NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

29-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Bublé bedankt Canadezen voor steun en liefde

Michael Bublé bedankt Canadezen voor steun en liefde

http://oi65.tinypic.com/330rywg.jpg

Michael Bublé heeft zijn landgenoten bedankt voor de liefde en steun die hij van hen krijgt. De Canadese zanger, die maandenlang uit de schijnwerpers bleef om zijn zieke zoontje bij te kunnen staan, nam gisteren de National Arts Centre Award in ontvangst.

De zanger zei het een hele eer te vinden Canada muzikaal te mogen vertegenwoordigen. Dat hij de nationale onderscheiding kreeg tijdens "een emotioneel moeilijke tijd voor mijn familie" raakte hem. "Ik dank jullie voor de liefde en steun die jullie me hebben gegeven", zei Michael volgens Canadese media in zijn dankwoord. "Elke keer dat ik zeg: mijn naam is Michael Steven Bublé en ik ben een Canadees, ben ik trots."

Michael werd emotioneel toen hij het over zijn vrouw Luisana Lopilato, hun twee kinderen en zijn ouders en zussen had. "Woorden schieten tekort om mijn gevoelens voor jullie uit te drukken. Soms is 'ik hou van je' niet genoeg, want wat ik voel is zo veel meer."

Agenda
De 41-jarige zanger zou de National Arts Centre Award, die jaarlijks wordt uitgereikt aan uitmuntende artiesten, vorig jaar al krijgen. Toen kon hij niet bij de uitreiking zijn vanwege de ziekte van zijn zoontje.

Michael en Luisana maakten in november bekend dat hun driejarige zoontje Noah kanker had. Om het kereltje bij te kunnen staan maakte Michael zijn agenda leeg. Inmiddels gaat het stukken beter met de peuter.

29-06-2017 om 13:18 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.R2-D2 brengt 2,4 miljoen op bij veiling

R2-D2 brengt 2,4 miljoen op bij veiling

http://oi66.tinypic.com/10y2b9c.jpg

De beroemde Star Wars-robot R2-D2 is gisteren bij een veiling in Hollywood voor 2,5 miljoen euro verkocht. Het gaat om een van de versies die van de robot is gemaakt. Op de veiling werden meerdere beroemde kledingstukken en rekwisieten verkocht.

De veiling werd georganiseerd door Profiles in History en duurt tot en met zaterdag. Er gingen ook delen van het decor van de filmklassieker 'Casablanca' uit 1942 onder de hamer. Ook het script van alle 17 afleveringen van de sciencefictionserie 'The Twilight Zone' zijn te koop.

Naast R2-D2 konden Star Wars-fans ookbieden op het lichtzwaard van Luke Skywalker uit de eerste twee Star Warsfilms, 'A New Hope' en 'The Empire Strikes Back'. De lightsaber werd uiteindelijk verkocht voor 400.000 euro. Een helm van Darth Vader ging naar de hoogste bieder voor ruim 84.000 euro.

Kenny Baker, die de robot R2-D2 in Star Wars speelde, overleed in augustus op 83-jarige leeftijd. Baker paste met zijn lengte van 112 cm in de creatie R2-D2, die in 1977 voor het eerst in de Star Wars-filmserie opdook. De acteur kroop daarna nog vijf keer in de huid van de robot.

29-06-2017 om 13:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anoniem getest: maakt Sergio Hermans AIRrepublic in Cadzand het waar?

Anoniem getest: maakt Sergio Hermans AIRrepublic in Cadzand het waar?

http://oi63.tinypic.com/2vb0vwp.jpg

Sergio Herman waagt zich aan een nieuw avontuur, dit keer met een moderne brasserie in Cadzand die het lekkers van de zee in de spotlights zet. Hij brengt er ode aan zijn overleden vader en, dat kon de anonieme recensent van Goesting Magazine ondervinden, kookt er alweer op héél hoog niveau. Like Goesting op Facebook voor meer straffe recensies.

Herman installeerde z'n nieuwe restaurant op de site van de Cadzandse jachthaven, in een strak, glazen paviljoen. De ontvangst is professioneel en vriendelijk en binnenin hebben we niet alleen zicht op zee vanuit alle hoeken, maar ook op de open keuken, waar een dynamische batterij koks aan het werk is. Op deze maandagmiddag zit Airrepublic vol, een kleurrijk betegeld tafeltje wordt het onze.

De formule is simpel: een driegangenmenu voor € 48, voor duurdere gerechten uit het menu (oesters, gerijpt rundsvlees) vragen ze een supplement. Het aperitiefhapje zet de toon: flinterdun kraakbrood met gerookte paprika, crème van rucola en vinaigrette van duindoornbes, leuk gepresenteerd en lekker. We laten nog een portie sashimi van octopus met Thaise vinaigrette komen (€ 10) en ja hoor: opnieuw een voltreffer.

29-06-2017 om 13:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bij 2.500 likes moet Phil naar Temptation Island (Ken en Lize zijn alvast fan)

Bij 2.500 likes moet Phil naar Temptation Island (Ken en Lize zijn alvast fan)

http://oi66.tinypic.com/2a65u68.jpg

Phil is al even vrijgezel, gaat graag op reis en ziet er helemaal niet slecht uit. Dé perfecte kandidaat voor Temptation Island, vonden zijn vrienden. Ze overtuigden hem dan ook om deel te nemen aan het nieuwe seizoen, op voorwaarde dat hun fanpagina 2.500 likes haalt. En daar zitten ze eigenlijk niet zo veraf...

Van je vrienen moet je het hebben: "Phil is al even vrijgezel en verdient als geen ander een leuke levenspartner! Die zal hij vanzelfsprekend het best vinden bij een vrouw die al een relatie heeft, in Thailand (hij gaat graag op reis), op Temptation island! Omdat hij nog wat verlegen is willen we hem via deze pagina laten zien dat we hem steunen en vanaf 2500 likes schrijft hij zich in!", staat er op de Facebookpagina.

Intussen zitten ze al over de helft en komt hun einddoel dichterbij. Phil is zich zelfs al aan het voorbereiden: hij oefent zijn gitaarspel (het werkte immers prima voor Ken), en werkt al flink aan zijn spierballen. Daarnaast kreeg hij ook al de steun van Lize en Ken, die hem in een filmpje aanmoedigen. "Wie weet vind je er wel de vrouw van je leven", klinkt het enthousiast. "Als vrijgezel heb je niets te verliezen. Het is een leuke vakantie met vrienden, en als je jezelf blijft kan het alleen maar goed uitpakken."

Ken doet daarna ook een duit in het zakje met de nu al legendarische leuze 'You Phil them up!'. Wil je Phil graag op Temptation Island zien, dan kan je hier de pagina liken. Wie weet wordt hij dan ook echt geselecteerd...

29-06-2017 om 13:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Familie eindigt volgens het boekje: twee huwelijken, een dode

Familie eindigt volgens het boekje: twee huwelijken, een dode

http://oi68.tinypic.com/69kxsj.jpg

Geen seizoensfinale van 'Familie' of er luiden bruiloftsklokken. En dat zal morgen niet anders zijn. Maar eerst pakken er nog enkele donkere wolken samen. Gaat het homohuwelijk tussen Rudi en Zjef wel door? Zegt Veronique dan toch 'ja' tegen Mathias? En wat met de ontvoerde Stefanie? Ondanks een verbeten zoektocht is een drama in de maak. "Ja, er zal een dode vallen", zo licht creatief producer Wim Feyaerts een tipje van de sluier op.

Sensatie gisteravond aan het slot van 'Familie'. Net buiten het huis waar Stefanie Coppens (Jasmijn Van Hoof) al een hele tijd zit opgesloten, doet haar ontvoerder zijn helm af. Het is niet Nieuw-Zeelander Jason, zoals velen de voorbije dagen dachten, maar haar dolverliefde aanbidder Simon (Braam Verreth). Hij zag haar vorig jaar niet graag naar Nieuw-Zeeland vertrekken. Meteen wordt ook duidelijk waarom Stefanie ontvoerd is. En zo is meteen een eerste mogelijke cliffhanger voor de seizoensfinale van morgen opgeblazen. 

Want ging de politie niet massaal op zoek naar Jason om zo Stefanie te kunnen vinden? Alleen: wat de kijker nu weet, is duidelijk nog niet het geval voor haar vader Benny (Roel Vanderstukken) en de speurders. Een en ander zal vanavond en morgen uiteraard ontploffen. "Ja, er zal zelfs een dode vallen. Maar meer kan ik daar uiteraard niet over kwijt", zo houdt creatief producer Wim Feyaerts zich op de vlakte. "Vandaag en morgen zal via flashbacks duidelijk worden waarom en hoe Simon Stefanie ontvoerde na haar terugkeer naar België."

Tijdens de ruim 50 minuten durende seizoensfinale van morgen krijgen de fans ook liefst twee huwelijken te verwerken. Als alles volgens plan verloopt tenminste...

29-06-2017 om 12:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Lezingenreeks Bill Cosby over seksueel misbruik gaat niet door"

"Lezingenreeks Bill Cosby over seksueel misbruik gaat niet door"

http://oi65.tinypic.com/2z9jucg.jpg

Is Bill Cosby nu van plan om een lezingenreeks te geven over seksueel misbruik of niet? Het idee werd vorige week door zijn advocaat geopperd, maar zou nu toch niet doorgaan na de massale kritiek die op het initiatief is gekomen.

Het proces tegen de Amerikaanse komiek werd vorige week nietig verklaard omdat de jury het niet unaniem eens was geraakt over de vraag of hij schuldig was of niet aan verkrachting.

Vijf dagen na het einde van het proces suggereerde Cosby's woordvoerder dat hij een lezingsreeks wilde geven over seksueel misbruik. De lezingen zouden echter niet over slachtoffers gaan, maar wel over hoe mannen valse beschuldigingen kunnen vermijden en zich ertegen kunnen verweren.

Dat lokte forse kritiek uit, niet in het minst bij de tientallen vrouwen die Cosby ondertussen hebben beschuldigd van misbruik door de ondertussen 79-jarige acteur en komiek.

Maar de plannen lijken nu - voorlopig - weer opgeborgen. Cosby stuurde gisteren een mededeling uit waarin hij de "propaganda dat ik een tour over seksueel misbruik zou doen" afdeed als nonsens. Toch deed hij de deur niet helemaal dicht. "Alle informatie over publieke plannen zal op het gepaste moment worden gegeven." Cosby's woordvoerder zegt dat zijn interview van vorige week uit zijn context was getrokken.

Cosby's advocaat, Angela Agrusa, liet dan weer weten dat Cosby graag opnieuw publiek actief wil zijn, maar dat hij dat waarschijnlijk niet zal doen tot alle criminele beschuldigingen verdwenen zijn. "Ik kan me niet voorstellen dat zijn advocaten dat zullen toestaan."

Volgende rechtszaak in juli 2018

Een rechter in Californië heeft ondertussen een datum bepaald voor de rechtszaak die Judy Huth heeft aangespannen tegen Cosby. De vrouw beschuldigt de komiek ervan haar te hebben gedwongen tot seks in 1974. Ze was toen vijftien jaar.

De zaak kreeg een startdatum zodat aanklagers in Pennsylvania een nieuwe poging kunnen inplannen in het proces tegen Cosby in die staat. Die liep bij een eerdere poging deze maand uit om een nietigverklaring. Alhoewel het nog niet zeker is of de civiele zaak in Californië daadwerkelijk doorgaat, plande de rechter de startdatum van het proces op 30 juli 2018.

Het vermeende misbruik van Judy Huth is volgens de wet in Californië verjaard. Ze kon de gevallen The Cosby Show-ster toch aanklagen omdat ze minderjarig was in 1974. Huth kwam in 2014 naar buiten met haar verhaal. Ze claimt dat ze de televisiester ontmoette op een filmset, waarna hij haar en een vriendinnetje uitnodigde om te komen tennissen in de Playboy Mansion, het landgoed van Hugh Hefner. Daar zou hij haar hebben aangerand.

28-06-2017 om 19:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En dan staat Justin Bieber plots voor je neus. Het overkwam deze Belgische pompbediende

En dan staat Justin Bieber plots voor je neus. Het overkwam deze Belgische pompbediende

http://oi68.tinypic.com/iykf8i.jpg

Wat doet Justin Bieber na een concert? Even stoppen in een tankstation in een piepklein dorpje in Henegouwen, zo blijkt. De pompbediende uit Thieu kon afgelopen zaterdag eerst zijn ogen niet geloven, maar sloeg dan toch een snel babbeltje met het Canadese popidool.

Om 23 uur 's avonds kreeg de Jérémy Willocq van het Q8-station in Thieu de verrassing van zijn leven. Justin Bieber had net opgetreden in Rijsel en was op doorreis naar Duitsland en stopte voor wat aankopen in het tankstation. "Een wereldster ontmoeten, dat doe je niet elke dag", schrijft de pompbediende trots op Facebook. "Justin zag er erg vermoeid uit, dus ik vroeg me af of hij van een concert kwam. Toen hij afrekende hebben we even gebabbeld. Ik ben geen grote fan, maar ik luister wel naar zijn muziek."

De camerabeelden van het tankstation bewijzen dat het wel degelijk om Justin Bieber gaat en niet om een lookalike. De klant heeft namelijk dezelfde tattoos als de zanger en hij had nog dezelfde kledij als op het concert in Rijsel aan.

28-06-2017 om 19:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry: "Orlando ging toen bewust naakt peddelen"

Katy Perry: "Orlando ging toen bewust naakt peddelen"

http://oi67.tinypic.com/4r8apg.jpg

Superster Katy Perry (32) heeft na een jaar stilzwijgen onthuld waarom ze in augustus vorig jaar voor de kust van Italiaanse eiland Sardinië op een surfplank zat met haar volledig naakte vriend Orlando Bloom. De 40-jarige Britse acteur trok volgens de zangeres zijn zwemslip uit om te checken hoe snel een blootfoto viraal kan gaan op sociale media.

Volgens Katy Perry, die het in maart met Bloom uitmaakte, had de acteur weinig kennis van sociale media als Facebook, Twitter en Instagram. "Hij geloofde niet dat opvallende kiekjes razendsnel de wereld over kunnen gaan'', vertelde Perry gisteren in een interview. "Toen heb ik hem geadviseerd vlak voor het strand - waar het wemelde van de fotograferende toeristen - even in adamskostuum te gaan. En dat deed Orlando meteen. Een paar uur later waren de foto's van Orlando in vol ornaat wereldwijd trending topic en hij had er ontelbare volgers bij.''

Perry benadrukt dat Orlando Bloom er totaal geen probleem mee had naakt te gaan. Nadeel was wel dat hij haar probeerde over te halen hetzelfde te doen op de wankele surfplank waarmee ze door de golven peddelden. "Dat heb ik bewust niet gedaan. Ik was op dat moment niet in de stemming om bloot te gaan, maar later op ons jacht wel. En dat voelde heerlijk bevrijdend'', aldus Perry die in het vraaggesprek gekscherend opmerkt dat ze 'in therapie is geweest' na het surfplankincident

Orlando Bloom vertelde na alle ophef zich niet te hebben gerealiseerd dat mogelijk fotografen in de buurt waren. "Anders had ik het natuurlijk nooit gedaan'', benadrukte hij vorig jaar in een interview. "Katy en ik waanden ons op het bewuste moment al zo'n vijf dagen moederziel alleen op de wereld. We hadden echt niemand gezien en dat ik werd betrapt verbaasde me.'' Perry noemt dat nu onzin. "Hij - een man die graag in z'n blootje loopt - wist wel degelijk dat de paparazzi ons in het vizier hadden.''

De foto's werden door de meeste internationale showbizz- en nieuwsites gepubliceerd. In de meeste gevallen werden de billen en het kruis van Orlando voor verspreiding netjes vaag gemaakt. Maar nog steeds circuleren de ongeblurde kiekjes van Bloom met zijn peddel op sociale media.

28-06-2017 om 19:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geestelijke vader van Beertje Paddington Michael Bond overleden

Geestelijke vader van Beertje Paddington Michael Bond overleden

http://oi63.tinypic.com/2agumhz.jpg

De Britse kinderauteur Michael Bond, de geestelijke vader van het ook bij ons populaire Beertje Paddington, is op 91-jarige leeftijd overleden. Bond overleed gisteren thuis na een korte ziekte, zo laat zijn uitgever HarperCollins weten.

Michael Bond begon op zijn 19de te schrijven, toen hij in Caïro gelegerd was. Zijn eerste boek, 'A Bear Called Paddington', verscheen in 1958. Het was de start van een reeks boeken rond de beer, die bekendstond om zijn liefde voor jam, zijn blauwe duffelcoat en zijn rode hoed.

De boeken van Beertje Paddington zijn in dertig talen vertaald en er zijn meer dan 30 miljoen exemplaren van verkocht. Onder licentie komt de beeltenis van Beertje Paddington ook in veel merchandising-artikelen terug.

Paddington is geboren in Peru en groeide op bij zijn tante Lucy. Zij leerde hem ook Engels, omdat ze er zeker van was dat hij ooit naar Groot-Brittannië zou gaan. Zijn oom Pastuzo had een café, hoog in de bergen van Peru. Van oom Pastuzo is na een aardbeving niets meer vernomen. Het enige dat hij achterliet was zijn favoriete rode hoed en zijn koffertje met geheime ruimte.

Het figuurtje leidde tot een reeks boeken, meerdere animatieseries en in 2014 een succesvolle film. Daarvan komt later dit jaar een sequel uit.

Bond schiep ook figuren als Olga da Polga, A Mouse Called Thursday en de Franse detective Monsieur Pamplemousse.

28-06-2017 om 19:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Astrid twee uur op je feestje? Dat is dan 1.200 euro

Astrid twee uur op je feestje? Dat is dan 1.200 euro

http://oi67.tinypic.com/2ursfp0.jpg

Astrid Coppens verblijft momenteel voor een langere tijd in ons land voor de opnames van de langspeelfilm 'Verborgen Verlangen'. Haar eerste grote acteerjob combineert ze nu met actes de présence waar ze volgens het blad TV Familie grof geld voor vraagt: 1.200 euro voor 2 uurtjes.

Tegenspeler Roel Vanderstukken zegt vandaag in het blad dat Astrid zich heel hard inzet voor haar eerste hoofdrol. "Ze bereidt zich goed voor en pikt aanwijzingen snel op." Maar ook 's avonds zit Astrid niet stil, zo schuimt ze feestjes af. Ze was aanwezig op de opening van Kaai 31 in Hamme. Dit is een danscafé dat Dylan, de zoon van Michel Van den Brande uit The Sky is the Limit, opende.

De stellingbouwer vertelt vandaag in het blad dat Astrid meer vraagt dan andere BV's. "De meesten rekenen voor een acte de présence ongeveer 500 euro aan." Maar het bezoekje van Astrid Coppens in zijn danscafé heeft Dylan zeker geen windeieren gelegd. "Het was een enorm succes", vertelt Michel. "Er is veel volk opgedaagd in Kaai 31 en fans stonden in rijen te wachten voor een foto met de Vlaamse Hollywoodvrouw."  

Toch gaat het Astrid niet allemaal voor de wind: ze is momenteel in een echtscheiding met haar ex John Bryan verwikkeld. De Amerikaanse zakenman zou twee miljoen van haar eisen omdat ze inkomsten zou hebben achtergehouden toen ze nog getrouwd waren.

28-06-2017 om 19:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aretha Franklin mag van artsen niet reizen

Aretha Franklin mag van artsen niet reizen

http://oi67.tinypic.com/2z9g048.jpg

Aretha Franklin staat zaterdag niet op het podium tijdens het Toronto Jazz Festival. De 75-jarige Queen of Soul heeft haar optreden op advies van artsen afgezegd, meldt het festival op zijn website.

Aretha kan "op aanraden van haar artsen" deze week niet afreizen naar Canada. Wat de zangeres mankeert, is niet bekendgemaakt. In februari kondigde Aretha aan na 2017 niet meer op tournee te gaan. "Ik blijf nog wel opnames maken, maar ik stop dit jaar met optreden. Het is mooi geweest", zei ze in een tv-interview.

Voor het Toronto Jazz Festival wilde Aretha echter een uitzondering maken. Omdat ze er dit jaar niet bij kan zijn, treedt de Queen of Soul volgend jaar op in de Canadese stad.

27-06-2017 om 19:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Olga Leyers (19): "Ik heb me sinds eind mei opgesloten om te blokken"

Olga Leyers (19): "Ik heb me sinds eind mei opgesloten om te blokken"

http://oi65.tinypic.com/wqvlgo.jpg

Oef, de examens zijn achter de rug. Ook bij onze jonge BV's is een zucht van opluchting te horen. Presentatrice Olga Leyers, die in haar tweede jaar rechten zit, blikt terug op de voorbije blokperiode - en kijkt met nog meer plezier vooruit. Want nu is het eindelijk vakantie.

"Ik heb zaterdag mijn laatste examen gehad. Dat was mondeling: staatsrecht. Ik weet al dat ik erdoor ben. De rest is nog afwachten, binnen een week heb ik de uitslag. Als ik herexamens heb, zie ik wel of ik er enkele in de zomer doe of een aantal vakken meeneem naar volgend jaar. Dan spreid ik mijn studies liever zodat ik alles kan blijven combineren. En dan is het mooi meegenomen dat ik tijdens de zomermaanden van andere dingen kan genieten."

"Sinds de paasvakantie voelde ik de druk om te beginnen en kwam ik al minder 'buiten'. Sinds eind mei heb ik me echt opgesloten om me te concentreren op de blok, en mijn examens begonnen op 1 juni. Op het einde was ik het wel beu. De opluchting afgelopen weekend - toen ik er eindelijk van verlost was - was heel groot. Ik ben dan ook eens goed uitgeweest: gaan eten, op café en gaan dansen. En intussen ben ik begonnen aan de trilogie van 'The Lord of the Rings', heerlijk. Vanaf volgend weekend ben ik op de festivals te vinden voor 'At the Festivals' op Q2. En daarvoor moet ik op Werchter alvast twee dagen werken. Of ik vrijdag tijdens het optreden van Bazart (Olga's lief is gitarist Simon Nuytten, red.) ook van dienst ben? Nog geen idee. Hopelijk kan ik gaan kijken, ik zou het anders wel erg jammer vinden. Of misschien kan ik de reportage maken. Al zou dat verslag vast niet geheel onpartijdig zijn. (lacht)"

27-06-2017 om 19:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dimitri Vegas: "Ik moet mijn trouwkostuum nog gaan kopen" Bewaar artikel

Dimitri Vegas: "Ik moet mijn trouwkostuum nog gaan kopen"

http://oi63.tinypic.com/r2u7tw.jpg

Dimitri Vegas en Like Mike groeiden in enkele jaren uit tot de top van de dj-wereld. Deze zomer trekken ze per privéjet van het ene podium naar het andere, maar het hoogtepunt voor Dimitri (35) volgt in september. Dan stapt hij in het huwelijksbootje met Anouk Matton (24).

Voor honderdduizenden mensen is het aftellen begonnen naar hét hoogtepunt van hun zomer: het immens populaire Tomorrowland. Wie zeker present tekenen op het hoofdpodium zijn de broers Dimitri Vegas en Like Mike, de ongekroonde koningen van het internationale muziekfestival. Maar Dimitri, de oudste, telt toch vooral af naar 7 september. Dan trouwt hij met zijn verloofde Anouk Matton, iets meer dan een jaar nadat hij haar op Ibiza ten huwelijk vroeg. "Onze bruiloft komt steeds dichterbij, maar van stress is voorlopig geen sprake", vertelt Dimitri in Story. "Ook al moet ik mijn trouwkostuum nog gaan kopen. (lacht) De locatie ligt wél vast, het feest zal plaatsvinden op Ibiza. Anouk en ik hebben ons hart daar verloren."

Zelfbescherming
Wie denkt dat Dimitri ondertussen al gewend is aan een massapubliek, komt bedrogen uit. "Op dat vlak zijn we inderdaad al serieus verwend geweest, maar echt wennen doet dat nooit. Dat mijn broer en ik een heel Sportpaleis kunnen vullen met onze muziek blijft heel onrealistisch. Ik besef soms amper wat ons overkomt. Maar geloof me, ondanks al het succes blijf ik met beide voeten op de grond." Die nuchterheid zorgt er ook voor dat Dimitri afstandelijk lijkt. "Dat heb ik nog gehoord, maar eigenlijk klopt dat beeld van mij niet helemaal. Als ik mensen niet ken, bewaar ik inderdaad een zekere afstand. Pas als ik voel dat er een klik is en ik iemand kan vertrouwen, ontdooi ik helemaal. Het is dus eerder een vorm van zelfbescherming."

27-06-2017 om 19:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coco Jr.: "Ik heb Geena nooit bedrogen"

Coco Jr.: "Ik heb Geena nooit bedrogen"

http://oi63.tinypic.com/24ybcw9.jpg

De Dinky Toys zijn na 25 jaar terug, en frontman Coco viel meteen weer op door een opmerkelijke uitspraak: "Ontrouw moet kunnen in een relatie", klonk het. Nu nuanceert hij die uitspraak wel in Dag Allemaal: "Voor alle duidelijkheid: ik heb Geena (Lisa, nvdr.) nooit bedrogen".

Coco gelooft niet in monogamie, meldde hij enkele weken geleden in een interview. "In theorie moet ontrouw kunnen, zo open-minded ben ik wel", gaat hij nog verder. "Vrijheid op alle vlakken, dus ook binnen een relatie." Zijn ex-vrouw Geena Lisa stelde zijn uitspraak meteen een beetje bij: "Je mag ruimdenkend zijn in het leven, daar heb ik niets op tegen. Zolang je het als koppel maar eens bent. Coco en ik hadden de afspraak om monogaam te zijn en daar heeft hij zich aan gehouden."

Haar ex-man beaamt dat nu in Dag Allemaal. "Het is niet omdat je ergens niet in gelooft dat je er geen afspraken over kan maken", verduidelijkt hij. "Ik ben een voorstander van vrijheid op alle vlakken, óók in een relatie. Maar als mijn partner daar niet mee gediend is en we maken de afspraak om elkaar trouw te blijven, houd ik mij daaraan. Dan hoef ik geen scheve schaatsen te rijden. Daar ben ik principieel in. Noem het: de kleine lettertjes in het contract respecteren.  Ik ben zeer open-minded in de liefde. Maar ik besef dat ik dat niet van iedereen kan verwachten."

27-06-2017 om 19:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.K3, Jacques Vermeire en Sven De Ridder vertellen alles over nieuwe K3-film 'Love Cruise'

K3, Jacques Vermeire en Sven De Ridder vertellen alles over nieuwe K3-film 'Love Cruise'

http://oi63.tinypic.com/zvx8nl.jpg

Vanmiddag werd in Rotterdam de complete cast van 'K3 Love Cruise', de eerste bioscoopfilm van Hanne, Marthe en Klaasje gepresenteerd. ' K3 Love Cruise' is vanaf 13 december te zien in Vlaamse en Nederlandse bioscopen.

De drie kersverse filmactrices staan al weken op de filmset samen met Hallo K3!-acteurs Jacques Vermeire en Winston Post, die net als in de tv-serie de rol van Marcel en Bas vertolken. Andere gastrollen zijn weggelegd voor de acteurs Sven De Ridder, die de rol van parel-elf Elvin op zich neemt, en Maartje Van Neygen, die de rol van elfje Ayla invult. Ashley Ntangu kruipt in 'K3 Love Cruise' in de rol van Jasmijn, een oude schoolvriendin van Klaasje. De Nederlandse Nicolette van Dam kruipt in de huid van cruisedirecteur Visschers en Tim Douwsma speelt Alex, vroegere buurjongen van Hanne.

