NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

23-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een meisje
een meisje


http://img4.imageshack.us/img4/7131/aarti26445.jpg


een meisje
wandelt door een maisveld
kijkt naar boven
telt de wolken
kijkt naar onder
ziet hoe wonderlijk een nieuw leven ontspruit
kijkt naar links
ontdekt hoe het mais meewiegt met de wind
kijkt naar rechts
bemerkt een schim
somber en angstaanjagend

ze buigt door haar benen
en gaat rustig liggen

23-03-2009 om 12:49 geschreven door artist lover


» Reageer (9)
22-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blueszanger en pianist Eddie Bo overleden

Blueszanger en pianist Eddie Bo overleden

Om Eddie Bo te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
De blueszanger en pianist Eddie Bo, die samenwerkte met muzikanten als Irma Thomas en Art Neville, is overleden aan een hartaanval. Hij werd 79 jaar. Zijn manager Karen Hamilton zegt dat Eddie Bo, wiens echte naam Edwin Joseph Bocage was, plotseling getroffen werd door een hartaanval. Desondanks zou hij volgens haar heel erg snel, en vredig zijn heengegaan.

Bo's carrière overspande vijf decennia. Hij bracht meer dan vijftig nummers uit, waaronder het in 1962 uitgebrachte 'Check Mr. Popeye'. "Dat was waarschijnlijk zijn grootste hit", blikt de met hem bevriende trompetspeler van de Dirty Dozen Bradds Band, Gregory Davis, terug. Eddie Bo zou dit jaar nog optreden in het New Orleans Jazz and Heritage Festival. Hij was daar een graag geziene gast.

22-03-2009 om 18:43 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweede Walk of Fame-ster voor Smokey Robinson

Tweede Walk of Fame-ster voor Smokey Robinson

Om The Love Machine te bekijke druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
Soulzanger Smokey Robinson heeft sinds gisteren twee sterren op de Hollywood Walk of Fame. Zijn band The Miracles krijgt een ster op het wereldbekende trottoir. De voorman van de groep kreeg er eerder al één voor zijn solowerk.

Smokey Robinson vindt dat de ster voor The Miracles wel wat eerder uitgereikt had mogen worden. "Ik heb al twintig jaar mijn eigen ster, en deze komt veel te laat", aldus Robinson.

Andere artiesten uit de Motown-stal, zoals Michael Jackson, Stevie Wonder en oprichter van het platenlabel Berry Gordy, hebben al een ster.

22-03-2009 om 16:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mark Ronson producet nieuw album Duran Duran

Mark Ronson producet nieuw album Duran Duran

Om The Reflex te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
De bandleden van Duran Duran duiken samen met producer Mark Ronson de studio in voor een volgend album. De band van zanger Simon le Bon omschrijft de samenwerking met de Britse hitproducer als een 'natuurlijke volgende stap'.

Voor de popgroep, die bekend werd van nummers als 'Rio' en 'The reflex' en 'The wild boys', is het de dertiende plaat. Ronson, die samenwerkte met onder andere Amy Winehouse, Lily Allen en Robbie Williams, bracht eerder al bewerkte nummers van Duran Duran uit tijdens een evenement in Parijs.

22-03-2009 om 15:47 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Puppie Oprah Winfrey aan de beterhand

Puppie Oprah Winfrey aan de beterhand

http://img3.imageshack.us/img3/2729/orahwinfrey.jpg
Sadie, één van de twee puppies van talkshowhost Oprah Winfrey, is weer aan de beterhand. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

Het hondje, dat getroffen werd door het zeer besmettelijke parvovirus, is in een dierenhospitaal voor tachtig procent hersteld, nadat ze eerder bijna het loodje legde.

Vorige week overleed het andere puppie, Ivan, al aan het virus dat het maag-darmkanaal aantast. Winfrey haalde de Sadie en Ivan uit een dierenasiel in Chicago

22-03-2009 om 15:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Metallica, Run DMC en Jeff Beck in Hall of Fame

Metallica, Run DMC en Jeff Beck in Hall of Fame

Om Metallica te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af.



