NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

30-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kroonprinses Mary verslaat Lady Kate als stijlkoningin

Kroonprinses Mary verslaat Lady Kate als stijlkoningin

http://oi41.tinypic.com/v3d4qx.jpg

De stijl van Kate Middleton wordt wereldwijd door heel wat vrouwen geapprecieerd en gevolgd, maar toch is ze volgens een peiling niet de meest modieuze royal. Met 68 procent van de stemmen haalde kroonprinses Mary van Denemarken het voor Kate, die het moest stellen met één procentje minder.


De gegevens komen nochtans uit een rondvraag van MyVoucherCodes bij 2.318 vrouwen in Groot-Brittannië, het thuisland van Kate. Het was dan ook een verrassing dat Mary, die geboren werd in Australië, won.

Mary, mama van vier kinderen, wordt wel al lang geprezen voor haar aangeboren stijlgevoel en haar elegante outfits. Ook Kate zelf zocht al inspiratie bij Mary. Kort na de aankondiging van haar zwangerschap verscheen de hertogin van Cambridge in een blauwe jas die eerder door Mary werd gedragen. Sindsdien worden ze dikwijls met elkaar vergeleken.

Volgens 68 procent van de ondervraagde vrouwen heeft Mary de grootste invloed op de modewereld. Ze werd wel op de voeten gevolgd door Kate, die 67 procent van de stemmen haalde. De derde plaats ging naar Koninging Rania van Jordanië, die 61 procent van de stemmen kreeg. Onze prinses Mathilde haalde de top tien niet, maar haalde wel 22 procent van de stemmen.

Er werd ook gepeild naar wie de meest stijlvolle royal ooit was. Daarbij haalde de betreurde prinses Diana het, met een overweldigende 82 procent van de stemmen.

30-06-2013 om 21:52 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Broken Circle Breakdown' is genomineerd voor LUX Prijs van Europees Parlement

'Broken Circle Breakdown' is genomineerd voor LUX Prijs van Europees Parlement

http://oi44.tinypic.com/qy9yyv.jpg

'The Broken Circle Breakdown' van Felix van Groeningen is één van de tien genomineerde films voor de LUX Prijs van het Europees Parlement. Dat werd vandaag bekendgemaakt tijdens het Karlovy Vary Film Festival. Met de prijs belicht het Parlement Europese films met een maatschappelijk relevant onderwerp. Dat meldt het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF).


Als onderdeel van de officiële selectie voor de LUX Prijs kan van Groeningens vierde film hierdoor rekenen op extra promotionele aandacht via onder meer de officiële websites van het Europees Parlement, Cineuropa en Festivalscope. Eind juli worden uit de 10 genomineerden drie finalisten gekozen, die vervolgens tijdens de LUX Film Days in alle 27 lidstaten van de Europese Unie vertoond worden. De officiële uitreiking van de prijs vindt plaats in Straatsburg in december.

Vertaald in 23 talen
De film die de LUX Prijs wint, wordt vertaald in de 23 officiële talen van de EU, terwijl er eveneens een aangepaste versie voor kijkers met een visuele en/of auditieve beperking aangemaakt wordt. Elke lidstaat krijgt ook een 35mm-kopij van de film.

Sinds 2007 rijkt het Europees Parlement jaarlijks de LUX Prijs uit aan een film die tot de kern van Europese sociale en maatschappelijke vraagstukken doordringt. Eerdere winnaars waren onder meer 'Les neiges du Kilimandjaro', 'Die Fremde', 'Auf der anderen Seite' en 'Le silence de Lorna' van de gebroeders Dardenne.

De film ging vorig jaar in première tijdens het filmfestival van Berlijn.

30-06-2013 om 21:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vervangster Indra Dewitte bij 'De Zevende Dag' bekend

Vervangster Indra Dewitte bij 'De Zevende Dag' bekend

http://oi43.tinypic.com/s4o1v7.jpg

Vanaf 1 september presenteert Ihsane Chioua Lekhli samen met Ivan De Vadder 'De Zevende Dag' op Eén. Voor Chioua Lekhli, die achter de schermen haar sporen verdiende bij 'Volt' en 'Vlaanderen Vakantieland', wordt het haar presentatiedebuut. Dat staat te lezen op de website van de VRT.


Ihsane Chioua Lekhli volgt Indra Dewitte op, die op 30 juni haar laatste uitzending presenteerde en nadien adjunct-hoofdredacteur wordt bij de krant Het Belang van Limburg.

De 27-jarige Ihsane Chioua Lekhli is naar eigen zeggen erg blij met deze kans. "Het is een uitdaging waar ik erg veel zin in heb. De zomervakantie is nog maar net begonnen, maar ik kijk al uit naar 1 september, de dag van mijn eerste uitzending."

Carl Voet, de hoofdredacteur tv-weeknieuws bij VRT Nieuws, leerde haar kennen op de redactie van 'Volt'. "Ze is een gedreven, kritische en onafhankelijke collega met veel potentieel. Ik ben ervan overtuigd dat zij een sterke tandem zal vormen met Ivan De Vadder."

Ihsane Chioua Lekhli, geboren in augustus 1985, studeerde Germaanse talen (Nederlands-Engels) aan de Katholieke Universiteit Leuven en volgde een lerarenopleiding. In 2008 ging ze bij de openbare omroep aan de slag als redacteur voor 'Vlaanderen Vakantieland' en van september 2009 tot maart 2013 werkte ze op de 'Volt-redactie. Sinds april van dit jaar werkt ze achter de schermen bij 'De Zevende Dag'.

30-06-2013 om 21:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bey en Jay-Z doen het ook muzikaal nog eens samen

Bey en Jay-Z doen het ook muzikaal nog eens samen

http://oi43.tinypic.com/nevrlc.jpg

Beyoncé en haar man Jay-Z vormen niet alleen op amoureus vlak een topstel, ook op muzikaal vlak gaan de twee tortelduifjes nog eens de 'stemmen in elkaar slaan'. Het showbizzkoppel heeft immers een gloednieuwe song opgenomen die op het nieuwe album van Jay-Z zal staan.


De nieuwe samenwerking tussen Bey en Jay-Z zou een vervolg zijn op hun eerste gemeenschappelijke song uit 2003, Bonnie & Clyde. Het liedje kreeg de naam 'Part II (On The Run) en gaat over de kritiek die ze kregen op hun relatie toen ze voor het eerst naar buitenkwamen als koppel.

De lyrics spreken alvast klare taal: "She fell in love with the bad guy. The bad guy. What you doing with them rap guys. Them rap guys. They ain't see potential in me girl. But you see it if it's you and me against the world. Then so be it."

Crazy in love
Wie met zijn partner kan samenwerken aan een professioneel project kan niet anders dan nog steeds 'crazy in love zijn', toch? En zo krijgen we meteen weer hoop dat er binnenkort dan toch eindelijk een broertje of zusje komt voor kleine Blue Ivy...

Het nieuwe album van Jay-Z, Magna Carta Holy Grail, komt uit op 4 juli op de mobiele app van de rapper. De algemene release volgt op 7 juli.

30-06-2013 om 21:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Channing Tatum barstte in tranen uit bij geboorte van dochter

Channing Tatum barstte in tranen uit bij geboorte van dochter

http://oi43.tinypic.com/or1ana.jpg

Hoewel we Channing Tatum in films vaak zien als een stoere kerel, is hij in het echte leven veel zachter en emotioneler. Zo bekende de 33-jarige acteur dat hij heel wat traantjes gelaten heeft bij de geboorte van dochter Everly. "Ik barstte minstens vier keer in tranen uit", bekende hij in het programma 'Chelsea Lately'.


"Ik ben minstens vier keer naar de badkamer gestormd voor een huilbui", vertelde hij aan Chelsea Handler. "Ik had zoiets van: ik weet niet wat ik moet doen", bekende hij.

Respect
Na het zien van de bevalling, kreeg de acteur nog meer respect voor zijn Jenna en voor vrouwen in het algemeen. "Er is een goede reden waarom God mannen geen kinderen laat krijgen. We zouden er niet toe in staat zijn. Ik weet niet hoe jullie het doen. Het is iets echts. Het is zoals National Geographic bij dieren, maar dan in het echt. Ik snap er echt niets van", bekende de kersverse papa.

Pijn
Channing vond het vooral erg om te zien dat vrouwlief Jenna zoveel pijn had, maar dat hij haar niet kon helpen. "Iemand van wie je houdt heeft pijn, maar je kan er niets aan doen. Je kan fysiek niet helpen", legde hij uit.

"Al help ik nu nog altijd niet, hoewel de baby er wel al is", grapte hij. "Mannen zijn nutteloos, maar het is nog erger tijdens de bevalling. De baby komt toch, of wij er nu zijn of niet."

Everly Tatum kwam exact een maand geleden, op 30 mei, ter wereld.

30-06-2013 om 21:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wachten op de 'royal baby' met deze (gekke) souvenirs

Wachten op de 'royal baby' met deze (gekke) souvenirs

http://oi39.tinypic.com/2j46fls.jpg

Nu de geboorte van het eerste kind van William en Kate dichterbij komt, verschijnen er steeds meer verzamelspullen op de markt. De hertog en hertogin van Cambridge hebben hun toestemming voor het verkopen van deze spullen gegeven, ongeacht de kwaliteit. Overal ter wereld duiken souvenirs op, sommige voorspelbaar, andere origineel. Een greep uit de verschillende opties:


Niet alleen Groot-Brittannië, de hele wereld wacht op de baby van Will en Kate. Kranten en tijdschriften staan er vol van en overal werken bedrijven mee aan spullen om de baby te vieren. Omdat er nog geen baby is, laat staan een geslacht bekend is of een naam, wordt gewerkt met kroontjes, de benaming 'royal baby' of een wieg en de Britse vlag.

Traditioneel
De traditionele koffiemokken, borden of een sleutelhanger, met een foto van William en Kate in hartvorm met een gouden randje, kunnen niet ontbreken.

Modern
Andere bedrijven proberen de moderne toer op te gaan en maken iPhonecovers. Eetbare souvenirs, zoals koekjes of donuts, zijn ook populair.

Humor
Nog anderen gaan de humoristische toer op. Bloomsbury maakte een prentenboek met de titel: "Ssshht, maak de koninklijke baby niet wakker". Op de cover staat een tekening van de koningin die uit een vliegtuig springt met een parachute, haar achterkleinkind op haar borst dragend. De tekening is een verwijzing naar een sketch uit de openingsceremonie van de Olympische Spelen, waarin de Queen en James Bond te zien waren.

Keep calm
Varianten op de 'Keep calm'-reeks konden niet uitblijven. Zijn al gespot: 'Keep calm, it's just a royal baby', 'Keep calm and marry the royal baby' en 'Keep calm, my granny is the queen'. Op T-shirts, rompertjes, slabbetjes en kruippakjes.

Barneys verkoopt dan weer lakens en wiegen met de koninklijke baby, printbedrijf Skreenid doet gouden zaken met hun 'royal baby' jeanstas.

Magnificent Baby startte een volledig kledijcollectie ("Een koninklijke erfgenaam is geboren"), terwijl anderen inspelen op de nieuwsgierigheid naar het geslacht. Zo is er een krabkaart met de vraag: "Prins of prinses, wat wordt het dan? Krab hier, zodat je het zien kan."

30-06-2013 om 21:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Michael Jackson betaalde zijn misbruikte slachtoffers 35 miljoen dollar"

"Michael Jackson betaalde zijn misbruikte slachtoffers 35 miljoen dollar"

http://oi41.tinypic.com/9zrk20.jpg

Michael Jackson heeft 35 miljoen dollar (27 miljoen euro) zwijggeld betaald aan ruim twintig jongens die hij seksueel misbruikt zou hebben. Dat staat in 'geheime FBI-files' waar de Britse tabloid 'Sunday People' de hand kon op leggen.


In ruim vijftien jaar tijd zou de popster tijdens het porno kijken een jongen aangerand hebben en ook een bekend kindsterretje misbruikt hebben. Daarnaast zou hij in zijn privécinema ook de intieme delen van een jongeling aangeraakt hebben. Een moeder zou het dan weer niet erg gevonden hebben dat hij haar kind betastte. De 'King of Pop' bleef zelf altijd beweren dat hij enkel maar tijd met hen doorbracht. Tot nu toe gaven de advocaten van de overleden topartiest alleen toe dat hij geld gegeven had aan de familie van Jordan Chandler, zijn 13-jarige 'lieveling' die hij in 1993 misbruikt had.

Ook Anthony Pellicano kan er een woordje over meepraten. In de jaren negentig werd deze 'pitbull van Hollywood' gretig ingehuurd door sterren om problemen te doen verdwijnen. Toen een ex van Farrah Fawcett haar lastigviel, bracht hij de bullebak op andere ideeën. Stevie Wonder huurde hem in om zijn overspelige vriendin te bespioneren. En ook 'Wacko Jacko' deed een beroep op hem. De opdracht: zo veel mogelijk compromitterende zaken bovenhalen over de familie van een jongetje dat hij aanrandde, zodat zijn verhaal niet geloofd zou worden.

Anonieme detective
Toen Pellicano in 2002 zelf tegen de lamp liep, werden heel wat van zijn dossiers in beslag genomen. Daarbij zat ook heel wat gevoelige informatie over Jackson, weet 'Sunday People'. Bovendien laat de krant ook een anonieme detective aan het woord die werkte voor Pellicano.

"Ik moest meehelpen om alle 'shit' rond Jackson op te kuisen. Waarom ik nu pas met mijn verhaal naar buiten kom? Om Wade Robson te steunen", klinkt het. De Australiër komt nu aan de bak als danser, maar raakte vooral bekend vanwege zijn rechtszaak tegen Jackson. Ook hij zou immers in de jaren negentig aangerand geweest zijn in de Neverland Ranch.

"Geobsedeerd door kinderporno"
"Jackson was geobsedeerd door kinderporno en maakte jacht op de zonen van zijn vrienden", gaat de detective verder. "Ik hield kopieën bij van FBI-documenten met daarop de namen van zeventien jongens die door Jacko misbruikt zouden zijn. Onder hen ook vijf kindacteurs en twee dansers. Minstens drie ervan werden betaald om hun mond te houden. De familie van een bekende acteur kreeg 596.300 dollar om niet naar de media te stappen. Een huishoudhulp in Neverland kreeg twee miljoen dollar zwijggeld."

De bal ging echter aan het rollen door Jordan Chandler. "Toen zijn vader met het verhaal buitenkwam, volgden er nog vele anderen. Het was Elizabeth Taylor die hem de raad gaf om Pellicano in te huren. Zij had eerder al beroep op zijn diensten gedaan om haar drugsproblemen zo veel mogelijk geheim te houden. Pellicano had goede contacten met topfiguren uit de Amerikaanse media en liet hen naar zijn pijpen dansen. Door onder meer zijn toedoen heeft niemand ooit echt beseft wat er achter de muren van Neverland schuilging."

30-06-2013 om 21:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe leden opgenomen in Oscar-academie

Nieuwe leden opgenomen in Oscar-academie

http://oi41.tinypic.com/2qcmulx.jpg

De Duitse filmproducent Stefan Arndt is opgenomen in de Oscar-academie. Arndt, wiens film 'Amour' dit jaar een van de begeerde beeldjes heeft gewonnen, is een van de 276 genodigde acteurs, actrices en filmmakers. Dat deelde de Academy of Motion Picture Arts and Sciences gisteren in Beverly Hills mee.

Ook acteurs en actrices Jason Bateman, Rosario Dawson, Milla Jovovich, Lucy Liu, Jennifer Lopez, Emmanuelle Riva, scenaristes Lena Dunham en Julie Delpy en muzikant Prince horen erbij. De filmfederatie, die elk jaar de Oscars uitreikt, telt nu ongeveer 6.000 leden.

29-06-2013 om 20:30 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Styliste waarschuwde voor dood Michael Jackson

Styliste waarschuwde voor dood Michael Jackson

http://oi42.tinypic.com/2lmrm8x.jpg

De styliste van Michael Jackson heeft in de rechtszaak tegen concertorganisator AEG Live gezegd dat ze herhaaldelijk heeft gewaarschuwd voor de broze gezondheid van het popicoon.


Karen Faye, al jarenlang de vaste styliste van Michael Jackson, vertelde de jury dat ze in de laatste vijf dagen van zijn leven twee e-mails heeft gestuurd aan manager Frank Dileo, om te zeggen dat zijn gezondheid hard achteruit ging. In de e-mails zei ze dat concertpromotor AEG Live als verantwoordelijke zou worden gezien als Jackson zou komen te overlijden.

29-06-2013 om 20:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met deze celebs willen wij het liefst vreemdgaan

Met deze celebs willen wij het liefst vreemdgaan

http://oi43.tinypic.com/2mzfu4g.jpg

Voor heel wat koppels blijft het een ver-van-het-eigen-bed-realiteit, maar er zijn ook partners die elkaar een zogenaamde 'hall pass' gunnen. Dat is een ticketje dat recht geeft op vreemdgaan. Aan de cafétoog wordt er dan al eens met lijstjes van mogelijke scheve schaatsen gesmeten. Vaak celebs, dat spreekt. Uit een recente poll blijkt dat actrice Jessica Alba en acteur Channing Tatum de rangschikking in die afdeling aanvoeren.


Voor de nieuwe serie van WE tv 'Marriage Boot Camp: Bridezillas' ondervroeg The Research Boutique duizend getrouwde mannen en vrouwen. Bij de 500 mannen kreeg Jessica Alba 34 procent van de stemmen achter zich als favoriete one-night stand in het geval van een 'carte blanche', bij de andere helft vrouwen ging die 'eer' naar Channing Tatum, die met 29 procent het best scoorde als mannelijke celeb.

Jessica Alba ging met een kleine voorsprong Mila Kunis (32%) vooraf, en ook Megan Fox en Kate Upton (beiden 28%). 'Magic Mike' won met meer gemak van Ryan Gosling (20%), Adam Levine en Leonardo DiCaprio (beiden 17%). Het is geen verrassing dat Jessica Alba en Channing Tatum op dit moment ook zowat het hotste zijn wat Hollywood te bieden heeft. Tatum zat onder meer in '21 Jump Street' en 'White House Down'; Alba in 'Sin City', 'Honey', 'Fantastic Four' en 'Machete'.

29-06-2013 om 20:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvie lekker in haar vel: "Wat Rafael doet moet hij weten"

Sylvie lekker in haar vel: "Wat Rafael doet moet hij weten"

http://oi39.tinypic.com/ajt6ix.jpg

Het gaat goed met Sylvie van der Vaart. "Ik zit lekker in mijn vel. Mijn contract bij RTL Duitsland wordt verlengd, ik ga weer Let's Dance doen en er komt meer nieuws aan. Kortom, het gaat goed, maar ik moet bekennen dat dat begin dit jaar anders was", vertelt ze in De Telegraaf.


Over haar scheiding met Rafael van der Vaart en diens nieuwe relatie met haar destijds beste vriendin Sabia Boulahrouz laat ze niets meer los. "Ik heb sinds januari niet meer gesproken over mijn privéleven. Dat hou ik vast. Je leert van je ervaringen. Ik heb een publiekelijk huwelijk gehad. Daar kom ik van terug. Wat Rafael doet moet hij weten, maar ik scherm mijn privéleven af. Voor mijn kind van zeven en voor mezelf. Ik kies een andere weg."

Sylvie presenteerde gisteren in Parijs de lingerielijn 'The Sylvie Collection' voor Hunkemöller.

29-06-2013 om 20:13 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Kate Upton staat op

Nieuwe Kate Upton staat op

http://oi44.tinypic.com/ok1ldl.jpg

Jong, blond en badpakkenmodel. Nadat Hannah Davis, alias de nieuwe Kate Upton, al een plaats wist te veroveren in Sports Illustrated blaast de 23-jarige schone ons nu omver met een zwoele foto op de cover van het maandblad Ocean Drive.

Mooie Hannah is afkomstig van de Maagdeneilanden (Saint Thomas). Eerder schitterde ze al voor Victoria's Secret en Ralph Lauren. Ze is uitgegroeid tot de nieuwe ster van de badpakkenspecials. Moet Kate Upton zich zorgen beginnen te maken?

29-06-2013 om 20:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nippleslip op Glastonbury

Nippleslip op Glastonbury

http://oi40.tinypic.com/1xx6hh.jpg

Amanda Palmer gaf niet alleen het beste van zichzelf op het legendarische Glastonbury Festival. De Amerikaanse zangeres gaf vooral te veel prijs.

De excentrieke Palmer, die nietsverhullende outfits als handelsmerk heeft, ging zodanig te keer dat een borst vanonder haar beha kwam piepen. De 37-jarige brunette trok haar blouse dan maar helemaal open en had nog een boodschap voor de fans. Op haar buik stond in grote letters 'YES' geschreven en boven haar borsten drie sterren. Al hebben we wel het raden naar de symboliek.

29-06-2013 om 20:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sonja Kimpen leert mannen (bier)buikje kwijt te spelen

Sonja Kimpen leert mannen (bier)buikje kwijt te spelen

http://oi41.tinypic.com/35alspg.jpg

Ruim de helft van de mannen is te dik en kampt met een hardnekkig (bier)buikje. Met die wetenschap in het achterhoofd heeft Sonja Kimpen haar eerste boek voor mannen geschreven. Vandaag heeft de gezondheidscoach 'Minder buik, meer energie' voorgesteld in Knokke-Heist.


Sonja Kimpen stelde tien uitdagingen op waarmee ze de mannen in acht weken tijd naar een gezonde levensstijl coacht. In 'Minder buik, meer energie' staat geen wonderdieet waarmee mannen in korte tijd afvallen. Het boek bevat naar verluidt wel richtlijnen die ze moeiteloos kunnen toepassen in hun eigen leven om fit en gezond te blijven.

Minder zin in zoet
"Mannen zijn anders gebouwd dan vrouwen. Ze hebben meer spierweefsel en een grotere longinhoud, wat betekent dat ze meer vetverbrandende enzymen aanmaken en dus sneller afvallen", legt Kimpen uit. "Ze hebben ook geen last van hormonale schommelingen en bijgevolg is hun drang naar zoetigheid niet zo groot. Ze hebben meer testosteron voorhanden, wat een voordeel is om spiermassa op te bouwen. Mannen hebben bovendien een natuurlijke afkeer van diëten en dat is een gezonde mentaliteit."

Sonja Kimpen presenteerde al verschillende gezondheidsprogramma's op tv. Samen met haar man runt ze ook het gezondheids- en fitnesscentrum Synergie Wellness Point. Ze combineert verschillende vakgebieden (beweging, voeding, mentale coaching en managementtechnieken).

'Minder buik, meer energie', op de markt gebracht door Uitgeverij Davidsfonds, is het twaalfde boek van Kimpen. Van haar andere boeken werden al ruim 600.000 exemplaren verkocht.

29-06-2013 om 20:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele laat nieuwe tatoeage zetten

Adele laat nieuwe tatoeage zetten

http://oi41.tinypic.com/v4uv4x.jpg

Adele heeft een nieuwe tatoeage laten zetten. Op haar linkerhand heeft de zangeres het woord 'Paradise' laten vereeuwigen.


Adele liet de tatoeage zetten bij 'Bang Bang Tattoos' in New York. De tatoeëerder, die een foto van Adele met haar nieuwe lichaamsversiering op Facebook plaatste, mocht in het verleden al sterren als Justin Bieber, Chris Brown en Katy Perry verwelkomen in zijn tattoosalon.

Het is overigens niet de eerste tatoeage van Adele. Zo heeft ze op haar linkerpols een hartje en de woorden 'One Penny' vereeuwigd, een verwijzing naar haar moeder Penny Adkins. Boven haar nek, achter haar rechteroor, heeft de zangeres de letter A laten tatoeëren. Die verwijst mogelijk naar de naam van haar zoontje, of naar haar eigen naam.

28-06-2013 om 22:25 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gerenommeerd filmfestival in Karlovy Vary opent met John Travolta

Gerenommeerd filmfestival in Karlovy Vary opent met John Travolta

http://oi41.tinypic.com/jsncl3.jpg

John Travolta wordt vanavond verwacht op de 48e editie van het internationale filmfestival in het Tsjechische kuuroord Karlovy Vary (Karlsbad). De 59-jarige acteur krijgt er de Kristallen Bol voor zijn buitengewone bijdrage aan de wereldcinema. De actiefilm 'Killing Season', waarin Travolta voor het eerst samen met Robert De Niro acteert, gaat op het festival in première.


Het festival wordt geopend met 'L'écume des jours', van de Franse regisseur Michel Gondry, met Audrey Tautou in de rol van de mooie Chloé. De film is gebaseerd op een gelijknamig boek van de Franse schrijver Boris Vian.

Het festival eindigt op 6 juli. Dan wordt de Kristallen Bol voor de beste film uitgereikt. 'The Broken Circle Breakdown' van Felix Van Groeningen wordt vertoond in het onderdeel 'Variety's Ten Euro Directors to Watch', tien films die geselecteerd werden door critici van het vakblad Variety.

In 1946 werd het festival voor de eerste keer georganiseerd. Het is een van de oudste in Europa en intussen uitgegroeid tot het belangrijkste van Centraal- en Oost-Europa.

28-06-2013 om 22:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Kate krijgt een meisje volgens Twitter

Lady Kate krijgt een meisje volgens Twitter

http://oi43.tinypic.com/bdoe13.jpg

The Washington Post noemde hem of haar al 'de beroemdste baby ter wereld'. Als Kate volgende maand bevalt van haar eerste kindje, zijn miljoenen ogen over de hele wereld gericht op het ziekenhuis St. Mary's. Wereldwijd, en vooral op de sociaalnetwerksite Twitter, wordt er gespeculeerd over het geslacht, tot de haarkleur en de toekomstige carrière van het kindje.


Onder de hashtag #RoyalBaby wordt heel wat afgepraat over de eerste baby van Kate en William. Meer dan de helft van de twitteraars denkt volgens het magazine Hello! dat de komende monarch een meisje zal zijn. Volgens een onderzoek van Resarch Now zien de Britten het liefste dat ze Elizabeth gaat heten en Spencer, mocht het toch een jongen worden. Spencer was de meisjesnaam van prinses Diana, Williams moeder.

Terwijl veel twitteraars met naamsuggesties voor de koninklijke baby komen, zijn sommigen met hele andere kinderen bezig. "Ze praten over een of andere koninklijk baby die volgende maand wordt geboren. Maar de koninklijke baby's zijn al geboren, Blue Ivy Carter en North West", schrijft een fan van Beyoncé en Kim Kardashian.

28-06-2013 om 22:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé toont schattige dochter via Tumblr

Beyoncé toont schattige dochter via Tumblr

http://oi41.tinypic.com/vobfgh.jpg

Zangeres Beyoncé heeft via haar officiële Tumblr-account een hele reeks persoonlijke kiekjes online gezet. Daarbij enkele met dochterlief Blue Ivy, maar ook met Jay-Z op vakantie of achter de schermen van de videoclip Crazy in Love.


Zo deelde Beyoncé bovenstaande foto van Blue Ivy in haar wieg terwijl ze een vingertje uitsteekt naar haar smetteloos opgemaakte mama.

Op een andere foto is Blue Ivy te zien met een koninklijke kroon.

Beyoncé gunt ons ook een glimps in de kleerkast voor dochterlief: een zalmroze jurkje dat erg lijkt op een bruidsmeisjejurkje en roze schoentjes van Tom Ford met lange linten.

28-06-2013 om 22:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Glee-acteur geeft vriendin vette verlovingsring

Glee-acteur geeft vriendin vette verlovingsring

http://oi39.tinypic.com/ab0zls.jpg

Matthew Morrison, leraar Will Schuester uit Glee, heeft zijn vriendin een vette verlovingsring geschonken. "Ik ga trouwen met mijn beste vriendin. Het is een mooie dag voor mij en Renee Puente."


Het nieuws werd bekend gemaakt op het White Tie and Tiara Ball van Elton John en diens echtgenoot David Furnish. "Het thema was liefde, dus dat was toepasselijk. Ze zien elkaar zo graag", aldus een bron aan EOnline.

Het nieuws werd door de gasten onmiddellijk gevierd. Chris Martin van Coldplay en Elton zongen 'Your song' voor het koppel.

Renee (26, model) en Matthew zijn al bijna twee jaar samen. Bij het verlaten van het feestje konden fotografen een foto nemen van de ring die bij het aanzoek hoorde: een grote, rechthoekige blauwe steen omringd met diamanten, een beetje zoals de ring van Kate Middleton.

28-06-2013 om 22:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oeps: PETA verkiest 'foute' sexy vegetariër 2013

Oeps: PETA verkiest 'foute' sexy vegetariër 2013

http://oi42.tinypic.com/fdc2f8.jpg

Naar jaarlijkse gewoonte werden ook dit jaar de meest sexy vegetariërs ter wereld verkozen. De prijs ging voor het eerst naar een koppel: Kristen Bell en Dax Shepard. Eén probleem: Dax eet wel kip. "Ik kan deze prijs in alle eerlijkheid niet aanvaarden." PETA heeft dan besloten dit jaar enkel een prijs uit te reiken aan de meest sexy vegetarische celeb: Kristen.


"Heel flatterend om meest sexy vegetariër genoemd te worden samen met Kristen, maar jammer genoeg kan ik de prijs niet aanvaarden omdat ik kip eet. Ik was veganist voor een jaar, maar daar ben ik zes maanden geleden mee gestopt. Het is mijn doel om te worden zoals Kristen, maar ik ben er nog niet", liet hij weten via Twitter.

Kristen eet geen vlees meer sinds ze 11 is en is ondertussen een overtuigde veganist. "Ik vind het moeilijk de dieren op mijn bord apart te zien van de dieren die ik knuffel. En ik was toch nooit zo dol op vlees. Op spruitjes daarentegen... . "

"Het was, denk ik, Milan Kundera in 'De ondraaglijke lichtheid van het bestaan' die zei dat je iemand leert kennen door de manier waarop hij degenen behandelt die van hem afhankelijk zijn, dieren dus. Dat is een goede manier om te leven, want dieren kunnen zich niet verdedigen en daar moeten we ons van bewust zijn", liet de actrice optekenen in de Vegetarian Times.

28-06-2013 om 22:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze heterocelebs kunnen (eindelijk) trouwen na legalisering homohuwelijk VS

Deze heterocelebs kunnen (eindelijk) trouwen na legalisering homohuwelijk VS

http://oi40.tinypic.com/2n7jp8i.jpg

Enkele celebs zeggen al jaren alleen te zullen trouwen als het homohuwelijk overal in de VS legaal is. Het Amerikaanse hooggerechtshof maakte eerder deze week een einde aan DOMA of Defense of Marriage Act waarbij het huwelijk gedefinieerd is als een verbintenis tussen man en vrouw. Concreet betekent dat dat Brad Pitt en Angelina Jolie en Kristen Bell en Dax Shepard eindelijk kunnen trouwen. Ook lesbienne Melissa Etheridge heeft concrete plannen.


Kristen Bell liet er geen gras over groeien en vroeg haar partner Dax nog diezelfde dag prompt via Twitter ten huwelijk.

"Dax, wil je met me trouwen?" klonk het kort maar krachtig.

Enkele uren later reageerde Dax, ook via twitter. "Doma is dood. Voorstel 8 is dood. Laten we nu mijn grote, homohuwelijk met Kristen (sic) tot leven brengen!"

Kristen en Dax zijn zes jaar samen en zijn verloofd sinds 2010. Ze hebben bewust gewacht met trouwen tot het homohuwelijk gelegaliseerd werd in de staat Californië.

"De reden dat we ons niet haasten met ons huwelijk is dat ik me er niet goed bij voel een voorrecht uit te oefenen dat mijn homoseksuele vrienden en vriendinnen ontzegd wordt. Het zou leuker zijn als we een feest geven, of wat het ook wordt, als onze homoseksuele vrienden ook kunnen vieren. Ze uitnodigen voor iets dat zij niet mogen doen is nogal onbeleefd ook", zo argumenteerde Kristen.

De twee acteurs werden in maart van dit jaar de ouders van een dochter, Lincoln.

28-06-2013 om 21:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Simon Cowell op zoek naar talent in Afghanistan

Simon Cowell op zoek naar talent in Afghanistan

http://oi44.tinypic.com/2pqos9l.jpg

Simon Cowell gaat op zoek naar muzikaal talent in Afghanistan. Na bijna 60 andere landen, gaat zijn Got Talent-format daar binnenkort van start onder de naam Afghanistan's Got Talent.


Momenteel wordt gezocht naar Afghaanse sterren om in de jury te zitten en de show te presenteren. De audities gaan binnenkort van start en de show is dit najaar al op de lokale zender 1TV te zien, weet The Sun.

Volgens insiders ziet Cowell het conflict in Afghanistan niet als probleem. "Simon heeft altijd geloofd dat Got Talent overal kan werken, omdat waar je ook bent, mensen fantastische talenten hebben. Het mag dan wel oorlog zijn in Afghanistan, maar het leven gaat door en de mensen daar kijken net als ieder ander graag televisie."

Misschien kunnen buitenlandse troepen zelfs meedoen aan de talentenjacht. "De regels moeten nog vastgelegd worden, maar er is een mogelijkheid dat soldaten mee mogen doen, als ze daar tenminste toestemming voor krijgen."

28-06-2013 om 00:51 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gwyneth Paltrow uit de kleren

Gwyneth Paltrow uit de kleren

http://oi44.tinypic.com/23hocrc.jpg

Goed nieuws voor de fans van Gwyneth Paltrow. In haar nieuwe film 'Thanks for Sharing' wordt de actrice verliefd op een seksverslaafde. Paltrow gaat dan ook uit de kleren en zet haar beste beentje voor in sexy lingerie.

De cast van 'Thanks for Sharing' mag er overigens wezen. Ook Tim Robbins, Mark Ruffalo en Josh Gad zijn te zien in de film. Voor zangeres Pink betekent het zelfs haar acteerdebuut.

28-06-2013 om 00:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afscheid van 'Sopranos'-acteur James Gandolfini (51)

Afscheid van 'Sopranos'-acteur James Gandolfini (51)

http://oi41.tinypic.com/fo2dr4.jpg

Familie, vrienden, collega's en fans zijn vandaag in New York bijeengekomen om afscheid te nemen van acteur James Gandolfini. De 51-jarige hoofdrolspeler uit de Amerikaanse maffiaserie 'The Sopranos' stierf vorige week tijdens een vakantie in Rome aan een hartaanval.

"Hij was zo vriendelijk, lief en bescheiden", herdacht actrice Laila Robins. Robins speelde in de begintijd van 'The Sopranos' de moeder van maffiabaas Tony in haar jongere jaren. Ook andere oud-collega's waren aanwezig in de kathedraal Saint John the Divine, waar een herdenkingsdienst voor Gandolfini werd gehouden.

De acteur had raakvlakken met het personage dat hem wereldwijd bekendheid gaf. Net als Tony Soprano kwam Gandolfini uit New Jersey en was hij van Italiaans-Amerikaanse afkomst. Hij won voor zijn acteerprestatie in de serie drie keer een Emmy Award voor beste acteur.

28-06-2013 om 00:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus neemt fan aan als haar assistente

Miley Cyrus neemt fan aan als haar assistente

http://oi42.tinypic.com/2nrlws1.jpg

Miley Cyrus heeft een van haar grootste fans aangenomen als haar persoonlijke assistente. Het meisje is ingehuurd om het online profiel van de zangeres een boost te geven, vertelt Miley in de televisieshow Jimmy Kimmel Live.


"Ik weet niets van YouTube of Vevo en we hebben met haar hulp een record op Vevo gebroken, ze is daar erg goed in. Ze weet precies wanneer je een nummer moet lanceren om het tot een hit te maken. Ze is echt fantastisch", vertelt Miley.

Het nieuwste nummer We Can't Stop van de 21-jarige zangeres werd op Vevo op de eerste dag 10,7 miljoen keer bekeken. Dit aantal brak het record dat op naam stond van Justin Bieber. Zijn nummer Beauty and a Beat werd op de eerste dag 10,6 miljoen keer gezien.

De fan verblijft deze zomer bij de moeder van Miley om de zangeres met van alles te helpen. Zo houdt ze haar schema bij en zorgt ze ervoor dat Miley online goed vertegenwoordigd is.

28-06-2013 om 00:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Adele laat eindelijk zoontje zien"

"Adele laat eindelijk zoontje zien"

http://oi40.tinypic.com/i20rwi.jpg

Het lijkt erop dat Adele haar zoontje Angelo, die sinds zijn geboorte in oktober bijna niet in de media is geweest, aan de wereld heeft laten zien. Op de website van E! Online is een foto te zien van de zangeres met een klein kindje in haar arm.


Volgens de website is dit het acht maanden oude zoontje van de zangeres en haar vriend Simon Konecki. Het kiekje werd genomen in New York terwijl Adele en een paar vrienden een bezoekje brachten aan de Central Park Zoo. Ook zouden er veel beveiligers bij haar zijn geweest.

Vorige week plaatste de website ook al een foto van de zangeres terwijl ze achter een kinderwagen liep in Londen. Maar het kleine mannetje, waarvan de naam nog niet officieel is bevestigd, was daarop niet heel goed te zien.

