NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

29-02-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selah Sue speelt op 'Francofolies de Spa'

Selah Sue speelt op 'Francofolies de Spa'

Klik op de foto om ' This World ' te beluisteren

Laurent Voulzy, Thomas Dutronc en Jean-Louis Aubert zijn enkele van de headliners die dit jaar de affiche van het Waalse muziekfestival Francofolies in Spa sieren. Ook Selah Sue en acteur Hugh Laurie, beter bekend als 'dokter House', maken hun opwachting, melden de organisatoren. Het festival loopt van 18 tot 22 juli 2012.

Op het grote podium Pierre Rapsat worden van donderdag 19 tot zondag 22 juli concerten gehouden. Het programma voor de eerste dag ligt al vast met Kiss and Drive, gevolgd door Hugh Laurie die country-blues brengt, het Canadese Coeur de Pirate en Thomas Dutronc.
 
Op vrijdag 20 juli staat Selah Sue geprogrammeerd. De andere namen voor die dag zijn nog niet bekend. Laurent Voulzy treedt op zaterdag 21 juli op. Het festival wordt op 22 juli afgesloten door Jean-Louis Aubert.
 
Op het Francofou-podium, waar de concerten al op woensdag 18 juli starten, spelen onder anderen Shaka Ponk, Perry Rose, Eiffel, la Grande Sophie, Jali, Cali, Jean-Louis Murat, Claire Denamur en Emily Loizeau. In totaal gaat het om meer dan 250 concerten op diverse plaatsen.
29-02-2012 om 14:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Radiohead stelt nieuwe nummers voor bij start wereldtournee

Radiohead stelt nieuwe nummers voor bij start wereldtournee

Klik op de foto om ' Creep ' te beluisteren

Radiohead heeft maandagavond in Miami de aftrap gegeven van zijn wereldtournee. Thom Yorke en co puurden daarbij uiteraard uit hun laatste album 'The King Of Limbs', maar trakteerden hun fans ook op twee nieuwe nummers: 'Identikit' en 'Cut A Hole'.

De tournee brengt Radiohead deze zomer ook naar Europa, maar ons land lijkt voorlopig (nog) niet in de plannen te passen. De komende weken zouden er wel nieuwe data moeten volgen. Gitarist Ed O'Brien heeft al wel laten blijken dat ze eerder zaalconcerten willen spelen dan festivals.(br.hln)


29-02-2012 om 14:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele doet het beter dan Michael Jackson

Adele doet het beter dan Michael Jackson


http://img259.imageshack.us/img259/6762/adelet.jpg


'21', het felbejubelde tweede album van Adele, blijft hoge ogen gooien. Het album doet het met 4,02 miljoen verkochte exemplaren in het Verenigd Koninkrijk ondertussen beter dan 'Bad' van Michael Jackson. Het staat nu achtste in de lijst van best verkochte albums ooit.

Volgens de Official Charts Company is de zangeres, die vorige week nog een Brit Award in ontvangst mocht nemen voor Beste Album, nog 150.000 exemplaren verwijderd van de zesde plaats. '21' zou dan over 'The Dark Side Of The Moon' van Pink Floyd en 'Brothers In Arms' van Dire Straits springen.

De top vijf is nog veraf voor Adele. Die blijft al een tijdje onveranderd. Met 5,83 miljoen exemplaren staat 'Greatest Hits' van Queen nog steeds stevig op kop. 'Sgt Pepper's Lonely Heart's Club Band' van The Beatles staat op twee met 5,04 miljoen. De top vijf wordt vervolledigd door 'Gold' (ABBA), '(What's The Story) Morning Glory' (Oasis) en 'Thriller' (Michael Jackson)


29-02-2012 om 13:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-02-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antony and the Johnsons op Gent Jazz Festival

Antony and the Johnsons op Gent Jazz Festival

Klik op de foto om ' Hope there's someone ' te beluisteren

Antony and the Johnsons and Metropole Orchestra en het Wayne Shorter Quartet, met Brian Blade, Danilo Perez en John Patitucci, spelen deze zomer op het Gent Jazz Festival. De ticketverkoop is dinsdag van start gegaan. Het festival vindt plaats in de Gentse Bijlokesite van 5 tot 14 juli.

Zaterdag 7 juli staat volledig in het teken van de muziek van Wayne Shorter. Zo brengt Joe Lovano & Dave Douglas Quintet: Sound Prints feat. James Genus, Lawrence Fields & Joey Barron een hommage.

Dezelfde dag worden de Sabam Jazz Awards uitgereikt en speelt de winnaar van vorig jaar: Fabrice Alleman New QuarTeT - Obviously. De School of Arts (Hogeschool Gent Conservatorium) werkt die dag ook rond muziek van Wayne Shorter.

Op woensdag 11 juli doet Antony and the Johnsons and Metropole Orchestra het festival aan. Dit fenomeen brak in 2005 door met zijn tweede album 'I Am A Bird Now', met hits als 'Hope There's Someone' en 'You Are My Sister'. "Met zijn typerende falsetstem creëert de zanger-componist een uniek muzikaal universum", zegt organisator Bertrand Flamang.

Gent Jazz Festival lanceert dit jaar, in samenwerking met Taxistop, een carpoolmodule Eventpool. Zo wil het festival bezoekers die van verder komen, aanmoedigen om samen te rijden.


28-02-2012 om 18:24 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Texas sluit Suikerrock af

Texas sluit Suikerrock af

Klik op de foto om ' Black Eyed Boy ' te beluisteren

De Schotse band Texas sluit op zondag 29 juli het Tiense stadsfestival Suikerrock af. De groep rond zangeres Sharleen Spiteri staat al 25 jaar op de planken en verkocht 20 miljoen albums.

Texas werd bekend met hits als 'Say what you want', 'I don't want a lover', 'In our lifetime' en 'Summer son'. Na enkele jaren van inactiviteit door de hersenbloeding van gitarist Ally McErlaine ging de groep vorig jaar weer op tournee.
 
Suikerrock duurt dit jaar van donderdag 26 tot en met 29 juli. Tot dusver waren enkel namen voor vrijdag bekend. Dan spelen Status Quo, Alice Cooper en de Belgische metalband Channel Zero.
 
Suikerrock is dit jaar aan zijn 26ste editie toe. Met vedetten als Roxette, Moby, Tom Jones, Iggy Pop en The Baseballs haalde het festival ook in 2011 de kaap van 100.000 bezoekers.  (br.hln)


28-02-2012 om 18:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe plaat van Keane op 7 mei

Nieuwe plaat van Keane op 7 mei

Klik op de foto om ' Everybody's Changing ' te beluisteren

Keane brengt op 7 mei 'Strangeland' uit, de opvolger van 'Perfect Symmetry' uit 2008. Het album, Keane's vierde, werd geproduced door Dan Grech-Marguerat, die ook het debuut van The Vaccines voor z'n rekening nam. Keane verkocht meer dan 10 miljoen cd's en is daarmee één van de best verkopende Britse rockacts.


28-02-2012 om 12:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eén op drie vindt dat festivals te duur zijn in het Verenigd Koninkrijk

Eén op drie vindt dat festivals te duur zijn in het Verenigd Koninkrijk


http://desmond.imageshack.us/Himg33/scaled.php?server=33&filename=musicfestivalreport.jpg&res=medium


Een Britse studie voorspelt een mager jaar voor popfestivals in het Verenigd Koninkrijk. Volgens het YouGov Sixth Sense Music Festival Report zouden amper één op drie mensen die in 2011 naar een festival gingen dat ook dit jaar zullen doen. Er zijn drie redenen: de recessie, het feit dat er in de UK Olympische Spelen en een Queen's Jubilee zijn, maar ook de afwezigheid op de kalender van vlaggeschip Glastonbury.

Toch opvallend in de studie is dat meer dan 30 procent afhaakt omdat "festivals te duur zijn geworden".


28-02-2012 om 12:34 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neil Young blaast Buffalo Springfield-reünie af

Neil Young blaast Buffalo Springfield-reünie af


http://desmond.imageshack.us/Himg26/scaled.php?server=26&filename=buffalospringfield.jpg&res=medium


De reünie van Buffalo Springfield is niet meer. Dat heeft Richie Furay laten weten. De eerder aangekondigde tour is daarmee afgeblazen. Reden: Neil Young heeft andere plannen. Een plaat uitbrengen met Crazy Horse bijvoorbeeld.

"Neil heeft kuren", zo verwoordde Furay het op de Amerikaanse radiozender WBAI, "Buffalo Springfield staat niet langer in zijn prioriteitenlijstje." Buffalo Springfield splitte in 1968, en kwam in de herfst van 2010 weer samen voor een benefietoptreden. Afgelopen zomer waren er zes optredens in Californië en eentje op Bonnaroo, het Rock Werchter van de VS. Dat ging zo goed dat er een tour werd aangekondigd van 30 optredens. Maar die gaat dus niet door.


28-02-2012 om 12:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-02-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jack White, Noel Gallagher en The Vaccines op Werchter

Jack White, Noel Gallagher en The Vaccines op Werchter

Klik op de foto om ' Love is Blindness ' te beluisterenJack White.


De affiche van Rock Werchter begint steeds meer vorm te krijgen. Vandaag zijn er alweer dertien nieuwe namen aan het programma toegevoegd. Daarbij springt vooral Jack White in het oog, die na The White Stripes zijn soloproject komt voorstellen. Ook Noel Gallagher komt na een eerdere passage met Oasis (in 2009; in 2000 stuurde hij zijn kat, nvdr) voor het eerst solo naar Werchter. Het zijn meteen ook de twee enige concerten die beide heren in de Benelux spelen.

The Vaccines mogen hun sterke passage van vorig jaar in de Marquee dan weer komen herhalen op de Main Stage. Met Netsky, Chase & Status en Steve Aoki staat Rock Werchter ook dit jaar weer garant voor de nodige dosis beats. Werden verder ook nog toegevoegd: Paul Kalkbrenner, Ed Sheeran, Kitty Daisy & Lewis, Ben Howard, M83, Kreayshawn en Azealia Banks.

Meer info op www.rockwerchter.be


27-02-2012 om 20:31 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdag uitvaart Yvonne Verbeeck in Antwerpse kathedraal

Zaterdag uitvaart Yvonne Verbeeck in Antwerpse kathedraal

Klik op de foto om een filmpje te bekijken van het rusthuis waar ze verbleef

Actrice Yvonne Verbeeck (98) zal op zaterdag 3 maart een uitvaartplechtigheid krijgen in de Antwerpse Onze-Lieve-Vrouwekathedraal. Dat is bevestigd door actrice Jacky Lafon, die de organisatie in handen heeft. Lafon bezocht Verbeeck vaak in het rusthuis.
 
De begrafenis start om 10.00 uur. Ook Esther Lambrechts, beter bekend als La Esterella, kreeg vorig jaar een afscheidsplechtigheid in de kathedraal. Verbeeck leefde in het hetzelfde rusthuis als La Esterella, maar de twee leefden van tijd tot tijd op gespannen voet met elkaar, zoals te zien is in onderstaand filmpje.

De stad Antwerpen opent morgenmiddag een rouwregister voor Verbeeck. Vanaf 12.00 uur kan wie dat wil een boodschap achterlaten in het Antwerpse stadhuis, tijdens de openingsuren.


27-02-2012 om 12:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sint-Truiden plant volksfeest voor Roskam

Sint-Truiden plant volksfeest voor Roskam


http://desmond.imageshack.us/Himg716/scaled.php?server=716&filename=roskam.jpg&res=medium

In het cultuurcentrum in Sint-Truiden, de geboortestad van regisseur Michaël R. Roskam, hebben honderden mensen afgelopen nacht de Oscaruitreiking op groot scherm gevolgd.

Eén van de fervente supporters was burgemeester Ludwig Vandenhove. "De sfeer was enorm goed. Het was uiteraard heel spannend, maar de ontgoocheling spoelde snel na de bekendmaking helemaal weg. We hadden er rekening mee gehouden. We wisten dat er vaak een heel grote commerciële machine achter de uiteindelijke laureaat moet staan om de hoofdprijs binnen te halen. En dan is het altijd een dubbeltje op zijn kant. Voor ons had 'Rundskop' eigenlijk al gewonnen toen de film genomineerd werd", aldus de burgemeester.
 
De burgemeester is blij met de uitstraling die de Oscarnominatie voor zijn stad teweegbrengt. "Het effect is enorm. Sint-Truiden staat overal volop in de belangstelling, wat ook geldt voor ons dialect. Onze inwoners zijn dan ook terecht fier. We denken dat de impact van 'Rundskop' nog een hele tijd zal nazinderen. We willen Michaël Roskam en Matthias Schoenaerts dan ook nogmaals danken voor hun prestatie. Hoe en wanneer moeten we nog met hen bespreken, maar dat er een publieke huldiging komt, staat wel al vast."
 
Michaël R. Roskam werd overigens al tot ereburger van Sint-Truiden benoemd.


27-02-2012 om 12:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bergman-acteur Erland Josephson gestorven

Bergman-acteur Erland Josephson gestorven

http://desmond.imageshack.us/Himg204/scaled.php?server=204&filename=erlandjosephson.jpg&res=mediumDe Zweedse acteur Erland Josephson is op 88-jarige leeftijd in Stockholm overleden. Internationaal werd hij vooral beroemd met rollen in talrijke films van zijn landgenoot Ingmar Bergman. Zijn dochter Fanny Josephson zei in Zweedse media dat de acteur zaterdagavond in een verzorgingstehuis stierf na een langdurige ziekte.
 
Josephson speelde onder andere hoofdrollen in de meermaals gelauwerde Bergman-Films 'Scènes uit een huwelijk' (1973) en 'Fanny en Alexander' (1982). Hij was ook theaterintendant, toneel- en filmregisseur en schreef meerdere romans en toneelstukken.


27-02-2012 om 12:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-02-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elton John regelt mannen voor singles Katy, Heidi en Kim

Elton John regelt mannen voor singles Katy, Heidi en Kim

http://desmond.imageshack.us/Himg402/scaled.php?server=402&filename=eltonjohnp.jpg&res=medium


Elton John organiseert al jaren een groot feest na afloop van de Oscars en neemt daarbij zijn rol als gastheer zeer serieus. Geen enkele celebrity komt iets tekort op zijn feest. Dit jaar doet de zanger extra zijn best, want hij krijgt drie bloedmooie single dames over de vloer: Katy Perry, Heidi Klum en Kim Kardashian.

Elton is van plan om het de dames helemaal naar hun zin te maken en daarom heeft hij voor hen een speciale 'singles-tafel' in gedachten, schrijft AD.nl. De drie dames kunnen daar met elkaar kletsen en roddelen over de scheidingen die ze net achter de rug hebben. Veel tijd zullen ze hier echter niet voor hebben, want Elton zorgt ervoor dat de vrouwen vergezeld worden door aantrekkelijke mannen.

"Elton denkt dat dit een geweldige manier is om de single dames weer te laten lachen en daarnaast hoopt hij dat ze een nieuwe partner ontmoeten. Hij heeft Heidi Klum en Katy Perry verteld dat er knappe, beschikbare jonge mannen in overvloed aanwezig zullen zijn", aldus een insider.

Niemand zal zich dus eenzaam of alleen voelen op het feest van Elton. En de dames hoeven ook niet bang te zijn om hun exen tegen het lijf te lopen, want die zijn niet uitgenodigd.


26-02-2012 om 19:56 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meat Loaf: Ik praat met geesten

Meat Loaf: "Ik praat met geesten"


http://desmond.imageshack.us/Himg688/scaled.php?server=688&filename=meatloaf.jpg&res=medium


Meat Loaf, die op 27 februari zijn nieuwe plaat 'Hell In A Handbasket' uitbrengt, heeft Shortlist verteld dat hij regelmatig geesten op bezoek krijgt en daar zelfs mee praat.

De theatrale zanger kwam daartoe na hem gevraagd werd of hij gelooft in leven na de dood. De 64-jarige Michael Lee Aday (zijn echte naam) antwoordde daar resoluut op: "Natuurlijk is er leven na de dood, ik weet dat, want ik weet dat geesten bestaan. Ik heb ze gezien en er mee gepraat. Sommige zijn niet meer dan een energiespoor, andere geesten zijn erg intelligent. Ik heb gepraat met hen, door middel van een K II-meter."

Meat Loaf vertelde dat hij al een poosje spoken ziet overigens. Zo haalde hij een anecdote boven uit de tijd van zijn klassieke plaat 'Bat out of Hell'. Blijkt dat het beeld van de blonde vrouw in een wit kleed dat in enkele van zijn video's opduikt, geïnspireerd is door een toenmalige ontmoeting met een geest. "Ik dacht dat het een groupie was, ik zag ze staan, de rest van de band niet."

Dat daar alcohol of geestverruimende middelen achterzitten? Niet volgens Meat Loaf. "In de jaren zestig, ja toen heb ik, net zoals iedereen weleen iets zots gedaan, maar eerlijk gezegd, al die wilde verhalen over mij uit de seventies en later: allemaal zever."


26-02-2012 om 14:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yvonne Verbeeck (98) overleden

Yvonne Verbeeck (98) overleden


http://desmond.imageshack.us/Himg171/scaled.php?server=171&filename=yvonneverbeeck.jpg&res=medium


Zangeres en actrice Yvonne Verbeeck is overleden. Dat bevestigt het Antwerpse rusthuis Nottebohm, waar ze woonde. Yvonne Verbeeck werd 98 en overleed vanochtend rond 6.30 uur in haar slaap.

Yvonne Verbeeck begon haar carrière als klassieke sopraanzangeres. Ze was als actrice zowel in het theater als op televisie te zien. Ze speelde ook mee in verscheidene films. Bij het grote publiek is ze vooral bekend geworden door haar optredens in de tv-sketches en films van Gaston & Leo.

Op latere leeftijd bleef ze actief en trad ze op voor goede doelen en voor bejaarden. Om haar publiek te bedanken, maakte ze in 2005 nog een dvd, getiteld 'Artiestenleven', met een monoloog waarin ze haar publiek uitlegt welke energie ze van hen kreeg in haar carrière van ruim 75 jaar.

In 2003 speelde ze nog een gastrol op televisie in de VTM-humorserie Hallo België als Filomeentje. Nadien was ze ook nog te zien in gastrolletjes in de VTM-serie Zone Stad en Eén-reeks F.C. De Kampioenen.

Toen ze 96 jaar oud was, zei Yvonne Verbeeck nog in interviews met verschillende kranten dat ze vastbesloten was om honderd jaar te worden.


26-02-2012 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Whitneys geheime zoon zal zijn deel van fortuin krijgen

Whitneys geheime zoon zal zijn deel van fortuin krijgen

http://desmond.imageshack.us/Himg828/scaled.php?server=828&filename=nickgordon.jpg&res=medium


De 22-jarige Nick Gordon zal zijn deel van het fortuin van de op 11 februari overleden Whitney Houston (48) ontvangen, ook al zou blijken dat hij niet in haar testament voorkomt. Dat weet The Sun. Gordon werd nooit officieel geadopteerd als Houstons zoon, maar de zangeres beschouwde hem wel als haar eigen kind.

