NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

31-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brian May van Queen in ziekenhuis voor kankertests

Brian May van Queen in ziekenhuis voor kankertests

http://oi43.tinypic.com/11lhsv4.jpg

De 66-jarige gitarist van de Britse rockgroep Brian May heeft zich tijdens de kerstdagen laten onderzoeken op kanker, zo heeft SkyNews vandaag op gezag van de website van de astrofysicus gemeld.

May (66) kloeg over hevige pijn die rechtop staan bemoeilijkte. Daarop liet hij zich uitgebreid onderzoeken. Een MRI-scan bracht "abnormaliteiten in het beendergestel" aan het licht.

May zegt dat zijn vader, precies op 66-jarige leeftijd, aan kanker is overleden.

Ondanks zijn onrust zegt de gitarist zich optimistisch te voelen. Terwijl hij de resultaten van de tests afwacht, gaat hij door met de voorbereidingen voor een nieuwe tournee.

May staat niet alleen bekend als musicus en wetenschapper, maar ook als vooraanstaand militant voor de dierenrechten.

31-12-2013 om 17:01 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Helm Schumacher was in twee gebroken"

"Helm Schumacher was in twee gebroken"

http://oi39.tinypic.com/2dl67nc.jpg

Michael Schumacher heeft zijn tweede nacht in een kunstmatige coma doorgebracht. De zevenvoudige wereldkampioen Formule 1 ligt al sinds zondagmiddag met een zwaar schedeltrauma in het ziekenhuis van Grenoble waar hij vecht voor zijn leven.

Nu de tijd verstrijkt, komen steeds meer details naar buiten over de omstandigheden van zijn crash 'off piste' op de Saulire, in de Franse Alpen. "Schumachers helm was gebroken toen we hem aantroffen. Er was ook veel bloed", zo bevestigde iemand die dicht bij het onderzoek staat eerdere uitlatingen van Bild.

Toch heeft die helm zijn leven gered, meldde Jean-François Payen, hoofd anesthesie/reanimatie van het CHU-ziekenhuis in Grenoble. "Zonder helm zou niemand dergelijke klap hebben overleefd", klonk het.

Traumahelikopter
Op dit moment gonst het opnieuw van de bedrijvigheid rond het ziekenhuis. Nieuwsmedia, fans en sympathisanten stromen stilaan toe aan de poorten van het ziekenhuis. Om 11u wordt straks een nieuw persmoment gehouden omtrent de gezondheidstoestand van de 44-jarige Duitser, die vrijdag 45 wordt. 

31-12-2013 om 14:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Londens appartement Jimi Hendrix wordt museum

Londens appartement Jimi Hendrix wordt museum

http://oi42.tinypic.com/dc4ok3.jpg

Het appartement in de Londense Brook Street 23, waar Jimi Hendrix in de late jaren zestig zijn vaste onderkomen had, zal verbouwd worden tot een aan de stergitarist gewijd museum. De Britse krant The Guardian meldt dat het Heritage Loterij Fonds een bedrag van 1,2 miljoen pond heeft uitgetrokken om het interieur weer te verbouwen naar de staat die het had toen Hendrix er verbleef.

De in 1942 in het Amerikaanse Seattle geboren Hendrix speelde al jaren als begeleider van allerlei artiesten toen hij najaar 1966 door voormalig Animals bassist Chas Chandler naar Londen werd gehaald. Daar vormde hij met Britse muzikanten The Jimi Hendrix Experience en werd met zijn eerste album gelijk een superster.

Hoewel hij vrijwel permanent op tournee was en in hotels leefde, besloot hij in 1968 toch een vast appartement in de Londense Brook Street te huren. Later noemde hij de flat, waarvoor hij dertig pond per week betaalde, "het enige echte thuis dat ik ooit heb gehad".

Hoewel de gitarist tot zijn dood in september 1970 voortdurend 'on the road' was en vaker niet dan wel in Engeland verbleef, is het appartement zijn enige vaste uitvalsbasis gebleven. Hij overleed echter in het appartement van een vriendin, Monika Dannemann, in het Samarkand Hotel elders in Londen. De oorzaak was een fatale combinatie van drugs en alcohol. Hendrix was 27 jaar oud.

Aanpalend Händel museum
Het toeval wil dat in het aanpalende huis, Brook Street 21, in de achttiende eeuw de componist Georg Friedrich Händel woonde en daar in 1959 overleed. Dat huis is sinds 2001 een museum en heet nu The Handel House Museum.

De voorzitter van het Heritage Fonds zegt over de twee naburige musea: "Nu wordt ook de flat waar Jimi Hendrix, een andere buitengewone muzikale immigrant van recenter datum dan Händel, zijn rust en inspiratie vond om grenzen te verleggen in de hoogtijdagen van de rock-'n-roll, toegankelijk voor bezoekers.".

31-12-2013 om 14:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leonardo DiCaprio: "Wolf of Wall Street is een aanklacht"

Leonardo DiCaprio: "Wolf of Wall Street is een aanklacht"

http://oi40.tinypic.com/sawjtz.jpg

Leonardo DiCaprio noemt zijn nieuwste film 'The Wolf Of Wall Street' een aanklacht. Hij reageert daarmee op kritiek dat de film het gedrag van zijn personage, een bedrieger die met geld smijt, zou verheerlijken.

"De film is misschien verkeerd begrepen door sommige mensen", zegt de acteur, die ook medeproducent van de film is, tegen het filmblad Variety. "Ik hoop dat mensen begrijpen dat we dit gedrag niet goedpraten, maar dat het juist een aanklacht is. Het verhaal is een waarschuwing."

De film is gebaseerd op de gelijknamige memoires die de hoofdpersoon Jordan Belfort zelf schreef over zijn tijd op Wall Street nadat hij bijna twee jaar in de gevangenis zat. Het boek overtuigde DiCaprio ervan de film te maken. "Vanwege de eerlijkheid waarmee hij een hedonistische tijd van zijn leven beschrijft", zegt de acteur. "Door hem ga je de mentaliteit en de verleiding van Wall Street en de hebberigheid, begrijpen."

Voor DiCaprio is 'The Wolf Of Wall Street', naast 'The Aviator', een film die hij met passie gemaakt heeft. "Dit is een film die anders is dan andere en het is tegenwoordig moeilijk dat soort films te maken. Ik ben trots dat dit toch kan."

31-12-2013 om 14:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Baghdad Messi' pakt in Los Angeles 25ste prijs

'Baghdad Messi' pakt in Los Angeles 25ste prijs

http://oi42.tinypic.com/fvy1qp.jpg

De Vlaamse kortfilm 'Baghdad Messi' heeft zijn 25ste internationale onderscheiding binnen. Op het NOFI 2013 Filmfestival van Los Angeles won de film van regisseur Sahim Omar Kalifa de prijs van beste film in de categorie 'professional filmmakers', zo meldt het productiehuis a team productions.

Met zijn 25ste prijs treedt de kortfilm over de voetbalgekke Iraakse 8-jarige jongen Hamoudi in de voetsporen van 'Land of the Heroes', de vorige kortfilm van Sahim Omar Kalifa. Die had ruim 150 festivalvertoningen en behaalde wereldwijd 24 awards, aldus a team productions, dat beide kortfilms produceerde.

Het NOFI World festival of Student and Non-commercial films focust volgens het productiehuis op niet-commerciële films, met inzendingen uit de hele wereld.

31-12-2013 om 14:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lily Allen over muziekwereld: "Steriele gebotoxte idioten"

Lily Allen over muziekwereld: "Steriele gebotoxte idioten"

http://oi39.tinypic.com/9pvxgi.jpg

Lily Allen was teleurgesteld in de Britse muziekwereld nadat ze in 2006 beroemd werd met haar single Smile. "Een stelletje steriele gebotoxte idoten die naar wanhoop stinken", zo omschrijft ze het in een interview met Esquire, waar ze ter gelegenheid van haar comeback op de cover staat.

De roem was niet wat Lily ervan had verwacht: "Ik groeide op met Britpop en droomde ervan om popster te worden. Het voelde authentiek, mensen namen drugs, hadden plezier en seks en het was niet nep. Ik was daarom een beetje teleurgesteld."

Ook de vriendschappen in het wereldje bleken een teleurstelling voor de 28-jarige zangeres, die inmiddels getrouwd en moeder van twee kinderen is. "Zodra ik zwanger was en niet meer uit kon gaan om te feesten waren ze plots gemeen. Ik kan me nog steeds slecht voelen als ik een kamer vol mensen binnenloop en ze naar me kijken en lachen. Ik zal me voor altijd als een meisje dat werd gepest op school voelen, want dat was ik."

Inmiddels voelt Lily zich wel meer volwassen. "Ik heb niet veel nodig. Ik hoef de wereld niet te veroveren. Ik wil Rihanna niet zijn. Ik wil wat platen en tickets voor mijn concerten verkopen en mijn leventje leven."

Allen heeft na drie jaar stilte twee singles uitgebracht, het kerstnummer 'Somewhere Only We Know' en 'Hard Out There'.

31-12-2013 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jay-Z en Beyoncé vieren einde van veganistisch dieet

Jay-Z en Beyoncé vieren einde van veganistisch dieet

http://oi44.tinypic.com/bhd212.jpg

Jay-Z en Beyoncé hebben hun veganistische dieet afgerond. Het beroemde koppel beloofde begin december geen dierlijke producten meer te eten tot Kerstmis. En nu het dieet afgerond is, genieten de twee met volle teugen van lekkernijen.

Jay-Z en Beyoncé werden afgelopen weekend door de krant New York Post gespot in Seasalt and Pepper, een hip restaurant in Miami. De rapper en zangeres bestelden onder meer kreeft en stoofschotel met vis. Het koppel kwam in het restaurant Gloria Estefan en haar man Emilio tegen en ze gingen snel samen op de foto. Gloria zette het kiekje op Twitter. Jay-Z begon op 3 december, een dag voor zijn 44se verjaardag, aan het veganistische dieet. Zo wilde hij een spirituele en fysieke schoonmaak houden.

31-12-2013 om 13:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
30-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Queen Elizabeth zonder bloemen weg na kerkdienst

Queen Elizabeth zonder bloemen weg na kerkdienst

http://oi41.tinypic.com/5v3i1x.jpg

Queen Elizabeth heeft gisteren met een traditie gebroken door na een kerkdienst in Sandringham in het graafschap Norwich weg te gaan zonder bloemen in ontvangst te nemen van kinderen die buiten stonden te wachten. Dat schrijft The Telegraph.

De Britse vorstin (87) besloot om direct na de dienst in de St. Mary Magdalene Church terug naar huis te gaan. Op eerste kerstdag had ze al zo veel bloemen in ontvangst genomen na de dienst dat ze te laat was voor de lunch met haar familie. Dat vertelde de aanwezige politie aan de wachtende mensen. Toen stonden er ongeveer 5.000 mensen bij de kerk te wachten om de royals toe te juichen.

Teleurgesteld

Prinses Anne en Sophie, gravin van Wessex, namen zondag de bloemen aan in plaats van de koningin. Desondanks waren wat kinderen teleurgesteld dat ze geen bloemen konden geven aan de koningin zelf. Elizabeth wuifde wel naar de wachtenden voordat ze in haar Bentley wegreed.

Een woordvoerder van Buckingham Palace laat weten: "De koningin is altijd heel dankbaar als mensen haar bloemen willen schenken. Op eerste kerstdag heeft ze veel boeketten aangenomen. Ze kan echter niet op elke gelegenheid de bloemen persoonlijk aannemen."

30-12-2013 om 15:25 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Julia Roberts moest voor rol 'lelijke' sproeten laten verwijderen

Julia Roberts moest voor rol 'lelijke' sproeten laten verwijderen

http://oi43.tinypic.com/2sabd5y.jpg

Actrice Julia Roberts kreeg ooit het verzoek om voor een film haar 'lelijke sproeten' te laten verwijderen. Ze zag daar niets in, onthult ze aan de krant The Independent. Een regisseur liet haar weten dat ze haar vlekjes 'weg moest laten nemen'.

