Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

12-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe acteur Jonah Hill 20 kilo kwijtspeelde

Hoe acteur Jonah Hill 20 kilo kwijtspeelde

http://oi68.tinypic.com/xf2068.jpg

Jonah Hill is slanker dan ooit. De acteur - bekend van zijn rol in Wolf of Wall Street en 21 Jump Street - is een beruchte jojoër. Maar sinds januari kan Hill zijn slanke gewicht stabiel houden.

Jonah Hill werd afgelopen weekend op straat gespot in een blauwe T-shirt en jeansbroek, zo showde hij ook zijn gespierde armen. De acteur slankte voor het eerst af in 2011 voor Moneyball, hij had toen zijn gewichtsverlies van 18 kilo aan tegenspeler Brad Pitt te danken. Ook kreeg hij hulp van een voedingsexperte en volgde hij een Japans dieet.

Maar enkele maanden later kwam hij weer flink wat bij, dankzij zijn liefde voor bier. Toen zei de acteur: "Het is zo irritant omdat als ik bier laat, de kilo's eraf vliegen. Wanneer ik wel drink, word ik weer dikker."  

Maar Jonah is sinds vorig jaar weer gezonder aan het eten. Het resultaat was al goed zichtbaar in januari, toen zag hij er erg goed uit op de rode loper van de Screen Actor's Guild Awards.

12-06-2017 om 19:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Guus Meeuws kreeg briefje na arrestatie verdachte man: "Speel maar door"

Guus Meeuws kreeg briefje na arrestatie verdachte man: "Speel maar door"

http://oi66.tinypic.com/efnxgx.jpg

Zanger Guus Meeuwis kreeg vrijdagavond tijdens het concert in het Philips-stadion in Eindhoven een briefje met daarop de tekst "speel door, je hoort later wel waarom". Dat vertelde hij vandaag in een interview op de radiozender 100 procent NL. De politie moest tijdens het concert maatregelen nemen omdat een mogelijk geradicaliseerde man buiten het stadion zich verdacht gedroeg.

"Je krijgt dan wel het vermoeden dat het noodzakelijk is om te doen", aldus Meeuwis. "Natuurlijk werk je mee. Tegenstribbelen is geen optie." De zanger was heel blij dat er achteraf niets ernstigs aan de hand was. "Je spreekt van tevoren wel zulke scenario's door. Het werkte echt perfect allemaal, daar ben ik heel trots op. Trots op mijn eigen mensen en de hele organisatie, maar ook hoe de politie en de gemeente alles handelde." Het concert op zaterdagavond was toch anders voor Meeuwis en de band. "Ik geloof dat we toen ook wel hebben laten merken. We hebben die avond zoveel gas gegeven, dat was echt super."

De recherche is nog volop bezig met het onderzoek naar de mogelijk geradicaliseerde Amsterdammer.  De man zit nog altijd vast en wordt verhoord. De recherche bekijkt onder meer zijn achtergrond en wat hem dreef. Ook in zijn woning is onderzoek gedaan.

Groot alarm

Nadat de man vrijdagavond in Eindhoven werd ontdekt en als "mogelijk geradicaliseerd" werd gezien, sloeg de politie groot alarm, met de aanslag in Manchester indachtig. Eenheden uit de aan België grenzende provincie Noord-Brabant en ver daarbuiten werden ingezet en boven de stad vloog lange tijd een politiehelikopter.

De politie krijgt veel vragen over het politieonderzoek, dat in volle gang is. "Dit onderzoek vraagt uiterste zorgvuldigheid, om die reden kunnen wij op dit moment geen verdere details naar buiten brengen."

12-06-2017 om 19:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geheime tapes leggen wanhoop van prinses Diana bloot: "Enkele weken na huwelijk met Charles probeerde ik mijn polsen door te snijden"

Geheime tapes leggen wanhoop van prinses Diana bloot: "Enkele weken na huwelijk met Charles probeerde ik mijn polsen door te snijden"

http://oi67.tinypic.com/2vvmf6t.jpg

Andrew Morton bracht in 1992 de biografie 'Diana - Her True Story' uit. Het boek veroorzaakte de nodige ophef omdat de prinses heel open was over haar depressie en het slechte huwelijk waarin ze jarenlang gevangen zat. De journalist in kwestie kreeg die schat aan informatie via interviews en geheime tapes die de prinses zelf voor hem ingesproken had.

De lezer leerde onder meer hoe stevig Camilla Parker Bowles haar relatie met Charles ondermijnde. Een telefoongesprek dat ze opving tussen hem en zijn minnares maakte op dat vlak veel duidelijk. "Ik zal je altijd graag zien, wat er ook gebeurt", klonk het zelfs uit zijn mond. Daarnaast speelde prins Charles ook een niet geringe rol in het ontstaan van haar boulimie. Een kwetsende opmerking bleek een van de 'triggers'. "Op een dag nam hij me bij de heupen vast en zei hij: 'Beetje mollig hier precies.'"

Nu -25 jaar later- is de biografie opnieuw uitgebracht en werden er nieuwe quotes van wijlen prinses Diana in verwerkt. En daaruit blijkt nog maar eens hoe zwaar de schaduw van Camilla op hun huwelijk woog. Hieronder leest u een fragment dat start op het moment dat ze in het huwelijksbootje stapte. 750 miljoen kijkers zagen haar op 29 juli 1981 haar jawoord geven. Op het eerste zicht leek ze dolgelukkig, maar de onderstaande monoloog vertelt een ander -veel bitterder- verhaal.

