NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

30-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Guetta en vrouw Cathy stappen voor tweede keer in huwelijksbootje

David Guetta en vrouw Cathy stappen voor tweede keer in huwelijksbootje

Om David Guetta te beluisteren druk op de foto.


.

When love takes over... Dan hernieuw je net als David Guetta (44) en zijn lieftallige vrouw Cathy (45) je huwelijksgeloften. Zo beloofde het koppel, dat al meer dan twintig jaar lief en leed deelt, afgelopen dinsdag elkaar voor de tweede keer hun eeuwige trouw op het Spaanse partyeiland Ibiza.

Hoewel de Fransman er een enorm drukke agenda op nahoudt, lijkt hij zijn succesvolle carrière als dj perfect te kunnen combineren met zijn rol als echtgenoot. Om de eeuwige liefde voor zijn vrouw te bewijzen, gaf Guetta zijn Cathy exact twintig jaar na hun eerste huwelijk voor de tweede keer zijn jawoord. Als locatie voor hun romantische plechtigheid koos het stel, uiteraard, voor het Spaanse feesteiland Ibiza waar de dj met zijn 'F*ck me I'm famous'-set de boel regelmatig op stelten zet.

Niet in het lang, maar wel in het wit straalde Cathy in haar korte bruidsjurk. Haar lange, blonde lokken had ze, net zoals de vrouw van Vlaanderens meest geliefde dj Regi, losjes bij elkaar gebonden met een schattige witte diadeem. Met een prachtig boeket van witte rozen, maakte ze haar sprookjesoutfit compleet.

Ook Guetta hield het deftig voor de gelegenheid. Geen losse T-shirt met sportieve sneakers dus, maar wel een elegante smoking, inclusief zwart strikje. Opdat hun dag helemaal perfect zou zijn, waren uiteraard ook hun twee kinderen Tim en Angie van de partij.

Zouden de tortelduifjes het openingsnummer op het trouwfeest achteraf gedanst hebben op Guetta's monsterhit 'Love don't let me go'?

30-08-2012 om 14:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Will.i.am en Cheryl Cole betrokken in auto-ongeval

Will.i.am en Cheryl Cole betrokken in auto-ongeval

Om Will.i.am te beluisteren druk op de foto.


.

Will.i.am en zijn maatje Cheryl Cole zijn gisterenavond in Los Angeles betrokken geraakt in een auto-ongeluk nadat de 'Black Eyed Peas'-zanger met zijn Cadillac tegen een geparkeerde auto aanreed. Gelukkig kwamen de twee, die na een opnamesessie in de studio weer op weg waren naar huis, er met een bloedneus vanaf.

"Auto-ongelukken zijn geen pepmiddel... Ik ben blij dat we oké zijn", zo stelde Will kort na het accident zijn fans gerust op Twitter. Ook de Britse zangeres liet via de microblog weten dat ze beiden ongedeerd waren: "Maak je niet ongerust, met mij en Will is alles in orde, beloofd."

Volgens omstaanders werd de kleine botsing veroorzaakt nadat de airbag aan de kant van de besuutder plots openklapte en Wills zicht belemmerde. "Ze hadden allebei een bloedneus en minstens één airbag was opgengesprongen. Ze zagen er een beetje geschrokken uit, maar controleerden of ze niets ernstigs hadden overgehouden aan de botsing", vertelt een getuige in The Sun.

De 'This is Love'-zanger werd uiteindelijk met lichte verwondingen overgebracht naar een nabijgelegen ziekenhuis in LA. Even later stapte hij alweer naar buiten met een neksteun. Zijn maatje kreeg op de plaats van het ongeval verzorging. De zanger zal in zijn geldbeugel mogen tasten, want de geparkeerde auto waar hij met zijn Cadillac was tegengereden, kwam zwaar beschadigd uit de aanrijding.

30-08-2012 om 14:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onzekere Britney: "Te mooi? Blijf dan uit mijn buurt"

Onzekere Britney: "Te mooi? Blijf dan uit mijn buurt"

Om Britney te beluisteren druk op de foto.


.

Hoewel Britney Spears er de laatste maanden weer een pak beter uitziet dan tijdens haar diepste carrièredalletjes, lijkt de zangeres haar zelfzekerheid nog lang niet te hebben teruggevonden. Zo verbiedt de blondine alle mooie vrouwen die werken achter de schermen van de Amerikaanse X Factor, in haar buurt te komen.