Julia beschrijft het verzoek als een culturele obsessie met lichamelijke perfectie. De 46-jarige actrice vertelde er niet bij om welke film het ging. "Hij wilde dat ik twee sproeten zou laten weghalen omdat ze mijn gezicht ontsierden. Ik kijk niet zo vaak in de spiegel en eerlijk gezegd vind ik het geen zakelijk verzoek maar een obsessie." Ze heeft geen problemen met ouder worden. "Vrouwen van mijn leeftijd zijn prachtig, ze hebben een gloed over zich. Die komt diep van binnen en is een uiting van een begrip van wie ze zijn en wat hun levensdoel is. Dat geeft hen een innerlijk licht."

30-12-2013 om 15:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koning Filip wil lijfwacht voor al zijn kinderen

Koning Filip wil lijfwacht voor al zijn kinderen

http://oi42.tinypic.com/eu2684.jpg

Koning Filip zou continue bewaking voor zijn vier kinderen, Elisabeth, Gabriël, Emmanuel en Eléonore, willen. Als er niet genoeg lijfwachten beschikbaar zijn, kan eventueel het aantal lijfwachten van koning Albert verminderd worden. Dat meldt De Standaard.

Begin deze maand ontvingen Franstalige media in het land dreigbrieven. De onbekende afzender liet weten prinses Elisabeth, de oudste dochter, te willen ontvoeren. De bewaking van alle vier de kinderen van Filip en koningin Mathilde werd toen aangescherpt. De koning heeft volgens de krant aan Joëlle Milquet, de minister van Binnenlandse Zaken, voorgesteld dit zo te houden. De afgelopen tijd kreeg alleen prinses Elisabeth een lijfwacht mee naar school.

Milquet wil echter niet meer agenten inzetten dan nu. In totaal 249 politieagenten zijn nu verantwoordelijk voor de bewaking van de koninklijke familie. "Voor de troonswisseling waren belangrijke besparingen beoogd, maar door de vermeerdering van het aantal koninklijke verplaatsingen, de bescherming van de vier koningskinderen en het veel uitgebreidere gebruik van het Koninklijk Paleis in Brussel, zal dit niet mogelijk zijn", zegt Milquet.

Om toch geld te besparen, heeft de minister andere plannen. Zo zouden de buitenverblijven van de koninklijke familie alleen nog moeten worden bewaakt als leden van de familie aanwezig zijn. Ook kunnen camera's een deel van de bewaking overnemen. Koning Filip en koningin Mathilde zouden daar geen bezwaar tegen hebben.

30-12-2013 om 15:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma Watson geeft filmcarrière even op voor studies

Emma Watson geeft filmcarrière even op voor studies

http://oi40.tinypic.com/2afbl28.jpg

De 23-jarige actrice studeert Engels aan de Amerikaanse universiteit Brown in Providence. Ze moet nu examens afleggen en wil zich nu concentreren op haar studies.

Een bron vertelde aan de Britse krant Daily Mirror: "Heel wat regisseurs willen Emma strikken, maar ze concentreert zich nu op haar studies. Dat betekent dus dat ze sommige rollen moet weigeren, ze kan niet alles doen."

Emma werd bekend dankzij haar rol als Hermelien in de Harry Potter-reeks. Ze kreeg toen vijf uur per dag privélessen. Ondanks haar drukke carrière rondde ze haar middelbare school met een erg goed rapport af. Het afgelopen jaar deed ze mee in 'The Perks of Being a Wallflower' en onlangs verscheen ze in 'The Bling Ring' van Sofia Coppola. In 2014 is ze samen met Russel Crowe en Anthony Hopkins te zien in 'Noah'.

30-12-2013 om 15:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Britney Spears stelt fans teleur met show in Vegas"

"Britney Spears stelt fans teleur met show in Vegas"

http://oi43.tinypic.com/x0tf15.jpg

Britney Spears is dit weekend begonnen aan een twee jaar durende reeks shows in Las Vegas. Fans reageren echter teleurgesteld op de prestaties van de popdiva. Britney zou bijna de hele show playbacken, zelfs tijdens de langzame nummers.

Meerdere Amerikaanse media waaronder de LA Times schrijven over het begin van Britneys 'comeback', zoals de show 'Britney: Piece of Me' wordt gezien. Het is een lucratieve klus, want naar verluidt krijgt de zangeres 15 miljoen dollar per jaar om in totaal 96 keer op te treden.

In september ging al het verhaal dat Britney zou playbacken, maar dat werd toen ontkend door haar manager. In het Axis Theater bleek de afgelopen dagen echter dat de popdiva niet live zingt. Teleurgestelde fans lieten op Twitter weten niet blij te zijn. Ze klaagden over de prijs van de kaartjes en het feit dat het playbacken van Britney niet synchroon liep met de muziek.

De show is tot nu toe geen groot succes, want de kaartverkoop valt ook tegen. Medewerkers van de show zouden bang zijn dat nog meer fans afhaken als ze ontdekken dat hun idool playbackt. Britneys manager noemt de show in elk geval een 'enorm commercieel succes'.

30-12-2013 om 14:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele gaat koken met Nigella

Adele gaat koken met Nigella

http://oi44.tinypic.com/20rr49f.jpg

Adele heeft een bijzonder cadeau gekregen van haar vrienden: een privékookles met Nigella Lawson. De 25-jarige zangeres zou staan te popelen om de keuken in te duiken met de tv-kokkin (53).

De Britse Skyfall-zangeres kreeg de kookles van een groep mannelijke vrienden, die ze 'Angelo's Godfairies' noemt. Dat zijn een soort peetvaders van haar zoontje Angelo, maar omdat ze niets heeft met het geloof en het woord peetvader gebruikt ze de term 'fairies' (feeën).

Adele is volgens Daily Star een groot bewonderaar van Nigella, die de laatste tijd veel in het nieuws was wegens vermeend cokegebruik. "Adele is gek op het koken van traditionele Britse maaltijden en niemand kan dat beter dan Nigella", aldus een bron in Star.

30-12-2013 om 14:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taylor Swift meest "voorbeeldige" celeb 2013

Taylor Swift meest "voorbeeldige" celeb 2013

http://oi44.tinypic.com/2a7hsap.jpg

Taylor Swift staat op nummer 1 in de lijst Top 20 Celebs Gone Good van DoSomething.org. Dat betekent dat de 24-jarige zangeres de gulste en onbaatzuchtigste celebrity van 2013 is.

De lijst wordt samengesteld aan de hand van de hoeveelheid gedoneerd geld, maar ook de mate waarin aandacht wordt gevraagd voor maatschappelijke problemen en hoe vaak zelf de handen uit de mouwen worden gestoken. Swift doneerde onder meer 100.000 dollar (ongeveer 73.000 euro) aan de Nashville Symphony en ze zette zich in voor daklozen.

De top drie wordt gecompleteerd door de jongens van One Direction en Beyoncé.

30-12-2013 om 14:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye West verrast baby North met Lamborghini

Kanye West verrast baby North met Lamborghini

http://oi39.tinypic.com/tanh5e.jpg

North West is pas 6 maanden oud, maar nu al de trotse bezitter van een Lamborghini. Vader Kanye West kocht voor zijn dochter een miniversie van zijn eigen luxe sportwagen.

"Zo vader, zo dochter", twitterde moeder Kim Kardashian bij een foto van de twee auto's naast elkaar. Het is duidelijk dat de trapauto van North speciaal voor haar is gemaakt, want het is een exacte kopie van haar vaders matzwarte Lamborghini.

Kardashians-volgers zijn verdeeld over het cadeau. Sommigen vinden het cool, terwijl anderen er depressief van worden. "Het wiel van de babyauto kost waarschijnlijk meer dan mijn hele leven", aldus een van de volgers van de realityster.

29-12-2013 om 16:29 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Originele van Dyck ontdekt in BBC-programma

Originele van Dyck ontdekt in BBC-programma

http://oi40.tinypic.com/2l8fe6g.jpg

In het BBC-programma 'Antiques Roadshow' is een origineel schilderij van de Vlaamse barokschilder Antoon van Dyck ontdekt. Het werk was in het bezit van priester Jamie McLeod, die een rusthuis leidt in Derbyshire. Hij zei dat hij het schilderij wilde verkopen om nieuwe klokken voor zijn kerkgebouw te financieren. Toen wist hij nog niet dat het om een originele Antoon van Dyck ging.

Het schilderij is een portret van een Brusselse magistraat, dat vermoedelijk een voorbereidend werk was voor een schilderij uit 1634 waarop zeven magistraten staan. Het schilderij werd ooit aangekocht voor 400 pond (480 euro) in een antiekwinkel. De geschatte waarde nu is 400.000 pond, zo'n 480.000 euro dus.

Vanavond onthuld
BBC-presentatrice Fiona Bruce had zelf het schilderij gespot toen priester McLeod het naar een museum had gebracht voor een waardeschatting. In juni dit jaar was het schilderij voor het eerst te zien in 'Antiques Roadshow', daarna werd het gerestaureerd. Het portret wordt vanavond onthuld in het programma op BBC 1 om 20 uur.

Antoon van Dyck, geboren in Antwerpen, leerde de stiel van onder anderen Peter Paul Rubens en Jacob Jordaens. Zijn talent als portretschilder kwam koning Karel I van Engeland ter ore, die liet hem overkomen, waarna Van Dyck zeer populair werd in Groot-Brittannië. Hij kreeg later ook de adellijke titel 'Sir' toen hij geridderd werd voor het leven.

Zelfportret
Onlangs werd in Groot-Brittannië een zelfportret van Van Dyck, geschilderd vlak voor zijn dood, verkocht aan een verzamelaar. Die wilde het schilderij naar het buitenland meenemen, wat een hele hetze teweegbracht. The National Portrait Gallery roept het publiek op om giften te schenken zodat het schilderij overgekocht kon worden. Prijskaartje: bijna 15 miljoen euro.

29-12-2013 om 16:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oprah annuleert uitbundig verjaardagsfeest

Oprah annuleert uitbundig verjaardagsfeest

http://oi43.tinypic.com/2eckww1.jpg

Oprah Winfrey wordt op 29 januari 60 jaar en zou dat eigenlijk vieren met een groot verjaardagsfeest in aanwezigheid van heel veel celebrities. Maar de talkshowhost heeft de plannen geannuleerd, onthult New York Daily News.

De uitnodigingen naar onder anderen president Obama, Beyoncé, Julia Roberts, Tom Cruise, John Travolta en Tina Turner lagen al klaar, maar Oprah heeft zich bedacht. In plaats van een groot feest in Santa Barbara zou de talkshowhost liever rustig uit eten willen gaan met beste vriendin Gayle King en partner Stedman Graham.

Het is niet duidelijk waarom Oprah zich op het laatste moment heeft bedacht. Eerder dit jaar zei Winfrey nog "het grootste, meest extravagante feest waar je van kan dromen" te willen organiseren.

29-12-2013 om 16:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weduwe Patrick Swayze is verloofd

Weduwe Patrick Swayze is verloofd

http://oi39.tinypic.com/2yoy29v.jpg

Lisa Niemi (57), die 34 jaar lang getrouwd was met Patrick Swayze toen die in september 2009 overleed aan kanker, is verloofd met juwelier Albert DePrisco. Die vroeg haar op kertsavond ten huwelijk.

Na de eerste verjaardag van Swayze's overlijden liet Niemi weten dat ze graag opnieuw de liefde zou vinden.

Eerder dit jaar onthulde Kirstie Alley dat ze verliefd werd op Swayze toen ze samen 'North and South' opnamen. De twee hadden niets met elkaar omdat ze allebei getrouwd waren, zo getuigde Alley.

29-12-2013 om 16:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw album Bruce Springsteen al online

Nieuw album Bruce Springsteen al online

http://oi42.tinypic.com/72rc4g.jpg

Het nieuwe album van Bruce Springsteen zou eigenlijk pas op 14 januari worden uitgebracht, maar 'High Hopes' staat nu al online. De plaat was gisteren korte tijd te downloaden via de mobiele versie van de website van Amazon, meldt Billboard.