"Stortte jankend in elkaar"
"We zijn op een woensdag getrouwd. Twee dagen eerder trokken we naar de St Paul's Cathedral voor een laatste repetitie. De camera's waren er ook, zo kreeg ik een idee wat me te wachten stond."

"Ik stortte jankend in elkaar, vanwege allerlei zaken. Maar natuurlijk ook vanwege Camilla, die tijdens de hele periode van onze verloving in mijn hoofd is blijven spoken. Ik probeerde meester te blijven van de situatie, maar de grond zakte onder mijn voeten weg. En ik kon er met niemand over praten."

"Enorme vreetbui"
"Ik weet nog hoe Charles en ik doodvermoeid waren. De avond vóór het huwelijk verbleef ik in Clarence House (een van de officiële Londense residenties van het Britse hof; nvdr). Hij liet me een zegelring bezorgen, met een briefje erbij. 'Ik ben zo trots op jou', stond erin. 'Ik zal voor het altaar op jou staan wachten. Kijk ze allemaal recht in de ogen, je zal het geweldig doen'."

"Maar die avond kreeg ik een enorme vreetbui. Ik at alles wat ik te pakken kon krijgen en dat vond mijn zus Jane heel grappig. Ik ben toen zo ziek als een hond geworden. Achteraf bekeken was dat een serieuze wake-upcall voor de problemen die ik later zou krijgen."

"Als een lam naar de slachtbank"
"De volgende ochtend was ik opmerkelijk rustig. Rond 5 uur lag ik al wakker. Hoe kon het ook anders? Ik lag in een slaapkamer recht tegenover The Mall. Ik voelde me als een lam dat naar de slachtbank geleid zou worden. Ik wist het en kon er niets tegen beginnen. Ik had mijn laatste nacht in vrijheid achter de rug."

"Op de grote dag lagen de verwachtingen torenhoog. Ik moest gelukkig zijn, met al dat volk langs de kant dat ons toejuichte. Maar ik denk niet dat ik gelukkig was."

"Hoe belachelijk"
"Toen ik naar het altaar stapte, zocht ik Camilla. Ze moest ergens in die kathedraal zitten. Tegelijk bedacht ik hoe belachelijk dit allemaal was. Trouwen, dat was iets voor volwassenen. Wat stond ik daar dan te doen? Diana, de kleuterjuf."

"Ik was zo verliefd op mijn man dat ik mijn ogen niet van hem kon afhouden. Heel even dacht ik echt dat ik het gelukkigste meisje ter wereld was. Hij zou wel voor me zorgen, alles zou goedkomen. Heb ik me daar mispakt, ja!"

"Groot vraagteken"
"Toen we naar de uitgang stapten, kreeg ik Camilla in het vizier: ze droeg iets in het lichtgrijs, met een dameshoedje. Haar zoon Tom stond recht op een stoel. Tot op de dag van vandaag kan ik me dat beeld levendig voor de geest halen."

"Buiten overviel me een geweldig gevoel: iedereen was aan het juichen. Iedereen was gelukkig omdat ze dachten dat wij gelukkig waren. Maar ik zat intussen met dat groot vraagteken in mijn hoofd. Ik besefte dat ik veel hooi op mijn vork genomen had, maar ik had geen flauw idee wat me te wachten stond."

"Zee van geluk"
"Op het balkon voelden we ons zo klein: wat een zee van geluk, prachtig om te zien. Tijdens de lunch hebben Charles en ik geen woord tegen elkaar gezegd, we waren allebei kapot."

"Het is nooit echt in me opgekomen om het huwelijk af te zeggen. Maar het ergste stond me in Broadlands te wachten (de koninklijke woonst waar het eerste deel van de wittebroodsweken plaatsvond; nvdr). De hoop die ik tot dan toe had, werd op dag twee al de kop ingedrukt."

"Nooit tijd voor onszelf"
"Mijn echtgenoot had zeven boeken van Laurens van der Post (de Zuid-Afrikaanse filosoof waar Charles zo'n bewondering voor had; nvdr) laten aanrukken. Om de twee dagen moest ik de inhoud ervan met hem tijdens de lunch bespreken. Ik vond het vreselijk."

"Onze huwelijksreis ging verder op het koninklijke jacht Brittania. Elke avond moesten we alle hoge gasten entertainen, nooit hadden we eens tijd voor onszelf. Ik vond dat heel lastig om te accepteren."

"Stemmingswisselingen"
"Op die boot liepen 21 officieren en 256 mannen rond. Bij elk diner hoorde een zwarte das. Een orkest speelde intussen plechtige deuntjes in de kamer ernaast."

"Tegen dan had de boulimie me compleet in haar macht. Alles wat ik kon vinden, werkte ik naar binnen. En twee minuten later werd ik er kotsmisselijk van. Dat leidde uiteraard tot stemmingswisselingen. De ene minuut voelde ik me gelukkig, de andere huilde ik me kapot."

