Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

13-02-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Kreuners houden ermee op

De Kreuners houden ermee op


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Walter-Grootaers.jpg


Zoals vorige week al aangekondigd en zopas op een persconferentie bevestigd, houden De Kreuners er na 34 jaar mee op. De band rond Walter Grootaers geeft nog twee afscheidsconcerten: een openluchtconcert op TW Classic op 23 juni en op 7 december in het Sportpaleis in Antwerpen. In april komen nog een boek en een live-cd uit.

Walter Grootaers, Jan Van Eyken en Erik Wauters (Ben Crabbé en Axl Peleman waren verontschuldigd) lichtten hun afscheidsplannen vandaag toe in een restaurant in Hombeek bij Mechelen. De groep wil eindigen op zijn hoogtepunt en niet - zoals Grootaers ooit verklaarde - uitsterven.

"Wat we de afgelopen 34 jaar met de groep hebben gedaan, is fantastisch. We willen dat niet laten uitdoven. We zijn niet meer van de jongste in het rockwereldje. We stoppen liever vijf jaar te vroeg dan twee te laat", lichtte Grootaers toe.
 
"In 1981 mochten we Rock Werchter openen. Het betekende een enorme doorstart. Een laatste openluchtconcert in Werchter past dus helemaal." Op 7 december speelt de groep 'De Laatste Kreun' in het Sportpaleis. "Daar hebben we al een paar onvergetelijke shows gespeeld", verklaart Grootaers de keuze.

De groep werd in 1978 opgericht en maakte deel uit van de eerste golf belpopbands en scoorde hits met onder meer 'Nummer Eén', 'Ik Dans Wel Met Mezelf', 'Zij Heeft Stijl', 'Ik Wil Je' en 'Layla'.


13-02-2012 om 13:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Whitney was al dood toen ze onder water belandde

"Whitney was al dood toen ze onder water belandde"

http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Whitney-Houston-Bobbi-Kristina.jpg
Whitney en dochter Bobbi Kristina


Whitney Houston is niet door verdrinking omgekomen, zo kreeg haar familie te horen van een woordvoerder van de lijkschouwers. Vermoedelijk kwam de zangeres aan haar einde door een combinatie van de angstremmer Xanax, andere voorgeschreven medicijnen en alcohol. Inmiddels maakt de familie zich ernstige zorgen om Whitneys dochter Bobbi Kristina, die zelfmoordneigingen zou hebben.

Volgens de mededeling van de lijkschouwers aan de familie van Houston was er niet voldoende water in haar longen om te besluiten dat ze is verdronken in haar bad. De lijkschouwers vermoeden dat ze al dood was voordat haar hoofd onder water belandde.

Volgens bronnen van TMZ.com was het niet haar kapster, maar haar tante Mary Jones die het levenloze lichaam in het bad aantrof. Mary had het kleed op he tbed klaargelegd dat Whitney die avond zou aantrekken en verliet dan een halfuurtje de suite. Toen Whitney maar niet tevoorschijn kwam uit de badkamer, ging Mary naar binnen en trok ze Whitney uit het bad en begon ze een poging haar nicht te reanimeren.

Inmiddels maakt de familie zich ernstige zorgen om Bobbi Kristina, de achttienjarige dochter van Whitney Houston en Bobby Brown. De dag voordat haar moeder overleed, viel Bobbi Kristina naar verluidt in hetzelfde hotel in slaap in haar bad.

Vrijdagavond bonkten vrienden op haar deur. Toen er geen antwoord kwam, riepen ze de veiligheidsdiensten van het Beverly Hotel ter hulp. Een hotelmedewerker opende de deur en toen bleek dat ze in haar bad lag te slapen.

Bobbi Kristina is sinds het overlijden van haar moeder, zaterdagnamiddag lokale tijd, al twee keer in het ziekenhuis opgenomen. Officieel wegens hysterische aanvallen, maar verschillende bronnen melden dat het tienermeisje was beginnen drinken en kalmeermiddelen slikken om de dood van haar moeder te verwerken. De familie is bang dat ze zelfmoordplannen heeft.

Whitneys moeder Cissy Houston heeft voorbereidingen getroffen om het lichaam van haar dochter van Los Angeles over te vliegen naar haar thuisstad Atlanta, Georgia. Dat zou vandaag al gebeuren. Gezien er geen sprake is van kwaad opzet, geeft de lijkschouwer het lichaam vrij.


13-02-2012 om 13:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Whitney Houston schiet naar nummer 1 in hitlijsten

Whitney Houston schiet naar nummer 1 in hitlijsten


http://desmond.imageshack.us/Himg16/scaled.php?server=16&filename=whitneyhoustonn.jpg&res=medium


De muzikale nalatenschap van de overleden zangeres Whitney Houston leeft voort. Vandaag staat haar legendarische album 'Greatest Hits' op nummer 1 in tal van muzieklijksten.

