NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

31-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-Miss België Virginie Claes zet Vlaanderen in de kijker op RTL-TVI

Ex-Miss België Virginie Claes zet Vlaanderen in de kijker op RTL-TVI

http://img21.imageshack.us/img21/7008/virginieclaes.jpg
De Limburgse Virginie Claes werd bijna vier jaar geleden tot Miss België 2006 verkozen.

Ex-Miss België Virginie Claes krijgt een rubriek in het programma I comme op de Waalse zender RTL-TVI. Dat kondigt de voormalige miss vandaag aan.

Claes presenteert vanaf 4 april 20 weken lang een rubriek in het programma van Jacques van den Biggelaar. In die rubriek zal ze Vlaanderen "op een unieke en aparte manier in de kijker te zetten in Wallonië: het 'ongewone' leven zoals het is, in Vlaanderen."

Wie zijn speciale hobby, niet alledaagse verzameling of unieke gave aan Virginie wil tonen of een leuke en/of aparte locatie, een ongewoon restaurant of hotel, kent, kan Virginie een mailtje sturen naar rtl@virginieclaes.be, luidt het nog.

31-03-2009 om 16:22 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liam Neeson hervat werk na dood vrouw

Liam Neeson hervat werk na dood vrouw

http://img3.imageshack.us/img3/4828/liamneeson.jpg
Liam Neeson is twee weken na het overlijden van zijn vrouw Natacha Richardson terug op de set van de film 'Chloe' in Canada. Neeson stort zich naar eigen zeggen op het werk, maar volgens insiders heeft hij het moeilijk zijn verdriet te verbergen wanneer de camera's niet draaien.

Op 16 maart kwam Richardson ten val op een skipiste in de buurt van Montreal. Neeson snelde toen naar het ziekenhuis waar ze werd opgenomen voor ze naar New York werd overgevlogen, waar ze overleed. De producers van 'Chloe' pasten snel het filmschema aan zodat Neeson de begrafenis van zijn vrouw op 22 maart kon bijwonen en hij ook hun zonen Michael (13) en Daniel (12) kon troosten. Joely Richardson, de zus van Natasha, heeft intussen ook de opnames voor de tv-film 'The Day of The Triffids' hervat.
Richardsons moeder, Vanessa Redgrave, heeft een liefdadigheidsoptreden in New York uitgesteld tot oktober omdat ze nog te overstuur is.

31-03-2009 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peaches Geldof heeft geen spijt van haar kort huwelijk

Peaches Geldof heeft geen spijt van haar kort huwelijk

http://img18.imageshack.us/img18/9189/peachesgeldof.jpg
De 20-jarige dochter van Bob Geldof heeft geen spijt van haar huwelijk met Max Drummey, dat amper zes maanden standhield. Ze kijkt er al naar uit haar kinderen te vertellen over haar huwelijk in Las Vegas met de Amerikaanse rocker.

De twee trouwden in augustus vorig jaar na een verkering van amper een maand. In februari gingen ze al weer uit elkaar, volgens Peaches omdat ze allebei nog te jong waren.

"Max en ik zijn echt goede vrienden. Maar we waren te jong. Het verheugt me dat ik dat ooit aan mijn kinderen zal kunnen vertellen en ik weet dat hij er net zo over denkt", vertelt Peaches in het magazine Grazia.

31-03-2009 om 14:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Farrah Fawcett in rolstoel door darmkanker

Farrah Fawcett in rolstoel door darmkanker

http://img7.imageshack.us/img7/2629/farrahfawcett.jpg
Farrah Fawcett heeft haar strijd tegen kanker nog altijd niet gewonnen. De actrice werd vorig weekend op de luchthaven gespot in een rolstoel. Fawcett kwam terug uit Duitsland waar ze een behandeling onderging. De toestand van de 62-jarige actrice is de laatste tijd erg achteruitgegaan. Sinds 2006 vecht Fawcett tegen darmkanker

31-03-2009 om 14:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vengaboy opgepakt op Schiphol

Vengaboy opgepakt op Schiphol

Om Boom Boom Boom te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..
De Vengaboys, hier in de bezetting van 2000.

Donny, een nieuw lid van de nineties dance-act Vengaboys, is op de Nederlandse luchthaven Schiphol opgepakt voor wapenbezit.

De politie vond tijdens het scannen van zijn bagage iets wat leek op een revolver, meldt de website van de krant De Telegraaf, RTL citerend. Later bleek dat het om een speelgoedrevolver ging, die bij zijn cowboyoutfit hoorde.

Donny zou een paar uur hebben vastgezeten voordat hij zijn reis kon hervatten. De Vengaboys die eind jaren negentig talloze hits scoorden zijn sinds 2007 weer bij elkaar. Binnenkort treden ze op in het Sportpaleis.

31-03-2009 om 14:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nele Somers zwanger omdat apotheek dicht was

Nele Somers zwanger omdat apotheek dicht was

http://img22.imageshack.us/img22/2324/nelesomers.jpg
Nele Somers (r) op de Nacht van de Exclusief naast de huidige Miss Belgian Beauty Yoni Mous.

Ex-Miss Belgian Beauty Nele Somers en haar vriend Philippe Snelders verwachten eind november hun eerste kindje. Helemaal gepland was de liefdesbaby echter niet. "Ik stond op vrijdagavond voor een gesloten apotheek en had geen tijd meer om een apotheek van wacht op te zoeken. Toch is de baby heel erg welkom", reageerde Somers in de Corelio-kranten. De Miss was eigenlijk zinnens eerst haar stage aan de Antwerpse balie af te maken én te trouwen met haar Philippe, de zoon van ex-voetballer Eddy Snelders. Pas nadien zou er tijd gemaakt worden voor kindjes. Maar de natuur was hen dus een stapje voor.

31-03-2009 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna blijft gerecht tegenwerken

Rihanna blijft gerecht tegenwerken

Om Unfaithful te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B
.


.
De belangstelling voor Rihanna wordt er niet minder om.

Rihanna weigert voorlopig elke medewerking aan het gerecht. De zangeres, die vorige maand zwaar toegetakeld werd door Chris Brown, hoopt gewoon dat de zaak tegen haar vriendje zo snel mogelijk achter de rug is. Ze is er niet over te spreken dat een foto van haar verwondingen uitlekte naar internet en dat ze zo snel 'geïdentificeerd' werd als Browns slachtoffer.

"Rihanna moet opletten", meent columnist Roger Friedman. "Haar steun aan Chris zou wel eens als een boemerang in haar gezicht kunnen terugkeren. Zelfs zonder haar getuigenis hebben speurders genoeg bewijs in handen om Brown voor het gerecht te slepen."

"Ogen opengegaan sinds Tina Turner"
"Ironisch genoeg dient haar imago als verdedigster van een vrouwenmishandelaar nog meer schade toe dan de klappen die ze moest incasseren", gaat Friedman verder. "We zitten niet meer in 1967. Sinds Tina Turner zijn de ogen opengegaan wat partnergeweld betreft. Rihanna is bovendien een rolmodel voor jonge vrouwen. Door nu te blijven doen alsof er die nacht niets aan de hand was, zou ze haar slachtofferpositie wel eens snel kunnen verliezen. Benieuwd of sponsors dan nog zo happig zijn om met Rihanna in zee te gaan."

Volgende week dinsdag volgt een eerste hoorzitting. De r&b-zangeres heeft dus nog welgeteld zeven dagen om haar gezicht te redden...

31-03-2009 om 13:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cold War Kids, Michael Franti en Selah Sue op Cactus

Cold War Kids, Michael Franti en Selah Sue op Cactus

Om Hospital Beds te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.

.
De organisatie van het Cactusfestival in Brugge heeft een reeks nieuwe namen bekendgemaakt. Michael Franti & Spearhead (US) en Selah Sue (B) staan op openingsdag 10 juli geprogrammeerd. Cold War Kids (US) en Joan as Policeman (US) zijn nieuw op zaterdag. Eerder bevestigden al Tracy Chapman, Paul Weller, Calexico, Lamb en The Notwist.

Het Cactusfestival vindt dit jaar van 10 tot en met 12 juli plaats in het Minnewaterpark in Brugge. Ticketprijzen werden nog niet meegedeeld. De voorverkoop start op 1 april.

31-03-2009 om 13:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie wil Indiaas kind adopteren

Angelina Jolie wil Indiaas kind adopteren

http://img21.imageshack.us/img21/517/angelinajolieg.jpg
Angelina Jolie wil een kind uit India adopteren. Dat vertelde ze aan een van de kindsterren uit de film 'Slumdog Millionaire' toen ze hem vorige maand ontmoette tijdens de Oscaruitreiking.

Geheimpje
Toen de tienjarige Azharuddin Mohammed haar vroeg of ze het zou overwegen een kind uit zijn geboorteland India te adopteren, antwoordde ze: "Ik zal je een geheimpje verklappen: we gaan dat binnenkort doen".

Angelina was zeer ingenomen door de kinderlijke charme van Azharuddin en de negenjarige Rubina Ali. Beide kinderen werden uit de sloppenwijken van Mumbai geplukt om een rol te spelen in de film van Danny Boyle.

Al zes kinderen
Angelina en Brad Pitt hebben al drie adoptiekinderen: Maddox (8) uit Cambodja, Pax (5) uit Vietnam en Zahara (4) uit Ethiopië. Ze hebben ook drie biologische kinderen: Shiloh (2) en de acht maanden oude tweeling Vivienne en Knox.
In 200§ bezochten Brad en Angelina een weeshuis in de Indiase stad Pune.

31-03-2009 om 13:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britneys vader dreigt haar kinderen weg te nemen

Britneys vader dreigt haar kinderen weg te nemen

http://img5.imageshack.us/img5/2227/britneyspearszsv.jpg
Britney Spears is het beu naar de pijpen van papa te dansen en heeft een advocaat ingeschakeld om het conservatorschap van Jamie Spears op te heffen.

Totale controle
Haar vader kreeg vorig jaar, na haar herhaaldelijke zenuwinstortingen, het beheer van haar persoonlijke en professionele zaken in handen. Al eind januari dit jaar schakelde Britney een raadsman in om haar vader uit die positie te tillen. Jamie bepaalt immers wie zijn dochter mag zien, wat ze mag eten, waar ze gaat en staat.

Voicemail
Volgens JFXOnline maakte Britney zich enkele maanden geleden zorgen dat haar vader haar zou verhinderen haar zoontjes Sean Preston en Jayden James nog te zien. "Mijn vader heeft er verscheidene keren mee gedreigd me mijn kinderen te ontnemen. Ik hoop dat jij en je team erin slagen mijn co-voogdijschap in stand te houden, ondanks de stappen die mijn vader onderneemt", sprak Britney in een voicemail aan haar advocaat.
Omgangsverbod ex-manager en ex-vriend
Volgens een bron die wordt geciteerd in het magazine OK! kreeg Jamie lucht van Britneys contact met de raadsman. Dat zou hem er ook toe aangezet hebben de rechter een omgangsverbod te laten verlengen dat Britneys voormalige manager Sam Lufti en haar ex-vriend Adnan Ghalib opgelegd kregen. Volgens Brinteys papa zijn beide lieden verantwoordelijk voor haar ondergang.

De voorbije weken kwam aan het licht dat Britney opnieuw contact zoekt met Ghalib. "Laat ons samen een kind maken, dan kunnen we weer samen zijn", zou ze daarbij gezegd hebben.

31-03-2009 om 13:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik weet het niet meer
Ik weet het niet meer


http://img17.imageshack.us/img17/2879/laurapausini6.jpg


Een tijdje geleden heb ik gezegd,
ik ga voor mezelf zorgen.
Zien dat ik er bovenop kom.
Het is me niet gelukt.

Ik probeer het wel,
echt waar.
Ik kan het gewoon niet.

Want ik heb het gevoel
dat ik door aan mezelf soms denk,
anderen in de steek laat.

Maar ik heb ook het gevoel
dat sommige me willen sparen
en hun dingen die hun dwars zeggen soms niet zeggen.

Wat ieder ook doet,
ik voel als iemand zich slecht voelt,
ik merk dat wel.
Want mensen waar ik van hou,
daar zal ik altijd van houden.

Ik weet nu niet meer wat ik moet doen.

31-03-2009 om 12:57 geschreven door artist lover


» Reageer (16)
30-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stijn Coninx valt in de prijzen op filmfestival

Stijn Coninx valt in de prijzen op filmfestival

http://img13.imageshack.us/img13/7190/stijnconinx.jpg
De film 'Soeur Sourire' van Stijn Coninx, met Cécile de France in de hoofdrol, is in de prijzen gevallen op het filmfestival van Valenciennes. De prent kaapte de prijs van de jury en de publieksprijs weg. De prijs voor de beste vrouwelijke vertolking ging naar Tsilla Chelton voor haar rollen in 'Sœur sourire' en 'De doos van Pandora' (van de Turkse regisseur Yesim Ustaoglu). De film komt op 6 mei uit in ons land.

30-03-2009 om 18:56 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franse componist Maurice Jarre (84) overleden

Franse componist Maurice Jarre (84) overleden

Om Doctor Zhivago te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..
De 84-jarige Franse componist Maurice Jarre is vorige nacht overleden in Los Angeles. Dat bevestigt de manager van zijn zoon Jean-Michel Jarre.

Filmmuziek
Maurice Jarre, geboren in 1924 in het Franse Lyon, brak door in de jaren 1950 met het componeren van filmmuziek. Het succes van de soundtrack van 'Lawrence of Arabia' uit 1962 leverde hem roem op in Hollywood, en bezegelde zijn samenwerking met de Britse regisseur David Lean. Samen deden ze nog 'Doctor Zhivago' (1965) en 'A passage to India' (1984). Voor de muziek van elk van deze films kreeg Maurice Jarre een Oscar.

Regisseurs
Jarre schreef mee aan de muziek van meer dan 150 films, voor bekende regisseurs als John Frankenheimer, Alfred Hitchcock, John Huston, Luchino Visconti en Peter Weir.

30-03-2009 om 14:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aniston zet na vijftien jaar haarstilist op straat

Aniston zet na vijftien jaar haarstilist op straat

http://img6.imageshack.us/img6/9047/jenniferaniston.jpg
Jennifer Aniston heeft haar haarstilist Chris McMillan de deur gewezen. Hun vriendschap is bekoeld en de modegoeroe wil naar verluidt meer tijd steken in zijn andere beroemde klanten. Aniston van haar kant wil de meer experimentele toer opgaan.

McMillan nam vijftien jaar lang de weelderige lokken van de 'Friends'-actrice onder handen. Recent nog had ze er 50.000 dollar (37.900 euro) voor over om McMillan van Amerika naar Londen te laten overvliegen om haar haar een beurt te geven. "Chris geeft nu iemand anders tips om het haar van Jennifer te doen", aldus een bron in het Britse 'Mail on Sunday'.

30-03-2009 om 14:43 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Josh Holloway droomt van hanenkam

Josh Holloway droomt van hanenkam

http://img21.imageshack.us/img21/711/joshholloway.jpg
Josh Holloway wil dat er een einde komt aan 'Lost', zodat hij eindelijk zijn langverwachte hanenkam kan laten groeien. "Een van onze cameramannen had een fantastisch exemplaar, zo wil ik er ook een", aldus 'Sawyer'. Enig probleem: het einde van de Amerikaanse tv-serie lijkt nog lang niet in zicht. "Ik wil wel eens weten wat er gaat gebeuren, want ik heb nog steeds geen flauw idee waar de scenarioschrijvers naartoe willen."

De 39-jarige bink, die deze zomer zijn eerste kind verwacht, biechtte onlangs nog op dat hij vooral op de aandacht van dronken oudere dames kan rekenen als hij uitgaat. "Ze schreeuwen 'Oh my God!' en schudden me door elkaar. Meestal hebben ze dan wel al te veel Mai Tai's (een Amerikaanse cocktail; nvdr) op."

30-03-2009 om 14:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweede dochter voor acteur Tim Allen

Tweede dochter voor acteur Tim Allen

http://img5.imageshack.us/img5/5178/timallen.jpg
Tim Allen aan de slag met actrice Elisha Cuthbert.

De Amerikaanse acteur Tim Allen is voor de tweede keer vader geworden. Zijn vrouw Jane Hajduk beviel zaterdag in Los Angeles van een meisje. Het kindje, dat ruim vijf pond weegt, heeft de naam Elizabeth gekregen. Volgens de woordvoerder van de acteur is het paar door het dolle heen en maken moeder en dochter het goed.

De 55-jarige komiek heeft al een dochter van 19 uit een eerder huwelijk. Voor Hajduk is Elizabeth het eerste kind. Allen en de dertien jaar jongere Hajduk, een televisieactrice, trouwden in 2006.

Allen is vooral bekend van de komedieserie 'Home Improvement'. Verder speelde hij onder meer in de 'The Santa Clause'-films en 'Wild hogs'.

30-03-2009 om 14:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topless Peaches krijgt fortuin voor lingeriecampagne

Topless Peaches krijgt fortuin voor lingeriecampagne

http://img5.imageshack.us/img5/9189/peachesgeldof.jpg
Peaches Geldof, die onlangs op het strand naast haar enorme tatoeage ook haar fraaie bovenkant helemaal blootgaf, is benaderd door lingerieproducente Michelle Mone.

Mone is naar verluidt erg onder de indruk van de rondingen van Peaches, en biedt de dochter van zanger/wereldverbeteraar Bob Geldof een bedrag van zes cijfers om haar ontwerpen te dragen in een reclamecampagne, meldt News of the World.

Peaches heeft volgens Mone het perfecte lijf daarvoor, maar oordeelt u vooral zelf.

30-03-2009 om 14:27 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geert Hoste: Jagers zijn pedofielen

Geert Hoste: Jagers zijn pedofielen

http://img7.imageshack.us/img7/4379/geerthoste.jpg
Cabaretier Geert Hoste heeft zich de woede van de jagers op de hals gehaald. In het tijdschrift Mens en Vogel vergeleek hij hen met pedofielen: "Natuurbeheer door jagers, dat is hetzelfde als pedofielen inschakelen voor de speelpleinwerking." De Hubertusvereniging, de belangenvereniging voor de jacht en jagers in Vlaanderen, dreigt nu naar de rechter te stappen voor eerherstel. Hoste is "niet onder de indruk van de boze jagers".

30-03-2009 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson neemt zoontje mee op podium

Michael Jackson neemt zoontje mee op podium

Om Dirty Diana te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..
Michael Jackson speelt met het idee om tijdens het eerste optreden in de Londense O2-arena samen met zijn oudste zoon een liedje te zingen. "Hoe kan de twaalfjarige Prince Michael beter zijn entree in de muziekwereld maken dan zelf op het podium te staan tijdens het meest bezochte concert in de geschiedenis?", vraagt een vriend zich af. "Natuurlijk staat er nog niets vast, want Michael verandert constant van gedacht."

Er is echter nóg een reden waarom de 'King of Pop' de emotionele toer op wil. "Michael hoopt dat het optreden met zijn zoon de aandacht zal afleiden van de vraag of hij geen dubbelgangers zal inschakelen. Hij kent de roddels natuurlijk ook en wil daar handig op inspelen."

Ook Leona Lewis staat op zijn verlanglijstje. Zij zou in de huid van zus Janet moeten kruipen tijdens een van zijn grootste hits 'Scream'. "Michael heeft de naam van enkele zangeressen in zijn achterhoofd die Janet waardig kunnen vervangen. Leona staat zonder discussie bovenaan dat lijstje. Hij heeft haar nog niet benaderd, maar is een grote fan van haar. Hij denkt dat zo'n duet wel eens gunstig zou kunnen uitpakken voor zowel haar als zijn carrière."

30-03-2009 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hadise te sexy voor Songfestival

Hadise te sexy voor Songfestival

Om Dum Tek Tek te beluisteren druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..
De Turkse staatsomroep TRT weigert een videoclip van het nummer 'Düm tek tek' waarmee de Belgisch-Turkse zangeres Hadise haar moederland vertegenwoordigt op het Songfestival. De clip zou te erotisch zijn, schrijven enkele Turkse kranten.

Erotiek
Regisseur Metin Arola staat naar eigen zeggen nochtans bekend om zijn voorliefde voor erotiek. "Ze wisten dus wat ze van mij konden verwachten", zegt hij. "Ook is bekend hoe Hadise zich gedraagt tijdens haar optredens en wat ze daarbij draagt," aldus Arola.

Drie versies
"De videoclip moet perfect zijn," reageert TRT. "We bestelden drie versies, volgens hetzelfde concept maar met lichte accentverschillen. Een van die clips is inderdaad geweigerd," luidt het.

Razend populair
De 23-jarige Hadise uit Mol is in Turkije razend populair, onder meer door de presentatie van het Turkse 'Idool'-programma 'Turkiye Popstar' in 2006.

30-03-2009 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdag weet Madonna of ze meisje mag adopteren

Vrijdag weet Madonna of ze meisje mag adopteren

Om Holiday te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..
Madonna moet nog enkele dagen wachten op duidelijkheid over de adoptie van een driejarig meisje uit Malawi. Vrijdag doet een rechter uit het Afrikaanse land uitspraak over de zaak.

De 50-jarige Madonna kwam gisteren in Malawi aan. Vandaag was ze na een uur alweer weg uit het gerechtsgebouw. Onduidelijk is of ook familieleden van het beoogde adoptiemeisje aanwezig waren. Haar naam: Chifundo James, wat 'genade' betekent in de lokale taal.

Madonna heeft geen commentaar gegeven op de geplande adoptie en sprak niet met journalisten. De moeder van het meisje dat ze hoopt te adopteren zou kort na de geboorte van het kind zijn overleden. Eerder adopteerde Madonna al een jongetje uit Malawi, met de naam David.

30-03-2009 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lichaamstaal
Lichaamstaal


http://triton.imageshack.us/Himg19/scaled.php?server=19&filename=jessicaalbap.jpg&xsize=640&ysize=480


Een vrouw stopt een kind wat beter weg
voor de zon
Zou het haar zoon zijn?
Of is ze al oma?
De zonnebril maakt het moeilijk
om te zeggen.

Een man en een vrouw staan te wachten
Hij legt z'n hand op haar schouder
en raakt dan even
haar wang liefdevol aan.
Ze lopen weer verder.

Twee mensen stappen naast elkaar
ze kennen elkaar niet
Dat zie je zo.
Misschien is het de stuurse blik
misschien de respectabele afstand
Toch is het overduidelijk.

Zou er een vergeten code bestaan?
waar we ons aan houden?
Onbewust laten we iedereen weten
wie we kennen
van wie we houden,

maar wie, wie
schreef de lichaamstaal.

30-03-2009 om 11:25 geschreven door artist lover


» Reageer (9)
29-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kathleen voelt zich vrij door vertrek bij K3

Kathleen voelt zich vrij door vertrek bij K3

Om De Hippie Shake te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..
Kathleen Aerts voelt zich 'weer echt vrij' door haar beslissing om K3 te verlaten. "Als ik nog langer Kathleen van K3 blijf, zou ik mezelf moeten forceren. En dat zou niet eerlijk zijn tegenover mezelf, het publiek en ook niet tegenover Karen en Kristel", zegt de blonde zangeres in Dag Allemaal. De 30-jarige Kathleen kondigde dinsdag aan K3 na tien jaar te verlaten. Haar collega's Karen Damen en Kristel Verbeke gaan door.

Verre reizen
Kathleen vertelt dat haar beslissing gevoed is door haar drang alles uit haar leven te halen. "Ik ben altijd de meest avontuurlijke geweest van de drie", gelooft ze. "En ik kreeg steeds meer het gevoel dat ik mijn vleugels uit moet slaan. Iets nieuws doen, verre reizen maken."

Overleden papa
Dat ze een goedlopende en goedbetaalde zangcarrière opgeeft voor een onzekere toekomst, zit Kathleen, die nog niet precies weet wat ze na K3 gaat doen, niet dwars. "Weet je, vier jaar geleden is mijn papa heel plots gestorven en toen heb ik enkele harde levenslessen geleerd", zegt ze. "En een ervan is dat geld niet het allerbelangrijkste is en dat we niet eindeloos de tijd krijgen om iets van ons leven te maken."

29-03-2009 om 19:20 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michelle Rodriguez valt televisiecrew aan

Michelle Rodriguez valt televisiecrew aan

http://triton.imageshack.us/Himg19/scaled.php?server=19&filename=michellerodriguez.jpg&xsize=640&ysize=480
Michelle Rodriguez heeft voor opschudding gezorgd op een vliegveld in Mexico. De Amerikaanse actrice viel uit naar een televisieverslaggever die haar benaderde, schold hem uit en probeerde hem te slaan.

In rolstoel met zonnebril
Het incident vond plaats op het vliegveld van Mexico-stad, waar Rodriguez arriveerde in een rolstoel en met een donkere zonnebril op. Toen de verslaggever en zijn cameraploeg de actrice benaderden, sprong ze op uit de rolstoel en schreeuwde dat ze ziek was, waarna ze uithaalde naar de crew.

Geen excuses
Op een persconferentie een dag later wilde de 30-jarige brunette alleen kwijt dat ze "ook maar een mens is" en dat ze soms "beestachtige dingen" doet als ze haar geduld verliest. Ze bood geen excuses aan en ging ook niet in op de vraag waarom ze in een rolstoel arriveerde. Rodriguez, die een rol speelde in het tweede seizoen van Lost, was in Mexico voor de promotie van de film 'Fast and furious', die volgende week in Nederland uitkomt.

