NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

30-01-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma Stone pakt weer prijs voor La La Land

Emma Stone pakt weer prijs voor La La Land

http://oi68.tinypic.com/rubgo8.jpg

Actrice Emma Stone heeft de Screen Actors Guild-award voor beste actrice in een speelfilm gewonnen voor haar rol in La La Land. Stone kreeg ook al de prijs voor beste actrice tijdens de Golden Globes begin januari.

"Heel veel dank hiervoor. Wow, acteur zijn en spelen, en een prijs krijgen van de gilde van acteurs is best bijzonder. Bedankt", zei de 28-jarige Stone tijdens haar dankwoord. Ook prees ze de andere genomineerde actrices Meryl Streep, Natalie Portman, Emely Blunt en Amy Adams.

Ook haar collega-acteur in La La Land, de 36-jarige Ryan Gosling, kreeg van Stone complimenten. "Ryan, je bent de beste. En dat is de waarheid", zei de actrice in de richting van Gosling. Haar collega was genomineerd voor Beste Acteur, maar greep naast de prijs.

De musicalfilm La La Land viel tijdens de Golden Globes al flink in de prijzen. De musicalfilm won in elke categorie en sleepte in totaal zeven Globes binnen. En of dat nog niet genoeg is: La La Land is genomineerd voor een recordaantal van veertien Oscars die op 26 februari worden uitgereikt.

Hidden Figures
De film Hidden Figures, die in februari bij ons in de zalen komt, ging naar huis met de prijs voor Beste Film. Denzel Washington was dan weer de Beste Acteur in een film voor zijn rol in de Fences. Stranger Things was de beste tv-serie, en Orange Is The New Black het beste 'ensemble in een komedische serie'. Game of Thrones mocht naar huis met het beeldje voor de beste stunts.

30-01-2017 om 20:48 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antonio Banderas met spoed naar ziekenhuis

Antonio Banderas met spoed naar ziekenhuis

http://oi68.tinypic.com/105txtl.jpg

Antonio Banderas is vorige week met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De 56-jarige acteur had na het sporten last van pijn op zijn borst, meldt The Sun.

Antonio, die sinds 2015 in Groot-Brittannië woont, werd donderdag per ambulance naar het ziekenhuis in Chertsey gebracht. De acteur werd ter observatie opgenomen, artsen vonden het al snel weer veilig hem naar huis te sturen.  

In een reactie aan The Sun laat Antonio weten het medisch personeel dat hem heeft geholpen dankbaar te zijn. De acteur zegt dat hij in het ziekenhuis belandde na 'een aanval'.

30-01-2017 om 20:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Miss Universe heeft West-Vlaamse roots en 'metekindje' in Bellewaerde

Nieuwe Miss Universe heeft West-Vlaamse roots en 'metekindje' in Bellewaerde

http://oi66.tinypic.com/2i7o8qv.jpg

De kersvers verkozen Miss Universe, de Franse Iris Mittenaere, is geen vreemde voor ons land. Zo zou de jongedame volgens een Frans tijdschrift gespecialiseerd in stamboomonderzoek West-Vlaamse voorouders hebben.

Haar betovergrootvader Karel Mittenaere was afkomstig uit Menen, pal aan de Franse grens. Toen hij zijn echtgenote Marie-Louise Vangheluwe leerde kennen, verhuisde hij naar het Franse Halluin enkele kilometers verderop. Daar bleef de familie Mittenaere tot op vandaag wonen.

Bellewaerde
Maar Iris is bovendien ook de meter van een amoerluipaardwelpje Zyra in pret- en dierenpark Bellewaerde Park in Ieper. "Wij hebben tot veertig procent Franse bezoekers, dus voor onze welpjes gingen we op zoek naar een Franse en een Belgische meter en peter. Aangezien Iris Bellewaerde goed kent uit haar jeugd, leek zij de logische keuze. Zyra heeft haar meter alvast een dikke proficiat gestuurd", weet woordvoerder Kristof Louagie van Bellewaerde Park.

30-01-2017 om 20:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sterren halen zwaar uit naar Trump op SAG Awards

Sterren halen zwaar uit naar Trump op SAG Awards

http://oi64.tinypic.com/2s9cc8w.jpg

Tijdens de uitreiking van de Screen Actors Guild Awards gisterenavond in Hollywood hebben verschillende laureaten het migratiebeleid van president Donald Trump bekritiseerd. Gastheer Ashton Kutcher zette tijdens zijn openingsmonoloog alvast de toon door de acteurs, de televisiekijkers en "iedereen in de luchthavens die thuishoort in mijn Amerika" te verwelkomen.

"Jullie maken deel uit van wie we zijn en we houden van jullie en verwelkomen jullie", aldus Kutcher.

Verschillende laureaten maakten eveneens gebruik van hun bedankingsspeeches om het beleid van Trump aan te klagen. Julia Louis-Dreyfus, die de prijs won voor de beste actrice in een humoristische reeks voor "Veep", wees erop dat haar vader een vluchteling was uit nazi-Duitsland en noemde de immigratiestop "een schande en on-Amerikaans".

Diversiteit
"Moonlight"-acteur Mahershala Ali, die de prijs won voor de beste mannelijke bijrol, verklaarde dat hij moslim is en dat zijn moeder, een predikant, niet stond te springen bij die beslissing, maar dat ze hun meningsverschillen toch hebben kunnen bijleggen. "We hebben die dingen naast ons neergelegd en we houden van elkaar", zegt hij.

Actrice Taylor Schilling van "Orange is the new Black", die de prijs won voor de beste comedyreeks, stelde dat de cast van de reeks zeer divers is "van plaatsen als Nigeria, de Dominicaanse Republiek, Puerto Rico, Colombia, Ierland, Brooklyn. En we weten dat het aan ons is en aan jullie allemaal om verhalen te blijven vertellen die aantonen dat wat ons verbindt sterker is dan de krachten die ons proberen te verdelen".

Moeilijke tijden
Emma Stone, die voor haar rol in "La La Land" de SAG-award voor de beste actrice won, stelde dat "we ons bevinden in een zeer moeilijke tijd in de wereld en in ons land en sommige dingen zijn niet te verantwoorden. Er is actie nodig en ik ben zeer trots dat ik deel uitmaak van een groep die zaken wil doen weerspiegelen op de maatschappij."

De SAG-awards worden beschouwd als een goede indicator voor de Oscars, die dit jaar worden uitgereikt op 26 februari. De grote favoriet is de film "La La Land" met Emma Stone en Ryan Gosling, die 14 keer genomineerd werd.

30-01-2017 om 20:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Veeleisende Emma Watson en Miles Teller moesten hoofdrol La La Land niet en balen nu als een stekker"

"Veeleisende Emma Watson en Miles Teller moesten hoofdrol La La Land niet en balen nu als een stekker"

http://oi63.tinypic.com/ingwhs.jpg

Emma Watson en Miles Teller hapten niet meteen dolenthousiast toe voor de hoofdrollen in de succesfilm La La Land en zouden daar nu het hart van in zijn. De Harry Potter-actrice zou waanzinnige eisen gesteld hebben, Teller zou dan weer gebluft hebben over zijn gage. Beiden verloren het pleit.

Miles Teller vond volgens een insider op Page Six de aangeboden vier miljoen dollar voor de mannelijke hoofdrol in La La Land wat aan de magere kant en vroeg zes miljoen. Dat feestje ging dus niet door: het werd Ryan Gosling. Emma Watson zou met de vrouwelijke hoofdrol aan de haal gaan, maar de diva eiste onder meer dat de repetities in Londen zouden plaatsvinden. Een beetje gek voor een film met de titel La La Land, vond uiteindelijk ook de productie, die zich nochtans wel eerst stevig zou hebben uitgesloofd om Watson toch aan boord te hijsen. Tevergeefs dus ook: het werd Emma Stone.

Geen slechte keuzes van regisseur Damien Chazelle, want laat nu net zowel Emma Stone als haar tegenspeler Ryan Gosling genomineerd zijn voor de Oscar van beste acteur en beste actrice in een hoofdrol. Zo is de afgang voor Emma Watson en voor Miles Teller compleet. La La Land rijfde overigens ook nog eens twaalf andere Oscarnominaties binnen voor onder andere beste film, beste regisseur en beste originele muziek. Het zou al flink verkeerd moeten uitpakken, mocht de film op de uitreiking zelf al die beeldjes toch nog mislopen. Op andere festivals kaapten ze alvast al heel wat prijzen weg.

"Nu de film al die awards wint, zijn Watson en Teller in alle staten en proberen de schuld bij anderen te leggen", zegt een bron aan Page Six van de New York Post. Vooral hun agenten moeten het ontgelden. Maar de insider stelt dat ze de flater volledig aan zichzelf te danken hebben.

30-01-2017 om 20:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Di krijgt standbeeld, 20 jaar na haar dood

Lady Di krijgt standbeeld, 20 jaar na haar dood

http://oi63.tinypic.com/16m56w6.jpg

De Britse prins William en prins Harry hebben bekendgemaakt dat er een standbeeld komt voor hun moeder prinses Diana, die in 1997 om het leven kwam. Volgens de twee broers is "dit het juiste moment om haar positieve impact te erkennen" met een standbeeld.

Het beeld krijgt een plaats op het domein van Kensington Palace, waar de prinses woonde.

"Er is twintig jaar verstreken sinds het overlijden van onze moeder en het moment is aangebroken om haar positieve impact in het Verenigd Koninkrijk en in de rest van de wereld te erkennen met een permanent standbeeld," lieten de prinsen weten in een verklaring.

"Onze moeder raakte zoveel levens. We hopen dat het standbeeld al wie Kensington Palace bezoekt zal helpen om na te denken over haar leven en nalatenschap.

De Queen liet weten dat ze het plan van haar kleinzoons steunt.

Lady Di, prinses van Wales, stierf op 31 augustus 1997 in een auto-ongeluk in Parijs. Prins William was toen vijftien, prins Harry was twaalf. Over de hele wereld rouwden mensen om haar dood. Naar schatting 2 miljard kijkers zagen haar begrafenis op televisie, zo schrijft BBC.

In juli 2016 bekende prins Harry dat hij al 28 was toen hij voor het eerst over de dood van zijn moeder sprak. "Ik had nooit echt leren omgaan met wat er precies gebeurd was, dus er zaten veel diepe emoties en voor een groot deel van leven wilde ik er gewoon niet aan denken," vertelde hij.

Het standbeeld wordt het vierde monument in Londen ter nagedachtenis van Lady Di.

Een comité van zes mensen, onder wie Diana's zus lady Sarah McCorquodale, zal de kunstenaar aanduiden die het beeld zal uitwerken.

30-01-2017 om 10:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-01-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer prijs voor Oscar-favoriet 'La La Land' (belangrijke graadmeter voor de Oscars)

Weer prijs voor Oscar-favoriet 'La La Land' (belangrijke graadmeter voor de Oscars)

http://oi65.tinypic.com/wqwj0m.jpg

De romantische musical 'La La Land' heeft de filmprijs van de Amerikaanse producers gewonnen en daarmee zijn kansen op een Oscar nog wat verbeterd. De film van Damien Chazelle, met het dansende en zingende stel Emma Stone en Ryan Gosling, veroverde zaterdagavond in Los Angeles de trofee van de Producers Guild of America (PGA).

Er waren nog negen andere films in de race, met name 'Arrival', 'Deadpool', 'Fences', 'Hacksaw Ridge', 'Hell or High Water', 'Hidden Figures', 'Lion', 'Manchester by the Sea' en 'Moonlight'.

Vaak wint de laureaat van de PGA later ook de Oscar voor Beste Film, zoals eerder 'Birdman' (2015), '12 Years a Slave' (2014) en 'Argo' (2013).

Vorig jaar viel de keuze anders uit. De satire uit de financiële wereld, 'The Big Short' won de producersprijs, maar de Oscar ging naar 'Spotlight', een film over een onderzoek naar een grootschalig kindermisbruikschandaal binnen de Katholieke Kerk.

Dit jaar is 'La La Land' met 14 nominaties de grote favoriet van de Oscars. De belangrijkste filmprijzen van Hollywood worden op 26 februari uitgereikt.

29-01-2017 om 22:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Allemaal Chris' viert de comeback van Jimmy B

'Allemaal Chris' viert de comeback van Jimmy B

http://oi65.tinypic.com/2416o1l.jpg

De voorbije weken bleef hij in de coulissen, maar morgen is het eindelijk zover in 'Allemaal Chris': de enige echte Jimmy B spat nog eens van het scherm, fris gekapt, in een modieus pakje gestoken, maar nog steeds sprekend in zijn heerlijk verkavelingsgents-accent.

Vlaanderens grootste showbizzkenner oefent morgen samen met niemand minder dan Stan Van Samang Carpool Karaoke-gewijs de stembanden.  Ook MC Joel is terug. Hij brengt samen met lokale nachtegaal Dana Winner een ode aan hun heimat Limburg.

29-01-2017 om 22:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefde houdt Beckhams bij elkaar

Liefde houdt Beckhams bij elkaar

http://oi68.tinypic.com/359abnd.jpg

David en Victoria Beckham houden na bijna achttien jaar huwelijk nog steeds zielsveel van elkaar. En dan maakt het niet uit als het soms even wat minder gaat.

Volgens David overwint de liefde nog steeds.

"Natuurlijk maak je wel eens fouten gedurende de jaren, we weten allemaal dat het huwelijk moeilijk is maar het gaat erom hoe je daarmee omgaat", zei de oud-voetballer vandaag op de Britse Radio 4.

"Wanneer wij het moeilijk hebben, praten we met elkaar. Niemand kent ons immers beter dan wijzelf."

Dat ze enkel bij elkaar zouden blijven voor de naam, is volgens David onzin. "Natuurlijk niet. We blijven bij elkaar omdat we van elkaar houden."

29-01-2017 om 22:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Callboys' wint prijs voor Beste Acteur op prestigieuze FIPA-festival

'Callboys' wint prijs voor Beste Acteur op prestigieuze FIPA-festival

http://oi64.tinypic.com/wk5zja.jpg

'Callboys', de komische dramareeks van Jan Eelen, mocht gisteravond de prijs voor Beste Acteur mee naar huis nemen op het Festival International de Programmes Audiovisuels (FIPA) in het Franse Biarritz. Dat liet de zender VIER weten in een persbericht.

De prijs Beste Acteur werd uitzonderlijk uitgereikt aan de vier hoofdrollen gespeeld door Matteo Simoni, Stef Aerts, Rik Verheye en Bart Hollanders.

In 'Callboys' spelen ze vier gigolo's die de handen in elkaar slaan om de sector plat te spelen. Maar door overmoed en testosteron ontstaan er kleine scheurtjes in de groep, die al snel onoverbrugbare kloven worden.

De zevendelige reeks was ook genomineerd voor de FIPA d'Or voor Beste Serie en de prijzen voor Beste Regisseur, Beste Scenario en Beste Soundtrack.

De dertigste editie van het FIPA ging door van 24 tot 29 januari. Gisteravond vond de slotceremonie plaats, die gepresenteerd werd door de Frans-Zwitserse presentatrice en televisieproducente Maïtena Biraben.

Twee van de zeven afleveringen van "Callboys" werden woensdag vertoond op het festival. De reeks werd geproduceerd door FBO, in coproductie met Woestijnvis, Telenet en Vier. In het najaar van 2016 was ze op VIER te zien.

29-01-2017 om 22:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-01-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie doneert salaris van parfumcampagne aan goede doelen

Angelina Jolie doneert salaris van parfumcampagne aan goede doelen

http://oi65.tinypic.com/e1doqb.jpg

Angelina Jolie (41) wordt het gezicht van de nieuwe parfum van Guerlain. Haar salaris doneert ze aan goede doelen, meldt People.

De nieuwe geur, Mon Guerlain, wordt in maart gelanceerd en Jolie liet weten dat haar gage volledig naar een van haar goede doelen gaat.

Jolie zet zich al sinds jaar en dag in voor diverse goede doelen. Zo is ze bijvoorbeeld ambassadeur voor de UNHCR, de vluchtelingenorganisatie van de Verenigde Naties. Ook adopteerde ze samen met haar ex Brad Pitt vier van hun zes kinderen.

Het is voor het eerst sinds lange tijd dat de actrice weer in een campagne voor schoonheidsartikelen te zien is. De laatste keer deed ze dat in 2007 voor het merk Shiseido. Eerder was Jolie het gezicht voor Louis Vuitton en St. John.

28-01-2017 om 23:20 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oldtimer van Julio Iglesias onder de hamer

Oldtimer van Julio Iglesias onder de hamer

http://oi68.tinypic.com/vyv9t3.jpg

Lang voordat hij de bestverkopende Spaanse artiest aller tijden werd en hij vooral per privéjet reisde, reed de Spaanse zanger Julio Iglesias in zijn eigen autootje naar zijn concerten. Die auto, een SEAT 1430 uit 1972, wordt nu geveild bij online veilinghuis Catawiki. De verwachte opbrengst voor deze oldtimer ligt tussen de 25.000 en 32.500 euro.

Volgens veilingmeester Sander Houdel, expert in oldtimers bij Catawiki, was Julio Iglesias bijna 50 jaar geleden erg tevreden met zijn SEAT. Uit oude interviews blijkt dat hij graag over zijn SEAT opschepte. In een interview met de Spaanse krant ABC zegt hij bijvoorbeeld dat hij de auto erg snel en comfortabel vond. In datzelfde interview geeft de Spaanse zanger aan dat ook zijn vrouw tijdens lange reizen vaak achter het stuur zat. Op dat moment was hij getrouwd met televisiepresentatrice Isabel Preysler, moeder van de populaire zanger Enrique Iglesias

De SEAT in kwestie bleef tot 1976 eigendom van Julio Iglesias, daarna gaf hij de auto cadeau aan zijn manager. Twee jaar geleden verkocht die de wagen aan de huidige eigenaar. Die heeft nu besloten de auto te laten veilen.

"De Seat 1430 is een authentiek juweel voor liefhebbers van populaire klassiekers uit de Spaanse auto-industrie, dat deze auto ook nog eens eigendom is geweest van een succesvolle en beroemde Spaanse zanger maakt hem extra uniek", aldus veilingmeester Houdel.

28-01-2017 om 23:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mischa Barton opgenomen in psychiatrie

Mischa Barton opgenomen in psychiatrie

http://oi63.tinypic.com/29mw4kk.jpg

De politie in Los Angeles heeft Mischa Barton gisteren afgevoerd naar de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis. Volgens TMZ schakelden vrienden en buren de autoriteiten in toen de The O.C.-ster vreemd gedrag vertoonde.

Mischa hing half aangekleed in haar achtertuin over het hek en riep dat haar moeder een heks was en de wereld in elkaar stortte. Daarna viel ze achterover, waarop ze zou hebben geroepen: "Het is over, ik voel het komen, en het is kwaad."

De 31-jarige heeft een verleden met psychische problemen. In 2009 werd ze gedwongen opgenomen op de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis in Los Angeles. Gisteren zou ze vrijwillig zijn meegegaan om onderzocht te worden.

28-01-2017 om 23:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse acteur John Hurt (77) overleden

Britse acteur John Hurt (77) overleden

http://oi64.tinypic.com/2u5s1o7.jpg

De Britse acteur John Hurt (77) - bekend van zijn rollen in de Harry Potterfilms, Elephant Man en Alien - is gestorven aan de gevolgen van pancreaskanker, zo hebben Britse media bekendgemaakt. Zijn agent Charles McDonald bevestigde het overlijden aan persbureau PA.

De carrière van Hurt omspande meer dan zestig jaar. In 2014 werd hij geridderd door Koningin Elizabeth. Tweemaal kreeg hij een Oscarnominatie: voor zijn bijrol in de film Midnight Express uit 1978 en voor zijn hoofdrol in The Elephant Man uit 1980. Hurt hoorde in 2015 dat hij kanker had, maar zei later van de ziekte te zijn genezen.

Vorig jaar speelde hij naast Natalie Portman in de voor een Oscar genomineerde film Jackie, over de Amerikaanse First Lady Jacqueline Kennedy Onassis. In de Harry Potter-films speelde hij toverstokkenmaker Ollivander. En in Alien was hij tweede officier Kane.

Golden Globe
Voor zijn vertolking in Midnight Express - over een Turkse gevangenis - werd hij ook gelauwerd op de Bafta Awards, de jaarlijkse Britse film- en televisieprijzen, en won hij de Golden Globe voor de beste bijrol.

28-01-2017 om 23:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.K3 in top 100 wereldwijde verkoop concerttickets

K3 in top 100 wereldwijde verkoop concerttickets

http://oi68.tinypic.com/16by040.jpg

K3 in oude en nieuwe bezetting hebben in 2016 met hun concerten een prima jaar achter de rug. Met 273.925 verkochte kaartjes haalt de Studio 100-groep de wereldwijde top honderd van aantal verkochte concerttickets.