28-06-2013 om 00:32 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dove peuter Basil pakt studio 'Vanthilt on Tour' in

Dove peuter Basil pakt studio 'Vanthilt on Tour' in

http://oi41.tinypic.com/2hi2ts7.jpg

Hilariteit in de studio van 'Vanthilt on Tour' vanavond op Eén. De kleine Basil, amper drie en doof geboren, kwam er met zijn ouders aan gastheer Marcel Vanthilt uitleggen hoe het er in zijn klasje precies aan toegaat met zijn eigen tolk Vlaamse gebarentaal. Een primeur in Vlaanderen. Maar Basil had andere plannen en nam doodleuk de show van Vanthilt over. Ook acteur Tom Van Dyck en gezondheidscoach Sonja Kimpen deden vrolijk mee met de geboren, nog piepjonge entertainer.

28-06-2013 om 00:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steve Carell: "Mijn kinderen vinden dat ik de normaalste job ter wereld heb"

Steve Carell: "Mijn kinderen vinden dat ik de normaalste job ter wereld heb"

http://oi44.tinypic.com/zbo6b.jpg

Handtekeningen uitdelen, rode lopers afschuimen, overal aangesproken worden, prestigieuze prijzen in ontvangst nemen, ... en toch vinden de kinderen van Steve Carell dat hun vader de normaalste job ter wereld heeft. "Wat ik doe is voor hen gewoon een job. Ze geven er niet al te veel om en ze voelen zichzelf er ook niet belangrijker door. Dit is gewoon wat paps doet, no big deal."


'Despicable Me 2' draait vanaf 26 juni in de Belgische bioscoopzalen.

De Vlaamse stemmencast voor 'Verschrikkelijke Ikke 2' bestaat uit Koen Van Impe (Gru), Tine Embrechts (Lucy), Margot Scheers (Agnes), Manou Kersting (Eduardo), Aline Goffin (Margo), Walter Baele (Silas), Hubert Damen (Dr. Nefario), Kaatje Verbruggen (Edith), Isabelle Van Hecke (Shannon), Frank Hoelen (Floyd), Katrien De Becker (Jillian) en Ian Thomas Hoelen (Antonio).

28-06-2013 om 00:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse stalker beschuldigt broer Ilse De Meulemeester van chantage

Nederlandse stalker beschuldigt broer Ilse De Meulemeester van chantage

http://oi43.tinypic.com/334qjvp.jpg

De Nederlandse zakenman Jacobus Perdaems, die vorige week wegens stalking een contactverbod met Ilse De Meulemeester kreeg opgelegd, zegt dat hij afgeperst wordt door Luc De Meulemeester, de broer van de ex-miss België. Dat meldt de Nederlandse krant De Telegraaf.


"Toen Luc in de gaten kreeg dat zijn zus een steenrijke man aan de haak had geslagen, zou hij zich hebben opgedrongen. Volgens het politieverhoor dat in het bezit is van onze krant, beschikte hij over gevoelige informatie over Perdaems. De Nederlandse zakenman zou daarop noodgedwongen een Jeep voor Luc hebben gekocht en hem maandelijks financieel hebben onderhouden", aldus de website van de krant.  

Contactverbod
De Antwerpse politie pakte vorige week donderdag Perdaems (54) op. De steenrijke Nederlander passeerde keer op keer langs het restaurant waar de ex-miss zat te dineren. De onderzoeksrechter liet de zakenman vrij, maar hij mag niet meer in haar omgeving komen.

"Ze moet me nog veel geld"
Tegenover de politie gaf hij toe dat hij de ex-miss stalkt. "Niet omdat ik verliefd ben, wel omdat ze mij nog veel geld moet", verklaarde Perdaems. Iets wat de broer van De Meulemeester formeel ontkent.

Dure halsketting
Jacobus P. bezit heel wat panden in Antwerpen en leerde Ilse De Meulemeester vorig jaar kennen op de 'Eccentric'-beurs. Daar zou hij verliefd zijn geworden op haar. Hij zou haar onder andere een dure halsketting hebben cadeau gedaan, al doet Luc De Meulemeester dat af als "een 'deal' met de juwelier op die beurs".

Vorige maand zou Perdaems Ilse De Meulemeester twee keer hebben aangereden terwijl ze met haar zoontje in de wagen zat. Daarop werd hij opgepakt en nadien weer vrijgelaten.

27-06-2013 om 10:27 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
26-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoofdrolspelers 'Star Wars' moeten op dieet

Hoofdrolspelers 'Star Wars' moeten op dieet

http://oi44.tinypic.com/2vwd4yd.jpg

Carrie Fisher en Mark Hamill moeten overtollige kilo's wegwerken voor hun comeback, zodat ze er weer uitzien zoals in de jaren zeventig van de vorige eeuw. De producers van 'Star Wars VII', verwacht in de zomer van 2015, willen dat Hamill (61) en Fisher (56) zo goed mogelijk lijken op de Luke Skywalker en Prinses Leia die ze 36 jaar geleden neerzetten.


De twee krijgen daartoe een persoonlijke diëtist en een fitnesstrainer toegewezen. Eind dit jaar beginnen de opnames voor 'Star Wars VII'. Harrison Ford, die Han Solo speelt en ook terugkeert in de nieuwe film, hoeft niet op dieet.

Hamburger met friet
Vooral Hamill zal zijn leefgewoontes drastisch moeten aanpassen. Vorige maand nog werd hij gefotografeerd met in zijn handen een zak met een hamburger en frieten, terwijl hij in een vuilbak scharrelde op zoek naar een sigarettenpeuk.

Bipolaire stoornis
Fisher werd in februari nog in een ziekenhuis opgenomen wegens haar bipolaire stoornis. Tijdens een cruise, waar ze als special guest was uitgenodigd, verloor ze de pedalen terwijl ze aan het optreden was en haar hond op het podium zijn gevoeg deed. Sindsdien is haar medicatie bijgesteld en maakt ze het "uitzonderlijk goed".

De nieuwe 'Star Wars' wordt geregisseerd door J.J. Abrams. Vanaf 2015 mogen de fans om het andere jaar een nieuwe 'Star Wars'-film verwachten. Voor het einde van dit decennium komen er dus nog zeker drie nieuwe 'Star Wars'-prenten.

Disney plant ook om tussendoor films te maken "die afgeleid zijn van dat universum", spin-offs met andere woorden. Die zouden dan in 2016 en 2018 uitkomen. Disney wil duidelijk snel veel geld verdienen met productiebedrijf Lucasfilm, waarvoor het vorig jaar 3 miljard euro betaalde.

26-06-2013 om 16:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Paris Jackson wilde dood na ruzies met oma"

"Paris Jackson wilde dood na ruzies met oma"

http://oi41.tinypic.com/52nvyh.jpg

Tanay Jackson beweert dat haar nichtje Paris Jackson zichzelf van het leven wilde beroven, omdat ze het verschrikkelijk vond om bij haar oma te wonen. Ze vertelt dat ze de wanhoopsdaad deed na ruzies met Katherine Jackson over haar strenge regels, zo meldt de Britse tabloid The Sun.


Sinds de dood van Michael heeft de 83-jarige Katherine Jackson de voogdij over de kinderen, maar Paris zou ongelukkig zijn bij haar grootmoeder. Ze is een getuige van Jehova en dat zou voor spanningen zorgen tussen de twee. "Paris was niet gelukkig bij haar oma en had veel stress. Er zijn regels in haar huis waar niet iedereen zich aan wil houden. Ik begrijp haar kwelling, ik weet hoe het eraan toegaat in de familie', vertelt Tanay.

De rechter bepaalde gisteren dat er voorlopig niets verandert en dat Paris, Prince en Blanket bij Katherine blijven wonen. Paris verblijft momenteel nog in het ziekenhuis. Een bron meldde eerder aan de entertainmentsite RadarOnline dat ze nog een lange weg te gaan heeft, maar dat het goede nieuws is dat ze hulp krijgt.

26-06-2013 om 16:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vader Beyoncé klaagt Britse krant aan wegens laster

Vader Beyoncé klaagt Britse krant aan wegens laster

http://oi39.tinypic.com/6z7s5z.jpg

De vader van Beyoncé klaagt de Britse tabloid The Sun aan, omdat de krantzijn relatie met zijn dochter op een onjuiste manier zou hebben weergegeven. "Mijn dochters en mijn familie betekenen alles voor me. De onwaarheden in het lasterlijke artikel van The Sun hebben mij schade berokkend", vertelt hij aan de entertainmentsite E! Online.


"The Sun moet net als alle andere kranten een bepaalde journalistieke integriteit hanteren. De krant heeft de grens overschreden door achter mijn familie aan te gaan. De betrokkenen moeten zich verantwoorden voor de rechter voor de leugens die ze hebben verspreid. Dit gebeurt te vaak bij te veel mensen en het is gewoon oneerlijk", aldus Mathew Knowles.

De vader van Beyoncé klaagt The Sun aan wegens laster en contractbreuk. Het is niet bekend hoeveel geld hij eist.

26-06-2013 om 16:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daarom noemden Kim en Kanye dochter toch 'North'

Daarom noemden Kim en Kanye dochter toch 'North'

http://oi41.tinypic.com/rhr0jr.jpg

Het duurde even voor ze definitief beslist hadden, maar uiteindelijk bedachten Kim Kardashian en Kanye West hun dochter met de ongewone naam 'North'. En dit is waarom.


"North betekent de hoogste macht, zo legde Kim het uit, en voor haar en Kanye is North nu het allerhoogste. Dat vond ik zo lief", verdedigde Kris Jenner de ongewone keuze.

"Ik ben pro-North! Ik ben dol op de naam, echt. Ok, het is 'North West', maar zo word je nu eenmaal niet aangesproken. Iedereen noemt je bij je voornaam, zo gaat dat."

Kleine roddelvogeltjes fluisterden al dat 'North' vooral een idee van Kanye was en niet zozeer van Kim (zou Kaidence Donda toch haar voorkeur gehad hebben?).  Enkele maanden voordien lachte ze de suggestie 'North' nog weg in een talkshow.

26-06-2013 om 16:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna vraagt contactverbod voor stalker

Rihanna vraagt contactverbod voor stalker

http://oi41.tinypic.com/2hhoy84.jpg

Een fan van Rihanna die onlangs op het dak van de superster liep om een glimp van zijn idool op te vangen, mag de komende tijd niet in de buurt komen van de zangeres. Ze heeft haar advocaten de opdracht gegeven om een contactverbod voor de stalker aan te vragen.


Volgens de entertainmentsite TMZ heeft de rechter besloten dat Robert Melanson voorlopig 100 meter uit de buurt van Rihanna moet blijven. Ook mag hij niet in de buurt van haar huis komen, of bij het hotel waar de zangeres verblijft. RiRi zou in de aanklacht hebben aangegeven dat ze zich niet veilig voelt vanwege het onstabiele gedrag van Melanson.

Nadat de doorgedraaide fan was opgepakt door de politie, werd hij op een psychiatrische afdeling geplaatst. Maar daar werd hij twee dagen later weer vrijgelaten. De website meldt ook dat Rihanna op 10 juli zal proberen om een permanent contactverbod af te dwingen.

26-06-2013 om 16:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kristen Wiig over Belgische schurken en haar nieuwe rol in 'Despicable Me 2'

Kristen Wiig over Belgische schurken en haar nieuwe rol in 'Despicable Me 2'

http://oi40.tinypic.com/vwvl92.jpg

Kristen Wiig heeft, drie jaar na haar stemmenwerk voor Miss Hattie in 'Despicable Me', opnieuw een rol te pakken gekregen in de sequel van de immens populaire animatiefilm. De Amerikaanse comediénne mocht de stem inspreken van het gloednieuwe personage Lucy, een spionne die samen met Gru (Steve Carell) een verschrikkelijk slechte schurk te pakken probeert te krijgen. Ik ontmoette de actrice in Los Angeles om er over haar nieuwste film te praten.


'Despicable Me 2' draait vanaf 26 juni in de Belgische bioscoopzalen.

De Vlaamse stemmencast voor 'Verschrikkelijke Ikke 2' bestaat uit Koen Van Impe (Gru), Tine Embrechts (Lucy), Margot Scheers (Agnes), Manou Kersting (Eduardo), Aline Goffin (Margo), Walter Baele (Silas), Hubert Damen (Dr. Nefario), Kaatje Verbruggen (Edith), Isabelle Van Hecke (Shannon), Frank Hoelen (Floyd), Katrien De Becker (Jillian) en Ian Thomas Hoelen (Antonio).

26-06-2013 om 16:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Posh:

Posh: "David zou de nieuwe James Bond moeten worden"

http://oi40.tinypic.com/mhetyo.jpg

David Beckham is de ideale man om de rol van James Bond te vertolken. Dat vindt althans zijn vrouw Victoria. De oud-Spice Girl vindt dat haar man Daniel Craig zou moeten opvolgen als die besluit te stoppen als 007.


Volgens The Sun zou Beckham, die samen met zijn vrouw werd geïnterviewd, de woorden van Victoria meteen hebben genuanceerd. "Ik denk niet dat ik plannen heb om acteur te worden. Ik weet niet of ik er goed in zou zijn", zei hij.

Maar daar denkt zijn vrouw duidelijk anders over. "Ik denk net dat je een heel goede acteur zou zijn", vervolgde Victoria onmiddellijk. "Je zou James Bond moeten worden. Je zou een goede James Bond zijn!"

Eerder kreeg Beckham al het aanbod van Tom Cruise om hem te lanceren als acteur, iets waar Brad Pitt volledig achter staat. "Hij heeft wat je nodig hebt om het te maken in Hollywood", klonk het onlangs nog bij Brad. We zijn alvast benieuwd wat er van zal komen...

26-06-2013 om 10:56 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye West keert na eerste flop terug naar modewereld

Kanye West keert na eerste flop terug naar modewereld

http://oi42.tinypic.com/1rfb4j.jpg

Rapper Kanye West heeft bekend dat hij zich na zijn twee eerste geflopte modecollecties zich aan een comeback in de modewereld gaat wagen.

De modecritici waren niet mals over de twee catwalkshows die hij op de modeweejeb in Parijs heeft voorgesteld, de tweede viel al in iets betere aarde dan zijn debuut. Kanye veegt alle kritiek van de baan door te zeggen dat alle experts fout waren. "De eerste collectie was veel beter dan de tweede, er zat meer kunst in. Het waren 30 collecties in een."

Zijn volgende stap in de modewereld wordt een samenwerking met een modehuis. "Ik ben de vorige keer met iets geks naar buiten gekomen en dat werkte niet. Nu moet ik iets brengen dat bewijst dat ik verstandig ben." Het magazine W schrijft dat hij in julie een collectie van jeans, T-shirts en sweaters voor een hip Frans merk zal lanceren. Sommigen speculeren dat het iver A.P.C. opgericht door Jean Touitou, gaat. In december is een foto uitgelekt waarop te zien is dat de twee samenwerken. Ook zou de rapper en de kersverse vader een atelier hebben in Italië waar hij werkt aan zijn mode comeback. In de modestad Parijs heeft hij nog steeds een huis.

26-06-2013 om 00:03 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
25-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto bewijst: Katy Perry en John Mayer zijn weer samen

Foto bewijst: Katy Perry en John Mayer zijn weer samen

http://oi42.tinypic.com/2lc4rw0.jpg

Ze werden de afgelopen weken al enkele keren samen gespot, maar nu zijn er ook foto's die het bewijzen: Katy Perry en John Mayer vormen weer een koppel. Hoewel ze niet samen poseerden, konden paparazzi een foto maken van de twee waarop ze elkaars hand vasthouden.


De twee waren allebei aanwezig op een liefdadigheidsgala in New York. Maar hoewel John Mayer wel op de rode loper poseerde, koos Katy ervoor om langs een achterpoortje binnen te glippen. De twee kwamen daarna wel aan dezelfde tafel te zitten.

"Ze waren duidelijk samen, er was echt sprake van een date", vertelde een bron aan Us Weekly. "Tijdens het diner keken Katy en John naar elkaar alsof ze de enige mensen in de ruimte waren. Katy kon niet ophouden met lachen, en John bleef maar fluisteren in haar oor. Een paar keer waren hun gezichten zo dicht bij elkaar dat het leek alsof ze gingen kussen, maar dat gebeurde niet. Maar ze waren wel heel intiem en leken erg verliefd."

25-06-2013 om 23:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian test vrienden met babyfoto's

Kim Kardashian test vrienden met babyfoto's

http://oi43.tinypic.com/2j0fhid.jpg

Kim Kardashian heeft haar bevalling aangegrepen om uit te testen hoe betrouwbaar haar vrienden eigenlijk zijn. Ze stuurde nepfoto's van haar dochter North rond en wachtte af wie ze het eerst aan de media zou lekken.


Het leek de realityster wel een goede test om verraders in haar vriendenkring te ontmaskeren. TMZ kreeg al twee van de foto's aangeboden voor grof geld waarop een onbekend kindje te zien is. Bronnen hebben aan de entertainmentwebsite laten weten dat het in ieder geval niet om North West gaat.

Sinds de geboorte is een strijd in de media losgebarsten over wie als eerste foto's van de kleine meid mag publiceren. People Magazine zou al enkele honderden duizenden dollars hebben geboden voor een kiekje.

25-06-2013 om 23:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Broadway dimt lichten voor Tony Soprano

Broadway dimt lichten voor Tony Soprano

http://oi43.tinypic.com/2hhksxg.jpg

De theaters op Broadway dimmen vanavond voor een minuut hun lichten als eerbetoon aan James Gandolfini. Dat meldt 'The Hollywood Reporter'. De acteur, die vooral bekend is van zijn rol als Tony Soprano in 'The Sopranos', overleed vorige week onverwacht in Italië op 51-jarige leeftijd.

Gandolfini stond echter ook op Broadway. Zo ontving hij een Tony-nominatie voor zijn rol in 'God of Carnage'. De productie won drie Tony Awards voor beste toneelstuk, beste regisseur en beste hoofdrolspeler.

In 1992 stond James voor het eerst op de planken. Samen met Alec Baldwin en Jessica Lange speelde hij in een nieuwe uitvoering van 'A Streetcar Named Desire'. "James Gandolfini was een volmaakt acteur die persoonlijkheid gaf aan iedere rol en die het publiek echt wist te binden", zegt commissaris Charlotte St. Martin van de Broadway League.

25-06-2013 om 23:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Pauwels: "Verkracht, afgeklopt. Dát vreet aan mij"

Eva Pauwels: "Verkracht, afgeklopt. Dát vreet aan mij"

http://oi42.tinypic.com/33pblls.jpg

Eva Pauwels kwam de voorbije weken vooral op beschamende wijze in het nieuws. De grote boodschap naast het hotelzwembad in Turkije, de appelflauwte in de supermarkt en haar drankprobleem. In Dag Allemaal van deze week wil ze één en ander rechtzetten en probeert ze te verklaren hoe het zo ver is kunnen komen. "Afgeklopt worden. Verkracht worden. Voilà... Die personen... (huilend) Ik wil die nóóit van m'n leven meer zien. En voor de rest zeg ik er niks meer over. Dat gáát niet. Onmogelijk. En dát is mijn grote frustratie, dát vreet aan mij. Dat ik erover moet zwijgen. En dat ik die herinneringen maar niet kwijtraak, nooit"


Het verhaal van Eva Pauwels is zonder meer tragisch. Als in een sprookje werd ze als jong prinsesje overdonderd door de oudere, rijke Jacques Vermeire. De sportwagen, de dure villa, champagne, kaviaar, droomhuwelijk: ze maakte het allemaal mee vóór haar 21ste verjaardag. Maar tegelijk waren er de afgunst, de eenzaamheid, het lege bestaan. Eva leerde hoe ze dit alles kon verdoven. Met alcohol.

Vroegrijp
"Ik was héél vroegrijp", zegt ze. "Op school werd ik ervoor uitgescholden. Die boerinnekes kwamen met de fiets naar school. Ik had m'n eigen auto, droeg tailleurkes. Omdat het móest, vond ik. Ik was samen met Jacques Vermeire, en wou me voordoen als een dametje, niet als een onnozel springkonijn. Goh, ik telde de dagen naar mijn achttiende verjaardag af!"

"Vanaf dan kon ik doen wat ik wilde. Samenwonen met Jacques, dus!". Of ze op school wisten dat Eva en Jacques een relatie hadden? "Tuurlijk, ik had op de voorpagina's van de kranten gestaan als zijn vriendin. Jacques trad op in Ertvelde, en in 't donker liepen we hand in hand naar die zaal toe. En dan plots: geflits tot en met! Daar stonden allemaal fotografen! De volgende dag in koeien van letters: 'Haar naam is Eva, ze is 25 jaar oud.' (schatert) Ik was verdorie een tienerke! Maar goed, natuurlijk lag die krant in de lerarenkamer".

Samenwonen in huis van zijn ouders
Eva's vader was tegen haar relatie met Jacques Vermeire, maar die laatste suste haar moeder. Tot haar achttiende moesten de twee wel wachten om samen te slapen. "Mijn ma was doodsbang dat ik zwanger zou worden". Eva verklaart dat de komiek de eerste was met wie ze het bed deelde. Ze ging samenwonen met hem in Bonheiden, in het huis van zijn ouders. Ze moest haar middelbare school nog afmaken.

Eindexamens
"Ik deed m'n best, maar dan die eindexamens... Weet ge hoe mijn weekends eruitzagen? Eén en al luxe, de beste restaurants, feestjes met champagne en kaviaar, álles werd aan mijn voeten gegooid. En dan zou ik op maandag m'n vingertje moeten opsteken om naar het toilet te mogen? Kom zeg! Elke dag moest ik met de auto van Bonheiden naar school in Gent. Dan pakte ik m'n gsm - die ik ook van Jacques had gekregen, bijna niemand had dat toen al. Ik belde naar het secretariaat: dat ik later zou zijn door de zogezegde file".

"Mijn ma had door dat het niet in orde zou komen. Ze is letterlijk aan m'n bureau komen zitten, dagenlang. Ik moest en zou studeren. Mét resultaat: ik was geslaagd, met grote onderscheiding!"

'Blijf maar thuis'
Maar verder studeren zat er niet in. Pauwels: "Ik was de school beu. En Jacques zei: 'Doe wat ge wilt, ik verplicht u tot niks. Maar met het leven dat ik leid, zou ik liefst van al hebben dat ge thuisblijft'. Zijn leven wás verschrikkelijk druk. 'De Kampioenen', zaalshows, optredens in discotheken. Hij was pas om twee, drie uur 's nachts thuis. En wie lag er dan klaar, in negligé, met twee glazen champagne en alle kaarsjes aangestoken? Ah! Voor mij geen probleem, ik moest er 's morgens toch niet uit, ik sliep tot de middag".

"Nu woon ik in een huurhuis dat te groot is voor Franky (haar huidige vriend, nvdr) en mij. Shoppen doe ik in de JBC, niet meer bij Gucci of zo. Ik ben allang geen luxepoes meer".

"Voor Franky staat ook altijd alles klaar: z'n aperitiefke, lekkere hapjes, vers gekookt eten. En ja, daar hoort een glazeke wijn bij, ik ben er tenminste eerlijk over. En já, ik drink wellicht wat meer dan de gemiddelde mens, so what? Piet Huysentruyt zei dat hij tot voor kort drie flessen wijn per dag dronk? Voilà!"

Alle dagen drinken
"Toen ik Jacques leerde kennen, was ik amper in contact gekomen met alcohol. En dan begin je iets met Jacques, een notoir wijn- en champagneliefhebber. Natuurlijk is er toen een wereld voor mij opengegaan. Op den duur dronk ik alle dagen. En dan zijt ge vertrokken".

"Ik denk dat ik pas beseft heb dat er een probleem was toen ik de eerste keer in de psychiatrie ben opgenomen. Maar voordien? Nooit. Ik deed geen vlieg kwaad, hé. Ik kan ook tegen een stootje. Je moet al met redelijk wat drank afkomen om mij zat te krijgen. Ik héb geen probleem. Anderen hebben een probleem met míj".

"Denkt ge dat ik de enige BV ben die aan de drank zit? Ben ik mezelf aan het kapotmaken? Misschien wel, maar laat mij dan maar doen. Ik zeg het toch: ik heb een destructieve kant. En daar kan ik niks aan doen. Wat moet ik? Nog meer pillen nemen? En dan dááraan verslaafd worden zeker!"

Wanneer ze wordt gevraagd naar de oorsprong van haar destructieve kant, barst Pauwels in tranen uit. "Ik kán de waarheid niet vertellen. Er zijn dingen gebeurd met mij... En da's de kern van m'n problemen. Niemand kent het volledige verhaal. Jacques niet, mijn moeder niet, Franky niet. Want als ik het volledige verhaal zou vertellen, dan vindt ge mij morgen dood terug. Ik zweer het u!"

25-06-2013 om 23:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goedele gelooft in lustpil

Goedele gelooft in lustpil

http://oi42.tinypic.com/dourkg.jpg

Seksuologe Goedele Liekens (50) is van plan om mee te werken aan het Nederlandse onderzoek naar de omstreden lustpil voor vrouwen. "Ik vind het geweldig dat er een tool komt die je kunt aanwenden voor puur seksueel genot. Dit zal relaties redden. Het is dan ook voor 90% zeker dat ik het effect mee zal onderzoeken", zegt Liekens. Nochtans wordt de pil fel bestreden door andere seksuologen.


Goedele zou meewerken met het Nederlandse bedrijf Emotional Brain, dat erin geslaagd is twee 'lustpillen' voor vrouwen te ontwikkelen. "De ene pil -Lybrido- is bedoeld voor vrouwen die geen zin hebben in seks, omdat hun brein er ongevoelig voor is", legt onderzoeker Adriaan Tuiten uit.

"De andere -Lybridos- helpt vrouwen die een remsysteem hebben ontwikkeld omdat ze bijvoorbeeld slechte ervaringen hebben gehad met mannen. De pillen werken in op de hersenen door het gehalte van het ontspanningshormoon serotonine en het gelukshormoon dopamine in het brein te veranderen. Meer dan 800 Nederlandse en Amerikaanse vrouwen hebben de pillen intussen uitgetest en de resultaten zien er goed uit. De sekslust en de hoeveelheid orgasmes namen toe."

In 2016 zouden beide pillen op de markt komen. In de Nederlandse krant 'Algemeen Dagblad' heeft Goedele Liekens het alvast over "een zeer positieve ontwikkeling". "Ik verwacht een groot placebo-effect. De vrouw denkt na het slikken van de pil: o ja, nu heb ik weer zin. Vaak is het een kwestie van concentratie. Je moet leren te voelen wat je echt voelt en je niet laten afleiden door geurtjes, gehijg, bewegingen en een te dikke buik. De pil helpt hierbij."

25-06-2013 om 20:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss gebruikt dubbelgangster voor fotoshoot

Kate Moss gebruikt dubbelgangster voor fotoshoot

http://oi39.tinypic.com/tastc9.jpg

Zelfs op 39-jarige leeftijd blijft Kate Moss een van de meest gevraagde topmodellen ter wereld. Ze heeft het zelfs zo druk dat ze een beroep moet doen op een dubbelgangster, zo schrijft 'The Telegraph'. Andere bronnen denken dan weer dat Kate het paraderen in gewaagde outfits liever overlaat aan jongere (en slankere) modellen.


De twee 'Kates' werden alleszins gespot in identieke outfits in de straten van Londen. Naar verluidt was de lookalike ingehuurd om close-ups te nemen van haar voeten en de achterkant van haar hoofd.

Body double
De dubbelganger verwierf tijdens de Londense shoot voor het schoenenmerk Stuart Weitzman zelf ook wat fans. Veel voorbijgangers zetten volgens The Sun niet alleen de originele 39-jarige Kate, maar ook de jongere (en slankere) versie op de foto. "Het jonge model overschaduwde Kate", klonk het zelfs bij enkele bronnen.

In tegenstelling tot actrices, is het voor modellen nochtans niet gebruikelijk om een body double in te zetten. Maar als het om het merk Kate Moss gaat, gaan alle regels blijkbaar overboord. 

Verlegen?
Volgens The Telegraph had Kate het veel te druk om in Londen te blijven voor een reclamefilmpje waar haar gezicht niet eens op te zien is. Honderden modellen nemen op zo'n moment maar al te graag haar plaats in.

Volgens The Mirror was Kate dan weer te verlegen om de volledige shoot te doen, en probeerde ze haar lichaam voortdurend te bedekken. Dat laatste zou ons nochtans verwonderen, want binnenkort gaat het topmodel uit de kleren voor de 60ste verjaardag van Playboy.

25-06-2013 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber tuimelt van de trap

Justin Bieber tuimelt van de trap

http://oi44.tinypic.com/i2j3mr.jpg

Justin Bieber is gisteren van de trap gevallen, maar kan het nog vrolijk navertellen, en wel in een video die hij op Instagram zwierde. Het tieneridool gaf een banale uitleg aan de situatie:

"Ik besloot om van de trap te vallen en dat is ook gebeurd", deelt hij met een grote grijns. Eindigen doet Bieber met een blik op zijn naar eigen zeggen "epische schaafwonden".

Diezelfde dag moest Justin een fotoshoot doen als promojongen voor Adidas Neo, de jeugdige collectie waarvoor ook ex of liefje - wie zal het zeggen? - Selena Gomez dienst doet als uithangbordje.

24-06-2013 om 20:57 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schoenreclame Bar Refaeli heeft weinig om het lijf

Schoenreclame Bar Refaeli heeft weinig om het lijf

http://oi42.tinypic.com/ra3m0l.jpg

De beste manier om reclame te maken voor een schoenenmerk? Enkel en alleen met dat schoeisel aan poseren natuurlijk. Een strategisch geplaatste zak van -o verrassing- Christian Louboutin doet de rest voor Bar Refaeli. Om haar werkgever nog wat extra te plezieren, plaatste het Israëlische topmodel de foto ook op Instagram en Twitter.

Refaeli is vooral bekend als het ex-liefje van Leonardo DiCaprio, maar intussen zette ze ook al de eerste stapjes op het witte doek. Zo speelde ze in de psychologische thriller 'Session' een patiënte die gemanipuleerd wordt door haar psychiater. Daarnaast acteerde ze ook al als jurylid in 'Germany's Next Top Model' en startte ze op de Duitse tv haar eigen modellenshow.

24-06-2013 om 20:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat de pornosnor van Clooney met vrouwen doet

Wat de pornosnor van Clooney met vrouwen doet

http://oi40.tinypic.com/sepru0.jpg

We weten allemaal dat George Clooney al heel wat vrouwenharten sneller deed slaan, maar deze keer hebben de rillingen geen seksueel tintje. Zo zorgt de grijze wildgroei boven de lip van deze gerenommeerde acteur massaal voor afkeer bij de 'ladies'.


Toen de volle baard verbonden was met een stevige snor, sloeg niemand alarm, maar nu hij enkel (en ik citeer:) "dat harige ding" onder zijn neus heeft, roepen dames in de Amerikaanse pers om Clooney a.u.b van een scheermesje te voorzien.

Een mooi voorbeeld vonden we terug in de Huffington Post. Daar stelde een redactrice het zo: "De laatste keer dat we keken, leefde dat harige ding nog steeds op George Clooney's bovenlip. Maar als hij dat zou weten, had hij het toch al lang afgeschoren, niet? Jammer genoeg niet. Voor het geval hij zou vergeten zijn dat het er nog steeds staat: hier zijn 5 simpele redenen waarom die snor dringend moet sneuvelen."

24-06-2013 om 20:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedden dat dit de naam van de 'royal' baby wordt?

Wedden dat dit de naam van de 'royal' baby wordt?

http://oi44.tinypic.com/2lncz1j.jpg

Bij Britse bookmakers wordt massaal ingezet op weddenschappen rond het geslacht en de naam van William en Kates 'royal' baby. Een dochter staat al lange tijd overtuigend op kop en de naam die recent de meesten wist te overtuigen is ... Charlotte, al staat Alexandra voorlopig nog op één.


Volgens de 'bookies' maken volgende namen het meeste kans:

1. Alexandra
2. Charlotte (ex aequo met Elizabeth en Diana)
3. Victoria
4. George
5. Alice (ex aequo met Frances en Mary)
6. Sophia

24-06-2013 om 20:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matthias Schoenaerts op eigen bodem voor opnames Hollywoodfilm

Matthias Schoenaerts op eigen bodem voor opnames Hollywoodfilm

http://oi41.tinypic.com/jb4jo7.jpg

Sinds vandaag is Matthias Schoenaerts opnieuw in het land voor de opnames van 'Suite Française', een creatie van de Britse regisseur Saul Dibb. Tot en met 27 augustus zal de acteur in Henegouwen, Waals-Brabant en Luxemburg aan het werk zijn voor de verfilming van de gelijknamige roman van Irène Némirovsky.


Het nieuwse Hollywoodavontuur van Schoenaerts houdt halt in België en gaat daarna verder naar Parijs. Hij is bovendien in goed gezelschap, aangezien Michelle Williams de rol vertolkt van de jonge Franse vrouw die Schoenaerts als Duitse officier in de gaten moet houden tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Ook de Britse Kristin Scott Thomas is van partij. Haar ken je misschien nog van haar verschijning in 'The English Patient' (1996), waarin ze Katherine Clifton speelt.

Doorbraak?
Volgens de filmblog 'Indiewire' zou deze verfilming wel eens de grote doorbraak van "onze" Schoenaerts kunnen zijn. In het artikel wordt hij vergeleken met de Britse acteur Tom Hardy, bekend van onder andere 'The Dark Knight Rises' en 'Inception'.

24-06-2013 om 20:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Beckham toont bewijs: Victoria kan wel echt lachen

David Beckham toont bewijs: Victoria kan wel echt lachen

http://oi44.tinypic.com/fm5q1v.jpg

Dat Victoria Beckham niet echt een lachebekje is, weten we allemaal. De modeontwerpster staat zelfs bekend om haar boze blik, hoewel manlief David altijd volhoudt dat ze wel uitbundig kan lachen. En dat heeft de ex-voetballer nu ook bewezen aan de hand van een foto die hij op zijn Facebookpagina plaatste. Daarop is een breed lachende Victoria te zien.


"Ik zei toch dat ze lacht", schreef David bij de foto. En dat is ook echt te zien: een liggende Victoria lacht haar tanden bloot en knijpt haar ogen half dicht. Het is een uitzonderlijk plaatje, die een heel andere vrouw toont dan de Victoria die we kennen.

Al wil dat waarschijnlijk niet zeggen dat we Victoria nu meer zullen zien lachen. Niet veel na de foto verscheen ze met David in een Chinese talkshow, waar ze haar bekende pruillipje weer bovenhaalde.

Toch wil die boze blik niet zeggen dat de ex-Spice Girl ongelukkig is. "Ik heb gewoon niet het gevoel dat ik moet uitschreeuwen dat ik gelukkig ben. Ik weet het, dat is genoeg", verklaarde ze haar boze blik een tijdje geleden. Maar als ze wil, kan ze dus wel lachen.

24-06-2013 om 20:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Assaf wint 'Arab Idol' en geeft opnieuw stem aan Palestijnen

Assaf wint 'Arab Idol' en geeft opnieuw stem aan Palestijnen

http://oi44.tinypic.com/2w5mtz7.jpg

De Palestijnen vieren de overwinning van de 23-jarige Mohammad Assaf uit Gaza van het pan-Arabische talentenjachtprogramma 'Arab Idol'. Het is de eerste keer dat een Palestijn de wedstrijd wint. Zodra de uitslag bekend was, kondigde UNRWA, het VN-agentschap voor Palestijnse vluchtelingen, aan Assaf te benoemen als zijn eerste ambassadeur voor de jeugd in de regio.


Zodra de winnaar werd bekendgemaakt, gingen tienduizenden Palestijnen de straat op om de overwinning van Assaf te vieren, en dat zowel in Gaza, op de Westelijke Jordaanoever als in Oost-Jeruzalem. De finale was daar ook te volgen op reuzenschermen.

"Felicitaties aan Assaf die Gaza en Palestina hun fierheid heeft teruggegeven", zei de 14-jarige Diana Chams. "De wereld moet weten dat wij voor vrede zijn en dat wij van het leven houden, zoals iedereen, en dat we tegen oorlog en de dood zijn", stelde Imad al-Sawirki. Een vrouw bedankte Assaf "omdat hij het volk achter zich kon scharen". "We zijn allemaal kinderen uit hetzelfde land", zei een politieagent van het islamistische Hamas, dat de Gazastrook bestuurt. "Stemmen voor Assaf was een soort strijd die gewonnen werd door ons volk (...). Verzet bestaat uit vele vormen", meende de agent.

Ook wordt feest gevierd in Ramallah en in de grote steden van de Westelijke Jordaanoever, waar de Palestijnse Autoriteit van president Mahmoed Abbas de leiding heeft. In Oost-Jeruzalem, bezet en geannexeerd door Israël, reden auto's met Palestijnse inzittenden al toeterend door de straten terwijl ze met de vingers het V-teken vormden. De feestvreugde werd daar wel verstoord door schermutselingen tussen jonge Palestijnen en Israëlische politieagenten, die overgingen tot arrestaties.