29-03-2009 om 14:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Renovatie huis Bruce Lee onderwerp van wedstrijd

Renovatie huis Bruce Lee onderwerp van wedstrijd

http://triton.imageshack.us/Himg11/scaled.php?server=11&filename=bruceleeg.jpg&xsize=640&ysize=480
De renovatie van een huis in Hongkong waar Bruce Lee ooit woonde, is het onderwerp van een wedstrijd. Het stadsbestuur heeft besloten een open competitie te houden, waarbij iedereen een idee kan indienen voor het in ere herstellen van de woning. Het beste ontwerp zal uiteindelijk worden gebruikt voor de renovatie.

Grote uitdaging
De ontwerpers krijgen een fikse uitdaging voor de kiezen. Het huis, waar de vechtsportacteur in 1972 en 1973 woonde, is al jaren in gebruik als 'liefdesmotel', waar kamers per uur worden verhuurd.
Bruce Lee werd geboren in San Francisco maar groeide op in Hongkong. De acteur, die wordt beschouwd als de grootste oosterse vechtsportacteur van de vorige eeuw, overleed in 1973 op 32-jarige leeftijd, vermoedelijk aan een allergische reactie op pijnstillers.

29-03-2009 om 14:49 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ravel smokkelde mogelijk vrouwennaam in zijn muziek

Ravel smokkelde mogelijk vrouwennaam in zijn muziek

Om Bolero te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Niet alleen Pink Floyd smokkelt verborgen boodschappen in muziek. Volgens een bericht van de Britse openbare omroep zou ook de Franse componist Maurice Ravel zich zo hebben laten gaan.

Misia Sert
Doorheen het werk van Ravel - in het bijzonder in "La Valse" - komt dikwijls een sequentie van drie noten voor en die slaan op een fameuze populaire Parisienne, aldus de BBC op gezag van Ravel-deskundige David Lamaze. Het gaat om de noten E, B en A ofwel mi, si en la waardoor de kenner uitkomt bij Misia Sert, een goede vriendin van de componist. De vrouw was goed gekend in kunstmiddens en komt ook voor op doeken van Renoir en Toulouse-Lautrec.

Ongehuwd
Ravel, wiens leven achter een nevel was gehuld, was nooit getrouwd, terwijl Misia Sert drie keer eeuwige trouw heeft gezworen. Nog volgens de BBC heeft de man enkele werken gecomponeerd terwijl hij verbleef op een boot die eigendom was van Misia Sert en haar tweede man.

29-03-2009 om 14:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Courtney Love aangeklaagd door ontwerpster

Courtney Love aangeklaagd door ontwerpster

Om Car Crash te beluisteren druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B
.


.
Courtney Love is aangeklaagd door een modeontwerpster, omdat ze de vrouw zou hebben zwartgemaakt op internet. Dawn Simorangkir, die ontwerpt onder de naam Boudoir Queen, heeft bij de rechtbank in Los Angeles een aanklacht tegen de zangeres ingediend wegens laster en contractbreuk.

Beledigingen op internet
Volgens de rechtbankdocumenten vroeg Love vorig jaar aan Simorangkir kleding voor haar te ontwerpen. Toen de stukken af waren zou de zangeres echter hebben geweigerd te betalen. Hierna begonnen volgens Simorangkir de beledigingen op internet. Love zou de ontwerpster op verschillende websites, waaronder MySpace en Twitter, hebben uitgemaakt voor hoer, dief en drugsverslaafde.

De 44-jarige ex-drugsverslaafde Love, die nog niet heeft gereageerd op de rechtszaak, was zangeres van de rockband Hole. De weduwe van Nirvana-zanger Kurt Cobain acteert ook: ze speelde in films als 'The people vs. Larry Flint' en 'Man on the moon'.

29-03-2009 om 14:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna ruziet met oma adoptiekindje

Madonna ruziet met oma adoptiekindje

Om Holiday te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..
Madonna met adoptiezoontje David Banda uit Malawi.

Het raakte nog maar net bekend dat Madonna de 3-jarige Mercy James uit Malawi zal adopteren en het is al ruzie. "Ik laat mijn kleinkind niet zomaar van me afpakken. Ik stap naar de rechter", met deze uitspraak verklaarde de grootmoeder van het meisje de oorlog aan de popster.

Goede opleiding
Madonna is al 19 maanden bezig met de adoptie van Mercy James, meldt De Telegraaf. Maar die gaat niet door als het aan grootmoeder Lucy Chekechiwa ligt. "Mijn kleindochter woont al jaren in een weeshuis, maar ik bezoek haar regelmatig. Vorige maand kreeg ik van de directie te horen dat ze op zoek gingen naar pleegouders. Zo willen ze mijn kleinkind een kans op een goede opleiding geven. Maar ik maakte jaren geleden met hen de afspraak dat als Mercy zes jaar wordt, ze bij mij komt wonen." Morgen vliegt Madonna naar Malawi om de kwestie te regelen.

29-03-2009 om 14:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bollywood-ster Shilpa Shetty gaat trouwen

Bollywood-ster Shilpa Shetty gaat trouwen

http://triton.imageshack.us/Himg12/scaled.php?server=12&filename=shilpashetty.jpg&xsize=640&ysize=480
Bollywood-ster Shilpa Shetty stapt in het huwelijksbootje. Uit respect voor haar recent overleden vriendin Jade Goody, heeft ze het nog niet officieel bevestigd. Shilpa en haar vriend Raj Kundra hebben twee jaar een relatie. In oktober gaan ze trouwen. "We willen een grote Indiase bruiloft", liet Raj al optekenen. "In India verloof je je niet tot net voor de bruiloft, dus ik ben nog niet op de knieën gegaan. Maar dit jaar gaat het gebeuren."

Shilpa werd in Europa bekend door haar deelname aan het Britse Celebrity Big Brother, waar ze aanvankelijk serieuze ruzie had met wijlen Jade Goody. Jade werd door haar pesterijen beschuldigd van discriminatie, maar bood later haar excuses aan. Shilpa en Jade werden vriendinnen en Jade deed zelfs mee aan de Indiase Big Brother. Daar kreeg Jade ook te horen dat ze baarmoederhalskanker had.

29-03-2009 om 14:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse prins William wil gaan strijden in Afghanistan

Britse prins William wil gaan strijden in Afghanistan

http://triton.imageshack.us/Himg12/scaled.php?server=12&filename=prinswilliam.jpg&xsize=640&ysize=480
De Britse prins William wil graag gaan strijden in Afghanistan. Dat meldt de Britse krant The News of the World, die de koninklijke familie citeert. Prins William volgt momenteel de opleiding van helikopterpiloot om te kunnen optreden tijdens reddingsoperaties van de Britse luchtmacht.

De 26-jarige William, tweede in opvolging voor de Britse troon, studeerde in december 2006 af als officier aan de koninklijke militaire academie van Sandhurst, daarna diende hij bij de Britse cavalerie en volgde hij een opleiding bij de Britse marine. Hij volgt sinds januari een opleiding van 18 maanden bij de Royal Air Force (RAF).

Snellere terugkeer
Williams jongere broer, prins Harry, diende in de winter van 2007 meer dan 70 dagen in Zuid-Afghanistan en was genoodzaakt zijn missie sneller dan gepland te beëindigen nadat de media zijn aanwezigheid daar hadden bekendgemaakt.

"Ik zou in Afghanistan graag het zelfde doen als Harry. Om eerlijk te zijn, ik ben een beetje jaloers op hem", verklaarde William. De Britse prins kreeg ook nog een vraag over zijn mogelijk huwelijk, waarop hij laconiek antwoordde: "wait and see!".

29-03-2009 om 14:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een nieuwe lente
Een nieuwe lente


http://triton.imageshack.us/Himg15/scaled.php?server=15&filename=olgacurylinco.jpg&xsize=640&ysize=480


De warmte van de zon,
geeft een licht en vrolijk gevoel.
Niet alleen buiten, maar ook van binnen,
een opgewekt gevoel.
 
De lente kon me nooit zo heel veel schelen,
maar nu wil ik dit gevoel graag delen.
 
 
Wat voelt het heerlijk om eindelijk ècht te leven!

29-03-2009 om 13:49 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
28-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan laat zich door motorbende beschermen

Lindsay Lohan laat zich door motorbende beschermen

http://triton.imageshack.us/Himg9/scaled.php?server=9&filename=lindsaylohanv.jpg&xsize=640&ysize=480
Nadat ze de toegang geweigerd werden tot nachtclub Villa in Los Angeles trokken Lindsay Lohan en haar entourage naar huis en werden ze plots omsingeld door een meute fotografen.

Toen haar lijfwacht een bende motards in de smiezen kreeg, wenkte hij hen om de paparazzi af te schrikken. Dat meldt roddelsite X17Online.
"Enkele ogenblikken later reed een klein leger in leer gehulde motards naar de auto's van de paparazzi, die door de motards bedreigd werden. De fotografen riepen de politie op. Toen de agenten opdaagden, lieten ze de motards ongemoeid".
Lindsay stelde onlangs dat de obsessie van de media voor haar privé-leven haar carrière heeft geschaad. "Maar toch ben ik blij dat alles verlopen is zoals het verlopen is".

28-03-2009 om 19:36 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deep Purple op 18 november in Antwerpen

Deep Purple op 18 november in Antwerpen

Om Smoke On The Water druk op de Foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..
Op 18 november treedt Deep Purple op in de Antwerpse Lotto Arena, zo meldt concertorganisator Live Nation.
Deep Purple heeft, samen met onder meer Black Sabbath en Led Zeppelin, een belangrijke rol gespeeld in de rockgeschiedenis. In 2005 lanceerde de rockgroep zijn jongste album 'Rapture of The Deep'.

Jong en oud kennen de teksten van 'Smoke On The Water' en 'Child In Time' en live heeft Deep Purple een goede stevige reputatie opgebouwd.
Op woensdag 18 november vanaf 20 uur concerteren de hardrockers in de Lotto Arena. Tickets kosten 42 euro en kunnen vanaf morgen hier worden gereserveerd of via het telefoonnummer 0900-2.60.60.

28-03-2009 om 14:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson nodigt Britney uit op podium

Michael Jackson nodigt Britney uit op podium

Om Dirty Diana te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..
Britney Spears zou overwegen om met Michael Jackson op het podium te verschijnen tijdens een aantal van zijn 'This is It'-shows in Londen komende zomer.

"Michael weet dat het moeilijk zal zijn om zo'n groot aantal shows fris voor het publiek te houden", vertelt een bron aan The London Paper. "Een manier om dat wel te doen is door samen te werken met artiesten die hij bewondert."

Behalve Britney zou Michael ook Justin Timberlake en producer Timbaland hebben uitgenodigd. "Het idee zou zijn dat ze allemaal vijf dagen met Michael optreden."

28-03-2009 om 14:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian: Ja, ik heb cellulitis, en dan?

Kim Kardashian: Ja, ik heb cellulitis, en dan?

http://triton.imageshack.us/Himg11/scaled.php?server=11&filename=kimkardashiang.jpg&xsize=640&ysize=480
"En wat dan nog dat ik cellulitis heb?", reageerde tv-ster en vriendin van Paris Hilton Kim Kardashian nadat een magazine per abuus niet-bewerkte foto's van Kim op zijn website zette. Daarop is te zien dat Kim, bij liefhebbers van stevige stootbalken geroemd om haar voluptueuze achterkant, hier en daar last heeft van de gevreesde sinaasappelhuid.

"Wie niet?"
Andere vrouwelijke sterren zouden drie weken bedlegerig blijven van schaamte, maar niet kloeke Kim. Bekend van de realityshow rond haar stinkend rijke familie, een sekstape en haar deelname aan 'Dancing with the Stars', laat Kim zich niet van de wijs brengen door de giftige commentaren op de puur natuur-foto. "Ik heb een beetje cellulitis, en wat dan nog? Welk meisje met rondingen heeft er geen?", reageerde ze.

28-03-2009 om 14:35 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jen Aniston verkozen tot meest sexy vrouw

Jen Aniston verkozen tot meest sexy vrouw

http://triton.imageshack.us/Himg7/scaled.php?server=7&filename=jenniferariston.jpg&xsize=640&ysize=480
Jennifer Aniston is volgens de lezers van het Amerikaanse blad Details de meest sexy vrouw van Hollywood. De 40-jarige actrice verslaat zo de sexy en véél jongere Transformers-ster Megan Fox (22). Die laatste werd door het mannenblad FHM wél verkozen tot de meest sexy vrouw ter wereld. Gisèle Bündchen werd derde.

Op nummer vier vinden ze de Indiase superster Freida Pinto, te zien in het Oscarsucces Slumdog Millionaire. De top-5 wordt afgesloten door tv-gezicht Kim 'ja, ik heb cellulitis' Kardashian

28-03-2009 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lief Paris op de vuist met bodyguard

Lief Paris op de vuist met bodyguard

http://triton.imageshack.us/Himg6/scaled.php?server=6&filename=parishiltonr.jpg&xsize=640&ysize=480
Paris zelf mag dan niet zo onder de indruk zijn van haar nieuwe geliefde, omgekeerd is dat wél het geval. Doug Reinhardt zou alles voor haar doen, ook vechten met een bodyguard zodat de blonde socialite op een liedje van haar keuze kon dansen.

La Hilton was gezellig in een club in Miami, toen ze om 3 uur 's nachts besliste dat ze wilde dansen. Enig probleem: het moest persé een liedje van Madonna of van Black Eyed Peas zijn. Paris trok naar de DJ om haar voorkeur aan te vragen, maar diens bodyguard duwde haar weg.

Dat kon Reinhardt niet hebben. Hij stormde op de man af... en keerde terug met een kapotte lip. "Ik wilde haar helpen, en ineens brak de hel los!" Paris en Doug wassen hun handen in onschuld: "Het is toch vreselijk dat mensen ons zoiets aan doen...".

28-03-2009 om 14:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse verslaafd aan duimzuigen?

Amy Winehouse verslaafd aan duimzuigen?

Om Back To Black te beluisteren druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..
Het ziet er naar uit dat Amy Winehouse haar verslavingen aan drugs, alcohol en zelfverminking probeert te vervangen door een andere slechte, zij het minder schadelijke gewoonte: duimzuigen.

Het Amerikaanse tijdschrift People spotte het probleem en bewees het punt meteen met een reeks foto's. Of het een echt of imaginair probleem is, moet de toekomst nog uitwijzen.

Ondertussen geeft People Winehouse enkele gerichte tips om de slechte gewoonte te bannen. "Want deze gewoonte kan tot vervormingen van het gebit lijden." Gezien Winehouse pas een fortuin heeft uitgegeven om er een beetje deftiger uit te zien wil ze dat vast niet...

Tip 1: "Ban stress en alle bronnen van stress uit je leven"

Tip 2: "Meer steun en positieve aandacht" (in tegenstelling tot de negatieve nu)

Tip 3: "Omgaan met mensen die niét duimzuigen, zodat je de sociale druk voelt om er mee te stoppen"

Tip 4: (als het echt niet anders kan) "Draag sokken over je handen".

28-03-2009 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bruce Willis nu ook voor de wet getrouwd met model

Bruce Willis nu ook voor de wet getrouwd met model

http://triton.imageshack.us/Himg25/scaled.php?server=25&filename=brucewilles.jpg&xsize=640&ysize=480
Bruce Willlis is voor de wet getrouwd met Emma Heming. De 54-jarige acteur en het 30-jarige model gaven elkaar het jawoord in het huis van vrienden in Beverly Hills, vertelt de woordvoerder van Willis aan het Amerikaanse tijdschrift People.

Vorig weekeinde gaven de geliefden, die ruim een jaar samen zijn, elkaar al het jawoord tijdens een symbolische ceremonie in het huis van Willis op het piepkleine Caribische eiland Parrot Cay. Bij die gelegenheid waren onder anderen de ex-vrouw van de acteur, Demi Moore, en haar huidige man Ashton Kutcher aanwezig.

28-03-2009 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Villa Aaron Spelling te koop voor 113 miljoen euro

Villa Aaron Spelling te koop voor 113 miljoen euro

http://triton.imageshack.us/Himg17/scaled.php?server=17&filename=aaronspelling.jpg&xsize=640&ysize=480
De weduwe van Aaron Spelling heeft de villa waar zij met haar man woonde te koop gezet. Candy Spelling vraagt bijna 113 miljoen euro voor het optrekje in de chique wijk Holmby Hills in Los Angeles. Daarmee is de villa het duurste huis dat op dit moment te koop is in de Verenigde Staten.

375 miljoen
Aaron Spelling, die in 2006 op 83-jarige leeftijd overleed, was de man achter hitseries als Dynasty, Charlie's Angels en Beverly Hills 90210. Zijn vermogen werd geschat op ruim 375 miljoen euro.De villa werd in 1991 speciaal voor de familie Spelling gebouwd. Het huis, dat een oppervlakte heeft van ruim 5200 vierkante meter, bevat onder meer een bowlingbaan, een filmzaal, een wijnkamer, een kamer waar cadeaus worden ingepakt, een kamer voor het Chinese porselein, een kamer voor het tafelzilver, een bibliotheek, een kapsalon en een fitnesszaal.

Honderd kamers
De 63-jarige Candy Spelling kan de berichten dat het huis meer dan honderd kamers heeft niet bevestigen. "Er zijn heel veel kamers", geeft ze toe. Ze heeft zelf echter ook geen idee hoeveel het er precies zijn. "Er zijn ook delen van het huis bijgebouwd in de loop der jaren en ik ben eerlijk gezegd geen rondje gaan lopen om te tellen hoeveel kamers er zijn."

28-03-2009 om 14:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweede adoptiekind Madonna is 4-jarig meisje

Tweede adoptiekind Madonna is 4-jarig meisje

Om Give It 2 Me te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B
.

.
Madonna met adoptiezoontje David Banda.

Het kindje uit Malawi dat Madonna wil adopteren is een meisje. Dat liet een Malawische ambtenaar weten. Het zou gaan om een 4-jarig kind van een tienermoeder die een maand na haar geboorte overleed, haar vader leeft nog wel.

Mercy James
Na de dood van haar moeder zou het meisje in eerste instantie zijn opgevoed door haar oma en een oom, later werd ze opgevangen in een weeshuis dat wordt gerund door Madonna's liefdadigheidsorganisatie Raising Malawi. Het kind heet volgens het Britse persbureau Reuters Mercy James. Madonna zou het kind twee jaar geleden al voor het eerst hebben ontmoet.

David Banda
Malawische en Amerikaanse regeringsfunctionarissen bevestigden donderdag dat Madonna bezig is met de adoptie van een tweede kind uit Malawi. Ze zou daarvoor dit weekeinde naar het Afrikaanse land afreizen. In 2006 adopteerde de Amerikaanse zangeres al het destijds dertien maanden oude jongetje David Banda uit Malawi. Ook hij had alleen nog een vader.

Biologische kinderen
Madonna heeft nog twee biologische kinderen. Ze kreeg dochter Lourdes (12) met haar fitnesstrainer Carlos Leon. Zoontje Rocco (8) werd geboren uit haar huwelijk met regisseur Guy Ritchie, van wie ze onlangs scheidde na een huwelijk van acht jaar.

28-03-2009 om 14:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slimste Mens ter Wereld grote winnaar Televisiesterren

Slimste Mens ter Wereld grote winnaar Televisiesterren

http://triton.imageshack.us/Himg18/scaled.php?server=18&filename=erikvanlooy.jpg&xsize=640&ysize=480
De 'Slimste Mens ter Wereld' won maar liefst twee prijzen op de tweede Nacht van de Vlaamse Televisiesterren. De populaire quiz ging lopen met de titels voor 'meest populaire programma' en 'beste entertainmentprogramma'. Op de koop toe werd presentator Erik Van Looy ook verkozen tot beste presentator. 'De Slimste Mens ter Wereld' haalde zo bijna de helft van de prijzen voor de VRT binnen.

VRT-VTM: 7-4
De VRT viel met zeven programma's en personen in de prijzen en triomfeerde daarmee over concurrent VTM, dat het met vier awards moest stellen: voor Ann Lemmens (rijzende ster), Gaston Berghmans (Carrière ster), Hilde De Baerdemaeker (beste actrice in LouisLouise) en Mijn Restaurant (beste realityprogramma).

Voor de VRT sleepte Mathias Schoenaerts nog beste acteur (Smaak van de Keyser) in de wacht. Phara De Aguirre werd beste presentatrice, 'Smaak van de Keyser' beste fictieprogramma en 'Het Journaal' beste informatieprogramma.

Emoties
De show kende enkele emotionele momenten. Zo was er een staande ovatie voor de recent overleden Nand Buyl en droeg Rani De Coninck de trofee voor "Mijn Restaurant" op aan Leentje Custers. De jonge vrouw overleed samen met Ernst-Paul Hasselbach bij een dramatisch ongeval tijdens de opnamen van "71° Noord".

28-03-2009 om 13:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een sterrenoorlog
Een sterrenoorlog


http://triton.imageshack.us/Himg9/scaled.php?server=9&filename=ashleesimpsonbymortalli.jpg&xsize=640&ysize=480een dag zoals ik er wel meer zou willen hebben
van ver reeds wist ik dat jij het was

ik voelde jouw aanwezigheid

vanaf dan zag ik telkens ik naast me keek
het meisje dat op zo'n korte tijd
zo veel voor mij is gaan betekenen

ik nam je mee naar m'n droomwereld
terwijl we samen in de realiteit vertoefden

wetende dat ik nu nooit meer
van je zijde zal wijken
leg ik de pen neer
met maar een gedachte in m'n hoofd

we hebben elkaar gevonden

28-03-2009 om 12:37 geschreven door artist lover


» Reageer (11)
27-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Back to the 90's krijgt groen licht van rechter

Back to the 90's krijgt groen licht van rechter

Om The Vengaboys te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B
.

.
Onder meer de Vengaboys, hier op een archieffoto uit 2001, brengen hun hits op Back to the 90's in het Sportpaleis.

De ninetiesmegafuif Back to the 90's in het Antwerpse Sportpaleis kan zaterdag 4 april gewoon plaatsvinden. Dat heeft de Hasseltse rechtbank van koophandel vandaag beslist.

De vzw Grenslandhallen, organisator van de megafuif I love the 90's op 11 en 12 april in de Ethias Arena, had de organisator van Back to the 90's immers voor de rechter gedaagd omdat de Antwerpse fuif een klakkeloze kopie zou zijn van het Hasselts evenement. De Hasseltse organisatoren vroegen een staking van het evenement in Antwerpen, maar die eis werd afgewezen.

"Verwarring"
Voor de fuif in Antwerpen waren al 10.000 tickets de deur uitgegaan, terwijl voor Hasselt al 40.000 tickets over de toonbank waren gevlogen. De vzw Grenslandhallen organiseert de fuif in Hasselt, terwijl het Houthalense Star Events voor Back to the 90's in Antwerpen zorgt.

Volgens de vzw Grenslandhallen zou de naam "Back to the 90's" echter verwarring veroorzaken, maar de rechter stelde dat Star Events voor de naamkeuze van hun evenement nu eenmaal gebonden is aan het muziekgenre uit de jaren '90. Volgens de rechter kunnen de mensen, die reclame ontvangen voor deze fuiven, een onderscheid maken tussen beide evenementen en beide organisatoren.

De Hasseltse vzw heeft ook niet kunnen bewijzen of de consument zijn aankoopbeslissing zou veranderd hebben door de naam "Back to the 90's". Verder is het argument van parasitaire mededinging vanwege de vzw Grenslandhallen afgewezen, omdat beide evenementen uitverkocht zijn en er dus geen sprake is van een contrast tussen een voordeel voor Star Events en een buitensporig nadeel voor de Hasseltse organisator.

1.200 euro proceskosten
Volgens de Hasseltse vzw kon Star Events ook kosten besparen, omdat het Antwerpse evenement mee zou profiteren van de inspanningen van de Hasseltse organisatoren. De rechter oordeelde dat Star Events als sinds 2006 bezig was met dergelijk project en dus zelf belangrijke inspanningen heeft moeten doen om Back to the 90's te promoten. De vzw Grenslandhallen moet nu opdraaien voor 1.200 euro proceskosten.

27-03-2009 om 19:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pete Doherty maakt tv-serie over zichzelf

Pete Doherty maakt tv-serie over zichzelf.

Om Pete Doherty te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..
Pete Doherty schrijft een tv-reeks over zijn doldrieste leven. De voorman van The Babyshambles en ex van Kate Moss zat dinsdag samen met BBC-bazen die hem vroegen een dramareeks te schrijven over de scabreuze geheimen in zijn rock-'n-rollbestaan en de donkere kant van de muziekindustrie.

Binnen zes weken moet hij een pilootaflevering klaar hebben.

Doherty worstelt al jaren met een heroïne- en crackverslaving, werd veroordeeld wegens inbraken en zat een tijdlang in de cel.

27-03-2009 om 18:04 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams opnieuw klaar voor Take That

Robbie Williams opnieuw klaar voor Take That

Om Angels te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B
.


.
De Britse popstar Robbie Williams ziet een hereniging met Take That wel zitten. Hij heeft de laatste tijd regelmatig contact met zijn voormalige collega's, zegt de 35-jarige Williams in de Britse tabloid Daily Mirror. "Een reünie lijkt steeds dichterbij te komen. De jongens lijken het graag te willen. Ik denk dat het wel leuk zou zijn."

Robbie wacht nu enkel nog op een telefoontje van Gary Barlow. Williams verliet de boysband in 1995 en bouwde een succesvolle solocarrière uit. Take That splitte nog geen jaar later.

Gary Barlow, Jason Orange, Howard Donald en Mark Owen zetten in 2005 hun comeback met succes in met hits als 'Patience' en 'Shine'. Sinds de comeback gingen zes miljoen Take That-albums over de toonbank. Williams is de laatste jaren weinig met zijn muziekcarrière bezig geweest.
Hij heeft enkele jaren in Californië gewoond, maar is begin dit jaar terug naar Groot-Brittannië verhuisd. De geruchten over een mogelijke reünie met Take That staken bijgevolg al snel de kop op.

