Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

02-01-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw seizoen 'Prison Break' start in maart

Nieuw seizoen 'Prison Break' start in maart

http://oi67.tinypic.com/2s004n7.jpg

Fans die wachten op het nieuwe seizoen van Prison Break, hebben een datum om naar uit te kijken. Of toch een maand, want de reeks wordt uitgezonden in maart.

Dat meldt acteur Dominic Purcell, die de rol van Lincoln Burrows speelt. Hij keert terug aan de zijde van Wentworth Miller, die in de huid kruipt van zijn broer Michael Scofield

Niet dood

Die kwam zeven jaar geleden niet om in een explosie, maar belandde in het ziekenhuis en zo in een gevangenis in Jemen. Ook van de partij zijn Robert Knepper (T-Bag) en Sarah Wayne Callies (Sara Tancredi). Lincoln en Sara zouden er alles aan doen om Michael vrij te krijgen.

Prison Break werd begin 2009 stopgezet na vier seizoenen. De serie leek volledig afgerond, tot FOX fans plots verraste met de aankondiging van een nieuw seizoen.

Ongeval

De opnames vonden onder meer plaats in Marokko, waar Purcell gewond raakt door een ijzeren staaf die op zijn hoofd viel. De acteur werd in allerijl per helikopter naar het ziekenhuis overgevlogen. "Ik ben dankbaar dat ik nog leef", schreef hij bij een foto van zijn gehavende gezicht.

02-01-2017 om 22:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tv-producer: "Mariah Carey gesaboteerd? Schandelijk en ronduit absurd"

Tv-producer: "Mariah Carey gesaboteerd? Schandelijk en ronduit absurd"

http://oi63.tinypic.com/344zhwh.jpg

Het productiebedrijf achter het televisie-optreden van Mariah Carey tijdens de jaarwisseling op Times Square in New York ontkent dat er is geknoeid met het geluid. Dat er sprake zou zijn van opzettelijke sabotage, zoals een lid van het team van de zangeres beweerde, is volgens een van de medewerkers 'ronduit absurd'.

"We zijn trots op onze reputatie en onze jarenlange banden met artiesten", aldus een woordvoerder van Dick Clark Production (DCP) tegenover Page Six. "De suggestie dat DCP, de producent van grote muziekshows als de American Music Awards, Billboard Music Awards, New Year's Rockin' Eve en de Academy of Country Music Awards, ooit opzettelijk het optreden van een artiest zou saboteren is lasterlijk, schandelijk en ronduit absurd."  

Het optreden van Mariah Carey bij het traditionele aftelmoment ging de mist in toen het zingen van Mariah in het geheel niet synchroon liep met de ingestarte geluidsband. Het team van Mariah beweerde daarna dat er met de techniek was geknoeid om de kijkcijfers op te krikken.  

ABC ontkende eerder al dat er sprake was van opzet. Mariah zou divagedrag hebben vertoond door een uur voor het optreden niet mee te werken aan een soundcheck.  

02-01-2017 om 22:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-01-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belg koopt hoed Michael Jackson voor 10.000 euro

Belg koopt hoed Michael Jackson voor 10.000 euro

http://oi64.tinypic.com/2qbg1sw.jpg

Een Belgische verzamelaar heeft op een veiling 10.000 euro betaald voor de hoed die poplegende Michael Jackson droeg in de videoclip van 'Smooth Criminal'. Dat heeft het Nederlandse veilinghuis Catawiki bekendgemaakt.

Het gaat om de witte Fedora-hoed die Michael Jackson droeg tijdens de opnames van 'Smooth Criminal', intussen bijna 30 jaar geleden. De King of Pop heeft toen verschillende van die hoeden laten maken. Na afloop van de opnames gaf hij de hoed aan zijn voormalige manager. "Bijzonder is dat Michael Jackson de binnenkant van de hoed heeft gesigneerd met 'Love Michael Jackson'", aldus het veilinghuis.

Volgens Catawiki was er vanuit de hele wereld belangstelling voor de gleufhoed. "Vooral na zijn dood is de waarde van persoonlijke eigendommen van Michael Jackson enorm toegenomen. Verzamelaars betalen soms bizarre bedragen om hun verzameling uit te breiden met zijn gedragen kledingstukken", klinkt het.

De waarde van de hoed lag tussen de 10.000 en 13.000 euro. Uiteindelijk werd het exemplaar voor 10.000 euro verkocht aan een in België wonende verzamelaar.

01-01-2017 om 12:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.J. Lo laat zien hoe verliefd ze echt is

J. Lo laat zien hoe verliefd ze echt is

http://oi65.tinypic.com/3501ffd.jpg

Dat Drake en J.Lo meer zijn dan de zoveelste Hollywoodflirt, laten de twee zien in nieuwe foto's en filmpjes die onlangs opdoken. Het duo is dolverliefd, en dat mag iedereen weten.

Officieel is het nog steeds niet, maar het beeldmateriaal liegt er niet om. Jennifer Lopez (47) en toyboy Drake (30) kunnen niet van elkaar afblijven. De knipperlichtrelatie met Rihanna lijkt voorgoed verleden tijd, zeker nu de zangeres Jennifer Lopez ook ontvolgde op Instagram.

01-01-2017 om 12:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natalia, Nathalie en Tine vieren samen in Gambia

Natalia, Nathalie en Tine vieren samen in Gambia

http://oi68.tinypic.com/qoej50.jpg

Natalia viert er Nieuwjaar bij een prachtige zonsondergang, in het gezelschap van Nathalie Meskens en Tine Embrechts. En ook Kobe Ilsen is van de partij: Gambia. Het Afrikaanse land wordt het nieuwe Egypte genoemd. Niet ver, niet duur en gegarandeerd 30 graden.

Gambia is hot deze winter. Niet alleen triumviraat Natalia, Tine en Nathalie trokken er naartoe. Bij Travel World liepen dubbel zoveel boekingen binnen als vorig jaar en TUI België, die de bestemming voor het eerst aanbiedt, kende een vliegende start.

