Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

10-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze sterren wonen nog bij hun ouders

Deze sterren wonen nog bij hun ouders

http://oi39.tinypic.com/331koc7.jpg

Ben je al oud genoeg om op je eigen beentjes te staan maar je geraak je niet weg van 'hotel mama'? Dan ben je zeker niet alleen. Ook enkele wereldberoemde sterren lijken er immers maar niet in te slagen om de deur van het ouderlijke huis voorgoed achter zich dicht te trekken. Geld (of eerder het gebrek eraan) speelt in hun geval nochtans geen rol.


Bradley Cooper
Acteur Bradley Cooper mag in de films van 'The Hangover' dan wel de stoere vent uithangen, in werkelijkheid woont hij nog steeds bij zijn mama Gloria. Sinds zijn vader stierf in 2011 besloot de 38-jarige acteur om zijn verantwoordelijkheid op te nemen en zijn moeder gezelschap te houden.

"Begrijp me niet verkeerd, het is niet altijd zonder complicaties. Het is niet dat mijn moeder in de gastenkamer slaapt. Nee, ze woont in de kamer vlak naast mij", zei Cooper hierover aan Details magazine.

Jennifer Lawrence
Amper 22 jaar is ze en toch heeft Jennifer Lawrence al een Oscar op haar naam staan dankzij haar rol in 'Silver Linings Playbook'. Niet dat het beeldje de actrice zelfstandiger maakt.

"Ik voel me nog niet klaar om alleen te gaan wonen. Ik mag dan wel het geld hebben, ik ben gewoon nog niet volwassen genoeg", aldus Lawrence in Vanity Fair.

Taylor Lautner
In de Twilight-films woont Taylor Lautner nog steeds bij zijn vader en ook in het echte leven blijft de 21-jarige acteur vasthangen aan zijn gezin met wie hij samen in Los Angeles woont.

Leuk weetje: Lautner slaapt zelfs nog steeds in dezelfde kamer als toen hij elf was.

Demi Lovato
In X Factor mocht Demi Lovato dan wel al in het jurystoeltje zetelen, om op haar eigen benen te staan is de zangeres nog niet klaar. Of beter gezegd: vooral haar omgeving denkt dat de 20-jarige niet klaar is. Zo werd bij Lovato in 2010 een bipolaire stoornis vastgesteld. Dokters raadden haar toen aan om het best in een stabiele omgeving te blijven wonen. Samen met haar familie woont ze in Sherman Oaks, Californië.

Nadal
Verder blijven ook Selena Gomez en Snooki trouw aan het ouderlijke huis. En jawel, ook Rafael Nadal (27), die vandaag voor de achtste keer Roland Garros kan winnen, blijft ondanks zijn serieus gevulde spaarpot liever bij zijn familie wonen in Spanje.

10-06-2013 om 19:27 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
09-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jonge Belg wint bronzen medaille op studentenoscars

Jonge Belg wint bronzen medaille op studentenoscars

http://oi42.tinypic.com/50lbp2.jpg

Wouter Bouvijn, een student van de filmschool RITS, heeft zaterdagavond (lokale tijd) in Los Angeles een bronzen medaille gehaald op de Student Academy Awards. Zijn film 'Tweesprong' behaalde die onderscheiding in de categorie beste buitenlandse film, zo is bekendgemaakt op de website van de Academy Awards.


Bouvijn was zelf in LA aanwezig om, als eerste Vlaamse filmstudent ooit, de bronzen medaille in ontvangst te nemen, zo blijkt ook uit een mededeling van het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF). Aan de award is een prijs van 2.000 dollar (1.500 euro) verbonden.

De film 'Tweesprong' vertelt het verhaal van twee broers die voor een moeilijke keuze komen te staan wanneer hun vader sterft aan een erfelijke ziekte. Enkele weken geleden was al bekendgemaakt dat Bouvijn met die prent een van de drie eindlaureaten van de studentenoscars was. Nu werd dus bekendgemaakt dat hij de derde plaats binnenhaalde.

Bouvijn moest het afleggen tegen 'Parvaneh' van de Zwitserse Talkhon Hamzavi (zilver) en 'Miss Todd' van de Britse Kristina Yee (goud). Het is daarmee overigens voor de eerste keer dat een animatiefilm een studentenoscar binnenhaalt in de categorie beste buitenlandse film.