27-03-2009 om 17:57 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna is blij dat ze is gescheiden

Madonna is blij dat ze is gescheiden

Om frozen te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B
.


.
Madonna liet op de Twitter-pagina van haar vriend en producer Guy Oseary weten dat ze dolblij is dat ze gescheiden is van Guy Ritchie. Een fan schreef: "Hallo Madonna, ik ben blij dat je weer single bent. Je hebt je beste muziek gemaakt als single vrouw". Waarop Madonna enkele minuten later antwoordde: "Je bent niet half zo blij als ikzelf!".

Madonna chatte tien minuten lang online met de leden van haar fanclub om hen te bedanken voor hun steun en om hen naar hun favoriete nummers te vragen met het oog op haar op stapel staande 'greatest hits'-album.

27-03-2009 om 15:58 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roadies Britney Spears slaags met politie

Roadies Britney Spears slaags met politie

Om circus te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..
Twee roadies van Britney Spears zijn woensdagnacht in Pittsburgh opgepakt na een handgemeen met de politie. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

Stroomstootwapen
De twee zijn inmiddels vrijgelaten op borgtocht. Ze betaalden bijna 75.000 euro, zo melden autoriteiten van de Amerikaanse stad. De mannen zouden twee politieagenten hebben aangevallen, nadat deze bij een gevecht probeerden tussenbeide te komen. Bij de aanhouding maakten de agenten gebruik van een stroomstootwapen.
Spears, die momenteel met haar 'Circus'-toer door de Verenigde Staten reist, distantieert zich op haar weblog van het gedrag van de roadies. Volgens de zangeres werken de mannen voor een bedrijf dat verantwoordelijk is voor de apparatuur en zijn ze geen medewerkers van de toer zelf.

27-03-2009 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sequel pornofilm Sarah Palin op komst

Sequel pornofilm Sarah Palin op komst

http://triton.imageshack.us/Himg58/scaled.php?server=58&filename=sarahpalin.jpg&xsize=640&ysize=480
"Who's nailin' Paylin", de pornofilm van Larry Flint over 'het leven van Sarah Palin', krijgt een sequel. De hoofdrol wordt opnieuw gespeeld door Lisa Ann. Het vervolg gaat "Hollywood is nailin' Paylin" heten en komt dit voorjaar uit.

Er is opnieuw een rol in weggelegd voor een Obama-lookalike.

Lisa Ann slaat trouwens een mooi slaatje uit haar Palin-spoof. Ze heeft een uiterst succesvolle internationale toer in stripbars achter de rug en figureert zelfs in de video van de nieuwe single van Eminem.

27-03-2009 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bruiloft Jamie Lynn Spears gaat niet door

Bruiloft Jamie Lynn Spears gaat niet door

http://triton.imageshack.us/Himg300/scaled.php?server=300&filename=jamielynnspears.jpg&xsize=640&ysize=480
Jamie Lynn Spears (17), het jongere zusje van Britney, heeft besloten om haar huwelijk met Casey Aldridge (19) af te blazen. De twee zouden later dit jaar in het huwelijksbootje stappen, maar Jamie Lynn heeft besloten dat ze zich gelukkig voelt met hun relatie zoals hij nu is.

Jamie Lynn en Casey hebben samen een dochtertje Maddie Brian.

27-03-2009 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grey's Anatomy acteur ontdekt dat hij zoontje heeft

Grey's Anatomy acteur ontdekt dat hij zoontje heeft

http://triton.imageshack.us/Himg12/scaled.php?server=12&filename=jeffreydeanmorgan.jpg&xsize=640&ysize=480
De Amerikaanse acteur Jeffrey Dean Morgan is er onlangs achter gekomen dat hij een zoon van 4 heeft. Dat bevestigt de moeder van het jongetje, actrice en producent Sherrie Rose, aan het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. "Jeffrey en ik hebben inderdaad een 4-jarige zoon samen."

Overdonderd
Volgens een bron bij het tijdschrift was Jeffrey Dean Morgan, onder meer bekend van zijn terugkerende gastrol als Denny Duquette in 'Grey's Anatomy', "geschrokken en overdonderd" door het nieuws van zijn vaderschap. Hij zou echter meteen hebben besloten deel uit te willen maken van het leven van zijn kind, en zijn zoontje inmiddels hebben ontmoet.
Rose is een ex-vriendin van de 42-jarige Morgan. Waarom zij niet eerder kenbaar heeft gemaakt dat hij de vader is van haar zoon, is niet bekend.

27-03-2009 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gwyneth Paltrow lanceert eigen kledinglijn

Gwyneth Paltrow lanceert eigen kledinglijn

http://triton.imageshack.us/Himg14/scaled.php?server=14&filename=gwynethpaltrow.jpg&xsize=640&ysize=480
Gwyneth Paltrow gaat een eigen kledinglijn ontwerpen. De actrice doet dit voor het Franse modelabel ZOEtee's. Dat meldt de Britse editie van het modetijdschrift Elle.

Seventies als inspiratie
Oscarwinnares Paltrow komt met een op de jaren zeventig geïnspireerde herfst- en wintercollectie. De opbrengst van de kledinglijn, die 'ZOEtee's loves Gwyneth' heet, wordt gedoneerd aan de Britse stichting Kids Company, die zich inzet voor hulpbehoevende kinderen in Londen.

27-03-2009 om 13:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kelly Osbourne trouwt voorlopig niet

Kelly Osbourne trouwt voorlopig niet

Om One Word te bekijken druk op de foto.

Zet de Player af A.U.B.


.
Ondanks haar verloving is Kelly Osbourne niet van plan binnenkort te trouwen. Dat vertelde de 24-jarige zangeres, die zich eind vorig jaar verloofde met het 19-jarige model Luke Worrall, aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Ik denk dat trouwen het laatste is wat ik op dit moment in mijn leven zou moeten doen. Ik zou een uitgebluste en aan antidepressiva verslaafde huisvrouw worden."

Ma: "Ze moet eerst debiele dingen doen"
Haar moeder Sharon is het eens met de beslissing van Kelly. "Het zou niet goed zijn als ze nu al vervallen in burgerlijkheid", verklaarde ze. "Ik was 29 toen ik trouwde en dat beviel prima. Ik heb ermee gewacht tot ik alle debiele dingen had gedaan die ik in mijn leven wilde doen."

Pa: "Nog vijf jaar wachten"
Vader Ozzy Osbourne zou de verloofde van zijn dochter hebben gevraagd nog minstens vijf jaar te wachten met het huwelijk.
Kelly is de jongste dochter van voormalig artiestenmanager Sharon en rocker Ozzy. Het gezin stond jarenlang centraal in de MTV-realityserie 'Meet the Osbournes'. Ook zoon Jack (23) werd daarin geportretteerd, alleen de oudste dochter Aimee (25) koos ervoor buiten beeld te blijven.

27-03-2009 om 13:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De echte ik
De echte ik

http://triton.imageshack.us/Himg135/scaled.php?server=135&filename=belucci24.jpg&xsize=640&ysize=480


Niemand die je altijd ziet,
Niemand die je kent,
Niemand die weet,
Hoe je echt bent.

Men ziet het masker dat je draagt,
Maar hoe je het ook went,
Niemand die weet,
Hoe je echt bent.

27-03-2009 om 12:52 geschreven door artist lover


» Reageer (13)
26-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spaans U2-concert in 54 minuten uitverkocht

Spaans U2-concert in 54 minuten uitverkocht

Om Without You te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..


Een optreden van de Ierse band U2 was binnen de 54 minuten uitverkocht, meldden de organisatoren. Op 30 juni gaat de wereldtournee van start met een optreden voor 90.000 fans in Camp Nou, het stadion van voetbalploeg FC Barcelona. Nooit was een optreden zo snel uitverkocht in de Spaanse pop- en rockgeschiedenis.

Sommige fans stonden een hele nacht in de rij voor tickets. Zij wisten waarschijnlijk niet dat ze ook online konden bestellen. De prijzen variëren van 30 tot 150 euro. De 'U2 360° Tour' zal onder meer in Barcelona, Londen, Gelsenkirchen, Amsterdam, Parijs en Berlijn halt houden. De tournee staat in het teken van de nieuwe cd 'No Line on the Horizon'.26-03-2009 om 19:38 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kurt Rogiers weigert rol in 'Mooi en Meedogenloos'

Kurt Rogiers weigert rol in 'Mooi en Meedogenloos'

http://triton.imageshack.us/Himg242/scaled.php?server=242&filename=kurtrogiers.jpg&xsize=640&ysize=480
Kurt Rogiers heeft de kans laten schieten om een rol te krijgen in de Amerikaanse soap 'The Bold and The Beautiful'. De makers zijn op zoek naar Europese acteurs om de cast te versterken. Volgens RTL Boulevard wilde Kurt zijn vrouw en kinderen niet lang alleen laten en daarom bedankte hij voor de eer.

Rogiers twijfelde ook of de soap wel zo'n goede aanwinst zou zijn voor zijn cv. Vorige maand mocht hij al eens een gastrol spelen in de serie. Die scène, met Katherine Kelly Lang (Brooke), wordt echter nooit uitgezonden. Rogiers was toen in de Verenigde Staten voor zijn programma met Sven Ornelis op de radiozender Q-Music.

26-03-2009 om 10:11 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zac Efron stapt uit remake 'Footloose'

Zac Efron stapt uit remake 'Footloose'

http://triton.imageshack.us/Himg258/scaled.php?server=258&filename=zacefron.jpg&xsize=640&ysize=480
Tienerster Zac Efron heeft zich teruggetrokken uit de remake van de succesvolle film 'Footloose'. Volgens Acces Hollywood zag Efron het niet zitten om 'weer' in een musical te spelen. De acteur werd bekend door de Disneyreeks High School Musical, waarvan reeds drie delen verschenen, en de musical Hairspray.

Gechoqueerd
De medewerkers zijn niet echt blij met Efrons beslissing. "We werken al sinds juli vorig jaar aan dit project. Dit is choquerend nieuws voor ons," klinkt het. De producers benadrukken dat de remake van de film uit 1984 er zeker komt. "We willen een nieuwe generatie de film leren kennen". Namen voor mogelijke opvolgers van Efron zijn nog niet genoemd.

Dit jaar is Efron nog te zien in de film '17 again', waarin hij de tienerversie speelt van een man (Matthew Perry) die wenste dat hij terug jong was.

26-03-2009 om 10:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BNN-presentatrice Sophie Hilbrand zwanger van eerste kindje

BNN-presentatrice Sophie Hilbrand zwanger van eerste kindje

http://triton.imageshack.us/Himg106/scaled.php?server=106&filename=sophiehilbrand.jpg&xsize=640&ysize=480
Het gerucht werd afgelopen weekeinde al de wereld in geholpen door diverse media, maar vandaag bevestigt de Nederlandse actrice en BNN-presentatrice Sophie Hilbrand dat zij zwanger is van haar vriend Waldemar Torenstra. "Het kindje is gepassioneerd verwekt rond de feestdagen", vertelt zij vrolijk in 'De Coen en Sander Show' op 3FM.

Na de zomer wordt het eerste kindje van het stel verwacht. De 34-jarige Torenstra is 'super super blij''. "Ik heb een soort van 'joepie'-gevoel"', vertelt hij in de radioshow. De 34-jarige BNN-presentatrice en haar vriend willen voor de geboorte niet weten wat het geslacht van hun kindje is.

Sophie en Waldemar wonen op dit moment nog apart. Het stel is wel op zoek naar een huis voor hun kersverse gezin. "We zoeken een dubbele benedenwoning in Amsterdam", roepen beiden lachend.

26-03-2009 om 10:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Les Nuits Botanique vieren 25ste verjaardag

Les Nuits Botanique vieren 25ste verjaardag

Om Daan te beluisteren druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..
Daan

Les Nuits Botanique, de jaarlijkse hoogmis van de muzikale ontdekkingen, blaast van 6 tot 15 mei 25 kaarsjes uit. De concerten zullen plaats vinden in vijf verschillende zalen en één nacht staat voor honderd procent in het teken van de Belgische muziek.

Zoals elk jaar is het een erg eclectisch programma, met vooral aandacht voor Franstalige groepen uit Wallonië en Brussel. Op woensdag 13 mei staat een volledig Belgische affiche op het programma, met optredens van onder meer Sharko, Daan, K-Branding, The Experimental Tropic Blues Band, Balthazar, Bony King of Nowhere, Major Deluxe, Lionel Solveigh, Balimurphy, The Vagabonds en Jeronimo. Met één ticket kan je alle concerten bijwonen.

Maken voorts nog hun opwachting op Les Nuits Botanique: Jane Birkin, Das Pop, Cali, Mathieu Boogaerts, Beirut, Christophe en Emilie Loizeau.

26-03-2009 om 09:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston: "Nooit vind ik nog iemand als Brad Pitt"

Jennifer Aniston: "Nooit vind ik nog iemand als Brad Pitt"

http://triton.imageshack.us/Himg403/scaled.php?server=403&filename=jenniferaniston.jpg&xsize=640&ysize=480
Het liefdesleven van Jennifer Aniston zit opnieuw in een dipje. De actrice maakte onlangs een einde aan haar relatie met John Mayer en zegt nu dat ze wellicht nooit meer zal trouwen. Ze is er van overtuigd dat ze nooit nog een man zal vinden van wie ze zoveel houdt als van haar ex Brad Pitt. Aniston en Pitt scheidden in 2005.

Brad Pitt
Volgens het Amerikaanse magazine OK! heeft Jennifer de voorbije jaren geprobeerd om een goede echtgenoot te vinden, maar de schoenen van Brad Pitt lijken niemand te passen. Pitt heeft het intussen stukken beter gedaan. Met Angelina Jolie heeft hij al zes kinderen.

Kinderwens
Jennifer hield de schijn wel hoog en deed alsof ze de breuk met Brad Pitt gemakkelijk kon verwerken. Mayer was de laatste in een reeks mannen met wie Aniston tevergeefs een relatie begon. Eerder liep het ook met acteur Vince Vaughn en model Paul Sculfor mis. Daarom heeft ze nu besloten dat ze liever alleen blijft. Jennifer zou boven alles liefst moeder willen worden. Aangezien ze intussen veertig jaar is, kan ze daar maar best zo snel mogelijk mee beginnen.

26-03-2009 om 09:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Harry probeert Chelsy terug te winnen met pruik

Prins Harry probeert Chelsy terug te winnen met pruik

http://triton.imageshack.us/Himg207/scaled.php?server=207&filename=prinsharry.jpg&xsize=640&ysize=480
Harry en Chelsy gingen in januari uit elkaar, maar Harry doet er alles aan om haar hart te heroveren.

Prins Harry doet echt alles aan om zijn ex-vriendin Chelsy terug te winnen. Harry ging vermomd met een lange zwarte pruik naar een feestje waar hij met Chelsy had afgesproken. Of hoe een prins incognito probeert om het hart van zijn liefje te heroveren, maar toch gesnapt wordt. Al een geluk dat hij deze keer niet vermomd als een nazi naar het feestje ging.

School-leger
Het koppel ging in januari uit elkaar. Chelsy zou het te druk hebben met school en Harry zou alleen nog maar oog hebben voor het leger. De Britse krant Daily Mail is er echter achtergekomen dat de twee nog regelmatig samen gaan stappen in Londen. De roodharige Harry draagt tijdens die avondjes een lange zwarte pruik om zichzelf te vermommen.

William
Vrijdagavond werden de tortelduifjes in de club 'The Lightbox' gespot. Een bron onthult: "Ze zijn weer bij elkaar, dat kan niet anders!" Prins Harry gaat blijkbaar zijn broer William achterna. William zette in 2007 zijn vriendin Kate Middleton aan de kant, maar na een break van twee maanden kwamen de twee toch weer bij elkaar.

26-03-2009 om 09:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sean Penn gaat vreemd met Natalie Portman

Sean Penn gaat vreemd met Natalie Portman

http://triton.imageshack.us/Himg95/scaled.php?server=95&filename=seanpenn.jpg&xsize=640&ysize=480
Bedriegt Sean Penn (48) zijn vrouw met Natalie Portman (27)?

De getrouwde Oscarwinnaar en vader van twee kinderen Sean Penn (48) en de bevallige single actrice Natalie Portman (27) zouden kussend zijn betrapt. Volgens het Amerikaanse blad 'Star' hadden de twee een intiem diner in de Sunset Tower Hotel's Tower Bar in Hollywood. Later glipten Sean en Natalie naar een afgeschermd gedeelte waar ze ongestoord hun ding konden doen.

13 jaar getrouwd
Acteur-regisseur Sean Penn kreeg vorige maand een Oscar voor zijn vertolking van Harvey Milk, de vermoorde homoburgemeester van San Francisco, in de film 'Milk'. Hij heeft een bewogen liefdesleven achter de rug. In 1985 trouwde hij met Madonna, maar vier jaar later werd het huwelijk al ontbonden. Sinds 1996 is hij getrouwd met actrice Robin Wright, met wie hij twee kinderen heeft: dochter Dylan Frances (17) en zoon Hopper Jack (15). Ze is vooral bekend voor haar rol van Kelly Capwell in de soapserie Santa Barbara.

Joodse
Sean Penn reed al eerder een scheve schaats en nu zou hij dus aan de rol zijn met de 21 jaar jongere actrice Natalie Portman. De Israëlisch-Amerikaanse actrice werd in Jeruzalem geboren. De wereld kent haar vooral van de Star Wars-films, waar ze als Padmé Amidala schitterde. Ook zij is geen onbeschreven blad op liefdesvlak. Ze had zes jaar geleden een jaar lang een relatie met de Spaanse topacteur Gael Garcia Bernal (Che Guevara in 'The Motorcycle Diaries'). Daarna had ze ook iets met zanger Devendra Banhart.

Jury Cannes
Sinds kort is ze echter single. Op haar 27ste werd Portman vorig jaar het jongste jurylid ooit op het Filmfestival van Cannes. En wie was daar voorzitter? Juist, Sean Penn... Wellicht leerde het tweetal elkaar daar beter kennen en kreeg de romance een verlengstuk in de States. Benieuwd wat Penns vrouw en zijn kinderen zullen zeggen als ze horen van dit verhaal.

26-03-2009 om 09:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad mag slaapkamer niet meer in na massageblunder

Brad mag slaapkamer niet meer in na massageblunder

http://triton.imageshack.us/Himg291/scaled.php?server=291&filename=bradpittn.jpg&xsize=640&ysize=480
Pitt moet duidelijk boeten voor zijn 'slippertje'.

Twee weken geleden betrapte Angelina Jolie haar lieftallige echtgenoot Brad Pitt terwijl hij een van hun kinderjuffen een massage aan het geven was. Geen slimme zet van de acteur, want sindsdien is hij niet meer welkom in de slaapkamer. Het koppel brengt de nacht door in aparte vertrekken en Pitt mag ook overdag niet meer in haar buurt komen.

"Angelina is nog steeds zeer boos na het nanny-incident", aldus een bron in de Amerikaanse tabloid 'Star'. "Voorlopig lijkt deze regeling de beste oplossing. Brad kan het immers ook niet aan om elke nacht haar razernij te moeten doorstaan. Alleen slapen gaat hem echter niet zo goed af, dus 'kampeert' hij in een klein tentje in de slaapkamer van de kinderen. Hen maakt hij wijs dat mama weer laat moet werken, maar in werkelijkheid mag hij de slaapkamer niet meer in."

26-03-2009 om 09:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leven doe ik
Leven doe ik


http://triton.imageshack.us/Himg514/scaled.php?server=514&filename=ashleesimpsonbymortalli.jpg&xsize=640&ysize=480


Leven is wat ik doe
Genieten van elke dag
Lachen bij elk straaltje zon

Elke ochtend opstaan met een lach
Wanneer de zon tevoorschijn komt
Maar ook als de regen mij wakker maakt

Slechte dingen vergeten
Daar heb je niets aan
Ervaring genoeg
Geluk te weinig

Goede dingen onthouden
Herinneringen voor later
Telkens goed voor een lach
Maar ook een teken
Een teken dat het leven mooi kan zijn

26-03-2009 om 02:34 geschreven door artist lover


» Reageer (15)
25-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney Spears maakt haar advocaten stinkend rijk

Britney Spears maakt haar advocaten stinkend rijk

Om Everytime te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Britney Spears heeft de afgelopen jaren miljoenen gespendeerd aan juridisch advies. De Amerikaanse zangeres raakte 2,7 miljoen dollar kwijt aan diverse juristen. Dat blijkt uit documenten van de advocaten van haar vader Jamie Spears. En die zouden nog maar het topje van de ijsberg zijn.

Het miljoenenbedrag dat Spears spendeerde, ging op aan zeker zeventien advocaten en instanties. Zo betaalde ze zeker 417.000 dollar voor haar scheiding van Kevin Federline na een huwelijk van 2,5 jaar. De twee voerden bovendien een stevige juridische strijd over de voogdij van hun twee kinderen. Wat dat moet gekost hebben is onduidelijk.

Spears betaalde een miljoen dollar aan advocaten om "de ingewikkelde en uitdagende" zaken in haar leven te regelen, waardoor haar zangcarrière aanvankelijk ten einde leek. Na een moeilijke periode van grote persoonlijke problemen is de zangeres recent teruggekeerd aan de top.

25-03-2009 om 19:32 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry nog steeds vrijgezel

Katy Perry nog steeds vrijgezel

Om I Kisssed A Girl te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..
Katy Perry is dan toch nog steeds vrijgezel. De voorbije week waren er geruchten dat Perry en Josh Groban iets zouden hebben, maar er alles aan deden om hun relatie uit de media te houden. De manager van Groban zegt in het Amerikaanse tijdschrift People dat de twee gewoon goede vrienden zijn en veel samen doen.

Perry, bekend van de hit 'I kissed a girl', verbrak eind vorig jaar haar relatie met Gym Class Heroes-voorman Travis McCoy. In februari werd ze nog gelinkt aan Good Charlotte-gitarist Benji Madden, de ex van Paris Hilton, maar ze ontkende deze relatie op haar weblog. Groban is vooral in Amerika bekend om zijn combinatie van klassieke muziek en pop. De zanger had drie jaar iets met Mad Men-actrice en model January Jones, maar hun relatie liep in 2006 op de klippen.

25-03-2009 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan helpt ons op rechte pad met films

Lindsay Lohan helpt ons op rechte pad met films

http://triton.imageshack.us/Himg183/scaled.php?server=183&filename=lindsaylohan.jpg&xsize=640&ysize=480
Lindsay Lohan gelooft dat ze mensen kan helpen met de rollen die ze speelt. Door personages te spelen die een positieve boodschap uitdragen, hoopt ze het leven van haar fans te verbeteren. Lohan speelde al sinds 2007 niet meer in een film. Vreemd genoeg legt ze ook hiervoor de schuld bij haar fans. "Als mensen mijn privéleven met rust zouden laten, had ik waarschijnlijk al een goede rol te pakken", zegt ze.

Rehab
Hopelijk helpen die rollen Lohan zelf ook op het rechte pad. Ze zat al drie keer in rehab, maar zegt haar leven nu weer onder controle te hebben. De 22-jarige actrice heeft een relatie met DJ Samantha Ronson en wil haar verleden gebruiken om andere mensen te helpen. "Ik drink niet, gebruik geen drugs en vertel geen leugens. Mijn verleden kan ik niet veranderen, maar ik leer elke dag bij", zegt Lohan. "Ik ben een andere persoon geworden en ik zal nooit meer dezelfde fouten maken."

Ontrouw
Andere bronnen melden echter dat het niet goed gaat tussen Lohan en Ronson. Lindsay zou ontrouw geweest zijn en Samantha heeft haar ongenoegen duidelijk laten blijken. Maandag moest een slotenmaker Lindsay bevrijden uit haar badkamer. Ze zou zichzelf per ongeluk opgesloten hebben, maar buren hoorden haar diezelfde avond huilen. "Ik heb je nooit bedrogen", riep ze. Lohan ging volgens de getuigen heel fel tekeer. Misschien kan ze samen met Samantha eens naar een van haar films kijken...

25-03-2009 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Film over Clinton en Blair in de maak

Film over Clinton en Blair in de maak

http://triton.imageshack.us/Himg207/scaled.php?server=207&filename=billclinton.jpg&xsize=640&ysize=480
De politieke relatie tussen de Amerikaanse president Clinton en de Britse premier Blair wordt waarschijnlijk verfilmd. Dat meldt het Amerikaanse filmvakblad Hollywood Reporter. 'Frost/Nixon'-schrijver Peter Morgan is verantwoordelijk voor het script van de televisiefilm en neemt ook de regie op zich.

Cast
De makers van 'The special relationship' wachten nog op goedkeuring van het project door zender HBO. Acteurs Dennis Quaid (Bill Clinton), Julianne Moore (Hillary Clinton) en Michael Sheen (Tony Blair) zijn al benaderd voor het project. Sheen kroop al twee keer eerder in de huid van Blair: voor de films 'The deal' (2003) en 'The queen' (2006).

Nauwe werkrelatie
Tussen Clinton, die van 1993 tot 2001 president van de Verenigde Staten was, en Blair, die in 1997 werd aangesteld als minister-president van Groot-Brittannië, bestond een nauwe werkrelatie. Clinton interesseerde zich onder meer voor de problematiek in Noord-Ierland en bezocht het gebied drie keer om de vrede te bevorderen.