Dat komt allereerst door het uitvallen van de klassieke zonnige winterbestemmingen. Egypte, Turkije en Tunesië zitten aan de grond sinds de golf van terreur. "Mensen mijden de regio", zegt Lieven Bossaert van Travel World. "Gambia is zowat de dichtstbijzijnde en meest betaalbare winterbestemming waar je een 30-gradengarantie hebt."

Op 6 uur vliegen zet je er voet aan de grond en al vanaf 599 euro lig je, vlucht en verblijf inbegrepen, een week onder de Afrikaanse zon, vertellen touroperators. Van jetlag trouwens geen sprake, want de tijdzone is dezelfde als in België. En een internationaal paspoort is - in tegenstelling tot bij het populaire buurland Senegal - niet nodig. Ook vaccinaties zijn niet verplicht, waardoor het zelfs een lastminutebestemming kan zijn.

Luxe opgeven
Al komt niet iedereen in Gambia aan z'n trekken. Veel valt er niet te beleven, behalve zon, zee, strand en hier of daar een marktje. Niet de plek voor spectaculaire safari's of een 14-daagse rondreis dus.

En je hebt er niet de luxe zoals in Noord-Afrika. "Ook al zijn er almaar meer hotels en wordt de infrastructuur beter, het blijft Afrika. Zo verwesterd is het nog niet", weet Demeyer. "Grote hotelketens ontbreken nog. Je moet dus wel wat zin voor avontuur hebben en openstaan voor de couleur locale."

01-01-2017 om 11:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jawel: Will & Grace keert terug

Jawel: Will & Grace keert terug

http://oi63.tinypic.com/n71s34.jpg

De kogel is door de kerk. Er komt een vervolg op de successerie Will & Grace. Dat meldt acteur Leslie Jordan. Hij speelt in de serie de rol van Beverly Leslie.

Er komen tien nieuwe afleveringen vertelde hij tijdens een interview aan het radiostation KPBS in San Diego. Er gingen al een tijdje geruchten dat de comedyserie terug zou keren. NBC zond Will & Grace tussen 1998 en 2006 uit.

In september verscheen onverwacht een filmpje op YouTube waarin Will, Grace, Jack en Karen te zien waren. Het bleek te gaan om een verkiezingsspotje voor Hillary Clinton. De hernieuwde samenwerking zorgde voor allerlei geruchten, vooral toen hoofdrolspeler Eric McCormack (Will) bekendmaakte dat de cast met NBC aan het onderhandelen was.

De opnames voor de afleveringen starten in juli en de comedy zal vooral gaan over de Amerikaanse politiek, onthulde actrice Megan Mullally (Karen). Met Donald Trump als de nieuwe president kon de terugkeer van de comedyserie niet op een beter moment komen, liet de actrice zich tegenover PrideSource ontvallen.

01-01-2017 om 11:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mariah Carey houdt bizarre vertoning op Times Square

Mariah Carey houdt bizarre vertoning op Times Square

http://oi66.tinypic.com/9uovv4.jpg

Tijdens de eindejaarsperiode is er geen ontkomen aan: Mariah Carey moet en zal meermaals uit de gluidsboxen schallen. Ze mocht gisterenavond in New York dan ook aantreden op Times Square, om mee de bal te laten vallen en het nieuwe jaar in te luiden. Al deed ze dat op wel heel bizarre manier.

eder jaar luidt New York het nieuwe jaar in met de traditionele 'balldrop'. Bij die traditie, die teruggaat tot 1907, glijdt een gigantische verlichte bol langs een paal van 43 meter hoog naar beneden om exact om middernacht (6 uur Belgische tijd) te landen op het beroemde kruispunt in New York, onder een regen van confetti en vreugdekreten. Het evenement lokt ieder jaar duizenden mensen toeristen naar Times Square, en in totaal volgden ongeveer een miljoen mensen het gebeuren.

Enkel en alleen een bal zien zakken is natuurlijk niet zo heel spectaculair, dus wordt er ook ieder jaar een grootse show rond gebreid, met heel wat bekende sterren in feestelijke outfits. Dit jaar mocht ook Mariah Carey aantreden voor enkele nummertjes, iets wat de organisatie nogal wat stress bezorgde. La Carey staat niet echt bekend om haar stiptheid, en toen haar entourage gevraagd werd of ze wel op tijd zou zijn, vroeg die doodleuk 'hoe laat die bal nu precies naar beneden valt'.

In alle paniek werd er een heus team opgericht dat de diva op tijd op het podium moest krijgen. Een peperduur appartement op Times Square zelf werd afgehuurd om haar make-up en haar te fatsoeneren, ook al woont Carey zelf in New York. Eerder op de dag liet ze zich nog door een van haar dansers (haar nieuwe beau) naar het podium dragen voor een repetitie. Waarom ze niet wou lopen, is een raadsel.

Meelippen
Uiteindelijk bleek alle moeite wel effect te hebben: Mariah verscheen netjes op tijd in een krappe glittermaillot op het podium. Ze startte met het traditionele 'Auld Lang Syne' te zingen voor het publiek, en kende een goede start. Daarna begon haar nummer 'Emotions' te spelen, en toen liep een en ander in het honderd. Carey leek heel erg verbaasd dat de instrumentale versie afgespeeld werd, zónder haar ingezongen track erbij. Ze probeert af en toe eens iets mee te zingen, maar kent het nummer blijkbaar niet goed genoeg. "We hebben niet geoefend voor dit nummer", vertelt ze het publiek geïrriteerd, terwijl ze wat onhandig rondloopt op het podium. "We missen een deel van de stemmen. Zet die monitors aan, aub. Ik probeer hier mijn best te doen." Als die oproep niets uithaalt, geeft ze op. "Het is wat het is, ik laat gewoon het publiek zingen."

Naar het einde van het korte optreden lijken de meeste problemen verholpen, maar tegen dan is La Carey duidelijk niet meer in feeststemming. Haar gezicht spreekt boekdelen, en uitspraken als 'Ik wou ook een leuke feestdag, is dat te veel gevraagd?' doen dat nog meer. Vaak doet ze niet meer de moeite om netjes mee te lippen, en het hele gebeuren krijgt een sarcastisch kantje. Als haar dansers op het einde met veren verschijnen, eindigt ze met een scherpe 'Breng de veren maar, beter wordt het toch niet meer'. Daarna loopt ze het podium af.