5 categorieën
Op de Student Academy Awards worden medailles uitgereikt in vijf verschillende categoriëen (naast buitenlandse film ook alternatief, animatie, documentaire en fictie). De prijs bestaat al sinds 1973 en werd in het verleden onder meer gewonnen door Spike Lee, John Lasseter (medeoprichter van Pixar), Trey Parker (South Park) en Robert Zemeckis (onder andere 'Back to the Future' en 'Forrest Gump').

In 1981, 1982 en 1986 vielen al studenten van INSAS, de Franstalige filmschool in Brussel, in de prijzen. Onder hen ook Jaco Van Dormael.

09-06-2013 om 22:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Octomom verdacht van fraude

Octomom verdacht van fraude

http://oi40.tinypic.com/sb5wr7.jpg

Octomom lijkt weer eens flink in de problemen te zitten. Fraude-onderzoekers hebben rekeningen, afschriften en andere financiële documenten van de moeder van veertien in beslag genomen tijdens een huiszoeking. Er zijn aanwijzingen dat ze belastinggeld heeft gepikt, zo schrijft TMZ.


Bij de afdeling fraudepreventie in Los Angeles kwam een tip binnen dat Nadya Suleman in 2012 een uitkering ontving, terwijl ze in dat jaar 200.000 dollar winst maakte. Inspecteurs gingen daarop zowel in Octomoms huis als in het kantoor van haar manager op onderzoek uit.

Octo en haar kroost krijgen een uitkering als de freelance stripper en pornoster minder dan 119.000 dollar verdient in een jaar. Maar er zijn volgens de entertainmentwebsite bewijzen dat ze veel meer verdiende en nog steeds geholpen werd door de overheid. Als dat klopt, kan Octomom een celstraf krijgen van drie jaar.

09-06-2013 om 22:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bar Refaeli bij urinoir: heeft topmodel iets uit te leggen?

Bar Refaeli bij urinoir: heeft topmodel iets uit te leggen?

http://oi40.tinypic.com/b7jlus.jpg

Hoewel Bar Refaeli haar volgers op Twitter en Instagram meestal trakteert op ultrasexy, glamoureuze kiekjes, gooide het Israëlische topmodel het onlangs over een heel andere boeg. Zo koos ze een mannentoilet als locatie voor haar laatste 'fotoshoot'. Op het kiekje zien we hoe Refaeli klaarstaat om haar behoefte te doen in een urinoir. Heeft het topmodel iets uit te leggen?


Neen hoor, fans van Refaeli moeten zich absoluut geen zorgen maken: het topmodel is en blijft 100 procent vrouw. Wel wil ze via deze weg de aandacht vestigen op transseksualiteit en dit in het kader van de Tel Aviv Pride Week. "Homoseksuelen, lesbiennes, biseksuelen, transseksuelen, ALLEMAAL GELIJK", luidde haar boodschap.

Zoals we van Refaeli gewoon zijn, had ze ook voor het kiekje in het toilet een stijlvolle outfit aangetrokken. Haar blauwe blazer combineerde ze met een korte, blauwe short, zodat haar lange, gebruinde benen met alle aandacht konden gaan lopen. Kwestie van ze nog wat extra te verlengen, koos de 28-jarige blondine voor een paar hoge sandalen. Haar lange lokken hield ze netjes bij mekaar in een hoge paardenstaart.

09-06-2013 om 22:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Mayer en Katy Perry weer samen gespot

John Mayer en Katy Perry weer samen gespot

http://oi43.tinypic.com/wk352r.jpg

Ex-geliefden Katy Perry en John Mayer zijn alweer samen gezien. Dit keer waren het bronnen van het Amerikaanse weekblad 'People' die de twee samen spotten, naar verluidt tijdens een etentje.


Katy, John en hun vrienden werden weggestopt in een hoekje van het restaurant in West-Hollywood waar obers en beveiligers een oogje in het zeil hielden. De groep bleef tot na middernacht zitten.

Eerder fluisterden bronnen E! News in dat de twee genieten van hun 'ongedwongen' relatie. Ze zouden zelfs de nacht samen hebben doorgebracht.

Kort na de meest recente breuk in maart zei John nog in de talkshow van Ellen DeGeneres dat hij zonder Katy gelukkiger was. Op de vraag of de twee voorgoed uit elkaar waren antwoordde hij: "Correct."

