Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

16-02-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Beach Boys komen naar de Lokerse Feesten

The Beach Boys komen naar de Lokerse Feesten


http://desmond.imageshack.us/Himg843/scaled.php?server=843&filename=thebeachboys.jpg&res=medium


Hoog bezoek op de Lokerse Feesten deze zomer. Op 7 augustus doen de herenigde Beach Boys het festivalterrein op de Grote Kaai aan, zo maakt de groep op zijn website bekend.

Daarmee strikt men in Lokeren alvast één absolute topnaam. The Beach Boys, de band rond Brian Wilson, geldt als een van de belangrijkste bands uit de jaren '60, met singles als 'I Get Around', 'California Girls' en 'Surfin' USA' die de perfecte soundtrack vormden bij de onbezorgde surfscene van die tijd. De band leverde met 'Pet Sounds' uit 1966 bovendien een van de meest gelauwerde elpees aller tijden af.

Naast Brian Wilson bestaat de line-up waarmee de groep ter ere van zijn 50ste verjaardag tourt ook uit onder meer Mike Love, Al Jardine, Bruce Johnston en David Marks.

De Lokerse Feesten vinden dit jaar plaats van 3 tot en met 12 augustus. (br.hln)


16-02-2012 om 13:42 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul McCartney rookt geen joints meer

Paul McCartney rookt geen joints meer


http://img515.imageshack.us/img515/3263/paulmccartney.jpg


Paul McCartney, die in de jaren zestig met The Beatles door Bob Dylan werd ingewijd in de geneugten van cannabis, is gestopt met blowen. Zo kan hij naar eigen zeggen een betere vader zijn voor zijn achtjarige dochter Beatrice, zijn kind met ex Heather Mills.

"Ik heb veel joints gerookt, het was genoeg, ik heb mijn deel gehad. Als je een kind opvoedt, steekt je zin voor verantwoordelijkheid de kop op. Genoeg is genoeg, en ik vond het ook niet meer nodig".

McCartney (69), getrouwd met de Amerikaanse Nancy Shevell, heeft in het verleden ook bekend dat hij cocaïne heeft gebruikt en heroïne geprobeerd toen hij in The Beatles zat.

"Ik heb maar één keer heroïne geprobeerd. Ik besefte toen zelfs niet dat ik het genomen had. Ik kreeg iets toegestopt, rookte het op en vernam pas later dat het heroïne was. Het deed me niets. Gelukkig, want dat pad wilde ik niet opgaan. Cocaïne heb ik ongeveer een jaar gebruikt, in de tijd van 'Sgt. Pepper'. Ik snoof coke en rookte wiet om weer rustig te worden. Ik ben nooit dol geweest op coke. In het begin vond ik het best oké, maar na een tijdje vond ik het niet meer cool, vooral toen ik vreselijke comedowns begon te ervaren".

McCartney en zijn vrouw Linda, die in 1998 overleed aan kanker, rookten allebei wiet. In 1981 belandde hij negen dagen in een Japanse cel wegens drugbezit. "Negen dagen ellende, ik vroeg me de hele tijd af 'wat heb ik mijn gezin aangedaan?'. Het was heel beangstigend".


16-02-2012 om 13:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Urbanus doet theatertournee

Urbanus doet theatertournee


http://desmond.imageshack.us/Himg862/scaled.php?server=862&filename=urbanus.jpg&res=medium


Urbanus geeft in april en juni een reeks voorstellingen in Gent, Geel, Hasselt, Antwerpen en Oostende. De show wordt een 'best of' van liedjes, "nieuwe sketches, oneliners, twoliners en visuele onnozelheden". De ticketverkoop voor 'Urbanus Zelf!' start op maandag 20 februari.

Zanger en komiek Urbanus (63) speelde eind december vier avonden voor een uitverkocht Sportpaleis te Antwerpen. De recensies waren lovend, het publiek zeer enthousiast. Daarna kreeg Urbanus uitnodigingen van alle Vlaamse theaters om in het seizoen 2012-2013 voorstellingen te geven in de intiemere sfeer. Urbanus gaat daar graag op in, binnenkort worden de speeldata voor het nieuwe seizoen bekendgemaakt.

In dit lopende theaterseizoen geeft Urbanus volgende shows, de eerste in elf jaar:

Vrijdag 13 april: Gent, Capitole
Zaterdag 14 april: Gent, Capitole
Vrijdag 1 juni: Geel, CC De Werft
Zaterdag 2 juni: Geel, CC De Werft
Vrijdag 8 juni: Hasselt, Cultuurcentrum
Zaterdag 9 juni: Hasselt, Cultuurcentrum
Vrijdag 15 juni: Antwerpen, Stadsschouwburg
Zaterdag 16 juni: Antwerpen, Stadsschouwburg
Vrijdag 22 juni: Oostende, Kursaal

Kaartverkoop vanaf maandag 20 februari
via het voorverkoopsysteem van de theaters in Antwerpen en Gent via www.musichall.be en 0900 69 900
Cultuurcentrum Hasselt via www.ccha.be en 011 22 99 33
CC De Werft via www.dewerft.be en 014 56 66 66

De show is een best of met hits als 'Hittentit', 'Madammen Met Een Bontjas', 'Quand Les Zosiaux Chantent Dans Le Bois', 'Bakske Vol Met Stro', '1-2-3 Rikke Tikke Tik', 'Poesje Stoei' en een viertal nieuwe liedjes. Meer info vind je hier.