.
Eminem gaat hiphopgroep Run DMC inlijven in de Rock and Roll Hall of Fame. Naast de rapper nemen ook Rolling Stones-gitarist Ron Wood en voormalig Led Zeppelin-gitarist Jimmy Page een deel van de presentatie van nieuwe toetreders voor hun rekening.

Wood lijft rockgitarist Jeff Beck in. Page introduceert op zijn beurt zanger en liedjesschrijver Bobby Womack. Ook Metallica krijgt een plekje in de Rock and Roll Hall of Fame. De metalband wordt ingelijfd door Flea, die bassist is van de Red Hot Chili Peppers.

De toetreders van de Hall of Fame werden gekozen door zeshonderd stemmers van de Rock and Roll Hall of Fame Foundation. De ceremonie vindt op 4 april plaats in het museum in Cleveland.

22-03-2009 om 15:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prince geeft drie optredens op één dag

Prince geeft drie optredens op één dag

Om Batdance te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Prince gaat volgende week een drukke week tegemoet. Op een dag geeft hij drie optredens in Los Angeles, de drie dagen daarvoor treedt de kleine superster op in de talkshow van Jay Leno.
Prince trapt zaterdag om 18:30 uur af in het Nokia Theatre L.A. Live. Daarna vertrekt hij naar Conga Room, waar om 20:00 uur een show gepland staat. De zanger sluit af in Club Nokia, met een optreden dat een half uur voor middernacht begint.

De 'Purple rain'-zanger hoopt met zijn optredens publiciteit te genereren voor zijn nieuwe platen, 'Lotus flower' en 'MPLsound', die eind volgende week uitkomen.

22-03-2009 om 14:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lichaam Natasha Richardson overgebracht naar Milbrook

Lichaam Natasha Richardson overgebracht naar Milbrook

http://img3.imageshack.us/img3/3421/natasharichardson.jpg
Het lichaam van de woensdag overleden actrice Natasha Richardson is zaterdag overgebracht naar het buitenverblijf in Milbrook, waar zij in 1994 met Liam Neeson in het huwelijk trad. De mahoniehouten kist was gesierd met een Keltisch symbool voor liefde, vriendschap en trouw.

Er zijn nog geen officiële mededelingen gedaan over een tijdstip voor de begrafenis. Volgens geruchten zou die zondag plaats kunnen vinden in Milbrook. Vrijdag hielden vrienden en familie een wake voor Richardson.

Richardson stierf woensdag op 45-jarige leeftijd in een ziekenhuis in New York na een ski-ongeluk in Canada. Volgens doktoren had zij nog in leven kunnen zijn, als ze direct was behandeld. Door een gebrek aan helikopters duurde het echter vier uur voor ze in het ziekenhuis aankwam, legde een dokter van een traumacentrum in Montreal vrijdag uit.

22-03-2009 om 14:15 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harrison Ford en Calista Flockhart verloofd

Harrison Ford en Calista Flockhart verloofd

http://img12.imageshack.us/img12/272/harrisonford.jpg
De Amerikaanse acteurs Harisson Ford (66) en Calista Flockhart (44) stappen binnenkort in het huwelijksbootje. Het koppel dat al zeven jaar samen is heeft zich volgens het Amerikaanse blad People verloofd. Een datum voor de huwelijksplechtigheid is er nog niet.

Ford is vooral bekend van zijn rollen in Indiana Jones en Star Wars, terwijl Calista Flockhart bekendheid verwierf met de populaire tv-serie Ally McBeal.

22-03-2009 om 14:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jade Goody sterft in slaap

Jade Goody sterft in slaap

http://img4.imageshack.us/img4/1899/jadegoody.jpg
Realityster Jade Goody is vannacht overleden. De 27-jarige Britse, die wereldwijd bekend is geworden door haar deelname aan verschillende Big Brother-shows, leed aan kanker en hoorde onlangs dat de artsen niets meer voor haar konden doen.