De winnares van tal van Grammy Awards staat niet alleen op nummer in de iTunes, maar haar verzamelalbum is nu ook bestseller op Amazon.com. Het bevat de favoriete nummers van velen als 'Greatest Love of All',  'You Give Good Love' en 'Exhale', dit album kwam voor het eerst uit in juli 2009.

Dit is echter niet de enige manier waarop fans een ode brengen aan hun favoriete zangeres, veel van haar andere platen als 'The Preacher's Wife: Original Soundtrack' en 'Whitney' verdrijven hedendaagse bestsellers als '21' van Adele en Paul McCartney uit de hitlijsten.


13-02-2012 om 12:59 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Whitney Houston (48) verdronken in bad, pak pillen gevonden in kamer

Whitney Houston (48) verdronken in bad, pak pillen gevonden in kamer

Klik op de foto om ' I Will Always Love You ' te beluisteren





Whitney Houston is vandaag op 48-jarige leeftijd overleden. Dat heeft Kristen Foster, de woordvoerder van de zangeres bekendgemaakt. De legendarische popzangeres overleed om 15:55 uur plaatselijke tijd in het Beverly Hilton Hotel in Beverly Hills, waar ze vanavond een optreden zou geven op de Grammy-party van Clive Davis. Het feest gaat, ondanks haar overlijden, gewoon door. De zangeres stierf door verdrinking in haar bad volgens de jongste berichten en er zijn ook een hoop medicamenten gevonden in de kamer.

Er werden voorlopig geen illegale drugs gevonden in de kamer van Whitney, wel verschillende doosjes pillen op voorschrift. Alcohol werd niet aangetroffen, maar de zangeres zou de avond ervoor 'hevig gefeest' hebben in de bar van het hotel met vrienden.

Houston was gast in het Beverly Hilton. Daar werd ze gevonden door iemand uit haar omgeving. "Ik kan niet juist zeggen wie dat was", zegt speurder Mark Rosen. Maar vrienden, familie en medewerkers zijn aanwezig en hebben ms. Houston geïdentificeerd."

Fox News schijnt te weten dat haar broer haar in de badkuip van haar kamer aantrof. Volgens bronnen bij entertainmentwebsite TMZ was het een lid van Whitney's entourage die de zangeres vond.

Zeker is wel dat vervolgens de security van het hotel werden ingelicht en de hulpdiensten werden opgebeld. De paramedici probeerden Houston nog te reanimeren. "De bijgeroepen spoedartsen hebben alles nog geprobeerd, maar ze konden niets meer doen", zei Rosen. "Ms. Houston werd om 15.55 uur dood verklaard." Dat is om 0.55 uur Belgische tijd.

Volgens TMZ werd Whitney's lichaam al uit de badkuip gehaald voor de hulpdiensten arriveerden. Een autopsie zal dus moeten uitwijzen of ze stierf aan een overdosis, verdronk of als er een andere oorzaak is. Haar lichaam zou nu uit de kamer gehaald zijn en op weg zijn naar een mortuarium.

De politie vermoedt dat er geen misdaad in het spel is: "We hebben geen sporen van een misdaad van buitenaf. We zetten ons onderzoek voort, maar zichtbare aanwijzingen van geweldpleging zijn er niet", zei Mark Rosen 's avonds voor het hotel, waar het lichaam van de zangeres zich nog bevond. Of er drugs bij betrokken waren, kon hij niet zeggen: "We kunnen op dit ogenblik geen aanwijzingen vinden, we staan nog maar aan het begin van het onderzoek".

Enkele uren voor haar doodsbericht werd nog over nieuwe projecten voor Whitney Houston gespeculeerd. Ze zou onder meer een toekomst krijgen in de populaire talentshow "The X-Factor". Daarin zou ze als jurylid optreden. Ook uren na haar dood meldde haar eigen website nog dat Houston aan een van de Grammy-party's zou deelnemen.

Afgelopen donderdag verscheen de zangeres nog op de repetities van de Grammy Awards. Whitney coachte er zangeressen Brandy en Monica, aldus een persoon die er ook aanwezig was. De bron zei dat de inmiddels overleden ster er slecht uitzag, ze zweette erg en haar adem rook naar drank en sigaretten. Twee dagen ervoor had ze opgetreden op een pre-Grammy feestje samen met zangeres Kelly Price.

Jennifer Hudson, de ster die qua zangkwaliteiten vaak met de overleden Houston vergeleken werd, zal vanavond een respectvol muzikaal tribuut brengen tijdens de Grammy Awards. "Het is nog te vroeg om meer te doen op dit moment. Maar het zou nalatig zijn moesten we de uitzonderlijke bijdrage van Whitney niet erkennen. Het zou niet alleen oneerbiedig zijn voor haar fans maar ook voor de organisatie, de winnaars en de genomineerden van de Grammy's dit jaar", aldus executive producer van de awardshow Ehrlich. Ook de koningin van de funk Chaka Khan zou Hudson vergezellen op het podium.

