Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

10-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matteo bijna onherkenbaar in 'Patser'? Deze acteurs deden het hem voor

Matteo bijna onherkenbaar in 'Patser'? Deze acteurs deden het hem voor

http://oi67.tinypic.com/eju06p.jpg

"Zelfs wíj herkenden hem niet meer": regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah waren danig onder de indruk van de metamorfose die Matteo Simoni onderging voor zijn rol in 'Patser'. Maar hij is lang niet de enige acteur die een ware transformatie onderging voor een filmrol. Deze beroemdheden, zowel in eigen land als internationaal, gingen hem voor.

10-06-2017 om 11:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opluchting in 'Thuis': 'den Eddy' is vervroegd vrij!

Opluchting in 'Thuis': 'den Eddy' is vervroegd vrij!

http://oi63.tinypic.com/ild102.jpg

"Den Eddy is weer thuis!" Meer dan een miljoen fans slaakten een collectieve zucht van opluchting toen één van hun favoriete personages vervroegd vrijkwam. Maar Daan Hugaert (67) heeft intussen niet stilgezeten. Toen Eddy de cel in vloog en hij minder op de set stond, trok hij met zijn vrouw twee maanden naar Nieuw-Zeeland. "Op huwelijksreis. Na een vrijage van 37 jaar zijn Lut en ik getrouwd."

Op de Thuisdag enkele weken geleden werd er door de fans volop gespeculeerd: wat gebeurt er met den Eddy? Dat is ook Daan Hugaert niet ontgaan. "Dat ik op die fandag was, deed de mensen al vermoeden dat den Eddy niet helemaal ging verdwijnen", zegt hij.

Het blijft ongelooflijk om te zien wat een soap als 'Thuis' zoal teweegbrengt. Zo werd er op die Thuisdag druk gedebatteerd of die nektatoeage van Eddy echt is. "Dat is ze niet", lacht Daan. "Ik heb zelf geen tatoeages. Elke dag plakken ze die er weer op. Ze hebben zo honderden van diezelfde klevers liggen. 's Avonds gaat die er weer af met een soort aceton. Ze heeft trouwens nog nooit een milimeter verkeerd gestaan, we weten perfect hoe we ze moeten aanbrengen. Onder mijn oor en dan naar voor. Als ik naar huis ga, neem ik Eddy nooit mee. Mijn vrouw zou lachen. Al zou de seks wel heel goed zijn, als we 'ons Nancy' mogen geloven."

Eddy Van Notegem, die in 2003 voor het eerst in de soap te zien was, is weer op vrije voeten. In januari werd hij veroordeeld tot een gevangenisstraf van vijf jaar voor het saboteren van een camionette. Daardoor overleed zijn petekind Lucas, de zoon van Femke en Peter. Het was geenszins Eddy's bedoeling dat het zo zou lopen. Eigenlijk wilde hij Peggy treffen, maar hij had niet door dat haar camionette intussen verkocht was aan Femke.

Eddy heeft veel spijt en wil zijn leven beteren. Nu hij weer een vrij man is, heeft hij maar één doel: zijn gezin weer voor zich winnen. Maar Nancy heeft tijdens zijn afwezigheid een nieuwe man in haar leven toegelaten: Dieter. Valt ze terug voor de charmes van Eddy of blijft ze toch bij haar 'Didi'?

10-06-2017 om 10:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Phil Collins ligt in het ziekenhuis na val in hotelkamer

Phil Collins ligt in het ziekenhuis na val in hotelkamer

http://oi63.tinypic.com/200a14p.jpg

Phil Collins ligt in het ziekenhuis na een lelijke val in zijn hotelkamer. De 66-jarige zanger, die dit weekend na tien jaar weer aan een tournee begon, heeft zijn concerten van vandaag en morgen in de Royal Albert Hall daarom af moeten gelasten.

Phil kwam afgelopen nacht ten val toen hij naar het toilet wilde, maakte het management donderdag bekend via Facebook. De zanger, die moeilijk loopt vanwege een klapvoet die hij overhield aan een rugoperatie, gleed uit en raakte met zijn hoofd een stoel.

Phil heeft een flinke snee op zijn hoofd, vlak boven zijn oog. Die is gehecht, maar de zanger moet 24 uur ter observatie in het ziekenhuis blijven. Phil biedt zijn "oprechte excuses" aan en kijkt ernaar uit weer op het podium te staan.

Volgens zijn management heeft de zanger "een fantastische week" gehad en "genoten van zijn eerste shows in tien jaar". De concerten in de Royal Albert Hall worden op 26 en 27 november ingehaald. Phil hoopt zondag weer op het podium te staan, dan wordt hij in Keulen verwacht.

08-06-2017 om 23:58 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tientallen jaren later, maar nog even mooi: playmates gaan opnieuw uit de kleren

Tientallen jaren later, maar nog even mooi: playmates gaan opnieuw uit de kleren

http://oi66.tinypic.com/116rz2s.jpg

Als eerbetoon aan de tijdloze schoonheid van vrouwen heeft Playboymagazine verschillende playmates gevraagd om de meest iconische magazinecovers te recreëren. Zo haalde Candace Collins na 38 jaar haar meest sexy pose nog eens boven en het resultaat is prachtig.