Goody zal de geschiedenis ingaan als een personificatie van het het slechtste en het mooiste van de reality-tv-trend van de afgelopen jaren, en dan vooral hoe doodgewone, vaak niet al te intelligente mensen, die feitelijk niets gepresteerd hebben om bewonderd te worden, het schoppen tot de nieuwe helden van het volk.

"Mijn mooie meisje heeft nu rust"
Goody heeft haar strijd tegen kanker vanaf dag één uitgebreid door de media laten volgen. Ze gaf meerdere interviews op televisie en aan tijdschriften en liet zich met de camera volgen voor een real life-programma. De fotorechten van haar huwelijk met Jack Tweed verkocht ze voor 700.000 pond aan OK! Magazine. Zij zei in haar laatste dagen zoveel mogelijk geld te willen verdienen om haar zoontjes een goede toekomst te kunnen garanderen.

Haar publiciteitsagent Max Clifford meldde op de Britse zender Sky News dat Goody in haar slaap stierf in haar eigen bed. Clifford kreeg een telefoontje van Goody's moeder: "Mijn mooie meisje heeft nu rust".

Seks in het BB-huis
Jade Goody werd bekend bij het grote publiek door haar deelname aan de derde serie van de Britse Big Brother in 2002. Haar opvallende aanwezigheid en gedrag werden opgepikt door de tabloids, die geen genoeg konden krijgen van Goody's gebrek aan algemene kennis, haar 'matennaai'-gedrag en haar flinke alcoholinname. Ook zou zij voor het oog van de camera's seks hebben gehad met een huisgenoot. Ondanks deze negatieve aandacht in de media werd Goody populair bij de kijkers en overleefde meerdere wegstemrondes. Ze werd uiteindelijk vierde.

Nieuwe heldin van het volk
Na haar vertrek uit Big Brother startte Goody een lucratieve media-carrière. Ze kreeg haar eigen reality-show, verscheen regelmatig in reportages in vrouwen- en roddelbladen als OK! en Heat en werd columniste voor Now Magazine. Ze werd een graag geziene gast in allerlei televisieprogramma's en werd ook een gespreksonderwerp voor de serieuze media.

Racistische rel
In 2007 besloot Goody samen met haar moeder Jackiey Budden en haar vriend Jack Tweed deel te nemen aan het vijfde seizoen van Celebrity Big Brother, de Big Brother-versie voor beroemdheden. Hier kreeg zij het aan de stok met huisgenote Shilpa Shetty, een Bollywood-actrice, tegen wie zij - al of niet achter haar rug - racistische opmerkingen maakte. Dit leverde een storm van verontwaardiging op van kijkers en media, niet in de laatste plaats omdat Goody ambassadrice was van een organisatie die zich inzet tegen pesten.

Excuses
Een grote discussie kwam op gang of Goody zich daadwerkelijk schuldig had gemaakt aan racisme. Ook de media in India, waar Shilpa Shetty één van de meest geliefde actrices is - stortten zich furieus op het fenomeen Jade Goody, waardoor Gordon Brown, toen Minister van Financiën en op bezoek in India, publiekelijk afstand moest nemen van Big Brother en Goody's uitspraken. Uiteindelijk werd Goody uit het huis gestemd en won Shetty de reeks.

Van de populariteit van Jade Goody was weinig meer over en ondanks haar uitgebreide excuses voor haar gedrag in de media leek het erop dat haar carrière ten einde was.

Bigg Boss en kanker
Hoewel Goody in 2007 en 2008 verschillende projecten startte om weer in de gunst van het publiek te komen, bleef ze voornamelijk negatief in het nieuws komen. Eind 2008 besloot ze in een poging haar naam te zuiveren deel te nemen aan Bigg Boss, de Indiase versie van Big Brother. Op dag twee van de serie kreeg Goody te horen dat ze baarmoederhalskanker had, waarna ze onmiddellijk terugvloog naar Groot-Brittannië.