"Geobsedeerd door Camilla"
"Maar we zouden het overleven. Vervolgens reisden we rechtstreeks door naar Balmoral Castle. 's Nachts droomde ik de hele tijd van Camilla. Ik was geobsedeerd door haar. Ik vertrouwde Charles niet. Ik dacht dat hij haar om de vijf minuten belde met de vraag hoe hij zijn huwelijk moest redden. Iedereen zag dat ik niet alleen dunner, maar ook zieker werd."

"Iedereen ging er zomaar van uit dat ik op één dag kon transformeren in prinses van Wales. De gasten op Balmoral staarden me de hele tijd aan en deden alsof ik van glas was. Ze noemden mij 'mevrouw' of 'koninklijke hoogheid', maar ik voelde me nog altijd die simpele Diana. Ik bleef iedereen dan ook op dezelfde manier behandelen."

"Pas de derde persoon"
"Charles maakte graag lange wandelingen rond Balmoral. Zijn idee van plezier maken? Op de hoogste heuvel gaan zitten en dan voorlezen uit werk van Van der Post of de (Zwitserse psycholoog; nvdr) Carl Gustav Jung. Hij gelukkig en ik bijgevolg ook, meer moest dat niet zijn."

"Hij had onnoemelijk veel ontzag voor zijn moeder. Bijgevolg was ik slechts de derde persoon in de kamer. 'Mama, wil je iets drinken?' 'Oma, wil je iets drinken?' En dan pas: 'Diana, wil je iets drinken?' Ik ging ervan uit dat de echtgenote altijd op de eerste plaats kwam, maar dat was dus weer zo'n domme gedachte van mij."

"Hoge dosissen valium"
"We bleven in Balmoral van augustus tot oktober. In die tijd was ik onrustwekkend slank geworden. De mensen begonnen al commentaar te geven: 'Mijn botten staken eruit'. In oktober was ik er heel erg aan toe. Ik was zo depressief dat ik mijn polsen probeerde door te snijden met een scheermesje. Het regende en bleef maar regenen."

"Ik verhuisde naar Londen. Niet omdat ik Balmoral haatte, maar omdat ik hulp nodig had. Alle mogelijke dokters en psychiaters namen mijn situatie onder de loep. Hun oplossing? Hoge dosissen valium. Terwijl de Diana in mij enkel rust en (aanpassings)tijd nodig had. Maar ik moest en zou pillen slikken. Dan waren ze tenminste zeker dat ik niemand zou neersteken."

"Cultuurshock"
"Godzijdank werd William verwekt in oktober. Ik kreeg te horen dat ik zwanger was: schitterend nieuws, ik had nu iets om me bezig te houden. We trokken daarna voor drie dagen naar Wales als prins en prinses. Was me dat een cultuurshock. Verkeerde kleren, verkeerde timing en ik voelde me kotsmisselijk. De wereld wist nog niet dat ik een kind verwachtte, ik zag er grijs en grauw uit."

"En toch deed ik alles opdat Charles trots op mij zou kunnen zijn. Ik heb een speech gegeven in het Welsh. Hij was zenuwachtiger dan ik, maar ik heb er nooit een complimentje voor gekregen. Het was de normaalste zaak van de wereld, dat had ik intussen wel door."

"Schuldgevoel ingepeperd"
"In de wagen heb ik veel gehuild. Ik zei dat ik al dat publiek niet aankon, ik wilde niet uitstappen. Uiteindelijk heeft hij er mij toch overheen kunnen helpen en deed ik mijn ding. Maar het kostte zo veel energie. Ik was ziek van de boulimie. Ik kon niet slapen, kreeg geen hap door mijn keel, de hele wereld rondom mij was aan het instorten. En daar kwam dan ook nog eens de ochtendmisselijkheid bij."

"Ze gaven me meer pillen, ik weigerde omdat ik geen gehandicapt kind op mijn geweten wilde hebben. Bij elk avondje uit voelde ik me mottig, soms viel ik zelfs flauw. Maar ik voelde het aan als mijn plicht om mee aan die tafel te zitten. Tijdens mijn zwangerschap heb ik slechts één evenement moeten afzeggen, mijn echtgenoot peperde mij het schuldgevoel toen nog eens extra in. Zijn entourage zag mij echter als het grote probleem. 'Die arme Charles moet nogal afzien met haar'."

12-06-2017 om 19:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo neemt de snelste man op Aarde afscheid van zijn thuispubliek

Zo neemt de snelste man op Aarde afscheid van zijn thuispubliek

http://oi63.tinypic.com/2lt3xf.jpg

Usain Bolt heeft zaterdag tijdens een meeting in Kingston zijn allerlaatste wedstrijd op Jamaicaanse bodem afgewerkt. De achtvoudige olympische kampioen snelde op de 100 meter naar de zege in 10.03, ruim boven zijn wereldrecord (9.59). Jevaughn Minzie (10.15) en Nickel Ashmeade (10.18) mochten mee op het podium.

Zowat 30.000 toeschouwers woonden het afscheid van de atletieklegende in eigen land bij. De avond werd voor de gelegenheid omgedoopt tot ‘Salut to a Legend’.

De 30-jarige Bolt werd op de piste net voor zijn wedstrijd opgewacht door de Jamaicaanse eerste minister Andrew Holness en de voorzitter van de Internationale Atletiekfederatie Sebastian Coe.