Hoewel Whitney Houston een flink deel van haar fortuin tijdens haar leven erdoorsnoof en -zoop, zou er toch nog bijna 25 miljoen euro van overblijven. Bovendien boomt de verkoop van haar platen na haar dood. De familie liet inmiddels weten dat, zelfs al zou alles naar Whitneys dochter Bobbi Kristina (18) gaan, ook Nick Gordon op een 'erfenis' kan rekenen. Gordon noemde Whitney 'mama' en was als een echte broer voor Bobbi Kristina.

Whitney ving Nick op tijdens zijn jeugd om hem van het slechte pad te houden. De zangeres, die ook zelf nogal het noorden kwijt was, slaagde daar niet helemaal in. In 2011 werd Gordon aangehouden voor wapenbezit in Roswell in de Amerikaanse staat Georgia. Dat gebeurde na een nachtje uit met zijn zus. Hij werd ervan beschuldigd een wapen getrokken te hebben om tussen te komen in een ruzie tussen Bobbi Kristina en haar ex. Bobbi werd diezelfde nacht overigens gearresteerd voor het bezit van alcohol als minderjarige.

Whitney bleef echter altijd achter Nick Gordon staan. "Ze wilde Nick redden, ook al kon ze niet eens zichzelf redden", aldus een bron in The Sun.

Na het overlijden van zijn 'pleegmoeder' twitterde Nick Gordon: "Rust in vrede. Dank voor alle steun. De legende zal voor eeuwig en altijd blijven leven."


26-02-2012 om 13:42 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
24-02-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jacques Vermeire trekt na 17 jaar weer bekken op podium

Jacques Vermeire trekt na 17 jaar weer bekken op podium


http://desmond.imageshack.us/Himg109/scaled.php?server=109&filename=jacquesvermeire.jpg&res=medium


Na Urbanus kan ook Jacques Vermeire niet langer weerstaan aan de podiumkriebels. De bekendste smoelentrekker van Vlaanderen wil na 17 jaar weer zaalshows gaan doen. Op 31 oktober gaat hij in avant-première in de Arenbergschouwburg in Antwerpen.

Het lijkt wel besmettelijk. Nadat Urbanus (62) in december vier keer in het Sportpaleis stond en daarna een nieuwe theatershow aankondigde, is het nu de beurt aan bijna leeftijds- en beroepsgenoot Jacques Vermeire (60). "Ik mag, wil en kan nog één keer schitteren, doen wat ik het allerbeste kan. Lukt het, dan is het geweldig. Lukt het niet, dan wacht mij een erg rustige, ouwe dag", aldus Vermeire in de krant Het Laatste Nieuws.

In 1995 hield Vermeire de zaalshows voor bekeken. Hij stortte zich volledig op het voor hem erg lucratieve tv-werk. We kennen de komiek allemaal van 'F.C. De Kampioenen', dat hij verliet om zijn carrière verder te zetten bij vtm. Net als Urbanus verdween hij de laatste 17 jaar nooit helemaal van het scherm, met eerst 'Verschoten en Zoon' en nadien onder meer presentatiewerk voor 'Sterren op de Dansvloer'. Kinderen kennen hem inmiddels als Marcel uit 'Hallo K3'.

Maar nu kiest hij weer voor de typetjes die hem ooit groot maakten. Vermeire zoekt ook de interactie met het publiek en zal zich zelfs aan zingen wagen. "Om te lachen, hé. Een Italiaan die opkomt, een crooner, een rock-'n-roller, noem maar op. Telkens maar met liedjes van een half minuutje", stelt hij ons gerust in de krant.

Of ook Luc Verschueren opnieuw de aangever zal zijn, is nog niet duidelijk. Maar Vermeire sluit de medewerking van de radiomaker aan bepaalde sketches zeker niet uit.

De komiek beseft dat hem een zware taak wacht. "Ik ben al behoorlijk zenuwachtig. De tijden zijn veranderd en ik heb al jaren niet meer opgetreden. Dit voelt toch wel als een nieuwe start. Het Sportpaleis, zoals Urbanus, dat zou ik nooit aankunnen door de stress. Maar de Arenberg, dat moet lukken."

Exclusieve voorverkoop voor HLN
De officiële voorverkoop start op 1 maart. De lezers van Het Laatste Nieuws en van HLN.be kunnen vanaf vandaag echter al tickets (22 tot 29 euro) bestellen voor de allereerste optredens op 31 oktober en op 3, 4, 5 en 6 november in de Arenbergschouwburg in Antwerpen. Dat kan telefonisch op 03/202.46.46 of via deze link. (br.hln)


24-02-2012 om 17:27 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.J.K. Rowling werkt aan roman voor volwassenen

J.K. Rowling werkt aan roman voor volwassenen


http://desmond.imageshack.us/Himg525/scaled.php?server=525&filename=jkrowling.jpg&res=mediumJoanne K. Rowling, de vrouw achter de boeken over Harry Potter, schrijft een nieuwe roman, deze keer wel voor volwassenen. "Ook al heb ik genoten van het schrijven van Harry Potter, mijn volgende roman zal iets helemaal anders worden", zei Rowling. Meer wilde ze echter voorlopig niet verklappen.
 
Rowling werd wereldberoemd met haar zevendelige boekenreeks over tovenaarsleerling Harry Potter. Het succes van Potter gaf haar de mogelijkheid nieuwe gebieden te verkennen en daar is ze zeer blij over, besloot ze.


24-02-2012 om 17:21 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rudeboy van Urban Dance Squad maakt comeback

Rudeboy van Urban Dance Squad maakt comeback


http://desmond.imageshack.us/Himg13/scaled.php?server=13&filename=rudeboyc.jpg&res=medium


Vroeger timmerde hij internationaal aan de weg als Rudeboy, de energieke en gespierde rapper van Urban Dance Squad. Na vele jaren radiostilte keert Patrick Tilon (ware naam) als nieuw terug aan het muziekfront onder de codenaam The Arquido. Met de surfgroep The Phanton Four presenteert Tilon, die tegenwoordig zijn brood verdient in de catering, het gezamenlijk album waar ze afgelopen jaar in stilte aan hebben gewerkt. Dat gebeurt in De Melkweg in Amsterdam.(br.hln)
24-02-2012 om 12:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sinéad O'Connor wil poedelnaakt in Playboy

Sinéad O'Connor wil poedelnaakt in Playboy

Klik op de foto om ' I Believe In You  ' te beluisteren


Sinéad O'Connor heeft nog één ultieme wens alvorens te sterven: poedelnaakt voor Playboy poseren. Dat die missie echter bijzonder weinig slaagkansen heeft, daar was u ook zelf al achtergekomen.

"Er waren zoveel dingen die ik niet durfde toen ik jonger was", aldus de 45-jarige zangeres. "Ik voelde me te ellendig en liet me te veel beïnvloeden door het Ierse gedachtegoed. Nu staat zo'n fotoshoot echter wel op mijn verlanglijst. Een interview over serieuze dingen doen in kinky kledij, dat is toch te gek? Waarom niet op handen en voeten aan de leiband?"

Vorig jaar zocht O'Connor nog een sekspartner via internet ("Anaal is een must"). Niet zo handig met een inmiddels vijftienjarige dochter in huis... "Maar ik zeg dat niet in haar gezicht", klinkt het haast verontschuldigend. "Ze is toch al erger dan mij. Ze is vastbesloten om met de zanger van Muse te trouwen, hoewel Kate Hudson daar al mee gaan lopen is."24-02-2012 om 00:45 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
23-02-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rolling Stone noemt Selah Sue een van de gezichten van 2012

Rolling Stone noemt Selah Sue een van de gezichten van 2012


http://desmond.imageshack.us/Himg27/scaled.php?server=27&filename=selahsuem.jpg&res=medium


Het toonaangevende Amerikaanse muziektijdschrift Rolling Stone heeft een lijstje gemaakt met nieuwe gezichten voor 2012. In dat overwegend Amerikaans lijstje, ook een Europese naam: die van onze eigen Selah Sue.

"Selah Sue is het levende bewijs dat de wereld klein is, en dat MySpace nog altijd carrières kan lanceren", schrijft Rolling Stone. "De Belgische reggae-soul zangeres plaatste enkele nummers op de website op vraag van haar vrienden en de rest is geschiedenis. Maar ze neemt haar tijd om naar de top te klimmen. Zo weigerde ze zes jaar geleden een platencontract, omdat het 'niet het juiste moment was'. Jaren later heeft ze dan toch haar stempel gedrukt. ze bracht het album 'Black Part Love' uit, speelde het voorprogramma van Prince en werkte onder meer samen met Cee Lo Green."


23-02-2012 om 19:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roddelblad shockeert met foto van opgebaarde Whitney

Roddelblad shockeert met foto van opgebaarde Whitney


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/whitney-houston-5.jpg


Het Amerikaanse roddelblad 'The National Enquirer' heeft Amerika geschokt door op de cover een foto van een opgebaarde Whitney Houston te publiceren. De zangeres ligt in een open doodskist en draagt haar 'favoriete' paarse jurk. Daarnaast nam ze ook nog voor zo'n 500.000 dollar aan juwelen mee in haar graf, waaronder diamanten oorbellen en gouden slippers aan haar voeten.

De foto zou gemaakt in Wingham Funeral in Newark (New Jersey), waar haar familie een besloten wake hield de dag voor de begrafenis. Volgens de Daily Mail mag de eigenaar van het rouwcentrum -op verzoek van Whitney's familie- niets zeggen over de dramatische foto. Fans van de zangeres reageren intussen geschokt op Twitter.

In 1977 publiceerde het tijdschift ook al een foto van een opgebaarde ster: op de cover stond  toen een foto van de dode Elvis Presley. Vader Vernon Presley had besloten dat de fans de kans moesten krijgen om Elvis voor de laatste keer te zien.

Elvis lag opgebaard in Graceland, in de hal, in een koperen kist afkomstig uit Oklahoma. Hij was gekleed in een wit pak, witte stropdas en een blauwe blouse. Om zijn linkermiddelvinger droeg hij een gouden TCB-ring, 'Takin care of business.' Ook foto's van een dode Michael Jackson haalden de cover van de Britse tabloids.


23-02-2012 om 17:36 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgen kochten vorig jaar 15 miljoen dvd's en Blu-rays

Belgen kochten vorig jaar 15 miljoen dvd's en Blu-rays


http://desmond.imageshack.us/Himg341/scaled.php?server=341&filename=67997267.jpg&res=medium


In 2011 hebben de Belgen 15 miljoen films en tv-series op dvd en Blu-ray gekocht. Dat is een daling met 8 procent tegenover 2010, blijkt uit cijfers van BEA Video, de vereniging die de producenten en distributeurs van video vertegenwoordigt in België.

Opvallend is dat het segment Blu-ray steeds sterker wordt. Er werden vorig jaar 1,21 miljoen Blu-rays gekocht. "Dat is een stijging van 51 procent tegenover 2010. En het marktaandeel van Blu-ray steeg van 8 naar bijna 12 procent", zegt Anne-Gaëlle Solé van BEA. Blu-ray was goed voor een omzet van 21,8 miljoen euro.

Toch haalt de dvd met 166 miljoen euro nog de grootste omzet, een daling met 12 procent tegenover de 189 miljoen euro van 2010. Er werden 13,8 miljoen films op dvd verkocht, 11 procent minder dan de 15,5 miljoen verkochte dvd's van het jaar ervoor.
 
In totaal werden dus 15 miljoen films en dvd's gekocht, goed voor een omzet van 188 miljoen euro. Tegenover 2010 betekent dat een daling met 8,6 procent (205,5 miljoen euro omzet).
 
Het belang van het online filmaanbod neemt volgens BEA toe. In 2010 besteedden Belgen al 45,8 miljoen euro aan het bekijken van films en tv-series via Video On Demand. Vandaag is het online filmaanbod nog breder en zijn de mogelijkheden nog diverser om films te huren of te kopen.
 
BEA verenigt meer dan 50 bedrijven actief in de productie en distributie van games, muziek en video. Samen vertegenwoordigen de leden bijna 90 procent van de Belgische entertainmentindustrie. (br.hln)


23-02-2012 om 13:21 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
22-02-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twisted Sister doet voor eerste keer Graspop aan

Twisted Sister doet voor eerste keer Graspop aan

Klik op de foto om ' I Wanna Rock ' te beluisteren


De affiche van Graspop Metal Meeting is opnieuw uitgebreid. Met Twisted Sister wist de organisatie een gevestigde waarde te strikken die nog nooit eerder in Dessel te zien was. Voorts werden nog acht bands aangekondigd, waaronder My Dying Bride en Lagwagon. Zoals bekend werd Black Sabbath wel vervangen door Ozzy & Friends.

Voor de allereerste keer komen de glamrockers van Twisted Sister hun kunstjes opvoeren op een Graspoppodium. De groep uit het Amerikaanse Long Island bestaat al sinds 1972, al was het wel tot 1982 wachten voor hun grote doorbraak.  Het debuutalbum 'Under the Blade' is uitgegroeid tot een must-have in elke metalcollectie die naam waardig.

Twisted Sister, met de energieke frontman Dee Snider, brengt een mengeling van traditionele heavy metal, rock-'n'-roll en een flinke scheut glamrock uit de seventies. Die combinatie maakte van het album 'Stay Hungry' een wereldwijde bestseller, dankzij de bekende meezingers als 'I Wanna Rock' en 'Not Gonna Take It'.

In 1987 lastten de Amerikanen een sabbatdecennium in, maar sinds de reünie rocken ze als nooit tevoren. Getuige daarvan zijn de steeds spetterende liveshows die Twisted Sister een grote schare fans hebben opgeleverd.

Er werden ook nog acht andere bands aangekondigd. Zo komt My Dying Bride al voor de zevende keer langs. De Britse doom metalband kon niet ontbreken, aangezien ze sinds 2000 steeds om de twee jaar Dessel bezochten. De punkrockers van Lagwagon komen dan weer voor een tweede keer langs. De vorige doortocht dateert alweer van 1997.

Met Gojira heeft Graspop het vlaggenschip van de Franse extreme metal weten te strikken, en While She Sleeps mag hun succesvolle doortocht van vorig jaar nog eens overdoen.

Cancer Bats brengt een combinatie van hardcore, punk rock en southern rock naar de Graspopweide. Samen met Kobra And The Lotus, komen ze voor de eerste keer uit Canada afgezakt. Ook I Killed The Prom Queen tekent voor de eerste keer present. Graspop wist deze Australiërs te strikken voor een exclusief reünieconcert. (sg)

Graspop Metal Meeting gaat van vrijdag 22 juni tot en met zondag 24 juni in Dessel. Naast Ozzy & Friends is ook Guns N' Roses al aangekondigd als headliner. (br.hln)


22-02-2012 om 20:43 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Channel Zero op Suikerrock 2012

Channel Zero op Suikerrock 2012

Klik op de foto om ' Black Fuel ' te beluisteren

De Belgische metalband Channel Zero, die vorig jaar na dertien jaar afwezigheid een indrukwekkende comeback maakte in de Brusselse AB en op Rock Werchter, concerteert dit jaar op Suikerrock.
 
De affiche van de eerste dag van het Tiense festival, vrijdag 27 juli, is daarmee volledig rond. Naast Channel Zero treden die dag ook Status Quo en Alice Cooper op.
 
Tickets voor deze eerste festivaldag zijn reeds beschikbaar via de Win for Life Suikerrock website en in alle Free Record Shops. Voor het eerst wordt ook een klein contingent combitickets voorzien tegen een uitzonderlijk lage prijs.


22-02-2012 om 20:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Depeche Mode werkt aan nieuw album

Depeche Mode werkt aan nieuw album


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Depeche-Mode.jpg?t=1329908615
Martin Gore en Dave Gahan duiken opnieuw de studio in.


Depeche Mode duikt volgende maand de studio in om te werken aan een opvolger voor 'Sounds Of The Universe' uit 2009. Dat heeft Martin Gore verklaard tijdens een interview in de Britse pers. Hij hoopt de nieuwe plaat tegen eind dit jaar af te krijgen.

Gore komt net uit de studio. Met Vince Clarke, ex-Depeche Mode, brengt hij onder de -weinig originele- naam VCMG een minimal dancealbum uit, getiteld 'Ssss'. De twee werkten voor het eerst sinds 1981, toen Clarke uit Depeche Mode stapte, samen.

De samenwerking heeft de creativiteit van Gore naar eigen zeggen goed gedaan. "Het was leuk om eens iets anders te doen dan na te denken over teksten en melodieën. Die zijsprong heeft me nu een enorme creatieve boost gegeven om aan een nieuw album voor Depeche Mode te werken", aldus Gore. (br.hln)


22-02-2012 om 20:13 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blur mag de Spelen afsluiten

Blur mag de Spelen afsluiten


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/blur-1.jpg?t=1329908428Blur krijgt de fabelachtige eer om op 12 augustus de Olympische Spelen af te sluiten. Plaats van afspraak: het Londense Hyde Park. De Engelse rockband belooft dat het optreden nog meer zal spetteren dan hun reünieconcerten in 2009. "En dat was al het beste wat we ooit gedaan hebben", aldus bassist Alex James.

"Hopelijk zal ik er deze keer niet zo lang over doen om al die liedjes opnieuw van buiten te leren", voegt frontman Damon Albarn er nog aan toe. "Voor mij wordt het vanaf nu een zeer sobere periode. Als ik het beest zou uithangen, vrees ik dat de intensiteit niet juist zou zitten." Vanavond mag de riem er echter nog eens af tijdens de Brit Awards, waar de prijs voor 'Outstanding achievement' op hen wacht.


22-02-2012 om 12:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peter Andre naar Australië om zieke broer bij te staan

Peter Andre naar Australië om zieke broer bij te staan


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Peter-Andre-1.jpg?t=1329907979


Peter Andre is in zeven haasten naar Australië gevlogen nadat hij te horen kreeg dat zijn 52-jarige broer maagkanker heeft. De 38-jarige zanger ging rechtstreeks naar het ziekenhuis waar Andrew is opgenomen en kortte zijn trip naar Afrika in om bij zijn zieke broer te zijn.

"Pete is helemaal ondersteboven van het nieuws. Hij vernam het vorige week en kreeg meteen te horen dat het zeer ernstig was", aldus een insider. "Hij verbleef in Afrika, maar toen hij terug in Engeland was, heeft hij meteen het vliegtuig naar Australië genomen om zijn broer bij te staan."

"Peter heeft zijn kinderen bij zijn ex Katie Price afgezet en heeft ze gezegd dat hij hoopt volgende week terug te zijn. Zijn andere broer Michael is ondertussen ook naar Australië gevlogen. Pete is er echt niet goed van."

Andrew moet verschillende ingrepen ondergaan om de kanker te bestrijden en zijn familie is er helemaal niet gerust in. "De dokters waren er snel bij, maar dat is geen garantie. Het is een stressvolle tijd voor iedereen. Ik weet niet wanneer ik terug in Engeland zal zijn. Op dit moment wil ik zo lang als nodig in Australië blijven. Andrew heeft me nodig ", aldus Peter.


