Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

08-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Matt Damon gaat verdikken"

"Matt Damon gaat verdikken"

http://oi44.tinypic.com/2u8yzog.jpg

De tijd dat Matt Damon als die goed afgetrainde nerd te zien was in 'Good Will Hunting' is voorbij, want hij gaat verdikken. Voor zijn rol in 'Doughnut Friendly' zal de acteur niet meer op elke calorie letten die hij naar binnen speelt. Bye, bye mooi lichaam...


"De laatste twee jaar heeft Matt letterlijk op alles gelet dat hij maar in zijn mond stak. Aan zijn maten heeft hij verteld dat hij het beu is om altijd op dieet te staan. Hij was op zoek gegaan naar een filmproject waarin hij niet meer op elke calorie hoefde te letten." En als dat niet lukte, had hij wel een ander plan. "Dan zou hij een filmbreak inlassen, hij meende het echt."

De 42-jarige acteur en Oscarwinnaar moest op een streng diet voor zijn Liberace in de biografische film 'Behind the Candelabra' en de sciencefictionthriller 'Elysium' die verwacht wordt. "Elke dag ging Matt meer dan vijf kilomter lopen op het strand, bracht uren door in de fitness, at een berg tonijn, kip en amandelen." Matt was het kotsbeu om gezond te eten. 

Matt wil niet meer de hete hunk zijn. Hij wil veel liever lui in de zetel blijven en dagelijks donuts eten. Eén woord: on-ge-lo-fe-lijk!

08-06-2013 om 01:43 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liam Hemsworth zet zich aan het tweeten (maar volgt hij Miley Cyrus?)

Liam Hemsworth zet zich aan het tweeten (maar volgt hij Miley Cyrus?)

http://oi44.tinypic.com/4zxcfc.jpg

Deze woensdag heeft Liam Hemsworth de Twitterkolonie vervoegd en onmiddellijk al twee tweets gepost, een snelle groet aan zijn fans en een reclameboodschap om zijn 'Team Liam' te vervolledigen. Hij is blijkbaar van mening veranderd tegenover de microblogsite, zit Miley daar voor iets tussen?


De 23-jarige 'Hunger Games'-ster begon dezelfde dag 13 mensen te volgen, en jawel hoor, zijn verloofde Miley Cyrus zit erbij. De beslissing om zich in te schrijven op de microblogsite Twitter bewijst niet alleen dat alles pico bello in orde is ten huize Hemsworth-Cyrus, het geeft ook aan dat de Australische hunk van mening is veranderd tegenover de site.

Afkeer voor Twitter
In oktober 2009, niet lang nadat Liam de 16 jaar oude Miley begon te daten, kondigde Miley aan dat ze Twitter moest verlaten omdat haar verloofde haar dat had gevraagd. "FYI Liam heeft niet eens een Twitteraccount en hij eist dat IK mijn account verwijder", tweette ze. Daar was ze duidelijk niet zo gelukkig mee, want één jaar en een half later besloot ze om dat account opnieuw te openen.

Reclameposts
Liams eerste tweets doen uitschijnen dat hij zijn twitteraccount, dat al meer dan 89.000 volgers heeft, vooral voor reclamedoeleinden zal gebruiken. Maar persoonlijke tweets zal je er hoe dan ook op te zien krijgen. Samen met zijn Miley volgt hij namelijk wijlen Jeff Buckley, Pink Floyd en surfer Kelly Slater.

Twitter én trailer nieuwe film
Deze week was een week vol verrassingen van Liams kant. Niet alleen deed hij een account open op Twitter, ook de trailer van zijn nieuwe film 'Paranoia' werd losgelaten op het grote publiek. In de film is de hunk te zien naast Hollywoodsterren Harrison Ford, Gary Oldman en Amber Heard, die zijn liefje speelt in de actiethriller. Als daar niets meer van komt...

08-06-2013 om 01:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jim Carrey verkoopt villa voor 13,4 miljoen

Jim Carrey verkoopt villa voor 13,4 miljoen

http://oi41.tinypic.com/33m4kxs.jpg

Acteur Jim Carrey heeft zijn huis in Malibu eindelijk verkocht. De villa stond bijna een jaar te koop, maar uiteindelijk heeft hij er een bedrag van 13,4 miljoen dollar (ruim 10 miljoen euro) voor gekregen.