Na de 100 meter legde een fel toejuichte Bolt nog een ereronde af en kuste hij de finishlijn.

“Ik wist dat het een groot festijn zou worden, maar dit had ik toch niet verwacht”, liet Bolt een tikje ontroerd weten. “De sfeer, al die mensen die mij steunden en toejuichten, het was zenuwslopend. Ik geloof niet dat ik eerder voor een race op de 100 meter zó nerveus ben geweest.”

Mede door de spanning kon Bolt geen toptijd neerzetten. “Het was misschien wel één van mijn slechtste races van de laatste jaren. Ik wilde mijn supporters een show geven, maar de uitvoering leek nergens op. Mijn start was matig, zoals altijd, en op het laatste stuk liet ik het een beetje lopen. Maar het was mijn eerste race sinds januari. Ik ben blij dat ik blessurevrij ben gebleven.”

Bolt neemt op het WK in Londen in augustus afscheid van de topsport.

11-06-2017 om 12:59 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peeters na heisa rond G4S: “Privébedrijven en armoedebeleid gaan niet samen”

Peeters na heisa rond G4S: “Privébedrijven en armoedebeleid gaan niet samen”

http://oi63.tinypic.com/2je1wjt.jpg

Volgens Kris Peeters, die in Antwerpen de CD&V-lijst komt trekken bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen, gaan privébedrijven en armoedebestrijding niet samen. Zijn uitspraak komt er nadat vrijdag bleek dat het Antwerps OCMW de samenwerking met privépartner G4S Care stopt.

De firma G4S Care haalde als privépartner van de stad drie sociale projecten binnen: het inloopcentrum voor daklozen De Vaart, het Zorghostel en het Zorgteam.

Federaal minister van Werk Kris Peeters wil niet langer dat privéfirma’s ingeschakeld worden voor armoedebeleid. “Een privébedrijf streeft altijd een winstverhoging na”, zo zei hij aan VRT. “Sociale organisaties hebben heel wat ervaring in de materie en zijn beter geplaatst om deze problematiek aan te pakken. Ik denk dat het nu duidelijk is dat privébedrijven en armoedebestrijding moeilijk tot niet samengaan.”

11-06-2017 om 12:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verwaarloosde hond ondergaat ware metamorfose

Verwaarloosde hond ondergaat ware metamorfose

http://oi65.tinypic.com/vcv5av.jpg

Een hond heeft na verwaarlozing een hele bos haar gekregen. In een dierenasiel kreeg de puppy een heuse make-over.

In de Amerikaanse staat Mississippi werd een hond binnengebracht bij Southern Cross Animal Rescue met een vacht die veel weg had van dreadlocks. De trouwe viervoeter kreeg onmiddellijk de naam Bob Marley.

Op naar de kapper

Verzorgers van het asiel vonden hem samen met zijn vriendin Rita, die er minder erg aan toe was. Bob was er het slechtst aan toe. Hij kon nauwelijks zien of eten door het lange haar, maar na een scheerbeurt ziet hij er weer tiptop uit. Op foto’s op het Facebookaccount van het dierenasiel is te zien hoe gelukkig en fris de puppy eruit ziet.

http://oi63.tinypic.com/30a9jsx.jpg

11-06-2017 om 12:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw badpak beeld mannenborst af

Nieuw badpak beeld mannenborst af

http://oi67.tinypic.com/2n0309z.jpg

Een badpak kan net als andere kledingsstukken wel eens een metamorfose gebruiken. Maar dit nieuw behaarde model is wel heel absurd.

Bikini’s en tankini’s waren vooral de mode de afgelopen zomers, maar de badpakken zijn terug. En voor alle vrouwen die eens iets anders willen dan een doordeweeks éénkleurig model, is deze nieuwe uitvinding van een Amerikaanse webshop een goed alternatief.

Drie huidskleuren

De online webshop ‘Beloved Shirts’ komt met een model af waarop een mannenlichaam is afgebeeld. Je kan ze verkrijgen in drie verschillende huidskleuren. Voor 54 euro kan je een duik wagen met een stoere mannenborst.

11-06-2017 om 12:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Batman’-acteur Adam West overleden

‘Batman’-acteur Adam West overleden

http://oi68.tinypic.com/vcv4gg.jpg

De Amerikaanse acteur Adam West is op 88-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van leukemie. Hij werd bekend door zijn rol als Batman in de jaren 60.

West werd ontdekt toen hij in een reclamespotje meespeelde. Producent William Dozier bood hem de rol van Bruce Wayne, of Batman, aan. Als superheld werd hij wereldberoemd.

Family Guy

In totaal werden 120 afleveringen van de ‘Batman’-serie opgenomen. Daarnaast speelde West nog in een reeks films en televisieseries. Ook vertolkt hij de stem van zijn gelijknaminge karakter, burgemeester Adam West, in de animatieserie ‘Family Guy’.

James Bond

De acteur werd ooit nog gevraagd om de rol van James Bond te spelen, maar die aanbieding sloeg hij af. Hij vond dat Bond door een Britse acteur gespeeld moest worden.