K3 staat op plaats 92 in de Year End Worldwide Ticket Stales Top 100 Tour van het Amerikaanse vakblad Pollstar, zo meldt concertnews.be. De groep doet zo beter dan onder meer Mariah Carey, rapper Pitbull en illusionist Dynamo. De lijst wordt aangevoerd door de tournee van Coldplay (2.676.425 tickets). Het zilver is voor Bruce Springsteen & The E Street Band (2.286.549 kaartjes). Brons is voor Beyoncé met een totale ticketsomzet van 2.237.542.

28-01-2017 om 23:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Bowie op Britse postzegels

David Bowie op Britse postzegels

http://oi67.tinypic.com/rhmixu.jpg

De Britse post brengt tien postzegels uit om rockster David Bowie te herdenken die een jaar geleden is overleden. Dit heeft het muziekblad New Musical Express (NME) vandaag gemeld.

Zes zegels zullen de hoes tonen van Bowie-platen zoals "Hunky Dory", "Alladin Sane", "Heroes" en "Let's Dance". De vier andere tonen de musicus live aan het werk, bijvoorbeeld tijdens de "The Ziggy Stardust Tour" in 1972 en 1973.

In 2010 en 2015 waren respectievelijk The Beatles en Pink Floyd de enige muziekacts die van Royal Mail een heel postzegelvelletje kregen toebedeeld, weet de NME. Bowie is de eerste solo-artiest die deze eer te beurt valt.

Eerder had de Britse Post ook al het album "The Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spiders from Mars" op een velletje met klassieke platenhoezen afgedrukt. Het bevatte onder andere ook "The Division Bell" van Pink Floyd, "A Rush of Blood to the Head" van Coldplay, "Led Zeppelin IV" en "Tubular Bells" van Mike Oldfield.

De nieuwe zegels meten 34 op 32 mm en zijn zelfklevend.

Het velletje is vanaf 14 maart te koop en zal 6,48 pond kosten. Het is nu al te bestellen op de website van Royal Mail.

28-01-2017 om 11:40 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
25-01-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jamilla: van YouTube naar de Lotto Arena

Jamilla: van YouTube naar de Lotto Arena

http://oi63.tinypic.com/23383.jpg

Begin december verwijderde Facebook van de ene dag op de andere de pagina van vlogster Jamilla Baidou (23)- inclusief 157.000 volgers. Nu staat de Antwerpse op de affiche van de Lotto Arena. En heeft ze na amper een maand al weer 50.000 fans achter zich geschaard. "Een Youtuber met een eigen liveshow, hoe uniek is dat?!", klinkt het enthousiast.

Van Jamilla Baidou kan je veel zeggen. Dat ze geen blad voor de mond neemt, bijvoorbeeld. En geen gênes heeft. Of dat haar Antwerps wel héél erg plat is. Maar niet dat ze geen ballen aan haar lijf heeft. De bekendste vlogster van ons land smeedt het ijzer terwijl het heet is.

Toen ze op 18 april 2014 uit The Voice van Vlaanderen werd gestemd, stond haar eerste filmpje al op 19 april op Youtube en Facebook. En nu, drie jaar later, vult ze op 15 april dus eigenhandig de Lotto Arena. 'Foktop' zal die heten. Een vlogger live op het podium met een eigen show in plaats van achter het scherm. Een primeur voor ons land. "Het wordt een combinatie van muziek en humor: mijn Antwerpse covers en grappige tussenteksten", vertelt Jamilla dolenthousiast- in plat Antwerps.

Steile vlucht

En daarmee neemt de carrière van het meisje uit Stabroek een steile vlucht. Wat drie jaar geleden begon met covers, is nu uitgegroeid tot een concert voor -hopelijk- 5.000 fans. Want de Antwerpse is ontzettend populair op het wereldwijde web. "Die rustige akoestische nummers van in het begin deed ik heel graag, maar opvallen deed het niet. Pas toen ik van bestaande hits een Antwerpse versie maakte, begonnen mijn filmpjes echt aan te slaan."

Verzameling van jewelste

Ondertussen is het een verzameling van jewelste geworden. Liedjes met plat Antwerpse teksten, filmpjes uit Jamilla's dagelijkse leven, bedenkingen, grappige situaties en onnozeliteiten.

Haar 'Allokes'-versie van Adèles wereldhit 'Hello' haalde meer dan een miljoen views en toen ze het filmpje van 'de droogste mop' postte, kreeg ze er op één dag 40.000 volgers bij.

Jamilla kreeg een item op radiozender MNM en reed met bv's rond om leuke clipjes te maken. Haar fanpagina op Facebook telde vlotjes 500 filmpjes en 157.000 volgers. Ze zegde haar job als chauffeur op en stortte zich volledig op haar vlogs.

Volgers, maar eigenlijk ook job kwijt

Tot december dus, toen na een vete met een andere fanpagina op Facebook beide accounts offline werden gehaald.

"Alle volgers, maar eigenlijk ook mijn job kwijt", omschreef Jamilla het toen. Maar bij de pakken blijven zitten, is niet aan haar besteed. Begin deze maand trok ze eigenhandig richting Facebook-hoofdkwartier in Californië om haar verwijderde pagina terug te eisen. Uiteraard met filmende smartphone in de hand, zodat haar nieuwe fans op haar nieuw opgericht Facebookprofiel alles konden volgen.

Dat ze bij Mark Zückerberg helaas op een gesloten deur botste, bleek ondertussen al uit het videoverslag dat ze daarvan maakte. "Ik kon inderdaad evengoed thuis zijn gebleven. Ik betaalde ook alles uit eigen zak, iedereen verklaarde me gek. Maar ik vind het belangrijk. Dagelijks post ik meerdere filmpjes. Ik wil er alles voor doen."

Geen gêne

Die 157.000 volgers heeft ze dus niet terug, maar na amper een maand staat de teller toch al weer op 50.000. Niet slecht geboerd voor een meisje dat zichzelf filmt in de meest banale situaties.

"Dat is net de kracht, denk ik. Ik heb geen gêne en neem mezelf niet au serieux. En als ik toevallig een dubbele kin heb op beeld of mijn kapsel ligt niet goed, dan mogen mensen dat ook zien. Ik hoef niet per se eerst met de stijltang door mijn haar. In het begin hield ik er wel rekening mee hoor, hoe ik er uit zag, maar nu ben ik er gewoon uitgegroeid. Ik wil mezelf zijn en mensen na een drukke, stresserende werkdag aan het lachen brengen."

Lachen doen ze, dat bewijst de populariteit van het internetfenomeen.

Nieuwe wending

Maar het Antwerps van de vlogster wordt niet door iederéén geapprecieerd. De commentaren onder haar filmpjes zijn meer dan eens allesbehalve mals. "Ik lees alles. En in het begin raakte het me ook echt. Nu niet meer, die mensen kennen me niet eens. Ze mogen vinden dat ik me belachelijk maak, ik ben blij met wie ik ben. Als je beslist om zoiets te doen als mijn vlogs, moet je daartegen kunnen. Anders hou je het niet vol."

"En zie nu: ik mag in de Lotto Arena staan. Helemaal alleen. Riskant, maar ik hoop dat dit het begin mag zijn van een nieuwe wending in mijn carrière."

25-01-2017 om 22:51 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na de populaire regenboogjurk van K3, is hier nu de cheerleaderjurk

Na de populaire regenboogjurk van K3, is hier nu de cheerleaderjurk

http://oi66.tinypic.com/b6oody.jpg

Afgaande op de populariteit van de regenboogjurk van K3, willen heel wat meisjes blijkbaar (even) in de huid kruipen van Marthe, Klaasje en Hanne. En dus komt JBC nu met een opvolger: de K3 Play-O cheerleaderjurk. Wordt deze even populair?

De K3-meisjes springen het nieuwe jaar in met hun vrolijke hit Play-O en bijhorende cheerleaderjurkje. Veel fans vroegen zich al af waar ze de jurk konden kopen, en dus zorgt JBC, de Belgische modeketen die ook achter de regenboogjurk zit, dat iedereen zich een cheerleader of een K3-tje kan voelen.

Het Play-O cheerleaderjurkje is vanaf vrijdag 27 januari te koop in alle JBC-winkels en in de E-shop voor 29,90 euro in de maten 98-152.

25-01-2017 om 22:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaanse actrice Mary Tyler Moore overleden

Amerikaanse actrice Mary Tyler Moore overleden

http://oi64.tinypic.com/2sa05xj.jpg

De Amerikaanse actrice Mary Tyler Moore is op tachtigjarige leeftijd overleden, zo melden meerdere Amerikaanse televisiezenders.

Haar publiciste Mara Buxbaum aanhalend, berichtte ABC dat de actrice in het bijzijn van vrienden en haar echtgenoot Robert Levine is heengegaan. Moore maakte vooral furore in de sitcoms 'The Mary Tyler Moore Show' en 'The Dick Van Dyke Show'.

Haar eigen televisiereeks heeft 29 Emmy Awards opgeleverd. Zelf sleepte ze zeven keer de televisieprijs in de wacht. Haar rol in de film 'Ordinary People' leverde een Oscarnominatie op.

Naast haar werk voor film en televisie stond Moore ook bekend voor haar inzet voor het goede doel. Ofschoon de actrice zichzelf niet als feministe beschouwde, stond haar rol in haar eigen televisieprogramma als een alleenstaande carrièrevrouw model voor generaties van vrouwen, zegt ABC.

25-01-2017 om 22:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze Vlaamse verleidster gaat de strijd aan in 'Temptation Island'

Deze Vlaamse verleidster gaat de strijd aan in 'Temptation Island'

http://oi63.tinypic.com/4jedc.jpg

Nadat eerder al de Nederlandse Natasja onthuld werd, ontmaskerden wij ook een Vlaamse verleidster die zal schitteren in 'Temptation Island'. Het 22-jarige model Pommeline Tillière, tattoo-artieste bij Tattoo Gino in Wetteren, liet haar naalden even achter in België om mee te gaan naar Thailand.

Daar gooide ze haar troeven blijkbaar vooral in de strijd om de Nederlander Merlijn te verleiden. Want: "Ook de vrouwelijke vrijgezellen hebben hun strijdplan klaar", staat te lezen in een gelekt bericht. "De 22-jarige Pommeline zet alles op alles om Merijn te verleiden. Zijn vriendin Lisa is ervan overtuigd dat zij niet zijn type is, maar denkt Merijn er ook zo over?"

Vanaf 1 februari gaat de ravissante Pommeline haar gang op VIJF

25-01-2017 om 22:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-01-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgisch topmodel openlijk over interseksualiteit: "Ik had lichamelijke kenmerken van een vrouw en man"

Belgisch topmodel openlijk over interseksualiteit: "Ik had lichamelijke kenmerken van een vrouw en man"

http://oi66.tinypic.com/mu4hj.jpg

Het West-Vlaamse topmodel Hanne Gaby Odiele (28) heeft in een interview met USA Today voor het eerst openlijk gezegd dat ze interseksueel is. Dat wil zeggen dat je lichamelijk niet in het standaardhokje 'man' of 'vrouw' valt.

Mensen met de intersekseconditie Androgeen Ongevoeligheid Syndroom (AOS) worden geboren met seksuele kenmerken die geassocieerd worden met beide geslachten. Het meest concrete voorbeeld is wanner het niet duidelijk is of een baby bij de geboorte een grote clitoris of penis heeft. Maar dat is eerder extreem. Hanne Gaby Odiele werd bijvoorbeeld geboren met inwendige teelballen die niet ingedaald waren.

Op tienjarige leeftijd werden die operationeel verwijderd. "Dokters vertelden mijn ouders dat ik kanker kon krijgen als ik ze niet liet verwijderen en ook dat ik nooit zou kunnen opgroeien als een 'normaal' meisje," aldus Odiele aan USA Today. "Mijn toestemming werd niet gevraagd."

Toen ze dertien jaar oud was, kreeg ze pas te horen waarom ze werd geopereerd. "Op een bepaald moment ontdekte ik dat ik geen kinderen kon krijgen (vrouwen met AOS hebben geen baarmoeder en geen eierstokken, waardoor ze onvruchtbaar zijn). Ik wist altijd al dat er iets met mij scheelde."

Fysieke en mentale trauma's
In de jaren vijftig werd het normaal om interseksuele baby's te opereren, zogezegd om de kinderen in hun latere leven verwarring te besparen. Later kwamen steeds meer kinderen naar buiten met verhalen over fysieke en mentale trauma's die ze opgelopen hadden door deze onvrijwillige operaties. En het is daar dat ook Odiele mee zit. Op de operatie zelf heeft ze in principe niets tegen, maar ze heeft het wel moeilijk met het feit dat er nooit toestemming aan haar werd gevraagd. "Ik ben trots dat ik interseksueel ben, maar ik vind het schandalig dat chirurgische ingrepen nog steeds gebeuren zonder toestemming van kinderen."

Mogelijke fysieke gevolgen van een operatie (ook wel interseksuele genitale mutilatie) zijn dat je levenslang hormoonvervangende medicijnen moet nemen, verminderde seksuele gevoelens hebt en ook urineweginfecties en incontinentie. Mentaal voelen veel interseksuelen zicht verraden door hun omgeving, ze krijgen niet de keuze om te zijn wie ze echt zijn. Er wordt een beslissing gemaakt in hun plaats.

23-01-2017 om 20:27 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Star Wars Episode VIII krijgt als titel 'The Last Jedi'

Star Wars Episode VIII krijgt als titel 'The Last Jedi'

http://oi63.tinypic.com/begdpe.jpg

Filmstudio Disney heeft vandaag de titel onthuld van de volgende Star Wars-film. De titel luidt 'Star Wars: Episode VIII: The Last Jedi'.

'The Last Jedi' is geschreven en geregisseerd door Rian Johnson en draait vanaf 15 december dit jaar in de bioscopen.

In de film is de in december overleden actrice Carrie Fisher nog te zien in haar rol als generaal Leia Organa. De opnames voor het achtste deel van de Star Wars-saga waren in juli afgerond.

De sciencefictionfilm is de opvolger van 'Star Wars: The Force Awakens', die wereldwijd records brak. Benicio del Toro, Laura Dern en Kelly Marie Tran werden voor het achtste deel toegevoegd aan de cast.  

23-01-2017 om 20:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kylie Minogue neemt afscheid van haar achternaam

Kylie Minogue neemt afscheid van haar achternaam

http://oi65.tinypic.com/2mox9vd.jpg

Kylie Minogue neemt binnenkort afscheid van haar achternaam. De zangeres wil na haar huwelijk door het leven als Kylie Sasse. De Australische kondigde begin vorig jaar haar verloving met acteur Joshua Sasse aan. Kylie kijkt al uit naar haar nieuwe achternaam.

"Een nieuwe naam aannemen is een statement. Kylie Sasse is een mooie naam. En het is een geweldige artiestennaam. Kylie Minogue heeft nooit echt makkelijk van de tong gerold."

Toch zegt de 48-jarige haar geboortenaam niet helemaal vaarwel. "Ik neem absoluut Sasse aan, maar Minogue zal er ook in verwerkt worden", aldus de zangeres tegen de Daily Mail.

Kylie en de bijna twintig jaar jongere Joshua leerden elkaar in 2015 kennen op de set van de serie Galavant. Het koppel heeft nog geen datum vastgelegd voor de bruiloft, die volgens de zangeres "heel persoonlijk en erg privé" zal zijn.

23-01-2017 om 20:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.René uit 'Allo' Allo!' overleden

René uit 'Allo' Allo!' overleden

http://oi65.tinypic.com/v7bold.jpg

Gordon Kaye, cafébaas René Artois uit de beroemde comedyreeks 'Allo' Allo!', is op 75-jarige leeftijd overleden, zo meldt de BBC.

De voormalige manager van Kaye liet aan de BBC weten dat hij vanmorgen in een verzorgingsinstelling is overleden.

De Britse acteur werd wereldberoemd dankzij zijn rol als René Artois in de comedyreeks 'Allo 'Allo, die het fictieve verhaal vertelt van verzetstrijders in het door de Duitsers bezette Frankrijk tijdens WOII.

Hij verscheen in alle 84 afleveringen van de sitcom én in de theaterversie.

Kaye werd alom geprezen voor zijn "geweldig komische talent". Zijn doorbraak op tv dankte hij aan Coronation Street, 's werelds langstlopende tv-soap waarvan de eerste aflevering in 1960 werd uitgezonden en nu nog steeds loopt.

Voordat hij enorme faam verwierf als René, met zijn 'steenkolenfrengels' tegen onder anderen Gestapo-officier Herr Otto Flick en diens maîtresse Helga, was hij onder meer te zien als gast in successeries als 'Till Death Us Do Part' (Tot de dood ons scheidt), 'It Ain't Half Hot Mum' (Moeder, wat is het heet) en 'Are You Being Served?' (Wordt u al geholpen?).

Kaye's laatste tv-optreden was een eenmalige return van 'Allo 'Allo in 2007. Drie jaar eerder was hij te zien in de BBC-sketchshow Revolver. "Met René Artois heeft hij een plek verdiend in de 'hall of fame' van de komedie'', loofde BBC-afdelingshoofd Shane Allen. "Zijn werk leeft voort.''

23-01-2017 om 20:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kijk hoe De Romeo's de geboorte van hun XXL frikandellen omtoveren tot een hilarisch feest

Kijk hoe De Romeo's de geboorte van hun XXL frikandellen omtoveren tot een hilarisch feest

http://oi64.tinypic.com/2pooykk.jpg

'De Romeo's hebben de grootste'. En sinds vandaag wordt die ook geproduceerd bij snackfabrikant Van Reusel.

Chris, Davy en Gunther van Vlaanderens populairste showband werden uitgenodigd om de eerste 'Romeo's XXX Frikandel' geboren te zien worden. Daarna mochten de heren zelf hun nieuwste lekkernij inpakken en uiteraard proeven.

Grapjes over de 35 centimeter lange worst waren daarbij uiteraard niet van de lucht. Al zijn de heren er vooral heel trots op. "Dit is écht een product waar we voor de volle 100% achter staan. Eigenlijk is het zelfs een eer."

Van Reusel maakt dagelijks 15 ton 'Romeo's XXL frikandellen', of 4.000 worsten per uur. Op 13 februari arriveren de eerste daarvan in de frituur.

23-01-2017 om 20:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-01-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye West voelt zich stukken beter

"Kanye West voelt zich stukken beter"

http://oi65.tinypic.com/2cmksah.jpg

Bijna twee maanden na zijn inzinking is Kanye West weer uit het dal aan het klauteren. Een ingewijde vertelt aan E! News dat de rapper zich inmiddels stukken beter voelt en achter de schermen zelfs alweer aan het werk is. Zijn kinderen zijn op dit moment zijn eerste prioriteit en Kanye probeert vooral een goede vader te zijn en veel tijd met zijn kroost door te brengen.

De rapper stortte eind november in en werd opgenomen in het ziekenhuis met ernstige uitputtingsverschijnselen. Hij moest zijn lopende Saint Pablo-tour afbreken en absolute rust nemen.

Sindsdien houdt de man van Kim Kardashian zich op de achtergrond en komen af en toe berichten via anonieme bronnen naar buiten dat het stapje voor stapje beter met hem gaat. Volgens de bron van E! News heeft West inmiddels weer een aantal werkprojecten opgepakt. Zo zou hij plannen hebben voor een concertreeks in het voorjaar.

22-01-2017 om 09:41 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
21-01-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geri Halliwell (44) bevallen van zoontje

Geri Halliwell (44) bevallen van zoontje

http://oi68.tinypic.com/jg1nb9.jpg

Geri Halliwell is deze ochtend bevallen van een zoon. Het is het eerste kindje van de 44-jarige voormalig Spice Girl en haar man Christian Horner. Geri heeft al een dochter, Bluebell Madonna, van tien jaar uit een eerdere relatie.

"Christian en ik zijn verheugd dat we kunnen melden dat onze zoon vanochtend is geboren", bericht de zangeres op Twitter. Halliwell en de baas van F1-team Red Bull Racing lieten eerder al weten een jongetje te verwachten. Hoe het jongetje heet, is nog niet bekend. De twee trouwden in 2015 met elkaar. Horner heeft een dochtertje van drie jaar met zijn ex-vrouw.

Enkele uren voordat de Britse ster het nieuws wereldkundig maakte, stuurde ze via Twitter nog een felicitatie naar jarige Spice Girl-collega Emma Bunton.

21-01-2017 om 21:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BRASSCHAATS DUO YOLANDE EN MELISSA BINNENKORT TE ZIEN IN THE SKY IS THE LIMIT

BRASSCHAATS DUO YOLANDE EN MELISSA BINNENKORT TE ZIEN IN THE SKY IS THE LIMIT

http://oi68.tinypic.com/280tc78.jpg

Binnenkort maakt tv-kijkend Vlaanderen kennis met de Brasschaatse Yolande (56) en Melissa (27) Van Hoydonck en hun twee chihuahua's Lilly en Roxy. Moeder en dochter baten samen de klerenwinkel Les Filles d'Anvers uit en zullen te zien in het VIER-programma The Sky Is The Limit, het realityprogramma dat het doen en laten van rijke Vlamingen volgt. Yolande geniet ondertussen nog even van een skivakantie in alle anonimiteit.