Het huis telt vijf slaapkamers, vijf badkamers, een open keuken, een groot terras en een uitzicht op zee. De woning heeft veel grote ramen, waardoor de nieuwe eigenaar nog beter van het uitzicht kan genieten. Carrey kocht de woning in 2002 voor 9,75 miljoen dollar (bijna 7,4 miljoen euro).

08-06-2013 om 01:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga is weer in topconditie

Lady Gaga is weer in topconditie

http://oi39.tinypic.com/2zsb1w0.jpg

Lady Gaga is weer helemaal in back! Begin dit jaar doken er foto's van haar op waarop ze ruim 15 kilo was aangekomen. Die kilootjes is ze nu weer helemaal kwijtgespeeld. Eerder deze week lag de 27-jarige zangeres namelijk in bikini op het strand van Mexico te zonnen.


Toen fotografen haar op foto probeerden vast te leggen, lachte ze in de richting van de camera. Ze zag er duidelijk gelukkig uit en genoot met volle teugen van de Mexicaanse zon. Gaga is duidelijk klaar voor de spotlights.

Eerder dit jaar moest ze haar 'Born This Way Ball'-tournee voortijdig stilleggen op advies van de dokter. Ze nam toen zes maanden vrij. Op Twitter verklaarde ze dat ze chronische pijn had in haar heup en dat medische hulp zocht omdat ze er al maanden mee kampte. Ze negeerde liever de pijn dan haar fans teleur te stellen. Wat een moedige dame!

Dol op Italiaans!
Lady Gaga gaf in een interview toe dat ze dol is op de Italiaanse kost uit het restaurant van haar vader. Het zou haar een paar kilootjes meer hebben opgeleverd, maar dat vond ze helemaal niet erg. "Het is zo ontzettend lekker. Ik kom zeker vijf kilo aan, elke keer ik bij mijn vader op bezoek ben geweest. Ik voel me daar niet slecht over, geen seconde, maar ik moet wel dringend een nieuw evenwicht opzoeken."

08-06-2013 om 01:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Jackson: "Niemand begrijpt me zoals mijn vader"

Paris Jackson: "Niemand begrijpt me zoals mijn vader"

http://oi43.tinypic.com/2zyit83.jpg

Voordat Paris Jackson een zelfmoordpoging ondernam, had ze een flinke ruzie met met haar familie. "Ik wilde dat mijn vader hier was. Hij begrijpt me", zou ze hebben geroepen. Michael Jackson en zijn dochter hadden een heel close relatie en het lijkt erop dat het gemis het jonge meisje teveel is geworden.


De moeder van Michael is de voogd van zijn kinderen. Paris zou de laatste tijd weer in contact zijn gekomen met haar biologische moeder Debby Rowe. Geen van beide moeders zou echter de 15-jarige Paris haar "eigen leventje laten leiden".

Paris mocht niet naar een concert van Marilyn Manson en ze mocht niet op het internet. Toen ze naar haar kamer werd gestuurd, sloegen de stoppen door. De familie was al bezorgd om haar wisselende buien en tekenen van zelfverminking. En het meisje had het al behoorlijk moeilijk na de dood van haar vader.

De puberdochter van Michael liet weten dat het voelt alsof "niemand in haar familie haar nog begrijpt en dat ze zich alleen en geisoleerd voelt". Dinsdag zou ze gezegd hebben dat haar "vader haar beter kende dat iemand anders en dat hij wist hoe het was om in de spotlights op te groeien". Zonder hem voelt ze zich verlaten.

08-06-2013 om 01:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marco Borsato schaaft dag en nacht aan nieuw album

Marco Borsato schaaft dag en nacht aan nieuw album

http://oi44.tinypic.com/20ixngw.jpg

Dat niets goed genoeg is, weten we al langer van bepaalde artiesten, bij Marco Borsato is dat net zo. Hij zit momenteel dag en nacht in een studio om zijn nieuwe plaat in te blikken. Tegen november wil hij een eerste nieuwe single uitbrengen.