Het was alleen mogelijk het album liedje voor liedje te kopen en te downloaden. Amazon heeft inmiddels de mogelijkheid tot aankoop weer verwijderd, maar dat zijn vijgen na Pasen. 'High Hopes' circuleert al op allerlei file-sharing-websites.

'High Hopes' is het achttiende studioalbum van The Boss. Op de plaat staan samenwerkingen met zijn E Street Band en met Rage Against The Machine-gitarist Tom Morello, die op acht van de twaalf nummers te horen is.

29-12-2013 om 16:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé en Jay-Z smijten met geld tijdens avondje uit

Beyoncé en Jay-Z smijten met geld tijdens avondje uit

http://oi40.tinypic.com/sawlxj.jpg

Beyoncé en Jay-Z hebben vrijdagavond flink de bloemetjes buitengezet. Het celebritykoppel smeet daarbij 100.000 dollar (bijna 73.000 euro) over de balk, weet de entertainmentsite TMZ.

Beyoncé en haar man trakteerden de hele VIP-sectie van Club Reign in Atlanta op dure champagne en cognac. Celebrities als Jermaine Dupri, Bow Wow, The Dream en Trey Songz feestten mee met het koppel.

Zowel Beyoncé als Jay-Z hebben wel wat te vieren. Het nieuwste album van Beyoncé is een denderend succes en staat al twee weken bovenaan de Billboard 200. Jay-Z kreeg deze maand te horen dat zijn laatste plaat 'Magna Carta Holy Grail' voor maar liefst negen Grammy's is genomineerd.

29-12-2013 om 16:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verkrachtingsscène deed Michael Fassbender flauwvallen

Verkrachtingsscène deed Michael Fassbender flauwvallen

http://oi44.tinypic.com/2lwoebk.jpg

Michael Fassbender draaide van zijn sus toen hij een gewelddadige seksscène opnam voor de film '12 Years a Slave'. De 36-jarige acteur speelt daarin een brutale slaveneigenaar. Hij speelde de verkrachtingsscène met Lupita Nyong'o.

Fassbender: "Dat was me nog nooit overkomen. Ik weet niet wat er precies gebeurde? Misschien hyperventileerde ik. Alles wat ik weet, is dat ik flauwviel. Toen ik bijkwam zat ik bovenop Lupita en dacht ik 'what the f**k'. Toen zag ik de camera en de studiolampen en dacht ik 'Oh, ja, we zijn aan het filmen".

29-12-2013 om 16:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Beyoncé' 240.000 keer illegaal gedownload in 10 dagen

'Beyoncé' 240.000 keer illegaal gedownload in 10 dagen

http://oi39.tinypic.com/juj042.jpg

Beyoncé verraste vriend en vijand onlangs toen ze haar nieuwe album 'Beyoncé' onaangekondigd uitbracht via iTunes. Nu blijkt dat de plaat in 10 dagen al 240.000 keer illegaal gedownload werd. De Amerikaanse zangeres zou zo 3,8 miljoen dollar mislopen. Dat schrijft het Britse muziekblad NME.

In dezelfde tijdspanne werd het album wel bijna een miljoen keer legaal gedownload. Zo stond het album twee opeenvolgende weken helemaal bovenaan de verkooplijsten. Ook het oudere werk van Beyoncé kreeg een boost: zo werden oudere langspelers van Beyoncé op 15 december bijvoorbeeld 11.000 keer gedownload.

'Beyoncé' werd op 13 december zonder aankondiging te koop aangeboden op iTunes zonder promocampagne of reclame. Dat is een strategie die eerder ook al toegepast werd door David Bowie, My Bloody Valentine en dEUS.

29-12-2013 om 11:45 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
28-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zac Efron al half jaar nuchter

Zac Efron al half jaar nuchter

http://oi41.tinypic.com/331d9u9.jpg

Zac Efron is al een half jaar nuchter. RadarOnline spotte de acteur onlangs bij een basketbalwedstrijd met een blauwe medaille om zijn hals. Deze medailles worden door Anonieme Alcoholisten (AA) gegeven wanneer leden een half jaar geen drank en/of drugs hebben aangeraakt.

Zac heeft begin dit jaar naar verluidt twee keer in een afkickkliniek gezeten en dat heeft dus zijn vruchten afgeworpen. Vorige maand brak Efron zijn kaak, omdat hij zou zijn uitgegleden in zijn woning. Geruchten deden al snel de ronde dat de acteur een terugval zou hebben gehad, onder invloed was en daarom was gevallen.

Maar Efron bewijst nu dus dat hij de waarheid sprak en al een tijdje van de drank en drugs af is. Zijn kaak is inmiddels ook weer hersteld.

28-12-2013 om 17:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Khloé Kardashian: "Voor altijd is een loze belofte"

Khloé Kardashian: "Voor altijd is een loze belofte"

http://oi40.tinypic.com/2lm5hxy.jpg

Na haar mislukte huwelijk met Lamar Odom is Khloé Kardashian erachter gekomen dat niets voor eeuwig is. De realityster postte een tekst op Instagram waarin ze haar gevoelens uit.

"We lijken altijd te vergeten dat alles tijdelijk is", begint Khloé. "We leven onze levens alsof er genoeg dagen op ons wachten. We stellen gevoelens en woorden uit tot een andere dag, een andere week, een andere maand, een ander jaar. Alles is tijdelijk. Voor altijd is een loze belofte."

De 29-jarige Khloé pakt haar leven weer op nadat ze eerder deze maand de scheiding aanvroeg van Lamar. Ze heeft in de tussentijd al een aantal cryptische berichten de wereld ingestuurd die lijken te verwijzen naar haar aanstaande ex-man en hun mislukte relatie.

28-12-2013 om 17:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney Spears trapt shows in Las Vegas (eindelijk) af

Britney Spears trapt shows in Las Vegas (eindelijk) af

http://oi40.tinypic.com/znx35x.jpg

Britney Spears heeft gisteren dan eindelijk haar eerste show in Las Vegas gegeven. De zangeres telde samen met haar fans al geruime tijd af tot het grote moment dat ze het podium op moest in Planet Hollywood.

''Wow... perfect publiek bij de eerste #PieceOfMe show!. Dat was FANTASTISCH! Ik hou van je Vegas!!!'', liet Britney vlak na afloop van haar debuutshow op Twitter weten. Het publiek zat blijkbaar vol met celebrities, want Spears bedankt er meteen een paar. ''#MileyCyrus ik hou heel veel van je! Bedankt dat je naar mijn #PieceOfMe show bent gekomen! ik adoreer je :)'' En: ''@KatyPerry Het was heeeeel fijn om je weer te zien meid! Ik ben blij dat we die Vegas-date alsnog hebben kunnen doen :)''

Spears staat de komende twee jaar in Las Vegas. In totaal treedt ze 96 keer op. Britney gaf eerder al aan dat het een zeer inspannende show is. Er wordt heel veel gedanst. Dat is ook de reden dat ze ervoor gekozen heeft om stukken te playbacken.

28-12-2013 om 17:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Miley Cyrus bestolen door iemand die ze kent"

"Miley Cyrus bestolen door iemand die ze kent"

http://oi42.tinypic.com/2q0k2op.jpg

De politie van Los Angeles vermoedt dat Miley Cyrus vorige maand is bestolen door iemand die ze kent. Ruim 100.000 dollar aan juwelen en tassen werden ontvreemd uit het huis van de zangeres, maar er zijn geen sporen van inbraak.

Een bron binnen het politiekorps onthult tegenover TMZ dat de bewakingsbeelden van Mileys woning niets verdachts laten zien. Ook op de beelden van de buren zijn geen verdachte personen te zien. Daarnaast zijn er geen sporen van inbraak te vinden. Het kan dus bijna niet anders of Cyrus is bestolen door iemand die toegang had tot haar huis.

Op het moment van de inbraak hadden meerdere mensen de sleutel van Mileys optrekje, onder wie een aantal schoonmakers en dienstmeisjes. Zij zouden nu stevig ondervraagd worden door de politie.

28-12-2013 om 17:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Middleton opnieuw tot schoonheidsicoon gekroond

Kate Middleton opnieuw tot schoonheidsicoon gekroond

http://oi39.tinypic.com/1rp8rb.jpg

Kate Middleton is door 2.000 Britse vrouwen verkozen tot het schoonheidsicoon van 2013. Het is al de derde keer op rij dat Catherine met de titel aan de haal gaat.

De 32-jarige hertogin van Cambridge laat de Britse Holly Willoughby en Beyoncé achter zich. De top tien bestaat verder uit Cheryl Cole, Abbey Clancy, Angelina Jolie, Nicole Scherzinger, Adele, Victoria Beckham en Cara Delevingne, zo blijkt uit rondvraag bij 2.000 Britse vrouwen.

Icoon
"Kate heeft een speciaal plekje in het hart van de natie veroverd en heeft haar positie als schoonheidsicoon verstevigd", stelt onderzoeker Simon Comins. "De hertogin presenteert zich altijd onberispelijk, maar heeft een stijl waar de gemiddelde persoon zich mee kan identificeren en die als inspiratiebron dient."

Kate-effect
Catherine heeft een grote invloed op de verkoop van make-up en kleding. "Bruine haarkleuren en natuurlijke make-up zijn nog nooit zo populair geweest. Het is interessant dat de meeste vrouwen in de top tien dit jaar natuurlijke brunettes zijn", klinkt het nog.

28-12-2013 om 17:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Waes krijgt boete voor grapje tijdens alcoholcontrole

Tom Waes krijgt boete voor grapje tijdens alcoholcontrole

http://oi40.tinypic.com/2r4q00m.jpg

Tom Waes heeft dit jaar 150 euro boete gekregen voor smaad aan de politie. Dat vertelde de presentator gisteravond in 'De Laatste Week'. "Tijdens een alcoholcontrole op een zondag om 11 uur in Antwerpen vroeg een agent: 'Wilt u meewerken?' Ik antwoordde: 'Ja, als je mij een klak en een matrak geeft. Zeg maar wat ik moet doen.'"

Een goedbedoeld grapje, maar de agent slingerde Waes op de bon voor smaad aan de politie. Grappig detail: ook Bart De Wever was gisteren te gast in 'De Laatste Week'. De burgemeester van Antwerpen schoof wat ongemakkelijk in de zetel: "Dat is een penale boete, daar kan ik niet in tussenkomen."

28-12-2013 om 17:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een kerstcadeau van de 'Kings of Tomorrowland': Sportpaleis-show in HD

Een kerstcadeau van de 'Kings of Tomorrowland': Sportpaleis-show in HD

http://oi42.tinypic.com/14bib09.jpg

De Belgische dj-broers Dimitri Vegas & Like Mike pakken uit met een apart kerst- en nieuwjaarscadeau voor de fans: een twee uur durende video in High Definition van hun Sportpaleis-show 'Bringing Home The Madness' (BHTM) die ze vorige week gaven. Op de eerste dag van de verkoop gingen 19.000 tickets de deur uit, waardoor er beslist werd voor een tweede show te gaan. Uiteindelijk verzamelden 35.000 fans zich voor de gigantische 1.000 vierkante meter grote LED wall achter de dj booth. De show van zaterdag werd ook live gestreamd op YouTube. Die lokte zo'n 100.000 kijkers, terwijl de hashtag BHTM een trending topic was op Twitter. Bekijk hieronder de video om de hele show vanop de eerste rij mee te beleven, met daaronder ook de tracklist van BHTM.

27-12-2013 om 19:23 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goedele Liekens heeft contract bij Nederlandse zender RTL4 beet

Goedele Liekens heeft contract bij Nederlandse zender RTL4 beet

http://oi43.tinypic.com/29zpjmb.jpg

Gewezen Miss België en mediafiguur Goedele Liekens heeft een exclusiviteitscontract van drie jaar ondertekend bij de Nederlandse zender RTL4. Dat schrijft de de krant Het Belang van Limburg.

Liekens krijgt opnieuw een programma op de grootste commerciële zender van Nederland. De opnames van een nieuw relatieprogramma zouden in februari beginnen om later in het voorjaar uitgezonden te worden. Momenteel presenteert ze er al de talkshow 'De Dokters'.