Een beetje gênant, zeker voor presentator Ryan Seacrest, die de boel moet redden. "Wat Mariah ook doet op een podium, het publiek is er weg van", vat hij het dan maar samen. Wel, ze was tenminste op tijd.

01-01-2017 om 11:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
30-12-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-vriendje Taylor Swift gearresteerd

Ex-vriendje Taylor Swift gearresteerd

http://oi66.tinypic.com/5afeh.jpg

Conor Kennedy, het ex-vriendje van Taylor Swift, is donderdag gearresteerd nadat hij bij een vechtpartij betrokken raakte in een discotheek in Aspen, Colorado. Dat meldt People.

Volgens agent Rick Magnuson trok Kennedy een andere bezoeker aan zijn shirt en sloeg hem vier keer op het achterhoofd. De kleinzoon van Robbert F. Kennedy, de vermoorde senator en broer van vermoorde president Kennedy, is vervolgens ingerekend en wanorderlijk gedrag ten laste gelegd.

Moeilijke jeugd
De 22-jarige Conor Kennedy heeft een moeilijke jeugd gehad nadat zijn moeder in 2012 op 52-jarige leeftijd zelfmoord pleegde. In 2012 had hij een kortstondige relatie met zangeres Taylor Swift en in 2013 werd hij opgepakt voor de deur van het Witte Huis waar hij protesteerde tegen de aanleg van een oliepijpleiding dwars door de VS.

Excuses
Kennedy heeft wel excuses aangeboden aan agenten en vertelde dat de man met wie hij in gevecht raakte een vriend van hem had beledigd. Toch hangt hem een jaar gevangenisstraf en een boete van 2650 dollar boven het hoofd.

30-12-2016 om 22:29 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BV's overwinteren massaal in... Gambia, het nieuwe Egypte

BV's overwinteren massaal in... Gambia, het nieuwe Egypte

http://oi64.tinypic.com/mr4kjq.jpg

Kobe Ilsen viert er Nieuwjaar bij een prachtige zonsondergang, Natalia ontmoette er de kerstman op het strand en binnenkort trekken ook Bart Peeters en Nathalie Meskens ernaartoe: Gambia. Het Afrikaanse land wordt het nieuwe Egypte genoemd. Niet ver, niet duur en gegarandeerd 30 graden.

Gambia is hot deze winter, niet alleen bij bekende Vlamingen. Bij Travel World liepen dubbel zoveel boekingen binnen als vorig jaar en TUI België, die de bestemming voor het eerst aanbiedt, kende een vliegende start.

Dat komt allereerst door het uitvallen van de klassieke zonnige winterbestemmingen. Egypte, Turkije en Tunesië zitten aan de grond sinds de golf van terreur. "Mensen mijden de regio", zegt Lieven Bossaert van Travel World. "Gambia is zowat de dichtstbijzijnde en meest betaalbare winterbestemming waar je een 30-gradengarantie hebt."

Op 6 uur vliegen zet je er voet aan de grond en al vanaf 599 euro lig je, vlucht en verblijf inbegrepen, een week onder de Afrikaanse zon, vertellen touroperators. Van jetlag trouwens geen sprake, want de tijdzone is dezelfde als in België. En een internationaal paspoort is - in tegenstelling tot bij het populaire buurland Senegal - niet nodig. Ook vaccinaties zijn niet verplicht, waardoor het zelfs een lastminutebestemming kan zijn.

Luxe opgeven
Al komt niet iedereen in Gambia aan z'n trekken. Veel valt er niet te beleven, behalve zon, zee, strand en hier of daar een marktje. Niet de plek voor spectaculaire safari's of een 14-daagse rondreis dus.

En je hebt er niet de luxe zoals in Noord-Afrika. "Ook al zijn er almaar meer hotels en wordt de infrastructuur beter, het blijft Afrika. Zo verwesterd is het nog niet", weet Demeyer. "Grote hotelketens ontbreken nog. Je moet dus wel wat zin voor avontuur hebben en openstaan voor de couleur locale."

30-12-2016 om 22:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZIT SINERJEY ACHTER MYSTERIEUZE DANSACT BABA YEGA IN BELGIUM'S GOT TALENT?

ZIT SINERJEY ACHTER MYSTERIEUZE DANSACT BABA YEGA IN BELGIUM'S GOT TALENT?

http://oi66.tinypic.com/34njepi.jpg

Tal van Ieperlingen zullen tijdens de finale van het VTM-programma 'Belgium's got Talent' vanavond voor de mysterieuze dansact Baba Yega supporteren. Hardnekkige geruchten doen immers de ronde dat professioneel danser en choreograaf Sinerjey Meyfroodt uit Ieper achter de act zit. "Was het maar waar. Ik wou dat ik het had bedacht", reageert de Ieperling.

Vijf dansers met identieke pakjes aan en akelig vreemde maskers op maakten de afgelopen weken furore in de talentenjacht Belgium's got Talent. Jurylid Dan Karaté stuurde hen met een 'golden buzzer' na hun eerste auditie meteen door naar de liveshows en ook de grote steun van het publiek bezorgde hen al snel een plekje in de finale. Maar vooral de mysterieuze identiteit van deze vijf dansers spreekt tot de verbeelding.

Maar in de Kattenstad menen velen te weten wie achter de maskers zit. Sinerjey Meyfroodt (29), die in het verleden al deelnam aan verschillende danswedstrijden en een eigen dansschool runt in Ieper, is verdachte nummer één. De een herkent zijn typische bewegingen en dansstijl, een ander weet dat Sinerjey enkele jaren geleden deel uitmaakte van een groep die ook al Baba Yega heette. De auditie-act van Baba Yega, waarbij een van de dansers uit een doos verschijnt, is ook een van de ideeën die in enkele choreografieën van Sinerjey terug te vinden is.

