Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

29-12-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christoff zet relatie 'on hold'

Christoff zet relatie 'on hold'

http://oi65.tinypic.com/2le5avr.jpg

De relatie tussen Christoff en Jef lijkt voorbij. De zanger sluit een verzoening in de toekomst niet uit, maar zegt dat hun liefde onder grote druk stond door hun drukke agenda's. "Jef is sinds een maand in Amerika voor zijn paardensport, daarna vertrek ik op tournee door Duitsland. Dan moet je durven los te laten."

Twee jaar lang was het grote liefde. Geen interview of Christoff vertelde over zijn jonge vriend. Over hun ontmoeting, Jefs kledinglijn of zijn grote passie voor paarden. Die passie ligt nu mee aan de basis voor hun breuk.

Door te drukke agenda's zouden de twee elkaar bijna vier maanden niet zien. Ondanks de grote liefde een ernstig struikelblok. "Het klopt dat we een pauze hebben ingelast", zegt de zanger. "Het zit zo: Jef kreeg een heel mooie aanbieiding om in de VS deel te nemen aan een jumping. Hij mag er rijden op de beste paarden ter wereld en vroeg me of ik het erg zou vinden, mocht hij vertrekken. Natuurlijk heb ik dat niet geweigerd. Dit was een eenmalige kans en als je mekaar graag ziet, moet je elkaar ook stimuleren om je dromen te verwezenlijken."

29-12-2016 om 22:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Debbie Reynolds over de zwarte periode in haar leven (en het was niet toen Liz Taylor met man ging lopen)

Debbie Reynolds over de zwarte periode in haar leven (en het was niet toen Liz Taylor met man ging lopen)

http://oi63.tinypic.com/1fk86e.jpg

Debbie Reynolds - die gisteren op 84-jarige leeftijd overleed - heeft geen makkelijk leven achter de rug. Na heel wat zwarte sneeuw te hebben gezien, bleek de dood van haar dochter Carrie Fisher gisteren een te zwaar verdriet voor de Hollywoodster om te dragen. Toch was dit niet het eerste donkere punt in Debbies leven: zo liet haar eerste man haar staan voor Liz Taylor en leefde ze een tijdje in haar auto. In 2011 vertelden Debbie en Carrie openhartig over haar leven en haar slechte smaak qua mannen.

Hollywoodster Debbie Reynolds overleed gisteren aan de gevolgen van een beroerte slechts één dag nadat haar dochter Carrie Fisher was gestorven. Debbie was samen met haar zoon Todd de begrafenis van haar dochter Carrie Fisher aan het voorbereiden toen ze zich plots niet goed voelde. Zoon Todd belde vervolgens alarmnummer 911 en vroeg een ambulance. Reynolds laatste woorden tegen haar zoon waren: "Ik mis haar zo vreselijk. Ik wil bij Carrie zijn". Debby Reynolds overleed in het ziekenhuis. Moeder en dochter hadden een erg goede band. Mogelijk omdat ze samen heel wat woelige watertjes moesten doorzwemmen.

Eerste huwelijk
Op de zetel bij Oprah Winfrey vertelde Debbie Reynolds over haar relatie met Harry Karl, waarmee ze van 1960 tot 1973 getrouwd was. Ze beschreef toen hoe haar hart brak toen ze ontdekte dat haar eerste man Eddie een affaire met Elizabeth Taylor had. Toch was haar huwelijk met haar tweede man Harry Karl nog moeilijker.

Tweede huwelijk
"Harry Karl was ontzettend rijk, maar ik stelde nooit vragen over zijn fortuin. Zelf had ik ook wel genoeg centen op de bank staan. Sinds mijn tiende heb ik gewerkt, dus daar maakte ik me nooit zorgen over. Dat huwelijk heeft 17 jaar geduurd, maar Harry heeft al zijn geld kwijtgespeeld door zijn gokverslaving. Ook mijn centen heeft hij erdoor gejaagd. Plots was al het geld verdwenen. Dat heeft het leven van mij en Carrie kapot gemaakt, het deed ons meer pijn dan die affaire van Elizabeth en Eddie. Dat was ook moeilijk, maar Hary Karl heeft ons alles ontnomen. Zijn fortuin was weg en ik moest zijn schulden afbetalen. Toen heb ik een tijdje in mijn auto gewoond, zo blut was ik. Ik voelde me leeg vanbinnen."

Pooiers en prostituees
Carrie beschreef in dezelfde show haar voormalige stiefvader als iemand die er erg gesofisticeerd uitzag. "Zo noem je mensen die rijk en lelijk zijn. Elke dag kwam een barbier naar het huis om hem te scheren. Later ontdekten we dat de barbier een pooier was en dat de dames van de manicure prostituees waren. Ik wist niet wat er echt aan de hand was, ik geloofde echt dat ze zijn nagels verzorgden. Ik vroeg me soms wel af waarom ze zoveel tijd nodig hadden, om eerlijk te zijn."

29-12-2016 om 22:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Debbie Reynolds, moeder van Carrie Fisher, sterft amper een dag na dochter

Debbie Reynolds, moeder van Carrie Fisher, sterft amper een dag na dochter

http://oi68.tinypic.com/6p83v5.jpg

Debbie Reynolds, actrice en moeder van Star Wars-actrice Carrie Fisher, is overleden op 84-jarige leeftijd. Dat heeft de zoon van Reynolds, Todd Fisher, laten weten. Reynolds dochter Carrie overleed een dag voor haar moeder aan de gevolgen van een hartaanval.

Reynolds, een van de grote sterren uit de 'golden age' van Hollywood, debuteerde in 1950 en is vooral bekend voor haar rollen in films als 'Singing in the Rain' en 'The Unisinkable Molly Brown'. Voor die laatste film werd ze genomineerd voor een Oscar. Daarnaast kreeg ze twee Emmy's, vijf Golden Globes en een nominatie voor de Tony Awards. In 2014 kreeg ze de Lifetime Achievement Award van de Screen Actors Guild, en een jaar later kreeg ze de Jean Hersholt Humanitarian Award tijdens de Oscars.