Het is altijd moeilijk om jezelf als artiest te overtreffen. Zeker als je jezelf altijd wil heruitvinden. "De maatstaf, goed is niet goed genoeg", zegt hij in de Veronica-studio in het Nederlandse Naarden. Marco Borsato was er op gesprek omdat hij maar liefst 14 keer op de eerste plaats stond in de hitlijst van de Nederlandse radiozender. Geen enkele andere Nederlandse artiest heeft hem dat al nagedaan.

Alleen The Beatles overtreffen hem met 16 nummer 1-hits. "Dat is zeker een eer", zegt de zanger fier over zijn records. "Voor een artiest is de Top 40 heel belangrijk. Het is vaak de eerste lijst waarnaar je uitkijkt, een eerste erkenning."

Meer levenservaring
Marco Borsato maakte zijn eerste nummer 1-hit met 'Dromen zijn bedrog' in het jaar 1994 en wil zonder meer dat succes evenaren. Hij lichtte al een tipje van de sluier over zijn nieuwe album door te zeggen dat hij meer nadruk zal leggen op de tekst. "Het is te vroeg om over de inhoud van het album te praten, maar als je rijper wordt en meer levenservaring krijgt, dan is er aan onderwerpen en inspiratie geen gebrek." We zouden haast het omgekeerde durven denken.

Vernieuwing
"We proberen al 23 jaar vernieuwende muziek te maken", zegt hij door te verwijzen naar zijn samenwerking met componist en tekstschrijver John Ewbank, die hij omschrijft als "een vloeiende substantie". Wat moeten we ons daarbij voorstellen, Marco?

08-06-2013 om 01:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Alba: "Ik ben geen fan van Ikea-meubelen"

Jessica Alba: "Ik ben geen fan van Ikea-meubelen"

http://oi40.tinypic.com/jukg0g.jpg

Actrice Jessica Alba en haar man, producer Cash Warren, zijn geen fan van Ikeameubelen, maar lappen liever tweedehandsmeubilair op. Dat verklaart de actrice aan het blad Domaine. Speciaal voor het Amerikaanse onlineblad zet ze de deuren van haar ecologisch huis in Beverly Hills wagenwijd open.


De moeder van twee kinderen is de oprichtster van het merk 'The Honest Company' dat milieuvriendelijke woon- en kinderproducten maakt. Haar missie is om authenticiteit te omarmen en ze heeft dat ook toegepast bij de inrichting van haar huis. "Spullen die massaal worden geproduceerd, geven niet hetzelfde gevoel dat oudere spullen zouden hebben. Ik vind het verhaal erachter ook interessant" vertelt de actrice. Met deze stelling geeft ze toe dat ze Ikeameubelen liever niet aankoopt omwille van het gebrek aan charme.

Een passie voor meubels
De ladenkast van haar dochtertje Haven komt van een rommelmarkt. Het meisje heeft het kastje zelf geverfd. In het interview komt ook duidelijk naar voor dat gifvrij meubilair prioriteit is voor de familie. Zo zijn er in de woonkamer kussens te vinden met gifvrije vulling. "Het is echt een passie van mij en ik denk ook dat er vraag naar is. Het is een hobby maar ik zou het erg leuk vinden om een lijn op te zetten met meubilair."

07-06-2013 om 01:46 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit jaar geen bikini's bij Miss World-verkiezing

Dit jaar geen bikini's bij Miss World-verkiezing

http://oi39.tinypic.com/21o3nzr.jpg

De verkiezing van Miss World zal dit jaar wat in mineur verlopen: het traditionele hoogtepunt, het paraderen in bikini, valt immers weg.


De plaats van de bikini wordt ingenomen door "kleren die de Indonesische culturele en religieuze waarden weerspiegelen", zei een woordvoerder van de organisatie. Miss World vindt dit jaar in Indonesië plaats, op 28 september. Het besluit werd genomen om de moslimbevolking van het land -de grootste moslimstaat ter wereld- niet voor de borst te stoten.

In plaats van in bikini zullen de zowat 130 kandidates voor het kroontje hun charmes moeten etaleren in de traditionele sarong of wikkelrok.

Ongeveer 90 procent van de zowat 240 miljoen Indonesiërs is moslim. Een klein percentage daarvan houdt er radicale ideeën op na. Die fundamentalisten zorgden er een jaar geleden voor dat een  uitverkocht concert van popdiva Lady Gaga moest afgelast worden omdat haar show te "pornografisch" was.