Maar ook dat een Kortrijks-Iepers bedrijf het logo van de dansact ontwikkelde én dat de groep dezelfde manager heeft als Sinerjey voeden de geruchten.

Bewondering

Zelf kan de danser het programma niet volgen, omdat hij op vrijdagavond dansles geeft. "Maar ik heb wel een en ander gezien in onlinefilmpjes, ook van de groep Baba Yega", vertelt de danser. "Ik vind het persoonlijk een heel leuke act, grappig, tof en vernieuwend. Dat mensen denken dat ik het ben, kan ik ook wel begrijpen. De dansstijl ligt in de lijn van mijn eigen stijl, popping, en ik heb kort een dj-project gehad onder dezelfde naam. Maar dat project is ondertussen al een tijdlang stilgelegd." Toch is hij vol bewondering over het dansproject. "Om heel eerlijk te zijn: ik wou dat ik het zelf had bedacht. Want het concept van Baba Yega spreekt me enorm aan. Als ze nog op zoek gaan naar een extra danser, ben ik zeker kandidaat", lacht Meyfroodt.

Aangesproken

Dat de Ieperling zelf staalhard blijft ontkennen ook maar iets met de act te maken te hebben, lijkt voorlopig weinig mensen te kunnen overtuigen. Op sociale media is de naam van Sinerjey Meyfroodt zowat de meest genoemde naam als het over de identiteit van de Baba Yega-dansers gaat en er werden zelfs als Youtube-filmpjes gelanceerd waarin hij genoemd wordt als de leider van de dansformatie. "Ik word heel vaak aangeklampt en aangesproken over Baba Yega door mensen die denken dat ik het ben. Een hele eer, want zoals ik al zei vind ik het een bijzonder tof en origineel concept. Alleen ben ik het echt niet", aldus Sinerjey nog.

Wie nieuwsgierig is naar de identiteit van de dansers, moet niet te lang meer op zijn of haar honger blijven zitten. De dansers hebben beloofd na de acts hun identiteit bekend te maken. Heel wat Ieperlingen zijn alvast van plan om Baba Yega vanavond naar de overwinning te stemmen. De uitzending begint om 21.05 uur op VTM.

30-12-2016 om 22:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lawrence: "Die seksscène was écht belachelijk!"

Jennifer Lawrence: "Die seksscène was écht belachelijk!"

http://oi63.tinypic.com/5notvm.jpg

Zet de rijkste actrice en de bestbetaalde acteur bij elkaar en je krijgt een film die iedereen gezien wil hebben. Jennifer Lawrence (26) en Chris Pratt (37) laten de vonken van het scherm spatten in de nieuwste scifi-film 'Passengers', zéker nu de actrice zich voor het eerst aan een vrijscène waagt. "Achteraf besefte ik hoe belachelijk het was. Seksscènes zijn allesbehalve sexy!"

Ik mocht er vorig jaar zelf bij zijn, op de gigantische set van de scifi-prent 'Passengers' in Atlanta. Wanneer een busje me rond half negen 's morgens aan het hotel komt ophalen, staan Lawrence en Pratt al uren voor de camera. Ik mag pas de set op nadat ik een vijf pagina's lang contract heb ondertekend: geen foto's, geen tweets en absoluut geen spoilers! De Deense regisseur, Morten Tyldum, neemt me na een rondleiding mee naar de chique bar van het ruimteschip waar Aurora (Lawrence) en Jim (Pratt) hun eerste date zullen hebben.

Hoewel het pas de eerste romantische scène is tussen Lawrence en Pratt, merk ik dat de twee opvallend goed overeenkomen. Jennifer heeft de reputatie wel eens verliefd te worden op de set en het regent op dat moment ook geruchten dat het over is tussen haar en haar laatste verovering, regisseur Darren Aronofsky die ze - hoe kan het ook anders? - op de filmset leerde kennen. Twee uur lang doen Pratt en Lawrence de ene take na de andere, maar niet één keer wordt er gemopperd. Volgens de acteurs is het één van de "gemakkelijkere" dagen, waarop ze geen stunts moeten doen en na twaalf draaiuren naar huis kunnen gaan. Nu, één jaar later, blik ik met Lawrence terug op die opnames. Over Pratt is ze één en al lof, maar tussen de lijnen door kan je merken dat ze niet meteen opgezet was met de roddels over haar romance met - de getrouwde - Pratt.

Hoe was het om met Chris Pratt samen te werken?

"Niemand gelooft me als ik zeg dat ik Chris pas de allereerste draaidag heb leren kennen! Het was al zo lang een droom van mij om met hem te mogen samenwerken, maar we hadden het de voorbije jaren allebei zo druk dat het er nooit van gekomen is. Chris is niet alleen grappig, hij is bovendien ook een pracht van een kerel, een fantastische vader en een geweldige leider."

"Het was Chris die de hele cast en crew er weer bovenop bracht als we het eventjes niet meer zagen zitten. Zijn energie is besmettelijk. De opnames waren echt geen lachertje. We klopten zeer lange uren en de crew begon naar het einde toe veel meer te klagen. Als het even tegenzat, bracht Chris iedereen bij elkaar voor peptalk. Hij zorgde er telkens voor dat het humeur van 200 mensen volledig omsloeg. Ik beschouw hem nu als één van mijn beste vrienden."

Je had ook je allereerste seksscène met Chris. Dat moet best spannend geweest zijn.

"Ik was enorm zenuwachtig. Daar heb ik nog vaak om moeten lachen, want achteraf besef je hoe belachelijk het is. Seksscènes zijn allesbehalve sexy. Ze zijn vooral heel ongemakkelijk en grappig. Ik ben blij dat het achter de rug is en dat ik nu weet dat ik me in het vervolg niet zoveel zorgen meer hoef te maken."

Je personage Aurora is een schrijfster. Welke verhalen zou jij willen vertellen als jij haar was?

"(Sarcastisch) Ik zou voor de roddelblaadjes willen werken, want ik denk dat het best wel leuk zou zijn om allemaal leugens over iedereen te verspreiden."

Daar weet jij natuurlijk alles over. Wat is het eerste dat je zou willen doen als je even opnieuw anoniem zou kunnen zijn?