De emotionele beelden waarin zij het slechte nieuws te horen krijgt in de dagboekkamer en hoe zij het vertelt aan haar huisgenoten werden niet vertoond op de Indiase televisie, maar kwamen wel elders ter wereld in de media. Direct barstte een discussie los over de handelswijze van de Big Brother-producenten, die volgens velen Goody niet voor de camera met haar diagnose hadden mogen confronteren.

Onduidelijk
Overigens is nog steeds onduidelijk of Goody de diagnose werkelijk voor het eerst hoorde in de dagboekkamer, of dat ze eerder werd ingelicht. Ook Goody zelf kreeg veel kritiek over zich heen. Velen beschuldigden haar ervan haar kankerdiagnose te gebruiken om haar populariteit te vergroten.

Dochter van een junkie
Goody had een moeilijke jeugd. Haar vader Andrew was een drugsverslaafde en crimineel, die verschillende gevangenisstraffen uitzat. Hij overleed in 2005 aan een overdosis. Goody heeft twee zoons uit haar relatie met televisiepresentator Jeff Brazier, Bobby (5) en Freddie (4).

Jack Tweed
Nadat Goody en Brazier uit elkaar gingen kreeg Goody een stormachtige relatie met Jack Tweed. In 2008 werd Tweed veroordeeld tot een gevangenisstraf van 18 maanden voor het mishandelen van een 16-jarige jongen met een golfclub. Op 29 januari 2009 kwam hij na vier maanden vrij maar staat tot op heden onder electronisch huisarrest. Goody en Tweed trouwden op 22 februari 2009.

Al in 2002 tekenen van kanker
In 2002 werden er verdachte cellen aangetroffen in Goody's uitstrijkje. Later kreeg ze te horen dat er geen sprake was van een voorstadium van baarmoederhalskanker. In 2004 liet zij zich testen op eierstokkanker en in 2006 op darmkanker. In beide gevallen werd er geen kanker aangetroffen. Nadat zij in 2008 meerdere keren was flauwgevallen, liet zij zich in augustus opnieuw testen op baarmoederhalskanker. Ditmaal was de uitkomst minder goed.

Snel
Aanvankelijk leek de ziekte zich in een vroeg stadium te bevinden, maar in september 2008 werd duidelijk dat de kanker in een gevorderd stadium was en dat Goody ingrijpende medische behandelingen moest ondergaan. Een operatie waarbij haar baarmoeder werd verwijderd volgde plus chemotherapie en radiotherapie.

Endgame
In februari 2009 kreeg Goody te horen dat ze haar strijd tegen haar ziekte aan het verliezen was. De kanker had zich verspreid door haar hele lichaam, waaronder haar hersenen. Tot tweemaal toe onderging zij een operatie om een blokkade uit haar darmen te laten verwijderen. Goody verbleef de laatste weken van haar leven in het Royal Marsden Hospital in Londen. Op 7 maart liet zij zichzelf en haar zoontjes dopen in de kapel van dit ziekenhuis. Op eigen verzoek werd zij vervolgens thuis verpleegd, alwaar ze het grootste deel van de dag in slaap werd gehouden. Zij verloor deels van haar gezichts- en spraakvermogen.

"Denk je niet dat het zo genoeg is?"
De doodzieke vrouw bleef haar status van realityster tot het laatste moment gebruiken. Ze gaf interviews en publiciteitsagent Clifford liet weten dat ze er blij mee was dat ze nog werd gefotografeerd.

Toch vond zelfs Clifford het verlangen van Goody naar de schijnwerpers te ver gaan. Kort voor haar dood vroeg hij haar: "Denk je niet dat het zo genoeg is?" Goody bleef echter volhouden gelukkig te zijn met de aandacht.