16-02-2012 om 13:33 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
15-02-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele ontkent dat ze vijf jaar pauze neemt

Adele ontkent dat ze vijf jaar pauze neemt


http://img259.imageshack.us/img259/6762/adelet.jpg


"Vijf jaar? Eerder vijf dagen!" Met die woorden heeft Adele op haar eigen blog de geruchten ontkend als zou ze haar muziekcarrière een vijftal jaar on hold zetten om een gezin te stichten.

Het Amerikaanse Vogue liet optekenen dat de Britse zangeres een 'break' van vier of vijf jaar overwoog omdat ze aan haar relatie wilde werken. "Ik wil een thuis creëren. Ik moet een basis leggen en tijd nemen. Als ik voortdurend aan het werk ben, mislukken mijn relaties", klonk het. Opschudding in de muziekwereld natuurlijk, zeker omdat Adele afgelopen weekend nog zes Grammys won.

Maar nu weerlegt de Britse het nieuws dus op haar blog. "Oh goodness. Ik ben compleet van mijn melk!", schrijft ze over de Grammy Awards, waarna ze haar verbazing en dankbaarheid uitvoerig beschrijft. Tegelijkertijd benadrukt ze dat er nog veel werk aan zit te komen. Zo vertelt ze dat ze nu een paar dagen vrij heeft, maar op 21 februari bij de Brit Awards verwacht wordt en daarna regelrecht de studio in gaat. "Vijf jaar? Eerder vijf dagen", besluit ze.


15-02-2012 om 22:49 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stones gevraagd Olympische Spelen te openen

 "Stones gevraagd Olympische Spelen te openen"


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Ron-Wood-5.jpg?t=1329309447


Vorige week liet een woordvoerder van de Rolling Stones nog weten dat de band, die dit jaar zijn vijftigste verjaardag viert, "niet zal optreden op de Olympische Spelen". Maar volgens Ron Wood werden ze wel gevraagd, net als zijn eerdere band The Faces.

"Ze wilden dat we met de Stones openden en afsloten met The Faces. Dat zou fantastisch zijn. De Olympische Spelen in Londen is een unieke ervaring, zo'n gelegenheid mag je niet missen". Maar de gitarist geeft vervolgens een flauw excuus: "In april worden The Faces bijgezet in de Rock and Roll Hall of Fame, daarna heb ik een paar tentoonstellingen met mijn kunstwerken".

Danny Boyle, de oscarwinnende regisseur van 'Trainspotting' en 'Slumdog Millionaire', is gelast met de regie van de openingsceremonie. Vermoed wordt dat zowel Paul McCartney als Adele en Blur daar zullen aantreden.


15-02-2012 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klassieke bezetting Guns N' Roses terug bij elkaar

Klassieke bezetting Guns N' Roses terug bij elkaar

Klik op de foto om ' Don't cry ' te beluisteren



Duff McKagan, Steven Adler en Slash voegen zich opnieuw bij Axl Rose.


Guns N' Roses komt terug bij elkaar in zijn klassieke bezetting. Niet om opnieuw te touren (op Graspop deze zomer bijvoorbeeld), maar wel ter gelegenheid van de opname van de band in de Rock And Roll Hall Of Fame in april.

Toetsenist Dizzy Reed verklapte aan Billboard dat iedereen die heeft meegewerkt aan het album 'Appetite For Destruction' aanwezig zal zijn op de huldiging op 14 april. "De hele band zal er zijn", aldus Reed, die in 1990 bij de groep kwam en er nog steeds deel van uitmaakt. "Hoe het zal gebeuren weet ik niet, maar het is een van die dingen waarvan je weet dat het in orde zal komen."

Dat de klassieke bezetting ook live zal spelen op de huldiging is een ander paar mouwen. "Axl (Rose) en ik hebben daar nog niet met Slash, Duff McKagan en Steven Adler over gesproken. Ik weet niet goed hoe of wanneer ik er over moet beginnen. Gemakkelijk ligt het allemaal niet, maar het zal vroeg of laat wel eens op de agenda komen."

Reed gaf wel mee dat het de bedoeling is dat de huidige bezetting van Guns N' Roses na hun zomertournee (die hen dus onder meer naar Graspop brengt) aan nieuw materiaal gaat werken. "Er was zoveel materiaal dat 'Chinese Democracy' (de vorige plaat, red.) niet heeft gehaald, en van wat ik me herinner waren daar best wel wat coole dingen bij. Hopelijk worden die opgepikt en verder uitgewerkt." (br.hln)



15-02-2012 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rock Werchter kan uitbreiden naar vier podia

Rock Werchter kan uitbreiden naar vier podia

http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Rock-Werchter.jpg


De Vlaams-Brabantse provincieraad heeft het provinciaal ruimtelijk uitvoeringsplan (RUP) voor de festivalweide Rock Werchter goedgekeurd. Gedeputeerde Julien Dekeyser (Open Vld) stelde dat organisator Live Nation pas met de uitbreidingswerken van het festivalterrein zal kunnen starten na het afsluiten van een samenwerkingsovereenkomst. De organisator zal hierbij een aantal garanties opgelegd krijgen.