La Spears, die zetelt in de jury van de talentenjacht, zou zelfs in haar contract hebben opgenomen dat ze niet omringd wil worden door knappe dames, zo meldt de Daily Star. "Britney heeft tijdens de onderhandelingen als voorwaarde gesteld dat ze backstage niet geconfronteerd wil worden met te mooie of te stijlvolle vrouwen", aldus een insider in het magazine.

Sterallures
Ondanks haar slabakkende carrière is de 30-jarige zangeres haar sterallures nog lang niet kwijt. Zo eist Britney van de programmamakers een garderobe vol jurken van Hervé Léger die al makkelijk 2500 euro per stuk kosten. Een leuk extraatje dus dat BitBit bovenop haar povere vergoeding van 15 miljoen dollar per seizoen in ontvangst mag nemen.

Britney zetelt dit jaar voor de eerste keer in de jury van de Amerikaanse X Factor naast sterren als Demi Lovato en Simon Cowell. Of ze na haar veeleisende verzoekjes volgend jaar nog mag terugkomen, is echter de vraag...

30-08-2012 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vtm ondertitelt vanaf maandag alle nieuwsuitzendingen

Vtm ondertitelt vanaf maandag alle nieuwsuitzendingen

http://oi50.tinypic.com/34448q9.jpg

Vanaf maandag 3 september worden alle nieuwsuitzendingen bij vtm voorzien van teletekstondertiteling. Dat meldt de commerciële tv-zender in een persbericht.

Naast de uitzending van 19.00 uur kunnen kijkers die dat wensen ook Het Nieuws van 13.00 en 17.45 uur met ondersteuning van live-ondertiteling volgen. Dat zal ook het geval zijn bij extra nieuwsuitzendingen en verkiezingsshows. De ondertitels kunnen opgevraagd worden via VTM Text pagina 888.

Anderstaligen
De ondertiteling van Het Nieuws is niet enkel een pluspunt voor de naar schatting 800.000 Vlamingen met gehoorproblemen. De service biedt ook anderstaligen extra ondersteuning om de Nederlandse taal beter te begrijpen, aldus vtm.

In september 2007 begon vtm met de live-ondertiteling van Het Nieuws om 19.00 uur via teletekst. Vijf jaar later gaat de zender alle nieuwsuitzendingen ondertitelen.

30-08-2012 om 14:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heidi Klum en Seal: van sprookjeshuwelijk naar vechtscheiding

Heidi Klum en Seal: van sprookjeshuwelijk naar vechtscheiding

Om Seal te beluisteren druk op de foto.


.

Toen Heidi Klum en Seal na zes jaar een punt zetten achter hun sprookjeshuwelijk, verzekerden de ex-geliefden dat hun liefdesbreuk in het belang van de kinderen liefdevol zou verlopen. Jammer genoeg ligt hun kroost nu aan de basis van de geschillen die ervoor zorgen dat de scheiding toch niet zo vlekkeloos verloopt als gehoopt.

Volgens de Amerikaanse showbizzwebsite RadarOnline kunnen de voormalige tortelduifjes het niet eens worden over een aantal belangrijke zaken. Zo wil het 38-jarige Duitse topmodel dolgraag het volledige hoederecht over hun vier kinderen, Leni (8) Henry (6), Johan (5) en Lou (2). Een eis waarop Seal, die evenveel tijd wil spenderen met zijn kroost, niet wil op ingaan.

Bezittingen
Daarnaast is de Britse soulzanger het oneens met zijn ex-vrouw die meent dat er geen gemeenschappelijke bezittingen moeten verdeeld worden. Met Heidi's vermogen van 70 miljoen dollar, tegenover de 15 miljoen dollar van Seal, staat er nochtans veel op het spel.

30-08-2012 om 14:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwangere Adele stiekem getrouwd?

Zwangere Adele stiekem getrouwd?

Klik op de foto om haar te beluisteren.


.

De Britse souldiva Adele is in het diepste geheim getrouwd met haar vriend én vader van haar ongeboren baby, Simon Konecki. Zo beweert althans het Amerikaanse magazine Life&Style. Reden voor de nieuwe geruchten? De opvallende blingbling gouden trouwring waarmee de zangeres onlangs gespot werd in Londen.