Het verhaal

De meisjes van K3 zijn in de wolken. Ze mogen als special guests mee met een cruise, op het schip van kapitein Bas. Mevrouw Visschers, de directeur van de cruisemaatschappij, is ook aan boord. Ze heeft hoge verwachtingen van het spetterende optreden dat K3 zal geven op het eindbal.

Het lijkt een rustige, ontspannen trip te worden, maar het wordt een hele andere reis wanneer de parel die Klaasje van haar grootmoeder heeft gekregen, plotseling verandert in een parel-elf: Elvin. Alleen Klaasje, Hanne en Marthe kunnen Elvin zien. Elvin vaart mee met het schip naar zijn elfendochter Ayla in de Bikinicirkel, waar hij ooit is ontvoerd door de betbetovergrootvader van Klaasje.

Waanzinnige betoveringen

Elvin is dan ook razend op de meisjes van K3 en probeert hen zoveel mogelijk in een slecht daglicht te plaatsen. Dat doet hij door met zijn magische elfenstof de meest waanzinnige betoveringen te doen, waardoor K3 steeds weer in moeilijke maar hele grappige situaties belandt.

Het is dan ook de vraag of K3 er uiteindelijk in zal slagen om, ondanks de sabotage van Elvin, het optreden voor Visschers tot een goed einde te brengen... Deze eerste film van Hanne Marthe en Klaasje zit ook nog eens boordevol vrolijke nieuwe K3 hits.

27-06-2017 om 19:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze man (en zijn bandana) liggen aan basis van drie volle 'Sportpladijzen'

Deze man (en zijn bandana) liggen aan basis van drie volle 'Sportpladijzen'

http://oi66.tinypic.com/54upgz.jpg

Drie volle 'Sportpladijzen', zoals tv-hond ­Samson dat zo mooi zegt, en ­binnenkort allicht nog een ­vierde. Het verjaardagsfeestje voor 20 jaar Ketnet, met ­optredens van Samson & Gert en Spring, is een onverwacht ­succes. Aan de basis ervan ligt... een stukje stof.

"Toen ik een oude Ketnet-bandana droeg ­tijdens een Back to the 90s-party in het Sportpaleis, hebben ­honderden mensen gevraagd of ze hem even mochten lenen om vervolgens een selfie te ­maken", zegt Maarten Janssen, netmanager van Ketnet. "Op dat moment besefte ik: hier zit méér in. Maar drie keer het Sport­paleis uit­verkopen? Ik was al blij ­geweest met één of twee Lotto ­Arena's."

26-06-2017 om 21:23 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitgeverij verontschuldigt zich voor 'aap' in Suske & Wiske

Uitgeverij verontschuldigt zich voor 'aap' in Suske & Wiske

http://oi65.tinypic.com/vsm0d0.jpg

Standaard Uitgeverij heeft haar excuses aangeboden voor een tekening in het nieuwste Suske en Wiske-album. Zaterdag lekte een plaatje uit waarop blote borsten te zien zijn (niet voor de eerste keer in de reeks, in tegenstelling tot eerdere berichten). Maar op sociale media vielen sommigen over de stereotypering van de donkere man die naar die blote borsten kijkt.

Schrijfster Dalilla Hermans zette met de hashtag #Nomoremonkeybusiness een actie op touw tegen deze "ontzettend racistische afbeelding van een zwarte man. "Dit is een halve aap. Deze shit hoeven we niet meer te pikken".  Tekenaar Stephanie Dehennin verspreidde via Twitter een aangepaste prent met een niet-stereotype donkere man in het plaatje. Ook op sociale media in Nederland vielen veel mensen over de afbeelding.

"Het is nooit de bedoeling geweest om binnen de teksten en de scenario's iemand te schofferen", zegt Ruth Van Ammel van Standaard Uitgeverij nu. "Deze reactie is echter gebaseerd op één tekening, de enige tekening van dit personage, een figurant dus in het verhaal. Er is een zeer divers aanbod van figuren in de strip."

Lambik

De woordvoerster wijst erop dat de strip vol karikaturen staat. "Lambik is ook geen prototype van dé man", vertelt ze aan De Redactie. Maar tegelijkertijd erkent de uitgeverij "er te licht over heen gegaan te zijn. We zijn ons niet bewust geweest van de impact hiervan."

Het is niet duidelijk wat er nu met het plaatje in het nieuwe album gaat gebeuren. Het boek is al gedrukt en verspreid.

26-06-2017 om 21:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koen Wauters en Natalia zoeken duetpartner (en je hoeft zelfs niet te kunnen zingen)

Koen Wauters en Natalia zoeken duetpartner (en je hoeft zelfs niet te kunnen zingen)

http://oi64.tinypic.com/2uj6m2s.jpg

Opgelet aan wie ervan droomt eens samen te zingen met Natalia, Koen Wauters, Bart Peeters of Alex Callier. VTM is op zoek naar de strafste fans van 'The Voice'.

Geen kandidaten, maar kijkers die de voorbije seizoenen geen aflevering hebben gemist, uitkijken naar elke nieuwe lichting stemmen en meeleven met elke beslissing van de coaches. Zij krijgen deze zomer de kans om in een tv-spot zelf een nummer in te zingen met de coaches - in een blitse auto, bovendien.

Een 'meet and sing', dus. Prachtig kunnen zingen is geen must. Stel jezelf in een korte video voor, vertel waarom 'The Voice' je lievelingsprogramma is, zing eventueel een stukje en laad de boel op via vtm.be.

26-06-2017 om 21:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo ziet Eminem er dus niet meer uit

Zo ziet Eminem er dus niet meer uit

http://oi65.tinypic.com/x1yexv.jpg

Met zijn geblondeerde haar en geschoren gelaat was Eminem lang een van de meest herkenbare gezichten in de muziekindustrie. Maar fans zijn helemaal in shock door de laatste Instagrampost van de rapper. Hij liet een baardje staan en ziet er plots helemaal anders uit.

26-06-2017 om 21:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lichaam Salvador Dalí moet opgegraven worden

Lichaam Salvador Dalí moet opgegraven worden

http://oi63.tinypic.com/rwuecp.jpg

Een rechter in Madrid heeft beslist dat het lichaam van de in 1989 overleden kunstenaar Salvador Dalí moet opgegraven worden zodat DNA-stalen kunnen genomen worden voor een ouderschapszaak.

De bedoeling is om na te gaan of de artiest de biologische vader is van een vrouw uit Catalonië, in het noordoosten van Spanje. Ook Dali was afkomstig van die streek.

Pilar Abel uit Girona beweert de dochter van de wereldberoemde schilder te zijn. Volgens de vrouw had de kunstenaar in 1955 een affaire met een dienster. De rechter beval de opgraving en stelde dat geen enkel persoonlijk voorwerp van de surrealistische artiest mag gebruikt worden bij de ouderschapstest. DNA-onderzoek is nodig omdat er geen andere manier is om het verwantschap te bewijzen, aldus de rechtbank.

De Catalaanse artiest overleed op 24 januari 1989 op 84-jarige leeftijd in een ziekenhuis in zijn geboortedorp Figueras.

26-06-2017 om 21:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ivanka Trump moet getuigen in proces tegen haar schoenenmerk

Ivanka Trump moet getuigen in proces tegen haar schoenenmerk

http://oi65.tinypic.com/2ibda2w.jpg

Ivanka Trump, dochter en raadgeefster van de Amerikaanse president, zal persoonlijk moeten getuigen in een zaak tegen haar schoenenmerk. Het Italiaanse label Aquazzura beschuldigt de onderneming van de presidentsdochter van namaak.

President Trump vond dat zijn dochter moest worden vrijgesteld van ondervraging omdat ze het te druk heeft met haar werk als raadgeefster op het Witte Huis. Maar de New Yorkse rechter Katherine Forrest verwerpt dat argument. In de vrijdag gepubliceerde beslissing noteert ze wel de ‘concurrerende professionele verplichtingen’ van Ivanka, maar voegt ze toe dat ‘het niettemin zo is dat ze verondersteld wordt persoonlijk betrokken te zijn geweest bij de evenementen die in deze klacht worden aangeklaagd’. Ze zal daarom ook moeten getuigen.

De rechter bepaalde wel dat de getuigenis maximaal twee uur zal duren en dat ze zal plaatsvinden in Washington. Dat moet voor eind oktober gebeuren.

Het Italiaanse schoenenlabel Aquazzura vindt dat het merk Ivanka Trump een van zijn bekendste schoenen, de ‘Wild Thing’, bijna volledig gekopieerd heeft. De Italianen vragen dat de verkoop van Ivanka’s ‘Hettie’ wordt stilgelegd en eisen een niet nader bepaalde schadevergoeding. Ze wijzen er ook op dat ze eerder al bij het schoenenmerk klaagden over namaak van twee andere modellen, die Ivanka Trump sindsdien niet meer verkoopt.

De ‘Wild Thing’ kende vanaf zijn lancering een groot succes. De schoen wordt gedragen door onder anderen actrice Jamie Chung, zangeres Solange Knowles (zus van Beyoncé) en topmodel Kendall Jenner. Ze kosten 785 dollar in de VS, tegen 145 dollar voor de ‘Hettie’-sandalen.

Ivanka Trump legde haar functie bij het gelijknamige bedrijf neer kort voordat haar vader in januari werd ingezworen als president.

25-06-2017 om 17:55 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jolien D’hoore kroont zich opnieuw tot Belgisch kampioen bij de vrouwen na sprint met kopgroep

Jolien D’hoore kroont zich opnieuw tot Belgisch kampioen bij de vrouwen na sprint met kopgroep

http://oi68.tinypic.com/ojnvqu.jpg

Jolien d’hoore is de nieuwe Belgisch kampioen bij de vrouwen. Zij was de snelste van een ruime kopgroep. Lotte Kopecky spurtte naar de tweede plaats, het brons is voor Kelly Druyts. Voor D’hoore is het de vierde keer dat ze het BK wint, Kopecky strandt dan weer voor de vierde keer op rij op de tweede plaats.

De toppers waren present en wilden de koers meteen hard maken. Valerie Demey, Jolien D’Hoore, Lotte Kopecky en Ann-Sophie Duyck gingen er van bij de officiële start op de Desguinlei meteen vandoor. Ze kregen 20 seconden, maar zette hun inspanning niet door. Demmy Druyts en Isabelle Beckers namen de rol over en trokken ten aanval. Ze kregen maximaal 1’20” van het peloton, dat niet van plan was zich te laten verrassen door een vroege vlucht. Na een mooie vlucht werden de twee op iets meer dan 30 km van het einde gevat.

Het tempo lag schijnbaar hoog. Achteraan stond de deur wagenwijd open, zowat de helft van de rensters moest de rol lossen. Dan achtte Nathalie Verschelden, een ploegmaat van titelverdedigster Kaat Hannes, haar moment gekomen en ze ging solo in de aanval. Ze pakte een halve minuut en Lotte Kopecky besliste in de achtervolging te gaan.

De renster van Lotto-Soudal zou er echter niet bijkomen en werd opnieuw gegrepen. Op een dikke tien kilometer van de meet was ook het liedje van Verschelden uitgezongen. Maar het bleef aanvallen regenen. Jessy Druyts viel aan, maar kreeg geen vrijgeleide. Ook de poging van Sanne Cant leidde tot niets. Ondertussen bleven Kopecky en D’hoore voorin de kopgroep attent koersen, waarin zo’n 20 rensters zaten. En dan was daar titelverdedigster Kaat Hannes met een aanval, zij was duidelijk niet van plan haar trui zonder slag of stoot af te geven. De Kempense ging ervandoor op de laatste kasseienstrook, maar ook zij kreeg geen ruimte.

In de sprint met de ruime kopgroep was Jolien D’hoore de snelste. Ze klopte Kopecky en Kelly Druyts en mag zo opnieuw een jaar lang in de tricolore trui rondfietsen, voor de vierde keer al in haar carrière. Kopecky pakt alweer zilver, voor de vierde keer op rij. Zij is wel opnieuw Belgisch kampioen bij de U23.

25-06-2017 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Auto rijdt op mensen in nabij moskee in Newcastle

Auto rijdt op mensen in nabij moskee in Newcastle

http://oi66.tinypic.com/2zsxp44.jpg

In de Noord-Engelse stad Newcastle is zondagochtend even na 9 uur een auto ingereden op enkele gezinnen die waren samengekomen om in een nabije moskee aan de gebeden voor het Suikerfeest (Eid al-Fitr) deel te nemen.

Na het incident is er een persoon opgepakt– een 42-jarige vrouw, volgens de BBC – maar volgens de politie zou het voorval niets met terreur te maken hebben.

Er zouden een zestal gewonden gevallen zijn, waaronder twee kinderen, volgens sommige getuigen in de Britse media.

25-06-2017 om 13:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Getraumatiseerde vluchtelingen getuigen over gruwel in Mosul: 'kind voor ogen van ouders onthoofd'

Getraumatiseerde vluchtelingen getuigen over gruwel in Mosul: 'kind voor ogen van ouders onthoofd'

http://oi66.tinypic.com/ortqfm.jpg

Bij het offensief van de Iraakse troepen in het oude stadsgedeelte van Mosul zijn naar schattingen van de Verenigde Naties honderden burgers gedood of gewond geraakt. Honderden anderen konden de belegerde zone al ontvluchten, velen van hen ondervoed of gewond, en zwaar getraumatiseerd. 'Ouders moesten hun favoriete kind aanwijzen, dat dan voor hun ogen werd onthoofd.'

Duizenden tot tienduizenden burgers zouden door terreurbeweging Islamitische Staat (IS) als levend schild zijn gebruikt, zo zei Lisa Grande, de VN-coördinatrice voor humanitaire hulp in Irak, zaterdag. Honderden onschuldigen, onder wie kinderen, werden neergeschoten, aldus Grande. Daarbij vielen zeker 12 doden en honderden gewonden.

Iraakse troepen hebben inmiddels een corridor geopend waarlangs burgers het belegerde centrum kunnen verlaten. Honderden mensen hebben de bevrijde zone al bereikt. Sommigen van hen gezinnen met gewonde en ondervoede kinderen. ‘Mijn baby overleeft al acht dagen op brood en water’, getuigde een moeder aan persagentschap Reuters.

De Vlaamse psycholoog Koen Sevenants vangt vluchtelingen op. Veel van hen, zeker kinderen,  zijn zwaar getraumatiseerd, getuigt hij op de VRT. 'Kinderen praten bijvoorbeeld de hele tijd over monsters omdat ze zoveel gruwelen hebben doorgemaakt. Ze hebben sleutelpersonen in hun leven verloren hebben en hebben bloed gezien. Die kinderen zijn hyperalert. Ook al zijn ze in veiligheid, ze blijven vrezen voor hun leven.'

'Ouders vertellen ons dat ze hun geliefkoosde kind moesten aanwijzen en dat kind werd dan voor hun ogen onthoofd. Vanmorgen sprak ik nog met een familie die is moeten vluchten met een pick-up-truck, die achteraan open was. Door de hobbelige weg is hun dochter uit de laadbak gevallen. Maar stoppen konden ze niet omdat ze achtervolgd werden door ISIS-strijders.'

Het offensief om het historische stadscentrum te bevrijden, werd vorige zondag ingezet. Het stadscentrum is het laatste stukje Mosul dat nog in IS-handen is. Volgens Grande zitten nog 100.000 tot 150.000 burgers vast in het stadsdeel, waar voedsel, water of medische verzorging schaars zijn.

De strijd om Mosul is al sinds oktober vorig jaar aan de gang. Iraakse troepen krijgen er de steun van sjiitische milities en de internationale coalitie.

25-06-2017 om 13:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hulpdiensten met eieren bekogeld in Borgerhout

Hulpdiensten met eieren bekogeld in Borgerhout

http://oi66.tinypic.com/2ec2d8o.jpg

De hulpdiensten die in de nacht van zaterdag op zondag uitrukten voor een ongeval in Borgerhout zijn daar bekogeld met eieren. De politie moest ter plaatse komen om te situatie te kalmeren, bevestigt politiewoordvoerder Wouter Bruyns.

De hulpdiensten rukten uit voor een verkeersongeval op het kruispunt van de Florastraat en de Terloostraat, waar twee wagens op elkaar ingereden waren. Eén voertuig had een gevel en twee geparkeerde auto’s geraakt.

Na het ongeval verzamelden zich zowat zestig nieuwsgierigen op de plaats van het ongeluk. Enkelen van hen gooiden eieren naar de hulpdiensten die ter plaatse gekomen waren.

‘De situatie dreigde te escaleren en de politie moest ter plaatse komen met bemiddelingsploegen en een mobiele eenheid’, zegt Wouter Bruyns, woordvoerder van de Antwerpse politie. ‘Rond 1 uur was de rust teruggekeerd, wellicht door de komst van onze ploegen. Maar zo’n gedrag kunnen we moeilijk tolereren. Politie en andere hulpdiensten zouden echt te allen tijde hun werk naar behoren moeten kunnen doen’, aldus Bruyns.

25-06-2017 om 13:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. New Yorkse maffioso op 100-jarige leeftijd vrijgelaten uit gevangenis

New Yorkse maffioso op 100-jarige leeftijd vrijgelaten uit gevangenis

http://oi63.tinypic.com/a5dbly.jpg

John ‘Sonny’ Franzese, een voormalige maffiabaas uit New York, heeft vrijdagnamiddag de gevangenis van Denvers, in de noordoostelijke staat Massachusetts, verlaten. Met zijn 100 jaar was Franzese de oudste bajesklant in de Amerikaanse gevangenissen. Dat melden lokale media.

Franzese werd in 1967 veroordeeld tot vijftig jaar cel voor bankovervallen. Hij zat daarvan 35 jaar achter de tralies. Hij werd zes keer voorwaardelijk vrijgelaten, maar belandde telkens opnieuw in het cachot.

De laatste keer dat hij de gevangenis mocht verlaten, was in 2010. Hij werd echter opnieuw opgesloten omdat hij stripclubs en een pizzeria in de staat New York zou hebben afgeperst.

De voormalige onderbaas van de maffiafamilie Colombo wordt verantwoordelijk geacht voor meer dan vijftig moorden, al raakte dat nooit bewezen.

Franzese verliet de gevangenis vrijdagmiddag in een rolstoel. Hij zou bij zijn dochter in Brooklyn gaan wonen. De eeuweling overleefde drie medebeklaagden, zijn advocaat en de rechter die hem in 1967 veroordeelde.

Volgens ABC is de 95-jarige Salvatore Sparacio, een maffiabaas uit Philadelphia, nu de oudste gevangene in de VS.

24-06-2017 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Samson & Gert geven derde concert

Samson & Gert geven derde concert

http://oi65.tinypic.com/6fv03o.jpg

Op 4 december komt er een derde show van ‘Throwback Thursday in het Sportpladijs’ nadat de eerste twee concerten in een mum van tijd zijn uitverkocht.

Ketnet wordt dit jaar 20 jaar en plant samen met Studio 100 een groots muzikaal verjaardagsfeest.

De laatste tickets voor de tweede Ketnet-verjaardagsshow op 29 november gingen vanochtend op vijf minuten de deur uit. Daarom kondigen Ketnet en Studio 100 een extra show aan. Die tickets zijn nu ook te koop.

De concerten zijn niet bedoeld voor kinderen, maar wel voor de Ketnetters van toen, nu jongvolwassenen.

Samson en Gert, die zelfs na twintig jaar nog steeds een vaste waarde zijn bij Ketnet, zullen er al hun grote hits brengen en ook voormalige Ketnet-gezichten Steven Van Herreweghe en Sofie Van Moll zijn van de partij. Voor twintigers van vandaag dus één avond om schaamteloos hun jeugd opnieuw te beleven

24-06-2017 om 14:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bijna 16.000 Belgen op grootste zwarte lijst ter wereld

Bijna 16.000 Belgen op grootste zwarte lijst ter wereld

http://oi67.tinypic.com/2w5reag.jpg

Bijna 16.000 Belgen en inwoners van ons land staan op World-Check, de grootste zwarte lijst ter wereld. Dat schrijft De Tijd. Dat zou in veel gevallen onterecht zijn.

De lijst wordt in 170 landen door alle grootbanken en meer dan 6.000 andere bedrijven gebruikt om te weten welke klanten, sollicitanten en zakenpartners een ‘risico’ vormen, gaande van ‘politiek gevoelig’ tot mensen gelinkt aan criminaliteit en terrorisme.

Internationaal onderzoek, door onder meer De Tijd, stelt dat heel wat mensen onterecht op de lijst staan. Zo staan er Belgen in de categorie ‘terrorisme’ die zijn vrijgesproken of nooit zijn vervolgd. Zelfs de Moslimliga stond op de lijst, terwijl de liga al meermaals opriep tegen geweld.

Ook de Brusselse rechter Christine Schurmans belandde onterecht op de lijst ‘financiële criminaliteit’. BV’s als Jean-Marie Pfaff, Véronique De Kock en Hans Otten worden om twijfelachtige redenen als risicovol bestempeld.

Toch bevestigen de Belgische grootbanken dat ze World-Check gebruiken om klanten te screenen. Maar de banken voegen daaraan toe dat ze de databank nooit als enige bron gebruiken.

Willem Debeuckelaere, voorzitter van de Privacycommissie, gaat de kwestie aankaarten bij de banken.

In een reactie zegt World-Check dat het iedereen aanmoedigt het bedrijf te contacteren als ze onterecht op de zwarte lijst staan.

24-06-2017 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor het eerst blote borsten in ‘Suske en Wiske’

Voor het eerst blote borsten in ‘Suske en Wiske’

http://oi64.tinypic.com/51rbdf.jpg

Eerder kreeg Wiske al borstjes ‘om mee te zijn met haar tijd’, maar in de laatste strip gaan de tekenaars nog een stapje verder. Voor het eerst zijn blote borsten te zien in ‘Suske en Wiske’. ‘We gaan zulke taboes niet meer uit de weg’, zegt de uitgeverij.

Wie vrijdag in in onze krant naar de strippagina’s bladerde, is het misschien ook opgevallen: de blote borsten van Mami Wata in Suske en Wiske. Niet meteen wat je verwacht van een familiestrip die mikt op lezertjes vanaf acht jaar. Maar het was een heel bewuste keuze. ‘We hebben er even over gediscussieerd, maar als snel kwamen we tot de ­conclusie dat we die borsten ­gewoon moesten tekenen’, zegt Ruth Van Ammel van Standaard Uitgeverij aan Het Nieuwsblad. ‘Ook de familie Vandersteen is op de hoogte.’

Twintig jaar geleden zou dat compleet ondenkbaar zijn ­geweest. Maar de met de recente restyling van de stripreeks maakt Studio Vandersteen ­gedurfde keuzes. Zo heeft Wiske nu ook borstjes. ‘We spelen meer in op de leefwereld van kinderen’, zegt Van Ammel. ‘Zij zien vandaag al eens een streepje naakt, bijvoorbeeld in de muziekvideo’s van Justin Bieber en Miley Cyrus. We moeten toch niet preutser zijn dan de ­realiteit? We zijn op een punt gekomen dat we zulke taboes niet meer uit de weg gaan.’

Het past ook in het verhaal, zegt Van Ammel. ‘Mami Wata is een Afrikaanse zeegodin die al eeuwen zo wordt afgebeeld. Het zou vreemd zijn mochten we haar nu in bikini tekenen. Het avontuur moet authentiek zijn.’

Normale lichamen

Sensoa juicht toe dat jongeren naakt te zien krijgen in een ‘normale’ context. ‘Vandaag zien ze bijna uitsluitend seksueel naakt, in reclame of porno’, zegt beleidsmedewerker Lies Verhetsel. ‘Hoe meer verschillende lichamen ze zien – met al hun gebreken – hoe meer ze vrede nemen met hun eigen ­lichaam.’ Verhetsel waarschuwt de tekenaars er wel voor dat ze de halfnaakte vrouwen niet als object mogen voorstellen. ‘Mocht er een lekkerbekkende Lambik naast staan, dan zou dat een heel andere zaak zijn.’

De uitgeverij benadrukt dat ze naakte figuren altijd met eerbied zullen afbeelden en zeker niet in een seksuele context. Vraag is wat de toekomst zal brengen. Krijgen we straks ook een piemel te zien? ‘Wie weet’, zegt Van Ammel lachend. ‘Maar in de volgende nummers komt er alleszins geen naakt voor.’

24-06-2017 om 14:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Maingain: ‘Wat geldt voor PS, geldt ook voor andere traditionele partijen’

Maingain: ‘Wat geldt voor PS, geldt ook voor andere traditionele partijen’

http://oi68.tinypic.com/1p75sg.jpg

Défi-vooritter Olivier Maingain houdt vast aan zijn eis dat de traditionele partijen eerst de stal moeten uitmesten voor hij in nieuwe coalities stapt. Dat zei hij voor zijn overleg met CDH-voorzitter Benoît Lutgen.

Het CDH wil niet meer in de deelstaatregeringen met de door schandalen geplaagde PS regeren. Maar daarvoor moet hij eerst een alternatieve meerderheid op de been brengen. Net als Ecolo legt Défi een zware eisenbundel op tafel. En daar blijft hij bij, zei Maingain bij zijn aankomst.

‘Wat geldt voor de PS, geldt ook voor de traditionele partijen’, zei Maingain. ‘Het is een kwestie van politieke wil van de voorzitters.’

Voor hem is het vertrek van de gewezen CDH-voorzitster uit het Brussels Parlement nog altijd een voorwaarde om de coalitiewissel nog maar te overwegen.

De ontmoeting begon voor CDH-voorzitter Benoît Lutgen niet goed. Hij reed met zijn auto tegen de poort van het parlement van de Franse Gemeenschap. Na het gesprek liet hij nog niet in zijn kaarten kijken. Hij wil eerst nog meer contacten leggen.

Met de dag wordt duidelijker dat de politieke crisis niet in een handomdraai kan worden opgelost, van een snelle coalitiewissel is geen sprake. 'We zitten nog veraf, heel veraf', aldus Maingain.

Vooral in Brussel wordt het bijzonder moeilijk om een nieuwe meerderheid in het zadel te hijsen. Zonder Défi is een nieuwe Brusselse regering onmogelijk. En ook daar blijft Maingain de eisen opstapelen: zo verwacht hij van de Brusselse CDH­-minister Céline Frémault dat ze zich zeer strikt blijft opstellen over de boetes voor te luidruchtige vliegtuigen boven Brussel, ook al is de Brusselse regering in crisis.

CDH-voorzitter Benoît Lutgen heeft eerder al een ontmoeting gehad met MR-voorzitter Olivier Chastel en het voorzittersduo van Ecolo. Het gaat nog niet om formele onderhandelingen voor de vorming van nieuwe regeringen voor Brussel, Wallonië en de Franse Gemeenschap. De verschillende partijen zijn nog bezig hun posities en eisen uit te klaren.

24-06-2017 om 14:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Musical Cats stopt op Broadway

Musical Cats stopt op Broadway

http://oi68.tinypic.com/11biwj4.jpg

De klassieke musical Cats van Andrew Lloyd Webber stopt op Broadway. De vernieuwde show draait nog maar een jaar op de beroemde plek in New York, maar de productie liet weten dat het doek definitief valt na de kerstperiode.

Cats verscheen in 1982 voor het eerst op Broadway en was maar liefst 18 jaar lang te zien in New York. De musical werd een van de publiekslievelingen samen met klassiekers als West Side Story en The Phantom of the Opera. Cats keerde in 2016 terug, maar helaas, de inkomsten van de nieuwe show bleken teleurstellend. De voorstelling haalt zo'n 750.000 dollar per week binnen en dat is onvoldoende om een productie op Broadway te financieren, zo weet Variety.