Houston won twee Emmy Awards, zes Grammy Awards, 30 Billboard Music Awards en 22 Music Awards tijdens haar zangcarrière. Haar album 'Whitney' was het eerste album van een vrouwelijke artiest dat de eerste plaats in de Billboard Charts behaalde. Houston verkocht meer dan 170 miljoen albums wereldwijd. Whitney overleed op de vooravond van de 54ste editie van de Grammy Awards in Los Angeles.

Tijdens haar hoogtepunt was Whitney de 'golden girl' van de muziekindustrie. Van de jaren '80 tot '90 behoorde ze tot één van 's werelds best verkopende artiesten. In 2000 sleepte ze zes Grammy-awards in de wacht, een maand later werd ze tijdens de 'Soul Train Music Awards' uitgeroepen tot de beste vrouwelijke artieste van het decennium.

Volgens Billboard is 'The Bodyguard' één van de best verkochte albums aller tijden. Houston nam niet alleen de soundtrack voor haar rekening maar vertolkte in de film ook de rol van 'Rachel Marron'.

Whitney zou dit jaar in 'Sparkle' te zien zijn, een remake van haar hit uit 1976. Het was haar eerste filmrol sinds 'The Preacher's Wife' in 1996.

Het nieuws over haar overlijden veroorzaakt momenteel een stortvloed van reacties op sociaalnetwerksites zoals Twitter en Facebook. Muziekproducer Russell Simmons schrijft dat hij "diep geraakt is door de dood van Whitney Houston", terwijl Gloria Estefan "in shock is omdat we zo een immens getalenteerde entertainer hebben verloren".

Een andere muzieklegende, Quincy Jones, zegt dat het nieuws zijn hart brak: "Ze was een bijzonder getalenteerde dame die je met niemand kon vergelijken".

Whitney werd op donderdagavond nog in Hollywood gespot, waar ze te gast was op een Grammy-feestje. De zangeres, die er volgens ooggetuigen niet opperbest uitzag, nam zelfs eventjes de microfoon ter hand om een nummertje te zingen. Het werd haar laatste 'optreden'. Whitney zou volgens het hotelpersoneel ook gisterenavond "zwaar gefeest" hebben. Zo zou ze het in het Beverly Hilton Hotel erg bont gemaakt hebben met haar vrienden.

Dionne Warwick, Whitney's nicht, en Cissy Houston spraken vlak voor Whitney's dood nog met haar. Volgens het duo leek er geen vuiltje aan de lucht en klonk de zangeres 'normaal'. Het drietal zou over de Grammy-party van Clive Davis hebben gebabbeld.

Dionne belde haar nicht naar verluidt een paar uur voor haar overlijden op om te vragen of ze op Clive's feestje aan dezelfde tafel zouden zitten. Het feestje van Clive Davis gaat, ondanks het overlijden van de popzangeres, gewoon door.

Houston werd op 9 augustus 1963 geboren in Newark in de Amerikaanse deelstaat New Jersey. Muziekproducer Clive Davis ontdekte de zangeres twintig jaar later in een discotheek in New York, waar hij haar diezelfde avond nog een platencontract aanbood.

De zangeres laat een dochter na, Bobbi Kristina. Houston was van 1992 tot 2007 getrouwd met Bobby Brown, de vader van haar kind. (br.hln)


13-02-2012 om 00:37 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
11-02-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Muzikaal eerbetoon aan Paul McCartney als 'Mens van het jaar

Muzikaal eerbetoon aan Paul McCartney als 'Mens van het jaar'


http://img515.imageshack.us/img515/3263/paulmccartney.jpg

Ex-Beatle Paul McCartney is gisterenavond in Los Angeles gelauwerd als "Mens van het Jaar" in de muziekwereld. 'Macca' verdiende prijs door zijn levenswerk, en zijn humanitaire inzet in het bijzonder. De prijs wordt sinds 1991 elk jaar toegekend door de Recording Academy , die zondag ook weer de Grammy's zal uitreiken.

Sir Paul kreeg naast de prijs ook een muzikale hulde van een hele reeks wereldsterren, die een nummer van hem coverden.

Vele supersterren brachten op muzikale wijze een hommage aan hem: Katy Perry zong 'Hey Jude', al begon ze plagend met 'Live and let die' voor snel, gespeeld geschrokken te switchen. Nog opvallender dan haar optreden was haar hoofddeksel: een enorme bloem die alle aandacht naar zich toetrok.

Coldplay pakte 'We can work it out' aan, de Foo Fighters-versie van 'Jet' leverde een staande ovatie van de 69-jarige ex-Beatle op. Alicia Keys koos voor het intimistische 'Black bird' en veranderde de tekst lichtjes naar: "I've just been waiting for this moment to be free". "Ik heb nooit beseft hoe erg dat nummer toepasselijk is op mij."