22-02-2012 om 11:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-02-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sinéad O'Connor: Ze wilden van mij iemand anders maken

Sinéad O'Connor: "Ze wilden van mij iemand anders maken"

Klik op de foto om ' Mother ' te beluisteren

Sinéad O'Connor (45) wil dat niemand zich nog bemoeit met haar muziek. "Ik heb mijn hele leven besteed aan wat mensen mij zeggen, wat ik zou moeten zijn en wat ik niet kan zijn", klaagt de zangeres. "Eigenlijk wilden ze iemand anders van mij maken. Dat heeft me altijd zeer erg geïrriteerd, terwijl ik net zoveel plezier had om te doen wat ik deed: mezelf zijn", zegt O'Connor aan de krant USA Today.
 
Daarom noemt ze haar nieuwe album nu ook 'How About I Be Me (And You Be You)'. Releasedatum wordt begin maart. Haar laatste album 'Theology' verscheen in 2007. O'Connor werd beroemd in 1990 met het nummer 'Nothing Compares 2U'.


21-02-2012 om 13:43 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Madonna mag als danseres mee op wereldtournee

Dochter Madonna mag als danseres mee op wereldtournee


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Madonna-en-Lourdes.jpgMadonna zal tijdens haar volgende wereldtournee beroep doen op een niet alledaagse danseres: haar eigen dochter Lourdes. De 15-jarige meid zal dus van de partij zijn als in mei de grote rondreis doorheen vijftig landen begint. Op 12 juli is ook ons land aan de beurt.

Volgens kwatongen pakt de 'Queen of Pop' met die stunt uit omdat de tickets niet zo vlot over de toonbank gaan. Geen wonder, want de ticketprijzen swingen serieus de pan uit: voor de beste zitplaatsen in het Koning Boudewijnstadion betaalt u tot 150 euro. In Nederland doet ze daar nog eens 35 euro bovenop.

"Het is de eerste maal dat Lourdes samen met haar moeder op het podium zal staan", aldus een ingewijde. "Natuurlijk zullen er gewaagde danspasjes en schaamteloos seksueel getinte bewegingen te zien zijn, maar Madonna is heel blij dat Lourdes er nu zal bijhoren." Eerder mocht de jonge tiener ook al haar zegje doen tijdens de dansaudities in Londen.


21-02-2012 om 13:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rob Vanoudenhoven keert terug naar de VRT

Rob Vanoudenhoven keert terug naar de VRT

http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Rob-Vanoudenhoven.jpg

Rob Vanoudenhoven keert na zeven jaar terug naar de openbare omroep. De presentator ruilde Woestijnvis in 2005 in voor vtm, maar die samenwerking bleef verstoken van echt succes.

In de zomer van 2005 werd de overstap van Vanoudenhoven naar de commerciële zender aangekondigd. Het was een van de meest roemruchte transfers in tv-land, met een grote persaanwezigheid bij de ondertekening van het contract.
 
De eerste grote show van Vanoudenhoven bij de commerciële zender moest 'Robland' worden, een reeks waarin hij, naar voorbeeld van een buitenlands format, zijn eigen land trachtte te stichten. Het programma werd geen kijkcijferkanon en ook latere programma's als 'De Nationale IQ-Test' bleven ietwat onder de verwachtingen. De laatste jaren werkte hij voor vtm op losse basis, met 'Missie Amazone' als laatste wapenfeit.
 
In 2012 zal Vanoudenhoven weer te zien zijn op Eén, de zender waarop hij groot werd met programma's als 'Alles kan beter' en 'De XII werken van Vanoudenhoven'. Hij heeft er een contract getekend voor de presentatie van een nieuwe quiz. Het is voorlopig niet bekend hoe het programma er precies zal uitzien en wanneer het wordt uitgezonden.


21-02-2012 om 13:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Witte Paard moet comeback van Sandrine inluiden

"Het Witte Paard moet comeback van Sandrine inluiden"


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Sandrine-1.jpg


Van een carrièreswitch gesproken: na een mislukt motown-avontuur en het daaraan gekoppelde financiële debacle staat Sandrine nu op de affiche van Het Witte Paard in Blankenberge. De plek van vergane gloriën en eeuwige beloften betekent haar laatste kans om de sprong naar de top te wagen. Uiteindelijke doel is een 'nieuwe Sandrine', met een eigen tournee, weet Het Laatste Nieuws.

Ooit was ze nog de meest getalenteerde Idool-finaliste, maar tegenwoordig moet Sandrine genoegen nemen met de kruimels. De schijnwerpers doofden helemaal in 2010, toen ze hoog inzette op haar motown-project. 'Get ready (cause here I come)' klonk het wat voorbarig: de zwarte parel was nergens te bespeuren. Radiostations weigerden zelfs pertinent haar nummer te draaien. Een tweede album zou er uiteindelijk nooit komen.

"Het Witte Paard moet haar comeback inluiden", aldus haar management. "Die optredens moeten haar eigen tournee op gang brengen." Met ook een frisse muzikale toets, welteverstaan. "Denk aan Diana Ross met een vleugje Beyoncé. Weldra vertrekken we naar Zweden om die liedjes in te blikken. We hopen er dit najaar vijftien keer mee op de planken te staan." Eerder werkte Sandrine ook als omroepster bij Eén, was ze model op de catwalk van Valerie De Booser en ontwierp ze schoenen voor Maruti.


21-02-2012 om 13:17 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Springsteen: Katholieke hersenspoeling meegemaakt


Springsteen: "Katholieke hersenspoeling meegemaakt"

Klik op de foto om ' Dancing in the dark  ' te beluisteren
Bruce Springsteen heeft naar eigen zeggen als kind een katholieke hersenspoeling meegemaakt. Daardoor zou hij problemen ondervonden hebben met zijn liefdesleven. "Op school had ik in mijn eerste acht jaren een zeer religieuze opvoeding", zegt de 62-jarige Amerikaanse rocker aan de 'Berliner Zeitung'.
 
'The Boss' leefde ook een tijd naast een kerk. "Ik zag elke bruiloft, elke begrafenis, elke viering, alle priesters en nonnen die er ooit geweest zijn", zegt de zanger. "Een serieuze tegenstelling met mijn seksleven, maar ik vond dat niet erg." Of zijn liefdesleven sindsdien verbeterd is, wilde hij niet kwijt.


21-02-2012 om 00:45 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
20-02-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Judi Dench verliest haar zicht

Judi Dench verliest haar zicht


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Judi-Dench.jpg?t=1329741656

De 77-jarige Britse actrice Judi Dench lijdt aan een oogziekte die kan leiden tot blindheid. In een interview met de krant The Daily Mirror vertelt ze dat ze de gezichten van mensen al niet meer kan zien. Ze is in behandeling om de ziekte, maculaire degeneratie, te stoppen vooraleer ze volledig blind wordt. "Ik heb injecties gekregen en ik denk dat die de aandoening hebben gestopt", legt de actrice uit. "Dat hoop ik althans."

Ze verklapt in het artikel ook dat vrienden haar de tekst van de scripts voorlezen, zodat ze op die manier haar lijntjes kan onthouden. "Dan zit ik daar en beeld ik me het verhaal in", vertelt ze. Dench is binnenkort te zien in een film over Britse gepensioneerden in India en ze is momenteel aan het acteren in 'Skyfall', haar zevende James Bond.

Ze geeft toe dat haar ogen het haar niet gemakkelijk maken. "Soms merk ik dat acteurs op de set uit hun rol vallen en de slappe lach krijgen. Ik weet dan dat er iets gebeurd moet zijn, maar ik kan niet zien wat. Het gedacht dat ik iets mis, maakt me op dat moment echt razend."

Maculaire degeneratie is een oogaandoening waarbij gezichtsscherpte afneemt door het afsterven van kegeltjes in de macula lutea of gele vlek in het centrale gedeelte van het netvlies.


20-02-2012 om 21:18 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Whitney Houston nam drugs vlak voor begrafenis

Dochter Whitney Houston nam drugs vlak voor begrafenis


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Bobbi-Kristina-Brown.jpg?t=1329741958

De afscheidsdienst van haar moeder Whitney Houston heeft diepe sporen nagelijten bij Bobbi Kristina Brown. Slechts enkele uren ervoor werd ze teruggevonden onder invloed van drugs.

Na de plechtigheid wilde Bobbi alleen zijn, in plaats van samen te rouwen met familie en vrienden in een restaurant in Newark. "Er was enorm veel commotie en toen wist Bobbi ons te ontglippen", aldus een vriend van de familie.

Sinds de dood van Whitney gaat het slecht met de 18-jarige Bobbi. Het meisje werd verscheidene keren opgenomen in het ziekenhuis omdat ze in shock zou verkeren. Nadat ze enkele uren voor de begrafenis was teruggevonden, ontstond er onder familieleden van Houston een discussie. Moesten ze Bobbi direct naar een afkickkliniek sturen of haar de kans geven om te rouwen met haar familie?

Het is een verschrikkelijke situatie voor iedereen", aldus de vriend van de familie. "De familie heeft geprobeerd om Whitney te redden, maar dat is niet gelukt. En nu zijn ze bang dat Bobbi Kristina hetzelfde zal overkomen en dat ze haar ook niet kunnen helpen."


20-02-2012 om 13:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jen & Justin adopteren Sophie

Jen & Justin adopteren Sophie


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Jen-Justin.jpg?t=1329741371

Tussen alle geruchten over een huwelijk, een zwangerschap (al dan niet van een tweeling) en huizenjachten door, doen Jennifer Aniston en Justin Theroux gewoon hun eigen ding. In alle stilte adopteerden ze Sophie.

Een Afrikaans weesje, een Afghaans hongerkindje, een Amerikaanse kansarme? Niets van dat alles: Sophie is een puppy! Sophie is nu zo'n drie maanden en een gemengd pitbullras.

"Superschattig! Ze kijkt alsof ze net een nepsigaar (die ontploft, nvdr) heeft gerookt."

Jennifer Aniston is altijd al dol geweest op honden. Samen met ex-man Brad Pitt hadden ze er enkele, waaronder een labrador waar ze beiden zeer aan gehecht zijn. En nu blijkt ook Justin een hondenmens.

"Ik begrijp jullie nieuwsgierigheid, maar ik zeg alleen maar dat wij een gelukkig koppel zijn", vertelt Justin over zijn relatie met Jen aan de pers. Een superbekende vrouw daten is niet gemakkelijk. "Het is alsof je schoenen draagt die te zwaar zijn: het maakt dat je trager beweegt en voorzichtiger bent."

Dat klinkt niet zo positief, want het betekent ook dat het je tegenhoudt en dat kan frustrerend werken... Hopelijk voor Jen kan Justin met haar ritme leven.

Jen & Justin promoten momenteel de film 'Wanderlust'. Een speciaal moment, want op de set van deze film hebben de twee lovebirds elkaar ontmoet.20-02-2012 om 13:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-02-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen Black Sabbath op Graspop, Ozzy Osbourne wél

Geen Black Sabbath op Graspop, Ozzy Osbourne wél


http://desmond.imageshack.us/Himg703/scaled.php?server=703&filename=ozzyosbournej.jpg&res=medium
Ozzy Osbourne komt nog steeds naar Dessel, maar met een andere groep.


Slecht nieuws voor 'old school'-metalheads: het legendarische Black Sabbath maakte vandaag bekend dat het zowat alle data van zijn op handen zijnde Europese tournee schrapt. Dat betekent ook dat we de groep deze zomer niet op Graspop zien, al komen daar dit jaar wél Ozzy and Friends spelen.

Ze hebben het in Dessel niet onder de markt met Ozzy Osbourne, de jongste jaren. Vorig jaar zegde de metalzanger er nog een soloconcert af wegens ziekte, dit jaar komt het herenigde Black Sabbath met Ozzy niet opdagen. Black Sabbath maakte vandaag bekend dat het - op het Britse Download na - al zijn Europese tourdata schrapt. Als reden geeft de band de ziekte van gitarist Tony Iommi aan, die momenteel tegen lymfeklierkanker vecht. Iommi zou aan de beterhand zijn maar niet klaar om al aan het touren te slaan.

Daarnaast zijn er ook de problemen met (ex-)drummer Bill Ward, die niet tevreden was met zijn contract en ermee dreigde om uit de groep te stappen, waarop de andere leden besloten om zonder hem door te gaan. Eén en ander dreigt te ontaarden in een robbertje vechten tussen de advocaten van de verschillende partijen.

Balen voor de Europese Sabbath-fans dus, maar er is meteen ook goed nieuws. Osbourne zal wel met een 'eigen' band de meeste festivals aandoen waar Black Sabbath normaal zou spelen. Deze Ozzy and Friends komen ook naar Dessel - als gastmuzikanten zullen tijdens een aantal concerten onder meer Sabbath-bassist Geezer Butler, Slash en Ozzy-oudgediende Zakk Wylde meespelen, naast een rist andere speciale gasten. Toch nog revanche voor Osbourne op Graspop dus.


19-02-2012 om 11:11 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
18-02-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur Paul-Emile Van Royen ('Nonkel Jef') overleden

Acteur Paul-Emile Van Royen ('Nonkel Jef') overleden

http://desmond.imageshack.us/Himg856/scaled.php?server=856&filename=nonkeljef.jpg&res=medium


In het Heilig-Hartziekenhuis in Lier is vanmiddag acteur Paul-Emile Van Royen overleden. Hij was 73 jaar. Dat meldt zijn echtgenote Marie-Josée Sas.

Van Royen speelde van de jaren zestig tot enkele jaren terug (gast)rollen in tv-reeksen als 'Het zwaard van Ardoewaan', 'De Gaston Berghmans show', 'Heterdaad', 'Lili & Marleen' en 'Thuis'. Bij het grote publiek verwierf hij bekendheid als Louis Melkenbeek, de broer van Nonkel Jef in de gelijknamige reeks.

Van Royen was in verschillende Vlaamse films te zien, zoals 'Vrouwen willen trouwen', 'Paniekzaaiers', 'Zware jongens' en 'De Witte'.

Ook in de theaterwereld was Van Royen actief: gedurende 25 jaar maakte hij deel uit van de Koninklijke Vlaamse Schouwburg (KVS) en ook bij het Echt Antwaarps Teater was hij aan de slag.18-02-2012 om 21:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Familie neemt afscheid van Whitney Houston

Familie neemt afscheid van Whitney Houston


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/whitney-houston-5.jpg


Familie en beste vrienden hebben bij een dodenwake gisterenavond afscheid genomen van zangeres Whitney Houston. Bij de wake bij een begrafenisonderneming in het Amerikaanse Newark bij New York waren haar moeder Cissy, haar dochter Bobbi Kristina Brown en platenbaas Clive Davis.

Vandaag is een eredienst voor de wereldberoemde zangeres, die een week geleden dood werd gevonden in een hotel in Los Angeles. Sterren als Kevin Costner, Stevie Wonder en haar peettante Aretha Franklin komen daarvoor naar de New Hope Baptist Church, waar Houston haar carrière begon.

De artieste wordt morgen in besloten kring begraven. Dat gebeurt op de Fairview begraafplaats in Westfield. Ze komt daar naast haar vader te liggen, die in 2003 overleed.


18-02-2012 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keane is terug na twee jaar radiostilte

Keane is terug na twee jaar radiostilte

Klik op de foto om ' Somewhere Only We Know ' te beluisteren

Een kleine vier jaar na het vorige album 'Perfect Symmetry' keert de Britse band Keane dit voorjaar terug met een nieuwe plaat en een reeks optredens. De band zat maar liefst twee jaar in de studio om het vierde album op te nemen, zo meldt muziektijdschrift NME vandaag op zijn website. Er is nog geen naam en releasedatum prijsgegeven voor de plaat.

Het enige nieuwe plaatwerk dat de fans van de band de afgelopen jaren konden beluisteren was de EP 'Night Train' van anderhalf jaar geleden.

In mei en juni toert de band door het Verenigd Koninkrijk voor negen concerten. Of Keane in de zomer nog België of de festivals gaat aandoen is nog niet bekend.  (br.hln)


18-02-2012 om 12:57 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
17-02-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina en Brad trouwen deze zomer in Frans kasteel

"Angelina en Brad trouwen deze zomer in Frans kasteel"


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Angelina-en-Brad.jpg


Het knapste koppel van Hollywood, Brad Pitt en Angelina Jolie, zouden komende zomer eindelijk trouwen, dat beweert het Amerikaanse magazine OK! Ze zouden elkaar het jawoord geven in een 16de eeuw Frans kasteel.

Angelina en Brad voeden samen zes kinderen op, zij zijn ook de reden waarom ze gaan trouwen, ze zetten hun ouders meer en meer onder druk. "De geliefden hielden hun huwelijk geheim, nu ze bespreken nu volop hoe ze dit zullen aankondigen. Ze krijgen een kick door mensen te plagen met dit hele gedoe. Het zou een klein, romantisch feest moeten worden.

Angelina en Brad zeiden altijd niet te willen huwen, totdat homoseksuelen dat ook konden doen. Maar Brad bekende onlangs dat hij het na zeven jaar steeds belangrijker begint te vinden om hun liefde officieel te maken. De exacte details, als de datum, de plek en de gastenlijst, werden nog niet onthuld. Eerder deze maand circuleerde de roddel dat de twee in Missouri, de streek waar Brad opgroeide, in het huwelijksbootje zouden stappen.

Een ding staat wel vast, het wordt een kleine, gesloten ceremonie die niet in de kerk gehouden wordt. Het zal wel de vele verschillende culturen waar het gezin rijk aan is integreren.


17-02-2012 om 15:25 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Echte naam Charlie Chaplin blijft een mysterie

Echte naam Charlie Chaplin blijft een mysterie

http://desmond.imageshack.us/Himg802/scaled.php?server=802&filename=charliechaplinb.jpg&res=medium


De echte naam en geboorteplaats van de legendarische filmster Charlie Chaplin blijkt een mysterie te zijn. Zelfs de Britse geheime dienst MI5 is er niet in geslaagd zijn identiteit vast te stellen. De dienst had in de jaren vijftig een onderzoek ingesteld na Amerikaanse aantijgingen dat hij communistische sympathieën had.

Chaplin beweerde zelf dat hij op 16 april 1889 was geboren in zuid-Londen. Maar MI5 vond bij een omvangrijk onderzoek geen enkel bewijs voor de geboorte. De Britse spionnen vonden ook geen aanwijzingen dat hij een gevaar voor de veiligheid was, zo blijkt uit geheime documenten die vandaag zijn onthuld.

De Amerikaanse geheime dienst FBI had in 1952 om een onderzoek gevraagd. Chaplin had voor controverse gezorgd met zijn film 'A King in New York', een satire op de Amerikaanse heksenjacht op communisten. De FBI vermoedde dat Chaplin een schuilnaam was en dat hij eigenlijk Israel Thornstein heette. Maar ook met die naam is daar niemand geboren op 16 april.

"Het is erg ongebruikelijk dat de geboortedatum en -plaats van zo'n beroemdheid, zelfs na onderzoek door MI5, een mysterie is gebleven'', vindt professor Christopher Andrew, de officiële historicus van MI5.

De historicus wijst op een brief die vorig jaar is ontdekt. Een zekere Jack Hill schreef Chaplin een paar jaar voor diens dood in 1977 dat Chaplin was geboren in een woonwagen. Zijn moeder zou bekend staan als de Zigeunerkoningin en familie zijn van deze Jack Hill.