Live performer
Ze stond ook bekend als live performer, en deed haar eerste optreden in een nachtclub in 1960. Reynolds bleef acteren tot 2012, maar was dit jaar nog te zien aan de zijde van haar dochter in de documentaire 'Bright Lights: Starring Debbie Reynolds and Carrie Fisher'.

Carrie
In 1979 richtte ze de Debbie Reynolds Dance Studio op in Los Angeles. De school bestaat nog steeds. Reynolds was ook eigenaar van een hotel in Las Vegas. Reynolds trouwde drie keer en kreeg dochter Carrie met haar eerste man, Eddie Fisher. Carrie was ook actrice en werd wereldberoemd door haar vertolking van prinses Leia in de Star Wars-films van George Lucas.

Onwel
Een dag na het overlijden van haar dochter werd Reynolds in het ziekenhuis opgenomen nadat ze onwel was geworden in het huis van haar zoon Todd. na haar overlijden verklaarde hij tegenover Variety dat Reynolds "bij Carrie wilde zijn". Waar Reynolds precies aan is overleden, is nog niet bekend.

Facebookbericht
Dinsdag postte Reynolds nog een bericht op Facebook naar aanleiding van de dood van haar dochter. "Bedankt aan iedereen die de kwaliteiten en de talenten van mijn geliefde, prachtige dochter heeft omarmd. Ik ben dankbaar voor jullie gedachten en gebeden die haar nu begeleiden naar haar volgende halte. Liefs, Carrie's moeder."

29-12-2016 om 21:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-12-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Er komen zeker kinderen"

"Er komen zeker kinderen"

http://oi67.tinypic.com/vdgtjs.jpg

Stijn Van Poucke (38) en Nuria Gilizintinova (29) waren in het voorjaar de sterren van het VTM-programma 'Blind Getrouwd'. Hun verliefdheid groeide uit tot een hechte relatie en de twee denken al aan een eerste kindje. "Al vrees ik wel dat het een ettertje zal zijn, want we zijn allebei superkoppig", lacht Nuria.

Kwaliteiten

"De kalverliefde is weg nu en in de plaats is er echte liefde gekomen. We zien elkaar oprecht graag. Wat ik het meest aan Nuria waardeer? Haar glimlach, spontaniteit en optimisme. Dat werkt ontspannend. Ze slaagt er verder altijd in om ons huis te 'managen'. Want alles ligt altijd zoals het hoort te liggen. En ze heeft veel geduld met mij", lacht Stijn.

"Zijn nuchterheid is top", vindt Nuria, zorgkundige in rusthuis Biezenheem in Bissegem. "Hij kan bijzonder goed relativeren. En als ik erg boos ben, ontmijnt hij dat met zijn fijne humor. Hij geeft me het gevoel dat ik alles in de hand heb. Ik kan altijd op hem rekenen."

Trouwfeest

Het koppel denkt ook al volop aan kinderen. "Het zou de bezegeling zijn van onze liefde. Maar wel pas over enkele jaren, want we willen eerst nog genieten van elkaar", zeggen de twee. "Al hoop ik stiekem dat het niet te lang duurt voor ik zwanger ben", knipoogt Nuria. "Al vrees ik wel dat het een ettertje zal zijn, want we zijn allebei superkoppig. Als we dat doorgeven aan onze eerste kleine...."

Grote plannen voor 2017 hebben ze niet. "We zijn gestopt met plannen, we laten alles op ons af komen. Er komt wel zeker een trouwfeest voor de familie en vrienden die we niet konden uitnodigen op ons huwelijk voor Blind Getrouwd. En we gaan weer op reis naar Montenegro. Deze keer doen we meer het midden en noorden van het land. Eventueel pikken we ook een stukje Albanië en Macedonië mee. Montenegro is een mooi land. De bevolking is niet stijf, maar oprecht vriendelijk."

Feestdagen

"Wat we doen tijdens de eindejaarsperiode? Werken! En op oudejaarsavond blijven we gewoon met ons tweetjes gezellig thuis. Knus in de zetel, met afhaaleten. Klinkt saai, maar we hebben geen zin om uit te gaan en willen gewoon bij elkaar zijn. We zouden eigenlijk eerst naar Amsterdam gaan, maar het is te kort dag om dat nog te regelen en het is er te duur in die periode."

Relatietherapie

Stijn en Nuria gaan al maanden naar een relatietherapeut. "Wat niet negatief is", verzekert Stijn. "We laten ons coachen door een vertrouwenspersoon. Een psychologe, waar we tweemaandelijks op bezoek gaan. Niet om iets te herstellen wat gebroken is, maar om onze band net nog sterker te maken. Elk koppel heeft daar baat bij, want het leven flitst voorbij. Waardoor je emotioneel soms te weinig tijd hebt voor elkaar. Zo leerden we dat het normaal is om over stomme dingen ruzie te maken. En dat je elkaar niet mag proberen te veranderen. Een tip voor koppels: je moet je partner aanvaarden zoals hij of zij is. Blijf dus jezelf. Je moet wel een klik voelen natuurlijk, anders zit het niet goed. Wij zijn in ieder geval fantastisch goed bezig. We hebben een heel sterke relatie", glundert Stijn.

"We praten dan ook erg veel", vult Nuria aan. "Stijn is een echte romanticus, als hij tijd heeft. Kaarsjes klaarzetten en me verrassen met een heerlijke maaltijd thuis, hij is supergoed in zo'n dingen", lacht ze. "We gaan ook graag op restaurant en hebben een paar vaste adresjes in Kortrijk, zoals Ons Keuken, Argendael, Gastrobar Gust en Vesper."