 Norah Jones koos 'Oh Darling' en Tony Bennett zette zijn tanden in 'There and Everywhere'. Ook Diane Krall en James Taylor waren van de partij.

Maar de door Sir Paul meest gesmaakte hommage kwam van Neil Young. Hij trad voor de eerste keer in bijna tien jaar nog eens op met zijn vroegere band Crazy Horse en begeesterde het publiek met 'I Saw Her Standing There'. Paul McCartney was ontroerd en bedankte iedereen voor de extra'tjes in zijn nummers 'waarvan ik nooit wist dat ze er waren'. 

McCartney zou McCartney niet zijn als hij niet ook zelf achter de piano zou kruipen. Hij toverde de enorme muziekhall om tot een intiem jazzcafé met het nummer 'My Valentine', een nummer geschreven voor zijn kersverse vrouw Nancy Shevell. Hij speelde ook nog 'Kisses on the bottom' (begeleid door Diane Krall op piano), 'Nineteen Hundred and Eighty-Five' en tot slot de medley 'Golden Slumbers/Carry That Weight/The End' met Dave Grohl van de Foo Fighters en Joe Walsh  (ex-The Eagles).

De avond zou niet compleet zijn zonder diner, waarij de vegetarische levensstijl van Paul McCartney gerespecteerd werd: tomaat-mozzarella als voorgerecht, gegrilde groenten met seitan als hoofdgerecht.

De zanger zal zondag ook optreden tijdens de uitreiking van de Grammy's. Hij bezit zelf al 14 Grammy's en kan zondag een vijftiende bijwinnen.

Eerder deze week kreeg Sir Paul ook (al laatste!) een ster op de Hollywood Walk of Fame. Zo'n ster kan alleen verkregen worden als er andere sterren de nominatie steunen en er voldoende voor betalen.



11-02-2012 om 23:51 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grote eer voor Al Pacino: medaille van president Obama

Grote eer voor Al Pacino: medaille van president Obama

http://desmond.imageshack.us/Himg838/scaled.php?server=838&filename=alpacinou.jpg&res=medium

Acteur Al Pacino is een van de winnaars van de National Medal of Arts 2011. Een grote eer, want het is de hoogste onderscheiding voor een Amerikaans artiest en wordt persoonlijk overhandigd door president Obama.

Al Pacino (71) wordt bedacht met de medaille voor zijn bijdrage als acteur en regisseur aan de Amerikaanse film- en theaterindustrie. Hij wordt omschreven als een iconisch figuur en één van de meest buitengewone en bekwame Amerikaanse artiesten.

Het is moeilijk kiezen voor welke rol Al Pacino het meest bekend staat: Michael Corleone in 'The Godfather' (1, 2 en 3), Tony Montana in 'Scarface', de homoseksuele bankovervaller Sonny in 'Dog Day Afternoon', John Milton in 'The devil's advocate' of Frank Slade in 'Scent of a woman', een rol waarvoor hij een Oscar won.

Tijdens een ceremonie in het Witte Huis maandag zullen alle winnaars de prijs krijgen uit handen van de Amerikaanse president en zijn vrouw Michelle. Naast Al Pacino wonnen ook de pianist Andre Watts, visuele kunstenaars Will Barnet and Martin Puryear and kunstfilantroop Emily Rauh Pulitzer. De uitreking zal live gestreamd worden op de site van het Witte Huis om 10.45 Pacific Time, 19h45 Belgische tijd dus. (br;hln)


11-02-2012 om 23:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé stelt dochter voor aan de wereld

Beyoncé stelt dochter voor aan de wereld

http://desmond.imageshack.us/Himg854/scaled.php?server=854&filename=beyoncec.jpg&res=medium


Hier is ze dan: Blue Ivy Carter. Nu al beroemd, alleen al omdat mama en papa dat zijn: zangeres Beyoncé en rapper/producer Jay-Z zijn nu eenmaal niet van de minste. Ze nemen dan ook geen risico: ze lieten de naam van hun dochter al later registreren als merk, zodat niemand er ongestraft gebruik van kan maken.

De trotse ouders hebben hun baby een maand lang gekoesterd en verzorgd, voor het grote publiek er een blik op kon werpen. De manier waarop dat gebeurde was heel on-Hollywood: niet door de foto's te verkopen voor vele miljoenen (en deze al dan niet te schenken aan een goed doel), maar wel door ze bekend te maken via de Tmblr-account 'Hello Blue Ivy Carter'.

"Jullie zijn welkom om de bron van onze vreugde te komen bewonderen. Wij bedanken iedereen om onze privacy te respecteren tijdens dit prachtige moment in ons leven." Was getekend: 'The Carter Family'.