09-06-2013 om 22:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kiefer Sutherland was een vervelende '24'-collega"

"Kiefer Sutherland was een vervelende '24'-collega"

http://oi41.tinypic.com/fbzzh2.jpg

Kiefer Sutherland stelde zich niet bepaald flexibel op tijdens de opnames van de populaire serie 24. Dat heeft Shohreh Aghdashloo, een actrice uit de serie, uit de doeken gedaan in haar nieuwe boek.


Volgens Aghdashloo, die ook te zien was in NCIS, House en ER, wilde Sutherland haar uit de serie hebben omdat haar karakter te populair werd. De actrice speelde terorrist Dina Araz.

"Ik vond het fantastisch om deel uit te maken van de cast van '24', maar werken met Kiefer was zelfs een uitdaging voor mij. En ik kan bijna met iedereen goed opschieten", schrijft ze volgens de New York Post.

Toen Dina Araz werd vermoord in '24' moest dat buiten beeld blijven, zodat de mogelijkheid open bleef dat de actrice weer zou kunnen terugkeren in de show. "Maar ik wist diep in mijn hart dat Kiefer daarmee niet zou instemmen. Hij wilde me daar niet. En daarmee was de kous af."

09-06-2013 om 22:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Jackson na poging tot zelfmoord: "Ik wil leven!"

Paris Jackson na poging tot zelfmoord: "Ik wil leven!"

http://oi39.tinypic.com/2zxqa9z.jpg

Volgens de Jacksons wilde de radeloze Paris niet echt een einde maken aan haar leven. Dat zou ze gezegd hebben toen ze woensdag naar het ziekenhuis werd gebracht. Het was veeleer een wanhoopskreet, omdat ze haar overleden papa Michael enorm mist.


Een familielid heeft tegen New York Post gezegd dat het geen zelfmoordpoging was, maar een schreeuw om aandacht van een 15-jarige die dolgraag een normale opvoeding wil. "Ik wil leven", zou ze om zich heen schoppend tegen een verpleegster hebben uitgeschreeuwd, nadat ze zichzelf in haar polsen had gesneden en een flinke dosis pijnstillers had genomen. "Ik wil alleen niet hier leven. Ik wou dat mijn vader hier was."

Het anonieme familielid wuift de verhalen weg dat de dochter van Michael Jackson een afscheidsbriefje zou hebben achtergelaten. Hij bevestigt wel dat Paris zichzelf al eerder had gesneden. "We weten ervan en hebben de problemen aangekaart. Maar het was geen vleesmes, zoals in de media wordt beweerd. Het was een gewoon keukenmes", klinkt het.

Rechtszaak
Volgens de New York Post is het huis van de Jacksons waar Paris woont geen veilige plek voor het meisje. Ze levert er constant strijd met haar tante Janet en voogd en oma, Katherine Jackson. Die zou veel weg zijn, vooral vanwege de rechtszaak die de familie heeft aangespannen tegen concertpromotor AEG Live, waarbij Paris een belangrijke getuige is. "Er is weinig begeleiding van volwassenen", weet de bron.

09-06-2013 om 22:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filmmakers gaan door het vuur voor Paris Jackson

Filmmakers gaan door het vuur voor Paris Jackson

http://oi42.tinypic.com/2yjwtpj.jpg

Ondanks dat Paris Jackson door een moeilijke periode gaat, hoeft ze niet te vrezen voor haar nog op te starten filmcarrière. De producenten van haar eerste film doen "alles wat nodig is" om de beginnende actrice erbij te houden.


Paris regelde samen met oma Katherine een rol in de film 'Lundon's Bridge and the Three Keys'. De producenten zijn volgens entertainmentsite TMZ volledig op de hoogte van de zelfmoordpoging die de dochter van Michael Jackson afgelopen week ondernam en de psychiatrische behandeling die ze ondergaat.

De torenhoge verzekeringspremie die daar waarschijnlijk mee gepaard gaat, leidt volgens hen niet tot problemen. "We zijn bereid om een flinke som geld te betalen voor een nieuwe polis", laat een bron weten. "Gelukkig hebben we een groot budget."

Paris zal de komende zes maanden niet nodig zijn op de set. Dat geeft de 15-jarige volgens de Hollywoodproducenten genoeg tijd om haar leven weer op het spoor te krijgen.