Ook Sunset Boulevard, ook van Lloyd Webber, met actrice Glenn Close in de hoofdrol, stopt eind juni. Na het einde van Cats en Sunset Boulevard blijven er nog twee muscials van Webber te zien op Broadway: School Of Rock en The Phantom Of The Opera.

22-06-2017 om 19:51 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Harry: "Niemand van de familie wil koning of koningin te worden"

Prins Harry: "Niemand van de familie wil koning of koningin te worden"

http://oi63.tinypic.com/msd92v.jpg

Volgens prins Harry zit niemand van de Britse koninklijke familie erop te wachten de troon te bestijgen. Die opmerkelijke uitspraak doet de prins in een interview met het Amerikaanse blad Newsweek.

"Is er iemand in de koninklijke familie die koning of koningin wil worden? Ik denk het niet, maar we vervullen onze taken op het juiste moment", aldus de Britse prins. Hij voegt eraan toe dat hij diep respect heeft voor zijn oma Elizabeth en dat zijn broer William en hij het positieve klimaat dat de koningin de afgelopen zestig jaar heeft neergezet zeker willen voortzetten, maar dan op een andere manier. "We zijn betrokken bij het moderniseren van de Britse monarchie. We doen dit niet voor onszelf maar voor het grote geheel, voor de mensen."

Van oma krijgt hij in ieder geval alle ruimte om de Britse monarchie nieuwe invulling te geven en daar is de prins blij mee. "Ze vertelt ons de tijd te nemen, deze wijs te gebruiken en dingen te overdenken. We willen niet ergens aantreden, handjes schudden en niet betrokken zijn." 

Begrafenis van Diana
Als de begrafenis van Harry's moeder prinses Diana ter sprake komt haalt Harry, destijds twaalf jaar oud, uit: "Mijn moeder was net dood en ik moest een lang stuk lopen achter haar doodskist, omringd door duizenden mensen die naar me keken en nog eens miljoenen die het volgden op tv. Ik denk niet dat je een kind kan vragen om dat te doen, onder welke omstandigheden dan ook. Ik denk niet dat dat nu nog zou gebeuren." De 32-jarige prins heeft nog steeds het idee dat hij in een visbokaal leeft, maar hij kan er nu beter mee omgaan. 

Het imago van partyprins heeft hij dan ook al lang niet meer. "Ik kan nog steeds wel een beetje ondeugend zijn, maar dat helpt me om contact maken met mensen die in de problemen zijn geraakt." In het interview prijst hij ook zijn moeder, die hem heeft laten kennismaken met het 'gewone leven', iets wat hij als hij ooit zelf kinderen heeft zeker zal doorgeven. "Zelfs als ik koning was, zou ik nog mijn eigen boodschappen doen."

22-06-2017 om 19:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Josje heeft een platencontract bij Sony beet

Josje heeft een platencontract bij Sony beet

http://oi67.tinypic.com/dm5wyd.jpg

Sinds Liefde voor Muziek weten we allemaal dat Josje een heuse solocarrière op het oog heeft. Het ex-K3'tje gaf echter nooit echte details over hoe die er dan zal uitzien. Tot vandaag, want ze heeft een contract bij Sony Music Entertainment Benelux getekend.

Op Instagram plaatste Josje een foto van het tekenmoment. "Signed that paper!", schreef ze erbij. Ze laat ook weten dat het een droom is die uitkomt en dat er nieuwe muziek zit aan te komen. "Nog even geduld", meldt ze in haar hashtags.

In welke stijl de muziek zal liggen, is nog niet geweten. Josje liet zich in maart wel al eens ontvallen dat ze zich heel thuis voelt in het Nederlands, en dat wordt nu ook bevestigd door Sony. "Josje zal in het Nederlands zingen en deze zomer werkt ze in de studio haar eerste songs af. In het najaar stelt ze de eerste single voor aan het publiek." Maar misschien zit er ook wel een rapnummer of twee tussen, aangezien ze in Liefde voor Muziek bewees dat ze ook daar aanleg voor heeft.

22-06-2017 om 19:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo schattig reageert Stromae als Coldplay 'Formidable' brengt

Zo schattig reageert Stromae als Coldplay 'Formidable' brengt

http://oi66.tinypic.com/2litrm9.jpg

Maar weinig muzikanten verstaan de kunst om stadionshows te spelen. U2 heeft het begrepen, Bruce Springsteen ook. En Coldplay, gisteren en vandaag in een uitverkocht Koning Boudewijnstadion. Chris Martin en co haalden een perfecte score dankzij duizenden lichtjes, miljarden confettisnippers en één super(front)man. Maar hoe ze écht het publiek meekregen? Met een cover van Stromae.

Weinig groepen die zo'n uiteenlopende reacties oproepen als Coldplay - hoge bomen vangen veel wind. Maar als het gaat over grote shows spelen, dan kennen de Britten momenteel hun gelijke niet. Er zat meteen vaart in de show, en eens frontman Chris Martin op dreef was, leek er geen houden meer aan. De ambitie was vanaf de eerste tonen duidelijk: dit moest het grootste feest ooit in Brussel worden - ondanks de mislukte aanslag de dag voordien. "Jullie zien er fantastisch uit en wij gaan de beste show van ons leven spelen", zei Martin.

En daar hoorde onder meer een cover van een van onze meest bekende artiesten bij. Toen Martin 'Formidable' van Stromae inzette, kreeg hij oorverdovend gejuich van het publiek in ruil. Naar eigen zeggen is het een van Chris' favoriete nummers, al wist hij waarschijnlijk niet dat hij het voor de maestro himself aan het zingen was. Paul Van Haver, zoals Stromae echt heet, zat immers in de tribune, en was duidelijk erg blij met het eerbetoon van een van 's werelds grootste bands.

Kippenvel

Coldplay verstaat de kunst om van een optreden een echte belevenis te maken, ze stralen positiviteit uit en zorgen voor een soort samenhorigheid die van elk concert iets magisch maakt. Hun geheime wapen blijven de lichtgevende ledarmbandjes die iedereen aan de ingang toegestopt kreeg. De veelkleurige dingetjes kunnen vanop afstand aan- of uitgezet worden, op het ritme van de set. Coldplay recycleerde dit idee van hun vorige stadiontournee, maar ook bij de fans die dit spektakel al een paar keer de revue zagen passeren sorteert het nog steeds kippenvel. Je zag dan ook een absolute gekte losbarsten toen het stadion een eerste keer oplichtte tot een waanzinnige kleurenzee van flikkerende en zwaaiende armen. Eerder had je de fans ook vol hoop en verwondering naar elkaar zien kijken terwijl duizenden papieren vlinders neerdaalden tijdens 'Every Teardrop is a Waterfall'. Je moet een totaal verdorven cynicus zijn om daar - zeker in deze tijden - niks moois in te zien.

22-06-2017 om 19:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe George Clooney per ongeluk een tequilabedrijfje startte en er nu miljoenen mee binnenrijft

Hoe George Clooney per ongeluk een tequilabedrijfje startte en er nu miljoenen mee binnenrijft

http://oi66.tinypic.com/17xv8z.jpg

Het is een topmaand voor George Clooney: hij werd begin juni niet alleen vader van een tweeling, hij verkocht gisteren ook zijn tequilabedrijfje Casamigos voor bijna 1 miljard dollar. Wat begon als iets om samen met enkele vrienden van goede tequila te kunnen genieten, is nu uitgegroeid tot een erg winstgevende zaak voor de Hollywoodacteur.

"Als je ons vier jaar geleden had gevraagd of we een bedrijf ter waarde van 1 miljard dollar zouden bezitten, denk ik niet dat we ja gezegd zouden hebben. De koper Diageo gelooft in ons bedrijf en wij geloven in Diageo. Maar we zijn nog altijd erg betrokken bij Casamigos. Vanavond zullen we nog een shotje drinken, of twee", zei George Clooney gisteren aan NBC News. Diageo kondigde namelijk aan dat het in een eerste schijf 700 miljoen dollar aan de oprichters van Casamigos zal betalen. Mogelijk volgt dan nog eens 300 miljoen, afhankelijk van de verkoopscijfers in de eerste 10 jaar. De transactie staat gepland voor de tweede helft van 2017.

Clooney en mede-oprichters Rande Gerber (de echtgenoot van Cindy Crawford) en Michael Meldman zullen nog betrokken blijven bij Casamigos na de verkoop. Beiden zijn geen onbekenden in de Amerikaanse zakenwereld. Gerber is de eigenaar van bedrijven als Midnight Oil en de Gerber Group, Meldman is een vastgoedmagnaat.

Casamigos, wat zoveel als 'huis van vrienden' betekent, begon als een privécollectie van tequila waar de familie en vrienden van Gerber en Clooney van konden genieten. In 2013 moesten ze een vergunning nemen om de tequila te kunnen blijven maken, en ging het merk publiek. "Het was meteen een succes", verklaart Gerber. "Nu zijn we het snelst groeiende tequilamerk in de VS."

Wat het geheim is van het drankje? De smaak is zacht, die geen zout of limoen vraagt. De vele awards die het bedrijf al binnenrijfde, bewijst dat het een schot in de roos is. Casamigos heeft verschillende varianten tequila en de prijzen beginnen bij 25 dollar per fles van 375 ml. Je kan de flessen online bestellen.

22-06-2017 om 19:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gwyneth Paltrow heeft tattoo van ex Chris Martin laten verwijderen

Gwyneth Paltrow heeft tattoo van ex Chris Martin laten verwijderen

http://oi66.tinypic.com/sy8irr.jpg

Gwyneth Paltrow lijkt afscheid te hebben genomen van de tatoeage die ze voor haar ex Chris Martin liet zetten. De 44-jarige actrice werd in slechts een bikini gespot tijdens haar vakantie in Saint-Tropez, de C op haar heup was nergens te bekennen.

Gwyneth liet de eerste letter van Chris' naam volgens Daily Mail in 2008 op haar heup vastleggen. De actrice leerde de Coldplay-frontman in 2002 kennen, in december 2003 stapte ze met hem in het huwelijksbootje. In maart 2014 maakten Gwyneth en Chris bekend dat hun huwelijk was gestrand en dat ze kozen voor "bewust ontkoppelen".

Ook Chris moest zijn lichaamsversieringen aan laten passen na de scheiding van de moeder van zijn dochter Apple (13) en zoon Moses (11). Hij liet een G tatoeëren op zijn bovenarm. Daar heeft de Coldplay-zanger God Is Love van laten maken.

20-06-2017 om 19:04 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filip Meert weer opgepakt: "Met vier breuken en krukken in den bak"

Filip Meert weer opgepakt: "Met vier breuken en krukken in den bak"

http://oi64.tinypic.com/25stm6o.jpg

Filip Meert (48) werd vandaag opgepakt door de politie omdat hij zijn voorwaarden geschonden zou hebben. De vriend van ex-Miss België Alizée Poulicek (29) draagt sinds vorige maand een enkelband. Hij raakte een tiental dagen voor hij onder elektronisch toezicht werd gezet in een ernstig verkeersongeval betrokken, daarom moet hij regelmatig naar de kinesist. En daar zou het vandaag zijn misgelopen.

Filip Meert werd voor verkeersagressie tot zes maanden celstraf veroordeeld. Omgezet volgens de wet Lejeune moest hij één maand effectief uitzitten. Vorig jaar zat hij veertien dagen in de gevangenis, maar vroeg dan elektronisch toezicht aan. Door de overbelasting van de dienst Elektronisch Toezicht kwam Meert pas vorige maand aan bod voor een enkelband. 

Een tiental dagen voor hij de brief kreeg dat hij de rest van zijn straf met een enkelband moest uitzitten, werd hij op zijn Vespa omvergereden. Hij liep hij een driedubbele bekkenbreuk, een gebroken staartbeen en een zware hersenschudding op. Meert kon amper zijn ziekenhuisbed uit toen hij onder elektronisch toezicht werd gezet.

Sinds enkele weken is Van Meert terug thuis, maar hij heeft nog een lange lijdensweg te gaan. Vandaag moest hij naar de kinesist in het kader van zijn revalidatie, schrijft zijn vriendin Alizée op Facebook. Omdat hij te lang wegbleef en zijn telefoon niet opnam, zou hij volgens Poulicek opnieuw zijn opgepakt. "Terug den bak in met 4 breuken en zijn krukken!", klinkt het boos op de sociaalnetwerksite. 

20-06-2017 om 19:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herman Brusselmans oogst kritiek na snoeiharde column over Anouk: "Blonde del die weigert de pil te slikken"

Herman Brusselmans oogst kritiek na snoeiharde column over Anouk: "Blonde del die weigert de pil te slikken"

http://oi68.tinypic.com/534ea1.jpg

Herman Brusselmans durft al eens tegen een scheen te schoppen in zijn boeken en columns. Deze keer trekt hij in een column voor Nieuwe Revu fel van leer tegen de Nederlandse zangeres Anouk. Passages als "deze blonde del weigert om de pil te slikken omdat haar kop er nog dikker van zou worden" en "ze gebruikt geen condoom omdat anders de binnenkant van haar flamoes naar verbrand rubber zou smaken" schieten bij menig Nederlander in het verkeerde keelgat.

Van een beledigende uitspraak van Brusselmans schrikt niemand nog, maar zijn nieuwste wapenfeit kan in Nederland op maar weinig appreciatie rekenen. In een nieuwe reeks columns "maakt de onderschatte Belgische schrijver Herman Brusselmans korte metten met overschatte personen uit de wereldgeschiedenis". In zijn nieuwste schrijfsel tackelt hij de Nederlandse zangeres Anouk met de voeten vooruit. De eerste paragraaf alleen al doet in Nederland veel stof opwaaien.

 
"Het enige wat de ex-partners van Anouk gemeen hebben is dat ze met z'n allen enorme losers zijn en dat ze een even goeie smaak qua vrouwen hebben als Gerard Joling, André van Duin en Marc-Marie Huijbregts."

"Deze blonde del weigert om de pil te slikken omdat haar kop er nog dikker van zou worden; ze gebruikt geen condoom omdat anders de binnenkant van haar flamoes naar verbrand rubber zou smaken, en voor het zingen de kerk uit vertikt ze puur uit misplaatst feminisme, zodat er in een aantal jaar tijd zes kinderen uit haar lendenen gekatapulteerd werden."

 
"Het doorbraakkutnummer van Anouk was Nobody's Wife, dat een cultsong werd onder lesbo's, tot die behaarde potten wettelijk ook mochten trouwen, en toen vonden ze Nobody's Wife ineens een deuntje dat nergens op sloeg."

Brusselmans laat geen spaander heel van Anouk. Ook haar ex-partners, liedjes en haar optreden op Eurosong moeten eraan geloven. "Anouk, begin een kleuterschool en laat ons met rust", besluit hij. Al snel regende het verontwaardigde reacties op sociale media.

"Anouk liet haar onbenulligheid furore maken tot ver buiten de Hollandse grenzen, zeker toen ze meedeed aan het Eurosongfestival met Birds, dat mensen op de zenuwen werkte van Moldavië tot Finland, van Oekraïne tot Bulgarije en van Zaandam tot Spijkenisse. "

Boze reacties

"Ver onder de gordel", "een walgelijk stuk column", "een debiele rant" zijn slechts enkele van de negatieve reacties die op sociale media de ronde doen. Anderen kunnen dan weer wel lachen met de column.

20-06-2017 om 18:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geena Lisa: "Ik heb jaren naar de voicemail van Yasmine gebeld, alleen maar om haar stem te horen"

Geena Lisa: "Ik heb jaren naar de voicemail van Yasmine gebeld, alleen maar om haar stem te horen"

http://oi64.tinypic.com/2hxswid.jpg

Eind deze maand is het acht jaar geleden dat Yasmine uit het leven stapte. Haar boezemvriendin Geena Lisa (43) zet het gemis om in iets positiefs. Deze zomer trekt ze door Vlaanderen met covers van de betreurde zangeres.

De datum staat in Geena's geheugen gegrift alsof het gisteren was: op 25 juni 2009 overleed Yasmine en liet ze de Vlaamse showbizzwereld compleet verbijsterd achter. Het feit dat de zangeres zelf besloot om uit het leven te stappen toen ze amper 37 was, maakt het er voor de nabestaanden niet eenvoudiger op. "Als ik eraan terugdenk, word ik soms nog heel verdrietig", vertelt Geena openhartig in Story. "Maar toch probeer ik vooral onze mooie herinneringen te koesteren. En door nu op tournee te gaan met haar liedjes, heb ik het gevoel dat ze weer dicht bij mij is. Heel fijn. Ik wil er bovendien voor zorgen dat mensen haar liedjes blijven horen zodat ze haar in gedachten houden"

Zwaar
"Een paar jaar geleden had ik het niet gekund om haar liedjes te zingen, maar nu heb ik er echt zin in. Ik zing overigens niet alleen nummers van Yasmine, maar ook van Ann Christy. Ik geef wel toe dat ik het emotionele aspect onderschat heb. Na de eerste repetitie barstte ik in tranen uit en dacht ik dat het me toch niet zou lukken. Maar het helpt dat ik dit samen met Kate Ryan kan doen. En ik voel dankbaarheid voor het feit dat Yasmine zoveel fijne nummers heeft achtergelaten en dat ik haar nog kan horen. Ik heb trouwens heel lang haar telefoonnummer bijgehouden in mijn gsm. Dan belde ik haar antwoordapparaat, gewoon om haar stem te horen. Maar op een bepaald moment moet je daarmee stoppen en los laten. Of ik haar dood verwerkt heb? Dat wel, tijd heelt alle wonden. Maar het gemis blijft en is zelfs groter geworden."

Rust
Geena vertelt ook dat ze de zelfmoord van Yasmine misschien wel zag aankomen. "Haar naasten zagen haar zienderogen achteruit gaan. We waren op een punt gekomen dat ze een periode rust zou nemen. Ik ging zelfs een aantal taken van haar overnemen. Toen dacht ik dat er hoop was, dat ze erdoor zou komen. Maar dan zij heeft er anders over beslist. Ik herinner me ons laatste gesprek en de laatste sms'en die ik haar had gestuurd, maar waarop geen antwoord kwam. (stilte) Weet je, Yasmine was op zoek naar liefde en geluk. Ze zei ook weleens dat ze niet meer wilde leven, maar je denkt niet dat het echt zou gebeuren. Ze was immers omringd door goede vrienden en familie en ze werd begeleid door dokters. Ik heb me echt afgevraagd hoe zoiets kon gebeuren, maar dat heb ik losgelaten. Ik krijg toch geen antwoord en haar terughalen gaat al helemaal niet."

20-06-2017 om 18:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joe keert terug naar de jaren '90 met 'De Droomfabriek', 'Het Swingpaleis' en o ja, ook wat flatterende foto's

Joe keert terug naar de jaren '90 met 'De Droomfabriek', 'Het Swingpaleis' en o ja, ook wat flatterende foto's

http://oi68.tinypic.com/4lkqp3.jpg

Deze week is het 'Celebrate the 90's' op Joe: alles staat in het teken van het decennium van flippo's, discmans en Super Mario Bros. En wat waren de nineties zonder hun iconische tv-programma's? Joe-dj Rani De Coninck, die toen samen met Bart Peeters en Sabine De Vos 'De Droomfabriek' presenteerde, haalt het format van onder het stof en ook Leen Demaré blaast 'Het Swingpaleis', waarin ze jaren een trouw panellid was, een nieuw radioleven in.

Joe-dj Rani De Coninck stond mee aan het roer van De Droomfabriek. Nu Joe deze week terugblikt op de mooie jaren '90, maken Rani en haar Joe- avondspitscollega Raf Van Brussel van de gelegenheid gebruik om de dromen van enkele luisteraars waar te maken. Vanavond is het de beurt aan een luisteraar die er al jaren van droomt om een vlucht te maken met een houten vliegtuig. Raf en Rani gaan tot het uiterste om zijn wens in vervulling te doen gaan.

 Ook voor Leen Demaré zijn de jaren '90 onvergetelijk: als een van de trouwe panelleden van Het Swingpaleis, ging ze al zingend en swingend door de nineties. Deze week organiseert Leen elke middag een clash tussen de panelleden van vroeger. Ttwee bekende gezichten kiezen in drie rondes telkens hun favoriete 90's-songs en de luisteraars mogen kiezen wie er wint: de mannen of de vrouwen. Zo namen Phaedra Hoste en Peter Van Asbroeck, en Walter Grootaers en Zohra het al tegen elkaar op. Morgen staan Gene Bervoets en Gina Brondeel (van X-Session) tegenover elkaar en donderdag proberen collega's Raf Van Brussel en Alexandra Potvin de luisteraars te overtuigen.  

20-06-2017 om 18:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoon voetbalt in Portugal? Dan koopt Madonna daar een huis

Zoon voetbalt in Portugal? Dan koopt Madonna daar een huis

http://oi63.tinypic.com/2qu6re1.jpg

Madonna heeft een landgoed gekocht in de Portugese hoofdstad Lissabon. Volgens The Sun legde ze bijna 6 miljoen euro neer voor een stulpje in de buurt van het trainingscomplex van Benfica, waar haar zoon David met het jeugdteam traint.

De 11-jarige jongen mocht vorige maand voor het eerst meespelen met het team voor spelers onder de twaalf jaar, en maakte volgens de krant indruk. David, die in 2006 werd geadopteerd door Madonna en toenmalig echtgenoot Guy Ritchie, zou toen zelfs verkozen zijn tot beste speler op het veld.

De zangeres is sindsdien fan van de Portugese club, en laat dat merken op social media. Ze toonde eerder deze maand haar eigen Benficashirt en plaatste ook een foto van Davids jongere zusjes Stella en Estere in cluboutfit.

19-06-2017 om 12:05 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pamela Anderson: "Theresa May is de slechtste premier ooit"

Pamela Anderson: "Theresa May is de slechtste premier ooit"

http://oi67.tinypic.com/1zwg1hw.jpg

Pamela Anderson (49) vindt Theresa May de slechtste premier ooit. In een open brief op haar website stelt de Canadees-Amerikaanse actrice dat de Britse premier niets geeft om arme mensen, rechtvaardigheid en vrede.

Met die uitspraak verwijst Pamela naar de brand in de Londense Grenfell Tower waarbij volgens de politie wellicht 58 doden gevallen zijn. Theresa May sprak met de hulpverleners, maar niet met de slachtoffers en dat heeft geleid tot heel wat kritiek. Daarnaast is gebleken dat de brand misschien had kunnen voorkomen worden als de Britse regering destijds ervoor had gekozen het gebouw zo brandveilig mogelijk te maken.

Assange
Wat Pamela de Britse premier vooral verwijt, is dat ze Wikileaks-oprichter Julian Assange vijf jaar gevangen heeft gehouden in de ambassade van Ecuador in Londen. In haar brief legt de actrice uit waarom zij haar hart verpand heeft aan Assange en waarom hij vrij moet komen. "Moed en daadkracht zijn kwaliteiten die een man sexy maken. Julian ging het gevecht aan met het onverslaanbare monster en won. Dat is sexy."

Pamela neemt het al langer op voor Assange. Ondanks geruchten dat de twee een koppel zijn, heeft geen van beiden dat ooit bevestigd.

Verder roept Pamela op haar website de Franse president Emmanuel Macron en Labour-leider Jeremy Corbyn - die volgens haar de volgende Britse premier moet worden - op zich in te zetten voor de vrijlating van Assange. De brief eindigt met een gedicht voor Assange.

Omdat Wikileaks massaal geheime documenten van de Amerikaanse overheid heeft gedeeld, wil Assange voorkomen dat hij in handen valt van Amerikaanse veiligheidsdiensten en uitgeleverd wordt aan de VS. Daarom schuilt hij sinds 2012 in de ambassade van Ecuador in Londen.

Zweden
In Zweden liep sinds 2010 tot mei 2017 een onderzoek wegens verkrachting van twee vrouwen. Assange heeft de beschuldigingen altijd ontkend. Hij stelt dat ze een truc zijn om hem aan de VS uit te leveren. In mei heeft de Zweedse justitie het internationale arrestatiebevel tegen hem ingetrokken.

19-06-2017 om 11:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ariana Grande bedankt fans bij einde Europese toer

Ariana Grande bedankt fans bij einde Europese toer

http://oi67.tinypic.com/2h3arzb.jpg

Aan het einde van het Europese gedeelte van haar Dangerous Woman Tour, heeft Ariana Grande iedereen bedankt voor de steun die ze kreeg na de aanslag bij haar concert in Manchester.

"Ik wil jullie nog eens goed bedanken voor de overweldigende liefde en steun die jullie mij, mijn crew en elkaar hebben laten zien in deze moeilijke tijden", schrijft de zangeres op Instagram.

"Dank uit de grond van mijn hart voor jullie gulheid in de donaties voor One Love Manchester, voor hulp aan de families. Dank dat jullie met de meest bemoedigende, passionele, aanstekende energie naar deze shows kwamen, en dank jullie voor het drogen van mijn tranen."

Het Europese gedeelte van de tournee startte op 8 mei in Stockholm. De 23-jarige zangeres deed op 14 en 16 mei de Ziggo Dome in Amsterdam aan. Na afloop van de show in Manchester op 22 mei blies een terrorist zichzelf op, de aanslag eiste 22 slachtoffers.

19-06-2017 om 11:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ann Van Elsen gaat presenteren bij JOE

Ann Van Elsen gaat presenteren bij JOE

http://oi63.tinypic.com/kc7ic.jpg

Ann Van Elsen wordt presentatrice op radiozender Joe FM. Ze zal deze zomer voor het eerst te horen zijn op de radiozender: vanaf maandag 3 juli 2017 neemt ze samen met Born Crain de ochtendshow over van het vaste Joe-ochtendduo Sven Ornelis en Anke Buckinx. In het najaar zal Ann elke zaterdag- en zondagochtend te horen zijn op Joe.

Sven en Anke vertelden vanmorgen dat ze blij zijn dat ze de luisteraars in veilige handen kunnen achterlaten bij Ann en Born als zij vakantie hebben. "We zullen nog moeten ontdekken of dat inderdaad zo veilig is. Ik ben alvast heel blij dat ik kan zeggen dat ik deze zomer elke dag wakker mag worden naast Ann Van Elsen", lachte Born vanmorgen.

De ex-miss ziet het helemaal zitten. "Ik hou van de positieve toon waarmee Joe de actualiteit en muziek aanpakt. Ik werd hier op de radiovloer meteen omarmd, het is heel fijn om zo'n warm welkom te voelen. Ik zit zelf ook midden in de doelgroep van Joe. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om radio te maken voor hen."

Ann maakte acht jaar radio bij MNM. Vanaf 2009 presenteerde ze samen met Dave Peters de Ann & Dave-Show en de voorbije jaren nam ze De Ultratop50 voor haar rekening. Born presenteerde de afgelopen 3 jaar bij Qmusic.

19-06-2017 om 11:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.James Cooke en Karen Damen openen hun camping

James Cooke en Karen Damen openen hun camping

http://oi63.tinypic.com/evaw6g.jpg

James Cooke en Karen Damen hebben hun eerste dag op hun camping goed overleefd. Dat mag blijken uit een foto die Cooke gisteren postte. De twee lieten eerder weten dat ze een nieuw programma voor VIER maken waarin ze samen een camping uitbaten.

"Als onervaren uitbaters zullen ze in 'Camping Karen & James' elke week hun tenten opzetten voor een groep mensen die ze beter willen leren kennen. Mensen die in het gewone leven misschien niet alle kansen krijgen," aldus de zender. "Ze willen hen op hun kampeerterrein een onvergetelijke tijd bezorgen. Samen opstaan, overuren aan de BBQ, lange gesprekken, toiletavonturen, de campingdisco, elkaar een handje helpen, muggen vangen en het bier koud krijgen." Aan de kleine oogjes van James te zien, is dat laatste in ieder geval gelukt.