Een kapsel om jaloers op te zijn
De foto's tonen een stralende Beyoncé (met een kapsel waar veel kersverse mama's stikjaloers van worden), die haar dochter vasthoudt. Het meisje is wakker en kijkt met grote ogen naar haar mama. Op andere foto's slaapt dochterlief als een roos, wordt ze (enigszins onhandig) geknuffeld door papa Jay-Z of worden haar perfecte kleine vingertjes vastgehouden door 'grotemensenhanden'.

Deze eerste beelden van Blue Ivy werden genomen in de ziekenhuissuite waar Beyoncé is bevallen. Het zijn dus letterlijk de eerste uren van het meisje.

De vrijgave komt er in dezelfde week dat Beyoncé voor het eerst sinds de bevalling weer een publiek optreden maakte. Ze verraste daarbij met een perfect figuur in een strakke rode jurk. Een dag later deed ze het truukje nog eens over met een donkerblauwe cocktailjurk.



11-02-2012 om 19:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gossip en Miles Kane bij 26 nieuwe namen Rock Werchter

Gossip en Miles Kane bij 26 nieuwe namen Rock Werchter

Klik op de foto om ' Heavy Cross ' te beluisteren



Onder meer Gossip, met deze Beth Ditto, staat deze zomer op een van de Rock Werchter-podia


Met onder meer Gossip, Mumford and Sons, James Morrison, Miles Kane, Milow en Selah Sue heeft organisator Herman Schueremans 26 nieuwe namen toegevoegd aan de affiche van Rock Werchter 2012. De muzikale vierdaagse vindt van donderdag 28 juni tot en met zondag 1 juli plaats op de vertrouwde locatie.

Met de nieuwe namen krijgt de affiche stilaan vorm: Donderdag zijn The All-American Rejects, Rise Against, The Maccabees, Amon Tobin, Selah Sue, The Kooks en Skream ft. Sgt Pokes nieuw. Vrijdag zijn de nieuwe namen Mastodon, Gossip, Birdy Nam Nam, Calvin Harris, Bat For Lashes en Miles Kane. Zeven nieuwe namen op zaterdag: Incubus, Black Box Revelation, My Morning Jacket, Noah & The Whale, Mumford and Sons, Nneka en James Vincent Mcmorrow. En op zondag: Mac Miller, Anna Calvi, Other Lives, Dropkick Murphys en Milow, die zoals een bericht op zijn Twitterprofiel liet uitschijnen, geen drie uur zal spelen.

Meer namen volgen binnenkort, zegt de organisatie. Eerder hadden al Red Hot Chili Peppers, Pearl Jam, The Cure, Elbow, Snow Patrol, dEUS, Florence + The Machine, Blink-182, Kasabian, Justice, Deadmau5, Skrillex, Garbage, Katy B, Beirut, DJ Fresh presents Fresh/Live, Wolfmother, Wiz Khalifa, Katzenjammer en X hun komst bevestigd.




11-02-2012 om 13:16 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
10-02-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Suds & Soda beste Belgische nummer ooit

'Suds & Soda' beste Belgische nummer ooit

Klik op de foto om ' Suds & Soda ' te beluisteren





Suds & Soda van dEUS is het beste Belgische nummer aller tijden. Dat vinden althans de luisteraars van Studio Brussel, die voor de eerste keer mochten stemmen voor 'De 100 van eigen kweek'.

Op twee en drie volgen 'Housewife' van Daan en 'My Heroics, Part One', van Absynthe Minded. De rest van de toptien wordt volgemaakt door Studio Brussel-favorieten als 'Mia' (Gorky), 'Oh la la la' (TC Matic) en 'Instant Street' (dEUS).
 
dEUS is daarmee de enige groep die twee maal de hoogste tien van de lijst haalt. Met zeven noteringen in totaal zijn de Antwerpenaren overigens heer en meester over de hele rangschikking.
 
Andere statistieken: 'De 100 van eigen kweek' telt tien Nederlandstalige nummers - elf als je het taalkundig allegaartje 'Putain Putain' meerekent - en zes Franstalige. Selah Sue en Netsky - beiden 23 - zijn de jongste artiesten in de lijst. 'Ne Me Quitte Pas' van Jacques Brel, uit 1959, is veruit het oudste nummer, op tien jaar gevolgd door 'Daydream' van The Wallace Collection.


10-02-2012 om 19:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul McCartney op 28 maart in Antwerps Sportpaleis

Paul McCartney op 28 maart in Antwerps Sportpaleis

Klik op de foto om ' Yesterday ' te beluisteren




Zopas is bekendgemaakt dat Paul McCartney op woensdag 28 maart een concert geeft in het Antwerpse Sportpaleis. De ticketverkoop start op dinsdag 14 februari om 9 uur.

Fans mogen zich aan een drie uur durende show verwachten waarin McCartney door zijn vijftigjarige carrière fietst. Tickets kosten tussen 60 en 145 euro en kan je hier bestellen.

Op 24 maart speelt McCartney in het Rotterdamse Ahoy, tickets voor dat concert gaan vanaf 15 februari in voorverkoop.