11-06-2017 om 12:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.J.K. Rowling haalt uit naar progressieve mannen die graag 'hoer' zeggen

J.K. Rowling haalt uit naar progressieve mannen die graag 'hoer' zeggen

http://oi64.tinypic.com/2ugfcs1.jpg

Schrijfster J.K. Rowling, onder andere bekend van de populaire Harry Potter-reeks, maar ook fervent twitteraar, heeft op het medium fel uitgehaald naar mannen die bij de minste irritatie die ze voelen om een (machtige) vrouw, haar meteen aanvallen op haar vrouwelijkheid of haar denigreren. De aanleiding van haar 'twittertirade' was het feit dat een zelfverklaarde progessieve man Theresa May voor 'hoer' uitmaakte.

De Schotse schrijfster ageerde in een felle reeks van veertien tweets tegen de seksistische taal die Theresa May - en bij uitbreiding alle vrouwen die boven het maaiveld uitsteken - naar haar hoofd geslingerd kreeg na de voor haar dramatisch verlopen Britse verkiezingen. Rowling stelt dat vrouwenhaat van alle kanten - conservatief of progressief - de politiek uitholt. "Een man die ik grappig en slim vond en die zichzelf als progressief ziet, noemde Theresa May een hoer. Ik ben gestopt hem op Twitter te volgen", begint ze.

"Ik heb het gehad met mannen die zichzelf progressief vinden, maar die telkens wanneer ze teleurgesteld zijn in een vrouw hun toevlucht nemen tot wrede en vernederende woorden", schrijft ze. "Als je dit doet, Mr. Coole Progressief, dan stel je jezelf al dan niet bewust in een lijn op met types die vrouwen gewelddadige pornografische beelden en verkrachtingsbedreigingen sturen, mannen die vrouwen op elke mogelijke manier proberen weg te intimideren uit de publieke, al dan niet digitale ruimte."

Reflex
"Vrouwelijkheid is geen ontwerpfout. Als je onmiddelijke reflex is om een vrouw die je teleurstelt een synoniem van haar vagina te noemen of om haar met een prostituee te vergelijken, kom er dan ook voor uit dat je geen progressieveling bent. Je bent een paar kleine stappen verwijderd van een kerel die zich verschuilt achter een cartoontje van een kikker", zegt ze verwijzend naar de anonieme mannen die op internetfora hun gal spuien, verscholen achter onschuldige aviators van tekenfilmfiguren.

10-06-2017 om 11:21 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe clip van Justin Bieber en David Guetta zit vol Victoria's Secret-modellen

Nieuwe clip van Justin Bieber en David Guetta zit vol Victoria's Secret-modellen

http://oi66.tinypic.com/fvyyz5.jpg

"Elsa, Jasmine, Sara, ...", geen kat die begreep waarom popster Justin Bieber enkele dagen geleden in een tweet vrouwennamen begon op te sommen. Nu is alles duidelijk.

Justin Bieber bracht vandaag zijn nieuwe single '2U' uit, een samenwerking met de Franse dj David Guetta. De bijhorende videoclip puilt uit van Victoria's Secret-modellen. En dan passeert er al eens een wellustig poserende Elsa, Jasmine of Sara in lingerie. Bieber en Guetta zelf zijn niet te zien in hun clip. Enkel de modellen komen in beeld, terwijl zij de lyrics meelippen. Een knipoog naar George Michael en diens 'Freedom'?

Opvallend toch dat de nieuwe single - volgens Guetta een "heel romantisch liefdeslied" - een uit de hand gelopen reclamespot blijkt geworden. De samenwerking met de Angels kwam toevallig tot stand, vertelt de dj tegen MTV. "Bij één van mijn shows waren enkele Victoria-meisjes aanwezig. Ik maakte er een filmpje van en zette het online. Plots had ik rond de zes miljoen views." En dan ging het motortje in zijn hoofd draaien natuurlijk. Victoria's Secret zag een samenwerking wel zitten en zo geschiedde. "Het is cool dat de mooiste vrouwen ter wereld het nummer zingen", besluit hij. Toch kan ook Guetta de commerciële kant van de clip niet helemaal smaken. Er zou dan ook een tweede clip volgen die niks met een merk te maken heeft.

10-06-2017 om 11:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dick Tracy-actrice Glenne Headly (62) overleden

Dick Tracy-actrice Glenne Headly (62) overleden

http://oi64.tinypic.com/waj3he.jpg

Actrice Glenne Headly is donderdag overleden. Dat heeft haar woordvoerder bevestigd aan CNN. Headly, die vooral bekend werd door haar rol naast Warren Beatty in de film Dick Tracy, is 62 jaar oud geworden.

Met diep verdriet" bevestigde Headly's woordvoerder haar overlijden. "We vragen om privacy voor haar familie in deze moeilijke tijd." De actrice laat haar echtgenoot Byron McCulloch en zoon Stirling achter.

Headly begon als theateractrice en stapte later over naar film en televisie. Zo was ze naast Warren Beatty te zien in Dick Tracy, speelde ze met Susan Sarandon in Extremities en deelde ze het witte doek met Bruce Willis in Mortal Thoughts. Headly sleepte twee Emmy-nominaties in de wacht met de tv-serie Lonesome Dove en de tv-film Basterd Out Of Carolina. De actrice was nog volop aan het werk, ze zat middenin de opnamen van de serie Future Man.