08-06-2013 om 20:34 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Depp zet zelf tatoeages met mes

Johnny Depp zet zelf tatoeages met mes

http://oi41.tinypic.com/2pynxw9.jpg

Acteur Johnny Depp speelt met zijn eigen gezondheid door zelf tatoeages te zetten. Hij gebruikt hiervoor een eigen mes. De acteur heeft minstens 15 tatoeages, waaronder drie vierkanten en het cijfer 3 op zijn handen.

"Mijn huid is een dagboek, elke tattoo betekent iets. Of je deze nu zelf tekent met een mes of dit door een professional laat zetten, dat verandert niets aan de betekenis", aldus de acteur aan de Britse tabloid The Sun.

08-06-2013 om 20:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Snooki heeft minirokjes afgezworen

Snooki heeft minirokjes afgezworen

http://oi41.tinypic.com/2aj05j.jpg

De ster uit de realityreeks 'Jersey Shore' is zich anders gaan kleden en draagt geen korte rokjes meer tot ver boven de knieën. Maar 'high fashion' wil Snooki haar nieuwe kledingstijl niet noemen. De realityster blijft zichzelf, liet ze de entertainmentsite E! Online weten.


Nadat Nicole Polizzi moeder werd van Lorenzo en 20 kilo vermagerde, besloot ze dat ook haar kledingkast toe was aan vernieuwing. Weg met de diepe decolletés dus. "Mijn kledingstijl is zeker veranderd", vertelt de realityster. "Ik draag geen korte jurkjes meer."

Dat betekent niet dat Snooki nu in couture te bewonderen is. "Ik ben absoluut niet chique", geeft ze toe. "Ik koop mijn kleding nog steeds bij dezelfde winkels, maar er hangt geen uitgaanskledij meer in mijn kast. Ik ben nu meer van: de ene dag stijlvol, de andere dag gangster, dan weer bohemien. Ik probeer alle looks uit."

08-06-2013 om 20:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het geheim van Lady Gaga's nieuwe slanke lijn: spinning

Het geheim van Lady Gaga's nieuwe slanke lijn: spinning

http://oi42.tinypic.com/2v964o1.jpg

Lady Gaga kreeg haar slanke lijn terug door te spinnen. Ze neemt haar twee gele fietsen overal mee naartoe, dat schrijft de entertainmentsite E! Online.


De website spotte de 27-jarige zangeres eerder deze week in Mexico tijdens een vakantie. Daar showde ze haar afgetrainde lijf in bikini. Een bron vertelde E! Online dat Gaga intensieve spinninglessen volgt. Fotograaf Terry Richardson postte zelfs een foto van Gaga en hemzelf op hun fietsen.

Na een tijd afwezig te zijn geweest vanwege een operatie aan haar heup, is Lady Gaga weer helemaal terug. Ze moest onder het mes vanwege een scheur in haar rechterheup die ze opliep tijdens een concert. Wanneer ze haar tour Born This Way Ball voortzet is niet bekend.

08-06-2013 om 20:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Prins Filip: "Het leven kan mooier zijn op je vijftigste"

"Prins Filip: "Het leven kan mooier zijn op je vijftigste"

http://oi42.tinypic.com/2zex9n8.jpg

"Het leven kan mooier zijn als je vijftig bent dan als je twintig bent, vooral als het intens wordt beleefd." Dat verklaarde prins Filip gisteravond tijdens een onderhoud met de pers, aan het eind van zijn economische missie in Californië.


Prins Filip bracht in Californië onder meer een bezoek aan de universiteit van Stanford, waar hij ooit nog heeft gestudeerd. "Ik hield van die periode en van het land, waar er zo veel enthousiasme was. Ik ben natuurlijk een beetje nostalgisch. Dat is normaal, want ik ben nu 53 jaar oud, terwijl ik toen nog maar 23 was", aldus prins Filip. "Maar het leven kan mooier zijn als je vijftig bent dan als je twintig bent, vooral als het intens wordt beleefd."

"Elisabeth krijgt normale opvoeding"
De prins liet ook weten dat hij "een jonge vader wil blijven" voor zijn kinderen. Hij benadrukte ook dat dochter Elisabeth een normale opvoeding krijgt. "Het is een fantastisch meisje dat voor haar leeftijd al een sterke persoonlijkheid heeft", vervolgde de trotse prins.