Chaplin verliet de VS in 1953 en kreeg geen toestemming meer om terug te keren. Hij woonde daarna in Zwitserland.


17-02-2012 om 15:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Whitney had problemen met gezondheid en wilde facelift


Whitney had problemen met gezondheid en wilde facelift


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Whitney-Houston-7.jpg


Whitney Houston zou twee weken voor haar dood nog zijn onderzocht door een dokter. Toen bleek dat lichamelijk niet alles in orde was. In de week voor haar dood bracht ze drie keer een bezoek aan een dokter.

De zangeres zou een plastisch chirurg in Beverly Hills hebben bezocht omdat ze een facelift wilde, zo melden Amerikaanse media. Daar ging een medisch onderzoek aan vooraf, waaruit gebleken zou zijn dat Whitney al lichamelijke problemen had.

De dokter in kwestie wil wegens het beroepsgeheim niet ingaan op de vraag of Whitney zijn patiënte was. Wel zegt hij dat hij test op hart-, long- en leverfuncties voordat hij overgaat tot een operatie. "Dat geldt voor iedereen, ook voor beroemdheden".

Whitney overleed afgelopen zaterdag op 48-jarige leeftijd.


17-02-2012 om 14:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schauvliege maakt 51.000 euro vrij voor promotie Rundskop

Schauvliege maakt 51.000 euro vrij voor promotie Rundskop


http://img692.imageshack.us/img692/5349/rundskop.jpg


Het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF) en Vlaams minister van Cultuur Joke Schauvliege (CD&V) hebben samen 51.000 euro extra vrijgemaakt voor de promotiecampagne van de film 'Rundskop' in de aanloop naar de Oscars. Dat meldt het VAF vanavond.

De beslissing kwam er nadat 'Rundskop', de debuutlangspeelfilm van Michaël R. Roskam, werd genomineerd voor een Oscar in de categorie beste niet-Engelstalige film.

In de aanloop naar de Oscarnominaties, toen 'Rundskop' was aangeduid als Belgische inzending, had Schauvliege al eens 25.000 euro vrijgemaakt. Op 26 februari worden de Oscarwinnaars bekendgemaakt.


17-02-2012 om 13:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-02-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tenor Charles Anthony (82) overleden

Tenor Charles Anthony (82) overleden


http://desmond.imageshack.us/Himg62/scaled.php?server=62&filename=charlesanthony.jpg&res=medium


Hij heeft aan de Newyorkse Met alle records gebroken: liefst 2.928 maal stond tenor Charles Anthony op de planken van de beroemde Metropolitan Opera. Woensdag overleed hij op 82-jarige leeftijd.

Een woordvoerder van de opera verklaarde in de New York Times van donderdag dat Anthony in Tampa, Florida, aan een nierkwaal is overleden. In 57 seizoenen vertolkte hij 111 rollen in 69 opera's, daaronder alle drie verschillende producties in "Turandot" van Giacomo Puccini. Als keizer gaf hij in januari 2010 zijn afscheidsvoorstelling.
 
De zoon van Italiaanse immigranten werd in 1929 als Calogero Antonio Caruso in New Orleans geboren. Aan het begin van zijn operacarrière drong een naamsverandering zich op: Caruso was toen door de beroemdste operatenor van weleer, Enrico Caruso, bezet.
 
Als Charles Anthony beleefde hij in 1954 met "Boris Godoenov" van Modest Moessorgski zijn Met-première in de rol van zwakzinnige en werd toen al door critici van de New York Times in de hoogste tonen geloofd. Rollen als David in Wagners "Die Meistersinger von Nürnberg" of van Don Ottavio in Mozarts "Don Giovanni" volgden. Ondanks dat Anthony als Rodolfo in Puccini's "La Bohème" en als Nemorino in Gaetano Donizetti's "L'Elisir d'Amore" ook grotere rollen vertolkte, bekoorde hij vooral in kleinere rollen zoals de 'Haushofmeister' in Richard Strauss' "Rosenkavalier", die hij 159 maal neerzette.
 
Anthony zong tijdens zijn 2.928 optredens met de allergrootsten zoals Maria Callas, Marian Anderson en Leontyne Price. Zelfs Met-muziekdirecteur James Levine heeft nog lang niet het record van Anthony gehaald: Levine dirigeerde tot nog toe 2.442 opvoeringen aan de Met.


16-02-2012 om 23:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Beach Boys komen naar de Lokerse Feesten

The Beach Boys komen naar de Lokerse Feesten


http://desmond.imageshack.us/Himg843/scaled.php?server=843&filename=thebeachboys.jpg&res=medium


Hoog bezoek op de Lokerse Feesten deze zomer. Op 7 augustus doen de herenigde Beach Boys het festivalterrein op de Grote Kaai aan, zo maakt de groep op zijn website bekend.

Daarmee strikt men in Lokeren alvast één absolute topnaam. The Beach Boys, de band rond Brian Wilson, geldt als een van de belangrijkste bands uit de jaren '60, met singles als 'I Get Around', 'California Girls' en 'Surfin' USA' die de perfecte soundtrack vormden bij de onbezorgde surfscene van die tijd. De band leverde met 'Pet Sounds' uit 1966 bovendien een van de meest gelauwerde elpees aller tijden af.

Naast Brian Wilson bestaat de line-up waarmee de groep ter ere van zijn 50ste verjaardag tourt ook uit onder meer Mike Love, Al Jardine, Bruce Johnston en David Marks.

De Lokerse Feesten vinden dit jaar plaats van 3 tot en met 12 augustus. (br.hln)


16-02-2012 om 13:42 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul McCartney rookt geen joints meer

Paul McCartney rookt geen joints meer


http://img515.imageshack.us/img515/3263/paulmccartney.jpg


Paul McCartney, die in de jaren zestig met The Beatles door Bob Dylan werd ingewijd in de geneugten van cannabis, is gestopt met blowen. Zo kan hij naar eigen zeggen een betere vader zijn voor zijn achtjarige dochter Beatrice, zijn kind met ex Heather Mills.

"Ik heb veel joints gerookt, het was genoeg, ik heb mijn deel gehad. Als je een kind opvoedt, steekt je zin voor verantwoordelijkheid de kop op. Genoeg is genoeg, en ik vond het ook niet meer nodig".

McCartney (69), getrouwd met de Amerikaanse Nancy Shevell, heeft in het verleden ook bekend dat hij cocaïne heeft gebruikt en heroïne geprobeerd toen hij in The Beatles zat.

"Ik heb maar één keer heroïne geprobeerd. Ik besefte toen zelfs niet dat ik het genomen had. Ik kreeg iets toegestopt, rookte het op en vernam pas later dat het heroïne was. Het deed me niets. Gelukkig, want dat pad wilde ik niet opgaan. Cocaïne heb ik ongeveer een jaar gebruikt, in de tijd van 'Sgt. Pepper'. Ik snoof coke en rookte wiet om weer rustig te worden. Ik ben nooit dol geweest op coke. In het begin vond ik het best oké, maar na een tijdje vond ik het niet meer cool, vooral toen ik vreselijke comedowns begon te ervaren".

McCartney en zijn vrouw Linda, die in 1998 overleed aan kanker, rookten allebei wiet. In 1981 belandde hij negen dagen in een Japanse cel wegens drugbezit. "Negen dagen ellende, ik vroeg me de hele tijd af 'wat heb ik mijn gezin aangedaan?'. Het was heel beangstigend".


16-02-2012 om 13:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Urbanus doet theatertournee

Urbanus doet theatertournee


http://desmond.imageshack.us/Himg862/scaled.php?server=862&filename=urbanus.jpg&res=medium


Urbanus geeft in april en juni een reeks voorstellingen in Gent, Geel, Hasselt, Antwerpen en Oostende. De show wordt een 'best of' van liedjes, "nieuwe sketches, oneliners, twoliners en visuele onnozelheden". De ticketverkoop voor 'Urbanus Zelf!' start op maandag 20 februari.

Zanger en komiek Urbanus (63) speelde eind december vier avonden voor een uitverkocht Sportpaleis te Antwerpen. De recensies waren lovend, het publiek zeer enthousiast. Daarna kreeg Urbanus uitnodigingen van alle Vlaamse theaters om in het seizoen 2012-2013 voorstellingen te geven in de intiemere sfeer. Urbanus gaat daar graag op in, binnenkort worden de speeldata voor het nieuwe seizoen bekendgemaakt.

In dit lopende theaterseizoen geeft Urbanus volgende shows, de eerste in elf jaar:

Vrijdag 13 april: Gent, Capitole
Zaterdag 14 april: Gent, Capitole
Vrijdag 1 juni: Geel, CC De Werft
Zaterdag 2 juni: Geel, CC De Werft
Vrijdag 8 juni: Hasselt, Cultuurcentrum
Zaterdag 9 juni: Hasselt, Cultuurcentrum
Vrijdag 15 juni: Antwerpen, Stadsschouwburg
Zaterdag 16 juni: Antwerpen, Stadsschouwburg
Vrijdag 22 juni: Oostende, Kursaal

Kaartverkoop vanaf maandag 20 februari
via het voorverkoopsysteem van de theaters in Antwerpen en Gent via www.musichall.be en 0900 69 900
Cultuurcentrum Hasselt via www.ccha.be en 011 22 99 33
CC De Werft via www.dewerft.be en 014 56 66 66

De show is een best of met hits als 'Hittentit', 'Madammen Met Een Bontjas', 'Quand Les Zosiaux Chantent Dans Le Bois', 'Bakske Vol Met Stro', '1-2-3 Rikke Tikke Tik', 'Poesje Stoei' en een viertal nieuwe liedjes. Meer info vind je hier.


16-02-2012 om 13:33 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
15-02-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele ontkent dat ze vijf jaar pauze neemt

Adele ontkent dat ze vijf jaar pauze neemt


http://img259.imageshack.us/img259/6762/adelet.jpg


"Vijf jaar? Eerder vijf dagen!" Met die woorden heeft Adele op haar eigen blog de geruchten ontkend als zou ze haar muziekcarrière een vijftal jaar on hold zetten om een gezin te stichten.

Het Amerikaanse Vogue liet optekenen dat de Britse zangeres een 'break' van vier of vijf jaar overwoog omdat ze aan haar relatie wilde werken. "Ik wil een thuis creëren. Ik moet een basis leggen en tijd nemen. Als ik voortdurend aan het werk ben, mislukken mijn relaties", klonk het. Opschudding in de muziekwereld natuurlijk, zeker omdat Adele afgelopen weekend nog zes Grammys won.

Maar nu weerlegt de Britse het nieuws dus op haar blog. "Oh goodness. Ik ben compleet van mijn melk!", schrijft ze over de Grammy Awards, waarna ze haar verbazing en dankbaarheid uitvoerig beschrijft. Tegelijkertijd benadrukt ze dat er nog veel werk aan zit te komen. Zo vertelt ze dat ze nu een paar dagen vrij heeft, maar op 21 februari bij de Brit Awards verwacht wordt en daarna regelrecht de studio in gaat. "Vijf jaar? Eerder vijf dagen", besluit ze.


15-02-2012 om 22:49 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stones gevraagd Olympische Spelen te openen

 "Stones gevraagd Olympische Spelen te openen"


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Ron-Wood-5.jpg?t=1329309447


Vorige week liet een woordvoerder van de Rolling Stones nog weten dat de band, die dit jaar zijn vijftigste verjaardag viert, "niet zal optreden op de Olympische Spelen". Maar volgens Ron Wood werden ze wel gevraagd, net als zijn eerdere band The Faces.

"Ze wilden dat we met de Stones openden en afsloten met The Faces. Dat zou fantastisch zijn. De Olympische Spelen in Londen is een unieke ervaring, zo'n gelegenheid mag je niet missen". Maar de gitarist geeft vervolgens een flauw excuus: "In april worden The Faces bijgezet in de Rock and Roll Hall of Fame, daarna heb ik een paar tentoonstellingen met mijn kunstwerken".

Danny Boyle, de oscarwinnende regisseur van 'Trainspotting' en 'Slumdog Millionaire', is gelast met de regie van de openingsceremonie. Vermoed wordt dat zowel Paul McCartney als Adele en Blur daar zullen aantreden.


15-02-2012 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klassieke bezetting Guns N' Roses terug bij elkaar

Klassieke bezetting Guns N' Roses terug bij elkaar

Klik op de foto om ' Don't cry ' te beluisterenDuff McKagan, Steven Adler en Slash voegen zich opnieuw bij Axl Rose.


Guns N' Roses komt terug bij elkaar in zijn klassieke bezetting. Niet om opnieuw te touren (op Graspop deze zomer bijvoorbeeld), maar wel ter gelegenheid van de opname van de band in de Rock And Roll Hall Of Fame in april.

Toetsenist Dizzy Reed verklapte aan Billboard dat iedereen die heeft meegewerkt aan het album 'Appetite For Destruction' aanwezig zal zijn op de huldiging op 14 april. "De hele band zal er zijn", aldus Reed, die in 1990 bij de groep kwam en er nog steeds deel van uitmaakt. "Hoe het zal gebeuren weet ik niet, maar het is een van die dingen waarvan je weet dat het in orde zal komen."

Dat de klassieke bezetting ook live zal spelen op de huldiging is een ander paar mouwen. "Axl (Rose) en ik hebben daar nog niet met Slash, Duff McKagan en Steven Adler over gesproken. Ik weet niet goed hoe of wanneer ik er over moet beginnen. Gemakkelijk ligt het allemaal niet, maar het zal vroeg of laat wel eens op de agenda komen."

Reed gaf wel mee dat het de bedoeling is dat de huidige bezetting van Guns N' Roses na hun zomertournee (die hen dus onder meer naar Graspop brengt) aan nieuw materiaal gaat werken. "Er was zoveel materiaal dat 'Chinese Democracy' (de vorige plaat, red.) niet heeft gehaald, en van wat ik me herinner waren daar best wel wat coole dingen bij. Hopelijk worden die opgepikt en verder uitgewerkt." (br.hln)15-02-2012 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rock Werchter kan uitbreiden naar vier podia

Rock Werchter kan uitbreiden naar vier podia

http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Rock-Werchter.jpg


De Vlaams-Brabantse provincieraad heeft het provinciaal ruimtelijk uitvoeringsplan (RUP) voor de festivalweide Rock Werchter goedgekeurd. Gedeputeerde Julien Dekeyser (Open Vld) stelde dat organisator Live Nation pas met de uitbreidingswerken van het festivalterrein zal kunnen starten na het afsluiten van een samenwerkingsovereenkomst. De organisator zal hierbij een aantal garanties opgelegd krijgen.

Het nieuwe RUP komt er op vraag van Live Nation, dat nood heeft aan een groter terrein om het aantal podia op Rock Werchter uit te breiden. De organisator dreigde ermee het festival naar Brustem (Sint-Truiden) te verhuizen. In het nieuwe plan is voorzien dat er op het festivalterrein aan de rechterzijde van de ingang langs de Haachtsesteenweg 2,5 ha meer beschikbaar komt voor de festivalbezoekers. Hiertoe wordt onder meer een groot stuk bos gekapt. Daardoor zou Rock Werchter op termijn kunnen uitbreiden naar vier podia. Dit jaar zal er op het festival voor het eerst een derde podium beschikbaar zijn.

Oppositiepartij Groen wees op het feit dat Live Nation bepalingen uit het vorige RUP inzake aanleg van een landschapspark niet was nagekomen. Verwijzend naar verklaringen van organisator Herman Schueremans dat mogelijk in 2013 verhuisd wordt, vroegen Groen en Vlaams Belang garanties. "Het kan toch niet dat wij hier een bos kappen en landbouwgrond innemen terwijl het festival in 2013 verhuist", aldus Luc Debraekeleer (Groen).

Dekeyser gaf toe dat Live Nation engagementen uit 2006 niet was nagekomen. Dat wordt deze keer vermeden door de betrokkenheid van het Agentschap Natuur en Bos en de Vlaamse Landmaatschappij bij de samenwerkingsovereenkomst. "Live Nation zal bijvoorbeeld slechts een kapvergunning krijgen als het harde garanties biedt over compenserende bosaanplantingen. We overwegen ook financiële waarborgen te eisen, evenals een engagement dat Rock Werchter nog een aantal jaren in Werchter doorgaat", aldus Dekeyser. (br.hln)


15-02-2012 om 00:31 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
14-02-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss België-finaliste trekt racismeklacht tegen Sien Eggers in

Miss België-finaliste trekt racismeklacht tegen Sien Eggers in


http://desmond.imageshack.us/Himg685/scaled.php?server=685&filename=veroniqueboubane.jpg&res=medium
Veronique Boubane


Gewezen Miss België-finaliste Veronique Boubane heeft haar racismeklacht tegen Sien Eggers ingetrokken nadat ze een brief met excuses heeft gekregen van de actrice.


Enkele weken geleden zat Boubane, die meedong naar de Miss België-kroon van 2008, samen met haar man en een vriend in restaurant Bourla toen Sien Eggers een opmerking maakte. "Plots kwam Sien Eggers vragen van welke afkomst ik was", aldus Boubane.

"Ik krijg die vraag wel vaker, dus ik heb gewoon geantwoord. Een minuut later kwam ze terug en vroeg ze op een agressieve toon of we werkten. Ik schrok hier wel van, maar ik zei haar dat we allemaal werkten. Ze was duidelijk dronken en riep: "Jullie Afrikanen zijn allemaal hetzelfde. Jullie doppen, zeker? Dit is mijn land en jullie komen hier profiteren. Ga terug naar Afrika!"http://desmond.imageshack.us/Himg854/scaled.php?server=854&filename=sieneggers.jpg&res=medium
Sien Eggers


Het Senegalese model diende klacht in bij de politie. Ze wilde geen geld, maar excuses. Die laatste zijn er nu dus gekomen. Sien Eggers schreef het model een aangetekende brief en daarmee is voor haar de zaak afgehandeld.


14-02-2012 om 16:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van Rossem: Geslapen met vrouwen van ministers

Van Rossem: "Geslapen met vrouwen van ministers"


http://desmond.imageshack.us/Himg32/scaled.php?server=32&filename=vanrossem.jpg&res=medium


Jean-Pierre Van Rossem liet onlangs weten met protestpartij R.O.S.S.E.M. in 2014 terug naar de kiezer te willen trekken, in een interview met P-Magazine wordt duidelijk dat hij nog niets van zijn straffe tong verloren is: "Ik heb met BV's, filmsterren en ministervrouwen geslapen. Met Miet Smet of Mieke Vogels? Zeg! Daar kruip ik niet mee in bed. Ik heb het over de vrouwen van ministers."

Welke ministervrouwen dat dan wel mogen zijn? "Hun namen zijn genoteerd en opgeborgen in mijn kluis. De lijst mag openbaar gemaakt worden na mijn dood", aldus Van Rossem. De gewezen beursgoeroe stelde vorige zomer al in Humo het bed gedeeld te hebben met duizenden vrouwen. "Maar hoe ouder ik werd, hoe minder spannend ik het vond. Achteraf denk ik: hoe is het mogelijk dat ik daar zoveel tijd en energie heb ingestoken? Seks is nog altijd het hoogste genot, maar ik loop niet meer achter mijn pik aan. Ik heb genoeg aan mijn eigen vrouw, Ljudmilla."