Headly trouwde twee keer. In 1982 beloofde ze eeuwige trouw aan John Malkovich. Zes jaar later gingen de twee uit elkaar. In 1993 trouwde ze met McColloch.

10-06-2017 om 11:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matteo bijna onherkenbaar in 'Patser'? Deze acteurs deden het hem voor

Matteo bijna onherkenbaar in 'Patser'? Deze acteurs deden het hem voor

http://oi67.tinypic.com/eju06p.jpg

"Zelfs wíj herkenden hem niet meer": regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah waren danig onder de indruk van de metamorfose die Matteo Simoni onderging voor zijn rol in 'Patser'. Maar hij is lang niet de enige acteur die een ware transformatie onderging voor een filmrol. Deze beroemdheden, zowel in eigen land als internationaal, gingen hem voor.

10-06-2017 om 11:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opluchting in 'Thuis': 'den Eddy' is vervroegd vrij!

Opluchting in 'Thuis': 'den Eddy' is vervroegd vrij!

http://oi63.tinypic.com/ild102.jpg

"Den Eddy is weer thuis!" Meer dan een miljoen fans slaakten een collectieve zucht van opluchting toen één van hun favoriete personages vervroegd vrijkwam. Maar Daan Hugaert (67) heeft intussen niet stilgezeten. Toen Eddy de cel in vloog en hij minder op de set stond, trok hij met zijn vrouw twee maanden naar Nieuw-Zeeland. "Op huwelijksreis. Na een vrijage van 37 jaar zijn Lut en ik getrouwd."

Op de Thuisdag enkele weken geleden werd er door de fans volop gespeculeerd: wat gebeurt er met den Eddy? Dat is ook Daan Hugaert niet ontgaan. "Dat ik op die fandag was, deed de mensen al vermoeden dat den Eddy niet helemaal ging verdwijnen", zegt hij.

Het blijft ongelooflijk om te zien wat een soap als 'Thuis' zoal teweegbrengt. Zo werd er op die Thuisdag druk gedebatteerd of die nektatoeage van Eddy echt is. "Dat is ze niet", lacht Daan. "Ik heb zelf geen tatoeages. Elke dag plakken ze die er weer op. Ze hebben zo honderden van diezelfde klevers liggen. 's Avonds gaat die er weer af met een soort aceton. Ze heeft trouwens nog nooit een milimeter verkeerd gestaan, we weten perfect hoe we ze moeten aanbrengen. Onder mijn oor en dan naar voor. Als ik naar huis ga, neem ik Eddy nooit mee. Mijn vrouw zou lachen. Al zou de seks wel heel goed zijn, als we 'ons Nancy' mogen geloven."

Eddy Van Notegem, die in 2003 voor het eerst in de soap te zien was, is weer op vrije voeten. In januari werd hij veroordeeld tot een gevangenisstraf van vijf jaar voor het saboteren van een camionette. Daardoor overleed zijn petekind Lucas, de zoon van Femke en Peter. Het was geenszins Eddy's bedoeling dat het zo zou lopen. Eigenlijk wilde hij Peggy treffen, maar hij had niet door dat haar camionette intussen verkocht was aan Femke.

Eddy heeft veel spijt en wil zijn leven beteren. Nu hij weer een vrij man is, heeft hij maar één doel: zijn gezin weer voor zich winnen. Maar Nancy heeft tijdens zijn afwezigheid een nieuwe man in haar leven toegelaten: Dieter. Valt ze terug voor de charmes van Eddy of blijft ze toch bij haar 'Didi'?

10-06-2017 om 10:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Phil Collins ligt in het ziekenhuis na val in hotelkamer

Phil Collins ligt in het ziekenhuis na val in hotelkamer

http://oi63.tinypic.com/200a14p.jpg

Phil Collins ligt in het ziekenhuis na een lelijke val in zijn hotelkamer. De 66-jarige zanger, die dit weekend na tien jaar weer aan een tournee begon, heeft zijn concerten van vandaag en morgen in de Royal Albert Hall daarom af moeten gelasten.

Phil kwam afgelopen nacht ten val toen hij naar het toilet wilde, maakte het management donderdag bekend via Facebook. De zanger, die moeilijk loopt vanwege een klapvoet die hij overhield aan een rugoperatie, gleed uit en raakte met zijn hoofd een stoel.

Phil heeft een flinke snee op zijn hoofd, vlak boven zijn oog. Die is gehecht, maar de zanger moet 24 uur ter observatie in het ziekenhuis blijven. Phil biedt zijn "oprechte excuses" aan en kijkt ernaar uit weer op het podium te staan.

Volgens zijn management heeft de zanger "een fantastische week" gehad en "genoten van zijn eerste shows in tien jaar". De concerten in de Royal Albert Hall worden op 26 en 27 november ingehaald. Phil hoopt zondag weer op het podium te staan, dan wordt hij in Keulen verwacht.

08-06-2017 om 23:58 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tientallen jaren later, maar nog even mooi: playmates gaan opnieuw uit de kleren

Tientallen jaren later, maar nog even mooi: playmates gaan opnieuw uit de kleren

http://oi66.tinypic.com/116rz2s.jpg

Als eerbetoon aan de tijdloze schoonheid van vrouwen heeft Playboymagazine verschillende playmates gevraagd om de meest iconische magazinecovers te recreëren. Zo haalde Candace Collins na 38 jaar haar meest sexy pose nog eens boven en het resultaat is prachtig.