07-06-2013 om 01:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus: "Ik ben een fuifbeest en werk hard"

Miley Cyrus: "Ik ben een fuifbeest en werk hard"

http://oi42.tinypic.com/34sj97o.jpg

Om het beeld over zichzelf ietwat recht te trekken, zegt Miley Cyrus aan het Amerikaanse MTV nieuws dat ze een fuifbeest is, maar dat ze ook wel hard werkt. Mensen staan niet stil bij haar drukke leventje en hebben geen idee over wie zij eigenlijk is.


"Mensen denken dat ik niet van ophouden weet en dat ik net zoals in de song 'Can't Stop' een vet fuifbeest ben", zei ze. "En dat ben ik ook, maar ik ben tegelijkertijd ook de hardst werkende persoon die je kent."

"Het is vanzelfsprekend dat mensen me zullen herinneren als Hannah Montana uit de serie, maar zij is niet wie ik echt ben." Toch hoopt Cyrus dat mensen haar stilletjes aan beginnen te kennen.

"Het kan me niet schelen"
"Het is één grote misvatting hoe mensen mij zien... eigenlijk kennen mensen me niet." En het doet er niet toe wat mensen over haar denken meent ze. "Het mooiste dat ik ooit heb gehoord is, 'Ik houd van hoe jij kunt zeggen dat het je allemaal niet kan schelen.' Het enige wat ik wil doen is muziek maken voor mezelf. Ik houd ervan en steek er positieve energie in. Zo ben ik zeker dat het iets goeds wordt."  

07-06-2013 om 01:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twitteraccount van Jamie Oliver gehackt

Twitteraccount van Jamie Oliver gehackt

http://oi44.tinypic.com/vg7hqa.jpg

Het twitteraccount van Jamie Oliver is deze ochtend gehackt. Dat laat de populaire Engelse kok weten aan zijn volgers. "Wow, sorry jongens. Het ziet ernaar uit dat ik gehackt ben."


Deze ochtend verschenen er plots berichtjes op zijn account met een link naar een pagina waar tips werden gegeven om af te vallen. "Sorry dat jullie daar nu allemaal naar hebben gekeken", benadrukt Oliver. Zijn fans kunnen wel lachen om de berichten die hij inmiddels heeft verwijderd.

"Hè shit, ik wilde net een paar kilo kwijt", laat een volger weten. "Maar wees eerlijk, je kan ook best wat gewicht verliezen", reageert een ander.

07-06-2013 om 01:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Radio 2 wil rond de tafel met Vlaamse artiesten

Radio 2 wil rond de tafel met Vlaamse artiesten

http://oi39.tinypic.com/n4y6qh.jpg

"Muziek van bij ons, ook schlagermuziek, maakt integraal deel uit van het DNA van Radio 2 en is deel van de opdracht." Dat meldt de VRT vandaag naar aanleiding van de actie van enkele Vlaamse artiesten, die niet meer willen opdraven in uitzendingen van Radio 2 omdat die zender hun muziek zou weigeren te draaien.


De openbare omroep heeft VLAPO, de belangenvereniging van Vlaamse Podiumartiesten, uitgenodigd voor een gesprek in de hoop een verfijnd actieplan rond Vlaamse populaire muziek te kunnen opstellen.

De commotie ontstond nadat Dirk Somers het schlagergenre bestempelde als "niche". "Deze uitspraak was ongenuanceerd en is niet de algemene visie van Radio 2 en de VRT", zegt VRT in een communiqué.

VLAPO adviseert artiesten die niet gedraaid worden op Radio 2 om te passen voor optredens van de zender. De belangenvereniging vraagt bovendien dat VRT een nieuwe radiozender opzet, die wel schlagermuziek speelt, aangezien die muziek volgens haar niet meer voorkomt in het huidige Radio 2-aanbod.

De muzieksamenstellers van Radio 2 streven naar een breed en gevarieerd aanbod "van bij ons" en de zender organiseert ook evenementen, zoals de Radio 2 Zomerhit, waar alle Vlaamse genres aan bod komen, zegt de VRT. Volgens de beheersovereenkomst is Radio 2 een breed en groot familienet, in Vlaanderen verankerd en met een uitgesproken Nederlandstalig muziekprofiel. Dertig procent van de muziek moet Nederlandstalig zijn.