Het nieuwe RUP komt er op vraag van Live Nation, dat nood heeft aan een groter terrein om het aantal podia op Rock Werchter uit te breiden. De organisator dreigde ermee het festival naar Brustem (Sint-Truiden) te verhuizen. In het nieuwe plan is voorzien dat er op het festivalterrein aan de rechterzijde van de ingang langs de Haachtsesteenweg 2,5 ha meer beschikbaar komt voor de festivalbezoekers. Hiertoe wordt onder meer een groot stuk bos gekapt. Daardoor zou Rock Werchter op termijn kunnen uitbreiden naar vier podia. Dit jaar zal er op het festival voor het eerst een derde podium beschikbaar zijn.

Oppositiepartij Groen wees op het feit dat Live Nation bepalingen uit het vorige RUP inzake aanleg van een landschapspark niet was nagekomen. Verwijzend naar verklaringen van organisator Herman Schueremans dat mogelijk in 2013 verhuisd wordt, vroegen Groen en Vlaams Belang garanties. "Het kan toch niet dat wij hier een bos kappen en landbouwgrond innemen terwijl het festival in 2013 verhuist", aldus Luc Debraekeleer (Groen).

Dekeyser gaf toe dat Live Nation engagementen uit 2006 niet was nagekomen. Dat wordt deze keer vermeden door de betrokkenheid van het Agentschap Natuur en Bos en de Vlaamse Landmaatschappij bij de samenwerkingsovereenkomst. "Live Nation zal bijvoorbeeld slechts een kapvergunning krijgen als het harde garanties biedt over compenserende bosaanplantingen. We overwegen ook financiële waarborgen te eisen, evenals een engagement dat Rock Werchter nog een aantal jaren in Werchter doorgaat", aldus Dekeyser. (br.hln)


15-02-2012 om 00:31 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
14-02-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss België-finaliste trekt racismeklacht tegen Sien Eggers in

Miss België-finaliste trekt racismeklacht tegen Sien Eggers in


http://desmond.imageshack.us/Himg685/scaled.php?server=685&filename=veroniqueboubane.jpg&res=medium
Veronique Boubane


Gewezen Miss België-finaliste Veronique Boubane heeft haar racismeklacht tegen Sien Eggers ingetrokken nadat ze een brief met excuses heeft gekregen van de actrice.


Enkele weken geleden zat Boubane, die meedong naar de Miss België-kroon van 2008, samen met haar man en een vriend in restaurant Bourla toen Sien Eggers een opmerking maakte. "Plots kwam Sien Eggers vragen van welke afkomst ik was", aldus Boubane.

"Ik krijg die vraag wel vaker, dus ik heb gewoon geantwoord. Een minuut later kwam ze terug en vroeg ze op een agressieve toon of we werkten. Ik schrok hier wel van, maar ik zei haar dat we allemaal werkten. Ze was duidelijk dronken en riep: "Jullie Afrikanen zijn allemaal hetzelfde. Jullie doppen, zeker? Dit is mijn land en jullie komen hier profiteren. Ga terug naar Afrika!"



http://desmond.imageshack.us/Himg854/scaled.php?server=854&filename=sieneggers.jpg&res=medium
Sien Eggers


Het Senegalese model diende klacht in bij de politie. Ze wilde geen geld, maar excuses. Die laatste zijn er nu dus gekomen. Sien Eggers schreef het model een aangetekende brief en daarmee is voor haar de zaak afgehandeld.


14-02-2012 om 16:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van Rossem: Geslapen met vrouwen van ministers

Van Rossem: "Geslapen met vrouwen van ministers"


http://desmond.imageshack.us/Himg32/scaled.php?server=32&filename=vanrossem.jpg&res=medium


Jean-Pierre Van Rossem liet onlangs weten met protestpartij R.O.S.S.E.M. in 2014 terug naar de kiezer te willen trekken, in een interview met P-Magazine wordt duidelijk dat hij nog niets van zijn straffe tong verloren is: "Ik heb met BV's, filmsterren en ministervrouwen geslapen. Met Miet Smet of Mieke Vogels? Zeg! Daar kruip ik niet mee in bed. Ik heb het over de vrouwen van ministers."

Welke ministervrouwen dat dan wel mogen zijn? "Hun namen zijn genoteerd en opgeborgen in mijn kluis. De lijst mag openbaar gemaakt worden na mijn dood", aldus Van Rossem. De gewezen beursgoeroe stelde vorige zomer al in Humo het bed gedeeld te hebben met duizenden vrouwen. "Maar hoe ouder ik werd, hoe minder spannend ik het vond. Achteraf denk ik: hoe is het mogelijk dat ik daar zoveel tijd en energie heb ingestoken? Seks is nog altijd het hoogste genot, maar ik loop niet meer achter mijn pik aan. Ik heb genoeg aan mijn eigen vrouw, Ljudmilla."