Model Candace Collins Jordan poseerde net zoals ze in december 1979 deed. Dat roze pakje staat haar nog steeds beeldig.

Ook Renee Tenison, de eerste afro-amerikaanse playmate van het jaar, waande zich weer even in 1990. "Toen ik in het magazine verscheen, was er een beetje controverse omdat ik de eerste gekleurde playmate was. Sommige vrouwen zeiden dat ik een lustobject werd. Maar als ik er nu op terugkijk, poseerden toen alle grote modellen als Christy Turlington en Naomi Campbell naakt. Ik zie het als een vorm van kunst. Maar niet iedereen hoeft het daar mee eens te zjin."

De shoot was het idee van Cooper Hefner, de zoon van oprichter Hugh Hefner. "Ik vroeg mijn moeder - Kimberly Conrad Hefner - of ze haar oude shoot uit 1988 nog eens wilde herbeleven en zo dachten we er samen aan de anderen ook te contacteren."

Dit is een verfrissende zet voor het magazine dat onlangs zijn 64e verjaardag heeft gevierd. Doorgaans zijn de modellen n het blad erg jong, nu bewijzen deze kranige dames dat er op sexy geen leeftijd staat.

Als laatste mocht Lisa Matthews niet ontbreken in deze bijzondere ode aan dames op leeftijd.

08-06-2017 om 23:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Weerman' Brad Pitt spot met Trump

'Weerman' Brad Pitt spot met Trump

http://oi68.tinypic.com/ri6sz9.jpg

Brad Pitt kan meer dan alleen acteren. In de Jim Jefferies Show op Comedy Central liet hij zien dat hij ook geen slechte weerman is. Brad maakte zijn opwachting in een korte sketch waarin Jefferies nog één keer kenbaar wilde maken wat de beslissing van president Donald Trump om uit het klimaatakkoord van Parijs te stappen voor gevolgen kan hebben voor het klimaat in de wereld.

"Om dat te kunnen begrijpen gaan we nu naar onze Jim Jefferies Show-weerman", zo kondigde Jefferies Brad aan. De acteur maakt zich al jaren hard om klimaatverandering tegen te gaan.

"Het gaat in dit gebied warmer worden", zo begon Brad zijn weerbericht, ondertussen zwaaiend met een arm over zo'n beetje de helft van de wereldkaart. "En in dit gebied ook", wijzend op de andere helft. Op de vraag wat de weersvoorspellingen voor de toekomst zijn, antwoordde Brad kort maar krachtig: "Er is geen toekomst."

08-06-2017 om 23:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rik Torfs schrijft voor Het Laatste Nieuws

Rik Torfs schrijft voor Het Laatste Nieuws

http://oi65.tinypic.com/1z5sqpi.jpg

Rik Torfs maakt zaterdag zijn debuut als columnist van Het Laatste Nieuws.

Drie keer per week - op dinsdag, donderdag en zaterdag - laat hij voortaan in de krant zijn licht schijnen over de ernstige en minder ernstige dingen des levens.

Professor kerkelijk recht? Check. Rector van de KU Leuven? Check. Senator? Check. Geestigste en ongetwijfeld ook slimste mens in De Slimste Mens? Dubbelcheck.

Torfs & de grootste krant van het land? Dat moét wel een interessante column opleveren.

08-06-2017 om 23:44 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Fuck the sky, no limit": Michel Van Den Brande krijgt gigantische sneer van concurrent

"Fuck the sky, no limit": Michel Van Den Brande krijgt gigantische sneer van concurrent

http://oi64.tinypic.com/sf9ir5.jpg

Oorlogje in het land der stellingbouwers. Met een gigantisch spandoek en bijhorende bedrijfskledij waarop staat "Fuck the sky, no limit", geeft steigerbouwer Koen Verrist van All-Scaff een gigantische sneer naar zijn bekende televisiecollega of eerder concurrent, Michel Van Den Brande. "Als hij dat mag, ik ook!"

Af en toe duiken ze op in het straatbeeld, de grote spandoeken van steigerbouwer All-Scaff uit Dendermonde, maar af en toe worden ze ook weer verwijderd. "Dat Engelse vierletterwoord is voor preuts Vlaanderen soms erover", geeft zaakvoerder Verrist toe. "Vorig jaar stonden we aan een school in Antwerpen, daar moest het weg. Het was niet 'stichtend'. Nu ja, in dat geval hebben we er ook zonder deze slagzin..."

Geestig

Het mag duidelijk wezen: 'Fuck the sky, no limit' is een sneer naar de bekende televisiefiguur Michel Van Den Brande, die met passages in het VIER-programma The Sky Is The Limit zijn stellingbouwbedrijf Kontrimo nog wat méér op de kaart heeft gezet. "Als hij reclame mag maken, wij ook", zegt Verrist. "We vonden het geestig en de mééste van onze klanten overigens ook. Er zijn er zelfs bij die speciaal vràgen naar ons spandoek! Soms zelfs van mensen die ooit in zee gegaan zijn met hém en dat geen tweede keer willen meemaken."