25-03-2009 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anne Hathaway speelt Judy Garland

Anne Hathaway speelt Judy Garland

http://triton.imageshack.us/Himg152/scaled.php?server=152&filename=annehathaway.jpg&xsize=640&ysize=480
Actrice Anne Hathaway kruipt in de huid van Judy Garland. De 26-jarige Hathaway zal zowel op het toneel als op het witte doek de rol van Garland vertolken. Het gaat om een versie van de biografie 'Get Happy: The Life of Judy Garland' van Gerald Clarke.

Judy Garland is vooral bekend van de film 'Wizard of Oz'. Ze is de moeder van Liza Minnelli en kende veel problemen tijdens haar leven. Zo trouwde ze vijf keer en had ze haar hele carrière financiële problemen. Ze stierf in 1969 op 47-jarige leeftijd toen ze per ongeluk een overdosis drugs nam.

25-03-2009 om 14:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna op huizenjacht

Rihanna op huizenjacht

Om Take A Bow te beluisteren druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B
.


.
Rihanna wil een huis kopen in een exclusief deel van Hollywood. Ze bekeek er woningen in de buurt van de eigendommen van Leonardo DiCaprio, Nicole Richie en Cameron Diaz. Ze zou ook het voormalige huis van Christina Aguilera bezocht hebben.

Rihanna woont nu al in Hollywood, maar haar huis ligt ver van de winkels en clubs van de stad. De zangeres heeft het niet gemakkelijk door de geruchten over haar relatie met Chris Brown. Die is aangeklaagd omdat hij Rihanna zou hebben aangevallen. Begin april moet hij voor de rechter verschijnen.

25-03-2009 om 14:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jade Goody wordt begraven in haar trouwjurk

Jade Goody wordt begraven in haar trouwjurk

http://triton.imageshack.us/Himg140/scaled.php?server=140&filename=jadegoody.jpg&xsize=640&ysize=480
Jade Goody wordt begraven in de jurk die ze vorige maand droeg tijdens haar huwelijk met Jack Tweed. Dat meldt de Britse boulevardkrant The Sun. Begraven worden in haar trouwjurk zou een van de laatste wensen van de zondag overleden realityster zijn geweest.

Graf
Goody, die op 27-jarige leeftijd haar strijd tegen kanker verloor, neemt ook haar trouwring mee in haar graf. Verder zou ze voor haar dood foto's van haar zoontjes Freddie en Bobby hebben uitgekozen die in haar kist worden gelegd.

Begrafenis
De Big Brother-deelneemster wordt op 4 april begraven. Waar haar laatste rustplaats precies zal zijn, is niet bekend. Gisteren is wel naar buiten gebracht dat er voorafgaand aan de begrafenis een dienst voor Goody wordt gehouden in de Saint John Baptist Church in Buckhurst Hill in Essex.

25-03-2009 om 14:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Model met recordbenen siert catwalk in doorkijklingerie

Model met recordbenen siert catwalk in doorkijklingerie

http://triton.imageshack.us/Himg246/scaled.php?server=246&filename=annahickman.jpg&xsize=640&ysize=480
Ana Hickman schopte het ooit tot superbabe op deze site. Toch is het Braziliaanse topmodel nog bekender omdat ze het Guinness Book of World Records haalde met haar benen: met 123 cm van heup naar hiel de langste op de catwalk. Tegenwoordig defileert de Braziliaanse babe het liefst in doorschijnende lingerie. Zwart, wit, roze, het maakt Hickman allemaal niet uit, als het maar doorkijk is.

Ana Hickman is een 28-jarig Braziliaans topmodel (1m85) met Duitse roots. Ze werkte al met heel wat grote merken als Niveau en L'Oreal. Haar persoonlijke voorkeur gaat duidelijk uit naar het ondeugende werk. Zo sierde ze al de zwempakkenspecial van Sports Illustrated, maar het meeste bekendheid verwierf ze als model voor de lingerie van Victoria's Secret. In Brazilië is ze dezer dagen steevast te zien als model voor doorkijklingerie, Voor de geïnteresseerden: ze is al sinds haar zestiende getrouwd met Alexandre Corrêa en haar maten zijn 90-61-90. Enjoy!

25-03-2009 om 14:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson wil op olifant zitten tijdens concerten

Michael Jackson wil op olifant zitten tijdens concerten

Om Dangerous te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..
Michael Jackson heeft de organisatoren van zijn concerten in Londen een hoop extra kopzorgen bezorgd. Hij wil dat zijn podium op een jungle lijkt en eist dat hij met verschillende tropische dieren op de planken mag staan. Zelf wil hij graag op een olifant zitten, meldt de Telegraph.

Een panter, een olifant, slangen, tropische vogels en drie apen. Dat is het verlanglijstje van Michael Jackson, die deze zomer een reeks concerten geeft in de O2 arena in Londen. De optredens waren meteen uitverkocht en fans zullen een spectaculaire show te zien krijgen. Jackson hoopt ook honderd Masaï te kunnen strikken voor zijn concerten.

Voor de organisatie van de concerten zal het niet gemakkelijk worden om de dieren op het podium te krijgen. Enerzijds zou de verzekering veel geld kosten en anderzijds kunnen wetten op dierenrechten roet in het eten strooien.

25-03-2009 om 13:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nand Buyl (86) overleden

Nand Buyl (86) overleden

http://triton.imageshack.us/Himg16/scaled.php?server=16&filename=nandbuyl.jpg&xsize=640&ysize=480
In 'De Kavijaks', een van zijn laatste grote rollen.

Vanochtend is acteur Nand Buyl op 86-jarige leeftijd overleden in het UZ van Brussel. Dat meldt zijn vrouw, Chris Lomme. Buyl werd vooral bekend door zijn rol als schipper in de tv-reeks 'Schipper naast Mathilde' uit 1955 en later als detective Axel Nort in het gelijknamige jeugdfeuilleton. Hij wordt als een van de pioniers van de Vlaamse televisie beschouwd. Chris Lomme laat weten dat ze een "minzame en attente echtgenoot" verliest.

Opera en operette
Toen Nand Buyl slechts zeven jaar was, speelde hij al rolletjes in operettes en opera's. Hij zong in die periode ook bij het koor van de Antwerpse Opera. Wanneer hij 11 was, in 1934, speelde hij in de eerste verfilming van 'De Witte'.

Koninklijke Vlaamse Schouwburg
Na de Tweede Wereldoorlog kwam hij als acteur bij de Koninklijke Vlaamse Schouwburg (KVS) in Brussel. Meer dan 60 jaar was Buyl als acteur, regisseur en leraar drama verbonden aan de KVS, waarvan hij van 1972 tot 1992 ook artistiek directeur was. In het theater heeft hij meer dan 1.600 rollen gespeeld. Hij acteerde ook in diverse soaps en langspeelfilms.

De vijftien jaar jongere actrice Chris Lomme, die ook meespeelde in 'Schipper naast Mathilde', is sinds 1961 zijn levensgezellin. In 2001 zijn ze ook getrouwd.

Onderscheidingen
Voor zijn culturele verdienste is Buyl tot ridder in de Leopoldsorde geslagen. In oktober 2005 mocht hij in Gent ook de Special Joseph Plateau Lifetime Achievement Award in ontvangst nemen, overhandigd door minister-president Yves Leterme.

Overlijden vriend Senne Rouffaer
Buyl kreeg op 14 juli 2006 een zware klap te verwerken door het nieuws dat zijn collega-acteur en vriend Senne Rouffaer was overleden. "Hij was er helemaal sprakeloos van", aldus zijn vrouw Chris Lomme.

De laatste jaren was Buyl nog actief op tv en in het theater. In 2005 speelde hij een grote rol in de dramaserie 'De Kavijaks' en in 2006 speelde hij de hoofdrol in de film 'Vidange Perdue'.

Schavuit
In een reactie noemt Jef Demedts zijn collega "een monument". "Hij was enorm virtuoos en blonk uit in komedies. Nand was een schalkse man, een schavuit, een nar zoals hij speelde in 'Het Zwaard van Arduwaen'. Als Nand op de scène stond, was er plezier onder de spelers en in de zaal. Hij had een een handje van weg deugenieterijen uit te halen op scène, maar nooit zou hij een voorstelling daarmee in het gedrang hebben gebracht".

24-03-2009 om 16:11 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.K3 zoekt vervangster Kathleen in tv-show

K3 zoekt vervangster Kathleen in tv-show

Om Alle Kleuren te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B
.


.
In een tv-show op vtm gaat Studio 100 deze zomer op zoek naar een vervangster voor Kathleen Aerts, die gisteren aankondigde dat ze de meidengroep verlaat. Blonde Kathleen verzorgt einde juni haar concert met rosse Karen en zwarte Kristel. Daarna mogen alle meisjes die tien jaar geleden als kind meekweelden met 'Heyah Mama' hun kans wagen om in de schoenen van hun blonde idooltje te gaan staan.

Solocarrière
Intussen raakte ook bekend dat Kathleen wellicht een solocarrière gaat uitbouwen onder de vleugels van Niels William. Na enkele jaren als Vlaamsche zanger wisselde William het geweer van schouder en 'maakte' hij K3 met Alain Vande Putte en Miguel Wiels als songschrijvers. Een schot in de roos, zo bleek al gauw. William 'verkocht' zijn meiden aan Studio 100, trok naar Zuid-Afrika maar is na een avontuur met de copycat-groep X4 terug in ons land en lijkt nu grootse plannen te hebben met Kathleen. "Er zijn nog geen concrete plannen. Officieel ligt nog niets vast. Maar als Kathleen solo wil gaan, wil ik haar daarin zeker begeleiden", verklaart William vandaag in Het Laatste Nieuws.

Voorlopig houdt Kathleen haar toekomstplannen beperkt. Ze wil het boerderijtje dat ze heeft gekocht opknappen en zich verder inzetten voor Unicef.

Marketingstunt
Over de tv-show is nog maar weinig bekend. Wie zal mogen deelnemen, aan welk profiel moeten kandidaten voldoen, moeten ze blond en van vrouwelijke kunne zijn, komen oma's aan de top ook in aanmerking? Vast staat dat dit is bedacht door een marketinggenie. Ongetwijfeld wordt het programma een kijkcijfertopper want de verschillende generaties K3-fans zullen dit niet willen missen, evenmin als hun papa's. Adverteerders zullen maar wat graag een graantje meepikken van die commercieel interessante doelgroepen. De papa's kunnen dan weer uitkijken naar de spinoff: 'Wie wordt de man van Kathleen van K3'? Opgenomen op haar pas gerenoveerde boerderij!

24-03-2009 om 13:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eén Bondgirl op drie wordt vermoord

Eén Bondgirl op drie wordt vermoord

http://img17.imageshack.us/img17/623/evagreen.jpg
Eva Green in de armen van Daniel Craig, het moment waarop het mis liep.

De toekomst ziet er voor de vrouwen in de Bondfilms meestal niet goed uit als ze het bed gedeeld hebben met de beroemdste spion ter wereld. Eén op drie komt in de film, meestal op een gruwelijke wijze, aan haar einde. Vooral Daniel Craig blijkt een echte 'ladykiller'.

Daniel Craig
Een analyse van de films wijst volgens de Telegraph uit dat 16 van de 51 vrouwen waarmee Bond al geslapen heeft, vermoord werden. Daniel Craig, de huidige James Bond, blijkt zelfs de gevaarlijkste 007 tot nu toe te zijn. Alle vrouwen die met hem onder de lakens kropen, kunnen het niet meer navertellen.

Olga Kurylenko
Wie aan de charmes van Bond kan weerstaan, heeft dan weer meer kans om te overleven. Dat is atlhans zo bij Daniel Craig. In de meest recente film 'Quantum of Solace' slaagde Camille Montes, gespeeld door Olga Kurylenko, er wel in het einde van de film te halen.

24-03-2009 om 13:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jade Goody wordt op 4 april begraven

Jade Goody wordt op 4 april begraven

http://triton.imageshack.us/Himg7/scaled.php?server=7&filename=jadegoody.jpg&xsize=640&ysize=480
De begrafenis van Jade Goody vindt op 4 april plaats. Dat heeft een woordvoerder van de familie van de overleden realityster gemeld.

27 jaar
Goody verloor zondag op 27-jarige leeftijd haar strijd tegen kanker.
Het lichaam van Goody wordt op de dag van de uitvaart vanuit haar huis in het dorp Ushire in Essex naar het nabijgelegen Buckhurst Hill vervoerd. Hier zal in de Saint John Baptist Church een dienst voor haar worden gehouden. Waar Goody vervolgens begraven wordt, kon de woordvoerder niet zeggen.

Man in cel?
Er is een kans dat Goody's man Jack Tweed, met wie zij vorige maand trouwde, de begrafenis van zijn geliefde moet missen. Hij moet overmorgen voor de rechtbank verschijnen wegens de mishandeling van een taxichauffeur in mei vorig jaar en zou daarvoor een celstraf kunnen krijgen.

24-03-2009 om 13:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anne Hathaway speelt Judy Garland

Anne Hathaway speelt Judy Garland

http://triton.imageshack.us/Himg17/scaled.php?server=17&filename=annehathawayr.jpg&xsize=640&ysize=480
Anne Hathaway kruipt in de huid van zangeres en actrice Judy Garland. Hathaway vertolkt de rol van Garland zowel op het witte doek als in het theater. Dat maakte filmstudio Weinstein Company bekend. Beide voorstellingen, die gebaseerd zijn op de door Gerald Clarke geschreven biografie uit 2000, hebben de naam 'Get Happy: the Life of Judy Garland'.

Zang en dans
Hathaway demonstreerde vorige maand al haar zang- en danskunsten tijdens de uitreiking van de Oscars, waar ze samen met presentator Hugh Jackman zong. De 26-jarige actrice was genomineerd voor een Oscar in de categorie beste actrice voor haar rol in de film 'Rachel Getting Married'.
Overdosis slaappillen
Garland is onder meer bekend van haar optreden in 'The Wizard of Oz' uit 1939, waarin ze het Oscarwinnende nummer 'Over the Rainbow' zong. Een ander hoogtepunt in haar carrière is haar Oscarnominatie voor haar rol in de film 'A Star is Born'. Garland overleed in 1969 op 47-jarige leeftijd aan een overdosis slaappillen.

24-03-2009 om 13:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Playboy sluit bureaus in New York en schrapt 100 banen

Playboy sluit bureaus in New York en schrapt 100 banen

http://triton.imageshack.us/Himg4/scaled.php?server=4&filename=playboyt.jpg&xsize=640&ysize=480
De Playboygroep zal zijn burelen in New York sluiten. Dat heeft gevolgen voor honderd banen. Deze sluiting kadert in een kostenbesparendplan van Playboy. Dat heeft een woordvoerder van het magazine meegedeeld.

Chicago
De burelen in Manhattan zullen op 1 mei sluiten. Playboy wil de hergroepering van de publicaties meer in Chicago centraliseren.
Playboy benadrukt dat het aan de honderd werknemers in New York heeft voorgesteld om mee te verhuizen naar Chicago, maar het merendeel zag dit niet zitten en verlaat het magazine.

Meer dan 100 landen
Playboy wil nog minimaal aanwezig zijn in New York, zowel redactioneel als commercieel. Het magazine wordt momenteel in meer dan 100 landen gepubliceerd, maar voelt ook de gevolgen van de economische crisis.

24-03-2009 om 13:23 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hartoperatie Robin Williams geslaagd

Hartoperatie Robin Williams geslaagd

http://triton.imageshack.us/Himg4/scaled.php?server=4&filename=robinwilliams.jpg&xsize=640&ysize=480
Enkele uren na de zware operatie was Robin Williams alweer grapjes aan het maken.

De Amerikaanse acteur Robin Williams heeft met succes een hartoperatie ondergaan. Hij zou binnen acht weken weer op eigen benen moeten staan. Dat heeft zijn woordvoerder gezegd. Eind februari moest Williams zijn tour afbreken door plotse hartproblemen en werd hij ijlings in het ziekenhuis opgenomen, waar hij tien dagen geleden een geslaagde hartoperatie onderging. Het nieuws werd nu pas bekendgemaakt.

"De operatie van Robin Williams is bijzonder goed verlopen en wij hopen een volledig herstel", verklaarde Marc Gillino, de hartchirurg in het ziekenhuis van Cleveland. "Enkele uren na de operatie was hij alweer grapjes aan het maken, dus dat ziet er goed uit." De hartoperatie nam drie uur en dertig minuten in beslag. De 57-jarige Robin Williams is vooral bekend door zijn rollen in 'Good Morning Vietnam', 'Mrs Doubtfire' en 'Will Hunting'. Hij won een Oscar voor zijn rol in die laatste film.

24-03-2009 om 13:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston verliet John Mayer door Twitter

Jennifer Aniston verliet John Mayer door Twitter

http://triton.imageshack.us/Himg21/scaled.php?server=21&filename=johnmayerg.jpg&xsize=640&ysize=480
Er is een nieuwe reden opgedoken waarom Jennifer Aniston haar lief John Mayer aan de deur zou gezet hebben. Eerder werd er gezegd dat Mayer niet klaar zou zijn voor kinderen, maar vrienden van de actrice beweren dat het om iets banaler ging. "Jennifer dumpte John omdat hij uren doorbracht op de sociale netwerksite Twitter."

Regelmatige update
Aniston zette de relatie stop toen ze ontdekte dat Mayer vrij regelmatig zijn pagina op Twitter aanpaste, terwijl hij beweerde het te druk te hebben met werk. "Jennifer vroeg aan John waarom hij plots stopte met haar te mailen of haar te bellen", aldus enkele vrienden, "Hij zei altijd dat hij het te druk had en echt geen tijd had gehad om haar terug te bellen."

"Maar John paste zijn Twitter-pagina soms om de paar minuten aan, soms met een stom klein regeltje. Jennifer was dan ook razend toen ze dat zag. Hij had geen tijd om haar eens te bellen of te mailen, maar zat wel urenlang op de website."

Knipperlichtrelatie
De 40-jarige actrice en de 31-jarige John Mayer startten hun knipperlichtrelatie in april en leken vorige maand op de uitreiking van de Oscars nog onafscheidelijk. John Mayer plaatste kort na de breuk een nieuw bericht op Twitter: "This heart didn't come with instructions."

24-03-2009 om 13:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laat Ornelis en Rogiers maar hangen

Laat Ornelis en Rogiers maar hangen

http://triton.imageshack.us/Himg7/scaled.php?server=7&filename=ornelisenrogiers.jpg&xsize=640&ysize=480
De radio-stunt van Q-music lijkt een radio-gijzeling te worden. Presentatoren Sven Ornelis en Kürt Rogiers bungelen aan een 20 meter hoge kraan en luisteraars kunnen hen weer op de grond helpen door quizvragen correct te beantwoorden. Maar niet iedereen wil het duo weer op de aardkorst.

Oproep op Facebook
Op Facebook wordt opgeroepen met opzet fout te antwoorden om het duo 'drie maanden te laten hangen'. De website Zatte Vrienden schenkt zelfs 100 euro per opzettelijk verkeerd antwoord. Na 8 dagen hangt het duo nog steeds op 14 meter.

24-03-2009 om 13:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cindy Crawford (43) uit de kleren in zwoele fotoshoot

Cindy Crawford (43) uit de kleren in zwoele fotoshoot

http://triton.imageshack.us/Himg24/scaled.php?server=24&filename=cindycrawford.jpg&xsize=640&ysize=480
Cindy Crawford poseert naakt in het aprilnummer van het magazine Allure over hoe een vrouw er jong moet blijven uitzien.

Cindy Crawford mag dan wel al 43 jaar zijn, ze voelt zich niet te oud om uit de kleren te gaan. In het anti-verouderingsnummer van het vrouwenmagazine Allure is het supermodel naakt te zien, enkel nog bedekt met een laag scheerschuim.

Decolleté
Cindy laat weten dat ze goed voor zichzelf zorgt om zo lang mogelijk beeldschoon te blijven. "Ik draag veel zorg voor mijn handen en decolleté. In Los Angeles lopen er vrouwen van 65 rond in trainingspakjes, als je ze van achteren ziet denk je dat ze twintig zijn. Maar aan hun decolleté en handen zie je hoe oud ze echt zijn."

Microderm
En wat doet Cindy Crawford dan juist om er zo jong en knap te blijven uitzien? In haar schoonheidsarsenaal zitten onder een een dagcrème met antioxidanten, een zonnecrème, een nachtcrème en een oogcrème. Verder beschermt ze de huid op haar handen, nek en borst. Daarvoor zweert ze bij 'Microderm', een behandeling om de huid sneller te doen herstellen en jong te houden.

24-03-2009 om 13:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwarte schaap
Zwarte schaap


http://img16.imageshack.us/img16/2716/elenaanaya001.jpg


Zwarte schaap.
Tussen alles wat wit is
Valt zwart altijd zo op
Tussen alles wat schoon is
Ben jij smerig en goor

Omdat je zo anders bent
Verstoten door iedereen
Omdat niemand weet
Dat ook jij mooi bent

mooi van binnen
klein zwart schaapje
maar ow zo anders
altijd vallend buiten de boot
Hoewel je toch
hetzelfde bent
benen, en een hoofd
een hart wat klopt

Toch zwart klein schaapje
Ben je zo anders
en door niemand
geaccepteerd

24-03-2009 om 12:18 geschreven door artist lover


» Reageer (10)
23-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kathleen stapt op, K3 wordt K2

Kathleen stapt op, K3 wordt K2

Om Hippie Shake te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Kathleen Aerts (30), de blonde van K3, stapt uit de band. Kathleen werkt wel nog een reeks optredens af, haar collega's Kristel en Karen gaan mogelijks op zoek naar een derde 'k'. Studio 100 overweegt naar verluidt een tv-show om een vervangster voor Katheleen te zoeken.

Marcel Vanthilt
Hun succesverhaal begon in 1999 met de preselecties voor de Belgische inzending naar het Eurovisie Songfestival met het nummer Heyah mama. Het liedje werd gekraakt door Marcel Vanthilt, die de meisjes "fijne vleeswaren" noemde. Heyah mama werd ondanks alles toch op single uitgebracht en groeide uit tot een superhit in Vlaanderen.

Het nummer stond 16 weken op nummer 1 in de Vlaamse hitlijst Ultratop 50, en bleef uiteindelijk 34 weken in die hitlijst staan. Het lukte K3 zelfs om 32 weken lang onafgebroken op de eerste plaats te staan, met hun eerste drie singles.

Hit na hit
In sneltempo veroverde K3 Vlaanderen en een jaar later ook Nederland. Nummers als Heyah mama, I love you baby, Álle Kleuren, Blub, ik ben een vis!, Tele-Romeo, Toveren, Verliefd, De 3 biggetjes, Oya lélé, Hart verloren, Liefdeskapitein, Kuma He, Ya Ya Yippee, Dokter Dokter en Kusjesdag werden stuk voor stuk hits.

Negen albums
K3 bracht negen succesvolle albums uit. Het achtste album Ya Ya Yippee was in de voorverkoop al goed voor meer dan 50.000 verkochte cd's in de Benelux. Het negende album, Kusjes was goed voor 20.000 verkochte CD's in de voorverkoop.

Films
In 2004 kwam de debuutfilm K3 en het Magische Medaillon uit. In 2006 kwam de tweede film uit, K3 en het IJsprinsesje. In totaal kwamen ruim een half miljoen bezoekers uit Vlaanderen en Nederland de film bezichtigen in de bioscopen. In december 2007 kwam de derde film van K3, K3 en de Kattenprins, uit.

23-03-2009 om 19:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dani Klein nog onzeker over plaats op Probruxsel-lijst

Dani Klein nog onzeker over plaats op Probruxsel-lijst

Om Nah Neh Neh te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..
De Brusselse partij Probruxsel heeft een pre-electoraal congres gehouden. Daar werd bevestigd dat de partij een Nederlandstalige en Franstalige lijst zal indienen voor de Brusselse verkiezingen. Zangeres Dani Klein, bekend van de groep Vaya con Dios, is lid van de beweging, maar heeft nog niet uitgemaakt of ze op een lijst gaat staan, zo verklaarde ze in de rand van het congres.

Volwaardig gewest
Probruxsel werd een jaar geleden opgericht. De partij trekt de regionale kaart en eist de erkenning van Brussel als volwaardig gewest. Ze pleit onder meer voor een herfinanciering van het gewest, een grotere invloed van het gewest op het onderwijs in Brussel, dat werkelijk twee- of drietalig moet zijn, en een ambitieus woonbeleid voor de hoofdstad.

België op eBay
Probruxsel-voorzitter, Philippe Delstanche, zal de Franstalige lijst trekken, voor Chantal Liesse, van de vereniging Bruxelles Air Libre die strijdt tegen de geluidsoverlast van de vliegtuigen van en naar Zaventem. De Vlaamse lijst wordt getrokken door Thierry Vanhecke. Lijstduwer is ex-journalist en publicist Gerrit Six. Hij verkocht in 2007 nog België op eBay en wil voor de partij gelijkaardige symbolische acties voeren onder de noemer 'Sixandthecity'.

Meterschap
Zangeres Dani Klein is lid van Probruxsel, maar doordat ze heen en weer geslingerd wordt tussen haar Vlaamse en Franstalige identiteit, heeft ze naar eigen zeggen nog niet beslist of ze op een lijst zal staan voor 7 juni. "Het is een echt probleem dat ik moet kiezen. In Brussel kan men geen tweetalige lijsten indienen. Indien ik op een Vlaamse lijst sta, verraad ik het Franstalige deel van mezelf, en op een Franstalige lijst, verraad ik mijn Vlaamse identiteit. Hoe kan ik deze schizofrene situatie oplossen? Voorlopig verkies ik het meterschap over het project", verklaarde ze.