Musea

Iedereen kent Stijn en Nuria, maar het koppel wordt al bij al met rust gelaten. "Het valt goed mee in Kortrijk. Mensen spreken ons af en toe wel aan, feliciteren ons of steken hun duim omhoog, maar daar blijft het meestal bij. De meeste mensen in West-Vlaanderen zijn dan ook 'down to earth'. We kunnen overal heen, zonder lastiggevallen te worden. Zo bezoeken we vaak musea en monumenten. Dat is echt ons ding. We vinden het inspirerend. We trokken er ook in Kortrijk al op uit tijdens Open Monumentendag. Het Begijnhof, de raadskelder onder het historische stadhuis, de oudste kroeg Oud Cortrycke van de stad, we vinden dat allemaal boeiend", besluiten Stijn en Nuria.

27-12-2016 om 21:31 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'George Michaels miljoenen worden verdeeld onder zijn beroemde petekinderen'

'George Michaels miljoenen worden verdeeld onder zijn beroemde petekinderen'

http://oi66.tinypic.com/300y991.jpg

Hij was vrijgevig voor vrienden en familie en was ook gul voor goede doelen. Zijn fortuin was dan ook enorm en wordt nu geschat op 123 miljoen euro. Een aanzienlijk deel daarvan zal naar zijn bekende petekinderen gaan. George Michael was peter van onder meer Martin Kemps zoon Roman en dochter Harley Moon. Martin Kemp is de bassist van Spandau Ballet. Ook de dochter van Ginger Spice Gerry Haliwell, Bluebell, staat wellicht als begunstigde in Michaels testament. Het was echter zijn ex-vriend Kenny Goss die destijds werd aangesteld tot peter van Haliwells dochter. Dat meldt The Mirror.

George Michael was ook peter van de twee kinderen van zijn neef Andres. Verwacht wordt dat hij ook geld nalaat aan zijn zussen Melanie en Yioda en zijn vriend, Fadi Fawaz.

Vastgoed
Het fortuin van George Michael omvat onder meer een huis van 6 miljoen euro in Oxfordshire, zijn herenhuis ter waarde van 9,5 miljoen in Londen, zijn optrekje van 3 miljoen in Los Angeles en het strandhuis van 4 miljoen in Sydney dat hij in 2010 kocht en sindsdien verhuurde.

Kunst
Samen met zijn vriend Kenny Goss investeerde Michael zwaar in kunst. De twee gaven smakken geld uit aan werken van Britse kunstenaars als Banksy, Damien Hirst en Tracey Emin.

Albums, tournees, privéconcerten
George Michael verkocht meer dan 100 miljoen albums en werkte grote tournees af, maar daarnaast trad hij ook op tijdens privéfeesten. Zo dokte de Russische miljardair Vladimir Potanin op nieuwjaar 2006 dik twee miljoen euro voor een optreden van George Michael in zijn huis in Moskou. In 2007 legde Philip Green, baas van kledingketen Top Shop, 1.7 miljoen euro op tafel opdat Michael zou zingen op het feest voor zijn 55ste verjaardag.

27-12-2016 om 21:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hanne uit 'Familie': "Na mijn eerste keer belde mijn ma: 'En, hoe was't?'"

Hanne uit 'Familie': "Na mijn eerste keer belde mijn ma: 'En, hoe was't?'"

http://oi67.tinypic.com/jqq2oh.jpg

Praten over seks is belangrijk, vindt 'Familie'-actrice Margot Hallemans (23). Dus trekt ze met de theatervoorstelling 'F*ck!' langs Vlaamse scholen. "Jongeren ervaren zoveel druk. Maar 't enige wat ze op school leren, is hoe ze een condoom moeten gebruiken", zegt ze in Dag Allemaal.

Hallemans, die in de soap de rol van Hanne speelt, is in Dag Allemaal zelf ook openhartig over hoe zij als puber met seksualiteit omging. "Ik was in alles een laatbloeier. In 't eerste middelbaar huppelden mijn vriendinnen en ik nog gewoon over de speelplaats, terwijl andere meisjes toen al bezig waren met lingerie en welke jongen wel of niet naar hen keek."

"Eerlijk: ik was achttien toen ik voor 't eerst met mijn toenmalig lief naar bed ging", vertelt ze. "En wij waren op dat moment al een halfjaar samen. Hij had al ervaring, maar heeft geduldig gewacht. Da's iets waar ik trots op ben, dat ik gewacht heb tot ík er ook klaar voor was." Ook thuis kon ze heel open over het onderwerp praten. "Datzelfde weekend nog kreeg ik telefoon van mijn moeder. 'En, hoe was 't?'"

Met de voorstelling 'F*ck!' wil Hallemans de misvatting uit de wereld helpen dat seks er altijd zo aan toegaat als in internetporno. "Door die pornofilmpjes, door de sociale media, door al die perfecte lijven overal, zijn jongeren erg onzeker. Over hun uiterlijk, over wat ze doen en niet doen. Ze zetten een masker op, spelen een rolletje, iemand die ze niet zijn. Terwijl seks net draait om jezelf blootgeven. En jezelf ook graag zien, zoals je echt bent.

27-12-2016 om 21:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Star Wars'-icoon Carrie Fisher overleden

'Star Wars'-icoon Carrie Fisher overleden

http://oi67.tinypic.com/nz4ymu.jpg

Actrice Carrie 'Prinses Leia' Fisher is overleden aan de gevolgen van een hartaanval. Dat laat haar dochter Billie Lourd weten via familiewoordvoerder Simon Halls.

"Het is met heel groot verdriet dat Billie Lourd bevestigt dat haar geliefde moeder Carrie Fisher is heengegaan om 8.55 uur vanmorgen", luidt de verklaring. "Ze was geliefd door de wereld en ze zal erg gemist worden. Onze hele familie dankt jullie voor jullie gedachten en gebeden."

Hartaanval

De zestigjarige Fisher, vooral bekend van haar rol als Prinses Leia in vier Star Wars-films, kreeg vrijdag een hartaanval tijdens een vlucht van België naar Los Angeles. Enkele passagiers gaven haar hartmassage en mond-op-mondbeademing, aldus showbizzwebsite TMZ op gezag van anonieme bronnen.