19-06-2017 om 11:46 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
18-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dieven gaan aan de haal met een fles whisky van 25.000 euro

Dieven gaan aan de haal met een fles whisky van 25.000 euro

http://oi66.tinypic.com/2eojkux.jpg

In het Nederlandse Zaandam hebben dieven verschillende dure flessen whisky uit een opslagplaats gestolen. Een van de gestolen flessen heeft een waarde van 25.000 euro.

“Als whisky uit een limited edition en het juiste vat komt, en 40 of 50 jaar oud is, dan gaat de prijs pijlsnel omhoog. Sommige flessen zijn meer dan 100.000 euro waard”, legt whisky-kenner Bob Minnekeer uit aan deredactie.be. “Veel mensen investeren dan ook in whisky en speculeren ermee”.

Tips

De politie van de Zaanstreek plaatste een oproep op Facebook. Daarmee hoopt ze tips te verzamelen die naar de dader(s) kunnen leiden.

18-06-2017 om 20:56 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het blijft de hele week zomers

Het blijft de hele week zomers

http://oi68.tinypic.com/n380ow.jpg

Het wordt zondag rustig, zonnig en zeer warm met maxima van 24 tot 30 graden. Ook maandag en dinsdag is nog veel zon met temperaturen tot 30 graden of meer. Woensdag wordt eventjes minder warm maar nog altijd zonnig, zo voorspelt het KMI.

In de loop van zondag ontwikkelen zich wat onschuldige stapelwolken. De maxima liggen tussen 24 graden in de Hoge Ardennen en lokaal 30 graden in het centrum van het land. Zondagavond en -nacht blijft het droog en wordt het helder. De minima liggen tussen lokaal 12 graden in de Hoge Ardennen en 18 graden in het centrum van het land.

Maandag krijgen we opnieuw veel zon en wordt het erg warm met temperaturen tot rond 30 graden. Dinsdag wordt het zonnig met hoge sluierwolken en temperaturen tot rond of boven 30 graden. Op het einde van de dag komt er minder warme lucht ons land binnen vanuit het noorden tot het noordoosten.

Woensdag krijgen we met een zwakke noorden- tot noordoostenwind eventjes wat minder warme lucht over onze streken. Het blijft evenwel zonnig met wat hoge wolkensluiers. De maxima liggen rond 24 graden.

Donderdag is het nog altijd zonnig met temperaturen die opnieuw de hoogte ingaan en uitkomen rond 30 graden. Vrijdag blijft het zonnig en erg warm met opnieuw maxima rond 30 graden. In de namiddag en avond kunnen er enkele onweersbuien ontstaan.

18-06-2017 om 20:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. ‘Geen twijfel mogelijk dat GB de Europese Unie verlaat’

‘Geen twijfel mogelijk dat GB de Europese Unie verlaat’

http://oi63.tinypic.com/1z3p5dz.jpg

Er bestaat geen twijfel over dat Groot-Brittanië de Europese Unie gaat verlaten. Dat heeft de Britse brexit-minister David Davis zondag aangekondigd, een dag voor de echtscheidingsonderhandelingen tussen de Europese Unie en Groot-Brittannië in Brussel van start gaan.

Het was al langer voorzien dat de brexitonderhandelingen in de week van 19 juni uit de startblokken zouden schieten, maar het resultaat van de vervroegde Britse parlementsverkiezingen van vorige week zaaide twijfel over die timing. Premier Theresa May verloor immers haar parlementaire meerderheid en voert nog steeds onderhandelingen met de Noord-Ierse DUP over mogelijke steun.

Een meerderheid van de Britse kiezers koos op 23 juni 2016 in een referendum voor de brexit. Op 29 maart van dit jaar meldde May officieel dat haar land de Europese Unie wil verlaten. Tegen eind maart 2019 moeten beide partijen een overeenkomst bereiken over de echtscheidingsvoorwaarden en de toekomstige relaties uittekenen.

De Franse president Emmanuel Macron liet eerder deze week tijdens een ontmoeting met de Britse premier Theresa May de deur openstaan. ‘De deur blijft nog altijd open zodat Groot-Brittannië in de Europese Unie kan blijven, mocht het land van mening veranderen over de brexit en zolang de onderhandelingen over de uitstap uit die EU niet afgerond zijn’, aldus Macron.

Davis laat zondag weten dat dat voor hem zeker geen optie is. ‘De Europese Unie verlaten geeft ons de opportuniteit om een nieuwe toekomst uit te werken voor ons’, aldus de Britse brexit-minister.

18-06-2017 om 20:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Opkomst Franse parlementsverkiezingen historisch laag om 17.00 uur'

'Opkomst Franse parlementsverkiezingen historisch laag om 17.00 uur'

http://oi63.tinypic.com/33lnmkg.jpg

De opkomst bij de tweede ronde van de parlementsverkiezingen in Frankrijk ligt zondagmiddag historisch laag, zo heeft nieuwszender BFMTV op gezag van het ministerie van Binnenlandse Zaken gemeld.

Om 17.00 uur had slechts 35,33 procent van de kiesgerechtigden (op het Franse vasteland) zijn stem uitgebracht. In 2012 was dat 46,42 procent en in 2007 49,58 procent.

Een week geleden, tijdens de eerste ronde, had op hetzelfde uur 40,75 procent de weg naar het stemlokaal gevonden. Aan het einde van de dag bedroeg de participatiegraad ongeveer 48,7 procent. Dat is een laagterecord sinds de stichting van de Vijfde Republiek in 1958.

BFMTV schat dat de uiteindelijke opkomst, bij het sluiten van de stembureaus, 42 procent zal zijn.

Stembureaus later open

Het zijn zondag blijkbaar niet alleen kiezers die niet warm lopen voor de tweede ronde van de Franse parlementsverkiezingen. Meerdere stembureaus zijn later geopend bij gebrek aan bijzitters, zo heeft de krant Le Parisien gemeld.

Vooral in de regio Parijs alsmede in Lyon en Marseille stelde zich het probleem dat assessoren, aangedragen door de partijen die deelnemen aan de tweede ronde, het lieten afweten.

Vooral in Bondy in Seine-Saint-Denis verliep een en ander bijzonder gecompliceerd. De helft van de stembureaus ging meerdere minuten te laat open. PS-burgemeester Sylvine Thomassin moest ingrijpen en eiste eerst gemeenteraadsleden als assessor op. Daarna was het de beurt aan de eerst binnengedruppelde kiezers en bijzitters uit de eerste ronde. Even voor 10.00 uur raakte de orde dan toch hersteld.

Op andere plaatsen werden gemeentepersoneel en burgers opgetrommeld opdat men zijn stem zou kunnen uitbrengen. In Lyon kwam er zelfs een oproep via Twitter en Facebook naar kandidaat-bijzitters.

18-06-2017 om 20:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. ‘Onze Vlaamse arbeidsmarkt heeft nood aan elk talent’

‘Onze Vlaamse arbeidsmarkt heeft nood aan elk talent’

http://oi64.tinypic.com/20sc85f.jpg

Vlaanderen heeft vorig jaar acht op de tien buitenlandse diploma’s erkend van vluchtelingen en subsidiair beschermden. Dat meldt onderwijsminister Hilde Crevits (CD&V) zondag. Ze benadrukt dat een erkend diploma meer kansen biedt op de arbeidsmarkt.

In 2016 kwamen er dubbel zoveel aanvragen binnen van vluchtelingen en subsidiair beschermden: 965 tegenover 482 in 2015. NARIC, de bevoegde dienst, nam vorig jaar in 512 dossiers een beslissing, waarvan 394 positief. De dienst kan controleren met welk niveau het diploma in Vlaanderen overeenkomt (secundair, bachelor of master), maar ook of het effectief om een ingenieursopleiding of bijvoorbeeld een opleiding tot verpleegkundige gaat.

Bij de positieve antwoorden ging het om 84 ‘specifieke erkenningen’ en 112 ‘niveau-erkenningen’ voor diploma’s hoger onderwijs, naast 2 specifieke en 196 niveau-erkenningen voor diploma’s secundair onderwijs.

De aanvragen van vluchtelingen en subsidiair beschermden zijn slechts een deeltje van alle aanvragen. In totaal ging het vorig jaar om 4.354 aanvragen, of 16 procent meer dan in 2015. Omdat vluchtelingen veelal niet alle benodigde documenten kunnen voorleggen, mogen zij bij NARIC gratis een onvolledig dossier indienen. Vooral uit Syrië (357), Irak (185) en de Palestijnse gebieden (59) kwamen veel van deze aanvragen binnen.

Minister Crevits benadrukt dat de erkenning een belangrijke hefboom is voor integratie en tewerkstelling. Ze noemt het een goede zaak dat steeds meer mensen hun weg vinden naar NARIC, ‘want onze Vlaamse arbeidsmarkt heeft nood aan elk talent’.

18-06-2017 om 20:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wetenschappers ontdekken dat vissen gezichten kunnen onderscheiden

Wetenschappers ontdekken dat vissen gezichten kunnen onderscheiden

http://oi65.tinypic.com/9zr05t.jpg

Een team wetenschappers van de Japanse Osaka City Universiteit heeft aangetoond dat een vissoort gezichten kan onderscheiden.

De Julidochromis transcriptus is een deel van familie van de cichliden. Deze kleine gestreept soort komt enkel voor in het Tanganyikameer in Centraal-Afrika en herkent andere dieren door hun gezicht te bekijken.

Aanvankelijk werd gedacht dat vissen niet meteen afgaan op het hoofd van andere dieren. Een recente studie heeft echter bewezen dat goudvissen het gezicht van hun baasjes herkennen. Deze Afrikaanse cichlide kan dat kunstje ook.

Onderzoekers stelden de visjes bloot aan digitale modellen met bekende en onbekende kenmerken op hun lichamen en gezichten. “We ontdekten dat ons proefvissen erg op hun hoede waren voor onbekende gezichten, ongeacht het lichaam”, vertelt onderzoeker Takashi Hotta aan New Scientist.

17-06-2017 om 21:50 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom ook mensen met donkere huidskleur moeten uitkijken voor de zon

Waarom ook mensen met donkere huidskleur moeten uitkijken voor de zon

http://oi66.tinypic.com/wvqwia.jpg

Nu de zomer opnieuw in het land is, worden we gewaarschuwd voor de gevaren van de zon en UV-straling. Niet te lang bakken in de zon en voldoende zonnecrème smeren, zijn aangewezen om een verbrande huid én huidkanker te voorkomen. Maar geldt dit ook voor mensen met een donkere huidskleur? Dermatoloog Thomas Maselis geeft uitleg.

Word jij nog bruiner door de zon? Verbrand jij ook als je te lang in de zon ligt? Kan je huidkanker krijgen? Het zijn vragen die mensen met een donkere huidskleur vaak te horen krijgen nu de zomer voor de deur staat. Maar wat zijn nu de correcte antwoorden?

“Het is logisch dat mensen met een donkere huidskleur sneller bruinen door de zon. Hun huidtype bevat genetisch meer melanine”, start dermatoloog Maselis zijn uitleg. “Hun huid heeft met andere woorden pigmentcellen die de aanmaak van melanine sneller bevorderen. Het is die melanine die ervoor zorgt dat je sneller een kleurtje krijgt. Mensen met een heel bleke huidskleur hebben minder pigment en zullen dus ook minder gemakkelijk bruinen door de zon.”

Bob Marley

“Gekleurde mensen hebben een dikkere opperhuid”, vervolgt Thomas Maselis. “Die verdikte opperhuid is de belangrijkste bescherming tegen het zonlicht en haar UV-straling. De donkere huid zal daardoor minder snel verbranden, al blijft die kans reëel. Een nadeel: de donkere huid zal minder snel vitamine D die het zonlicht voortbrengt, absorberen. Mensen met een donkere huidskleur hebben dus meer zonlicht nodig om voldoende vitamine D te produceren.”

De dermatoloog Maselis waarschuwt ook voor de risico’s op huidkanker. “De kans op huidkanker is kleiner bij donkere mensen omdat het pigment en de dikkere opperhuid hen een natuurlijke bescherming biedt tegen de zon”, aldus Maselis. “Toch is het ook voor hen oppassen geblazen. Kijk maar naar Bob Marley. De legendarische Jamaicaanse muzikant had onder meer een melanoom tussen de tenen en is er uiteindelijk ook aan gestorven. Mensen met een donkere huidskleur zijn dus zeker niet immuun tegen huidkanker.”

Zonnecrème

Dus kunnen ook mensen met donkere huidskleur best de zonnecrème bovenhalen? “Voor jongere kinderen is het sowieso aangeraden om zonnemelk te gebruiken”, bevestigt Maselis. “Zij hebben immers nog een gevoeligere huid. En zonnecrème voor volwassenen met een donkere huidskleur: baadt het niet, dan schaadt het niet.”

17-06-2017 om 21:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pakjesbezorger gaat ook langs bij honden

Pakjesbezorger gaat ook langs bij honden

http://oi64.tinypic.com/2ahz3sy.jpg

Het cliché dat honden en postbodes of pakjesbezorgers niet door één deur kunnen, lijkt niet te kloppen. Een Amerikaanse USP-medewerker bewijst zelfs het tegenovergestelde.

Wanneer Daniel Kidd zijn rondes maakt, groet hij ook altijd de lokale honden. “Ik ben een dierenliefhebber. Als ik een hond kan aaien, zal ik dat ook doen”, vertelt de pakjesbezorger bij The Dodo.

Bewijs van zijn diepe waardering voor honden kwam deze week via buurtbewoner Staci Burns. Zij filmde hoe Kidd even tijd nam om een selfie te nemen met haar viervoeters.

Een typisch momentje, volgens Burns. “Hij is één van de aardigste mannen die ik ken. Hij heeft echt een hart van goud’, getuigt ze.

Zijn relatie met de beestjes heeft zelfs voordelen op professioneel vlak. “Ik ken twee honden al sinds ze puppy’s waren: Willie en Millie. Ze staan niet toe dat concurrent FedEx bij hen komt leveren. Ik ben de enige die van hen pakjes mag leveren”, lacht hij.

17-06-2017 om 21:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matroos verstopt zich op eigen oorlogsschip

Matroos verstopt zich op eigen oorlogsschip

http://oi63.tinypic.com/jqjdc5.jpg

Na zeven dagen zoeken heeft de Amerikaanse marine een vermiste matroos op zijn eigen schip teruggevonden. Een hele reddingsactie was al op poten gezet uit vrees voor het ergste.

De matroos die meevoer met de USS Shiloh was vorige week donderdag opeens verdwenen, toen de kruiser ten oosten van het Japanse Okinawa in de Stille Oceaan lag. Dat meldde de Amerikaanse zeemacht. De bemanning van het oorlogsschip ging ervan uit dat de man overboord was geslagen.

In het machineruim

Helikopters en vliegtuigen van de marine en de Japanse kustwacht zochten in een gebied van 5.500 vierkante mijl.  Na lang zoeken werd de matroos uiteindelijk op zijn eigen schip gevonden. Volgens Navy Times had de machinist zich in het machineruim verstopt. De marine liet weten dat er een onderzoek loopt naar de omstandigheden van zijn verdwijning.

17-06-2017 om 21:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Armand De Decker neemt ontslag: 'Ik wil de sereniteit bewaren'

Armand De Decker neemt ontslag: 'Ik wil de sereniteit bewaren'

http://oi64.tinypic.com/2i6dxll.jpg

Armand De Decker, de MR-burgemeester van de Brusselse gemeente Ukkel, neemt ontslag. Hij wil 'de sereniteit bewaren' in het belang van zijn gemeente. De Decker kwam in opspraak in de Kazachgate-affaire.

De Decker (MR), voormalig voorzitter van de Senaat, wordt genoemd als de spil van het zogenaamde ‘Kazachgate’. Hij zou in 2011 actief gelobbyd hebben bij ministers om de op til zijnde afkoopwet te versnellen zodat miljardair Patokh Chodiev ervan kon profiteren.

Momenteel loopt een gerechtelijk onderzoek naar de zaak. Een parlementaire onderzoekscommissie moet meer duidelijkheid brengen of De Decker effectief zijn invloed heeft aangewend om de goedkeuring van de afkoopwet te versnellen.

De Decker nam eerder al verlof uit al zijn functies binnen de partij, met name het voorzitterschap van de partijafdeling in Ukkel en zijn lidmaatschap van het partijbestuur. Hij nam ontslag als ondervoorzitter van het Brussels parlement, en nu dus ook als burgemeester van Ukkel.

In een persbericht zegt De Decker dat hij door zijn ontslag de 'sereniteit wil bewaren' bewaren in het belang van zijn gemeente. Hij verwijst naar het 'ondraaglijke klimaat' dat was ontstaan rond het Kazachgate-dossier. Hij herhaalt geen enkele rol te hebben gespeeld in het ontstaan van de afkoopwet. 'Ik blijf sereen en met vol vertrouwen in de instellingen en de justitie van ons land', aldus Armand De Decker.

In de Brusselse gemeente Ukkel zal eerste schepen Marc Cools (MR) voorlopig de functie van burgemeester waarnemen, na het ontslag van Armand De Decker (MR). Dat heeft schepen Eric Sax (MR) gezegd.

Maingain had ontslag gevraagd

Vanmorgen had Olivier Maingain, de voorzitter van de partij DéFI, in Le Soir om het ontslag van De Decker gevraagd. ‘Nu de rol van De Decker in het Kazachtgate-schandaal steeds duidelijker wordt, kan ik als voorzitter van een partij die gelinkt is aan die meerderheid, niet toestaan dat de zaken onveranderd blijven’, aldus Maingain.

‘De MR moet zeer snel een signaal geven over hoe ze de opvolging van De Decker aan het hoofd van de gemeente Ukkel wil regelen. Als Yvan Mayeur zich heeft moeten terugtrekken (als Brussels burgemeester, red.) vóór enige vorm van vervolging, dan is er geen reden waarom De Decker nog langer de gemeente zou leiden’, aldus Maingain.

Olivier Chastel, de voorzitter van de Franstalige liberalen, zegt akte te nemen van het ontslag van de Ukkelse burgemeester. 'Zijn beslissing was onvermijdelijk geworden om een sereen beleid in Ukkel te garanderen', klinkt het op Twitter.

Vier miljoen euro spoorloos

De Oezbeeks-Belgische miljardair Patokh Chodiev en zijn twee zakenpartners hadden samen minstens 13,3 miljoen euro veil om advocaten en lobbymensen te belonen die hen hielpen bij het afkopen van hun vervolging in België. Dat blijkt uit nieuwe documenten die De Tijd kon inkijken. Het gerechtelijk onderzoek kon nog maar 9,3 miljoen euro traceren.

De resterende 4 miljoen euro werd niet via opspoorbare overschrijvingen overgemaakt, maar via koffers vol cash geld tijdens afspraakjes in Zwitserland en Frankrijk. De vraag is dan ook waar het geld terechtkwam, en of het in Belgische handen is beland.

De parlementaire onderzoekscommissie Kazachgate gaat al maanden na of Chodiev en co succesvol hebben gelobbyd om de Belgische afkoopwet in juni 2011 goedgekeurd te krijgen.

Bovenop de 22 miljoen euro die Chodiev en co in 2011 aan het Brusselse gerecht betaalden om hun strafdossier af te kopen, maakten ze 7,5 miljoen euro over op een rekening van Catherine Degoul, de Franse advocate die alles coördineerde. Daarvan belandde 3 miljoen euro bij drie Belgische advocatenkantoren en 742.000 euro bij ex-Senaatsvoorzitter Armand De Decker.

17-06-2017 om 21:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dr. Dre doneert 10 miljoen aan ex-school in Compton

Dr. Dre doneert 10 miljoen aan ex-school in Compton

http://oi67.tinypic.com/qyzfvl.jpg

Dr. Dre trekt zijn portemonnee voor de bouw van een cultureel centrum voor de Compton High School in Los Angeles. De rapper doneert tien miljoen dollar (8,9 miljoen euro) aan de middelbare school in de wijk waar hij opgroeide.

Met de donatie krijgen de docenten en scholieren niet alleen een spiksplinternieuw aula voor optredens en voorstellingen, ook krijgt men toegang tot de nieuwste techologie om digitale mediaproducties te maken. "Ik wil kinderen de middelen en het onderwijs geven dat ze verdienen", aldus Dr. Dre die in het echt Andre Romelle Young heet.

De 52-jarige rapper en producer werd geboren, en groeide op, in het Californische Compton. Zijn laatste album getiteld 'Compton' werd zelfs vernoemd naar het stadje. Dre liet weten dat hij alle opbrengsten uit de verkoop van de plaat zal doneren aan het cultureel centrum van de school.

Dr. Dre is niet de enige beroemde rapper uit Compton. Ook Kendrick Lamar werd geboren en getogen in het stadje.

16-06-2017 om 18:14 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er komt een single voor de Grenfell Tower-slachtoffers (misschien zelfs met Adele)

Er komt een single voor de Grenfell Tower-slachtoffers (misschien zelfs met Adele)

http://oi68.tinypic.com/b6ebys.jpg

We kennen Simon Cowell allemaal als jurylid van de vele Idool- en Got Talent-shows. Maar de man heeft ook heel wat macht in de muziekindustrie, en wil die nu aanwenden om de slachtoffers van de Londense brand te helpen.

In de brand van de Londense Grenfell Tower kwamen minstens 17 mensen om het leven, en honderden families verloren hun hele hebben en houden. Die kunnen dus best wat financiële hulp gebruiken, en Simon Cowell wil dat doen met een liefdadigheidssingle. Daarvoor hoopt hij onder meer Adele te strikken, die zelf al haar steun kwam betuigen aan het appartementsgebouw.

Cowell zegt dat hij het idee kreeg toen hij naar het nieuws keek. "Het gaf me kippenvel. Mensen daagden op met water en kleren, en dan die muur met al die boodschappen van mensen... Het zou verschrikkelijk zijn mocht iemand in mijn positie niets doen." Welk nummer het wordt en wie er zal deelnemen, is nog niet duidelijk. Hij wil wel morgen al opnemen en de single na het weekend uitgeven.

16-06-2017 om 18:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is Beyoncé (aan het) bevallen?

Is Beyoncé (aan het) bevallen?

http://oi66.tinypic.com/wqopdd.jpg

Jay Z werd gisteren als eerste hiphopartiest ooit opgenomen in de Songwriters Hall of Fame, maar schitterde door zijn afwezigheid. Er waaien immers heel wat geruchten over zijn vrouw Beyoncé, die aan het bevallen zou zijn of onlangs bevallen zou zijn van een tweeling.

Amerikaanse media speculeren volop over de geboorte. Jay Z en zijn dochter Blue Ivy, die in januari 2012 ter wereld kwam, zouden in Los Angeles bij een ziekenhuis zijn gespot. Ook de moeder en zus van Beyoncé werden gefotografeerd in Californië. Fans van Beyoncé beweren al langer dat de zangeres is bevallen. Ze is al een tijdje stil op social media, en deelde op Moederdag volgens 'The Beyhive' bewust een oude foto om iedereen op het verkeerde been te zetten.

In plaats van Jay Z nam Warner/Chappell Music-baas Jon Platt de award in ontvangst. Alle nieuw in de Songwriters Hall of Fame opgenomen artiesten, onder wie ook Kenneth 'Babyface' Edmonds en Max Martin, werden geïntroduceerd door Barack Obama. De oud-president van de Verenigde Staten prees zijn "goede vriend" Jay Z in het bijzonder.

Volgens Obama zijn er veel overeenkomsten tussen hem en de rapper. Zo overtroffen beiden ieders verwachting en weten ze allebei hoe het is om op te groeien zonder vader. "Jay en ik zijn ook dol op onze dochters, hoewel hij mij voorbijstreeft als de tweeling er straks is. En laten we eerlijk zijn, we hebben allebei een echtgenote die veel populairder is."

16-06-2017 om 18:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weduwe Ronnie James Dio haalt zwaar uit naar Kiss-boegbeeld Simmons over bokkengroet

Weduwe Ronnie James Dio haalt zwaar uit naar Kiss-boegbeeld Simmons over bokkengroet

http://oi63.tinypic.com/1eb6es.jpg

Nadat eerder deze week bekend is geraakt dat frontman Gene Simmons van de Amerikaanse hardrockgroep Kiss een patent heeft aangevraagd op de in hardrock- en metalmiddens befaamde bokkengroet, heeft de weduwe van Ronnie James Dio zwaar uitgehaald naar de bassist/zanger. Dat heeft teamrock.com gemeld.

De bokkengroet bestaat erin dat iemand een gebalde vuist met pink en wijsvinger omhoog toont. Gene Simmons heeft er bij de bevoegde Amerikaanse autoriteiten patent op gevraagd, naar eigen zeggen omdat hij het gebaar in 1974 heeft uitgevonden.

Algemeen geldt echter dat wijlen Ronnie James Dio, zanger bij Rainbow en Black Sabbath alsmede zijn eigen band Dio, de groet heeft geïntroduceerd, zij het in een andere versie dan Simmons. Zijn weduwe Wendy is dan ook uit haar krammen geschoten.

"Proberen geld te slaan uit zoiets is walgelijk. Het (de groet) behoort aan iedereen toe, het is van niemand, het is publiek domein, het mag niet gepatenteerd worden."

Ook de vroegere bassist van de Amerikaanse hardrockband Mötley Crüe mengde zich via Twitter in het debat, zij het vanuit een meer humoristische invalshoek. Nikki Sixx verkondigde dat hij eraan denkt patent te vragen op het meer gekende gebaar met de opgestoken middelvinger.

16-06-2017 om 18:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arrestant concert Guus Meeuwis verdacht van terrorisme

Arrestant concert Guus Meeuwis verdacht van terrorisme

http://oi66.tinypic.com/2z7fm0n.jpg

Een 29-jarige Amsterdammer die vorige week vrijdag is aangehouden bij een concert van Guus Meeuwis in de zuidelijke Nederlandse stad Eindhoven, wordt verdacht van mogelijke betrokkenheid bij de voorbereidingshandelingen voor een terroristisch misdrijf. Dat maakte het Openbaar Ministerie (OM) in Den Bosch bekend, vooruitlopend op de voorgeleiding van de man aan de onderzoeksrechter.

Het OM wil de man veertien dagen langer vasthouden. Het politieonderzoek naar die voorbereidingshandelingen is nog gaande. Die naspeuringen vragen volgens het OM uiterste zorgvuldigheid. Het parket geeft daarom geen bijzonderheden prijs.

De verdachte zit in beperkingen en mag alleen contact hebben met zijn advocaat.

De man werd vorige week vrijdag opgepakt toen hij aan het filmen was bij de ingang van het stadion van voetbalclub PSV, waar Guus Meeuwis optrad. Hij gedroeg zich opvallend, had daarvoor geen verklaring en had geen kaartje voor het concert. De man stond bij de politie bekend als "mogelijk geradicaliseerd". Daarom werd groot alarm geslagen.

16-06-2017 om 17:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anita Pallenberg, sixties-icoon en ex van Keith Richards, overleden

Anita Pallenberg, sixties-icoon en ex van Keith Richards, overleden

http://oi64.tinypic.com/2yyclu8.jpg

Filmactrice, model en occasioneel modeontwerpster Anita Pallenberg, vooral bekend als de ex van twee gitaristen van de Rolling Stones, is gisteren op 73-jarige leeftijd overleden. Dat meldde het vakblad Hollywood reporter. De doodsoorzaak is niet bekend. Pallenberg was zowel de partner van wijlen Brian Jones als van Keith Richards. Met Richards kreeg zij drie kinderen.