Als het van de makers afhing deed het duo al mee in het vorige seizoen van het programma. "Vorig jaar werd Melissa al eens aangesproken met de vraag of ze niet wilde meedoen", zegt Yolande. "Melissa is een bekend figuur in Antwerpen omdat ze jaren in The Villa heeft gewerkt, maar toen zag ze dat niet zitten."

Uiteindelijk hebben we de vraag opnieuw gekregen en hebben we beslist wel mee te doen. Al was het vooral de dochter die mama moest overtuigen: "Ik heb geen ervaring met die dingen. Melissa doet regelmatig fotoshoots, maar ik had zoiets nog nooit eerder gedaan, maar nu moest ik wel", lacht Yolande.

Vrouwelijke input

Yolande denkt dat de makers er graag een vrouwelijke input bij hadden. "Alle andere personages worden gedomineerd door de mannen. Met ons erbij heb je toch die vrouwelijke touch." Voor Peter Boeckx, bedenker van het programma, is rijkdom niet het voornaamste element om gekozen te worden voor het programma. Het verhaal is de doorslaggevende factor: "De voornaamste voorwaarde is dat ze 'larger than life' zijn. Ze moeten iets te vertellen hebben. Daarnaast probeer ik mensen te vinden die niemand kent, niet de usual suspects."

De opnames zijn twee weken geleden afgerond en Yolande blikt tevreden terug, al moest ze in het begin wel wennen aan de camera. "In het begin liet ik altijd de deur achter mij open voor de cameraman en de geluidsman. Ik ben beleefd dus ik trek die deur niet zomaar voor hun neus dicht, maar dat moet je wel doen," lacht Yolande. Voor de opnames hebben moeder en dochter uitgebreid gepraat met de makers van het programma zodat ze goed wisten waar ze aan begonnen. Dat vonden moeder en dochter heel belangrijk. Ze beseffen maar al te goed dat de impact van zo'n programma's niet te onderschatten valt.

Modeshow

De kijkers zullen vooral kunnen meekijken achter de schermen van de modeshow die ze organiseerden in The Villa. "Dat was geweldig. We hadden die show eigenlijk zelf een beetje onderschat. De opkomst was enorm en het leuke is dat dat allemaal gefilmd is. Een leuk aandenken voor later", zegt Yolande. Daarnaast zullen we de fratsen van chihuahua's Lilly en Roxy kunnen bewonderen. Volgens Yolande de enige echte sterren van The Sky Is The Limit.

The Sky Is The Limit, vanaf 7 februari op VIER

21-01-2017 om 21:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss België Romanie Schotte blijft lachen, ook na de relletjes: "Veel dichter bij een prinses kan je niet komen"

Miss België Romanie Schotte blijft lachen, ook na de relletjes: "Veel dichter bij een prinses kan je niet komen"

http://oi64.tinypic.com/5upzit.jpg

Lang geleden dat een Miss België nog zo besproken was als Romanie Schotte. Hoe ga je daarmee om, als jong, onervaren meisje? Exact zoals de handleidingen voor missen voorschrijven: 'Keep on smiling.'

Haar 'lachend kakske' is aan een internationale carrière begonnen en haalde nieuwssites in India, Roemenië en Amerika. Zelfs Hollywoodreporter Perez Hilton boog zich al over de drol. Die was eerder al grondig onderzocht door UNIA, het centrum voor racismebestrijding - met een klacht als gevolg. De petitie 'Get Miss Belgium Decrowned' heeft al meer dan 5.000 handtekeningen. Ook een communautaire rel heeft Romanie al veroorzaakt: volgens Franstalige media werd ze enkel verkozen omdat ze Vlaams is.

 

21-01-2017 om 21:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-01-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom maatje Kanye West toch niet gevraagd werd voor inauguratie Trump

Waarom maatje Kanye West toch niet gevraagd werd voor inauguratie Trump

http://oi66.tinypic.com/acv8uw.jpg

Kanye West is bewust niet gevraagd om naar de inauguratie van Donald Trump als president van de Verenigde Staten te komen. Hoewel de twee op het oog vrienden zijn, vond het comité hem niet goed passen bij de feestelijkheden.

De ceremonie is volgens Tom Barrack, voorzitter van het comité, niets voor Kanye. "Hij beschouwt zich als een vriend van de president-elect, maar dit is niet zijn plek. Het entertainmentprogramma is al helemaal gevuld, het is perfect. Het wordt typisch en traditioneel Amerikaans. Kanye is een topvent maar we hebben hem niet gevraagd."  

Kanye West onthulde kort voor zijn inzinking dat hij een Trump-aanhanger is. Vorige maand ontmoette de rapper hem in de Trump Tower in New York. Daar bespraken ze 'het leven'.

20-01-2017 om 01:27 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herman Verbruggen heeft het naar zijn zin in 1975: snorren met die Solex en uit de bol op 'Kung Fu Fighting'

Herman Verbruggen heeft het naar zijn zin in 1975: snorren met die Solex en uit de bol op 'Kung Fu Fighting'

http://oi63.tinypic.com/25swvaq.jpg

Erik Goossens kwam er vorige week van af met een tijdsprongetje naar 1979. Vanavond wordt Herman Verbruggen met zijn vrouw Petra en hun dochters Roos en Billie geteleporteerd naar 1975 voor het VTM-programma 'Groeten Uit'. Een jaar waarin zelfs 'F.C. De Kampioenen' nog niet was bedacht, Herman 12 jaar jong was en het pretpark Walibi de deuren opende.

Herman en zijn gezin moeten het huis waarin ze een weekend vertoeven vinden zonder gps of smartphone. Ze hebben enkel een adres en een oude auto. Terug in de tijd reizen doet het gezin alvast in stijl: in een typische Opel Kadett en op de tonen van George Baker en KC and the Sunshine Band.

"Het ruikt hier naar opa's huis", merkt Roos op wanneer ze hun huis ontdekken. En ook bij Herman roept de geur van 1975 herinneringen op. De sanseveria's, het bloemenbehang, de roze badkamer en de groene keuken: het valt allemaal enorm in de smaak.

Teruggaan naar 1975 wil ook zeggen dat het gezin Verbruggen heel even afscheid moet nemen van hun moderne kleren. En dus worden ze van kop tot teen in een 'oud' jasje gestoken. De inhoud van de kleerkast kan helaas minder overtuigen. "Dit zijn eerder fuck-me-not-botten", aldus Petra.

Als jonge tiener bezat Herman Verbruggen een Solex-bromfiets. Wanneer hij in de tuin stuit op zo'n exemplaar kan zijn geluk niet op. Gas geven maar!

Als Herman één van de oude platen oplegt die in het huis liggen, voelt hij zich terug als een klein kind. Zijn kinderen zijn wat minder enthousiast. Zij moeten toegeven dat ze toch liever K3 horen.

Over het ontbijt kunnen de kinderen veel minder klagen, want in een ontbijt van 1975 zitten verrassend veel herkenbare lekkernijen zoals Kwatta choco, Cornflakes en Nesquick. Wel jammer dat ze zo lang moeten wachten tot Herman zijn kopje koffie gezet heeft. De koffiebonen zal hij namelijk nog even zelf moet malen. Maar of dat goed afloopt?

20-01-2017 om 01:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BV's showen blote torso's: om ter meest spieren

BV's showen blote torso's: om ter meest spieren

http://oi64.tinypic.com/2vxkc4h.jpg

Het is feest op Instagram. Drie van onze knapste mannelijke BV's laten zich er dezer dagen in ontbloot bovenlijf bewonderen. Matteo Simoni, Louis Talpe en Matthias Schoenaerts postten selfies van hun blote bast. En de wedstrijd 'om ter meest spieren' is ingezet, zoveel is duidelijk. Matthias zette de cryptische boodschap "Hate it, love it, judge it..." bij zijn foto. Hij kreeg er, behalve veel lofbetuigingen, ook een like van Louis Talpe voor. Bij Talpe zelf luidde het: "Mind, body & soul. Stay sharp 2k17." Matteo Simoni is momenteel op vakantie in Costa Rica en postte een foto van zichzelf op het strand met surfplank én een duidelijk zichtbare tattoo. Tot groot jolijt van de meer dan 10.000 fans die de foto meteen leuk vonden.

20-01-2017 om 01:17 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ruim 5.000 handtekeningen om Miss België kroontje af te nemen

Ruim 5.000 handtekeningen om Miss België kroontje af te nemen

http://oi63.tinypic.com/23wldg7.jpg

Een petitie om Miss België Romanie Schotte af te zetten heeft al ruim 5.200 handtekeningen. Reden? Een vermeend racistische commentaar op een oude en inmiddels verwijderde post op Instagram. Daarop is op de achtergrond een zwarte man te zien, waarop een vriend reageerde met 'that nigga'. Schotte reageerde op haar beurt met 'I know', gevolgd door de emoji van een drol met een glimlach, ook wel 'lachend kakske' genoemd.

"Een schande voor België". "Racistisch en flamingant". "Ze is lelijk én racistisch": het zijn slechts enkele van de commentaren die ondertekenaars van de petitie geven. Unia, het vroegere gelijkekansencentrum, heeft eergisteren een racismedossier geopend tegen Schotte.

Het is niet bekend wie het initiatief voor de petitie 'Get Miss Belgium Decrowned' nam, vast staat dat het streefdoel van 5.000 handtekeningen overschreden is. Handtekeningen komen vooral uit eigen land, maar ook uit Frankrijk, Zwitserland, de VS en Zuid-Afrika.

Voorstanders van Schotte en haar status van Miss België lanceerden intussen een tegenpetitie om haar te steunen en daar tekenden inmiddels elf mensen. Aan u de keuze.

20-01-2017 om 01:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zangeres 'La Lambada' verkoold teruggevonden in auto

Zangeres 'La Lambada' verkoold teruggevonden in auto

http://oi67.tinypic.com/2dbudr6.jpg

De Braziliaanse Loalwa Braz (63), zangeres van de bekende hit 'La Lambada', is vandaag verkoold teruggevonden in Saquerema, in de regio Rio de Janeiro. Dat is in politiekringen vernomen. Volgens plaatselijke media werd het lichaam van de vrouw gevonden in een auto, vlak bij haar woning. De precieze doodsoorzaak is nog niet bekend.

Braz maakte deel uit van de groep Kaoma die vooral in de jaren 80 populair werd met de zomerhit 'La Lambada'. Van dat nummer werden wereldwijd meer dan 5 miljoen platen verkocht.

20-01-2017 om 01:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-01-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslims feliciteren massaal 'bekeerde' Lindsay Lohan

Moslims feliciteren massaal 'bekeerde' Lindsay Lohan

http://oi66.tinypic.com/ofa8g2.jpg

Lindsay Lohan wordt op de sociale media overspoeld met felicitaties door moslims. De 30-jarige actrice zou zich volgens hen namelijk hebben bekeerd tot de islam. Dat gerucht wordt aangesterkt doordat de roodharige diva gisteren al haar foto's van Instagram verwijderde en slechts de Arabische tekst 'Alaikum Salam', - wat 'vrede zij met u' betekent, plaatste.

Het gerucht dat LiLo zich heeft bekeerd tot de islam is niet nieuw. Nog ver voordat ze haar Instagram aanpaste, werd ze in 2015 al eens gefotografeerd met een Koran. In datzelfde jaar werd ze ook gekiekt met een hoofddoek op tijdens een bezoek aan Turkije. Iets wat haar in thuisland Amerika op veel kritiek kwam te staan.

In de Turkse tv-show HaberTurk zei Lohan daarover: "Ze veroordelen me ervoor in Amerika. Ze doen net alsof ik Satan ben. Ik zou een slecht persoon zijn omdat ik een Koran vasthield. Nou ik was blij dat ik Amerika kon verlaten en terug kon naar Londen. Ik voelde me onveilig in mijn eigen land. Als de islam iets is wat ik wil leren, is dan mag ik dat zelf bepalen."

Toch lijkt Lohan zich niet echt te hebben bekeerd tot de islam. Moeder Dina heeft aan Gossip Cop laten weten dat haar dochter slechts uit respect voor de Arabische cultuur haar account leeg heeft gemaakt. "Ze studeert op dit moment Arabisch in Dubai en wil andere religies leren kennen. Dat betekent echter niet dat ze nu ook moslim is."

17-01-2017 om 22:23 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Unia opent racismedossier na Instagram-commentaar Miss België

Unia opent racismedossier na Instagram-commentaar Miss België

http://oi65.tinypic.com/35mmdt0.jpg

Unia, het vroegere gelijkekansencentrum, heeft een racismedossier geopend tegen Miss België Romanie Schotte, vanwege een commentaar op Instagram. Een woordvoerder van Unia bevestigt zo berichtgeving van de Sudpresse-kranten. Romanie Schotte, die vorige zaterdag verkozen werd tot Miss België, is sinds een paar dagen het middelpunt van een mediastorm.

Romanie Schotte postte, voor ze werd verkozen tot Miss België, een selfie op Instagram waar op de achtergrond een zwarte man te zien is. "That nigga", schrijft iemand onder de foto. Waarop Schotte antwoordt: "I know." Gevolgd door een emoticon in de vorm van een lachende drol.

"We hebben een dossier geopend over deze vorm van cyberhaat, omdat we erop gewezen werden, maar ook op eigen initiatief", zegt de woordvoerder van Unia. "We betreuren deze vorm van ordinair racisme, dat helaas een dagdagelijkse realiteit blijft. We betreuren het vooral vanwege de positie van de betrokken persoon zelf. Spijtig dat vandaag nog dergelijke ongelukkige beelden gebruikt worden om te lachen."

Unia gaat de reikwijdte van het commentaar en het gebruik van de emoticon nu onderzoeken. "Binnen een paar weken zullen we beslissen of we het onderzoek al dan niet voortzetten. Het is niet zeker of de antiracisme- of antidiscriminatiewet van toepassing zijn, want hier wordt niet tot haat opgeroepen."

Romanie Schotte haalde de bewuste foto intussen al van haar Instagram-profiel. Ze stuurde gisteren een persbericht uit waarin ze zei "niet racistisch" te zijn. "Ik sta open voor alle culturen en alle personen. Mijn vader werkt hoofdzakelijk in Afrika, hoe kan ik racist zijn?"

17-01-2017 om 22:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miranda Kerr lanceert haar eerste eigen jeanscollectie

Miranda Kerr lanceert haar eerste eigen jeanscollectie

http://oi64.tinypic.com/i50n4x.jpg

Topmodel Miranda Kerr slaat de handen in elkaar met jeanslabel Mother en brengt haar eigen denimcollectie uit. Die bestaat uit 12 verschillende stuks, van een rokje tot flared broek, met de nadruk op jeans natuurlijk. Al zit er ook een sweater en T-shirt in de collectie. De opbrengst gaat naar het Koninklijke Ziekenhuis voor Vrouwen in Sydney.

Dat Miranda Kerr een fan is van jeans is geweten. Als ze niet op de rode loper staat, draagt het topmodel zo goed als altijd denim. En nu heeft ze een manier gevonden om haar liefde voor jeans om te zetten in een project dat nog goed is voor anderen ook. "Betrokken worden in dit creatieve proces, is iets waar ik erg van genoten heb. En dat de opbrengst naar een goed doel gaat, is voor mij de kers op de taart," aldus Kerr aan Vogue. "Het ziekenhuis steunt zoveel vrouwen, en het helpt moeders en hun baby's. Fantastisch."

Toen Miranda aan de collectie begon, wist ze meteen wat ze wou: "ik wou een afgewassen T-shirt met een positieve quote op en veel gebleekte denim." En ook creatief directeur van Mother Tim Kaeding bevestigt aan Vogue dat Miranda erg goed voorbereid was. "Ze was een droom om mee samen te werken. Op onze eerste vergadering had ze al mood boards en kleurenpaletten bij. Ze had de verschillende pasvormen en wassingen van de broeken ook al in gedachte."

De collectie is te koop op de webshop van Mother, en gelukkig voor ons verzenden ze ook naar België. Prijzen variëren van 105 dollar tot 325 dollar.

17-01-2017 om 22:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Astrid Nuyens: "Mensen beseffen niet hoe hard ze me kwetsen"

Astrid Nuyens: "Mensen beseffen niet hoe hard ze me kwetsen"

http://oi66.tinypic.com/35m4lxh.jpg

Astrid Coppens zegt 'nee' tegen haat en pesterijen op sociale media. En om die boodschap extra kracht bij te zetten, ging de realityster uit de kleren voor een bijzondere kalender. "Het is geen geheim dat ik regelmatig heel wat negatieve commentaren krijg op mijn posts, maar toen ik de zoveelste hatelijke opmerking las over mijn lichaam, onder een Instagramfoto in bikini, was ik het grondig beu en besloot ik samen met VIJF actie te ondernemen", vertelt ze in Story.

"De berichten waarin mensen schreven dat ik te mager was en misschien wel anorexia had, doen ontzettend veel pijn. Mensen beseffen niet hoe hard ze me kwetsen met die commentaren over mijn lichaam. Ik was gewoon heel blij met mijn nieuwe realityshow op VIJF." Jani Kazaltzis sprong in de bres voor Astrid en schreef dat ze was afgevallen door de stress van haar scheiding. "Ik was enorm ontroerd door Jani's reactie. Hij had dit gedaan zonder mij eerst te contacteren, dus het kwam echt wel uit zijn hart. Het was dan ook niet moeilijk om hem te overtuigen om mee te werken aan deze kalender. Het concept is dat we pesterijen over het lichaam willen doen stoppen door met fierheid ons lijf te tonen. Ik moet trouwens zeggen dat ik onder de indruk was van de torso van Jani: hij is een echte Griekse god", lacht Astrid.

Man als fotograaf
Naast Jani duiken er nog heel wat andere vrienden van Astrid op in de kalender, zoals James Cooke, Karen Damen en voetballer Jelle Van Damme. "Gezien de tijdgeest en het feit dat er steeds meer cyberpesterijen in de media komen, wilden zij met plezier meewerken, terwijl het toch om schaars geklede foto's gaat. Ook voor mij was het een beetje onwennig om mezelf zo bloot te geven, maar gelukkig was mijn man Bram de fotograaf van dienst, dus stond ik vol zelfvertrouwen voor de lens. Bram kent mijn verleden, en hij steunt me enorm wanneer ik zulke negatieve commentaren krijg. Ik voel me al wel comfortabel in mijn eigen lichaam, maar hij verstrekt dat gevoel alleen maar."

Ook Bram is te zien op een van de foto's. "Hij steunt deze kalender volledig, dus hij had eigenlijk geen andere keuze dan mee te doen. En ik neem ook zo graag zijn ongelooflijk sexy kontje vast, dus ik kon hem snel voor de lens dwingen. (lacht) Ik hoop trouwens dat we met deze kalender alle mensen die in een gelijkaardige situatie zitten een hart onder de riem kunnen steken. De reacties zijn alvast heel positief", besluit Astrid.

17-01-2017 om 22:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zit Nathalie Meskens alweer op Tinder?

Zit Nathalie Meskens alweer op Tinder?

http://oi67.tinypic.com/8x4zzn.jpg

Nathalie Meskens is nog maar een paar maanden gescheiden van haar man Jeroen, maar het zou kunnen dat de 34-jarige alweer klaar is voor een nieuwe relatie. Een aandachtige Dag Allemaal-lezer spotte de actrice op Tinder.

'Geen 30, maar 34 jaar oud', staat er op het bewuste Tinderprofiel, gevolgd door een smiley. Meer info staat er niet, maar de foto's spreken dan weer voor zich: er zijn foto's van Nathalie in bikini te zien, die zo haar strakke lijf showt.

Nathalie zou niet de eerste zijn die voor de grap of 'om eens te kijken hoe dat gaat' een profiel aanmaakt op Tinder, maar toch ontkent ze in alle talen. Haar manager bij VTM laat weten dat het om een vals profiel gaat en dat ze Tinder zullen vragen om het te verwijderen. Frequente Tindergebruikers twijfelen daar echter aan. "Dat is een lastig en tijdrovend karwei, aangezien je Tinder moet linken aan je Facebookaccount. Dat zou dus betekenen dat er een vals Facebookprofiel werd gemaakt in Nathalies naam, om vervolgens te kunnen Tinderen."

17-01-2017 om 22:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-01-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tickets U2 Brussel na 2,5 uur uitverkocht - Amsterdam binnen 1 uur en krijgt tweede concert

Tickets U2 Brussel na 2,5 uur uitverkocht - Amsterdam binnen 1 uur en krijgt tweede concert

http://oi63.tinypic.com/2upefes.jpg

Wie tickets wou voor het concert van U2 op 1 augustus in het Koning Boudewijnstadion in Brussel, kon die sinds 10 uur vanochtend (proberen te) bestellen. Bij onze noorderburen was het concert in de Amsterdam ArenA (29 juli) binnen een uur uitverkocht. U2 liet meteen weten een tweede optreden in de Nederlandse hoofdstad in te plannen op 30 juli. In ons land waren de tickets na 2,5 uur uitverkocht. Er is een wachtlijkst geopend.

De Ierse rockband viert dit jaar de dertigste verjaardag van het iconische album The Joshua Tree en doet dat met een reeks stadionconcerten in Noord-Amerika en Europa. Op dinsdag 1 augustus is Brussel aan de beurt. U2 zal er de succesplaat integraal live spelen. Het voorprogramma wordt, zoals elders in Europa, verzorgd door Noel Gallagher's High Flying Birds.