Filip was ook blij met het succes van de economische missie aan de Amerikaanse westkust. "Het was eens te meer erg geslaagd. We zijn in groten getale gekomen, met onze talenten. Ik ben trots al deze ondernemers te zien die ons begeleid hebben. Toen ik mijn vader opvolgde, was het mijn droom om een cultuur van export in te stellen. Vandaag zijn de economische missies een platform geworden die de bedrijven helpen, sector per sector, cluster per cluster."

Twitter
De prins antwoordde zonder voorbehoud op vragen over de economische missie of over zijn familie, maar weigerde in te gaan op vragen over enkele gevoelige onderwerpen. Hij legde dan ook geen verklaringen af over een eventuele troonsafstand van Albert II of over de koninklijke dotatie.

Ten slotte had hij het nog over Twitter, nadat er vorige maand sprake was van een mogelijke eerste tweet van de kroonprins. "Twitter is een zeer interessant communicatiemiddel dat, momenteel nog geen deel uitmaakt van de filosofie van het koninklijk huis. Maar op een dag zal dat wel het geval zijn."

08-06-2013 om 20:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweedse prinses Madeleine getrouwd met Amerikaanse bankier

Zweedse prinses Madeleine getrouwd met Amerikaanse bankier

http://oi42.tinypic.com/2uix3br.jpg

Prinses Madeleine (30) van Zweden en de Amerikaanse bankier Chris O'Neill (38) zijn getrouwd. In de Slotkerk van het Koninklijk Paleis in Stockholm legden ze vandaag beiden in hun moedertaal de huwelijksbeloften af. Madeleine is de jongste van de drie koningskinderen en bezet de vierde plaats in de troonopvolging. Onder de 400 gasten bevonden zich naast de Zweedse koninklijke familie ook gekroonde hoofden uit heel Europa en Japan.


Madeleine is de jongste van de drie koningskinderen en bezet de vierde plaats in de troonopvolging. Madeleine en O'Neill wonen al twee jaar samen in New York. Vorig jaar maakten ze hun verloving bekend. Naast koning Carl XVI Gustav en koningin Silvia was ook de moeder van de bruidegom, Eva Maria O'Neill, aanwezig. Madeleine droeg een kleed van Valentino met lange sleep.

Op de tocht van het paar in de open koets door het zomers warme Stockholm verwacht het hof tussen de 100.000 en 200.000 toeschouwers. In dezelfde koets hadden ook de ouders van Madeleine bij hun huwelijk in 1976 en haar oudere zus, kroonprinses Victoria met prins Daniel in 2010, de kijklustigen toegewuifd.

De publieke belangstelling aan het ook protocollair bescheiden feest is duidelijk kleiner dan drie jaar geleden bij Victoria. Het avondfeest op kasteel Drottningholm aan het Malärmeer vindt zonder de aanwezigheid van de media plaats.

08-06-2013 om 20:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé knijpt ertussenuit met Blue Ivy

Beyoncé knijpt ertussenuit met Blue Ivy

http://oi42.tinypic.com/m9ops0.jpg

Beyoncé neemt even pauze van haar The Mrs. Carter Show World Tour. Ze maakt van de gelegenheid gebruik om met dochter Blue Ivy in de jacuzzi te duiken. De foto's deelt de zangeres met fans op haar website.

Op de foto ligt de eenjarige Blue Ivy dicht tegen haar moeder aan. Volgens Amerikaanse media is het gezin, inclusief Jay-Z, op vakantie op een tropisch eiland. Beyoncé postte ook foto's van het luxueuze zwembad en van een fietsritje over het eiland, gehuld in een witte jurk en zonder make-up op.

De 31-jarige zangeres neemt nog snel wat rust voordat ze begint aan de rest van de tournee die haar door de Verenigde Staten leidt. Eind juni trapt ze af in Los Angeles, daarna volgen nog 22 steden.

08-06-2013 om 20:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selena Gomez heeft Bieber voorgoed aan de deur gezet

"Selena Gomez heeft Bieber voorgoed aan de deur gezet"

http://oi42.tinypic.com/2ryq3vl.jpg

Selena Gomez heeft het hoofdstuk Justin Bieber helemaal afgesloten. De zangeres heeft volgens de entertainmentsite RadarOnline tegen vrienden gezegd dat de breuk nu echt definitief is.