"Ik zou van de stilte en van het alleen zijn genieten en me helemaal geen zorgen maken om de mensen die me voortdurend zitten aan te staren. Een glaasje wijn en naar de hemel turen... om dan na vijf uur compleet zot te worden van zo lang niks te doen! (lacht)"

Je hebt jarenlang moeite gehad met je bekendheid. Heb je dat een plaats kunnen geven?

"Ik heb enorm veel respect voor sterren die goed met hun bekendheid kunnen omgaan. We hebben het allemaal heel hard getroffen met ons werk en dat mogen we niet als vanzelfsprekend beschouwen. Mijn leven is van de ene dag op de andere compleet veranderd en ik heb er maar liefst vijf jaar over gedaan om me volledig aan mijn nieuwe leven aan te passen. Ik ben daar heel lang heel kwaad om geweest, maar ik ben blij dat ik daar uitgegroeid ben. Ik heb het aanvaard en ik probeer nu van elke dag volop te genieten."

Hoe goed kan jij alleen zijn?

"Ik ben - tot op zekere hoogte - best graag alleen. Het is juist goed om je af en toe eens volledig af te zonderen, zeker met een job als deze. Ik reis zo veel en ik zit elke dag wel ergens op een vreemde plaats. Ik ben nog amper thuis en mijn vrienden en familie krijg ik nog maar zeer zelden te zien. Ik ben meestal ver weg van alles en iedereen die ik ken. Ik probeer om wat dingen van thuis mee te nemen, zodat ik me toch een beetje thuis kan voelen op hotel. Zo zal ik nooit zonder mijn lievelingskaarsen vertrekken, omdat de geur mij aan mijn huis doet denken. En wanneer ik mijn hondje kan meenemen, dan draait alles rond haar: wandelen, spelen, ervoor zorgen dat zij gelukkig is. Iedereen denkt dat het leven van een Hollywoodster glamoureus is, maar dat is vaak helemaal niet zo. Ik krijg praktisch nooit iets van de stad te zien wanneer we op promotour zijn. Er wordt geen seconde verkwist: we landen in een stad, we doen promo, promo en nog eens promo, en vliegen daarna meteen door naar de volgende stad. Ik ben al vijf keer in Madrid geweest voor mijn werk, maar ik zou geen restaurant of straatnaam kunnen opnoemen."

Je ziet er nochtans echt gelukkig uit. Wat mogen we je nog wensen voor het nieuwe jaar?

"Ik denk niet dat ik het recht heb om nóg meer te wensen. Ik heb het goed. Ik hou van mijn job en ik ben trots op de films die ik gemaakt heb en die nog moeten uitkomen. Ik heb met een heleboel getalenteerde regisseurs gewerkt en er zijn nog zo veel mensen met wie ik zo graag films zou willen maken. Ik zou mijn wensen graag aan iemand willen overmaken die ze meer verdient dan mij."

'Passengers' draait vanaf nu in de Belgische bioscoopzalen.

30-12-2016 om 22:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wraak, passie en intense emoties op 90ste verjaardag van de 'Bomma'

Wraak, passie en intense emoties op 90ste verjaardag van de 'Bomma'

http://oi65.tinypic.com/f9l25d.jpg

Een seizoensfinale middenin het seizoen? De makers van 'Familie' spaarden kosten noch moeite om de 25ste verjaardag van de vtm-soap extra speciaal te maken. En speciaal werd het, in een extra lange en meeslepende aflevering die volledig in het teken stond van de Van den Bossches en de 90ste verjaardag van de Bomma. De familie verzamelde voor een spetterend feest, maar keek tegen heel wat onverwachte wendingen aan.

SPOILER ALERT

De Van den Bossches schoven aan tafel in het indrukwekkende landhuis van Lars Dewulf. Ook Lars zelf zakte naar de locatie af, al was het met specifieke bedoelingen. Tussen hem en Véronique hing er de voorbije dagen spanning in de lucht, maar net wanneer iedereen dacht dat het onvermijdelijke zou gebeuren, koos Véronique toch voor Mathias. En hoe! Hoewel ze aanvankelijk niet wilde trouwen, gaf ze nu toch haar jawoord. Lars stond erbij, keek ernaar en droop af.

Op amoureus gebied deden ook nonkel Jan en Viv hun duit in het zakje. Hun verliefdheid bracht hen meer dan eens in een vervelende situatie, maar hoelang kunnen ze hun gevoelens nog verborgen houden voor Linda?

Vergiftiging

Dé verrassing van de avond was de terugkeer van Bart. De doodgewaande zoon van nonkel Jan was al een tijdje terug in het land om contact te zoeken met zijn familie, en vanavond dook hij plots op het familiefeest op, tot grote verbazing van alle aanwezigen.

Dan is er nog Simon. De kleinzoon van nonkel Jan was niet welkom op het verjaardagsfeest, maar zinde op wraak. Wanneer Niko in de brouwerij ontdekte dat er pillen verdwenen zijn, sloeg hij in paniek. Ondanks zijn enkelband kon hij de bomma maar net redden van een mogelijke vergiftigingspoging door Simon. Maar uitstel bleek geen afstel, want in de slotscène kwam de Bomma alsnog onzacht in aanraking met het canvas nadat Simon er in geslaagd was een pil in haar glas wijn te krijgen. Is dit na 25 jaar het einde van de Bomma?

30-12-2016 om 22:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-12-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Adele tijdens de kerstdagen in het geniep getrouwd"

"Adele tijdens de kerstdagen in het geniep getrouwd"

http://oi64.tinypic.com/9urccz.jpg

Het lijkt erop dat Adele in het diepste geheim is getrouwd met haar partner Simon Konecki. De 28-jarige zangeres werd in Los Angeles gespot met een nieuwe, goudkleurige ring om haar vinger. De Britse krant Daily Mail publiceerde foto's van Adele met het sieraad.

Geruchten dat Adele en Simon van plan waren rond Kerstmis te trouwen, deden al langer de ronde. Door te trouwen tijdens een schoolvakantie kon Simons negenjarige dochter uit een eerder huwelijk de intieme huwelijksceremonie bijwonen.