De gewezen schoonheidskoningin zegt er een goed gevoel bij te hebben: "Ik heb het gevoel dat ze me in Nederland op handen dragen." Een verhuis naar Nederland zit er volgens Liekens mogelijk in.

In september maakte Liekens nog bekend haar magazine 'GDL' stop te zetten. In december 2011 gaf uitgever Sanoma voorloper 'Goedele' ook al op.

27-12-2013 om 18:51 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye West houdt zes maanden zijn mond

Kanye West houdt zes maanden zijn mond

http://oi44.tinypic.com/rhirmt.jpg

Kanye West heeft al een voornemen voor het nieuwe jaar. De rapper, ook wel bekend om zijn nogal omstreden uitspraken, heeft aangekondigd dat hij zijn mond gaat houden en geen controversieel commentaar zal leveren voor "op zijn minst zes maanden".

Dat zei hij tijdens een 27 minuten durende tirade tijdens zijn meest recente stop van zijn Yeezus Tour in Toronto afgelopen week. "Alles wat ik zeg dat niet is toegestaan, neem het nu in je op", zo waarschuwde hij zijn fans. "Dit kan de laatste keer in een lange tijd zijn dat je me zo hoort. Misschien voor zes maanden. Op zijn minst. Je zult interviews terug moeten beluisteren als je echtheid wil horen."

West zei dat hij heeft besloten om zich in 2014 compleet te focussen op nieuwe ideeën en creatieve uitspattingen. "Ik wil niet die gast zijn die alle kansen van de wereld heeft en alleen focust op het negatieve of klaagt over dingen. Dus ik wil jullie laten weten dat dit de laatste keer is dat je me iets negatiefs over iemand hoort zeggen."

Of hij zijn belofte kan houden is nog maar de vraag, want nog in dezelfde speech tijdens zijn concert gaat hij los over de Grammy's. Zo is hij genomineerd voor twee stuks, veel te weinig vindt hij zelf. "Ze hebben me genomineerd voor twee Grammy's", zo foeterde hij. "Jezus, het best gewaardeerde album van het jaar!"

27-12-2013 om 18:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton: "Ik sta in de top 5 van best betaalde dj's"

Paris Hilton: "Ik sta in de top 5 van best betaalde dj's"

http://oi39.tinypic.com/14jbv2h.jpg

Paris Hilton beweert dat ze in de top 5 staat van best betaalde dj's ter wereld. Dat zei ze op een vraag van website TMZ of de elektronische muziek een beetje betaalt. "Ik sta in de top 5 van de wereld, dus...", antwoordde ze.

Hilton tekende afgelopen zomer een groot contract bij een van de grootste clubs op Ibiza en trekt daar al maanden volle zalen. In 2013 was Calvin Harris de bestverdienende dj ter wereld met omgerekend bijna 34 miljoen euro, gevolgd door dj Tiësto.

27-12-2013 om 18:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Miley Cyrus datet met Kellan Lutz"

"Miley Cyrus datet met Kellan Lutz"

http://oi40.tinypic.com/14klmdc.jpg

Miley Cyrus heeft een nieuwe liefde. Een bron heeft aan Us Weekly bevestigd dat dit Kellan Lutz zou zijn, een goede vriend van haar ex-verloofde Liam Hemsworth.

Volgens de insider zocht de 28-jarige Twilight-acteur al begin deze maand toenadering tot de 21-jarige zangeres. "De volgende dag brachten ze samen door", vertelt de bron. "En sindsdien daten ze."

De geruchtenmolen kwam pas goed op gang toen de twee op 17 december op de Bahamas werden gespot: ze stapten samen uit een privévliegtuig. "Het geeft niet dat hij een vriend van Liam is", vervolgt de bron. "Ze genieten echt van elkaars gezelschap."

27-12-2013 om 18:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1D'er Zayn Malik wil reünie Journey op zijn trouwfeest

1D'er Zayn Malik wil reünie Journey op zijn trouwfeest

http://oi39.tinypic.com/104ro9i.jpg

Zayn Malik wil koste wat het kost dat de Amerikaanse rockband Journey terug samen komt, zodat ze kunnen optreden op zijn huwelijksfeest volgend jaar. Nee, niet om 'The Final Countdown'  te komen spelen, al lijkt ons dat helaas onvermijdelijk. Perrie Edwards, de verloofde van Malik, is een grote fan van de hit 'Don't Stop Believin''.

Journey-gitarist Neal Schon zou zich al bereid verklaard hebben. Maar Steve Perry, de oorspronkelijke zanger, heeft al zeventien jaar niet meer opgetreden.

"Zayn hoopt dat Journey in één of andere vermomming zal opdagen. Neal heeft al duidelijk gemaakt dat hij er klaar voor is. Hij kan ook met zijn toerband optreden. Maar Zayn weet dat Steve de stem was van die hit, en niemand kan zingen zoals hij. Mochten Steve en Neal terug samenkomen, zou dat echt straf zijn. Het zou een stunt zijn, maar onderschat de impact van Zayn op de muziekindustrie niet", stelt een bron in The Sun.

Steve Perry heeft al herhaalde keren een voorstel tot reünie vanwege Neal Schon afgewimpeld. Toen die laatste onlangs trouwde, daagde Perry niet op.

Zayn (20) vroeg zangeres Perrie Edwards in augustus ten huwelijk. Zijn moeder Trisha onthulde onlangs dat de twee volgend jaar zullen trouwen op Barbados.

27-12-2013 om 18:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lawrence stikt bijna op set 'Hunger Games'

Jennifer Lawrence stikt bijna op set 'Hunger Games'

http://oi39.tinypic.com/fnb0i.jpg

Jennife Lawrence stikte ei zo na tijdens de opnames van 'The Hunger Games: Mockingjay' toen een rookmachine blokkeerde.

De actrice nam een scène van een opstand op voor de laatste film in de reeks. Dat gebeurde in Atlanta, Georgia.

"Het was gruwelijk", aldus een bron in de National Enquirer. "Het filmen moest stopgezet worden toen een rookmachine blokkeerde en plots zoveel dichte rook uitspuwde dat je Jennifer niet meer kon zien. Iedereen was in paniek".

De scène werd gefilmd in een tunnel die plots volloopt met rook tijdens de opstand.

"Een hulpregisseur schreeuwde: 'Zet de rookmachine uit, zet de grote ventilateren aan en haal Jennifer daar uit".

"Na enkele angstige minuten kon een reddingsteam Jennifer lokaliseren en haar ontzetten. Ze was aan het stikken en hapte naar adem. Jennifer is een taaie, maar ze zag er enorm ontdaan uit. Ze bleef maar klagen dat ze zich duizelig voelde".

27-12-2013 om 18:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Shattuck: "Pixies hebben mijn ontslag nooit toegelicht"

Kim Shattuck: "Pixies hebben mijn ontslag nooit toegelicht"

http://oi43.tinypic.com/4kxzio.jpg

Kim Shattuck, de bassiste die Kim Deal moest doen vergeten bij Pixies, werd in november uit de groep gezet. "Er is me nooit verteld waarom ik moest vertrekken", vertelt Shattuck volgens Brits muziekblad NME in een radiopodcast.

"Ze hebben me niets gezegd waarom ik moest vertrekken. Ik heb misschien wel een vermoeden, maar ik weet niet of ik er klaar voor ben om dat uit te leggen. Maar het had niet zoveel met mij te maken als je zou denken", blijft Shattuck raadselachtig.

Ook doet Shattuck een boekje open over de manager van de groep. "Hij bleef maar proberen me nerveus te maken. Hij is nogal vreemd", aldus Shattuck. "Hij kwam dan voor me staan en zei 'Kim, ik wil gewoon dat je weet dat er miljarden mensen naar je zullen kijken tijdens het optreden en dat je perfect moet zijn'. Ik lachte het weg met iets als 'Wel, goed dan dat ik nooit nerveus word'. Later hoorde ik hem dat ook doen bij Joey (Santiago, de gitarist bij de Pixies, nvdr)."

Kim Shattuck zal vervangen worden door Paz Lenchatin, die eerder al bij de groep Zwan en A Perfect Circle speelde.

26-12-2013 om 20:41 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Weer rechtszaak om voogdij kinderen Michael Jackson"

"Weer rechtszaak om voogdij kinderen Michael Jackson"

http://oi40.tinypic.com/v5jsep.jpg

TJ Jackson heeft momenteel samen met zijn oma Katherine Jackson de voogdij over de kinderen van Michael Jackson, maar een neef van hem probeert daar nu verandering in te brengen. Anthony Jackson II heeft volgens TMZ een aanvraag ingediend bij de rechter om de voogdij over te nemen.

Maar dat ziet TJ natuurlijk niet zitten. Hij heeft de rechter gevraagd om de aanvraag te laten voor wat het is. Anthony zou namelijk niet aangeven waarom nu juist hij de voogdij moet krijgen. Volgens TJ hebben Paris, Prince en Blankett het heel goed bij hem.

TJ laat ook weten dat zijn oma het ook goed doet als co-ouder. In zijn verklaring zou hij de zelfmoordpoging die Paris eerder dit jaar heeft gedaan onbesproken laten.

26-12-2013 om 20:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woede om bontjas Queen Elizabeth

Woede om bontjas Queen Elizabeth

http://oi44.tinypic.com/2wlyp3m.jpg

Queen Elizabeth heeft zich de woede op de hals gehaald van dierenliefhebbers. Ze droeg een bontjas op eerste kerstdag en deze viel niet bij iedereen in de smaak, weet The Mirror.

Organisaties die opkomen voor dierenrechten noemen het besluit van de koningin teleurstellend. Een woordvoerder van PETA begrijpt niet waarom Elizabeth de jas nog steeds draagt. "We hopen oprecht dat de koningin met haar tijd meegaat en de volgende keer iets anders aantrekt", aldus Ben Williamson.

De directeur van Animal Aid sluit zich hier helemaal bij aan. "De koningin zou geen bont moeten dragen. Zo simpel is het. Het is 2013 en ieder weldenkend mens zou het niet aan moeten trekken."

Koningin Elizabeth had de jas 's morgens aan, maar toen ze naar de kerk ging, had ze zich omgekleed. De Britse koningin droeg de jas al veel vaker. Het zou zelfs een van haar favorieten zijn. De eerste keer dat ze het droeg en op foto werd vastgelegd, was in 1961.

26-12-2013 om 20:33 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anna Wintour vindt kerstboom "te rommelig"

Anna Wintour vindt kerstboom "te rommelig"

http://oi41.tinypic.com/2rwtduu.jpg

Wie vandaag al aan het afbreken van de kerstboom is begonnen, is te laat. Hoofdredactrice van modeblad Vogue, Anna Wintour, gooide vóór Kerst haar boom al buiten. Een nieuwe trend of hoog tijd voor een valse kerstboom?

De 26-jarige dochter van de beroemde 'perfectionista', Katherine 'Bee' Shaffer plaatste gisteren een foto op Instagram met daaronder: "Mijn moeder gooide de kerstboom buiten voor kerstdag omdat het 'te rommelig' was". De foto laat een verloren hoopje designerpakjes zien, zonder bijhorende kerstboom.

Het bleek alvast de pret niet te kunnen bederven. Achteraf bedankte Bee haar moeder voor de pyjama en tas van 'Downton Abbey'.

De ondertussen 64-jarige modegoeroe, die als inspiratie diende voor de rol van Meryl Streep in 'The Devil wears Prada', staat erom bekend uiterst kieskeurig en strikt te zijn.

26-12-2013 om 20:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eline De Munck weer single

Eline De Munck weer single

http://oi44.tinypic.com/22i4oi.jpg

Eline De Munck (26) heeft kerst gevierd als vrijgezel. De actrice, JIM-veejay en deelneemster aan 'Sterren op de Dansvloer', heeft gebroken met haar lief Matthijs Vlogaert uit Dilbeek. Vlogaert werkt als cameraman bij Videohouse.

"Na een halfjaar werd duidelijk dat we allebei andere dingen van het leven verwachten", zegt De Munck. "Wat niet wegneemt dat we nog steeds goed met elkaar overweg kunnen. Matthijs is mijn beste vriend nu. In de kerstvakantie ga ik zelfs nog op zijn dochter passen."