"Adele en Simon zijn erin geslaagd hun verrassend babynieuws heel lang geheim te houden, dus is het goed mogelijk dat de tortelduifjes ook stiekem in het huwelijksbootje zijn gestapt", vertelt een ingewijde aan het magazine. "Adele is een traditionele meid en kan niet wachten om deel uit te maken van een gezinnetje. Ze wil zich volledig focussen op haar baby en de man van wie ze houdt."

Volgens vrienden en familie schitterde Adele tijdens haar geheime huwelijksceremonie, zo weet MailOnline. "Ze zijn inderdaad getrouwd en ik was erbij. Het was een prachtige plechtigheid. Adele droeg een klassieke jurk en Simon zag er erg chiq en vrolijk uit", aldus een vriend aan de showbizzwebsite.

Pas in juni kondigde de 'Rolling in the deep'-zangeres haar zwangerschap aan via haar officiële website. Adele zou toen al meer dan zes maanden zwanger geweest zijn. Volgens bronnen bevalt de zangeres in september van haar eeste kindje, al werd dat nooit door Adele bevestigd. Haar vriend Simon, die eerder al eens getrouwd was met een styliste, heeft al een 5-jarige dochter.

Samen met Simon zal Adele hun ongeboren kindje opvoeden in hun liefdesnestje in het Engelse Sussex. "Adele verloor haar hart aan dat huis. Ze gaat het onmiddellijk kopen. Het is niet zo groot als het huurhuis dat ze nu hebben, maar het is een prachtige woning met een adembenemend zicht op de zee", vertelde een bron dicht bij het koppel.

30-08-2012 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duran Duran breekt wereldtournee af

Duran Duran breekt wereldtournee af

Klik op de foto om ' Save A Prayer ' te beluisteren

Wegens ziekte van hun toetsenist Nick Rhodes heeft de Britse popgroep Duran Duran zijn wereldtournee afgebroken.

Op zijn website meldde Duran Duran dat artsen de keyboardspeler met aandrang hebben aangeraden niet meer op te treden. Details over de ziekte zijn niet vrijgegeven.

Er sneuvel(d)en optredens in de VS en Canada. (br.hln)


30-08-2012 om 12:07 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
29-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Flauwe plezante verklaart Rihanna dood op Twitter

Flauwe plezante verklaart Rihanna dood op Twitter

Om Rihanna te bekijken druk op de foto.


.

Een flauwe plezante uit Frankrijk heeft afgelopen nacht een tweet de wereld ingestuurd waarin hij tot zijn spijt meldt dat de Amerikaanse zangeres Rihanna gestorven is. Desondanks werd het nieuwtje, dat uiteraard op één grote leugen berust, opgevist door verschillende Amerikaanse websites.

29-08-2012 om 19:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ashton Kutcher smeekt Demi Moore om scheiding"

"Ashton Kutcher smeekt Demi Moore om scheiding"

http://desmond.imageshack.us/Himg855/scaled.php?server=855&filename=mediaxll7.jpg&res=landing

Een radeloze Ashton Kutcher heeft zijn ex-vrouw Demi Moore (49) gesmeekt om hun scheiding eindelijk af te ronden. De 37-jarige acteur, die intussen dolverliefd is op zijn nieuwe vlam Mila Kunis, staat immers te springen om de huwelijksband met Demi, waarmee hij zeven jaar getrouwd was, te doorbreken. Zo meldt de entertainmentwebsite Showbizspy.

Ashton en Demi zetten in november vorig jaar een punt achter hun relatie, nadat de 'Two and a Half Men'-acteur zijn lieftallige vrouwtje vermoedelijk ontrouw was geweest. Als vrienden zijn de twee niet uit elkaar gegaan. Precies daarom is Demi vastberaden om het leven van haar ex-toyboy er niet makkelijker op te maken.

"Ashton heeft altijd gehoopt dat Demi de scheidingsaanvraag op haar eigen tempo zou indienen", vertelt een bron aan Showbizspy. "Hij wist dat ze het emotioneel verschrikkelijk moeilijk had met hun breuk en wilde haar daarom niet onnodig onder druk zetten. Intussen heeft hij haar echter gesmeekt om er eindelijk werk van te maken. Uiteraard wordt hij hierbij gepusht door Mila die het allesbehalve leuk vindt om in een relatie te zitten met een getrouwde man", gaat de bron verder.

