalerij mogen toevoegen. Zijn verdienste als poëet en als schrijver is enorm."

Cohen trapte zijn wereldtournee Old Ideas af in Gent, met een reeks van vijf concerten op het Sint-Pietersplein. (br.hln - foto belga)


20-08-2012 om 21:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Willie Nelson annuleert concert wegens ademhalingsproblemen

Willie Nelson annuleert concert wegens ademhalingsproblemen


http://oi49.tinypic.com/2rgcho6.jpg


Willie Nelson is met ademhalingsproblemen opgenomen in het ziekenhuis. Daardoor moest de countrylegende een benefietconcert in Denver annuleren.

Volgens 9NEWS in Colorado kreeg het publiek te horen dat Nelson "lijdt aan ademhalingsproblemen door de hoogte en emfyseem (aandoening waardoor de kleine luchtzakjes in de longen stukgaan, zodat het bruikbare longoppervlak geleidelijk kleiner wordt20-08-2012 om 17:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma Watson is allesbehalve Hermione in nieuwe film

Emma Watson is allesbehalve Hermione in nieuwe film

http://oi47.tinypic.com/j8mkiu.jpg
Emma Watson als Sam in 'The Perks of Being a Wallflower'


Ze werd wereldberoemd als de boekenworm Hermione Granger in de 'Harry Potter'-films. Maar nu is de Britse actrice Emma Watson klaar om meer volwassen personages te spelen. Dat is exact wat ze zal doen in 'The Perks of Being a Wallflower', zo blijkt uit de screenshots die vandaag vrijgegeven werden.

'The Perks of Being a Wallflower' is gebaseerd op de gelijknamige roman van Stephen Chbosky uit 1999. Het boek veroorzaakte indertijd nogal wat controverse omdat het handelt over onderwerpen als drugs, homoseksualiteit en tienercultuur. Het verhaalt draait rond Charlie, een klungelige tiener die op een nieuwe school toekomt waar hij niemand kent. Hij heeft geen idee hoe hij vrienden kan maken, maar wordt al snel onder de vleugels genomen van de oudere Sam en haar stiefbroer Patrick.

Watson speelt Sam, een vrije ziel waar Charlie, gespeeld door Logan Lerman ('The Three Musketeers'), halsoverkop voor valt. "Sinds de opnames van de vierde 'Harry Potter'-film was ik scenario's aan het lezen", vertelt Watson aan de website Just Jared. "Maar ik kwam niets tegen waar ik meteen zot van was. Tot ik het boek 'Perks of Being a Wallflower' las"

"Ik was ongelofelijk geraakt door het verhaal en ik wist meteen dat het verfilmd moest worden en dat ik Sam moest spelen", aldus de 22-jarige. "Toen ontmoette ik Stephen en het klikte meteen. Ik had het gevoel alsof ik een oude vriend terugzag. Toen ik Logan zag, wist ik dat hij de perfecte Charlie was." Volgens Watson zijn de opnames hectisch geweest, maar is de sfeer in de groep geweldig. "We zijn zo hecht geworden dat we ook in het hotel samen rondhangen. We spelen er muziek, babbelen en doen onnozel."

'The Perks of Being a Wallflower' zal op 21 september in de Amerikaanse zalen te zien zijn. Wanneer de film bij ons in de bioscoop zal komen, is nog niet bekend. (br.hln)


19-08-2012 om 19:00 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Katie Holmes geeft 14.000 dollar uit aan... lingerie

Katie Holmes geeft 14.000 dollar uit aan... lingerie


http://oi46.tinypic.com/2nvcs51.jpg


Katie Holmes is haar scheiding van Tom Cruise aan het vieren/vergeten door zwaar te winkelen. De Amerikaanse actrice kocht al een volledige nieuwe kleerkast met daarin onder andere voor 14.200 dollar (11.500 euro) aan lingerie. Dat bericht althans de Amerikaanse tabloid National Enquirer.

"Ze kocht vijftien paar schoenen van Christian Louboutin", aldus een bron die ook wist te vertellen dat de 33-jarige een personal trainer ingehuurd heeft voor 9.500 dollar (7.700 euro) per maand. "Bij Barneys in New York kocht ze aansluitende cocktailjurkjes, maar ook maatpakken om te dragen op audities en vergaderingen."

Eerder deze week haalde ze haar spullen weg uit de villa die ze deelde met Cruise in Beverly Hills. Hij is van plan om dat huis te houden, zij krijgt hun huis in Montecito. Maar Holmes lijkt van plan zich in New York City te vestigen. Blijkbaar doet het koppel trouwens voor hun dochtertje Suri hun best om overeen te komen. Ze zouden zelfs van plan zijn om haar op haar eerste schooldag samen af te zetten aan de schoolpoort.

Op 29 juni 2012 vroeg Holmes de scheiding aan, twee weken later was die al in kannen en kruiken. Het koppel was zeven jaar samen. (br.hln)


19-08-2012 om 08:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miljoenenviool van soliste Yuzuko Horigome in beslag genomen door Duitse douane

Miljoenenviool van soliste Yuzuko Horigome in beslag genomen door Duitse douane


http://static2.hln.be/static/photo/2012/9/9/14/20120817225117/media_xll_5095334.jpg
Yuzoko Horigome met Koningin Fabiola.


De douane op de luchthaven van Frankfurt heeft donderdag de viool van violiste Yuzuko Horigome in beslag genomen. De in België wonende muzikante had het instrument - met een waarde van een slordige 1 miljoen euro - volgens de douaniers moeten aangeven bij haar aankomst in de Europese Unie.

Yuzuko Horigome is Japanse maar woont in ons land. In 1980 won ze hier de Koningin Elisabethwedstrijd voor viool. Het instrument in kwestie - een Guiseppe Guarneri del Gesu van 1741 - kocht ze in het prille begin van haar carrière in Japan en is verzekerd in Londen. Dat verduidelijkt haar man, de Belgische dirigent Bartholomeus-Henri Van de Velde.

"Ze reist altijd met haar viool en heeft daar tot op vandaag nooit problemen mee gehad. Ze reist gemiddeld eens per maand naar Japan", aldus Van de Velde. Gisteren, bij de transit in Frankfurt, werd ze echter tegengehouden door de douanediensten. Die verweten haar dat ze haar viool niet had aangegeven.

De soliste besloot dan maar in Frankfurt te blijven wachten, maar haar instrument terugkrijgen blijkt niet zo eenvoudig. "Men eist van haar 190.000 euro of een bankgarantie voor dezelfde waarde, namelijk 19 procent van de geschatte waarde van de viool", aldus nog Van de Velde. (br.hln - foto belga)18-08-2012 om 12:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Romeo's winnen de Radio 2 Zomerhit

De Romeo's winnen de Radio 2 Zomerhit

Klik op de foto om ' Vlaanderen Feest ' te beluisteren

De Radio 2 Zomerhit gaat dit jaar naar het trio van De Romeo's met 'Vlaanderen Feest'. Vlaanderen kon de uitreiking live volgen op Eén, maar ook aan de Rotonde van Westende stroomde een massa volk bijeen om de awarduitreiking mee te maken.

'Vlaanderen Feest'. Zo luidt het devies van zangers Chris Van Tongelen, Davy Gilles en Gunther Levi die samen de Romeo's vormen. Sinds eind juni kleuren ze met hun single de hitlijsten en de zomer. De luisteraars van Radio 2 bekroonden de hit dan ook met Radio 2 Zomerhit-award. De Romeo's zagen ook hun optredens bekroond met de award van beste ambiance.

De uitreiking was op televisie te volgen, maar het zomerse weer lokte ook heel wat volk naar de Rotonde tussen Westende en Middelkerke. "Er waren 16.500 toeschouwers, wat ook de maximumcapaciteit was", klinkt het bij Radio 2. Andere winnaars waren Barbara Dex als beste vrouwelijke artieste, Christoff als beste mannelijke artiest en Glenn Claes als beste doorbraak. Hooverphonic with Orchestra was de beste performance van de zomer, het beste Nederlandstalige lied ging naar Nicole en Hugo met 'Schietgebed' en voor de beste kidspop stonden Brahim en Charlotte garant. (br.hln)


18-08-2012 om 12:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noel Gallagher hield organisatie Spelen aan het lijntje over 'Wonderwall'

Noel Gallagher hield organisatie Spelen aan het lijntje over 'Wonderwall'

Klik op de foto om ' Wonderwall ' te beluisteren

Noel Gallagher wachtte tot laat vrijdagavond om zijn toestemming te geven Oasis' hit 'Wonderwall' te gebruiken in de slotceremonie van de Olympische Spelen op zondagavond. Zijn broer Liam bracht een herwerkte versie van het nummer met zijn band Beady Eye.