Is zijn huwelijk dan een bron van geluk? "Maar nee! Zonder Ljudmilla zou ik mij waarschijnlijk nog veel slechter voelen, maar daarom maakt mijn huwelijk mij nog niet gelukkig", vervolgt Van Rossem. "Geluk bestáát niet. Geluk is een illusie, een uitvinding van en voor naïevelingen. Er bestaan geen gelukkige mensen. Mensen maken zichzelf dat graag wijs omdat ze op vakantie gaan naar Thailand of omdat ze een nieuwe auto hebben gekocht, maar dat zijn fata morgana's. Als iémand weet dat geld niet gelukkig maakt, ben ik het. Denk je echt dat ik gelukkig was toen ik zeven Ferrari's tegelijk kocht? Geen seconde", besluit Van Rossem in P-Magazine.


14-02-2012 om 16:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.iTunes verdubbelt prijs van album Whitney

iTunes verdubbelt prijs van album Whitney


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/whitney-houston-4.jpg


De kostprijs van Whitney Houston's album 'Ultimate Collection', uitgebracht in 2007, is van 3,5 naar 9,5 euro gegaan. Na de dood van de popster ging het plots crescendo met de vraag naar het album. Volgens iTunes is dat te wijten aan platenmaatschappij Sony.

Vele klanten van iTunes doen hun beklag, ook al omdat het voor een tijdje onmogelijk bleek het album nog te downloaden. "Zeggen dat ik kwaad ben is een understatement. Het is duidelijk dat iTunes gewoon geld wil verdienen op de kap van een dode Whitney, wat hen veel op een bende parasieten doet lijken", aldus een klant.

"Het album op zich is schitterend en laat je niet afschrikken het te kopen, hou alleen in het achterhoofd dat je er iemand anders rijk mee maakt nog voordat het lijk van Whitney koud is", luidt het bij iemand anders.

Apple heeft al geantwoord op de kritiek en claimt dat het Sony was dat de prijs van het album heeft aangepast, niet iTunes. 'I Will Always Love You' is naar de top van singles op iTunes gekatapulteerd nadat Whitney zaterdagnamiddag dood in haar hotelkamer in Los Angeles werd teruggevonden. Ook bij Amazon staat haar album met 'greatest hits' bovenaan de verkooplijst, terwijl veel van haar andere nummers in de digitale topveertig staat. (br.hln)


14-02-2012 om 12:32 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overlijden Whitney Houston veertig minuten eerder op Twitter dan in pers

Overlijden Whitney Houston veertig minuten eerder op Twitter dan in pers

Klik op de foto om ' I Will Always Love You ' te beluisteren

Het overlijden van Whitney Houston deed niet alleen flink de ronde op Twitter, de sociaalnetwerksite was ook de eerste die het nieuws bracht. Maar liefst veertig minuten voor de traditionele media berichtten over Whitney's dood, had @ajadiornavy al een tweet de wereld ingestuurd.

"'omgg, my aunt tiffany who work for whitney Houston just found whitney Houston dead in the tub . such ashame & sad ", luidde de tweet. Pas veertig minuten later tweette Kristen Foster op de account van Associated Press (AP) als eerste van de zogenaamde mainstream media over het overlijden van de 48-jarige popster.

Volgens Topsy Labs zijn er rond 2,5 miljoen tweets en retweets verzonden het eerste uur nadat het nieuws uitbrak, wat neerkomt op meer dan 1.000 tweets per seconde. Op het hoogtepunt werden er 61.227 tweets verstuurd. Tijdens de Grammy Awards van zondag werd Whitney meermaals herdacht. Zo bracht onder andere Jennifer Hudson een emotionele ode aan de popster met de hit 'I Will Always Love You'.14-02-2012 om 12:25 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
13-02-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele en Foo Fighters grote winnaars Grammy's

Adele en Foo Fighters grote winnaars Grammy's


http://desmond.imageshack.us/Himg513/scaled.php?server=513&filename=adeley.jpg&res=medium


Adele is het grote prijzenbeest op de 54ste editie van de Grammy Awards in Los Angeles. De Britse mocht zes awards mee naar huis mocht nemen: album van het jaar ('21'), opname van het jaar ('Rolling in the Deep'), nummer van het jaar ('Rolling in the Deep'), beste popsoloprestatie ('Someone Like You'), beste popalbum ('21') en beste muziekvideo ('Rolling in the Deep').

Adele moest het in de categorie van beste nummer opnemen tegen 'All Of The Lights' (Jeff Bhasker, Stacy Ferguson, Malik Jones, Warren Trotter & Kanye West), 'The Cave' (Ted Dwane, Ben Lovett, Marcus Mumford & Country Winston), 'Grenade' (Brody Brown, Claude Kelly, Philip Lawrence, Ari Levine, Bruno Mars & Andrew Wyatt) en 'Holocene' (Justin Vernon).

Naast Adele sleepten ook de Foo Fighters vijf prijzen in de wacht, terwijl Kanye West vier Grammy's op de schoorsteen mag zetten. Taylor Swift mocht er twee in ontvangst nemen.

Een beklijvend moment tijdens de awarduitreiking was toen de ouders van de vorig jaar overleden Amy Winehouse de Grammy voor beste pop duo-optreden in ontvangst kwamen nemen voor haar vertolking met Tony Bennett van Body and Soul.


13-02-2012 om 21:28 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Halle Berry: Ik ben bang van papa

Dochter Halle Berry: "Ik ben bang van papa"

http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Halle-Berry-Gabriel-Aubry.jpg


De Californische dienst voor kinderwelzijn heeft de driejarige dochter van Halle Berry en haar ex Gabriel Aubry ondervraagd. Het meisje verklaarde dat ze extreem bang werd telkens haar papa tegen haar krijste. Aubry is al verscheidene keren beschuldigd van het in gevaar brengen en verwaarlozen van zijn dochter. Berry overweegt te verhuizen naar Frankrijk, het thuisland van haar nieuwe liefde Olivier Martinez.

Het kinderwelzijn vernam via het gerecht hoe de man zijn dochter uit de armen van het kindermeisje rukte en hoe hij de nanny een por gaf terwijl ze het meisje op haar arm had. Voortaan mag Aubry zijn dochter enkel onder toezicht ontmoeten. Die maatregel zou pas het begin zijn. Er komen nog ondervragingen en Gabriel zal zich aan een aantal voorwaarden moeten houden. Zo zal hij verscheidene therapiesessies moeten volgen.


13-02-2012 om 16:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole Josy herstelt van zware operatie

Nicole Josy herstelt van zware operatie


http://desmond.imageshack.us/Himg96/scaled.php?server=96&filename=nicolejosy.jpg&res=medium


Zangeres Nicole Josy - van het bekende Vlaamse duo Nicole & Hugo - herstelt van een zware operatieve ingreep, die ze vorige week moest ondergaan. Er werd een stuk darm van 25 cm bij haar verwijderd.

Bij een routine-onderzoek werd een grote poliep vastgesteld bij Nicole. "Bij ons kwam dit als een donderslag bij heldere hemel", zegt haar echtgenoot Hugo Sigal. "Op 28 december onderging Nicole een colonoscopie. Na afloop van het onderzoek kwam de mededeling dat er een poliep gevonden werd in de darmen. Dat was schrikken, zeker omdat we in het verleden ook met kanker zijn geconfronteerd."

Hugo verwijst naar de zware periode van zeven jaar geleden, toen Nicole een borst verloor als gevolg van borstkanker.

De ingreep van vorige week is succesvol verlopen. Deze week zou Nicole weer naar huis mogen om verder te herstellen. Ze moet nog verplicht rusten tot begin maart. Maar dan zal het duo weer aan de slag gaan.

"We gaan er zeker terug tegen aan en gaan nog meer genieten van de dingen om ons heen. We brengen in maart een nieuwe single uit, uit onze nieuwe full-cd 'Bedankt Vlaanderen' die we ook verder gaan promoten. Ondanks de tegenslag zijn we als koppel nog hechter naar elkaar toegegroeid. We komen ook uit deze periodeweer sterker uit", besluit Hugo.


13-02-2012 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Kreuners houden ermee op

De Kreuners houden ermee op


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Walter-Grootaers.jpg


Zoals vorige week al aangekondigd en zopas op een persconferentie bevestigd, houden De Kreuners er na 34 jaar mee op. De band rond Walter Grootaers geeft nog twee afscheidsconcerten: een openluchtconcert op TW Classic op 23 juni en op 7 december in het Sportpaleis in Antwerpen. In april komen nog een boek en een live-cd uit.

Walter Grootaers, Jan Van Eyken en Erik Wauters (Ben Crabbé en Axl Peleman waren verontschuldigd) lichtten hun afscheidsplannen vandaag toe in een restaurant in Hombeek bij Mechelen. De groep wil eindigen op zijn hoogtepunt en niet - zoals Grootaers ooit verklaarde - uitsterven.

"Wat we de afgelopen 34 jaar met de groep hebben gedaan, is fantastisch. We willen dat niet laten uitdoven. We zijn niet meer van de jongste in het rockwereldje. We stoppen liever vijf jaar te vroeg dan twee te laat", lichtte Grootaers toe.
 
"In 1981 mochten we Rock Werchter openen. Het betekende een enorme doorstart. Een laatste openluchtconcert in Werchter past dus helemaal." Op 7 december speelt de groep 'De Laatste Kreun' in het Sportpaleis. "Daar hebben we al een paar onvergetelijke shows gespeeld", verklaart Grootaers de keuze.

De groep werd in 1978 opgericht en maakte deel uit van de eerste golf belpopbands en scoorde hits met onder meer 'Nummer Eén', 'Ik Dans Wel Met Mezelf', 'Zij Heeft Stijl', 'Ik Wil Je' en 'Layla'.


13-02-2012 om 13:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Whitney was al dood toen ze onder water belandde

"Whitney was al dood toen ze onder water belandde"

http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Whitney-Houston-Bobbi-Kristina.jpg
Whitney en dochter Bobbi Kristina


Whitney Houston is niet door verdrinking omgekomen, zo kreeg haar familie te horen van een woordvoerder van de lijkschouwers. Vermoedelijk kwam de zangeres aan haar einde door een combinatie van de angstremmer Xanax, andere voorgeschreven medicijnen en alcohol. Inmiddels maakt de familie zich ernstige zorgen om Whitneys dochter Bobbi Kristina, die zelfmoordneigingen zou hebben.

Volgens de mededeling van de lijkschouwers aan de familie van Houston was er niet voldoende water in haar longen om te besluiten dat ze is verdronken in haar bad. De lijkschouwers vermoeden dat ze al dood was voordat haar hoofd onder water belandde.

Volgens bronnen van TMZ.com was het niet haar kapster, maar haar tante Mary Jones die het levenloze lichaam in het bad aantrof. Mary had het kleed op he tbed klaargelegd dat Whitney die avond zou aantrekken en verliet dan een halfuurtje de suite. Toen Whitney maar niet tevoorschijn kwam uit de badkamer, ging Mary naar binnen en trok ze Whitney uit het bad en begon ze een poging haar nicht te reanimeren.

Inmiddels maakt de familie zich ernstige zorgen om Bobbi Kristina, de achttienjarige dochter van Whitney Houston en Bobby Brown. De dag voordat haar moeder overleed, viel Bobbi Kristina naar verluidt in hetzelfde hotel in slaap in haar bad.

Vrijdagavond bonkten vrienden op haar deur. Toen er geen antwoord kwam, riepen ze de veiligheidsdiensten van het Beverly Hotel ter hulp. Een hotelmedewerker opende de deur en toen bleek dat ze in haar bad lag te slapen.

Bobbi Kristina is sinds het overlijden van haar moeder, zaterdagnamiddag lokale tijd, al twee keer in het ziekenhuis opgenomen. Officieel wegens hysterische aanvallen, maar verschillende bronnen melden dat het tienermeisje was beginnen drinken en kalmeermiddelen slikken om de dood van haar moeder te verwerken. De familie is bang dat ze zelfmoordplannen heeft.

Whitneys moeder Cissy Houston heeft voorbereidingen getroffen om het lichaam van haar dochter van Los Angeles over te vliegen naar haar thuisstad Atlanta, Georgia. Dat zou vandaag al gebeuren. Gezien er geen sprake is van kwaad opzet, geeft de lijkschouwer het lichaam vrij.


13-02-2012 om 13:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Whitney Houston schiet naar nummer 1 in hitlijsten

Whitney Houston schiet naar nummer 1 in hitlijsten


http://desmond.imageshack.us/Himg16/scaled.php?server=16&filename=whitneyhoustonn.jpg&res=medium


De muzikale nalatenschap van de overleden zangeres Whitney Houston leeft voort. Vandaag staat haar legendarische album 'Greatest Hits' op nummer 1 in tal van muzieklijksten.

De winnares van tal van Grammy Awards staat niet alleen op nummer in de iTunes, maar haar verzamelalbum is nu ook bestseller op Amazon.com. Het bevat de favoriete nummers van velen als 'Greatest Love of All',  'You Give Good Love' en 'Exhale', dit album kwam voor het eerst uit in juli 2009.

Dit is echter niet de enige manier waarop fans een ode brengen aan hun favoriete zangeres, veel van haar andere platen als 'The Preacher's Wife: Original Soundtrack' en 'Whitney' verdrijven hedendaagse bestsellers als '21' van Adele en Paul McCartney uit de hitlijsten.


13-02-2012 om 12:59 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Whitney Houston (48) verdronken in bad, pak pillen gevonden in kamer

Whitney Houston (48) verdronken in bad, pak pillen gevonden in kamer

Klik op de foto om ' I Will Always Love You ' te beluisteren

Whitney Houston is vandaag op 48-jarige leeftijd overleden. Dat heeft Kristen Foster, de woordvoerder van de zangeres bekendgemaakt. De legendarische popzangeres overleed om 15:55 uur plaatselijke tijd in het Beverly Hilton Hotel in Beverly Hills, waar ze vanavond een optreden zou geven op de Grammy-party van Clive Davis. Het feest gaat, ondanks haar overlijden, gewoon door. De zangeres stierf door verdrinking in haar bad volgens de jongste berichten en er zijn ook een hoop medicamenten gevonden in de kamer.

Er werden voorlopig geen illegale drugs gevonden in de kamer van Whitney, wel verschillende doosjes pillen op voorschrift. Alcohol werd niet aangetroffen, maar de zangeres zou de avond ervoor 'hevig gefeest' hebben in de bar van het hotel met vrienden.

Houston was gast in het Beverly Hilton. Daar werd ze gevonden door iemand uit haar omgeving. "Ik kan niet juist zeggen wie dat was", zegt speurder Mark Rosen. Maar vrienden, familie en medewerkers zijn aanwezig en hebben ms. Houston geïdentificeerd."

Fox News schijnt te weten dat haar broer haar in de badkuip van haar kamer aantrof. Volgens bronnen bij entertainmentwebsite TMZ was het een lid van Whitney's entourage die de zangeres vond.

Zeker is wel dat vervolgens de security van het hotel werden ingelicht en de hulpdiensten werden opgebeld. De paramedici probeerden Houston nog te reanimeren. "De bijgeroepen spoedartsen hebben alles nog geprobeerd, maar ze konden niets meer doen", zei Rosen. "Ms. Houston werd om 15.55 uur dood verklaard." Dat is om 0.55 uur Belgische tijd.

Volgens TMZ werd Whitney's lichaam al uit de badkuip gehaald voor de hulpdiensten arriveerden. Een autopsie zal dus moeten uitwijzen of ze stierf aan een overdosis, verdronk of als er een andere oorzaak is. Haar lichaam zou nu uit de kamer gehaald zijn en op weg zijn naar een mortuarium.

De politie vermoedt dat er geen misdaad in het spel is: "We hebben geen sporen van een misdaad van buitenaf. We zetten ons onderzoek voort, maar zichtbare aanwijzingen van geweldpleging zijn er niet", zei Mark Rosen 's avonds voor het hotel, waar het lichaam van de zangeres zich nog bevond. Of er drugs bij betrokken waren, kon hij niet zeggen: "We kunnen op dit ogenblik geen aanwijzingen vinden, we staan nog maar aan het begin van het onderzoek".

Enkele uren voor haar doodsbericht werd nog over nieuwe projecten voor Whitney Houston gespeculeerd. Ze zou onder meer een toekomst krijgen in de populaire talentshow "The X-Factor". Daarin zou ze als jurylid optreden. Ook uren na haar dood meldde haar eigen website nog dat Houston aan een van de Grammy-party's zou deelnemen.

Afgelopen donderdag verscheen de zangeres nog op de repetities van de Grammy Awards. Whitney coachte er zangeressen Brandy en Monica, aldus een persoon die er ook aanwezig was. De bron zei dat de inmiddels overleden ster er slecht uitzag, ze zweette erg en haar adem rook naar drank en sigaretten. Twee dagen ervoor had ze opgetreden op een pre-Grammy feestje samen met zangeres Kelly Price.

Jennifer Hudson, de ster die qua zangkwaliteiten vaak met de overleden Houston vergeleken werd, zal vanavond een respectvol muzikaal tribuut brengen tijdens de Grammy Awards. "Het is nog te vroeg om meer te doen op dit moment. Maar het zou nalatig zijn moesten we de uitzonderlijke bijdrage van Whitney niet erkennen. Het zou niet alleen oneerbiedig zijn voor haar fans maar ook voor de organisatie, de winnaars en de genomineerden van de Grammy's dit jaar", aldus executive producer van de awardshow Ehrlich. Ook de koningin van de funk Chaka Khan zou Hudson vergezellen op het podium.

Houston won twee Emmy Awards, zes Grammy Awards, 30 Billboard Music Awards en 22 Music Awards tijdens haar zangcarrière. Haar album 'Whitney' was het eerste album van een vrouwelijke artiest dat de eerste plaats in de Billboard Charts behaalde. Houston verkocht meer dan 170 miljoen albums wereldwijd. Whitney overleed op de vooravond van de 54ste editie van de Grammy Awards in Los Angeles.

Tijdens haar hoogtepunt was Whitney de 'golden girl' van de muziekindustrie. Van de jaren '80 tot '90 behoorde ze tot één van 's werelds best verkopende artiesten. In 2000 sleepte ze zes Grammy-awards in de wacht, een maand later werd ze tijdens de 'Soul Train Music Awards' uitgeroepen tot de beste vrouwelijke artieste van het decennium.

Volgens Billboard is 'The Bodyguard' één van de best verkochte albums aller tijden. Houston nam niet alleen de soundtrack voor haar rekening maar vertolkte in de film ook de rol van 'Rachel Marron'.

Whitney zou dit jaar in 'Sparkle' te zien zijn, een remake van haar hit uit 1976. Het was haar eerste filmrol sinds 'The Preacher's Wife' in 1996.

Het nieuws over haar overlijden veroorzaakt momenteel een stortvloed van reacties op sociaalnetwerksites zoals Twitter en Facebook. Muziekproducer Russell Simmons schrijft dat hij "diep geraakt is door de dood van Whitney Houston", terwijl Gloria Estefan "in shock is omdat we zo een immens getalenteerde entertainer hebben verloren".

Een andere muzieklegende, Quincy Jones, zegt dat het nieuws zijn hart brak: "Ze was een bijzonder getalenteerde dame die je met niemand kon vergelijken".