23-03-2009 om 17:01 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson wil kind adopteren

Michael Jackson wil kind adopteren

Om Dangerous te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
De Amerikaanse popster Michael Jackson wil een kind adopteren. Volgens de Britse tabloid Sunday Express zouden medewerkers van Jackson contact hebben gezocht met een adoptiebureau in Groot-Brittannië.

Een bron uit de omgeving van Jackson vertelde dat de 50-jarige popster in de aanloop naar zijn concertenreeks in Londen vergaderingen wil houden met het adoptiebureau. "Hij heeft nog niet gezegd of hij een jongen of een meisje wil, enkel dat het goed zou zijn voor de familie indien er nog een broertje of zusje zou bijkomen", zei de bron.

Jackson is de natuurlijke vader van drie kinderen, Prince Michael I (12), Paris (11) en Prince Michael II (7). The King of Pop werd al meermaals beticht van kindermisbruik. In 1994 betaalde hij de ouders van een kind in ruil voor een intrekking van de klacht en in 2005 werd hij vrijgesproken voor een Amerikaanse rechtbank.

23-03-2009 om 15:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bruce Willis (53) trouwt met 22 jaar jonger model

Bruce Willis (53) trouwt met 22 jaar jonger model

http://img4.imageshack.us/img4/1600/brucewilles.jpg
Bruce Willis maakt het verhaal van de relatief ouwe bok en het groene blaadje waar.

De Amerikaanse acteur Bruce Willis is negen jaar na zijn scheiding van actrice Demi Moore opnieuw in het huwelijksbootje gestapt. Op een eiland in de Caraïben huwde de ster van 'Die Hard' zaterdag met het Britse model Emma Heming, zo meldt de website Usmagazine.com.

Willis, die twee dagen voor het huwelijk zijn 54ste verjaardag vierde, is 22 jaar ouder dan Heming. Hij leerde het Britse model vorig jaar kennen.

Demi Moore present
Volgens Usmagazine woonden de 46-jarige Demi Moore en haar 15 jaar jongere echtgenoot Ashton Kutcher de plechtigheid bij. De krant Miami Herald meent ook te weten dat Madonna acte de présence gaf.

23-03-2009 om 14:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wonder Years-actrice getrouwd

Wonder Years-actrice getrouwd

http://img21.imageshack.us/img21/9850/danicamckellar.jpg
Danica McKellar, die bekend werd door haar rol als Winnie Cooper in tv-reeks 'The Wonder Years' ('De Wonderjaren'), is in het huwelijk getreden. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People. De 34-jarige actrice gaf zondag op het strand van La Jolla in Californië haar jawoord aan filmmuziekcomponist Mike Verta. De twee vormen sinds 2001 een stel.

McKellar was van 1988 tot 1993 in 'The Wonder Years' te zien als de grote liefde van hoofdpersonage Kevin Arnold, die werd gespeeld door Fred Savage. Na het einde van de serie speelde ze nog verschillende kleine rollen, onder meer in 'The West Wing'.

Wiskunde
Naast haar acteerwerk studeerde de brunette wiskunde aan de universiteit van Californië in Los Angeles, waar ze in 1998 summa cum laude afstudeerde. Sindsdien verschenen er twee wiskundeboeken van haar hand: 'Math Doesn't Suck' en 'Kiss My Math'

23-03-2009 om 14:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Platenfirma weigert nieuwe nummers Amy Winehouse

Platenfirma weigert nieuwe nummers Amy Winehouse

Om Valerie te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Amy Winehouse werd door haar platenbazen wandelen gestuurd met de demo's voor haar derde album die ze tijdens haar vakantie op het Caribische eiland St. Lucia opnam. Dat meldt The Sun.

Van soul naar reggae
"Tijdens haar vakantie heeft ze een heleboel nummers opgenomen, maar de meeste daarvan zijn niet goed genoeg. Bovendien lijkt ze de voor haar zo typerende oude soulmuziek de rug toe te keren en is ze nu zwaar beïnvloed door reggae. De bazen van platenlabel Island vinden het onverstandig om zo drastisch van stijl te wisselen", meent een insider.

Sombere teksten
Ook de zwaarmoedige teksten over haar turbulente relatie met haar echtgenoot Blake Fielder-Civil vallen bij de platenfirma niet in goede aarde. "Haar teksten zijn heel donker. Ze heeft succes gehad met haar openhartige teksten over relaties en iedereen begrijpt dat ze trouw moet blijven aan zichzelf, maar in de nieuwe songs begeeft ze zich op wel heel somber terrein".
'Back to Black' werd in oktober 2006 uitgebracht en verkocht wereldwijd meer dan elf miljoen exemplaren.

Blake opgegeven
Inmiddels raakte ook bekend dat Amy niet langer pogingen doet om haar huwelijk met Blake Fielder-Civil te redden. "Ik denk niet dat ik Blake ooit nog zal zijn", schreef Amy het voorbije weekend op haar Facebook-pagina. Toen ze begin deze maand terugkeerde na drie maanden op St. Lucia, was hij vrijgekomen na een celstraf wegens geweldpleging en het belemmeren van de rechtspleging. Hij woont inmiddels samen met een tienermeisje.

23-03-2009 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan kan aan de slag als model

Lindsay Lohan kan aan de slag als model

http://img7.imageshack.us/img7/9376/lindsaylohant.jpg
Lindsay Lohan kan meteen aan de slag als model. Haar acteercarrière stelt de jongste jaren niet veel voor, en ze valt in de smaak bij de grote baas van modellenbureau IMG, Ivan Bart. "Het is een razend knap meisje en ze weet heel wat van mode".

Vorige week nog onthulde Lindsay dat ze overweegt te stoppen met acteren en model te worden. "Ik doe heel graag fotoshoots. Ik zou met plezier reclamecampagnes doen. Dat is niet werken, dat is gewoon fun voor mij. Per slot van rekening moet ik een huis afbetalen".

Lindsay deed al campagnes voor Dooney and Bourke, Jill Stuart, Miu Miu en Fornaria.

23-03-2009 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.N.E.R.D. schrapt optreden in Indonesië

N.E.R.D. schrapt optreden in Indonesië

Om Spazz te beluisteren druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B
.

.
N.E.R.D. heeft een optreden van gisteren in de Indonesische hoofdstad Jakarta afgezegd. De Amerikaanse hiphopgroep besloot hiertoe nadat ze eerder korte tijd werd vastgehouden in buurland Maleisië.

Geen vergunning voor Maleisië
Maleisië hanteert strenge voorwaarden wat betreft kledingwijze en gedrag van artiesten op het podium, en zij moeten daarom een vergunning hebben voor het geven van optredens. N.E.R.D. bleek daar na afloop van een muziekfestival in het islamitische land niet over te beschikken. Dat bleek de fout van de concertorganisatoren.

Na het akkefietje in Maleisië durfden bandleden Pharrell Williams, Chad Hugo en Shay Haley het volgens een woordvoerder van het concert in Jakarta niet meer aan om op te treden in de Indonesische hoofdstad. Zij gingen daarom recht naar huis.

23-03-2009 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woodstock-organisator wil 40ste verjaardagsfestival

Woodstock-organisator wil 40ste verjaardagsfestival

http://img17.imageshack.us/img17/7974/woodstockq.jpg
Michael Lang, mede-organisator van het legendarische Woodstock-festival in 1969 wil deze zomer een veertigste verjaardagsfestival opzetten. Lang wil dat het festival gratis en ecovriendelijk wordt en zou dat het liefst zien gebeuren in New York.

Who, Santana, Crosby, Stills & Nash
"We willen onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk houden en zoveel mogelijk groene technieken aanwenden", vertelt Lang in Billboard. "Er zouden bands van de eerste editie optreden: The Who, Santana, Crosby, Stills & Nash, Joe Cocker misschien ook. Daarnaast zou ik mensen als Steve Earle en Ben Harper op de affiche willen. Er is zeker ook plaats voor de Red Hot Chili Peppers en Dave Matthews".

Oproer en verkrachtingen in 1999
Op het eerste Woodstock-festival speelden Jimi Hendrix en The Who sets die hun verdere carrières zouden bepalen. De organisatoren hebben sindsdien verscheidene verjaardagsedities opgezet, de laatste was in 1999. Dat festival ontaardde toen er rellen uitbraken tijdens de sets van Limp Bizkit en Red Hot Chili Peppers. Politie en leger moesten toen de gemoederen bedaren. Tijdens het festival werden ook vier vrouwen verkracht.

Berlijn
Maar Lang is van oordeel dat het blazoen van Woodstock daardoor niet besmeurd is. "Als mensen 'Woodstock' horen, denken ze niet aan 1999 of 1994, ze denken spontaan aan de eerste editie van 1969. De gebeurtenissen van 1999 zijn te betreuren, maar ik denk niet dat ze onze reputatie echt schade hebben berokkend". Lang overweegt ook een Woodstock te organiseren op de Berlijnse luchthaven Tempelhof.

23-03-2009 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natasha Richardson begraven

Natasha Richardson begraven

http://img15.imageshack.us/img15/6311/natasharichardsonk.jpg
Richardson hier nog op stap met Neeson in het Franse Saint-Tropez.

Natasha Richardson is in intieme kring begraven. De 45-jarige actrice en dochter van Vanessa Redgrave was maandag tijdens het skiën in het Canadese Québec gevallen. Aanvankelijk leken de gevolgen mee te vallen, maar Richardsons toestand verslechterde plotseling en twee dagen later overleed ze aan zwaar hoofdletsel in een ziekenhuis in New York.

Collega-acteurs aanwezig
De uitvaartdienst werd zondag gehouden in een kerk in het stadje Lithgow in de staat New York. Richardsons echtgenoot, acteur Liam Neeson, droeg de kist samen met enkele vrienden naar binnen. Hij werd vergezeld door hun beider zonen, zijn schoonmoeder Vanessa Redgrave en zijn schoonzus Joely Richardson. Onder de aanwezigen waren ook collega-acteurs Ralph Fiennes, Alan Rickman en Laura Linney.

23-03-2009 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston verklaart oorlog aan Oprah Winfrey

Jennifer Aniston verklaart oorlog aan Oprah Winfrey

http://img23.imageshack.us/img23/8364/jenniferariston.jpg
Het zit er bovenarms op tussen topactrice Jennifer Aniston en talkshowkoningin Oprah Winfrey. Volgens geruchten weigert ze Jennifers nieuwe (honden)film 'Marley & Me' te bekijken. En dat terwijl Oprah de film wel heeft besproken in haar show. Het is oorlog tussen de twee Amerikaanse celebrities.

Hondje dood
De 40-jarige actrice is woest dat Oprah niet eens van plan is haar nieuwe film te zien. Bronnen in 'The National Enquirer' weten echter de reden: "Oprah kan het niet aan, omdat ze vorige week één van haar twee hondjes, die ze haar 'kindjes' noemt, is verloren aan het parvovirus dat het maag-darmkanaal aantast." En laat de film nu net gaan over de relatie tussen hond en baasje.

Vriendschap?
Toch vraagt Jennifer vraagt zich af of hun vriendschap nog wel waarde heeft. De reden die Oprah opgeeft vindt ze niet toereikend. Wat Jen betreft is het oorlog!

23-03-2009 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cleese moet ex nog maar de helft: 60.000 euro per maand

Cleese moet ex nog maar de helft: 60.000 euro per maand

http://img18.imageshack.us/img18/7665/johncleese.jpg
John Cleese in betere tijden met Alyce Faye Eichelberger.

De crisis slaat werkelijk overal toe, ook in showbizzland en bij de vechtscheidingen daar. De succesvolle Britse komiek John Cleese (69) heeft van een Amerikaanse rechter verkregen dat hij zijn ex - de Amerikaanse Alyce Faye Eichelberger (64) - nog maar de helft alimentatie moet betalen gezien zijn geslonken fortuin. De rechter vond de 1,3 miljoen pond (een dikke 1,4 miljoen euro) per jaar voor Eichelberger (de derde vrouw van Cleese met wie hij vijftien getrouwd was) toch wat overdreven. Toch zal de ster van Fawlty Towers en Monty Python nog altijd 60.000 euro per maand moeten ophoesten voor zijn ex.

Beest voederen
Cleese is één van de rijkste sterren in showbizzland, maar door de kredietcrisis is vooral zijn Amerikaanse imperium razendsnel ingestort. Zo moest hij zijn paardenranch in Californië voor 8,2 miljoen pond verkopen, waar die 14 miljoen waard was. De komiek zelf heeft de waanzinnige alimentatie door zijn vechtscheiding altijd afgedaan als belachelijk. Recent liet hij zich ontvallen: "In mijn zeventigste levensjaar zal ik nog altijd twee maanden per jaar uitsluitend werken om 'het beest' te voederen. Dit systeem is echt te gek voor woorden. Vergeleken bij deze vechtscheiding waren mijn twee vorige scheidingen heel vreedzaam."

Polly
Eerder was Cleese al getrouwd met Connie Booth (het kamermeisje Polly uit Fawlty Towers) en met de Amerikaanse actrice Barbara Trentham. Met allebei heeft hij ook een dochter. Met Booth was hij tien jaar getrouwd en de scheidingsregeling werd nooit bekendgemaakt. Zijn scheiding van Trentham kostte hem in 1988 2,5 miljoen pond.

Flat
Dat verbleekt inderdaad bij wat Faye-Eichelberger allemaal eist(e): naast de mega-alimentatie ook nog twee huizen én de helft van de inkomsten van Cleese tijdens hun huwelijk. Frappant daarbij is dat ze voor ze Cleese leerde kennen in 1991, Eichelberger in een flatje woonde in Londen met haar twee zonen uit een huwelijk met een Amerikaanse golfer. Haar advocaten schatten het fortuin van Cleese op zo'n 100.000 euro inkomsten per maand en nog eens tientallen miljoenen aan eigendommen.

Ranch
De advocaten van Cleese waren ook niet van gisteren en pleitten dat die berekeningen uit 2007 dateerden, een boerenjaar voor Cleese van voor de kredietcrisis. 2008 was veel minder lucratief volgens hen en zijn werkelijk inkomen bedraagt 'slechts' 76.363 pond per maand. Vorig jaar moest Cleese al zijn ranch in Californië verkopen om de scheiding te financieren.

23-03-2009 om 13:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een meisje
een meisje


http://img4.imageshack.us/img4/7131/aarti26445.jpg


een meisje
wandelt door een maisveld
kijkt naar boven
telt de wolken
kijkt naar onder
ziet hoe wonderlijk een nieuw leven ontspruit
kijkt naar links
ontdekt hoe het mais meewiegt met de wind
kijkt naar rechts
bemerkt een schim
somber en angstaanjagend

ze buigt door haar benen
en gaat rustig liggen

23-03-2009 om 12:49 geschreven door artist lover


» Reageer (9)
22-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blueszanger en pianist Eddie Bo overleden

Blueszanger en pianist Eddie Bo overleden

Om Eddie Bo te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
De blueszanger en pianist Eddie Bo, die samenwerkte met muzikanten als Irma Thomas en Art Neville, is overleden aan een hartaanval. Hij werd 79 jaar. Zijn manager Karen Hamilton zegt dat Eddie Bo, wiens echte naam Edwin Joseph Bocage was, plotseling getroffen werd door een hartaanval. Desondanks zou hij volgens haar heel erg snel, en vredig zijn heengegaan.

Bo's carrière overspande vijf decennia. Hij bracht meer dan vijftig nummers uit, waaronder het in 1962 uitgebrachte 'Check Mr. Popeye'. "Dat was waarschijnlijk zijn grootste hit", blikt de met hem bevriende trompetspeler van de Dirty Dozen Bradds Band, Gregory Davis, terug. Eddie Bo zou dit jaar nog optreden in het New Orleans Jazz and Heritage Festival. Hij was daar een graag geziene gast.

22-03-2009 om 18:43 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweede Walk of Fame-ster voor Smokey Robinson

Tweede Walk of Fame-ster voor Smokey Robinson

Om The Love Machine te bekijke druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..
Soulzanger Smokey Robinson heeft sinds gisteren twee sterren op de Hollywood Walk of Fame. Zijn band The Miracles krijgt een ster op het wereldbekende trottoir. De voorman van de groep kreeg er eerder al één voor zijn solowerk.

Smokey Robinson vindt dat de ster voor The Miracles wel wat eerder uitgereikt had mogen worden. "Ik heb al twintig jaar mijn eigen ster, en deze komt veel te laat", aldus Robinson.

Andere artiesten uit de Motown-stal, zoals Michael Jackson, Stevie Wonder en oprichter van het platenlabel Berry Gordy, hebben al een ster.

22-03-2009 om 16:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mark Ronson producet nieuw album Duran Duran

Mark Ronson producet nieuw album Duran Duran

Om The Reflex te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..
De bandleden van Duran Duran duiken samen met producer Mark Ronson de studio in voor een volgend album. De band van zanger Simon le Bon omschrijft de samenwerking met de Britse hitproducer als een 'natuurlijke volgende stap'.

Voor de popgroep, die bekend werd van nummers als 'Rio' en 'The reflex' en 'The wild boys', is het de dertiende plaat. Ronson, die samenwerkte met onder andere Amy Winehouse, Lily Allen en Robbie Williams, bracht eerder al bewerkte nummers van Duran Duran uit tijdens een evenement in Parijs.

22-03-2009 om 15:47 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Puppie Oprah Winfrey aan de beterhand

Puppie Oprah Winfrey aan de beterhand

http://img3.imageshack.us/img3/2729/orahwinfrey.jpg
Sadie, één van de twee puppies van talkshowhost Oprah Winfrey, is weer aan de beterhand. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

Het hondje, dat getroffen werd door het zeer besmettelijke parvovirus, is in een dierenhospitaal voor tachtig procent hersteld, nadat ze eerder bijna het loodje legde.

Vorige week overleed het andere puppie, Ivan, al aan het virus dat het maag-darmkanaal aantast. Winfrey haalde de Sadie en Ivan uit een dierenasiel in Chicago

22-03-2009 om 15:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Metallica, Run DMC en Jeff Beck in Hall of Fame

Metallica, Run DMC en Jeff Beck in Hall of Fame

Om Metallica te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af..
Eminem gaat hiphopgroep Run DMC inlijven in de Rock and Roll Hall of Fame. Naast de rapper nemen ook Rolling Stones-gitarist Ron Wood en voormalig Led Zeppelin-gitarist Jimmy Page een deel van de presentatie van nieuwe toetreders voor hun rekening.

Wood lijft rockgitarist Jeff Beck in. Page introduceert op zijn beurt zanger en liedjesschrijver Bobby Womack. Ook Metallica krijgt een plekje in de Rock and Roll Hall of Fame. De metalband wordt ingelijfd door Flea, die bassist is van de Red Hot Chili Peppers.

De toetreders van de Hall of Fame werden gekozen door zeshonderd stemmers van de Rock and Roll Hall of Fame Foundation. De ceremonie vindt op 4 april plaats in het museum in Cleveland.

22-03-2009 om 15:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prince geeft drie optredens op één dag

Prince geeft drie optredens op één dag

Om Batdance te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Prince gaat volgende week een drukke week tegemoet. Op een dag geeft hij drie optredens in Los Angeles, de drie dagen daarvoor treedt de kleine superster op in de talkshow van Jay Leno.
Prince trapt zaterdag om 18:30 uur af in het Nokia Theatre L.A. Live. Daarna vertrekt hij naar Conga Room, waar om 20:00 uur een show gepland staat. De zanger sluit af in Club Nokia, met een optreden dat een half uur voor middernacht begint.

De 'Purple rain'-zanger hoopt met zijn optredens publiciteit te genereren voor zijn nieuwe platen, 'Lotus flower' en 'MPLsound', die eind volgende week uitkomen.

22-03-2009 om 14:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lichaam Natasha Richardson overgebracht naar Milbrook

Lichaam Natasha Richardson overgebracht naar Milbrook

http://img3.imageshack.us/img3/3421/natasharichardson.jpg
Het lichaam van de woensdag overleden actrice Natasha Richardson is zaterdag overgebracht naar het buitenverblijf in Milbrook, waar zij in 1994 met Liam Neeson in het huwelijk trad. De mahoniehouten kist was gesierd met een Keltisch symbool voor liefde, vriendschap en trouw.

Er zijn nog geen officiële mededelingen gedaan over een tijdstip voor de begrafenis. Volgens geruchten zou die zondag plaats kunnen vinden in Milbrook. Vrijdag hielden vrienden en familie een wake voor Richardson.

Richardson stierf woensdag op 45-jarige leeftijd in een ziekenhuis in New York na een ski-ongeluk in Canada. Volgens doktoren had zij nog in leven kunnen zijn, als ze direct was behandeld. Door een gebrek aan helikopters duurde het echter vier uur voor ze in het ziekenhuis aankwam, legde een dokter van een traumacentrum in Montreal vrijdag uit.

22-03-2009 om 14:15 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harrison Ford en Calista Flockhart verloofd

Harrison Ford en Calista Flockhart verloofd

http://img12.imageshack.us/img12/272/harrisonford.jpg
De Amerikaanse acteurs Harisson Ford (66) en Calista Flockhart (44) stappen binnenkort in het huwelijksbootje. Het koppel dat al zeven jaar samen is heeft zich volgens het Amerikaanse blad People verloofd. Een datum voor de huwelijksplechtigheid is er nog niet.

Ford is vooral bekend van zijn rollen in Indiana Jones en Star Wars, terwijl Calista Flockhart bekendheid verwierf met de populaire tv-serie Ally McBeal.

22-03-2009 om 14:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jade Goody sterft in slaap

Jade Goody sterft in slaap

http://img4.imageshack.us/img4/1899/jadegoody.jpg
Realityster Jade Goody is vannacht overleden. De 27-jarige Britse, die wereldwijd bekend is geworden door haar deelname aan verschillende Big Brother-shows, leed aan kanker en hoorde onlangs dat de artsen niets meer voor haar konden doen.

Goody zal de geschiedenis ingaan als een personificatie van het het slechtste en het mooiste van de reality-tv-trend van de afgelopen jaren, en dan vooral hoe doodgewone, vaak niet al te intelligente mensen, die feitelijk niets gepresteerd hebben om bewonderd te worden, het schoppen tot de nieuwe helden van het volk.

"Mijn mooie meisje heeft nu rust"
Goody heeft haar strijd tegen kanker vanaf dag één uitgebreid door de media laten volgen. Ze gaf meerdere interviews op televisie en aan tijdschriften en liet zich met de camera volgen voor een real life-programma. De fotorechten van haar huwelijk met Jack Tweed verkocht ze voor 700.000 pond aan OK! Magazine. Zij zei in haar laatste dagen zoveel mogelijk geld te willen verdienen om haar zoontjes een goede toekomst te kunnen garanderen.

Haar publiciteitsagent Max Clifford meldde op de Britse zender Sky News dat Goody in haar slaap stierf in haar eigen bed. Clifford kreeg een telefoontje van Goody's moeder: "Mijn mooie meisje heeft nu rust".

Seks in het BB-huis
Jade Goody werd bekend bij het grote publiek door haar deelname aan de derde serie van de Britse Big Brother in 2002. Haar opvallende aanwezigheid en gedrag werden opgepikt door de tabloids, die geen genoeg konden krijgen van Goody's gebrek aan algemene kennis, haar 'matennaai'-gedrag en haar flinke alcoholinname. Ook zou zij voor het oog van de camera's seks hebben gehad met een huisgenoot. Ondanks deze negatieve aandacht in de media werd Goody populair bij de kijkers en overleefde meerdere wegstemrondes. Ze werd uiteindelijk vierde.

Nieuwe heldin van het volk
Na haar vertrek uit Big Brother startte Goody een lucratieve media-carrière. Ze kreeg haar eigen reality-show, verscheen regelmatig in reportages in vrouwen- en roddelbladen als OK! en Heat en werd columniste voor Now Magazine. Ze werd een graag geziene gast in allerlei televisieprogramma's en werd ook een gespreksonderwerp voor de serieuze media.

Racistische rel
In 2007 besloot Goody samen met haar moeder Jackiey Budden en haar vriend Jack Tweed deel te nemen aan het vijfde seizoen van Celebrity Big Brother, de Big Brother-versie voor beroemdheden. Hier kreeg zij het aan de stok met huisgenote Shilpa Shetty, een Bollywood-actrice, tegen wie zij - al of niet achter haar rug - racistische opmerkingen maakte. Dit leverde een storm van verontwaardiging op van kijkers en media, niet in de laatste plaats omdat Goody ambassadrice was van een organisatie die zich inzet tegen pesten.

Excuses
Een grote discussie kwam op gang of Goody zich daadwerkelijk schuldig had gemaakt aan racisme. Ook de media in India, waar Shilpa Shetty één van de meest geliefde actrices is - stortten zich furieus op het fenomeen Jade Goody, waardoor Gordon Brown, toen Minister van Financiën en op bezoek in India, publiekelijk afstand moest nemen van Big Brother en Goody's uitspraken. Uiteindelijk werd Goody uit het huis gestemd en won Shetty de reeks.

Van de populariteit van Jade Goody was weinig meer over en ondanks haar uitgebreide excuses voor haar gedrag in de media leek het erop dat haar carrière ten einde was.

Bigg Boss en kanker
Hoewel Goody in 2007 en 2008 verschillende projecten startte om weer in de gunst van het publiek te komen, bleef ze voornamelijk negatief in het nieuws komen. Eind 2008 besloot ze in een poging haar naam te zuiveren deel te nemen aan Bigg Boss, de Indiase versie van Big Brother. Op dag twee van de serie kreeg Goody te horen dat ze baarmoederhalskanker had, waarna ze onmiddellijk terugvloog naar Groot-Brittannië.