Het incident gebeurde een kwartier voordat het vliegtuig landde in Los Angeles, waar de actrice in kritieke toestand werd overgebracht naar het ziekenhuis. Eergisteren was Fishers toestand volgens haar 84-jarige moeder nog stabiel. "Als er iets verandert, zullen we dat laten weten. Voor haar fans en vrienden", meldde Debbie Reynolds via Twitter. "Ik bedank jullie voor jullie gebeden en goede wensen."

Prinses Leia

Fisher speelde Prinses Leia in de originele Star Wars-trilogie (1977-1983) en nam de rol opnieuw op in 2015 voor Star Wars: The Force Awakens. Ze rondde onlangs de opnames af van Star Wars: Episode VIII. Dit jaar nog publiceerde ze haar memoires, getiteld The Princess Diarist, waarin ze haar affaire met acteur Harrison Ford onthulde.

De dochter van Hollywoodactrice Reynolds en zanger Eddie Fisher (1928-2010) beleefde haar doorbraak in 1975 met een grote rol in de komedie Shampoo. Ze speelde ook in films als Blues Brothers, When Harry met Sally... en Hook.

Privé

Naast haar werk op het witte doek wist ze ook geregeld het nieuws te halen met privézaken. Zo was ze tussen 1977 en 1984 samen met zanger Paul Simon, maar had ze in de tussentijd ook een affaire met de Canadese acteur Dan Akroyd. Met talentscout Bryan Lourd kreeg ze in 1992 haar enige kind, dochter Billie Lourd. 

De Britse zanger James Blunt zou een tijdje bij Fisher hebben gewoond, maar de actrice heeft altijd ontkend dat er sprake was van een seksuele relatie tussen de twee. In 2005 kwam Fisher negatief in het nieuws nadat lobbyist Gregory Stevens dood in haar huis werd gevonden. Volgens de officiële verhalen heeft hij een hartstilstand gehad, maar in het roddelcircuit werd al snel gesproken

27-12-2016 om 21:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Michael vertrouwde intieme vrienden toe "dat hij nooit meer live zou optreden"

George Michael vertrouwde intieme vrienden toe "dat hij nooit meer live zou optreden"

http://oi67.tinypic.com/33ae1zc.jpg

Ondanks het feit dat zijn fans zich verlekkerden op een grote comebacktour, zou de overleden popzanger George Michael (53) aan intieme vrienden verteld hebben dat hij niet meer live op het podium zou staan. Dat hebben ze gezegd aan het Britse boulevardblad The Sun.

Volgens intimi zou George Michael beseft hebben dat hij niet meer het niveau van vroeger kon halen door zijn gezondheidsproblemen. En voor de perfectionist die hij was, zou dat ondragelijk zijn geweest. Fans bereidden zich nochtans voor op een grote comeback, met de belofte van een nieuw album en een documentaire met nooit eerder vertoonde beelden uit zijn tijd met Wham!

Gezondheid
"George had hele hoge standaards als het op muziek aankwam", aldus een vriend in The Sun. "Zijn vocale kunnen was legendarisch, maar hij wist dat hij dat niveau niet meer zou halen. Hij moest in perfecte gezondheid zijn, zou hij nog terugkeren naar de studio, maar daar was op het einde van zijn leven absoluut geen sprake van. Zijn vrienden beseften dat het fout zou gaan. Maar niemand had gedacht dat het moment zo snel zou komen."

Zijn comeback die vorige maand was aangekondigd, was dan ook al uitgesteld tot maart volgend jaar. Naar verluidt omdat de afwerking van zijn album 'Listen Without Prejudice 25' - een heruitgave van zijn klassieker 'Without Prejudice Vol 1' uit 1990 - er maar niet kwam door zijn werk aan zijn documentaire rond zijn tijd met Wham!: 'Freedom'. Maar zo ver is het dus niet meer gekomen.

27-12-2016 om 21:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-12-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton lanceert collectie in samenwerking met supermarkt Lidl

Paris Hilton lanceert collectie in samenwerking met supermarkt Lidl

http://oi65.tinypic.com/2qjezjs.jpg

Niet zo heel lang geleden was Paris Hilton nog dé it-girl waar iedereen alles over wou weten. Ondertussen is het al een tijdje stiller rond haar, al is de steenrijke hotelerfgename nooit gestopt met bakken geld te verdienen. Haar laatste wapenfeit is een collectie in samenwerking met de budgetsupermarkt Lidl.

Gelukkig gaat het niet over een kledingcollectie (de stijl van Paris is op zijn zachtst gezegd speciaal te noemen), maar over een lijn haartools. Zo zit er onder andere een Paris Hilton-krultang, een Paris Hilton-stijltang en een Paris Hilton-roterende heteluchtborstel in het assortiment. In totaal zijn er zeven verschillende apparaten te koop, allemaal met - hoe kan het ook anders - roze accenten.

25-12-2016 om 21:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kristen Stewart datet met Victoria's Secret angel met Belgische roots

Kristen Stewart datet met Victoria's Secret angel met Belgische roots

http://oi67.tinypic.com/30n9npe.jpg

Verschillende showbizzsites schrijven dat de 26-jarige actrice Kristen Stewart aan het daten is met Victoria's Secret angel Stella Maxwell. Die laatste woonde tot haar dertiende in België en werd onlangs nog verkozen als meest sexy vrouw ter wereld door de lezers van het magazine Maxim.

De twee werden volgens People Magazine voor het eerst samen gespot op het Met Gala eerder dit jaar in mei, waar ze na afloop samen in een auto stapten. Nu zouden verschillende bronnen de twee ook gespot hebben op de set van Kristens laatste nieuwe film 'Lizzie' in Savannah, Georgië. Stella zou speciaal voor Kristen naar daar afgereisd zijn, en de twee zouden het wel héél goed met elkaar kunnen vinden.