Assaf, die in het zuiden van de Gazastrook woont, won de jury voor zich met het bekende patriottische lied "Alli al kouffia". President Abbas belde Assaf op om hem aan te moedigen. Zelfs de directie van Hamas bezweek voor het enthousiasme van de Palestijnse bevolking.

Zodra de uitslag bekend was, kondigde UNRWA, het VN-agentschap voor Palestijnse vluchtelingen, aan Assaf te benoemen als zijn eerste ambassadeur voor de jeugd in de regio.

23-06-2013 om 21:23 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hotelkamer James Gandolfini is mekka voor paparazzi

Hotelkamer James Gandolfini is mekka voor paparazzi

http://oi39.tinypic.com/hvv3gy.jpg

De vrouw die in de suite verbleef waar James Gandolfini afgelopen woensdag in elkaar zakte na een hartstilstand heeft gevraagd om een andere hotelkamer. Tv-kok en schrijfster Sandra Lee, vriendin van gouverneur van New York Andrew Cuomo, werd gek van de paparazzi die de kamer probeerden binnen te komen.


Acteur Gandolfini (51) werd een uur nadat zijn dertienjarige zoon hem in de badkamer van de suite aantrof, doodverklaard in het ziekenhuis. Twee dagen later deed Sandra Lee, die in Italië is met haar zus en nichtjes, haar intrede. Zij wist op dat moment niet dat het om de kamer van haar overleden landgenoot ging.

Mekka
"De Europese paparazzi halen allerlei trucs uit om binnen te komen in de kamer. Ook wordt er constant naar de suite gebeld", aldus Lee's woordvoerder. "Sandra is teleurgesteld in het personeel van het hotel en chauffeurs die informatie over haar vakantie hebben gelekt. Ook is ze teleurgesteld in het feit dat de medewerkers haar er niet van op de hoogte hebben gesteld welke trieste gebeurtenis had plaatsgevonden in de kamer", klinkt het verder.

Begrafenis
Sandra Lee betuigt via haar woordvoerder haar diepe medeleven aan de familie van de overleden acteur. James Gandolfini wordt naar alle waarschijnlijkheid eind van de week begraven in New York.

23-06-2013 om 21:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weetjes over de arts die Lady Kates baby ter wereld brengt

Weetjes over de arts die Lady Kates baby ter wereld brengt

http://oi42.tinypic.com/5wmbew.jpg

Kate Middleton wordt tijdens haar bevalling in het ziekenhuis St Mary's bijgestaan door dokter Marcus Setchell en zijn team. People verzamelde vijf feiten over de arts die voor de belangrijke taak staat een toekomstig troonopvolger gezond ter wereld te helpen.


1. Hij heeft veel gemeen met Kate: beiden houden van kunst, tennis, zeilen en tuinieren.

2. Hij is de favoriete dokter van koningin Elizabeth: Setchell is sinds 1990 de vaste chirurg en gynaecoloog van de koningin.

3. Hij heeft al vaker koninklijke bevallingen begeleid: hij deed de keizersneden bij de geboorte van Louise en James, dochter en zoon van prins Edward en zijn vrouw Sophie Wessex.

4. Hij begon zijn carrière in East End: na zijn opleiding aan de universiteit van Cambridge en studie geneeskunde in Londen ging hij aan de slag in die wijk.

5. Hij is een diplomaat: bronnen noemen hem professioneel genoeg om te kunnen werken in verschillende ziekenhuizen. "Sommige mensen haten het om niet op hun vaste werkplek aan de slag te kunnen, maar hij kan zich goed aanpassen", aldus een bron. Setchell werkt normaal gesproken niet in St Mary's.

23-06-2013 om 21:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian geniet van de borstvoeding

Kim Kardashian geniet van de borstvoeding

http://oi42.tinypic.com/1twvfc.jpg

Kersverse mama Kim Kardashian ziet borstvoeding meer dan een plicht. Ze kijkt er daarentegen telkens enorm naar uit om North te voeden en heeft weinig moeite om haar G-cup daarvoor zorgeloos tevoortschijn te toveren.


Ook voor het verschonen van vuile luiers draait ze haar hand niet om, en dat terwijl Kim daar in het verleden wel enige moeite mee had. Tenminste, als ándere vrouwen in haar buurt hun baby's verzorgden.

Precies drie jaar geleden twitterde Kim: "Eww. Ik was aan het lunchen en een vrouw aan de tafel naast me gaf borstvoeding en deed niets om dat te verhullen. Daarna legde ze haar baby op tafel en verschoonde ze een luier." Het ziet er naar uit dat moederschap toch een beetje wijsheid brengt.

23-06-2013 om 21:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Red Hot Chili Peppers frontman knokt met security

Red Hot Chili Peppers frontman knokt met security

http://oi43.tinypic.com/2z7e87b.jpg

Anthony Kiedis had overduidelijk last van opgestapelde testosteron toen de security van The Rolling Stones hem en zijn vrouwelijk gezelschap toegang weigerde tot het Four Seasons hotel in Pennsylvania. Hij aarzelde dan ook niet om een kleine knokpartij te beginnen met de man.


De Red Hot Chili Peppers-frontman verbleef op dat moment in het hotel en werd dan ook furieus toen hij de ingang ervan niet mocht betreden. De strengere maatregelen waren vermoedelijk "de schuld" van The Rolling Stones, die een snelle, efficiënte doortocht wilden voor hun vertrek.

In een video die in handen kwam van TMZ, zie je hoe de zanger knokt met een veiligheidsagent, die ondanks het gegil van omstaanders over de identiteit van Kiedis, de toegang bleef weigeren.

23-06-2013 om 21:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna in Amsterdam: tijd voor joints

Rihanna in Amsterdam: tijd voor joints

http://oi39.tinypic.com/fnv6h5.jpg

Rihanna is in Amsterdam en dat zal u geweten hebben: met twee enorme joints in haar mond zette ze meteen de toon op Instagram. "Ik ben ook maar een meisje", schreef de zangeres erbij.

'Riri' zal vandaag en morgen optreden in de Ziggo Dome in Amsterdam. Concertorganisator Mojo nam het zekere voor het onzekere en waarschuwde de fans dat ze wel eens te laat zou kunnen zijn.

"We krijgen vanuit sommige landen het bericht dat Rihanna niet op de afgesproken tijd begint", klinkt het. "Het kan zijn dat ze in Nederland ook wat later het podium op gaat en het concert niet voor 23 uur eindigt."

23-06-2013 om 20:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luiden de huwelijksklokken voor Kim en Kanye?

Luiden de huwelijksklokken voor Kim en Kanye?

http://oi44.tinypic.com/4v4s5u.jpg

Kanye West zou op zijn knieën gegaan zijn voor Kim Kardashian. Dat beweert The Sun vandaag. De rapper zou de moeder van zijn dochter North enkele dagen na de geboorte hebben gevraagd met hem te trouwen. Kim heeft ja gezegd, claimt de Britse krant.


Kanye en Kim zouden van plan zijn hun liefde in september in Parijs te bezegelen. De 36-jarige rapper heeft zijn aanstaande nog geen verlovingsring cadeau gedaan, maar wel een peperdure, zeldzame diamanten ring in zwart met tijgerstreep geschonken. Deze ring was een 'push present', een nieuwe hype in Amerika waarbij de moeder een cadeau krijgt na de bevalling voor het harde werk.

North West
Kim en Kanye zijn eerder deze week met onbekende bestemming vertrokken uit het ziekenhuis, waar de kersverse moeder enkele dagen moest blijven met haar te vroeg geboren dochter. North West kwam 15 juni ter wereld in Cedars Sinai in Beverly Hills. Het paar huurde drie luxe suites voor de bevalling, die elk bijna 2000 euro per nacht kostten.

Een anonieme bron vertelde The Sun dat Kanye sinds de geboorte van North verliefder is dan ooit. "Ze kunnen niet wachten om te trouwen", klinkt het.

23-06-2013 om 20:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Travolta belooft zorg te dragen voor gezin Gandolfini

John Travolta belooft zorg te dragen voor gezin Gandolfini

http://oi44.tinypic.com/aayjbt.jpg

John Travolta heeft beloofd dat hij de zorg voor het gezin van de plots overleden acteur James Gandolfini op zich zal nemen. De 'Sopranos'-acteur laat vrouw Deborah Lin, hun acht maanden oude dochtertje Liliana en zijn 13-jarige zoon uit een eerder huwelijk achter. Travolta wil zijn vriend een dienst retourneren nadat Gandolfini hem bijstond na het overlijden van zijn zoon Jett.


Gandolfini en Travolto speelden samen in 'Get Shorty', 'Lonely Hearts' en 'The Taking of Pelham 123'. Toen Travolta's autistische zoon Jett in 2009 op zijn zestiende overleed en Travolta in opspraak kwam omdat hij medische zorgen voor de tiener zou hebben geweigerd, kreeg hij veel steun van Gandolfini.

Travolta heeft aangekondigd dat hij zal zorgen voor de familie van Gandolfini, die woensdag op zijn 51ste in Italië aan een hartaanval overleed.  

"Ik zal er op toezien dat zijn familie het goed stelt. Zijn tienerzoon, die ik zag opgroeien, en zijn dochtertje. We zullen ervoor zorgen dat ze het goed stellen", verklaarde Travolta in 'Good Morning America'.

Jeugdvrienden
Travolta en Gandolfini waren al bevriend voordat ze samen voor de camera stonden. Travolta: "Mijn pa verkocht autobanden aan zijn vader. Ik heb hem geïnspireerd om te beginnen acteren".

Travolta zal nooit vergeten hoe lief Gandolfini voor hem was toen Jett was overleden. "Hij liet alles vallen om naar Florida te komen en hij zou niet terug naar huis keren voordat ik er bovenop kwam of tenminste tot hij het gevoel kreeg dat ik in orde was. Na een week zei ik 'Jimmy, je kan nu echt wel vertrekken, echt, we redden ons wel, ik heb hier veel steun'. Het is heel bijzonder in ons vak dat een collega zoiets voor je doet, maar zo'n zachte ziel was James Gandolfini".

23-06-2013 om 11:53 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
22-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bieber houdt vliegtuig aan de grond om aap op te halen

Bieber houdt vliegtuig aan de grond om aap op te halen

http://oi43.tinypic.com/2samj68.jpg

Justin Bieber heeft zich de woede van een vliegmaatschappij op de hals gehaald. Het tieneridool hield urenlang een privévliegtuig aan de grond omdat hij zijn aap was vergeten. Dat meldt TMZ.


Bieber vloog gisteren van Miami naar het Californische Burbank en zoals het een wereldster betaamt, deed hij dat in een vliegtuig dat speciaal voor hem was afgehuurd. Allereerst kwam de zanger vier uur te laat aan op het vliegveld, waarna hij doodleuk liet weten dat hij nog niet klaar was voor vertrek. Hij wilde eerst zijn aap nog ophalen. Bieber huurde een helikopter om het verkeer te omzeilen en zijn huisdier op te pikken.

Intussen was de piloot het zat om te wachten, zijn dienst zat er ook bijna op. Volgens TMZ is de vlucht uiteindelijk nog wel gemaakt maar of de aap aan boord was, weet de entertainmentsite niet.

Bieber raakte eerder in opspraak toen hij in Duitsland reisde met een kapucijnaapje zonder dat hij over de vereiste documenten beschikte. Het dier werd destijds van hem afgenomen. De Canadees kon zijn huisdier terugkrijgen, maar liet na met de juiste papieren te komen.

22-06-2013 om 20:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.William en Kate zijn verre familie van elkaar

William en Kate zijn verre familie van elkaar

http://oi44.tinypic.com/2e0o1nn.jpg

Kate mag dan het eerste meisje uit de middenklasse zijn dat met een toekomstige koning trouwde, maar haar familie staat al een eeuw dichtbij de Britse koninklijke familie. Dat blijkt uit foto's die de Daily Telegraph heeft gepubliceerd. De twee blijken bovendien verre familie van elkaar.


Een van de familieleden van de hertogin van Cambridge was gastvrouw voor prinses Mary, een tante van de Britse koningin. Een ander lid van de familie was bevriend met prins Arthur, de zoon van koningin Victoria, en met George V, de opa van koningin Elizabeth.

Kates opa Peter Middleton vloog in de jaren 60 als piloot met prins Philip door Zuid-Amerika. Hij stierf in 2010, enkele dagen voordat de verloving van zijn kleindochter met prins William werd bekendgemaakt.

Amateurhistoricus Michael Reed heeft de feiten ontdekt. "Er is veel geschreven over de nederige afkomst van Kate aan haar moeders kant. Maar je hoeft niet veel generaties terug te gaan om familieleden te vinden die aristocraat waren en bevriend met de koninklijke familie", aldus de Australische geschiedenisleraar Reed.

Zelfde voorouder
De voorouders van Kate aan vaders kant, de familie Lupton, waren welgesteld. Reed denkt dat de vrouw van prins William haar hond wellicht Lupo heeft genoemd vanwege die familienaam. Lupton is afgeleid van het Latijnse woord voor wolf en in het familiewapen staan wolven.

Als je heel ver teruggaat, blijken William en Kate zelfs familie te zijn. Ze stammen beiden af van Sir Thomas Fairfax, generaal in de Engelse burgeroorlog.

22-06-2013 om 20:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."James Gandolfini had een schitterende laatste dag"

"James Gandolfini had een schitterende laatste dag"

http://oi40.tinypic.com/1zmf0rd.jpg

James Gandolfini bracht een schitterende laatste dag door met zijn zoon op zijn vakantie in Italië voor hij bezweek aan een hartaanval. Dat zei Michael Kobold, een vriend van de familie, volgens Reuters.


Kobold, die namens de familie de media toesprak, bevestigde dat uit de autopsie van de 'Sopranos'-acteur bleek dat hij een natuurlijke dood is gestorven. Er was volgens hem "niets buitengewoons" te zien, ook geen sporen van drugsgebruik.

Volgens Kobold was er niets met Gandolfini aan de hand op de dag voor zijn overlijden. "Hij had een schitterende dag. Hij bezocht het Vaticaan en heeft met zijn zoon in het hotel gegeten. Ze waren in afwachting van de komst van zijn zus", aldus Kobold.

Gezond
De acteur had volgens Kobold niet eerder last van zijn hart. "Hij was gelukkig. Hij was gezond. Het ging echt goed met hem."

Gandolfini, die bekend werd als maffiabaas Tony Soprano in de tv-serie 'The Sopranos', wordt waarschijnlijk volgende week teruggevlogen naar de Verenigde Staten. Eind volgende week zou de begrafenis dan in New York moeten plaatsvinden.

22-06-2013 om 20:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man gearresteerd die Miranda Kerr wilde doden

Man gearresteerd die Miranda Kerr wilde doden

http://oi43.tinypic.com/mv2d5w.jpg

Eerder deze week is een man gearresteerd die de politie in Los Angeles had gebeld en gemeld dat hij volgende maand naar daar zou reizen om Miranda Kerr te vermoorden. Hij noemde het Australische model, de echtgenote van Orlando Bloom, zijn 'soulmate'.


Steven C Swanson pleit onschuldig. De 52-jarige man uit Massachusetts lijdt aan schizofrenie en bipolaire stoornis en nam sinds maart zijn medicatie niet meer.

In de woning van de man vond de politie foto's van Miranda Kerr op zijn koelkast, microgolfoven en boekenkast.

Nadat hij aan de politie had verklaard dat hij twee pistolen zou meenemen naar Los Angeles, werd hij aangehouden. Er werden bij hem thuis echter geen wapens aangetroffen.

22-06-2013 om 19:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lou Reed met nieuwe lever nog altijd vinnig

Lou Reed met nieuwe lever nog altijd vinnig

http://oi39.tinypic.com/ojp7w0.jpg

Rockveteraan Lou Reed vertoonde zich afgelopen week voor het eerst weer in het openbaar na zijn recente levertransplantatie. In Cannes, waar hij te gast was op het Lions International Festival of Creativity, gaf de 71-jarige New Yorker een persconferentie van 15 minuten. Genoeg om zijn pijlen af te schieten op Spotify, Obama en de nieuwe generatie rockers. En passant onthulde de immer controversiële rocker het geheim van zijn creativiteit.


Vroeger hield je als muzikant uitverkoop als je je muziek aan een commercial verkocht, zei Reed.

"Maar tegenwoordig word je juist bewonderd als je dat doet". Over de online muziekstreamingdienst Spotify zei de Amerikaan dat het vooral een manier is om muzikanten uit te hongeren.

Warm geluid van vinyl
Ook cd's moesten het ontgelden. "Die klinken afschuwelijk vergeleken met het prachtige warme geluid dat je van vinyl krijgt". Maar mp3's zijn volgens Reed nog veel erger. "Mensen weten niet wat ze missen. De geluidskwaliteit is gedegradeerd tot de laagst denkbare gemene deler..."

Spionage
Gevraagd naar zijn mening over de NSA-onthullingen door klokkenluider Edward Snowden reageerde Reed: "Wat een shock! Dat dit uitgerekend onder Obama moet gebeuren. Hij was immers 'onze man'. Dat vind ik heel verontrustend. Heel veel dingen die je eigenlijk van George W. Bush zou verwachten zijn door Obama gewoon voortgezet. Hoe kon dat gebeuren?"

Persparasieten
Reed, die tijdens de persconferentie een nog wat verzwakte indruk maakte, is berucht om zijn houding ten opzichte van journalisten en staat bekend als lastig om te interviewen. De rocker die halverwege de jaren 60 doorbrak met de groep The Velvet Underground heeft de reputatie plotseling op te stappen of een gesprek direct te beëindigen als een vraag hem niet aanstaat. In Cannes had hij het over de parasitaire kant van de journalisten die alleen maar op zoek waren naar controversie.

Tegelijk bleek hij ook bereid om daar aan toe te geven. Toen een journaliste hem aan het eind van het vragenkwartiertje vroeg hoe hij toch al die jaren zo creatief kon blijven, antwoordde de rocker zonder een moment van aarzeling: "Ik masturbeer elke dag, oké?"

22-06-2013 om 19:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stalker Ilse Demeulemeester opgepakt

Stalker Ilse Demeulemeester opgepakt

http://oi41.tinypic.com/nx25as.jpg

De Antwerpse politie heeft donderdag Jacobus P. (54), de dolverliefde stalker van Ilse De Meulemeester, opgepakt. De steenrijke Nederlander  passeerde keer op keer langs het restaurant waar de ex-miss zat te dineren. De onderzoeksrechter liet de zakenman gisteren vrij, maar hij mag niet meer in haar omgeving komen.

Tegenover de politie gaf hij toe dat hij de ex-miss stalkt. "Niet omdat ik verliefd ben, wel omdat ze mij nog veel geld moet." Iets wat de broer van De Meulemeester formeel ontkent.

Ilse De Meulemeester (42) wordt al enige tijd gestalkt door de steenrijke Nederlander Jacobus P. Drie weken geleden liep het helemaal uit de hand toen Jacobus P. de ex-miss tot tweemaal toe aanreed toen die met haar zoontje in haar auto zat. De man -die al een contactverbod kreeg- werd toen opgepakt en weer vrijgelaten.

22-06-2013 om 19:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Baby Kim en Kanye heet officieel North West"

"Baby Kim en Kanye heet officieel North West"

http://oi43.tinypic.com/2wexk4z.jpg

Toen er deze week geruchten de kop opstaken over het feit dat het dochtertje van Kim Kardashian en Kanye West de naam Kaidence Donda West zou hebben gekregen, konden we alleen maar hopen dat het om roddels ging. En inderdaad, het bleek ook vals achteraf. Jammer, maar helaas lijkt de werkelijkheid nog erger te zijn. Zo zou de Amerikaanse entertainmentwebsite uit officiële bronnen hebben vernomen dat baby Kimye door het leven moet met de naam North West.


De showbizzwebsite meldt dat het de hand kon leggen op de geboorteakte uit het Cedars-Sinai ziekenhuis waar Kim Kardashian afgelopen zaterdag beviel van haar eerste kindje. North West mag dan wel de officiële naam zijn, in de praktijk zou het showbizzkoppel hun dochtertje de schattige bijnaam Nori geven.

In maart ontkende Kim Kardashian nochtans dat Kanye West hun kleine spruit North zou willen noemen. Ze zei toen in 'The Tonight Show with Jay Leno': "Ik vind Easton leuker, Easton West". Blijkbaar heeft de 36-jarige rapper uiteindelijk toch zijn zin gekregen. Hoewel de realityster graag een naam had met de 'K' als beginletter, lijkt ook die wens niet ingewilligd te zijn.

Kim Kardashian beviel afgelopen zaterdag in het Cedars-Sinai Medical Center in Beverly Hills. Kersverse papie Kanye was aanwezig bij de geboorte. Hoewel de bevalling vijf weken eerder dan gepland plaatsvond, stellen moeder en dochter het prima. Kleine Nori zou vooral trekjes hebben van haar beroemde mama. Kim mocht donderdag het ziekenhuis verlaten, maar heeft zich nog niet in het openbaar vertoond

21-06-2013 om 22:03 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jay-Z nu ook zaakwaarnemer voor sporters

Jay-Z nu ook zaakwaarnemer voor sporters

http://oi41.tinypic.com/2ljrkbc.jpg

Jay-Z is behalve rapper, producent en eigenaar van een muzieklabel nu ook zaakwaarnemer voor sporters.


Hij is volgens ESPN vanaf nu officieel bevoegd om de zaken van onder meer NBA-basketballers en MLB-honkballers waar te nemen. Het is nog niet bekend wanneer de artiest met zijn activiteiten begint. In april kondigde de man van Beyoncé al aan dat hij zich zou gaan richten op zijn nieuwe bedrijf genaamd ROC Nation Sports, dat de allerbeste sporters uit meerdere disciplines zal begeleiden.

De ondernemer heeft al een aantal sterren aan zich gebonden, te weten honkballer Robinson Cano, NFL-quarterback Geno Smith en de basketbalster Skyler Diggins. Naar verwachting zal ook NBA-ster Kevin Durrant zich aansluiten bij het sterrenensemble van Jay-Z.

Jay-Z was ook een tijdje minderheidsaandeelhouder van de NBA-ploeg Brooklyn Nets, maar die aandelen heeft hij moeten verkopen om in aanmerking te komen voor een licentie om zaakwaarnemer te worden.

21-06-2013 om 21:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Niet knap genoeg": deze actrices kregen het deksel op de neus

"Niet knap genoeg": deze actrices kregen het deksel op de neus

http://oi43.tinypic.com/34e51mt.jpg

Wie dacht dat Hollywoodsterren ontsnappen aan de occasionele deuk in het zelfbeeld, heeft het mis. Deze zes actrices getuigen hoe ze pijnlijk het deksel op de neus de kregen toen ze niet voldeden aan de gefabriceerde schoonheidsidealen.


In het begin van haar carrière kreeg Winona Ryder een pijnlijke steek tijdens een auditie:

"Ik was in het midden van een zin toen de casting director me onderbrak en zei: "Luister kind, jij hoort geen actrice te zijn. Je bent niet knap genoeg. Je kan maar beter opkrassen en braaf naar school gaan, want je hebt het niet"."

Ondertussen heeft dit "lelijke eendje" toch maar mooi 50 titels op haar filmografie staan, waaronder 'Edward Scissorhands' (1990) en 'Black Swan' (2010).

Zielige sidekick

Ook Whitney Cummings kreeg het bij de start van haar acteeravontuur zwaar te verduren. "Mijn vertegenwoordiger zei me dat ik te lelijk was, dat ik nooit meer zou worden dan een zeilige sidekick. Hij was zelf nochtans echt een trol van een man, maar toch zag hij zich geschikt om mijn lot te bepalen", getuigt ze.

Toch sleepte deze actrice in 2011 haar eigen serie in de wacht en stampte ze de amusante serie '2 Broke Girls' uit de grond.

Lelijk

In een interview met The Academy of Achievement liet Sally Field weten ze al heel wat negatieve kritiek over haar uiterlijk heeft moeten slikken. "Toen 'Sybil' ging uitkomen zei iedereen: "Wow, de acteerprestatie is uitzonderlijk, maar man die Sally Field is lelijk"."

Toch liet de 'Mrs. Doubtfire'-actrice zich duidelijk niet ontmoedigen, want haar filmografie telt ondertussen al 61 titels, waaronder 'Lincoln' (2012), 'The Amazing Spiderman' (2012) en 'Forrest Gump' (1994)

21-06-2013 om 21:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dronken Depardieu moet rijbewijs half jaar inleveren

Dronken Depardieu moet rijbewijs half jaar inleveren

http://oi43.tinypic.com/25a6z4z.jpg

De Franse acteur Gérard Depardieu is vandaag door de correctionele rechtbank in Parijs veroordeeld tot een boete van 4.000 euro wegens rijden onder invloed. Daarbovenop werd zijn rijbewijs gedurende zes maanden ingetrokken. Depardieu was zelf niet aanwezig op het proces: hij draait een film in Tsjetsjenië.


In november 2012 werd Depardieu door de gendarmerie staande gehouden toen hij met zijn scooter door Parijs scheurde. Hij moest blazen en bleek 1,8 promille alcohol in het bloed te hebben, daar waar de limiet 0,5 bedraagt.

Bij een eerste zitting, op 24 mei, was Depardieu niet opgedaagd in de rechtbank. Het openbaar ministerie eiste toen een boete van 4.500 euro en een opschorting van zijn rijbewijs gedurende zes maanden.

Het proces was al drie keer uitgesteld omdat de 64-jarige ster niet aanwezig kon zijn.

21-06-2013 om 21:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jake Gyllenhaal ruilt sexy model in voor concurrente

Jake Gyllenhaal ruilt sexy model in voor concurrente

http://oi44.tinypic.com/qyfiuu.jpg

De knappe acteur Jaak Gyllenhaal heeft zijn bikinimodel Emily DiDonato ingeruild voor het lingeriemodel Alyssa Miller. De 32-jarige acteur werd samen met Miller in New York gespot, dit doet de geruchten groeien dat zijn relatie met Emily over is. De twee werden die dag ook op een kus betrapt in een koffiebar.

De ster uit Brokeback Mountain was slechts twee maanden samen met DiDonato. Daarvoor had hij een relatie met actrice Kristen Dunst, na twee jaar ging het koppel uit elkaar. Jake mag niet klagen over zijn liefdesveroveringen, in 2007 had hij een affaire met Reese Witherspoon en in 2011 een korte flirt met zangeres Taylor Swift.

21-06-2013 om 21:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gandolfini's laatste diner: gefrituurde gamba's en foie gras, acht drankjes

Gandolfini's laatste diner: gefrituurde gamba's en foie gras, acht drankjes

http://oi44.tinypic.com/2q0pmjs.jpg

Na het plotselinge overlijden van James Gandolfini berichten Amerikaanse media niet alleen over zijn carrière maar ook over zijn laatste uren. Zo is nu bekend geworden dat Gandolfini, die meerdere malen probeerde te stoppen met drinken, enkelen uren voor zijn dood als avondeten twee porties gefrituurde gamba's had en een grote portie foie gras. Daarnaast dronk hij acht alcoholische drankjes.


De Sopranos-ster woonde in zijn leven meerdere malen een AA-meeting bij in New York, maar de mensen die hem daar zagen dachten niet dat "hij heel serieus was in het streven om niet meer te drinken", zo schrijft New York Post.

Piña colada, rum en bier
De afgelopen dagen in Rome zou hij er "verwilderd" uit hebben gezien en veelvuldig gespot zijn met een drankje in zijn hand. Op de website van New York Daily News zijn foto's geplaatst van Gandolfini gemaakt door toeristen.

21-06-2013 om 21:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woestijnvis botst met VIER

Woestijnvis botst met VIER

http://oi42.tinypic.com/2nkrv9d.jpg

Een interview dat SBS-directieduo Philippe Bonamie en Sigrid Van den Houte gaf in de krant De Morgen leidt tot bijzonder scherpe reacties van Woestijnvis-programmamakers Tom Lenaerts, Jan Eelen en Steve Verhaeghe. "Al deze uitspraken getuigen van weinig kennis ter zake en vooral van weinig respect tegenover iedereen die zich al die maanden gesmeten heeft," klinkt het scherp. "Als makers van 'Plan B' en 'De Kruitfabriek' vinden we dat er net iets te veel zaken in staan die de waarheid geweld aan doen."


De programmamakers tonen geen enkel begrip voor wat hun directie in het interview zegt. "Als Philippe Bonamie zegt dat 'De Kruitfabriek' nooit met 200 procent goesting gemaakt is, zakt onze broek af. Als hij beweert dat het bij 'Plan B' en 'De Kruitfabriek' aan enthousiasme ontbrak, valt onze mond open. De bewering dat er onenigheid was over de inhoud van het programma klopt ook niet."

Profileringsdrang
Lenaerts en co vermoeden in de uitspraken profileringsdrang van de directie. "Maar ze moet dat niet doen door te spuwen op het vorige seizoen. Het was voor alle tv-makers een moeilijk jaar maar we zijn wel trots op de programma's die we gemaakt hebben. En we zullen ook volgend jaar met evenveel enthousiasme en goesting aan nieuwe projecten blijven werken", besluiten de programmamakers. Ze voegen er nog aan toe dat ze zich tot die reactie beperken.

Holding
Woestijnvis, dat het afgelopen seizoen verschillende programma's maakte voor VIER, is net als VIER en VIJF een volle dochter van de holding De Vijver Media van onder andere Wouter Vandenhaute. Bonamie is algemeen directeur, Sigrid Van den Houte is commercieel directeur.

21-06-2013 om 21:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate en William willen geslacht van baby niet weten

Kate en William willen geslacht van baby niet weten

http://oi43.tinypic.com/2j33yf7.jpg

De Britse prinses Kate Middleton wil haar kind met een natuurlijke geboorte op de wereld zetten, zij en haar echtgenoot prins William willen het geslacht niet weten voor de grote dag.


Artsen vreesden dat als Kate enkel een keizersnede zou overwegen, er werd namelijk gespeculeerd dat ze zich te goed zou voelen om te persen, ze een trend bij de Britse volk zou introduceren. Alles wat de Lady Kate doet, wordt namelijk massaal door vrouwen in Engeland gekopieerd.

Het prinselijke paar wil ook op de dag zelf verrast worden door het geslacht van de baby. Ongeacht het geslacht zal het kind de derde in rij zijn als troonopvolger, het nieuwste lid van de Britse koninklijke familie komt dan na prins Harry. Prins William is van plan bij de geboorte te zijn, hij moet echter wel werken bij de Royal Air Force. Hij is de komende weken van dienst als piloot van een reddingshelikopter op een eiland, maar wanneer Kate haar weeën beginnen, zou hij meteen overgevlogen worden naar Londen.

21-06-2013 om 01:59 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dEUS-bassist breekt bot in hand na val op podium

dEUS-bassist breekt bot in hand na val op podium

http://oi43.tinypic.com/2zjm4qr.jpg

Alan Gevaert, bassist bij dEUS, kwam afgelopen zondag ongelukkig ten val tijdens hun optreden op het Indian Summer Festival in het Nederlandse Alkmaar. Hij brak daarbij het duivelsbeentje (het handwortelbeentje 'os scaphoideum' voor bepaalde van zijn stadsgenoten) in zijn rechterhand. Voorlopig zit zijn hand in een steungips, volgende week zal moeten blijken of hij onder het mes moet. Gevaert speelt tevens bas bij Trixie Whitley, de dochter van zijn zus.


"Tijdens de solo van 'Suds and Soda' ben ik zwaar op mijn bakkes gegaan. Ik stond te dansen en struikelde over mijn gitaarkabel. Op adrenaline heb ik verder gespeeld. Na het optreden ben ik naar het Rode Kruis gegaan, maar daar kon men me niet echt helpen. Op de spoeddienst werd vastgesteld dat het duivelsbeentje in mijn rechterhand afgebroken is".

Zittend spelen
"Nu mijn hand in een gipsschelp zit, kan ik wel spelen. Zittend weliswaar, want mijn hand moet  ik kunnen ondersteunen. Volgend weekend speel ik weer met Trixie. Of ik pijn heb gehad? Man, enorme pijnscheuten, maar dat is al beter".

Slechte timing
Volgende week zal blijken of Gevaert moet geopereerd worden. "Maandag kijken de artsen of het beentje is verschoven. Is dat het geval, dan zal ik moeten geopereerd worden. Dan spreken we over een revalidatie van zes weken. Bijzonder vervelend nu er heel wat optredens met dEUS en met Trixie gepland zijn".

21-06-2013 om 01:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus en verloofde samen zonder verlovingsring

Miley Cyrus en verloofde samen zonder verlovingsring

http://oi39.tinypic.com/35iue78.jpg

Wel, niet, wel, niet, wel, niet... het einde van Miley Cyrus en Liam Hemsworth is al vaak voorspeld. Hun huwelijk zou afgeblazen worden, hun verloving verbroken. Wat er ook aan de hand was: het koppel ging door woelige wateren. Vijf maanden lang werden ze niet samen gezien, tot maandag. Vorige week raakte bekend dat Mileys ouders zouden scheiden en Liam haastte zich om zijn verloofde bij te staan in deze moeilijke tijden.


Miley en Liam gingen samen naar de film in Arclight cinemas Hollywood. Zij hield zijn arm bovenarm vast, een vreemde pose voor een verloofd (en normaal gezien toch ook) verliefd koppel. Alsof ze hem kon kwijtgeraken, en ze dat niet wilde, maar het niet te intiem mocht worden, zoals hand-in-hand wel is.

Ook opvallend: Miley droeg haar verlovingsring (nog altijd) niet. Nochtans noemt ze zich nog wel verloofd. Toen ze vorige week werd gelinkt aan Justin Bieber nadat ze samen in een club waren gezien, reageerde ze met een verontwaardigd: "Hé, ik ben wel verloofd hoor."

Hun vorige gemeenschappelijke uitje dateert van een reis naar Costa Rica met Chris Hemsworth en diens vrouw Elsa Pataky.

21-06-2013 om 01:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeder Stallone (91): "Ik lijk op een eekhoorn met zijn muil vol walnoten"

Moeder Stallone (91): "Ik lijk op een eekhoorn met zijn muil vol walnoten"

http://oi41.tinypic.com/2baccl.jpg

Jacqueline Stallone, de 91-jarige Russisch-Franse moeder van Sylvester Stallone, heeft er spijt van dat ze in het verleden meermaals onder het mes van de plastisch chirurg is geweest. Haar gevoel voor humor is ze er gelukkig niet bij ingeschoten.


"Ik krijg nog altijd cosmetische chirurgie, hoewel ik besef dat ik er te veel heb gehad. Ik zie eruit als een hangwangeekhoorn met zijn muil vol walnoten. Teveel van het cosmetische opvulmiddel Juvederm, dat is het". Drie keer kreeg ze een Juvederm-behandeling, daar bovenop nog 50 injecties.

Goede genen
Jackie is tegen Botox, het middel dat rimpels doet verdwijnen maar je wel met een stijf gelaat kan achterlaten. "Geen Botox voor mij, dat heb ik niet vandoen. Ik heb helemaal geen rimpels in mijn voorhoofd, dat heb ik aan mijn goede genen te danken".

Knoeiers in Beverly Hills
Het kranige besje woont in Santa Monica, maar naar de dokters in het naburige Beverly Hills gaat ze niet. "Die kerels zijn niet te vertrouwen. Ik ben voor alles waardoor je er beter gaat uitzien, maar de plastische chirurgie in Beverly Hills suckt. Ik heb hun mislukkingen niet alleen op televisie gezien, ik heb ook hun onfortuinlijke patiënten in levende lijve gezien. Akkoord, zij doen de sterren, maar heb je die hun smoelwerk al eens goed bekeken? Ze zien eruit alsof ze net door de bliksem getroffen zijn. Toch?".

Jackie, een voormalige danseres en promotor van vrouwenworstelen, volgt nog altijd tapdanslessen, heeft een eigen trainer en speelt elke dag piano.

Spinazie met ei
"Ik wil een rolmodel zijn voor andere senioren. Op mijn vijftigste werd ik al een rolmodel voor de filmsterren? Hoe ouder ik word, hoe populairder ook. Mijn geheim voor een lang leven? Spinazie. Elke ochtend stoom ik een zak spinazie en daar kook ik dan een ei op".

21-06-2013 om 01:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Koning Albert liet wel DNA-test doen voor Laurent"

"Koning Albert liet wel DNA-test doen voor Laurent"

http://oi42.tinypic.com/2cbseu.jpg

Koning Albert weigert halsstarrig om Delphine Boël haar DNA-test te geven, maar het is niet de eerste keer dat koning Albert zo'n test zou ondergaan. In 1999 liet hij al een gelijkaardig onderzoek uitvoeren. De koning vroeg toen zelf om een DNA-test waarmee hij zijn zoon Laurent gerust zou stellen. Dat zegt RTBF-journalist Frédéric Deborsu.