Is zijn huwelijk dan een bron van geluk? "Maar nee! Zonder Ljudmilla zou ik mij waarschijnlijk nog veel slechter voelen, maar daarom maakt mijn huwelijk mij nog niet gelukkig", vervolgt Van Rossem. "Geluk bestáát niet. Geluk is een illusie, een uitvinding van en voor naïevelingen. Er bestaan geen gelukkige mensen. Mensen maken zichzelf dat graag wijs omdat ze op vakantie gaan naar Thailand of omdat ze een nieuwe auto hebben gekocht, maar dat zijn fata morgana's. Als iémand weet dat geld niet gelukkig maakt, ben ik het. Denk je echt dat ik gelukkig was toen ik zeven Ferrari's tegelijk kocht? Geen seconde", besluit Van Rossem in P-Magazine.


14-02-2012 om 16:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.iTunes verdubbelt prijs van album Whitney

iTunes verdubbelt prijs van album Whitney


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/whitney-houston-4.jpg


De kostprijs van Whitney Houston's album 'Ultimate Collection', uitgebracht in 2007, is van 3,5 naar 9,5 euro gegaan. Na de dood van de popster ging het plots crescendo met de vraag naar het album. Volgens iTunes is dat te wijten aan platenmaatschappij Sony.

Vele klanten van iTunes doen hun beklag, ook al omdat het voor een tijdje onmogelijk bleek het album nog te downloaden. "Zeggen dat ik kwaad ben is een understatement. Het is duidelijk dat iTunes gewoon geld wil verdienen op de kap van een dode Whitney, wat hen veel op een bende parasieten doet lijken", aldus een klant.

"Het album op zich is schitterend en laat je niet afschrikken het te kopen, hou alleen in het achterhoofd dat je er iemand anders rijk mee maakt nog voordat het lijk van Whitney koud is", luidt het bij iemand anders.

Apple heeft al geantwoord op de kritiek en claimt dat het Sony was dat de prijs van het album heeft aangepast, niet iTunes. 'I Will Always Love You' is naar de top van singles op iTunes gekatapulteerd nadat Whitney zaterdagnamiddag dood in haar hotelkamer in Los Angeles werd teruggevonden. Ook bij Amazon staat haar album met 'greatest hits' bovenaan de verkooplijst, terwijl veel van haar andere nummers in de digitale topveertig staat. (br.hln)


14-02-2012 om 12:32 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overlijden Whitney Houston veertig minuten eerder op Twitter dan in pers

Overlijden Whitney Houston veertig minuten eerder op Twitter dan in pers

Klik op de foto om ' I Will Always Love You ' te beluisteren





Het overlijden van Whitney Houston deed niet alleen flink de ronde op Twitter, de sociaalnetwerksite was ook de eerste die het nieuws bracht. Maar liefst veertig minuten voor de traditionele media berichtten over Whitney's dood, had @ajadiornavy al een tweet de wereld ingestuurd.

"'omgg, my aunt tiffany who work for whitney Houston just found whitney Houston dead in the tub . such ashame & sad ", luidde de tweet. Pas veertig minuten later tweette Kristen Foster op de account van Associated Press (AP) als eerste van de zogenaamde mainstream media over het overlijden van de 48-jarige popster.

Volgens Topsy Labs zijn er rond 2,5 miljoen tweets en retweets verzonden het eerste uur nadat het nieuws uitbrak, wat neerkomt op meer dan 1.000 tweets per seconde. Op het hoogtepunt werden er 61.227 tweets verstuurd. Tijdens de Grammy Awards van zondag werd Whitney meermaals herdacht. Zo bracht onder andere Jennifer Hudson een emotionele ode aan de popster met de hit 'I Will Always Love You'.



14-02-2012 om 12:25 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
13-02-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele en Foo Fighters grote winnaars Grammy's

Adele en Foo Fighters grote winnaars Grammy's


http://desmond.imageshack.us/Himg513/scaled.php?server=513&filename=adeley.jpg&res=medium


Adele is het grote prijzenbeest op de 54ste editie van de Grammy Awards in Los Angeles. De Britse mocht zes awards mee naar huis mocht nemen: album van het jaar ('21'), opname van het jaar ('Rolling in the Deep'), nummer van het jaar ('Rolling in the Deep'), beste popsoloprestatie ('Someone Like You'), beste popalbum ('21') en beste muziekvideo ('Rolling in the Deep').

Adele moest het in de categorie van beste nummer opnemen tegen 'All Of The Lights' (Jeff Bhasker, Stacy Ferguson, Malik Jones, Warren Trotter & Kanye West), 'The Cave' (Ted Dwane, Ben Lovett, Marcus Mumford & Country Winston), 'Grenade' (Brody Brown, Claude Kelly, Philip Lawrence, Ari Levine, Bruno Mars & Andrew Wyatt) en 'Holocene' (Justin Vernon).

Naast Adele sleepten ook de Foo Fighters vijf prijzen in de wacht, terwijl Kanye West vier Grammy's op de schoorsteen mag zetten. Taylor Swift mocht er twee in ontvangst nemen.

Een beklijvend moment tijdens de awarduitreiking was toen de ouders van de vorig jaar overleden Amy Winehouse de Grammy voor beste pop duo-optreden in ontvangst kwamen nemen voor haar vertolking met Tony Bennett van Body and Soul.