De Munck wanhoopt niet: "Ik ben nog jong en heb eigenlijk geen tijd voor een nieuwe relatie."

26-12-2013 om 20:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mort Crim, de inspiratie voor 'Anchorman'

Mort Crim, de inspiratie voor 'Anchorman'

http://oi40.tinypic.com/2hzwjr.jpg

'Anchorman 2', het langverwachte vervolg op de hilarische komedie met Will Ferrell, is bij ons pas in april 2014 in de bioscoop te zien. Ferrell verklaarde eerder deze maand dat hij het hoofdpersonage 'Ron Burgundy' heeft gebaseerd op Mort Crim, een ankerman uit de jaren zeventig die presenteerde op de lokale tv-zender WDIV-V in Detroit in de Amerikaanse staat Michigan.

Crim, 78 intussen, heeft geen enkel probleem met de film, laat hij verstaan aan de krant Florida Times-Union. Hij beschouwt de Anchorman-films als satire.

Ferrell merkte Crim en zijn kenmerkende baritonstem op in een documentaire over de overleden ankervrouw Jessica Savitch. Samen met Crim verzorgde zij midden jaren zeventig het nieuws op een lokale zender in Philadelphia. De gepensioneerde ankerman zegt dat samenwerken met haar in het begin niet altijd makkelijk was. Na verloop van tijd veranderde dat, en groeide de appreciatie wederzijds. Crim sprak zelfs op haar begrafenis in 1983.

Crim, die op 15 december aanwezig was op de première van Anchorman 2 in New York en daar Ferrell voor het eerst ontmoette, vond de film best grappig. "De eerste film was volgens mij een parodie op nieuwspresentatoren in het algemeen.  Het vervolg bespot de 24-uurs nieuwscyclus van tegenwoordig."

De zeventiger heeft al zeven boeken over het tv-nieuws in de jaren '70 en '80 geschreven. Momenteel schrijft hij aan zijn achtste boek.

26-12-2013 om 20:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen dotatie meer voor broers en zus van kroonprinses Elisabeth

Geen dotatie meer voor broers en zus van kroonprinses Elisabeth

http://oi43.tinypic.com/30t2p6t.jpg

Voor de koninklijke familie luidt het nieuwe jaar een hertekening van haar financiële situatie in. De hervorming van de dotaties gaat immers in op 1 januari, weliswaar met overgangsmaatregelen voor prinses Astrid en prins Laurent. Voor de broers en zussen van kroonprinses Elisabeth is er geen dotatie meer, terwijl op de dotaties voortaan ook deels personenbelasting verschuldigd is.

Vooreerst doet de hervorming het aantal begunstigden dalen. Astrid en Laurent krijgen wel nog een dotatie, al daalt die tot het niveau van de leden van de Raad van State. De overlevende partner van het staatshoofd krijgt nog slechts twee derde van de vergoeding van de troonopvolger.

Belasting op vergoeding
Daarnaast zal elke dotatie bestaan uit een vergoeding en een deel werkings- en personeelskosten. Op het eerste deel zullen de leden van de koninklijke familie personenbelasting moeten betalen. Ook zal het koningshuis voortaan btw en accijnzen moeten ophoesten.

Gedragsregels
Maar de koninklijke familie krijgt ook extra regels opgelegd. Zo mogen de leden "door hun woorden, hun houdingen en hun gedragingen" de waardigheid en de eerbaarheid van hun functies niet in gevaar brengen. Ze moeten zich ook gereserveerd opstellen bij het openbaar uiten van hun mening.

26-12-2013 om 20:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topdrummer Ricky Lawson (59) overleden

Topdrummer Ricky Lawson (59) overleden

http://oi41.tinypic.com/2v8oeoo.jpg

rummer Ricky Lawson, een studiomuzikant die werkte met onder anderen Michael Jackson, Eric Clapton, Phil Collins en Whitney Houston, is overleden. Hij is bezweken aan de gevolgen van een hersenaneurysma (slagaderverwijding). Hij is 59 jaar geworden.

Op 13 december raakte Lawson gedesoriënteerd tijdens een optreden in een jazzclub in Seal Beach (Californië). Vlak daarna is een aneurysma vastgesteld.

Lawson is tien dagen kunstmatig in leven gehouden in een ziekenhuis in Long Beach, een voorstad van Los Angeles. Maandagavond is daarmee gestopt, zo heeft zijn oom dinsdag bekendgemaakt.

Lawson, geboren in Detroit, leerde drummen op zijn 16de en kwam al in de muziekbusiness terecht nog voordat hij zijn high school af had. Hij groeide in de jaren tachtig uit tot een van Amerika's belangrijkste studiomuzikanten.

Zijn werk is te horen op onder meer 'I Will Always Love You' van Whitney Houston. Hij trad ook op met artiesten als Al Jarreau, George Benson, Bette Midler en Quincy Jones.

Lawson won in 1986 een Grammy Award voor zijn bijdrage aan het nummer 'And You Know That' van zijn eigen jazzgroep Yellowjackets. Hij was een liefhebber van het drummerk Pearl. De huidige directeur van het bedrijf, Terry West, noemt Ricky Lawson in een reactie "een van de grootsten van onze tijd".

25-12-2013 om 15:27 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dolly Parton hernieuwt geloften na 50 jaar

Dolly Parton hernieuwt geloften na 50 jaar

http://oi39.tinypic.com/k4yupu.jpg

Dolly Parton gaat haar geloften vernieuwen. Na bijna 50 jaar zal de zangeres over krap anderhalf jaar opnieuw haar jawoord geven aan haar man Carl Dean.

"We hebben het erover gehad en we willen het misschien allemaal opnieuw doen", vertelt Dolly aan Closer Weekly. "Nog zo'n grote bruiloft." Parton onthult ook dat de ceremonie waarschijnlijk heel dicht bij huis zal plaatsvinden. "Waarschijnlijk bij ons grote, oude landhuis. We zijn dol op die plek."

Een huwelijksreis naar een tropisch eiland zit er niet in na de bruiloft. "Carl houdt niet van vliegen", onthult de countryzangeres. "Een keer, jaren geleden, is hij met mij naar Hawaï geweest. Hij had het naar zijn zin, maar hij wilde nooit ergens anders heen. Hij blijft graag thuis en ik reis graag."

Dolly en Carl trouwden op 30 mei 1966. Parton was toentertijd 20 jaar oud.

25-12-2013 om 15:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse koninklijke kersttoespraak opnieuw uitgelekt

Nederlandse koninklijke kersttoespraak opnieuw uitgelekt

http://oi43.tinypic.com/mbkfw0.jpg

Opnieuw is de Nederlandse koninklijke kersttoespraak uitgelekt. Dit keer betreft het niet de video, maar het script van de kersttoespraak. Koning Willem-Alexander roept op tot saamhorigheid en begrip voor elkaar.

Dat blijkt uit het script van de autocue dat op de website van de Nederlandse Publieke Omroep is te vinden. Het lek werd ontdekt door Anne Jan Roeleveld, die ook vorig jaar het lek ontdekte.

"Opnieuw is de kersttoespraak voor 13.00 uur op een niet beveiligde link te lezen. Erg pijnlijk voor de koning", zegt Roeleveld woensdag tegenover nieuwssite NU.nl. "Dit geeft aan dat er niet veel van geleerd is."

Willem-Alexander staat stil bij het belang van familie om troost bij elkaar te vinden bij verdriet en tegenslag. Daarbij benadrukt hij het verliezen van dierbaren.

De koning staat ook stil bij de problemen van de economie en de vele mensen die Kerstmis niet thuis kunnen vieren. Ook wijst hij naar mensen die oplossingen zoeken voor maatschappelijke problemen.

Daarbij noemt de koning expliciet mantelzorgers, vrijwilligers, gastouders, buddies, innovatieve ondernemers en buurtbewoners die verantwoordelijkheid nemen.

Bijzonder is dat Willem-Alexander een dankwoord spreekt aan prinses Magriet en Pieter van Vollenhoven voor het bijstaan van prinses Beatrix tijdens haar regeerperiode van 33 jaar.

De kersttoespraak is dit jaar ergens anders gevonden dan vorig jaar. Anne Jan Roeleveld deed zijn ontdekking vorig jaar door op de website van het Koninklijk Huis de laatste video te bekijken. In het internetadres paste hij vervolgens de datum en het volgnummer aan en kon de video downloaden. Omdat hij de koningin over vertrouwen hoorde praten, begreep Roeleveld dat het om de nieuwe kerstrede ging. Het thema vertrouwen was dat jaar al door de Rijksvoorlichtingsdienst, de Nederlandse overheidsdienst die de communicatie van de Nederlandse koninklijke familie verzorgt,  bekendgemaakt.

De Rijksvoorlichtingsdienst kondigde toen "een diepgaand onderzoek" aan naar hoe dit in de toekomst kon worden voorkomen.

25-12-2013 om 15:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baby van Kim en Kanye krijgt indrukwekkende pakjes

Baby van Kim en Kanye krijgt indrukwekkende pakjes

http://oi42.tinypic.com/vmo1.jpg

Baby North West werd overstelpt met pakjes van kennissen en vrienden uit de high society. Het meisje kreeg voor kerst heel wat kledij en schoenen die een klein fortuin waard zijn, onthulde mama Kim enthousiast op sociaalnetwerksite Twitter. Het meisje van zes maanden kreeg designerkledij van Stella McCartney, dure schoenen en laarzen van Giuseppe Zanotti, Hermes en Charlotte Olympia. Mama Kim bedankte op fotosite Instagram elke designer voor de 'lieve cadeautjes'.  

Kim viert Kerstmis in Los Angeles nadat ze gedurende enkele weken haar man vergezelde op zijn tournee 'Yeezus' door de Verenigde Staten. Haar moeder Kris hulde alvast het ouderlijke huis in kerstsfeer, ze plantte een gigantische kerstboom in de hal. Kim gaf eerder al prijs dat zij en Kanye de feestdagen in het gezelschap van haar hele familie zouden vieren.

25-12-2013 om 15:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rel over poster '12 Years a Slave'

Rel over poster '12 Years a Slave'

http://oi42.tinypic.com/2luqz7.jpg

De makers van de slavenfilm '12 Years a Slave' hebben de Italiaanse distributeur van de film gedwongen hun campagne aan te passen.

Op de poster van het hartverscheurende, waargebeurde relaas van een Amerikaanse slaaf in de 19e eeuw staan de blanke personages centraal in plaats van de Afro-Amerikanen waar het om gaat. Dat meldt het entertainmentblad Variety. De lancering van de posters eerder deze week leidde tot groot rumoer op internet.

Producent Lionsgate stelt de 'blanke campagne' in Italië niet te hebben goedgekeurd. Op de posters staan Hollywoodsterren Brad Pitt en Michael Fassbender prominent. Het echte hoofdpersonage, gespeeld door acteur Chiwetel Ejiofor, staat heel klein in een hoekje van de poster. Brad Pitt speelt in de film een kleine bijrol en Michael Fassbender speelt de sadistische slavenhouder die hoofdpersoon Solomon Northup koopt.

De zaak kwam aan het rollen nadat een Italiaanse blog een bioscoopposter van de film twitterde waarop wordt gesuggereerd dat Brad Pitt de grote ster van de film is. Pitt is overigens wel één van de coproducenten van het drama, dat wordt gezien als één van de grote kanshebbers bij de Oscaruitreiking eind februari. '12 Years a Slave' draait vanaf 22 januari in de Belgische bioscopen.

25-12-2013 om 15:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kersttoespraak van Queen draait vooral rond prins George

Kersttoespraak van Queen draait vooral rond prins George

http://oi39.tinypic.com/1zx5oox.jpg

Prins George speelt een prominente rol in de kersttoespraak van de Britse koningin Elizabeth II. De vorstin zal terugblikken op belangrijke koninklijke gebeurtenissen van het afgelopen jaar, waaronder de geboorte van prins George in juli. 2013 was ook het jaar waarin ze vierde dat ze 60 jaar geleden werd gekroond. Het thema in haar traditionele kersttoespraak is overdenking.