In 'Koningskwesties', een controversieel boek dat eind vorig jaar verscheen en dat bol staat van insinuaties over de koninklijke familie, wijdde Deborsu enkele lijnen aan het voorval.

Twijfel over zijn afkomst
Prins Laurent worstelde jarenlang met vragen over zijn afkomst. Hij had aan die onzekerheid ook meermaals lucht gegeven tegenover kennissen en journalisten. "Maar mijn werkgever verbiedt me er nog over uit te weiden", zegt Deborsu.

Precies Leopold III
"Volgens kolonel Vaessen, in die tijd nog een vertrouwensman van de prins, ging Laurent op familieportretten theatraal op zoek naar gelijkenissen tussen hem en zijn vader", stelt royalty-auteur Mario Danneels. "Een beetje belachelijk, want de gelijkenissen tussen Laurent en Albert zijn frappant. Hij lijkt zelfs als twee druppels water op Leopold III".

Bewezen
Mogelijk wilde Laurent, net zoals Delphine Boël nu, zijn vader dus vooral in verlegenheid brengen. Maar het grote verschil is dat koning Albert, in tegenstelling tot nu, voor het huwelijk van Laurent met Claire uit eigen beweging een vaderschapstest liet uitvoeren. Die leverde het onomstotelijke bewijs dat Laurent de zoon van zijn koninklijke vader is.

21-06-2013 om 01:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoon (13) vond ingestorte Gandolfini in badkamer

Zoon (13) vond ingestorte Gandolfini in badkamer

http://oi43.tinypic.com/8x27av.jpg

De 13-jarige zoon van James Gandolfini heeft zijn vader gevonden nadat de acteur ingestort was in de badkamer. Hij schakelde meteen hulp in. Dat heeft de manager van het Italiaanse hotel waar de familie verbleef laten weten aan NBC News.


Volgens de hotelmanager was de 51-jarige Gandolfini nog in leven toen de eerste ambulance al na acht minuten arriveerde. Personeelsleden die zich naar de kamer gehaast hadden, probeerden hem tevergeefs weer bij te brengen. Waarschijnlijk stierf de acteur veertig minuten na zijn aankomst in het ziekenhuis. Allicht is een hartaanval de 'Sopranos'-ster fataal geworden, maar er volgt nog een autopsie.

De Emmy-winnaar zou zondag te gast zijn op het filmfestival in Sicilië, waar hij een speciale prijs in ontvangst zou nemen. "De dagen daarvoor wilde Gandolfini in Rome doorbrengen om de banden aan te halen met het land waar zijn roots liggen", aldus de directeur van het filmfestival tegen 'The Hollywood Reporter'. "Hij was heel blij om in Italië te zijn."

Michael is niet het enige kind dat Gandolfini achterlaat. In oktober beviel het Hawaïaanse ex-model Deborah Lin van dochter Liliana. Vijf jaar geleden was het stel in het huwelijksbootje gestapt in Honolulu.

Edie Falco, die de rol van zijn vrouw Carmela voor haar rekening nam in 'The Sopranos', reageert geschokt op het plotse overlijden. "Ik ben er kapot van. Hij was enorm gevoelig en had zo veel diepgang, voor zijn vrijgevigheid bestaan zelfs geen woorden. Ik prijs mezelf gelukkig dat ik tien jaar zo nauw met hem mocht samenwerken. Mijn hart gaat uit naar zijn familie. De liefde tussen Tony en Carmela was een van de grootste die ik ooit gekend heb."

21-06-2013 om 01:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liam Gallagher noemt Robbie Williams "dikke idioot"

Liam Gallagher noemt Robbie Williams "dikke idioot"

http://oi41.tinypic.com/30bdant.jpg

"Een dikke idioot en een clown." Fraai was het niet wat Liam Gallagher tijdens een interview allemaal uitkraamde over Robbie Williams. De ex-frontman van Oasis was naar verluidt boos omdat de 39-jarige Brit voor een veel groter publiek mag spelen dan hijzelf.


Williams en Gallagher traden gisteravond allebei op in Manchester. De ene deed dat echter in een uitverkocht Etihad Stadium (capaciteit: 60.000 man), terwijl de andere zich tevreden moest stellen met een veel kleinere zaal waar slechts plaats is voor 1.500 mensen. "Een schande", vindt Gallagher. Wij zouden drie keer in het Etihad Stadium moeten staan, niet een of andere dikke idioot. Wat hij doet, kan elke clown."

Als toemaatje gaf de Beady Eye-zanger ook nog zijn fans de schuld van zijn dalende populariteit. "Als zij willen dat we in grotere zalen spelen, moeten ze maar meer onze cd's kopen."

Het is niet de eerste keer dat de Gallaghers en Williams het met elkaar aan de stok krijgen. In 1995 stonden ze nog samen te feesten op Glastonbury, maar daar kwam verandering in toen Noel Robbie "die dikke zanger van Take That" noemde. Vijf jaar later daagde Williams Gallagher uit voor een boksmatch op tv.

21-06-2013 om 01:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lisa Smolders verlaat Studio Brussel

Lisa Smolders verlaat Studio Brussel

http://oi43.tinypic.com/2j199pj.jpg

Na amper drie jaar verlaat de 25-jarige Lisa Smolders Studio Brussel. Wat Smolders, die tussendoor ook even assistente was van Lieven Van Gils in 'Reyers Laat' op Canvas, in de toekomst gaat doen, blijft voorlopig onduidelijk. "Geen overstap naar VIER", zegt ze zelf, al zal ze in het najaar wel deelnemen aan 'De Slimste Mens'. De VRT meldt dat de samenwerking "in de beste verstandhouding" op vraag van Smolders is stopgezet. Haar laatste StuBru-prestatie is voorzien voor 28 juni.

20-06-2013 om 10:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat Russell Crowe met Marlon Brando verbindt

Wat Russell Crowe met Marlon Brando verbindt

http://oi42.tinypic.com/eqcpzn.jpg

Russell Crowe kruipt in 'Man Of Steel' in de huid van Jor-El, een rol die Marlon Brando in 1978 al eens speelde in 'Superman', maar nu blijkt dat er nog iets is dat de twee Hollywoodsterren met elkaar verbindt: Crowe liet tijdens de persconferentie van zijn nieuwste film immers weten dat een mysterieuze vrouw hem ooit een gedichtenbundel van Brando overhandigde.


Russell Crowe werd een paar jaar na de dood van Marlon Brando (in 2004) gecontacteerd door een mysterieuze dame, zij had namelijk een speciaal pakketje voor hem klaarliggen, iets dat ze al een hele tijd aan hem probeerde te geven.  

De vrouw was één van Brando's beste vriendinnen, en de acteur had haar gevraagd om zijn gedichtenbundel, 'There Are Men Too Gentle To Live Among Wolves' van de Amerikaanse auther James Kavanaugh, na zijn dood aan Crowe te overhandigen. In het boek zat een handgeschreven briefje van Brando himself.

Erg onder de indruk
"Er zat een briefje bij waarin hij zegt dat hij bepaalde films waarin ik meespeel heel goed vindt", legt de 'Man Of Steel'-acteur uit tijdens de persconferentie in Burbank. "Dat heeft me heel diep geraakt. Ik was als jonge acteur heel erg onder de indruk van zijn acteerkunsten", aldus Crowe.

"Je kan heel wat leren van amateurtheater, maar het is pas nadat je 'On The Waterfront' of 'A Streetcar Named Desire' hebt gezien dat je pas echt beseft dat er heel wat is veranderd op het gebied van film.

Crowe speelt in 'Man Of Steel' Jor-El, de biologische vader van Superman. In de openingsscène van de film, geregisseerd door Zack Snyder ('300', 'Watchmen' en 'Sucker Punch') krijgen we te zien hoe Jor-El op de planeet Krypton voor de moeilijkste keuze uit zijn leven komt te staan: hij moet zijn zoon naar de aarde sturen opdat hij een beter leven zou leiden.

19-06-2013 om 23:35 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Johnny Depp nooit naar zijn eigen films kijkt

Waarom Johnny Depp nooit naar zijn eigen films kijkt

http://oi42.tinypic.com/jujz9x.jpg

Johnny Depp kijkt al jaren niet meer naar de films waar hij in speelt. Hij ziet immers liever niet hoe zijn acteerprestaties zijn gemonteerd. Bovendien helpt dat om zijn geest in balans te houden.


Johnny Depp in Rolling Stone: "Voor mij is de kous af op de laatste opnamedag. Ik meen dat het mijn taak als acteur is om de regisseur opties te bieden. Vervolgens kan ik alleen maar hopen dat de opnametakes die ik de beste vond ook door de regisseur gekozen worden. Maar als ik niet kijk, zal ik het nooit te weten komen en dat vind ik best zo".

De laatste film met zichzelf die hij wel bekeek, was 'The Libertine' in 2004. Hij keek toen wel naar het eindresultaat omdat regisseur Laurence Dunmore hem dat nadrukkelijk had gevraagd.

"Die film kan ik iedereen aanraden", grapt Depp.

Het leven van een vluchteling
In het interview onthult Depp voorts dat hij elke dag denkt aan stoppen met acteren, maar dat dit nog niet voor de nabije toekomst is.

"Terwijl ik de kansen, het verlangen en de creatieve vonk heb om dingen te doen, moet ik ze ook doen. Op een gegeven moment zal ik dat allemaal tot een minimum beperken en me gaan concentreren op, wat zal ik zeggen, het leven. Echt leven. Ergens heen kunnen gaan waar je niet voortdurend hoeft te vluchten of je hotel binnensluipen via de keuken of een ondergronds labyrint. Eens je ouder wordt of je krijgt enkele hersencellen terug, besef je dat je tot op zekere hoogte het leven van een vluchteling hebt geleid".

19-06-2013 om 23:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baby van Kate Middleton nu al 400 miljoen dollar waard

Baby van Kate Middleton nu al 400 miljoen dollar waard

http://oi42.tinypic.com/2v83hxw.jpg

De economische waarde van de nog ongeboren baby van Kate en William wordt nu al geraamd op 400 miljoen dollar, of zo'n 300 miljoen euro. Bedoeld wordt de economische activiteit die zo'n koningsbaby'tje genereert over de hele wereld. Vooral qua merchandising. Dat rekende abcnews.com ons voor.


Nu al klopt een hele bedrijfstak overuren om klaar te zijn met hun merchandising op het moment dat de baby van Kate Middleton, hertogin van Cambridge, het levenslicht zal zien. Van op maat gemaakte teddybeertjes, over keizerlijke rammelaars en porseleinen bekertjes tot pantoffeltjes met de Union Jack op.

Daarbij zullen niet álle gadgets de goedkeuring van de Britse koninklijke familie krijgen. Zoals bijvoorbeeld het Koninklijke Kotszakje, naar een ontwerp van Lydia Leith. Verkrijgbaar in rose of blauw, voor de prijs van 4,70 dollar (3,5 euro). Op het spuugzakje prijkt de tekst 'Welopgevoede koningsbaby' en een foto van de prins en de prinses die hun baby wiegen. Een ander product van ontwerpster Leith is de ivoren 'Shake, Rattle & Rule'-beker (14 dollar of 10,50 euro).

Sommige spullen worden verkocht voor het goede doel. Zoals de babyschoentjes met de vlag van het Verenigd Koninkrijk op (35 dollar of 26 euro). Die worden verkocht in de Highgrove Shop van Prins Charles zelf en de opbrengst ervan gaat naar het liefdadigheidsfonds van de prins van Wales. Nog te koop, maar dan via de Royal Collection Shop van de koninklijke familie: pyjama's zoals de tenue van de konkinklijke wacht en beremutsen voor kinderen.

En of men voorbereid is! Mask-Arade, bijvoorbeeld, heeft zijn stock koninklijke maskers opgedreven van 2.000 naar 20.000 voor zowal Kate als William.

De geboorte van de kleine spruit is voorzien voor juli. Het is nog niet bekend of de baby een jongetje dan wel een meisje zal zijn. Ook de papa en mama in spe weten het nog niet, benadrukt het paleis.

19-06-2013 om 23:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manneke Paul komt volgend tv-seizoen niet terug

Manneke Paul komt volgend tv-seizoen niet terug

http://oi40.tinypic.com/24y9to5.jpg

In tegenstelling tot eerdere berichten zal 'Manneke Paul', de veelbesproken personalityshow van Paul de Leeuw, dit najaar niet terugkeren op VTM.  Ook in de lente van 2014 zal de Nederlander niet te zien zijn op de commerciële zender. VTM zegt wel in de toekomst nog te willen blijven samenwerken met de controversiële tv-maker. Dat schrijft Het Laatste Nieuws vandaag.


De VTM- programmabazen, die tot voor kort nog onzeker waren of ze De Leeuw één dan wel twee keer per week met zijn talkshow op Vlaanderen moesten loslaten, hebben nu alsnog beslist om de Nederlander een jaar vrijaf te geven.

Geen 'Manneke Paul' dit najaar, zo kreeg de redactie van het programma en orkestleider Miguel Wiels maandagavond te horen. Ook in de lente van 2014 zal De Leeuw niet te zien zijn op VTM wegens vijf avonden per week aan de slag in het theater.

19-06-2013 om 23:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oh help, heet dochtertje Kim K. en Kanye West zo?

Oh help, heet dochtertje Kim K. en Kanye West zo?

http://oi41.tinypic.com/149b5g2.jpg

Hoewel Kim Kardashian en Kanye West de lippen stijf op mekaar houden over de naam van hun pasgeboren dochtertje, melden steeds meer Amerikaanse showbizzmedia dat ze hun grote geheim ontdekt hebben. Hou je vast aan de takken van de bomen, want de naam van baby Kimye is.... Kaidence Donda West.


Aangezien Kaidence begint met de letter 'K', zoals Kim wou, bestaat de kans dat hun kleine meid wel eens echt zo zou kunnen heten. Achter de tweede naam zit dan weer een familieverhaal langs Kanyes kant. Zo was Donda de naam van zijn moeder die in 2007 op 58-jarige leeftijd stierf.

Zo lang Kim en Kanye het nieuws niet bevestigen, mogen we gelukkig nog even leven in de hoop dat het om geruchten gaat. Nou, het had natuurlijk nog een pak erger gekund. Zo verzonnen enkele enthousiastelingen eerder op Twitter al enkele originele babynamen. Een kort overzicht kan je bekijken via deze link.

Kim Kardashian beviel afgelopen zaterdag in de aanwezigheid van Kanye van hun eerste kindje. Hoewel de bevalling vijf weken eerder dan gepland plaatsvond, stellen moeder en dochter het prima.

19-06-2013 om 23:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Sportintro's Het journaal komen uit grote pot kut met peren"

"Sportintro's Het journaal komen uit grote pot kut met peren"

http://oi44.tinypic.com/2lcvdpf.jpg

Carl Huybrechts heeft in zijn column voor het Belang van Limburg zijn oude werkgever en collega's door de gehaktmolen gedraaid. Volgens de gewezen sportjournalist van VRT komen de sportintro's in Het journaal "rechtstreeks uit de grote pot kut met peren die bij het maken van het sportnieuws blijkbaar altijd binnen handbereik staat". Alle spanning is daardoor weg, klinkt het bij het 61-jarige televisiegezicht.


Het feit dat de intro's alle info al prijsgeven, wekt bij Huybrechts heel wat ergernis op. "Tot diep in de jaren negentig hadden wij als sportankers van de openbare omroep de gewoonte om de sportliefhebbers een maximum aan genoegdoening te verschaffen. (...) De mensen die nog niet op de hoogte waren van de uitslag (de overgrote meerderheid) gingen op het puntje van hun stoel zitten, want de volgende drie minuten beloofden erg spannend te worden."

"Sinds enkele jaren hebben presentatoren en -trices in het televisienieuws de onbedaarlijke neiging deze eenvoudig te realiseren meerwaarde totaal de vernieling in te lullen. Het gaat nu als volgt: 'Anderlecht heeft daarnet in de topper tegen Standard geen afstand kunnen nemen van zijn rivaal uit Luik. De wedstrijd eindigde op 2-2, voor Anderlecht scoorden Jovanovic en Gillet, de Rouches kwamen langszij door twee late kopbaldoelpunten van Jelle Van Damme. Ref N'Zolo (sic) haalde twee keer de rode kaart boven, één voor Wazilewski (sic) en één voor doelman Kawashima.'"

"Dit soort inleidingen komt rechtstreeks uit de grote pot kut met peren die bij het maken van het sportnieuws blijkbaar altijd binnen handbereik staat. Eigenlijk is zo'n inleiding al een kort wedstrijdverslag. Wég spanning. Wat is de meerwaarde van deze driedubbele berichtgeving: de clou eerst verraden, alles daarna ook nog eens laten zien met daarbovenop een begeleidende tekst waarin ongeveer hetzelfde medegedeeld wordt als in de inleiding."

19-06-2013 om 23:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna wil in liefdestherapie

Rihanna wil in liefdestherapie

http://oi43.tinypic.com/r8uk3k.jpg

Rihanna kan het maar niet verkroppen dat de liefde van haar leven, Chris Brown, terug bij zijn ex Karreuche Tran is. De zangeres overweegt nu zich in een kliniek te laten opnemen om er een liefdestherapie te krijgen zodat ze hem voorgoed uit haar leven kan bannen.


Het twaalfstappenprogramma is gestoeld op afkickprogramma's voor drank en drugs. Ze wil de therapie in kliniek The Ranch in Tennessee volgen tijdens de zes weken pauze in haar wereldtournee.

"Ze is nog altijd wanhopig verliefd op Chris Brown. Ze lijkt wel geobsedeerd door hem, ook al heeft hij het uitgemaakt. Ze kan hem maar niet vergeten. Ze heeft er met een psychotherapeut over gepraat en nu overweegt ze een twaalfstappenprogramma om haar demonen voorgoed te verslaan", stelt een bron in het magazine Gracia.

De kliniek The Ranch biedt de behandeling tegen liefdes- en seksverslaving bij vrouwen aan voor "vrouwen die moeilijke, verslaafde, gewelddadige of anderszins emotioneel schadelijke partners aantrekken". De therapie varieert van gesprekken tot paardrijden.

Rihanna en Chris Brown waren drie jaar samen toen hij haar in februari 2009 mishandelde. In januari dit jaar bleken ze weer een koppel te zijn, maar die relatie was geen lang leven beschoren.

19-06-2013 om 20:39 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
18-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stunt-dubbelgangster Angelina Jolie daagt Rupert Murdoch voor de rechter

Stunt-dubbelgangster Angelina Jolie daagt Rupert Murdoch voor de rechter

http://oi43.tinypic.com/35cn02e.jpg

Een Britse stunt-dubbelgangster van de Amerikaanse actrice Angelina Jolie is naar eigen zeggen slachtoffer geworden van de afluisterpraktijken in de Britse pers. Ze eist nu een schadevergoeding van de groep News Corp.


Eunice Huthart heeft op 13 juni een burgerrechtelijke klacht ingediend bij een rechtbank in Los Angeles tegen de groep van mediamagnaat Rupert Murdoch, de News Corp-dochter News International die de Britse dagbladen overkoepelt. Huthart woont in Liverpool maar diende vanaf het jaar 2000 als dubbelgangster van Jolie in verschillende stuntscènes. Zodoende woonde zij in 2004 en 2005 in Los Angeles.

Zij zegt in die periode slachtoffer van illegaal afluisteren te zijn geworden, met onder andere verlies van voicemailberichten als gevolg. De omvang van de gevraagde schadevergoeding is niet becijferd.

Het afluisterschandaal leidde tot de sluiting in 2011 tot de sluiting van de boulevardkrant News of the World uit de groep van News Corp. Het zondagsblad zou in de jaren 2000 honderden mensen hebben laten afluisteren, op jacht naar primeurs.

18-06-2013 om 23:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man op dak van Rihanna's huis gearresteerd

Man op dak van Rihanna's huis gearresteerd

http://oi42.tinypic.com/mjbm9d.jpg

Een man is gearresteerd nadat hij werd aangetroffen op het dak van het huis van Rihanna. Volgens de krant Los Angeles Times werd de man gisterenavond op het dak gezien door bewakingspersoneel van de zangeres.


De woning van Rihanna bevindt zich in de wijk Pacific Palisades in Los Angeles. Zelf was de zangeres niet thuis toen het incident plaatsvond: ze is op tournee en trad op in Engeland.

De entertainmentsite TMZ schrijft dat de 26-jarige man tegenover de politie beweerde dat hij niet wist dat het om Rihanna's woning ging. Eerder dit jaar brak een man in bij de buren van de zangeres en bracht daar de nacht door. Hij dacht dat hij in het huis van Rihanna was en dat hij in haar bed had geslapen.

18-06-2013 om 22:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moby geeft zijn muziek gratis aan filmmakers

Moby geeft zijn muziek gratis aan filmmakers

http://oi44.tinypic.com/23i7xw2.jpg

Filmmakers die aan een project werken, maar geen geld meer hebben voor muziek kunnen nu terecht bij Moby. De Amerikaanse muzikant stelt op mobygratis.com 150 nummers en fragmenten beschikbaar aan makers van niet-commerciële films.


In een filmpje op de site vertelt Moby dat de muziek gratis is voor filmstudenten en onafhankelijke filmmakers die niet uit zijn op het maken van winst. De laatste twee albums van Moby staan erop, plus ouder werk.

"Er is rustige, harde, snelle en langzame muziek. Ik hoop dat je ergens op mobygratis.com de muziek vindt die je zoekt", zegt de New Yorker. Wie iets van zijn gading vindt, kan toestemming vragen om de muziek te gebruiken en krijgt binnen 24 uur te horen of het mag. "We hebben tot nu toe nog nooit nee gezegd", zegt Moby.

De nu 47-jarige artiest boekte succes met hits als Go, Feeling So Real en Porcelain. Zijn cd's als Play, 18 en Hotel werden goed verkocht.

18-06-2013 om 22:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston wil niet te snel trouwen

Jennifer Aniston wil niet te snel trouwen

http://oi44.tinypic.com/2ufbyc4.jpg

Jennifer Aniston heeft geen haast om te trouwen. Een bron vertelt de krant Daily News dat de actrice een heel andere kijk heeft op de verbintenis dan voor haar eerste huwelijk.


Jennifer trouwde in 2001 met Brad Pitt, maar na 5 jaar werd de scheiding aangevraagd. Daarna had ze een relatie met onder meer acteur Vince Vaughn en zanger John Mayer. In 2011 ontmoette ze Justin Theroux, die haar vorig jaar een aanzoek deed.

Volgens de bron doet ze het nu rustig aan. Theroux zou intussen staan te trappelen om zijn jawoord te geven.

18-06-2013 om 22:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jacques Vermeire verbreekt alle contact met Eva Pauwels

Jacques Vermeire verbreekt alle contact met Eva Pauwels

http://oi40.tinypic.com/2r5gf4j.jpg

Jacques Vermeire (62) is het beschamende wangedrag van de moeder van zijn kinderen Eva Pauwels (36) beu. De komiek heeft alle contact verbroken met de vrouw die in een Turks hotel naast het zwembad haar grote boodschap deed en terug in België door alcoholmisbruik een epileptische aanval kreeg in de supermarkt. "Als het over de kinderen gaat, praat Jacques enkel nog met Eva's moeder", zo stelt de beste vriendin van Pauwels in Dag Allemaal.


Zij was zijn jonge, blonde droombruid. Zij had álles, maar verspeelde het allemaal. Niemand gelooft nog in een ommekeer. Voor Jacques Vermeire is de maat nu écht vol.

Beschamend dieptepunt
Pauwels heeft een nieuw en zorgwekkend stadium in haar drankverslaving bereikt. Een beschamend dieptepunt. Gênant voor haar ouders, haar kinderen Julie en Maxime en uiteraard ook voor hun vader, Jacques Vermeire.

"Liefde voor wijn doorgegeven"
Naar hem wijst Eva Pauwels trouwens als de kiem van haar drankprobleem. "Als piepjong meisje kwam ik door Jacques met een heerlijke levensstijl in contact", zei Eva. "Hij is een wijnliefhebber, en die liefde is sneller doorgegeven dan je denkt. En eens je de smaak te pakken hebt, ben je vertrokken".

Tot ieders verbazing bleef Jacques Vermeire bij elk van Eva's uitspattingen bijzonder respectvol tegenover haar, steunend zelfs. Maar nu blijkt hij een drastische stap te hebben gezet. Dat bevestigt Eva's beste vriendin Cynthia, die haar reisgezel was in Turkije. Jacques Vermeire heeft het helemaal gehad met haar wangedrag, klinkt het.

"De maat is nu echt méér dan vol voor hem", vertelt ze. "Jacques heeft alle contact met de mama van zijn kinderen verbroken. Als het over Julie en Maxime gaat, praat Jacques alleen nog met Eva's moeder".

18-06-2013 om 22:49 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mariah Carey (43) showt strak lichaam in monokini

Mariah Carey (43) showt strak lichaam in monokini

http://oi42.tinypic.com/9908jo.jpg

In haar nieuwe video zal zangeres Mariah Carey zich laten zien in een weinig verhullende outfit. De 43-jarige moeder is gespot in een sexy monokini op de set. Twee jaar geleden beviel ze van een tweeling, maar aan haar afgetrainde lichaam te zien, heeft ze alles op alles gezet om weer in vorm te komen.


Als een soort voorproefje deelde Mariah al wat foto's van de opnames met haar fans. Zo zien we de zangeres met haar los gedragen lange blonde lokken poseren in de weinig verhullende zwarte monokini. Ze straalt en voelt zich duidelijk op haar gemak.

Eerder liet ze weten haar zwangerschapskilo's kwijt te raken door goed op haar eten te letten, lange wandelingen te maken en oefeningen in het zwembad te doen

18-06-2013 om 22:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse prins Philip na elf dagen uit ziekenhuis

Britse prins Philip na elf dagen uit ziekenhuis

http://oi41.tinypic.com/15x08q8.jpg

De Britse prins Philip is na elf dagen uit het ziekenhuis ontslagen. De 92-jarige echtgenoot van koningin Elizabeth werd opgenomen in een privékliniek in Londen na klachten over pijn in de onderbuik. Hij heeft een kijkoperatie ondergaan. De ingreep was geen spoedgeval, maar gepland, volgens Buckingham Palace.

Philip kreeg tijdens zijn opname bezoek van meerdere familieleden, onder andere op zijn verjaardag vorige week maandag. De verwachting was eerder dat de prins twee weken in de kliniek zou moeten verblijven. Hij schudde vanochtend handen met medewerkers van de kliniek en zwaaide en lachte voordat hij in een auto stapte die hem naar Windsor Castle bracht. De hoogbejaarde prins heeft nog wel een herstelperiode van een paar maanden voor de boeg.

Sinds Kerstmis 2011 is de hertog van Edinburgh vier keer eerder in het ziekenhuis opgenomen. Hij had onder meer pijn op de borst en een blaasontsteking.

18-06-2013 om 11:00 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
17-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oorlog om foto's van Kims dochtertje breekt los

Oorlog om foto's van Kims dochtertje breekt los

http://oi43.tinypic.com/r01dhh.jpg

Het dochtertje dat Kim Kardashian zaterdag ter wereld bracht, is naar verluidt het evenbeeld van haar mama. Het kind werd vijf weken te vroeg geboren en woog slechts 2,25 kilo. Welke naam het meisje krijgt, is nog niet bekendgemaakt. Nu breekt de strijd los tussen verschillende media over wie de eerste foto's van het meisje mag publiceren.


"Ze zullen de foto's waarschijnlijk wel verkopen, maar niet voor het bedrag dat zij graag willen", laat een insider in de tijdschriftenwereld weten. "Het wordt geen miljoenenbedrag."

Volgens de bron maakt People magazine grote kans om de eerste foto's te plaatsen. "Ze betalen waarschijnlijk een bedrag tussen de 200.000 en 400.000 dollar". Maar zij zijn niet het enige tijdschrift dat het wel ziet zitten. "In het verleden hebben de Kardashians ook veel samengewerkt met Us Weekly. En zij hebben ook een aardig budget om te spenderen."

InTouch en Life & Style magazine zullen de foto's waarschijnlijk niet mogen publiceren. De bladen schreven namelijk behoorlijk kritische berichten over de zwangerschap van de realityster.

Kanye West vertelde eerder nog vastbesloten te zijn om de foto's niet te verkopen.

Miljoenen voor Brangelina en J-Lo
Kanye en Kim zouden zeker niet het eerste celebrity-koppel zijn die foto's van hun kinderen verkopen. Zo kregen Brad Pitt en Angelina Jolie in 2006 4,1 miljoen dollar voor de foto's van dochter Shiloh en in 2008 maar liefst 14 miljoen voor de foto's van hun tweeling Knox en Vivienne. Jennifer Lopez en Marc Anthony mochten 6 miljoen dollar op hun rekening bijschrijven voor de foto's van hun tweeling Max en Emme.

Gokje
Forensisch artiest Joe Mullins doet op basis van de foto's van Kim en Kanye alvast een gokje over hoe hun dochter eruit zou kunnen zien. Dat het kind ook opdraaft in de realityshow 'Keeping Up With The Kardashians', is weinig waarschijnlijk. Papa is daar naar verluidt niet over te spreken.

17-06-2013 om 22:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nigella Lawson pakt koffers nadat man haar keel greep

Nigella Lawson pakt koffers nadat man haar keel greep

http://oi42.tinypic.com/2vwuv0o.jpg

Nigella Lawson (53) lijkt voorlopig even genoeg te hebben van haar partner. De tv-kok werd gisterenmiddag gespot met een koffer terwijl ze de deur van haar huis dichtdeed en in een taxi stapte. Hiervan zijn foto's te zien op de website van Daily Mail.


Vlak daarvoor maakte het echtpaar ruzie op het terras van hun favoriete restaurant in de chique Londense wijk Mayfair. Dit meningsverschil liep behoorlijk uit de hand. Zo greep haar man, Charles Saatchi, haar verschillende keren naar de keel. Daar raakte de beroemde kok van over haar toeren. Ze barstte in tranen uit. Helaas voor de twee werd het incident door andere restaurantgasten gehoord. En de Britse krant People on Sunday publiceerde foto's van het incident.

Politieonderzoek
Het stel wilde volgens de krant niet reageren op de ontstane commotie. Maar de Engelse politie liet wel weten dat het stel waarschijnlijk binnenkort wordt ondervraagd, ondanks het feit dat Lawson geen klacht heeft ingediend tegen haar man, met wie ze bijna 10 jaar is getrouwd.

Buren van Nigella en Charles vertellen dat het zeker niet de eerste ruzie van de twee is. Zo zouden ze onlangs ook nog onenigheid hebben gehad op straat. Maar ze werden ook gelukkig wandelend hand in hand gespot.

Onredelijk gedrag
Saatchi (70) is de tweede echtgenoot van de televisiekok. In 2001 overleed haar eerste man, journalist John Diamond, op zijn 41ste aan keelkanker. Met hem kreeg ze twee kinderen: dochter Cosima, inmiddels 19 en  17-jarige zoon Bruno. De eerste vrouw van Saatchi scheidde van hem op grond van zijn "onredelijk gedrag".

17-06-2013 om 22:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blunder: Miss Utah klapt dicht op nationale televisie

Blunder: Miss Utah klapt dicht op nationale televisie

http://oi43.tinypic.com/69p7xh.jpg

In de Verenigde Staten werd dit weekend de Miss USA Competion gehouden. Deelneemster Marissa Powell kwam voor de staat Utah uit. Naast mooi zijn, moeten de dames ook vragen kunnen beantwoorden. Dat ging Powell niet al te best af: ze klapte dicht op nationale televisie en mompelde maar wat.


Panellid NeNe Leakes vraagt Powell haar standpunt over het verschil in inkomens tussen mannen en vrouwen.  "Wat zegt dat over onze samenleving?"

Miss Fotogeniek
Te zien is hoe Powell lacht en een pauze lijkt te nemen om een antwoord in haar hoofd te formuleren. Daarna steekt ze van wal door te stellen dat het terug te leiden is naar het onderwijs. Ze maakt haar zin niet af en mompelt dan dat het grootste probleem nu is dat er banen gecreeërd moeten worden. Vervolgens zegt ze nog haperend dat het van belang is om het "onderwijs beter te creeëren".

Diverse media in Amerika besteden aandacht aan de blunder van Powell. Ze werd uiteindelijk toch vierde en won de titel Miss Photogenic. Miss Connecticut Erin Brady won de verkiezing en gaat Amerika vertegenwoordigen tijdens de Miss Universe verkiezing. 

Letterlijke tekst
Hieronder Powells volledig antwoord in het Engels:
"I think we can relate this back to education, and how we are continuing to try to strive ... to ... figure out how to create jobs right now. That is the biggest problem right now.'

'I think, especially the men are ... um ... seen as the leaders of this, and so we need to see how to ... create education better. So that we can solve this problem. Thank you".

17-06-2013 om 22:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Caprice wil zoon bij draagmoeder zélf borstvoeding geven

Caprice wil zoon bij draagmoeder zélf borstvoeding geven

http://oi43.tinypic.com/fng0he.jpg

Model Caprice verwacht twee zonen. De 41-jarige zakenvrouw raakte tot haar eigen verbazing zelf zwanger, een maand nadat de ingehuurde surrogaatmoeder in verwachting raakte. Volgens The Sun wil Caprice haar oudste zoon, die eind augustus ter wereld moet komen, zelf borstvoeding geven. De draagmoeder wordt tante van beide kinderen.


Caprice en haar partner huurden de vrouw in nadat ze van dokters te horen hadden gekregen dat de kans heel klein was dat Caprice zelf zwanger zou kunnen worden. Anderhalf jaar geleden kreeg Caprice een miskraam.

Borstvoeding maand voor bevalling
Eind augustus vliegen Caprice en haar partner Ty Comfort (46) naar Los Angeles voor de geboorte van hun oudste zoon. Zelf is ze berekend voor 28 september maar in tussentijd hoopt ze haar oudste zoon, die van de draagmoeder, borstvoeding te kunnen geven.

Kan dat?
Slechts een kleine groep vrouwen kan genoeg melk produceren om een baby die ze niet zelf hebben gedragen volledig te kunnen voeden. Maar borstvoeding geven is meer dan alleen moedermelk. Veel moeders zijn al tevreden als ze borstvoeding kunnen geven en verwachten niet dat ze ook alle melk die de baby nodig heeft, zelf zullen maken. De meeste moeders zoeken vooral die speciale moeder-kind relatie, die unieke verbondenheid en biologische hechting die door de borstvoeding ontstaat.

Caprice laat er geen twijfel over bestaan dat ze beide kinderen met open armen ontvangt.  "Ik had heel wat schroom om mijn familie te vertellen dat we voor een draagmoeder opteerden. Hier in Groot-Brittannië rust daar nog een taboe op. Even heb ik me ook zorgen gemaakt: wat zal ik mijn zoontjes vertellen later? Wel, ze zullen de waarheid kennen, voor de volle honderd procent".

Tante draagmoeder
Caprice wil de Amerikaanse vrouw die haar eerste zoon draagt daarvoor belonen door de vrouw in haar familie op te nemen.  "Ik spreek elke dag met haar en ze is nu een familielid. De jongens zulen haar leren kennen als tante", verklaarde Caprice gisteren.

Beide zonen zullen de familienaam van Caprice, Bourret, als tweede naam krijgen.

17-06-2013 om 22:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seks, drank en hartzeer: de ultieme ontboezemingen van Ava Gardner

Seks, drank en hartzeer: de ultieme ontboezemingen van Ava Gardner

http://oi43.tinypic.com/30j0dug.jpg

De legendarische Hollywoodster Ava Gardner overleed in 1990 op haar 67ste. Alleen en berooid. Twee jaar eerder legde ze in een reeks gesprekken met haar vriend Peter Evans haar ziel bloot. Die persoonlijke verhalen komen nu pas uit in een nieuwe autobiografie.


Na drie stukgelopen huwelijken - een jaartje met Mickey Rooney, nog eens een jaar met jazzbandleider Artie Shaw en zes jaar met Frank Sinatra - huurde ze in 1988 journalist Peter Evans in om haar memoires te schrijven. Ze stortte bij hem haar hart uit tijdens een reeks gesprekken, maar besloot dat het boek pas na haar overlijden mocht uitgebracht worden.

Evans besloot te wachten tot na zijn eigen heengaan om het boek 'Ava Gardner: The Secret Conversations' uit te brengen. Evans overleed vorig jaar.

Bedrog in echtelijk bed
In het boek onthult Gardner dat ze nog maagd was toen ze in 1942, op haar negentiende, met Mickey Rooney trouwde, maar dat ze "snel bijleerde". Amper een jaar later was het huwelijk voorbij. Ze had immers ontdekt dat hij haar had bedrogen in het echtelijke bed terwijl zij in het ziekenhuis lag voor een appendixoperatie. "Hij ging door de vrouwen als een heet mes door pudding", merkte Gardner op.