Ondanks de herhaaldelijke smeekbedes van haar ex, is Demi echter niet van plan hem er zo makkelijk vanaf te maken. "Het was een slag in haar gezicht toen Ashton zijn hart verloor aan een vrouw die zoveel jonger is", besluit de ingewijde. "Ze is niet in de stemming om hem een pleziertje te doen."

29-08-2012 om 14:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slash betrapte zijn moeder en David Bowie samen naakt

Slash betrapte zijn moeder en David Bowie samen naakt

Om het filmpje te bekijken druk op de foto.


.

Slash heeft op de Australische radiozender Triple M een pikante onthulling gedaan over David Bowie, maar of de zanger hier blij mee is valt nog te bezien. De voormalig Guns N'Roses-gitarist heeft onthuld dat hij op zijn achtste jaar zijn moeder betrapte met Bowie. Beiden waren naakt toen de jonge Slash de kamer onverwacht binnenliep.

"De relatie van mijn moeder met David Bowie was in eerste instantie zakelijk", vertelt Slash. "Hij kwam altijd over de vloer en ze waren altijd met z'n tweeën. Ik heb ze eens naakt betrapt. Er was heel wat gaande, maar mijn visie op 8-jarige leeftijd was beperkt. Nu ik erop terugkijk weet ik precies wat er aan de hand was."

29-08-2012 om 14:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.R-Patz verkoopt stulpje in LA wegens "te veel herinneringen" aan K-Stew

R-Patz verkoopt stulpje in LA wegens "te veel herinneringen" aan K-Stew

http://desmond.imageshack.us/Himg823/scaled.php?server=823&filename=mediaxll5.jpg&res=landing

De gehoornde Robert Pattinson doet zijn huis in Los Angeles van de hand. De 26-jarige ster houdt aan het luxestulpje in Los Feliz - waarde: zo'n 5 miljoen euro - naar eigen zeggen "te veel herinneringen" over aan zijn ex, Kristen Stewart. De twee woonden bijna een jaar samen in de villa, tot uitkwam dat K-Stew vreemdging met regisseur Rupert Sanders.

Het was al bekend dat R-Patz zijn spullen en zichzelf uit het huis had gehaald, waar Stewart officieel nog altijd niet is uitgetrokken. De bevallige brunette woont de laatste tijd echter nu eens in Burbank dan weer bij haar ouders in de Woodland Hills van Los Angeles.

Het huis was ooit eigendom van ER-acteur Noah Wylie maar kwam vorig jaar in september in handen van Robert Pattinson. De villa staat op een stuk grond met een oppervlakte van meer dan 6.000 m² en heeft prachtige tuinen. Het telt onder meer een eigen filmzaal voor 150 mensen.

Na alle heisa rond de breuk van StewPat zouden de twee voormalige tortelduifjes inmiddels wel weer 'on speaking terms' zijn. Sommigen beweren zelfs dat er zeker een verzoening inzit. Robert zou geloven dat Kirsten werd verleid en dat zij oprecht veel spijt heeft. De arme stakker zou nog altijd dolverliefd zijn op zijn collega en, volgens insiders, "constant aan haar denken". Het koppel had een relatie van drie jaar toen ze elk hun eigen weg gingen na het in de pers breed uitgesmeerde overspel van Kristen. Wordt vervolgd.

29-08-2012 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HLN.be sprak met de hunks uit 'Awkward': "We krijgen enorm veel tweets uit België"

HLN.be sprak met de hunks uit 'Awkward': "We krijgen enorm veel tweets uit België"

http://desmond.imageshack.us/Himg31/scaled.php?server=31&filename=mediaxll4.jpg&res=landing

"Waar heeft 'Awkward' volgens jullie zijn succes aan te danken?"

Beau (Matty): "Ik denk dat dit heel veel heeft te maken met het feit dat mensen zichzelf herkennen in personages. 'Awkward' probeert niet iets te zijn dat het niet is. Het is geen cliché tienerserietje waarvan er dertien in een dozijn zijn. Het heeft zijn eigen karakter en het is grappig."

Brett (Jake): "De scriptschrijvers kaarten serieuze problemen aan, maar ze slagen er keer op keer in om daar een grappige draai aan te geven. Ze durven de draak te steken met gevoelige onderwerpen en ze willen de kijker duidelijk maken dat er veel onnozele dingen bestaan die niet eens de moeite zijn om je energie aan te verkwisten. Ja, de serie draait om tieners die vanalles meemaken, maar het gaat wel altijd over dingen waar iedereen ervaring mee heeft. Zelfs mensen van veertig snappen precies wat deze tieners meemaken, omdat ze zelf ook ooit hetzelfde hebben meegemaakt."