"Ze wilden dat ik het nummer akoestisch bracht en wilden me laten lippen. Nu ben ik een grote voorstander van lippen in tv-shows, ik ben er dol op. Ik wou dat ik kon lippen bij Jools Holland, dat zou me een hoop gedoe besparen. Maar als je in een stadion met 80.000 mensen staat en je doet alsof je zingt... Ik zei dat ik het live kon spelen, en één van de organisatoren zei 'het is echt wel een groot optreden' en ik zei 'oh, echt? Ik doe dit om aan de kost te komen'. Ik had net enkele dagen vrij en ze wilden dat ik het nummer opnieuw opnam. Uiteindelijk zei ik dat ik de slotceremonie liever op televisie zou bekijken. Maar toen kwamen Liam en zijn bende er tussen. Zij moesten het opnieuw opnemen en me toesturen en toen besloot ik een beetje kat en muis-spelte spelen. Ik heb het tot vrijdagavond om tien uur uitgesteld om mijn toestemming te geven, ze deden intussen in hun broek. Niet Beady Eye, maar de organisatoren".

Na de slotceremonie liep Noel de band van Liam tegen het lijf bij George Michael thuis, waarover Liam twitterde en zijn broer een lul noemde. Maar Noel kreeg het laatste woord toen hij dinsdag 'Wonderwall' speelde tijdens de 'Xfm Legends'-show in Londen en het nummer opdroeg aan "de beste Oasis tribute band uit Stratford". Maar geen woord over de toch wel ondermaatse vertolking van Liam op de Spelen. (br.hln)


18-08-2012 om 10:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé noemt 'I Was Here' hymne voor wereldvrede

Beyoncé noemt 'I Was Here' hymne voor wereldvrede

Klik op de foto om ' I Was Here ' te beluisteren

De Amerikaanse R&B-zangeres Beyoncé hoopt dat haar lied 'I Was Here' de nieuwe hymne voor wereldvrede wordt, nadat ze het op 4 augustus heeft gezongen voor de Verenigde Naties in New York. Aan de Amerikaanse televisiepresentator Anderson Cooper heeft ze verteld dat ze hoopt dat het lied overal ter wereld een positieve invloed achterlaat.

"Het lied gaat over een voetafdruk achterlaten op deze wereld", vertelde ze. "Ik denk dat dat ieders droom is. Ik heb het gevoel dat we allemaal willen weten dat ons leven iets zal betekenen. We hebben allemaal een doel en we hebben allemaal onze sterktes. Het voelt goed om iets voor iemand anders te doen." De 30-jarige zal de opbrengst van het nummer aan World Humanitarian Day schenken, die plaatsvindt op zondag 19 augustus.

Onlangs werden Beyoncé en haar echtgenoot Jay-Z door zanger Harry Belafonte verweten dat niet genoeg te doen voor de minderbedeelden in Hollywood. Waarop Beyoncé's team een dossier samenstelde over haar liefdadigheidswerk en het aan de krant The Wall Street Journal bezorgde. Daaruit blijkt onder andere dat ze in 2008 100.000 dollar gaf aan de slachtoffers van orkaan Ike in Texas. (br.hln)


17-08-2012 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pukkelpop begint aan tropisch heet festival

Pukkelpop begint aan tropisch heet festival


http://oi49.tinypic.com/r93l9l.jpg


Het driedaags muziekfestival Pukkelpop is vandaag van start gegaan. Om 11 uur gingen de deuren open en gingen duizenden Pukkelpoppers rustig de weide op. Het belooft de komende drie dagen erg warm te worden, er is zelfs tropische hitte voorspeld. Sommige festivalgangers probeerden een kleine plekje in de schaduw te zoeken, maar veel schaduw is er niet sinds de 191 bomen gekapt werden en vervangen door nieuwe jonge bomen.

Nadat ze onder een stralende zon de veiligheidscontrole gepasseerd waren, gingen veel Pukkelpoppers naar de omruilkassa waar ze hun vouchers konden inruilen voor drank- en eetbonnen ter compensatie van het stopgezette festival van vorig jaar, waarbij een storm aan vijf mensen het leven kostte. De festivalgangers hebben er zin in om er een geslaagde editie van te maken. Zornik trapte het festival af op het hoofdpodium. Vanavond sluit Björk de eerste dag van het festival af.

De treinen met Pukkelpoppers zaten gisteren en vandaag afgeladen vol. Gisteren spoorden maar liefst 13.200 festivalgangers met de trein naar Pukkelpop. De NMBS zette 34 bijkomende treinen in naar Kiewit en Hasselt, waarvan vijftien pendeltreinen tussen Hasselt en Kiewit.

"Met deze inspanningen wil de NMBS de festivalgangers op een veilige en vlotte manier naar hun bestemming brengen. Zo wordt ook voor de terugreizen op zondagmorgen een versterkte dienst met 26 extra treinen voorzien", zo luidde het bij de NMBS. (br.hln)


16-08-2012 om 23:41 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie wordt de nieuwe vent van Vanessa Paradis?

Wie wordt de nieuwe vent van Vanessa Paradis?


http://oi49.tinypic.com/2ztjzup.jpg


Vanessa Paradis is op zoek naar een man met "vurige ogen en een mooie mond". De 39-jarige française wil opnieuw een creatieve man na haar breuk met Johnny Depp, met wie ze veertien jaar samen was en twee kinderen heeft. Voel jij je aangesproken?

"Mijn type? Een creatieve persoon, dat spreekt voor zich. Creatief, met vurige ogen en een mooie mond", verklaart Paradis in Harper's Bazaar. Ze laat ook begrijpen dat ze op het eind van haar relatie met Depp nog altijd "enorm verliefd" op hem was maar dat ze beiden in een "ongelukkige relatie" zaten.

Twee dagen voor ze de breuk met Depp bekendmaakte, sprak Paradis met het magazine. "Liefde is het sterkste en tegelijk het meest breekbare wat we hebben in het leven. Niets is ooit zeker, maar als in de liefde iets van in het begin niet werkt, zal het nooit werken. Je kan het niet afdwingen. Als je de liefde van je leven ontmoet, is alles vanzelfsprekend en natuurlijk en makkelijk. Je leert de hele tijd bij. Soms kan je in een ongelukkige relatie belanden: je bent erg verliefd op iemand, maar het maakt je ongelukkig en je denkt dat de zaken zullen veranderen".


16-08-2012 om 12:30 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
15-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex Whitney Houston naar rehab voor alcoholverslaving

Ex Whitney Houston naar rehab voor alcoholverslaving


http://oi49.tinypic.com/24m6lg0.jpg


Bobby Brown volgt momenteel in een privékliniek een ontwenningskuur voor zijn alcoholverslaving, dat meldt de showbizzwebsite TMZ.

Bronnen dichtbij Brown zeggen dat de zanger zichzelf onlangs liet opnemen in de instelling omdat hij besefte dat hij niet alleen zijn verslaving kan aanpakken. Brown heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij een alcoholprobleem heeft, hij kampt er al vele jaren mee. De ex-man van de overleden zangeres Whitney Houston besloot hulp te zoeken omdat hij het beste van de rest van zijn leven wil maken en hij doet het ook voor zijn kinderen.

Vorig jaar in maart werd Brown gearresteerd omdat hij dronken achter het stuur zat, dit was een maand na het overlijden van zijn ex-vrouw. (br.hln)


15-08-2012 om 14:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elton John laat broek zakken in Saint-Tropez

Elton John laat broek zakken in Saint-Tropez


http://oi46.tinypic.com/10ngxgy.jpg


Tijdens zijn vakantie aan de Franse kust had Elthon John wel zin in een grapje en dus besloot hij in het openbaar zijn broek te laten zakken. De Britse zanger trok zijn korte broek en boxershort naar beneden en showde zijn witte billen. Een fraai zicht was het niet, al konden de echtgenoot van de zanger, David Furnish, en een groepje vrienden er hartelijk om lachen.

Het 'moonen' lijkt een gewoonte te worden van de 65-jarige artiest. Volgens The Sun toonde hij eerder al zijn blote billen aan X Factor-jurylid Simon Cowell.

Of de actie nu bedoeld was voor Michael Caine, aangezien het zijn jacht was dat zicht had op de boot waarop Elton John stond, andere opvarenden of voor de paparazzi is nog de vraag. (br.hln - foto brunopress)


15-08-2012 om 13:52 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spice Girls plannen reünietoer

"Spice Girls plannen reünietoer"


http://oi49.tinypic.com/abtcmv.jpg


Als we de geruchten mogen geloven, zouden de Spice Girls een reünietournee plannen. Het optreden tijdens de slotceremonie van de Olympische Spelen smaakt duidelijk naar meer.

Naar verluidt is het vooral 'Scary Spice' Mel B die alles uit de kast probeert te halen om een tournee van de grond te krijgen. "Geri Halliwell, Mel C en Emma Bunton zijn al op de kar gesprongen, maar Victoria doet moeilijk", liet een kennis van de zangeressen aan de Amerikaanse entertainmentsite Radar Online weten.