Adele en de 42-jarige Simon zijn zo'n vijf jaar samen. Samen hebben ze een zoontje, de vierjarige Angelo. Vorige maand zouden Adele en Simon zich hebben verloofd.

29-12-2016 om 22:11 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laurent bezoekt koningin Paola in het ziekenhuis

Laurent bezoekt koningin Paola in het ziekenhuis

http://oi64.tinypic.com/jj1ov5.jpg

Prins Laurent en prinses Claire hebben vanavond koningin Paola bezocht in de Cliniques universitaires Saint Luc in Brussel. Dat stelde persagentschap Belga ter plaatse vast.

Koningin Paola is opgenomen in het ziekenhuis met een wervelfractuur, die veroorzaakt werd door een val. Haar herstel zou verschillende maanden duren. Het letsel heeft gelukkig geen neurologische complicaties veroorzaakt. Het ziekenhuis onthield zich van meer commentaar.

Volgens Pierre-Emmanuel De Bauw, de woordvoerder van het paleis, was het nog te vroeg om te zeggen hoe lang de 79-jarige koningin in het ziekenhuis zal moeten verblijven. Over de omstandigheden van de val wou het paleis niets kwijt. "Het is gebeurd in de privésfeer en behoort dus tot het privéleven van de koningin."

29-12-2016 om 22:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christoff zet relatie 'on hold'

Christoff zet relatie 'on hold'

http://oi65.tinypic.com/2le5avr.jpg

De relatie tussen Christoff en Jef lijkt voorbij. De zanger sluit een verzoening in de toekomst niet uit, maar zegt dat hun liefde onder grote druk stond door hun drukke agenda's. "Jef is sinds een maand in Amerika voor zijn paardensport, daarna vertrek ik op tournee door Duitsland. Dan moet je durven los te laten."

Twee jaar lang was het grote liefde. Geen interview of Christoff vertelde over zijn jonge vriend. Over hun ontmoeting, Jefs kledinglijn of zijn grote passie voor paarden. Die passie ligt nu mee aan de basis voor hun breuk.

Door te drukke agenda's zouden de twee elkaar bijna vier maanden niet zien. Ondanks de grote liefde een ernstig struikelblok. "Het klopt dat we een pauze hebben ingelast", zegt de zanger. "Het zit zo: Jef kreeg een heel mooie aanbieiding om in de VS deel te nemen aan een jumping. Hij mag er rijden op de beste paarden ter wereld en vroeg me of ik het erg zou vinden, mocht hij vertrekken. Natuurlijk heb ik dat niet geweigerd. Dit was een eenmalige kans en als je mekaar graag ziet, moet je elkaar ook stimuleren om je dromen te verwezenlijken."

29-12-2016 om 22:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Debbie Reynolds over de zwarte periode in haar leven (en het was niet toen Liz Taylor met man ging lopen)

Debbie Reynolds over de zwarte periode in haar leven (en het was niet toen Liz Taylor met man ging lopen)

http://oi63.tinypic.com/1fk86e.jpg

Debbie Reynolds - die gisteren op 84-jarige leeftijd overleed - heeft geen makkelijk leven achter de rug. Na heel wat zwarte sneeuw te hebben gezien, bleek de dood van haar dochter Carrie Fisher gisteren een te zwaar verdriet voor de Hollywoodster om te dragen. Toch was dit niet het eerste donkere punt in Debbies leven: zo liet haar eerste man haar staan voor Liz Taylor en leefde ze een tijdje in haar auto. In 2011 vertelden Debbie en Carrie openhartig over haar leven en haar slechte smaak qua mannen.

Hollywoodster Debbie Reynolds overleed gisteren aan de gevolgen van een beroerte slechts één dag nadat haar dochter Carrie Fisher was gestorven. Debbie was samen met haar zoon Todd de begrafenis van haar dochter Carrie Fisher aan het voorbereiden toen ze zich plots niet goed voelde. Zoon Todd belde vervolgens alarmnummer 911 en vroeg een ambulance. Reynolds laatste woorden tegen haar zoon waren: "Ik mis haar zo vreselijk. Ik wil bij Carrie zijn". Debby Reynolds overleed in het ziekenhuis. Moeder en dochter hadden een erg goede band. Mogelijk omdat ze samen heel wat woelige watertjes moesten doorzwemmen.

Eerste huwelijk
Op de zetel bij Oprah Winfrey vertelde Debbie Reynolds over haar relatie met Harry Karl, waarmee ze van 1960 tot 1973 getrouwd was. Ze beschreef toen hoe haar hart brak toen ze ontdekte dat haar eerste man Eddie een affaire met Elizabeth Taylor had. Toch was haar huwelijk met haar tweede man Harry Karl nog moeilijker.

Tweede huwelijk
"Harry Karl was ontzettend rijk, maar ik stelde nooit vragen over zijn fortuin. Zelf had ik ook wel genoeg centen op de bank staan. Sinds mijn tiende heb ik gewerkt, dus daar maakte ik me nooit zorgen over. Dat huwelijk heeft 17 jaar geduurd, maar Harry heeft al zijn geld kwijtgespeeld door zijn gokverslaving. Ook mijn centen heeft hij erdoor gejaagd. Plots was al het geld verdwenen. Dat heeft het leven van mij en Carrie kapot gemaakt, het deed ons meer pijn dan die affaire van Elizabeth en Eddie. Dat was ook moeilijk, maar Hary Karl heeft ons alles ontnomen. Zijn fortuin was weg en ik moest zijn schulden afbetalen. Toen heb ik een tijdje in mijn auto gewoond, zo blut was ik. Ik voelde me leeg vanbinnen."

Pooiers en prostituees
Carrie beschreef in dezelfde show haar voormalige stiefvader als iemand die er erg gesofisticeerd uitzag. "Zo noem je mensen die rijk en lelijk zijn. Elke dag kwam een barbier naar het huis om hem te scheren. Later ontdekten we dat de barbier een pooier was en dat de dames van de manicure prostituees waren. Ik wist niet wat er echt aan de hand was, ik geloofde echt dat ze zijn nagels verzorgden. Ik vroeg me soms wel af waarom ze zoveel tijd nodig hadden, om eerlijk te zijn."