Whitney werd op donderdagavond nog in Hollywood gespot, waar ze te gast was op een Grammy-feestje. De zangeres, die er volgens ooggetuigen niet opperbest uitzag, nam zelfs eventjes de microfoon ter hand om een nummertje te zingen. Het werd haar laatste 'optreden'. Whitney zou volgens het hotelpersoneel ook gisterenavond "zwaar gefeest" hebben. Zo zou ze het in het Beverly Hilton Hotel erg bont gemaakt hebben met haar vrienden.

Dionne Warwick, Whitney's nicht, en Cissy Houston spraken vlak voor Whitney's dood nog met haar. Volgens het duo leek er geen vuiltje aan de lucht en klonk de zangeres 'normaal'. Het drietal zou over de Grammy-party van Clive Davis hebben gebabbeld.

Dionne belde haar nicht naar verluidt een paar uur voor haar overlijden op om te vragen of ze op Clive's feestje aan dezelfde tafel zouden zitten. Het feestje van Clive Davis gaat, ondanks het overlijden van de popzangeres, gewoon door.

Houston werd op 9 augustus 1963 geboren in Newark in de Amerikaanse deelstaat New Jersey. Muziekproducer Clive Davis ontdekte de zangeres twintig jaar later in een discotheek in New York, waar hij haar diezelfde avond nog een platencontract aanbood.

De zangeres laat een dochter na, Bobbi Kristina. Houston was van 1992 tot 2007 getrouwd met Bobby Brown, de vader van haar kind. (br.hln)


13-02-2012 om 00:37 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
11-02-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Muzikaal eerbetoon aan Paul McCartney als 'Mens van het jaar

Muzikaal eerbetoon aan Paul McCartney als 'Mens van het jaar'


http://img515.imageshack.us/img515/3263/paulmccartney.jpg

Ex-Beatle Paul McCartney is gisterenavond in Los Angeles gelauwerd als "Mens van het Jaar" in de muziekwereld. 'Macca' verdiende prijs door zijn levenswerk, en zijn humanitaire inzet in het bijzonder. De prijs wordt sinds 1991 elk jaar toegekend door de Recording Academy , die zondag ook weer de Grammy's zal uitreiken.

Sir Paul kreeg naast de prijs ook een muzikale hulde van een hele reeks wereldsterren, die een nummer van hem coverden.

Vele supersterren brachten op muzikale wijze een hommage aan hem: Katy Perry zong 'Hey Jude', al begon ze plagend met 'Live and let die' voor snel, gespeeld geschrokken te switchen. Nog opvallender dan haar optreden was haar hoofddeksel: een enorme bloem die alle aandacht naar zich toetrok.

Coldplay pakte 'We can work it out' aan, de Foo Fighters-versie van 'Jet' leverde een staande ovatie van de 69-jarige ex-Beatle op. Alicia Keys koos voor het intimistische 'Black bird' en veranderde de tekst lichtjes naar: "I've just been waiting for this moment to be free". "Ik heb nooit beseft hoe erg dat nummer toepasselijk is op mij."

 Norah Jones koos 'Oh Darling' en Tony Bennett zette zijn tanden in 'There and Everywhere'. Ook Diane Krall en James Taylor waren van de partij.

Maar de door Sir Paul meest gesmaakte hommage kwam van Neil Young. Hij trad voor de eerste keer in bijna tien jaar nog eens op met zijn vroegere band Crazy Horse en begeesterde het publiek met 'I Saw Her Standing There'. Paul McCartney was ontroerd en bedankte iedereen voor de extra'tjes in zijn nummers 'waarvan ik nooit wist dat ze er waren'. 

McCartney zou McCartney niet zijn als hij niet ook zelf achter de piano zou kruipen. Hij toverde de enorme muziekhall om tot een intiem jazzcafé met het nummer 'My Valentine', een nummer geschreven voor zijn kersverse vrouw Nancy Shevell. Hij speelde ook nog 'Kisses on the bottom' (begeleid door Diane Krall op piano), 'Nineteen Hundred and Eighty-Five' en tot slot de medley 'Golden Slumbers/Carry That Weight/The End' met Dave Grohl van de Foo Fighters en Joe Walsh  (ex-The Eagles).

De avond zou niet compleet zijn zonder diner, waarij de vegetarische levensstijl van Paul McCartney gerespecteerd werd: tomaat-mozzarella als voorgerecht, gegrilde groenten met seitan als hoofdgerecht.

De zanger zal zondag ook optreden tijdens de uitreiking van de Grammy's. Hij bezit zelf al 14 Grammy's en kan zondag een vijftiende bijwinnen.

Eerder deze week kreeg Sir Paul ook (al laatste!) een ster op de Hollywood Walk of Fame. Zo'n ster kan alleen verkregen worden als er andere sterren de nominatie steunen en er voldoende voor betalen.11-02-2012 om 23:51 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grote eer voor Al Pacino: medaille van president Obama

Grote eer voor Al Pacino: medaille van president Obama

http://desmond.imageshack.us/Himg838/scaled.php?server=838&filename=alpacinou.jpg&res=medium

Acteur Al Pacino is een van de winnaars van de National Medal of Arts 2011. Een grote eer, want het is de hoogste onderscheiding voor een Amerikaans artiest en wordt persoonlijk overhandigd door president Obama.

Al Pacino (71) wordt bedacht met de medaille voor zijn bijdrage als acteur en regisseur aan de Amerikaanse film- en theaterindustrie. Hij wordt omschreven als een iconisch figuur en één van de meest buitengewone en bekwame Amerikaanse artiesten.

Het is moeilijk kiezen voor welke rol Al Pacino het meest bekend staat: Michael Corleone in 'The Godfather' (1, 2 en 3), Tony Montana in 'Scarface', de homoseksuele bankovervaller Sonny in 'Dog Day Afternoon', John Milton in 'The devil's advocate' of Frank Slade in 'Scent of a woman', een rol waarvoor hij een Oscar won.

Tijdens een ceremonie in het Witte Huis maandag zullen alle winnaars de prijs krijgen uit handen van de Amerikaanse president en zijn vrouw Michelle. Naast Al Pacino wonnen ook de pianist Andre Watts, visuele kunstenaars Will Barnet and Martin Puryear and kunstfilantroop Emily Rauh Pulitzer. De uitreking zal live gestreamd worden op de site van het Witte Huis om 10.45 Pacific Time, 19h45 Belgische tijd dus. (br;hln)


11-02-2012 om 23:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé stelt dochter voor aan de wereld

Beyoncé stelt dochter voor aan de wereld

http://desmond.imageshack.us/Himg854/scaled.php?server=854&filename=beyoncec.jpg&res=medium


Hier is ze dan: Blue Ivy Carter. Nu al beroemd, alleen al omdat mama en papa dat zijn: zangeres Beyoncé en rapper/producer Jay-Z zijn nu eenmaal niet van de minste. Ze nemen dan ook geen risico: ze lieten de naam van hun dochter al later registreren als merk, zodat niemand er ongestraft gebruik van kan maken.

De trotse ouders hebben hun baby een maand lang gekoesterd en verzorgd, voor het grote publiek er een blik op kon werpen. De manier waarop dat gebeurde was heel on-Hollywood: niet door de foto's te verkopen voor vele miljoenen (en deze al dan niet te schenken aan een goed doel), maar wel door ze bekend te maken via de Tmblr-account 'Hello Blue Ivy Carter'.

"Jullie zijn welkom om de bron van onze vreugde te komen bewonderen. Wij bedanken iedereen om onze privacy te respecteren tijdens dit prachtige moment in ons leven." Was getekend: 'The Carter Family'.

Een kapsel om jaloers op te zijn
De foto's tonen een stralende Beyoncé (met een kapsel waar veel kersverse mama's stikjaloers van worden), die haar dochter vasthoudt. Het meisje is wakker en kijkt met grote ogen naar haar mama. Op andere foto's slaapt dochterlief als een roos, wordt ze (enigszins onhandig) geknuffeld door papa Jay-Z of worden haar perfecte kleine vingertjes vastgehouden door 'grotemensenhanden'.

Deze eerste beelden van Blue Ivy werden genomen in de ziekenhuissuite waar Beyoncé is bevallen. Het zijn dus letterlijk de eerste uren van het meisje.

De vrijgave komt er in dezelfde week dat Beyoncé voor het eerst sinds de bevalling weer een publiek optreden maakte. Ze verraste daarbij met een perfect figuur in een strakke rode jurk. Een dag later deed ze het truukje nog eens over met een donkerblauwe cocktailjurk.11-02-2012 om 19:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gossip en Miles Kane bij 26 nieuwe namen Rock Werchter

Gossip en Miles Kane bij 26 nieuwe namen Rock Werchter

Klik op de foto om ' Heavy Cross ' te beluisterenOnder meer Gossip, met deze Beth Ditto, staat deze zomer op een van de Rock Werchter-podia


Met onder meer Gossip, Mumford and Sons, James Morrison, Miles Kane, Milow en Selah Sue heeft organisator Herman Schueremans 26 nieuwe namen toegevoegd aan de affiche van Rock Werchter 2012. De muzikale vierdaagse vindt van donderdag 28 juni tot en met zondag 1 juli plaats op de vertrouwde locatie.

Met de nieuwe namen krijgt de affiche stilaan vorm: Donderdag zijn The All-American Rejects, Rise Against, The Maccabees, Amon Tobin, Selah Sue, The Kooks en Skream ft. Sgt Pokes nieuw. Vrijdag zijn de nieuwe namen Mastodon, Gossip, Birdy Nam Nam, Calvin Harris, Bat For Lashes en Miles Kane. Zeven nieuwe namen op zaterdag: Incubus, Black Box Revelation, My Morning Jacket, Noah & The Whale, Mumford and Sons, Nneka en James Vincent Mcmorrow. En op zondag: Mac Miller, Anna Calvi, Other Lives, Dropkick Murphys en Milow, die zoals een bericht op zijn Twitterprofiel liet uitschijnen, geen drie uur zal spelen.

Meer namen volgen binnenkort, zegt de organisatie. Eerder hadden al Red Hot Chili Peppers, Pearl Jam, The Cure, Elbow, Snow Patrol, dEUS, Florence + The Machine, Blink-182, Kasabian, Justice, Deadmau5, Skrillex, Garbage, Katy B, Beirut, DJ Fresh presents Fresh/Live, Wolfmother, Wiz Khalifa, Katzenjammer en X hun komst bevestigd.
11-02-2012 om 13:16 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
10-02-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Suds & Soda beste Belgische nummer ooit

'Suds & Soda' beste Belgische nummer ooit

Klik op de foto om ' Suds & Soda ' te beluisteren

Suds & Soda van dEUS is het beste Belgische nummer aller tijden. Dat vinden althans de luisteraars van Studio Brussel, die voor de eerste keer mochten stemmen voor 'De 100 van eigen kweek'.

Op twee en drie volgen 'Housewife' van Daan en 'My Heroics, Part One', van Absynthe Minded. De rest van de toptien wordt volgemaakt door Studio Brussel-favorieten als 'Mia' (Gorky), 'Oh la la la' (TC Matic) en 'Instant Street' (dEUS).
 
dEUS is daarmee de enige groep die twee maal de hoogste tien van de lijst haalt. Met zeven noteringen in totaal zijn de Antwerpenaren overigens heer en meester over de hele rangschikking.
 
Andere statistieken: 'De 100 van eigen kweek' telt tien Nederlandstalige nummers - elf als je het taalkundig allegaartje 'Putain Putain' meerekent - en zes Franstalige. Selah Sue en Netsky - beiden 23 - zijn de jongste artiesten in de lijst. 'Ne Me Quitte Pas' van Jacques Brel, uit 1959, is veruit het oudste nummer, op tien jaar gevolgd door 'Daydream' van The Wallace Collection.


10-02-2012 om 19:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul McCartney op 28 maart in Antwerps Sportpaleis

Paul McCartney op 28 maart in Antwerps Sportpaleis

Klik op de foto om ' Yesterday ' te beluisteren
Zopas is bekendgemaakt dat Paul McCartney op woensdag 28 maart een concert geeft in het Antwerpse Sportpaleis. De ticketverkoop start op dinsdag 14 februari om 9 uur.

Fans mogen zich aan een drie uur durende show verwachten waarin McCartney door zijn vijftigjarige carrière fietst. Tickets kosten tussen 60 en 145 euro en kan je hier bestellen.

Op 24 maart speelt McCartney in het Rotterdamse Ahoy, tickets voor dat concert gaan vanaf 15 februari in voorverkoop.

10-02-2012 om 19:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Walter Grootaers stopt met zingen

Walter Grootaers stopt met zingen

Klik op de foto om ' Ik wil je ' te beluisteren
De Kreuners worden opgedoekt. Walter Grootaers, inmiddels een krasse puber van 57 jaar, stopt immers met zingen. Dat maakte StuBru vanochtend bekend, maandag zou een persconferentie volgen waarop Grootaers zijn zingende zelf ten grave draagt.

De Kreuners werden in 1978 opgericht en scoorden hits met onder meer 'Nummer Eén', 'Zij Heeft Stijl', 'Ik Wil Je' en 'Verliefd op Chris Lomme'. Grootaers raakte daarna meer en meer bekend als tv-figuur. Hij presenteerde onder meer 'Now of Never', 'Big Brother', 'Fear Factor' en 'Star Academy' en zat in het panel van 'De Drie Wijzen'


10-02-2012 om 13:33 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Te dikke Adele: Ik ben trots op mijn figuur

"Te dikke" Adele: "Ik ben trots op mijn figuur"

http://desmond.imageshack.us/Himg163/scaled.php?server=163&filename=adeleq.jpg&res=medium


Karl Lagerfeld heeft zich verontschuldigd bij Adele nadat hij haar in een interview "wat te dik" had genoemd. De creatieve directeur van Chanel beweert nu dat zijn opmerking uit zijn context werd gerukt. Adele van haar kant benadrukt dat ze trots is op haar figuur.

"Ik heb er nooit willen uitzien als een model op de cover van een tijdschrift. Ik vertegenwoordig de meerderheid van de vrouwen en daar ben ik trots op. Mocht ik een actrice zijn en een rol vereist dat ik twintig kilo vermager, ik zou het doen. Maar mijn gewicht heeft niets te maken met mijn carrière. In de muziekindustrie weet iedereen intussen wel dat ze me niet moeten vragen om te vermageren".

Eerder deze week had Lagerfeld, als gastschrijver in de Parijse krant Metro, geschreven: "Adele is de sensatie van het moment. Ze is wat te dik, maar ze heeft een mooi gezicht en een goddelijke stem". Inmiddels stelt hij dat zijn commentaar uit de context is gehaald en dat hij een grote fan is van de 23-jarige zangeres.

"Ik wil haar zeggen dat ik haar grootste bewonderaar ben, ze is mijn favoriete zangeres. Meer dan tien jaar geleden ben ik dertig kilo afgevallen, ik weet hoe het voelt als de pers gemeen is over je uiterlijk. Adele is een mooi meisje, ik kijk al uit naar haar volgende album".

Zondag maakt Adele haar comeback op de Grammy Awards, nadat ze maandenlang op non-actief stond wegens een operatie aan haar stembanden. Ze is in zes categorieën genomineerd.
10-02-2012 om 00:25 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
09-02-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry en Russell Brand beklinken scheiding


Katy Perry en Russell Brand beklinken scheiding


http://desmond.imageshack.us/Himg543/scaled.php?server=543&filename=katyperryrussellbrand.jpg&res=medium


Gisteren hebben Katy Perry en Russell Brand de documenten ondertekend die hun scheiding finaliseren. Perry glimlachte daarbij, wellicht omdat Brand geen aanspraak maakt op een deel van haar fortuin.

Volgens de overeenkomst krijgt de zangeres haar meisjesnaam terug, Katheryn Elizabeth Hudson, en doet Brand afstand van zijn recht op een deel van haar fortuin. Dat wordt geschat op ruim 45 miljoen euro.

De scheiding gaat pas op 14 juli in, gezien de wet in Californië eist dat koppels zes maanden moeten wachten tot de scheiding officieel is. In de veertien maanden dat Brand en Perry getrouwd waren, kochten ze vier huizen in Californië, New York en Londen. Die zijn samen ongeveer 12 miljoen euro waard. Ze hadden samen ook een kat, Krusty.


09-02-2012 om 15:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgen kopen singles online

Belgen kopen singles online


http://desmond.imageshack.us/Himg213/scaled.php?server=213&filename=singles.jpg&res=medium


In 2011 heeft de Belgische consument meer dan negen miljoen singles en bijna tien miljoen albums gekocht, een stijging met 4,7 procent tegenover 2010.

De verkoop van fysieke muziekdragers zoals cd's, dvd's, vinyl vertegenwoordigt meer dan 86 procent van de totale omzet. Dat meldt BEA Music, de vereniging die de producenten en distributeurs van muziek vertegenwoordigt in België.
 
Terwijl de verkoop van albums daalt met 3 procent, stijgt het aantal verkochte singles met bijna 16 procent. Deze verkopen realiseren een omzet van 145 miljoen euro, een daling van 3,7 procent tegenover 2010. Met de komst van muziekstreamingdiensten, zoals Spotify en Simfy, wordt het muziekaanbod nog beter afgestemd op de consumentenvraag.
 
In 2011 werden meer dan 9 miljoen gedownloade liedjes en bijna 9 miljoen fysieke albums verkocht. De muziekfan kiest steevast voor het album in cd-formaat (8,89 miljoen cd's op een markt van 9,4 miljoen albums) , terwijl voor individuele liedjes bijna 100 procent via online muziekwinkels wordt gedownload. De fysieke muziekdrager is nog steeds de grootste omzetmaker voor de muzieksector met meer dan 125 miljoen euro, meer dan 86 procent van de totale omzet.
 
In 2011 zijn vijf van de tien meestverkochte albums afkomstig van lokale artiesten. Op de lijst van de 200 bestverkochte albums zijn 81 producties van lokale artiesten, waarvan zelfs de helft Nederlandstalig. Dat is het hoogste aantal sinds 2000. Gotye's Somebody that I used to know is de bestverkochte single in Vlaanderen. Ook het bestverkochte klassieke album (Jan De Wilde en Currende - O Kerstnacht schooner dan de daegen) en de bestverkochte muziekdvd (K3 - Alice in wonderland de musical) zijn lokale producties.


09-02-2012 om 15:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-02-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verhuis Rock Werchter nog niet voor volgend jaar

"Verhuis Rock Werchter nog niet voor volgend jaar"


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Rock-Werchter.jpg

Rock Werchter zou mogelijk al in 2013 naar Brustem, bij Sint-Truiden, verhuizen. Dat kondigde althans een Concentra-krant aan vandaag. Dirk Claes, burgemeester van Rotselaar, waaronder Werchter valt, hecht weinig geloof aan die verhuis. "Dit ruikt naar een verkiezingsstunt van de Sint-Truidense schepen Pascal Vossius", zegt hij.

Organisator Herman Schueremans droomt van meer dan drie podia en overweegt in 2013 al een verhuis naar Brustem, weet Het Belang Van Limburg. "De nodige investeringen om het terrein (de voormalige militaire luchthaven) festivalklaar te krijgen, gebeuren op uiterst korte termijn", verzekert schepen van Economie Pascal Vossius.