"Posh zegt dat ze het momenteel te druk heeft met haar modelabel en wil haar verplichtingen als moeder van vier kinderen en vrouw van David Beckham kunnen nakomen. Zij ziet als enige een reünie niet zitten", aldus de bron.

Mel B zou de tournee het liefst eind dit jaar willen plannen, wanneer ook de musical 'Viva Forever' in Londen in première gaat. Liedjes van de Spice Girls staan centraal in die voorstelling. "De tournee hoeft geen maanden te duren", klonk het. "Maar ze zouden optredens kunnen geven in grote steden als Los Angeles, New York, Chicago en Londen om de musical te promoten. Ze zijn er klaar voor, met of zonder Posh Spice."

De Spice Girls, die in de jaren negentig internationaal hits scoorden met onder andere 'Wannabe' en 'Spice Up Your Life', gingen in 2001 uit elkaar. In 2007 kwamen de vijf leden kort bij elkaar voor een tournee door vijf landen. (br.hln)15-08-2012 om 13:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wijzigingen in uurschema Pukkelpop

Wijzigingen in uurschema Pukkelpop


http://oi49.tinypic.com/10fs1s7.jpg


Zowel The Stone Roses, The Afghan Whigs, Refused en Laurent Garnier zullen op Pukkelpop langere sets spelen dan eerder gepland. Daardoor zijn er enkele kleine wijzigingen in het schema van donderdag (Boiler Room) en vrijdag (Club en Main Stage). Door het afzeggen van Frank Ocean is ook een en ander veranderd aan de uren van de Dance Hall op donderdag. Check alle wijzigingen op de website.


14-08-2012 om 17:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Massaal 'neen' van Britse artiesten voor Olympisch slotfeest

Massaal 'neen' van Britse artiesten voor Olympisch slotfeest


http://oi48.tinypic.com/r8h4q1.jpg


Voor de slotceremonie van de Olympische Spelen in Londen werden dan wel de grote kanonnen in stelling gebracht, veel sterren lieten weten dat ze niet wilden meewerken. Onder meer The Rolling Stones, David Bowie en de Sex Pistols stuurden de organisatie wandelen, zo schrijft The Guardian.

De Britse krant meldt dat Kim Gavin, producer van de grote slotshow, bot ving bij heel wat grote namen die hij benaderde. Al hoeft dat van sommigen niet echt te verbazen. Kate Bush - die de organisatie achteraf wel prees om de remix van haar hit 'Running Up That Hill' in het slotfeest - toert legendarisch weinig, en van David Bowie wordt vermoed dat hij officieus al afscheid heeft genomen van de muziekbusiness.

Ook van een punkband als de Sex Pistols kan je verwachten dat ze weinig voelen voor een gelegenheid als de Spelen. De Stones zouden dan weer geweigerd hebben omdat ze zich 'niet klaar' voelden om op te treden, een beetje een raar excuus voor een groep die al een halve eeuw bestaat.

Gisteren al kreeg Libertines-lid Carl Barat er op twitter al van langs omdat hij geschreven had dat ook zijn band geweigerd had om tijdens het slotspektakel op te treden. Gezien de wel heel wisselvallige optredens van zijn bandmaat Pete Doherty is die beslissing niet bepaald onbegrijpelijk.

De Spice Girls - die tijdens de drie uur durende show samen met onder meer Elbow, Liam Gallagher, Kaiser Chiefs, George Michael en Take That wél aanwezig waren - hadden pas toegezegd na lang aarzelen. Maar de meidengroep kon haar meningsverschillen voor een keertje opzijzetten. (br.hln)


14-08-2012 om 17:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Odilon Mortier (81) overleden

Odilon Mortier (81) overleden


http://oi45.tinypic.com/dq4uvk.jpg


Het populaire vtm-programma 'De Kotmadam' verliest een held. Odilon Mortier is op 81-jarige leeftijd overleden in het Aalsterse Onze-Lieve-Vrouwe-ziekenhuis.

De gezondheid van Mortier was al langer zorgwekkend, maar dat weerhield de bekende Aalstenaar er niet van vorig jaar nog zijn 20ste seizoen als de niet al te snuggere cipier in te blikken. Dit jaar vonden naar verluidt ook al opnames van het 21ste seizoen plaats, maar hoe men het verlies gaat opvangen is momenteel niet geweten, schrijft de krant Het Laatste Nieuws.

Mortier had hartproblemen en bracht de voorbije weken veel tijd in het ziekenhuis door. Eigenlijk moest hij al een tijdje onder het mes, maar dat liet zijn verzwakte lichaam niet toe.

"Mortier was ook heel actief in het carnavalsmidden in Aalst en stond er gekend als een creatieve duizendpoot. Hij schreef en zong liedjes en stak sketches in elkaar", zegt schepen Dylan Casaer. "Door zijn optreden in verschillende tv-programma's was hij ook een ambassadeur voor onze stad. Hij is geboren en getogen in Aalst en was een echte Aalstenaar. Zelfs als hij op televisie algemeen Nederlands moest praten, was zijn Aalsterse tongval duidelijk. We leven mee met zijn familie en willen hem bedanken voor alles wat hij voor Aalst gedaan heeft. Op de samenkomst van het schepencollege vandaag zullen we bekijken wat de stad kan doen als eerbetoon."

Het college van burgemeester en schepenen van Aalst kwam intussen bijeen en besliste een rouwregister te openen. Het rouwregister ligt in de inkomhal van het onthaalcomplex van de stad aan het Keizersplein. Het register is van vandaag tot zaterdag 18 augustus in te tekenen tussen 08.30 en 19 uur.13-08-2012 om 21:13 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wereldtournee Leonard Cohen gestart met eerste van vijf concerten in Gent

Wereldtournee Leonard Cohen gestart met eerste van vijf concerten in Gent

Klik op de foto om ' First We Take Manhattan ' te beluisteren

Op het Sint-Pietersplein in Gent gaf Leonard Cohen gisteren zijn eerste van vijf Gentse concerten, die de start vormen van zijn nieuwe wereldtournee. De warme zomeravond en het enthousiaste publiek zorgen voor een prima sfeer, zegt organisator Pascal Van De Velde van Greenhouse Talent.

De 77-jarige Canadese singer-songwriter verzorgde twee jaar geleden drie uitverkochte concerten op het Sint-Pietersplein, en verkoos de locatie om zijn nieuwe tournee af te trappen.

Cohen wisselt vanavond de songs van zijn nieuwe plaat 'Old Ideas', zijn eerste studioplaat in acht jaar tijd, af met klassiekers. In het eerste deel van het optreden kwamen onder meer 'Bird on a wire' en 'Suzanne' aan bod. De 8.000 toeschouwers worden nog tot ongeveer middernacht verwend.

De vier andere concerten van Cohen vinden plaats op 14, 15, 17 en 18 augustus. Voor de optredens op 15 en 18 augustus zijn er nog tickets beschikbaar. (br.hln -foto belga)13-08-2012 om 13:39 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
11-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bent Van Looy wordt drummer bij Soulwax

Bent Van Looy wordt drummer bij Soulwax


http://oi50.tinypic.com/350kjtv.jpg


Bent Van Looy, de frontman van de Belgische Indiepopgroep Das Pop, kruipt achter de drums bij Soulwax. Dat maakte hij vandaag zelf bekend op radiozender Studio Brussel.

Hoe lang Bent achter het drumstel van de electrorockband kruipt, is niet bekend. "Voor zolang het kan", klonk het bij Van Looy. Morgen vertrket hij samen met de broertjes Dewaele op tournee naar Korea en Japan. Daarna gaat Soulwax een nieuwe plaat opnemen.

Zijn eigen groep Das Pop wordt niet stopgezet. "Het is wonderwel gelukt om de twee op elkaar af te stemmen", aldus nog Van Looy.

Bent Van Looy is al twee weken aan het repeteren met de band. "Ik had al even geen drums meer gespeeld en moest opnieuw door de fase van blaren op de handen. Maar nu ben ik er helemaal klaar voor." (br.hln)


11-08-2012 om 20:44 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Madonna breekt een lans voor Russische holebigemeenschap

Madonna breekt een lans voor Russische holebigemeenschap


http://oi49.tinypic.com/2yv7zgw.jpg


De Amerikaanse popdiva Madonna heeft tijdens een optreden in Sint-Petersburg haar steun betuigd aan de Russische holebi's. Ze riep het publiek op "liefde" te tonen voor de holebigemeenschap. Eerder deze week vroeg Madonna in Moskou de vrijlating van de leden van punkband Pussy Riot.

"Iedereen verdient liefde", zei Madonna aan de 25.000 toeschouwers. "Toon jullie liefde en waardering voor de holebigemeenschap." Madonna liet voor aanvang van het concert roze armbanden uitdelen aan het publiek.