13-02-2012 om 21:28 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Halle Berry: Ik ben bang van papa

Dochter Halle Berry: "Ik ben bang van papa"

http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Halle-Berry-Gabriel-Aubry.jpg


De Californische dienst voor kinderwelzijn heeft de driejarige dochter van Halle Berry en haar ex Gabriel Aubry ondervraagd. Het meisje verklaarde dat ze extreem bang werd telkens haar papa tegen haar krijste. Aubry is al verscheidene keren beschuldigd van het in gevaar brengen en verwaarlozen van zijn dochter. Berry overweegt te verhuizen naar Frankrijk, het thuisland van haar nieuwe liefde Olivier Martinez.

Het kinderwelzijn vernam via het gerecht hoe de man zijn dochter uit de armen van het kindermeisje rukte en hoe hij de nanny een por gaf terwijl ze het meisje op haar arm had. Voortaan mag Aubry zijn dochter enkel onder toezicht ontmoeten. Die maatregel zou pas het begin zijn. Er komen nog ondervragingen en Gabriel zal zich aan een aantal voorwaarden moeten houden. Zo zal hij verscheidene therapiesessies moeten volgen.


13-02-2012 om 16:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole Josy herstelt van zware operatie

Nicole Josy herstelt van zware operatie


http://desmond.imageshack.us/Himg96/scaled.php?server=96&filename=nicolejosy.jpg&res=medium


Zangeres Nicole Josy - van het bekende Vlaamse duo Nicole & Hugo - herstelt van een zware operatieve ingreep, die ze vorige week moest ondergaan. Er werd een stuk darm van 25 cm bij haar verwijderd.

Bij een routine-onderzoek werd een grote poliep vastgesteld bij Nicole. "Bij ons kwam dit als een donderslag bij heldere hemel", zegt haar echtgenoot Hugo Sigal. "Op 28 december onderging Nicole een colonoscopie. Na afloop van het onderzoek kwam de mededeling dat er een poliep gevonden werd in de darmen. Dat was schrikken, zeker omdat we in het verleden ook met kanker zijn geconfronteerd."

Hugo verwijst naar de zware periode van zeven jaar geleden, toen Nicole een borst verloor als gevolg van borstkanker.

De ingreep van vorige week is succesvol verlopen. Deze week zou Nicole weer naar huis mogen om verder te herstellen. Ze moet nog verplicht rusten tot begin maart. Maar dan zal het duo weer aan de slag gaan.

"We gaan er zeker terug tegen aan en gaan nog meer genieten van de dingen om ons heen. We brengen in maart een nieuwe single uit, uit onze nieuwe full-cd 'Bedankt Vlaanderen' die we ook verder gaan promoten. Ondanks de tegenslag zijn we als koppel nog hechter naar elkaar toegegroeid. We komen ook uit deze periodeweer sterker uit", besluit Hugo.


13-02-2012 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Kreuners houden ermee op

De Kreuners houden ermee op


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Walter-Grootaers.jpg


Zoals vorige week al aangekondigd en zopas op een persconferentie bevestigd, houden De Kreuners er na 34 jaar mee op. De band rond Walter Grootaers geeft nog twee afscheidsconcerten: een openluchtconcert op TW Classic op 23 juni en op 7 december in het Sportpaleis in Antwerpen. In april komen nog een boek en een live-cd uit.

Walter Grootaers, Jan Van Eyken en Erik Wauters (Ben Crabbé en Axl Peleman waren verontschuldigd) lichtten hun afscheidsplannen vandaag toe in een restaurant in Hombeek bij Mechelen. De groep wil eindigen op zijn hoogtepunt en niet - zoals Grootaers ooit verklaarde - uitsterven.

"Wat we de afgelopen 34 jaar met de groep hebben gedaan, is fantastisch. We willen dat niet laten uitdoven. We zijn niet meer van de jongste in het rockwereldje. We stoppen liever vijf jaar te vroeg dan twee te laat", lichtte Grootaers toe.
 
"In 1981 mochten we Rock Werchter openen. Het betekende een enorme doorstart. Een laatste openluchtconcert in Werchter past dus helemaal." Op 7 december speelt de groep 'De Laatste Kreun' in het Sportpaleis. "Daar hebben we al een paar onvergetelijke shows gespeeld", verklaart Grootaers de keuze.

De groep werd in 1978 opgericht en maakte deel uit van de eerste golf belpopbands en scoorde hits met onder meer 'Nummer Eén', 'Ik Dans Wel Met Mezelf', 'Zij Heeft Stijl', 'Ik Wil Je' en 'Layla'.


13-02-2012 om 13:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Whitney was al dood toen ze onder water belandde

"Whitney was al dood toen ze onder water belandde"

http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Whitney-Houston-Bobbi-Kristina.jpg
Whitney en dochter Bobbi Kristina


Whitney Houston is niet door verdrinking omgekomen, zo kreeg haar familie te horen van een woordvoerder van de lijkschouwers. Vermoedelijk kwam de zangeres aan haar einde door een combinatie van de angstremmer Xanax, andere voorgeschreven medicijnen en alcohol. Inmiddels maakt de familie zich ernstige zorgen om Whitneys dochter Bobbi Kristina, die zelfmoordneigingen zou hebben.