22-03-2009 om 14:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor het geweldigste meisje op aarde
Voor het geweldigste meisje op aarde


http://img23.imageshack.us/img23/6775/shannynsossamon005.jpg


Breng de zon in mijn ogen terug
voor het te laat is, doe het vlug
laat mij weer stralen
het beste uit elke dag halen
elke dag met een lach beginnen
samen met jou alles overwinnen
de hele wereld kan ik straks aan samen met jou
doordat jij ervoor zorgt dat ik weer van mezelf hou
ik geloof in jou en jij in mij
blijf dat doen en maak me weer blij
help me mezelf weer te kennen
niet voor dingen wegrennen
sterk in mijn schoenen te staan
problemen niet uit de weg te gaan
laat me weer in mezelf geloven
dan kan ik je een ding beloven
ik zal gelukkig zijn met mezelf en met jou
ik blijf je voor eeuwig trouw
samen zijn we dan gelukkig met elkaar
en wordt onze droom waar...

22-03-2009 om 13:25 geschreven door artist lover


» Reageer (11)
21-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Negen maanden cel voor Charles van Magical Flying Thunderbirds

Negen maanden cel voor Charles van Magical Flying Thunderbirds

Om The Magical Flying Thunderbirds te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
Charles van de Magical Flying Thunderbirds, hier naast Miss België 2007 Annelien Coorevits.

De Brusselse correctionele rechtbank heeft vandaag Charles Van Domburg, de voorman van muziekgroep The Magical Flying Thunderbirds veroordeeld tot 9 maanden cel en een boete van 2.750 euro, weliswaar met uitstel.

Van Domburg had het faillissement van zijn café Boca Loca, aan de Brusselse Beurs, niet tijdig aangegeven, had een aanzienlijke BTW-schuld opgebouwd en een firmawagen voor eigen rekening verkocht. Bij verstek had hij nog een jaar cel gekregen, op verzet is dat vonnis vandaag gemilderd.

Faillissement nooit aangegeven
Van Domburg opende de Boca Loca in 2003 maar ondanks een redelijk succes moest het café twee jaar later al sluiten wegens een huurgeschil. Dat leidde tot het faillissement van de bvba achter het café. Van Domburg, die als zaakvoerder optrad, gaf dat faillissement evenwel nooit aan en weigerde mee te werken met de curator.

Bovendien verkocht hij een BWM 525 die op naam van de bvba stond, voor eigen rekening en bleek dat hij een BTW-schuld van 24.729 euro had opgebouwd.

Van Domburg ging verder met zijn muzikale carrière maar het Brusselse parket vergat hem niet. In november 2008 werd hij voor de Brusselse correctionele rechtbank gedagvaard en toen hij niet kwam opdagen, veroordeelde die hem bij verstek tot een jaar cel en een boete van 5.500 euro. Bovendien beval de rechtbank zijn onmiddellijke aanhouding zodat Van Domburg in de cel belandde.

Vanuit zijn cel ging hij in verzet. Vrijdag milderde de rechtbank haar oorspronkelijk oordeel en legde Van Domburg een celstraf van 9 maanden en een boete van 2.750 euro op. Beide straffen werden wel met uitstel uitgesproken.

21-03-2009 om 19:48 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga's nipplegate

Lady Gaga's nipplegate

Om Poker face te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
Nieuwe sensatie Lady Gaga, deze zomer te zien op Rock Werchter, moet met haar tijd mee, dus heeft zij nu ook een eigen kleine 'nipplegate', schrijft de website van De Telegraaf.

De zangeres deed een signeersessie, maar had een net iets te ruime bh aan. Een fan kon dat vereeuwigen. Lady Gaga scoort momenteel een hit met het nummer Pokerface.

21-03-2009 om 14:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fred Durst herhaalt: "Ik had relatie met Britney"

Fred Durst herhaalt: "Ik had relatie met Britney"

Om Take A Look Around te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
Limp Bizkit-zanger Fred Durst (38) blijft herhalen dat hij in 2003 een geheime relatie had met Britney Spears. De felgeplaagde zangeres heeft die relatie altijd ontkend.