In maart beloofde de popster al op Facebook dat ze tijdens haar optredens in Rusland zich zou uitspreken tegen een nieuwe wet die "homoseksuele propaganda" verbiedt.

Eerder deze week vroeg Madonna in Moskou de vrijlating van de leden van Pussy Riot. De drie vrouwelijke groepsleden riskeren drie jaar cel nadat ze tijdens een protestactie, een 'punkgebed', uithaalden naar president Vladimir Poetin.

De Russische vicepremier en voormalig ambassadeur bij de Navo Dmitri Rogozin kon die oproep niet echt smaken. Op Twitter maakte hij Madonna uit voor "moraliserende slet". (br.hln)


11-08-2012 om 20:20 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
10-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Indrukwekkende eighties-revival op Lokerse Feesten

Indrukwekkende eighties-revival op Lokerse Feesten

http://oi46.tinypic.com/zldh78.jpg
The Specials

Zwarte jekkers werden gestreken en puntschoenen geslepen voor de zevende dag van de Lokerse Feesten, waar donderdag vier bands stonden die in de late jaren '70 en vroege jaren '80 aan hun carrière begonnen. Vooral Public Image Ltd - rond Sex Pistol John Lydon - en The Specials toonden dat 'oud' heus geen synoniem moet zijn voor 'versleten'.

Dat vier bands nadrukkelijk refereerden naar de periode waarin ska en (post-)punk hoogtij vierden, was aan het begin van de zonnige avond al duidelijk te merken. Naast het reguliere festivalpubliek telden we opvallend veel punks, skins en in zwart-wit gestopte ska-fans. Die kregen vroeg op de avond Luc Van Acker te zien, bekend van onder meer Arbeid Adelt en Revolting Cocks maar hier met solowerk, namelijk zijn belpopklassieker 'The Ship' uit 1984. Van Acker haalde voor de uitvoering van die plaat een boot op het podium, toepasselijk voor een festival dat op de Grote Kaai plaatsvindt.

Daarmee was de Belgische inbreng al vroeg voorbij, want de rest van de avond kleurde volledig Brits. De eerste delegatie kwam uit Liverpool. Echo and The Bunnymen werden in de vroege eighties wel als een van de vaandeldragers van de newwave gezien, dertig jaar later hoor je toch klassieke en mooi gearrangeerde popsongs - het is te merken dat Ian McCulloch en zijn band hetzelfde drinkwater kregen als Lennon en McCartney. 

Een mak publiek (zeven dagen feest, dat laat zich voelen) zag de groep furieus starten met 'Rescue', en ook 'Bring On the Dancing Horses' - waarin de groep nadrukkelijk maar tevergeefs naar respons hengelde - bleek alweer onverwoestbaar. Na een halfuur besloot de groep om 'in sync' met het publiek een paar versnellingen lager te schakelen en dreigde de set in verveling te verzanden. Een heel mooi 'The Killing Moon' en 'Lips like Sugar' wisten op het einde het concert nog te redden. Echo and The Bunnymen boeiden in Lokeren dus niet over de hele lijn, maar hun concert bracht genoeg mooie momenten om een ontgoocheling af te wenden.

De sneer, de staar
Over naar Public Image Ltd. dan - PiL voor de vrienden - de band die John 'Johnny Rotten' Lydon na de split van de Sex Pistols uit de grond stampte. PiL zette van bij de eerste noot de toon door te openen met 'Albatross', een groovy lap geweldige herrie uit de postpunkklassieker 'Metal Box'.

Lydon, die op zijn 56ste wat meer kilo's en wat meer tanden telt dan in zijn Pistols-tijd, toonde zich enorm in zijn sas als performer. De venijinige staar, de door merg en been snijdende sneer en de sarcastische operkingen: in Lokeren bracht hij het allemaal mee, en snapte iedereen weer waarom John Lydon een van dé iconische smoelen van de moderne muziek is. Niet dat het hele publiek hier wild van werd - PiL maakt geen gemakkelijke of aangename muziek, en her en der zag je mensen schouderophalend richting toog of hamburgertent slenteren - maar wat de groep bracht was nooit oninteressant, en vaak zonder meer indrukwekkend.

Gitarist Lu Edmonds deed zijn best om nog maniakaler te lijken dan zijn frontman, en de ritmesectie gooide flink wat reggae in de mix, waarmee ze oude dancefloorfillers als 'Death Disco' of 'This Is Not a Love Song' ook live op de benen lieten mikken. Niemand die zich nog de schabouwelijke snertvertoning herinnerde die Lydon hier enkele jaren geleden met de Sex Pistols bracht. PiL is duidelijk de groep waaraan hij zijn hart heeft verpand. De groep sloot af met 'Open Up', geen PiL-song maar een  clubhit die Lydon samen met Leftfield scoorde. Public Image Ltd. zal altijd wel een groep blijven die niemand onberoerd laat: ze hebben vast evenveel haters als fans. Maar na dit concert ben je toch geneigd om die laatste groep gelijk te geven.

Publiek eindelijk wakker
Ook The Specials leken dat te denken: zij droegen hun hit 'A Message to You, Rudy' op aan 'original punk' John Lydon. De skaformatie uit Coventry beeldde overtuigend de uitdrukking 'meteen de beuk erin' uit. De groep startte met het onverwoestbare 'Gangsters' en gooide er 'Do the Dog' en '(Dawning of a) New Era' tegenaan, nummers uit hun debuut waarmee ze in 1979 samen met Madness voor een ware ska-revival zorgden.

De Lokerse Feesten liepen er niet voor vol - je kon probleemloos tot helemaal vooraan aan het podium raken - maar de eerste rijen gingen wel heel hard aan het feest. Geweldige ambiance vooraan, voor een groep die we alvast willen nomineren als 'meest stijlvolle festivalact van het concertseizoen.' Zangers Terry Hall en Lynval Golding deden een gooi naar respectievelijk het wereldrecord 'zorgelijk kijken' en 'gevaarlijk in de camera staren' en wisten zich gesteund door een even enthousiaste als uitgebreide backing band. Bij momenten stonden The Specials met z'n dertienen op het podium, wat tot knappe versies van onder meer 'Ghost Town', 'Monkey Man', 'Stereotype' en uiteraard 'Too Much Too Young' leidde.

The Specials schrijven dan wel over racisme, drankverslaving, zinloos geweld en tienerzwangerschappen, als ze je lokale 'ghost town' aandoen wordt er vooral gefeest. Of zoals ze het zelf zongen op het einde van hun concert: 'Enjoy yourself, it's later than you think.' (br.hln - foto getty)


10-08-2012 om 12:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sluitingsceremonie wordt reis door Britse popgeschiedenis

Sluitingsceremonie wordt reis door Britse popgeschiedenis


http://oi50.tinypic.com/2q9e1w0.jpg


Producent van de sluitingsceremonie op de Olympische Spelen David Arnold onthulde de plannen voor de show in de Britse krant 'Daily Telegraph'. De wereld zal meegenomen worden in een reis door de Britse popgeschiedenis.

De producent van de sluitingsceremonie David Arnold is als componist van de muziek van vijf James Bond-films een echte muziekkenner. Niet toevallig dat de ceremonie op de Spelen dan ook rond muziek zal draaien. "We hebben geprobeerd iets te maken waarin iedereen dingen kan vinden waarvan je zegt: dat zijn wij, dat is Groot-Brittanië", spreekt Arnold vol lof.

Op de geruchten dat Paul McCartney en Adele het beste van zichzelf komen geven antwoordde de producent dat ze angstaanjagend nauwkeurig zijn. Maar dat Kate Bush haar zangtalent zal bovenhalen in het olympisch stadion dat wil Arnold niet gezegd hebben.

Wat we wel zeker weten is dat The Who, Muse en George Michael zullen optreden. Het thema draagt de naam 'A Symphony of British Music' en zal zondagavond te bewonderen zijn vanaf 22 uur Belgische tijd.


10-08-2012 om 12:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad Pitt en Angelina Jolie trouwen dit weekend

"Brad Pitt en Angelina Jolie trouwen dit weekend"

http://oi50.tinypic.com/nx1j7r.jpgAls we verschillende Franse media mogen geloven, geven Brad Pitt en Angelina Jolie nu zaterdag elkaar hun jawoord.

Het Hollywoodkoppel zou een intieme ceremonie plannen nabij hun Franse optrekje Château Miraval. Volgens het Franse televisiestation France 3 zouden ze na de plechtigheid doorreizen naar India om er ten overstaan van boeddhistische monniken nogmaals in het huwelijk treden.

Geruchten dat 'Brangelina' deze zomer zou trouwen, doen al maanden de ronde. Het acteurskoppel, dat al zeven jaar samen is, kondigde in april de verloving aan. Pitt en Jolie wilden aanvankelijk hun bruiloft uitstellen tot het homohuwelijk in de Verenigde Staten werd gelegaliseerd, maar mede onder druk van hun kinderen gingen ze overstag.