Beau (Matty): "Ik herinner mij nog hoe ik mijn arm brak en iedereen dacht dat ik zelfmoord wilde plegen (verwijst naar de eerste aflevering van het eerste seizoen, nvdr.). Er is op dit moment ook geen enkele serie op tv die op 'Awkward' lijkt. Dat is misschien waarom het zoveel mensen aantrekt, omdat het uniek is."

Brett (Jake): "En van zodra het iets te serieus wordt, is er altijd wel een personage dat een of andere grap uithaalt."

29-08-2012 om 13:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karen van K3 tot tranen toe bewogen in 'Belgium's Got Talent'

Karen van K3 tot tranen toe bewogen in 'Belgium's Got Talent'

Om het filmpje te bekijken druk op de foto..

Overmorgen, vrijdag, gaat een nieuw seizoen van de talentenjacht 'Belgium's Got Talent' op vtm van start.

De elfjarige Karolien Goris uit het Limburgse Koersel kon de jury en in het bijzonder Karen van K3 tot tranen toe ontroeren met haar vertolking van Bob Dylans 'To Make You Feel My Love'.

29-08-2012 om 13:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LiLo niet meer welkom in hotel wegens schuld van 36.907 euro

LiLo niet meer welkom in hotel wegens schuld van 36.907 euro

http://desmond.imageshack.us/Himg40/scaled.php?server=40&filename=mediaxll3.jpg&res=landing

De eigenaars van het Chateau Marmont Hotel in Hollywood zijn wel een en ander gewend op het vlak van sterren en hun capriolen.

Jim Morrison mocht er graag het beest uithangen, John Belushi overleed er in '82 na een nacht vol drank en drugs en Sex Pistols sprongen er jaren later een tiental bedden stuk. Moet kunnen.

Maar Lindsay Lohan is niet meer welkom in het hotelcomplex op Sunset Boulevard. Ze heeft er immers een schuld van 46.350 dollar (36.907 euro) opgebouwd.

In juni en juli verbleef LiLo 47 dagen in het hotel, maar ondanks herhaalde aanmaningen heeft ze de rekening nooit vereffend.

Op 1 augustus werd ze eruitgezet. Ze had tot de middag om haar spullen te pakken. Voortaan mag ze zelfs de hippe bar van het hotel niet meer in. Uit de rekening die TMZ kon bemachtigen, blijkt dat LiLo geld uitgeeft als een zatte matroos.


- minibar voor de 47 dagen: 2.504 euro
- sigaretten: 546 euro (49 pakjes op 47 dagen)
- restaurant: 1.586 euro op 4 juli, plus 546 euro room service diezelfde dag

29-08-2012 om 13:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom deze Hulk de beste Hulk aller tijden is

Waarom deze Hulk de beste Hulk aller tijden is

http://desmond.imageshack.us/Himg824/scaled.php?server=824&filename=mediaxll2.jpg&res=landing

Ik heb tijdens een interview nog nooit zo vaak het woord 'cool' horen vallen. Marc Chu, hoofd animatie van ILM en verantwoordelijk voor de baanbrekende special effects uit onder andere 'Iron Man', 'Iron Man 2' en 'The Avengers', probeert me namelijk uit te leggen waarom de Hulk uit 'The Avengers' er beter dan ooit uitziet. Is deze Hulk, het iconische groene monster dat al vijftig jaar meegaat en al ontelbare keren opdook in strips, in tv-programma's en in films, écht de beste Hulk aller tijden? Leg dat maar eens uit, Chu!

"De visual effects verzorgen van een films zoals 'The Avengers' moet een enorm grote uitdaging zijn. Hoe kijk jij terug op dat avontuur?"