Tijdens een open gesprek, dat volgende week zal plaatsvinden, zal de VRT de opmerkingen van VLAPO van naderbij bekijken, "in de hoop daaruit een verfijnd actieplan rond Vlaamse populaire muziek te kunnen laten volgen".

07-06-2013 om 01:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber plant ruimtereis

Justin Bieber plant ruimtereis

http://oi44.tinypic.com/14c7bcz.jpg

Justin Bieber wil zichzelf de ruimte laten inschieten. Dat is toch wat de 19-jarige zanger en zijn manager Scooter Braun samen plannen te doen. Het kadert in een programma georganiseerd door Sir Richard Branson.


Sir Richard maakte de deelname van de twee officieel bekend via Twitter. "Goed om te horen dat Justin Bieber en Scooter Braun zich bij de toekomstige astronauten hebben gevoegd. Gefeliciteerd, ik zie jullie daarboven!"

Daily Mail schrijft dat ze de laatste celebs zijn die meegaan in een trip naar de ruimte. Onder meer acteurs Ashton Kutcher en Leonardo DiCaprio hebben 250.000 dollar (190.000 euro) neergelegd om als eerste de fameuze reizen te maken. Wanneer de reis precies zal doorgaan is nog onbekend.

07-06-2013 om 01:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Conrad Murray wil Paris Jacksons dokter zijn

Conrad Murray wil Paris Jacksons dokter zijn

http://oi42.tinypic.com/4t7fj9.jpg

Niemand minder dan dokter Conrad Murray wil Paris Jackson helpen uitzoeken wat haar dwarszit. De voormalige en veroordeelde lijfarts van overleden Michael Jackson heeft nu zijn dochter een audiobericht gestuurd waar Amerikaanse celebwebsite TMZ de hand op heeft weten te leggen. Wat is die duivelse dokter toch van plan?


In de gesproken boodschap probeert Murray de dochter van de voormalige King of Pop te overtuigen om haar te laten behandelen bij hem. Ze werd eerder deze week na een zelfmoordpoging opgenomen in een ziekenhuis. "Ik weet niet of ik iets kan doen om de pijn te verzachten, maar ik sta klaar voor je", zegt de veroordeelde dokter in de bizarre tape. Hij gebruikt ook de titel van één van Michaels gevoelige nummers 'You are Not Alone'.

Schreeuw om aandacht
Volgens website TMZ gelooft de politie niet dat de 15-jarige Paris daadwerkelijk de intentie had een einde aan haar leven te maken. "Ze schreeuwde om aandacht", zegt een officiële bron van de lokale politie. Paris zou volgens TMZ zelf de zelfmoordlijn hebben gebeld. Dat zou het bewijs zijn dat ze gered wilde worden. Ze was ook nog bij bewustzijn toen de ambulance arriveerde.

07-06-2013 om 01:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's John Lennon en Yoko Ono tentoongesteld in Oostendse Fort Napoleon

Foto's John Lennon en Yoko Ono tentoongesteld in Oostendse Fort Napoleon

http://oi41.tinypic.com/aep9ua.jpg

Foto's van iconen John Lennon en Yoko Ono vormen de blikvangers op de fototentoonstelling van muziekfotografen in het Oostendse Fort Napoleon deze zomer. De stad Oostende meldt dat er werken te zien zullen zijn van celebfotografen Bob Gruen en Anton Coene.


Het wordt de eerste keer dat Gruen tentoonstelt in België. De Amerikaanse fotograaf (1945) begon zijn carrière aan het eind van de jaren '60 toen hij door Ike & Tina Turner werd gevraagd mee te gaan op tournee. Daarna trok hij rond met onder meer The Clash, The Rolling Stones, The Ramones en David Bowie. Zijn beroemdste foto's zijn echter die van John Lennon en Yoko Ono, die hij maakte tijdens hun verblijf in New York.

Ook beloftevolle talent Anton Coene uit Gent krijgt een plaats in het fort. Hij legde onder meer Trixie Whitley, Black Box Revelation en The Van Jets al vast op de gevoelige plaat. Vorig jaar was hij ook de eerste winnaar van de Jazz Bilzen Award voor rock- en popfotografie.