Vanaf tien uur vanochtend waren de poorten van de ticketverkoop open. De prijzen varieerden van 41 euro tot 181 euro, zonder bijkomende bezorg- en betaalkosten. De duurste tickets blijven het langst te koop maar ook die waren rond 12u30 allemaal de deur uit. Je kan je nu enkel nog inschrijven op de wachtlijst.

Woekerprijzen op zustersite
Ticketmaster waarschuwde zelf op voorhand: "Mogelijk wordt het druk en moet je wachten in onze virtuele 'Wachtruimte'". En dat zullen heel wat gegadigden inderdaad geweten hebben. Beloofde maximum wachttijden van een half uur werden al gauw drie kwartier en vaak waren tegen dan de gewenste plaatsen al weg.

Ook in de rest van Europa is het Ticketmaster dat de verkoop regelt. Het bedrijf krijgt op Twitter en op de Facebookpagina van U2 de wind van voren voor de erg twijfelachtige organisatie. Vooral in het Verenigd Koninkrijk is het ongenoegen groot omdat al meteen na de start van de online verkoop op Ticketmaster plaatsen aan woekerprijzen aangeboden werden door zustersite GetMeIn. De gelukkigen waren dan weer vaak door het dolle heen.

Wie een nieuwe kans wil wagen voor het tweede concert in Nederland, kan dat vanaf volgende maandag om 10 uur.

16-01-2017 om 23:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vier koppels geselecteerd uit 2.800 singles voor nieuw seizoen 'Blind Getrouwd'

Vier koppels geselecteerd uit 2.800 singles voor nieuw seizoen 'Blind Getrouwd'

http://oi67.tinypic.com/suvjn9.jpg

Op maandag 30 januari start het nieuwe seizoen van 'Blind Getrouwd' op VTM. Liefst 2.800 singles schreven zich in voor het programma en daaruit werden acht kandidaten geselecteerd. Dat betekent dus dat er deze keer niet drie, maar vier koppels zullen deelnemen.

Net zoals vorig jaar worden singles aan elkaar gekoppeld door psychologen op basis van wetenschappelijke argumenten. Ze worden voor een altaar gedropt, waar ze meteen in de echt worden verbonden. De koppels krijgen een trouwfeest, een huwelijksreis en een woonst waar ze vijf weken lang met elkaar zullen wonen. Na die vijf weken moeten de koppels beslissen of ze bij elkaar willen blijven.  

Experts Gert Martin Hald, Margo Van Landeghem, Alexander Witpas en Sybille Vanweehaeghe vonden deze keer vier "perfecte matches". Of er een nieuwe 'Stijn en Nuria' bij zit, valt nog af te wachten.  

De identiteit van de koppels blijft nog geheim tot de de eerste aflevering op maandag 30 januari.

16-01-2017 om 23:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minister Gatz maakt 50.000 euro vrij voor Robbe De Hert

Minister Gatz maakt 50.000 euro vrij voor Robbe De Hert

http://oi67.tinypic.com/2w5u0ch.jpg

Het ziet ernaar uit dat regisseur Robbe De Hert zijn droomdocumentaire 'Hollywood aan de Schelde' zal kunnen afwerken. Vlaams minister van Cultuur Sven Gatz (Open Vld) maakt 50.000 euro vrij. Het gaat om een budget dat eerder al was voorzien, maar on hold was gezet. Samen met de 40.000 euro die intussen via crowdfunding is verzameld, komt daarmee het benodigde bedrag van 100.000 euro heel dichtbij.

De 74-jarige filmregisseur kampt met financiële zorgen om zijn "laatste documentaire" -over de geschiedenis van de Belgische film- af te werken. Er werd een hulpactie en crowdfunding opgezet (www.helprobbe.be), op 13 mei staat een benefietavond gepland in Antwerpen. Via de crowdfunding is al zo'n 40.000 euro opgehaald.

Vlaams minister van Cultuur Sven Gatz maakt nu 50.000 euro vrij om het project te helpen realiseren. Het gaat om een budget dat eerder vanuit Cultuur was voorzien, maar dat bedrag werd on hold geplaatst omdat er problemen waren om de bijkomende financiering rond te krijgen.

Samen met de crowdfunding komt de teller daarmee op 90.000 euro. Minister Gatz hoopt dat de resterende 10.000 euro nog kan gevonden worden. "Ik wil alvast vanuit de Vlaamse overheid zeker opnieuw de middelen, die eerder voorzien werden, opnieuw vrijmaken om zo een extra duwtje in de rug te geven", aldus minister Gatz. "Ik hoop dat Robbe De Hert zo zijn documentaire zal kunnen afwerken."

16-01-2017 om 23:10 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Femke en Peter verwelkomen hun prematuurtje Vic in Thuis

Femke en Peter verwelkomen hun prematuurtje Vic in Thuis

http://oi63.tinypic.com/348lkw7.jpg

De Eén-soap Thuis is vorige week geëindigd met een serieuze cliffhanger. Tijdens het proces kreeg Femke (Vanya Wellens) plots weeën, wat vandaag resulteerde in een ingeleide bevalling ... met zoontje Vic tot gevolg.

Peter (Geert Hunaerts) mocht als trotse vader het nieuws vertellen. Een zalig en teder moment in de gangen van de afdeling neonatologie. Want Vic kwam daar ter wereld. Te vroeg, want nog maar 29 weken, maar omarmd met liefde. Speciaal voor de gelegenheid hebben de makers zelfs een geboortekaartje vervaardigd.

Hans Roggen, producer van Thuis, is de dokters en de verpleegkundigen van de afdeling neonatologie van het UZ Leuven enorm dankbaar voor hun medewerking. "Een speciale dank gaat uit aan de ouders van wie we de kans kregen om hun pasgeboren kindje mee in ons verhaal te kunnen opnemen. Zij weten als geen ander welke vragen je als ouder krijgt al je baby te vroeg geboren wordt. En zonder hun medewerking konden we dit verhaal van prematuurtjes nooit vertellen. Onze kleine figurant stelt het heel goed en is ondertussen thuis bij zijn mama en papa."

Liesje Delauré van het UZ Leuven benadrukt dat bijna 1 op de 10 baby's prematuur wordt geboren. Het ziekenhuis werkte daarom graag mee aan Thuis om belangrijke aspecten rond vroeggeboorte te belichten. "Vroeggeboren kinderen hebben vaak intensieve en hoogtechnologische zorgen nodig. Het is voor hun overleving en ontwikkeling echter even belangrijk dat deze zorgen binnen een koesterend kader worden toegediend, waarbinnen de ouders een centrale rol vervullen. Zij kunnen in alle rust en privacy onbeperkt bij hun baby aanwezig zijn, worden begeleid en ondersteund bij de zorg en worden aangemoedigd om zo veel mogelijk huid-huid contact of kangoeroezorg toe te passen en borstvoeding te geven."

16-01-2017 om 23:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss België Romanie Schotte: "Excuses aan iedereen die zich aangevallen voelt"

Miss België Romanie Schotte: "Excuses aan iedereen die zich aangevallen voelt"

http://oi67.tinypic.com/8ybbib.jpg

Kersvers Miss België Romanie Schotte kwam vanochtend in een mediastorm terecht na commentaar op een Instagramfoto. De Brugse werd verrast door een uitspraak die zij naar eigen zeggen niet zelf had gedaan op facebook.

In een vanavond verspreid persbericht staat te lezen dat enkele journalisten al haar facebookberichten doorzochten en een 'verkeerde' interpretatie van een reactie op een foto van haar maakten.

Romanie heeft volgens het persbericht "nooit de intentie gehad om ook maar iemand te kwetsen. Romanie is zeker geen raciste, zoals kwatongen nu willen beweren: "Ik heb deze foto gepost omdat ik hem heel leuk vond en ik deze foto wilde delen met mijn vrienden. Ik sta open voor alle culturen en voor alle mensen. Mijn papa werkt hoofdzakelijk in Afrika, hoe zou ik nu een racist kunnen zijn. Het spijt me heel erg als sommige mensen gekwetst zijn door die reactie dat iemand op mijn facebook plaatste. Ik wil me dan ook excuseren aan iedereen die zich aangevallen voelt. Ik zal mijn best doen om een goede Miss België te zijn", luidt het nog.

Miss België-organisatrice Darline Devos reageerde al eerder op het voorval: "Romanie houdt van die foto en ook van het feit dat die man erop staat", klinkt het. "Ze is helemaal niet racistisch. De emoticon gebruikte ze als een smiley, helemaal niet op een negatieve manier."

De foto is intussen wel verwijderd van Instagram, en het kwaad is geschied: heel wat mensen reageerden op de overige foto's van Romanie met de bewuste drolletjes-emoticon.

16-01-2017 om 23:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-01-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-Miss Hongarije: "Trump nodigde me uit op zijn hotelkamer in Moskou"

Ex-Miss Hongarije: "Trump nodigde me uit op zijn hotelkamer in Moskou"

http://oi63.tinypic.com/r2vt51.jpg

Er is een filmpje opgedoken waarin een voormalige Miss Hongarije vertelt dat de verkozen Amerikaanse president Donald Trump haar uitnodigde in zijn presidentiële suite in het Ritz Carlton in Moskou tijdens de Miss Universe-verkiezing van 2013. In dezelfde kamer zou hij toen volgens een Brits ex-geheim agent prostituees betaald hebben om op elkaar te plassen, in het bed waar de Obama's ooit overnacht hadden. Trump ontkent dat laatste met klem en het verhaal werd ook nog altijd niet bevestigd.

Kata Sarka (30) deed de ontboezeming in 'Kasza Taxi', een Hongaars programma dat lijkt op het bekende 'Carpool Karaoke' met James Corden. Opmerkelijk: het filmpje dateert al van mei vorig jaar, het kwam er dus niet in de nasleep van het schandaaldossier dat vorige week aan het licht kwam.

In de video - je kan hem onderaan dit stuk bekijken, het verhaal start op 5:52 - vertelt Sarka dat Trump met een legertje veiligheidsmensen op haar toe stapte tijdens een afterparty van de Miss Universe-verkiezing, waar hij in de jury zat. "Hij greep mijn hand vast en trok me naar hem toe", vertelt ze. "Vervolgens vroeg hij me in het Engels wie ik was. Ik was zo uit mijn lood geslagen dat ik alleen maar 'Hongarije' kon stamelen."

Daarop vroeg Trump wat ze op het feestje deed. "Vervolgens gaf hij me zijn kaartje met zijn privénummer en vertelde hij me in welk hotel en in welke kamer hij verbleef", gaat ze verder. "Ik heb zijn kaartje nog altijd." Dat toonde ze aan de Hongaarse tabloid Blikk.

Melania
Trump - die toen al acht jaar getrouwd was met Melania - kwam echter van een koude kermis terug, want de vrouw ging niet in op zijn avances. "Hij was mijn type niet", verklaarde ze achteraf.

Ontkend
Het verhaal is opmerkelijk omdat het zich afspeelt tijdens hetzelfde bezoek aan Moskou waarop Trump - volgens een niet bevestigd rapport van een Brits ex-geheim agent - zich seksueel zou hebben laten gaan in zijn hotelsuite in het Ritz Carlton. Er zouden beelden van zijn escapades gemaakt zijn door de Russische geheime dienst en daarmee zou het Kremlin Trump gechanteerd hebben. Maar dat wordt zowel door Trump als door Rusland ontkend.

15-01-2017 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Geri Halliwell blaast reünie Spice Girls af"

"Geri Halliwell blaast reünie Spice Girls af"

http://oi68.tinypic.com/5fkg01.jpg

De op handen zijnde reünie van een deel van de Spice Girls lijkt nu toch weer op de lange baan te zijn geschoven. De zwangere Geri Halliwell wil zich nu eerst focussen op haar gezin, zeggen bronnen tegen The Sun.

"Geri heeft haar prioriteiten nu ergens anders liggen. Haar baby wordt later dit jaar verwacht en in plaats van een reünie moet ze zich concentreren op persoonlijke zaken", aldus een insider.

Al zeker anderhalf jaar wordt gesproken over een mogelijke reünie van de Spice Girls. Vorig jaar werd duidelijk dat die er waarschijnlijk zou komen met alleen Geri, Emma Bunton en Melanie Brown in de gelederen. Victoria Beckham en Melanie Chisholm hadden geen zin in een nieuwe revival van de band.

In oktober werd bekend dat Geri en haar man Christian Horner een kindje verwachten. De zangeres is al moeder van de tienjarige Bluebell.

15-01-2017 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ian Thomas over zijn liefde voor make-up: "Kan me niet schelen dat ze mij naroepen"

Ian Thomas over zijn liefde voor make-up: "Kan me niet schelen dat ze mij naroepen"

http://oi66.tinypic.com/11in9l3.jpg

In een opmerkelijke video op YouTube getuigt de Vlaamse zanger Ian Thomas over zijn liefde voor make-up. "Ik geloof niet in genderrollen."

Ian Thomas, die vaak in de States vertoeft, heeft de video opgenomen met de Amerikaanse YouTube-ster Stella Rae. Ze leidt hem als volgt in: "Heel wat mensen hebben opgemerkt dat Ian recent make-up is gaan dragen. Kijk maar naar zijn felrode nagels, geweldig gewoon. Maar waarom Ian?"

Waarop Ian Thomas: "Kijk, ik geloof niet in genderrollen en ik denk dat heel wat van de opinies in onze maatschappij erop gebaseerd zijn. Dat is verkeerd. Ik kijk naar make-up als iets neutraals, niet als iets wat aan jongens of meisjes is gelinkt."

De Vlaamse zanger heeft het opgegeven om "in een vakje te passen". "Anno 2016 is het fijn om te zien dat mensen kunnen dragen wat ze willen. Wanneer mensen me dan gaan naroepen omdat ik make-up draag, antwoord ik met een zuinig: I don't care. Uiteraard voelde ik me in het begin wat oncomfortabel, maar nu geef ik er geen zier meer om."

"Als er iemand is die make-up wil dragen, ga er gewoon voor", zo richt Ian Thomas zich tot de kijker. "Het betekent helemaal niet dat je homoseksueel of girly bent. Ik heb heel wat maten die zich als hetero identificeren en ook make-up dragen."

De Amerikaanse rapper Frank Ocean is Ian Thomas' grootste voorbeeld. "Ik geloof dat artiesten de missie hebben om grenzen te verleggen, om aan te tonen dat make-up niet aan gender is gelinkt, maar bijvoorbeeld ook dat vrouwen zonder problemen hun haar kunnen afscheren."

Eerder heeft de zanger getuigd hoe hij als 14-jarige zwaar op school werd gepest. "Elke dag werd ik uitgemaakt voor homo of wannabe, dat was een verschrikkelijke periode. Ik heb toen de slechte kant van de mens leren kennen, maar mijn geloof in de mens is niet verdwenen. In elke mens zit een goeie en een slechte kant, als onze maatschappij kan evolueren naar een samenleving waarin dat positieve meer aan bod komt, zou dat voor iedereen beter zijn."

15-01-2017 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bodyguard Kim Kardashian komt boven water: "Nergens spijt van"

Bodyguard Kim Kardashian komt boven water: "Nergens spijt van"

http://oi64.tinypic.com/s5g5n8.jpg

Na de overval op socialite Kim Kardashian in Parijs lag haar bodyguard Pascal Duvier zwaar onder vuur. Kanye West en KK zouden hem na drie jaar ook bedankt hebben voor bewezen diensten. De 43-jarige Duvier dook onder om de pers te mijden, maar komt nu weer boven water. Aan Fairfax Media zei hij nergens spijt van te hebben wat 2016 betreft.

Het was een traumatische ervaring voor Kim Kardashian in Parijs vorig jaar in oktober. Overvallers bedreigden haar met een wapen en stalen voor zo'n 9 miljoen euro aan juwelen. KK vreesde voor haar leven: ze dacht dat ze haar zouden afmaken "met een schot langs achter".

Haar Duitse bodyguard was op het moment van de overval niet bij Kim, omdat hij met haar jongere zusjes Kendall en Kourtney Jenner naar de discotheek was. Het maakte hem verdacht. Er was sprake van een 'inside job' met medewerking van Duvier. Zelfs zijn dochters werden bedreigd.

Maar Duvier blijft er kalm onder. "Ik verdoe mijn tijd niet aan wat als-gedachten. Er gebeuren nu eenmaal vele goede en vele slechte dingen. Het leven is een kettingreactie van beslissingen en daden die je stelt. Je hebt de keuze niet om bepaalde dingen te veranderen. Elke wijziging heeft invloed op alles."

Nieuwe uitdagingen
Over de overval wil hij niet uitweiden "om het onderdzoek niet te ondermijnen". Ook over zijn in de media fel besproken ontslag wil hij niks kwijt. Hij bevestigt noch ontkent: "Die vraag krijg ik vaker, maar het doet er eigenlijk niet toe of ik nog voor hen werk... De klant moet hierop antwoorden." Duvier voegde er wel nog dit aan toe over 2017: "Ik kijk uit naar nieuwe uitdagingen, aanbiedingen en tournees met bestaande en nieuwe klanten." Dus toch een halve bevestiging van zijn ontslag?

Deze week liet Duvier een selfie van hem in Parijs los. Hij laat de stad dus niet links liggen na de gebeurtenissen. "Als ik elke plaats zou mijden waaraan ik slechte herinneringen heb, dan kan ik zelfs niet thuis blijven. Ik ga niks uit de weg. Helaas moet je wel overal waar je tegenwoordig komt op je tellen letten."

Vorige week arresteerde de politie drie verdachten in de zaak van de juwelenroof in Parijs.

15-01-2017 om 14:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7 gekke huwelijkscontracten van de sterren

7 gekke huwelijkscontracten van de sterren

http://oi64.tinypic.com/2moo5cn.jpg

Een huwelijk is een van de meest romantische gebeurtenissen, maar als je een paar miljoen of meer waard bent, denk je ook maar beter even aan het financiële aspect ervan. Dat is waarom de meeste beroemdheden een huwelijkscontract lieten opstellen, en daar staan soms de gekste dingen in.

1. Kim Kardashian en Kanye West
Vreemd genoeg bevat het contract tussen het beroemde koppel geen clausules over hun kinderen en wie het hoederecht krijgt, maar er staat wél in dat mama Kris jenner geen carrièrebeslissingen mag nemen die Kim en Kanye zouden beïnvloeden - wat dat ook moge betekenen. Verder krijgt Kim bij een scheiding 1 miljoen dollar voor elk jaar dat ze met Kanye getrouwd was, en mag ze haar trouwring en alle cadeaus houden.

2. Mark Zuckerberg en Priscilla Chan
Vreemd genoeg gaat het contract tussen deze twee niet echt over geld. Wél staat erin dat Priscilla 100 minuten per week met Mark mag doorbrengen en recht heeft op één date per week. Tijdens die date mag geen van de twee inloggen op Facebook.

3. Katie Holmes en Tom Cruise
Intussen zijn ze al even gescheiden, en dat heeft Katie geen windeieren gelegd. Ze had bij de breuk recht op 3 miljoen voor elk jaar dat ze met Tom getrouwd was (15 miljoen in totaal), het hoederecht over dochter Suri én 400.000 dollar aan kindergeld per jaar. Had ze het 11 jaar volgehouden, dan had ze recht gehad op de helft van Toms geld.

4. Beyoncé en Jay Z
Bij Queen Bey en haar man draait alles om de kinderen. Beyoncé krijgt 5 miljoen dollar voor elke baby die ze krijgt, ongeacht of ze gescheiden zijn of niet. Daarnaast krijgt ze een miljoen voor elk jaar dat ze getrouwd waren in het geval van een scheiding.

5. Jessica Biel en Justin Timberlake
Justin heeft een bloedmooie vrouw, dus wij zien geen reden waarom hij haar zou bedriegen. Toch heeft Jessica hier naar verluidt zo'n angst voor dat ze ontrouw in het huwelijkscontract liet schrijven. Bedriegt Justin haar, dan komt hem dat duur te staan met een rekening van 500.000 dollar.

6. Tiger Woods en Elin Nordegren
Het eerste contract tussen de steenrijke golfspeler en zijn vrouw was vrij standaard: bij een scheiding zou Elin 20 miljoen dollar krijgen. Maar toen bedroog Tiger haar vrij publiekelijk, en volgde er een nieuwe onderhandelingsronde. En Woods beloofde haar naar verluidt meer dan 100 miljoen dollar als ze hem zou terugnemen. Nu ze in 2016 dan toch gescheiden zijn, is Elin een erg rijke vrouw geworden.

7. Jessica Simpson en Tony Romo
Ze zijn uiteindelijk nooit getrouwd, en daar zal het voorgestelde huwelijkscontract waarschijnlijk voor iets tussen gezeten hebben. Romo waagde het immers om een clausule voor te stellen die bepaalde dat Jessica hem 500.000 dollar moest betalen voor elk pondje dat ze bijkwam boven de 61 kilogram. Uiteindelijk kreeg hij noppes, want Jessica blies het hele huwelijk af.