De emotionele beelden waarin zij het slechte nieuws te horen krijgt in de dagboekkamer en hoe zij het vertelt aan haar huisgenoten werden niet vertoond op de Indiase televisie, maar kwamen wel elders ter wereld in de media. Direct barstte een discussie los over de handelswijze van de Big Brother-producenten, die volgens velen Goody niet voor de camera met haar diagnose hadden mogen confronteren.

Onduidelijk
Overigens is nog steeds onduidelijk of Goody de diagnose werkelijk voor het eerst hoorde in de dagboekkamer, of dat ze eerder werd ingelicht. Ook Goody zelf kreeg veel kritiek over zich heen. Velen beschuldigden haar ervan haar kankerdiagnose te gebruiken om haar populariteit te vergroten.

Dochter van een junkie
Goody had een moeilijke jeugd. Haar vader Andrew was een drugsverslaafde en crimineel, die verschillende gevangenisstraffen uitzat. Hij overleed in 2005 aan een overdosis. Goody heeft twee zoons uit haar relatie met televisiepresentator Jeff Brazier, Bobby (5) en Freddie (4).

Jack Tweed
Nadat Goody en Brazier uit elkaar gingen kreeg Goody een stormachtige relatie met Jack Tweed. In 2008 werd Tweed veroordeeld tot een gevangenisstraf van 18 maanden voor het mishandelen van een 16-jarige jongen met een golfclub. Op 29 januari 2009 kwam hij na vier maanden vrij maar staat tot op heden onder electronisch huisarrest. Goody en Tweed trouwden op 22 februari 2009.

Al in 2002 tekenen van kanker
In 2002 werden er verdachte cellen aangetroffen in Goody's uitstrijkje. Later kreeg ze te horen dat er geen sprake was van een voorstadium van baarmoederhalskanker. In 2004 liet zij zich testen op eierstokkanker en in 2006 op darmkanker. In beide gevallen werd er geen kanker aangetroffen. Nadat zij in 2008 meerdere keren was flauwgevallen, liet zij zich in augustus opnieuw testen op baarmoederhalskanker. Ditmaal was de uitkomst minder goed.

Snel
Aanvankelijk leek de ziekte zich in een vroeg stadium te bevinden, maar in september 2008 werd duidelijk dat de kanker in een gevorderd stadium was en dat Goody ingrijpende medische behandelingen moest ondergaan. Een operatie waarbij haar baarmoeder werd verwijderd volgde plus chemotherapie en radiotherapie.

Endgame
In februari 2009 kreeg Goody te horen dat ze haar strijd tegen haar ziekte aan het verliezen was. De kanker had zich verspreid door haar hele lichaam, waaronder haar hersenen. Tot tweemaal toe onderging zij een operatie om een blokkade uit haar darmen te laten verwijderen. Goody verbleef de laatste weken van haar leven in het Royal Marsden Hospital in Londen. Op 7 maart liet zij zichzelf en haar zoontjes dopen in de kapel van dit ziekenhuis. Op eigen verzoek werd zij vervolgens thuis verpleegd, alwaar ze het grootste deel van de dag in slaap werd gehouden. Zij verloor deels van haar gezichts- en spraakvermogen.

"Denk je niet dat het zo genoeg is?"
De doodzieke vrouw bleef haar status van realityster tot het laatste moment gebruiken. Ze gaf interviews en publiciteitsagent Clifford liet weten dat ze er blij mee was dat ze nog werd gefotografeerd.

Toch vond zelfs Clifford het verlangen van Goody naar de schijnwerpers te ver gaan. Kort voor haar dood vroeg hij haar: "Denk je niet dat het zo genoeg is?" Goody bleef echter volhouden gelukkig te zijn met de aandacht.

22-03-2009 om 14:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor het geweldigste meisje op aarde
Voor het geweldigste meisje op aarde


http://img23.imageshack.us/img23/6775/shannynsossamon005.jpg


Breng de zon in mijn ogen terug
voor het te laat is, doe het vlug
laat mij weer stralen
het beste uit elke dag halen
elke dag met een lach beginnen
samen met jou alles overwinnen
de hele wereld kan ik straks aan samen met jou
doordat jij ervoor zorgt dat ik weer van mezelf hou
ik geloof in jou en jij in mij
blijf dat doen en maak me weer blij
help me mezelf weer te kennen
niet voor dingen wegrennen
sterk in mijn schoenen te staan
problemen niet uit de weg te gaan
laat me weer in mezelf geloven
dan kan ik je een ding beloven
ik zal gelukkig zijn met mezelf en met jou
ik blijf je voor eeuwig trouw
samen zijn we dan gelukkig met elkaar
en wordt onze droom waar...

22-03-2009 om 13:25 geschreven door artist lover


» Reageer (11)
21-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Negen maanden cel voor Charles van Magical Flying Thunderbirds

Negen maanden cel voor Charles van Magical Flying Thunderbirds

Om The Magical Flying Thunderbirds te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..
Charles van de Magical Flying Thunderbirds, hier naast Miss België 2007 Annelien Coorevits.

De Brusselse correctionele rechtbank heeft vandaag Charles Van Domburg, de voorman van muziekgroep The Magical Flying Thunderbirds veroordeeld tot 9 maanden cel en een boete van 2.750 euro, weliswaar met uitstel.

Van Domburg had het faillissement van zijn café Boca Loca, aan de Brusselse Beurs, niet tijdig aangegeven, had een aanzienlijke BTW-schuld opgebouwd en een firmawagen voor eigen rekening verkocht. Bij verstek had hij nog een jaar cel gekregen, op verzet is dat vonnis vandaag gemilderd.

Faillissement nooit aangegeven
Van Domburg opende de Boca Loca in 2003 maar ondanks een redelijk succes moest het café twee jaar later al sluiten wegens een huurgeschil. Dat leidde tot het faillissement van de bvba achter het café. Van Domburg, die als zaakvoerder optrad, gaf dat faillissement evenwel nooit aan en weigerde mee te werken met de curator.

Bovendien verkocht hij een BWM 525 die op naam van de bvba stond, voor eigen rekening en bleek dat hij een BTW-schuld van 24.729 euro had opgebouwd.

Van Domburg ging verder met zijn muzikale carrière maar het Brusselse parket vergat hem niet. In november 2008 werd hij voor de Brusselse correctionele rechtbank gedagvaard en toen hij niet kwam opdagen, veroordeelde die hem bij verstek tot een jaar cel en een boete van 5.500 euro. Bovendien beval de rechtbank zijn onmiddellijke aanhouding zodat Van Domburg in de cel belandde.

Vanuit zijn cel ging hij in verzet. Vrijdag milderde de rechtbank haar oorspronkelijk oordeel en legde Van Domburg een celstraf van 9 maanden en een boete van 2.750 euro op. Beide straffen werden wel met uitstel uitgesproken.

21-03-2009 om 19:48 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga's nipplegate

Lady Gaga's nipplegate

Om Poker face te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..
Nieuwe sensatie Lady Gaga, deze zomer te zien op Rock Werchter, moet met haar tijd mee, dus heeft zij nu ook een eigen kleine 'nipplegate', schrijft de website van De Telegraaf.

De zangeres deed een signeersessie, maar had een net iets te ruime bh aan. Een fan kon dat vereeuwigen. Lady Gaga scoort momenteel een hit met het nummer Pokerface.

21-03-2009 om 14:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fred Durst herhaalt: "Ik had relatie met Britney"

Fred Durst herhaalt: "Ik had relatie met Britney"

Om Take A Look Around te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..
Limp Bizkit-zanger Fred Durst (38) blijft herhalen dat hij in 2003 een geheime relatie had met Britney Spears. De felgeplaagde zangeres heeft die relatie altijd ontkend.

"Ik ben geen leugenaar. Ik had wel degelijk gevoelens voor Britney", vertelde de 38-jarige Durst aan MTV News. Op de American Music Awards van 2003 zou de vonk tussen Durst en de toen 21-jarige Britney zijn overgeslagen. Enkele dagen later schreef de zanger op de website van zijn band "dat hij zich nog nooit zo had gevoeld". Spears ontkende de relatie later.

Taboe
Nu bijna zes jaar later zegt Durst dat hij nog steeds een beetje verward is over hoe alles destijds gelopen is. Maar hij vindt evenzeer dat hij zichzelf niets te verwijten heeft. "Ik denk dat het gewoon een taboe was dat Britney een relatie zou hebben met iemand zoals ik." Limp Bizkit staat deze zomer op Rock Werchter

21-03-2009 om 14:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tanja Dexters rouwt om hondje

Tanja Dexters rouwt om hondje

http://img18.imageshack.us/img18/7872/tanjadexter.jpg
Tanja Dexters met in haar hand Paris, links Raja en rechts Martini.

Presentatrice Tanja Dexters (32) rouwt om haar onafscheidelijke hondje Raja. Het beestje kreeg in een weide bij Tanja thuis een schop van een paard en was op slag dood, schrijft Het Laatste Nieuws.

Tanja en haar verloofde Miguel zijn volgens haar management ontroostbaar na het verlies. Raja vergezelde Tanja de voorbije acht jaar heel vaak bij opdrachten en evenementen.

Naast Raja heeft Tanja nog twee andere honden: de bekende chihuahua Paris en de trotse weimaraner Martini.

21-03-2009 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alain Bashung begraven

Alain Bashung begraven

Om Vertige de L'amour te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..
In Parijs is vrijdag de populaire Franse zanger Alain Bashung in aanwezigheid van duizenden mensen, onder wie vele vedetten, begraven. Bashung overleed vorige zaterdag op 61-jarige leeftijd aan longkanker. Na een sobere plechtigheid in de kerk Saint-Germain-des-Prés ging het richting Père Lachaise, waar het stoffelijk overschot van de zanger aan de aarde werd toevertrouwd.

Catherine Deneuve
Onder de vedetten die de plechtigheid bijwoonden, waren de zangers Alain Souchon, Jean-Louis Aubert (Téléphone), Françoise Hardy, Laurent Voulzy en Jane Birkin, actrice Catherine Deneuve, Frans minister van Cultuur Christine Albanel en pdg Pascal Nègre van Universal Music France, producent van de albums van Bashung.

Tijdens de plechtigheid werd geen enkel nummer van de overledene gespeeld, wel enkele nummers waar hij verzot op was, zoals "Great balls of fire" van Jerry Lee Lewis en "Harvest Moon" van Neil Young.

21-03-2009 om 14:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Julianne Moore gaat Hillary Clinton spelen

Julianne Moore gaat Hillary Clinton spelen

http://img13.imageshack.us/img13/9765/juliannemoore.jpg
Julianne Moore is gecast voor de rol van Hillary Clinton in het op stapel staande filmproject Special Relationship. Die film gaat over de seksaffaire die toenmalig VS-president Bill Clinton bijna drie jaar lang had met Witte Huis-stagiare Monica Lewinsky.

Omdat Bill Clinton daarover gelogen had werd hij ei zo na afgezet in de zogenaamde impeachment-procedure. Bill Clinton wordt in de film vertolkt door Dennis Quaid.

Regisseur is Peter Morgan, die eerder onder meer het scenario van The Queen schreef. Special Relationship is zijn regiedebuut. De opnamen starten in juli.

21-03-2009 om 14:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna verbiedt haar lief zijn gsm op te nemen

Madonna verbiedt haar lief zijn gsm op te nemen

Om Vogue te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..
Jesus Luz, het 22-jarige vriendje van Madonna, mag in haar bijzijn zijn gsm-oproepen niet meer beantwoorden. Ze vindt dat onbeleefd, maar zelf kletst ze er gewoon op los.

Hevige ruzie
Toen Jesus zijn gsm opnam terwijl hij in dezelfde kamer was met Madonna, schoot ze uit haar krammen. Voortaan mag hij in haar bijzijn enkel nog heel dringende oproepen beantwoorden.
"Ze gaf hem de volle lading. Ze vindt het grof als hij zijn telefoon opneemt terwijl zij in de buurt is. Jesus verweerde zich en het werd een bitsige woordenwisseling. Uiteindelijk sloten ze een compromis: dringende oproepen mag hij wel beantwoorden. Zijn familie weet intussen wanneer hij bij Madonna is, want dan kunnen ze hem niet bereiken. Dan laat hij hem gewoon bellen", aldus een bron in de Daily Mail.

"Maar als haar telefoon overgaat en ze wil hem opnemen, doet ze dat gewoon. Die twee zijn niet elkaars gelijken".

21-03-2009 om 14:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Demi Moore wil niet dat fan zich laat verbouwen


Demi Moore wil niet dat fan zich laat verbouwen

http://img10.imageshack.us/img10/9576/demimoore.jpg
Demi Moore
http://img26.imageshack.us/img26/8829/lisaconnell.jpg
Lisa Connell

Demi Moore heeft er bij een terminaal zieke fan van haar op aangedrongen zich niet te laten verbouwen om er als haar idool uit te zien. Het is de laatste wens van de 29-jarige Lisa Connell onder het mes van de plastische chirurg te gaan om haar lichaam te doen lijken op dat van Demi Moore. Moore vindt dat geen goed idee en probeert Lisa ervan te overtuigen dat ze al mooi is.

Moore op de sociale netwerlsite Twitter: "Ik wou dat ik de vrouw kon contacteren die plastische chirurgie wil ondergaan om er als mij uit te zien. Ze is een mooi meisje".

45.000 euro
Lisa heeft terminale kanker en heeft aangekondigd dat ze 45.000 euro veil heeft om haar lichaam te laten verbouwen tot ze op Demi Moore lijkt.

Hersentumor
In 2006 werd bij Lisa een hersentumor vastgesteld. Toen besloot ze dat ze liposuctie, een borstvergroting, een wenbrauwlifting en een nieuw gebit wil. "Mensen vinden dat ik gek ben, maar ik weet dat ik daardoor gelukkiger zal zijn in mijn laatste maanden of jaren. Ik wil mooi zijn als ik sterf, op die manier wil ik de controle over mijn lichaam terugwinnen", verklaarde ze

21-03-2009 om 14:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vader Jessica Simpson is jaloers op haar lief

Vader Jessica Simpson is jaloers op haar lief

Om These Boots te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.
Jessica Simpsons papa is jaloers op haar vriend, footballspeler Tony Romo. Pa Joe, tevens de manager van Jessica, wil dat zijn dochter breekt met Romo omdat hij vindt dat door haar relatie haar focus op haar carrière verzwakt.

"Joe vindt dat Tony zijn dochter te veel afleidt. Elk vrij moment wil ze met hem doorbrengen. Maar in de plaats van zijn dochter te berispen, wijst hij met een beschuldigende vinger naar Tony. Joe is jaloers op Tony, zo simpel is het", aldus een bron in de entourage van de zangeres-actrice.

Jessica is tot over haar oren verliefd op Tony. "Als het aan haar lag, zou ze vandaag nog trouwen en zwanger worden", stelt de bron nog. Recent verklapte Jessica dat ze bang is dat Tony haar nooit ten huwelijk zal vragen. "Jessica hoopte echt op een verlovingsring. Ze wilde er een van Kerstmis, en daarna hoopte ze dat Tony haar met nieuwjaar zou vragen. Haar laatste hoop was dat hij op één knie zou gaan op Valentijn, maar ook dat gebeurde niet"..

21-03-2009 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Suite van "Bed-in John Lennon" tot 29 maart te bezoeken

Suite van "Bed-in John Lennon" tot 29 maart te bezoeken

Om Stand By Me te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..
De suite van het Amsterdams hotel waarin John Lennon zijn bed-in hield, wordt tot 29 maart opengesteld voor het publiek. Dat maakte het Hilton Hotel in Amsterdam bekend.

Huwelijk als vredesmissie
John Lennon en Yoko Ono maakten van hun huwelijk, dat plaatsvond op 20 maart 1969, in volle Vietnam-oorlog, een pleidooi voor vrede en liefde. Gedurende een week ontvingen ze de wereldpers in hun hotelsuite in Amsterdam met de boodschap "Give peace a chance".

Foto's
Om de veertigste verjaardag van het evenement te vieren werden er veertig foto's van hun zogenaamde "Bed-in for Peace" in de hal van het hotel opgehangen. Terwijl ze op hun bed lagen, ontvingen John Lennon en Yoko Ono er een week lang fotografen, cameraploegen en journalisten.

7de verdieping
De suite op de zevende verdieping, die bestaat uit twee ruimtes, heet vandaag de "John en Yoko Honeymoon Suite". De suite wordt zeer dikwijls gehuurd voor huwelijksnachten, zegt Marieke Klosters, de woordvoerster van het hotel. Per nacht kost dat 1.750 euro.

Sins 1969 werd ze meerdere keren gerenoveerd. "Vandaag beschikt ze over alle comfort, en een badkamer. Toen John Lennon en Yoko Ono hier logeerden was het hier veel eenvoudiger."

21-03-2009 om 13:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kelly Osbourne: "Ik ben sinds mijn veertiende verslaafd"

Kelly Osbourne: "Ik ben sinds mijn veertiende verslaafd"

http://img5.imageshack.us/img5/6095/kellyosbourne.jpg
Kelly Osbourne, de dochter van rocker Ozzy Osbourne, zegt dat ze sinds haar veertiende verslaafd is.

Kelly, die in februari in een ontwenningskliniek zat, vertelt in People Magazine: "Na het verwijderen van mijn amandelen kreeg ik Vicodin, een vloeibare pijnstiller. Mensen vonden me leuker als ik pijnstillers had genomen en ik had ook meer plezier. Het werd een onderdeel van mijn zelfvertrouwen."
Kelly is al drie keer in een afkickkliniek opgenomen. Op 31 maart zal ze op de Amerikaanse televisie worden herenigd met haar familie.

21-03-2009 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin is Jessica beu

Justin is Jessica beu

http://img25.imageshack.us/img25/3910/jessicabiel.jpg
De relatie tussen Justin Timberlake en vriendin Jessica Biel staat op een heel laag pitje. Dat menen althans vrienden van het stel.
"De dingen gaan niet zo goed als Justin en Jessica iedereen willen laten geloven", vertelt een vriendin van Jessica aan The Chicago Sun-Times.

Een bron uit de omgeving van Justin bevestigt dat de romantiek tussen de twee ver te zoeken is. "Ik kan het precies aanvoelen wanneer Justin een relatie beu begint te worden. Publiekelijk wil hij nog steeds veel met Jessica gezien worden, maar als ze er niet bij is praat hij amper over haar. Hetzelfde gebeurde met zijn exen Cameron Diaz en Britney Spears."
De twee tortelduifjes kochten onlangs nog samen een appartement in New York.

21-03-2009 om 13:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Samen in bad
Samen in bad


http://img21.imageshack.us/img21/9226/mirandakerr006.jpgEen zoete zachte geur
Door kaarsen verspreidt
Overal langs de rand staan ze
Ik heb rozenblaadjes gespreidt
 
In het schuim liggen ze
Ontelbaar veel
En jouw hart maakt een sprong
 
Mijn best gedaan om je te verassen
Je te verleiden en jou te stimuleren
Om je ogen te laten stralen
Die zeggen, ik wil je begeren
 
Je kijkt mij ondeugend aan
En ik ontdoe jou van je kleding
Jij laat mij m'n gang gaan
En je streelt mij zacht
 
Langzaam laten wij ons in het water glijden
Ik liggend onder, jij zittend bovenop
Speels, intiem en ondeugend
Dit is genieten ten top
 
Bedekt in het schuim tijd staat stil
Jij laat je helemaal gaan
Beweegt ritmisch
Slaakt zachtjes een gil
 
Wat is samen in bad toch fijn.....


21-03-2009 om 11:53 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
20-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elton John op 13 oktober in Sportpaleis

Elton John op 13 oktober in Sportpaleis

Om Candle In The Wind te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Elton John komt naar België. Dinsdag 13 oktober treedt de Britse zanger en pianist op in het Sportpaleis in Antwerpen met zijn Red Piano-show.

Elton John verkocht in zijn carrière wereldwijd meer dan 250 miljoen exemplaren van 44 albums en haalde met 7 albums de eerste plek van de Amerikaanse hitlijsten. Zijn single 'Candle In The Wind 1997' is de snelst verkopende en best verkochte (33 miljoen exemplaren) single aller tijden.

The Red Piano
Met zijn show 'The Red Piano' resideerde Elton John 241 concerten lang in Caesars Palace in Las Vegas. Dezelfde show brengt hij nu naar Antwerpen.

De voorverkoop van het optreden start zaterdag 21 maart. Tickets kosten 60, 70, 85 of 120 euro, exclusief reserveringskosten, en kunnen gereserveerd worden via Proximus Go For Music op het telefoonnummer 0900/2 60 60 of deze website.

20-03-2009 om 19:26 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw album voor Vanessa Williams

Nieuw album voor Vanessa Williams

Om Just For Tonight te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Vanessa Williams, die wekelijks in de populaire tv-serie Ugly Betty de valse Wilhelmina Slater neerzet, werkt weer aan een nieuw album.

'The real thing' wordt haar eerste album sinds vier jaar en is in Amerika vanaf 2 juni verkrijgbaar. In België scoorde Williams begin jaren negentig vooral met de wereldhit Save the best for last. Williams werd in 1983 tot Miss America verkozen, maar moest die titel afstaan nadat er naaktfoto's van haar waren opgedoken.

Williams werkt op haar nieuwe album opnieuw met producer Keith Thomas. Met hem scoorde ze veertien jaar geleden de hit 'Colors of the wind', het thema van de Disney-film 'Pocahontas'. Het is nog onduidelijk of het album ook in Europa wordt uitgebracht.

20-03-2009 om 16:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Derde verzamel-cd van Madonna bevat nieuwe songs

Derde verzamel-cd van Madonna bevat nieuwe songs

Om Frozen te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..
Na acht jaar brengt Madonna in september een nieuw verzamelalbum uit met een aantal nieuwe tracks. Op het derde verzamelalbum staan voornamelijk hits van haar laatste drie studioalbums 'American life', 'Confessions on a dance floor' en 'Hard candy'.

De exacte lijst met nummers op het nieuwe album is nog niet bekend. De verzamel-cd is het laatste album voor haar huidige platenlabel Warner Music. Twee jaar geleden maakte de 50-jarige superster bekend dat zij haar huidige label na drieëntwintig jaar gaat verruilen voor Live Nation. De concertorganisator krijgt tien jaar lang een aandeel in de albums, tournees, merchandising, films en andere projecten van Madonna.

Madonna bracht negentien jaar geleden haar eerste verzamel album 'The immaculate collection uit. Elf jaar later verscheen 'GHV2'.

20-03-2009 om 16:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Wendy Van Wanten hekelt condoomuitspraken paus

Ook Wendy Van Wanten hekelt condoomuitspraken paus

http://img7.imageshack.us/img7/853/wendyvanwanten.jpg
Wendy Van Wanten hekelt de uitspraken van paus Benedictus XVI over condoomgebruik in Afrika. In het rubriekje Het Antwoordapparaat (Dit is ons antwoordapparaat - je mening graag achter de biep) in het ochtendblok van Radio 1 van vanochtend had de 49-jarige zangeres, die opnieuw in zee is gegaan met haar oude productieteam, het volgende te melden:

"Een klein beetje veel wereldvreemd"
"Voor eens en altijd, de fysieke liefde is niet enkel de reproductie van het menselijke ras wat de geestelijke kerkleider ook moge beweren. Het vrijen is in onze maatschappij een liefdesspel geworden dat altijd en overal mag geconsumeerd worden. Persoonlijk denk ik dat de paus met zijn entourage een klein beetje veel wereldvreemd is."

"Zwart Afrika opzadelen met een gewetenskwestie in verband met aids-preventie vind ik een onrecht tegen de menselijkheid. De tijd dat seks enkel en alleen tot doel had om ons voor te planten ligt ver achter ons, en gelukkig maar. Want Heilige Man je moest eens weten hoe heerlijk het is, ook zonder de voortplantingsgedachte. Oorlog tegen aids, lang leve het condoom en vooral laten we lief zijn voor elkaar."

20-03-2009 om 16:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liam Neeson kapot van verdriet na dood Natasha Richardson

Liam Neeson kapot van verdriet na dood Natasha Richardson

http://img24.imageshack.us/img24/8887/liamneesonm.jpg
Liam Neeson en Natasha Richardson tijdens het Londense filmfestival in oktober 2008.

Liam Neeson is verbijsterd door de dood van echtgenote Natasha Richardson (45), die woensdag overleed aan de verwondingen die ze maandag opliep bij een skiongeluk in het Canadese skioord Mont-Tremblant in de provincie Québec. Liam en Natasha hadden samen twee zoons: Michael (13) en Daniel (12).

In een verklaring stelde Liams zuster Bernadette Sexton dat de familie zeer aangeslagen is door het plotse overlijden van Natasha. "Ik heb kort met mijn broer gesproken. Ik wil daar niets over kwijt, dat is te persoonlijk. Ik wou dat we de klok terug konden draaien. Natasha was een schitterende vrouw, de beste schoonzus die je maar kon wensen en een fantastische tante voor mijn kinderen."

Lijkschouwing wees uit dat een door een val op het hoofd veroorzaakt epiduraal hematoom, een bloeding tussen schedel en hersenvlies, de doodsoorzaak was. Een epiduraal hematoom is vaak het gevolg van een schedelfractuur.

Lichtjes gedoofd aan Broadway
Als eerbetoon aan de overleden theateractrice werden gisteravond om 20h gedurende één minuut de lichtjes gedoofd op Broadway in New York. Onder meer Ralph Fiennes, Richardsons tegenspeler in de film Maid in Manhattan in 2001, reageerde ook al op het overlijden. "Natasha's dood is een vreselijk verlies. Ze was uniek. Het wordt moeilijk om zonder haar gevoel voor humor te leven. Ik verlies een goede vriendin, ik ga haar vreselijk missen."