''We zullen een goede balans moeten vinden tussen handelen en beschouwing. Met zoveel afleidingen is het gemakkelijk om te vergeten een pauze in te lassen en de balans op te maken'', zegt de vorstin. The Telegraph blikt alvast vooruit op de toespraak. Prins George, het achterkleinkind van de koningin, werd op 22 juli dit jaar geboren. Over de veranderingen die de komst van een baby met zich meebrengt, zegt de vorstin: ''De geboorte van een baby geeft iedereen de kans om zich te verdiepen in de toekomst, met vernieuwd geluk en hoop.''

De kersttoespraak van de Britse koningin is eerder deze maand opgenomen in Buckingham Palace. Gedurende haar kerstboodschap zijn beelden te zien van de fotosessie op Clarence House rond de doop van prins George. De koningin staat in haar kersttoespraak ook stil bij de Gemenebestspelen, die in de zomer komend jaar in Glasgow worden gehouden.

25-12-2013 om 15:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerstboodschap van Justin Bieber: "Ik ga met pensioen"

Kerstboodschap van Justin Bieber: "Ik ga met pensioen"

http://oi42.tinypic.com/13yqlv.jpg

Sommigen noemen het een kerstmirakel, anderen vinden de kerstboodschap van de Canadese zanger op Twitter een nachtmerrie. Vandaag liet Justin Bieber zijn 48 miljoen volgers op de sociaalnetwerksite weten dat hij officieel met pensioen gaat.

Het was een vreemde kerstboodschap van de zanger, maar niet helemaal onverwacht. Vorige week had hij ook al over zijn pensioen gesproken. Op 19 december zei het tieneridool op een radiostation in Los Angeles dat hij even met muziek wilde stoppen na de lancering van zijn nieuwe album Journals. Vandaag voegde Bieber er in een latere tweet aan toe dat de media heel wat leugens vertellen en willen dat hij faalt. Hij beweerde wel dat hij zijn fans nooit in de steek zou laten. "Belieber zijn is een levensstijl." Toch lijkt de zanger ook deze keer niet helemaal zeker van zijn stuk. Niet veel later volgde namelijk een tweet die weer verwarring zaait: "Ik ben hier voor altijd".  Het ziet er naar uit dat dit verhaal nog een staartje krijgt.

25-12-2013 om 15:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna brengt volgend jaar twee albums uit

Rihanna brengt volgend jaar twee albums uit

http://oi42.tinypic.com/1124qd5.jpg

Het voorbije jaar brak Rihanna met haar traditie om elk jaar een nieuw album uit te brengen, maar volgend jaar wil ze er twee op de mensheid loslaten.

"Het plan is in 2014 twee albums uit te brengen en ze hoopt dat er telkens grote hits op staan", aldus een bron in The Sun.

Het zevende album van Rihanna, 'Unapologetic', bracht ze in november 2012 uit en sinds maart dit jaar loopt de 'Diamonds World Tour'.

Vanaf volgende maand mag je haar op de covers van tal van modebladen verwachten. Dan lanceert ze immers de nieuwe collectie van het Franse modemerk Balmain, waarvan ze het gezicht is.

24-12-2013 om 22:33 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sharon Osbourne schenkt fortuin aan terminale patiënt

Sharon Osbourne schenkt fortuin aan terminale patiënt

http://oi42.tinypic.com/347jw34.jpg

Sharon Osbourne, die tien jaar geleden genas van darmkanker, heeft 10.000 pond (11.950 euro) geschonken aan het gezin van een 23-jarige Britse man die nog slechts enkele maanden te leven heeft.

Ook Ryan Glenny lijdt aan darmkanker en ontving van het The X Factor'-jurylid een brief waarin ze hem vraagt te blijven vechten tegen de ziekte.

Cola, de eveneens 23-jarige vrouw van Ryan, maakte zich zorgen niet te zullen rondkomen na het overlijden van haar man. De vrouw gaf onlangs haar baan als kapster op om te kunnen zorgen voor haar twee kinderen, zoontje Ralph van twee jaar en hun acht maanden oude dochtertje Pearl.

Een vriend van Ryan zette een website op om fondsen in te zamelen en zo werd inmiddels 40.000 pond (47.805 euro) opgehaald. "Dat heeft me gerustgesteld, nu weet ik dat ik voor mijn kinderen zal kunnen zorgen", aldus een dankbare Cola.

"De schenking van Sharon Osbourne is ongelooflijk, het gaat toch om een groot bedrag. Ik vind de generositeit van vrienden en vreemden ongelooflijk".

Ryan en Cola trouwden in het ziekenhuis nadat het  verdict was gevallen dat Ryan niet meer kan genezen.

24-12-2013 om 14:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul Walker toch te zien in 'Fast & Furious 7'

Paul Walker toch te zien in 'Fast & Furious 7'

http://oi43.tinypic.com/335bpsw.jpg

De kogel is door de kerk: de onlangs overleden acteur Paul Walker (40) zal toch te zien zijn in 'Fast & Furious 7'. Universal Pictures maakte dit bekend in een verklaring, weet E! Online.

"Voortbordurend op de wereldwijde exploitatie gebouwd op snelheid, keren Vin Diesel en Paul Walker terug in de cast voor 'Fast & Furious 7', die op 10 april 2015 voor het eerst te zien zal zijn", is te lezen in de verklaring. "James Wan zal dit hoofdstuk uit de zeer succesvolle serie regisseren en Neal H.Moritz en Vin Diesel keren terug als producers."

De aankondiging komt een dag nadat Diesel een foto op Facebook deelde, waarop hij samen met Walker de releasedatum van de film onthulde. Hij schrijft bij de foto: "De laatste scène die we samen hadden..er was een uniek, voltooid gevoel, een gevoel van trots dat we deelden. We hadden de film voltooid, de magie vastgelegd. Hoe ver we wel niet gekomen zijn. 'Fast and Furious 7' zal op 10 april 2015 uitkomen." Hij voegde daar nog iets emotioneels aan toe: "P.s. hij zou willen dat jullie het als eerste zouden weten."

De 40-jarige Walker kwam eind november in Californië om het leven door een auto-ongeluk.

24-12-2013 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minnares John Bryan spoorloos na tyfoon Haiyan

Minnares John Bryan spoorloos na tyfoon Haiyan

http://oi41.tinypic.com/5uhbsx.jpg

Ancy Dieto, de vermeende Filipijnse minnares van John Bryan, is al weken spoorloos verdwenen. Dat zegt haar verontruste vriendin in 'TV Familie'. "Sinds tyfoon Haiyan over de Filipijnen raasde, ontbreekt elk spoor van haar", klinkt het.

"Ik heb haar al proberen te contacteren, maar zonder succes. De plaats waar Ancy woont, is een van de zwaarst getroffen gebieden. Ik hoop dat ze oké is."

Ook Ancy's advocaat is nergens meer te bespeuren. Ze was van plan om John Bryan aan te klagen wegens misbruik, aangezien het meisje 17 was bij het begin van de affaire. Hoe het nu verder moet met de rechtszaak, is niet duidelijk.

24-12-2013 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scorsese en DiCaprio uitgejouwd door Academy

Scorsese en DiCaprio uitgejouwd door Academy

http://oi43.tinypic.com/29dfho5.jpg

Regisseur Martin Scorsese en hoofdrolspeler Leonardo DiCaprio kregen het afgelopen weekend zwaar te verduren tijdens een screening van hun nieuwe film 'The Wolf of Wall Street' voor de Academy, de organisatie die de Oscars uitreikt. De veelbekroonde 71-jarige filmmaker en zijn hoofdrolspeler werden na de vertoning uitgefoeterd door Academy-leden die zwaar gechoqueerd waren door de van seks, drugs en geweld doorspekte komedie, melden Amerikaanse entertainmentsites.

'The Wolf of Wall Street' vertelt het op waarheid gebaseerde verhaal van Jordan Belfort, een frauduleuze bankier die in de jaren negentig miljarden verdiende op de kap van gewone Amerikanen. Het epos toont tamelijk expliciet wat voor wilde drugsfeestjes er regelmatig bij Belfort op kantoor plaatsvonden.

Actrice Hope Holiday, die in de jaren zestig te zien was in bijrollen in klassiekers als 'The Apartment' en 'Irma la Douce', meldt op haar Facebooksite dat de expliciete orgies bij lang niet alle leden van de Academy in goede aarde vielen. "De film is een drie uur durende marteling", zucht ze. "Toen Martin S en Leonardo D de lift uitkwamen voor het nagesprek, begon een scenarist tegen het tweetal te schreeuwen: 'Shame on you, disgusting!'"

Gênant moment
Holiday laat trouwens weten zich van het schreeuwen te distantiëren. "Het was een raar en gênant moment voor iedereen die erbij aanwezig was. Sommige mensen applaudisseerden, anderen haatten de film. Maar dit doe je niet." Scorsese stelde in een reactie dat de film niet voor iedereen is. "Ik krijg dit soort reacties ook wel eens bij gewone screenings. Maar ik maak nu eenmaal geen films voor kinderen."

De recensies voor 'The Wolf of Wall Street', waren zeer lovend. Maar daar trekken Academy-leden zich niet altijd iets van aan. Eerder wekte het eveneens gewelddadige epos 'Casino' van Scorse soortgelijke reacties. Deze film kreeg in 1995 ondanks lovende recensies slechts één Oscarnominatie, voor hoofdrolspeelster Sharon Stone.

24-12-2013 om 14:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Film 'De Kampioenen' breekt in eerste weekend record Loft

Film 'De Kampioenen' breekt in eerste weekend record Loft

http://oi39.tinypic.com/2zzi0b8.jpg

Niemand die eraan twijfelde dat de 'F.C. De Kampioenen'-film goeie zaken zou doen, maar het succes is ronduit verplétterend. Ondanks de negatieve recensies lokte 'Kampioen zijn blijft plezant' op enkele dagen liefst 130.000 mensen naar de bioscoop, het sterkste openingsweekend ooit voor een Belgische film en zo'n 10.000 meer dan 'Loft'. Vier redenen waarom ook de film rond de dolgekke voetballers een succes is.

Perfecte timing
Op tv zijn 'De Kampioenen' al jaren het familiemoment bij uitstek en nu ook in de cinema. Want wat is er met dit gure weer gezelliger dan in de kerstvakantie met het hele gezin naar de bioscoop te trekken? De gezellige feelgood-sfeer van de film, inclusief obligaat happy end, past bovendien helemaal bij de tijd van het jaar.

Nieuw publiek
'De Kampioenen' spreken een bijzonder ruime doelgroep aan die anders minder gemakkelijk naar de bioscoop trekt, namelijk 55-plussers en jonge kinderen. De bomma en de bompa met de kleinkinderen: altijd een winnende formule. Vooral omdat de andere grote familiefilms van het moment, zoals 'The Hobbit' of 'The Hunger Games', eigenlijk te gewelddadig zijn voor de jongste kijkers.

Veel fuzz vooraf
Er was vooraf veel media-aandacht voor de moeilijke totstandkoming van de film. Ook de vele advertenties op bussen en televisie misten hun effect niet, terwijl de trailer van de prent onder jongeren gretig werd gedeeld op Facebook en Twitter. Dat Kinepolis speciaal voor 'De Kampioenen' ochtendvoorstellingen heeft ingelast, droeg eveneens bij tot de straffe bezoekscijfers.

Uniek event
'De Kampioenen' hebben een uitzonderlijk trouw publiek. Een universiteitsonderzoek rond de serie wees uit dat de meeste fans niet alleen elke week op tv kijken, maar dat ze ook alle reeksen op dvd hebben. Ze willen geen seconde van hun favoriete personages missen. Die mensen willen dus allemaal zo snel mogelijk de film gezien hebben, die uitdrukkelijk als het eerste én het laatste bioscoopavontuur van 'De Kampioenen' wordt gepromoot.

24-12-2013 om 14:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna op lingeriefeestje

Rihanna op lingeriefeestje

http://oi42.tinypic.com/2ik3z92.jpg

Combineer Rihanna met een lingeriefeest en gooi er nog een kerstsausje overheen: dan krijgt u deze prikkelende plaatjes vanuit een nachtclub in Barbados. De party werd georganiseerd door haar goede vriendin Leandra.