15-01-2017 om 14:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-01-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christina Milian dacht bij keuze feestjurk niet aan de onthullende flitslampen

Christina Milian dacht bij keuze feestjurk niet aan de onthullende flitslampen

http://oi65.tinypic.com/ojfscn.jpg

Twee jaar geleden liet Christina Milian op de rode loper van Focus ook al iets méér zien dan verwacht en gisteren was haar kledingkeuze wéér onderwerp van gesprek tijdens de première van Live By Night van Ben Affleck in Los Angeles. De Amerikaanse zangeres/actrice had duidelijk geen rekening gehouden met de onthullende krachten van flitslampen.

De 35-jarige Milian - mama van de bijna zevenjarige Violet - droeg een opvallende, bronzen lovertjesjurk met lange mouwen. Ze poseerde gewillig voor de camera's terwijl die genadeloos vastlegden dat de zangeres van de hit Dip It Low haar bh had thuis gelaten én onder haar kleed een korset had aangetrokken. De idee daarachter was ongetwijfeld tweeledig: haar trots accentueren en tegelijkertijd minimaliseren waar ze blijkbaar wat minder fan van is.

Daar is ze dus half in geslaagd, laten we zeggen. Toch een zeven op tien?

10-01-2017 om 19:37 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Rebecca Ferguson zingt niet bij inauguratie Trump

Ook Rebecca Ferguson zingt niet bij inauguratie Trump

http://oi65.tinypic.com/axzm2u.jpg

Ook de Britse zangeres Rebecca Ferguson is afgehaakt als artiest voor de inauguratie van president Donald Trump over anderhalve week. Trump heeft veel moeite om artiesten te vinden die willen zingen om het begin van zijn presidentschap op vrijdag 20 januari op te vrolijken.

X-Factor-kandidaat Ferguson had toegezegd te willen optreden op één voorwaarde: zij wilde het antiracismelied Strange Fruit laten horen. Het lied uit de jaren dertig werd wereldberoemd door de vertolking van zangeres Billie Holiday. "Het is een lied dat herinnert aan het feit dat liefde de haat zal overwinnen", stelde de zangeres in een toelichting.
In een verklaring die zij dinsdag uitgaf, legt Ferguson uit dat zij niet zal optreden. "Ik ben de afgelopen week in een politieke discussie beland waar ik niet voor gekozen heb", aldus de X-Factor-kandidate. "Ik wilde met mijn keuze voor dit lied duidelijk maken waar tweespalt en het isoleren van bepaalde groepen toe kan leiden."

Onduidelijkheid
Zij laat in het midden wat haar precies heeft doen besluiten van het optreden af te zien. "Er is op dit moment te veel onduidelijk over het voorstel dat er nu ligt; daarom zal ik niet optreden. Ik wens de VS alle liefde toe, en kijk uit naar de dag dat ik alsnog op een Amerikaanse podium Strange Fruit mag voordragen."

Het besluit van Ferguson betekent dat de lijst van artiesten die volgende week gaan optreden, nog korter is geworden. Alle grote sterren hebben aangegeven niet aanwezig te willen zijn bij de inauguratie van Trump. De zestienjarige Jackie Evancho, een van de finalisten van de 2010-editie van America's Got Talent, zal wel het volkslied ten gehore brengen.

10-01-2017 om 19:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overval Kim Kardashian was inside job (maar dieven genekt door beginnersfoutje)

Overval Kim Kardashian was inside job (maar dieven genekt door beginnersfoutje)

http://oi66.tinypic.com/xe3a0m.jpg

Het moest de laatste grote klapper van de ervaren dievenbende worden, maar ze maakten één beginnersfout: één van hen liet een DNA-spoor achter op een spanstripje rond de polsen van Kim Kardashian (36). Drie maanden later slaan de speurders terug: ze arresteerden gisteren 17 mannen en vrouwen. Van het gestolen goud en juwelen - waarde: 9 miljoen euro - is nog geen spoor. Mogelijk is een partij diamanten al naar Antwerpen versluisd.

Terwijl de hele wereld én de daders dachten dat de Parijse politie het spoor bijster was, werkten zes mannen van de antibanditisme-brigade (BRB) in hun kantoortje aan de quai des Orfèvres 36 naarstig voort - geen hightech, maar old school politiewerk. Eén van de vijf overvallers maakte immers een kapitale fout: hij liet een DNA-spoor achter op een plastic spanstripje dat rond de polsen van Kardashian zat - wellicht heeft hij het met de tanden aangetrokken en zo onwetend een druppel spuug achtergelaten. Een zoektocht in de Franse politiedatabank leverde meteen één hit op: de man stond al bekend voor gewapende overvallen. De speurders tapten zijn telefoon af, observeerden hem en zijn kameraden en brachten zo de bende in kaart - het gaat blijkbaar om een paar samenwerkende misdaadfamilies uit Algerije en uit het zigeunermilieu.

Inside job
Gisterochtend, voor dag en dauw, begon de Franse politie met arrestaties, zeventien in totaal, onder wie ook drie vrouwen die in de dagen vóór de overval het doen en laten van de Kardashian-clan in Parijs in kaart brachten.

De gemiddelde leeftijd van de verdachten is 55 jaar. Er werden ook enkele jongeren ingerekend: de jongste is 23. Allemaal hebben ze een strafblad om u tegen te zeggen - gewapende overvallen, gewelddadige diefstallen, afpersing, gijzeling of drugstrafiek. Wie van de arrestanten de vijf overvallers waren, is niet bekend. Eén van de gearresteerden was alvast de chauffeur die Kim de avond voor de overval door Parijs reed. Hij werkt voor een autobedrijf dat de Kardashians vaak gebruikten bij bezoeken aan de stad. Het ziet er dus naar uit dat het om een inside job ging.

10-01-2017 om 19:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erika Van Tielen vanaf donderdag in Familie: "Mijn ambitie is niet meer oneindig"

Erika Van Tielen vanaf donderdag in Familie: "Mijn ambitie is niet meer oneindig"

http://oi63.tinypic.com/2lcqjba.jpg

Vanaf deze week duikt er een nieuw gezicht op bij Familie. Vanaf dan kruipt Erika Van Tielen in de huid van Amélie, en is daarmee terug van weggeweest. Al zou ze het zelf niet zo omschrijven, klinkt het in Dag Allemaal.

Bijna vier jaar geleden deed Erika iets vrij uniek: ze stapte zelf op bij de VRT omdat ze een burn-out voelde aankomen. "Het was vijf voor twaalf", zei ze toen. De jaren daarop verdween ze een beetje naar de achtergrond. Althans, zo leek het toch. "Oké, op nationaal vlak maak ik nu een beetje een comeback, maar ik heb allesbehalve stilgezeten de voorbije jaren. Ik heb zelfs meer gewerkt dan ooit denk ik. Alleen: 't bleef allemaal nogal onder de radar.Ik vond dat niet vervelend, Bij mij draait het niet om de glamour en glitter, of kijkcijfers. Al moet ik eerlijkheidshalve wel toegeven dat het mooi meegenomen is om veel kijkers te hebben. Mensen kennen mijn kop weer. Wie weet vloeit daar nieuw werk uit voort."

Hoe ze dan bij Familie terechtkwam? "Met één telefoontje. Het was Wim, de producer, die mij belde. 'Erika, wij willen heel graag met jou samenwerken', zei hij. Het mooiste compliment dat ik ooit kreeg! Daarna ben ik alles uiteraard nog deftig gaan doorpraten en heb ik ook een test gedaan. Echt waar, ik ben superblij met de kans die ik krijg bij 'Familie'. Het geeft mij zowaar een eersteschooldag-gevoel. Van alles mogen ontdekken, even uit m'n comfortzone treden... Plezant! En dat wil ik nog even koesteren. Dat heb ik de voorbije jaren wel geleerd: de gulzigheid aan de kant schuiven, en leren content zijn met wat ik heb."

Ambitieus
De laatste jaren heeft ze leren doseren. "Pas op: ik bén nog wel ambitieus. Maar ambitie hoeft niet altijd een streven naar meer te zijn. Dat dacht ik zelf ook lange tijd. Ik nam er constant dingen bij. Want het was tof, of een kans die ik niet kón laten liggen... Tot ik besefte dat ik lang niet altijd voldoende genoot van de dingen die ik deed. Of dat ik niet altijd met de juiste mensen werkte. Dat wat ik terugkreeg niet altijd in verhouding stond met wat ik erin stak. Én dat ik amper nog tijd had voor m'n kinderen. Dus ambitie: toch wel, maar niet meer tot in het oneindige. Ik kies mijn projecten met zorg. Wat ik dan doe, doe ik voor 100%. Een dag telt écht maar vierentwintig uur."

Die visie past ze ook toe bij haar kinderen. "Al die regeltjes en idealen die we voorgeschoteld krijgen, pff. Ik probeer zo veel mogelijk mijn gevoel te volgen. En ik moedig andere moeders via mijn blog Erikavantielen.be aan om dat ook te doen. Toen Sofie Dumont onlangs op de radio vertelde over de ideale brooddoos met allerlei zelfgemaakte bereidingen, dacht ik: 'Jawadde, dat krijg ik onaangeroerd mee terug naar huis. En ik heb er bovendien te weinig tijd en te weinig kooktalent voor. (lacht) Die van mij eten dus meer dan eens boterhammen met choco. Maar ook heel veel andere dingen, ze lusten veel. En ze hebben tonnen energie en zijn zelden ziek. Dan zal 't wel goed zijn zeker?"

10-01-2017 om 19:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joyce De Troch over haar pijnlijke trauma: "Ik had plastische chirurgie nodig"

Joyce De Troch over haar pijnlijke trauma: "Ik had plastische chirurgie nodig"

http://oi64.tinypic.com/2r2rlhw.jpg

De tijd dat Joyce De Troch (42) in de spotlights stond, is voorbij, maar dat wil niet zeggen dat ze op haar lauweren rust. De presentatrice is moeder van twee én runt haar eigen business. Voluit leven, dat wil de eigenzinnige dame die kampte met een pijnlijk trauma.

Joyce De Troch is een trotse mama en tijdens de fotoshoot wordt duidelijk wat voor een hechte band ze heeft met haar dochters Adriana en Alexia. Voor hun geboorte betaalde ze wel een lichamelijke prijs. "Mijn oudste dochter is geboren via een spoedkeizersnede. Bij mijn tweede zwangerschap besliste mijn gynaecoloog opnieuw een keizersnede uit te voeren, hoewel daar eigenlijk geen medische reden voor was", vertelt Joyce in Story. "Ik had het lef moeten hebben om te veranderen van gynaecoloog, maar ik lag op dat moment al gekluisterd aan mijn ziekenhuisbed waar ik bijna twee maanden moest stilliggen. Ik blijf erbij, ik wilde natuurlijk bevallen. En die tweede keizersnede is uiteindelijk helemaal fout gelopen."

Abcessen
"Er waren geen complicaties tijdens de geboorte van Adriana, maar wel achteraf. Er zou een foute draad gebruikt zijn, waardoor er abcessen ontstonden in en aan de incisies. Mijn gynaecoloog heeft me drie maanden lang wandelen gestuurd met antibiotica, tot de pijn echt niet meer te harden was. Ik verloor zelfs het bewustzijn. Toen ben ik met spoed geopereerd, met een ontzettend lelijk litteken als gevolg. Het zag er echt verschrikkelijk uit."

Joyce koos uiteindelijk vorig jaar voor plastische chirurgie. "Ik heb lang getwijfeld omdat ik al heel wat pijn heb moeten doorstaan aan mijn buik, maar na vier jaar heb ik dat litteken dan toch maar laten aanpakken door een plastisch chirurg. De schade was enorm, ook al zat het verstopt onder mijn kleren. En ik had niets te verliezen: lelijker kon niet. Over de hele breedte van mijn buik blijft nu nog een litteken over. Maar vergeleken met wat het ooit was, heeft dokter Benoit Hendrickx er een kunstwerk van gemaakt. Het was wel een zware herstelperiode, ik kreeg zelfs morfinederivaten tegen de pijn. Ik heb echt afgezien, vooral door de combinatie met de zorg voor mijn kinderen én mijn job. Tot vandaag is sporten nog steeds te pijnlijk. Je zou versteld staan voor hoeveel dingen je je buikspieren gebruikt."

Klacht indienen
Joyce overwoog om klacht in te dienen tegen haar gynaecoloog, maar deed dat uiteindelijk niet. "In de medische wereld neemt iedereen het op voor iedereen. Daar kun je niet tegenop, het zou alleen maar tijd- en geldverlies betekenen. Maar bij deze dus nog een bedankje aan mijn ex-gynaecoloog voor alle miserie die hij aan mijn lijf heeft aangericht.
maanden ellende. Ik ben een fiere vrouw en het is dan ook geen pretje om met zo'n litteken te leven, al heb ik er natuurlijk wel een prachtig kind voor in de plaats gekregen. Maar ik zal nooit meer een bikini dragen, zo lelijk is het litteken. Alleen mijn man en ik moeten er dus op kijken. Ik berust in het feit dat ik geen Victoria's Secret Angel meer zal worden", lacht Joyce.

10-01-2017 om 19:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-01-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole Kidman wil op 49ste nog een kind, moeten we dat problematisch vinden?

Nicole Kidman wil op 49ste nog een kind, moeten we dat problematisch vinden?

http://oi68.tinypic.com/2hfuem1.jpg

Actrice Nicole Kidman (49) liet in een interview met Event weten dat ze graag nog een kindje wil en vorige week werd zangeres Janet Jackson op haar 50ste voor het eerst mama. Steeds meer vrouwen worden kortom zwanger op latere leeftijd, moeten we dat eigenlijk erg vinden?

De gemiddelde leeftijd waarop een vrouw in Vlaanderen haar eerste kind krijgt, is in 2015 gestegen tot 28,2 jaar, terwijl dat in 2001 nog 26,7 jaar was. Dat blijkt uit de meest recente cijfers van Kind & Gezin. Daarnaast is het aantal zwangerschappen bij vrouwen van 40 of ouder de afgelopen 25 jaar verdrievoudigd in ons land. Het zijn dus lang niet alleen "gekke" celebrities die nog een kindje krijgen op latere leeftijd.

Dat komt enerzijds omdat vrouwen steeds vaker en langer studeren en daarna nog carrière willen maken, maar ook omdat we er vanuit gaan dat er anno 2017 genoeg medische hulp is als het op natuurlijke wijze niet zou lukken. Dat klopt natuurlijk ook, al wil het niet zeggen dat er niet (veel) meer risico's verbonden zitten aan zwanger worden op latere leeftijd. En een vruchtbaarheidsbehandeling is absoluut geen zekerheid dat het op latere leeftijd nog lukt.

Vruchtbaarheid
Ten eerste blijven vrouwen de piek van hun vruchtbaarheid kennen tussen de 20 en 30. Een vrouw van 40 heeft per cyclus zo'n drie tot vier keer minder kans om op natuurlijke wijze zwanger te worden dan iemand van 30.  Na je veertigste is de kans zo goed als nihil. En hoewel vruchtbaarheidsbehandelingen de kans op een spontane zwangerschap flink de hoogte in helpen, blijven er toch nog heel wat vrouwen kinderloos na talloze (dure) behandelingen.

Medische risico's
Na 40 jaar - en zelfs al vanaf 35 jaar - zijn er ook heel wat medische risico's voor de baby én de moeder. Zo stijgt de kans op een miskraam naar 50 procent bij vrouwen vanaf 40, er is 10 procent meer kans op zwangerschapsvergiftiging, het risico op een kind met het syndroom van Down stijgt naar één op honderd (ter vergelijking: bij vrouwen onder de 30 is de kans minder dan één op duizend), er is meer kans op noodkeizersneden, hartproblemen en zwangerschapsdiabetes.

Voordelen
Hoewel het ouderwets klinkt, wordt een zwangerschap op latere leeftijd door experts dus nog altijd afgeraden. Al is het anno 2017 zeker niet onmogelijk en er zijn zelfs een paar voordelen aan verbonden. "Maturiteit maakt dat je bewuster kunt genieten van je zwangerschap en het ouderschap. Je bent evenwichtiger en kunt over het algemeen beter relativeren: eigenschappen die zeker van pas komen tijdens de opvoeding. Een kind verzorgen en begeleiden tot een volwaardige volwassene vraagt financiële draagkracht; meestal heb je op dit vlak ook meer stabiliteit als je wat ouder bent," aldus vruchtbaarheidsspecialist Dr. Ombelet aan Goed Gevoel.

09-01-2017 om 23:39 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VAF reageert op kritiek: "Robbe De Hert kreeg wel geld voor zijn nieuwe film"

VAF reageert op kritiek: "Robbe De Hert kreeg wel geld voor zijn nieuwe film"

http://oi66.tinypic.com/2uekzs1.jpg

Regisseur Robbe De Hert getuigde in oktober in deze krant over de armtierige omstandigheden waarin hij leeft. De Hert haalde in het interview ook uit naar het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF): hij wil niet meer afhankelijk zijn van "de dikzakken in Brussel". Het verhaal weekte heel wat reacties los en een benefietactie voor De Hert haalde sindsdien al 15.000 euro op. Het VAF reageert nu zelf op de kritiek.

Het VAF deelt mee dat De Hert in 2001 een financiële bijdrage van 125.000 euro ontving voor een tv-reeks (6x50 minuten) over de geschiedenis van de Vlaamse film. Daarvan werd een versie uitgezonden op de regionale zender ATV.
 
De Herts onafgewerkte project Hollywood aan de Schelde is een spin-off van deze reeks, aldus het VAF. De bedoeling was om hiervan, met bijkomend materiaal, een filmversie te maken.

Hiervoor heeft de regisseur wel fondsen ontvangen, laat het VAF weten: in 2006 werd hem 50.000 euro postproductiesteun toegekend. Daarvan kreeg hij in 2006 en 2007 al 80 procent (40.000 euro) uitbetaald. "De film werd echter nooit opgeleverd en de contractuele afspraken werden door hem niet nagekomen. Rekening houdend met zijn toen al precaire situatie heeft het VAF de gestorte bedragen niet teruggevorderd," aldus het VAF in een persbericht.

"Wij respecteren Robbe De Hert en wat hij voor de Vlaamse film heeft betekend en betreuren de moeilijke situatie waarin hij zich bevindt. We spreken dan ook de hoop uit dat 'Hollywood aan de Schelde' er met steun van de lopende crowdfunding actie spoedig komt, zodat wij ook het saldo kunnen uitbetalen en Vlaanderen deze film te zien krijgt," concludeert het fonds.

09-01-2017 om 23:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trump pareert: "Meryl Streep is overschatte actrice"

Trump pareert: "Meryl Streep is overschatte actrice"

http://oi64.tinypic.com/2dl0v1j.jpg

Toekomstig president Donald Trump heeft vanmorgen per Twitter gereageerd op de toespraak van actrice Meryl Streep tijdens de uitreiking van de Golden Globes. Hij noemde de gevierde dame "overschat".

Streep, die een prestigieuze oeuvreprijs kreeg, haalde in haar speech de verkiezingsbijeenkomst aan waarbij Trump een gehandicapte journalist nadeed. "Het greep me bij de keel", stelde Streep. "Niet omdat het goed was. Maar het was effectief. Het brak mijn hart toen ik het zag en ik kan het nog steeds niet uit mijn hoofd krijgen."

Trump, die binnen elf dagen ingehuldigd wordt als 45e president van de VS, maakte drievoudig Oscarwinnaar Streep uit voor "een van de meest overschatte actrices van Hollywood. Zij kent mij niet, maar viel mij toch aan. Zij is een Hillary-hielenlikker die verliest."

Kronkelen

De Republikeinse miljardair ontkent dat hij de gehandicapte journalist nadeed. "Ik liet hem alleen even kronkelen omdat hij een stuk over een oud verhaal had geschreven om mij zwart te maken. Wéér die oneerlijke media!"

Trump mag dan wel geen fan zijn, Streep heeft wel veel lof gekregen voor haar speech. De actrice riep journalisten in haar toespraak, die zes minuten duurde, op om vrijheid, waarheid en waardigheid hoog in het vaandel te houden, ook na de inauguratie van Trump.

09-01-2017 om 23:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Originele Get Ready! terug bij elkaar"

"Originele Get Ready! terug bij elkaar"

http://oi64.tinypic.com/264kqys.jpg

2017 is nog maar pas bezig, maar de comeback van het jaar lijkt al een feit. Get Ready! komt terug samen in de originele bezetting, zo meldt Showbizzsite.

Jimmy Samyn en Koen Bruggemans, de twee nog steeds actieve leden van de voormalige boysband, gaan niet verder met Kenny Philippaars en Bob van Kerkoerle. In hun plaats komen veertigers Glenn Degendt en Jean-Marie 'JM' Desreux terug. Voor Kenny Philippaars eindigt het Get Ready!-hoofdstuk eind april, hij heeft dan bijna negen jaar op de teller. Hij verving samen met Tom De Blaes 'JM' en Glenn die Get Ready! respectievelijk in 2007 en 2008 verlieten. Volgens Showbizzsite is al maanden in het geheim aan de comeback gewerkt.