Model Candace Collins Jordan poseerde net zoals ze in december 1979 deed. Dat roze pakje staat haar nog steeds beeldig.

Ook Renee Tenison, de eerste afro-amerikaanse playmate van het jaar, waande zich weer even in 1990. "Toen ik in het magazine verscheen, was er een beetje controverse omdat ik de eerste gekleurde playmate was. Sommige vrouwen zeiden dat ik een lustobject werd. Maar als ik er nu op terugkijk, poseerden toen alle grote modellen als Christy Turlington en Naomi Campbell naakt. Ik zie het als een vorm van kunst. Maar niet iedereen hoeft het daar mee eens te zjin."

De shoot was het idee van Cooper Hefner, de zoon van oprichter Hugh Hefner. "Ik vroeg mijn moeder - Kimberly Conrad Hefner - of ze haar oude shoot uit 1988 nog eens wilde herbeleven en zo dachten we er samen aan de anderen ook te contacteren."

Dit is een verfrissende zet voor het magazine dat onlangs zijn 64e verjaardag heeft gevierd. Doorgaans zijn de modellen n het blad erg jong, nu bewijzen deze kranige dames dat er op sexy geen leeftijd staat.

Als laatste mocht Lisa Matthews niet ontbreken in deze bijzondere ode aan dames op leeftijd.

08-06-2017 om 23:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Weerman' Brad Pitt spot met Trump

'Weerman' Brad Pitt spot met Trump

http://oi68.tinypic.com/ri6sz9.jpg

Brad Pitt kan meer dan alleen acteren. In de Jim Jefferies Show op Comedy Central liet hij zien dat hij ook geen slechte weerman is. Brad maakte zijn opwachting in een korte sketch waarin Jefferies nog één keer kenbaar wilde maken wat de beslissing van president Donald Trump om uit het klimaatakkoord van Parijs te stappen voor gevolgen kan hebben voor het klimaat in de wereld.

"Om dat te kunnen begrijpen gaan we nu naar onze Jim Jefferies Show-weerman", zo kondigde Jefferies Brad aan. De acteur maakt zich al jaren hard om klimaatverandering tegen te gaan.

"Het gaat in dit gebied warmer worden", zo begon Brad zijn weerbericht, ondertussen zwaaiend met een arm over zo'n beetje de helft van de wereldkaart. "En in dit gebied ook", wijzend op de andere helft. Op de vraag wat de weersvoorspellingen voor de toekomst zijn, antwoordde Brad kort maar krachtig: "Er is geen toekomst."

08-06-2017 om 23:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rik Torfs schrijft voor Het Laatste Nieuws

Rik Torfs schrijft voor Het Laatste Nieuws

http://oi65.tinypic.com/1z5sqpi.jpg

Rik Torfs maakt zaterdag zijn debuut als columnist van Het Laatste Nieuws.

Drie keer per week - op dinsdag, donderdag en zaterdag - laat hij voortaan in de krant zijn licht schijnen over de ernstige en minder ernstige dingen des levens.

Professor kerkelijk recht? Check. Rector van de KU Leuven? Check. Senator? Check. Geestigste en ongetwijfeld ook slimste mens in De Slimste Mens? Dubbelcheck.

Torfs & de grootste krant van het land? Dat moét wel een interessante column opleveren.

08-06-2017 om 23:44 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Fuck the sky, no limit": Michel Van Den Brande krijgt gigantische sneer van concurrent

"Fuck the sky, no limit": Michel Van Den Brande krijgt gigantische sneer van concurrent

http://oi64.tinypic.com/sf9ir5.jpg

Oorlogje in het land der stellingbouwers. Met een gigantisch spandoek en bijhorende bedrijfskledij waarop staat "Fuck the sky, no limit", geeft steigerbouwer Koen Verrist van All-Scaff een gigantische sneer naar zijn bekende televisiecollega of eerder concurrent, Michel Van Den Brande. "Als hij dat mag, ik ook!"

Af en toe duiken ze op in het straatbeeld, de grote spandoeken van steigerbouwer All-Scaff uit Dendermonde, maar af en toe worden ze ook weer verwijderd. "Dat Engelse vierletterwoord is voor preuts Vlaanderen soms erover", geeft zaakvoerder Verrist toe. "Vorig jaar stonden we aan een school in Antwerpen, daar moest het weg. Het was niet 'stichtend'. Nu ja, in dat geval hebben we er ook zonder deze slagzin..."

Geestig

Het mag duidelijk wezen: 'Fuck the sky, no limit' is een sneer naar de bekende televisiefiguur Michel Van Den Brande, die met passages in het VIER-programma The Sky Is The Limit zijn stellingbouwbedrijf Kontrimo nog wat méér op de kaart heeft gezet. "Als hij reclame mag maken, wij ook", zegt Verrist. "We vonden het geestig en de mééste van onze klanten overigens ook. Er zijn er zelfs bij die speciaal vràgen naar ons spandoek! Soms zelfs van mensen die ooit in zee gegaan zijn met hém en dat geen tweede keer willen meemaken."