Volgens de mededeling van de lijkschouwers aan de familie van Houston was er niet voldoende water in haar longen om te besluiten dat ze is verdronken in haar bad. De lijkschouwers vermoeden dat ze al dood was voordat haar hoofd onder water belandde.

Volgens bronnen van TMZ.com was het niet haar kapster, maar haar tante Mary Jones die het levenloze lichaam in het bad aantrof. Mary had het kleed op he tbed klaargelegd dat Whitney die avond zou aantrekken en verliet dan een halfuurtje de suite. Toen Whitney maar niet tevoorschijn kwam uit de badkamer, ging Mary naar binnen en trok ze Whitney uit het bad en begon ze een poging haar nicht te reanimeren.

Inmiddels maakt de familie zich ernstige zorgen om Bobbi Kristina, de achttienjarige dochter van Whitney Houston en Bobby Brown. De dag voordat haar moeder overleed, viel Bobbi Kristina naar verluidt in hetzelfde hotel in slaap in haar bad.

Vrijdagavond bonkten vrienden op haar deur. Toen er geen antwoord kwam, riepen ze de veiligheidsdiensten van het Beverly Hotel ter hulp. Een hotelmedewerker opende de deur en toen bleek dat ze in haar bad lag te slapen.

Bobbi Kristina is sinds het overlijden van haar moeder, zaterdagnamiddag lokale tijd, al twee keer in het ziekenhuis opgenomen. Officieel wegens hysterische aanvallen, maar verschillende bronnen melden dat het tienermeisje was beginnen drinken en kalmeermiddelen slikken om de dood van haar moeder te verwerken. De familie is bang dat ze zelfmoordplannen heeft.

Whitneys moeder Cissy Houston heeft voorbereidingen getroffen om het lichaam van haar dochter van Los Angeles over te vliegen naar haar thuisstad Atlanta, Georgia. Dat zou vandaag al gebeuren. Gezien er geen sprake is van kwaad opzet, geeft de lijkschouwer het lichaam vrij.


13-02-2012 om 13:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Whitney Houston schiet naar nummer 1 in hitlijsten

Whitney Houston schiet naar nummer 1 in hitlijsten


http://desmond.imageshack.us/Himg16/scaled.php?server=16&filename=whitneyhoustonn.jpg&res=medium


De muzikale nalatenschap van de overleden zangeres Whitney Houston leeft voort. Vandaag staat haar legendarische album 'Greatest Hits' op nummer 1 in tal van muzieklijksten.

De winnares van tal van Grammy Awards staat niet alleen op nummer in de iTunes, maar haar verzamelalbum is nu ook bestseller op Amazon.com. Het bevat de favoriete nummers van velen als 'Greatest Love of All',  'You Give Good Love' en 'Exhale', dit album kwam voor het eerst uit in juli 2009.

Dit is echter niet de enige manier waarop fans een ode brengen aan hun favoriete zangeres, veel van haar andere platen als 'The Preacher's Wife: Original Soundtrack' en 'Whitney' verdrijven hedendaagse bestsellers als '21' van Adele en Paul McCartney uit de hitlijsten.


13-02-2012 om 12:59 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Whitney Houston (48) verdronken in bad, pak pillen gevonden in kamer

Whitney Houston (48) verdronken in bad, pak pillen gevonden in kamer

Klik op de foto om ' I Will Always Love You ' te beluisteren





Whitney Houston is vandaag op 48-jarige leeftijd overleden. Dat heeft Kristen Foster, de woordvoerder van de zangeres bekendgemaakt. De legendarische popzangeres overleed om 15:55 uur plaatselijke tijd in het Beverly Hilton Hotel in Beverly Hills, waar ze vanavond een optreden zou geven op de Grammy-party van Clive Davis. Het feest gaat, ondanks haar overlijden, gewoon door. De zangeres stierf door verdrinking in haar bad volgens de jongste berichten en er zijn ook een hoop medicamenten gevonden in de kamer.

Er werden voorlopig geen illegale drugs gevonden in de kamer van Whitney, wel verschillende doosjes pillen op voorschrift. Alcohol werd niet aangetroffen, maar de zangeres zou de avond ervoor 'hevig gefeest' hebben in de bar van het hotel met vrienden.

Houston was gast in het Beverly Hilton. Daar werd ze gevonden door iemand uit haar omgeving. "Ik kan niet juist zeggen wie dat was", zegt speurder Mark Rosen. Maar vrienden, familie en medewerkers zijn aanwezig en hebben ms. Houston geïdentificeerd."

Fox News schijnt te weten dat haar broer haar in de badkuip van haar kamer aantrof. Volgens bronnen bij entertainmentwebsite TMZ was het een lid van Whitney's entourage die de zangeres vond.

Zeker is wel dat vervolgens de security van het hotel werden ingelicht en de hulpdiensten werden opgebeld. De paramedici probeerden Houston nog te reanimeren. "De bijgeroepen spoedartsen hebben alles nog geprobeerd, maar ze konden niets meer doen", zei Rosen. "Ms. Houston werd om 15.55 uur dood verklaard." Dat is om 0.55 uur Belgische tijd.