29-12-2016 om 22:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Debbie Reynolds, moeder van Carrie Fisher, sterft amper een dag na dochter

Debbie Reynolds, moeder van Carrie Fisher, sterft amper een dag na dochter

http://oi68.tinypic.com/6p83v5.jpg

Debbie Reynolds, actrice en moeder van Star Wars-actrice Carrie Fisher, is overleden op 84-jarige leeftijd. Dat heeft de zoon van Reynolds, Todd Fisher, laten weten. Reynolds dochter Carrie overleed een dag voor haar moeder aan de gevolgen van een hartaanval.

Reynolds, een van de grote sterren uit de 'golden age' van Hollywood, debuteerde in 1950 en is vooral bekend voor haar rollen in films als 'Singing in the Rain' en 'The Unisinkable Molly Brown'. Voor die laatste film werd ze genomineerd voor een Oscar. Daarnaast kreeg ze twee Emmy's, vijf Golden Globes en een nominatie voor de Tony Awards. In 2014 kreeg ze de Lifetime Achievement Award van de Screen Actors Guild, en een jaar later kreeg ze de Jean Hersholt Humanitarian Award tijdens de Oscars.

Live performer
Ze stond ook bekend als live performer, en deed haar eerste optreden in een nachtclub in 1960. Reynolds bleef acteren tot 2012, maar was dit jaar nog te zien aan de zijde van haar dochter in de documentaire 'Bright Lights: Starring Debbie Reynolds and Carrie Fisher'.

Carrie
In 1979 richtte ze de Debbie Reynolds Dance Studio op in Los Angeles. De school bestaat nog steeds. Reynolds was ook eigenaar van een hotel in Las Vegas. Reynolds trouwde drie keer en kreeg dochter Carrie met haar eerste man, Eddie Fisher. Carrie was ook actrice en werd wereldberoemd door haar vertolking van prinses Leia in de Star Wars-films van George Lucas.

Onwel
Een dag na het overlijden van haar dochter werd Reynolds in het ziekenhuis opgenomen nadat ze onwel was geworden in het huis van haar zoon Todd. na haar overlijden verklaarde hij tegenover Variety dat Reynolds "bij Carrie wilde zijn". Waar Reynolds precies aan is overleden, is nog niet bekend.

Facebookbericht
Dinsdag postte Reynolds nog een bericht op Facebook naar aanleiding van de dood van haar dochter. "Bedankt aan iedereen die de kwaliteiten en de talenten van mijn geliefde, prachtige dochter heeft omarmd. Ik ben dankbaar voor jullie gedachten en gebeden die haar nu begeleiden naar haar volgende halte. Liefs, Carrie's moeder."

29-12-2016 om 21:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-12-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Er komen zeker kinderen"

"Er komen zeker kinderen"

http://oi67.tinypic.com/vdgtjs.jpg

Stijn Van Poucke (38) en Nuria Gilizintinova (29) waren in het voorjaar de sterren van het VTM-programma 'Blind Getrouwd'. Hun verliefdheid groeide uit tot een hechte relatie en de twee denken al aan een eerste kindje. "Al vrees ik wel dat het een ettertje zal zijn, want we zijn allebei superkoppig", lacht Nuria.

Kwaliteiten

"De kalverliefde is weg nu en in de plaats is er echte liefde gekomen. We zien elkaar oprecht graag. Wat ik het meest aan Nuria waardeer? Haar glimlach, spontaniteit en optimisme. Dat werkt ontspannend. Ze slaagt er verder altijd in om ons huis te 'managen'. Want alles ligt altijd zoals het hoort te liggen. En ze heeft veel geduld met mij", lacht Stijn.

"Zijn nuchterheid is top", vindt Nuria, zorgkundige in rusthuis Biezenheem in Bissegem. "Hij kan bijzonder goed relativeren. En als ik erg boos ben, ontmijnt hij dat met zijn fijne humor. Hij geeft me het gevoel dat ik alles in de hand heb. Ik kan altijd op hem rekenen."

Trouwfeest

Het koppel denkt ook al volop aan kinderen. "Het zou de bezegeling zijn van onze liefde. Maar wel pas over enkele jaren, want we willen eerst nog genieten van elkaar", zeggen de twee. "Al hoop ik stiekem dat het niet te lang duurt voor ik zwanger ben", knipoogt Nuria. "Al vrees ik wel dat het een ettertje zal zijn, want we zijn allebei superkoppig. Als we dat doorgeven aan onze eerste kleine...."

Grote plannen voor 2017 hebben ze niet. "We zijn gestopt met plannen, we laten alles op ons af komen. Er komt wel zeker een trouwfeest voor de familie en vrienden die we niet konden uitnodigen op ons huwelijk voor Blind Getrouwd. En we gaan weer op reis naar Montenegro. Deze keer doen we meer het midden en noorden van het land. Eventueel pikken we ook een stukje Albanië en Macedonië mee. Montenegro is een mooi land. De bevolking is niet stijf, maar oprecht vriendelijk."

Feestdagen

"Wat we doen tijdens de eindejaarsperiode? Werken! En op oudejaarsavond blijven we gewoon met ons tweetjes gezellig thuis. Knus in de zetel, met afhaaleten. Klinkt saai, maar we hebben geen zin om uit te gaan en willen gewoon bij elkaar zijn. We zouden eigenlijk eerst naar Amsterdam gaan, maar het is te kort dag om dat nog te regelen en het is er te duur in die periode."