Vorige week leek het er op dat de twee het nog een keer gingen proberen. "Maar Justin zit in een neerwaartse spiraal", aldus een bron dichtbij Selena. "Heel even dacht ze dat ze hem kon redden, vandaar die laatste verzoening. Maar ze is hem en zijn kinderachtige gedrag nu echt beu."

"Selena is zelf ook geen engeltje. Maar Justin is niet het type jongen die ze nu nodig heeft. Ze heeft eindelijk naar advies geluisterd van haar vrienden en ze gaat nu verder met haar leven", besluit de vriend.

08-06-2013 om 18:38 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Matt Damon gaat verdikken"

"Matt Damon gaat verdikken"

http://oi44.tinypic.com/2u8yzog.jpg

De tijd dat Matt Damon als die goed afgetrainde nerd te zien was in 'Good Will Hunting' is voorbij, want hij gaat verdikken. Voor zijn rol in 'Doughnut Friendly' zal de acteur niet meer op elke calorie letten die hij naar binnen speelt. Bye, bye mooi lichaam...


"De laatste twee jaar heeft Matt letterlijk op alles gelet dat hij maar in zijn mond stak. Aan zijn maten heeft hij verteld dat hij het beu is om altijd op dieet te staan. Hij was op zoek gegaan naar een filmproject waarin hij niet meer op elke calorie hoefde te letten." En als dat niet lukte, had hij wel een ander plan. "Dan zou hij een filmbreak inlassen, hij meende het echt."

De 42-jarige acteur en Oscarwinnaar moest op een streng diet voor zijn Liberace in de biografische film 'Behind the Candelabra' en de sciencefictionthriller 'Elysium' die verwacht wordt. "Elke dag ging Matt meer dan vijf kilomter lopen op het strand, bracht uren door in de fitness, at een berg tonijn, kip en amandelen." Matt was het kotsbeu om gezond te eten. 

Matt wil niet meer de hete hunk zijn. Hij wil veel liever lui in de zetel blijven en dagelijks donuts eten. Eén woord: on-ge-lo-fe-lijk!

08-06-2013 om 01:43 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liam Hemsworth zet zich aan het tweeten (maar volgt hij Miley Cyrus?)

Liam Hemsworth zet zich aan het tweeten (maar volgt hij Miley Cyrus?)

http://oi44.tinypic.com/4zxcfc.jpg

Deze woensdag heeft Liam Hemsworth de Twitterkolonie vervoegd en onmiddellijk al twee tweets gepost, een snelle groet aan zijn fans en een reclameboodschap om zijn 'Team Liam' te vervolledigen. Hij is blijkbaar van mening veranderd tegenover de microblogsite, zit Miley daar voor iets tussen?


De 23-jarige 'Hunger Games'-ster begon dezelfde dag 13 mensen te volgen, en jawel hoor, zijn verloofde Miley Cyrus zit erbij. De beslissing om zich in te schrijven op de microblogsite Twitter bewijst niet alleen dat alles pico bello in orde is ten huize Hemsworth-Cyrus, het geeft ook aan dat de Australische hunk van mening is veranderd tegenover de site.

Afkeer voor Twitter
In oktober 2009, niet lang nadat Liam de 16 jaar oude Miley begon te daten, kondigde Miley aan dat ze Twitter moest verlaten omdat haar verloofde haar dat had gevraagd. "FYI Liam heeft niet eens een Twitteraccount en hij eist dat IK mijn account verwijder", tweette ze. Daar was ze duidelijk niet zo gelukkig mee, want één jaar en een half later besloot ze om dat account opnieuw te openen.

Reclameposts
Liams eerste tweets doen uitschijnen dat hij zijn twitteraccount, dat al meer dan 89.000 volgers heeft, vooral voor reclamedoeleinden zal gebruiken. Maar persoonlijke tweets zal je er hoe dan ook op te zien krijgen. Samen met zijn Miley volgt hij namelijk wijlen Jeff Buckley, Pink Floyd en surfer Kelly Slater.