Get Ready! werd opgericht in 1995. Met hun debuutsingle Diep (zo diep) stonden ze in 1996 weken op nummer één. Ook hun drie volgende hits haalden de Top 3. In 1997 stonden ze in het voorprogramma van Michael Jackson in Oostende. Een jaar later stonden ze in een uitverkocht Vorst Nationaal. De band spande met succes een rechtszaak aan tegen holebitijdschrift ZiZo-magazine, dat geschreven had dat de leden van Get Ready! homoseksueel waren. Later maakten verschillende leden bekend toch homoseksueel te zijn. Met hun Engelstalige repertoire tourden ze  rond de eeuwwisseling door Zuidoost-Azië en Zuid-Amerika. Nadien werd het stiller rond de groep.

09-01-2017 om 23:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overvallers Kim Kardashian zouden juwelen in Antwerpen proberen verkopen hebben

Overvallers Kim Kardashian zouden juwelen in Antwerpen proberen verkopen hebben

http://oi65.tinypic.com/2vxk8dv.jpg

De rechercheurs die de overval op realityster Kim Kardashian onderzoeken, hebben een spoor gevonden dat naar Antwerpen leidt. Dat meldt VTM NIEUWS. De redactie zou het bericht uit Franse gerechtelijke kringen hebben. Vermoedelijk probeerden de gangsters de juwelen van Kardashian in de Scheldestad te slijten.

De vermoedelijke daders van de overval op Kim Kardashian begin oktober in Parijs werden vanmorgen gevat. Zeventien personen zijn aangehouden in Frankrijk. De Franse politie kreeg daarbij hulp van haar Belgische collega's. De bende - vermoedelijk 'oude rotten in het vak' van wie één zelfs 72 zou zijn - had maar liefst negen miljoen euro aan juwelen buitgemaakt.

In de nacht van 2 op 3 oktober vorig jaar vielen zes mannen gekleed in jassen met het opschrift 'police' het luxehotel aan de rue Tronchet in het achtste arrondissement van Parijs binnen, waar Kim Kardashian (35) toen verbleef. Ze bonden de Amerikaanse socialite vast en bedreigden haar met een vuurwapen. KK was op dat moment alleen in haar kamer, zonder bodyguard. De overvallers gingen er, te voet en op de fiets, vandoor met waardevolle juwelen. 

Op hun vlucht lieten ze een sieraad ter waarde van 30.000 euro vallen, wat het onderzoek flink vooruithielp. Daarop zou er DNA van een van de daders gevonden zijn dan wel op het materiaal waarmee Kardashian vastgebonden werd. De speurders tapten telefoongesprekken van de bende af en volgde vanop afstand een ontmoeting tussen de overvallers en een mogelijke koper van de gestolen juwelen in het noorden van Parijs.

Vijftigers
Verscheidene daders zouden vijftigers zijn die al langer bekend stonden bij de Franse politie voor feiten uit het verleden. Een van hen is volgens de Franse media zelfs 72. De zogenaamde BRB (brigade de répression du banditisme) van het Quai des Orfèvres in Parijs kon hen vanochtend aanhouden na acties in Vincennes, Le Raincy, Rouen en Grasse. Ook de Belgische politie zou volgens het Franse magazine Le Point hebben meegewerkt aan het onderzoek. Sommige daders zouden uit het milieu van woonwagenbewoners komen. Daarom was er volgens AFP onder meer een "delicate operatie op een kampeerplaats" gepland.

De gearresteerden kunnen maximaal 96 uur worden vastgehouden. Verwacht wordt dat Kim Kardashian in New York via een videomeeting met de FBI de komende uren zal worden gevraagd of ze hen al dan niet herkent. Er zouden ook huiszoekingen bij de verdachten plaatsvinden vanochtend in een poging de gestolen juwelen te recupereren. Het geopende onderzoek loopt vooor "gewapende diefstal in een georganiseerde bende" en verder voor bendevorming en opsluiting.

09-01-2017 om 23:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-01-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koningin Paola weer thuis na wervelbreuk

Koningin Paola weer thuis na wervelbreuk

http://oi68.tinypic.com/9leh53.jpg

Koningin Paola (79) is sinds dinsdag weer thuis. Dat heeft het paleis vandaag bevestigd aan de VRT na een tweet van het RTL-programma Place Royale. Ze herstelt op het kasteel Belvédère van een wervelfractuur na een ongelukkige val.

Paola heeft een week in het ziekenhuis gelegen. Op 28 december belandde Paola in het universitair ziekenhuis Saint-Luc in het Brusselse Sint-Lambrechts-Woluwe. De echtgenote van koning Albert had een breuk in een wervel opgelopen door een val. Het paleis maakte destijds bekend dat de revalidatie maanden gaat duren.

De breuk heeft geen neurologische complicaties veroorzaakt, aldus het paleis. Paola kreeg onder anderen bezoek van haar zoon prins Laurent, zijn vrouw Claire en hun kinderen.

08-01-2017 om 20:17 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elvis' geboortedag herdacht in Turnhout

Elvis' geboortedag herdacht in Turnhout

http://oi66.tinypic.com/34o1ocj.jpg

Overal ter wereld komen vandaag fans van Elvis Presley bij elkaar om samen de 82e geboortedag van hun idool te vieren. In Memphis, de woonplaats van The King, snijden fans een grote verjaardagstaart aan.

De Belgische fanclub ElvisMatters kwam samen met de Nederlandse afdeling bij elkaar in Turnhout. "Voor alle fans was er taart en we hebben op de klanken van zijn muziek geproost op het leven van Elvis", zegt Michel van Erp, voorzitter van ElvisMatters.

Het is dit jaar precies veertig jaar geleden dat Elvis op 16 augustus op zijn landgoed Graceland in Memphis overleed. "Maar nog steeds is Elvis onverminderd populair', zegt Michel. Afgelopen jaar nog kwam er een nieuwe cd uit van Elvis waarop hij samen met het Royal Philharmonic Orchestra te horen is. Dit orkest strijkt op 19 mei neer in Paleis 12 in Brussel met de liveshow Elvis Presley - The Wonder of You.

In augustus trekt een grote groep Belgische en Nederlandse fans, samen met ElvisMatters naar Memphis om daar de veertigste sterfdag van Elvis te herdenken.

Onze in maart 2015 overleden collega Peter Verbruggen was de grondlegger en jarenlange voorzitter van ElvisMatters. In 1999 schreef hij het boek 'Elvis: King of Belgium' over zijn muzikale held.

08-01-2017 om 20:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alec Baldwin provoceert met Russische 'Make America Great Again'-pet

Alec Baldwin provoceert met Russische 'Make America Great Again'-pet

http://oi63.tinypic.com/2sae0s4.jpg

Acteur Alec Baldwin maakt er een sport van om de Amerikaanse president-elect Donald Trump op de kast te jagen. En daar slaagt hij tot nu toe overigens aardig in. In een post op Instagram daagt Baldwin de president-elect nu uit met een petje waarop de Russische vertaling van Trumps slogan 'Make America Great Again' staat.

Baldwin is niet van plan om zijn aanhoudende kritiek op Trump te staken. Toen onlangs bekendraakte dat de aankomend president voor zijn eedaflegging geen sterren vond die wilden optreden, bood de acteur vrijwillig zijn hulp aan. ''Ik wil optreden tijdens Trumps inauguratie. Ik wil Highway to Hell zingen'', tweette hij cynisch.

In het komische programma 'Saturday Night Live' steekt Baldwin wekelijks de draak met Trump. Een vertolking die de Republikein overigens niet kan smaken. "Ik bekeek de aanval van Saturday Night Live op me. Tijd om de saaie en niet-grappige show af te voeren. Vertolking Alec Baldwin is slecht. Media vervalsen verkiezingen!" tweette hij na een aflevering.

Naar aanleiding van de controverse omtrent de cyberaanvallen waarmee Rusland de Amerikaanse verkiezingen zou hebben proberen te beïnvloeden, postte Baldwin een selfie waarop hij een baseballpet draagt met de Trump-slogan 'Make America Great Again' in het Russisch, in combinatie met een "rammel niet met mijn voeten"-gelaatsexpressie.

Volgens Mashable staat er in feite letterlijk vertaald 'Make America Cool Again' op de pet.

Op een andere tweet waarin de president-elect Baldwins imitatie afkraakte, reageerde Baldwin "Maak je belastingsaangifte openbaar en stop ermee. Ha." Dat zit er echter niet aan te komen, dus de vete tussen Trump en Baldwin wordt ongetwijfeld vervolgd.

08-01-2017 om 20:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Playboy bestempelt Antje als de nieuwe Kate Upton

Playboy bestempelt Antje als de nieuwe Kate Upton

http://oi64.tinypic.com/2lic7s8.jpg

De foto's die ze van zichzelf op Instagram post, zijn steevast heel sexy. Geen wonder dat duizenden fans haar maar wat graag volgen op social media. Playboy bestempelde Antje Utgaard recent als de nieuwe Kate Upton.

De gelijkenissen tussen beide Amerikaanse modellen zijn dan ook treffend. Kate Upton verwierf bekendheid door haar veelbesproken covers voor het magazine Sports Illustrated.

De 22-jarige Antje Utgaard is fier op haar rondingen en op de eer die haar te beurt viel om bestempeld te worden als de nieuwe Kate Upton. Maar ze wil meer zijn dan een sexy model.

Ze verhuisde van het kleine plaatsje Star Prairie in de Amerikaanse staat Wisconsin naar Los Angeles om een acteercarrière na te jagen.

Ze mag dan al bijna een miljoen volgers hebben op Instagram, een rol in een komische serie zoals 'Friends' of 'How I met your Mother' zou haar pas echt gelukkig maken.

08-01-2017 om 20:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Feesten in het Witte Huis tot in de vroege uurtjes voor afscheid van Obama's

Feesten in het Witte Huis tot in de vroege uurtjes voor afscheid van Obama's

http://oi63.tinypic.com/6qb0h2.jpg

In december maakte Barack Obama bekend dat hij en zijn vrouw Michelle een grote fuif zouden geven vooraleer ze het Witte Huis zouden verlaten. En het presidentskoppel hield woord. Vrijdagavond zakten Hollywoodsterren, topmuzikanten, bedrijfsleiders en filantropen in groten getale af naar het presidentiële verblijf in Washington DC. Onder andere George en Amal Clooney, Stevie Wonder, Meryl Streep, Bruce Springsteen, Gwyneth Paltrow, Usher, Robert DeNiro en George Lucas waren van de partij.

De gasten mochten geen foto's of videobeelden nemen tijdens het feest, maar dat weerhield velen er niet van om hun aanwezigheid op het event toch via sociale media kenbaar te maken.

Chance the Rapper postte zaterdagochtend om 4:33 uur een video die hij had opgenomen buiten aan het Witte Huis en noemde het feestje "geweldig". "Ze lieten ons hier geen camera's binnenbrengen, maar weet dat het historisch was, het was zwart, het was mooi, er werd gedanst, er werd gelachen, er was liefde en er waren knuffels," zei de rapper. De video werd ondertussen weer van Instagram verwijderd

08-01-2017 om 19:57 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
07-01-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad Pitt mag kinderen vijf uur per week zien

Brad Pitt mag kinderen vijf uur per week zien

http://oi68.tinypic.com/30bep6r.jpg

Brad Pitt bezoekt zijn zes kinderen met Angelina Jolie elke week en mag dan onder toezicht vijf uur met ze doorbrengen. Dat blijkt uit rechtbankpapieren in handen van People.

Deze bezoekjes vinden plaats sinds oktober, een maand nadat Angelina de scheiding aanvroeg. Bij elk samenzijn is een therapeut aanwezig. In november wilde Brad zijn kinderen vaker zien, maar daar ging zijn ex niet mee akkoord. Daarop diende hij een verzoek in bij de rechter voor meer bezoekrechten.

Pitt en Jolie werden het onlangs eens om rechtbankdocumenten over hun kinderen voortaan geheim te houden. De papieren in handen van People dateren van daarvoor en zijn openbaar gemaakt door Jolie. ''Dit document bevestigt dat Angelina er niet voor terugdeinst om details over haar kinderen, hun therapie en hun bezoekjes te openbaren. En dit bewijst waarom Brad zo dankbaar is dat de documenten vanaf nu geheim worden gehouden'', aldus een ingewijde.

07-01-2017 om 19:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Theaterstuk 'Blind Date' met Karen Damen in première in Antwerpen

Theaterstuk 'Blind Date' met Karen Damen in première in Antwerpen

http://oi68.tinypic.com/1znlppx.jpg

Theaterstuk 'Blind Date' is in première gegaan in het Fakkeltheater in Antwerpen. In het stuk speelt Karen Damen de rol van Daisy Pront die zich inschrijft in het populaire datingprogramma 'Blind Date', gepresenteerd door de flamboyante Willem Verpoten (Kurt Rogiers). Door het overdonderende succes werden enkele extra voorstellingen ingelast.

Karen Damen gaat in 'Blind Date' als Daisy Pront op zoek naar haar prins op het witte paard. In de show maakt ze kennis met drie vrijgezellen en presentator Willem. Maar zijn die onbekende mannen 'achter de wand' wel haar type? En verandert de ultieme droomreis niet in haar grootste nachtmerrie?

07-01-2017 om 19:31 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicky Vankets ontwerpt jurk voor onze Hollywoodreporter

Nicky Vankets ontwerpt jurk voor onze Hollywoodreporter

http://oi65.tinypic.com/elpxj.jpg

In de nacht van zondag op maandag - vanaf 2 uur onze tijd - worden in Hollywood de Golden Globes uitgereikt. Traditioneel is dat dé graadmeter voor de Oscars, die een maand later uitgedeeld worden, en alle celebs tekenen present op de rode loper. Onze Hollywood-reporter Kristien Morato kreeg, zoals de voorbije jaren, een uitnodiging om het event vanop de eerste rij mee te maken.

Speciaal voor de gelegenheid ontwierp Nicky Vankets opnieuw een jurk voor haar, geheel volgens de dresscode. Voor een rodeloperevent als de Globes is dat black tie. "En dat nemen we dit jaar ook letterlijk", legt Vankets uit. "Kristien gaat gehuld in een zwart silhouet. Een compleet asymmetrisch design dat aan de ene kant het supervrouwelijke benadrukt, terwijl de andere zijde een stoere tuxedo neerzet. Geïnspireerd door de vrouw die het draagt, een sterke persoonlijkheid in een ultraglamoureuze versie. Stralen zal ze als geen ander." De ontwerper zal Kristien ook vergezellen.

07-01-2017 om 19:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carrie Fisher begraven in urn in de vorm van grote Prozac-pil

Carrie Fisher begraven in urn in de vorm van grote Prozac-pil

http://oi65.tinypic.com/14bpy5x.jpg

Carrie Fisher en haar moeder Debbie Reynolds hebben gisteren samen hun laatste rustplaats gekregen in Forest Lawn, een begraafplaats in Hollywood Hills. Opmerkelijk: de assen van Fisher werden in een urn in de vorm van een grote Prozac-pil begraven.

Fisher stond bekend om haar zwarte humor, waarbij ze ook vaak lachte om haar eigen (mentale) problemen. "Carries favoriete bezit was een grote Prozac-pil", zo zei haar broer Todd Fisher, die samen met haar dochter Billie Lourd besliste om dit groot uitgevallen antidepressivum als urn te gebruiken. "Ze was er gek van en het stond in haar huis. Billie en ik voelden dat het daarin was dat ze wilde zijn."

Carrie Fisher, bekend van haar rol als prinses Leia in vier Star Wars-films, stierf op 27 december op 60-jarige leeftijd. Een dag later overleed ook haar moeder, Debbie Reynolds, eveneens een bekende (musical)actrice. Beiden werd samen een laatste rustplaats gegeven tijdens een verder private afscheidsplechtigheid.

07-01-2017 om 19:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karen maakt theaterdebuut in 'Blind Date', maar hoe verliep eerste date met haar man?: "Ik had teveel gedronken"

Karen maakt theaterdebuut in 'Blind Date', maar hoe verliep eerste date met haar man?: "Ik had teveel gedronken"

http://oi64.tinypic.com/2dbji54.jpg

In het Fakkeltheater heeft Karen Damen gisteren haar theaterdebuut gemaakt. De ex-K3-zangeres speelde mee in de comedy 'Blind Date', naar het legendarische datingprogramma dat jarenlang op VTM werd uitgezonden.

Daar staat ze tussen ervaren rotten als Kürt Rogiers, Peter Van Asbroek, Aron Wade en Manou Kersting. Karen staat haar mannetje in 'Blind Date' maar wat weet zij nog van haar allereerste date met haar man Antony? "Ik had echt teveel gedronken."

07-01-2017 om 19:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-01-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Janet Jackson voor het eerst mama op haar 50ste

Janet Jackson voor het eerst mama op haar 50ste

http://oi67.tinypic.com/2823iaq.jpg

Op haar 50ste is zangeres Janet Jackson bevallen van zoontje Eissa. Het is het eerste kindje voor de Amerikaanse celebrity en haar echtgenoot, miljardair Wissam Al Mana. De bevalling verliep zonder problemen.

Janet Jackson had zich eerder in een interview laten ontvallen dat een gezinsuitbreiding aan de orde was. Sinds april vorig jaar waren er speculaties over een mogelijke zwangerschap nadat ze haar 'Unbreakable-tour' had afgeblazen. Maar pas in oktober bevestigde Jackson zelf dat ze zwanger was.

De zangeres is de zus van de betreurde king of pop, Michael Jackson. Haar twee vorige huwelijken bleven kinderloos.

04-01-2017 om 22:52 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma Stone wil haar echte naam terug

Emma Stone wil haar echte naam terug

http://oi64.tinypic.com/14ul0d3.jpg

Emma Stone is niet de echte naam van de actrice uit La La Land. Ze werd geboren als Emily Jean Stone, maar toen ze zich als zestienjarige inschreef bij het Screen Actors Guild (SAG) moest ze een andere naam verzinnen. Er was al een Emily Stone en dat laat het SAG niet toe.

"Een zestienjarige vragen een nieuwe naam te kiezen is een interessante bedoening", zegt Stone aan het magazine W. "Ik wou Riley zijn, Riley Stone." Die naam droeg ze ook een half jaartje, tot ze een gastrol had in Malcolm in the Middle. "Ze riepen maar 'Riley, Riley' en ik had niet door tegen wie ze het hadden." Toen wist ze dat het niet 'Riley Stone' zou worden.

Michael Douglas (bis)
Eerder al gaf Stone aan dat haar uiteindelijke keuze ingegeven werd door baby Spice, Emma Lee Bunton. "Ik kon ook gaan voor Emily J. Stone, maar dat is zo Michael J. Fox. Ik heb hem doodgraag maar ik zou niet kunnen leven met die J.", zegt ze. Vandaag is ze 28, zuigt ze nog altijd op haar duim en gaat ze ook nog altijd door het leven als Emma Stone. "Maar wie mij goed kent, noemt mij gewoon 'M'." Nog liever zou ze haar eigen naam terugkrijgen, geeft ze toe aan W: "Ik mis Emily."

Wist u overigens dat ook Michael Keaton zijn naam moest wijzigen door het SAG-reglement? Zijn echte naam is... Michael Douglas. Andere 'slachtoffers': Hugh Laurie (echte naam: James Hugh Calum Laurie), Elizabeth Banks (née: Elizabeth Mitchell) en de betreurde Philip Hoffman die 'Seymour' moest toevoegen aan zijn naam.

04-01-2017 om 22:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goedele Liekens: "Mensen denken dat ik alleen maar over seks bezig ben, heel irritant"

Goedele Liekens: "Mensen denken dat ik alleen maar over seks bezig ben, heel irritant"

http://oi68.tinypic.com/m803lf.jpg

Maria is haar tweede naam, maar zó heilig is Goedele Liekens (53) nu ook weer niet. Ze praat over seks alsof ze bij de bakker een brood bestelt. Al schuilt er wel degelijk een hoger doel achter haar woorden. "Door seksuele opvoeding openlijk op de kaart te zetten, kan ik iets teruggeven aan de samenleving." Haar twee ezeltjes in de tuin staan erbij en kijken ernaar.

Glamour in een wei in Schepdaal. Goedele Liekens gaat op de foto met haar ezel Bertha. Op de achtergrond kijkt die andere ezel Clovis onverschillig toe. Wat verderop komt een lama aangelopen en hond Maurice springt als een ADHD-konijn tegen Goedele op.

"Waarom ik zoveel dieren heb? Ik zorg er graag voor, en kan er naar blijven kijken: hoe ze bewegen, met elkaar omgaan en elk hun karakter hebben. Dieren zijn zo schattig eerlijk."

Nochtans is Goedeles vak mensen leren kennen. Ze analyseert alle soorten relaties, naast, maar vooral ín het bed. Ze gaat zelfs het Kanaal en de Moerdijk over om het uit te leggen.  