De zangeres brengt de kerstdagen door in haar thuisland, bij haar familie. De nieuwe energie zal ze kunnen gebruiken, want vanaf volgende maand wordt ze het gezicht van het Franse modehuis Balmain. Eerder prees 'Riri' ook al waren van budgetketen River Island en Armani Jeans aan.

24-12-2013 om 14:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koning Filip ontroerd door vertrouwen van landgenoten

Koning Filip ontroerd door vertrouwen van landgenoten

http://oi40.tinypic.com/122kj78.jpg

Koning Filip legt in zijn allereerste kersttoespraak de nadruk op de verbondenheid tussen de Belgen, onder meer door de Nobelprijs en de Rode Duivels. De koning hanteert een ietwat andere stijl dan zijn vader en spreekt het volk rechtstaand toe, weliswaar in dezelfde ruimte van het paleis. Opvallend dit jaar: enkele kranten mochten deze ochtend, met toestemming van het Paleis, al over de inhoud van de toespraak berichten.

"Bij mijn aantreden hebt u mij onthaald op een manier die ik nooit zal vergeten. Ook de warme en intense contacten tussen de mensen onderling, die dag, hebben mij diep geraakt. Uw enthousiasme en uw vertrouwen hebben me oprecht ontroerd." Zo begon de vorst zijn allereerste kersttoespraak.

"Het afgelopen jaar heeft ons land op allerlei gebieden uitgeblonken", aldus koning Filip. "De kwaliteit van ons wetenschappelijk onderzoek werd beloond en aangemoedigd door de toekenning van de Nobelprijs fysica. Het B-Fast team heeft zeer efficiënt dringende hulp verleend aan de Filippijnen. Ook onze troepen die actief zijn in vredesoperaties leveren zeer mooi werk. Onze topsporters behalen mooie successen, en de Rode Duivels gaan naar de Wereldbeker voetbal. Samen met u verheug ik me daarover."
    
Filip had ook aandacht voor de moeilijke sociaaleconomische toestand van België. "In ons land vindt één jongere op vier geen werk en leeft één op de zeven Belgen in armoede. We worden zwaar getroffen door bedrijfssluitingen en herstructureringen." Daarna loofde hij de relancemaatregelen van de verschillende regeringen. "De federale en de gewestregeringen hebben bemoedigende maatregelen genomen die erop gericht zijn de openbare financiën te verstevigen, onze koopkracht en onze competitiviteit te beschermen, onze ondernemingen te steunen en ons sociaal model in stand te houden. Ik vertrouw erop dat die inspanningen zullen worden voortgezet."
    
De vorst wees voorts op het belang van verbondenheid tussen onder meer de school en het bedrijfsleven. "Want telkens wanneer het onderwijs en de bedrijfswereld elkaar vinden, schept dat nieuwe mogelijkheden voor de werkgelegenheid."
    
Koning Filip stak de traditionele kersttoespraak in een nieuw jasje. Hij zit niet langer aan een bureau, maar brengt zijn korte tekst rechtstaand, met verschillende camerastandpunten. Voor de eerste keer was er niet enkel een Nederlands- en een Franstalige versie, maar ook een Duitstalige. Een wens van de koning zelf, is te horen op het Paleis. Hij opent niet langer met het klassieke "waarde landgenoten", maar begint onmiddellijk aan zijn tekst.
    
Besluiten deed de koning met Nelson Mandela. "Hij heeft ons getoond dat dialoog en verzoening de wereld kunnen veranderen. Laten wij ook in onszelf die kracht vinden", zei hij.

24-12-2013 om 14:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gent Jazz strikt Bobby 'Don't Worry, Be Happy' McFerrin

Gent Jazz strikt Bobby 'Don't Worry, Be Happy' McFerrin

http://oi42.tinypic.com/2ronrpj.jpg

Voor de openingsdag van Gent Jazz Festival 2014 strikte de organisatie Bobby McFerrin, wereldberoemd met zijn a capella hit 'Don't Worry, Be Happy', voor een optreden rond spirituals. Verder belooft de Canadese zangeres Kellylee Evans op de openingsavond een eigen versie van Stromae's 'Alors On Danse'.

Bobby McFerrin betreedt het podium op 10 juli, de eerste festivalavond van Gent Jazz Festival 2014. Naast zijn a capella wereldhit 'Don't Worry, Be Happy' ontwikkelde McFerrin zich tot een unieke vocalist die zich in alle genres thuis voelt. "Met 'Spirityouall" trekt hij de kaart van de spirituals waarin hij, begeleid door een fantastische band, zijn technisch kunnen, gevoel voor soul en improvisatietalent volledig kan uitspelen", zegt organisator Bertrand Flamang.

Op de openingsavond zal verder het kwartet Manu Katché, Richard Bona, Stefano Di Battista en Eric Legnini een exclusief optreden verzorgen. "Deze vier virtuozen overtuigden vorig jaar als 'all star band' op Jazz à Marciac. Het klikte zo goed dat ze deze zomer, exclusief voor de IJO (International Jazz Festivals Organization), een wereldtour doen."

Dezelfde avond treedt ook de Canadese zangeres Kellylee Evans aan, die vorige maand in het Muziekcentrum een uitverkocht concert speelde. In haar laatste album projecteert Evans nummers van onder meer Eminem, John Legend en Kanye West in haar eigen wereld van jazz, soul en hiphop en garandeerde ze een interpretatie van Stromae's 'Alors On Danse'.

Het tweede festivalweekend start op donderdag 17 juli met pianist en componist Ludovico Einaudi en het akoestich trio Plaistow. "In Rusland en India vult dit akoestisch trio grote zalen met haar bijzondere muziek met repetitieve en meditatieve passages, soundscapes en noise." De ticketverkoop start maandag, er zijn nieuwe (voordelige) formules beschikbaar.

23-12-2013 om 19:39 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bizarre babynaam: Kate Winslet noemt zoontje Bear

Bizarre babynaam: Kate Winslet noemt zoontje Bear

http://oi44.tinypic.com/dljpxz.jpg

Kate Winslet en haar echtgenoot Ned Rocknroll hebben hun zoon, die twee weken geleden werd geboren, Bear genoemd. Dat heeft een woordvoerder van de actrice bevestigd.

Een bron vertelde aan de Britse tabloid The Sun: "Het gaat ontzettend goed met het gezinnetje en ze noemden het kindje Bear." In het Nederlands betekent de naam dus 'beer'. Kate heeft al een tienjarige zoon Joe met haar ex Sam Mendes en een dochter Mia met haar ex Jim Threapleton. Hoewel Bear een erg ongewone naam lijkt, blijken de twee toch niet zo origineel te zijn. Tv-kok Jamie Oliver noemde zijn zoon drie jaar geleden Buddy Bear.

23-12-2013 om 19:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hot or not? Beyoncé showt lijntje met minijurk

Hot or not? Beyoncé showt lijntje met minijurk

http://oi40.tinypic.com/5lb6sm.jpg

Zangeres Beyoncé vierde afgelopen weekend de lancering van haar nieuwe album in stijl met een ultrastrakke jurk en bijpassende dijenhoge laarzen.

De 32-jarige zangeres liet haar zandloperfiguur zien in de transparante glitterjurk. Haar kapsel en make-up hield ze eenvoudig zodat haar outfit alle aandacht kreeg. Door de lichtflitsen van de fotografen viel op dat de mama van Blue Ivy onder de gewaagde jurk huidskleurige lingerie. De lancering van haar visuele album vond zaterdag plaats in het New Yorkse Visual Arts Theatre.

De zangeres was doodsbang voor de lancering van de cd, die helemaal onaangekondigd op 13 december werd uitgebracht. "Ik was ontzettend zenuwachtig door het grote risico." Die angst bleek helemaal ongegrond, de plaat genaamd 'Beyoncé' brak het record van snelst verkopende album bij iTunes.

23-12-2013 om 19:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stromae zoals u hem nog nooit gezien heeft

Stromae zoals u hem nog nooit gezien heeft

http://oi39.tinypic.com/10e3qdy.jpg

Nu Kerstmis eraan komt, gaat Stromae de nostalgische toer op. Op Instagram plaatste de zanger -die anders zo op zijn privacy gesteld is- een schattige foto uit zijn jeugd. "Geluk heeft geen prijs", schreef hij er als commentaar bij. Schattigheid in het kwadraat, zeker met die tandjes.

23-12-2013 om 19:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton en Lindsay Lohan blijven ruziën

Paris Hilton en Lindsay Lohan blijven ruziën

http://oi44.tinypic.com/i754yc.jpg

Het komt nooit meer goed tussen actrice Lindsay Lohan en societysterretje Paris Hilton. Althans, dat zegt laatstgenoemde tegen de Amerikaanse roddelsite TMZ.

Bij aankomst op het vliegveld in Los Angeles afgelopen weekend zei Hilton dat Lindsay wat haar betreft dood is. Ook noemde ze haar een 'firecrotch'. Dat is een belediging voor iemand met vuurrood schaamhaar en sproetjes ter hoogte van de slip.

De twee liggen in de clinch sinds de broer van Paris in Miami in elkaar werd geslagen op een feestje van Lohan. De actrice zou opdracht hebben gegeven om hem aan te pakken. Het zou een vergelding zijn voor allerlei rotopmerkingen die Barron Hilton in het verleden over Lohan maakte. Volgens de vader van Lindsay is het grote onzin dat zijn dochter het kwade brein is achter de vechtpartij. Volgens hem werd Barron bont en blauw geslagen toen zijn dochter het feest al lang had verlaten.

23-12-2013 om 19:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spanningen bij De Romeo's: "Wij gaan naar Nederland, met of zonder Gunther"

Spanningen bij De Romeo's: "Wij gaan naar Nederland, met of zonder Gunther"

http://oi43.tinypic.com/b7l2yv.jpg

Spannende dagen voor De Romeo's. Na de problemen met Gunther vertrokken Chris Van Tongelen en Davy Gilles dit weekend richting vakantiebestemming, maar niet zonder zorgen. Over de persoonlijke moeilijkheden van hun vriend reppen beiden met geen woord. Maar de bom onder de band blijft tikken. "Wij willen het proberen in Nederland", klinkt het exclusief in Het Laatste Nieuws. "Hopelijk met Gunther erbij. In het slechtste geval met ons tweeën."

Een gloednieuw contract bij platenbaas Jan Smit en een nieuwe single die momenteel door de Volendammer wordt geschreven. Nu ze zowat elke feestzaal in Vlaanderen hebben bezocht, lonkt voor De Romeo's een voorzichtige stap over de grens naar Nederland. En daar knelt het schoentje. Want terwijl de koffers bij Chris en Davy al klaarstaan, slaat bij Gunther de twijfel toe. "Koudwatervrees", aldus Van Tongelen. "Een Nederlands avontuur zou inhouden dat we heel vaak de baan op moeten voor promo-optredens en dergelijke. Davy en ik zijn bereid die opofferingen te maken, maar Gunther wil meer thuis zijn. Bij zijn gezin."

En dat terwijl de stap naar onze noorderburen quasi noodzakelijk is. "We kunnen niet elk jaar in alle dorpen van Vlaanderen spelen", weet Davy. "Dan zijn de mensen ons binnen de kortste keren beu gezien. Als we Nederland proberen dan kunnen we ons verhaal hier misschien nog 10 of 15 jaar rekken."

En dus staat het busje klaar. Met of zonder Gunther. "Diep vanbinnen hopen we hem natuurlijk te overtuigen, maar dat verloopt stroef." Zware druk op de schouders van Gunther. Al is dat wat hij nu absoluut niet kan gebruiken. Officiële bronnen bevestigen ons dat de acteur weer kampt met zijn oude alcoholprobleem. Maar als die vraag op tafel komt, sluiten de rangen. "Iedereen kent het verleden van Gunther en dat zal hem blijven achtervolgen", neemt adviseur Kris Bloemen over.