10-02-2012 om 19:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Walter Grootaers stopt met zingen

Walter Grootaers stopt met zingen

Klik op de foto om ' Ik wil je ' te beluisteren




De Kreuners worden opgedoekt. Walter Grootaers, inmiddels een krasse puber van 57 jaar, stopt immers met zingen. Dat maakte StuBru vanochtend bekend, maandag zou een persconferentie volgen waarop Grootaers zijn zingende zelf ten grave draagt.

De Kreuners werden in 1978 opgericht en scoorden hits met onder meer 'Nummer Eén', 'Zij Heeft Stijl', 'Ik Wil Je' en 'Verliefd op Chris Lomme'. Grootaers raakte daarna meer en meer bekend als tv-figuur. Hij presenteerde onder meer 'Now of Never', 'Big Brother', 'Fear Factor' en 'Star Academy' en zat in het panel van 'De Drie Wijzen'


10-02-2012 om 13:33 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Te dikke Adele: Ik ben trots op mijn figuur

"Te dikke" Adele: "Ik ben trots op mijn figuur"

http://desmond.imageshack.us/Himg163/scaled.php?server=163&filename=adeleq.jpg&res=medium


Karl Lagerfeld heeft zich verontschuldigd bij Adele nadat hij haar in een interview "wat te dik" had genoemd. De creatieve directeur van Chanel beweert nu dat zijn opmerking uit zijn context werd gerukt. Adele van haar kant benadrukt dat ze trots is op haar figuur.

"Ik heb er nooit willen uitzien als een model op de cover van een tijdschrift. Ik vertegenwoordig de meerderheid van de vrouwen en daar ben ik trots op. Mocht ik een actrice zijn en een rol vereist dat ik twintig kilo vermager, ik zou het doen. Maar mijn gewicht heeft niets te maken met mijn carrière. In de muziekindustrie weet iedereen intussen wel dat ze me niet moeten vragen om te vermageren".

Eerder deze week had Lagerfeld, als gastschrijver in de Parijse krant Metro, geschreven: "Adele is de sensatie van het moment. Ze is wat te dik, maar ze heeft een mooi gezicht en een goddelijke stem". Inmiddels stelt hij dat zijn commentaar uit de context is gehaald en dat hij een grote fan is van de 23-jarige zangeres.

"Ik wil haar zeggen dat ik haar grootste bewonderaar ben, ze is mijn favoriete zangeres. Meer dan tien jaar geleden ben ik dertig kilo afgevallen, ik weet hoe het voelt als de pers gemeen is over je uiterlijk. Adele is een mooi meisje, ik kijk al uit naar haar volgende album".

Zondag maakt Adele haar comeback op de Grammy Awards, nadat ze maandenlang op non-actief stond wegens een operatie aan haar stembanden. Ze is in zes categorieën genomineerd.




10-02-2012 om 00:25 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
09-02-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry en Russell Brand beklinken scheiding


Katy Perry en Russell Brand beklinken scheiding


http://desmond.imageshack.us/Himg543/scaled.php?server=543&filename=katyperryrussellbrand.jpg&res=medium


Gisteren hebben Katy Perry en Russell Brand de documenten ondertekend die hun scheiding finaliseren. Perry glimlachte daarbij, wellicht omdat Brand geen aanspraak maakt op een deel van haar fortuin.

Volgens de overeenkomst krijgt de zangeres haar meisjesnaam terug, Katheryn Elizabeth Hudson, en doet Brand afstand van zijn recht op een deel van haar fortuin. Dat wordt geschat op ruim 45 miljoen euro.

De scheiding gaat pas op 14 juli in, gezien de wet in Californië eist dat koppels zes maanden moeten wachten tot de scheiding officieel is. In de veertien maanden dat Brand en Perry getrouwd waren, kochten ze vier huizen in Californië, New York en Londen. Die zijn samen ongeveer 12 miljoen euro waard. Ze hadden samen ook een kat, Krusty.


09-02-2012 om 15:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgen kopen singles online

Belgen kopen singles online


http://desmond.imageshack.us/Himg213/scaled.php?server=213&filename=singles.jpg&res=medium


In 2011 heeft de Belgische consument meer dan negen miljoen singles en bijna tien miljoen albums gekocht, een stijging met 4,7 procent tegenover 2010.

De verkoop van fysieke muziekdragers zoals cd's, dvd's, vinyl vertegenwoordigt meer dan 86 procent van de totale omzet. Dat meldt BEA Music, de vereniging die de producenten en distributeurs van muziek vertegenwoordigt in België.
 
Terwijl de verkoop van albums daalt met 3 procent, stijgt het aantal verkochte singles met bijna 16 procent. Deze verkopen realiseren een omzet van 145 miljoen euro, een daling van 3,7 procent tegenover 2010. Met de komst van muziekstreamingdiensten, zoals Spotify en Simfy, wordt het muziekaanbod nog beter afgestemd op de consumentenvraag.
 