"Ik heb Herman Schueremans vandaag al meerdere keren aan de lijn gehad en ik heb niet de indruk dat een verhuis er snel zit aan te komen", stelt Dirk Claes, burgemeester van Rotselaar. "Morgen komt de wijziging van het Ruimtelijk Uitvoeringsplan (RUP) voor Rock Werchter zelfs al voor de deputatie. Het plan zit in een finaal stadium."

Het nieuwe RUP moet het festival toelaten verder uit te breiden. Tegen 2013 zou het evenement al van vier podia gebruik kunnen maken. "De problemen met het terrein in Sint-Truiden zijn veel groter", aldus Claes. "Die krijgen ze nooit opgelost tegen volgend jaar."


08-02-2012 om 22:55 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russell Brand wil geen cent van Katy Perry

Russell Brand wil geen cent van Katy Perry


http://img163.imageshack.us/img163/3210/katyperryy.jpg


De Britse komiek Russell Brand en de Amerikaanse zangeres Katy Perry sloten geen voorhuwelijkse overeenkomst, waardoor Brand recht heeft op de helft van Perry's fortuin. Dat wordt op 40 miljoen euro geschat. Hij heeft haar echter laten weten dat hij geen cent van haar geld wil. Brand wil dat de scheiding zo vriendschappelijk mogelijk verloopt.

Volgens TMZ.com wordt de scheiding eind juni officieel, er is immers een wachttijd van zes maanden die volgens de Californische wet in acht moet worden genomen.

Recent kwam aan het licht dat Russell, die verslaafd was aan seks én heroïne voor hij Katy ontmoette, opnieuw aan het daten is en dat hij meer dan één vrouw ziet.


08-02-2012 om 15:26 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina schreef afscheidsbrief aan Brad omdat ze doelwit was in Afghanistan

Angelina schreef afscheidsbrief aan Brad omdat ze doelwit was in Afghanistan


http://desmond.imageshack.us/Himg195/scaled.php?server=195&filename=angelinajolieinafghanis.jpg&res=medium


Angelina Jolie vernam tijdens haar VN-missie in Afghanistan dat ze doelwit was van de taliban. Ze was toen zo bang er het leven bij in te schieten dat ze een afscheidsbrief aan Brad Pitt schreef.

"Heel wat mensen wilden me dood. Omdat ik een vrouw ben,  omdat ik Amerikaanse ben en omdat ik deel uitmaak van het Vluchtelingencommissariaat van de Verenigde Naties. Dat alles samen maakte me een doelwit. Tijdens een briefing kreeg ik te horen dat iedereen zijn bloedgroep moest noteren", verklaart Jolie in het magazine OK!
 
"Ik zat bij mensen in huis toen er op de deuren gebeukt werd en mannen riepen 'we weten dat ze daar zit en we willen haar paspoort'. Bij elke trip naar Afghanistan was het een opluchting toen ik in de VS terug van het vliegtuig kon stappen".

"Ik schreef toen een brief aan Brad en hoopte dat hij die zou vinden mocht me het ergste overkomen. Ik kwam er uiteindelijk zonder kleerscheuren vanaf, maar twee weken later hebben de taliban wel de positie van de VN waar ik had verbleven aangevallen en iedereen die in de bunker zat is toen vermoord".


08-02-2012 om 15:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-02-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul McCartney speelt op jubileumconcert voor de Queen

Paul McCartney speelt op jubileumconcert voor de Queen

http://desmond.imageshack.us/Himg42/scaled.php?server=42&filename=paulmccartneynancysheve.jpg&res=medium
Nancy Shevell en Paul McCartney


Shirley Bassey, Paul McCartney en Elton John staan op het podium op 4 juni tijdens het grote concert voor het 60-jarig jubileum van koningin Elizabeth II. Dat heeft de BBC vandaag gemeld. Het festijn heeft plaats bij het monument voor koningin Victoria voor Buckingham Palace in Londen.

De 10.000 gratis kaarten zullen via een nationale loterij worden verdeeld. De toeschouwers zullen niet alleen het concert mogen bijwonen, maar ook mogen deelnemen aan de speciale jubileumpicknick in de tuinen van Buckingham Palace, de residentie van de vorstin in de Britse hoofdstad.
 
Elizabeth herdacht gisteren dat zij 60 jaar geleden haar aan longkanker overleden vader George VI opvolgde. De festiviteiten voor het diamanten jubileum concentreren zich op 4 dagen, begin juni. De BBC-radio en -tv zenden het concert rechtstreeks uit.


07-02-2012 om 22:38 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna klopt Amerikaans kijkcijferrecord op Super Bowl

Madonna klopt Amerikaans kijkcijferrecord op Super Bowl


http://desmond.imageshack.us/Himg196/scaled.php?server=196&filename=madonnayh.jpg&res=medium


Madonna afgeschreven? Niet voor het Amerikaanse publiek. Dat keek massaal - met 114 miljoen! - naar het optreden van de Queen of Pop tijdens de rust van de Super Bowl. NFL-sterren Eli Manning en Tom Brady wisten 'slechts' 111,3 miljoen kijkers te boeien. Madge rules!

Het gaat hier tweemaal om een absoluut Amerikaans kijkcijferrecord. Zowel de wedstrijd zelf van de New York Giants tegen de New England Patriots als de veelbesproken halftimeshow van Madonna verpulverden de vorige hoogste kijkcijferscores. De Super Bowl wordt zo het meest bekeken tv-programma in de Amerikaanse geschiedenis. De Britse hiphopster M.I.A. koos dus echt wel een historisch moment om haar middelvinger op te steken tijdens haar duet met Madonna. Het vorige record dateert overigens van... vorig jaar. Toen keken er 111 miljoen fans naar de Super Bowl-wedstrijd.

Madonna's record staat dus wel enigszins in de schaduw van het gebaar dat M.I.A. met haar vinger stelde. Het optreden van Madge werd dan ook met gemengde reacties onthaald: voor- en tegenstanders. Ook bij de celebs. P. Diddy vond op Twitter dat Madonna de beste halftimeshow ooit ten beste gaf. Net als Allison Stewart van de Washington Post die het had over de "meest excellente en onverwacht subversive Super Bowl halftimeshow in jaren." Maar David Zurawik van de Baltimore Sun zag dan weer een "grap van een halftimeshow met een gebalsemde versie van Madonna die recht van de tafel van een begrafenisondernemer kwam".

In elk geval: wij spreken erover, en lang niet wij alleen. Geslaagde comeback in ware Madonnastijl, daar lijkt het sterk op. Zou Madge écht boos zijn op M.I.A.


07-02-2012 om 22:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tomorrowland opnieuw genomineerd voor Best Music Event

Tomorrowland opnieuw genomineerd voor 'Best Music Event'


http://desmond.imageshack.us/Himg209/scaled.php?server=209&filename=tomorrowlandt.jpg&res=medium


Tomorrowland is voor de tweede keer op rij genomineerd voor 'Best Music Event' op de International Dance Music Awards. Dat meldt de organisatie van het festival op haar Facebookpagina. Het festival in Boom krijgt onder meer concurrentie van Sensation Amsterdam.

Iedereen kan overigens stemmen voor de awards. Vorig jaar dienden meer dan twee miljoen mensen uit 183 verschillende landen hun stem in. Tomorrowland greep toen wel naast de hoofdprijs.

De resultaten worden op 22 maart bekend gemaakt op de jaarlijkse Miami Winter Music Conference. Stemmen kan nog tot 1 maart. (br.hln)


07-02-2012 om 22:05 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna op 12 juli in Koning Boudewijnstadion

Madonna op 12 juli in Koning Boudewijnstadion

Klik op de foto om ' Give It 2 Me ' te beluisteren
Madonna zal op 12 juli het Koning Boudewijnstadion in Brussel in vuur en vlam zetten. Officieel worden de datums van haar nieuwe wereldtournee pas morgen bekend gemaakt, maar de geruchten bleken geen lege doos: na Werchter drie jaar geleden krijgt ons landje de 'Queen of Pop' een tweede maal over de vloer.

Deze nacht (onze tijd) stal Madge nog de show tijdens de rust van de Super Bowl, hét sportevenement van het jaar in de Verenigde Staten. Dansers, acrobaten, vuurwerk en de middelvinger van Nicki Minaj: niets werd aan het toeval overgelaten om haar nieuwe single 'Give me all your luvin' in stijl te presenteren.

Verwacht wordt dat de prijzen voor haar concert in Brussel kunnen oplopen tot 150 euro voor een ticket. De voorverkoop van het Europese luik van Madonna's nieuwe tournee start waarschijnlijk nog eind deze week. Snel wezen is dus de boodschap.(br.hln)


07-02-2012 om 10:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-02-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie heeft met Johnny Depp geslapen

"Angelina Jolie heeft met Johnny Depp geslapen"

http://desmond.imageshack.us/Himg543/scaled.php?server=543&filename=angelinajoliejohnnydepp.jpg&res=medium


De verborgen affaire zou plaatsgevonden hebben toen 'The Tourist' ingeblikt werd. "Het is geen toeval dat de sfeer tussen Johnny en Vanessa bekoeld is op het moment dat hij met Angelina werkte", aldus een naaste van het koppel. "Vanessa is er absoluut van overtuigd dat Johnny geslapen heeft met Angelina. Hun relatie is uiteindelijk ten onder gegaan aan jaloezie en verdachtmakingen." Vanessa was -gezien Angelina's reputatie- al van in het begin tegen de samenwerking gekant.

De nieuwe onthullingen gaan wel in tegen het pleidooi dat Paradis enkele dagen geleden afstak. "Het klopt niet dat Johnny en ik uit elkaar zijn", verklaarde ze toen. Kwatongen blijven echter beweren dat de Pirates-acteur net omwille van deze privéproblemen zijn kat zal sturen naar de Oscars.

Met de vermoedelijke aanstookster gaat het intussen ook niet te best. Angelina zag er schikwekkend mager uit op de Screen Actors Guild in Hollywood en vrienden van haar stellen resoluut dat ze "vergeet" te eten. Als er iemand wat van zegt, slikt ze met lange tanden hoogstens een stuk fruit door.

"Tijdens een fotosessie heeft ze enkel een kommetje bessen gevraagd", aldus een bron. "Meer heeft ze die dag niet gegeten. En dat terwijl er toch een groot buffet voorzien was. Haar uitleg? Zijzelf beweert dat ze zo druk bezig is met de opvoeding van haar zes kinderen dat ze gewoon vergeet te eten. Van commentaar dat ze er niet gezond of te smal uitziet , ligt ze niet wakker." Volgens dezelfde geruchtenmolen uit Hollywood zou Jolie (1m72 groot) nog slechts 44,5 kilogram wegen.


06-02-2012 om 16:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Demi Moore laat zich dan toch opnemen in afkickkliniek

Demi Moore laat zich dan toch opnemen in afkickkliniek


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/demi-moore-1.jpg?t=1328447338


Demi Moore heeft zich dan toch laten opnemen in een afkickkliniek in Utah. De 49-jarige actrice- die twee weken geleden werd opgenomen in het ziekenhuis- verblijft in een afgesloten ruimte in het Cirque Lodge verslavingscenter in Sundance. Moore zou behandeld worden voor eetstoornissen en andere 'verslavingen'.

Twee weken geleden stortte Demi - die in november haar huwelijk met Ashton Kutcher op de klippen zag lopen- in tijdens een feestje. Volgens haar manager kwam dit door oververmoeidheid, maar nu blijkt er wel degelijk meer aan de hand te zijn. "Demi zit volledig afgesloten van de buitenwereld en praat enkel met een klein groepje mensen", aldus een insider. De actrice zou nu toch ingezien hebben dat ze haar problemen niet zelf kan oplossen en hulp nodig heeft.

Zowel dochters Rumer (23), Scout (20) en Tallulah (16) als ex-man Bruce Willis hadden de actrice al gevraagd om hulp te zoeken, maar dat viel tot nu in dovemansoren. Ook Ashton haastte zich naar huis om zijn ex-vrouw te steunen in deze moeilijke periode. "Ashton weet dat het niet helpt om 'verslaafden' te dwingen om naar rehab te gaan. De persoon in kwestie moet het echt zelf willen. De acteur wil vooral dat Demi weet dat hij haar altijd zal blijven steunen.


06-02-2012 om 00:34 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
05-02-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rundskop vier keer bekroond op Magritte du Cinéma

Rundskop vier keer bekroond op 'Magritte du Cinéma'


http://img692.imageshack.us/img692/5349/rundskop.jpg


De Vlaamse film 'Rundskop' is zaterdag bij de uitreiking van de Franstalige filmprijzen 'Magritte du cinéma' in Brussel vier keer in de prijzen gevallen. Enkel de film 'Les géants' deed beter en werd vijf keer bekroond.

'Rundskop' won de trofee in de categorieën beste montage, beste scenario, beste Vlaamse film in coproductie en beste acteur (Matthias Schoenaerts). De film van Michaël R. Roskam, die genomineerd is voor een Oscar, weet daarmee vier van de negen nominaties te verzilveren.
 
Enkel 'Les géants' wist meer prijzen binnen te halen. De film van Bouli Lanners haalde de overwinning binnen in de belangrijkste categorie, beste film. Verder werd de prent nog bekroond in de categorieën beste regisseur, beste actrice in een bijrol (Erika Sainte) en beste beeld. Ook voor de filmmuziek van de Gentenaar Bram Van Parys (The Bony King of Nowhere) was een trofee weggelegd
 
'Le gamin a vélo' van de broers Dardenne werd slechts één keer bekroond. Acteur Thomas Doret won in de categorie beste mannelijke hoop.
 
Tijdens de tweede editie van de Franstalige filmprijzen 'Magritte du Cinéma' werden in totaal negentien prijzen uitgereikt. Het evenement werd onder meer bijgewoond door premier Elio Di Rupo en door prins Laurent en prinses Claire.


05-02-2012 om 13:46 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaanse acteur Ben Gazzara (81) overleden

Amerikaanse acteur Ben Gazzara (81) overleden

http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Ben-Gazzara.jpg?t=1328444303

De Amerikaanse acteur Biagio 'Ben' Gazzara is op 81-jarige leeftijd overleden in een ziekenhuis in New York. Daar onderging hij een behandeling tegen alvleeskanker.

Gazzara maakte zijn theaterdebuut in 1955 in de Broadwayklassieker 'Kat op een Heet Zinken Dak'. Op het witte doek boekte hij al in 1959 succes in 'The Anatomy of a Murder' van Otto Preminger. In 1969 vertolkte hij de hoofdrol in 'The Bridge at Remagen'. De acteur verstrengelde theater, televisie en film (waarin hij zowat dertig keer te zien was).
 
In de jaren zeventig stak Gazzara in de bovenste schuif bij regisseur John Cassavetes, want hij acteerde in 'Husbands', 'The Killing of a Chinese bookie' en 'Opening Night'. Daarnaast schitterde hij ook aan de zijde van Audrey Hepburn in de komedie 'They All Laughed'.
 
In 1998 werkte Gazarra met de broers Coen in 'The Big Lebowski'. Hij was ook met Nicole Kidman te zien in 'Dogville' (2003) van Lars von Trier. Zijn laatste rol speelde hij vorig jaar als oom Giovanni in 'Chez Gino', een komedie van Samuel Benchetrit. Gazarra was sinds 1982 gehuwd met het vroegere Duitse model Elke Stuckmann, zijn derde vrouw.05-02-2012 om 13:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-02-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erotiekregisseur' Zalman King overlijdt aan kanker

'Erotiekregisseur' Zalman King overlijdt aan kanker

http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Zalman-King.jpg?t=1328353666

De Amerikaanse regisseur, draaiboekauteur, acteur en producer Zalman King is gisteren op 69-jarige leeftijd in Santa Monica nabij Los Angeles overleden.

Het overlijden van de regisseur werd bekendgemaakt in 'Hollywood Reporter', dat het nieuws vernam van Kings productiefirma.
 
King is voornamelijk gekend van erotisch getinte films als '9 1/2 Weeks' van Adrian Lyne waarin Kim Basinger en Mickey Rourke het tot ster schopten en 'Wild Orchid' dat hij zelf regisseerde en waarin Rourke weer opdook. Ook maakte hij faam met 'Two Moon Junction' en 'Red Shoe Diaries', dat ook een televisieserie werd.
 
De beroemde regisseur Stanley Kubrick zou Zalman King herhaaldelijk hebben geconsulteerd bij het draaien van 'Eyes Wild Shut'. De man overleed aan kanker.


04-02-2012 om 23:22 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wereldwijde zoektocht naar zanger die laagste noot haalt

Wereldwijde zoektocht naar zanger die laagste noot haalt


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/notenbalk.jpg


Een platenmaatschappij is een wereldwijde zoektocht gestart naar de zanger die de laagste noot kan zingen, een noot waarvan nooit gedacht werd dat die met de stem gehaald kon worden. Dat meldt de Britse zender BBC.

Componist Paul Mealor heeft een stuk geschreven -De Profundis- waarin een lage mi staat beschreven. Die noot ligt zes halve tonen lager dan de laagste noot ooit beschreven in een koorwerk: een si mol van Rachmaninovs 'Vespers'.
 
De zoektocht naar de basstem zal gebeuren via magazines en het internet. " 'De Profundis' vereist een rijke en krachtige stem, een stem die niet alleen beroert door zijn waarachtigheid, maar die ook elke vezel in het menselijke lichaam doet weergalmen doordat ze de laagste regionen van het vocale spectrum bespeelt", verwoordde Mealor de unieke prestatie.
 
De laagste noot die tot nu toe gehaald werd met de stem, was een extreem lage fa kruis. De prestatie werd in 2010 uitgevoerd door een Amerikaanse buschauffeur en staat in het Guinness Book of Records.
Componist Mealor schreef eerder al de Britse kersthit 'Wherever You Are', uitgevoerd door de Military Wives Choir. 'De Profundis (Out of the depths I cry to you, O Lord)' zou nog deze lente worden opgenomen.


04-02-2012 om 10:21 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Cruise, Halle Berry en Cameron Diaz mogen Oscars uitreiken

Tom Cruise, Halle Berry en Cameron Diaz mogen Oscars uitreiken


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Oscars.jpg


Na Jennifer Lopez en Tom Hanks, hebben nu ook Tom Cruise, Halle Berry en Cameron Diaz de eer gekregen om op 26 februari een Oscar uit te reiken tijdens de 84ste editie van de Academy Awards. Dat hebben producers Brian Graze en Don Mischer bekendgemaakt.

Cruise is zelf een drievoudige Oscargenomineerde voor zijn rollen in 'Born on the Fourth of July', 'Jerry Maguire' en 'Magnolia'. De man van Katie Holmes schittert momenteel in 'Mission: Impossible - Ghost Protocol' en is binnenkort te zien in 'Rock of Ages'.

Berry won in 2001 een Oscar dankzij haar acteerprestatie in 'Monster's Ball'. De actrice is momenteel te zien in 'New Year's Eve' en staat binnenkort naast Tom Hanks en Hugh Grant in 'Cloud Atlas'.