Is het burgemeester Michael Latz die de eer krijgt het huwelijk van het jaar te voltrekken? "Daar kan en mag ik niet op antwoorden. Maar als Brad en Angelina officieel in Frankrijk willen trouwen, moeten ze daarvoor wel papieren komen tekenen op mijn gemeentehuis. Als ze louter ceremonieel zouden trouwen op hun kasteel, dan hebben ze mijn diensten niet nodig. Maar ik herhaal, ik wil hier niet te veel over kwijt", antwoordde de man geheimzinnig.

Of ze straks effectief trouwen in Correns, het dorpje waar hun kasteel Miraval gelegen is, valt dus af te wachten. Wel is duidelijk dat het showbizzkoppel deze week in de Provence zal neerstrijken. "Ze hebben al drie avondjes gereserveerd in hun favoriete restaurant", liet een loslippige inwoner weten. (br.hln)


09-08-2012 om 22:05 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga doet het graag op het strand

Lady Gaga doet het graag op het strand


http://oi49.tinypic.com/2ywd544.jpg


Lady Gaga mag dan overal in de kijker lopen, ze leeft nog altijd als een vrije geest en mag zich graag een tikkeltje overantwoordelijk gedragen. Dat uit zich onder meer met een potje seks op het strand.

"Ik voel me graag een beetje onverantwoordelijk en gedraag me graag als een negentienjarige. Ik ben een volslagen vrije geest en dus vind ik nog de tijd om 's nachts te vrijen op het strand als er niemand in de buurt is. Of ik ga naar een bar waar ik me laveloos drink en topless dans. Niemand ziet dat ooit, want ik heb supergoeie vrienden die ervoor zorgen dat ik me gedraag indien ik zou kunnen betrapt worden", verklaart Gaga in de Amerikaanse Vogue.

Gaga kocht vorig jaar een enorm landgoed op het eiland Martha's Vineyard. Mét privéstrand. (br.hln)


09-08-2012 om 16:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex Amy Winehouse in coma na drank- en drugmarathon

Ex Amy Winehouse in coma na drank- en drugmarathon


http://oi47.tinypic.com/fc1a4j.jpg


Blake Fielder-Civil, de man die twee jaar met Amy Winehouse getrouwd was en haar aan de hard drugs zou hebben geholpen, wordt kunstmatig in leven gehouden na een drank-en drugsmarathon.

Sarah Aspin, de moeder van zijn 15 maanden oude zoontje, trof Fielder-Civil (30) stikkend in bed aan en bracht hem met orgaanfalen naar een ziekenhuis in Dewsbury.

"De dokters hebben hem in een coma gebracht om het te helpen. Ik bid dat hij het overleeft maar ik moet er me op voorbereiden dat hij nooit meer ontwaakt", verklaart Aspin aan The Sun. "Na drie kwartier lieten ze me binnen om zijn hand vast te houden. Later kwam ik erachter dat ze dat deden omdat ze dachten dat hij zou sterven".

Voorts verklaarde Aspin dat Fielder-Civil waggelend en brabbelend was thuisgekomen met een vriend en dat ze hem de volgende ochtend aantrof in bed, stikkend in zijn braaksel.

De artsen sluiten permanente hersenschade niet uit. Fielder-Civil had zijn tong ingeslikt en zijn linkerlong weigerde dienst.

Blake Fielder-Civil was de grote liefde van Amy Winehouse, die in juli vorig jaar overleed aan alcoholvergiftiging. Winehouse en Fielder-Civil trouwden in mei 2007. Hij belandde in de gevangenis wegens afpersing met geweld, de twee scheidden in juli 2009. (br.hln)


09-08-2012 om 12:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Details van Natalie Portmans hippiehuwelijk lekken uit

Details van Natalie Portmans hippiehuwelijk lekken uit


http://oi49.tinypic.com/24q3i9v.jpg


De Amerikaans-Israëlische actrice Natalie Portman is er zaterdag in geslaagd om zonder teveel persaandacht te trouwen met choreograaf Benjamin Millepied in de Big Sur (Californië). Maar nu beginnen er toch details van de ceremonie en het feest uit te lekken.

De 31-jarige Natalie Portman werd geboren in Jeruzalem en is joodse. Ze trouwde dan ook volgens de traditie onder een choepa waarachter de oceaan lag te blinken. Tijdens de ceremonie droeg het koppel een joodse gebedssjaal en op het einde werd glas op de grond gegooid terwijl de gasten "Mazel Tov!" riepen.

Maar er was ook aandacht voor de Franse afkomst van de 35-jarige Millepied. Zo aten de gasten makarons in plaats van huwelijkstaart en verlieten ze het feest met zakjes bloemenzaad waarop 'Merci' geschreven stond. Dat weet het magazine People. Al het eten dat geserveerd werd, was op vraag van Portman veganistisch. De dj speelde hiphop tot 2.30 uur. De bloemen die gebruikt werden, waren afkomstig uit de streek.

Er waren zestig tot honderd gasten aanwezig, waaronder acteur Macaulay Culkin, nieuwsanker Diane Sawyer en actrice Rashida Jones. De grote afwezige was Mila Kunis, Portmans tegenspeelster in 'Black Swan'.

Volgens de Amerikaanse pers zijn er drie scenario's waarom Kunis niet op het huwelijk aanwezig was. Ofwel koos ze er zelf voor om niet te komen omdat Macaulay Culkin, haar ex, er zou zijn. Ofwel heeft Portman zelf gekozen tussen Kunis en Culkin. Ofwel was Kunis gewoonweg niet uitgenodigd op het intieme feest.(br.hln)

Bekijk hier enkele foto's van het huwelijk.


09-08-2012 om 12:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Platenhoes Pink Floyd tot leven gewekt in Oostende

Platenhoes Pink Floyd tot leven gewekt in Oostende

http://oi46.tinypic.com/35kj3t3.jpg


In Oostende wordt nabij Fort Napoleon een beroemde platenhoes van de band Pink Floyd tot leven gewekt: 150 bedden op het strand moeten de cover van het album "A Momentary Lapse of Reason" uitbeelden. De bedden zullen ook gebruikt worden voor 150 mensen die een nachtje onder de sterrenhemel willen doorbrengen.

In Fort Napoleon loopt momenteel voor de eerste keer in België een overzichtsexpositie van de Britse designer Storm Thorgerson. Thorgerson ontwierp tal van albumhoezen voor onder meer de Belgische band Goose, The Mars Volta, Led Zeppelin maar ook voor Pink Floyd.

Eén van die hoezen bracht organisator Jan Mortelmans op het idee om een setting te creëren op het Oostendse strand. "Met 150 bedden hebben we geprobeerd om de hoes te doen herleven", duidt Mortelmans. "Dat past uiteraard bij de lopende tentoonstelling."

Daarnaast konden 150 mensen een nachtje in een van de bedden winnen. Zij krijgen morgenochtend ontbijt op het strand. Vanavond is er nog een klein optreden voorzien en wordt een documentaire van de legendarische band vertoond. (br.hln - foto photonews)


09-08-2012 om 11:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Als je memorie harmonie begint te zingen: The Beach Boys verbluffen Lokeren

Als je memorie harmonie begint te zingen: The Beach Boys verbluffen Lokeren

Klik op de foto om ' Good Vibrations ' te beluisteren


Kunnen zeventigers zonder zielig te zijn liedjes zingen over 'California Girls' die hun hormonen een halve eeuw geleden op hol lieten slaan, over auto's die inmiddels oldtimers zijn en over surfplanken die in de garage stof liggen vergaren? Die vraag hield gsiteravond slechts een deel van het publiek op de eerste uitverkochte avond van de Lokerse Feesten bezig: de sceptici die nog niet overtuigd waren van de betoverende stemmenpracht en de magistrale muziek die The Beach Boys quasi-achteloos uit de mouwen van hun Hawaïhemden schudden. Met bravoure pakten ze binnen het kwartier iedereen bij het nekvel en losten hun greep pas twee uur en 31 songs later: oud en jong liet zich inpakken door de magie van een muzikale erfenis die de sixties aan de Amerikaanse Westkust tot leven wekt. Geriatrische genialiteit in tijdloze en superieure pop die je muzikaal geheugen harmonieën laat zingen. Als u iets kent dat beter in staat is een gevoel van gelukzaligheid op te wekken, mag u het ons laten weten.

De '50th Anniversary Reunion Tour' is de eerste sinds 1965 waarvoor Brian Wilson, het weliswaar door drugs en jarenlange mentale problemen gehavende brein achter de muziek, zich volop engageerde. De overlevende Beach Boys - Wilson, Mike Love, Al Jardine, Bruce Johnston en David Marks - zetten hun vetes en rechtszaken aan de kant om misschien een laatste keer de wereld te verbluffen met hun onovertroffen klassieke pop. Met 'That's Why God Made The Radio' gooiden ze er zelfs een nieuw en prachtig album tegenaan.