In 2011 werden meer dan 9 miljoen gedownloade liedjes en bijna 9 miljoen fysieke albums verkocht. De muziekfan kiest steevast voor het album in cd-formaat (8,89 miljoen cd's op een markt van 9,4 miljoen albums) , terwijl voor individuele liedjes bijna 100 procent via online muziekwinkels wordt gedownload. De fysieke muziekdrager is nog steeds de grootste omzetmaker voor de muzieksector met meer dan 125 miljoen euro, meer dan 86 procent van de totale omzet.
 
In 2011 zijn vijf van de tien meestverkochte albums afkomstig van lokale artiesten. Op de lijst van de 200 bestverkochte albums zijn 81 producties van lokale artiesten, waarvan zelfs de helft Nederlandstalig. Dat is het hoogste aantal sinds 2000. Gotye's Somebody that I used to know is de bestverkochte single in Vlaanderen. Ook het bestverkochte klassieke album (Jan De Wilde en Currende - O Kerstnacht schooner dan de daegen) en de bestverkochte muziekdvd (K3 - Alice in wonderland de musical) zijn lokale producties.


09-02-2012 om 15:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-02-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verhuis Rock Werchter nog niet voor volgend jaar

"Verhuis Rock Werchter nog niet voor volgend jaar"


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Rock-Werchter.jpg

Rock Werchter zou mogelijk al in 2013 naar Brustem, bij Sint-Truiden, verhuizen. Dat kondigde althans een Concentra-krant aan vandaag. Dirk Claes, burgemeester van Rotselaar, waaronder Werchter valt, hecht weinig geloof aan die verhuis. "Dit ruikt naar een verkiezingsstunt van de Sint-Truidense schepen Pascal Vossius", zegt hij.

Organisator Herman Schueremans droomt van meer dan drie podia en overweegt in 2013 al een verhuis naar Brustem, weet Het Belang Van Limburg. "De nodige investeringen om het terrein (de voormalige militaire luchthaven) festivalklaar te krijgen, gebeuren op uiterst korte termijn", verzekert schepen van Economie Pascal Vossius.

"Ik heb Herman Schueremans vandaag al meerdere keren aan de lijn gehad en ik heb niet de indruk dat een verhuis er snel zit aan te komen", stelt Dirk Claes, burgemeester van Rotselaar. "Morgen komt de wijziging van het Ruimtelijk Uitvoeringsplan (RUP) voor Rock Werchter zelfs al voor de deputatie. Het plan zit in een finaal stadium."

Het nieuwe RUP moet het festival toelaten verder uit te breiden. Tegen 2013 zou het evenement al van vier podia gebruik kunnen maken. "De problemen met het terrein in Sint-Truiden zijn veel groter", aldus Claes. "Die krijgen ze nooit opgelost tegen volgend jaar."


08-02-2012 om 22:55 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russell Brand wil geen cent van Katy Perry

Russell Brand wil geen cent van Katy Perry


http://img163.imageshack.us/img163/3210/katyperryy.jpg


De Britse komiek Russell Brand en de Amerikaanse zangeres Katy Perry sloten geen voorhuwelijkse overeenkomst, waardoor Brand recht heeft op de helft van Perry's fortuin. Dat wordt op 40 miljoen euro geschat. Hij heeft haar echter laten weten dat hij geen cent van haar geld wil. Brand wil dat de scheiding zo vriendschappelijk mogelijk verloopt.

Volgens TMZ.com wordt de scheiding eind juni officieel, er is immers een wachttijd van zes maanden die volgens de Californische wet in acht moet worden genomen.

Recent kwam aan het licht dat Russell, die verslaafd was aan seks én heroïne voor hij Katy ontmoette, opnieuw aan het daten is en dat hij meer dan één vrouw ziet.


08-02-2012 om 15:26 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina schreef afscheidsbrief aan Brad omdat ze doelwit was in Afghanistan

Angelina schreef afscheidsbrief aan Brad omdat ze doelwit was in Afghanistan


http://desmond.imageshack.us/Himg195/scaled.php?server=195&filename=angelinajolieinafghanis.jpg&res=medium


Angelina Jolie vernam tijdens haar VN-missie in Afghanistan dat ze doelwit was van de taliban. Ze was toen zo bang er het leven bij in te schieten dat ze een afscheidsbrief aan Brad Pitt schreef.

"Heel wat mensen wilden me dood. Omdat ik een vrouw ben,  omdat ik Amerikaanse ben en omdat ik deel uitmaak van het Vluchtelingencommissariaat van de Verenigde Naties. Dat alles samen maakte me een doelwit. Tijdens een briefing kreeg ik te horen dat iedereen zijn bloedgroep moest noteren", verklaart Jolie in het magazine OK!
 