Ook Diaz heeft twee films op stapel: 'What to Expect When You're Expecting' en 'Gambit'. De blondine was vorig jaar nog te zien in 'Bad Teacher', aan de zijde van haar ex Justin Timberlake.

De Academy Awards vinden op 26 februari plaats in het Kodak Theatre in Hollywood. Ook dit jaar hebben we drie reporters ter plaatse die de uitreiking voor u op de voet zullen volgen.


04-02-2012 om 10:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bono verdient smak geld aan beursgang Facebook

Bono verdient smak geld aan beursgang Facebook


http://desmond.imageshack.us/Himg822/scaled.php?server=822&filename=bonoal.jpg&res=medium

Bono gaat een flinke duit verdienen aan de beursgang van sociaalnetwerksite Facebook. De U2-zanger is de baas en mede-oprichter van Elevation Partners, een investeringsbedrijf dat focust op media-, entertainment- en technologiebedrijven.

Elevation heeft miljoenen geïnvesteerd in Facebook, en wil dat geld nu ook fors zien opbrengen. Hoeveel 'return on investment' Bono en Elevation precies zullen krijgen, hangt af van het precieze bedrag dat in de site werd gepompt.

Elevation zou in juni 2010 voor 120 miljoen dollar Facebookaandelen hebben verkregen. Persbureau Reuters meldde toen dat een investering van 120 miljoen dollar Facebook waardeerde op 23 miljard dollar, terwijl een eerdere investering van 90 miljoen dollar de site waardeerde op 9 miljard. Er is mogelijk nog een derde investering, want sommige rapporten spreken van een totaalbedrag van 270 miljoen dollar.

Met een waardering van 9 tot 23 miljard dollar stevent Elevation alvast af op een flinke winst. Facebook mikt met zijn initiële beursgang op een bedrag van 5 miljard tot 100 miljard dollar. Indien Elevation de aandelen van de hand doet tegen de topwaardering, zal het zijn jongste investering (die Facebook waardeerde op 23 miljard) meer dan verdriedubbelen. De inbreng van 90 miljoen biedt een return van maar liefst 11 keer de investering...


04-02-2012 om 01:03 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
03-02-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drummer Black Sabbath dreigt zich terug te trekken uit reünie

Drummer Black Sabbath dreigt zich terug te trekken uit reünie

http://desmond.imageshack.us/Himg827/scaled.php?server=827&filename=blacksabbathw.jpg&res=medium
Bill Ward (L) wil een beter contractvoorstel.


Bill Ward, de drummer van Black Sabbath, heeft ermee gedreigd om uit de band te stappen en zo de geplande reünietournee op te blazen, meldt muziekwebsite NME. Vorige maand raakte ook al bekend dat gitarist Tony Iommi tegen kanker vecht. De pioniers van de heavy metal spelen normaal gezien eind juni op de Graspop Metal Meeting in Dessel.

Gisteren plaatste Bill Ward een verrassende tekst op zijn Facebookpagina, waarin hij de reünietournee van Black Sabbath al bedreigt nog voor die begonnen is. Hij is namelijk ongelukkig met zijn huidige contractvoorwaarden. Deelname aan de wereldtournee en de opnames van het nieuwe album zijn enkel mogelijk indien hij opslag krijgt.

"Ik kan onmogelijk doorgaan zonder dat een 'tekenbaar' contract voor mij wordt opgesteld; een contract dat waardigheid en respect toont voor mij als origineel lid van de band. Enkele dagen geleden, na meer dan een jaar van contractbesprekingen, werd opnieuw een 'ontekenbaar' contract voor mijn neus geschoven. Ik voel me hier echt slecht bij, want ik wil echt deelnemen aan de reünie, maar niet ten koste van alles. Als ik het huidige voorstel accepteer, dan verlies ik mijn waardigheid en respect als rockmuzikant."

Volgens Ward wordt hij zeker niet gedreven door hebzucht. "Het is niet alsof ik de band chanteer door een groot deel van de opbrengst te vragen. Maar ik wil iets waardoor mijn bijdrage aan de band wordt erkend.


03-02-2012 om 17:54 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Guns N' Roses en Machine Head op Graspop

Guns N' Roses en Machine Head op Graspop

Klik op de foto om ' Sweet Child O'Mine ' te beluisteren


De Graspop Metal Meeting heeft acht namen aan de affiche toegevoegd, en daar zijn er twee bij die bijzonder in het oog springen: Guns N' Roses en Machine Head. Verder: Gotthard, Adrenaline Mob, Sebastian Bach, Cannibal Corpse, The Treatment en Black Veil Brides. Eerder waren ondermeer al Black Sabbath in originele bezetting en Motörhead aangekondigd voor het metal feest in Dessel.

Met Machine Head haalt de GMM de groep binnen die bovenaan de verlanglijstjes van heel wat fans stond. Omdat het alweer tien jaar geleden is, maar vooral omdat de band zowat de beste heavy metalplaat van 2011 maakte.

Guns N' Roses en dan vooral Axl Rose is een andere affaire. De jongste passage van de supergroep in onze contreien kon niet meteen overtuigen, maar Rose heeft nog maar eens zijn bandleden herschikt en na een wat rommelig begin van de tour (en een Rose die met ferm overgewicht kampte) duiken er steeds positievere verhalen op over de optredens die GNR momenteel geeft aan de andere kant van de oceaan. Rose zou ook bezig zijn met een nieuwe plaat, die dit jaar nog zou moeten uitkomen. We houden het veiligheidshalve liefst voorwaardelijk.

De Zwitsers van Gotthard draaien ondertussen alweer 21 jaar mee en komen naar Graspop om na twee jaar stilte een nieuwe plaat voorstellen. Sebastian Bach is de voormalige voorman van Skid Row en hij heeft er een bijzondere loopbaan opzitten: na zijn vertrek bij Skid Row werd de Canadees acteur. Eerst - met succes - in tv-reeksen, daarna - met veel succes - als zanger in Broadwaymusicals ("Jekyll & Hyde", de hoofdrol in "Jesus Christ Superstar" en "The Rocky Horror Show"). De jongste jaren legde de man zich opnieuw toe op zijn carrière als metalzanger. In september 2011 pakte Bach uit met "Kicking & Screaming", een sterke plaat die hij maar al te graag op GMM 2012 komt voorstellen.

Toch ook legendarisch in metalmiddens is het New Yorkse death metalgezelschap Cannibal Corpse, voor de vijfde keer op Graspop. Treatment zijn dan weer snotapen uit Engeland. Ze lieten alvast zien wat ze kunnen als voorprogramma van Motörhead onlangs in Brussel. Black Veil Brides zijn leuk gecostumeerde glamrockers en Adrenaline Mob is de band van voormalig Dream Theater drummer Mike Portnoy en Symphony X-zanger Russell Allen.

Er is ook een afgelasting: As I Lay Dying heeft z'n Europese tournee geannuleerd.  (hln.be)

De Graspop Metal Meeting vindt plaats van vrijdag 22 juni tot en met zondag 24 juni. Combitickets kosten 150 euro, dagtickets 80 euro.Je kan ze hier kopen.


03-02-2012 om 13:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-02-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zorgen om Johnny Depp

Zorgen om Johnny Depp


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Johnny-Depp-3.jpg

Het gaat niet goed met Johnny Depp. De acteur, die sinds kort opnieuw vrijgezel zou zijn, voelt zich zo eenzaam dat hij er helemaal aan onderdoor gaat.

"Hij zit in de put, we maken ons zorgen om hem", vertelt een bron aan het Britse magazine Now.

Volgens diezelfde insider zou Depp de Oscars dit jaar aan zich voorbij willen laten gaan: "Als hij met Vanessa naar de Oscars gaat, dan gaat iedereen denken dat ze het toch alleen maar voor de schijn doen. Wanneer hij zonder haar over de rode loper gaat, dan zullen de roddels nog meer worden aangedikt. Johnny weet dat eender welke beslissing niet de juiste zal zijn."

Ondertussen heeft ook Vanessa Paradis van zich laten horen: zij veegde de geruchten over haar breuk met Depp van tafel tijdens een interview op de Franse televisie. "Het is gewoon de zoveelste roddel op rij die mijn familie en kinderen veel pijn doen. Er is niks van aan, natuurlijk is het niet waar."


02-02-2012 om 17:56 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sinead O'Connor op 12 april in Koninklijk Circus

Sinéad O'Connor op 12 april in Koninklijk Circus

Klik op de foto om ' Troy ' te beluisteren

De Ierse singer-songwriter Sinéad O'Connor zal op donderdag 12 april optreden in het Koninklijk Circus in Brussel.
 
De zangeres, die in 1990 een wereldhit scoorde met het door Prince geschreven nummer 'Nothing Compares 2 U', kwam de voorbije weken vooral in de aandacht wegens haar huwelijksperikelen. Maar ook op muzikaal vlak blijft ze actief. Op 20 februari verschijnt haar nieuwste album 'How About I Be Me And You Be You' en een kleine twee maanden later staat ze dus op het podium van het Koninklijk Circus.
 
De tickets kosten tussen de 36 en 48 euro en kunnen vanaf vrijdag 3 februari om 11.00 uur besteld worden via www.proximusgoformusic.be of via het telefoonnummer 0900/2.60.60.


02-02-2012 om 16:09 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Knightley oefent haar seksexpressies voor de spiegel

Knightley oefent haar seksexpressies voor de spiegel

http://desmond.imageshack.us/Himg26/scaled.php?server=26&filename=knightley.jpg&res=medium


Keira Knightley heeft zich wel heel grondig voorbereid voor haar hoofdrol in 'A Dangerous Method'. De Britse actrice kruipt er in de huid van Sabina Spielrein, een seksueel geobsedeerde psychiatrische patiënte die wel een streepje sm lust. En dus werkte ze vlijtig aan haar seksuele expressies.

"Ik heb raad gevraagd aan psychotherapeuten en ze vertelden me dat je daarvoor energie en opgekropte emoties moet vrijlaten", aldus Keira. "Dus zat ik uiteindelijk twee dagen in mijn badkamer voor de spiegel gezichten te trekken en allerlei poses uit te proberen. Die vondsten toonde ik vervolgens via Skype aan David (Cronenberg, de regisseur; nvdr) en hij koos er dan de meest gepaste uit."

Twee scènes beschreef Knightley ronduit als masochistisch. Een verzetje was met ander woorden welkom, en dus kwam het WK voetbal ideaal van pas. "Soms heb je een bepaalde mood en denk je: 'Is dat nu die van mij of van het personage?' Bij deze opnames had ik daar echter absoluut geen problemen mee. 's Avonds keken we gewoon naar het WK met een biertje. Echt gezellig."


02-02-2012 om 15:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-02-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse film Black Out krijgt Belgische remake

Nederlandse film 'Black Out' krijgt Belgische remake

http://desmond.imageshack.us/Himg813/scaled.php?server=813&filename=lucdeflo.jpg&res=medium
Misdaadauteur Luc Deflo.


De actiefilm 'Black Out' van de Nederlandse regisseur Arne Toonen krijgt een Belgische variant. De rechten zijn inmiddels verkocht en ook vanuit andere landen is er interesse voor een remake.

Black Out draait sinds vorige week in de Nederlandse bioscopen. De Vlaamse thrillerschrijver Luc Deflo neemt het scenario voor de Belgische variant voor zijn rekening. De productie is in handen van Mollywood ('Hasta la Vista') en Minds Meet ('Little Baby Jesus of Flandr'). De film moet nog dit jaar te zien zijn in België.

In de Nederlandse versie spelen onder anderen Katja en Birgit Schuurman, Raymond Thiry en Alex van Warmerdam. Het verhaal gaat over de ex-crimineel Jos Vreeswijk, die op de dag voor zijn huwelijk ontwaakt naast een lijk met een pistool in zijn hand. Hij heeft geen idee wat er is gebeurd.(br.hln)


01-02-2012 om 23:00 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onderzoek naar dood Amy Winehouse onwettelijk?

Onderzoek naar dood Amy Winehouse onwettelijk?


http://oi44.tinypic.com/vzkn4z.jpg


Omdat er regels werden geschonden bij het aanstellen van de lijkschouwers die het onderzoek naar het overlijden van Amy Winehouse voerden, bestaat de kans dat het onderzoek onwettelijk wordt verklaard. Dat meldt NME.com.

Het onderzoek, dat aan het licht bracht dat Winehouse overleed door een ongewilde overdosis alcohol, werd geleid door lijkschouwer Andrew Scott Reid. Die stelde tijdens het onderzoek zijn vrouw Suzanne Greenaway aan als assistent-lijkschouwer.

Greenaway trok zich echter in november terug nadat ze ontdekte dat ze niet voldeed aan de voorwaarden om als lijkschouwer op te treden. Volgens de Britse wet moest ze minstens vijf jaar als advocaat ingeschreven staan aan de Londense balie, maar Greenaway vervoegde pas tweeënhalf jaar geleden de balie. Voorts moet een lijkschouwer vijf jaar als dokter actief zijn, wat bij haar evenmin het geval was.

Dit betekent dat elk van de 30 onderzoeken waaraan Greenaway deelnam onwettelijk kunnen verklaard worden. Daarvoor moeten ze voor de rechter in twijfel getrokken worden.


01-02-2012 om 19:37 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maker Soul Train pleegt zelfmoord

Maker 'Soul Train' pleegt zelfmoord

Klik op de foto om ' Soul Train ' te bekijken

Don Cornelius, de man die het Amerikaanse muziekprogramma 'Soul Train' maakte en presenteerde, is deze morgen dood aangetroffen in zijn woning in Sherman Oaks, Californië. Volgens agenten pleegde Cornelius, die 75 werd en met gezondheidsproblemen kampte, zelfmoord.

Cornelius had een schotwonde in het hoofd, volgens de agenten schoot Cornelius zichzelf voor het hoofd. Hij werd nog naar het ziekenhuis gebracht, waar zijn dood werd vastgesteld.

Cornelius staat bekend als de maker van 'Soul Train'. Na een baan als verzekeraar werd hij medewerker van het radiostation WVON. In 1968 werd hij de gastheer van het WCIU-TV programma 'A Black's View of the News'.

In 1987 startte Cornelius de show 'Soul Train Music Awards', een jaarlijkse prijsuitreiking voor zwarte muzikanten en entertainers.

Tijdens zijn scheidingsproces in 2009 verklaarde hij aan de rechter dat hij leed aan "ernstige gezondheidsproblemen" en zijn scheiding wilde afsluiten "voor ik sterf". In 2008 werd Cornelius gearresteerd wegens huiselijk geweld, hij werd veroordeeld tot drie jaar voorwaardelijk.


01-02-2012 om 19:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lou Reed op 15 juni in AB

Lou Reed op 15 juni in AB

Klik op de foto om ' Perfect Day ' te beluisteren

'Favourites and hits' belooft Lou Reed tijdens zijn komende Europese tournee, waarmee hij op 15 juni de Ancienne Belgique in Brussel aandoet.

'From VU to Lulu' doopte de levende legende zijn tournee en we mogen ons dus verwachten aan een klassieke Reed-set die zijn hele oeuvre omvat, van Velvet Underground tot zijn recente samenwerking met Metallica op 'Lulu'. Een verplichte les muziekgeschiedenis, lijkt ons. Bovendien is dit een unieke kans om Reed in een kleine zaal te zien.

Tickets kosten 55 euro (excl. 2 euro administratiekosten) en kan je hier bestellen. Maximum vier tickets per persoon en per bestelling.


01-02-2012 om 15:41 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LiLo zit weer aan de drugs

"LiLo zit weer aan de drugs"


http://desmond.imageshack.us/Himg12/scaled.php?server=12&filename=lindsaylohanj.jpg&res=medium


Het gaat niet zo goed met de voornemens van Lindsay Lohan. De actrice zou tijdens het uitgaan weer zijn betrapt op drugsgebruik.

Ooggetuigen hebben Lindsay 'verdacht gedrag' zien vertonen tijdens een feestje in het beruchte Chateau Marmont in Los Angeles.

"Met een vriend verdween ze meerdere malen naar het toilet", laat een van de ooggetuigen weten aan Radaronline.com. "En telkens ze terugkwamen was ze aan het giechelen en was haar neus rood. Ze dronk alleen maar water, maar het was duidelijk dat ze onder invloed van iets was".

Een andere ooggetuige: "Ze had zeker iets gebruikt. Ze kon amper praten en moest de hele tijd worden ondersteund omdat ze niet goed meer kon lopen".


01-02-2012 om 15:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Film over André Hazes in de maak

Film over André Hazes in de maak

http://desmond.imageshack.us/Himg440/scaled.php?server=440&filename=andrehazes.jpg&res=medium


André Hazes krijgt een eigen bioscoopfilm. De Nederlandse regisseur Joram Lürsen, die eerder onder meer 'Alles is liefde' maakte, maakt de biopic over de Nederlandse keizer van de smartlap. Lürsen heeft al urenlange gesprekken gevoerd met Hazes' weduwe Rachel en zijn jongere broer Theo. "Ik heb Rachel beloofd dat ik haar persoonlijk in het hele proces zal begeleiden".

Lürsen wil alle aspecten van Hazes in beeld brengen. Zijn armoedige jeugd in de Amsterdamse volksbuurt de Pijp, waar hij werd geterroriseerd door zijn vader, zijn ontdekking door Willy Alberti, zijn gloriejaren en het gezinsleven dat hij uiteindelijk kende met Rachel en hun kinderen Roxeanne en Dré jr.

Lürsen: "Als filmmaker is het maken van een film over een volksheld als André Hazes aantrekkelijk. Een man voor wiens begrafenis de ArenA volstroomt met 48.000 man, waar ook nog eens 4 miljoen mensen naar kijken. Wiens dood het hele land in beroering brengt. Zo'n man is een icoon. Alleen al het feit dat elke Nederlander liedjes van hem kan meezingen, maakt hem uniek".(br.hln)


01-02-2012 om 15:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Demi Moore schaamt zich te pletter

Demi Moore schaamt zich te pletter

http://img37.imageshack.us/img37/8356/demimooreo.jpg

Demi Moore schaamt zich te pletter nadat haar instorting van vorige week wereldnieuws werd.

De 49-jarige actrice, die in november brak met haar man Ashton Kutcher, kreeg vorige week een epileptische aanval tijdens een verjaardagsfeestje waar ze "iets" zou hebben gerookt en moest in het ziekenhuis opgenomen worden. Moore zou aan anorexia lijden en verslaafd zijn aan Red Bull en amfetamines, maar weigert af te kicken.

"Haar ego heeft een enorme deuk gekregen. Dit is het ergste wat haar kon overkomen, ze stelt haar privacy enorm op prijs. Ze schaamt zich", aldus een insider.

In plaats van zich in een ontwenningskliniek te laten opnemen, krijgt Moore 'spiritueel advies' op een geheime locatie. Moore is, net als Madonna, volgelinge van Kabbalah, een mystieke tak van het jodendom die stelt dat haar persoonlijke problemen "een geschenk" zijn waaruit ze lessen kan trekken.

"Haar problemen zijn een opportuniteit, een zegen en zeker geen vloek. Uit spiritueel oogpunt is het een geschenk: ze krijgt de kans te groeien. Ze moet de verantwoordelijkheid voor haar leven op zich nemen", aldus nog de insider op People.com.


01-02-2012 om 15:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!