Deze tentoonstelling volgt de expositie op rond overleden Storm Thorgerson, de hoesontwerper van onder meer Pink Floyd, Led Zeppelin, The Mars Volta en het Belgische Goose. De foto's zijn te zien van 26 juni tot 15 september in Fort Napoleon.

06-06-2013 om 10:48 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
05-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karl Lagerfeld: "Adele zou me dankbaar moeten zijn dat ik haar dik noemde"

Karl Lagerfeld: "Adele zou me dankbaar moeten zijn dat ik haar dik noemde"

http://oi44.tinypic.com/2uj2urp.jpg

Blijkbaar moet Adele (25) modeontwerper Karl Lagerfeld dankbaar zijn dat hij haar vorig jaar een 'fatty' noemde. De 79-jarige Lagerfeld liet zonder schroom weten dat ze baat heeft gehad bij zijn opmerking. "Na die commentaar verloor ze acht kilo, dus ik denk dat die 'harde' boodschap niet slecht was. Ik heb echter nooit gezegd dat ze dik was, ik heb alleen gezegd dat ze een beetje mollig was."

Ja, mollig, is wel hét woord dat iedereen over zichzelf zou willen horen. Not.

05-06-2013 om 22:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Whitney Houston tot buren: "Jullie zijn de stront onder onze schoenen"

Dochter Whitney Houston tot buren: "Jullie zijn de stront onder onze schoenen"

http://oi40.tinypic.com/2467sqo.jpg

Bobby Kristina Brown, de dochter van Whitney Houston, heeft geen dak meer boven haar hoofd. Ze moet met haar vriend Nick Gordon haar appartement in Georgia verlaten na klachten van de buren. Volgens TMZ hadden die al tien keer naar de politie gestapt wegens geluidsoverlast.

Bobby Kristina liet echter nog een 'afscheidscadeau' voor de klagers achter, in de vorm van een haatbrief. "Bedankt. Jullie zijn de stront onder onze schoenen", klonk het daarin. "Jullie zijn een verschrikkelijk stel en dat zullen jullie altijd blijven. Jullie konden er niet tegen dat er zo'n mooi koppel met meer succes boven jullie woonde. Ik hoop dat jullie onschuldige baby niet het slachtoffer wordt van jullie ellende." Waar het stel nu zal wonen, is onduidelijk.

05-06-2013 om 22:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams bereidt wereldtournee voor in Brussel

Robbie Williams bereidt wereldtournee voor in Brussel

http://oi44.tinypic.com/fut3dk.jpg

Robbie Williams repeteert deze week in ons land. De Britse zanger bereidt zo zijn wereldtournee voor, die draait rond zijn negende album 'Take The Crown'. Dat meldt Het Laatste Nieuws.


De 'Robster' verblijft de hele week in Brussel, waar hij repeteert in Paleis 5 van Brussels Expo. De reden daarvoor is simpel: het is gewoonweg een van de weinige indoorlocaties in Europa waar Williams terechtkan met zijn indrukwekkende megaproductie.

De pers mocht vandaag een kijkje gaan nemen naar de repetities, die het voormalig lid van Take That relaxed afwerkte in een joggingpak. Op het programma stonden 'Bodies' en 'Come Undone'.

De 'Take The Crown Stadium Tour' start op 18 juni in Manchester, en brengt Williams op zaterdag 3 augustus ook naar het Koning Boudewijnstadion in Brussel. Voor dat optreden zijn nog steeds tickets beschikbaar via Live Nation.

05-06-2013 om 22:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cara Delevinge en Rihanna bezegelen vriendschap met tatoeage

Cara Delevinge en Rihanna bezegelen vriendschap met tatoeage

http://oi41.tinypic.com/2prxnkl.jpg

Er is niets boven een authentieke tatoeage om de vriendschap te bezegelen, zo denken Rihanna (25) en Cara Delevingne (20) althans. De beste vriendinnen gaan zelfs nog een stapje verder door de inkttekening zelf bij elkaar te zetten.