Het knettert overduidelijk tussen All-Scaff en Kontrimo. Of Michel Van Den Brande al van zich heeft laten horen? "Nee, dat zal hij niet doen. We zijn niet echt 'on speaking terms' sinds een jaar of vijf geleden de samenvoeging van onze beide bedrijven fout is gelopen. Maar hij heeft het vast wel al gezien, want als we kunnen, dan hangen we het zo hoog mogelijk aan onze stellingen."

Kapiteins

En ja, Michel Van Den Brande hééft het spandoek al gezien, maar maakt er zich niet druk in. Of toch niet in de eerste seconden van het gesprek, gisteren. Maar dan plots toch een beetje. "Ze maken hun belachelijk daarmee!", zegt de bekende stellingbouwer. "Dat ze maar doen. En inderdaad, die overname van hun bedrijf is foutgelopen. Ik geef geen details, maar twee kapiteins op een schip, dat gaat niet. En wij zijn de grootste en dat wringt. En ja, dan krijg je zo'n kinderachtig gedoe. Ik heb er nooit eerder op gereageerd, maar ik heb ze wel al zien hangen. Ik vind het maar flauw. Als mijn passage op The Sky Is The Limit hem zo de ogen uitsteekt, moet hij zélf eens bellen naar VIER om te vragen of hij mag meedoen. Maar dat zal niet gaan, want hij is met niks in orde! Hij had beter op zijn spandoek geschreven: 'Fuck You, ik ben met niks in orde!" 

08-06-2017 om 23:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Van Looveren: "De Joeri heeft mij rollen gekost, zeker weten"

Jan Van Looveren: "De Joeri heeft mij rollen gekost, zeker weten"

https://www.mupload.nl/img/oxpgpm57xue0i.jpg

Als acteur Jan Van Looveren één imago heeft, dan is het wel dat van übermacho. Een overblijfsel van zijn job als 'De Joeri', vindt hij zelf in HUMO. "Hij blijft vandaag nog steeds aan mij plakken."

Vroeger irriteerde het hem dat mensen hem als een soort van permanente Joeri zagen, nu ziet hij het eerder als een compliment. "Maar Gert Verhulst zei me eens dat dat het beste bewijs is van een sterke vertolking. Zelfs na mijn dood zullen mensen nog altijd De Joeri spelen, zei hij. En daar moet ik net fier op zijn. Het is natuurlijk ook deels mijn eigen schuld: ik heb na 'Trigger Happy' nog lang reclamefilmpjes opgenomen als De Joeri. Spijt heb ik er niet van, dankzij hem heb ik lange tijd mijn kost kunnen verdienen, maar het heeft me ook rollen gekost. Zeker van."

Andere rollen waren er dan weer in overvloed. "Agenten, veiligheidsagenten, alles wat nog al macho overkomt. Maar die weiger ik meestal. Intussen zijn ze `Trigger Happy' op nieuw aan het uitzenden: een hele nieuwe generatie kinde ren leert me als De Joeri kennen. Maar goed, dat personage heeft er, samen met 'M!LF' natuurlijk wel voor gezorgd dat veel mensen me tot op vandaag als een onwaarschijnlijke macho zien. Terwijl je me in 'Op weg met Jan' ook zag huilen, toen ik Carry Goossens over mijn overleden vader vertelde."

In op weg met Jan leerde hij ook zijn eigen angsten kennen. "Ik heb claustrofobie. Duikerspakken en zo: niet mijn ding, jong. En de rijkunsten van Goedele Liekens. Dat mens kan niet rijden (lacht luid). Nee, ik overdrijf. Maar toch, Goedele doet véél achter het stuur: babbelen, rondkijken, zichzelf fatsoeneren in de spiegel... En in Georgië, waar we die aflevering waren, ontbraken er af en toe fameuze stukken weg. Daar hoor je dus omheen te sturen, maar Goedele niet: rechtdoor ging ze. Toen kneep ik 'm wel, ja."

06-06-2017 om 20:51 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber kondigt nieuw nummer met David Guetta aan

Justin Bieber kondigt nieuw nummer met David Guetta aan

https://www.mupload.nl/img/dz52zvzk12het.jpg

Justin Bieber brengt vrijdag een nieuwe single uit. Het gaat om een samenwerking met de Franse dj David Guetta, zo maakte de wereldberoemde zanger vandaag bekend op Twitter. "New music. This Friday. Me and @davidguetta #2U", schrijft Justin.

Sinds begin dit jaar vallen Bieber en Guetta onder hetzelfde management van Scooter Braun. Hij heeft ook andere artiesten als Ariana Grande, Martin Garrix en Usher onder zich. Eerder liet Guetta tijdens een bezoek aan het Amerikaanse radiostation Capital FM al doorschemeren dat er een samenwerking met Bieber aan zit te komen.