Constant dronken
Haar volgende echtgenoot, Artie Shaw, omschrijft ze als "een pestkop van een andere soort". Shaw verliet zijn vrouw voor Gardner. Tegen die tijd rookte ze drie pakjes Winston per dag en was ze naar eigen zeggen "constant dronken". Ze voelde zich zo inferieur naast Shaw dat ze besloot een IQ-test te ondergaan, waarop ze hoog scoorde. Een week na hun eerste huwelijksverjaardag dumpte Shaw haar voor een andere vrouw. Ook met acteur George C. Scott deelde Gardner de lakens. Die sloeg haar tijdens zijn dronken buien.

Racist Howard Hughes
Gardner had ook een relatie met filmproducent en vliegtuigmagnaat Howard Hughes. Die heeft ze nooit liefgehad. "Hij betaalde wel de medische kosten voor mijn moeder, maar hij was ook een racist", aldus Gardner.

Frank Sinatra en Robert Mitchum
Haar onthullingen over haar derde echtgenoot, Frank Sinatra, zijn het meest opzienbarend.

Tijdens hun eerste date, een dronken autoritje door Palm Spring, schoot Sinatra naar straatlantaarns en winkelruiten met het pistool dat in zijn handschoenenkastje lag.

Tijdens hun verkering begon Gardner een affaire met de getrouwde acteur Robert Mitchum. Toen die vernam dat ze ook met Sinatra vandoen had, zette hij een punt achter de relatie. Dat vond ze jammer. "Ik was dol op Robert. Maar hij zei 'als je met Sinatra in een gevecht verwikkeld raakt, houdt hij niet op voor er een dode valt'. Robert wilde die dode niet zijn".

Tijdens hun huwelijk had Gardner twee abortussen. "Het was een huwelijk vol ruzies. Drank en ruzies".

Verlamd
In 1989 werd Gardner door een beroerte getroffen die haar gedeeltelijk verlamde. Sinatra betaalde de medische kosten. Ze stierf in Londen op 25 januari 1990 aan een longontsteking.

"Het sterrendom heeft me alles gegeven wat ik nooit wilde" is een bekende uitspraak van de meest glamoureuze filmster die Hollywood ooit kende.

De nieuwe autobiografie komt begin volgende maand uit.

17-06-2013 om 22:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ozzy en Sharon kussen elkaar op rode loper na breuk

Ozzy en Sharon kussen elkaar op rode loper na breuk

http://oi42.tinypic.com/k3nj0j.jpg

Het pas herenigde koppel beleefde gisteren heel wat pret op de rode loper tijdens Daytime Emmy Awards in Los Angeles.


Het koppel heeft eerder dit jaar even apart gewoond na een huwelijkscrisis nadat Black Sabbath-frontman opnieuw verslaafd raakte aan medicatie. Vorige maand werd Sharon opnieuw met haar trouwring gespot, nadat haar man opnieuw in hun huis was getrokken in Beverly Hills. "De twee zagen elkaar helemaal niet tijdens hun tijdelijke breuk, hij woonde in een huurhuis, zij verbleef op hotel en ze leidden een heel ander leven. Nu gaf Sharon Ozzy een tweede kans, ze proberen de problemen op te lossen."  

Intussen zou Ozzy al 90 dagen nuchter zijn en hebben de twee de  problemen achter zich gelaten. Ze leken zich gisteren opnieuw op hun gemak bij elkaar te voelen op de uitreiking van belangrijke televisieprijzen. Ze lachten en giechelden samen tijdens het openbaar maken van hun hernieuwde liefde. Onlangs prees Sharon nog de moeite die haar man Ozzy deed in een poging om clean te blijven, ze zei dat ze hem nooit zou proberen te veranderen.

17-06-2013 om 22:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

"Paris Jackson in neerwaartse spiraal door nieuws over broer"

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/media_xll_7-2_zps1cd61ee0.jpg

Paris Jackson zag het vorige week niet meer zitten toen ze hoorde dat haar broer Prince (16) een andere vader heeft dan zij. Volgens The Sun wist de tiener al langer dat Michael Jackson nooit haar biologische vader kon zijn, maar was ze er wel van overtuigd dat zij en Prince dezelfde biologische ouders hadden.


"Paris wilde altijd geloven dat Michael haar vader was, maar ze wist dat dit niet zo was", aldus een 'vriend van de familie'. " En ze adoreerde haar broer Prince. Toen ze hoorde dat hij niet haar volle broer is, raakte ze in een neerwaartse spiraal."

Vorig week beleefde het meisje haar dieptepunt. Ze deed toen een zelfmoordpoging door in haar polsen te snijden en een overdosis te nemen.

Eerder gingen geruchten dat Paris vrijdag het ziekenhuis mocht verlaten, maar dat is niet zeker. Bronnen vertelden dat het intussen een stuk beter met haar ging.

17-06-2013 om 10:09 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
16-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man grijpt Nigella Lawson bij de keel op vol terras

Man grijpt Nigella Lawson bij de keel op vol terras

http://oi42.tinypic.com/25u1lr6.jpg

Nigella Lawson en haar partner Charles Saatchi hebben flink ruzie gemaakt terwijl ze op het terras van een restaurant zaten te eten. Helaas voor de twee hebben veel mensen hun gekibbel gehoord, en tot overmaat van ramp zijn er ook foto's van gemaakt.


Op de website van Mirror zijn de plaatjes te zien. Daarop is duidelijk zichtbaar dat Saatchi de beroemde kok verschillende keren naar de keel grijpt tijdens hun meningsverschil.

Ooggetuigen waren behoorlijk geschrokken door wat zij zagen. "Ik weet zeker dat ze bang was", vertelt een van de gasten van het restaurant. "Ze was in tranen en ze depte die steeds weg met haar servet."

Intimideren en bedreigen
Een andere insider laat ook weten dat Lawson over haar toeren was. "Ze verhief haar stem en werd boos. Maar ze probeerde hem tegelijkertijd te kalmeren."

Toch gaven ze elkaar na het heftige gesprek een kus. Mensen die het zagen gebeuren, zijn ervan overtuigd dat dit geen kus uit liefde was. "Hij intimideerde en bedreigde haar. Toch kuste zij hem terug."

Uiteindelijk vertrok Saatchi eerder dan zijn vrouw, met wie hij al 10 jaar getrouwd is. Nigella bleef in tranen achter, maar liep daarna toch naar de auto waarin hij op haar zat te wachten. Ook dat is op foto vastgelegd.

16-06-2013 om 22:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwangere Katie Price geweigerd bij zonnebank

Zwangere Katie Price geweigerd bij zonnebank

http://oi40.tinypic.com/2vb96s2.jpg

Katie Price mag dan wel zwanger zijn, maar dat wil niet zeggen dat ze haar bruine kleurtje wil opgeven. Niet iedereen is echter bereid haar daarbij te helpen: het model werd geweigerd in één centrum. Geen nood, dan trekt Katie wel naar een ander.

Daar werd ze wel geholpen. "Ze ging naar een ander salon waar ze niet abnormaal behandeld werd", laat de woordvoerder van Katie weten.

Hoogzwanger
De eigenaar van de studio die het model weigerde, deelde later op Facebook: "Net Katie Price geweigerd. Ze is hoogzwanger. Blijkbaar hebben andere salons daar geen problemen mee. Ze is een goede klant, maar het is het risico niet waard." Het bericht werd later weer verwijderd.

De woordvoerder van Katie benadrukt dat ze heeft nagevraagd of ze af en toe onder de zonnebank mag. "Ze heeft medisch advies ingewonnen. En ze is blij dat ze er af en toe, wel kort, gebruik van mag maken."

Over zonnebank, zonnen en zwangerschap bestaat geen eenduidig advies. Sowieso wordt aangeraden alles met mate te doen, zeker omdat de huid door de zwangerschapshormonen gevoeliger kan reageren. Bij sommige vrouwen ontstaat het zogenaamde 'zwangerschapsmasker', pigmentvlekken in het gezicht die niet altijd weer verdwijnen. Vrouwen met een donkerdere teint zijn hiervoor gevoeliger dan vrouwen met een lichte teint.

Die laatste verbranden dan weer sneller, waardoor zonnebank voor hen sowieso wordt afgeraden. Zonlicht hoef je niet de hele tijd te mijden vanwege de nood aan vitamine D. Gepaste huidverzorging, voldoende smeren met een voldoende hoge factor wordt wel aangeraden.


16-06-2013 om 22:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Cloud Atlas'-duo verfilmt 'A Hologram for the King'

'Cloud Atlas'-duo verfilmt 'A Hologram for the King'

http://oi41.tinypic.com/iv8ya0.jpg

Acteur Tom Hanks en regisseur Tom Tykwer werkten niet zo lang geleden nog samen aan 'Cloud Atlas' en nu staat er al een nieuw gezamenlijk project in de steigers. De twee gaan Dave Eggers' roman 'A Hologram for the King' verfilmen. Dat staat te lezen de entertainmentsite Vulture.

Kort gezegd gaat 'A Hologram for the King' over een onfortuinlijke Amerikaanse zakenman die een plan bedenkt om zijn persoonlijke en financiële problemen op te lossen in Saoedi Arabië. Tykwer, regisseur van onder andere 'Run Lola Run' en 'Perfume: the Stort of a Murderer', gaat het scenario schrijven en de film regisseren, Hanks zal de hoofdrol spelen en samen gaan ze de film produceren.

16-06-2013 om 22:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams: "Wat ik ook doe, ik lijk steeds meer op mijn vader"

Robbie Williams: "Wat ik ook doe, ik lijk steeds meer op mijn vader"

http://oi39.tinypic.com/9u426b.jpg

Robbie Williams kan het niet helpen, hij gaat naar eigen zeggen steeds meer op zijn vader lijken. "Het maakt niet uit wat ik eet of hoeveel ik sport, de natuur doet zijn werk. Ik lijk steeds meer op mijn pa", vertelt hij aan The Sun.


Niet dat de zanger daar een probleem mee heeft. "Ik hoop alleen maar dat mijn vrouw dat ook vindt." In het interview met de Engelse krant laat Williams ook weten dat hij momenteel erg gelukkig is.

"Het gelukkigst dat ik ooit ben geweest. Doordat ik vader ben van een dochter. Het is echt het belangrijkste in de hele wereld", gaat de 39-jarige Robbie verder. "Het heeft mijn leven veranderd. Ik wil er niet dramatisch over doen, maar zo is het wel."

De zanger zegt dat hij in 2007 dacht dat hij wilde stoppen met muziek maken. Maar dankzij zijn stabiele levensstijl geniet hij intussen weer van zijn werk als artiest. "Dat komt door mijn vrouw en mijn dochter. Ik wil ervoor gaan en muziek maken. Zoals ik er nu over denk, wil ik nog lang doorgaan."

16-06-2013 om 22:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4 Vlaamse films winnen op Portugees filmfestival

4 Vlaamse films winnen op Portugees filmfestival

http://oi39.tinypic.com/2q9hrus.jpg

De 4 Vlaamse films die kans maakten op een prijs op een Portugees filmfestival, hebben hun prijs ook binnengehaald. Het gaat om prijsbeest 'The Broken Circle Breakdown', de romantische film 'Brasserie Romantiek', het Gentse drama 'Offline' en de korte film 'Dura Lex'. Dat meldt het Vlaams Audiovisueel Fonds.


Het was een mooie avond voor de Vlaamse film op het Festroia International Film Festival in het Portugese Setúbal.

'The Broken Circle Breakdown' van Felix Van Groeningen won 3 prijzen, waaronder de hoofdprijs van het festival. De film viel al meermaals in de prijzen op buitenlandse festivals.

'Brasserie Romantiek' van Joël Vanhoebrouck kreeg de publieksprijs,  Peter Monsaerts Offline werd bekroond met de prijs voor beste debuutfilm. Monsaerts nam zijn prijs persoonlijk in ontvangst in Setúbal.

Beste scenario
Ook filmmaakster Anke Blondé mocht het podium op, zij won de Mario Ventura Award voor haar korte film 'Dura Lex'. Met de prijs, vernoemd naar de oprichter en eerste directeur die Festroia kende, looft de festivaldirectie jaarlijks het beste scenario van een Europese korte film.

Ook het met Vlaanderen gecoproduceerde 'Kinshasa Kids' kon rekenen op een eervolle vermelding en acteur Jan Decleir mocht eerder al een prijs voor zijn hele carrière in ontvangst nemen.

16-06-2013 om 21:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De grappigste suggesties voor de naam van de dochter van Kim en Kanye

De grappigste suggesties voor de naam van de dochter van Kim en Kanye

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/media_xll_1-2_zpsd23826ed.jpg

Kim Kardashian is bevallen en dat zal de wereld geweten hebben. Het nieuws was in geen tijd trending op Twitter en lokte vele reacties uit. Vele gelukwensen natuurlijk, en veel vragen naar de naam, die nog niet is bekend gemaakt. En dat zette de creatievelingen aan tot enkele voorstellen...


Vele suggesties met een 'K', naar de Kardashiantraditie om dochters een naam met een 'K' te geven. Dat ook papa Kanye een naam heeft die met een 'K' start, doet de vermoedens alleen maar toenemen dat de naam wel eens met een 'K' zou kunnen beginnen.

Al hoeft dat niet: Kims zus Kourtney noemde haar dochter Penelope Scotland.

Andere inspiratiebronnen voor de naam waren de achternaam van papa Kanye West of de dochter van goede vrienden Beyoncé en Jay-Z.

We selecteerden de beste suggesties. geïnteresseerden kunnen de discussie aanvullen of blijven volgen onder de hashtag #kimyebabynames

16-06-2013 om 21:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mark Owen opgelucht om vergiffenis vrouw na 10 affaires

Mark Owen opgelucht om vergiffenis vrouw na 10 affaires

http://oi43.tinypic.com/2m6l98l.jpg

Mark Owen is opgelucht dat zijn vrouw Emma Ferguson hem heeft vergeven voor zijn scheve schaats. De Take That-zanger is Emma "ongelofelijk dankbaar" dat hij nog een kans kreeg toen hij haar voor hun bruiloft opbiechtte minstens tien affaires tussen 2004 en 2009 te hebben gehad.


"Ik voel me elke dag opgelucht dat ik bij mijn gezin en bij Emma kan zijn. Ik ben heel erg dankbaar", vertelt Mark in Notebook magazine van Sunday Mirror. "Emma is heel geduldig geweest en ik kan haar niet genoeg bedanken. Ik hou met heel mijn hart van mijn gezin."

De zanger vertelde zijn vrouw in maart 2010 dat hij haar met tenminste tien vrouwen had bedrogen, en een affaire had gehad met accountmanager Neva Hanley (24). In datzelfde jaar werd Mark opgenomen voor zijn alcoholverslaving. "Ik ben een idioot geweest. Het is mijn fout. Niemand anders is schuldig. Ik heb geleefd met een schuldgevoel", legde hij destijds uit. "Misschien was drank een manier om met mijn schuldgevoel om te gaan. Ik weet het niet. Het heeft niet geholpen."

Nog een kans
Vrienden van het stel waren er niet van overtuigd dat hun relatie de onthullingen van Mark zou overleven. Maar Emma gaf Mark nog een kans toen hij uit de kliniek voor zijn alcoholverslaving kwam.

16-06-2013 om 08:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rafael Van der Vaart en Sabia gaan (nu al) samenwonen

Rafael Van der Vaart en Sabia gaan (nu al) samenwonen

http://oi39.tinypic.com/aw9u84.jpg

Rafael Van der Vaart en zijn grote liefde Sabia Boulahrouz gaan samenwonen. Dat heeft het verliefde koppel laten weten aan het Duitse Bild.


Het dagblad trof het koppel op Mallorca waar de tortelduifjes hun eerste gezamenlijke interview gaven. Bij terugkomst gaan ze op zoek naar een huis in Hamburg, verklapte Rafael. "Daar kan Sabia met haar kinderen Amaya en Daamin en ik met mijn zoon Damián gaan wonen."

De HSV-ster draagt zijn nieuwe vriendin op handen. "Rafa geeft me het gevoel dat ik de mooiste en meest begerenswaardige vrouw ter wereld ben", vertelt Sabia. "Hij noemt me zijn koningin en zo behandelt hij me ook. Dit gevoel heb ik in mijn hele leven nog nooit gehad. Zo stelde ik me echte liefde voor." Ook Rafael zit nog steeds op een roze wolk. "We passen gewoon heel goed bij elkaar. Ik kan bij Sabia 100 procent mezelf zijn. Ze is een familiemens." Rafael heeft dan ook geen enkele twijfel over een langdurige relatie. "Met Sabia wil ik oud worden."

De twee sluiten niet uit dat ze samen een kindje krijgen, hoewel Sabia (35) benadrukt dat ze niet zwanger is. "Ik word moe van die geruchten", vertelt ze. "Misschien dat ik de laatste tijd wat veel heb gegeten. Mijn buikje is aanleiding geworden voor speculaties." Maar wat niet is, kan nog komen. "Een klein zusje voor mijn zoon Damián zou leuk zijn", zegt Rafael.

Met Damián gaat het goed, laat de 30-jarige voetballer weten. "Want hij ziet dat mama en papa weer gelukkig zijn." Zowel Rafael als Sabia zeggen goed contact te hebben met Sylvie. "Ze is niet boos op me", zegt Sabia. "We hebben geen problemen met elkaar. Maar het is duidelijk dat onze verhouding niet meer zo is als vroeger."

16-06-2013 om 02:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Teen mom' Farrah Abraham showt nieuwe borsten in Vegas

'Teen mom' Farrah Abraham showt nieuwe borsten in Vegas

http://oi41.tinypic.com/jh55hl.jpg

Farrah Abraham, de Amerikaanse schoonheid die bekend werd dankzij de realityreeks van MTV 'Teen mom', heeft op een zwembadfeestje in Las Vegas haar nieuwe borsten geshowd. De jonge mama is nu voornamelijk bekend als pornoster met een eigen sekstape, ze bevestigde gisteren dat ze van een cup C naar een cup D is gegaan.

De voormalige ster uit de MTV-serie moet nog een beetje wennen aan haar nieuwe voorgevel. Op de website E! Online is te zien dat haar blauwe glitterbikini slechts een klein deel bedekt van haar borst bedekt, op een bepaald moment kwam zelfs een stukje tepel piepen. Deze 'nipple slip' kon de pret echter niet bederven. "Ik hou van jou Vegas!!!!!!!!!:)", tweette de seksbom na afloop.

16-06-2013 om 02:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss gaat topless voor 60ste verjaardag van Playboy

Kate Moss gaat topless voor 60ste verjaardag van Playboy

http://oi41.tinypic.com/1pi0ly.jpg

Topmodel Kate Moss zou topless poseren voor de verjaardag van het magazine Playboy. Het topmodel is niet vies van naakt voor de camera te staan. Nu zou ze topless gaan voor het naaktblad Playboy, meer dan 20 jaar nadat ze voor de eerste uit de kleren ging voor hetzelfde magazine.

De website NowThisIsNews.com beweert dat de redactie een gelekte mail ontving die het nieuws bevestigt. Volgens de website zal de 39-jarige Kate strippen voor de bekende fotografen Mert en Marcus. De verjaardagseditie zou in januari in de winkel liggen.

16-06-2013 om 02:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Helft Vlamingen wil louter protocollaire rol voor koning

Helft Vlamingen wil louter protocollaire rol voor koning

http://oi39.tinypic.com/2ptrlll.jpg

De helft van de Vlamingen wil een louter protocollaire rol voor de koning, terwijl twintig procent de monarchie liefst helemaal ziet verdwijnen. In Franstalig België echter wil 66 procent helemaal niets veranderen. Dat besluiten De Morgen en 'Le Soir' uit een peiling die ze samen met VTM en RTL bestelden. Twee derde van de ondervraagde Vlamingen vindt ook dat N-VA in de federale regering moet als ze de grootste wordt.


De keuze voor een puur protocollaire monarchie draagt slechts bij 21 procent van de Franstalige ondervraagden de voorkeur weg. Dertien procent kiest dan weer voor een republiek. Een koninklijke kersttoespraak kan nog voor 80 procent van de Franstalige en 64 procent van de Vlaamse bevraagden.

Als het gaat over de regeringsvorming wil 80 procent van de Franstalige ondervraagden dat de vorst ook in de toekomst nog formateurs en informateurs blijft aanwijzen. Bij de Vlamingen is dat 45 procent. Kroonprins Filip kan nog rekenen op het vertrouwen van 65 procent van de Franstalige en 42 procent van de Nederlandstalige ondervraagden.

N-VA kiest voor CD&V
Voorts moet blijken dat een meerderheid van de N-VA-kiezers na de verkiezingen liefst een coalitie met enkel CD&V ziet verschijnen. Bij de christendemocraten zou de voorkeur echter gaan naar een coalitie met sp.a en Groen, terwijl de liberalen net zo graag met N-VA en CD&V als met CD&V en sp.a in bad zouden willen. Van vijf voorgelegde opties scoort de huidige Vlaamse coalitie met CD&V, sp.a en N-VA trouwens het slechtst.

De Morgen besluit ook uit de peiling dat 68 procent van de Walen en 63 procent van de Brusselaars de huidige federale regering ook na 2014 wil zien terugkeren. In Vlaanderen is dat slechts 47 procent.

Tot slot gaven de Vlaamse ondervraagden N-VA-voorzitter Bart De Wever gemiddeld 5,9 op 10 voor zijn eerste vijf maanden als Antwerps burgemeester. Volgens 45 procent zou hij echter enkel aan de macht zijn uit eigenbelang.

16-06-2013 om 02:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's van Michael Jacksons sterfbed gepubliceerd

Foto's van Michael Jacksons sterfbed gepubliceerd

http://oi39.tinypic.com/2uygdc8.jpg

155 foto's van het huis van Michael Jackson genomen op de dag dat hij stierf werden vandaag gepubliceerd op entertainmentsite TMZ.com. Op de beelden zijn onder meer flesjes met propofol, de dokterstas van Conrad Murray, de pop waarmee de zanger sliep en oude maskers en kleding te zien.


De foto's, die je hier kunt bekijken, zijn genomen door onderzoekers van de politie in Los Angeles op 25 juni 2009. Behalve propofol zijn diverse andere medicijnen, spuiten en een infuus te onderscheiden. Een aantal beelden werden al getoond tijdens het strafproces tegen Murray, de voormalige lijfarts van de popster.

Michael Jackson werd dood aangetroffen in zijn huis. De zogenaamde 'King of Pop' stierf aan een dodelijke dosis propofol.

16-06-2013 om 01:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kim Kardashian bevallen van meisje"

"Kim Kardashian bevallen van meisje"

http://oi44.tinypic.com/20u4s9h.jpg

Kim Kardashian is moeder geworden van een dochter. Dat meldt de website TMZ.


Volgens verscheidene bronnen is Kim vandaag bevallen in het Cedars-Sinai Medical Center in Hollywood. Moeder en dochter stellen het wel. De naam van de kersverse dochter is nog niet bekend.

Kim was eigenlijk pas voor volgende maand 'uitgerekend'. Het is het eerste kindje voor de realityster en haar vriend rapper Kanye West, die aanwezig was bij de bevalling.

16-06-2013 om 01:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afgetrainde Craig David deelt foto om fans te motiveren

Afgetrainde Craig David deelt foto om fans te motiveren

http://oi42.tinypic.com/rhjs5g.jpg

Een echte hit heeft de Britse zanger Craig David al jaren niet meer gehad, maar het lijkt er op dat hij zijn fans ook op andere manieren kan verblijden dan alleen met zijn muziek. Het is al langer bekend dat Craig graag traint om in vorm te blijven. Hij deelde een foto met begeleidende tekst van zijn compleet afgetrainde lichaam op Twitter. Hij hoopt dat hij zijn fans kan inspireren gezonde keuzes te maken.


Volgens Craig helpt de foto hem om te blijven focussen en om zjin fitnessdoelen niet uit het oog te verliezen. Elke keer als hij in de verleiding komt om iets ongezonds te doen, kijkt hij naar dit plaatje, wat hij schoot toen hij in absolute topvorm was, om niet zijn trainings- en eetgewoonten los te laten. "Geloof me, het werkt", schrijft hij in de begeleidende tekst.

Hoewel hij nu strak in zijn vel zit, heeft David in eerdere interviews verteld dat hij als kind te zwaar was. Het blijft een strijd, want eten vindt hij nog steeds lekker. "Er zit nog steeds een dik kind in me", liet hij eens weten.

Hij brengt tegenwoordig dus veel tijd door in de sportschool, maar werkt ook nog altijd als zanger. David is net terug van een wereldtour. Zijn laatste hit 'Insomnia' dateert uit 2008.

15-06-2013 om 10:40 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
14-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Paris Jackson heeft dood vader nog niet verwerkt"

"Paris Jackson heeft dood vader nog niet verwerkt"

http://oi42.tinypic.com/dw9wnd.jpg

Paris Jackson, die momenteel in het ziekenhuis ligt na haar zelfmoordpoging, heeft de dood van haar vader nog steeds niet verwerkt. Dat zou volgens insiders een van de redenen van haar noodkreet zijn. De 15-jarige Jackson is er nooit in geslaagd om de dood van Michael, ondertussen al vier jaar geleden, een plaats te geven.

"Paris krijgt psychologische begeleiding omdat het voor haar een obsessie is geworden wat mensen op sociale media schrijven over haar vader en negatieve commentaren raken haar echt", aldus de insider. "Paris is een echte rebel die bijna van school werd gestuurd omdat ze een leerling had geslagen die slecht praatte over haar vader."

Vlak voor haar wanhoopsdaad zocht Paris toenadering tot haar moeder Debbie Rowe en als Paris uit het ziekenhuis ontslagen wordt, zouden de twee er zes tot acht weken op uit trekken om haar zo weg te halen uit Los Angeles. De 16-jarige broer van Paris, Prince, probeert ondertussen zo normaal mogelijk te leven nu zijn zus in het ziekenhuis ligt. Hij ging deze week met zijn vriendin Remi Alfalah naar de première van het zesde seizoen van de tv-serie 'True Blood'.

14-06-2013 om 22:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PRISM doet ironische Simpsons-scène herleven

PRISM doet ironische Simpsons-scène herleven

http://oi39.tinypic.com/2vukd2d.jpg

Het omstreden spionageprogramma PRISM van de Amerikaanse National Security Agency deed de voorbije dagen heel wat inkt vloeien. Geen beter moment om de maatschappijkritiek van Matt Groening nog eens boven te halen. De geestesvader van The Simpsons zag zijn kans mooi om de draak te steken met de geheime inzage in alledaagse conversaties, en wel zo:

14-06-2013 om 22:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gert Verhulst: "Ik heb een rustig liefdesleven"

Gert Verhulst: "Ik heb een rustig liefdesleven"

http://oi41.tinypic.com/ml1icx.jpg

Gert Verhulst was gisterenavond bijzonder open en eerlijk in 'Hammertime' op Studio Brussel. Elke avond komt er een bekende Vlaming uit de kast in de studio bij Otto-Jan Ham en gisteren was het de beurt aan de Studio 100-baas. Verhulst ging geen moeilijke onderwerpen uit de weg tijdens de 25 euro-ronde, waarbij ze telkens vijf vragen krijgen die ze moeten beantwoorden.


Als de bekende Vlaming ervoor kiest om niet te antwoorden, moet hij of zij vijf euro betalen. Gert Verhulst deed dat echter niet en formuleerde telkens netjes een antwoord. De pittigste vragen waren wat het moeilijkste gesprek uit zijn leven was en hoeveel er op zijn bankrekening stond. Ook daar probeerde hij een antwoord op te geven.

"Rustig liefdesleven"
Otto-Jam Ham kon goed aannemen dat een man als Verhulst vaak moeilijke gesprekken moet voeren in de zakenwereld, maar de topman gaf meteen toe dat hij in dat soort zaken heel laf is. "Ik moet dan toch bekennen dat het moeilijkste gesprek uit de persoonlijke sfeer komt. Als je iemand moet vertellen dat je haar gaat verlaten, dan is dat zeer moeilijk, dat is voor mij verschrikkelijk moeilijk geweest", aldus een eerlijke Verhulst. "Dat achtervolgt mij wel, maar het is niet zo dat ik dat tientallen keren heb meegemaakt. Ik heb eigenlijk- in tegenstelling tot wat de mensen denken- een rustig liefdesleven gehad. Een deel daarvan heeft zich jammer genoeg in de media afgespeeld en dan krijgen de mensen de indruk dat ik een soort frivole tafelspringer ben, wat absoluut niet het geval is. Dus dat gesprek heeft een hele diepe indruk op mij nagelaten."

Geen sukkelaar
De laatste vraag- over de bankrekening- vond Verhulst een beetje een domme vraag. "Met alle respect, maar ik weet dat zelf niet. Je wilt weten hoe rijk iemand is, maar dat heeft niets te maken met wat er op je bankrekening staat. Het gaat over vermogen, alles wat een mens bezit neem ik aan. Het grootste deel van mijn kapitaal zit uiteraard in ons bedrijf, mijn persoonlijk geld op mijn rekening valt heel goed mee. Dat zijn geen gigantische bedragen. En de waarde van het bedrijf, dat kan vandaag 10 miljoen zijn of 100 miljoen, maar dat kan snel veranderen en morgen nog maar 1 miljoen of 5 miljoen zijn. Ik ben natuurlijk ook geen sukkelaar, dat zou niemand geloven, ik heb absoluut niet te klagen. Mijn ware rijkdom zal misschien ooit wel bovenkomen als Studio 100 verkocht wordt."

14-06-2013 om 22:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dublin zegt neen tegen de borsten van Rihanna

Dublin zegt neen tegen de borsten van Rihanna

http://oi39.tinypic.com/5f2kqo.jpg

We weten al langer dan vandaag dat Rihanna niet vies is van een beetje bloot. Van expliciete Instagramfoto's tot transparante topjes en halfnaakte albumhoezen, van preutsheid heeft deze popster geen kaas gegeten.

Censuur
Dat kan echter niet gezegd worden van de inwoners van Dublin, die de borsten van Rihanna op billboards censureerden met vastgeniete kledij. Het "choquerende" (?!) beeld op de promotiefoto's is afkomstig van de cover van RiRi's plaat 'Unapologetic', waarop de zangeres halfnaakt, maar allesbehalve vulgair te zien is.

Spek naar de Twitterbek
De bedekte borsten van Rihanna stonden al snel op het Twittermenu, met tweets als "Iemand heeft een jurkje geniet op de Rihannaposter. Goed gedaan, mafketel" of "Dublin zegt volmondig NEEN tegen Rihanna's borsten". Laat die transparante outfits maar thuis op 21 juni.

14-06-2013 om 22:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VIJF dumpt Véronique De Kock

VIJF dumpt Véronique De Kock

http://oi39.tinypic.com/2rmaywo.jpg

Tv-zender VIJF verbreekt na elf jaar de samenwerking met de 36-jarige Véronique De Kock. De ex-Miss België reageert erg ontgoocheld: "Na zó veel jaren van loyaliteit en dan dit? Zonder enige uitleg? Ik ben heel zwaar teleurgesteld", vertelt ze in Gazet Van Antwerpen.


Elf jaar geleden begon De Kock als omroepster bij VT4. Ze heeft er inmiddels ook acht seizoenen 'Huizenjacht' opzitten en op VIJF is ze momenteel nog altijd mee het gezicht van 'Grootse Plannen'. Maar lijkt het dus op te houden voor haar bij de Woestijnviszenders. "Mijn houdbaarheidsdatum zal verstreken zijn zeker? Ik ben 36, op mijn ouwe dag", zegt een cynische De Kock in GvA. "Voor ik mijn bevallingsverlof inzette, was de afspraak nochtans dat ik in het najaar iets zou krijgen. Nu krijg ik te horen dat ze zeer tevreden zijn over mij, maar dat er geen programma is. Euh?"

Véro's tv-carrière ging van start bij het toenmalige KanaalTWee in 1995, het jaar dat ze Miss België werd. In 2002 stapte ze over naar VT4. Vijf jaar later was ze onder meer presentatrice van 'Temptation Island'.

Gisteren vernamen we al dat Piet Huysentruyt de transfer maakt van vtm naar VIER, nadat eerder al Evy Gruyaert haar overstap van Eén naar dezelfde zender bekendmaakte. VIJF versterkte zich met Bieke Ilegems en laat Véronique De Kock, die begin april voor de tweede keer mama werd, dus gaan.

14-06-2013 om 22:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peter Goossens verlaat Njam!

Peter Goossens verlaat Njam!

http://oi43.tinypic.com/r9pfnq.jpg

Peter Goossens neemt afscheid van de kookzender Njam!. De sterrenchef wil zich volledig focussen op zijn restaurant 'Hof van Cleve' en heeft daardoor niet voldoende tijd om zich toe te leggen op Njam!. Na uitgebreid overleg met de zender nam Goossens daarom de beslissing om met zijn activiteiten voor de kookzender te stoppen.


"Mijn werk voor Njam! valt helaas niet langer te combineren met het Hof van Cleve. Met spijt in mijn hart neem ik afscheid van Njam!. Ik ben heel trots op wat we samen gerealiseerd hebben, en zal Njam! altijd een warm hart toedragen. Het is zeker niet uitgesloten dat ik in de toekomst nog iets zal doen voor de zender. Ik wens de hele ploeg van Njam! ontzettend veel succes toe in al wat ze nog gaan realiseren. Er staan nog prachtige projecten op stapel, en ik heb er alle vertrouwen in dat Njam! verder zal gaan op hetzelfde elan van de afgelopen jaren. En uiteraard blijf ik een trouwe kijker", liet Goossens weten in een persbericht.

"Peter Goossens heeft Njam! mee opgericht en groot gemaakt, we willen hem daar uitdrukkelijk voor bedanken", aldus Studio 100-baas Gert Verhulst. "Peter heeft veel betekend voor Njam! en we hebben samen hard aan de weg getimmerd. Het is zeker mede dankzij Peter dat Njam! op zo'n korte tijd is uitgegroeid tot de grootste themazender in Vlaanderen. Maar net zoals het runnen van een toprestaurant is ook het runnen van een kookzender en alle activiteiten daar rond een erg intensieve bezigheid. We hebben dan ook alle begrip voor zijn beslissing en wensen Peter het allerbeste toe."

De zender Njam! ging van start op 1 december 2010 en is overigens enkel te bekijken door mensen die digitale televisie hebben bij Telenet.

14-06-2013 om 22:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kristen-Robert: zij eist hoederecht over één van hun honden

Kristen-Robert: zij eist hoederecht over één van hun honden

http://oi39.tinypic.com/jqnvr6.jpg

Sinds de breuk met Robert Pattinson drie weken geleden mist Kristen Stewart de hondjes die ze met Robert deelde. Ze wil nu dat ze er elk eentje permanent mogen houden. Wie Bear krijgt en wie Bernie, zullen ze nog moeten uitvechten.


"Kristen vindt dat ze elk één hondje moeten houden. Ze mist die beestjes enorm, maar ze wil er ook geen ruzie over maken", aldus een bron in de Daily Star.

Robert werd onlangs gespot met beide honden in zijn pick-up. Dat was kort nadat hij al zijn spullen had opgehaald in het huis van Kristen.

In maart gingen de twee weer samenwonen, nadat Robert was teruggekeerd van filmopnames in Australië. Maar vorige maand dumpte hij Kristen omdat ze weer contact had gezocht met regisseur Rupert Sanders. Met hem had ze vorig jaar een affaire achter Roberts rug.

13-06-2013 om 22:23 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Vermist' krijgt Russische remake

'Vermist' krijgt Russische remake

http://oi41.tinypic.com/9pup9e.jpg

'Vermist' krijgt als eerste Vlaamse crimi-reeks ooit een volledige buitenlandse remake. Een Russisch productiehuis gaat 40 afleveringen maken, waarvan de eerste opnames reeds zijn gestart, meldt VIER in een persbericht.


"Op de remake-rechten voor 'Vermist' werd al een tijdje geleden een optie genomen door het Russische productiehuis. Op verzoek van de producenten en de omroep werd dit niet aangekondigd, omdat de reeks op een belangrijk concurrentieel tijdstip zal worden uitgezonden",  verklaart Peter Bouckaert van Eyeworks.

'Propavshie bez vesti'
Bedenker Philippe De Schepper: "'Vermist' heeft in Rusland de werktitel 'Propavshie bez vesti' gekregen, wat zoveel wil zeggen als Vermiste Personen. Het Russische productiehuis nam al een pilootaflevering op, die we later dan besproken hebben via Skype. Het doet veel plezier natuurlijk dat onze creatie nu te zien zal zijn in Rusland en ik ben erg blij dat de Vlaamse verhalen van 'Vermist' ook daar aanslaan. Het is langs de andere kant belangrijk dat de Russische producenten de remake volledig op hun cultuur afstemmen en in de pilootaflevering was al duidelijk dat de makers een lokale insteek toepassen op de reeks".

Eerder werd de VIER-serie al verkocht aan 92 landen, waar de reeks in de originele vorm te zien is, maar dan gedubd of ondertiteld. De opnames voor een vijfde seizoen op VIER zijn momenteel volop aan de gang en ook een zesde seizoen staat in de steigers.

13-06-2013 om 22:20 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat hebben je muis, Johnny Depp en vrouwentennis met elkaar gemeen?