Haar naam doet misschien niet meteen een belletje rinkelen, toch is de half-Belgische Stella Maxwell geen onbekende meer in de modewereld. Ze stond al model voor grote namen als H&M, Chanel, Marc Jacobs en Moschino. Maar het was pas in 2015 toen ze een zogenaamde angel werd van het Amerikaanse lingeriemerk Victoria's Secret dat het grote publiek haar leerde kennen. Maxwell woonde tot haar dertiende in ons land, daarna verhuisde ze naar Nieuw-Zeeland.

25-12-2016 om 21:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christoff: "Ik heb verschillende keren overwogen om te stoppen"

Christoff: "Ik heb verschillende keren overwogen om te stoppen"

http://oi67.tinypic.com/24obtbd.jpg

Voor Christoff De Bolle was 2016 een topjaar: de grote doorbraak van Klubbb3, de groep waarmee hij samen met Jan Smit en Florian Silbereisen in Duitsland scoort, is één van die hoogtepunten. Daarnaast presenteerde Christoff Radio 2 Zomerhit, gaf hij heel wat uitverkochte concerten en stond hij 25 jaar op de planken. In die 25 jaar heeft Christoff meermaals overwogen om te stoppen met zingen. Dat vertelde hij in een gesprek met onze videoreporter.

25-12-2016 om 21:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze twee dames zijn de modellen van het jaar

Deze twee dames zijn de modellen van het jaar

http://oi63.tinypic.com/2uym92p.jpg

Bella Hadid en Kendall Jenner zijn door de gerenommeerde modellensite Models.com uitgeroepen tot modellen van het jaar. Hadid kreeg de meeste stemmen van mensen binnen de mode-industrie, Jenner van het publiek.

Elk jaar organiseert Models.com de Industry Awards, waarbij een jury van 250 prominente mensen binnen de mode-industrie hun stem uitbrengen over wie het meest betekend heeft voor de industrie het afgelopen jaar. Daarnaast mogen ook lezers van de site publieksprijzen uitdelen.

Vorig jaar werd de Duitse Anna Ewers nog verkozen als model van het jaar door insiders binnen de mode-industrie. Lezers kozen toen Gigi Hadid als winnares uit. Dit jaar gaat zus van - Bella - met de eer lopen van de industrie. Haar carrière kwam in 2016 in een stroomversnelling, zo liep ze onder andere onlangs nog op de catwalk voor Victoria's Secret en stond ze op covers van modebladen als Vogue en ELLE.

Kendall Jenner, het halfzusje van realityster Kim Kardashian, haalde vorig jaar in beide categorieën de top-3, maar het is de eerste keer dat ze met de eerste prijs gaat lopen. Jordan Barrett viel bij de mannelijke modellen het meest in de smaak. Het Belgische model Hanne Gaby Odiele kreeg de titel 'Best Street Style in 2016'.

25-12-2016 om 21:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lawrence bezoekt kinderziekenhuis op kerstavond

Jennifer Lawrence bezoekt kinderziekenhuis op kerstavond

http://oi65.tinypic.com/213m1hj.jpg

Jennifer Lawrence heeft, traditiegetrouw, op kerstavond een bezoekje gebracht aan het Norton kinderziekenhuis in Louisville. De actrice doet dat sinds 2013, meldt de plaatselijke krant The Courier-Journal.

Jennifer kondigt haar bezoek nooit van tevoren aan. Ook zaterdag niet toen de pers ernaar vroeg. Dat het bezoek is uitgelekt komt door de vele foto's die op social media zijn verschenen. Jennifer ging gewillig op de foto met personeel en patiënten.  

De actrice is niet alleen ieder jaar met kerst in het kinderziekenhuis te vinden; in februari schonk ze ook nog eens 2 miljoen dollar. "Mijn familie en ik hebben tijdens onze bezoekjes zoveel geweldige kinderen ontmoet. Hun kracht en moed inspireren ons", zei ze toen.  

25-12-2016 om 21:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-12-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze 'zoon van' heeft een modellencontract beet

Deze 'zoon van' heeft een modellencontract beet

http://oi64.tinypic.com/sxhnh2.jpg

Van deze jongen gaan we in 2017 nog horen. Wie is die knappe verschijning? Milan, de 16-jarige zoon van Martine Prenen die zich waagt aan een carrière als model. De jongen kreeg onlangs een contract bij het bekende Belgische bureau Dominique Models, waar ze veel potentieel in hem zien.

Zowel Martine als Milans vader waren ooit professioneel model. Martines zoon meet op z'n 16de al 1m87, en hij wordt vooral geprezen om zijn haar, zijn afgetrainde lichaam, zijn amandelvormige ogen en zachte uitstraling. De ex-presentatrice, die tegenwoordig vooral actief is als gezondheidsconsulente, kondigde het nieuws onlangs zelf aan op Instagram. Ze postte een portfoliofoto van haar zoon met de hashtags #proudmom en #modeling.

23-12-2016 om 00:41 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Céline Dion wil niet optreden voor Trump

Ook Céline Dion wil niet optreden voor Trump

http://oi64.tinypic.com/ncgi1z.jpg

Céline Dion heeft zich aangesloten bij de lange lijst celebrities die weigeren op te treden bij de aanstaande inauguratie van Donald Trump. Dat meldt The Wrap.

Een bron dicht bij Céline laat weten dat de Canadese zangeres geen zin heeft om deel uit te maken van de eedaflegging van Trump. Sterren als country-artiest Garth Brooks, Elton John en operazanger Andrea Bocelli gingen haar voor. Ook zij werden gevraagd, maar bedankten voor de eer.  

Trumps team ontkent ondertussen dat ze problemen hebben met het boeken van celebrities. ''Eersteklas sterren staan te trappelen om mee te werken aan de inaugurale evenementen. De inauguratie wordt een verbindende viering van vrijheid en democratie. Verdere details worden nog bekendgemaakt.'' 