 Of de single met Guetta een voorproefje is voor een nieuw album is niet duidelijk. In het afgelopen jaar bracht Bieber geen nieuwe muziek meer uit. Wel was hij te horen op nummers van anderen. Zo scoorde hij drie nummer 1-hits met Cold Water van Major Lazer, Let Me Love You van Dj Snake en Despacito van Luis Fonsi.

06-06-2017 om 20:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rosanna van Temptation toont hoe ze haar lippen laat opspuiten

Rosanna van Temptation toont hoe ze haar lippen laat opspuiten

https://www.mupload.nl/img/czylqfx3i42w2.jpg

Wie tijdens Temptation Island dacht dat Rosanna een beetje plastische hulp kreeg, heeft het bij het rechte eind: ze laat regelmatig haar lippen bijwerken. De Nederlandse maakt er helemaal geen geheim van, en neemt haar YouTube-volgers gewoon mee naar de dokter.

Sinds kort hebben Niels en Rosanna, die tegen alle verwachtingen in Temptation als koppel overleefden, een YouTubekanaal. In hun vlogs geven ze de kijker een inkijk in hun leven, en daarbij gaan ze geen taboes uit de weg. De nieuwe piercing van Niels vergaten ze te filmen, maar tijdens een afspraak voor lipinjecties gaat de camera wél mee.

"Een beetje laten bijwerken", omschrijft Rosanna de ingreep, ook al vindt Niels haar lippen vol genoeg. Ze is duidelijk nog in de praktijk geweest: ze vertrekt geen spier als de arts haar meermaals injecteert en daarna het product handmatig verdeelt. Respect, want het ziet er allemaal verdomd pijnlijk uit. "Het blijft nu zo'n acht maanden zitten", vertelt Rosanna nog. Dat er waarschijnlijk kritiek zal volgen, lijkt haar niet te deren. "Ik ben blij; ik vind het gewoon mooi."

06-06-2017 om 20:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In deze jurk trouwt Lesley-Ann Poppe in Vegas

In deze jurk trouwt Lesley-Ann Poppe in Vegas

https://www.mupload.nl/img/u13u1ysh0abxa.jpg

De kogel is door de kerk: Lesley-Ann Poppe heeft vanavond in 'Say yes to the dress' op TLC haar trouwjurk gekozen. Het werd de prinsessenjurk. Een keuze waar ook haar entourage - met haar schoonmama en vriendinnen - zich helemaal in kon vinden.

Over de Sissi-jurk was Lesley-Ann ook erg te spreken maar daar stootte ze toch op tegenwind van haar beste vriendin, die vond dat het leek alsof er nog iemand onder de rok verstopt zat. "Ik ben helemaal in de wolken", aldus Lesley-Ann. "Dit is helemaal wat ik zocht. Ik heb een sluier die van generatie op generatie in de familie zit. En die past helemaal bij deze jurk. Eindelijk kan ik hem aandoen want voor het eerst trouw ik in het lang en in het wit."

"Eind deze maand trekken Kevin en ik naar Las Vegas voor onze plechtigheid. Er reist geen groot gezelschap mee. De kinderen blijven thuis, ik vind Vegas nog niks voor hen. Maar we blijven maar een paar dagen weg. Dus ze gaan ons niet lang moeten missen."

Op vrijdag 23 juni trouwt Lesley-Ann, en dan mag ze zich mevrouw Kevin Lebreton noemen. 

06-06-2017 om 20:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amal Clooney bevallen van tweeling Ella en Alexander

Amal Clooney bevallen van tweeling Ella en Alexander

https://www.mupload.nl/img/sdopsyg7vl07z.jpg

Amal Clooney is bevallen van een jongen én een meisje. Dat bevestigt woordvoerder Stan Rosenfield. "Amal en George verwelkomen Ella en Alexander", klinkt het. "Iedereen verkeert in prima gezondheid, op George na dan. Hij is verdoofd en heeft nog een paar dagen nodig om te herstellen", klinkt het met een kwinkslag.

De 'eeuwige vrijgezel' had zich lange tijd voorgenomen om zich nooit meer aan iemand te binden. Een tweede keer in het huwelijksbootje stappen was zeker en vast uit den boze, net als kinderen krijgen.

Vier jaar geleden verscheen dan plots de Brits-Libanese mensenrechtenadvocate Amal Alamuddin in zijn leven. Meer was er niet nodig om alle regels aan zijn laars te lappen. In september 2014 gaf de acteur zijn ja-woord, nu is de volgende stap een feit.

Sinds de zwangerschap bekend raakte, verschenen George en zijn vrouw nog maar weinig in het openbaar. De acteur liet wel weten dat zijn vrienden hem plaagden met de komst van de baby's. "Het zijn allemaal kerels van mijn leeftijd. Zij hebben dit al lang achter de rug, hun kinderen studeren al. Tijdens een etentje werd het ineens even stil en begonnen ze opeens allemaal huilende baby's na te doen. Maar daar moesten we allemaal om lachen."

De acteur lijkt er niet erg mee te zitten dat hij een oudere vader zal zijn. "Ik las dat de Franse acteur Jean-Paul Belmondo 70 was toen hij nog een kind kreeg, dus dan valt 56 toch nog mee?"