Wat hebben je muis, Johnny Depp en vrouwentennis met elkaar gemeen?

http://oi40.tinypic.com/xgmek7.jpg

Ze worden alle drie vijftig dit jaar! Ze zijn bovendien in goed gezelschap met onder meer de 'I Had a Dream'-speech van Martin Luther King, The Rolling Stones en de smiley. Hierbij: een lijst met verrassende halve eeuwelingen. Het was me het jaartje wel, 1963. Barkoude winter, dat wel.


1. Beatlemania
Hoewel het nog een jaar zou duren vooraleer ze ook de Amerikaanse tienermeiden in lichterlaaie zetten, was de Beatlemania in Groot-Brittannië in 1963 al een feit. The Beatles hadden al drie nummer één hits gehad en hun debuutplaat leek wel voor altijd in de toptien te zullen kamperen.

2. Computermuis
Doug Engelhart van het onderzoeksinstituut van de Stanford universiteit vond de computermuis uit. 'Muis' leek hem een toepasselijke naam voor het houten doosje op wieltjes dat met een kabel aan een computer was verbonden.

3. Weight Watchers
Huisvrouw Jean Nidetch zat met een probleem. Ze had al elk dieet uitgeprobeerd en telkens verloor ze wel enkele kilo's maar haar eetgewoontes zorgden er telkens weer voor dat die er snel weer aanvlogen. In 1963 woog ze nog 97 kilo, waarop ze al even zwaarlijvige vriendinnen uitnodigde om het varkentje in groep te wassen. Twee jaar later was de eerste Weight Watchers club een feit. Inmiddels is het een imperium met een miljoenenomzet.

4. Johnny Depp in goed gezelschap
Vorige week rondde Johnny Depp de kaap van de halve eeuw. Michael Jordan ging hem in februari al voor. Ook Brad Pitt, Quentin Tarantino, Tori Amos, Coolio, Julian Lennon, James Hetfield en Steven Soderbergh beseffen dit jaar dat ze wellicht over de helft van hun ondermaanse bestaan zijn.

5. Smiley
Toen hij merkte dat zijn collega's bij een Amerikaanse verzekeringsmaatschappij zich hele dagen suf zaten te vervelen, ontwierp Harvey Ball in 1963 de smiley. Oorspronkelijk tekende hij enkel de glimlach. Toen cynische onverlaten zijn ontwerp omdraaiden om er een triest gezicht van te maken, voegde hij twee bolletjes voor de ogen toe.

6. The Rolling Stones
Ze kwamen eind 1962 al voor het eerst samen in Londen, maar het was pas in 1963 dat ze drummer Charlie Watts inlijfden en hun eerste single uitbrachten, een cover van Chuck Berry's 'Come On'. In dat jaar veranderden ze hun naam ook van The Rollin' Stones naar The Rolling Stones. Daarmee gingen ze in tegen een trend in de muziek waarbij de letter g verdween bij elk woord dat eindigt op 'ing'.

7. 'Blowin' in the Wind'
Dat bedoelen we dus. Bob Dylan liet voor de titel van zijn protestsong de g vallen. Dat deed hij ook met zijn nieuw album 'The Freewheelin' Bob Dylan', dat hem in 1963 wereldfaam opleverde.

8. 'Surfin' USA'
Miljoenen tieners kochten in 1963 het lijflied van de surfende medemens, ook al met een missende g. Voor dat nummer speelden The Beach Boys leentjebuur bij Chuck Berry's 'Sweet Little Sixteen'.

9. Muziekcassettes
In de jaren zestig, zeventig en nog een goed eind in de jaren tachtig was de muziekcassette de meest compacte, draagbare en tevens goedkoopste manier om je favoriete albums te beluisteren. De eerste C60-cassettes, met 30 minuten opnametijd aan elke kant, werden in 1963 door Philips geproduceerd.

10. Vrouwentennis
De Federation Cup, de competitie die we nu de Fed Cup noemen, werd in 1963 opgericht. Het eerste tornooi met vrouwen van buiten de VS en Groot-Brittannië vond ook in dat jaar plaats. Prijzengeld was er toen nog niet.

13-06-2013 om 22:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlie Sheen en Farrah Abraham plannen date

Charlie Sheen en Farrah Abraham plannen date

http://oi42.tinypic.com/idu3xc.jpg

De beruchte 'Teen Mom' Farrah Abraham heeft Charlie Sheen uitgenodigd voor een afspraakje. En de acteur ziet een date met de tienermoeder/pornoster wel zitten. Van een real-life ontmoeting is het nog niet gekomen, maar de twee zijn al sinds mei aan het sms'en.


"Je bent supergrappig", sms'te Farrah aan Charlie, in een eerste sms waarmee ze begin mei het contact legde.

"Misschien kunnen we een keer afspreken voor een playdate met onze kinderen of gewoon voor koffie", was haar voorstel. "Koffie is voor amateurs en oma's", was de reactie van Charlie, maar het idee van een ontmoeting sprak hem wel aan. "Ik zou graag afspreken!"

Een week later nodigde Farrah de 'Anger Management'-acteur uit voor een verjaardagsfeestje met nog meer pornosterren, maar Charlie kon hier helaas niet bij zijn. De twee zijn volgens TMZ, dat de hand op de sms-uitwisseling heeft weten te leggen, bezig om zo spoedig mogelijk een datum voor hun date te prikken.

13-06-2013 om 22:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steven Spielberg voorspelt einde van Amerikaanse filmindustrie

Steven Spielberg voorspelt einde van Amerikaanse filmindustrie

http://oi43.tinypic.com/1yl55x.jpg

Filmveteranen Steven Spielberg en George Lucas hebben gisteren tijdens een conferentie het einde van de filmindustrie voorspeld. Volgens de regisseurs doet de industrie zichzelf de das om, zo meldt het vakblad Hollywood Reporter.


Beide regisseurs spraken tijdens de opening van een mediacentrum aan studenten van de universiteit van Zuid-Californië (USC). Spielberg denkt dat de filmindustrie onvermijdelijk op een implosie afstevent die het hele landschap zal veranderen. "Stel dat op korte tijd verschillende peperdure producties floppen aan de box office, dan zit het spel op de wagen. Wat we dan mogen verwachten, zijn prijsverschillen aan de kassa's: voor de nieuwste 'Iron Man', bijvoorbeeld, betaal je dan 25 dollar, voor 'Lincoln' (Spielbergs jongste film, nvdr) 7 dollar".

Minder films en prijzen stijgen
Ook volgens George Lucas zijn er grote veranderingen op til. Hij ziet de filmsector meer opschuiven naar het Broadwaymodel: "Er worden dan minder films uitgebracht, ze blijven een jaar in de bioscopen en de prijzen zijn veel hoger".

Moeilijke tijden
"We leven in een tijd van grote veranderingen", zo vertelden beide regisseurs aan filmstudenten van de USC, "waar zelfs de grootste talenten het moeilijk hebben om hun films in de zalen te krijgen". Zo scheelde het volgens Spielberg geen haar of 'Lincoln' was rechtstreeks naar HBO gegaan en dus nooit in de zalen vertoond. De regisseur moest naar eigen zeggen mede-eigenaar worden van zijn filmstudio om de film in de zalen te krijgen.

Kabeltelevisie
Spielberg klaagt over de hoge promotiekosten voor films en de drang om films voor de grote massa te maken, terwijl het nichepubliek genegeerd wordt. "Tegenwoordig zie je op kabeltelevisie veel avontuurlijkere films dan in de cinema", klonk het nog.

13-06-2013 om 22:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baas AEG Live getuigt: "Michael doodde zichzelf per ongeluk"

Baas AEG Live getuigt: "Michael doodde zichzelf per ongeluk"

http://oi42.tinypic.com/nffbih.jpg

"Michael Jackson doodde zich per ongeluk", verdedigt de CEO van concertpromotor AEG Live zich in de rechtszaak van Michaels familie tegen zijn bedrijf. Hij zou dit hebben gehoord van Lionel Richies ex. Michaels geest zou het haar zo hebben opgebiecht. Aldus de muziekwebsite NME.


Het proces van Michael Jacksons familie tegen AEG Live loopt verder. De familie eist meer dan 26 miljard schade aan het bedrijf. Ze beschuldigt de promotor ervan Michaels gezondheid niet in de gaten te hebben gehouden, waardoor de King of Pop stierf. Het proces kreeg maandag een onverwachte wending toen Randy Philips, CEO van AEG Live, een bizarre verklaring aflegde tegenover het gerecht.

"Per ongeluk"
Philips zei dat een goede vriendin Brenda Richie, de ex van Lionel Richie, in gesprek kwam met de geest van Michael. De zanger zou volgens de geest zich in 2009 "per ongeluk hebben gedood". Zijn dokter Conrad Murray heeft dan ook helemaal niets misdaan. Zo meldt de krant New York Post.

"Brenda belde me om te vertellen dat ze in gesprek is geweest met Michael via een medium en met hem persoonlijk. Ze zei dat Michael haar toen zei dat zijn privédokter Murray niets te verwijten viel, omdat hij zichzelf per ongeluk had gedood", aldus Philips' getuigenis.

De rechter in Los Angeles, Yvette Palazuelos, gaf gehoor aan de

13-06-2013 om 22:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex Jennifer Lopez eist miljoenen voor sekstape

Ex Jennifer Lopez eist miljoenen voor sekstape

http://oi40.tinypic.com/flvt01.jpg

Tijdens haar huwelijksreis met haar eerste man, de Cubaan Ojani Noa, vond Jennifer Lopez het wel een goed idee hun minnespel voor de eeuwigheid vast te leggen op video. Daar denkt ze nu wellicht anders over. Noa eist immers 3,75 miljoen dollar voor de rechten op de natuurdocumentaire waarin hij per slot van rekening toch een hoofdrol speelt.


De 43-jarige J-Lo kreeg de rechter in 2011 zo ver dat hij de uitgave van de twintig minuten durende sekstape een halt toeriep. Noa en zijn vriendin Claudia Vazquez boden de video immers aan bij verscheidene pornobedrijven.

Geen akkoord
Sindsdien vechten de twee voormalige echtelieden het voor de rechter uit. Hamvraag: wie is de rechtmatige eigenaar van de tape? Vorige week leek het dat de zaak definitief beslecht was toen de twee een gezamenlijk akkoord bereikten.

Maar de zakenpartner van Noa, Ed Meyer, beklemtoont dat ze het aanbod van J-Lo niet hebben aanvaard. De som geld die ze hen biedt voor de rechten op de video, noemen ze "belachelijk".

"Wat Jennifer Lopez en haar advocaten ons aanbieden, is belachelijk. Wij eisen 3,75 miljoen dollar", laat Meyer weten aan E! News.

Noa ondertekende eerder al een document waarin hij belooft geen intieme details over zijn relatie met Lope ze zullen onthullen.

Beide partijen worden op 10 september voor de rechter verwacht om aan te tonen dat ze een akkoord over de sekstape hebben bereikt.

13-06-2013 om 21:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amanda Bynes:

Amanda Bynes: "Miley, je bent lelijk"

http://oi43.tinypic.com/2m31cup.jpg

Amanda Bynes steekt haar mening niet onder stoelen of banken. Dit keer heeft de actrice uitgehaald naar Miley Cyrus. "Jij bent lelijk", stuurde ze kortweg via Twitter naar Cyrus. Een 'bitchfight' is in de maak


Bij het bericht deelt Bynes een recente foto van haar collega. Fans van Miley springen voor haar in de bres en schrijven dat Amanda geen recht van spreken heeft, omdat ze zelf lelijk is. Maar er zijn ook volgers die Bynes foto's sturen van Miley zonder make-up. Zo willen ze duidelijk maken dat ze het eens zijn met hun idool.

Cyrus is al het zoveelste slachtoffer van Amanda. Eerder deze week noemde ze rapper Drake ook al een lelijkerd. "Ik vind Drake alleen leuk omdat hij lelijk is. Hij weet dat hij lelijk is, ik heb hem gesproken." Ook maakte ze via Twitter al ruzie met Rihanna, Jenny McCarthy en Chrissy Teigen.

13-06-2013 om 14:26 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina draagt de broek: Brads vrienden mogen niet op huwelijksfeest

Angelina draagt de broek: Brads vrienden mogen niet op huwelijksfeest

http://oi43.tinypic.com/2rhplpf.jpg

Angelinas wil is wet ten huize Jolie-Pitt. Ze heeft geweigerd om de vrienden van haar man uit te nodigen op het huwelijksfeest, dat deze zomer gepland staat. Zo staan Quentin Tarantino, Johan Hil en Philip Seymour Hoffman niet op de lijst van genodigden. Dat meldt celebwebsite Showbizspy.

"Angie wil een perfecte huwelijksdag, met perfecte gasten", laat een insider weten. "Ze staat open voor Brads vrienden, maar ze zullen niet worden uitgenodigd op het huwelijk."

Vrijspel
Angelina zou er een goede reden voor hebben."Haar wens is om het feest 'in intieme kring' te laten doorgaan, enkel met dierbare vrienden en familieleden." De naakte waarheid is echter dat ze Tarantino, Hil en Hoffman ziet als slechte invloeden voor haar toekomstige man. Brad zwijgt en geeft Angelina dan ook vrijspel omdat hij haar niet wil stressen, met alles wat er de laatste tijd gebeurde.

13-06-2013 om 00:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christoph Waltz schittert op Prada-affiche

Christoph Waltz schittert op Prada-affiche

http://oi41.tinypic.com/2wd4y05.jpg

Helaas niet Jamie Foxx noch de prachtige kop van Leonardo diCaprio verschijnt op de affiche van het modemerk Prada, wel het lichaam van de psychopatische Christoph Waltz, die bekend is van 'Django Unchained'. Dat meldt het Nederlandse modeblad Elle vandaag op zijn website.

Voor zijn nieuwe wintercampagne heeft Prada weer gekozen om sterren op zijn affiche te plaatsen. Niet alleen Christoph Waltz (Django Unchained), maar ook Ben Wishaw (Skyfall) en Erza Miller (The Perks of Being a Wallflower) vielen in de smaak. Volgens het merk is dat omwille van hun "afzonderlijke visies en stijl". Het moeten niet altijd klassieke hotties zijn, maar persoonlijkheid hebben ze in ieder geval! Vanaf volgende herfst mag je ze dan verwachten op elk reclamebord in de stad.

13-06-2013 om 00:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan plant bezoek filmfestival van Venetië

Lindsay Lohan plant bezoek filmfestival van Venetië

http://oi44.tinypic.com/2mcacjn.jpg

Lindsay wil niet eeuwig in een rehab verblijven. Ze heeft al een paar leuke feestjes gepland na haar afkicktermijn in het 'Betty Ford'-centrum. Eind augustus moet de actrice dan volledig afgekickt zijn van haar drugs- en alcoholverslaving. Volgens de Engelse roddelwebsite E! Online heeft ze het filmfestival van Venetië al in haar agenda genoteerd.

Tijdens het festival gaat de film 'The Canyons' in première en daar speelt de roodharige actrice een rol in. Het management van Lohan laat aan de website weten dat de actrice er bij aanwezig zal zijn. Een andere bron laat ook weten dat het goed gaat met Lindsay.

Het filmfestival in de Italiaanse stad begint op 28 augustus.

13-06-2013 om 00:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Silvy De Bie trots op foto's in P-magazine

Silvy De Bie trots op foto's in P-magazine

http://oi41.tinypic.com/ifwpk1.jpg

Silvy De Bie is bijzonder trots op haar foto's in het mannenblad P-magazine. Ze tweette een link met de inhoud van het blad op haar Twitteraccount. Over de foto's en het interview, die verschenen in het blad Dag allemaal, was ze echter helemaal niet te spreken.

Volgens de blonde zangeres haalt het blad "oude foto's van haar" naar boven en haalt het niets anders dan "oude koeien uit de sloot". Oordeel zelf en neem Dag allemaal bij de hand.

13-06-2013 om 00:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heeft Bieber nu Miley Cyrus aan de haak geslagen?

Heeft Bieber nu Miley Cyrus aan de haak geslagen?

http://oi42.tinypic.com/o6issw.jpg

Nu het uit is tussen Justin en Selena, staat Bieber weer op vrijersvoeten. En dat is er duidelijk aan te zien. Miley Cyrus en het tieneridool werden dit weekend samen rond twee uur in een club in Los Angeles gespot. En ze waren volgens de roddelwebsite TMZ behoorlijk aan het flirten. Hemsworth, Cyrus' verloofde, was nergens te bespeuren.


TMZ is in het bezit van foto's waarop Bieber en Cyrus samen in Beacher's Madhouse te zien zijn. Zondag laten zoals gewoonlijk populaire celebs hun gezicht zien in de club in L.A.

Miley zou als eerste aangekomen zijn in de club, waar ze meestal uitgaat. Een beetje later dook Justin op en hij liep rechtstreeks naar Miley toe. Gedurende wel vijftien minuten stonden de twee luid te lachen en te flirten. Een beetje later liepen ze samen naar buiten. Het is nog onduidelijk waar ze naartoe gingen.

Volgens de website werd Bieber op zaterdag, net voor het feestje, gespot in de buurt van Mileys huis. Miley en Bieber zijn al jaren vrienden, maar het lijkt dat er nu meer aan de hand is tussen die twee.

13-06-2013 om 00:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye ontkent vreemdgaan: "Dit slaat nergens op"

Kanye ontkent vreemdgaan: "Dit slaat nergens op"

http://oi41.tinypic.com/2nl8is6.jpg

Er klopt volgens Kanye West niets van het verhaal van model Leyla Ghobadi. De Canadese beweert dat zij het bed met de rapper heeft gedeeld. Kanye denkt dat de 24-jarige Leyla op publiciteit uit is.


"De meest recente aanval op Kanye West en zijn familie slaat nergens op", verklaart een woordvoerder tegenover TMZ. "Dit is een opzichtige poging van een verward persoon, iemand die duidelijk aandacht wil."

Het model vertelde 'Star Magazine' dat zij tweemaal sex met Kanye had, terwijl hij al een relatie met Kim Kardashian had. De tweede keer zou zijn geweest nadat Kim zwanger raakte.

Ze beweerde dat Kanye haar zei dat hij alleen iets met Kim begonnen was om zijn carrière een duwtje in de rug te geven. Woordvoerders van Kim Kardashian ontkenden het gerucht eerder al.

13-06-2013 om 00:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sterren stromen toe voor huwelijk Tamara Ecclestone

Sterren stromen toe voor huwelijk Tamara Ecclestone

http://oi39.tinypic.com/2wggd5c.jpg

De ene na de andere beroemdheid wordt in het zuiden van Frankrijk gespot. Onder meer Paris Hilton en topmodel Rosie Huntington-Whiteley zouden op de gastenlijst staan voor het huwelijk van Tamara Ecclestone, de dochter van Formule 1-baas Bernie.


Rosie werd al bij een Frans zwembad gefotografeerd, samen met haar vriend Jason Statham. Ook de Britse prinses Beatrice wordt bij het huwelijk verwacht, samen met haar zusje Eugenie en moeder Sarah Ferguson. Beatrice en haar vriend Dave Clark zijn volgens 'People' al een paar dagen in Zuid-Frankrijk. Samen met Ashton Kutcher en Mila Kunis lag het stel dit weekend aan het strand bij Saint-Tropez.

Ook het podium op het huwelijksfeest wordt naar verluidt verrijkt door wereldsterren. Onder meer Sir Elton John, Lionel Richie en dj Mark Ronson zouden optreden. Dat doen ze overigens niet voor niets: voor Elton John alleen zou al meer dan een miljoen euro betaald zijn.

De 28-jarige Tamara trouwt met Jay Rutland. De twee verloofden zich in februari, een maand na hun eerste ontmoeting.

11-06-2013 om 21:47 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dronken Heidi Klum ruziet met vriend

Dronken Heidi Klum ruziet met vriend

http://oi43.tinypic.com/311rsw6.jpg

Een glas te veel leidt al eens tot een ruzie, en dat is voor Heidi Klum niet anders. Wat een gezellig dinertje moest worden met lief Martin Kristen en een vriend, werd een ruzie die ermee eindigde dat Heidi het restaurant uitstormde.


Zondagavond 9 juni waren Heidi en Martin aan het dineren in het restaurant The Spotted Pig. Er ontstond een ruzie, die volgens ooggetuigen snel escaleerde. Na een uur geruzie, verliet Heidi alleen het restaurant.

"Ze strompelde het restaurant uit, en ging een eindje lopen. Ze probeerde een taxi aan te houden maar slaagde daar niet in. Uiteindelijk ging ze terug naar het restaurant, maar ze weigerde naar het tafeltje te gaan waar Martin op haar zat te wachten.

Ze bleef staan bij de deur, zichtbaar ontdaan. Martin ging uiteindelijk naar haar toe, en nog wat verhitte woorden te hebben gewisseld besloot hij dan zelf te vertrekken. Hij kreeg wel snel een taxi te pakken."

11-06-2013 om 21:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Khloé Kardashian vermagert 11 kilo

Khloé Kardashian vermagert 11 kilo

http://oi39.tinypic.com/67sb2h.jpg

Terwijl haar zus Kim worstelt met de zwangerschapskilo's is Khloé Kardashian flink afgevallen. De grootste en jongste der Kardashians was ook altijd al de zwaarste, maar sinds kort komt ze zichtbaar slanker voor de dag. 11 kilo raakte ze kwijt, vertelde ze aan de show 'Watch What Happens Live'.


Khloé's geheim? "Standvastigheid en routine. Ik sport op z'n minst vier dagen per week. Ik eet gezonder en matiger. Ik eet natuurlijk wel, ik hou van eten, maar ik beperk de porties. Een lifestyleverandering dus."

De verandering werpt duidelijk haar vruchten af: Khloé is slanker en showt haar nieuwe lijn met graagte. Afgelopen weekend bij de lancering van Kardashian Beauty bijvoorbeeld. Ze trok een strakke, witte jurk aan die niet vergevingsgezind is voor ongewenste vetrolletjes. Maar Khloé doorstond de test en liet enkel een slank lichaam zien.

11-06-2013 om 21:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Guy Van Sande: "Ontslag uit 'Zone Stad' kost me jaren van mijn leven"

Guy Van Sande: "Ontslag uit 'Zone Stad' kost me jaren van mijn leven"

http://oi40.tinypic.com/qxuglw.jpg

Guy Van Sande zegt in Dag Allemaal uitgeput te zijn door zijn 'Zone Stad'-ontslag en de pijnlijke nasleep. "Ik voel me enorm hard gekwetst, en dat zie je. Ik lijk wel 20 jaar ouder. Ik ben op", stel de acteur. "Eind deze maand ga ik met m'n vriendin Tineke naar Marrakech, op retraite. Het zal nodig zijn!".


Het abrupte einde bij 'Zone Stad' en het 'verraad' van z'n collega's hebben hun tol geëist. Bij de makers van de populaire vtm-reeks klinkt het intussen: "Wij hebben correct gehandeld met Guy".

Vorige week raakte bekend dat de collega's van Van Sande op zijn ontslag hadden aangestuurd. Hun beweegredenen: de ster van de reeks zou vaak te laat of in bedenkelijke toestand op de set verschijnen, driftbuien hebben en zich hautain gedragen. Dat leidde tot het meest ophefmakende televisieontslag van de afgelopen vijf jaar.

11-06-2013 om 21:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heeft prins Filip nu ook recht op 834 euro kinderbijslag?

Heeft prins Filip nu ook recht op 834 euro kinderbijslag?

http://oi42.tinypic.com/zxl1fl.jpg

De partijen van de institutionele meerderheid lijken tijdens de discussies over de hervorming van de koninklijke dotaties een element over het hoofd gezien te hebben, namelijk dat de leden van de koninklijke familie mogelijk toegang moeten krijgen tot kinderbijslag en sociale zekerheid. Dat meldt Sudpresse.


Volgens het akkoord dat bereikt werd in het Uitvoeringscomité voor de Staatshervorming (Comori), bestaan de koninklijke dotaties voortaan uit twee delen: één deel "vergoeding", en een ander deel "werkings- en personeelskosten". Daarnaast moeten de leden van de koninklijke familie ook btw en accijnzen betalen.

Deze veranderingen doen volgens Sudpresse vermoeden dat de leden van de koninklijke familie toegang zouden kunnen hebben tot kinderbijslag en sociale zekerheid. Dat is momenteel nog niet het geval, omdat de dotaties niet worden gelijkgesteld met loon.

CdH-senator Francis Delpérée bevestigt dat het onderwerp niet werd besproken in de Comori. "Ik zeg al tien jaar dat de prestaties van de leden van de koninklijke familie moeten worden beschouwd als vergoede arbeid. Het lijkt me dan ook gewettigd, dat als we hen behandelen als normale Belgen, zij recht hebben op sociale voordelen aangezien zijn belastingen zullen betalen."

De kinderbijslag voor de vier kinderen van prins Filip zou 834,60 euro bedragen.

11-06-2013 om 21:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Evy Gruyaert stapt over naar VIER

Evy Gruyaert stapt over naar VIER

http://oi41.tinypic.com/n2oq9t.jpg

Eén-gezicht Evy Gruyaert maakt de overstap naar de zender VIER. Dat hebben de persdiensten van VIER en de VRT samen bekendgemaakt.


Evy wordt in het najaar het gezicht van de nieuwe spelshow 'De val van 1 miljoen', de Vlaamse versie van 'The Million Pound Drop'.  Het is de eerste keer dat VIER ook in het weekend uitpakt met Vlaamse programma's.

'De val van 1 miljoen' wordt een liveprogramma "vol empathie, spontaniteit en warme emoties", zegt programmadirecteur Liesbet Vrieleman. Wekelijks krijgen verschillende kandidaten 1 miljoen euro cash geld in handen. Acht meerkeuzevragen scheiden de deelnemers van hun geld.

Andere programma's
Evy zal ook meewerken aan andere en nieuwe VIER-programma's. "VIER staat nog in de steigers en er is nog veel stof op de werf. Maar ik zie de contouren van een prachtige nieuwe zender met veel gedreven mensen opduiken. Daar wil ik met veel plezier mijn schouders mee onderzetten", zegt Evy in het persbericht.

11-06-2013 om 21:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Grapje aan de basis van liefdesbreuk Josje"

"Grapje aan de basis van liefdesbreuk Josje"

http://oi43.tinypic.com/f1ikk5.jpg

"De relatie tussen Johnny de Mol en Josje Huisman is gestrand omdat zij enkel het vermoeden had dat hij vreemd gegaan was. Ze dacht dat hij haar bedrogen had tijdens de opnameperiode van zijn programma 'Waar is de mol?, maar daar blijkt uiteindelijk niets van aan. Daardoor was de vertrouwensband wel doorbroken." Dat zegt de Nederlandse presentator Albert Verlinde na een gesprek met kennissen uit hun kring.

De druppel was naar verluidt een opmerking van ex-voetballer en sportjournalist Johan Derksen. "Ik ben de enige met wie Johnny tijdens de opnames van 'Waar is de mol?' niet mee naar bed geweest is", grapte hij. Vanaf dat moment is het blijkbaar misgegaan.

Ook de managers van beide hoofdrolspelers ontkennen dat er sprake was van overspel. De K3-zangeres laat nog weten dat ze voorlopig geen beroemde vriend meer wil.

11-06-2013 om 21:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amanda Bynes krijgt platencontract aangeboden

Amanda Bynes krijgt platencontract aangeboden

http://oi44.tinypic.com/a3pfv4.jpg

Een grote platenmaatschappij heeft de getroebleerde Amanda Bynes een platencontract aangeboden. De blonde zangeres die onlangs in het nieuws kwam omdat ze woedend was op een blad dat 'oude' foto's van haar had gebruikt, heeft al langer laten blijken dat ze graag haar eigen nummers wil opnemen. Die unieke kans krijgt ze nu, zo laat celebwebsite RadarOnline weten.


Chinga Chang Records wil graag met de 27-jarige actrice samenwerken. Ze verwachten dat Bynes uiteindelijk ook in zal stemmen met de deal. "Het feit dat Amanda een hiphopartiest wil worden, maakt dat het label Chinga Chang Records voor haar de beste optie is'', aldus een bron bij de platenmaatschappij. 

Amanda Bynes zit niet om werk verlegen, want ze kreeg onlangs via Twitter ook al een aanbieding van het erotische blad Playboy om voor een dag een programma te presenteren op de Amerikaanse radiozender van het populaire naaktblad. Dat belooft!

11-06-2013 om 19:34 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
10-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.M.I.A. mag zoontje niet meenemen naar Londen

M.I.A. mag zoontje niet meenemen naar Londen

http://oi43.tinypic.com/2woezhu.jpg

Het valt niet echt mee voor zangeres M.I.A., want ze mag haar babyzoontje niet meenemen naar Londen. Hiervoor klaagt ze de staat New York aan. De staat zou volgens haar essentiële mensenrechten aan zijn laars lappen.


Omdat de vader van haar zoontje, Ben Bronfman zou zijn veroordeeld, mag M.I.A. haar baby niet meenemen naar haar geboorteland Engeland. Uit ongenoegen is de zangeres naar een rechter in New York gestapt om het probleem aan te kaarten, zo meldt celebwebsite TMZ. Het zou volgens de rechter neerkomen op kinderontvoering en zo in strijd zijn met de Conventie van Den Haag.

Bovendien wil de vader van het kind niet dat ze naar Londen gaat. Daarom heeft ook hij een rechtszaak aangespannen. Hij wil verhinderen dat zijn voormalige vriendin het land uitgaat met hun zoon. Ben Bronfman vindt het onterecht dat zij met hun kind vertrekt naar de andere kant van de Oceaan. Het koppel verbrak vorig jaar hun verloving.

10-06-2013 om 23:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Jokertje speelt in nieuwe realityreeks"

"Jokertje speelt in nieuwe realityreeks"

http://oi42.tinypic.com/hrjvcw.jpg

Jokertje, de blonde Den Haagse celeb die te zien was in realityreeks 'Oh Oh Cherso', zal zo goed als zeker opnieuw te zien zijn in een nieuw realityprogramma op de Nederlandse zender RTL5. Hoewel hij een televisiecarrière niet zag zitten, ziet het er toch naar uit dat Jokertje een heuse ster begint te worden. RTL5 zou meerdere programma's voor hem hebben klaarliggen.


De Nederlandse zender heeft het idee om Jokertje te volgens tijdens een studie aan de Universiteit van Cambridge in Engeland. Jokertje, die eerder te zien was in de realityreeksen 'Oh Oh Cherso' en 'Jokertjes Jawoord' zou naar eigen zeggen een nieuwe reeks wel zien zitten. "In mijn middelbare schooltijd deed ik Oh Oh Cherso, tijdens mijn hogeschoolperiode zat ik in Las Vegas voor mijn huwelijk. Ik sluit mijn opleiding af met nog een nieuwe reeks", vertelt hij aan Omroep West.

Robert Minderhoud, zoals Jokertje echt heet, studeert momenteel Facility Management.

10-06-2013 om 23:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Playboy wil Kim Kardashian na bevallingskilo's

Playboy wil Kim Kardashian na bevallingskilo's

http://oi41.tinypic.com/300tpxj.jpg

In 2007 stond ze al eens in volle glorie in het blootblad, en nu biedt Playboy Kim Kardashian ruim één miljoen dollar om hetzelfde te doen eens ze haar zwangerschapskilootjes heeft kwijtgespeeld.


Begin volgende maand moet KK bevallen van haar eerste kind met rapper Kanye West. Bij Playboy menen ze dat de 'post baby' blootfoto's een enorme verkoop zouden kennen.

Volgens een insider wil Playboy kosten noch moeite sparen om Kim te overtuigen. Hoewel, smeken gaan ze nu ook weer niet doen. "Playboy ziet het als een eer in het blad te mogen staan, dus ze gaan het haar ook niet blijven vragen".

Kim en Kanye hebben onlangs een bod van drie miljoen dollar afgeslagen voor de eerste foto's van hun baby.

In een interview in 2010 zei Kim dat ze spijt had van haar blootreportage in Playboy drie jaar eerder. Ze zei dat ze het had gedaan omdat haar moeder-manager Kris Kenner haar daartoe had aangespoord.

"Ze vragen je misschien nooit meer. Niemand kent je. Doe het en je zal prachtige foto's hebben om naar te kijken als je zo oud bent als ik", zei haar moeder toen.

Kim en Kanye hebben volgens geruchten bijna een miljoen dollar uitgegeven voor de geboorte van hun kind. Zo zouden ze een gigantische suite hebben geboekt in het Cedars-Sinai ziekenhuis in Los Angeles. Die suite kost 4.000 dollar per dag. Daarmee geven ze Beyoncé en Jay-Z het nakijken. Die huurden bij de geboorte van hun dochter een suite aan 3.200 dollar per dag.

10-06-2013 om 23:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hooverphonic neemt nieuwe plaat op in Frankrijk

Hooverphonic neemt nieuwe plaat op in Frankrijk

http://oi44.tinypic.com/eq3t5j.jpg

Na opnames in Gentbrugge, neemt Hooverphonic zijn plaat op in Frankrijk. De band is ook nu weer in het huis van een fan getrokken om er nieuwe muziek op te nemen. Het idyllische huis in Rachecourt-Suzémont zorgt voor zowel een schitterend decor als inspiratiebron.


Fans van de band konden via Facebook foto's van hun woning insturen. De huizen met de charmantste looks en omgeving kregen de eer om als decor te dienen voor de opnames van het nieuwe album. 

Hooverphonic bracht de winnaars op de hoogte en trok vorige week maandag, 3 juni, in bij de eerste fan. Zo liet de website van de band weten. Op Twitter postte ze alvast een paar gezellige kiekjes van de tweede woning waarvoor ze vielen. 

10-06-2013 om 22:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Prins Harry redde me van gaybashing"

"Prins Harry redde me van gaybashing"

http://oi39.tinypic.com/2re5chu.jpg

Iets heldhaftiger dan dit kan prins Harry niet doen: een soldaat redden van homofoob geweld. Een homoseksuele soldaat, James Wharton, heeft zijn ervaringen in het Britse leger neergepend in zijn boek 'Out of The Army'. Eén van de verhalen die hij erin vertelt gaat over hoe prins Harry hem redt uit de handen van zes soldaten die de man dreigden hem "in elkaar te slaan".


Soldaat James Wharton beschreef de prins als "zijn reddende engel". Tijdens de erge gebeurtenis dacht James "dat hij door de infanterie zou worden vermoord." Dat berichtte de krant Mail gisteren.

Harry loste het probleem op door te gaan praten met een van de officieren, die hij goed kende, en door tegen de zes 'homohatende' soldaten te zeggen dat ze het "moesten afbollen". Net daarna werden de twee mannen de beste vrienden. "Ik zal hem eeuwig dankbaar zijn. Ik zal nooit vergeten wat er is gebeurd", vertelde James.

In het boek verklaarde de soldaat dat hij alles over zijn liefdesleven opbiechtte aan de Britse prins. Ook vertelde hij hem dat hij gehoord had dat Harry en zijn broer in het homocircuit als echte iconen worden gezien.

10-06-2013 om 22:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus schudt met het kontje

Miley Cyrus schudt met het kontje

http://oi41.tinypic.com/2433l9y.jpg

Dat ze een heus fuifbeest is, verklaarde Miley Cyrus enkele dagen geleden nog. Geen wonder dus dat de Amerikaanse actrice dit weekend helemaal uit haar dak ging tijdens een optreden van rapper Juicy J in Los Angeles. Door haar kontje alle mogelijke richtingen uit te draaien, schudde ze haar brave Disney-imago letterlijk van zich af.

Ook Juicy J was in de wolken over de prestatie van zijn stomende verrassingsact. "Miley Cyrus 'twerkte' op het podium! Het publiek werd helemaal gek! Vorige nacht was onvergetelijk", schreef hij op Twitter.

Voor wie niet bekend is met het fenomeen 'twerken': meer dan wat provocerend dansen houdt dat begrip niet in, al ligt de klemtoon wel duidelijk op wiebelende heupen. De twintigjarige ster uit 'Hannah Montana' gaf eerder ook al een staaltje van haar kunnen in een eenhoornpak.

10-06-2013 om 22:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze sterren wonen nog bij hun ouders

Deze sterren wonen nog bij hun ouders

http://oi39.tinypic.com/331koc7.jpg

Ben je al oud genoeg om op je eigen beentjes te staan maar je geraak je niet weg van 'hotel mama'? Dan ben je zeker niet alleen. Ook enkele wereldberoemde sterren lijken er immers maar niet in te slagen om de deur van het ouderlijke huis voorgoed achter zich dicht te trekken. Geld (of eerder het gebrek eraan) speelt in hun geval nochtans geen rol.


Bradley Cooper
Acteur Bradley Cooper mag in de films van 'The Hangover' dan wel de stoere vent uithangen, in werkelijkheid woont hij nog steeds bij zijn mama Gloria. Sinds zijn vader stierf in 2011 besloot de 38-jarige acteur om zijn verantwoordelijkheid op te nemen en zijn moeder gezelschap te houden.

"Begrijp me niet verkeerd, het is niet altijd zonder complicaties. Het is niet dat mijn moeder in de gastenkamer slaapt. Nee, ze woont in de kamer vlak naast mij", zei Cooper hierover aan Details magazine.