23-12-2016 om 00:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Charles ziet gelijkenissen met jaren 30 in populisme en vijandigheid tegen vluchtelingen

Prins Charles ziet gelijkenissen met jaren 30 in populisme en vijandigheid tegen vluchtelingen

http://oi64.tinypic.com/10xeeit.jpg

Prins Charles heeft gewaarschuwd voor "het opkomend populisme", in een kennelijke verwijzing naar Donald Trump en de toenemende vijandige houding tegen vluchtelingen in Europa. De Britse troonopvolger sprak over "uiterst zorgwekkende echo's van de donkere dagen in de jaren dertig".

Hij zei dat gisteren in een van tevoren opgenomen boodschap op BBC-radio en voegde eraan toe dat "kwaadaardige" religieuze vervolging wereldwijd plaatsvindt.

"We zien de toegenomen populariteit van populistische bewegingen in de wereld die zich agressief uitlaten tegen mensen die een minderheidsgeloof aanhangen".

Charles verwees naar de generatie van zijn ouders, die "ocht en stierf in een strijd tegen intolerantie, monsterlijk extremisme en onmenselijke pogingen de Joodse bevolking van Europa uit te roeien".

23-12-2016 om 00:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylver maakt comeback: "Het voelde té goed na die eenmalige reünie"

Sylver maakt comeback: "Het voelde té goed na die eenmalige reünie"

http://oi64.tinypic.com/20hm1c8.jpg

Silvy De Bie kan om een fonkelnieuwe sexy garderobe. Na vijf jaar stilte, een behoorlijke ruzie en tal van andere projecten staan de neuzen bij Sylver eindelijk weer in dezelfde richting. "Die break was nodig", aldus stuwende kracht Wout Van Dessel. "We zaten er fysiek en mentaal compleet door. Maar nu zien we elkaar nog liever dan vroeger."

In februari een nieuwe single, gevolgd door een nieuw album en optredens alom. Na stil warmdraaien in Rusland en Duitsland wordt de Vlaamse danceformatie Sylver weer met elektroshocks tot leven gewekt. Het onverwachte vertrek van Silvy in 2013 is vergeven en vergeten. De harde woorden uitgewist. "Dat was een zware periode", klinkt het nu bij DJ Wout. "Maar ergens was het ook logisch. Op dat moment had ik in mijn hele leven met niemand al meer minuten doorgebracht dan met Silvy. En omgekeerd. Tien jaar lang dag in, dag uit intens reizen en optreden. Altijd samen. Het was op. Vergelijk het met een lerarenkorps. Die mensen leveren een heel jaar uitstekend werk samen, maar in de vakantie is iedereen blij zijn eigen weg te kunnen gaan. Bij ons waren die pauzes er te weinig."

Dat beaamt ook Silvy. "We hadden allemaal even ademruimte nodig, omdat het goede gevoel binnen de band zoek was. Ik wilde toen echt weg, dat was goed doordacht." Aanvankelijk maakten Wout en medebezieler Regi zich nog sterk dat Sylver met een andere zangeres zou herrijzen. Maar in plaats daarvan werd de nieuwe - net ingeblikte - plaat in de prullenmand gekieperd en de band ontbonden. Tot vandaag.

23-12-2016 om 00:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gilles Van Bouwel is Slimste Mens ter Wereld: "Ik kan gelukkig sterven"

Gilles Van Bouwel is Slimste Mens ter Wereld: "Ik kan gelukkig sterven"

http://oi64.tinypic.com/2hcoidd.jpg

Geen derde vrouw die Slimste Mens Ter Wereld wordt. Wél Gilles Van Bouwel, die gewoon sterker, stressbestendiger en een betere quizzer was dan zijn opponenten. Van bij de start van de Grote Finale leidde 'de Mol' de dans. Zijn plaatsje in de tweede en beslissende ronde kwam geen seconde in het gedrang.

Voor de tweede plaats was het wel knokken tussen de dames. Eva De Roo haalde het uiteindelijk, na alweer een flatertje van Olga die op geen enkel moment echt in de quiz zat en voortdurend achter de feiten aanliep. De beste speelster van het seizoen bevestigde zo wat de statistieken eerder al duidelijk hadden gemaakt: wie als allerlaatste de finaleweken instapt, maakt veel kans om als derde te eindigen. Olga slaagde er niet in om het selecte clubje van Slimste Mens-winnaressen Linda De Win en Annelies Rutten - die beiden wél als beste speler ook nog eens de finale wonnen - te vervoegen.

De finale-aflevering had niet de intensiteit, de stress, de spanning en het onweerstaanbaar hoge niveau dat bijvoorbeeld het duo Tom Waes-Danira Boukhriss Terkessidis vorig jaar wél haalden. Waes, toen met het mes tussen de tanden, speelde heel erg scherp. Dit keer bleek één misser van Eva De Roo meteen voldoende om Gilles Van Bouwel te laten zegevieren. En Vlaanderen zal nooit meer vergeten wie Sisyphus is. Dat is dus geen geslachtsziekte, maar kan best omschreven worden met de woorden 'mythe', 'Grieks', 'rotsblok', 'berg' en 'Sisyphusarbeid'.

Met Olga, Eva en Gilles zaten duidelijk de drie beste spelers van dit seizoen rustig en vriendelijk naast elkaar. Wel raar dat geen van de drie wist dat remise een gelijke stand is in de schaaksport en dat een salamander niet alleen een amfibie of een reptiel is, maar ook een open oven met vuurplafond om te glaceren of te gratineren. In de thuiskeuken beter gekend als een ovengrill.

Volgens Eva was het een kokogrill, volgens Olga zelfs een dromedaris. De jeugd van tegenwoordig... Naast alle onzin die Jeroom alweer produceerde, was zijn reactie "Ik zou toch maar eens beginnen met naar school te gaan" misschien meer gemeend dan hij bedoelde.

De leukste quotes

Olga Leyers: "Ik vind het wel jammer dat ik hier maar één keer zit. Ik ben van plan om me vooral te amuseren omdat het altijd heel leuk was."