"Ik ben geen leugenaar. Ik had wel degelijk gevoelens voor Britney", vertelde de 38-jarige Durst aan MTV News. Op de American Music Awards van 2003 zou de vonk tussen Durst en de toen 21-jarige Britney zijn overgeslagen. Enkele dagen later schreef de zanger op de website van zijn band "dat hij zich nog nooit zo had gevoeld". Spears ontkende de relatie later.

Taboe
Nu bijna zes jaar later zegt Durst dat hij nog steeds een beetje verward is over hoe alles destijds gelopen is. Maar hij vindt evenzeer dat hij zichzelf niets te verwijten heeft. "Ik denk dat het gewoon een taboe was dat Britney een relatie zou hebben met iemand zoals ik." Limp Bizkit staat deze zomer op Rock Werchter

21-03-2009 om 14:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tanja Dexters rouwt om hondje

Tanja Dexters rouwt om hondje

http://img18.imageshack.us/img18/7872/tanjadexter.jpg
Tanja Dexters met in haar hand Paris, links Raja en rechts Martini.

Presentatrice Tanja Dexters (32) rouwt om haar onafscheidelijke hondje Raja. Het beestje kreeg in een weide bij Tanja thuis een schop van een paard en was op slag dood, schrijft Het Laatste Nieuws.

Tanja en haar verloofde Miguel zijn volgens haar management ontroostbaar na het verlies. Raja vergezelde Tanja de voorbije acht jaar heel vaak bij opdrachten en evenementen.

Naast Raja heeft Tanja nog twee andere honden: de bekende chihuahua Paris en de trotse weimaraner Martini.

21-03-2009 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alain Bashung begraven

Alain Bashung begraven

Om Vertige de L'amour te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
In Parijs is vrijdag de populaire Franse zanger Alain Bashung in aanwezigheid van duizenden mensen, onder wie vele vedetten, begraven. Bashung overleed vorige zaterdag op 61-jarige leeftijd aan longkanker. Na een sobere plechtigheid in de kerk Saint-Germain-des-Prés ging het richting Père Lachaise, waar het stoffelijk overschot van de zanger aan de aarde werd toevertrouwd.

Catherine Deneuve
Onder de vedetten die de plechtigheid bijwoonden, waren de zangers Alain Souchon, Jean-Louis Aubert (Téléphone), Françoise Hardy, Laurent Voulzy en Jane Birkin, actrice Catherine Deneuve, Frans minister van Cultuur Christine Albanel en pdg Pascal Nègre van Universal Music France, producent van de albums van Bashung.

Tijdens de plechtigheid werd geen enkel nummer van de overledene gespeeld, wel enkele nummers waar hij verzot op was, zoals "Great balls of fire" van Jerry Lee Lewis en "Harvest Moon" van Neil Young.

21-03-2009 om 14:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Julianne Moore gaat Hillary Clinton spelen

Julianne Moore gaat Hillary Clinton spelen

http://img13.imageshack.us/img13/9765/juliannemoore.jpg
Julianne Moore is gecast voor de rol van Hillary Clinton in het op stapel staande filmproject Special Relationship. Die film gaat over de seksaffaire die toenmalig VS-president Bill Clinton bijna drie jaar lang had met Witte Huis-stagiare Monica Lewinsky.

Omdat Bill Clinton daarover gelogen had werd hij ei zo na afgezet in de zogenaamde impeachment-procedure. Bill Clinton wordt in de film vertolkt door Dennis Quaid.

Regisseur is Peter Morgan, die eerder onder meer het scenario van The Queen schreef. Special Relationship is zijn regiedebuut. De opnamen starten in juli.

21-03-2009 om 14:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna verbiedt haar lief zijn gsm op te nemen

Madonna verbiedt haar lief zijn gsm op te nemen

Om Vogue te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
Jesus Luz, het 22-jarige vriendje van Madonna, mag in haar bijzijn zijn gsm-oproepen niet meer beantwoorden. Ze vindt dat onbeleefd, maar zelf kletst ze er gewoon op los.