Marc Chu: "De Hulk was een gi-gan-tisch project. Wij waren allemaal bang dat het ons niet ging lukken! (lacht) We wisten van zodra we het contract getekend hadden, dat alles om de Hulk zou draaien. Zal hij realistisch genoeg worden? Gaan mensen hem 'geloven'? Ze hebben bij de vorige Hulken al gemengde reacties gekregen, dus we wisten op voorhand dat het publiek ook nu erg kritisch zou zijn. We hebben zoveel mogelijk ons best gedaan om van hem de beste Hulk te maken. Mark Ruffalo (Bruce Banner, The Hulk, nvdr) en Joss Whedon (de regisseur, nvdr) zijn voor de opnames van 'The Avengers' twee keer naar onze studio gekomen om meer te weten te komen over hoe deze Hulk er uit zou zien. Na de opnames zijn ze opnieuw naar hier gekomen om een kleine opnamesessie te doen. Ruffalo heeft toen alle scènes ingesproken waar de Hulk in voorkwam."

"Waarom waren die opnamesessies zo belangrijk voor jullie team?"

Marc Chu: "We hebben daar de gelaatsuitdrukkingen van de Hulk mee kunnen uitwerken. Dat was in mijn ogen een mijlpaal voor ons team. De mijlpaal daarvoor? Die hadden we met Davy Jones ('Pirates of the Caribbean', nvdr). Dat was een ander personage dat minder menselijk was, maar er wel ultrarealistisch uitzag. Toen 'Pirates of the Caribbean' uitkwam, wisten veel mensen niet of het nu om een acteur ging met protheses of om CG. De Hulk staat op dat gebied zelfs nog een stapje verder."

29-08-2012 om 13:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Cocaïne in hotelkamer blote prins Harry"

"Cocaïne in hotelkamer blote prins Harry"

http://desmond.imageshack.us/Himg827/scaled.php?server=827&filename=mediaxll1.jpg&res=landing

In de hotelkamer waar prins Harry naakt op de gevoelige plaat is vastgelegd werd cocaïne gesnoven. Dat verklapt een ooggetuige aan de Amerikaanse entertainmentwebsite Radar Online. De 27-jarige Britse prins vierde vorig weekeinde feest in Las Vegas, en zorgde voor opschudding toen er naaktfoto's van hem opdoken.

"Het ging er die avond wild aan toe op de hotelkamer van prins Harry", vertelt de bron. "Iedereen dronk alcohol en sommigen gebruikten drugs". Enkelen zouden voor het feest hallucinerende paddenstoelen hebben gebruikt, anderen hadden wiet gerookt. De bron heeft niet gezien of prins Harry ook drugs heeft gebruikt.

Volgens geruchten zijn er videobeelden van het feestje. Omdat er illegaal drugs werden gebruikt, zou niemand met beelden in zijn bezit willen dat die naar buiten komen. "Er is ook een video waarin Harry lol heeft met naakte meisjes", doet een tweede bron uit de doeken. "Er wordt stilletjes uitgezocht hoeveel de film waard is".

29-08-2012 om 13:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Hallyday ontslagen uit ziekenhuis

Johnny Hallyday ontslagen uit ziekenhuis

Om Johnny Hallyday te beluisteren druk op de foto.


.

De Franse zanger Johnny Hallyday is uit het ziekenhuis op het Caraïbische eiland Guadeloupe ontslagen. Dat deelt de kliniek in Pointe-à-Pitre vanavond mee. Eerst werd gesproken van hartproblemen, nu gaat het om een aanhoudende bronchitis.

De toestand van Hallyday zou stabiel zijn en een langer verblijf in het ziekenhuis daarom niet meer nodig. Zijn zoon David zei op Twitter dat het nieuws geruststellend is. Hallyday zal bijkomend onderzoek ondergaan in een kliniek op het naburige eiland Martinique.

29-08-2012 om 11:11 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
28-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tv-kok Sofie Dumont in verwachting van eerste kindje

Tv-kok Sofie Dumont in verwachting van eerste kindje

http://desmond.imageshack.us/Himg98/scaled.php?server=98&filename=mediaxll6.jpg&res=landing

Tv-kok Sofie Dumont en haar partner Wim verwachten binnenkort hun eerste kindje. Dat laat de versgebakken vtm'ster via haar werkgever weten.

"Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik dolgraag mama wou worden", zegt Dumont. "Nu het zover is, ben ik dan ook ontzettend verheugd op de komst van ons kleintje. En ja, het wordt druk voor mij, met mijn eigen restaurant 'Les Eleveurs' én volop opnames voor mijn gloednieuwe dagelijkse programma 'De Keuken Van Sofie' bij vtm. Maar het zijn allemaal zaken die ik met hart en ziel doe. Koken ontspant mij en ik geniet er nog elke dag van, dus mijn kindje zal alvast een ontspannen mama hebben... Aangezien ik vanaf eind augustus dagelijks bij vtm op het scherm te zien zal zijn, zal iedereen mijn buikje wel zien veranderen."