Volgens TMZ werd Whitney's lichaam al uit de badkuip gehaald voor de hulpdiensten arriveerden. Een autopsie zal dus moeten uitwijzen of ze stierf aan een overdosis, verdronk of als er een andere oorzaak is. Haar lichaam zou nu uit de kamer gehaald zijn en op weg zijn naar een mortuarium.

De politie vermoedt dat er geen misdaad in het spel is: "We hebben geen sporen van een misdaad van buitenaf. We zetten ons onderzoek voort, maar zichtbare aanwijzingen van geweldpleging zijn er niet", zei Mark Rosen 's avonds voor het hotel, waar het lichaam van de zangeres zich nog bevond. Of er drugs bij betrokken waren, kon hij niet zeggen: "We kunnen op dit ogenblik geen aanwijzingen vinden, we staan nog maar aan het begin van het onderzoek".

Enkele uren voor haar doodsbericht werd nog over nieuwe projecten voor Whitney Houston gespeculeerd. Ze zou onder meer een toekomst krijgen in de populaire talentshow "The X-Factor". Daarin zou ze als jurylid optreden. Ook uren na haar dood meldde haar eigen website nog dat Houston aan een van de Grammy-party's zou deelnemen.

Afgelopen donderdag verscheen de zangeres nog op de repetities van de Grammy Awards. Whitney coachte er zangeressen Brandy en Monica, aldus een persoon die er ook aanwezig was. De bron zei dat de inmiddels overleden ster er slecht uitzag, ze zweette erg en haar adem rook naar drank en sigaretten. Twee dagen ervoor had ze opgetreden op een pre-Grammy feestje samen met zangeres Kelly Price.

Jennifer Hudson, de ster die qua zangkwaliteiten vaak met de overleden Houston vergeleken werd, zal vanavond een respectvol muzikaal tribuut brengen tijdens de Grammy Awards. "Het is nog te vroeg om meer te doen op dit moment. Maar het zou nalatig zijn moesten we de uitzonderlijke bijdrage van Whitney niet erkennen. Het zou niet alleen oneerbiedig zijn voor haar fans maar ook voor de organisatie, de winnaars en de genomineerden van de Grammy's dit jaar", aldus executive producer van de awardshow Ehrlich. Ook de koningin van de funk Chaka Khan zou Hudson vergezellen op het podium.

Houston won twee Emmy Awards, zes Grammy Awards, 30 Billboard Music Awards en 22 Music Awards tijdens haar zangcarrière. Haar album 'Whitney' was het eerste album van een vrouwelijke artiest dat de eerste plaats in de Billboard Charts behaalde. Houston verkocht meer dan 170 miljoen albums wereldwijd. Whitney overleed op de vooravond van de 54ste editie van de Grammy Awards in Los Angeles.

Tijdens haar hoogtepunt was Whitney de 'golden girl' van de muziekindustrie. Van de jaren '80 tot '90 behoorde ze tot één van 's werelds best verkopende artiesten. In 2000 sleepte ze zes Grammy-awards in de wacht, een maand later werd ze tijdens de 'Soul Train Music Awards' uitgeroepen tot de beste vrouwelijke artieste van het decennium.

Volgens Billboard is 'The Bodyguard' één van de best verkochte albums aller tijden. Houston nam niet alleen de soundtrack voor haar rekening maar vertolkte in de film ook de rol van 'Rachel Marron'.

Whitney zou dit jaar in 'Sparkle' te zien zijn, een remake van haar hit uit 1976. Het was haar eerste filmrol sinds 'The Preacher's Wife' in 1996.

Het nieuws over haar overlijden veroorzaakt momenteel een stortvloed van reacties op sociaalnetwerksites zoals Twitter en Facebook. Muziekproducer Russell Simmons schrijft dat hij "diep geraakt is door de dood van Whitney Houston", terwijl Gloria Estefan "in shock is omdat we zo een immens getalenteerde entertainer hebben verloren".

Een andere muzieklegende, Quincy Jones, zegt dat het nieuws zijn hart brak: "Ze was een bijzonder getalenteerde dame die je met niemand kon vergelijken".

Whitney werd op donderdagavond nog in Hollywood gespot, waar ze te gast was op een Grammy-feestje. De zangeres, die er volgens ooggetuigen niet opperbest uitzag, nam zelfs eventjes de microfoon ter hand om een nummertje te zingen. Het werd haar laatste 'optreden'. Whitney zou volgens het hotelpersoneel ook gisterenavond "zwaar gefeest" hebben. Zo zou ze het in het Beverly Hilton Hotel erg bont gemaakt hebben met haar vrienden.

Dionne Warwick, Whitney's nicht, en Cissy Houston spraken vlak voor Whitney's dood nog met haar. Volgens het duo leek er geen vuiltje aan de lucht en klonk de zangeres 'normaal'. Het drietal zou over de Grammy-party van Clive Davis hebben gebabbeld.

Dionne belde haar nicht naar verluidt een paar uur voor haar overlijden op om te vragen of ze op Clive's feestje aan dezelfde tafel zouden zitten. Het feestje van Clive Davis gaat, ondanks het overlijden van de popzangeres, gewoon door.

Houston werd op 9 augustus 1963 geboren in Newark in de Amerikaanse deelstaat New Jersey. Muziekproducer Clive Davis ontdekte de zangeres twintig jaar later in een discotheek in New York, waar hij haar diezelfde avond nog een platencontract aanbood.