Jennifer Lawrence
Amper 22 jaar is ze en toch heeft Jennifer Lawrence al een Oscar op haar naam staan dankzij haar rol in 'Silver Linings Playbook'. Niet dat het beeldje de actrice zelfstandiger maakt.

"Ik voel me nog niet klaar om alleen te gaan wonen. Ik mag dan wel het geld hebben, ik ben gewoon nog niet volwassen genoeg", aldus Lawrence in Vanity Fair.

Taylor Lautner
In de Twilight-films woont Taylor Lautner nog steeds bij zijn vader en ook in het echte leven blijft de 21-jarige acteur vasthangen aan zijn gezin met wie hij samen in Los Angeles woont.

Leuk weetje: Lautner slaapt zelfs nog steeds in dezelfde kamer als toen hij elf was.

Demi Lovato
In X Factor mocht Demi Lovato dan wel al in het jurystoeltje zetelen, om op haar eigen benen te staan is de zangeres nog niet klaar. Of beter gezegd: vooral haar omgeving denkt dat de 20-jarige niet klaar is. Zo werd bij Lovato in 2010 een bipolaire stoornis vastgesteld. Dokters raadden haar toen aan om het best in een stabiele omgeving te blijven wonen. Samen met haar familie woont ze in Sherman Oaks, Californië.

Nadal
Verder blijven ook Selena Gomez en Snooki trouw aan het ouderlijke huis. En jawel, ook Rafael Nadal (27), die vandaag voor de achtste keer Roland Garros kan winnen, blijft ondanks zijn serieus gevulde spaarpot liever bij zijn familie wonen in Spanje.

10-06-2013 om 19:27 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
09-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jonge Belg wint bronzen medaille op studentenoscars

Jonge Belg wint bronzen medaille op studentenoscars

http://oi42.tinypic.com/50lbp2.jpg

Wouter Bouvijn, een student van de filmschool RITS, heeft zaterdagavond (lokale tijd) in Los Angeles een bronzen medaille gehaald op de Student Academy Awards. Zijn film 'Tweesprong' behaalde die onderscheiding in de categorie beste buitenlandse film, zo is bekendgemaakt op de website van de Academy Awards.


Bouvijn was zelf in LA aanwezig om, als eerste Vlaamse filmstudent ooit, de bronzen medaille in ontvangst te nemen, zo blijkt ook uit een mededeling van het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF). Aan de award is een prijs van 2.000 dollar (1.500 euro) verbonden.

De film 'Tweesprong' vertelt het verhaal van twee broers die voor een moeilijke keuze komen te staan wanneer hun vader sterft aan een erfelijke ziekte. Enkele weken geleden was al bekendgemaakt dat Bouvijn met die prent een van de drie eindlaureaten van de studentenoscars was. Nu werd dus bekendgemaakt dat hij de derde plaats binnenhaalde.

Bouvijn moest het afleggen tegen 'Parvaneh' van de Zwitserse Talkhon Hamzavi (zilver) en 'Miss Todd' van de Britse Kristina Yee (goud). Het is daarmee overigens voor de eerste keer dat een animatiefilm een studentenoscar binnenhaalt in de categorie beste buitenlandse film.

5 categorieën
Op de Student Academy Awards worden medailles uitgereikt in vijf verschillende categoriëen (naast buitenlandse film ook alternatief, animatie, documentaire en fictie). De prijs bestaat al sinds 1973 en werd in het verleden onder meer gewonnen door Spike Lee, John Lasseter (medeoprichter van Pixar), Trey Parker (South Park) en Robert Zemeckis (onder andere 'Back to the Future' en 'Forrest Gump').

In 1981, 1982 en 1986 vielen al studenten van INSAS, de Franstalige filmschool in Brussel, in de prijzen. Onder hen ook Jaco Van Dormael.

09-06-2013 om 22:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Octomom verdacht van fraude

Octomom verdacht van fraude

http://oi40.tinypic.com/sb5wr7.jpg

Octomom lijkt weer eens flink in de problemen te zitten. Fraude-onderzoekers hebben rekeningen, afschriften en andere financiële documenten van de moeder van veertien in beslag genomen tijdens een huiszoeking. Er zijn aanwijzingen dat ze belastinggeld heeft gepikt, zo schrijft TMZ.


Bij de afdeling fraudepreventie in Los Angeles kwam een tip binnen dat Nadya Suleman in 2012 een uitkering ontving, terwijl ze in dat jaar 200.000 dollar winst maakte. Inspecteurs gingen daarop zowel in Octomoms huis als in het kantoor van haar manager op onderzoek uit.

Octo en haar kroost krijgen een uitkering als de freelance stripper en pornoster minder dan 119.000 dollar verdient in een jaar. Maar er zijn volgens de entertainmentwebsite bewijzen dat ze veel meer verdiende en nog steeds geholpen werd door de overheid. Als dat klopt, kan Octomom een celstraf krijgen van drie jaar.

09-06-2013 om 22:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bar Refaeli bij urinoir: heeft topmodel iets uit te leggen?

Bar Refaeli bij urinoir: heeft topmodel iets uit te leggen?

http://oi40.tinypic.com/b7jlus.jpg

Hoewel Bar Refaeli haar volgers op Twitter en Instagram meestal trakteert op ultrasexy, glamoureuze kiekjes, gooide het Israëlische topmodel het onlangs over een heel andere boeg. Zo koos ze een mannentoilet als locatie voor haar laatste 'fotoshoot'. Op het kiekje zien we hoe Refaeli klaarstaat om haar behoefte te doen in een urinoir. Heeft het topmodel iets uit te leggen?


Neen hoor, fans van Refaeli moeten zich absoluut geen zorgen maken: het topmodel is en blijft 100 procent vrouw. Wel wil ze via deze weg de aandacht vestigen op transseksualiteit en dit in het kader van de Tel Aviv Pride Week. "Homoseksuelen, lesbiennes, biseksuelen, transseksuelen, ALLEMAAL GELIJK", luidde haar boodschap.

Zoals we van Refaeli gewoon zijn, had ze ook voor het kiekje in het toilet een stijlvolle outfit aangetrokken. Haar blauwe blazer combineerde ze met een korte, blauwe short, zodat haar lange, gebruinde benen met alle aandacht konden gaan lopen. Kwestie van ze nog wat extra te verlengen, koos de 28-jarige blondine voor een paar hoge sandalen. Haar lange lokken hield ze netjes bij mekaar in een hoge paardenstaart.

09-06-2013 om 22:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Mayer en Katy Perry weer samen gespot

John Mayer en Katy Perry weer samen gespot

http://oi43.tinypic.com/wk352r.jpg

Ex-geliefden Katy Perry en John Mayer zijn alweer samen gezien. Dit keer waren het bronnen van het Amerikaanse weekblad 'People' die de twee samen spotten, naar verluidt tijdens een etentje.


Katy, John en hun vrienden werden weggestopt in een hoekje van het restaurant in West-Hollywood waar obers en beveiligers een oogje in het zeil hielden. De groep bleef tot na middernacht zitten.

Eerder fluisterden bronnen E! News in dat de twee genieten van hun 'ongedwongen' relatie. Ze zouden zelfs de nacht samen hebben doorgebracht.

Kort na de meest recente breuk in maart zei John nog in de talkshow van Ellen DeGeneres dat hij zonder Katy gelukkiger was. Op de vraag of de twee voorgoed uit elkaar waren antwoordde hij: "Correct."

09-06-2013 om 22:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kiefer Sutherland was een vervelende '24'-collega"

"Kiefer Sutherland was een vervelende '24'-collega"

http://oi41.tinypic.com/fbzzh2.jpg

Kiefer Sutherland stelde zich niet bepaald flexibel op tijdens de opnames van de populaire serie 24. Dat heeft Shohreh Aghdashloo, een actrice uit de serie, uit de doeken gedaan in haar nieuwe boek.


Volgens Aghdashloo, die ook te zien was in NCIS, House en ER, wilde Sutherland haar uit de serie hebben omdat haar karakter te populair werd. De actrice speelde terorrist Dina Araz.

"Ik vond het fantastisch om deel uit te maken van de cast van '24', maar werken met Kiefer was zelfs een uitdaging voor mij. En ik kan bijna met iedereen goed opschieten", schrijft ze volgens de New York Post.

Toen Dina Araz werd vermoord in '24' moest dat buiten beeld blijven, zodat de mogelijkheid open bleef dat de actrice weer zou kunnen terugkeren in de show. "Maar ik wist diep in mijn hart dat Kiefer daarmee niet zou instemmen. Hij wilde me daar niet. En daarmee was de kous af."

09-06-2013 om 22:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Jackson na poging tot zelfmoord: "Ik wil leven!"

Paris Jackson na poging tot zelfmoord: "Ik wil leven!"

http://oi39.tinypic.com/2zxqa9z.jpg

Volgens de Jacksons wilde de radeloze Paris niet echt een einde maken aan haar leven. Dat zou ze gezegd hebben toen ze woensdag naar het ziekenhuis werd gebracht. Het was veeleer een wanhoopskreet, omdat ze haar overleden papa Michael enorm mist.


Een familielid heeft tegen New York Post gezegd dat het geen zelfmoordpoging was, maar een schreeuw om aandacht van een 15-jarige die dolgraag een normale opvoeding wil. "Ik wil leven", zou ze om zich heen schoppend tegen een verpleegster hebben uitgeschreeuwd, nadat ze zichzelf in haar polsen had gesneden en een flinke dosis pijnstillers had genomen. "Ik wil alleen niet hier leven. Ik wou dat mijn vader hier was."

Het anonieme familielid wuift de verhalen weg dat de dochter van Michael Jackson een afscheidsbriefje zou hebben achtergelaten. Hij bevestigt wel dat Paris zichzelf al eerder had gesneden. "We weten ervan en hebben de problemen aangekaart. Maar het was geen vleesmes, zoals in de media wordt beweerd. Het was een gewoon keukenmes", klinkt het.

Rechtszaak
Volgens de New York Post is het huis van de Jacksons waar Paris woont geen veilige plek voor het meisje. Ze levert er constant strijd met haar tante Janet en voogd en oma, Katherine Jackson. Die zou veel weg zijn, vooral vanwege de rechtszaak die de familie heeft aangespannen tegen concertpromotor AEG Live, waarbij Paris een belangrijke getuige is. "Er is weinig begeleiding van volwassenen", weet de bron.

09-06-2013 om 22:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filmmakers gaan door het vuur voor Paris Jackson

Filmmakers gaan door het vuur voor Paris Jackson

http://oi42.tinypic.com/2yjwtpj.jpg

Ondanks dat Paris Jackson door een moeilijke periode gaat, hoeft ze niet te vrezen voor haar nog op te starten filmcarrière. De producenten van haar eerste film doen "alles wat nodig is" om de beginnende actrice erbij te houden.


Paris regelde samen met oma Katherine een rol in de film 'Lundon's Bridge and the Three Keys'. De producenten zijn volgens entertainmentsite TMZ volledig op de hoogte van de zelfmoordpoging die de dochter van Michael Jackson afgelopen week ondernam en de psychiatrische behandeling die ze ondergaat.

De torenhoge verzekeringspremie die daar waarschijnlijk mee gepaard gaat, leidt volgens hen niet tot problemen. "We zijn bereid om een flinke som geld te betalen voor een nieuwe polis", laat een bron weten. "Gelukkig hebben we een groot budget."

Paris zal de komende zes maanden niet nodig zijn op de set. Dat geeft de 15-jarige volgens de Hollywoodproducenten genoeg tijd om haar leven weer op het spoor te krijgen.

08-06-2013 om 20:34 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Depp zet zelf tatoeages met mes

Johnny Depp zet zelf tatoeages met mes

http://oi41.tinypic.com/2pynxw9.jpg

Acteur Johnny Depp speelt met zijn eigen gezondheid door zelf tatoeages te zetten. Hij gebruikt hiervoor een eigen mes. De acteur heeft minstens 15 tatoeages, waaronder drie vierkanten en het cijfer 3 op zijn handen.

"Mijn huid is een dagboek, elke tattoo betekent iets. Of je deze nu zelf tekent met een mes of dit door een professional laat zetten, dat verandert niets aan de betekenis", aldus de acteur aan de Britse tabloid The Sun.

08-06-2013 om 20:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Snooki heeft minirokjes afgezworen

Snooki heeft minirokjes afgezworen

http://oi41.tinypic.com/2aj05j.jpg

De ster uit de realityreeks 'Jersey Shore' is zich anders gaan kleden en draagt geen korte rokjes meer tot ver boven de knieën. Maar 'high fashion' wil Snooki haar nieuwe kledingstijl niet noemen. De realityster blijft zichzelf, liet ze de entertainmentsite E! Online weten.


Nadat Nicole Polizzi moeder werd van Lorenzo en 20 kilo vermagerde, besloot ze dat ook haar kledingkast toe was aan vernieuwing. Weg met de diepe decolletés dus. "Mijn kledingstijl is zeker veranderd", vertelt de realityster. "Ik draag geen korte jurkjes meer."

Dat betekent niet dat Snooki nu in couture te bewonderen is. "Ik ben absoluut niet chique", geeft ze toe. "Ik koop mijn kleding nog steeds bij dezelfde winkels, maar er hangt geen uitgaanskledij meer in mijn kast. Ik ben nu meer van: de ene dag stijlvol, de andere dag gangster, dan weer bohemien. Ik probeer alle looks uit."

08-06-2013 om 20:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het geheim van Lady Gaga's nieuwe slanke lijn: spinning

Het geheim van Lady Gaga's nieuwe slanke lijn: spinning

http://oi42.tinypic.com/2v964o1.jpg

Lady Gaga kreeg haar slanke lijn terug door te spinnen. Ze neemt haar twee gele fietsen overal mee naartoe, dat schrijft de entertainmentsite E! Online.


De website spotte de 27-jarige zangeres eerder deze week in Mexico tijdens een vakantie. Daar showde ze haar afgetrainde lijf in bikini. Een bron vertelde E! Online dat Gaga intensieve spinninglessen volgt. Fotograaf Terry Richardson postte zelfs een foto van Gaga en hemzelf op hun fietsen.

Na een tijd afwezig te zijn geweest vanwege een operatie aan haar heup, is Lady Gaga weer helemaal terug. Ze moest onder het mes vanwege een scheur in haar rechterheup die ze opliep tijdens een concert. Wanneer ze haar tour Born This Way Ball voortzet is niet bekend.

08-06-2013 om 20:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Prins Filip: "Het leven kan mooier zijn op je vijftigste"

"Prins Filip: "Het leven kan mooier zijn op je vijftigste"

http://oi42.tinypic.com/2zex9n8.jpg

"Het leven kan mooier zijn als je vijftig bent dan als je twintig bent, vooral als het intens wordt beleefd." Dat verklaarde prins Filip gisteravond tijdens een onderhoud met de pers, aan het eind van zijn economische missie in Californië.


Prins Filip bracht in Californië onder meer een bezoek aan de universiteit van Stanford, waar hij ooit nog heeft gestudeerd. "Ik hield van die periode en van het land, waar er zo veel enthousiasme was. Ik ben natuurlijk een beetje nostalgisch. Dat is normaal, want ik ben nu 53 jaar oud, terwijl ik toen nog maar 23 was", aldus prins Filip. "Maar het leven kan mooier zijn als je vijftig bent dan als je twintig bent, vooral als het intens wordt beleefd."

"Elisabeth krijgt normale opvoeding"
De prins liet ook weten dat hij "een jonge vader wil blijven" voor zijn kinderen. Hij benadrukte ook dat dochter Elisabeth een normale opvoeding krijgt. "Het is een fantastisch meisje dat voor haar leeftijd al een sterke persoonlijkheid heeft", vervolgde de trotse prins.

Filip was ook blij met het succes van de economische missie aan de Amerikaanse westkust. "Het was eens te meer erg geslaagd. We zijn in groten getale gekomen, met onze talenten. Ik ben trots al deze ondernemers te zien die ons begeleid hebben. Toen ik mijn vader opvolgde, was het mijn droom om een cultuur van export in te stellen. Vandaag zijn de economische missies een platform geworden die de bedrijven helpen, sector per sector, cluster per cluster."

Twitter
De prins antwoordde zonder voorbehoud op vragen over de economische missie of over zijn familie, maar weigerde in te gaan op vragen over enkele gevoelige onderwerpen. Hij legde dan ook geen verklaringen af over een eventuele troonsafstand van Albert II of over de koninklijke dotatie.

Ten slotte had hij het nog over Twitter, nadat er vorige maand sprake was van een mogelijke eerste tweet van de kroonprins. "Twitter is een zeer interessant communicatiemiddel dat, momenteel nog geen deel uitmaakt van de filosofie van het koninklijk huis. Maar op een dag zal dat wel het geval zijn."

08-06-2013 om 20:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweedse prinses Madeleine getrouwd met Amerikaanse bankier

Zweedse prinses Madeleine getrouwd met Amerikaanse bankier

http://oi42.tinypic.com/2uix3br.jpg

Prinses Madeleine (30) van Zweden en de Amerikaanse bankier Chris O'Neill (38) zijn getrouwd. In de Slotkerk van het Koninklijk Paleis in Stockholm legden ze vandaag beiden in hun moedertaal de huwelijksbeloften af. Madeleine is de jongste van de drie koningskinderen en bezet de vierde plaats in de troonopvolging. Onder de 400 gasten bevonden zich naast de Zweedse koninklijke familie ook gekroonde hoofden uit heel Europa en Japan.


Madeleine is de jongste van de drie koningskinderen en bezet de vierde plaats in de troonopvolging. Madeleine en O'Neill wonen al twee jaar samen in New York. Vorig jaar maakten ze hun verloving bekend. Naast koning Carl XVI Gustav en koningin Silvia was ook de moeder van de bruidegom, Eva Maria O'Neill, aanwezig. Madeleine droeg een kleed van Valentino met lange sleep.

Op de tocht van het paar in de open koets door het zomers warme Stockholm verwacht het hof tussen de 100.000 en 200.000 toeschouwers. In dezelfde koets hadden ook de ouders van Madeleine bij hun huwelijk in 1976 en haar oudere zus, kroonprinses Victoria met prins Daniel in 2010, de kijklustigen toegewuifd.

De publieke belangstelling aan het ook protocollair bescheiden feest is duidelijk kleiner dan drie jaar geleden bij Victoria. Het avondfeest op kasteel Drottningholm aan het Malärmeer vindt zonder de aanwezigheid van de media plaats.

08-06-2013 om 20:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé knijpt ertussenuit met Blue Ivy

Beyoncé knijpt ertussenuit met Blue Ivy

http://oi42.tinypic.com/m9ops0.jpg

Beyoncé neemt even pauze van haar The Mrs. Carter Show World Tour. Ze maakt van de gelegenheid gebruik om met dochter Blue Ivy in de jacuzzi te duiken. De foto's deelt de zangeres met fans op haar website.

Op de foto ligt de eenjarige Blue Ivy dicht tegen haar moeder aan. Volgens Amerikaanse media is het gezin, inclusief Jay-Z, op vakantie op een tropisch eiland. Beyoncé postte ook foto's van het luxueuze zwembad en van een fietsritje over het eiland, gehuld in een witte jurk en zonder make-up op.

De 31-jarige zangeres neemt nog snel wat rust voordat ze begint aan de rest van de tournee die haar door de Verenigde Staten leidt. Eind juni trapt ze af in Los Angeles, daarna volgen nog 22 steden.

08-06-2013 om 20:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selena Gomez heeft Bieber voorgoed aan de deur gezet

"Selena Gomez heeft Bieber voorgoed aan de deur gezet"

http://oi42.tinypic.com/2ryq3vl.jpg

Selena Gomez heeft het hoofdstuk Justin Bieber helemaal afgesloten. De zangeres heeft volgens de entertainmentsite RadarOnline tegen vrienden gezegd dat de breuk nu echt definitief is.

Vorige week leek het er op dat de twee het nog een keer gingen proberen. "Maar Justin zit in een neerwaartse spiraal", aldus een bron dichtbij Selena. "Heel even dacht ze dat ze hem kon redden, vandaar die laatste verzoening. Maar ze is hem en zijn kinderachtige gedrag nu echt beu."

"Selena is zelf ook geen engeltje. Maar Justin is niet het type jongen die ze nu nodig heeft. Ze heeft eindelijk naar advies geluisterd van haar vrienden en ze gaat nu verder met haar leven", besluit de vriend.

08-06-2013 om 18:38 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Matt Damon gaat verdikken"

"Matt Damon gaat verdikken"

http://oi44.tinypic.com/2u8yzog.jpg

De tijd dat Matt Damon als die goed afgetrainde nerd te zien was in 'Good Will Hunting' is voorbij, want hij gaat verdikken. Voor zijn rol in 'Doughnut Friendly' zal de acteur niet meer op elke calorie letten die hij naar binnen speelt. Bye, bye mooi lichaam...


"De laatste twee jaar heeft Matt letterlijk op alles gelet dat hij maar in zijn mond stak. Aan zijn maten heeft hij verteld dat hij het beu is om altijd op dieet te staan. Hij was op zoek gegaan naar een filmproject waarin hij niet meer op elke calorie hoefde te letten." En als dat niet lukte, had hij wel een ander plan. "Dan zou hij een filmbreak inlassen, hij meende het echt."

De 42-jarige acteur en Oscarwinnaar moest op een streng diet voor zijn Liberace in de biografische film 'Behind the Candelabra' en de sciencefictionthriller 'Elysium' die verwacht wordt. "Elke dag ging Matt meer dan vijf kilomter lopen op het strand, bracht uren door in de fitness, at een berg tonijn, kip en amandelen." Matt was het kotsbeu om gezond te eten. 

Matt wil niet meer de hete hunk zijn. Hij wil veel liever lui in de zetel blijven en dagelijks donuts eten. Eén woord: on-ge-lo-fe-lijk!

08-06-2013 om 01:43 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liam Hemsworth zet zich aan het tweeten (maar volgt hij Miley Cyrus?)

Liam Hemsworth zet zich aan het tweeten (maar volgt hij Miley Cyrus?)

http://oi44.tinypic.com/4zxcfc.jpg

Deze woensdag heeft Liam Hemsworth de Twitterkolonie vervoegd en onmiddellijk al twee tweets gepost, een snelle groet aan zijn fans en een reclameboodschap om zijn 'Team Liam' te vervolledigen. Hij is blijkbaar van mening veranderd tegenover de microblogsite, zit Miley daar voor iets tussen?


De 23-jarige 'Hunger Games'-ster begon dezelfde dag 13 mensen te volgen, en jawel hoor, zijn verloofde Miley Cyrus zit erbij. De beslissing om zich in te schrijven op de microblogsite Twitter bewijst niet alleen dat alles pico bello in orde is ten huize Hemsworth-Cyrus, het geeft ook aan dat de Australische hunk van mening is veranderd tegenover de site.

Afkeer voor Twitter
In oktober 2009, niet lang nadat Liam de 16 jaar oude Miley begon te daten, kondigde Miley aan dat ze Twitter moest verlaten omdat haar verloofde haar dat had gevraagd. "FYI Liam heeft niet eens een Twitteraccount en hij eist dat IK mijn account verwijder", tweette ze. Daar was ze duidelijk niet zo gelukkig mee, want één jaar en een half later besloot ze om dat account opnieuw te openen.

Reclameposts
Liams eerste tweets doen uitschijnen dat hij zijn twitteraccount, dat al meer dan 89.000 volgers heeft, vooral voor reclamedoeleinden zal gebruiken. Maar persoonlijke tweets zal je er hoe dan ook op te zien krijgen. Samen met zijn Miley volgt hij namelijk wijlen Jeff Buckley, Pink Floyd en surfer Kelly Slater.

Twitter én trailer nieuwe film
Deze week was een week vol verrassingen van Liams kant. Niet alleen deed hij een account open op Twitter, ook de trailer van zijn nieuwe film 'Paranoia' werd losgelaten op het grote publiek. In de film is de hunk te zien naast Hollywoodsterren Harrison Ford, Gary Oldman en Amber Heard, die zijn liefje speelt in de actiethriller. Als daar niets meer van komt...

08-06-2013 om 01:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jim Carrey verkoopt villa voor 13,4 miljoen

Jim Carrey verkoopt villa voor 13,4 miljoen

http://oi41.tinypic.com/33m4kxs.jpg

Acteur Jim Carrey heeft zijn huis in Malibu eindelijk verkocht. De villa stond bijna een jaar te koop, maar uiteindelijk heeft hij er een bedrag van 13,4 miljoen dollar (ruim 10 miljoen euro) voor gekregen.


Het huis telt vijf slaapkamers, vijf badkamers, een open keuken, een groot terras en een uitzicht op zee. De woning heeft veel grote ramen, waardoor de nieuwe eigenaar nog beter van het uitzicht kan genieten. Carrey kocht de woning in 2002 voor 9,75 miljoen dollar (bijna 7,4 miljoen euro).

08-06-2013 om 01:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga is weer in topconditie

Lady Gaga is weer in topconditie

http://oi39.tinypic.com/2zsb1w0.jpg

Lady Gaga is weer helemaal in back! Begin dit jaar doken er foto's van haar op waarop ze ruim 15 kilo was aangekomen. Die kilootjes is ze nu weer helemaal kwijtgespeeld. Eerder deze week lag de 27-jarige zangeres namelijk in bikini op het strand van Mexico te zonnen.


Toen fotografen haar op foto probeerden vast te leggen, lachte ze in de richting van de camera. Ze zag er duidelijk gelukkig uit en genoot met volle teugen van de Mexicaanse zon. Gaga is duidelijk klaar voor de spotlights.

Eerder dit jaar moest ze haar 'Born This Way Ball'-tournee voortijdig stilleggen op advies van de dokter. Ze nam toen zes maanden vrij. Op Twitter verklaarde ze dat ze chronische pijn had in haar heup en dat medische hulp zocht omdat ze er al maanden mee kampte. Ze negeerde liever de pijn dan haar fans teleur te stellen. Wat een moedige dame!

Dol op Italiaans!
Lady Gaga gaf in een interview toe dat ze dol is op de Italiaanse kost uit het restaurant van haar vader. Het zou haar een paar kilootjes meer hebben opgeleverd, maar dat vond ze helemaal niet erg. "Het is zo ontzettend lekker. Ik kom zeker vijf kilo aan, elke keer ik bij mijn vader op bezoek ben geweest. Ik voel me daar niet slecht over, geen seconde, maar ik moet wel dringend een nieuw evenwicht opzoeken."

08-06-2013 om 01:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Jackson: "Niemand begrijpt me zoals mijn vader"

Paris Jackson: "Niemand begrijpt me zoals mijn vader"

http://oi43.tinypic.com/2zyit83.jpg

Voordat Paris Jackson een zelfmoordpoging ondernam, had ze een flinke ruzie met met haar familie. "Ik wilde dat mijn vader hier was. Hij begrijpt me", zou ze hebben geroepen. Michael Jackson en zijn dochter hadden een heel close relatie en het lijkt erop dat het gemis het jonge meisje teveel is geworden.


De moeder van Michael is de voogd van zijn kinderen. Paris zou de laatste tijd weer in contact zijn gekomen met haar biologische moeder Debby Rowe. Geen van beide moeders zou echter de 15-jarige Paris haar "eigen leventje laten leiden".

Paris mocht niet naar een concert van Marilyn Manson en ze mocht niet op het internet. Toen ze naar haar kamer werd gestuurd, sloegen de stoppen door. De familie was al bezorgd om haar wisselende buien en tekenen van zelfverminking. En het meisje had het al behoorlijk moeilijk na de dood van haar vader.

De puberdochter van Michael liet weten dat het voelt alsof "niemand in haar familie haar nog begrijpt en dat ze zich alleen en geisoleerd voelt". Dinsdag zou ze gezegd hebben dat haar "vader haar beter kende dat iemand anders en dat hij wist hoe het was om in de spotlights op te groeien". Zonder hem voelt ze zich verlaten.

08-06-2013 om 01:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marco Borsato schaaft dag en nacht aan nieuw album

Marco Borsato schaaft dag en nacht aan nieuw album

http://oi44.tinypic.com/20ixngw.jpg

Dat niets goed genoeg is, weten we al langer van bepaalde artiesten, bij Marco Borsato is dat net zo. Hij zit momenteel dag en nacht in een studio om zijn nieuwe plaat in te blikken. Tegen november wil hij een eerste nieuwe single uitbrengen.


Het is altijd moeilijk om jezelf als artiest te overtreffen. Zeker als je jezelf altijd wil heruitvinden. "De maatstaf, goed is niet goed genoeg", zegt hij in de Veronica-studio in het Nederlandse Naarden. Marco Borsato was er op gesprek omdat hij maar liefst 14 keer op de eerste plaats stond in de hitlijst van de Nederlandse radiozender. Geen enkele andere Nederlandse artiest heeft hem dat al nagedaan.

Alleen The Beatles overtreffen hem met 16 nummer 1-hits. "Dat is zeker een eer", zegt de zanger fier over zijn records. "Voor een artiest is de Top 40 heel belangrijk. Het is vaak de eerste lijst waarnaar je uitkijkt, een eerste erkenning."

Meer levenservaring
Marco Borsato maakte zijn eerste nummer 1-hit met 'Dromen zijn bedrog' in het jaar 1994 en wil zonder meer dat succes evenaren. Hij lichtte al een tipje van de sluier over zijn nieuwe album door te zeggen dat hij meer nadruk zal leggen op de tekst. "Het is te vroeg om over de inhoud van het album te praten, maar als je rijper wordt en meer levenservaring krijgt, dan is er aan onderwerpen en inspiratie geen gebrek." We zouden haast het omgekeerde durven denken.

Vernieuwing
"We proberen al 23 jaar vernieuwende muziek te maken", zegt hij door te verwijzen naar zijn samenwerking met componist en tekstschrijver John Ewbank, die hij omschrijft als "een vloeiende substantie". Wat moeten we ons daarbij voorstellen, Marco?

08-06-2013 om 01:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Alba: "Ik ben geen fan van Ikea-meubelen"

Jessica Alba: "Ik ben geen fan van Ikea-meubelen"

http://oi40.tinypic.com/jukg0g.jpg

Actrice Jessica Alba en haar man, producer Cash Warren, zijn geen fan van Ikeameubelen, maar lappen liever tweedehandsmeubilair op. Dat verklaart de actrice aan het blad Domaine. Speciaal voor het Amerikaanse onlineblad zet ze de deuren van haar ecologisch huis in Beverly Hills wagenwijd open.


De moeder van twee kinderen is de oprichtster van het merk 'The Honest Company' dat milieuvriendelijke woon- en kinderproducten maakt. Haar missie is om authenticiteit te omarmen en ze heeft dat ook toegepast bij de inrichting van haar huis. "Spullen die massaal worden geproduceerd, geven niet hetzelfde gevoel dat oudere spullen zouden hebben. Ik vind het verhaal erachter ook interessant" vertelt de actrice. Met deze stelling geeft ze toe dat ze Ikeameubelen liever niet aankoopt omwille van het gebrek aan charme.

Een passie voor meubels
De ladenkast van haar dochtertje Haven komt van een rommelmarkt. Het meisje heeft het kastje zelf geverfd. In het interview komt ook duidelijk naar voor dat gifvrij meubilair prioriteit is voor de familie. Zo zijn er in de woonkamer kussens te vinden met gifvrije vulling. "Het is echt een passie van mij en ik denk ook dat er vraag naar is. Het is een hobby maar ik zou het erg leuk vinden om een lijn op te zetten met meubilair."

07-06-2013 om 01:46 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit jaar geen bikini's bij Miss World-verkiezing

Dit jaar geen bikini's bij Miss World-verkiezing

http://oi39.tinypic.com/21o3nzr.jpg

De verkiezing van Miss World zal dit jaar wat in mineur verlopen: het traditionele hoogtepunt, het paraderen in bikini, valt immers weg.


De plaats van de bikini wordt ingenomen door "kleren die de Indonesische culturele en religieuze waarden weerspiegelen", zei een woordvoerder van de organisatie. Miss World vindt dit jaar in Indonesië plaats, op 28 september. Het besluit werd genomen om de moslimbevolking van het land -de grootste moslimstaat ter wereld- niet voor de borst te stoten.

In plaats van in bikini zullen de zowat 130 kandidates voor het kroontje hun charmes moeten etaleren in de traditionele sarong of wikkelrok.

Ongeveer 90 procent van de zowat 240 miljoen Indonesiërs is moslim. Een klein percentage daarvan houdt er radicale ideeën op na. Die fundamentalisten zorgden er een jaar geleden voor dat een  uitverkocht concert van popdiva Lady Gaga moest afgelast worden omdat haar show te "pornografisch" was.

07-06-2013 om 01:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus: "Ik ben een fuifbeest en werk hard"

Miley Cyrus: "Ik ben een fuifbeest en werk hard"

http://oi42.tinypic.com/34sj97o.jpg

Om het beeld over zichzelf ietwat recht te trekken, zegt Miley Cyrus aan het Amerikaanse MTV nieuws dat ze een fuifbeest is, maar dat ze ook wel hard werkt. Mensen staan niet stil bij haar drukke leventje en hebben geen idee over wie zij eigenlijk is.


"Mensen denken dat ik niet van ophouden weet en dat ik net zoals in de song 'Can't Stop' een vet fuifbeest ben", zei ze. "En dat ben ik ook, maar ik ben tegelijkertijd ook de hardst werkende persoon die je kent."

"Het is vanzelfsprekend dat mensen me zullen herinneren als Hannah Montana uit de serie, maar zij is niet wie ik echt ben." Toch hoopt Cyrus dat mensen haar stilletjes aan beginnen te kennen.

"Het kan me niet schelen"
"Het is één grote misvatting hoe mensen mij zien... eigenlijk kennen mensen me niet." En het doet er niet toe wat mensen over haar denken meent ze. "Het mooiste dat ik ooit heb gehoord is, 'Ik houd van hoe jij kunt zeggen dat het je allemaal niet kan schelen.' Het enige wat ik wil doen is muziek maken voor mezelf. Ik houd ervan en steek er positieve energie in. Zo ben ik zeker dat het iets goeds wordt."  

07-06-2013 om 01:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twitteraccount van Jamie Oliver gehackt

Twitteraccount van Jamie Oliver gehackt

http://oi44.tinypic.com/vg7hqa.jpg

Het twitteraccount van Jamie Oliver is deze ochtend gehackt. Dat laat de populaire Engelse kok weten aan zijn volgers. "Wow, sorry jongens. Het ziet ernaar uit dat ik gehackt ben."


Deze ochtend verschenen er plots berichtjes op zijn account met een link naar een pagina waar tips werden gegeven om af te vallen. "Sorry dat jullie daar nu allemaal naar hebben gekeken", benadrukt Oliver. Zijn fans kunnen wel lachen om de berichten die hij inmiddels heeft verwijderd.

"Hè shit, ik wilde net een paar kilo kwijt", laat een volger weten. "Maar wees eerlijk, je kan ook best wat gewicht verliezen", reageert een ander.

07-06-2013 om 01:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Radio 2 wil rond de tafel met Vlaamse artiesten

Radio 2 wil rond de tafel met Vlaamse artiesten

http://oi39.tinypic.com/n4y6qh.jpg

"Muziek van bij ons, ook schlagermuziek, maakt integraal deel uit van het DNA van Radio 2 en is deel van de opdracht." Dat meldt de VRT vandaag naar aanleiding van de actie van enkele Vlaamse artiesten, die niet meer willen opdraven in uitzendingen van Radio 2 omdat die zender hun muziek zou weigeren te draaien.


De openbare omroep heeft VLAPO, de belangenvereniging van Vlaamse Podiumartiesten, uitgenodigd voor een gesprek in de hoop een verfijnd actieplan rond Vlaamse populaire muziek te kunnen opstellen.

De commotie ontstond nadat Dirk Somers het schlagergenre bestempelde als "niche". "Deze uitspraak was ongenuanceerd en is niet de algemene visie van Radio 2 en de VRT", zegt VRT in een communiqué.

VLAPO adviseert artiesten die niet gedraaid worden op Radio 2 om te passen voor optredens van de zender. De belangenvereniging vraagt bovendien dat VRT een nieuwe radiozender opzet, die wel schlagermuziek speelt, aangezien die muziek volgens haar niet meer voorkomt in het huidige Radio 2-aanbod.

De muzieksamenstellers van Radio 2 streven naar een breed en gevarieerd aanbod "van bij ons" en de zender organiseert ook evenementen, zoals de Radio 2 Zomerhit, waar alle Vlaamse genres aan bod komen, zegt de VRT. Volgens de beheersovereenkomst is Radio 2 een breed en groot familienet, in Vlaanderen verankerd en met een uitgesproken Nederlandstalig muziekprofiel. Dertig procent van de muziek moet Nederlandstalig zijn.

Tijdens een open gesprek, dat volgende week zal plaatsvinden, zal de VRT de opmerkingen van VLAPO van naderbij bekijken, "in de hoop daaruit een verfijnd actieplan rond Vlaamse populaire muziek te kunnen laten volgen".