06-06-2017 om 20:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ariana Grande brengt One Last Time weer uit voor Manchester

Ariana Grande brengt One Last Time weer uit voor Manchester

https://www.mupload.nl/img/rbaunuavyklrx.jpg

Ariana Grande heeft het nummer One Last Time opnieuw uitgebracht. De opbrengst van het lied gaat naar de slachtoffers van de aanslag in Manchester. Daarbij vielen 22 doden en tientallen gewonden toen een zelfmoordterrorist toesloeg na afloop van Ariana's concert.

One Last Time, dat Ariana in 2015 uitbracht, was het slotnummer van het concert in de Manchester Arena. Na de aanslag werd het nummer massaal gedownload. Fans hoopten op die manier dat het nummer boven aan de Britse iTunes-hitlijst zou komen. Daar zou het 22 weken moeten blijven staan, ter nagedachtenis aan de 22 doden. Dat lukte echter niet; hoewel One Last Time nog steeds in de top tien staat, wordt de hitlijst aangevoerd door het zomerse Despacito.

Straks treedt Ariana weer op in Manchester, dan staat ze op het podium tijdens het benefietconcert One Love Manchester. Ook de opbrengst daarvan gaat naar de slachtoffers van de aanslag. De beste plekken zijn zondag voor de mensen die er op 22 mei bij waren. Ook onder anderen Justin Bieber, Coldplay, Katy Perry en Miley Cyrus treden op in het cricketstadion Emirates Old Trafford.

05-06-2017 om 14:48 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kippenvel: publiek helpt Robbie Williams als hij krop in de keel krijgt

Kippenvel: publiek helpt Robbie Williams als hij krop in de keel krijgt

https://www.mupload.nl/img/2lih6hbgan1nt.jpg

Het 'One Love Manchester'-benefietconcert gisterenavond was een emotionele gebeurtenis, zowel voor het publiek als voor de artiesten. Onder meer Robbie Williams kreeg het bij zijn hit 'Angels' even te kwaad.

Robbie kreeg het al moeilijk bij zijn eerste nummer 'Strong', waarvan hij de tekst voor de gelegenheid had aangepast. "Manchester we're strong, we're strong, we're strong, we're still singing our songs, our songs", klonk het.

De zanger zat de hele tijd met een krop in de keel, en dat beterde niet bij 'Angels'. Af en toe zag hij zich genoodzaakt om het publiek te laten zingen, dat zich met overgave van zijn taak kweet. Tegen het einde van de meezinger was er geen mens zonder kippenvel.

'Angels' was trouwens niet het enige meezingmoment van de avond. Ook 'Fix You' van Coldplay was een nummer waarvan het voltallige publiek het refrein meebrulde.

05-06-2017 om 14:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beiaardiers luiden 17 dagen Marathonradio in

Beiaardiers luiden 17 dagen Marathonradio in

https://www.mupload.nl/img/ca2c7rabeqevt.jpg

Marathonradio is officieel begonnen. Peter Van de Veire, Julie Van den Steen en Sander Gillis gaven vanmorgen om 8 uur de aftrap, voor het eerst live vanuit het Marathonradiohuis in Leuven.

Met een eerste 'Barackske' was Marathonradio 2017 een feit. De komende 17 dagen helpen Peter, Julie en Sander de klok rond studenten. Met muziek, met advies en met de fysieke steun van het Marathonradio Rescue Team. MNM-dj's Eva Daeleman en Tom de Cock trekken de baan op en snellen studenten in heel Vlaanderen te hulp bij allerhande problemen.

Om de start feestelijk in te luiden kregen de MNM-dj's de hulp van enkele beiaardiers in Vlaamse studentensteden. Kort na de start waren in het Belfort van Gent, het Belfort van Brugge en de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal van Antwerpen de MNM-tunes te horen. Gaststad Leuven kon natuurlijk ook niet ontbreken. Tom trok rond 8.30 uur naar de Sint-Pieterskerk op de Grote Markt in Leuven. Daar deed hij een babbeltje met beiaardier Eddy Mariën, die de MNM-tunes en het nummer "Kind van de Duivel" op de beiaard speelde.

Tijdens de examenperiode steunen niet alleen de MNM-dj's de studenten. Ook een heleboel artiesten maken de studiepauzes iets aangenamer met muzikale live sessies. Kraantje Pappie zal vandaag om 12.15 uur als eerste artiest Marathonradio openen.

05-06-2017 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liam Gallagher haalt zwaar naar broer Noel over Manchester

Liam Gallagher haalt zwaar naar broer Noel over Manchester

https://www.mupload.nl/img/ksl5aitksy5qe.jpg

Liam Gallagher neemt het zijn broer Noel erg kwalijk dat hij gisterenavond niet kwam opdagen bij het benefietconcert voor de slachtoffers van de aanslag in Manchester.