In de jaren zestig gold Pallenberg als een van dé iconen van de pop-artcultuur.In haar geboortestad Rome hing ze rond regisseurs als Fellini en Visconti en schrijvers als Moravia, in New York hoorde ze bij Andy Warhols entourage in The Factory.

Exit kostschool, enter backstage
Haar vader was een Italiaanse reisagent, haar moeder een Duitse secretaresse. Anita werd geboren in het door de Duitsers bezette Rome, in januari 1944. Op haar zestiende werd ze buitengegooid op een Duitse kostschool, waarna ze als model aan de slag ging in Italië en later in New York.

In 1965 woonde ze een concert van de Stones in München bij en slaagde ze erin backstage te raken, waar ze de bandleden ontmoette. Het was het begin van haar relatie met Brian Jones, die volgens Pallenberg al snel gewelddadig werd. Ze verliet Jones voor haar beschermer Keith Richards. Ze vestigden zich in Londen, waar ze drie kinderen kregen. De twee worstelden met een heroïneverslaving en zouden scheiden in 1980.

Als actrice kende zij twee memorabele rollen: naast Jane Fonda in Roger Vadims cultklassieker 'Barbarella' (1968) en naast Mick Jagger - alweer een Stone - in Nicolas Roegs debuutprent 'Performance' (1970). Ze speelde ook naast Marlon Brando en Richard Burton in de seksfarce 'Candy' (1968).

Drie kinderen met Keith
In zijn autobiografie uit 2010 schrijft Keith Richards dat Pallenberg Jones had verlaten na "een reeks gewelddadige incidenten". Richards en Pallenberg bleven een koppel, ondanks een korte zijsprong met Mick Jagger die zij altijd heeft ontkend, maar door Richards wel is bevestigd.

Met Pallenberg kreeg Richards drie kinderen: Marlon, Angela en Tara. Laatstgenoemde kind overleed al na tien weken aan een longontsteking. Richards en Pallenberg hadden ook eenzelfde interesse in heroïne, wat Pallenberg op ruim een verloren decennium kwam te staan.

Toen een jongen van zeventien zich in 1979 in het huis van Richards en Pallenberg door het hoofd schoot - de jongen werkte voor het gezin en had een relatie met Pallenberg - brak er iets tussen de twee.

Een tiental jaar geleden dook Pallenberg weer op het witte scherm op, met rollen in 'Mister Lonely' van de Amerikaanse cultcineast Harmony Kormine en in het stuk 'Cheri' van Stephen Frears.

Absolute schoonheid

Pallenberg zong mee backing vocals op 'Sympathy for the Devil' en Jagger verklaarde dat hij de nummers op het album 'Beggars Banquet' uit 1968 hermixte naar haar kritiek en aanwijzingen.

"Mijn eerste indruk was die van een heel sterke vrouw", schreef Richards in zijn autobiografie 'Life'. "Ze was ook heel slim, en dat is één van de redenen waarom ze me aansprak. Dat en het feit dat ze zo onderhoudend was en een absolute schoonheid om naar te kijken. Heel grappig ook, en de meest cosmopolitische persoon die ik ooit had ontmoet. Ze sprak drie talen. Ze was overal al geweest. Dat was allemaal heel exotisch voor mij".

Keith en Anita bleven ook na hun scheiding close. In een interview uit 2010 met Rolling Stone, zegt hij: "Het was moeilijk, maar tegelijk was er een onderliggende liefde die alle problemen oversteeg. Ik kan zeggen: 'Ik hou van jou, maar ik kan niet met je leven'. En nu zijn we trotse grootouders, dat hadden we nooit gedacht te zullen meemaken".

14-06-2017 om 21:16 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pleegde Bob Dylan plagiaat in zijn Nobellezing?

Pleegde Bob Dylan plagiaat in zijn Nobellezing?

http://oi68.tinypic.com/2wgw4sh.jpg

Bob Dylan heeft mogelijk plagiaat gepleegd bij het schrijven van zijn Nobellezing. Dat constateert website Slate.

De rede van de zanger en songwriter is sinds 5 juni te beluisteren op de website van de Zweedse Academie. Vlak daarna concludeerde schrijver Ben Greenman dat Dylan daar quotes aanhaalt uit Moby Dick, die helemaal niet in het boek staan.

Slate kwam erachter dat er wel gelijkaardige quotes terug te vinden zijn op SparkNotes, een site voor scholieren en studenten waarop uittreksels en studiegidsen te vinden zijn. Volgens de site vertonen 12 van de 78 zinnen die Dylan uitspreekt over Moby Dick een opvallende gelijkenis met zinnen van de studentenwebsite.

Woordvoerders van Dylan en de Nobelorganisatie hebben tot nu toe niet gereageerd op het artikel.

14-06-2017 om 21:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Janine Bischops: "Ik voel me eenzaam"

Janine Bischops: "Ik voel me eenzaam"

http://oi65.tinypic.com/33u4j5s.jpg

Janine Bischops (74) zullen we altijd blijven verbinden met Jenny uit Thuis, maar intussen is ze al een tijdje bezig met andere dingen. Professioneel gaat het haar voor de wind, maar op persoonlijk vlak heeft ze het momenteel iets moeilijker, vertelt ze in TV Familie.

Tot eind volgend jaar staat haar agenda vol, verklapt ze. En dan gaat ze ook nog eens regelmatig op reis. "Ja kijk, ik heb geen partner. Dus als ik niet werk en reis, zou ik vooral thuis zitten. Alleen. Word ik daar gelukkig van? Ik denk het niet! Er zouden misschien dagen zijn waarop ik mijn bed niet uitkom."

Momenteel heeft ze een klein dipje, klinkt het. "Ja, ik heb het er momenteel heel moeilijk mee dat ik niemand heb om m'n leven mee te delen. Daardoor voelt het erg onwennig aan als ik tussen mensen ben die wél een partner hebben, versta je? 't Is soms echt gewoon té pijnlijk, dus dan blijf ik liever weg."

Actief op zoek gaan naar een partner, dat ziet ze echter niet zitten. "De mannen die ik ontmoet... 'k Heb de indruk dat mijn bekendheid hen afschrikt. Ach, als er zich niemand meer aandient, dan is dat maar zo. Dan leg ik me daarbij neer. Ik heb gelukkig veel goeie vrienden. 'k Kan elke dag wel ergens naartoe."

14-06-2017 om 21:10 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eline De Munck tegen Zac Efron: "Sorry, maar je speelt zo'n arrogante eikel..."

Eline De Munck tegen Zac Efron: "Sorry, maar je speelt zo'n arrogante eikel..."

http://oi63.tinypic.com/2qd3c5v.jpg

Toen Eline De Munck en onze olympische zwemtrots Pieter Timmers de hoofdrolspelers van de Baywatch-film Zac Efron en Alexandria Daddario mochten interviewen, viel Eline De Munck meteen met de deur in huis. "Zac, je speelt een arrogante eikel in de film."

Allemaal goed bedoeld uiteraard, want het is uiteraard een dankbare rol. "Het had wat mij betreft gerust nog een beetje meer mogen zijn", antwoordde Efron, die in de film een voormalig olympisch kampioen speelt die van zijn voetstuk is gevallen. Meteen ook de reden waarom Pieter Timmers mocht opdraven. Op de vraag hoeveel zijn recordtijd op de 100 meter vrije slag bedraagt, gingen beide acteurs wel serieus de mist in. Niettemin leverde het hen een selfie met de zilveren medaille van Rio de Janeiro op. 

14-06-2017 om 21:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Steracteur Sterartiest' keert terug met Danira Boukhriss en Peter Van de Veire, "want Kobe Ilsen kon niet"

'Steracteur Sterartiest' keert terug met Danira Boukhriss en Peter Van de Veire, "want Kobe Ilsen kon niet"

http://oi66.tinypic.com/sm67td.jpg

Dit najaar brengt Eén een nieuwe editie van 'Steracteur Sterartiest' op het scherm. Presentatoren van dienst zijn Danira Boukhriss en Peter Van de Veire. "Want Kobe Ilsen kon niet", deelde Danira al meteen een eerste plaagstoot uit aan Van de Veire.

Ruim tien jaar nadat Stan Van Samang de allereerste editie won van 'Steracteur Sterartiest', zoekt Eén dit najaar opnieuw acteurs en actrices die ook een aardig mondje kunnen zingen en daarmee tegelijk geld verdienen voor een goed doel dat hen nauw aan het hart ligt. Een deskundige jury beoordeelt de zang- en podiumprestaties, maar het is de kijker die alles in handen heeft en beslist wie doorgaat naar de volgende aflevering. 

In 2006 won Stan Van Samang, in 2008 Free Souffriau en in 2009 Mathias Sercu. Elke stem van het publiek bracht ondertussen ook geld in het laatje voor hun zelfgekozen goede doel, en de winnaar kreeg daar nog eens een mooi bedrag bovenop. Voor Stan Van Samang betekende 'Steracteur Sterartiest' de grote doorbraak als zanger. Ook acteurs die niet wonnen, plukten de vruchten van hun deelname aan 'Steracteur Sterartiest', zoals Niels Destadsbader en Eline De Munck.

14-06-2017 om 21:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Chiara van Temptation stalkt mij constant"

"Chiara van Temptation stalkt mij constant"

http://oi67.tinypic.com/ed441.jpg

Vorige week schreven we nog dat Chiara in het MTV-programma 'Ex on the beach' op de vuist ging met een andere kandidate, en daar is het duidelijk niet bij gebleven. Ze ligt ook in de clinch met deelneemster Shelly. "Ze bestookt me constant met berichten", vertelt die in Dag Allemaal.

Van Temptation naar 'Ex on the beach': Chiara schuwt het openbare leven niet. En ook in het nieuwe programma valt ze op, onder meer door een lesbische kus tijdens de eerste aflevering. "Ik ben biseksueel", klonk het daarover. Maar vorige week werd dan bekend gemaakt dat ze ook gevochten had met een meisje, en intussen beschuldigt een andere haar van stalking.

"De opnamen zijn al voorbij en sinds we weer thuis zijn, bestookt Chiara mij constant met berichten", aldus Shelly, de deelneemster in kwestie. "Op mijn gsm, maar ook op Instagram. Pure pesterijen zijn het. Chiara deelt onder andere naaktfoto's en doet uitschijnen dat die van mij zijn. Ze scheldt me uit voor hoer en lacht met mijn gewicht."

De berichtjes zijn intussen verwijderd, maar Shelly heeft screenshots genomen. "Ik krijg zelfs doodsbedreigingen van Chiara. Ze zegt dat ze me zal blijven treiteren tot ik in mijn kist lig. Ik heb haar al meermaals gesmeekt om te stoppen. Zonder resultaat... Daarom heb ik een afspraak bij 't gerecht van Dendermonde, ik laat het hier niet bij."

13-06-2017 om 19:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De favoriete shampoo van Kendall Jenner kost amper drie euro

De favoriete shampoo van Kendall Jenner kost amper drie euro

http://oi67.tinypic.com/291yhdf.jpg

De Kardashians gebruiken doorgaans peperdure verzorgingsproducten, die ze hoogstwaarschijnlijk allemaal nog eens gratis toegestuurd krijgen. Maar peperduur wil daarom niet per se beter zeggen. Model Kendall Jenner onthulde dit weekend namelijk op haar eigen app dat ze grote fan is van een wel zeer budgetvriendelijke shampoo.

In een nieuwe post op haar website/app onthult Kendall dat ze het liefst een shampoo van Finesse gebruikt en dat ze dat allemaal te danken heeft aan grote zus Kim (Kardashian, red). "Ik heb alles al geprobeerd en dit werkt gewoon het beste voor mij! Mijn haar moet heel wat doorstaan met fotoshoots en catwalkshows en toch vragen haarstylisten mij altijd hoe het komt dat het zo zijdezacht blijft. Wel, dat heb ik allemaal te danken aan een shampoo van Finesse".

De shampoos van het Amerikaanse merk kosten om en bij de drie euro en zijn in België helaas niet in de winkel te koop. Wel kun je ze online kopen via onder andere de webshop van Target en Amazon. De Kardashian-telg is trouwens voor de verandering niét betaald om dit merk onder de aandacht te brengen. Finesse kun je vergelijken met bijvoorbeeld het huismerk van Kruidvat.

13-06-2017 om 19:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Alles zit er goed in": Wendy Van Wanten steelt de show met nieuwe sportbh

"Alles zit er goed in": Wendy Van Wanten steelt de show met nieuwe sportbh

http://oi65.tinypic.com/10zvcko.jpg

Een beetje reclame maken op sociale media? Daar trekken weinig BV's de neus voor op. Deze keer is het de beurt aan Wendy Van Wanten. Met een sportbeha van Prima Donna steelt ze alvast de show op Facebook.

De complimentjes blijven niet uit, al zit er hier en daar ook een kritische noot tussen. "Wendy, wat blijf jij toch een mooie vrouw. Alles zit er goed in", klinkt het onder meer. Of nog: "Waar heb je je sportbh gehaald? Zeer mooi." Maar ook: "'t Is er een beetje over. Veel te strak."

Eergisteren gaf Van Wanten nog toe dat ze ooit een kortstondige flirt beleefd had met Michel Follet. De radiomaker deed die opmerkelijke bekentenis in het radioprogramma 'Alloo Op Zondag' op Joe. "Wendy en ik hebben een onenightstand gehad in Rome. We hebben toen nog een muntje gegooid in de Trevifontein", verklapte Follet. "Als je me niet gelooft, bel je haar maar op."

Iets later belde Luk Alloo effectief met Wendy Van Wanten om het verhaal te checken. "Ja, maar ik kan dat toch zomaar niet blootleggen, hé? (lacht) De fonteinen in Rome... Hebben we daar niet iets gedaan? Het is lang geleden -in 1999, en ik was toen single - maar het heeft wel deugd gedaan", bekende Wendy lachend.

13-06-2017 om 19:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lize: "Er zijn vrouwen die Ken versieren waar ik bij sta. Dan word ik écht boos"

Lize: "Er zijn vrouwen die Ken versieren waar ik bij sta. Dan word ik écht boos"

http://oi65.tinypic.com/30w5d2c.jpg

Ruim zes maanden nadat ze als een blok voor elkaar vielen op Temptation Island vormen de Brusselse Lize Polaster (24) en Nederlander Ken Stoffers (24) nog steeds een koppel. Toch blijven ze met hun voeten op de grond. "We maken geen toekomstplannen", klinkt het in Story.

Vorig jaar besloot Lize haar relatie met haar toenmalige partner Jefferson te onderwerpen aan de ultieme relatietest met een deelname aan Temptation Island. Na de kennismakingsronde in de eerste aflevering was kijkend Vlaanderen het erover eens: charmeur Jefferson zou het nog geen dag uithouden tussen al dat vrouwelijk schoon. Het bleef aanvankelijk bij wat speels geflirt, maar dat was genoeg voor Lize om haar relatie als afgelopen te beschouwen. Tegelijk werd duidelijk dat ze als een blok gevallen was voor verleider Ken. De twee begonnen na de opnames een relatie en na ruim een halfjaar zijn Ken en Lize nog smoorverliefd, al blijven ze voorzichtig. "Op het einde van Temptation Island vroegen Ken en ik ons af of onze liefde zou blijven duren", bekent Lize. "Maar kijk, we zitten hier toch samen... Of dit eeuwige liefde is? We zien wel hoe het loopt. Ken zegt altijd: 'Zolang het goed gaat, gaat het goed.'", lacht ze.

Verleiden
Ken was niet van plan om relaties kapot te maken op Temptation Island. "Ik had me voorgenomen om de vrouwen wel te verleiden, maar dan de boot af te houden moch't een vrouw me proberen zoenen. Maar dat is dus helemaal anders gelopen", lacht hij. "Lize was meteen mijn favoriete date, de andere meisjes interesseerden me totaal niet. Na een paar dagen besefte ik dan dat ik Lize oprecht leuk vond, maar aan een relatie dacht ik totaal niet. Eigenlijk wou ik gewoon single zijn en tijd maken om aan mijn toekomst te werken. Want een relatie belemmert mij in mijn zelfontplooiing."

Andere vrouwen
Als singer-songwriter krijgt Ken veel aandacht van vrouwelijke fans en dat is niet altijd makkelijk voor Lize. "Ik ben geschrokken van die aandacht, maar intussen kan ik er beter mee om. Uiteindelijk ga ik met Ken naar huis. De meesten hebben ook wel respect voor mij, al zijn er natuurlijk ook irritante vrouwen die Ken versieren waar ik bij sta. Dan word ik écht boos en maak ik duidelijk dat ik zijn vriendin ben", zegt ze.

13-06-2017 om 19:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kristel vertrekt als manager bij K3: "Missie geslaagd! Ze zijn er klaar voor"

Kristel vertrekt als manager bij K3: "Missie geslaagd! Ze zijn er klaar voor"

http://oi63.tinypic.com/2s6uhar.jpg

Kristel Verbeke neemt na een jaar afscheid als manager van K3. De beslissing werd in alle vriendschap genomen: de missie is geslaagd, de meisjes zijn nu helemaal klaar om op eigen benen te staan.

"Ik vond het fantastisch om een brug te kunnen zijn tussen de 'oude' en de 'nieuwe' K3", aldus Kristel. "Ik heb er enorm van genoten om te zien hoe snel Hanne, Klaasje en Marthe een hecht trio zijn geworden. Ze zijn helemaal klaar om -samen met het Studio 100-team- nieuwe verhalen te schrijven. Ik neem afscheid met veel trots en dankbaarheid voor de kansen en voor het vertrouwen dat ik gekregen heb. Kinderen zijn de wereld van morgen en ik zal samen met hen K3-liedjes blijven zingen over liefde, dromen en verdraagzaamheid."

Het trio zwaait hun 'beschermengel' met het nodige respect uit. "Wij gaan Kristel enorm missen. Ze betekent heel veel voor ons omdat ze ons op alle vlakken gesteund heeft. We hebben veel van haar geleerd omdat ze als geen ander weet hoe het voelt om in onze schoenen te staan. Wij zijn haar heel dankbaar en vinden het een eer dat zij er vertrouwen in heeft dat wij het nu zelf kunnen. Ze heeft zich jarenlang ingezet voor K3, daar hebben wij enorm veel bewondering voor. Dit inspireert ons om hetzelfde te doen."

"Enorm dankbaar"
Ook Gert Verhulst, Hans Bourlon en CEO Anja Van Mensel hebben alleen maar lovende woorden voor Kristel. "We zijn haar enorm dankbaar: zij heeft er -dankzij haar tomeloze inzet en onnavolgbare kennis- mee voor gezorgd dat K3 een mooi nieuw leven heeft. Ze geeft de fakkel nu door aan de ervaren artiestenmanagers bij Studio 100."

Kristel wil graag nog eens expliciet het Studio 100-team bedanken voor de jarenlange samenwerking. "Wegvliegen met een rugzak vol mooie herinneringen en pakken ervaring is het mooiste wat er is, zeker als je weet dat je altijd welkom bent. Wat mijn nieuwe uitdagingen betreft: dat is iets voor later. Eerst ga ik nog even genieten van een korte, welverdiende pauze."

13-06-2017 om 19:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeremy Clarkson dacht dat Richard Hammond dood was na crash

Jeremy Clarkson dacht dat Richard Hammond dood was na crash

http://oi66.tinypic.com/biv7uc.jpg

Copresentatoren Jeremy Clarkson en James May waren in paniek toen ze het wrak zagen na de crash van Richard Hammond zaterdag, dat heeft de producer van het programma The Grand Tour verklapt. Ze waren er van overtuigd dat hij het niet overleefd had. Een ooggetuige zegt dat het maar enkele seconden heeft gescheeld of Hammond was er nu echt niet meer.

Zaterdag 10 juni raakte Richard Hammond betrokken bij een zware crash in Zwitserland. De presentator van het autoprogramma The Grand Tour werd per helikopter naar het ziekenhuis overgebracht waar de artsen een gebroken knie vaststelden. Executive producer Andy Wilman zei dat Jeremy en James meteen na het ongeval naar de auto snelden. Toen ze het brandende wrak zagen, dachten ze meteen het ergste: "Richard is dood". "Het zag er echt dramatisch uit. Ze waren stomverbaasd dat hij heelhuids uit het wrak gekomen was, omdat er niks van overbleef. Iedereen was zo opgelucht. Als Richards slechts enkele seconden trager zou zijn geweest, was hij levend verbrand. De dokters houden Richard ter observatie in het ziekenhuis. In zijn gebroken knie zitten nu bouten. Hij heeft erg veel geluk gehad, het is een mirakel."

Gisteren zei Hammond in een filmpje dat zijn knie erg veel pijn deed. Ook excuseerde hij zich bij zijn vrouw en liet hij zijn familie weten dat hij oké was.

Kwestie van seconden

Ook een ooggetuige bevestigde dat Richard Hammond erg veel geluk heeft gehad dat hij net op tijd uit het brandende wrak is kunnen kruipen. De man vertelde aan de Britse krant The Mirror hoe de auto eerst tegen een verkeersbord botste en dan in een veld terechtkwam en in brand vloog. "De auto schoof vijf of zes meter naar beneden. Ik stond een beetje verder te filmen. De man naast me riep dat er een crash was en begon te lopen. Ik volgde en keek naar het veld. Overal lagen brokstukken, op de weg en op het gras. Ongeveer 20 seconden na de crash was ik daar. Toen was het wrak al aan het branden, ik zag vuur aan de voorkant. Hammond droeg een rode overall en een witte helm. Iemand ondersteunde hem. De deur van de auto was tijdens het ongeluk van de auto gescheurd. Zo kon de bestuurder snel uit de auto klauteren. Tien seconden later was een brandweerman al het vuur aan het blussen. Er waren explosies en veel zwarte rook. In amper één minuut stond de hele auto in lichterlaaie. Pas later besefte ik dat Richard Hammond achter het stuur van de auto zat."

12-06-2017 om 19:40 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan krijgt rol in Britse sitcom

Lindsay Lohan krijgt rol in Britse sitcom

http://oi66.tinypic.com/15s4yo0.jpg

Lindsay Lohan gaat een rol vertolken in een nieuwe Britse komedieserie met Rupert Grint in de hoofdrol. De actrice is gecast voor het tweede seizoen van Sick Note, meldt Variety vandaag.

De eerste reeks gaat dit najaar van start op Sky. Sick Note vertelt het verhaal van Daniël (Grint) die ten onrechte wordt verteld dat hij een terminale ziekte heeft. Als hij er achter komt, besluit hij de fout verborgen te houden voor familie en vrienden.

Naast Grint, vooral bekend als Ron Weasley in de Harry Potter-filmserie, hebben ook Nick Frost en Don Johnson een rol in de komedie. Lindsay Lohan krijgt de rol van de dochter van Daniëls baas. Het tweede seizoen komt naar verwachting volgend jaar uit.

12-06-2017 om 19:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe acteur Jonah Hill 20 kilo kwijtspeelde

Hoe acteur Jonah Hill 20 kilo kwijtspeelde

http://oi68.tinypic.com/xf2068.jpg

Jonah Hill is slanker dan ooit. De acteur - bekend van zijn rol in Wolf of Wall Street en 21 Jump Street - is een beruchte jojoër. Maar sinds januari kan Hill zijn slanke gewicht stabiel houden.

Jonah Hill werd afgelopen weekend op straat gespot in een blauwe T-shirt en jeansbroek, zo showde hij ook zijn gespierde armen. De acteur slankte voor het eerst af in 2011 voor Moneyball, hij had toen zijn gewichtsverlies van 18 kilo aan tegenspeler Brad Pitt te danken. Ook kreeg hij hulp van een voedingsexperte en volgde hij een Japans dieet.

Maar enkele maanden later kwam hij weer flink wat bij, dankzij zijn liefde voor bier. Toen zei de acteur: "Het is zo irritant omdat als ik bier laat, de kilo's eraf vliegen. Wanneer ik wel drink, word ik weer dikker."  

Maar Jonah is sinds vorig jaar weer gezonder aan het eten. Het resultaat was al goed zichtbaar in januari, toen zag hij er erg goed uit op de rode loper van de Screen Actor's Guild Awards.

12-06-2017 om 19:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Guus Meeuws kreeg briefje na arrestatie verdachte man: "Speel maar door"

Guus Meeuws kreeg briefje na arrestatie verdachte man: "Speel maar door"

http://oi66.tinypic.com/efnxgx.jpg

Zanger Guus Meeuwis kreeg vrijdagavond tijdens het concert in het Philips-stadion in Eindhoven een briefje met daarop de tekst "speel door, je hoort later wel waarom". Dat vertelde hij vandaag in een interview op de radiozender 100 procent NL. De politie moest tijdens het concert maatregelen nemen omdat een mogelijk geradicaliseerde man buiten het stadion zich verdacht gedroeg.

"Je krijgt dan wel het vermoeden dat het noodzakelijk is om te doen", aldus Meeuwis. "Natuurlijk werk je mee. Tegenstribbelen is geen optie." De zanger was heel blij dat er achteraf niets ernstigs aan de hand was. "Je spreekt van tevoren wel zulke scenario's door. Het werkte echt perfect allemaal, daar ben ik heel trots op. Trots op mijn eigen mensen en de hele organisatie, maar ook hoe de politie en de gemeente alles handelde." Het concert op zaterdagavond was toch anders voor Meeuwis en de band. "Ik geloof dat we toen ook wel hebben laten merken. We hebben die avond zoveel gas gegeven, dat was echt super."

De recherche is nog volop bezig met het onderzoek naar de mogelijk geradicaliseerde Amsterdammer.  De man zit nog altijd vast en wordt verhoord. De recherche bekijkt onder meer zijn achtergrond en wat hem dreef. Ook in zijn woning is onderzoek gedaan.

Groot alarm

Nadat de man vrijdagavond in Eindhoven werd ontdekt en als "mogelijk geradicaliseerd" werd gezien, sloeg de politie groot alarm, met de aanslag in Manchester indachtig. Eenheden uit de aan België grenzende provincie Noord-Brabant en ver daarbuiten werden ingezet en boven de stad vloog lange tijd een politiehelikopter.

De politie krijgt veel vragen over het politieonderzoek, dat in volle gang is. "Dit onderzoek vraagt uiterste zorgvuldigheid, om die reden kunnen wij op dit moment geen verdere details naar buiten brengen."

12-06-2017 om 19:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geheime tapes leggen wanhoop van prinses Diana bloot: "Enkele weken na huwelijk met Charles probeerde ik mijn polsen door te snijden"

Geheime tapes leggen wanhoop van prinses Diana bloot: "Enkele weken na huwelijk met Charles probeerde ik mijn polsen door te snijden"

http://oi67.tinypic.com/2vvmf6t.jpg

Andrew Morton bracht in 1992 de biografie 'Diana - Her True Story' uit. Het boek veroorzaakte de nodige ophef omdat de prinses heel open was over haar depressie en het slechte huwelijk waarin ze jarenlang gevangen zat. De journalist in kwestie kreeg die schat aan informatie via interviews en geheime tapes die de prinses zelf voor hem ingesproken had.

De lezer leerde onder meer hoe stevig Camilla Parker Bowles haar relatie met Charles ondermijnde. Een telefoongesprek dat ze opving tussen hem en zijn minnares maakte op dat vlak veel duidelijk. "Ik zal je altijd graag zien, wat er ook gebeurt", klonk het zelfs uit zijn mond. Daarnaast speelde prins Charles ook een niet geringe rol in het ontstaan van haar boulimie. Een kwetsende opmerking bleek een van de 'triggers'. "Op een dag nam hij me bij de heupen vast en zei hij: 'Beetje mollig hier precies.'"