07-06-2013 om 01:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber plant ruimtereis

Justin Bieber plant ruimtereis

http://oi44.tinypic.com/14c7bcz.jpg

Justin Bieber wil zichzelf de ruimte laten inschieten. Dat is toch wat de 19-jarige zanger en zijn manager Scooter Braun samen plannen te doen. Het kadert in een programma georganiseerd door Sir Richard Branson.


Sir Richard maakte de deelname van de twee officieel bekend via Twitter. "Goed om te horen dat Justin Bieber en Scooter Braun zich bij de toekomstige astronauten hebben gevoegd. Gefeliciteerd, ik zie jullie daarboven!"

Daily Mail schrijft dat ze de laatste celebs zijn die meegaan in een trip naar de ruimte. Onder meer acteurs Ashton Kutcher en Leonardo DiCaprio hebben 250.000 dollar (190.000 euro) neergelegd om als eerste de fameuze reizen te maken. Wanneer de reis precies zal doorgaan is nog onbekend.

07-06-2013 om 01:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Conrad Murray wil Paris Jacksons dokter zijn

Conrad Murray wil Paris Jacksons dokter zijn

http://oi42.tinypic.com/4t7fj9.jpg

Niemand minder dan dokter Conrad Murray wil Paris Jackson helpen uitzoeken wat haar dwarszit. De voormalige en veroordeelde lijfarts van overleden Michael Jackson heeft nu zijn dochter een audiobericht gestuurd waar Amerikaanse celebwebsite TMZ de hand op heeft weten te leggen. Wat is die duivelse dokter toch van plan?


In de gesproken boodschap probeert Murray de dochter van de voormalige King of Pop te overtuigen om haar te laten behandelen bij hem. Ze werd eerder deze week na een zelfmoordpoging opgenomen in een ziekenhuis. "Ik weet niet of ik iets kan doen om de pijn te verzachten, maar ik sta klaar voor je", zegt de veroordeelde dokter in de bizarre tape. Hij gebruikt ook de titel van één van Michaels gevoelige nummers 'You are Not Alone'.

Schreeuw om aandacht
Volgens website TMZ gelooft de politie niet dat de 15-jarige Paris daadwerkelijk de intentie had een einde aan haar leven te maken. "Ze schreeuwde om aandacht", zegt een officiële bron van de lokale politie. Paris zou volgens TMZ zelf de zelfmoordlijn hebben gebeld. Dat zou het bewijs zijn dat ze gered wilde worden. Ze was ook nog bij bewustzijn toen de ambulance arriveerde.

07-06-2013 om 01:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's John Lennon en Yoko Ono tentoongesteld in Oostendse Fort Napoleon

Foto's John Lennon en Yoko Ono tentoongesteld in Oostendse Fort Napoleon

http://oi41.tinypic.com/aep9ua.jpg

Foto's van iconen John Lennon en Yoko Ono vormen de blikvangers op de fototentoonstelling van muziekfotografen in het Oostendse Fort Napoleon deze zomer. De stad Oostende meldt dat er werken te zien zullen zijn van celebfotografen Bob Gruen en Anton Coene.


Het wordt de eerste keer dat Gruen tentoonstelt in België. De Amerikaanse fotograaf (1945) begon zijn carrière aan het eind van de jaren '60 toen hij door Ike & Tina Turner werd gevraagd mee te gaan op tournee. Daarna trok hij rond met onder meer The Clash, The Rolling Stones, The Ramones en David Bowie. Zijn beroemdste foto's zijn echter die van John Lennon en Yoko Ono, die hij maakte tijdens hun verblijf in New York.

Ook beloftevolle talent Anton Coene uit Gent krijgt een plaats in het fort. Hij legde onder meer Trixie Whitley, Black Box Revelation en The Van Jets al vast op de gevoelige plaat. Vorig jaar was hij ook de eerste winnaar van de Jazz Bilzen Award voor rock- en popfotografie.

Deze tentoonstelling volgt de expositie op rond overleden Storm Thorgerson, de hoesontwerper van onder meer Pink Floyd, Led Zeppelin, The Mars Volta en het Belgische Goose. De foto's zijn te zien van 26 juni tot 15 september in Fort Napoleon.

06-06-2013 om 10:48 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
05-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karl Lagerfeld: "Adele zou me dankbaar moeten zijn dat ik haar dik noemde"

Karl Lagerfeld: "Adele zou me dankbaar moeten zijn dat ik haar dik noemde"

http://oi44.tinypic.com/2uj2urp.jpg

Blijkbaar moet Adele (25) modeontwerper Karl Lagerfeld dankbaar zijn dat hij haar vorig jaar een 'fatty' noemde. De 79-jarige Lagerfeld liet zonder schroom weten dat ze baat heeft gehad bij zijn opmerking. "Na die commentaar verloor ze acht kilo, dus ik denk dat die 'harde' boodschap niet slecht was. Ik heb echter nooit gezegd dat ze dik was, ik heb alleen gezegd dat ze een beetje mollig was."

Ja, mollig, is wel hét woord dat iedereen over zichzelf zou willen horen. Not.

05-06-2013 om 22:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Whitney Houston tot buren: "Jullie zijn de stront onder onze schoenen"

Dochter Whitney Houston tot buren: "Jullie zijn de stront onder onze schoenen"

http://oi40.tinypic.com/2467sqo.jpg

Bobby Kristina Brown, de dochter van Whitney Houston, heeft geen dak meer boven haar hoofd. Ze moet met haar vriend Nick Gordon haar appartement in Georgia verlaten na klachten van de buren. Volgens TMZ hadden die al tien keer naar de politie gestapt wegens geluidsoverlast.

Bobby Kristina liet echter nog een 'afscheidscadeau' voor de klagers achter, in de vorm van een haatbrief. "Bedankt. Jullie zijn de stront onder onze schoenen", klonk het daarin. "Jullie zijn een verschrikkelijk stel en dat zullen jullie altijd blijven. Jullie konden er niet tegen dat er zo'n mooi koppel met meer succes boven jullie woonde. Ik hoop dat jullie onschuldige baby niet het slachtoffer wordt van jullie ellende." Waar het stel nu zal wonen, is onduidelijk.

05-06-2013 om 22:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams bereidt wereldtournee voor in Brussel

Robbie Williams bereidt wereldtournee voor in Brussel

http://oi44.tinypic.com/fut3dk.jpg

Robbie Williams repeteert deze week in ons land. De Britse zanger bereidt zo zijn wereldtournee voor, die draait rond zijn negende album 'Take The Crown'. Dat meldt Het Laatste Nieuws.


De 'Robster' verblijft de hele week in Brussel, waar hij repeteert in Paleis 5 van Brussels Expo. De reden daarvoor is simpel: het is gewoonweg een van de weinige indoorlocaties in Europa waar Williams terechtkan met zijn indrukwekkende megaproductie.

De pers mocht vandaag een kijkje gaan nemen naar de repetities, die het voormalig lid van Take That relaxed afwerkte in een joggingpak. Op het programma stonden 'Bodies' en 'Come Undone'.

De 'Take The Crown Stadium Tour' start op 18 juni in Manchester, en brengt Williams op zaterdag 3 augustus ook naar het Koning Boudewijnstadion in Brussel. Voor dat optreden zijn nog steeds tickets beschikbaar via Live Nation.

05-06-2013 om 22:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cara Delevinge en Rihanna bezegelen vriendschap met tatoeage

Cara Delevinge en Rihanna bezegelen vriendschap met tatoeage

http://oi41.tinypic.com/2prxnkl.jpg

Er is niets boven een authentieke tatoeage om de vriendschap te bezegelen, zo denken Rihanna (25) en Cara Delevingne (20) althans. De beste vriendinnen gaan zelfs nog een stapje verder door de inkttekening zelf bij elkaar te zetten.


Cara en Rihanna willen duidelijk een stapje verder dan enkel hetzelfde hotelbed delen en elkaar 'liefje' noemen. Met een beetje hulp van legendarische New Yorkse artiest Bang Bang, zal het duo een tatoeage ontwerpen en die op elkaar laten zetten. "De meisjes houden van de idee elkaar een tatoe cadeau te doen", zei een insider aan de celebwebsite Daily Star.

"Riri gaf Bang Bang er zelf eentje vorig jaar. Je kan wel zeggen dat ze een pro is. Bang Bang heeft nu aan Cara geleerd hoe ze het moet doen. Hij heeft zelfs aangeboden om erop toe te zien hoe de meisjes elkaar met inkt bewerken."

Hebreeuws teken
De meisjes willen elk een Hebreeuws teken laten zetten. "Net zoals Harry Styles en David Beckham. Dat is in de mode en veel gemakkelijker dan bijvoorbeeld een foto." Toen Cara en Riri onlangs naar New York trokken, zette Cara haar eerste tatoeage, namelijk een leeuw op haar wijsvinger.

Riri heeft Cara blijkbaar kunnen overtuigen om er nog eentje te zetten en wel één om hun intense vriendschap te bezegelen.

05-06-2013 om 22:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Doutzen Kroes heeft mooiste billen in string"

"Doutzen Kroes heeft mooiste billen in string"

http://oi40.tinypic.com/1y7fi8.jpg

De perfecte billen in een string behoren toe aan Nederlandse topmodel Doutzen Kroes. Bovendien wint het mini-onderbroekje aan populariteit bij onze noorderburen. Dit blijkt uit onderzoek van beautyplatform Style Today.


Volgens het platform wint de string alsmaar meer aan populariteit. Voor het onderzoek werden ruim 1205 Nederlandse vrouwen ondervraagd. 25 procent van de ondervraagden noemt zich fan terwijl 15 procent liever de hipster draagt, een kledingstuk waarbij de billen grotendeels worden bedekt. Niet alleen vrouwen mochten deelnemen aan het onderzoek, ook 983 mannen stelden zich kandidaat. Van de mannen ziet ruim 22 procent vrouwen liever in een string.

"Mooiste billen in string"
De prijs voor wie de mooiste billen heeft in string, ging naar het Nederlandse topmodel Doutzen Kroes. Het is niet de eerste keer dat de schoonheid een prijs in ontvangst mag nemen. Onlangs werd ze benoemd tot 'Mooiste model van Nederland'. Wie het rijtje van de mooiste billen in string mag afmaken zijn Sylvie van der Vaart en Yolanthe Sneijder-Cabau.

05-06-2013 om 22:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Michael Jackson overleeft zelfmoordpoging

Dochter Michael Jackson overleeft zelfmoordpoging

http://oi41.tinypic.com/52zx28.jpg

Paris Jackson is met spoed naar het ziekenhuis gebracht na een zelfmoordpoging. Volgens TMZ werd de tienerster met een ambulance opgehaald bij het huis van haar oma in Calabasas in Californië. Ze is met snijwonden in haar pols naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis gebracht, maar maakt het naar omstandigheden goed.


Het alarmtelefoontje kwam om half twee 's nachts binnen bij 911. De 15-jarige dochter van Michael Jackson had gisteravond al cryptische tweets gepost. "Ik vraag me af waarom tranen zout zijn", twitterde ze. Of nog: "Yesterday, all my troubles seemed so far away. Now it looks as though they're here to stay."

Haar biologische moeder Debbie Rowe bevestigde intussen dat haar dochter geprobeerd heeft een einde aan haar leven te maken. "Ze heeft veel aan haar hoofd de laatste tijd", is het enige wat ze kwijt wil.

"Niet eerste keer"
"We stellen de warme belangstelling voor Paris zeer op prijs, maar willen ook de privacy van de familie respecteren", reageerde haar advocaat. Volgens een anonieme bron is het niet de eerste keer dat Paris in haar pols heeft gesneden.

'Entertainment Tonight' voegt er nog aan toe dat Paris in alle staten was omdat ze niet naar het concert van Marilyn Manson mocht. De rocker treedt donderdag op met Alice Cooper.

Paris' vader Michael overleed op 25 juni 2009. De popster stierf aan een dodelijke dosis propofol, een anesthesiemiddel.

05-06-2013 om 22:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hans Otten (42) wordt opnieuw papa

Hans Otten (42) wordt opnieuw papa

http://oi40.tinypic.com/2rqoh8h.jpg

Hans Otten wordt begin november opnieuw vader. Dat bevestigt de mediafiguur vandaag zelf in de krant Het Laatste Nieuws.


Otten is samen met echtgenote Colette Van Remortel, met wie hij een jaar geleden in het huwelijksbootje stapte, in de wolken met het babynieuws.

"We zijn buiten de gevarenzone, dus ik wil met veel plezier bevestigen dat we opnieuw een kind verwachten", sprak Otten die momenteel werkt voor het productiehuis Eyeworks. "De zwangerschap verloopt voorspoedig en uiteraard zijn we heel erg blij."

Voor Colette is het haar eerste kindje. Hans heeft al twee kinderen met zijn ex Kristl Strubbe, Estée (13) en Merlijn (10).

Daarnaast heeft hij volgens Dag Allemaal ook een buitenechtelijk kind. Otten is al negen jaar samen met de 33-jarige Colette.

05-06-2013 om 20:12 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
04-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Partner 'missmaker' Ignace Crombé: "Gelukkiger met grotere borsten"

Partner 'missmaker' Ignace Crombé: "Gelukkiger met grotere borsten"

http://oi44.tinypic.com/j0iu6v.jpg

Trisha, de 30-jarige zangeres en vriendin van de 56-jarige zelfverklaarde 'missmaker' Ignace Crombé, staat deze week in badpak op de cover van Story. Een jaar geleden schonk ze Crombé een dochter en bij Story vonden ze dat voldoende reden om haar in badpak op het strand van Blankenberge te droppen voor een fotoshoot. In het begeleidende gesprek onthult Trisha dat ze haar neus niet zou ophalen voor wat plastische chirurgie. Ignace is zelfs bereid daarvoor in de buidel te tasten.


"Momenteel ben ik nog niet toe aan plastische chirurgie, maar ik heb daar zeker geen problemen mee. Missschien laat ik ooit een ooglidcorrectie doen. Mijn oogleden beginnen nu al een klein beetje te hangen", onthult Trisha. Maar de reporter van Story heeft zijn huiswerk gemaakt en weet dat ze een vollere boezem zou willen.

Geen zotte kosten
Trisha bevestigt: "Ooit wil ik een borstvergroting laten doen. Twee maten meer, dat zou me écht gelukkiger maken. Een vollere boezem is gewoon mooier. En Ignace zou er ook niets op tegen hebben. Maar voorlopig houdt de kostprijs me tegen. Ook al is het een cadeau van Ignace, ik wil niet dat hij daar zo veel geld aan uitgeeeft".

04-06-2013 om 14:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijgezelle zus Minogue wil nog een kindje

Vrijgezelle zus Minogue wil nog een kindje

http://oi39.tinypic.com/2nkqcci.jpg

Dannii Minogue heeft onthuld dat ze graag een tweede kindje wil. De vrijgezelle moeder weet alleen niet hoe ze dat aan moet pakken. "Ik kan niet gewoon met mijn vingers knippen om het te laten gebeuren. Ik blijf me maar afvragen hoe ik dit in hemelsnaam moet doen", vertelt ze in het Britse blad Grazia.


De zangeres heeft met haar ex Kris Smith een zoontje, Ethan. Nu hij wat ouder wordt, groeit het verlangen naar nog een baby. "Sinds Ethan twee jaar is en de meest schattige dingen begint te doen, denk ik steeds vaker dat ik er nog een wil", vertelt de 41-jarige zangeres.

Na de breuk met Kris vorig jaar, gaf Dannii aan dat ze het niet altijd makkelijk heeft als alleenstaande moeder. "Sommige dagen gaan goed en andere niet. Ik zal ermee om moeten leren gaan", vertelde ze toen.

Dannii had vier jaar lang een relatie met hem. Daarna had ze nog een kortstondige geheime affaire met voormalig collegajurylid Simon Cowell.

04-06-2013 om 14:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.One Direction geweigerd in Londense club

One Direction geweigerd in Londense club

http://oi41.tinypic.com/2z5iwyr.jpg

De Britse boysband One Direction is geweigerd in een Londense club. Blijkbaar hadden de jongemannen niet de gepaste kleding aan. Bekend of niet, Harry Styles en co mochten er dus niet in.


De Franse clubbaas was niet gecharmeerd van de spijkerbroeken en sportschoenen die de mannen droegen. "Weet je wel wie deze jongens zijn?!", heeft de boysbandmanager volgens de krant New York Post uitgeroepen. Waarop de portier van club Hertford Street naar de straat wees en antwoordde: "I know who they are, and they are only going in one direction! That way!"

Een woordvoerder van de band ontkent dat Harry Styles en de overige bandleden niet welkom waren.

04-06-2013 om 14:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber: "Dat kind is niet van mij!"

Justin Bieber: "Dat kind is niet van mij!"

http://oi40.tinypic.com/5e5pn4.jpg

Justin Bieber heeft de geruchten de kop ingedrukt dat hij de vader zou zijn van een "Europees" kind. Amerikaanse kranten berichtten eerder dat The Bieb een kind had verwekt en dat hij zijn verantwoordelijkheden zou ontlopen. Bieber toert veel liever in snelle auto's op zijn landgoed in Californië.

Justin, die er net oud genoeg uitziet om te weten dat hij zich moet insmeren met zonnecrème als de zon schijnt, laat staan om vader te zijn van een kind, onderdrukte de geruchten van een vaderschap op Twitter. "Dat kind is niet van mij." Dat is dan geregeld zeker?

04-06-2013 om 14:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus in niemendalletje om nieuw nummer te promoten

Miley Cyrus in niemendalletje om nieuw nummer te promoten

http://oi39.tinypic.com/28nhoj.jpg

Miley Cyrus (20 jaar) probeert een muzikale comeback te maken met haar nieuwste single 'We Can't Stop'. Daarom haalt de jonge zangeres alles uit de kast om de aandacht te trekken. Zo poseerde ze voor de cover van haar single in een veel te klein badpak dat weinig aan de verbeelding overlaat.


Het lijkt erop dat de zangeres zich inspireren door Borat, het personage van de komiek Sacha Baron Cohen die dol is op de mankini. Haar boezem is in het beeld nauwelijks bedekt door twee dunne lapjes stof, wat haar vele tattoo's onthult.

Mike-WiLL Made-it is de producer van 'We Can't Stop', het nummer zal volgende week maandag in Los Angeles voor het eerst te horen zijn. Miley had eerder al verteld dat ze erg opgewonden door over dit album, het is haar eerste plaat die ze bij haar nieuwe maatschappij RCA Records maakte. Miley: "Ik ben erg gegroeid als zangeres en songwriter. Ik kan echt mezelf zijn. Het resultaat van de samenwerking met Mike-WiLL is perfect."


04-06-2013 om 14:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Collega's 'Zone Stad' eisten dat Guy Van Sande opstapte"

"Collega's 'Zone Stad' eisten dat Guy Van Sande opstapte"

http://oi41.tinypic.com/2qusok9.jpg

Hij kwam te laat of hij kwam helemaal niet of in bedenkelijke toestand naar de opnameset. Zijn collega's hadden genoeg van zijn woedeuitbarstingen. Acteur Guy Van Sande werd niet zomaar uit de VTM-reeks 'Zone Stad' geschreven, zo vernam Het Laatste Nieuws bij medewerkers van de serie.


"Veel collega's wilden niet langer met hem samenwerken. Ze waren het beu om het slachtoffer te zijn van zijn grillen. Nu eens daagde hij niet op, dan weer was hij zo furieus op de set dat het niet meer werkbaar was", klinkt het. Story suggereert dat Van Sande onder invloed van drugs op de set verscheen.

Boycot
Al jaren klagen medewerkers over het gedrag van Van Sande. Enkelen stapten vorig jaar zelfs naar de bazen met de melding dat ze niet meer wilden samenwerken met hem.

Van Sande speelde acht seizoenen lang hoofdinspecteur Tom Segers in 'Zone Stad'. Het staat nog niet vast of er een negende seizoen komt.

04-06-2013 om 14:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad Pitt wil dat Beckham zijn kids leert voetballen

Brad Pitt wil dat Beckham zijn kids leert voetballen

http://oi44.tinypic.com/f04vvm.jpg

Acteur, restauranthouder, mede-eigenaar van een voetbalclub, enzovoort. Sinds David Beckham (38) gestopt is als voetballer, vliegen de nieuwe jobaanbiedingen hem rond de oren. Zelfs Brad Pitt (49) zou hem in dienst willen nemen, als voetbaltrainer voor zijn kinderen.


"Ik wil echt dat hij mijn kinderen leert voetballen", aldus Brad Pitt in een interview op de wereldpremière van zijn nieuwe film 'World War Z' in Londen. Geen makkelijk klusje voor Beckham, want Brad en verloofde Angelina Jolie hebben samen zes kinderen: Maddox (11), Pax (9), Zahara (8), Shiloh (6) en tweeling Knox en Vivienne (4).

Eerder kreeg Beckham al het aanbod van Tom Cruise om hem te lanceren als acteur, iets waar Brad Pitt volledig achter staat. "Hij heeft wat je nodig hebt om het te maken in Hollywood", klinkt het bij Brad.

Ook Hollywood-producer Harvey Weinstein is overtuigd van de mogelijkheden van Beckham. "Ik heb David nog maar een paar keer ontmoet, maar elke keer vind ik zijn talenten indrukwekkender. Ik ben een echte fan. Ik denk dat hij alles kan doen wat hij wil in de televisie- en filmwereld." Wij zijn alvast benieuwd!

03-06-2013 om 19:36 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buren in actie tegen luidruchtige Justin Bieber

Buren in actie tegen luidruchtige Justin Bieber

http://oi39.tinypic.com/2qnbp5w.jpg

De buren van Justin Bieber hebben genoeg van het gedrag van de zanger, maar de vereniging van huiseigenaren doet te weinig vinden ze. Daarom hebben ze besloten om geen huur meer te betalen, totdat Justin op de vingers wordt getikt, dat meldt entertainmentsite TMZ.


Volgens de buren moet Justin nog eens goed gewezen worden op de regels die in de buurt gelden. Bronnen melden dat de Canadese tienerster geluidoverlast veroorzaakt en roekeloos rijdt.

Justin zorgt al langere tijd voor veel onrust in zijn buurt. Vorige maand belden een aantal buren de politie omdat hij hard door de buurt reed terwijl er kinderen op straat speelden. Eind maart ging hij bijna met een buurman op de vuist, nadat die had geklaagd over geluidsoverlast door de Ferrari van de 19-jarige zanger.

03-06-2013 om 13:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Timberlake heeft geen haast om papa te worden

Justin Timberlake heeft geen haast om papa te worden

http://oi41.tinypic.com/2wd5850.jpg

Hoewel Justin Timberlake (32) met Jessica Biel (31) zijn ideale vrouw gevonden heeft, is het koppel niet van plan om snel aan kinderen te beginnen. Dat wil niet zeggen dat de zanger/acteur nooit papa zal worden, maar voorlopig vindt hij het nog te vroeg.


"Ik ben helemaal niet tegen het idee van een kind, maar ik wil er nog even mee wachten", zo vertelde hij aan Now Magazine.Justin is heel gelukkig met Jessica en de twee willen volop genieten van hun tijd samen.

De acteur is ook vol lof over zijn vrouw: "Ze heeft stabiliteit in mijn leven gebracht en geeft me innerlijke kracht. We hebben heel goede gesprekken en we kunnen over alles praten. Het is heel mooi om zo close met iemand te zijn", aldus Justin.

Toch zullen ze hun liefde voorlopig dus nog niet bezegelen met een baby.  De 32-jarige zanger en de 31-jarige actrice hebben dan ook erg drukke carrières. "We laten het aan het lot over", besluit Justin.

03-06-2013 om 13:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jenna en Channing Tatum verwelkomen kindje

Jenna en Channing Tatum verwelkomen kindje

http://oi44.tinypic.com/2nv4gg3.jpg

Acteur Channing Tatum (33) is voor de eerste keer papa geworden. Zijn vrouw Jenna Dewan (32) is donderdag in Londen bevallen, zo meldt Us Weekly. Het geslacht en de naam van het kindje zijn nog niet bekend.


Channing Tatum kondigde in december aan dat zijn echtgenote Jenna Dewan-Tatum, bekend van de tv-serie American Horror Story, in verwachting was. Het koppel leerde elkaar kennen op de set van 'Step Up' in 2006 en trouwde in juli 2009.

Tijdens de zwangerschap bleven beide ouders druk aan het werk. "We gaan onze baby in Londen krijgen terwijl ik daar aan het filmen ben. En ook daarna zal ik blijven werken", aldus Tatum in een interview.

Natuurlijk wil dat niet zeggen dat Channing en zijn vrouw geen tijd zullen hebben voor hun kleintje. "De baby zal op de eerste plaats komen", aldus een bron aan Us Weekly. "Channing wordt zeker een toegewijde papa en zal alles doen wat nodig is om ervoor te zorgen dat Jenna het juiste evenwicht vindt."

03-06-2013 om 13:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Douglas: "Geen keelkanker door roken of drinken, wel door orale seks"

Michael Douglas: "Geen keelkanker door roken of drinken, wel door orale seks"

http://oi42.tinypic.com/ezepnc.jpg

Michael Douglas, die momenteel bewierookt wordt voor zijn rol als Liberace in 'Behind the Candelabra', zegt dat de oorzaak van de keelkanker die hem trof cunnilingus was. Dat zorgde ervoor dat zijn keel besmet raakte met een infectie van HPV (humaan papillomavirus) die de tumor zo groot als een walnoot veroorzaakte.


Zelf dacht Douglas dat de keelkanker een gevolg was van het roken of drinken. Maar in een wel erg openhartig interview met 'The Guardian' stelt de 68-jarige acteur dat hij recent leerde dat HPV de reden van de keelkanker was. "Zonder verder in detail te treden komt deze HPV-infectie van orale seks." Voordat de kanker ontdekt werd, kampte Douglas met tandpijn en infecties waarvoor de dokters geen verklaring hadden. Bij de diagnose drie jaar geleden vreesde hij het ergste, liet hij weten in de Britse krant.

"Negen maanden lang vonden ze helemaal niets. En ik maar klagen over pijn. Tot ze me plots zeiden dat ik al in stadium vier zat. Het slechte nieuws rond mijn zoon Cameron (die met een drugsverslaving kampt en een celstraf uitzit, nvdr) en de ziekte van mijn vrouw Catherina Zeta-Jones (die kampt met een bipolaire stoornis, nvdr) bezorgde me stress en ik heb altijd geloofd dat dat mijn ziekte heeft aangewakkerd", aldus Douglas. "Maar nu blijkt de oorzaak dus een seksueel overdraagbare ziekte te zijn. En die oorzaak bleek ook de beste remedie ertegen te zijn."

Douglas verloor twintig kilogram tijdens een chemobehandeling die acht maanden duurde. "Ik kreeg zoveel chemo te verwerken dat ik ook al mijn goeie dingen verloor", vertelt hij. "Het maakte me erg zwak." Nu hij sinds twee jaar verlost is van de ziekte, stelt Douglas dat het spelen van Liberace -die aan aids gestorven is- een echt geschenk was. "Ik keek er geweldig naar uit. Na zo'n lange tijd ziek geweest te zijn, vreesde ik voor mijn carrière. Als er dan zo'n rol plots komt, kan je niet anders dan daar eeuwig dankbaar voor zijn."

03-06-2013 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie opnieuw op rode loper na borstamputatie

Angelina Jolie opnieuw op rode loper na borstamputatie

http://oi40.tinypic.com/28bs30p.jpg

Angelina Jolie is vandaag voor het eerst na haar operatie weer op een filmpremière geweest. Ze vergezelde haar echtgenoot Brad Pitt tijdens de première van zijn film 'World War Z' in Londen.

De 37-jarige actrice onthulde op 14 mei in een artikel in de Amerikaanse krant The New York Times dat ze in februari een dubbele borstamputatie had ondergaan.

Pitt liet vlak na het verschijnen van het artikel weten zijn vrouw te steunen. "Ik heb de beslissing van dichtbij meegemaakt. En ik vind de keuze van Angie, en die van veel andere vrouwen die hetzelfde meemaken, absoluut heldhaftig. Alles wat ik voor haar wil is een lang en gezond leven, met mijzelf en de kinderen."

03-06-2013 om 13:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Penélope Cruz wordt oudste Bondgirl ooit

Penélope Cruz wordt oudste Bondgirl ooit

http://oi44.tinypic.com/2wrkrw7.jpg

Penélope Cruz wordt de Bondgirl in de volgende James Bond-film. Dat meldt The Sun, die opmerkt dat de Spaanse actrice (39) de oudste Bondgirl ooit wordt.


Penélope is zwanger van haar tweede kind met haar man, acteur Javier Bardem. De opnamen van de nieuwe Bond-film zouden volgend jaar beginnen, nadat de actrice 40 is geworden. De oudste Bondgirl was tot nu toe Honor Blackman, die op haar 39e Pussy Galore speelde in Goldfinger.

Daniel Craig zei vorig jaar dat hij Rihanna graag tegenover zich zou willen zien als Bondgirl. Hij verkoos de zangeres boven haar collega Beyoncé, omdat Rihanna volgens hem "ondeugender" is.

03-06-2013 om 13:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Queen-gitarist May bij protest tegen slachting dassen

Queen-gitarist May bij protest tegen slachting dassen

http://oi39.tinypic.com/2egcprq.jpg

Queen-gitarist Brian May heeft in Londen deelgenomen aan een demonstratie tegen het plan van de Engelse regering om dassen te slachten. Veel beschilderde dierenliefhebbers woonden het protest bij, al leken hun zwart-witte gezichten gezichten eerder te passen bij leden van Kiss dan bij Queen.


Brian liep met de demonstranten mee door het centrum van Londen, omdat hij wil dat de regering stopt met haar plan om de dassen af te maken om de verspreiding van veeziekte tegen te gaan. "Er zullen duizenden dassen worden geslacht. Wij geloven niet dat het werkt. En we vinden het niet humaan. Vaccinatie is een betere optie", vertelt de Queen-gitarist aan BBC.

Later bracht Brian een petitie tegen de slachting van de zwart-witte dieren naar het kantoor van de Engelse premier David Cameron.

01-06-2013 om 23:04 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Document bewijst dat Fabiola nog steeds eigenaar is van Spaanse villa

Document bewijst dat Fabiola nog steeds eigenaar is van Spaanse villa

http://oi42.tinypic.com/2qao2ro.jpg

Volgens het grondregister van Motril 1, is de Villa Astrida, het vakantieverblijf van koning Boudewijn en koningin Fabiola in het Spaanse Motril, nog steeds eigendom van koningin Fabiola. Dat schrijven de kranten van de Supressegroep.


Volgens het koninklijk paleis heeft koningin Fabiola haar Spaanse bezittingen aan een fonds van openbaar nut gegeven. Maar uit het grondregister van het Spaanse Motril 1 blijkt volgens de Supresse-kranten dat de Villa Astrida nog steeds op naam staat van koningin Fabiola. Er staat nergens vermeld dat de villa is overgdragen naar een openbaar fonds.

Dus ofwel heeft koningin Fabiola de villa niet aan het openbaar fonds overgedragen en is ze nog steeds eigenaar van de vakantievilla, ofwel wordt in het grondregister geen melding gemaakt van een overdracht aan het fonds en wordt Fabiola nog vernoemd als eigenaar omdat ze het vruchtgebruik erop heeft behouden.

01-06-2013 om 22:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleine jongens worden groot: herkent u deze ster?

Kleine jongens worden groot: herkent u deze ster?

http://oi42.tinypic.com/a2ar0m.jpg

Vandaag stak deze jaarboekfoto van een bekend gezicht de kop op. De inmiddels 32-jarige muzikant was hier amper 14 jaar oud. Hij nam in 1995 deel aan de Memphis Commercial Appeal Spelling en werd volgens de organisatoren geëlimineerd omdat hij het woord 'wharf' niet correct kon spellen. Het onderschrift onder de foto geeft verder ook prijs dat Justin Timberlake als tiener best zijn mannetje kon staan op het basketbalveld en dat hij president was van een clubje op school.

01-06-2013 om 22:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook maar gewoon een vrouw: Katie Holmes au naturel

Ook maar gewoon een vrouw: Katie Holmes au naturel

http://oi44.tinypic.com/ilaoth.jpg

Op de set van 'Mania Days' in New York krijgen we een versie van Katie Holmes voorgeschoteld die zelden of nooit het daglicht ziet. De ex van Tom Cruise weet zich namelijk meestal te verbergen achter een perfect afgeborsteld laagje make-up of Photoshop-perfectie.

Met wallen onder de ogen, een fletse huid en een vermoeide blik laat de actrice zien wat voor grimassen ze in huis heeft.

01-06-2013 om 22:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karl Lagerfeld wil trouwen met zijn kat

Karl Lagerfeld wil trouwen met zijn kat

http://oi41.tinypic.com/33az0ja.jpg

Karl Lagerfeld is verliefd op zijn siamese kat Choupette. Hij omschrijft de passie die hij voor het dier voelt als de liefde van zijn leven. "Er is helaas nog geen wet die het huwelijk mogelijk maakt tussen mens en dier. Ik had nooit gedacht dat ik zo verliefd zou kunnen worden op een kat."

Op de vraag van CNN's Alina Cho in het modeprogramma 'Fashion Week: Backstage Pass' of de kat ook een privévliegtuig en drie dienstmeisjes verdient, antwoorddde het Chanel-icoon: "Ja, waarom niet."

Choupette heeft ruim 27.000 volgers op Twitter.

01-06-2013 om 22:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Lindsay Lohan wil in Fifty Shades Of Grey"

"Lindsay Lohan wil in Fifty Shades Of Grey"

http://oi40.tinypic.com/betlc.jpg

Lindsay Lohan broedt in de ontwenningskliniek op een grote comeback. Om schoon schip te maken is ze volgens Perez Hilton geïnteresseerd in de hoofdrol in de film Fifty Shades of Grey.


"Lindsay heeft een rol nodig in een grote film die iedereen wil zien", vertelt een ingewijde aan Perez Hilton. "Fifty Shades of Grey is haar op het lijf geschreven. Ze heeft het boek al meerdere malen gelezen en weet van zichzelf dat het een rol is die ze aankan. Ze wil deel uitmaken van iets iconisch, iets met eeuwigheidswaarde zoals Harry Potter en The Hunger Games. Welnu, ze denkt dat ze dat nu heeft gevonden."

Perez Hilton zet wel vraagtekens bij de bron en noemt het een verhaal met een luchtje. Wel beaamt de blogger dat een rol in Fifty Shades Of Grey haar veel aandacht op zal leveren. Maar hij vraagt zich af of nu uitgerekend de rol van Ana Steele het imago van Lindsay Lohan kan oppoetsen.

01-06-2013 om 22:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lou Reed herstelt van levertransplantatie

Lou Reed herstelt van levertransplantatie

http://oi39.tinypic.com/3447gvb.jpg

Rocklegende Lou Reed herstelt van een levertransplantatie. Die operatie heeft volgens zijn echtgenote Laurie Anderson zijn leven gered. Dat zegt ze in een interview met de Britse krant 'The Times'.

Volgens Anderson heeft het niet veel gescheeld. "Het was heel erg. Hij was aan het sterven", zegt ze. Het ging om een zware operatie, maar die verliep zonder complicaties.

Nog volgens Anderson zal het wel een tijdje duren voor de gewezen Velvet Underground-zanger er weer bovenop is. "Ik denk niet dat hij weer helemaal de oude wordt, maar hij zal zijn activiteiten de komende maanden opnieuw oppikken. Hij is al begonnen met tai chi."

01-06-2013 om 22:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Demi Lovato geeft

Demi Lovato geeft "waardeloos" optreden tijdens 'Britain's Got Talent'

http://oi40.tinypic.com/688m05.jpg

Demi Lovato mag dan wel een hele resem 'Lovatics' over de wereld hebben gemaakt, de zangeres veroorzaakte na haar optreden tijdens de Britse talentenshow 'Britain's got Talent' een golf van kritiek op Twitter. Haar optreden werd er bestempeld als "waardeloos", beetje cru niet?


Demi zit naast Simon Cowell in de jurystoel van 'X Factor USA' en is momenteel even in Londen om haar nieuwe single 'Heart Attack' te promoten. De single doet het goed in de Engelse top 10, maar sommige mensen horen Demi liever niet live. Zo blijkt uit de negatieve reacties op Twitter.

"Ben ik de enige die denkt dat Demi Lovato waardeloos is live?", postte een gebruiker op Twitter. Een andere postte: "Demi Lovato kan niet live zingen". En daar stopte het niet. Ook kreeg ze felle kritiek op haar uiterlijk. Zo blijkt uit de reactie, "dikke walvis". Je zou haast medelijden krijgen met de Amerikaanse blondine.

Gelukkig kreeg Lovato ook een paar korte maar krachtige reacties zoals, "Love Demi Lovato!" in haar richting.

Demi trekt zich op aan fans
"Mijn fans hebben me op verschillende momenten geholpen. Als ik problemen heb, ben ik geneigd om terug te gaan naar slechte voedingsgewoonten. Dankzij mijn fans denk ik eerst twee keer na voor ik iets ongezonds eet."

01-06-2013 om 20:52 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!