Hevige ruzie
Toen Jesus zijn gsm opnam terwijl hij in dezelfde kamer was met Madonna, schoot ze uit haar krammen. Voortaan mag hij in haar bijzijn enkel nog heel dringende oproepen beantwoorden.
"Ze gaf hem de volle lading. Ze vindt het grof als hij zijn telefoon opneemt terwijl zij in de buurt is. Jesus verweerde zich en het werd een bitsige woordenwisseling. Uiteindelijk sloten ze een compromis: dringende oproepen mag hij wel beantwoorden. Zijn familie weet intussen wanneer hij bij Madonna is, want dan kunnen ze hem niet bereiken. Dan laat hij hem gewoon bellen", aldus een bron in de Daily Mail.

"Maar als haar telefoon overgaat en ze wil hem opnemen, doet ze dat gewoon. Die twee zijn niet elkaars gelijken".

21-03-2009 om 14:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Demi Moore wil niet dat fan zich laat verbouwen


Demi Moore wil niet dat fan zich laat verbouwen

http://img10.imageshack.us/img10/9576/demimoore.jpg
Demi Moore
http://img26.imageshack.us/img26/8829/lisaconnell.jpg
Lisa Connell

Demi Moore heeft er bij een terminaal zieke fan van haar op aangedrongen zich niet te laten verbouwen om er als haar idool uit te zien. Het is de laatste wens van de 29-jarige Lisa Connell onder het mes van de plastische chirurg te gaan om haar lichaam te doen lijken op dat van Demi Moore. Moore vindt dat geen goed idee en probeert Lisa ervan te overtuigen dat ze al mooi is.

Moore op de sociale netwerlsite Twitter: "Ik wou dat ik de vrouw kon contacteren die plastische chirurgie wil ondergaan om er als mij uit te zien. Ze is een mooi meisje".

45.000 euro
Lisa heeft terminale kanker en heeft aangekondigd dat ze 45.000 euro veil heeft om haar lichaam te laten verbouwen tot ze op Demi Moore lijkt.

Hersentumor
In 2006 werd bij Lisa een hersentumor vastgesteld. Toen besloot ze dat ze liposuctie, een borstvergroting, een wenbrauwlifting en een nieuw gebit wil. "Mensen vinden dat ik gek ben, maar ik weet dat ik daardoor gelukkiger zal zijn in mijn laatste maanden of jaren. Ik wil mooi zijn als ik sterf, op die manier wil ik de controle over mijn lichaam terugwinnen", verklaarde ze

21-03-2009 om 14:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vader Jessica Simpson is jaloers op haar lief

Vader Jessica Simpson is jaloers op haar lief

Om These Boots te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.




Jessica Simpsons papa is jaloers op haar vriend, footballspeler Tony Romo. Pa Joe, tevens de manager van Jessica, wil dat zijn dochter breekt met Romo omdat hij vindt dat door haar relatie haar focus op haar carrière verzwakt.

"Joe vindt dat Tony zijn dochter te veel afleidt. Elk vrij moment wil ze met hem doorbrengen. Maar in de plaats van zijn dochter te berispen, wijst hij met een beschuldigende vinger naar Tony. Joe is jaloers op Tony, zo simpel is het", aldus een bron in de entourage van de zangeres-actrice.

Jessica is tot over haar oren verliefd op Tony. "Als het aan haar lag, zou ze vandaag nog trouwen en zwanger worden", stelt de bron nog. Recent verklapte Jessica dat ze bang is dat Tony haar nooit ten huwelijk zal vragen. "Jessica hoopte echt op een verlovingsring. Ze wilde er een van Kerstmis, en daarna hoopte ze dat Tony haar met nieuwjaar zou vragen. Haar laatste hoop was dat hij op één knie zou gaan op Valentijn, maar ook dat gebeurde niet"..

21-03-2009 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!