Olga (op de vraag of er veel veranderd is sinds haar deelname): "Er zijn mensen die zeggen dat ik écht moet winnen. Ook minder goede reacties, maar dat valt mee."

Olga: "Ik ben aan het leren voor school. Ik ben wel nog niet veel naar school geweest."

Olga (over de kandidaten): "Ik ben heel bang, maar ook heel blij dat we hier met ons drieën zitten. Het is mathematisch het eerlijkste. Wij zijn in de ranking 1, 2 en 3. Ik gun ze het hard, dus ik ga niet wenen. Na vorige keer dacht ik: ik heb niet het record van De Slimste Mens, maar wel een ander record. Ik ben 19 jaar en heb al drie keer geweend op tv. In Het grootste Licht, Beste Vrienden en De Slimste Mens."

Gilles Van Bouwel: "Ik ben heel blij dat ik hier zit. Al wat er eerder gebeurd is, is voorbij. Het kan me nu niet meer schelen."

Gilles: "Het grappige is dat wij eigenlijk nooit tegen elkaar gespeeld hebben. En het is voor alle drie de twaalfde deelname."

Jeroom (over hun showpak): "'Da's gewoon een zwart pak. We zijn net in een doos punaisen gevallen."

Philippe Geubels: "In de finale zitten? Da's te hoog gegrepen voor mij. Ik hoop eens in een finalist te geraken... De papa kan er ook mee lachen." Waarop Jeroom: "De papa van Gilles?"

Jeroom: "Ik heb de kandidaten grondig gefouilleerd. In de onderbroek van Olga en Eva zat niks. Ik heb wel uw trouwring teruggevonden. Maar ik ben zeer teleurgesteld in Gilles, die een telefoon heeft willen binnensmokkelen in zijn achterste (toont een grote telefoon).

Jeroom (over Abba): "Abba is eigenlijk de K3 van de jaren zeventig. De rosse, de blonde en in de rest was niemand geïnteresseerd."

Erik (tegen Olga): "Het is goed dat je volop aan het nadenken bent." Waarop Jeroom: "Ik ben al blij dat je niet aan het bleiten bent."

Geubels (nadat Erik vraagt of Olga graag salami eet): "Allez, hij is weer daar met zijn openingszinnen". Olga: "Ik ben vaak ziek. Sinusitis, allergieën. Ik ben onlangs drie dagen ziek geweest van een kat." Waarop Jeroom: "Wie eet er nu ook kat?!"

Van Looy fluistert een vraag. Gilles zegt beleefd wablieft en geeft zo het juiste antwoord.

Eva (of ze De Premier al gezien heeft): "Ik ga naar De Premier als ik Slimste Mens word." Waarop Erik: "Als je het niet goed vindt, betaal ik u terug." En Olga: "Ha, wilt ge mijn ticket terugbetalen." En Erik: "Gij zijt gratis gekomen."

Jeroom: "Mijn tante had een appartement recht tegenover de zoo. Die heeft dat voor heel veel geld kunnen verkopen, want vind maar eens een appartement met chimpanseezicht."

Jeroom: "Het gebeurt dat ik in het Midden-Oosten kom. Ge moet niet geloven wat ze allemaal zeggen en schrijven. Echt waar, da's de veiligste regio op aarde, want vrouwen mogen daar niet rijden."

Olga (net na haar filmpjeronde): "Oh neen, oh neen, oh, ik heb het fout geteld? Ja, ik ga wel wenen. Ik dacht dat ik aan mijn 50 zat, en dan zat ik er boven." Waarop Geubels: "Geef ons één traantje."

Erik (tegen Eva): "Sisyphus heeft u de das omgedaan."

Jeroom: "Het is heel moeilijk. Gilles is een collega en Eva draagt sinds de reclamebreak mijn kind. Dus voor mij mogen ze allebei winnen. Als het maar snel vooruit gaat, want wij moeten nog naar het Afrikamuseum om uw tanden terug te brengen."

Gilles: "Ik ben blij, keiblij. Ik ben er heel blij mee. Ik kan gelukkig sterven."

Jeroom (over die finale): "Ik heb eigenlijk niet opgelet."  

Hilarische momenten

Het is de finale, dus de vragen mogen wat moeilijker zijn. Maar daar hebben Olga en Gilles het niet zo op begrepen. De vraag welke noten er in salami, sa-la-mi, zitten, krijgen ze niet opgelost (de noten la en mi).

Topmomentje in deze finale: de faceswap met de gezichten van Jeroom en Geubels. Zeker als Jeroom vervolgens uitpakt met de mix van een ei en het gezicht van Geubels, en eigenlijk enkel het gezicht toont...

Kantelmomenten

Gilles maakt vanaf de allereerste vraag duidelijk dat hij wil winnen. Hij is bepalend in de '3-6-9'-ronde en gaat meteen aan de leiding.

Olga mist haar start en scoort ook ondermaats in de 'Open Deur'-ronde, waar Eva en Gilles het wel goed doen.

Olga en Gilles puzzelen bijzonder goed en snel, Eva verliest tijd en ziet dat Gilles tijd van haar inpikt.

Eva en Olga spelen een beresterke fotoronde. Gilles doet het wat minder, maar blijft toch duidelijk aan de leiding.

Olga opent matig met haar filmpje en ziet hoe Eva en Gilles 40 en 50 seconden inpikken. Eva scoort matig op haar filmpje, maar Olga kan niet aanvullen. Gilles doet dat wel en is zo goed als zeker van de finaleplaats.

Op zijn filmpje stopt Gilles strategisch snel. Olga haalt 40 seconden  binnen, denkt dat ze zo tweede is en stopt. Ze komt zeven seconden te kort en mag de finale op haar buik schrijven.