Vertrouwd, hemels
Meer dan vijftig jaar is het geleden dat broers Brian, Carl en Dennis Wilson, hun neef Mike Love en schoolkameraad Al Jardine in het Californische Hawthorne hun bandje oprichtten. Hun nalatenschap weerklinkt vandaag zo vertrouwd als Coca-Cola smaakt en is zo hemels als je eerste kus. Op haar tong gebeten? Neem dan de tweede.
 
Voor alle generaties
Meer dan twee songs hadden ze niet nodig, toepasselijke opener 'Do It Again' en 'Little Honda', om de twijfelaars en sceptici te doen overhellen naar goedkeurend geknik. Tien minuten later, met de dubbelslag 'Surfin' Safari' en 'Surfer Girl', zag ik mijn achttienjarige aan dubstep verslingerde zoon heupwiegen. Bingo! De hoge falsetstem nam gitarist Jeff Foskett voor zijn rekening, hij zingt ook lead in 'Don't Worry Baby', waarna Love 'Little Deuce Coupe' aankondigt als 'one of those automotive classics'. In vijfde versnelling komt daar '409' achteraan, 'I Get Around' doet het hele plein meezingen.

Brian Wilsons grijns
Al die tijd zit Brian Wilson achter zijn witte vleugel schijnbaar onbewogen en timide de zaak te volgen, laat hij bij momenten de armen werkloos bengelen en schijnt hij van de wereld. Maar vergis je niet: de man die rock-'n'-roll uithuwelijkte aan doo-wop en jazzy stemharmonieën en ontelbare akkoordwisselingen in drie minuten samenbalde is bij de pinken en geniet van zijn creaties. Dat blijkt wanneer hij breeduit naar de voorste rijen grijnst tijdens 'Wouldn't It Be Nice'. Dat zijn stem minder sprankelt dan vijftig jaar geleden stoort zelfs niet, je krijgt er een aandoenlijke schuchterheid voor in de plaats die hem in 'Sail On, Sailor' het stemtimbre van Randy Newman verleent.

Slijtage?
Of er dan geen spoor is van slijtage of reumatische ingehoudenheid? Vooreerst worden ze geruggesteund door een voortreffelijke band - met leden uit Wilsons tourband - die hen ook vocaal zonodig bijspringt. Leadzanger Mike Love mist soms wat slagkracht, maar de harmonieën in 'I Get Around', 'Good Vibrations' en het epische 'Heroes and Vilains' klinken ondanks hun complexiteit alsof ze hier en nu tot stand komen. Al Jardine, die onder meer 'Help Me Rhonda' voor zijn rekening neemt, getuigt van de meeste stemhygiëne. (br.hln)


08-08-2012 om 14:37 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'All you need is love' galmt door olympisch stadion

'All you need is love' galmt door olympisch stadion

Klik op de foto om het filmpje te bekijken

The Beatles are alive! Afgelopen zaterdag zong een volgepakt olympisch stadion het nummer 'All you need is love' uit volle borst mee. De sfeer zit duidelijk goed op de Spelen.

Diskwalificaties, doping en verdwijningen. Zaterdagavond verdwenen die woorden even op de Olympische Spelen. Tussen enkele atletiekfinales door zong het volledige stadion het legendarische nummer 'All you need is love' van de al even legendarische Beatles. De groep is al lang uit elkaar maar ze slagen er toch nog steeds in om supporters uit verscheidene landen bij elkaar te brengen.

Het is niet toevallig dat dit gebeurde op zaterdag want de Britten waren namelijk goedgeluimd. In een tijdsspanne van nog geen drie kwartier behaalde het thuisland dankzij Mo Farah, Jessica Ennis en Greg Rutherford drie gouden medailles in het atletiek. Niet voor niets dat de Britse pers zaterdag bestempelde als 'Super Saturday'. (br.hln)


08-08-2012 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole en Hugo nemen 41 jaar later een nieuwe clip op voor 'Goeiemorgen Morgen'

Nicole en Hugo nemen 41 jaar later een nieuwe clip op voor 'Goeiemorgen Morgen'

Klik op de foto om ze te beluisteren

Sinds ze elkaar in 1970 leerden kennen zijn Nicole & Hugo al meer dan 42 jaar een onafscheidelijk koppel dat werkelijk alles in het leven met elkaar deelt. Ondanks hun vele avonturen, verhalen en successen hebben ze pas recentelijk hun allereerste echte videoclip (zie video boven) opgenomen.

Een paar weken geleden zijn Nicole & Hugo naar Blankenberge getrokken om daar een nieuwe, eerste clip in te blikken voor 'Goeiemorgen Morgen 2012'. "Het was voor ons toch wel een bijzonder ervaring. We hebben 41 jaar geleden, toen we met 'Goeiemorgen Morgen' deelnamen aan Canzonissima een eerste videoclip tussen haakjes opgenomen. Het waren beelden die de toenmalige vrt gedraaid heeft in een station en in die tijd was dat al heel bijzonder. Buiten het programma is er niet zo veel gedaan met de beelden, ze zijn pas drie jaar geleden opgedoken op het internet met dank trouwens aan André Vermeulen die er destijds ook bij betrokken was", zegt Hugo van Nicole & Hugo.

Ruim 41 jaar nadat de eerste keer 'Goeiemorgen Morgen' uitkwam is er anno 2012 een nieuwe versie opgenomen en uitgebracht van het liedje. Aanleiding was de Nederlandse interesse van 3FM ochtend-dj Giel Beelen. "Wij wisten het zelf niet maar blijkbaar speelt Giel en z'n collega elke ochtend in zijn populaire ochtendprogramma 'Goeiemorgen Morgen'. Hij vindt dat een bijzonder prettig ontwaak nummer. In juni zijn we te gast geweest bij Giel en zijn we daar werkelijk als koningen onthaald. Toen hebben we in overleg met de platenfirma CNR/Vlaamse Sterren besloten om een nieuwe versie op te nemen van 'Goeiemorgen Morgen 2012' en uit te brengen in Nederland. Omdat onze Vlaamse fans het nummer ook zo graag willen hebben, is de singel ook bij ons verschenen in de winkels en digitaal", besluit Nicole van Nicole & Hugo.  (br.hln)


07-08-2012 om 17:03 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
06-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mexicaanse zangeres Chavela Vargas (93) overleden

Mexicaanse zangeres Chavela Vargas (93) overleden

Klik op de foto om ' Piensa En Mi  ' te beluisteren


De Mexicaanse zangeres Chavela Vargas is op 93-jarige leeftijd overleden in een ziekenhuis in de Mexicaanse stad Cuernavaca. Chavela genoot wereldwijde bekendheid in de jaren '60 en '70.

Vargas was sinds maandag opgenomen op de dienst intensieve zorgen van het ziekenhuis, onder meer wegens hartproblemen.

Chavela Vargas, echte naam Isabel Vargas Lizano, werd in 1919 geboren in Costa Rica. Op jonge leeftijd verhuisde ze echter naar Mexico en verkreeg daarna de Mexicaanse nationaliteit.

Net als Edith Piaf, met wie ze vergeleken werd door de Spaanse filmregisseur Pedro Almodovar, begon ze haar zangcarrière op de straat.

Vargas dronk veel en gaf op latere leeftijd openlijk toe dat ze lesbisch was.


06-08-2012 om 21:20 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veel volk op vijftiende editie van Antwerpen Zingt

Veel volk op vijftiende editie van Antwerpen Zingt


http://oi48.tinypic.com/2q86g6u.jpg
 

De Gedempte Zuiderdokken in Antwerpen stonden gisterenavond boordevol zanglustigen voor de vijftiende editie van Antwerpen Zingt. Duizenden mensen zongen naar hartenlust bekende nummers mee als 'Bohemian rapsody', 'Vlaanderen boven', 'Hey Jude' en 'Thank you for the music'.

Het gratis meezingfeest ging om 18 uur van start met optredens van Filet d'Anvers en Wim Leys om het publiek in de juiste stemming te krijgen. Na die opwarmer was het tijd voor het grote werk en konden de zanglustigen onder begeleiding van een koor 37 nationale en internationale klassiekers meebrullen. Het wisselvallige weer kon de pret niet drukken.

"We hebben er bewust voor gekozen om terug naar de roots van Antwerpen Zingt te gaan. Er werden geen speciale gasten of acts ingelast, omdat we gemerkt hebben dat de mensen toch vooral zo veel mogelijk zélf willen zingen", zegt organisator Marc Dhollander.