"Manchester ik wil graag mijn excuses aanbieden voor mijn broers afwezigheid gisteravond", schrijft een naar eigen zeggen diep teleurgestelde Liam op Twitter. Noel was volgens hem niet in het land. "Stap op een fucking vliegtuig en speel je liedjes voor de kinderen", zegt Liam. 'You sad fuck', voegt hij er aan toe.

Afgelopen week deden verschillende geruchten de ronde dat Oasis mogelijk weer bij elkaar kwam voor het benefietconcert. Liam en Noel Gallagher, afkomstig uit Manchester, vormden in de jaren negentig tot 2009 het hart van Oasis. In dat jaar kwam er een einde aan de band toen de broers ruzie kregen. Sindsdien maken ze elkaar geregeld zwart in de media.

Reünie
Volgens Liam ging het in dit geval niet om een reünie. "Fuck die reünie. Het gaat niet om Oasis, het gaat om mensen die andere mensen helpen en hij heeft zijn ware aard weer laten zien", aldus de zanger.

Oasis' hit 'Don't Look Back In Anger', dat een symbool voor de veerkracht van de plaatselijke bevolking werd na de aanslag, werd nu gezongen door Coldplay-frontman Chris Martin. Liam verscheen aan het einde alleen op het podium. Zijn komst was vooraf niet aangekondigd.

05-06-2017 om 14:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit waren de hoogtepunten van het concert in Manchester

Dit waren de hoogtepunten van het concert in Manchester

https://www.mupload.nl/img/w1ed381kzm7ay.jpg

Ariana Grande kan niet meer stuk na One Love Manchester. Op social media wordt de 23-jarige zangeres geprezen voor haar moed en kracht en dat is op het podium in Manchester niet anders. De kleine zangeres heeft alles uit de kast gehaald om van haar benefietconcert een echt spektakel te maken, met als hoogtepunt het optreden van Liam Gallagher.

De Mancunian, vooral bekend van Oasis, speelde Wall of Glass en Rock 'N Roll Star. Daarna deed hij, samen met Chris Martin van Coldplay, Live Forever. Die song droeg hij op aan de slachtoffers van de aanslag op 22 mei in Manchester.

Er waren optredens van onder meer Robbie Williams, Niall Horan (One Direction), Coldplay, Pharrell Williams, Miley Cyrus, Little Mix, Black Eyed Peas, Katy Perry en Justin Bieber. Het concert werd afgesloten met The Last Time. Een beladen song, want met dat nummer sloot Ariana ook het concert in Manchester toen af. Daarna werd de aanslag gepleegd. Ariana zong het nummer met bijna alle artiesten die op One Love Manchester te zien waren. Daarna kwam ze nog terug en zong de klassieker Somewhere Over The Rainbow.

Katy Perry was een van de artiesten die Ariana tijdens het concert prees voor haar moed en haar kracht. "Het is niet altijd makkelijk om voor liefde te kiezen", zei ze tegen het publiek. "Zeker niet nu. Maar liefde overwint." Justin Bieder sprak woorden van gelijke strekking. "Haat moet je niet met haat bestrijden", zei hij. Later liet hij het publiek keihard 'love' (liefde) roepen." Chris Martin zette Ariana nog eens extra in het zonnetje door voor haar Oasis' Don't Look Back In Anger te zingen.

Bij het concert was veel politie, maar de sfeer was uitstekend. Er waren zelfs beelden te zien van agenten die een dansje deden met bezoekers. Tienduizenden fans waren op het concert afgekomen. De beste plekken waren gereserveerd voor de mensen die bij het concert van Ariana waren toen de aanslag werd gepleegd.

05-06-2017 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat jouw lievelingssoort friet verklapt over je persoonlijkheid

Wat jouw lievelingssoort friet verklapt over je persoonlijkheid

https://www.mupload.nl/img/upyqzw4y3hlnn.jpg

Frietjes vind je in allerlei vormen en formaten. Dunne, dikke of platte exemplaren: het kan allemaal. Elke soort vertelt ook iets over de eter ervan.

Dunne frietjes

Ben je iemand die de dunne klassieke frietjes verkiest, dan is er nog wat werk aan de winkel om volwassen te worden. Je durft niet zo goed de andere opties te verkennen, maar dat zal veranderen eens je uit je kindertijd komt.

Zelfgemaakte frietjes volgens het familierecept

Oma’s frietjes zijn allicht de lekkerste. Het is een geheim recept dat al generaties in de familie zit. Grootmoeder maakt ze klaar speciaal om je te verwennen en gebruikt er de perfecte aardappel en de juiste olie voor. Ook al weet je dat het enorm vettig is, toch kan je er niet aan weerstaan en maak je je maar al te graag vrij om tijd met haar door te brengen.

Perfect rechthoekige frieten

Je houdt van mooie, perfect rechthoekige frietjes die allemaal dezelfde afmeting hebben. Als je zo iemand bent, heb je hoge verwachtingen en houd je van netheid en ordelijkheid in het leven.

Ovenfrietjes

Als je een echt sportfreak bent en van gezond eten houdt, dan ga je waarschijnlijk een lichte voorkeur hebben voor frietjes gebakken in een oven. Dat is minder vettig en dan kan je toch nog genieten van frietjes, al hebben die natuurlijk niet dezelfde smaak als de goudgele lekkernijen uit de frietketel.