In die finale wordt keihard gespeeld, met achtereenvolgens 5, 4, 4, 3, 4 en 4 correcte antwoorden. Bij een 91-68 stand voor Gilles moet Eva onmiddellijk passen bij de vraag wat ze over Sisyphus weet. Daarop speelt Gilles sterk uit, hij mag zich De Slimste Mens ter Wereld noemen.

23-12-2016 om 00:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-12-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pieter Aspe verloor dit jaar zijn vrouw:

Pieter Aspe verloor dit jaar zijn vrouw: "Soms was ik er liever niet meer geweest"

http://oi67.tinypic.com/2jbozf5.jpg

Veertien jaar nadat Pieter Aspe (63) zijn grote liefde Bernadette op kerstavond leerde kennen, zal hij Kerstmis straks voor het eerst opnieuw alleen moeten doorbrengen. Een agressieve longkanker rukte Bernadette afgelopen zomer bruusk uit zijn leven. "Er is niks dat mij kan troosten. Soms was ik er liever zelf niet meer geweest."

Leven sloeg om in overleven, de dag dat de zware diagnose 'terminale longkanker' viel, en dat probeert Pieter Aspe, meer dan drie maanden na het overlijden van zijn geliefde Bernadette, nog altijd te doen. In zijn eentje, op hun appartement in Blankenberge, waar de schrijver zijn verdriet tijdens de donkerste dagen van het jaar soms verdrinkt in alcohol. "Het helpt om de pijn te verdoven", zegt Pieter in Story. Op het aanrecht in de keuken staan zes schone Omer-glazen klaar. "Allemaal voor mij, ik drink elke Omer graag uit een proper glas. Maar om mezelf te beschermen, breng ik telkens maar één sixpack mee van de winkel."

Zelfdoding
Anders dreigt het uit de hand te lopen, zoals enkele weken geleden, toen de auteur in een neerslachtige bui een verontrustend bericht op Facebook postte: 'Zelfdoding? Eerst een testament maken'. "Ik ben zelf geschrokken van de reacties. Ik stond er niet bij stil dat zoveel mensen dat lezen", zegt Pieter. "Er stond nochtans een smiley boven. Maar ik moet toegeven dat ik toen een slechte dag had. En ik heb de afgelopen maanden zeker al gedacht: ik wil er niet meer zijn. Als zo'n drama je overkomt, denkt iedereen daar weleens aan."

Appartement
Ondertussen heeft Pieter het appartement dat hij met Bernadette kocht te koop gezet. "Er hangen hier te veel herinneringen. Toen Bernadette ziek werd, dacht ik al: ik wil hier weg, maar het was zeker geen impulsieve beslissing. Ik heb lang nagedacht. Het gaat gewoon meer pijn doen om te blijven dan om te vertrekken. Het is beter om opnieuw te beginnen. Ik trek naar Brugge, waar ik geboren en getogen ben. Ik ken de stad door en door, heb er familie en vrienden wonen. Mijn oog is gevallen op het 15de-eeuwse godshuisje waar Van In in mijn boeken woonde, in de Vette Vispoort. In mijn kindertijd woonde ik er vlak naast. Als het huisje niet te koop staat, dan zoek ik iets anders in Brugge. We hadden ook een leuke plek in Antwerpen, maar ook dat appartement ga ik verkopen. Er hangen te veel herinneringen aan fijne weekendjes met Bernadette aan vast."

22-12-2016 om 10:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-12-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goedele Liekens: "Ik heb zelf een saai liefdesleven gehad"

Goedele Liekens: "Ik heb zelf een saai liefdesleven gehad"

http://oi68.tinypic.com/e6c4mr.jpg

Als het van Goedele Liekens (53) afhangt, beginnen ouders al in de peutertijd met seksuele opvoeding. Haar boek Help, mijn kind denkt aan seks! is de perfecte handleiding. "Maar natuurlijk moet ik ook mijn schaamte overwinnen om met mijn dochters over seks te praten", vertelt ze in Story.

Haar dochters Merel (18) en Celeste (17) zijn intussen jongvolwassenen, maar Goedele blijft hun seksuele opvoeding belangrijk vinden. "Natuurlijk moet ik ook mijn schaamte overwinnen om met mijn kinderen over seks te praten. Maar uit onderzoek is gebleken dat een goede seksuele opvoeding heel wat voordelen biedt: jongeren beginnen later aan seks, hebben minder bedpartners en soa's, én ze lopen minder risico op seksueel grensoverschrijdend gedrag. Bovendien zijn ze gelukkiger in hun relaties", vertelt Goedele.

Vriendjes blijven overnachten
Kinderen loslaten is niet makkelijk, maar mogen de vriendjes van haar dochters al blijven slapen? "Het hangt ervan af wie die jongens zijn en hoe lang ze hen kennen. En of ik hen tof vind", lacht Goedele. "Het is geen cadeau dat de moeder van je lief Goedele Liekens is. (lacht) Maar in het algemeen zijn het leuke jongens. Het is zelfs al gebeurd dat ik meer verdriet had om een stukgelopen relatie dan mijn dochters zelf! Of ik bang ben dat ze onveilig vrijen? Ik heb het gevoel dat ze er volwassen en standvastig mee omgaan. Dat betekent natuurlijk niet dat ze nooit fouten maken."

Beter met de jaren
Goedele is zelf de vijftig voorbij. Wordt seks effectief beter met de jaren? "Met het ouder worden besef je dat seks niet draait om een perfect lichaam. Dus laat je niet afremmen door een vetrolletje meer. Spring eens mee onder de douche. Laat het licht eens branden. En zwijg tegen je man over je onvolmaaktheden, hij heeft het wellicht niet eens gezien." Goedele blikt in Story ook terug op haar eigen liefdesleven. "Eigenlijk was dat best saai. Ik ben maar één keer getrouwd geweest en had een drietal lange relaties. De manier waarop mijn ex Chris en ik gescheiden zijn, is wel een mooi voorbeeld. We gaan nog altijd goed met elkaar om en praten respectvol over elkaar."

20-12-2016 om 22:18 geschreven door artist lover


» Reageer (2)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!