Wie Sofie Dumont vervangt in 'De Keuken van Sofie' tijdens haar bevallingsverlof wordt later bekendgemaakt.

28-08-2012 om 15:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie-lookalike valt taxichauffeur aan die seks weigert

Angelina Jolie-lookalike valt taxichauffeur aan die seks weigert

http://desmond.imageshack.us/Himg715/scaled.php?server=715&filename=mediaxll5.jpg&res=landing

Een Roemeense vrouw, die verbazingwekkend hard lijkt op de Amerikaanse actrice Angelina Jolie, is opgepakt nadat ze hard uithaalde naar de taxichauffeur die weigerde met haar in de koffer te duiken. Voor de politie tussenbeide kwam, had de bevallige Luminita Perijoc (30) de arme stakker al twee keer gedwongen tot seks. Hij moest haar ook oraal bevredigen.

Volgens taxichauffeur Nicolae Stan lokte de 30-jarige Angelina-lookalike hem met een list in haar appartement. Zo vroeg ze hem of hij haar tassen naar boven wilde dragen. Een verzoek waar de vriendelijke chauffeur uiteraard op inging. Eens aangekomen in het appartement, had de brunette echter andere plannen in gedachten en verplichtte ze de onschuldige man seks met haar te hebben.

Mes
"Ze was duidelijk niet gewend dat een man niet inging op haar voorstel, want toen ik weigerde, barstte ze uit in woede", vertelt de taxichauffeur aan de Daily Mail. "Ze zwaaide vervolgens met een mes in mijn richting en dwong me mijn kleren uit te trekken en met haar te vrijen", vervolgt de man, die na het incident met snijwonden naar het ziekenhuis werd gebracht.

Lokale ster
Nicolae wil het hele gebeuren het liefst zo snel mogelijk weer vergeten. "Het is verschrikkelijk. Ik ben de nieuwe plaatselijke ster, iedereen praat over mij." En alsof dat nog niet genoeg is, wordt de man sindsdien geplaagd door zijn vrienden die maar niet kunnen begrijpen dat hij het voorstel van zo'n knappe vrouw kon weigeren.  "Och, zij weten niet hoe het voelt om bedreigd te worden door een woeste vrouw die met een mes in je richting zwaait', verdedigt Nicolae zichzelf.

Medicatie
Volgens het politieonderzoek was de Roemeense tijdens haar bizarre geweldpleging mogelijk onder invloed van medicatie. Vrienden van de Angelina-lookalike vertelden aan de plaatselijke media dat Luminita een enorm grote fan is van de wereldberoemde Hollywoodactrice. Ze zou ook elke dag haar uiterste best doen om zo hard mogelijk te lijken op de 'Tomb Raider'-ster.

28-08-2012 om 15:50 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry als rosse vamp op cover van Frans magazine

Katy Perry als rosse vamp op cover van Frans magazine

http://desmond.imageshack.us/Himg717/scaled.php?server=717&filename=media4d.jpg&res=landing

Hemelsblauw, snoepjesroos, electroblauw of pikzwart, de haardos van Katy Perry heeft echt al-le kleurtjes al gehad. Voor een fotoshoot met het Franse modemagazine 'L'Officiel Paris' kregen de lokken van de 'Wide Awake'-zangeres nu ook een rosse make-over.

Katy zelf, die praktisch onherkenbaar is met haar nieuwe kleurtje, leek niet erg fan te zijn van het Venitiaanse blond. Na de shoot voor de septembereditie van het blad, schakelde de zangeres immers opnieuw over naar haar vertrouwde zwarte lokken.

Toch is het niet de eerste keer dat Perry plots met oranje lokken voor de dag komt. Zo liep de kleurbeurt van de zangeres vorige zomer al eens uit op een fiasco, waardoor ze uiteindelijk wekenlang ros moest blijven. "Als ik geen drie weken wacht, verlies ik ofwel al mijn haren ofwel moeten ze mijn haren kortwieken. Ach, het komt allemaal wel goed!", schreef een gerustgestelde Katy Perry toen op Twitter.

Wat vind jij van de vurige lokken van Katy Perry, hot or not?

28-08-2012 om 15:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 06-2019
 • 05-2019
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!