Nu -25 jaar later- is de biografie opnieuw uitgebracht en werden er nieuwe quotes van wijlen prinses Diana in verwerkt. En daaruit blijkt nog maar eens hoe zwaar de schaduw van Camilla op hun huwelijk woog. Hieronder leest u een fragment dat start op het moment dat ze in het huwelijksbootje stapte. 750 miljoen kijkers zagen haar op 29 juli 1981 haar jawoord geven. Op het eerste zicht leek ze dolgelukkig, maar de onderstaande monoloog vertelt een ander -veel bitterder- verhaal.

"Stortte jankend in elkaar"
"We zijn op een woensdag getrouwd. Twee dagen eerder trokken we naar de St Paul's Cathedral voor een laatste repetitie. De camera's waren er ook, zo kreeg ik een idee wat me te wachten stond."

"Ik stortte jankend in elkaar, vanwege allerlei zaken. Maar natuurlijk ook vanwege Camilla, die tijdens de hele periode van onze verloving in mijn hoofd is blijven spoken. Ik probeerde meester te blijven van de situatie, maar de grond zakte onder mijn voeten weg. En ik kon er met niemand over praten."

"Enorme vreetbui"
"Ik weet nog hoe Charles en ik doodvermoeid waren. De avond vóór het huwelijk verbleef ik in Clarence House (een van de officiële Londense residenties van het Britse hof; nvdr). Hij liet me een zegelring bezorgen, met een briefje erbij. 'Ik ben zo trots op jou', stond erin. 'Ik zal voor het altaar op jou staan wachten. Kijk ze allemaal recht in de ogen, je zal het geweldig doen'."

"Maar die avond kreeg ik een enorme vreetbui. Ik at alles wat ik te pakken kon krijgen en dat vond mijn zus Jane heel grappig. Ik ben toen zo ziek als een hond geworden. Achteraf bekeken was dat een serieuze wake-upcall voor de problemen die ik later zou krijgen."

"Als een lam naar de slachtbank"
"De volgende ochtend was ik opmerkelijk rustig. Rond 5 uur lag ik al wakker. Hoe kon het ook anders? Ik lag in een slaapkamer recht tegenover The Mall. Ik voelde me als een lam dat naar de slachtbank geleid zou worden. Ik wist het en kon er niets tegen beginnen. Ik had mijn laatste nacht in vrijheid achter de rug."

"Op de grote dag lagen de verwachtingen torenhoog. Ik moest gelukkig zijn, met al dat volk langs de kant dat ons toejuichte. Maar ik denk niet dat ik gelukkig was."

"Hoe belachelijk"
"Toen ik naar het altaar stapte, zocht ik Camilla. Ze moest ergens in die kathedraal zitten. Tegelijk bedacht ik hoe belachelijk dit allemaal was. Trouwen, dat was iets voor volwassenen. Wat stond ik daar dan te doen? Diana, de kleuterjuf."

"Ik was zo verliefd op mijn man dat ik mijn ogen niet van hem kon afhouden. Heel even dacht ik echt dat ik het gelukkigste meisje ter wereld was. Hij zou wel voor me zorgen, alles zou goedkomen. Heb ik me daar mispakt, ja!"

"Groot vraagteken"
"Toen we naar de uitgang stapten, kreeg ik Camilla in het vizier: ze droeg iets in het lichtgrijs, met een dameshoedje. Haar zoon Tom stond recht op een stoel. Tot op de dag van vandaag kan ik me dat beeld levendig voor de geest halen."

"Buiten overviel me een geweldig gevoel: iedereen was aan het juichen. Iedereen was gelukkig omdat ze dachten dat wij gelukkig waren. Maar ik zat intussen met dat groot vraagteken in mijn hoofd. Ik besefte dat ik veel hooi op mijn vork genomen had, maar ik had geen flauw idee wat me te wachten stond."

"Zee van geluk"
"Op het balkon voelden we ons zo klein: wat een zee van geluk, prachtig om te zien. Tijdens de lunch hebben Charles en ik geen woord tegen elkaar gezegd, we waren allebei kapot."

"Het is nooit echt in me opgekomen om het huwelijk af te zeggen. Maar het ergste stond me in Broadlands te wachten (de koninklijke woonst waar het eerste deel van de wittebroodsweken plaatsvond; nvdr). De hoop die ik tot dan toe had, werd op dag twee al de kop ingedrukt."

"Nooit tijd voor onszelf"
"Mijn echtgenoot had zeven boeken van Laurens van der Post (de Zuid-Afrikaanse filosoof waar Charles zo'n bewondering voor had; nvdr) laten aanrukken. Om de twee dagen moest ik de inhoud ervan met hem tijdens de lunch bespreken. Ik vond het vreselijk."

"Onze huwelijksreis ging verder op het koninklijke jacht Brittania. Elke avond moesten we alle hoge gasten entertainen, nooit hadden we eens tijd voor onszelf. Ik vond dat heel lastig om te accepteren."

"Stemmingswisselingen"
"Op die boot liepen 21 officieren en 256 mannen rond. Bij elk diner hoorde een zwarte das. Een orkest speelde intussen plechtige deuntjes in de kamer ernaast."

"Tegen dan had de boulimie me compleet in haar macht. Alles wat ik kon vinden, werkte ik naar binnen. En twee minuten later werd ik er kotsmisselijk van. Dat leidde uiteraard tot stemmingswisselingen. De ene minuut voelde ik me gelukkig, de andere huilde ik me kapot."

"Geobsedeerd door Camilla"
"Maar we zouden het overleven. Vervolgens reisden we rechtstreeks door naar Balmoral Castle. 's Nachts droomde ik de hele tijd van Camilla. Ik was geobsedeerd door haar. Ik vertrouwde Charles niet. Ik dacht dat hij haar om de vijf minuten belde met de vraag hoe hij zijn huwelijk moest redden. Iedereen zag dat ik niet alleen dunner, maar ook zieker werd."

"Iedereen ging er zomaar van uit dat ik op één dag kon transformeren in prinses van Wales. De gasten op Balmoral staarden me de hele tijd aan en deden alsof ik van glas was. Ze noemden mij 'mevrouw' of 'koninklijke hoogheid', maar ik voelde me nog altijd die simpele Diana. Ik bleef iedereen dan ook op dezelfde manier behandelen."

"Pas de derde persoon"
"Charles maakte graag lange wandelingen rond Balmoral. Zijn idee van plezier maken? Op de hoogste heuvel gaan zitten en dan voorlezen uit werk van Van der Post of de (Zwitserse psycholoog; nvdr) Carl Gustav Jung. Hij gelukkig en ik bijgevolg ook, meer moest dat niet zijn."

"Hij had onnoemelijk veel ontzag voor zijn moeder. Bijgevolg was ik slechts de derde persoon in de kamer. 'Mama, wil je iets drinken?' 'Oma, wil je iets drinken?' En dan pas: 'Diana, wil je iets drinken?' Ik ging ervan uit dat de echtgenote altijd op de eerste plaats kwam, maar dat was dus weer zo'n domme gedachte van mij."

"Hoge dosissen valium"
"We bleven in Balmoral van augustus tot oktober. In die tijd was ik onrustwekkend slank geworden. De mensen begonnen al commentaar te geven: 'Mijn botten staken eruit'. In oktober was ik er heel erg aan toe. Ik was zo depressief dat ik mijn polsen probeerde door te snijden met een scheermesje. Het regende en bleef maar regenen."

"Ik verhuisde naar Londen. Niet omdat ik Balmoral haatte, maar omdat ik hulp nodig had. Alle mogelijke dokters en psychiaters namen mijn situatie onder de loep. Hun oplossing? Hoge dosissen valium. Terwijl de Diana in mij enkel rust en (aanpassings)tijd nodig had. Maar ik moest en zou pillen slikken. Dan waren ze tenminste zeker dat ik niemand zou neersteken."

"Cultuurshock"
"Godzijdank werd William verwekt in oktober. Ik kreeg te horen dat ik zwanger was: schitterend nieuws, ik had nu iets om me bezig te houden. We trokken daarna voor drie dagen naar Wales als prins en prinses. Was me dat een cultuurshock. Verkeerde kleren, verkeerde timing en ik voelde me kotsmisselijk. De wereld wist nog niet dat ik een kind verwachtte, ik zag er grijs en grauw uit."

"En toch deed ik alles opdat Charles trots op mij zou kunnen zijn. Ik heb een speech gegeven in het Welsh. Hij was zenuwachtiger dan ik, maar ik heb er nooit een complimentje voor gekregen. Het was de normaalste zaak van de wereld, dat had ik intussen wel door."

"Schuldgevoel ingepeperd"
"In de wagen heb ik veel gehuild. Ik zei dat ik al dat publiek niet aankon, ik wilde niet uitstappen. Uiteindelijk heeft hij er mij toch overheen kunnen helpen en deed ik mijn ding. Maar het kostte zo veel energie. Ik was ziek van de boulimie. Ik kon niet slapen, kreeg geen hap door mijn keel, de hele wereld rondom mij was aan het instorten. En daar kwam dan ook nog eens de ochtendmisselijkheid bij."

"Ze gaven me meer pillen, ik weigerde omdat ik geen gehandicapt kind op mijn geweten wilde hebben. Bij elk avondje uit voelde ik me mottig, soms viel ik zelfs flauw. Maar ik voelde het aan als mijn plicht om mee aan die tafel te zitten. Tijdens mijn zwangerschap heb ik slechts één evenement moeten afzeggen, mijn echtgenoot peperde mij het schuldgevoel toen nog eens extra in. Zijn entourage zag mij echter als het grote probleem. 'Die arme Charles moet nogal afzien met haar'."

12-06-2017 om 19:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo neemt de snelste man op Aarde afscheid van zijn thuispubliek

Zo neemt de snelste man op Aarde afscheid van zijn thuispubliek

http://oi63.tinypic.com/2lt3xf.jpg

Usain Bolt heeft zaterdag tijdens een meeting in Kingston zijn allerlaatste wedstrijd op Jamaicaanse bodem afgewerkt. De achtvoudige olympische kampioen snelde op de 100 meter naar de zege in 10.03, ruim boven zijn wereldrecord (9.59). Jevaughn Minzie (10.15) en Nickel Ashmeade (10.18) mochten mee op het podium.

Zowat 30.000 toeschouwers woonden het afscheid van de atletieklegende in eigen land bij. De avond werd voor de gelegenheid omgedoopt tot ‘Salut to a Legend’.

De 30-jarige Bolt werd op de piste net voor zijn wedstrijd opgewacht door de Jamaicaanse eerste minister Andrew Holness en de voorzitter van de Internationale Atletiekfederatie Sebastian Coe.

Na de 100 meter legde een fel toejuichte Bolt nog een ereronde af en kuste hij de finishlijn.

“Ik wist dat het een groot festijn zou worden, maar dit had ik toch niet verwacht”, liet Bolt een tikje ontroerd weten. “De sfeer, al die mensen die mij steunden en toejuichten, het was zenuwslopend. Ik geloof niet dat ik eerder voor een race op de 100 meter zó nerveus ben geweest.”

Mede door de spanning kon Bolt geen toptijd neerzetten. “Het was misschien wel één van mijn slechtste races van de laatste jaren. Ik wilde mijn supporters een show geven, maar de uitvoering leek nergens op. Mijn start was matig, zoals altijd, en op het laatste stuk liet ik het een beetje lopen. Maar het was mijn eerste race sinds januari. Ik ben blij dat ik blessurevrij ben gebleven.”

Bolt neemt op het WK in Londen in augustus afscheid van de topsport.

11-06-2017 om 12:59 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peeters na heisa rond G4S: “Privébedrijven en armoedebeleid gaan niet samen”

Peeters na heisa rond G4S: “Privébedrijven en armoedebeleid gaan niet samen”

http://oi63.tinypic.com/2je1wjt.jpg

Volgens Kris Peeters, die in Antwerpen de CD&V-lijst komt trekken bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen, gaan privébedrijven en armoedebestrijding niet samen. Zijn uitspraak komt er nadat vrijdag bleek dat het Antwerps OCMW de samenwerking met privépartner G4S Care stopt.

De firma G4S Care haalde als privépartner van de stad drie sociale projecten binnen: het inloopcentrum voor daklozen De Vaart, het Zorghostel en het Zorgteam.

Federaal minister van Werk Kris Peeters wil niet langer dat privéfirma’s ingeschakeld worden voor armoedebeleid. “Een privébedrijf streeft altijd een winstverhoging na”, zo zei hij aan VRT. “Sociale organisaties hebben heel wat ervaring in de materie en zijn beter geplaatst om deze problematiek aan te pakken. Ik denk dat het nu duidelijk is dat privébedrijven en armoedebestrijding moeilijk tot niet samengaan.”

11-06-2017 om 12:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verwaarloosde hond ondergaat ware metamorfose

Verwaarloosde hond ondergaat ware metamorfose

http://oi65.tinypic.com/vcv5av.jpg

Een hond heeft na verwaarlozing een hele bos haar gekregen. In een dierenasiel kreeg de puppy een heuse make-over.

In de Amerikaanse staat Mississippi werd een hond binnengebracht bij Southern Cross Animal Rescue met een vacht die veel weg had van dreadlocks. De trouwe viervoeter kreeg onmiddellijk de naam Bob Marley.

Op naar de kapper

Verzorgers van het asiel vonden hem samen met zijn vriendin Rita, die er minder erg aan toe was. Bob was er het slechtst aan toe. Hij kon nauwelijks zien of eten door het lange haar, maar na een scheerbeurt ziet hij er weer tiptop uit. Op foto’s op het Facebookaccount van het dierenasiel is te zien hoe gelukkig en fris de puppy eruit ziet.

http://oi63.tinypic.com/30a9jsx.jpg

11-06-2017 om 12:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw badpak beeld mannenborst af

Nieuw badpak beeld mannenborst af

http://oi67.tinypic.com/2n0309z.jpg

Een badpak kan net als andere kledingsstukken wel eens een metamorfose gebruiken. Maar dit nieuw behaarde model is wel heel absurd.

Bikini’s en tankini’s waren vooral de mode de afgelopen zomers, maar de badpakken zijn terug. En voor alle vrouwen die eens iets anders willen dan een doordeweeks éénkleurig model, is deze nieuwe uitvinding van een Amerikaanse webshop een goed alternatief.

Drie huidskleuren

De online webshop ‘Beloved Shirts’ komt met een model af waarop een mannenlichaam is afgebeeld. Je kan ze verkrijgen in drie verschillende huidskleuren. Voor 54 euro kan je een duik wagen met een stoere mannenborst.

11-06-2017 om 12:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Batman’-acteur Adam West overleden

‘Batman’-acteur Adam West overleden

http://oi68.tinypic.com/vcv4gg.jpg

De Amerikaanse acteur Adam West is op 88-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van leukemie. Hij werd bekend door zijn rol als Batman in de jaren 60.

West werd ontdekt toen hij in een reclamespotje meespeelde. Producent William Dozier bood hem de rol van Bruce Wayne, of Batman, aan. Als superheld werd hij wereldberoemd.

Family Guy

In totaal werden 120 afleveringen van de ‘Batman’-serie opgenomen. Daarnaast speelde West nog in een reeks films en televisieseries. Ook vertolkt hij de stem van zijn gelijknaminge karakter, burgemeester Adam West, in de animatieserie ‘Family Guy’.

James Bond

De acteur werd ooit nog gevraagd om de rol van James Bond te spelen, maar die aanbieding sloeg hij af. Hij vond dat Bond door een Britse acteur gespeeld moest worden.

11-06-2017 om 12:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.J.K. Rowling haalt uit naar progressieve mannen die graag 'hoer' zeggen

J.K. Rowling haalt uit naar progressieve mannen die graag 'hoer' zeggen

http://oi64.tinypic.com/2ugfcs1.jpg

Schrijfster J.K. Rowling, onder andere bekend van de populaire Harry Potter-reeks, maar ook fervent twitteraar, heeft op het medium fel uitgehaald naar mannen die bij de minste irritatie die ze voelen om een (machtige) vrouw, haar meteen aanvallen op haar vrouwelijkheid of haar denigreren. De aanleiding van haar 'twittertirade' was het feit dat een zelfverklaarde progessieve man Theresa May voor 'hoer' uitmaakte.

De Schotse schrijfster ageerde in een felle reeks van veertien tweets tegen de seksistische taal die Theresa May - en bij uitbreiding alle vrouwen die boven het maaiveld uitsteken - naar haar hoofd geslingerd kreeg na de voor haar dramatisch verlopen Britse verkiezingen. Rowling stelt dat vrouwenhaat van alle kanten - conservatief of progressief - de politiek uitholt. "Een man die ik grappig en slim vond en die zichzelf als progressief ziet, noemde Theresa May een hoer. Ik ben gestopt hem op Twitter te volgen", begint ze.

"Ik heb het gehad met mannen die zichzelf progressief vinden, maar die telkens wanneer ze teleurgesteld zijn in een vrouw hun toevlucht nemen tot wrede en vernederende woorden", schrijft ze. "Als je dit doet, Mr. Coole Progressief, dan stel je jezelf al dan niet bewust in een lijn op met types die vrouwen gewelddadige pornografische beelden en verkrachtingsbedreigingen sturen, mannen die vrouwen op elke mogelijke manier proberen weg te intimideren uit de publieke, al dan niet digitale ruimte."

Reflex
"Vrouwelijkheid is geen ontwerpfout. Als je onmiddelijke reflex is om een vrouw die je teleurstelt een synoniem van haar vagina te noemen of om haar met een prostituee te vergelijken, kom er dan ook voor uit dat je geen progressieveling bent. Je bent een paar kleine stappen verwijderd van een kerel die zich verschuilt achter een cartoontje van een kikker", zegt ze verwijzend naar de anonieme mannen die op internetfora hun gal spuien, verscholen achter onschuldige aviators van tekenfilmfiguren.

10-06-2017 om 11:21 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe clip van Justin Bieber en David Guetta zit vol Victoria's Secret-modellen

Nieuwe clip van Justin Bieber en David Guetta zit vol Victoria's Secret-modellen

http://oi66.tinypic.com/fvyyz5.jpg

"Elsa, Jasmine, Sara, ...", geen kat die begreep waarom popster Justin Bieber enkele dagen geleden in een tweet vrouwennamen begon op te sommen. Nu is alles duidelijk.

Justin Bieber bracht vandaag zijn nieuwe single '2U' uit, een samenwerking met de Franse dj David Guetta. De bijhorende videoclip puilt uit van Victoria's Secret-modellen. En dan passeert er al eens een wellustig poserende Elsa, Jasmine of Sara in lingerie. Bieber en Guetta zelf zijn niet te zien in hun clip. Enkel de modellen komen in beeld, terwijl zij de lyrics meelippen. Een knipoog naar George Michael en diens 'Freedom'?

Opvallend toch dat de nieuwe single - volgens Guetta een "heel romantisch liefdeslied" - een uit de hand gelopen reclamespot blijkt geworden. De samenwerking met de Angels kwam toevallig tot stand, vertelt de dj tegen MTV. "Bij één van mijn shows waren enkele Victoria-meisjes aanwezig. Ik maakte er een filmpje van en zette het online. Plots had ik rond de zes miljoen views." En dan ging het motortje in zijn hoofd draaien natuurlijk. Victoria's Secret zag een samenwerking wel zitten en zo geschiedde. "Het is cool dat de mooiste vrouwen ter wereld het nummer zingen", besluit hij. Toch kan ook Guetta de commerciële kant van de clip niet helemaal smaken. Er zou dan ook een tweede clip volgen die niks met een merk te maken heeft.

10-06-2017 om 11:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dick Tracy-actrice Glenne Headly (62) overleden

Dick Tracy-actrice Glenne Headly (62) overleden

http://oi64.tinypic.com/waj3he.jpg

Actrice Glenne Headly is donderdag overleden. Dat heeft haar woordvoerder bevestigd aan CNN. Headly, die vooral bekend werd door haar rol naast Warren Beatty in de film Dick Tracy, is 62 jaar oud geworden.

Met diep verdriet" bevestigde Headly's woordvoerder haar overlijden. "We vragen om privacy voor haar familie in deze moeilijke tijd." De actrice laat haar echtgenoot Byron McCulloch en zoon Stirling achter.

Headly begon als theateractrice en stapte later over naar film en televisie. Zo was ze naast Warren Beatty te zien in Dick Tracy, speelde ze met Susan Sarandon in Extremities en deelde ze het witte doek met Bruce Willis in Mortal Thoughts. Headly sleepte twee Emmy-nominaties in de wacht met de tv-serie Lonesome Dove en de tv-film Basterd Out Of Carolina. De actrice was nog volop aan het werk, ze zat middenin de opnamen van de serie Future Man.

Headly trouwde twee keer. In 1982 beloofde ze eeuwige trouw aan John Malkovich. Zes jaar later gingen de twee uit elkaar. In 1993 trouwde ze met McColloch.

10-06-2017 om 11:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matteo bijna onherkenbaar in 'Patser'? Deze acteurs deden het hem voor

Matteo bijna onherkenbaar in 'Patser'? Deze acteurs deden het hem voor

http://oi67.tinypic.com/eju06p.jpg

"Zelfs wíj herkenden hem niet meer": regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah waren danig onder de indruk van de metamorfose die Matteo Simoni onderging voor zijn rol in 'Patser'. Maar hij is lang niet de enige acteur die een ware transformatie onderging voor een filmrol. Deze beroemdheden, zowel in eigen land als internationaal, gingen hem voor.

10-06-2017 om 11:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opluchting in 'Thuis': 'den Eddy' is vervroegd vrij!

Opluchting in 'Thuis': 'den Eddy' is vervroegd vrij!

http://oi63.tinypic.com/ild102.jpg

"Den Eddy is weer thuis!" Meer dan een miljoen fans slaakten een collectieve zucht van opluchting toen één van hun favoriete personages vervroegd vrijkwam. Maar Daan Hugaert (67) heeft intussen niet stilgezeten. Toen Eddy de cel in vloog en hij minder op de set stond, trok hij met zijn vrouw twee maanden naar Nieuw-Zeeland. "Op huwelijksreis. Na een vrijage van 37 jaar zijn Lut en ik getrouwd."

Op de Thuisdag enkele weken geleden werd er door de fans volop gespeculeerd: wat gebeurt er met den Eddy? Dat is ook Daan Hugaert niet ontgaan. "Dat ik op die fandag was, deed de mensen al vermoeden dat den Eddy niet helemaal ging verdwijnen", zegt hij.

Het blijft ongelooflijk om te zien wat een soap als 'Thuis' zoal teweegbrengt. Zo werd er op die Thuisdag druk gedebatteerd of die nektatoeage van Eddy echt is. "Dat is ze niet", lacht Daan. "Ik heb zelf geen tatoeages. Elke dag plakken ze die er weer op. Ze hebben zo honderden van diezelfde klevers liggen. 's Avonds gaat die er weer af met een soort aceton. Ze heeft trouwens nog nooit een milimeter verkeerd gestaan, we weten perfect hoe we ze moeten aanbrengen. Onder mijn oor en dan naar voor. Als ik naar huis ga, neem ik Eddy nooit mee. Mijn vrouw zou lachen. Al zou de seks wel heel goed zijn, als we 'ons Nancy' mogen geloven."

Eddy Van Notegem, die in 2003 voor het eerst in de soap te zien was, is weer op vrije voeten. In januari werd hij veroordeeld tot een gevangenisstraf van vijf jaar voor het saboteren van een camionette. Daardoor overleed zijn petekind Lucas, de zoon van Femke en Peter. Het was geenszins Eddy's bedoeling dat het zo zou lopen. Eigenlijk wilde hij Peggy treffen, maar hij had niet door dat haar camionette intussen verkocht was aan Femke.

Eddy heeft veel spijt en wil zijn leven beteren. Nu hij weer een vrij man is, heeft hij maar één doel: zijn gezin weer voor zich winnen. Maar Nancy heeft tijdens zijn afwezigheid een nieuwe man in haar leven toegelaten: Dieter. Valt ze terug voor de charmes van Eddy of blijft ze toch bij haar 'Didi'?

10-06-2017 om 10:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Phil Collins ligt in het ziekenhuis na val in hotelkamer

Phil Collins ligt in het ziekenhuis na val in hotelkamer

http://oi63.tinypic.com/200a14p.jpg

Phil Collins ligt in het ziekenhuis na een lelijke val in zijn hotelkamer. De 66-jarige zanger, die dit weekend na tien jaar weer aan een tournee begon, heeft zijn concerten van vandaag en morgen in de Royal Albert Hall daarom af moeten gelasten.

Phil kwam afgelopen nacht ten val toen hij naar het toilet wilde, maakte het management donderdag bekend via Facebook. De zanger, die moeilijk loopt vanwege een klapvoet die hij overhield aan een rugoperatie, gleed uit en raakte met zijn hoofd een stoel.

Phil heeft een flinke snee op zijn hoofd, vlak boven zijn oog. Die is gehecht, maar de zanger moet 24 uur ter observatie in het ziekenhuis blijven. Phil biedt zijn "oprechte excuses" aan en kijkt ernaar uit weer op het podium te staan.

Volgens zijn management heeft de zanger "een fantastische week" gehad en "genoten van zijn eerste shows in tien jaar". De concerten in de Royal Albert Hall worden op 26 en 27 november ingehaald. Phil hoopt zondag weer op het podium te staan, dan wordt hij in Keulen verwacht.

08-06-2017 om 23:58 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tientallen jaren later, maar nog even mooi: playmates gaan opnieuw uit de kleren

Tientallen jaren later, maar nog even mooi: playmates gaan opnieuw uit de kleren

http://oi66.tinypic.com/116rz2s.jpg

Als eerbetoon aan de tijdloze schoonheid van vrouwen heeft Playboymagazine verschillende playmates gevraagd om de meest iconische magazinecovers te recreëren. Zo haalde Candace Collins na 38 jaar haar meest sexy pose nog eens boven en het resultaat is prachtig.

Model Candace Collins Jordan poseerde net zoals ze in december 1979 deed. Dat roze pakje staat haar nog steeds beeldig.

Ook Renee Tenison, de eerste afro-amerikaanse playmate van het jaar, waande zich weer even in 1990. "Toen ik in het magazine verscheen, was er een beetje controverse omdat ik de eerste gekleurde playmate was. Sommige vrouwen zeiden dat ik een lustobject werd. Maar als ik er nu op terugkijk, poseerden toen alle grote modellen als Christy Turlington en Naomi Campbell naakt. Ik zie het als een vorm van kunst. Maar niet iedereen hoeft het daar mee eens te zjin."

De shoot was het idee van Cooper Hefner, de zoon van oprichter Hugh Hefner. "Ik vroeg mijn moeder - Kimberly Conrad Hefner - of ze haar oude shoot uit 1988 nog eens wilde herbeleven en zo dachten we er samen aan de anderen ook te contacteren."

Dit is een verfrissende zet voor het magazine dat onlangs zijn 64e verjaardag heeft gevierd. Doorgaans zijn de modellen n het blad erg jong, nu bewijzen deze kranige dames dat er op sexy geen leeftijd staat.

Als laatste mocht Lisa Matthews niet ontbreken in deze bijzondere ode aan dames op leeftijd.

08-06-2017 om 23:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Weerman' Brad Pitt spot met Trump

'Weerman' Brad Pitt spot met Trump

http://oi68.tinypic.com/ri6sz9.jpg

Brad Pitt kan meer dan alleen acteren. In de Jim Jefferies Show op Comedy Central liet hij zien dat hij ook geen slechte weerman is. Brad maakte zijn opwachting in een korte sketch waarin Jefferies nog één keer kenbaar wilde maken wat de beslissing van president Donald Trump om uit het klimaatakkoord van Parijs te stappen voor gevolgen kan hebben voor het klimaat in de wereld.