Antwerpen Zingt ging vijftien jaar geleden met 1.200 toeschouwers van start in café Den Engel op de Grote Markt. Die locatie barstte al snel uit zijn voegen en daarom werd er uitgeweken naar de Gedempte Zuiderdokken waar ieder jaar 20.000 à 30.000 mensen komen meezingen. Het evenement groeide uit tot 'Vlaanderen Zingt' en wordt intussen al in 33 steden en gemeenten georganiseerd. Ook in Nederland kreeg het muziekevenement al bijval. (br.hln)


06-08-2012 om 13:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sekssymbool Marilyn Monroe stierf 50 jaar geleden

Sekssymbool Marilyn Monroe stierf 50 jaar geleden


http://oi45.tinypic.com/bgeiq8.jpg


Marilyn Monroe, het icoon bij uitstek van Hollywood en het archetype van de blonde glamourvamp, stierf 50 jaar geleden, maar haar legende leeft voort.

Marilyn was niet de eerste pin-up van Hollywood en ze was zelfs geen echte blondine. Maar met het strakke rode truitje op haar eerste foto's tot de naaktfoto's in Playboy en de opwaaiende plissérok boven de New Yorkse metro veroverde de jonge vrouw, aanvankelijk bekend als Norma Jean Baker, Amerika en de wereld.

Haar fratsen en huwelijken verhulden de vrij bescheiden lijst van haar films, maar haar imago van sekssymbool wordt nog steeds vereerd door popsterren, actrices en de modewereld. "Marilyn Monroe heeft een aura", zegt Goetz Grossmann, producent van een film over de actrice met de titel 'Blonde'. "Men kan niet ontsnappen aan Marilyn Monroe, het is een icoon." De filmster, die op de leeftijd van 36 jaar aan een overdosis barbituraten stierf, blijft bedwelmend, niet alleen voor Hollywood, dat onlangs de biografische film 'My Week with Marilyn' uitbracht, maar ook voor de wereld van de muziek en de mode.

De stylist Joe Zee schrijft in Elle.com dat de 'vamp' een inspiratie blijft voor modedefilés. Beroemdheden als de zangeres Taylor Swift of de actrice Scarlett Johansson meten zich regelmatig het imago van de mythe aan: diep decolleté, blonde lokken, strakke jurk. De actrice Lindsay Lohan verscheen in Playboy met een imitatie van de naaktfoto's die in 1953 in het blad gepubliceerd werden.

Die aantrekkingskracht intrigeert. Ook al schittert de actrice in films als 'Some like it hot' en enkele andere, haar Hollywoodcurriculum oogt mager. Ook is het onduidelijk of haar sexappeal een bewijs is van haar onafhankelijkheid of onderworpenheid.

Voor Lois Banner, die voor de nieuwe biografie 'Marilyn: The Passion and the Paradox' tekent, is het evident dat Marilyn de controle had over het gebruik van haar lichaam. "Ze heeft haar carrière gesmeed", zegt Banner. "Ze was erg slim. Ze wist wat ze deed en heeft risico's genomen. De kranten wilden een blonde vamp, ze heeft hen die gegeven."

Volgens de auteur speelde de actrice met vuur en verloor ze de controle slechts op het einde van haar leven, wanneer ze met de Kennedy's en de bende van Frank Sinatra omging. "Ze is met mannen naar bed gegaan om aan de top te geraken. Hebben ze haar gebruikt? Ja. Heeft ze hen gebruikt? Ja."  (br.hln - foto photo news)


05-08-2012 om 10:21 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stevie Wonder vraagt scheiding aan

Stevie Wonder vraagt scheiding aan

Klik op de foto om ' I Just Called To Say I Love You ' te beluisteren

Het Amerikaanse muziekicoon Stevie Wonder gaat scheiden van zijn vrouw Kai Millard Morris. De blinde zanger gaf als reden "onverzoenbare verschillen" op. Het stel zou al sinds oktober 2009 apart leven.

De 62-jarige Wonder diende de scheidingspapieren vandaag in na een huwelijk van elf jaar, hij vraagt co-ouderschap aan voor hun twee kinderen, Kailand en Mandla van 10 en 7 haar. De Motownster zou ermee instemmen zowel alimentatie voor zijn vrouw als de kinderen te betalen.

Hoewel de twee trouwden met een huwelijkscontract, zou een deel van zijn vergaarde fortuin verdeeld worden, maar kranten zeggen dat het exacte bedrag nog bepaald moet worden. (br.hln)


05-08-2012 om 10:17 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
04-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tientallen gewonden na instorten festivaltent door noodweer in Nederland

Tientallen gewonden na instorten festivaltent door noodweer in Nederland


http://oi47.tinypic.com/26vwn.jpg


In Steenwijkerwold in de Nederlandse provincie Overijssel zijn tientallen gewonden gevallen door het instorten van een feesttent op een festivalterrein. Er zijn geen zwaargewonden of doden. Dat meldde de politie zonet. Het festival is afgelast.

Na hevig noodweer stortte een feesttent op het festival Dicky Woodstock in. Daar zou vanavond onder andere Rowwen Hèze spelen. De leden van de band en hun medewerkers zijn ongedeerd.

Volgens ooggetuige Lisette Otte is het festivalterrein compleet afgesloten en rijden de hulpdiensten af en aan. Tien tot vijftien mensen zijn naar het ziekenhuis afgevoerd, veel anderen konden ter plekke worden behandeld volgens de organisatoren.

Volgens de meteorologen van Weeronline.nl kwam er vanavond een actieve bui over het festivalterrein. Voorafgaand aan de bui werd het gebied getroffen door een valwind, een verschijnsel dat vaker voorkomt bij hevige buien. In de buurt van Steenwijkerwold werden windstoten van 76 kilometer per uur gemeten, maar in de omgeving kan het mogelijk nog wat harder hebben gewaaid. (br.hln)04-08-2012 om 22:58 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selah Sue geeft 3 concerten bij heropening Leuvense concertzaal Het Depot

Selah Sue geeft 3 concerten bij heropening Leuvense concertzaal Het Depot

Klik op de foto om ' Valerie ' te beluisteren

Selah Sua concerteert naar aanleiding van de heropening van Het Depot op 16, 17 en 18 november in het vernieuwde gebouw van dit muziekcentrum op het Leuvense Martelarenplein. Het Depot sloot op 1 maart 2011 de deuren en week tijdelijk uit naar een locatie aan de Kapucijnenvoer. In de nieuwe concertzaal is plaats voor 800 mensen. Het gebouw omvat ook een ruime foyer, 3 repetitieruimtes, 3 leslokalen, een polyvalente ruimte en een audiolab.

Dat Het Depot voor Selah Sue koos om van de heropening "een historische gebeurtenis" te maken, is niet toevallig. De zangeres, die afkomstig is uit de omgeving van Leuven, werd enkele jaren terug immers ontdekt tijdens een van de Open Mic-avonden die Het Depot organiseerde. Sinds die avond in Het Depot verkocht Selah Sue al meer dan een half miljoen platen en speelde ze in Europa al voor tal van uitverkochte zalen. Na haar doorbraak is ze klaar om in het najaar de VS te veroveren.

De locatie aan het Martelarenplein betreft een voormalige bioscoop die Leuven in de tweede helft van de jaren negentig aankocht en in 2005 ter beschikking stelde van Het Depot, dat er jaarlijks een honderdtal concerten organiseert en circa 50.000 bezoekers over de vloer krijgt. Daarnaast heeft Het Depot ook een educatieve werking. De totale kost van de renovatiewerken bedraagt circa 5 miljoen euro waarvan de stad 2,7 miljoen euro voor haar rekening neemt, de Vlaamse Gemeenschap 1,3 miljoen euro, de provincie Vlaams-Brabant 150.000 euro en Het Depot de rest. (br.hln)


04-08-2012 om 11:31 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
03-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stone Roses brengen nieuw album uit

Stone Roses brengen nieuw album uit


http://oi47.tinypic.com/m8lim9.jpg


Voor het eerst in zestien jaar brengen Stone Roses volgend jaar een nieuw album uit. Ian Brown en John Squire wisselen naar verluidt al een jaar lang ideetjes uit en tijdens de repetities voor hun huidige reünietournee hebben ze al enkele nieuwe songs uitgeprobeerd. "Ze voelden dat de oude magie van het songschrijven nog intact is", aldus een bron uit het Roses-kamp.

Na hun zomertournee nemen Brown, Squire, Mani en Reni wat vrije tijd om daarna de studio in te gaan.

Nog deze week spelen Stone Roses voor Adidas in Londen. (br.hln)


03-08-2012 om 10:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Violiste School Is Cool verlaat band voor Argentijns lief

Violiste School Is Cool verlaat band voor Argentijns lief

Klik op de foto om ' The World Is Gonna End Tonight ' te beluisteren

Verrassend nieuws uit het Belgische muzieklandschap: het momenteel razend populaire School Is Cool heeft een vacature openstaan. Nele Paelinck, de violiste van de band, heeft immers laten weten dat ze het voor bekeken houdt. Ze verlaat de winnaar van Humo's Rock Rally 2010 en verruilt ons land voor Argentinië, waar haar vriend vandaan komt.