Helm voor skiërs
Het ongeluk van Richardson heeft intussen de discussie aangezwengeld over het gebruik van een helm door skiërs. Ook zijn vragen gerezen over het aanvankelijke heenzenden van een team ambulanciers na het ongeluk.

De details over de val van Richardson zijn niet bekend, maar ambulancemedewerkers die meteen uit voorzorg werden opgeroepen werden weer weggestuurd zonder haar te hebben gezien. Kennelijk gebeurde dat op initiatief van Richardson zelf, die zei nergens last van te hebben.
Teruggekeerd in haar hotel begon ze zich echter beroerd te voelen en werd opnieuw een ambulance gebeld. Die bracht haar met spoed naar een ziekenhuis in Montreal, vanwaar ze later werd overgevlogen naar New York. Daar overleed zij woensdag, omringd door familieleden.

Heldere periode
Volgens artsen beleven mensen die hersenletsel oplopen soms een heldere periode die wel een uur kan duren en waarin ze zich prima voelen. Intussen is er echter wel een bloeding of zwelling van de hersenen aan de gang. Als het probleem op tijd wordt onderkend kan een spoedoperatie worden uitgevoerd en is er een goede kans op overleving.

Waar en wanneer de uitvaart plaatsvindt is nog niets bekend, zei een woordvoerder van de familie. Mensen die bloemen willen sturen, werden opgeroepen in plaats daarvan een donatie te doen aan de stichting Amfar, voor onderzoek naar aids. De vader van Richardson, regisseur Tony Richardson, overleed in 1991 aan de ziekte. Sindsdien had zijn dochter zich ingezet voor de stichting.

20-03-2009 om 16:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mariah Carey wil duurste huis ter wereld kopen

Mariah Carey wil duurste huis ter wereld kopen

Om Without You te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.
.


.
Mariah Carey denkt aan verhuizen en heeft een bod gedaan op het duurste landgoed ter wereld, Fleur de Lys in Beverly Hills: een villa in Franse stijl + landgoed met 15 slaapkamers, Italiaans marmeren muren, een balzaal met beschilderd plafond en een privé-filmzaal die plaats biedt aan 50 mensen. Prijskaartje van dit alles: 125 miljoen dollar of dik 90 miljoen euro.

Nanny
De villa werd gebouwd door de Texaanse miljardair David Saperstein. Het is momenteel eigendom van zijn ex-vrouw Suzanne, die hij verliet voor een Zweedse nanny. Het is niet bekend hoeveel Mariah en haar echtgenoot, de rapper/acteur Nick Cannon hebben geboden, evenmin of hun bod wordt geaccepteerd.

De verhuisplannen volgen op geruchten dat Carey en Cannon permanent naar New York zouden uitwijken voor de verdere uitbouw van hun carrière.

20-03-2009 om 16:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna en Chris Brown maakten sekstape

Rihanna en Chris Brown maakten sekstape

Om Rihanna te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Van het felgeplaagde koppel Rihanna (21) en Chris Brown (19), die verdacht wordt van het toebrengen van slagen en verwondingen aan zijn eega, zou een sekstape bestaan. Dat schrijft het Amerikaanse tijdschrift Star Magazine.

Rollenspelletjes
Een bron vertelde aan het weekblad: "Chris en Rihanna houden er een nogal heftig seksleven op na waar velen door geschokt zouden zijn. Ze filmden zichzelf tijdens een van hun vrijpartijtjes. Rihanna houdt ervan zicht te verkleden en speelt graag rollenspelletjes om haar liefdesspel op te fleuren. Zo verkleedt ze zich zelfs graag als sm-meesteres. Ze zijn beiden erg kinky." Mocht de film opduiken, komen ze in het rijtje van illustere Hollywoodvoorgangers als Paris Hilton, Pamela Anderson, Kim Kardashian en Colin Farrell.

Imago niet beschadigen
De anonieme bron gaat verder: "Rihanna heeft geen problemen met haar seksualiteit, maar ze zou door de grond van schaamte zakken mochten haar ouders en vrienden de film ooit zien. Chris kan een nieuw schandaal missen als kiespijn en Rihanna wil haar imago als perfecte popster niet beschadigen.

Chris Brown wordt ervan beschuldigd op 8 februari Rihanna te hebben geslagen. Hij zou haar bij de keel hebben vastgegrepen in zijn gehuurde zilveren Lamborghini. Rihanna verzoende zich kort na de agressie-aanval met Chris Brown, maar wil zich nu bezinnen over de situatie.

Wilmer Valderrama
Ondertussen is Rihanna gespot met Wilmer Valderrama, Fez uit That 70's Show, in de nachtclub Les Deux in Los Angeles. Volgens aanwezigen ter plaatse zaten ze erg dicht bij elkaar en stonden ze aardig te flirten.

20-03-2009 om 15:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grace Jones (60) als Cleopatra en Catwoman

Grace Jones (60) als Cleopatra en Catwoman

Om Libertango te beluisteren druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Grace Jones toonde zich gisteren tijdens haar concert in Paradiso in Amsterdam in een groot aantal extravagante creaties. De 60-jarige zangeres van Jamaicaanse afkomst was onder meer gekleed in een Catwoman-outfit en in de stijl van Cleopatra. Ze droeg daarbij opvallende maskers, hoofddeksels in de vorm van fruitschalen en glitterhoedjes.

Uur te laat
Jones, die van oorsprong Grace Mendoza heet, betrad ruim een uur te laat het podium. Ze zong voor het voornamelijk uit homo's bestaande publiek haar grote hits zoals 'La vie en rose', 'I've seen that face before' en 'Pull up to the bumper'. Van haar meest recente album 'Hurricane', haar eerste cd in negentien jaar, zong de donkere zangeres ook een aantal stukken.

Slave to the rhytm
Het ex-fotomodel sloot het concert, dat werd omlijst met veel visueel spektakel, af met haar wereldwijde megahit 'Slave to the rhythm', waarbij Grace het publiek trakteerde op een cursus hoelahoep.

20-03-2009 om 15:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Level 42, Bill Wyman en Tom Helsen op Kneistival 2009

Level 42, Bill Wyman en Tom Helsen op Kneistival 2009

Om Bill Wyman te beluisteren druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B
.


.
Ex-Rolling Stone Bill Wyman

Het gratis muziekfestival Kneistival in Knokke-Heist heeft dit jaar onder meer ex-Rolling Stone Bill Wyman en Level 42 op de affiche. De 24ste editie van het festival vindt plaats van 19 tot en met 24 juli op het Heldenplein in Heist.

De andere vrijgegeven namen zijn Freaky Age, De Jeugd van Tegenwoordig, Brahim, Lalalover, Tom Helsen en Sioen.

20-03-2009 om 14:48 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Affleck en Costner in film over huidige economische crisis

Affleck en Costner in film over huidige economische crisis

http://img10.imageshack.us/img10/5736/crisisz.jpg
Hollywood-acteurs Ben Affleck, Kevin Costner en Tommy Lee Jones spelen in de eerste grote film over de huidige economische crisis.

The Company Men gaat over de financiële en emotionele effecten van bezuinigingen in een bedrijf en moet in 2010 uitkomen. De film wordt opgenomen in Boston onder regie van John Wells.

20-03-2009 om 14:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katie Holmes zwanger

Katie Holmes zwanger

http://img8.imageshack.us/img8/6637/katieholmes.jpg
Er is een broertje of zusje op komst voor Suri

Het gerucht doet al een tijdje de ronde, maar wordt met de dag hardnekkiger. Ingewijden weten het nu zeker dat Katie Holmes - de vrouw van Tom Cruise - zwanger is van haar tweede kindje.

Volgens een vriend van de familie is het stel dolgelukkig. Ze wilden altijd al een groter gezin en vinden het dan ook geweldig dat Suri een broertje of zusje krijgt. Katie en Tom hebben het goede nieuws echter alleen aan een klein groepje naasten verteld, meldt OK!. Het stel wil wachten tot Katie haar eerste drie maanden achter de rug heeft.

20-03-2009 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vriendin in lange nachten
vriendin in lange nachten


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/celeb_0003.jpg?t=1237470067


vriendin in lange nachten
 
 
 
 
ik schrijf het witte blad
met zwarte streepjes grijs
jij zuigt gevoelig letters
uit mijn pen combineert ze
tot heel mooie woorden
zinnen spiegelen akkoorden
strofen zijn de melodie
in mijn zwart-witte symfonie
 

papier de hemel van plezier
mijn hel als vol gekladderd vel
vriendin in lange nachten
mijn witte toeverlaat
als ik moet wachten
een onbevlekte maagd die
mij verleidt tot schrijven
deze woorden mochten blijven
 

20-03-2009 om 12:21 geschreven door artist lover


» Reageer (17)
19-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enrique Iglesias op 17 mei in Ethias Arena in Hasselt

Enrique Iglesias op 17 mei in Ethias Arena in Hasselt

Om Bailamos te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..
Enrique Iglesias geeft op zondag 17 mei een concert in de Ethias Arena in Hasselt. Het is van 2007 geleden dat Iglesias junior nog eens in ons land op het podium stond. Wie het voorprogramma voor zijn rekening zal nemen, is nog niet bekend.

Iglesias heeft wereldwijd meer dan 40 miljoen albums verkocht en scoorde hits met onder meer 'Bailamos', 'Hero', 'Do You Know?', 'Can You Hear Me', 'Not In Love' en 'Rhythm Divine'.

19-03-2009 om 15:57 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Videoclip Heath Ledger dit jaar in première

Videoclip Heath Ledger dit jaar in première

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/heath-ledger-1.jpg?t=1237469310
Een door Heath Ledger geregisseerde videoclip bij een nummer van de Amerikaanse alternatieve rockband Modest Mouse gaat dit jaar in première. Dat melden Amerikaanse media.

De bejubelde acteur heeft de video geregisseerd voor 'King Rat', een nummer van het album 'We were dead before the ship even sank' uit 2007.
Modest Mouse is begonnen in 1993 in de staat Washington. Ledger, die vorig jaar op 28-jarige leeftijd overleed aan een overdosis medicijnen, heeft eerder een clip geregisseerd voor de Amerikaanse zanger Ben Harper.

19-03-2009 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Axelle Red geeft verjaardagsconcert in Sportpaleis

Axelle Red geeft verjaardagsconcert in Sportpaleis

Om Si Tu Savais te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..
Op zaterdag 2 mei geeft de Limburgse zangeres Axelle Red een uniek concert in het Antwerpse Sportpaleis om de vijftiende verjaardag van haar carrière te vieren. Ze zal onder begeleiding van een resem Amerikaanse, Portugese en Belgische topmuzikanten een selectie van haar hits brengen. Voor Axelle Red is het concert in het Sportpaleis het enige optreden van 2009 op Belgische bodem.

Vier miljoen platen
Axelle Red scoorde twintig jaar geleden haar eerste hit met 'Kennedy Boulevard', toe nog gewoon als Axelle. Maar het was vijf jaar later, toen ze 'Red' aan haar artiestennaam toevoegde, dat ze een internationale doorbraak forceerde. Inmiddels verkocht ze wereldwijd meer dan vier miljoen platen en scoorde ze vijftien top 10-hits.

Intieme sfeer
In het Sportpaleis blikt ze terug op haar carrière van op een podium dat in het midden van de zaal zal staan. Zo wil de zangeres naar eigen zeggen een intieme sfeer creëren ondanks de duizenden toeschouwers.

Tegenwoordig woont Axelle Red, die in Hasselt geboren werd als Fabienne Demal, in Parijs. Ze is ook actief als ambassadrice van Unicef, Handicap International en het Rode Kruis. Voor haar engagement ontving ze vorig jaar nog een eredoctoraat van de Universiteit Limburg.

19-03-2009 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steve Winwood en Jeff Beck op 25ste Blues Peer

Steve Winwood en Jeff Beck op 25ste Blues Peer

Om Steve Winwood te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Steve Winwood

Jeff Beck en Steve Winwood zullen deze zomer te zien zijn op het Ryhthm & Blues Festival in het Limburgse Peer, meldt de organisatie vandaag.
Het bluesfestival viert dit jaar zijn 25e verjaardag. Met Jeff Beck en Steve Winwood wisten de organisatoren alvast enkele opvallende namen te strikken voor hun jubileumeditie.

The Yardbirds
Jeff Beck is samen met Eric Clapton en Jimmy Page een van de drie grote gitaristen die ooit deel uitgemaakt heeft van de Engelse rockband The Yardbirds. Volgens de organisatoren is het wellicht van 1967 geleden zijn dat hij nog op een Belgische podium te zien was.
Steve Winwood is een Britse singer-songwriter met stevige verankering in de blues. Hij is bekend als soloartiest, maar ook als lid van The Spencer Davis Group, Traffic en Blind Faith.

Voorts werden ook John Mayall and His New Band, Roger McGuinn (The Byrds), Hokie Joint en het Belgische Lightnin' Guy and The Mighty Gators vastgelegd voor het festival. Het bluesfestival vindt plaats op 17, 18 en 19 juli.

19-03-2009 om 14:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adam Curry aan dood ontsnapt bij aanval gestoorde fan

Adam Curry aan dood ontsnapt bij aanval gestoorde fan

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/adam-curry.jpg?t=1237467672
De Nederlands-Amerikaanse presentator Adam Curry, vooral bekend van MTV en getrouwd met zangeres Patricia Paay, is 23 jaar geleden aan de dood ontsnapt. Hij werd toen het slachtoffer van een gestoorde fan van zijn vrouw die hem een mes op zijn keel zette.

New York
De 'fan' kon het niet verkroppen dat het koppel in 1986 naar New York wilde vertrekken om daar de carrière van Adam Curry verder uit te bouwen. "Hij was zo kwaad en verdrietig dat hij Adam heeft opgewacht", vertelt Patricia aan RTL Boulevard. "Vervolgens heeft hij Adam naar binnen geduwd en hem een mes op zijn keel gezet."

Lijkwit
Gelukkig kon Adam het ergste voorkomen door rustig op de man in te praten. Patricia: "Adam heeft het met veel rust en door heel netjes te praten gered. En ik dacht maar 'waar blijft 'ie nou?' Uiteindelijk kwam Adam lijkwit naar boven en vertelde hij dat iemand een mes op zijn keel had gezet." Naar eigen zeggen heeft Patricia zo lang gewacht met het vertellen van dit verhaal omdat ze de man eigenlijk niet meer aandacht wil geven dan hij verdient.

19-03-2009 om 14:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bruce Willis (53) trouwt deze week met Emma Heming (30)

Bruce Willis (53) trouwt deze week met Emma Heming (30)

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/bruce-willes-1.jpg?t=1237467400
Bruce Willis (53) zou nog deze week in het huwelijksbootje stappen met zijn vriendin Emma Heming (30). Volgens een bron zouden Demi Moore, de ex vrouw van Bruce, en haar echtgenoot Ashton Kutcher inmiddels voor de feestelijkheden op de locatie zijn gearriveerd. Ook zouden er enkele luxe kamers en privé-villa's zijn gereserveerd. Dat meldt De Telegraaf.

19-03-2009 om 13:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw Liam Neeson overleden na skiongeluk

Vrouw Liam Neeson overleden na skiongeluk

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/natasha-richardson-1.jpg?t=1237467143
Actrice Natasha Richardson en acteur Liam Neeso

De Britse actrice Natasha Richardson is gisteren overleden aan de gevolgen van een skiongeluk twee dagen eerder. Dat heeft de perswoordvoerder van haar echtgenoot bekendgemaakt. Richardson was 45. Eerder was al gemeld dat de dochter van Vanessa Redgrave hersendood was en enkel nog kunstmatig in leven werd gehouden. Ze is naar New York overgebracht om daar te sterven. Intussen beweert een ambulancier dat de eerste ziekenwagen die na het skiongeval ter plekke kwam, werd weggestuurd omdat Richardson zei dat ze geen zorgen nodig had. Zo werd wellicht kostbare tijd verspild.

Hoofdwonden
De 45-jarige echtgenote van de Ierse acteur Liam Neeson liep maandag zware verwondingen aan het hoofd op bij een skiongeluk in de omgeving van het Canadese skioord Mont-Tremblant. Ze overleed in een ziekenhuis in New York. Naar verluidt waren er geen zichtbare blessures vlak na het ongeval en was Richardson ook bij bewustzijn toen ze aan haar hotel aankwam. Pas later kloeg de actrice over hoofdpijn en werd ze naar het ziekenhuis afgevoerd, waar ze in een diepe coma sukkelde. Het tragische ongeval heeft de discussie over het verplicht dragen van een helm bij het skiën weer doen oplaaien.

Familie
Met Natasha Richardson verliest de filmwereld een grote naam van een grote acteerfamilie. Ze was de dochter van regisseur Tony Richardson en Vanessa Redgrave en sinds 1994 de vrouw van Liam Neeson. Ze hadden twee zoons. Natasha Richardson won in 1988 een Tony Award voor haar rol in de musical 'Cabaret' en was te zien in films zoals 'Waking Up in Reno', 'Nell', 'The Parent Trap', 'Maid in Manhattan', 'Gothic' en 'Wild Child'.

19-03-2009 om 13:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nand Buyl met spoed naar ziekenhuis na beroerte

Nand Buyl met spoed naar ziekenhuis na beroerte

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/nand-buyl.jpg?t=1237466857
Chris Lomme met haar echtgenoot Nand Buyl.

De Vlaamse rasacteur Nand Buyl heeft een beroerte gekregen. Echtgenote Chris Lomme bevestigt dat haar man is opgenomen in het hospitaal, maar wil voorlopig verder niet reageren. Nand Buyl werd vorige maand 86.

Buyl trok op zijn respectabele leeftijd nog altijd rond met het Brusselse gezelschap Ensemble Leporello. Voor de voorstelling van 'Fool for love' van zondag moest hij vervangen worden door Dirk Opstaele, omdat hij zich toen al niet zo goed voelde.

19-03-2009 om 13:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina slaat Brad en ontslaat nanny na knuffel

Angelina slaat Brad en ontslaat nanny na knuffel

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/angelina-jolie-2.jpg?t=1237466569
Het incident zou dateren van vlak na de Oscars.

Volgens Amerikaanse media is er een serieuze haar in de boter bij Brangelina. Angelina zou Brad betrapt hebben met de nanny in het bedje van hun tweeling Knox en Vivienne. De acteur was aan het knuffelen met de oppas en wreef over haar rug, net toen zijn vrouw binnenkwam. Brad verdedigde zich door te stellen dat hij haar aan het troosten was omdat ze zich niet goed voelde. Angelina onstak in een Spaanse furie, sloeg Brad in het gezicht en zette de nanny meteen aan de deur.

Tweeling wakker
"Ze sloeg Brad recht in zijn gezicht", vertelt een bron aan Star Magazine. "Ze schreeuwde zo hard ze kon en beval de nanny onmiddellijk haar huis te verlaten en nooit meer terug te komen. Door de ruzie werd de tweeling wakker. Terwijl Brad probeerde zowel de tweeling als hun oppas te troosten, sloeg Angelina letterlijk toe."

Zes kinderen
Brad Pitt was zo van zijn melk dat hij het huis uit rende en een ritje van vier uur op zijn brommer ging maken om te kalmeren. Het incident zou al dateren van vorige maand, net na de uitreiking van de Oscars. Het bekendste Hollywood-koppel is nu drie jaar samen en ze hebben zes kinderen: Maddox (7), Pax (5), Zahara (4), Shiloh (2) en de acht maanden jonge tweeling Knox en Vivienne.

19-03-2009 om 13:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schande: magazine verklaart Jade Goody dood

Schande: magazine verklaart Jade Goody dood

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/jade-goody-4.jpg?t=1237466250
Groot-Brittannië is geschokt nadat het celebritymagazine OK! vandaag een "officiële hulde aan wijlen Jade Goody" publiceerde. De realityster heeft terminale kanker maar leeft nog.

"Haar laatste woorden"
De cover van het weekblad heeft een zwarte rand en titelt 'Jade Goody 1981-2009', waarmee gesuggereerd wordt dat Goody al dood is. Het tijdschrift pakt ook uit met "de laatste woorden van Jade". Als klap op de vuurpijl publiceert OK! ook "loftuitingen van andere celebrities". Daarbij gaat het om Kerry Katona, die Goody welgeteld één keer ontmoette, en Jordan, die eerder stelde dat ze het stom vindt dat Goody haar strijd tegen kanker publiekelijk voert.

Boycot
Boze fans roepen nu op om het magazine te boycotten en er gaan ook stemmen op om het nummer uit de rekken te laten halen en de hoofdredactrice te ontslaan.

Middenvinger naar Magere Hein
Intussen klampt Jade zich vast aan het leven, hoewel artsen eerder deze week stelden dat ze maar enkele uren meer te leven had. "Ze steekt haar middenvinger op naar Magere Hein", verklaart een familielid. "Ze ontwaakte gisteren uit een diepe slaap en begon te zingen. Ze is enorm sterk en weigert zich over te leveren aan de dood. Ze probeert nog te praten met haar man Jack, maar ze kan niet lang wakker blijven. We zijn zo trots op haar".

Campagne
Vorige week verliet Jade het ziekenhuis om thuis bij haar man een zoontjes te gaan sterven. Intussen heeft The Sun een campagne gelanceerd om er bij politici op aan te dringen de minimumleeftijd voor een uitstrijkje waarmee baarmoederhalskanker kan vastgesteld worden te verlagen. Die staat nu op 25 jaar, de ondertekenaars van de petitie willen dat terugbrengen tot twintig jaar. Premier Gordon Brown heeft al verklaard dat hij dit verzoek in overweging zal nemen.

19-03-2009 om 13:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elke keer
Elke keer

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/celeb_0030.jpg?t=1237383435


Elke keer,
die snakkende adem
zoveel verlangen in mijn hart,
tot aan de bodem.

Elke keer,
die warmte die ik wil
jouw lijf tegen het mijne
nooit meer zo kil.

Elke keer,
jouw teder gestreel
over mijn haren heen
en zachtjes gespeel.

Elke keer,
Valt er ergens dwarrelend
een kus
lichtjes duizelend.

Elke keer,
smelten we in elkaar
we zijn huid,
we zijn haar.

Elke keer
wakker worden in zweet
verlangens, verdriet
en alles wat liefde heet.

19-03-2009 om 12:19 geschreven door artist lover


» Reageer (11)
18-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw Dylan-album 'Together Through Life' op 27 april

Nieuw Dylan-album 'Together Through Life' op 27 april

Om Like A Rolling Stone te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..
Het nieuwe album van Bob Dylan (67) verschijnt op 27 april en heeft als titel 'Together Through Life', zo heeft zijn platenmaatschappij Columbia (Sony Music) vandaag bekendgemaakt.

Opvolger van 'Modern Times'
Het wordt de 46ste reguliere plaat uit de loopbaan van Dylan en is de opvolger van het in 2006 verschenen 'Modern Times', waarvan volgens Columbia meer dan 2,5 miljoen exemplaren verkocht werden.

Dylan nam 'Together Through Life' eind vorig jaar op nadat hij het nummer 'Life is Hard' schreef voor de volgende film van de Franse regisseur Olivier Dahan.

18-03-2009 om 19:35 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maak kennis met Aya, Miss België Naakt

Maak kennis met Aya, Miss België Naakt

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/aya.jpg?t=1237382248
Aya is 24 jaar, woont in Herstal en werd vorige week op de Eroticabeurs verkozen tot 'Miss België Naakt'. Een titel waar ze fier op is en waar ze vast nog op kan teren, want elk weekend treedt deze jonge moeder van twee kinderen op als... stripteaseuse. "Ik voel me beter naakt dan gekleed", klinkt het oprecht trots uit haar mond. Net die 'naturel' bezorgde haar in Brussel de zege. "Dit is een erkenning voor hetgeen ik doe. De verdienste van mijn grootmoeder mag ik echter ook niet vergeten: zij is diegene die telkens mijn kostuums in orde brengt."

Het lintje zal haar ongetwijfeld geen windeieren leggen, maar waarom heeft ze deze keuze gemaakt? Geldgebrek? Allerminst, zo blijkt. "Vanaf mijn achttiende ben ik modeshows in lingerie beginnen lopen. Dan raakte ik bevriend met een stel strippers. Nadat de vrouw een ongeluk gekregen had, kreeg ik de vraag of ik haar niet wilde vervangen."

Zo gezegd, zo gedaan. Al snel bleek dat Aya in de wieg gelegd was voor dit vak. De voorbije acht maanden ging er geen weekend voorbij, of ze was wel ergens terug te vinden op een eroticabeurs in België of Frankrijk. "Ik eindig naakt, maar mijn geslacht blijft altijd verborgen. Dit heeft dus niets te maken met porno. Ik probeer niet vulgair te zijn maar sensueel en ga nooit op oneerbare voorstellen in."

18-03-2009 om 14:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur Patrick Wilson wordt weer vader

Acteur Patrick Wilson wordt weer vader

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/patrick-wilson.jpg?t=1237381678
Patrick Wilson en zijn vrouw Dagmara Dominczyk verwachten hun tweede kind. Volgens de 'Watchmen'-acteur verloopt alles voorspoedig. "We zijn nu halverwege", verklaarde hij maandag tegen het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly.
Dominczyk, die eveneens acteert, is in juni uitgerekend. Het stel heeft al een 2-jarige zoon, Kalin. Volgens Wilson is het jochie "erg blij" met de zwangerschap. "Ik denk dat hij een geweldige oude broer is", aldus de 35-jarige acteur.