"Ik zat bij mensen in huis toen er op de deuren gebeukt werd en mannen riepen 'we weten dat ze daar zit en we willen haar paspoort'. Bij elke trip naar Afghanistan was het een opluchting toen ik in de VS terug van het vliegtuig kon stappen".

"Ik schreef toen een brief aan Brad en hoopte dat hij die zou vinden mocht me het ergste overkomen. Ik kwam er uiteindelijk zonder kleerscheuren vanaf, maar twee weken later hebben de taliban wel de positie van de VN waar ik had verbleven aangevallen en iedereen die in de bunker zat is toen vermoord".


08-02-2012 om 15:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-02-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul McCartney speelt op jubileumconcert voor de Queen

Paul McCartney speelt op jubileumconcert voor de Queen

http://desmond.imageshack.us/Himg42/scaled.php?server=42&filename=paulmccartneynancysheve.jpg&res=medium
Nancy Shevell en Paul McCartney


Shirley Bassey, Paul McCartney en Elton John staan op het podium op 4 juni tijdens het grote concert voor het 60-jarig jubileum van koningin Elizabeth II. Dat heeft de BBC vandaag gemeld. Het festijn heeft plaats bij het monument voor koningin Victoria voor Buckingham Palace in Londen.

De 10.000 gratis kaarten zullen via een nationale loterij worden verdeeld. De toeschouwers zullen niet alleen het concert mogen bijwonen, maar ook mogen deelnemen aan de speciale jubileumpicknick in de tuinen van Buckingham Palace, de residentie van de vorstin in de Britse hoofdstad.
 
Elizabeth herdacht gisteren dat zij 60 jaar geleden haar aan longkanker overleden vader George VI opvolgde. De festiviteiten voor het diamanten jubileum concentreren zich op 4 dagen, begin juni. De BBC-radio en -tv zenden het concert rechtstreeks uit.


07-02-2012 om 22:38 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna klopt Amerikaans kijkcijferrecord op Super Bowl

Madonna klopt Amerikaans kijkcijferrecord op Super Bowl


http://desmond.imageshack.us/Himg196/scaled.php?server=196&filename=madonnayh.jpg&res=medium


Madonna afgeschreven? Niet voor het Amerikaanse publiek. Dat keek massaal - met 114 miljoen! - naar het optreden van de Queen of Pop tijdens de rust van de Super Bowl. NFL-sterren Eli Manning en Tom Brady wisten 'slechts' 111,3 miljoen kijkers te boeien. Madge rules!

Het gaat hier tweemaal om een absoluut Amerikaans kijkcijferrecord. Zowel de wedstrijd zelf van de New York Giants tegen de New England Patriots als de veelbesproken halftimeshow van Madonna verpulverden de vorige hoogste kijkcijferscores. De Super Bowl wordt zo het meest bekeken tv-programma in de Amerikaanse geschiedenis. De Britse hiphopster M.I.A. koos dus echt wel een historisch moment om haar middelvinger op te steken tijdens haar duet met Madonna. Het vorige record dateert overigens van... vorig jaar. Toen keken er 111 miljoen fans naar de Super Bowl-wedstrijd.

Madonna's record staat dus wel enigszins in de schaduw van het gebaar dat M.I.A. met haar vinger stelde. Het optreden van Madge werd dan ook met gemengde reacties onthaald: voor- en tegenstanders. Ook bij de celebs. P. Diddy vond op Twitter dat Madonna de beste halftimeshow ooit ten beste gaf. Net als Allison Stewart van de Washington Post die het had over de "meest excellente en onverwacht subversive Super Bowl halftimeshow in jaren." Maar David Zurawik van de Baltimore Sun zag dan weer een "grap van een halftimeshow met een gebalsemde versie van Madonna die recht van de tafel van een begrafenisondernemer kwam".

In elk geval: wij spreken erover, en lang niet wij alleen. Geslaagde comeback in ware Madonnastijl, daar lijkt het sterk op. Zou Madge écht boos zijn op M.I.A.


07-02-2012 om 22:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tomorrowland opnieuw genomineerd voor Best Music Event

Tomorrowland opnieuw genomineerd voor 'Best Music Event'


http://desmond.imageshack.us/Himg209/scaled.php?server=209&filename=tomorrowlandt.jpg&res=medium


Tomorrowland is voor de tweede keer op rij genomineerd voor 'Best Music Event' op de International Dance Music Awards. Dat meldt de organisatie van het festival op haar Facebookpagina. Het festival in Boom krijgt onder meer concurrentie van Sensation Amsterdam.

Iedereen kan overigens stemmen voor de awards. Vorig jaar dienden meer dan twee miljoen mensen uit 183 verschillende landen hun stem in. Tomorrowland greep toen wel naast de hoofdprijs.

De resultaten worden op 22 maart bekend gemaakt op de jaarlijkse Miami Winter Music Conference. Stemmen kan nog tot 1 maart. (br.hln)


07-02-2012 om 22:05 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!