Frietjes uit een puntzak

Frietjes uit een puntzak zijn bij ons zeker niet onbekend. Je komt ze tegen in het frituur, op de kermis en nog op vele andere plaatsen. Meestal kan je weerstaan aan deze vettige snack, maar op de zeldzame momenten dat je een spontane goesting hebt, beslis je om toch je instinct te volgen en je te verlekkeren aan de knapperige gouden staafjes.

04-06-2017 om 16:40 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. ‘Genoeg is genoeg: we kunnen niet doen alsof de zaken kunnen voortgaan zoals voorheen’

‘Genoeg is genoeg: we kunnen niet doen alsof de zaken kunnen voortgaan zoals voorheen’

https://www.mupload.nl/img/y8vohpwhbrdx3.jpg

De Britse politieke partijen hervatten maandag hun campagne voor de vervroegde parlementsverkiezingen die donderdag gewoon doorgaan. Dat heeft premier Theresa May zondag verklaard na de nieuwe aanslag in Londen. Toch is de aanslag volgens May ook een keerpunt. 'We kunnen en mogen niet doen alsof de zaken kunnen voortgaan zoals voorheen'.

Enkele uren na de aanslag op London Bridge en Borough Market zat May zondagochtend een vergadering met de veiligheids- en inlichtingendiensten voor. De nieuwe aanval in het hartje van Londen is de derde aanslag die Groot-Brittannië treft in een bestek van drie maanden. Sinds de eerste aanslag in maart in de Londense regeringswijk Westminster hebben de autoriteiten volgens May nog vijf andere aanslagen in het land verijdeld.

De aanslagen zijn volgens May niet aan elkaar gelinkt. Wel is het volgens haar duidelijk dat Groot-Brittannië te maken heeft met een nieuwe trend, waarbij copycats geïnspireerd raken door eerdere aanslagen die gepleegd worden in naam van het islamitische extremisme. 'Terrorisme kweekt terrorisme', verklaarde de premier.

De hele Britse antiterreurstrategie moet aan die nieuwe tendens aangepast worden, zo meent May. Zo trok de premier de conclusie dat 'er veel te veel tolerantie voor extremisme is geweest in dit land'. 'We moeten veel doortastender worden in het identificeren en uitroeien van extremisme', aldus May, die denkt dat er 'moeilijke' en mogelijk 'pijnlijke' gesprekken nodig zullen zijn om de verspreiding van extremisme aan te pakken.

May predikte ook een scherper toezicht op online extremisme en stelde meer middelen voor politie en veiligheidsdiensten in het verschiet. Ook suggereerde ze langere celstraffen voor misdaden die te maken hebben met terrorisme. 'Het is tijd om te zeggen: "genoeg is genoeg". Iedereen moet zijn leven hervatten en onze samenleving moet blijven functioneren volgens onze waarden. Maar in de aanpak van extremisme en terrorisme moeten de zaken veranderen", aldus de premier.

Bij de aanslag kwamen zeven mensen om het leven. Drie daders reden met een bestelwagen in op voetgangers op de London Bridge en gingen nadien in de nabijgelegen uitgangsbuurt van Borough Market mensen met messen te lijf. Ze werden doodgeschoten door de politie.

May bedankte de politie en de hulpverleners voor hun snelle en professionele reactie. Ongeveer vijftig mensen zijn overgebracht naar ziekenhuizen in Londen. Volgens de premier verkeren velen nog in ernstige toestand.

Donderdag vinden in Groot-Brittannië vervroegde verkiezingen plaats. May bevestigde dat de stembusgang doorgaat als gepland. 'Geweld mag nooit het democratische proces verstoren', zo beklemtoonde ze. Haar conservatieve partij schortte tot maandag wel alle campagne-activiteiten op, net als de andere belangrijke politieke partijen.

04-06-2017 om 16:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leiders veroordelen aanslag, Trump herhaalt pleidooi voor inreisverbod

Leiders veroordelen aanslag, Trump herhaalt pleidooi voor inreisverbod

https://www.mupload.nl/img/ocpxqxznydt40.jpg

‘Een nieuwe tragedie in Londen. We staan allemaal aan de zijde van het Verenigd Koninkrijk.’ Zo reageerde premier Charles Michel zondagochtend als een van de eerste internationale leiders op de aanslag van zaterdagavond in Londen. Ook vanuit andere landen komen er steunbetuigingen voor Londen.

‘Na de informatie van de politie en veiligheidsmedewerkers kan ik bevestigen dat het verschrikkelijke incident in Londen als een mogelijke terreurdaad wordt behandeld’, zei Brits premier Theresa May onmiddellijk na de aanslag gisteren. ‘Dit onderzoek gaat snel’, gaat ze voort. ‘Ik wil de politiediensten en hulpdiensten die ter plaatse zijn bedanken. Onze gedachten gaan uit naar de menen die in deze verschrikkelijke gebeurtenissen verwikkeld zijn geraakt.’ Rond 8.30 uur Belgische tijd werd bekendgemaakt dat Mays conservatieve partij de verkiezingscampagne zondag opschort. 