"Om dat te kunnen begrijpen gaan we nu naar onze Jim Jefferies Show-weerman", zo kondigde Jefferies Brad aan. De acteur maakt zich al jaren hard om klimaatverandering tegen te gaan.

"Het gaat in dit gebied warmer worden", zo begon Brad zijn weerbericht, ondertussen zwaaiend met een arm over zo'n beetje de helft van de wereldkaart. "En in dit gebied ook", wijzend op de andere helft. Op de vraag wat de weersvoorspellingen voor de toekomst zijn, antwoordde Brad kort maar krachtig: "Er is geen toekomst."

08-06-2017 om 23:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rik Torfs schrijft voor Het Laatste Nieuws

Rik Torfs schrijft voor Het Laatste Nieuws

http://oi65.tinypic.com/1z5sqpi.jpg

Rik Torfs maakt zaterdag zijn debuut als columnist van Het Laatste Nieuws.

Drie keer per week - op dinsdag, donderdag en zaterdag - laat hij voortaan in de krant zijn licht schijnen over de ernstige en minder ernstige dingen des levens.

Professor kerkelijk recht? Check. Rector van de KU Leuven? Check. Senator? Check. Geestigste en ongetwijfeld ook slimste mens in De Slimste Mens? Dubbelcheck.

Torfs & de grootste krant van het land? Dat moét wel een interessante column opleveren.

08-06-2017 om 23:44 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Fuck the sky, no limit": Michel Van Den Brande krijgt gigantische sneer van concurrent

"Fuck the sky, no limit": Michel Van Den Brande krijgt gigantische sneer van concurrent

http://oi64.tinypic.com/sf9ir5.jpg

Oorlogje in het land der stellingbouwers. Met een gigantisch spandoek en bijhorende bedrijfskledij waarop staat "Fuck the sky, no limit", geeft steigerbouwer Koen Verrist van All-Scaff een gigantische sneer naar zijn bekende televisiecollega of eerder concurrent, Michel Van Den Brande. "Als hij dat mag, ik ook!"

Af en toe duiken ze op in het straatbeeld, de grote spandoeken van steigerbouwer All-Scaff uit Dendermonde, maar af en toe worden ze ook weer verwijderd. "Dat Engelse vierletterwoord is voor preuts Vlaanderen soms erover", geeft zaakvoerder Verrist toe. "Vorig jaar stonden we aan een school in Antwerpen, daar moest het weg. Het was niet 'stichtend'. Nu ja, in dat geval hebben we er ook zonder deze slagzin..."

Geestig

Het mag duidelijk wezen: 'Fuck the sky, no limit' is een sneer naar de bekende televisiefiguur Michel Van Den Brande, die met passages in het VIER-programma The Sky Is The Limit zijn stellingbouwbedrijf Kontrimo nog wat méér op de kaart heeft gezet. "Als hij reclame mag maken, wij ook", zegt Verrist. "We vonden het geestig en de mééste van onze klanten overigens ook. Er zijn er zelfs bij die speciaal vràgen naar ons spandoek! Soms zelfs van mensen die ooit in zee gegaan zijn met hém en dat geen tweede keer willen meemaken."

Het knettert overduidelijk tussen All-Scaff en Kontrimo. Of Michel Van Den Brande al van zich heeft laten horen? "Nee, dat zal hij niet doen. We zijn niet echt 'on speaking terms' sinds een jaar of vijf geleden de samenvoeging van onze beide bedrijven fout is gelopen. Maar hij heeft het vast wel al gezien, want als we kunnen, dan hangen we het zo hoog mogelijk aan onze stellingen."

Kapiteins

En ja, Michel Van Den Brande hééft het spandoek al gezien, maar maakt er zich niet druk in. Of toch niet in de eerste seconden van het gesprek, gisteren. Maar dan plots toch een beetje. "Ze maken hun belachelijk daarmee!", zegt de bekende stellingbouwer. "Dat ze maar doen. En inderdaad, die overname van hun bedrijf is foutgelopen. Ik geef geen details, maar twee kapiteins op een schip, dat gaat niet. En wij zijn de grootste en dat wringt. En ja, dan krijg je zo'n kinderachtig gedoe. Ik heb er nooit eerder op gereageerd, maar ik heb ze wel al zien hangen. Ik vind het maar flauw. Als mijn passage op The Sky Is The Limit hem zo de ogen uitsteekt, moet hij zélf eens bellen naar VIER om te vragen of hij mag meedoen. Maar dat zal niet gaan, want hij is met niks in orde! Hij had beter op zijn spandoek geschreven: 'Fuck You, ik ben met niks in orde!" 

08-06-2017 om 23:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Van Looveren: "De Joeri heeft mij rollen gekost, zeker weten"

Jan Van Looveren: "De Joeri heeft mij rollen gekost, zeker weten"

https://www.mupload.nl/img/oxpgpm57xue0i.jpg

Als acteur Jan Van Looveren één imago heeft, dan is het wel dat van übermacho. Een overblijfsel van zijn job als 'De Joeri', vindt hij zelf in HUMO. "Hij blijft vandaag nog steeds aan mij plakken."

Vroeger irriteerde het hem dat mensen hem als een soort van permanente Joeri zagen, nu ziet hij het eerder als een compliment. "Maar Gert Verhulst zei me eens dat dat het beste bewijs is van een sterke vertolking. Zelfs na mijn dood zullen mensen nog altijd De Joeri spelen, zei hij. En daar moet ik net fier op zijn. Het is natuurlijk ook deels mijn eigen schuld: ik heb na 'Trigger Happy' nog lang reclamefilmpjes opgenomen als De Joeri. Spijt heb ik er niet van, dankzij hem heb ik lange tijd mijn kost kunnen verdienen, maar het heeft me ook rollen gekost. Zeker van."

Andere rollen waren er dan weer in overvloed. "Agenten, veiligheidsagenten, alles wat nog al macho overkomt. Maar die weiger ik meestal. Intussen zijn ze `Trigger Happy' op nieuw aan het uitzenden: een hele nieuwe generatie kinde ren leert me als De Joeri kennen. Maar goed, dat personage heeft er, samen met 'M!LF' natuurlijk wel voor gezorgd dat veel mensen me tot op vandaag als een onwaarschijnlijke macho zien. Terwijl je me in 'Op weg met Jan' ook zag huilen, toen ik Carry Goossens over mijn overleden vader vertelde."

In op weg met Jan leerde hij ook zijn eigen angsten kennen. "Ik heb claustrofobie. Duikerspakken en zo: niet mijn ding, jong. En de rijkunsten van Goedele Liekens. Dat mens kan niet rijden (lacht luid). Nee, ik overdrijf. Maar toch, Goedele doet véél achter het stuur: babbelen, rondkijken, zichzelf fatsoeneren in de spiegel... En in Georgië, waar we die aflevering waren, ontbraken er af en toe fameuze stukken weg. Daar hoor je dus omheen te sturen, maar Goedele niet: rechtdoor ging ze. Toen kneep ik 'm wel, ja."

06-06-2017 om 20:51 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber kondigt nieuw nummer met David Guetta aan

Justin Bieber kondigt nieuw nummer met David Guetta aan

https://www.mupload.nl/img/dz52zvzk12het.jpg

Justin Bieber brengt vrijdag een nieuwe single uit. Het gaat om een samenwerking met de Franse dj David Guetta, zo maakte de wereldberoemde zanger vandaag bekend op Twitter. "New music. This Friday. Me and @davidguetta #2U", schrijft Justin.

Sinds begin dit jaar vallen Bieber en Guetta onder hetzelfde management van Scooter Braun. Hij heeft ook andere artiesten als Ariana Grande, Martin Garrix en Usher onder zich. Eerder liet Guetta tijdens een bezoek aan het Amerikaanse radiostation Capital FM al doorschemeren dat er een samenwerking met Bieber aan zit te komen.

 Of de single met Guetta een voorproefje is voor een nieuw album is niet duidelijk. In het afgelopen jaar bracht Bieber geen nieuwe muziek meer uit. Wel was hij te horen op nummers van anderen. Zo scoorde hij drie nummer 1-hits met Cold Water van Major Lazer, Let Me Love You van Dj Snake en Despacito van Luis Fonsi.

06-06-2017 om 20:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rosanna van Temptation toont hoe ze haar lippen laat opspuiten

Rosanna van Temptation toont hoe ze haar lippen laat opspuiten

https://www.mupload.nl/img/czylqfx3i42w2.jpg

Wie tijdens Temptation Island dacht dat Rosanna een beetje plastische hulp kreeg, heeft het bij het rechte eind: ze laat regelmatig haar lippen bijwerken. De Nederlandse maakt er helemaal geen geheim van, en neemt haar YouTube-volgers gewoon mee naar de dokter.

Sinds kort hebben Niels en Rosanna, die tegen alle verwachtingen in Temptation als koppel overleefden, een YouTubekanaal. In hun vlogs geven ze de kijker een inkijk in hun leven, en daarbij gaan ze geen taboes uit de weg. De nieuwe piercing van Niels vergaten ze te filmen, maar tijdens een afspraak voor lipinjecties gaat de camera wél mee.

"Een beetje laten bijwerken", omschrijft Rosanna de ingreep, ook al vindt Niels haar lippen vol genoeg. Ze is duidelijk nog in de praktijk geweest: ze vertrekt geen spier als de arts haar meermaals injecteert en daarna het product handmatig verdeelt. Respect, want het ziet er allemaal verdomd pijnlijk uit. "Het blijft nu zo'n acht maanden zitten", vertelt Rosanna nog. Dat er waarschijnlijk kritiek zal volgen, lijkt haar niet te deren. "Ik ben blij; ik vind het gewoon mooi."

06-06-2017 om 20:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In deze jurk trouwt Lesley-Ann Poppe in Vegas

In deze jurk trouwt Lesley-Ann Poppe in Vegas

https://www.mupload.nl/img/u13u1ysh0abxa.jpg

De kogel is door de kerk: Lesley-Ann Poppe heeft vanavond in 'Say yes to the dress' op TLC haar trouwjurk gekozen. Het werd de prinsessenjurk. Een keuze waar ook haar entourage - met haar schoonmama en vriendinnen - zich helemaal in kon vinden.

Over de Sissi-jurk was Lesley-Ann ook erg te spreken maar daar stootte ze toch op tegenwind van haar beste vriendin, die vond dat het leek alsof er nog iemand onder de rok verstopt zat. "Ik ben helemaal in de wolken", aldus Lesley-Ann. "Dit is helemaal wat ik zocht. Ik heb een sluier die van generatie op generatie in de familie zit. En die past helemaal bij deze jurk. Eindelijk kan ik hem aandoen want voor het eerst trouw ik in het lang en in het wit."

"Eind deze maand trekken Kevin en ik naar Las Vegas voor onze plechtigheid. Er reist geen groot gezelschap mee. De kinderen blijven thuis, ik vind Vegas nog niks voor hen. Maar we blijven maar een paar dagen weg. Dus ze gaan ons niet lang moeten missen."

Op vrijdag 23 juni trouwt Lesley-Ann, en dan mag ze zich mevrouw Kevin Lebreton noemen. 

06-06-2017 om 20:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amal Clooney bevallen van tweeling Ella en Alexander

Amal Clooney bevallen van tweeling Ella en Alexander

https://www.mupload.nl/img/sdopsyg7vl07z.jpg

Amal Clooney is bevallen van een jongen én een meisje. Dat bevestigt woordvoerder Stan Rosenfield. "Amal en George verwelkomen Ella en Alexander", klinkt het. "Iedereen verkeert in prima gezondheid, op George na dan. Hij is verdoofd en heeft nog een paar dagen nodig om te herstellen", klinkt het met een kwinkslag.

De 'eeuwige vrijgezel' had zich lange tijd voorgenomen om zich nooit meer aan iemand te binden. Een tweede keer in het huwelijksbootje stappen was zeker en vast uit den boze, net als kinderen krijgen.

Vier jaar geleden verscheen dan plots de Brits-Libanese mensenrechtenadvocate Amal Alamuddin in zijn leven. Meer was er niet nodig om alle regels aan zijn laars te lappen. In september 2014 gaf de acteur zijn ja-woord, nu is de volgende stap een feit.

Sinds de zwangerschap bekend raakte, verschenen George en zijn vrouw nog maar weinig in het openbaar. De acteur liet wel weten dat zijn vrienden hem plaagden met de komst van de baby's. "Het zijn allemaal kerels van mijn leeftijd. Zij hebben dit al lang achter de rug, hun kinderen studeren al. Tijdens een etentje werd het ineens even stil en begonnen ze opeens allemaal huilende baby's na te doen. Maar daar moesten we allemaal om lachen."

De acteur lijkt er niet erg mee te zitten dat hij een oudere vader zal zijn. "Ik las dat de Franse acteur Jean-Paul Belmondo 70 was toen hij nog een kind kreeg, dus dan valt 56 toch nog mee?"

06-06-2017 om 20:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ariana Grande brengt One Last Time weer uit voor Manchester

Ariana Grande brengt One Last Time weer uit voor Manchester

https://www.mupload.nl/img/rbaunuavyklrx.jpg

Ariana Grande heeft het nummer One Last Time opnieuw uitgebracht. De opbrengst van het lied gaat naar de slachtoffers van de aanslag in Manchester. Daarbij vielen 22 doden en tientallen gewonden toen een zelfmoordterrorist toesloeg na afloop van Ariana's concert.

One Last Time, dat Ariana in 2015 uitbracht, was het slotnummer van het concert in de Manchester Arena. Na de aanslag werd het nummer massaal gedownload. Fans hoopten op die manier dat het nummer boven aan de Britse iTunes-hitlijst zou komen. Daar zou het 22 weken moeten blijven staan, ter nagedachtenis aan de 22 doden. Dat lukte echter niet; hoewel One Last Time nog steeds in de top tien staat, wordt de hitlijst aangevoerd door het zomerse Despacito.

Straks treedt Ariana weer op in Manchester, dan staat ze op het podium tijdens het benefietconcert One Love Manchester. Ook de opbrengst daarvan gaat naar de slachtoffers van de aanslag. De beste plekken zijn zondag voor de mensen die er op 22 mei bij waren. Ook onder anderen Justin Bieber, Coldplay, Katy Perry en Miley Cyrus treden op in het cricketstadion Emirates Old Trafford.

05-06-2017 om 14:48 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kippenvel: publiek helpt Robbie Williams als hij krop in de keel krijgt

Kippenvel: publiek helpt Robbie Williams als hij krop in de keel krijgt

https://www.mupload.nl/img/2lih6hbgan1nt.jpg

Het 'One Love Manchester'-benefietconcert gisterenavond was een emotionele gebeurtenis, zowel voor het publiek als voor de artiesten. Onder meer Robbie Williams kreeg het bij zijn hit 'Angels' even te kwaad.

Robbie kreeg het al moeilijk bij zijn eerste nummer 'Strong', waarvan hij de tekst voor de gelegenheid had aangepast. "Manchester we're strong, we're strong, we're strong, we're still singing our songs, our songs", klonk het.

De zanger zat de hele tijd met een krop in de keel, en dat beterde niet bij 'Angels'. Af en toe zag hij zich genoodzaakt om het publiek te laten zingen, dat zich met overgave van zijn taak kweet. Tegen het einde van de meezinger was er geen mens zonder kippenvel.

'Angels' was trouwens niet het enige meezingmoment van de avond. Ook 'Fix You' van Coldplay was een nummer waarvan het voltallige publiek het refrein meebrulde.

05-06-2017 om 14:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beiaardiers luiden 17 dagen Marathonradio in

Beiaardiers luiden 17 dagen Marathonradio in

https://www.mupload.nl/img/ca2c7rabeqevt.jpg

Marathonradio is officieel begonnen. Peter Van de Veire, Julie Van den Steen en Sander Gillis gaven vanmorgen om 8 uur de aftrap, voor het eerst live vanuit het Marathonradiohuis in Leuven.

Met een eerste 'Barackske' was Marathonradio 2017 een feit. De komende 17 dagen helpen Peter, Julie en Sander de klok rond studenten. Met muziek, met advies en met de fysieke steun van het Marathonradio Rescue Team. MNM-dj's Eva Daeleman en Tom de Cock trekken de baan op en snellen studenten in heel Vlaanderen te hulp bij allerhande problemen.

Om de start feestelijk in te luiden kregen de MNM-dj's de hulp van enkele beiaardiers in Vlaamse studentensteden. Kort na de start waren in het Belfort van Gent, het Belfort van Brugge en de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal van Antwerpen de MNM-tunes te horen. Gaststad Leuven kon natuurlijk ook niet ontbreken. Tom trok rond 8.30 uur naar de Sint-Pieterskerk op de Grote Markt in Leuven. Daar deed hij een babbeltje met beiaardier Eddy Mariën, die de MNM-tunes en het nummer "Kind van de Duivel" op de beiaard speelde.

Tijdens de examenperiode steunen niet alleen de MNM-dj's de studenten. Ook een heleboel artiesten maken de studiepauzes iets aangenamer met muzikale live sessies. Kraantje Pappie zal vandaag om 12.15 uur als eerste artiest Marathonradio openen.

05-06-2017 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liam Gallagher haalt zwaar naar broer Noel over Manchester

Liam Gallagher haalt zwaar naar broer Noel over Manchester

https://www.mupload.nl/img/ksl5aitksy5qe.jpg

Liam Gallagher neemt het zijn broer Noel erg kwalijk dat hij gisterenavond niet kwam opdagen bij het benefietconcert voor de slachtoffers van de aanslag in Manchester.

"Manchester ik wil graag mijn excuses aanbieden voor mijn broers afwezigheid gisteravond", schrijft een naar eigen zeggen diep teleurgestelde Liam op Twitter. Noel was volgens hem niet in het land. "Stap op een fucking vliegtuig en speel je liedjes voor de kinderen", zegt Liam. 'You sad fuck', voegt hij er aan toe.

Afgelopen week deden verschillende geruchten de ronde dat Oasis mogelijk weer bij elkaar kwam voor het benefietconcert. Liam en Noel Gallagher, afkomstig uit Manchester, vormden in de jaren negentig tot 2009 het hart van Oasis. In dat jaar kwam er een einde aan de band toen de broers ruzie kregen. Sindsdien maken ze elkaar geregeld zwart in de media.

Reünie
Volgens Liam ging het in dit geval niet om een reünie. "Fuck die reünie. Het gaat niet om Oasis, het gaat om mensen die andere mensen helpen en hij heeft zijn ware aard weer laten zien", aldus de zanger.

Oasis' hit 'Don't Look Back In Anger', dat een symbool voor de veerkracht van de plaatselijke bevolking werd na de aanslag, werd nu gezongen door Coldplay-frontman Chris Martin. Liam verscheen aan het einde alleen op het podium. Zijn komst was vooraf niet aangekondigd.

05-06-2017 om 14:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit waren de hoogtepunten van het concert in Manchester

Dit waren de hoogtepunten van het concert in Manchester

https://www.mupload.nl/img/w1ed381kzm7ay.jpg

Ariana Grande kan niet meer stuk na One Love Manchester. Op social media wordt de 23-jarige zangeres geprezen voor haar moed en kracht en dat is op het podium in Manchester niet anders. De kleine zangeres heeft alles uit de kast gehaald om van haar benefietconcert een echt spektakel te maken, met als hoogtepunt het optreden van Liam Gallagher.

De Mancunian, vooral bekend van Oasis, speelde Wall of Glass en Rock 'N Roll Star. Daarna deed hij, samen met Chris Martin van Coldplay, Live Forever. Die song droeg hij op aan de slachtoffers van de aanslag op 22 mei in Manchester.

Er waren optredens van onder meer Robbie Williams, Niall Horan (One Direction), Coldplay, Pharrell Williams, Miley Cyrus, Little Mix, Black Eyed Peas, Katy Perry en Justin Bieber. Het concert werd afgesloten met The Last Time. Een beladen song, want met dat nummer sloot Ariana ook het concert in Manchester toen af. Daarna werd de aanslag gepleegd. Ariana zong het nummer met bijna alle artiesten die op One Love Manchester te zien waren. Daarna kwam ze nog terug en zong de klassieker Somewhere Over The Rainbow.

Katy Perry was een van de artiesten die Ariana tijdens het concert prees voor haar moed en haar kracht. "Het is niet altijd makkelijk om voor liefde te kiezen", zei ze tegen het publiek. "Zeker niet nu. Maar liefde overwint." Justin Bieder sprak woorden van gelijke strekking. "Haat moet je niet met haat bestrijden", zei hij. Later liet hij het publiek keihard 'love' (liefde) roepen." Chris Martin zette Ariana nog eens extra in het zonnetje door voor haar Oasis' Don't Look Back In Anger te zingen.

Bij het concert was veel politie, maar de sfeer was uitstekend. Er waren zelfs beelden te zien van agenten die een dansje deden met bezoekers. Tienduizenden fans waren op het concert afgekomen. De beste plekken waren gereserveerd voor de mensen die bij het concert van Ariana waren toen de aanslag werd gepleegd.

05-06-2017 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat jouw lievelingssoort friet verklapt over je persoonlijkheid

Wat jouw lievelingssoort friet verklapt over je persoonlijkheid

https://www.mupload.nl/img/upyqzw4y3hlnn.jpg

Frietjes vind je in allerlei vormen en formaten. Dunne, dikke of platte exemplaren: het kan allemaal. Elke soort vertelt ook iets over de eter ervan.

Dunne frietjes

Ben je iemand die de dunne klassieke frietjes verkiest, dan is er nog wat werk aan de winkel om volwassen te worden. Je durft niet zo goed de andere opties te verkennen, maar dat zal veranderen eens je uit je kindertijd komt.

Zelfgemaakte frietjes volgens het familierecept

Oma’s frietjes zijn allicht de lekkerste. Het is een geheim recept dat al generaties in de familie zit. Grootmoeder maakt ze klaar speciaal om je te verwennen en gebruikt er de perfecte aardappel en de juiste olie voor. Ook al weet je dat het enorm vettig is, toch kan je er niet aan weerstaan en maak je je maar al te graag vrij om tijd met haar door te brengen.

Perfect rechthoekige frieten

Je houdt van mooie, perfect rechthoekige frietjes die allemaal dezelfde afmeting hebben. Als je zo iemand bent, heb je hoge verwachtingen en houd je van netheid en ordelijkheid in het leven.

Ovenfrietjes

Als je een echt sportfreak bent en van gezond eten houdt, dan ga je waarschijnlijk een lichte voorkeur hebben voor frietjes gebakken in een oven. Dat is minder vettig en dan kan je toch nog genieten van frietjes, al hebben die natuurlijk niet dezelfde smaak als de goudgele lekkernijen uit de frietketel.

Frietjes uit een puntzak

Frietjes uit een puntzak zijn bij ons zeker niet onbekend. Je komt ze tegen in het frituur, op de kermis en nog op vele andere plaatsen. Meestal kan je weerstaan aan deze vettige snack, maar op de zeldzame momenten dat je een spontane goesting hebt, beslis je om toch je instinct te volgen en je te verlekkeren aan de knapperige gouden staafjes.

04-06-2017 om 16:40 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. ‘Genoeg is genoeg: we kunnen niet doen alsof de zaken kunnen voortgaan zoals voorheen’

‘Genoeg is genoeg: we kunnen niet doen alsof de zaken kunnen voortgaan zoals voorheen’

https://www.mupload.nl/img/y8vohpwhbrdx3.jpg

De Britse politieke partijen hervatten maandag hun campagne voor de vervroegde parlementsverkiezingen die donderdag gewoon doorgaan. Dat heeft premier Theresa May zondag verklaard na de nieuwe aanslag in Londen. Toch is de aanslag volgens May ook een keerpunt. 'We kunnen en mogen niet doen alsof de zaken kunnen voortgaan zoals voorheen'.

Enkele uren na de aanslag op London Bridge en Borough Market zat May zondagochtend een vergadering met de veiligheids- en inlichtingendiensten voor. De nieuwe aanval in het hartje van Londen is de derde aanslag die Groot-Brittannië treft in een bestek van drie maanden. Sinds de eerste aanslag in maart in de Londense regeringswijk Westminster hebben de autoriteiten volgens May nog vijf andere aanslagen in het land verijdeld.

De aanslagen zijn volgens May niet aan elkaar gelinkt. Wel is het volgens haar duidelijk dat Groot-Brittannië te maken heeft met een nieuwe trend, waarbij copycats geïnspireerd raken door eerdere aanslagen die gepleegd worden in naam van het islamitische extremisme. 'Terrorisme kweekt terrorisme', verklaarde de premier.

De hele Britse antiterreurstrategie moet aan die nieuwe tendens aangepast worden, zo meent May. Zo trok de premier de conclusie dat 'er veel te veel tolerantie voor extremisme is geweest in dit land'. 'We moeten veel doortastender worden in het identificeren en uitroeien van extremisme', aldus May, die denkt dat er 'moeilijke' en mogelijk 'pijnlijke' gesprekken nodig zullen zijn om de verspreiding van extremisme aan te pakken.

May predikte ook een scherper toezicht op online extremisme en stelde meer middelen voor politie en veiligheidsdiensten in het verschiet. Ook suggereerde ze langere celstraffen voor misdaden die te maken hebben met terrorisme. 'Het is tijd om te zeggen: "genoeg is genoeg". Iedereen moet zijn leven hervatten en onze samenleving moet blijven functioneren volgens onze waarden. Maar in de aanpak van extremisme en terrorisme moeten de zaken veranderen", aldus de premier.

Bij de aanslag kwamen zeven mensen om het leven. Drie daders reden met een bestelwagen in op voetgangers op de London Bridge en gingen nadien in de nabijgelegen uitgangsbuurt van Borough Market mensen met messen te lijf. Ze werden doodgeschoten door de politie.

May bedankte de politie en de hulpverleners voor hun snelle en professionele reactie. Ongeveer vijftig mensen zijn overgebracht naar ziekenhuizen in Londen. Volgens de premier verkeren velen nog in ernstige toestand.

Donderdag vinden in Groot-Brittannië vervroegde verkiezingen plaats. May bevestigde dat de stembusgang doorgaat als gepland. 'Geweld mag nooit het democratische proces verstoren', zo beklemtoonde ze. Haar conservatieve partij schortte tot maandag wel alle campagne-activiteiten op, net als de andere belangrijke politieke partijen.

04-06-2017 om 16:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leiders veroordelen aanslag, Trump herhaalt pleidooi voor inreisverbod

Leiders veroordelen aanslag, Trump herhaalt pleidooi voor inreisverbod

https://www.mupload.nl/img/ocpxqxznydt40.jpg

‘Een nieuwe tragedie in Londen. We staan allemaal aan de zijde van het Verenigd Koninkrijk.’ Zo reageerde premier Charles Michel zondagochtend als een van de eerste internationale leiders op de aanslag van zaterdagavond in Londen. Ook vanuit andere landen komen er steunbetuigingen voor Londen.

‘Na de informatie van de politie en veiligheidsmedewerkers kan ik bevestigen dat het verschrikkelijke incident in Londen als een mogelijke terreurdaad wordt behandeld’, zei Brits premier Theresa May onmiddellijk na de aanslag gisteren. ‘Dit onderzoek gaat snel’, gaat ze voort. ‘Ik wil de politiediensten en hulpdiensten die ter plaatse zijn bedanken. Onze gedachten gaan uit naar de menen die in deze verschrikkelijke gebeurtenissen verwikkeld zijn geraakt.’ Rond 8.30 uur Belgische tijd werd bekendgemaakt dat Mays conservatieve partij de verkiezingscampagne zondag opschort. 