Sinds het aanbiedingen regent vanuit Engeland en Nederland, hol je Eurostar in en Thalys uit. Je wou het toch rustiger aan gaan doen?  
"Tja, ik was zelfs van plan om al half met pensioen te gaan. Ik begon in België af te bouwen, en toen kwamen die buitenlandse aanbiedingen op mijn pad. Niet dat ik daar ooit om gevraagd had, maar die Britten bleven maar mailen. (lacht) Kortom: nee zeggen in België heeft me veel nieuwe dingen opgeleverd. Ik ben daar eigenlijk heel slecht in, in nee zeggen. Toen ik vanochtend opstond, dacht ik: 'Wat heb ik mezelf weer aangedaan? Ik heb helemaal geen tijd voor een fotoshoot en drie interviews! Binnen een uurtje moet ik naar Nederland vertrekken. En dan zijn er nog die twee teksten voor mijn columns, die al lang klaar moesten zijn."  

Ik hoorde je net aan de telefoon zeggen: 'Ik zal die teksten vannacht wel schrijven.'  
"En dat zal ook zo gebeuren. De laatste twee maanden ben ik amper vier dagen thuisgeweest. Ik ben aan het overdrijven, ja. Een paar jaar geleden ben ik ook al eens dicht bij de grens geweest. Ik deed mijn werk niet meer goed omdat het te veel werd, dat was niet meer plezant."  

Was dat in de tijd dat je een eigen magazine had?  
"Ja, en het was de beste beslissing van mijn leven om daarmee te stoppen. Na het opdoeken van Goedele Magazine stampte ik zelf de opvolger GDL uit de grond. Maar die workload bleek enorm zwaar. Er kwamen steeds meer onzinnige dingen bij kijken, tot vergaderen over de kleurtjes op de cover toe. Ik kon op geen enkele manier nog met mijn echte werk bezig zijn. Stoppen met GDL was een enorme last die van mijn schouders viel. Toen heb ik beslist om het wat kalmer aan te doen. En zie mij nu." (lacht)

Wanneer in je leven was je het gelukkigst?  
"Toen de meisjes nog klein waren, was ik héél gelukkig. Een mooie tijd, als ik daaraan terugdenk. Pas op, het was ook heel erg zwaar en druk, met twee jonge kinderen in huis. Maar ik was toen veel beter georganiseerd. Begin deze week kwam ik thuis van twee weken opnames in Bonaire, voor een nieuw tv-programma in Nederland. Ik was doodmoe van de jetlag, en wat heb ik gegeten? Een boterham uit de diepvries met mayonaise en mosterd. Dat was het énige wat ik in huis had."  

Praten over ongemakkelijke onderwerpen is zowat jouw handelsmerk geworden. Zat dat altijd in jou?  
"Nee, dat denk ik niet. Ik kom uit een klein dorp en heb een katholieke opvoeding gehad, bij de nonnetjes. Die openheid over seks zat natuurlijk wel in de opleiding seksuologie: het is ons vak om de dingen te benoemen zoals ze zijn. Het zou een beetje raar zijn als je bij een seksuoloog komt die met rode kaken vraagt: 'Daarreuh, beneden, euh, kietelt het dus een beetje?' (lacht) In het begin vond ik het ook moeilijk om zonder schroom over penissen of vagina's te praten. Maar nu is dat alsof ik een brood bestel bij de bakker." 

Je giet er ook altijd een flinke scheut humor over.  
"Ja, dat vind ik heel belangrijk. Ik heb zeven jaar aan de unief gestudeerd: besef je wel hoeveel dat de samenleving heeft gekost? Dus vind ik dat ik de maatschappij ook wel iets moet teruggeven. Ik vind het noodzakelijk om een toegankelijke, open toon te gebruiken als het over seks gaat. En humor kan nooit kwaad om de zaak wat te verlichten. Als ik seksuele opvoeding geef, vraag ik eerst aan de leerlingen: spreek tien keer het woord 'penis' uit. Voilà, het ijs is gebroken en we kunnen eraan beginnen."

Controverse

Hoe zorg je ervoor dat het niet vulgair wordt? In het Britse tv-programma 'Sex Box' hebben koppels seks met elkaar in een container, en jij geeft als seksuologe advies.  
"Hola, ze hebben seks in een kámer, niet in een container. En niemand krijgt de vrijpartij ook echt te zien, daar lag voor mij de grens. Ach, praten over seks zal altijd controversieel zijn. Ik heb zelf een hekel aan controverse, maar het hoort er nu eenmaal bij. In mijn vak moet je zo nu en dan de mensen wakker schudden, anders kan je geen dingen veranderen. Als ik met de VN voorbehoedsmiddelen ga promoten in Afghanistan, dan bots ik ook op zware tegenstand. Dat gold eveneens voor de eerste homo's die zich jaren geleden outten, of voor jonge transseksuelen nu. Zonder wrijving geen verandering."  

Je noemt jezelf een 'voorvechtster van een betere seksuele beleving'. Je hebt van seks je levenswerk gemaakt.  
"Dat is bij een arts toch ook zo? Die wil ook dat we langer en gezonder gaan leven. Ik vertrek vanuit hetzelfde principe. Mensen denken trouwens altijd dat ik alleen maar over seks bezig ben, over De Daad. Heel irritant, en bovendien niet waar. Het gaat even vaak over onze emotionele relaties, en wat dat doet met ons mentaal welzijn. Een goede relatie is erg bepalend voor je geluk. De kennis en wetenschap over seksuologie is er, alleen moeten we dat nog meer uitdragen. Net zoals een dokter zegt: je eet best je groenten op en je rookt beter niet."

In je nieuwe boek 'Help, mijn kind denkt aan seks!' zeg je dat het hoog tijd is om seksuele opvoeding anders aan te pakken.  
"Seks wandelt vandaag mee in de broekzak van elk kind, via de smartphone. Het internet speelt een cruciale rol in de seksuele beleving van jongeren. En let op, ze beginnen er al vroeg mee. Van de twaalfjarige jongens heeft de helft al porno gezien. Je moet daar niet over flippen als ouder, want het is heel logisch dat je kind nieuwsgierig is naar seks. Vroeger keken ze in een boekje, vandaag vinden ze alles open en bloot in hun smartphone."

Dat toestel vormt toch een monsteruitdaging voor ouders? Hun kinderen zijn er bijna mee vergroeid.  
"En het moeilijke is dat er voortdurend nieuwe dingen bijkomen waarvan volwassenen niet goed weten wat het is. Snapchat, Tinder, Happn,... Maar je moet die dingen wel wat opvolgen, om te weten wat er in je kind omgaat. Verbieden heeft geen zin, want dan heb je geen idee meer wat er speelt."  

Wat moet je doen als je kind naar porno kijkt?  
"Er zijn veel gevaren aan het porno kijken bij jongeren, omdat ze dan een vertekend beeld kunnen krijgen van seks. Dat zeg ik niet alleen, dat zal elke seksuoloog je bevestigen. Je kan het risico wel verminderen door uitgebreide seksuele opvoeding te geven. Mijn belangrijkste boodschap in het boek is dan ook: begin er al vanaf de kleuterleeftijd mee. Het is een sfeer die in huis moet hangen, een soort openheid over seksualiteit."  

Stel dat je nooit echt die sfeer in je gezin hebt gebracht, en opeens is je kind twaalf. Wat dan?  
"Dan moet je er stapsgewijs toch mee beginnen. Je kinderen zullen met hun ogen draaien, of wat dacht je. Maar dat doen ze altijd, ook als je hen vraagt om voorzichtig te zijn in het verkeer. Ouders denken nogal snel dat ze als een volleerd psycholoog het Grote Gesprek moeten aangaan. Zo werkt het niet. Het gaat over voortdurend opgooien van 'gespreksballonnetjes'. Zie je een gayparade op tv? Vraag je tiener losjes wat hij ervan vindt. Lees je iets in de krant over Tinder? Hang het op de ijskast en zeg er iets over bij het ontbijt. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn."  

Je zegt altijd dat jij evenmin de wijsheid in pacht hebt als ouder. Wat vind je zelf het moeilijkste aan seksuele opvoeding bij je twee tienerdochters?  
"De grens tussen openheid afdwingen en hun privacy respecteren. Hoe ver gaan ze met hun vriendje, bijvoorbeeld. Nu ja, dat zijn in feite zelfs mijn zaken niet meer: op achttien zijn ze volwassen. Wie dat laatste ooit heeft bedacht, weet ik ook niet. (lacht) Ik ga het steeds leuker vinden, kinderen die groot worden. Ik voer heel fijne gesprekken met mijn dochters, en tegelijk hebben we nog echt die ouder-kindrelatie. Ze voegen hun mama niet toe op Facebook, hoor."

Wringt het soms niet dat je je dochters weinig ziet?  
"Ik heb niet het gevoel dat ik te weinig tijd heb voor mijn kinderen. We gaan samen op vakantie en de weekends probeer ik zoveel mogelijk vrij te houden. Resultaat: vaak zit ik op vrijdagavond in mijn eentje met de hond op schoot. (lacht) Die kinderen hebben nog een veel drukker leven dan wij. Merel studeert handelswetenschappen in Gent, Céleste is een paar maanden in Sevilla om Spaans te leren. Mijn dochters vliegen uit, ja. Ik hoéf al niet meer thuis te blijven in het weekend."

Help, mijn kind denkt aan seks!, Uitgeverij Horizon.

Wie is Goedele Liekens?

- Goedele Maria Gertrude Liekens werd geboren op 21 januari 1963 als middelste van vijf zussen.  
- Kreeg in 1986 het kroontje van Miss België opgezet.  
- Schreef als seksuologe een resem bestsellers, had een eigen magazine en is regelmatig te zien op televisie.  
- Werkt als goodwillambassadeur voor de Verenigde Naties.
- Heeft twee dochters, Merel (19) en Céleste (17). Ze is samen met de Limburgse zakenman Luc Jeurissen, en onderhoudt een passionele relatie met hond Maurice.

04-01-2017 om 22:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De knapste man ter wereld is een Hollander

De knapste man ter wereld is een Hollander

http://oi67.tinypic.com/10d5gkw.jpg

Niemand minder dan Michiel Huisman, de Nederlander die je misschien kent van Game of Thrones en The Age of Adaline, is de knapste man van het jaar 2016. Al 27 jaar lang stelt TC Candler jaarlijks een lijst op van de 100 meest knappe gezichten van dat jaar. De hier onbekende Zuid-Koreaanse muzikant TaeYang staat op de tweede plaats. De Zweedse acteur Alexander Skarsgård sluit de top-3 af.

Uit 196 landen en 7,4 miljard mensen worden elk jaar door een onafhankelijke jury de knapste gezichten gekozen. Opvallend is dat er niet alleen naar bekende namen gekeken wordt en dat ook enkel en alleen gezichten beoordeeld worden en geen lichamen. Via een behoorlijk dramatische video maken ze dan elk jaar de 100 knapste mannen bekend.

In de top-100 prijken twee Belgen, namelijk de voetballer Yannick Ferreira Carrasco en acteur Matthias Schoenaerts. De top-10 ziet er als volgt uit:

1. Michiel Huisman
2. TaeYang
3. Alexander Skarsgard
4. Matt Bomer
5. Oscar Isaac
6. Mike Colter
7. Godfrey Gao
8. Kit Harington
9. Sidhart Malhotra
10. Tom Hiddleston

04-01-2017 om 22:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bill Barberis laatste keer op set van 'Thuis': Toon hangt z'n salopette aan de haak

Bill Barberis laatste keer op set van 'Thuis': Toon hangt z'n salopette aan de haak

http://oi64.tinypic.com/4h33id.jpg

Triest nieuws voor de fans van 'Thuis'-hunk Bill Barberis (34). Gisteren was zijn laatste draaidag, en kroop hij dus voor de laatste keer in de huid van klusjesman Toon. Vanaf februari is Bill te zien in 'Allemaal Familie' - zijn allereerste filmrol - en in de toekomst wil hij meer tijd vrijmaken voor andere rollen. "Ik heb mijn periode bij 'Thuis' nooit als werk beleefd. Geen bazen of collega's, maar vrienden waren het. Sommigen van hen zelfs voor het leven", zegt hij zelf.

Drie jaar geleden werd Bill Barberis in de populairste soap van Vlaanderen geïntroduceerd als Toon Vrancken. De stoere macho met het kleine hartje ontpopte zich meteen tot lieveling van veel vrouwelijke kijkers. De scènes waarin hij in bloot bovenlijf te bewonderen was, gingen algauw een eigen leven leiden op sociale media.

Ander acteerwerk
Bill nam gisteren echter afscheid van zijn alter ego, van de set in Leuven en van z'n collega's. Hij verlaat de soap om meer tijd te hebben voor ander acteerwerk, en kijkt met plezier terug op de voorbije jaren. "Mijn periode bij 'Thuis' heb ik nooit als werk beleefd. De lat lag hoog en het tempo was soms onverbiddelijk, maar het was altijd een speeltuin waar ik mijn ei kwijt kon, waar ik bijleerde, waar ik me rot amuseerde. Er waren geen bazen of collega's, maar vrienden. Sommigen van hen zelfs - ik mag dat zeggen - voor het leven", zo bevestigt hij het nieuws van zijn vertrek.

Avontuur

"De afgelopen drie jaren zijn voorbijgevlogen. Het was een beetje als op een trein stappen zonder te weten waar naartoe, meegevoerd worden op avontuur en de tijd vergeten. Nu is het tijd om even uit te stappen voor het landschap, voor de zuurstof en, misschien, voor een volgende trein."

04-01-2017 om 22:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-01-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Philip Cracco en Aïsha zijn weer samen

Philip Cracco en Aïsha zijn weer samen

http://oi65.tinypic.com/sbuc8w.jpg

Het nieuwe jaar begint goed voor de koppels van The Sky Is The Limit. In Story verkondigt Sofie haar liefde voor Michel Van den Brande, maar ook Philip Cracco heeft goede vooruitzichten. Hij is weer samen met vriendin Aïsha. "Het is nog heel pril", klinkt het in Dag Allemaal. "Maar het doet enorm deugd."

Het nieuws sloeg enkele maanden geleden in als een bom: Philip Cracco en Aïsha, zowat het standvastigste koppel uit The Sky Is The Limit, gingen uit elkaar. De reden? "Haar kinderwens", aldus Philip. De zakenman vecht momenteel tegen kanker, waardoor hij de eerste jaren geen kinderen kan krijgen. "En daarna ben ik misschien al te oud", vertelde hij. "Dus hebben we er een punt achter gezet."

Een niet zo definitief punt, blijkt nu. De twee geven hun relatie een nieuwe kans. "We hebben samen Kerstmis gevierd, en dat deed enorm deugd", aldus Philip. Hoe ze elkaar terugvonden? "Tegenwoordig gebeurt dat allemaal digitaal, hé. Een sms'je, WhatsApp... En voor je 't weet, groei je weer naar elkaar toe. Doet er niet toe, in feite. In november is er een eerste toenadering geweest, en die is dus succesvol uitgedraaid. Ik weet nu dat echte liefde alles overwint."

Niet alles is echter rozegeur en maneschijn. Philip worstelt nog steeds met kanker. " 'k Heb zopas mijn laatste bestraling gehad, maar de kanker is niet weg. Mijn bloedwaarden zijn nog steeds niet in orde. Het zou kunnen dat die nog beter worden, als de bestralingen met vertraging hun werk doen. Maar 't kan ook de andere kant uit gaan. Of ik al dan niet genezen ben, weten we pas over een jaar."

03-01-2017 om 22:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carrie Fisher en Debbie Reynolds worden donderdag samen begraven

Carrie Fisher en Debbie Reynolds worden donderdag samen begraven

http://oi68.tinypic.com/jj3ggp.jpg

De actrices Carrie Fisher en Debbie Reynolds worden donderdag tijdens een gezamenlijke familiale plechtigheid ten grave gedragen. Dochter en moeder stierven vorige week, met een dag verschil. Fisher stierf aan de gevolgen van een hartaanval, Reynolds bezweek aan een beroerte.

De dienst van donderdag wordt er eentje in familiale kring, zo weet Entertainment Tonight. Op een later tijdstip volgt nog een groter publiekelijk afscheid voor beide actrices. Todd Fisher, broer van Carrie en zoon van Debbie, onthulde eveneens dat de twee naast elkaar zullen begraven worden op de Forest Lawn Memorial Park-begraafplaats in Los Angeles.

Fisher (60) stierf dinsdag 27 december aan de gevolgen van een hartaanval, haar moeder Debbie Reynolds (84) kreeg daags nadien een beroerte die ze niet overleefde.

Maandag verbrak ook Billie Lourd, de dochter van Star Wars-icoon Carrie Fisher, haar stilzwijgen. In een berichtje op sociale media liet ze weten "ontroerd te zijn door de vele berichten en lieve woorden die ze mocht ontvangen en dat dit haar enorm had geholpen om deze zware periode door te komen". "Er zijn geen woorden om uit te drukken hoe hard ik mijn 'Abadaba' en mijn 'one and only Momby' ga missen. Jullie liefde en steun betekenen alles voor mij."

03-01-2017 om 22:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ontroostbare Mariah Carey is inzinking nabij"

"Ontroostbare Mariah Carey is inzinking nabij"

http://oi68.tinypic.com/f24fnk.jpg

Mariah Carey staat nog altijd het huilen nader dan het lachen. De zangeres zou volledig stuk zitten na haar mislukte optreden bij het traditionele aftelmoment tijdens de jaarwisseling op Times Square in New York.

"Ze is absoluut ontroostbaar en doodsbang om ooit weer het podium op te moeten'', zegt een bron tegen Radar Online. Volgens de roddelsite was dat ook duidelijk te zien toen Mariah vandaag haar appartement in de stad verliet. Normaal gesproken glimlacht de diva altijd naar de camera's en zorgt ze dat ze gezien wordt, maar nu bedekte Mariah haar gezicht terwijl ze zich zo snel mogelijk uit de voeten maakte.

Geknoeid
"Ze doet alsof het haar niet veel kan schelen, maar iedereen om haar heen weet dat het wel zo is", vervolgt de ingewijde. "Mariah neemt haar telefoon niet op en wil met niemand praten, met uitzondering van haar vriend. Ze zit er helemaal doorheen.''

Het optreden ging de mist in toen het zingen van Mariah in het geheel niet synchroon liep met de gestarte geluidsband. Het team van Mariah beweerde daarna dat er met de techniek was geknoeid om de kijkcijfers op te krikken, maar de productie ontkent dat in alle toonaarden.

03-01-2017 om 22:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nafi Thiam stelt haar lief voor

Nafi Thiam stelt haar lief voor

http://oi67.tinypic.com/21etiwz.jpg

Het sprookje van Nafi Thiam (22) blijft duren. 2016 overtreffen lijkt onmogelijk, met haar gouden medaille in Rio, maar 2017 is alvast veelbelovend van start gegaan. Met een foto op Instagram maakte de zevenkampster bekend dat ze een lief heeft: tienkamper Niels Pittomvils (24).

Het koppel vierde de start van het nieuwe jaar onder de Eiffeltoren in Parijs. Een relatie tussen topsporters biedt voordelen, zegt een sportpsycholoog. "Ze begrijpen beter dan de buitenwereld dat de ander een passie heeft die boven alles gaat. Anderzijds zijn sportlui per definitie egocentrisch. Als je er twee samenzet, is dat niet altijd evident. Ook al omdat ze elkaar weinig zien door hun propvolle agenda's."

Relaties tussen topsporters zijn zeker niet zeldzaam. 's Lands bekendste sportkoppel is ex-tennisvedette Kim Clijsters (33) en oud-basketter Brian Lynch (38), die elkaar tijdens hun actieve carrière leerden kennen en intussen drie kindjes hebben. Maar voor elk sprookjesachtig voorbeeld bestaat er ook wel een negatieve tegenhanger. Voor Clijsters Lynch aan de haak sloeg, ging het nog mis met Lleyton Hewitt. En de relatie tussen Xavier Malisse en Jennifer Capriati was niet bepaald een groot succes.

03-01-2017 om 22:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pat Krimson: "Ik heb dingen gezien die normaal enkel in films voorkomen"

Pat Krimson: "Ik heb dingen gezien die normaal enkel in films voorkomen"

http://oi63.tinypic.com/219dzki.jpg

2016 was een bewogen jaar voor Patrick Claesen, alias Pat Krimson. Met de nieuwe serie 'The Show Must Go On' staat de dj weer stevig in de belangstelling, inclusief seksdwergen. In HUMO blikt hij terug op de afgelopen jaren, in de vorm van 7 hoofdzonden.

Intussen hoeft Krimson zich geen zorgen meer te maken om geld, maar dat was ooit anders. "Begin jaren '90 zat ik aan de grond. Ik was toen weggegaan bij mijn eerste vrouw, ze stelde me voor de keuze: de muziek of zij. Het werd de muziek, en ik vertrok met mijn platen onder de arm. De enige juiste keuze, weet ik nu. Maar toen woonde ik wel in een leeg appartement zonder meubels", blikt hij terug in HUMO.