Relatietherapie

Stijn en Nuria gaan al maanden naar een relatietherapeut. "Wat niet negatief is", verzekert Stijn. "We laten ons coachen door een vertrouwenspersoon. Een psychologe, waar we tweemaandelijks op bezoek gaan. Niet om iets te herstellen wat gebroken is, maar om onze band net nog sterker te maken. Elk koppel heeft daar baat bij, want het leven flitst voorbij. Waardoor je emotioneel soms te weinig tijd hebt voor elkaar. Zo leerden we dat het normaal is om over stomme dingen ruzie te maken. En dat je elkaar niet mag proberen te veranderen. Een tip voor koppels: je moet je partner aanvaarden zoals hij of zij is. Blijf dus jezelf. Je moet wel een klik voelen natuurlijk, anders zit het niet goed. Wij zijn in ieder geval fantastisch goed bezig. We hebben een heel sterke relatie", glundert Stijn.

"We praten dan ook erg veel", vult Nuria aan. "Stijn is een echte romanticus, als hij tijd heeft. Kaarsjes klaarzetten en me verrassen met een heerlijke maaltijd thuis, hij is supergoed in zo'n dingen", lacht ze. "We gaan ook graag op restaurant en hebben een paar vaste adresjes in Kortrijk, zoals Ons Keuken, Argendael, Gastrobar Gust en Vesper."

Musea

Iedereen kent Stijn en Nuria, maar het koppel wordt al bij al met rust gelaten. "Het valt goed mee in Kortrijk. Mensen spreken ons af en toe wel aan, feliciteren ons of steken hun duim omhoog, maar daar blijft het meestal bij. De meeste mensen in West-Vlaanderen zijn dan ook 'down to earth'. We kunnen overal heen, zonder lastiggevallen te worden. Zo bezoeken we vaak musea en monumenten. Dat is echt ons ding. We vinden het inspirerend. We trokken er ook in Kortrijk al op uit tijdens Open Monumentendag. Het Begijnhof, de raadskelder onder het historische stadhuis, de oudste kroeg Oud Cortrycke van de stad, we vinden dat allemaal boeiend", besluiten Stijn en Nuria.

27-12-2016 om 21:31 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'George Michaels miljoenen worden verdeeld onder zijn beroemde petekinderen'

'George Michaels miljoenen worden verdeeld onder zijn beroemde petekinderen'

http://oi66.tinypic.com/300y991.jpg

Hij was vrijgevig voor vrienden en familie en was ook gul voor goede doelen. Zijn fortuin was dan ook enorm en wordt nu geschat op 123 miljoen euro. Een aanzienlijk deel daarvan zal naar zijn bekende petekinderen gaan. George Michael was peter van onder meer Martin Kemps zoon Roman en dochter Harley Moon. Martin Kemp is de bassist van Spandau Ballet. Ook de dochter van Ginger Spice Gerry Haliwell, Bluebell, staat wellicht als begunstigde in Michaels testament. Het was echter zijn ex-vriend Kenny Goss die destijds werd aangesteld tot peter van Haliwells dochter. Dat meldt The Mirror.

George Michael was ook peter van de twee kinderen van zijn neef Andres. Verwacht wordt dat hij ook geld nalaat aan zijn zussen Melanie en Yioda en zijn vriend, Fadi Fawaz.

Vastgoed
Het fortuin van George Michael omvat onder meer een huis van 6 miljoen euro in Oxfordshire, zijn herenhuis ter waarde van 9,5 miljoen in Londen, zijn optrekje van 3 miljoen in Los Angeles en het strandhuis van 4 miljoen in Sydney dat hij in 2010 kocht en sindsdien verhuurde.

Kunst
Samen met zijn vriend Kenny Goss investeerde Michael zwaar in kunst. De twee gaven smakken geld uit aan werken van Britse kunstenaars als Banksy, Damien Hirst en Tracey Emin.

Albums, tournees, privéconcerten
George Michael verkocht meer dan 100 miljoen albums en werkte grote tournees af, maar daarnaast trad hij ook op tijdens privéfeesten. Zo dokte de Russische miljardair Vladimir Potanin op nieuwjaar 2006 dik twee miljoen euro voor een optreden van George Michael in zijn huis in Moskou. In 2007 legde Philip Green, baas van kledingketen Top Shop, 1.7 miljoen euro op tafel opdat Michael zou zingen op het feest voor zijn 55ste verjaardag.

27-12-2016 om 21:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hanne uit 'Familie': "Na mijn eerste keer belde mijn ma: 'En, hoe was't?'"

Hanne uit 'Familie': "Na mijn eerste keer belde mijn ma: 'En, hoe was't?'"

http://oi67.tinypic.com/jqq2oh.jpg

Praten over seks is belangrijk, vindt 'Familie'-actrice Margot Hallemans (23). Dus trekt ze met de theatervoorstelling 'F*ck!' langs Vlaamse scholen. "Jongeren ervaren zoveel druk. Maar 't enige wat ze op school leren, is hoe ze een condoom moeten gebruiken", zegt ze in Dag Allemaal.

Hallemans, die in de soap de rol van Hanne speelt, is in Dag Allemaal zelf ook openhartig over hoe zij als puber met seksualiteit omging. "Ik was in alles een laatbloeier. In 't eerste middelbaar huppelden mijn vriendinnen en ik nog gewoon over de speelplaats, terwijl andere meisjes toen al bezig waren met lingerie en welke jongen wel of niet naar hen keek."

"Eerlijk: ik was achttien toen ik voor 't eerst met mijn toenmalig lief naar bed ging", vertelt ze. "En wij waren op dat moment al een halfjaar samen. Hij had al ervaring, maar heeft geduldig gewacht. Da's iets waar ik trots op ben, dat ik gewacht heb tot ík er ook klaar voor was." Ook thuis kon ze heel open over het onderwerp praten. "Datzelfde weekend nog kreeg ik telefoon van mijn moeder. 'En, hoe was 't?'"

Met de voorstelling 'F*ck!' wil Hallemans de misvatting uit de wereld helpen dat seks er altijd zo aan toegaat als in internetporno. "Door die pornofilmpjes, door de sociale media, door al die perfecte lijven overal, zijn jongeren erg onzeker. Over hun uiterlijk, over wat ze doen en niet doen. Ze zetten een masker op, spelen een rolletje, iemand die ze niet zijn. Terwijl seks net draait om jezelf blootgeven. En jezelf ook graag zien, zoals je echt bent.

27-12-2016 om 21:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!