"Omdat die vanwege zijn diploma en administratieve beslommeringen in ons land niet aan de slag kan, trek ik naar ginder", vertelde Paelinck vanochtend op Studio Brussel. Zelf heeft ze nog geen vooruitzichten van wat ze in het Zuid-Amerikaanse land gaat uitrichten, maar ze wil alleszins in de muziek aan de slag blijven. Haar laatste optreden met School Is Cool vindt normaal gezien in september of oktober plaats, waarna ze definitief naar Buenos Aires verhuist. (br.hln)  foto www.thdk.be03-08-2012 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
02-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Warschau herdenkt opstand vlak voor concert Madonna

Warschau herdenkt opstand vlak voor concert Madonna


http://oi45.tinypic.com/20sdbtv.jpg

Voor de start van het concert van Madonna in Warschau is in het Nationaal Stadion een archieffilm van 2,5 minuten vertoond over de opstand van Warschau tegen de Duitse bezetter. De vertoning kwam er op vraag van het stadhuis van Warschau.

De opstand begon op 1 augustus 1944, 68 jaar geleden. Na 63 dagen hardnekkige strijd kapituleerden de opstandelingen die zowat 18.000 doden telden. Er sneuvelden ook 17.000 Duitse soldaten. Duizenden fans onthaalden de film met applaus, zo bericht het Poolse persagentschap PAP. Het concert begon met bijna een uur vertraging.

Een groep jonge katholieken had via internet meer dan 54.000 handtekeningen verzameld voor een petitie om het concert van de popdiva te annuleren. Volgens de groep valt het oeuvre van Madonna het katholieke geloof aan.  (br.hln - foto reuters)


02-08-2012 om 21:25 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Killing Joke-zanger Jaz Coleman al twee weken spoorloos

Killing Joke-zanger Jaz Coleman al twee weken spoorloos


http://oi47.tinypic.com/1128owx.jpg


Jaz Coleman (52), de frontman van Killing Joke, is vermist. Sinds 19 juli is niks meer van hem vernomen en de andere bandleden zeggen "bijzonder ongerust" te zijn. Coleman is één van de kleurijkste figuren in de rockscene, en ook één van de vreemdste.

Jeremy "Jaz" Coleman, de zoon van een Engelse vader en een Bengaalse moeder, was als kind bijzonder muzikaal begaafd. Hij studeerde piano en viool aan Cheltenham College, en zong tot zijn 17de in de koren van verschillende kathedralen.  In 1973 won hij de Rex Watson Cup at the Cheltenham International Festival of Music. En hoewel hij in het collectief geheugen zit als de man die 'Love like blood' zong, is dat aspect van zijn leven slecht het topje van de ijsberg.

Zo haalde Coleman een diploma muzikologie aan de unief in Leipzig, toen nog in de DDR, en studeerde hij aan het Cairo Conservatoire, waar hij een scriptie maakte over Arabische kwarttoonverdeling. Hij studeerde - dat beweert hij althans - drie jaar 'international banking' in Zwitserland. Wat wel zeker klopt is dat hij een gewijd priester is, maar dan een occulte, en dat hij een kerk heeft in Nieuw-Zeeland.

Killing Joke al niet meteen de geschiedenisboeken ingaan als één van de grootste bands, maar het is wel een hele invloedrijke. Samen met Pere Ubu en Chrome zijn ze de uitvinders van industrial rock en industrial metal.

In 1982 besloot Coleman zijn boeltje te pakken en te verhuizen naar IJsland, omdat hij geloofde dat er een nucleaire holocaust zou plaatsvinden. Toen ik in 1986 Coleman interviewde naar aanleiding van de nieuwe Killing Joke-plaat 'Brighter than a thousand suns', praatte de man een uur lang over hoe de wereld zou eindigen zoals aangekondigd in de Bhagavad Gita. Hij geloofde toen ook al dat er al eens een nucleaire oorlog op aarde was geweest die de beschaving had weggevaagd. De jongste tien jaar is hij een aanhanger geworden van de rosicruciaanse principes, gaf hij lezingen over dingen zoals antizwaartekracht in prehistorische beschavingen.

In het begin van de jaren tachtig hernam hij ook zijn klassieke muziekstudies. Met succes. Hij heeft ondertussen gewerkt met sommige van de belangrijkste orkesten in de wereld en werd door Klaus Tennstedt omschreven als de "nieuwe Mahler". En daar houdt het niet op: Coleman heeft Tsjechische folkmuziek gemaakt, Arabische muziek en zelfs een symphonie geschreven voor Maori-koren.

Coleman heeft in Nieuw-Zeeland een tweede thuis gevonden en heeft ook, naast de Britse, de Nieuw-Zeelandse nationaliteit. Hij heeft er geïnvesteerd in ecologische vakantiedorpen. De man heeft ook huizen in Zwitserland en Praag.

In 2010 werd hij Chevalier des Arts et des Lettres gemaakt door de Franse minister van cultuur. Aan zijn verdwijning gaat een bizarre rel vooraf. Het laatste teken van leven dat Coleman liet, was een post op Facebook, waarin hij ferm uithaalde naar The Mission en The Cult, twee bands met wie Killing Joke het komend najaar op tour zou gaan. Hij zei ook meteen dat al die optredens gecancelled waren.

Tot grote consternatie van de ander Killing Joke-leden, die van niks wisten en ondertussen zich verontschuldigd hebben voor de uitspraken en die ook lieten weten dat de optredens wel zullen doorgaan. Alleen, toen bleek dat Jaz Coleman van de aardbodem was verdwenen.

Nu, bijna twee weken later, komt er een oproep met de vraag of iedereen die nog een teken van leven van Coleman heeft opgevangen, zich wil melden. "We are all concerned about our missing singer's welfare." (br.hln)


02-08-2012 om 10:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw doet haar behoefte op mainstage Tomorrowland

Vrouw doet haar behoefte op mainstage Tomorrowland


http://oi47.tinypic.com/33dibdk.jpg


Dat de sanitaire voorzieningen op een festival vaak te wensen overlaten, is iedereen het over eens. Lange wachtrijen, besmeurde vloeren, te weinig wc-papier, onaangename geurtjes: het is vaak geen pretje. Bovendien kost een toilletbezoek al snel een halfuur van uw tijd en u wil natuurlijk zo weinig mogelijk missen.

Dat moet deze dame tijdens de voorbije editie van Tomorrowland blijkbaar ook gedacht hebben toen ze besloot haar behoefte te doen op de mainstage. Zonder schaamte nestelt ze zich in het gras en laat ze haar slipje zakken. Nadien zet ze zich recht en loopt ze verder alsof er niets gebeurd is. De omstaanders blijven verbouwereerd achter.

Bekijk hier de video.


01-08-2012 om 22:06 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marilyn Monroe kon meer dan sexy kijken

Marilyn Monroe kon meer dan sexy kijken


http://oi49.tinypic.com/or40hi.jpg


Zondag is het exact vijftig jaar geleden dat de legendarische actrice Marilyn Monroe op 36-jarige leeftijd overleed aan een overdosis pillen. Dankzij haar sexy, blonde look groeide ze uit van het meisje met de moeilijke jeugd tot een van de grootste sterren van Hollywood. Toch worden haar acteerpresaties onderschat volgens Leendert de Jong van het Filmhuis in Den Haag: "Marilyn kon meer dan alleen een pruillipje trekken en sexy kijken."

Marilyn heeft een grote invloed uitgeoefend op de filmwereld. Al werd ze vooral bekend dankzij haar imago als archetype dom blondje. "Ze wist dat ze dankzij dat imago veel rollen kreeg die haar succesvol maakten. Ze heeft het domme blondje wereldberoemd gemaakt, hoewel ze zich ook vurig tegen dat stereotype verzette", aldus De Jong die met het programma Hollywood Blondes stilstaat bij haar dood.

Maar Marilyn was natuurlijk in de eerste plaats een actrice en die kwaliteiten worden volgens De Jong onderschat: "Ze was zeker geen ijzeersterke actrice, maar kon meer dan alleen een pruillipje trekken en sexy kijken. Ze heeft een unieke en uiterst subtiele mimiek in haar gezicht, waardoor ze je betovert zodra zij op het doek verschijnt. Regisseurs maakten daar optimaal gebruik van door veel close-ups van haar te maken. Verder was ze sterk in het spelen van komische rollen, een moeilijk genre."

Al geeft de programmeur van het Filmhuis Den Haag toe dat haar filmrollen niet haar belangrijkste erfenis zijn, het zijn de legendarische fragmenten eruit die haar uiteindelijk tot een icoon gebombardeerd hebben. "Bijna niemand kent haar films nog. De opwaaiende jurk uit The Seven Year Itch (1955) is daarentegen iconisch geworden." (br.hln)


01-08-2012 om 21:57 geschreven door artist lover


» Reageer (6)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 05-2019
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!