'Barbaarse, laffe daad'

De burgemeester van Londen Sadiq Khan heeft zondagochtend in een mededeling de 'barbaarse en laffe' aanslag veroordeeld van zaterdagavond. Hij drukt ook zijn medeleven uit aan iedereen die betrokken is, en dankt de hulpdiensten.'We weten nog niet alle details, maar dit was een opzettelijke en laffe aanslag op onschuldige Londenaars en bezoekers aan onze stad, die genieten van hun zaterdagavond', aldus de burgemeester. 'Zo'n barbaarse daden kunnen niet verantwoord worden.'

Premier Theresa May, die een crisisvergadering heeft bijeengeroepen waarop ook Khan aanwezig zal zijn, sprak eerder van een 'vreselijke incident'.

'Er worden brutale en schokkende incidenten gemeld in Londen. Mijn gedachten zijn bij de slachtoffers en hun families', tweette eerder op de avond ook Labour-leider Jeremy Corbyn.

Op 22 mei werd in Manchester nog een zelfmoordaanslag gepleegd na een concert van Ariana Grande. Op 22 maart reed een man in Londen in op voetgangers. Meer dan vijftig mensen raakten toen gewond.

Van mededogen tot een inreisverbod Premier Charles Michel was een van de eerste internationale leiders om te reageren op de feiten, hij deed dat zondagochtend door te schrijven dat iedereen 'aan de zijde van het Verenigd Koninkrijk' staat. De Franse president Emmanuel Macron verklaarde eveneens dat Frankrijk ‘meer dan ooit naast het Verenigd Koninkrijk staan na deze nieuwe tragedie. Mijn gedachten zijn bij de slachtoffers en hun naasten.’

Nadat de Amerikaanse president Donald Trump eerder op de dag op Twitter schreef ‘Wat de VS ook kunnen doen om te helpen in Londen en het Verenigd Koninkrijk, we zullen er zijn’, heeft ook het Witte Huis de aanslag veroordeeld. ‘De Verenigde Staten veroordelen de laffe aanvallen tegen onschuldige burgers in Londen deze avond. We begrijpen dat de politie de incidenten als terreurdaden behandelt. De VS staan klaar om elke hulp te bieden die de autoriteiten in het VK vragen’, klinkt het in een mededeling. ‘Alle Amerikanen zijn solidair met de mensen van het Verenigd Koninkrijk.’ Daarnaast meldt het Witte Huis dat Trump met premier Theresa May heeft gesproken aan de telefoon.

Meteen na zijn  berichten van mededogen heeft Amerikaans president Donald Trump zijn pleidooi voor een inreisverbod uit zes moslimlanden herhaald. ‘We moeten slim, waakzaam en hard zijn. De rechtbanken moeten ons onze rechten teruggeven. We hebben het inreisverbod nodig als extra beveiling’, zo stelde Trump op Twitter.

‘Vreselijk nieuws’

De Canadese premier Justin Trudeau spreekt van ‘vreselijk nieuws’ uit Londen, terwijl de Australische eerste minister Malcolm Turnbull laat weten dat ‘onze gebeden en diepe solidariteit vandaag zoals steeds bij de mensen van het Verenigd Koninkrijk zijn, na de schokkende terreuraanslagen in Londen’. De Schotse premier spreekt van ‘afschuwelijk nieuws uit Londen’.

Europese Commissievoorzitter Jean-Claude Juncker liet eerder op de avond via Twitter weten dat hij ‘de incidenten in Londen met afschuw volgt. Mijn gedachten en gebeden zijn bij de slachtoffers en hun familie’.

NAVO-secretaris-generaal Jens Stoltenberg verklaart eveneens dat ‘we aan de zijde van de mensen in Londen staan’ na de ‘brutale aanslagen’.

Ook Duits bondskanselier Angela Merkel reageert ontzet op de aanslag in Londen. ‘Ik denk in deze uren met deelneming en solidariteit aan onze Britse vrienden en aan alle mensen in Londen’, aldus Merkel zondagochtend in een eerste reactie op de gebeurtenissen in de Britse hoofdstad.

‘Mijn gedachten zijn bij de slachtoffers van de aanslag en hun familie’, aldus Merkel. Zij wenst de gewonden een spoedig herstel.
‘We zijn vandaag over alle grenzen heen verenigd in verschrikking en treurnis, maar ook in vastberadenheid’. Volgens Merkel staat Duitsland in de strijd tegen terreur ‘stevig en kordaat’ aan de zijde van Groot-Brittannië.

Ook vanuit het Kremlin kwam een boodschap van medeleven. 'President Poetin betuigt zijn diepe medeleven aan het Britse volk en veroordeelt de terroristische aanslag die enkele uren geleden in Londen plaatsvond', zo verklaarde woordvoerder Dmitri Peskov aan de Russische persagentschappen.

04-06-2017 om 16:27 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belg getuigt hoe terrorist bij hem aanklopte: ‘Ik zag in zijn ogen dat hij iedereen wilde vermoorden’

Belg getuigt hoe terrorist bij hem aanklopte: ‘Ik zag in zijn ogen dat hij iedereen wilde vermoorden’

https://www.mupload.nl/img/nnzdqocrxhex5.jpg

Londen is opnieuw in de ban van terreur. Drie terroristen maakten zes slachtoffers toen ze inreden op voetgangers op London Bridge en mensen neerstaken in restaurants in Borough Market. Daarbij ontsnapte onze landgenoot Alex aan de dood.

Alex woont en werkt in Londen. Hij contacteerde RTL om er zijn verhaal te doen van een dramatische avond in de Britse hoofdstad. ‘Ik werk in een restaurant, Black & Blue, in het midden van Borough Market’, aldus Alex. ‘Zoals elke zaterdagavond was ik aan het werk. Rond 10.00 uur waren er nog maar twee klanten over, toen de aanslag plaatsvond.’

‘Alles ging heel snel. Ik had het restaurant net afgesloten en was op weg naar de kassa om alles na te tellen. Toen hoorden we mensen roepen en voorbij lopen, dus gingen we kijken wat er aan de hand was. Eerst dachten we dat het om uit de hand gelopen rellen ging. Toen steeg de spanning echter, waardoor we snel de deur dicht deden en vast maakten. Vijf seconden later passeerde een van de aanvallers met een bebloed mes. Hij klopte op de deur en riep: Dit is voor Allah! Ik zag in zijn ogen dat hij iedereen wilde vermoorden’, vertelt een emotionele Alex.

‘In shock’

Na ruim een half uur vond Alex de moed om naar buiten te gaan. ‘Er stonden twee agenten voor ons. Ze vertelden ons om niet te vertrekken, omdat de situatie nog niet volledig onder controle was. Dus bleven we binnen, schuilend in het donker. Wat later kwamen de agenten binnen om ons te evacueren. Met de handen op ons hoofd. We liepen zeker een kwartier om uit de gevaarlijke zone te geraken.’

‘Ik ben in shock’, aldus Alex. ‘Ik leef en ben niet gewond, maar ik denk constant aan al die mensen die ik zag. Die gewond waren, of dood, vol bloed... We denken altijd dat het anderen overkomt. Ik ga hier elke dag naar het werk, in een buurt waarvan ik hou. Borough Market is zeer populair. Ik heb geen woorden om dit te beschrijven. Ik hoop vooral dat al mijn collega’s OK zijn.’

04-06-2017 om 16:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. ‘Ik voel geen “pray for”, kumbaya of kaarsjesmoment meer opkomen. Ik voel woede, vechtlust en vastberadenheid’

‘Ik voel geen “pray for”, kumbaya of kaarsjesmoment meer opkomen. Ik voel woede, vechtlust en vastberadenheid’

https://www.mupload.nl/img/ru4besqz3q2ly.jpg

‘Wij zullen winnen. Niet zij. Wij’. Op die manier reageert een strijdvaardige staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) zondag op de aanslag in Londen. ‘Ik begrijp jullie ongeduld, frustratie en bezorgdheid, maar onderschat onze vastberadenheid nooit’, schrijft Francken op zijn Facebook-pagina.

De staatssecretaris somt een rist maatregelen op die hij deze legislatuur nam in de strijd tegen radicalisering, ‘criminele’ vluchtelingen of vreemdelingen en haatpredikers. Zo herinnert Francken eraan dat hij geen ‘importimams’ meer toelaat voor niet-erkende moskeëen en dat hij deze week de twintigste Syriëstrijder zijn verblijfskaart heeft ingetrokken. ‘Er zullen er nog volgen’, verzekert Francken.

‘Ik respecteer ieders mening en emotie, maar zelf voel ik geen gelatenheid, ‘pray for’, kumbaya of kaarsjesmoment meer opkomen. Ik voel woede, vechtlust en vastberadenheid’.

Wie ook via Facebook reageert op de aanslag, is Brussels minister van Mobiliteit Pascal Smet (sp.a). Hij woonde zaterdagavond in Londen een musical bij. Smet beschrijft hoe zondagochtend in de wijk Shoreditch het leven herneemt. ‘Life goes on. En zo moet het ook’, luidt het.

‘We zullen vandaag wandelen, de metro nemen en doen wat we willen doen. We zullen ongetwijfeld wat extra attent zijn. Maar we zullen leven. En we zullen diep in ons hart wenen voor wie de avond voor altijd geëindigd is en meeleven voor wie vol angst wacht op het nieuws van hun (zwaar) gewonde geliefden in het ziekenhuis. Maar we zullen leven. We laten ons niet doen’, aldus de minister.

04-06-2017 om 16:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. 'Parijs' is nog ver weg voor België

'Parijs' is nog ver weg voor België

https://www.mupload.nl/img/vv5bmdbwdyi43.jpg

Hoe we ons verplaatsen en waar we wonen zal drastisch moeten veranderen om tegen 2030 de Belgische uitstoot met 35 procent te verminderen.

Economisch pattriotisme is geen vies woord meer. Nu de Verenigde Staten het Parijse klimaatakkoord in de prullenmand gooien, pleit premier Charles Michel (MR) voor bescherming van de Europese bedrijven. CD&V en Open VLD zijn voorstander van een importheffing voor Amerikaanse producten. 

De kritiek op de Amerikaanse president Trump klonk de voorbije dagen luid en eensgezind. Volgens federaal minister van Leefmilieu Marie-Christine Marghem (MR) zet Trump het Belgische beleid alvast niet op losse schroeven. 

Maar wat betekent dat eigenlijk? Hoe goed doet België het dan? De Europese Unie heeft in het kader van het Parijse klimaatakkoord tussentijdse doelstellingen bepaald voor de uitstoot van CO2, hernieuwbare energie en energie-efficiëntie. Voor 2020  zitten we op koers. ‘Dat doel halen we’, zegt Jan Pauwels, woordvoerder van minister van Milieu Joke Schauvliege (CD&V). 

Al wordt het toch spannend voor Vlaams minister Bart Tommelein (Open VLD), die verantwoordelijk is voor hernieuwbare energie. Hij haalt alles uit de kast om iedereen voor zon, wind en warmte te winnen. Zijn ‘warmteplan’ werd gisteren nog goedgekeurd door de Vlaamse regering. Daarmee wil hij de warmtenenetten, zonneboilers en warmtepompen beter op de kaart zetten. 

Hoe dan ook begint het échte werk pas na 2020. De Europese doelstelling voor 2030 is een pak ambitieuzer: in heel de Unie 40 procent minder uitstoot, in vergelijking met 1990. België moet een inspanning van 35 procent leveren. Een zware klus. Want nu al zien we de uitstoot van CO2 stagneert in plaats van daalt.

De Belgische pijnpunten? Ons bijzonder druk verkeer en de slecht geïsoleerde gebouwen ‘Vlaanderen heeft  een sterk beleid om nieuwbouw energiezuinig te maken’, vindt Matthias Bienstman van Bond Beter Leefmilieu. ‘Voor oude gebouwen zal nog meer inspanning nodig zijn.’ In het Vlaams Klimaatpact wordt er alvast geld voor uitgetrokken. 

Moeilijker is de vraag hoe we onze verplaatsingen drastisch gaan veranderen. We rijden méér in plaats van minder met de auto. Het ‘Nationaal Klimaat- en Energieplan’, dat eind dit jaar klaar moet zijn, zal volgens Marghem een ‘modal shift’ bevatten. Weg van de auto naar de fiets en het openbaar vervoer. Twee maatregelen wenken dan: een slimme kilometerheffing en een afbouw van steun voor de salariswagen. Maar wie durft aan de auto te raken?

03-06-2017 om 19:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CD&V wil eerlijker behandeling van grensarbeiders

CD&V wil eerlijker behandeling van grensarbeiders

https://www.mupload.nl/img/lcfruugdk9pov.jpg

Drie kamerleden voor CD&V willen komaf maken met de ‘oneerlijke behandeling’ van grensarbeiders. Ze dienen drie wetsvoorstellen in die de discriminaties in de huidige fiscaliteit en pensioenwetgeving wegwerken. ‘Een rechtvaardige fiscaliteit heeft oog voor de onbedoelde ongelijke behandeling van sommige Belgen. We zetten de situatie van grensarbeiders bij deze voor een groot stuk recht’, klinkt het zaterdag.

Grensarbeiders zijn in dit geval mensen die in België wonen, maar in een van de buurlanden werken. Door hun unieke situatie lopen ze vaak bepaalde voordelen mis, klagen CD&V-Kamerleden Servais Verherstraeten, Roel Deseyn en Stefaan Vercamer aan.

Zo kan het gebeuren dat Belgische gezinnen waarvan een van de ouders in het buitenland werkt de gezinstoeslag voor kinderen ten laste niet krijgen. Met een concrete ingreep wil CD&V die ‘discriminatie’ opheffen en ervoor zorgen dat gezinnen met grensarbeiders altijd dezelfde belastingvermindering krijgen, ongeacht of ze gehuwd of samenwonend zijn.

Een tweede probleem waar grensarbeiders mee worden geconfronteerd, doet zich voor op het vlak van opzegvergoedingen. Doordat hun opzegvergoeding in het buitenland wordt betaald, riskeren de grensarbeiders in een hogere belastingschaal terecht te komen.

Ten derde wil CD&V het ‘pensioenvacuüm’ voorkomen. Een grensarbeider die in België woont en in het buitenland zonder werk valt, krijgt in België een uitkering, maar die vervalt van zodra de pensioenleeftijd van 65 jaar is bereikt. Omdat je pensioen betaald wordt in het land waar je hebt gewerkt en in bijvoorbeeld Nederland de wettelijke pensioenleeftijd 67 jaar bedraagt, dreigen grensarbeiders een periode zonder uitkering te vallen. ‘Door ons wetsvoorstel zullen werklozen hun uitkering kunnen behouden tot de dag dat ze recht hebben op een volledig pensioen’, zegt Stefaan Vercamer. Eerder riep de federale Ombudsman het parlement al op het probleem van het pensioenvacuüm aan te pakken.

03-06-2017 om 19:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams in tranen tijdens concert in Manchester

Robbie Williams in tranen tijdens concert in Manchester

https://www.mupload.nl/img/tnml6vzzw20mu.jpg

De Britse zanger Robbie Williams werd gisteravond tijdens zijn concert in Manchester overmand door emoties. Zijn laatste nummer, Angels, droeg hij op aan de slachtoffers van de zelfmoordaanslag in de stad.

Robbie Williams gaf een concert in Etihad Stadium, dat op een paar kilometer van de Manchester Arena ligt. Daar kwamen op 22 mei 22 mensen om na een optreden van tieneridool Ariana Grande. 

De teneur werd meteen gezet bij het openingsnummer Let me entertain you. 'We are not fucking scared', riep hij het publiek toe. Zondagavond is Robbie Williams een van de vele artiesten die meedoen aan het benefietconcert voor de slachtoffers van de aanslag. 

Ook de 23-jarige Ariana Grand zakt daarvoor weer af naar Manchester. Vrijdagavond bezocht ze al een aantal van haar fans die nog in het ziekenhuis liggen.

03-06-2017 om 19:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Antwerpse burgemeester Bart De Wever (N-VA) heeft zaterdag de derde editie van de Sinksenfoor op Spoor Oost geopend.

De Antwerpse burgemeester Bart De Wever (N-VA) heeft zaterdag de derde editie van de Sinksenfoor op Spoor Oost geopend.

https://www.mupload.nl/img/kua5ylvedjmnr.jpg

De Antwerpse burgemeester Bart De Wever (N-VA) heeft zaterdag de derde editie van de Sinksenfoor op Spoor Oost geopend.

‘We zijn ervan overtuigd dat de Sinksenfoor hier zijn plaats en identiteit heeft gevonden en verder zal vinden’, zei De Wever. ‘We hopen ook op 1 miljoen bezoekers voor deze editie. We waren er al een paar keer dichtbij maar het is nog niet gelukt. Hopelijk dit jaar wel.’

Na zijn speech probeerde de burgemeester - traditiegetrouw - enkele attracties uit, samen met zijn gezin en schepen van Markten en Foren Ludo Van Campenhout. Ook Jean-Marie Pfaff was van de partij.

Er zijn dit jaar twee nieuwkomers. De Take Off is een 50 meter hoge attractie die waaghalzen aan een snelheid van 100 km/u omhoog én van links naar rechts zwiert en bij de Tiki Surf duikt een bootje aan hoge snelheid in het water.

De Sinksenfoor biedt net zoals vorig jaar ook heel wat live-optredens en animatie aan, woensdagnamiddag voor de kleintjes en vrijdagavond voor jong en oud. Zo staan onder meer De Ketnetband, Mega Mindy, DJ Afroman, Cookies & Cream en Get Ready op het programma.

De Sinksenfoor loopt tot zondag 9 juli.

03-06-2017 om 19:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drie schoorstenen en koeltoren in enkele seconden opgeblazen

Drie schoorstenen en koeltoren in enkele seconden opgeblazen

https://www.mupload.nl/img/zaxkpbb0ryjx7.jpg

In het Oost-Vlaamse Ruien (Kluisbergen) zijn zaterdagnamiddag onder grote belangstelling de drie schoorstenen en de koeltoren van de gewezen elektriciteitscentrale tot ontploffing gebracht. De explosie was enkele keren uitgesteld omdat er personen in de buurt waren gesignaleerd.

Het uitzicht van de Vlaamse Ardennen is drastisch veranderd. Het baken, het herkenningspunt dat de centrale van Ruien vormde, is rond 17.15 uur verdwenen. Het bedrijf Wolf, dat gespecialiseerd is in het werken met explosieven, heeft de drie grote schoorstenen en koeltoren opgeblazen.

Normaal gezien had de explosie moeten plaatsvinden om 16.30 uur, maar op het laatste moment werden nog mensen in de buurt opgemerkt. Bijna een uur later was het dan toch zover. Zonder waarschuwingssignaal gingen de schoorstenen en de koeltoren tegen de vlakte.

03-06-2017 om 19:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NBA-ster zet Rihanna te kijk tijdens opvallende vete in volle finale

NBA-ster zet Rihanna te kijk tijdens opvallende vete in volle finale

https://www.mupload.nl/img/ubxzmbs4dtsaz.jpg

Ook tijdens de NBA Finals, een van dé sportevenementen van het jaar in de Verenigde Staten, ging Rihanna met erg veel (twitter)aandacht lopen. Al kwam ze niet als winnares uit de opvallende vete die ze voerde met Kevin Durant, een van de sterspelers van 'vijand' Golden State Warriors.

Rihanna is een grote fan van de Cleveland Cavaliers -vooral van hun sterspeler LeBron James- en dat liet ze vannacht duidelijk merken in het openingsduel van de NBA Finals tussen Golden State en Cleveland. Toen Kevin Durant, die gisteren de grote man was in Oakland met 38 punten, zich opmaakte om een vrijworp te gooien deed ze er alles aan om de forward van de Warriors af te leiden. Zo riep Rihanna, die een zitje had op de eerste rij, onder andere luidkeels 'brick' (baksteen) toen Durant zich concentreerde. Een basketterm voor een bal die keihard tegen de ring vliegt en dus geen kans heeft om door het net te gaan.

Rihanna leek zich wel even Spike Lee te wanen: de iconische regisseur had het in het verleden meermaals aan de stok met Indiana Pacers-legende Reggie Miller. Maar de popster kreeg dat als een boomerang in het gezicht terug. Durant miste nauwelijks en nadat hij even later een driepunter liet optekenen in het slotkwartier, keek hij nog eens duidelijk in de richting van Rihanna om haar een lesje te leren.

Daar eindigde het trouwens niet. Toen Rihanna na de door de Warriors gewonnen wedstrijd voorbij de kleedkamer van de Cavaliers stapte, kreeg ze wat verwijten te horen van enkele Warriors-fans. Haar antwoord was weinig subtiel: "It doesn't matter b****," (het doet er niet toe b****) riep RiRi.

02-06-2017 om 21:39 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Logisch toch dat Belgen toegang krijgen tot park dat door één familie wordt gebruikt"

"Logisch toch dat Belgen toegang krijgen tot park dat door één familie wordt gebruikt"

https://www.mupload.nl/img/x9w8n1ij6xocu.jpg

Als het aan een groep demonstranten ligt, heeft koning Filip binnenkort niet langer het rijk alleen in de enorme tuinen rondom het Kasteel van Laken.

Later deze maand is er een protestpicknick van Brusselaars die vinden dat de tuinen op z'n minst deels openbaar toegankelijk moeten zijn. "Het is enorm groot", zei initiatiefnemer Gerben Van den Abbeele vandaag in het Nederlandse NOS Radio 1 Journaal over de tuinen bij het Kasteel van Laken, waar de vorst met zijn gezin woont.

280 voetbalvelden groot

Het park, dat zo'n 280 voetbalvelden groot is, is privéterrein van de koninklijke familie. Het is half zo groot als het Central Park in New York, en is groter dan Sint-Joost-ten-Node."Eén familie die toegang heeft tot een park dat eigenlijk eigendom is van de Belgische staat", aldus Van den Abbeele."Het ligt ook in de kanaalzone, een heel dichtbevolkt stuk van Brussel, waar heel weinig groen is. En dan knal in het midden daarvan ligt een enorme groene long die maar door één familie gebruikt wordt."

Volgens Van den Abbeele is het niet meer dan logisch dat de tuinen "toch minstens deels opengesteld worden voor alle Brusselaars en alle Belgen".

Over hek klimmen
Om dat te bespoedigen organiseert hij op 25 juni een picknick. "We spreken af voor een van de vele poorten. Met de mensen die gemotiveerd zijn gaan we proberen een stapje in het park te zetten." Volgens Van den Abbeele is over het hek klimmen "een van de mogelijkheden".

"Een andere mogelijkheid zou zijn dat de politie in overleg met de koning het park of een deel daarvan voor de gelegenheid opent."
Van den Abbeele heeft nog niets gehoord van koning Filip, die naar verluidt zijn hond uitlaat in het park en er af en toe jogt.

Een eerdere protestpicknick mislukte omdat er maar weinig animo was.
"Het was misschien niet het beste idee om een picknick te organiseren in de winter. Met deze temperaturen denk ik dat toch wel meer mensen zullen langskomen.  Burgerbeweging Picnic The Streets ondersteunt de actie niet. "Dit is een actie van individuen", aldus de organisatie.

02-06-2017 om 21:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arnold Schwarzenegger leest Trump de les: "Uw belangrijkste taak is de bevolking te beschermen"

Arnold Schwarzenegger leest Trump de les: "Uw belangrijkste taak is de bevolking te beschermen"

https://www.mupload.nl/img/kqewecljcu1ms.jpg

Dat president Trump de VS uit het klimaatakkoord van Parijs terugtrekt, zint acteur Arnold Schwarzenegger niet. In een vurig pleidooi spelt de gewezen gouverneur van Californië Trump duchtig de les: "Het is uw eerste en belangrijkste taak om de bevolking te beschermen."

In een video richt Schwarzenegger zich rechtstreeks tot Trump. "Eén man mag onze groene energierevolutie niet blokkeren. Eén iemand kan de klok niet terugdraaien, alleen ik kan dat", zei Schwarzenegger, met een knipoog naar zijn rol als Terminator. 

Schwarzenegger wijst Trump op zijn plichten als president: de bevolking beschermen. "Elk jaar sterven 200.000 Amerikanen door luchtvervuiling. We kunnen niet gewoon toekijken en niets doen terwijl mensen ziek worden en doodgaan, zeker als je weet dat er een andere manier is."

Economische boost

De filmster wijst er fijntjes op dat een duurzaam klimaatbeleid niet noodzakelijk slecht is voor de economie. "We hebben in Californië de schoonste lucht en het properste water, en tegelijkertijd meer arbeidsplaatsen gecreëerd dan eender welke staat. Het milieu beschermen zal onze economie niet dwarsbomen. Een goed milieubeleid doet net het omgekeerde en zorgt voor een boost."

Daarom roept Schwarzenegger de steden en staten op zelf de handen uit de mouwen te steken. "Zeventig procent van onze slechte uitstoot kan gecontroleerd worden op lokaal en staatsniveau. We kunnen het niet aan Washington D.C. overlaten om ons te leiden, maar moeten zelf actie ondernemen."

02-06-2017 om 21:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Loop jij even sexy als Mitch en C.J? Schrijf je in voor de eerste Baywatch-run

Loop jij even sexy als Mitch en C.J? Schrijf je in voor de eerste Baywatch-run

https://www.mupload.nl/img/tcefsk0pfhdw5.jpg

Naar aanleiding van de nieuwe 'Baywatch'-film kun je dankzij 'Het Laatste Nieuws' op zaterdag 10 juni deelnemen aan een exclusieve survival run op het strand van Blankenberge. Waan jij je even sportief als David Hasselhof (Mitch Bucannon)? Schrijf jezelf en drie vrienden dan in voor een onvergetelijk avontuur!

In totaal zullen slechts 180 deelnemers hun eigen krachten leren kennen dankzij verschillende hindernissen zoals een sluip- en oploopnet, een indianenbrug, een pakladder en verschillenden evenwichtsoefeningen. De HLN-Baywatch-run is dus niet voor watjes. Maar: wie doorzet, wordt beloond! De winnaars krijgen een citytrip cadeau.

Als lid van het HLN-Baywatch-team krijg je van 'Het Laatste Nieuws' een rood Baywatch-badpak of -zwemshort. De Baywatch-run wordt afgesloten met een fuif in de 'Beach Club' met gratis hapjes, cocktails en een dj die de ene zomerhit na de andere draait.

02-06-2017 om 21:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Al Gore past documentaire aan na besluit van Trump

Al Gore past documentaire aan na besluit van Trump

https://www.mupload.nl/img/hwbjhlhxeb2mu.jpg

Oud-vicepresident Al Gore gaat zijn nieuwe documentaire An Inconvenient Sequel aanpassen nu president Donald Trump het klimaatakkoord van Parijs heeft opgezegd. Dat meldt het vakblad Variety. Het vervolg op de hitfilm An Inconvenient Truth van Gore gaat in juli in de Amerikaanse bioscopen draaien.

In het tweede deel blikt de 69-jarige politicus terug op wat er de afgelopen elf jaar allemaal is gebeurd op het gebied van klimaatveranderingen en het terugdringen van CO2-uitstoot. De film toont onder meer wat er achter de schermen allemaal heeft plaatsgevonden tijdens de onderhandelingen voor het klimaatverdrag dat in november 2015 in Parijs werd gesloten. In de film stelt Al Gore dat zelfs president Donald Trump de positieve ontwikkelingen om de klimaatveranderingen een halt toe te roepen niet kan stoppen. "Niemand kan de klimaatbeweging tegenhouden, óók geen Amerikaanse president", stelde Gore.

"In Amerika zijn, zeker sinds Trump in het Witte Huis zit, meer staten en meer steden die zelf op weg zijn om grote veranderingen te realiseren en over te schakelen op groene energie."

02-06-2017 om 21:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 05-2019
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!