Twitter én trailer nieuwe film
Deze week was een week vol verrassingen van Liams kant. Niet alleen deed hij een account open op Twitter, ook de trailer van zijn nieuwe film 'Paranoia' werd losgelaten op het grote publiek. In de film is de hunk te zien naast Hollywoodsterren Harrison Ford, Gary Oldman en Amber Heard, die zijn liefje speelt in de actiethriller. Als daar niets meer van komt...

08-06-2013 om 01:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jim Carrey verkoopt villa voor 13,4 miljoen

Jim Carrey verkoopt villa voor 13,4 miljoen

http://oi41.tinypic.com/33m4kxs.jpg

Acteur Jim Carrey heeft zijn huis in Malibu eindelijk verkocht. De villa stond bijna een jaar te koop, maar uiteindelijk heeft hij er een bedrag van 13,4 miljoen dollar (ruim 10 miljoen euro) voor gekregen.


Het huis telt vijf slaapkamers, vijf badkamers, een open keuken, een groot terras en een uitzicht op zee. De woning heeft veel grote ramen, waardoor de nieuwe eigenaar nog beter van het uitzicht kan genieten. Carrey kocht de woning in 2002 voor 9,75 miljoen dollar (bijna 7,4 miljoen euro).

08-06-2013 om 01:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga is weer in topconditie

Lady Gaga is weer in topconditie

http://oi39.tinypic.com/2zsb1w0.jpg

Lady Gaga is weer helemaal in back! Begin dit jaar doken er foto's van haar op waarop ze ruim 15 kilo was aangekomen. Die kilootjes is ze nu weer helemaal kwijtgespeeld. Eerder deze week lag de 27-jarige zangeres namelijk in bikini op het strand van Mexico te zonnen.


Toen fotografen haar op foto probeerden vast te leggen, lachte ze in de richting van de camera. Ze zag er duidelijk gelukkig uit en genoot met volle teugen van de Mexicaanse zon. Gaga is duidelijk klaar voor de spotlights.

Eerder dit jaar moest ze haar 'Born This Way Ball'-tournee voortijdig stilleggen op advies van de dokter. Ze nam toen zes maanden vrij. Op Twitter verklaarde ze dat ze chronische pijn had in haar heup en dat medische hulp zocht omdat ze er al maanden mee kampte. Ze negeerde liever de pijn dan haar fans teleur te stellen. Wat een moedige dame!

Dol op Italiaans!
Lady Gaga gaf in een interview toe dat ze dol is op de Italiaanse kost uit het restaurant van haar vader. Het zou haar een paar kilootjes meer hebben opgeleverd, maar dat vond ze helemaal niet erg. "Het is zo ontzettend lekker. Ik kom zeker vijf kilo aan, elke keer ik bij mijn vader op bezoek ben geweest. Ik voel me daar niet slecht over, geen seconde, maar ik moet wel dringend een nieuw evenwicht opzoeken."

08-06-2013 om 01:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Jackson: "Niemand begrijpt me zoals mijn vader"

Paris Jackson: "Niemand begrijpt me zoals mijn vader"

http://oi43.tinypic.com/2zyit83.jpg

Voordat Paris Jackson een zelfmoordpoging ondernam, had ze een flinke ruzie met met haar familie. "Ik wilde dat mijn vader hier was. Hij begrijpt me", zou ze hebben geroepen. Michael Jackson en zijn dochter hadden een heel close relatie en het lijkt erop dat het gemis het jonge meisje teveel is geworden.


De moeder van Michael is de voogd van zijn kinderen. Paris zou de laatste tijd weer in contact zijn gekomen met haar biologische moeder Debby Rowe. Geen van beide moeders zou echter de 15-jarige Paris haar "eigen leventje laten leiden".

Paris mocht niet naar een concert van Marilyn Manson en ze mocht niet op het internet. Toen ze naar haar kamer werd gestuurd, sloegen de stoppen door. De familie was al bezorgd om haar wisselende buien en tekenen van zelfverminking. En het meisje had het al behoorlijk moeilijk na de dood van haar vader.

De puberdochter van Michael liet weten dat het voelt alsof "niemand in haar familie haar nog begrijpt en dat ze zich alleen en geisoleerd voelt". Dinsdag zou ze gezegd hebben dat haar "vader haar beter kende dat iemand anders en dat hij wist hoe het was om in de spotlights op te groeien". Zonder hem voelt ze zich verlaten.

08-06-2013 om 01:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!