De zangeres laat een dochter na, Bobbi Kristina. Houston was van 1992 tot 2007 getrouwd met Bobby Brown, de vader van haar kind. (br.hln)


13-02-2012 om 00:37 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
11-02-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Muzikaal eerbetoon aan Paul McCartney als 'Mens van het jaar

Muzikaal eerbetoon aan Paul McCartney als 'Mens van het jaar'


http://img515.imageshack.us/img515/3263/paulmccartney.jpg

Ex-Beatle Paul McCartney is gisterenavond in Los Angeles gelauwerd als "Mens van het Jaar" in de muziekwereld. 'Macca' verdiende prijs door zijn levenswerk, en zijn humanitaire inzet in het bijzonder. De prijs wordt sinds 1991 elk jaar toegekend door de Recording Academy , die zondag ook weer de Grammy's zal uitreiken.

Sir Paul kreeg naast de prijs ook een muzikale hulde van een hele reeks wereldsterren, die een nummer van hem coverden.

Vele supersterren brachten op muzikale wijze een hommage aan hem: Katy Perry zong 'Hey Jude', al begon ze plagend met 'Live and let die' voor snel, gespeeld geschrokken te switchen. Nog opvallender dan haar optreden was haar hoofddeksel: een enorme bloem die alle aandacht naar zich toetrok.

Coldplay pakte 'We can work it out' aan, de Foo Fighters-versie van 'Jet' leverde een staande ovatie van de 69-jarige ex-Beatle op. Alicia Keys koos voor het intimistische 'Black bird' en veranderde de tekst lichtjes naar: "I've just been waiting for this moment to be free". "Ik heb nooit beseft hoe erg dat nummer toepasselijk is op mij."

 Norah Jones koos 'Oh Darling' en Tony Bennett zette zijn tanden in 'There and Everywhere'. Ook Diane Krall en James Taylor waren van de partij.

Maar de door Sir Paul meest gesmaakte hommage kwam van Neil Young. Hij trad voor de eerste keer in bijna tien jaar nog eens op met zijn vroegere band Crazy Horse en begeesterde het publiek met 'I Saw Her Standing There'. Paul McCartney was ontroerd en bedankte iedereen voor de extra'tjes in zijn nummers 'waarvan ik nooit wist dat ze er waren'. 

McCartney zou McCartney niet zijn als hij niet ook zelf achter de piano zou kruipen. Hij toverde de enorme muziekhall om tot een intiem jazzcafé met het nummer 'My Valentine', een nummer geschreven voor zijn kersverse vrouw Nancy Shevell. Hij speelde ook nog 'Kisses on the bottom' (begeleid door Diane Krall op piano), 'Nineteen Hundred and Eighty-Five' en tot slot de medley 'Golden Slumbers/Carry That Weight/The End' met Dave Grohl van de Foo Fighters en Joe Walsh  (ex-The Eagles).

De avond zou niet compleet zijn zonder diner, waarij de vegetarische levensstijl van Paul McCartney gerespecteerd werd: tomaat-mozzarella als voorgerecht, gegrilde groenten met seitan als hoofdgerecht.

De zanger zal zondag ook optreden tijdens de uitreiking van de Grammy's. Hij bezit zelf al 14 Grammy's en kan zondag een vijftiende bijwinnen.

Eerder deze week kreeg Sir Paul ook (al laatste!) een ster op de Hollywood Walk of Fame. Zo'n ster kan alleen verkregen worden als er andere sterren de nominatie steunen en er voldoende voor betalen.



11-02-2012 om 23:51 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grote eer voor Al Pacino: medaille van president Obama

Grote eer voor Al Pacino: medaille van president Obama

http://desmond.imageshack.us/Himg838/scaled.php?server=838&filename=alpacinou.jpg&res=medium

Acteur Al Pacino is een van de winnaars van de National Medal of Arts 2011. Een grote eer, want het is de hoogste onderscheiding voor een Amerikaans artiest en wordt persoonlijk overhandigd door president Obama.

Al Pacino (71) wordt bedacht met de medaille voor zijn bijdrage als acteur en regisseur aan de Amerikaanse film- en theaterindustrie. Hij wordt omschreven als een iconisch figuur en één van de meest buitengewone en bekwame Amerikaanse artiesten.

Het is moeilijk kiezen voor welke rol Al Pacino het meest bekend staat: Michael Corleone in 'The Godfather' (1, 2 en 3), Tony Montana in 'Scarface', de homoseksuele bankovervaller Sonny in 'Dog Day Afternoon', John Milton in 'The devil's advocate' of Frank Slade in 'Scent of a woman', een rol waarvoor hij een Oscar won.

Tijdens een ceremonie in het Witte Huis maandag zullen alle winnaars de prijs krijgen uit handen van de Amerikaanse president en zijn vrouw Michelle. Naast Al Pacino wonnen ook de pianist Andre Watts, visuele kunstenaars Will Barnet and Martin Puryear and kunstfilantroop Emily Rauh Pulitzer. De uitreking zal live gestreamd worden op de site van het Witte Huis om 10.45 Pacific Time, 19h45 Belgische tijd dus. (br;hln)


11-02-2012 om 23:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!