18-03-2009 om 14:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy valt in slaap onder zonnebank en verbrandt oogleden

Amy valt in slaap onder zonnebank en verbrandt oogleden

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/amy-winehouse-2.jpg?t=1237381435
Amy Winehouse heeft haar oogleden verbrand nadat ze in slaap viel op haar zonnebank. "Binnen het uur waren haar oogleden rauw en gezwollen. Het deed zo'n pijn dat ze de dokter wilde bellen maar uit schaamte voor haar stommiteit durfde ze dat niet", aldus een bron.

Verslaving als een andere
"Gelukkig had het toestel een beveiliging waardoor het automatisch uitgaat na twintig minuten, anders waren de gevolgen dramatisch geweest". Het is niet de eerste keer dat Amy overdrijft met het kunstzonnebaden. Vorige zomer maakte vrienden zich zorgen over haar toen nieuwe obsessie die volgens sommigen niets meer was dan alweer een verslaving. "Amy doet niets half. Ze is doorheen de jaren verslaafd geweest aan alcohol, alle denkbare drugs, mannen en zelfs breien. Waarom begint ze niet te squashen of zo?".

Intussen liet Amy's vader en mentor Mitch weten dat hij het stom vindt dat zijn dochter haar huwelijk met Blake Fielder-Civil nog wil redden. Amy wil koste wat het kost Blake, die de scheiding aanvroeg, terugwinnen.

Dwaze meid
Maar papa meent dat ze gelukkiger en gezonder zou worden mocht ze definitief breken met hem. "Amy wil de situatie redden. Haar enige fout is dat ze van hem houdt, de dwaze meid. Ik wil dat ze scheidt. Ik wil Blake en zijn familie uit ons leven. Ik hoop dat Amy uit zijn buurt kan blijven, dat is haar enige optie. Blake heeft een vernietigende invloed op haar leven. Dit is de man die openlijk verklaarde dat hij Amy harddrugs heeft leren gebruiken. Dankzij hem was ze bijna dood. Dit is ook de man die een barman zo hard aanpakte dat zijn gezicht moest gerenoveerd worden".

18-03-2009 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DJ AM wil twintig miljoen dollar na vliegtuigongeluk

DJ AM wil twintig miljoen dollar na vliegtuigongeluk

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/dj-am.jpg?t=1237381147
DJ AM eist een bedrag van twintig miljoen dollar (ruim veertien miljoen euro) voor de schade die hij opliep bij de vliegtuigcrash die hij vorig jaar meemaakte. Bij de crash van het vliegtuigje in South Carolina kwamen in september vier mensen om het leven.

Psychische schade
Eind vorig jaar werd al duidelijk dat de dj, wiens echte naam Adam Goldstein is, verschillende bedrijven aanklaagde, maar de hoogte van de vergoeding waar hij op inzet was nog niet bekend. Goldstein klaagt naast vliegtuigfabrikant Learjet nog enkele andere bedrijven aan. De helft van de twintig miljoen dollar betreft een compensatie voor medische kosten, misgelopen inkomsten en andere economische schade. De andere helft wil Goldstein voor psychische schade.

Piloten niet goed geschoold
Na het vliegtuigongeluk bracht Goldstein ruim een week door in een brandwondencentrum. Ook reisgenoot en Blink 182-drummer Travis Barker, het lief van Nicole Richie, werd daar behandeld. Zij waren de enige overlevenden van de crash.

Ook Barker en de nabestaanden van de doden zijn een proces voor schadevergoeding begonnen. Volgens alle betrokkenen was het vliegtuigje in slechte staat en waren de twee piloten, die onder de vier doden zijn, niet goed geschoold. Verschillende aangeklaagde partijen willen uitstel van de rechtszaak tot een onderzoek naar het ongeluk is afgerond. Als het uiteindelijk tot een zaak komt, moet een jury het schadebedrag vaststellen.

18-03-2009 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw Liam Neeson hersendood na skiongeluk

Vrouw Liam Neeson hersendood na skiongeluk

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/liam-neeson.jpg?t=1237380829
De Britse actrice Natasha Richardson zou volgens verschillende bronnen hersendood zijn ten gevolge van een skiongeluk eerder deze week. Het ongeluk gebeurde maandag nabij het skioord Mont Tremblant in Quebec. De 45-jarige Richardson raakte zwaargewond aan haar hoofd. De actrice is ondertussen overgebracht naar een ziekenhuis in New York om daar te kunnen sterven. De beademingsapparatuur zal worden afgekoppeld, meldt Fox News.

Skilessen
Natasha was skilessen aan het nemen op een beginnerspiste in het Canadese skioord Mont Tremblant toen ze ongelukkig viel. "Op het eerste zicht vertoonde ze geen uiterlijke verwondingen maar onze hulpverleners volgden de strikte procedures en brachten haar terug naar de vallei", liet een woordvoerder van het populaire skiresort weten.

Onwel
Een uur later voelde de 45-jarige echtgenote van acteur Liam Neeson zich echter onwel en kloeg ze over hoofdpijn. Ze werd naar het ziekenhuis gevoerd waar de ernstige inwendige hoofdwonden werden vastgesteld.

Dochter Vanessa Redgrave
Richardson is de dochter van Vanessa Redgrave en de (overleden) regisseur Tony Richardson én de vrouw van de Ierse acteur Liam Neeson. Hij heeft de set van de film 'Chloe', die wordt opgenomen in Toronto, onmiddellijk verlaten om bij zijn vrouw te kunnen zijn.

Tony Award
Richardson, die onder meer speelde in de films 'The Parent Trap' en 'The Handmaid's Tale', won in 1998 een Tony Award voor haar rol in de musical 'Cabaret'. Met Neeson heeft ze twee zoons.

18-03-2009 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hollywoodfilm over Antwerpse diamantkraak

Hollywoodfilm over Antwerpse diamantkraak

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/antwerpse-diamantkraak.jpg?t=1237380594
Paramount Pictures gaat de recordkraak in het 'Antwerp Diamond Center' verfilmen. De Hollywoodstudio heeft daartoe de rechten gekocht op het verhaal dat binnenkort in het Amerikaanse magazine Wired verschijnt. Daarin kreeg de journalist de bendeleider Leonardo Notarbartolo aan de praat over de inbraak in 2003, waarbij officieel voor 100 miljoen dollar aan diamanten buit gemaakt werd. Producer en mogelijk ook regisseur van de film wordt J.J. Abrams, de man achter de tv-reeks 'Lost' en de nieuwe 'Star Trek', die later dit jaar in de zalen verschijnt.

18-03-2009 om 13:51 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blowjob in helikopter wordt piloot van de sterren fataal

Blowjob in helikopter wordt piloot van de sterren fataal

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/david-keith-martz.jpg?t=1237380343
David Keith Martz, lievelingspiloot van nogal wat rocksterren in Hollywood, mag niet meer vliegen. Martz verzamelde de afgelopen 20 jaar de ene schorsing na de andere aan elkaar wegens roekeloos gedrag aan de stuurknuppel, maar een avontuurtje met pornoster Puma Swede heeft hem uiteindelijk de das omgedaan.

Het gebeuren dateert van twee jaar geleden, maar de video van de stoeipartij sukkelde pas onlangs op het internet. Martz liet zich immers filmen terwijl hij zich in zijn helikopter liet verwennen door de rondborstige blonde starlet boven San Diego.

Tommy Lee
Onlangs kwam Martz nog in opspraak toen hij met zijn vriend, Mötley Crue-drummer Tommy Lee (de ex van Pamela Anderson) boven Los Angeles "aan het dollen was" met een helikopter van de politie. Die forceerde Martz toen te landen en hij werd aangehouden. Hij bleek gedronken te hebben.

In 1986 kwam aan het licht dat Martz zijn medisch attest om te kunnen vliegen had vervalst. In juni 2002 haalde hij kunstjes uit op veel te lage hoogte boven Tourmaline Park in Pacific Beach. Beide incidenten leverden hem een schorsing van een maand op.

En opnieuw...
In oktober 2003 was het opnieuw prijs: "landed close to people on the ground at Marine Corps Air Station Miramar" staat er in het pv van de FAA. In juni 2005 kreeg Martz opnieuw een schorsing, dit keer van 230 dagen omdat hij passagiers van Mexico naar Los Angeles had gevlogen in een helikopter die aan het begin van de vlucht beschadigd was door het raken van een hoogspanningskabel.

Permanente intrekking?
In princiep zijn er maar twee zaken die kunnen leiden tot een permanente intrekking van een vliegbewijs in Amerika: een "onomkeerbare medische conditie" of gesnapt worden met drugs aan boord. In alle andere gevallen kan de piloot na een jaar opnieuw proberen een vliegbewijs te halen. Maar de FAA heeft gezworen korte metten te maken met Martz.

18-03-2009 om 13:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jesus van Madonna fuift met lingeriemodel

Jesus van Madonna fuift met lingeriemodel

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/jesus.jpg?t=1237379852
Jesus Luz, de nieuwe vriend van Madonna, heeft in zijn thuisstad Rio de Janeiro de bloemetjes buiten gezet met een lingeriemodel. De 22-jarige Jesus kuste en streelde de 31-jarige Luciana Costa. Volgens ooggetuigen was Jesus dronken en amuseerde hij zich kostelijk terwijl Madonna thuis zat in New York.

Aanpak
"Jesus was de ster van het feestje en alle meisjes waren wild van hem toen hij aankwam. Maar Luciana toonde meer belangstelling en had hem al gauw te strikken voor een dans. Ze dansten dicht tegen elkaar, hij fluisterde in haar oor, greep haar hand vast en greep haar bij haar taille", aldus een bron in The Sun.

Strandwandeling
De volgende ochtend wandelden de twee samen langs het strand. Gisteren ontkende de Braziliaanse dat er iets meer zou zijn tussen haar en Jesus. "We zijn al lang bevriend, en we hebben ons nog eens geamuseerd", reageerde ze. "We dansen allebei graag, dus hebben we gedanst en over onze carrières gepraat. Op zondag gingen we wandelen met gemeenschappelijke vrienden. Jesus had niets dan lof voor Madonna en het deert hem niet dat ze zoveel ouder is als hij".

Zegen van mama, geschenk van God
Jesus heeft inmiddels de zegen gekregen van zijn moeder, Cristiane Regina da Silva. "Mijn zoon kwam heel blij thuis na zijn eerste fotosessie met Madonna. We hebben toen zelfs samen een fles champagne gekraakt". De mama van Jesus is ervan overtuigd dat zijn relatie met Madonna een goddelijke compensatie is voor de jaren dat Jesus op school gepest werd om zijn ongebruikelijke naam.

"Ouwe taart"
Jesus' ex-liefje Catherine Franca (18) ziet echter niets goddelijks. Ze noemt Madonna "een belachelijke ouwe taart" en meent dat de zangeres Jesus gebruikt omwille van de publiciteit. "Het is toch belachelijk, hoe die ouwe tante op het podium tekeergaat? Ik denk dat die vrouw een leeftijdscomplex heeft, dat ze haar leeftijd niet kan aanvaarden. Met Jesus is het haar om de extra aandacht te doen, denk ik. Of ze wil iemand jaloers maken. Jesus moet goed opletten, want na hem vindt zij wel een andere toyboy. Jesus zou wel eens flink gekwetst kunnen raken".

18-03-2009 om 13:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney krijgt doodsbedreigingen en dreigt tournee te stoppen

Britney krijgt doodsbedreigingen en dreigt tournee te stoppen

Om Womanizer te beluisteren druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..
Britney Spears heeft dreigementen ontvangen en vreest dat haar zoontjes Sean Preston (3) en Jayden James (2) in levensgevaar zijn.

Angst voor kidnapping
"Britney heeft via de telefoon en per post enkele anonieme doodsbedreigingen gekregen en haar grootste angst is dat Sean of Jayden ontvoerd zouden worden. Sedertdien heeft ze vreselijke nachtmerries en schiet ze midden in de nacht wakker, roepend op haar jongens", aldus een bron in het Britse magazine Look.

"Haar veiligheidschef denkt dat het om één en dezelfde stalker gaat. Ze vergaat van de angst en overweegt de tournee stil te leggen als dit niet ophoudt".

'Waarom blijven jullie me martelen?'
Britney was ook in alle staten toen ze kritiek kreeg omdat ze niet live zingt tijdens haar optredens, en haar entourage vreest dat ze op het punt staat te begeven onder de druk. "Ze staat onder zo'n hoge druk, met het voortdurend optreden, de slechte kritieken en de zorgen om haar zoontjes. Op een gegeven moment werd het haar teveel en schreeuwde ze naar haar team: 'Ik kan dit niet meer, waarom blijven jullie me martelen', waarna ze wenend de kamer verliet".

18-03-2009 om 13:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.onbeantwoorde vragen
onbeantwoorde vragen

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Uma-Thurman-006.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


 Moeilijk te begrijpen in welke wereld we leven,
zoveel onbeantwoorde vragen.
Het leven is niet gemakkelijk en het zal het nooit zijn.
Maar het gaat verder, elke dag weer
en we moeten proberen er het beste van te maken.

18-03-2009 om 13:03 geschreven door artist lover


» Reageer (11)
17-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Simpson blundert op podium

Jessica Simpson blundert op podium

Om Jessica Simpson te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..
Jessica Simpson kon tot drie keer toe niet op de juiste tekst van een lied komen.

Jessica Simpson maakt een moeilijke periode door. Na de zware kritiek op haar overgewicht de zangeres lijkt soms een beetje de weg kwijt op het podium, waar ze maar blijft blunderen. Tijdens de laatste show van haar tour, vergat Jessica de tekst van maar liefst drie nummers.

Schaamte
Zelf kon ze er de lol wel van inzien, meldt Us. "Dit gebeurt me nou elke keer", grapte de zangeres tijdens het concert tegen het publiek. "Ik schaam me kapot, maar ik begin gewoon opnieuw, zodat jullie het nummer op de juiste manier kunnen horen."

Emotioneel
Tijdens haar cover van het nummer 'Angels' van Robbie Williams werd Jessica Simpson een beetje emotioneel en haar meest romantische nummer droeg ze op aan nieuwe lover Tony Romo. Jessica is tijdens haar tour veel in het nieuws geweest, omdat ze wel vaker de tekst van haar nummers vergat en met een paar kilootjes overgewicht op het podium stond.

17-03-2009 om 15:56 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anouk heeft nieuwe vriend

Anouk heeft nieuwe vriend

Om I Don't Wanna Hurt te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..
Na haar scheiding vorig jaar heeft de Nederlandse zangeres Anouk weer een nieuwe liefde gevonden. Ze zou momenteel een relatie hebben met de rapper Unorthodox. Volgens RTL heeft haar management de prille relatie bevestigd. Dat meldt De Telegraaf.

Anouk Teeuwe en Remon Stotijn zijn vorig jaar gescheiden. Het paar had sinds acht jaar een relatie. In 2004 trouwden de twee met elkaar. Ze hebben drie kinderen: Benjahmin Kingsley (6), Elijah Jeremiah (4) en Phoenix Ray (2).

17-03-2009 om 13:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Simple Minds en Ultravox op Lokerse Feesten

Simple Minds en Ultravox op Lokerse Feesten

Om Simple Minds te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..
De Schotse band Simple Minds en de Britse eighties-sensatie Ultravox spelen deze zomer op de Lokerse Feesten. Het festival is dit jaar aan zijn 35e editie toe en loopt van 31 juli tot en met 9 augustus.

Simple Minds boekte zijn grootste successen in de jaren tachtig, maar is nog steeds actief. Dit voorjaar brengt de groep een nieuw album uit, Graffiti Soul. In 2004 traden de Schotten al eens aan op de Grote Kaai en op 8 augustus doen ze dat opnieuw.

Eveneens op 8 augustus speelt Ultravox, een van de populairste synth-popgroepen van begin jaren tachtig. Het is van Live Aid, in 1985, geleden dat de band nog eens op een podium stond.

De ticketverkoop voor 8 augustus start op dinsdag 17 maart. Meer informatie op www.lokersefeesten.be.

17-03-2009 om 13:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bob Dylan terroriseert buren al half jaar met stinkend toilet

Bob Dylan terroriseert buren al half jaar met stinkend toilet

Om Blowin in the wind te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..
Bob Dylan, zijn stulpje in Point Dume (Malibu) en het object van onvrede.

De buren van rockzanger Bob Dylan (67) hebben al vijf industriële ventilatoren moeten plaatsen in hun tuin omdat ze misselijk worden van de stank van een mobiel toilet. Dat plaatste de legendarische zanger op het erf van zijn villa in Malibu zes maanden geleden. De zoon van Dylan's buren is zelfs al ziek geworden door de doordringende geur van de chemische wc. De stad Malibu onderzoekt de zaak volgens de Los Angeles Times.

Vijf ventilatoren
David (52) en Cindy Emminger (42) wonen naast Dylan en hebben vijf grote ventilatoren in de tuin geplaatst om de stank zo terug te blazen, maar tegen de zeewind vanuit de tegenovergestelde richting kunnen zij niet opboksen. Dylan, die al meer dan twintig jaar woont in zijn villacomplex in Point Dume, negeert de klachten van de buren. Ook zijn advocaat reageert niet.

Nu zijn de buren naar de gemeente gestapt. De zaak sleept al zes maanden aan.

Misselijk
De toiletcabine is bedoeld voor werknemers van de artiest, onder wie beveiligingsmedewerkers, die het ding "de klok rond gebruiken" volgens de buren. "Zo gauw ik de tuin in ga word ik misselijk", zegt de buurvrouw.

Twee maanden geleden stuurde de gemeente Malibu al een inspecteur naar de villa van Bob Dylan, maar die werd door de security-mensen niet binnengelaten. Volgens hen had de inspecteur niks te zoeken op privéterrein. Op het stadshuis van Malibu geven ze geen commentaar: dat mag niet zolang het onderzoek gaande is zeggen ze daar.

17-03-2009 om 13:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele wil haar urine verkopen

Adele wil haar urine verkopen

Om Make You Feel My Love te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B
.


.
Zangeres Adele heeft geen zin om een parfum op de markt te brengen bij wijze van welriekende bijverdienste. In plaats daarvan komt ze in de verleiding om haar lichaamssappen te verkopen, grapte ze.

"Heel dat gedoe rond celebrities: je eigen tv-show, je eigen parfum. Komaan zeg, ik zou nog liever mijn pis bottelen".

Onder indruk van idolen
Hoewel ze intussen zelf internationaal bekend is, geeft de 20-jarige zangeres toe dat ze nog altijd onder de indruk is van haar idolen. Zo was ze helemaal uit haar lood geslagen toen Paul McCartney haar op een luchthaven benaderde. "Ik wilde hem vragen of ik met hem in eerste klasse mocht zitten, maar ik durfde niet. Ik had nooit gedacht dat ik iemand zou ontmoeten die een Grammy heeft gewonnen, laat staan dat ik er zelf enkele zou winnen". Adele won dit jaar twee Grammy's: voor beste nieuwkomer en voor beste zangeres.

VS veroverd
Vorig jaar nog schrapte Adele een reeks concerten in de VS omdat ze haar toenmalige vriend niet wilde achterlaten. "Ik dronk te veel in die periode, en ik was verknocht aan een kerel. Maar nu is het leuker in de VS dan de eerste keer dat ik er was. Toen deed ik radioshows waarvoor slechts één persoon opdaagde, en dat was dan nog voor de gratis lunch".

17-03-2009 om 13:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beckhams auto's verliezen 194.000 euro in waarde

Beckhams auto's verliezen 194.000 euro in waarde

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/beckham-bentleys.jpg?t=1237291739
Beckham bij één van zijn twee Bentleys.

De vloot exclusieve wagens die David Beckham in zijn verschillende garages heeft staan zijn het voorbije jaar voor ruim 194.000 euro in waarde gezakt. Het Britse autoverhuurbedrijf City Car Club berekende dat Beckham het grootste slachtoffer is van de waardevermindering van exclusieve wagens, die aan de crisis te wijten is.

Top-losers
In de topvijf van de 'losers' wordt Beckham opgevolgd door collega-voetballers Steven Gerrard en Rio Ferdinand. OP een jaar tijd verloren de twee Bentleys van Beckham meer dan 120.000 euro in waarde, zijn Hummer 59.370 euro en zijn Lamborghini 35.790 euro. De 25 luxewagens van zanger Jason Kay (Jamiroquai) zakten samen voor 161.000 euro in waarde.

In de toptien 'prijken' verder ook rapper 50 Cent, voetballer Wayne Rooney en komiek Rowan Atkinson.

Kredietcrisis
Volgens City Car Club heeft de kredietcrisis ervoor gezorgd dat de waarde van luxewagens van topmerken met gemiddeld veertig procent is gezakt. (bang/lb)
1. David Beckham, 194.182 euro waardeverlies
2. Steven Gerrard, 173.876 euro waardeverlies
3. Rio Ferdinand, 171.640 euro waardeverlies
4. Simon Cowell, 170.834 euro waardeverlies
5. William Gallas, 164.428 euro waardeverlies

17-03-2009 om 13:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw Liam Neeson zwaargewond na ongeluk

Vrouw Liam Neeson zwaargewond na ongeluk

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/natasha-richardson.jpg?t=1237291478
De Britse actrice Natasha Richardson is opgenomen in een ziekenhuis in het Canadese Montreal na een skiongeluk. Het ongeluk gebeurde gisteren nabij het skioord Mont Tremblant in Quebec, meldden verschillende media. De 45-jarige Richardson raakte gewond aan haar hoofd. Volgens de website Irish Central verkeert ze in kritieke toestand.
Richardson is de vrouw van de Ierse acteur Liam Neeson. Hij heeft de set van de film 'Chloe', die wordt opgenomen in Toronto, verlaten om bij zijn vrouw te kunnen zijn.

Richardson, die onder meer speelde in de films 'The Parent Trap' en 'The Handmaid's Tale', won in 1998 een Tony Award voor haar rol in de musical 'Cabaret'. Met Neeson heeft ze twee zoons.

17-03-2009 om 13:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jenna Jameson bevallen van tweeling

Jenna Jameson bevallen van tweeling

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/jenna-jameson-1.jpg?t=1237291229
Voormalige pornoster Jenna Jameson is gisteren bevallen van twee zonen. De vader is Tito Ortiz. De kinderen zijn kerngezond, de ouders dolgelukkig, zo laat een woordvoerder van Jameson weten.

In november vorig jaar kondigden Tito en Jenna op haar blog aan dat ze een tweeling verwachtten. "Ik heb me nooit meer vrouw gevoeld, of meer levend", voegde Jenna er aan toe.

Jenna heeft een huwelijk achter de rug met collega-pornoacteur Brad Armstrong en een met Jay Grdina, de eigenaar van een pornostudio. Ze is niet van plan nog eens met Tito te trouwen. Jameson: "Ik denk dat ik niet ga trouwen maar wel veel kinderen krijgen. Ik treed in de voetsporen van Angelina Jolie".

17-03-2009 om 13:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pamela Anderson draait vriend tong op diner

Pamela Anderson draait vriend tong op diner

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/pamella-anderson.jpg?t=1237290839

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/pamella2.jpg?t=1237290995
Pamela Anderson geneert zich zoals bekend niet bij haar publieke optredens. Dat bewees ze nog maar eens bij een diner in Miami (Florida) georganiseerd door een dierenrechtenbeweging. Zonder schaamte flirtte ze met haar vriend Jamie Padgett, die ze voor de ogen van haar disgenoten een passionele tong draaide.

Bij het ernstige gedeelte had de dierenvriendin in Pamela nog een speech gehouden over de apen in de dierentuinen van Florida. Toen de formaliteiten achter de rug waren, begon het dierlijke instinct van gewezen Baywatch-ster op te spelen en kon ze het niet laten haar vriend binnen te doen. Pamela is nu twee maanden samen met Jamie, een electricien en duikliefhebber.

17-03-2009 om 12:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna beschaamd om zich met Chris Brown te vertonen

Rihanna beschaamd om zich met Chris Brown te vertonen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/rihanna-9.jpg?t=1237290549
Rihanna schaamt zich teveel om zich in het openbaar te vertonen met Chris Brown. De zangeres maakt zich zorgen om de publieke opinie wanneer ze zou bevestigen dat ze zich heeft verzoend met Brown, die terechtstaat wegens geweldpleging tegen Rihanna. Dat heeft ze aan een vriend toevertrouwd.

Bezorgd om reacties
De bron in het Britse magazine Star: "Rihanna maakt zich zorgen over de reacties die ze zal krijgen als mensen haar hand in hand zien met Chris. Ze houdt nog enorm veel van hem en hoewel ze hem heeft vergeven is ze bang voor de reacties van haar fans".

Stiekem getrouwd
Chris Brown (19) staat terecht wegens partnergeweld en dreigementen. Hij riskeert ruim acht jaar cel als hij schuldig wordt bevonden. Intussen zou het stel stiekem getrouwd zijn. Intussen raakte ook bekend dat Rihanna geen verklaringen zal afleggen over de verwondingen die ze tijdens het handgemeen met Brown opliep. "Ze begrijpt dat haar fans zich zorgen maken om haar en waardeert hun steun en liefde, maar ze wil het incident met Chris zo gauw mogelijk vergeten".

17-03-2009 om 12:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik mis je
Ik mis je


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/celeb_0006.jpg?t=1237211458Ik mis je iedere dag
Dan denk ik aan je altijd zo lieve lach
Waarom is alles zo fout gegaan
Wat heb ik of jij dan gedaan
Ik dacht altijd dat wij echt bij elkaar hoorden
Tot op een dag ons iets vreselijks verstoorden
Het was voorbij, over en uit, jij was weg
Maar geloof me als ik zeg
Ik mis je nog iedere dag
En dan niet alleen je altijd zo lieve lach
Nee.... Ik mis veel meer
Dat doet me nog steeds verdomd veel zeer
Zal het ooit nog goed komen tussen jou en mij
Of is onze liefde nu echt over en voorbij