Stofzuigen op drugs
Er volgden jaren van enorm succes, maar eind de jaren '90 had hij het wel gezien. "k had het gevoel dat ik alles bereikt had. Ik had platen gemaakt, hits gehad, was op de radio geweest, had opgetreden, en had clubs gehad." Dus trok hij naar Ibiza, waar zijn leven serieus veranderde. "Ik had een jaar eerder als clubuitbater zelfs nog een dj ontslagen omdat hij een joint had gerookt (lacht). Ik was tegen drugs, ja. Toen ik op Ibiza aankwam, was ik dus een groentje op dat vlak. Mijn ogen zijn er opengegaan: ik besefte dat drugs er altijd al waren geweest, maar dat ik het gewoon niet had opgemerkt omdat ik het niet kende. Ik was er blind voor. Natuurlijk is het niet normaal dat iemand na een avondje uit 's ochtends thuiskomt en begint te stofzuigen. Maar dat zag ik zo niet. `Die zullen wel veel energie hebben,' dacht ik. Terwijl ik zelf stikkapot was."

Filmmateriaal
En uiteindelijk experimenteerde hij er zelf ook op los. "Ik heb gek gedaan, ja. Maar ik heb nooit iemand vermoord, hè, en een junkie was ik ook niet. Als je écht succes wilt hebben moet dat, een frisse kop hebben. Op pepmiddelen kan het ook ­ maar dan slechts eventjes." Hij heeft wel enorm veel gezien. Het verhaal van de seksdwergen kennen we al, "maar ik heb veel meer gezien, hoor. Op een feest in Marrakesh lagen de mensen tot aan de deur te bedelen terwijl binnen de decadentste taferelen plaatsvonden. Echt gékke dingen."

Voor hem bleef het wel meestal bij kijken. "Ik heb vooral veel zíén gebeuren. Zelf ben ik vrij klassiek: ik heb weinig meegedaan. Zo kende ik op Ibiza een heel rijke kerel, en die had niets liever dan dat ik tijdens het uitgaan meeging om chauffeur en bodyguard te spelen. Zo maakte hij vrouwen wijs dat hij enorm belangrijk was: hij had immers zijn eigen lijfwacht die hem vergezelde. Dat spelletje hielden we vol tot in de slaapkamer, want die man wilde ook dat ik op wacht stond in die megagrote slaapkamer terwijl hij zijn ding deed met twee vrouwen tegelijk. Dat vond hij blijkbaar leuk, dat ik ondertussen de hele tijd stond te kijken. En ik klaagde ook niet (lacht). Dat zijn dingen die je normaal in films ziet, maar ik heb ze dus echt meegemaakt."

03-01-2017 om 22:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-01-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Waes reed als puber auto van opa in de prak

Tom Waes reed als puber auto van opa in de prak

http://oi65.tinypic.com/2hx7qd0.jpg

Tom Waes is morgen in Het Huis op Eén - hoe kan het ook anders? - openhartig over onder meer zijn jeugd en zijn vaderschap. Hij onthult dat hij ooit botste met de wagen van zijn grootvader, laat Eén alvast weten.

Waes vertelt hoe hij vroeger een echte kwajongen was die allerlei kattenkwaad uitstak, luidt het. Hoe hij de auto van zijn grootvader stuk reed en die twee jaar lang moest afbetalen. Hoe hij het erg moeilijk had op school en drie keer het derde middelbaar deed:

"Dat was verschrikkelijk. Ik zat toen midden in mijn pubertijd, dat is de periode dat niets goed is: je ouders niet goed, school niet goed, autoriteit niet goed. Ik wist alles beter."

Geluk op het juiste moment

Maar uiteindelijk is Tom goed terechtgekomen: "Ik noem dat geforceerd geluk. Je moet op het juiste moment wat geluk hebben of een kans krijgen om je te bewijzen, maar dan moet je het wel nog doen. En daar ligt volgens mij mijn kracht."

Tom deelt in de jeugdkamer ook zijn onzekerheden over het vaderschap: "Ik vind als ouder dat het heel moeilijk is: ben ik goed bezig? Je denkt altijd dat je tekortschiet." Toms broer en ouders komen langs voor het avondeten.

02-01-2017 om 23:08 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christoff: "Ik werd lang gepest omdat ik een Vlaamse zanger wilde worden"

Christoff: "Ik werd lang gepest omdat ik een Vlaamse zanger wilde worden"

http://oi66.tinypic.com/24cvb4z.jpg

Morgen gaat Luk Alloo op VTM langs bij zanger Christoff in Allo Bij, een programma waarin hij interessante Vlamingen de kleren van het lijf vraagt en meeneemt naar plekken die ooit belangrijk voor hen waren. Bij Christoff is dat onder meer de Aalsterse school waar hij ooit gepest werd.

Christoff verkoopt in Vlaanderen al jaren de meeste albums, en zijn succes met KLUBBB3 in Duitsland is nu al legendarisch, meldt VTM. Hij werd onlangs 40 en staat al 25 jaar in het vak. Luk Alloo volgde hem maandenlang, tijdens zijn radioprogramma De Vlaamse Ultratop 50, 14 uitverkochte kerstconcerten en zijn verjaardagsoptreden voor 2.000 uitgelaten fans.

"Opmerkelijk is dat Christoff zich echt bekwaamt in zijn vak", weet Alloo. "Ik ben een echte workaholic", reageert de zanger. "Alles moet perfect en professioneel zijn. Ik heb mijn laatste vakantie in Spanje al na 6 dagen afgebroken omdat ik de drukte van mijn job miste."

Gepest

Christoff brengt een bezoekje aan zijn grootouders. "Zij hebben mij deels helpen opvoeden. Als kleine jongen wilde ik bouwondernemer worden zoals mijn grootvader, maar dat plan duurde niet lang. Tijdens een vakantiejob liet ik alles vallen. Al heb ik er altijd rekening mee gehouden dat mijn muziekcarrière nooit zou lukken. Daarom studeerde ik handel."

Na het familiebezoek neemt Luk Christoff mee naar diens oude school in Aalst. "Ik werd er lang gepest omdat ik een Vlaamse zanger wilde worden", getuigt hij. "Gelukkig kreeg ik de steun van een aantal goede leerkrachten."

Zaken en geloof

Christoff toont in Alloo Bij ook een andere kant van zichzelf. In hem schuilt een zakenman die over zijn merk waakt. In zijn drukke agenda maakt hij graag tijd vrij om zijn nieuwe schoenencollectie vorm te geven. Als er nog tijd overblijft, spendeert hij die graag aan zijn nieuwe hobby: auto's. "Dan trek ik mij terug in een opslagplaats, waar ik enkele oude wagens stockeer. Zelf zal ik nooit kinderen hebben, maar dit zijn mijn kindjes."

Christoff is zeer gelovig en laat zich al bijna 20 jaar inspireren door zijn paragnoste Rita. "Zij geeft mij raad als ik het moeilijk heb", zegt hij daarover. "Haar analyses over mijn relaties volg ik moeiteloos op. Als zij zegt om te wachten met een bepaalde relatie, dan doe ik dat." Christoff laat zich volgen tijdens een bezoek aan zijn Rita en praat daar over één van de donkerste periodes uit zijn leven. "Christoff wilde ooit uit het leven stappen", reageert Rita. "Ik heb hem gelukkig op andere ideeën kunnen brengen."

02-01-2017 om 23:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twitter van vriend George Michael gehackt: "Ik heb die berichten niet gestuurd"

Twitter van vriend George Michael gehackt: "Ik heb die berichten niet gestuurd"

http://oi67.tinypic.com/9qfbly.jpg

De Twitteraccount van Fadi Fawaz, de vriend van de overleden zanger George Michael, is gehackt. Dat bevestigt Fawaz aan het Britse dagblad The Daily Mirror. Vanaf de account van Fawaz werden op nieuwjaarsdag twitterberichten verstuurd met onthullingen. Zo stond er dat George Michael al lange tijd een doodswens had en zelfmoord zou hebben gepleegd. De berichten werden kort na publicatie verwijderd.

"Ik heb die berichten niet verstuurd", benadrukt Fawaz die ook bevestigt dat zijn Twitteraccount om veiligheidsredenen is verwijderd. "Ik ben geschokt over het hele gebeuren op Twitter", aldus Fawaz. "Het is eerlijk gezegd best eng. Ik heb die twitterberichten niet verstuurd, ik werd wakker met het nieuws over de publicatie ervan. Ik ga me hier nu niet zorgen om maken", vervolgt Fawaz.

Doodsoorzaak
Het is nog steeds niet duidelijk waar de 53-jarige Engelse popster George Michael aan is overleden. Het eerste onderzoek naar de doodsoorzaak heeft nog niets opgeleverd en er moet daarom meer worden onderzocht, meldde de Engelse politie vrijdag. De partner van Michael heeft ook nog geen idee waar de zanger aan is overleden. "Alles wat we kunnen doen is wachten op de resultaten en dan is alles duidelijk", vertelt Fawaz.

Eindresultaat
Het eindresultaat van het onderzoek zal waarschijnlijk nog weken op zich laten wachten. George Michael overleed op 25 december in zijn woning in Goring-on-Thames, ten westen van Londen. De zanger zou hartproblemen hebben gehad.

02-01-2017 om 22:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw seizoen 'Prison Break' start in maart

Nieuw seizoen 'Prison Break' start in maart

http://oi67.tinypic.com/2s004n7.jpg

Fans die wachten op het nieuwe seizoen van Prison Break, hebben een datum om naar uit te kijken. Of toch een maand, want de reeks wordt uitgezonden in maart.

Dat meldt acteur Dominic Purcell, die de rol van Lincoln Burrows speelt. Hij keert terug aan de zijde van Wentworth Miller, die in de huid kruipt van zijn broer Michael Scofield

Niet dood

Die kwam zeven jaar geleden niet om in een explosie, maar belandde in het ziekenhuis en zo in een gevangenis in Jemen. Ook van de partij zijn Robert Knepper (T-Bag) en Sarah Wayne Callies (Sara Tancredi). Lincoln en Sara zouden er alles aan doen om Michael vrij te krijgen.

Prison Break werd begin 2009 stopgezet na vier seizoenen. De serie leek volledig afgerond, tot FOX fans plots verraste met de aankondiging van een nieuw seizoen.

Ongeval

De opnames vonden onder meer plaats in Marokko, waar Purcell gewond raakt door een ijzeren staaf die op zijn hoofd viel. De acteur werd in allerijl per helikopter naar het ziekenhuis overgevlogen. "Ik ben dankbaar dat ik nog leef", schreef hij bij een foto van zijn gehavende gezicht.

02-01-2017 om 22:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tv-producer: "Mariah Carey gesaboteerd? Schandelijk en ronduit absurd"

Tv-producer: "Mariah Carey gesaboteerd? Schandelijk en ronduit absurd"

http://oi63.tinypic.com/344zhwh.jpg

Het productiebedrijf achter het televisie-optreden van Mariah Carey tijdens de jaarwisseling op Times Square in New York ontkent dat er is geknoeid met het geluid. Dat er sprake zou zijn van opzettelijke sabotage, zoals een lid van het team van de zangeres beweerde, is volgens een van de medewerkers 'ronduit absurd'.

"We zijn trots op onze reputatie en onze jarenlange banden met artiesten", aldus een woordvoerder van Dick Clark Production (DCP) tegenover Page Six. "De suggestie dat DCP, de producent van grote muziekshows als de American Music Awards, Billboard Music Awards, New Year's Rockin' Eve en de Academy of Country Music Awards, ooit opzettelijk het optreden van een artiest zou saboteren is lasterlijk, schandelijk en ronduit absurd."  

Het optreden van Mariah Carey bij het traditionele aftelmoment ging de mist in toen het zingen van Mariah in het geheel niet synchroon liep met de ingestarte geluidsband. Het team van Mariah beweerde daarna dat er met de techniek was geknoeid om de kijkcijfers op te krikken.  

ABC ontkende eerder al dat er sprake was van opzet. Mariah zou divagedrag hebben vertoond door een uur voor het optreden niet mee te werken aan een soundcheck.  

02-01-2017 om 22:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-01-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belg koopt hoed Michael Jackson voor 10.000 euro

Belg koopt hoed Michael Jackson voor 10.000 euro

http://oi64.tinypic.com/2qbg1sw.jpg

Een Belgische verzamelaar heeft op een veiling 10.000 euro betaald voor de hoed die poplegende Michael Jackson droeg in de videoclip van 'Smooth Criminal'. Dat heeft het Nederlandse veilinghuis Catawiki bekendgemaakt.

Het gaat om de witte Fedora-hoed die Michael Jackson droeg tijdens de opnames van 'Smooth Criminal', intussen bijna 30 jaar geleden. De King of Pop heeft toen verschillende van die hoeden laten maken. Na afloop van de opnames gaf hij de hoed aan zijn voormalige manager. "Bijzonder is dat Michael Jackson de binnenkant van de hoed heeft gesigneerd met 'Love Michael Jackson'", aldus het veilinghuis.

Volgens Catawiki was er vanuit de hele wereld belangstelling voor de gleufhoed. "Vooral na zijn dood is de waarde van persoonlijke eigendommen van Michael Jackson enorm toegenomen. Verzamelaars betalen soms bizarre bedragen om hun verzameling uit te breiden met zijn gedragen kledingstukken", klinkt het.

De waarde van de hoed lag tussen de 10.000 en 13.000 euro. Uiteindelijk werd het exemplaar voor 10.000 euro verkocht aan een in België wonende verzamelaar.

01-01-2017 om 12:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.J. Lo laat zien hoe verliefd ze echt is

J. Lo laat zien hoe verliefd ze echt is

http://oi65.tinypic.com/3501ffd.jpg

Dat Drake en J.Lo meer zijn dan de zoveelste Hollywoodflirt, laten de twee zien in nieuwe foto's en filmpjes die onlangs opdoken. Het duo is dolverliefd, en dat mag iedereen weten.

Officieel is het nog steeds niet, maar het beeldmateriaal liegt er niet om. Jennifer Lopez (47) en toyboy Drake (30) kunnen niet van elkaar afblijven. De knipperlichtrelatie met Rihanna lijkt voorgoed verleden tijd, zeker nu de zangeres Jennifer Lopez ook ontvolgde op Instagram.

01-01-2017 om 12:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natalia, Nathalie en Tine vieren samen in Gambia

Natalia, Nathalie en Tine vieren samen in Gambia

http://oi68.tinypic.com/qoej50.jpg

Natalia viert er Nieuwjaar bij een prachtige zonsondergang, in het gezelschap van Nathalie Meskens en Tine Embrechts. En ook Kobe Ilsen is van de partij: Gambia. Het Afrikaanse land wordt het nieuwe Egypte genoemd. Niet ver, niet duur en gegarandeerd 30 graden.

Gambia is hot deze winter. Niet alleen triumviraat Natalia, Tine en Nathalie trokken er naartoe. Bij Travel World liepen dubbel zoveel boekingen binnen als vorig jaar en TUI België, die de bestemming voor het eerst aanbiedt, kende een vliegende start.

Dat komt allereerst door het uitvallen van de klassieke zonnige winterbestemmingen. Egypte, Turkije en Tunesië zitten aan de grond sinds de golf van terreur. "Mensen mijden de regio", zegt Lieven Bossaert van Travel World. "Gambia is zowat de dichtstbijzijnde en meest betaalbare winterbestemming waar je een 30-gradengarantie hebt."

Op 6 uur vliegen zet je er voet aan de grond en al vanaf 599 euro lig je, vlucht en verblijf inbegrepen, een week onder de Afrikaanse zon, vertellen touroperators. Van jetlag trouwens geen sprake, want de tijdzone is dezelfde als in België. En een internationaal paspoort is - in tegenstelling tot bij het populaire buurland Senegal - niet nodig. Ook vaccinaties zijn niet verplicht, waardoor het zelfs een lastminutebestemming kan zijn.

Luxe opgeven
Al komt niet iedereen in Gambia aan z'n trekken. Veel valt er niet te beleven, behalve zon, zee, strand en hier of daar een marktje. Niet de plek voor spectaculaire safari's of een 14-daagse rondreis dus.

En je hebt er niet de luxe zoals in Noord-Afrika. "Ook al zijn er almaar meer hotels en wordt de infrastructuur beter, het blijft Afrika. Zo verwesterd is het nog niet", weet Demeyer. "Grote hotelketens ontbreken nog. Je moet dus wel wat zin voor avontuur hebben en openstaan voor de couleur locale."

01-01-2017 om 11:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jawel: Will & Grace keert terug

Jawel: Will & Grace keert terug

http://oi63.tinypic.com/n71s34.jpg

De kogel is door de kerk. Er komt een vervolg op de successerie Will & Grace. Dat meldt acteur Leslie Jordan. Hij speelt in de serie de rol van Beverly Leslie.

Er komen tien nieuwe afleveringen vertelde hij tijdens een interview aan het radiostation KPBS in San Diego. Er gingen al een tijdje geruchten dat de comedyserie terug zou keren. NBC zond Will & Grace tussen 1998 en 2006 uit.

In september verscheen onverwacht een filmpje op YouTube waarin Will, Grace, Jack en Karen te zien waren. Het bleek te gaan om een verkiezingsspotje voor Hillary Clinton. De hernieuwde samenwerking zorgde voor allerlei geruchten, vooral toen hoofdrolspeler Eric McCormack (Will) bekendmaakte dat de cast met NBC aan het onderhandelen was.

De opnames voor de afleveringen starten in juli en de comedy zal vooral gaan over de Amerikaanse politiek, onthulde actrice Megan Mullally (Karen). Met Donald Trump als de nieuwe president kon de terugkeer van de comedyserie niet op een beter moment komen, liet de actrice zich tegenover PrideSource ontvallen.

01-01-2017 om 11:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mariah Carey houdt bizarre vertoning op Times Square

Mariah Carey houdt bizarre vertoning op Times Square

http://oi66.tinypic.com/9uovv4.jpg

Tijdens de eindejaarsperiode is er geen ontkomen aan: Mariah Carey moet en zal meermaals uit de gluidsboxen schallen. Ze mocht gisterenavond in New York dan ook aantreden op Times Square, om mee de bal te laten vallen en het nieuwe jaar in te luiden. Al deed ze dat op wel heel bizarre manier.

eder jaar luidt New York het nieuwe jaar in met de traditionele 'balldrop'. Bij die traditie, die teruggaat tot 1907, glijdt een gigantische verlichte bol langs een paal van 43 meter hoog naar beneden om exact om middernacht (6 uur Belgische tijd) te landen op het beroemde kruispunt in New York, onder een regen van confetti en vreugdekreten. Het evenement lokt ieder jaar duizenden mensen toeristen naar Times Square, en in totaal volgden ongeveer een miljoen mensen het gebeuren.

Enkel en alleen een bal zien zakken is natuurlijk niet zo heel spectaculair, dus wordt er ook ieder jaar een grootse show rond gebreid, met heel wat bekende sterren in feestelijke outfits. Dit jaar mocht ook Mariah Carey aantreden voor enkele nummertjes, iets wat de organisatie nogal wat stress bezorgde. La Carey staat niet echt bekend om haar stiptheid, en toen haar entourage gevraagd werd of ze wel op tijd zou zijn, vroeg die doodleuk 'hoe laat die bal nu precies naar beneden valt'.

In alle paniek werd er een heus team opgericht dat de diva op tijd op het podium moest krijgen. Een peperduur appartement op Times Square zelf werd afgehuurd om haar make-up en haar te fatsoeneren, ook al woont Carey zelf in New York. Eerder op de dag liet ze zich nog door een van haar dansers (haar nieuwe beau) naar het podium dragen voor een repetitie. Waarom ze niet wou lopen, is een raadsel.

Meelippen
Uiteindelijk bleek alle moeite wel effect te hebben: Mariah verscheen netjes op tijd in een krappe glittermaillot op het podium. Ze startte met het traditionele 'Auld Lang Syne' te zingen voor het publiek, en kende een goede start. Daarna begon haar nummer 'Emotions' te spelen, en toen liep een en ander in het honderd. Carey leek heel erg verbaasd dat de instrumentale versie afgespeeld werd, zónder haar ingezongen track erbij. Ze probeert af en toe eens iets mee te zingen, maar kent het nummer blijkbaar niet goed genoeg. "We hebben niet geoefend voor dit nummer", vertelt ze het publiek geïrriteerd, terwijl ze wat onhandig rondloopt op het podium. "We missen een deel van de stemmen. Zet die monitors aan, aub. Ik probeer hier mijn best te doen." Als die oproep niets uithaalt, geeft ze op. "Het is wat het is, ik laat gewoon het publiek zingen."

Naar het einde van het korte optreden lijken de meeste problemen verholpen, maar tegen dan is La Carey duidelijk niet meer in feeststemming. Haar gezicht spreekt boekdelen, en uitspraken als 'Ik wou ook een leuke feestdag, is dat te veel gevraagd?' doen dat nog meer. Vaak doet ze niet meer de moeite om netjes mee te lippen, en het hele gebeuren krijgt een sarcastisch kantje. Als haar dansers op het einde met veren verschijnen, eindigt ze met een scherpe 'Breng de veren maar, beter wordt het toch niet meer'. Daarna loopt ze het podium af.

Een beetje gênant, zeker voor presentator Ryan Seacrest, die de boel moet redden. "Wat Mariah ook doet op een podium, het publiek is er weg van", vat hij het dan maar samen. Wel, ze was tenminste op tijd.

01-01-2017 om 11:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!