Het knettert overduidelijk tussen All-Scaff en Kontrimo. Of Michel Van Den Brande al van zich heeft laten horen? "Nee, dat zal hij niet doen. We zijn niet echt 'on speaking terms' sinds een jaar of vijf geleden de samenvoeging van onze beide bedrijven fout is gelopen. Maar hij heeft het vast wel al gezien, want als we kunnen, dan hangen we het zo hoog mogelijk aan onze stellingen."

Kapiteins

En ja, Michel Van Den Brande hééft het spandoek al gezien, maar maakt er zich niet druk in. Of toch niet in de eerste seconden van het gesprek, gisteren. Maar dan plots toch een beetje. "Ze maken hun belachelijk daarmee!", zegt de bekende stellingbouwer. "Dat ze maar doen. En inderdaad, die overname van hun bedrijf is foutgelopen. Ik geef geen details, maar twee kapiteins op een schip, dat gaat niet. En wij zijn de grootste en dat wringt. En ja, dan krijg je zo'n kinderachtig gedoe. Ik heb er nooit eerder op gereageerd, maar ik heb ze wel al zien hangen. Ik vind het maar flauw. Als mijn passage op The Sky Is The Limit hem zo de ogen uitsteekt, moet hij zélf eens bellen naar VIER om te vragen of hij mag meedoen. Maar dat zal niet gaan, want hij is met niks in orde! Hij had beter op zijn spandoek geschreven: 'Fuck You, ik ben met niks in orde!" 

08-06-2017 om 23:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Van Looveren: "De Joeri heeft mij rollen gekost, zeker weten"

Jan Van Looveren: "De Joeri heeft mij rollen gekost, zeker weten"

https://www.mupload.nl/img/oxpgpm57xue0i.jpg

Als acteur Jan Van Looveren één imago heeft, dan is het wel dat van übermacho. Een overblijfsel van zijn job als 'De Joeri', vindt hij zelf in HUMO. "Hij blijft vandaag nog steeds aan mij plakken."

Vroeger irriteerde het hem dat mensen hem als een soort van permanente Joeri zagen, nu ziet hij het eerder als een compliment. "Maar Gert Verhulst zei me eens dat dat het beste bewijs is van een sterke vertolking. Zelfs na mijn dood zullen mensen nog altijd De Joeri spelen, zei hij. En daar moet ik net fier op zijn. Het is natuurlijk ook deels mijn eigen schuld: ik heb na 'Trigger Happy' nog lang reclamefilmpjes opgenomen als De Joeri. Spijt heb ik er niet van, dankzij hem heb ik lange tijd mijn kost kunnen verdienen, maar het heeft me ook rollen gekost. Zeker van."

Andere rollen waren er dan weer in overvloed. "Agenten, veiligheidsagenten, alles wat nog al macho overkomt. Maar die weiger ik meestal. Intussen zijn ze `Trigger Happy' op nieuw aan het uitzenden: een hele nieuwe generatie kinde ren leert me als De Joeri kennen. Maar goed, dat personage heeft er, samen met 'M!LF' natuurlijk wel voor gezorgd dat veel mensen me tot op vandaag als een onwaarschijnlijke macho zien. Terwijl je me in 'Op weg met Jan' ook zag huilen, toen ik Carry Goossens over mijn overleden vader vertelde."

In op weg met Jan leerde hij ook zijn eigen angsten kennen. "Ik heb claustrofobie. Duikerspakken en zo: niet mijn ding, jong. En de rijkunsten van Goedele Liekens. Dat mens kan niet rijden (lacht luid). Nee, ik overdrijf. Maar toch, Goedele doet véél achter het stuur: babbelen, rondkijken, zichzelf fatsoeneren in de spiegel... En in Georgië, waar we die aflevering waren, ontbraken er af en toe fameuze stukken weg. Daar hoor je dus omheen te sturen, maar Goedele niet: rechtdoor ging ze. Toen kneep ik 'm wel, ja."

06-06-2017 om 20:51 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber kondigt nieuw nummer met David Guetta aan

Justin Bieber kondigt nieuw nummer met David Guetta aan

https://www.mupload.nl/img/dz52zvzk12het.jpg

Justin Bieber brengt vrijdag een nieuwe single uit. Het gaat om een samenwerking met de Franse dj David Guetta, zo maakte de wereldberoemde zanger vandaag bekend op Twitter. "New music. This Friday. Me and @davidguetta #2U", schrijft Justin.

Sinds begin dit jaar vallen Bieber en Guetta onder hetzelfde management van Scooter Braun. Hij heeft ook andere artiesten als Ariana Grande, Martin Garrix en Usher onder zich. Eerder liet Guetta tijdens een bezoek aan het Amerikaanse radiostation Capital FM al doorschemeren dat er een samenwerking met Bieber aan zit te komen.

 Of de single met Guetta een voorproefje is voor een nieuw album is niet duidelijk. In het afgelopen jaar bracht Bieber geen nieuwe muziek meer uit. Wel was hij te horen op nummers van anderen. Zo scoorde hij drie nummer 1-hits met Cold Water van Major Lazer, Let Me Love You van Dj Snake en Despacito van Luis Fonsi.

06-06-2017 om 20:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!