'Barbaarse, laffe daad'

De burgemeester van Londen Sadiq Khan heeft zondagochtend in een mededeling de 'barbaarse en laffe' aanslag veroordeeld van zaterdagavond. Hij drukt ook zijn medeleven uit aan iedereen die betrokken is, en dankt de hulpdiensten.'We weten nog niet alle details, maar dit was een opzettelijke en laffe aanslag op onschuldige Londenaars en bezoekers aan onze stad, die genieten van hun zaterdagavond', aldus de burgemeester. 'Zo'n barbaarse daden kunnen niet verantwoord worden.'

Premier Theresa May, die een crisisvergadering heeft bijeengeroepen waarop ook Khan aanwezig zal zijn, sprak eerder van een 'vreselijke incident'.

'Er worden brutale en schokkende incidenten gemeld in Londen. Mijn gedachten zijn bij de slachtoffers en hun families', tweette eerder op de avond ook Labour-leider Jeremy Corbyn.

Op 22 mei werd in Manchester nog een zelfmoordaanslag gepleegd na een concert van Ariana Grande. Op 22 maart reed een man in Londen in op voetgangers. Meer dan vijftig mensen raakten toen gewond.

Van mededogen tot een inreisverbod Premier Charles Michel was een van de eerste internationale leiders om te reageren op de feiten, hij deed dat zondagochtend door te schrijven dat iedereen 'aan de zijde van het Verenigd Koninkrijk' staat. De Franse president Emmanuel Macron verklaarde eveneens dat Frankrijk ‘meer dan ooit naast het Verenigd Koninkrijk staan na deze nieuwe tragedie. Mijn gedachten zijn bij de slachtoffers en hun naasten.’

Nadat de Amerikaanse president Donald Trump eerder op de dag op Twitter schreef ‘Wat de VS ook kunnen doen om te helpen in Londen en het Verenigd Koninkrijk, we zullen er zijn’, heeft ook het Witte Huis de aanslag veroordeeld. ‘De Verenigde Staten veroordelen de laffe aanvallen tegen onschuldige burgers in Londen deze avond. We begrijpen dat de politie de incidenten als terreurdaden behandelt. De VS staan klaar om elke hulp te bieden die de autoriteiten in het VK vragen’, klinkt het in een mededeling. ‘Alle Amerikanen zijn solidair met de mensen van het Verenigd Koninkrijk.’ Daarnaast meldt het Witte Huis dat Trump met premier Theresa May heeft gesproken aan de telefoon.

Meteen na zijn  berichten van mededogen heeft Amerikaans president Donald Trump zijn pleidooi voor een inreisverbod uit zes moslimlanden herhaald. ‘We moeten slim, waakzaam en hard zijn. De rechtbanken moeten ons onze rechten teruggeven. We hebben het inreisverbod nodig als extra beveiling’, zo stelde Trump op Twitter.

‘Vreselijk nieuws’

De Canadese premier Justin Trudeau spreekt van ‘vreselijk nieuws’ uit Londen, terwijl de Australische eerste minister Malcolm Turnbull laat weten dat ‘onze gebeden en diepe solidariteit vandaag zoals steeds bij de mensen van het Verenigd Koninkrijk zijn, na de schokkende terreuraanslagen in Londen’. De Schotse premier spreekt van ‘afschuwelijk nieuws uit Londen’.

Europese Commissievoorzitter Jean-Claude Juncker liet eerder op de avond via Twitter weten dat hij ‘de incidenten in Londen met afschuw volgt. Mijn gedachten en gebeden zijn bij de slachtoffers en hun familie’.

NAVO-secretaris-generaal Jens Stoltenberg verklaart eveneens dat ‘we aan de zijde van de mensen in Londen staan’ na de ‘brutale aanslagen’.

Ook Duits bondskanselier Angela Merkel reageert ontzet op de aanslag in Londen. ‘Ik denk in deze uren met deelneming en solidariteit aan onze Britse vrienden en aan alle mensen in Londen’, aldus Merkel zondagochtend in een eerste reactie op de gebeurtenissen in de Britse hoofdstad.

‘Mijn gedachten zijn bij de slachtoffers van de aanslag en hun familie’, aldus Merkel. Zij wenst de gewonden een spoedig herstel.
‘We zijn vandaag over alle grenzen heen verenigd in verschrikking en treurnis, maar ook in vastberadenheid’. Volgens Merkel staat Duitsland in de strijd tegen terreur ‘stevig en kordaat’ aan de zijde van Groot-Brittannië.

Ook vanuit het Kremlin kwam een boodschap van medeleven. 'President Poetin betuigt zijn diepe medeleven aan het Britse volk en veroordeelt de terroristische aanslag die enkele uren geleden in Londen plaatsvond', zo verklaarde woordvoerder Dmitri Peskov aan de Russische persagentschappen.

04-06-2017 om 16:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!