Cara en Rihanna willen duidelijk een stapje verder dan enkel hetzelfde hotelbed delen en elkaar 'liefje' noemen. Met een beetje hulp van legendarische New Yorkse artiest Bang Bang, zal het duo een tatoeage ontwerpen en die op elkaar laten zetten. "De meisjes houden van de idee elkaar een tatoe cadeau te doen", zei een insider aan de celebwebsite Daily Star.

"Riri gaf Bang Bang er zelf eentje vorig jaar. Je kan wel zeggen dat ze een pro is. Bang Bang heeft nu aan Cara geleerd hoe ze het moet doen. Hij heeft zelfs aangeboden om erop toe te zien hoe de meisjes elkaar met inkt bewerken."

Hebreeuws teken
De meisjes willen elk een Hebreeuws teken laten zetten. "Net zoals Harry Styles en David Beckham. Dat is in de mode en veel gemakkelijker dan bijvoorbeeld een foto." Toen Cara en Riri onlangs naar New York trokken, zette Cara haar eerste tatoeage, namelijk een leeuw op haar wijsvinger.

Riri heeft Cara blijkbaar kunnen overtuigen om er nog eentje te zetten en wel één om hun intense vriendschap te bezegelen.

05-06-2013 om 22:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Doutzen Kroes heeft mooiste billen in string"

"Doutzen Kroes heeft mooiste billen in string"

http://oi40.tinypic.com/1y7fi8.jpg

De perfecte billen in een string behoren toe aan Nederlandse topmodel Doutzen Kroes. Bovendien wint het mini-onderbroekje aan populariteit bij onze noorderburen. Dit blijkt uit onderzoek van beautyplatform Style Today.


Volgens het platform wint de string alsmaar meer aan populariteit. Voor het onderzoek werden ruim 1205 Nederlandse vrouwen ondervraagd. 25 procent van de ondervraagden noemt zich fan terwijl 15 procent liever de hipster draagt, een kledingstuk waarbij de billen grotendeels worden bedekt. Niet alleen vrouwen mochten deelnemen aan het onderzoek, ook 983 mannen stelden zich kandidaat. Van de mannen ziet ruim 22 procent vrouwen liever in een string.

"Mooiste billen in string"
De prijs voor wie de mooiste billen heeft in string, ging naar het Nederlandse topmodel Doutzen Kroes. Het is niet de eerste keer dat de schoonheid een prijs in ontvangst mag nemen. Onlangs werd ze benoemd tot 'Mooiste model van Nederland'. Wie het rijtje van de mooiste billen in string mag afmaken zijn Sylvie van der Vaart en Yolanthe Sneijder-Cabau.

05-06-2013 om 22:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Michael Jackson overleeft zelfmoordpoging

Dochter Michael Jackson overleeft zelfmoordpoging

http://oi41.tinypic.com/52zx28.jpg

Paris Jackson is met spoed naar het ziekenhuis gebracht na een zelfmoordpoging. Volgens TMZ werd de tienerster met een ambulance opgehaald bij het huis van haar oma in Calabasas in Californië. Ze is met snijwonden in haar pols naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis gebracht, maar maakt het naar omstandigheden goed.


Het alarmtelefoontje kwam om half twee 's nachts binnen bij 911. De 15-jarige dochter van Michael Jackson had gisteravond al cryptische tweets gepost. "Ik vraag me af waarom tranen zout zijn", twitterde ze. Of nog: "Yesterday, all my troubles seemed so far away. Now it looks as though they're here to stay."

Haar biologische moeder Debbie Rowe bevestigde intussen dat haar dochter geprobeerd heeft een einde aan haar leven te maken. "Ze heeft veel aan haar hoofd de laatste tijd", is het enige wat ze kwijt wil.

"Niet eerste keer"
"We stellen de warme belangstelling voor Paris zeer op prijs, maar willen ook de privacy van de familie respecteren", reageerde haar advocaat. Volgens een anonieme bron is het niet de eerste keer dat Paris in haar pols heeft gesneden.

'Entertainment Tonight' voegt er nog aan toe dat Paris in alle staten was omdat ze niet naar het concert van Marilyn Manson mocht. De rocker treedt donderdag op met Alice Cooper.

Paris' vader Michael overleed op 25 juni 2009. De popster stierf aan een dodelijke dosis propofol, een anesthesiemiddel.

05-06-2013 om 22:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!