23-12-2013 om 19:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Lanzo: "Ik zal blijven optreden op pensenkermis"

Michael Lanzo: "Ik zal blijven optreden op pensenkermis"

http://oi40.tinypic.com/244s9ad.jpg

Zestien jaar lang trok hij van de ene pensenkermis naar de andere met slechts één droom: beroepszanger worden. Sinds Michael Lanzo (34) afgelopen vrijdag 'Belgium's Got Talent' won, kan die droom nu eindelijk werkelijkheid worden. "Ik heb jaren geknokt om te staan waar ik nu sta. Ik heb op plaatsen opgetreden waar het soms te veel was om een applausje te krijgen. En toch zal ik die kleine podia onder de kerktoren blijven doen. Omdat daar mijn roots liggen."

Sinds zijn overwinning in 'Belgium's Got Talent', staat de telefoon van Michael Lanzo geen seconde meer stil. Zelfs collega-artiesten Nicole & Hugo, Christoff, Paul Severs en Luc Steeno willen de zanger persoonlijk welkom heten in de Vlaamse showbizz. "Dat doet zeer veel deugd, want lange tijd was al die erkenning er niet", vertelt Michael Lanzo, in Izegem beter bekend als Michael Landuyt, een 34-jarige fitnessinstructeur.

Geen rooie duit
Het succes bleef al die jaren uit. "Ondanks het feit dat heel wat mensen niet in mij geloofden, ben ik op mijn achttiende beginnen te zingen. Ik heb het altijd met veel plezier en liefde gedaan, maar er waren ook al eens zalen waar ik iets minder warm onthaald werd. Soms vroeg ik me wel eens af wat ik daar stond te doen. Als zelfs een applaus te veel gevraagd was of het publiek niet eens naar mij luisterde. Maar ik heb die mensen nooit iets kwalijk genomen. Als artiest moet je je publiek verdienen." Zelf verdiende hij er toen geen rooie duit aan. "Ik deed het ook niet voor het geld. Vaak stond ik op te treden voor 100 à 200 euro en soms zelfs helemaal gratis."

Onder de kerktoren
Lanzo raakte tot op het podium van 'Tien om te Zien', maar de grote doorbraak bleef uit. "Het was frustrerend, want ondertussen zag ik anderen wel kansen krijgen. Mijn goeie vriendin Sabrina maakte opeens furore als Laura Lynn, terwijl ik gewoon bleef staan. Met knikkende knieën ben ik aan BGT begonnen. Ik had nóóit gedacht dat ik dit zou winnen. Waar ze mij ook vragen, toch zal ik die kleine podia onder de kerktoren blijven doen. Omdat ik daar ben opgegroeid. Mijn roots liggen daar. En die wil ik niet verloochenen."

Hogere prijs
En die trouwe aanpak loont. Voor 2014 staan er al zo een 30-tal concerten gepland. Wel niet langer voor een appel en een ei, maar voor een schappelijke gage tussen 500 en 900 euro. "Ik heb nu ook een nieuwe manager die moet worden betaald, dus kan ik het niet meer maken om zo goed als voor niets op te treden. Al vond ik het wel belangrijk dat ik niet over de duizend euro zou gaan."

23-12-2013 om 19:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opnieuw goud voor Gunther D's Botsautomix

Opnieuw goud voor Gunther D's Botsautomix

http://oi42.tinypic.com/i59d0i.jpg

Stubru-enfant terrible Gunther D doet het weer: ook zijn vervolg op de Ultieme Botsautomix behaalde goud. De verzamelaar is sinds de release amper twee weken geleden 's lands nummer 1 compilatie in de Ultratop en is sindsdien al meer dan 15.000 keer over de toonbank gegaan.

Gunther D heeft dat succes vooral te danken aan zijn eigen single, Allejoppa', die ook op het album terechtkwam. Daarmee wou hij bewijzen dat hij - naar eigen zeggen - "een verschrikkelijk nummer" kon maken. Het nummer 'Allejoppa' sloeg in als een bom bij Gunthers achterban en katapulteerde hem meteen naar de nummer 2 positie in iTunes.

De video kon uiteraard niet uitblijven en werd vorige week geschoten op de foor in St. Niklaas. Met gastrollen door zijn collega's van Studio Brussel: Siska Schoeters, Linde Merckpoel, Stijn Van de Voorde, Babette Moonen, Christophe Lambrecht, Joris Lenaerts én... Jean-Pierre Van Rossem.

Vanavond zette Gunther D samen met 2 Fabiola en DJ Sash! concerttent 'The Flame' in de Schorre in Boom in vuur en vlam met zijn benefiet voor Music For Life. Ook N.E.W.S. (de platenfirma achter Allejoppa en de Ultieme Botsautomix) doet een bijdrage voor Music For Life en sponsort een euro voor elke 1.000 views die de videoclip van Allejoppa behaalt op Youtube

23-12-2013 om 10:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Saxofoonlegende Herb Geller (85) overleden

Saxofoonlegende Herb Geller (85) overleden

http://oi40.tinypic.com/4lilfl.jpg

De legendarische saxofonist Herb Geller is donderdag in familiekring overleden. Dat liet zijn dochter Olivia vandaag weten. Hij werd 85. Geller is een van de grote saxofonisten van de voorbije decennia en speelde samen met verschillende groten van de jazz, zoals Chet Baker, Clifford Brown en Ella Fitzgerald.

Na het overlijden van zijn vrouw, jazzpianiste Lorraine Geller, kwam hij eind jaren 50 in Europa terecht. In Parijs speelde hij onder meer samen met de Belgische jazzgitarist René Thomas. Na Parijs trok hij naar Berlijn, om midden jaren 60 naar Hamburg te verhuizen. Daar bleef hij bijna 30 jaar verbonden aan de bigband van de Norddeutscher Rundfunk. Hij gaf ook lange tijd les aan de Hamburgse Hochschule für Musik.

22-12-2013 om 16:53 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sergio Herman neemt na 25 jaar afscheid van Oud Sluis met pakkende brief op Twitter

Sergio Herman neemt na 25 jaar afscheid van Oud Sluis met pakkende brief op Twitter

http://oi41.tinypic.com/2ah60p0.jpg

Het doek is nu definitief gevallen over Oud Sluis: topchef Sergio Herman (43) bereidde gisteren zijn laatste avondmaal in het driesterrenrestaurant in het Zeeuws-Vlaamse Sluis. 42 uitverkoren tafels mochten er proeven van een - ongetwijfeld - overheerlijk stuk culinaire geschiedenis. De chef-kok zelf stuurde deze nacht een origineel dankwoord via Twitter de wijde wereld in: "Merci, merci, merci, 25 jaar Oud Sluis" en dan... een getypte brief.

140 tekens schenkt Twitter de gebruiker om een korte, gebalde boodschap wereldkundig te maken. Te weinig, ditmaal, voor Sergio Herman. Hij typte een hele afscheidsbrief op papier, scande die in en postte het document via een tweet. Altijd nét dat tikje anders... het kenmerkt de allergrootsten.

Het werd een pakkende brief, van een sensitieve, sensationele sterrenchef. Maar liever niet sentimenteel, zoals hij zelf aangeeft, en verre van zeemzoeterig. Stoppen op een hoogtepunt: die ingeving is - opnieuw - niet iedereen gegeven. Sergio Herman blikt in de brief dan ook tevreden terug vanop de top, die hij met hard zwoegen bereikt heeft: "Ik ben daarbij zeer diep gegaan, te diep misschien."

Het zal niemand verbazen dat Sergio Herman na al die jaren vergroeid is met zijn Oud Sluis, tot in "elke vezel in mijn lichaam". Het is ook geen definitief afscheid van zijn geweldige gastronomische kunsten. Hij blijft koken en maakt afspraak met de klant in zijn twee andere restaurants. "Daarom zeg ik: tot ziens, tot volgend jaar bij Pure C in Cadzand en The Jane in Antwerpen. (...) Want ik ben een chef en dat zal ik altijd blijven."

22-12-2013 om 14:40 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verrassing! Beyoncé deelt geld uit in Walmart

Verrassing! Beyoncé deelt geld uit in Walmart

http://oi39.tinypic.com/2lnh3d.jpg

Popster Beyoncé heeft klanten van de Amerikaanse supermarktketen Walmart afgelopen vrijdag getrakteerd op een verrassingsbezoek. De aanwezige shoppers in Tewksbury wisten niet wat ze zagen en kregen bovendien elk vijftig dollar cadeau van de Amerikaanse zangeres.

"Geweldig dat ze dit gedaan heeft voor onze klanten, zo net voor Kerstmis", vertelde een glunderende Sarah McKinney, woordvoerster van de winkel.

Beyoncé was onderweg naar een concert in Boston, toen ze binnenwipte in de winkel in Massachusetts. Aanleiding was de release van 'Beyoncé', haar vijfde soloalbum, waarvan de verkoop alle records breekt.

Klanten moesten even in de ogen wrijven toen ze de ster zagen passeren, reageerden erg enthousiast en haalden uiteindelijk duchtig de smartphone boven om het moment te vereeuwigen. "Wat een tafereel", aldus McKinney.

De vriendin van rapper Jay-Z kocht een aantal kerstcadeaus, waaronder een pop voor haar 23 maanden oude dochtertje Blue Ivy.

De aanwezige klanten verwende ze door hen elk een cadeaubon ter waarde van 50 dollar te schenken, een geste waar Beyoncé in totaal 37.500 dollar voor neertelde. "Happy Holidays from Beyoncé", stond voorts op de cheques die maar liefst 750 mensen gelukkig maakten.

22-12-2013 om 14:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Decleir keert terug in film Mike van Diem

Jan Decleir keert terug in film Mike van Diem

http://oi41.tinypic.com/111jok9.jpg

Jan Decleir gaat weer samenwerken met de Nederlandse regisseur Mike van Diem. De acteur zal te zien zijn in de romantische komedie 'De Surprise' die Van Diem naar verwachting volgend jaar gaat draaien. Dat heeft producent Isabella Films gemeld.

Van Diem en Decleir werkten eerder samen aan 'Karakter', dat werd bekroond met een Oscar. Eerder werd al bekend dat acteur Jeroen van Koningsbrugge de hoofdrol gaat spelen in 'De Surprise'. Het wordt de eerste speelfilm van Mike van Diem sinds 'Karakter' uit 1997.

De Surprise is gebaseerd op een kort verhaal van Belcampo en vertelt over een excentrieke multimiljonair die een overeenkomst sluit om zichzelf naar een andere wereld te laten helpen. Bij het uitzoeken van zijn doodskist ontmoet hij een jonge vrouw die precies hetzelfde contract heeft getekend. Als de twee verliefd worden op elkaar, willen ze onder de deal uit. Maar dat blijkt zo gemakkelijk nog niet te zijn.

De film wordt gedeeltelijk Engelstalig. Wie de vrouwelijke hoofdrol gaat spelen is nog niet bekend. Producent Isabella Films legt op dit moment de laatste hand aan de financiering, onder meer door particulieren te vragen te investeren in de film.

22-12-2013 om 14:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.William breekt met protocol en neemt baby George mee op reis

William breekt met protocol en neemt baby George mee op reis

http://oi40.tinypic.com/e5pxdi.jpg

Prins William en zijn vrouw Kate Middleton staan erom bekend niet altijd in de koninklijke pas te lopen, een trend die ze zullen voortzetten tijdens hun reis naar Australië en Nieuw-Zeeland in april 2014. Het prinsenpaar is immers van plan om baby George Alexander Louis mee te nemen Down Under. En dat is niet de enige koninklijke traditie waar het koppel mee breekt: William en George reizen volgend jaar wellicht met hetzelfde vliegtuig naar het verre continent.

Het is heel ongewoon dat opeenvolgende troonopvolgers op hetzelfde vliegtuig stappen. Mocht een toestel neerstorten, dan blijft er tenminste een opvolger over, zo luidt de logica achter de gescheiden trips. Een idee waar William en Kate lak aan hebben, schrijft Daily Mail. Een woordvoerder van het Britse koningshuis meldt dat het koppel nog geen definitieve beslissing heeft genomen, maar volgens bronnen stappen de drie zeker samen op het vliegtuig.

De reden zou budgettair zijn. "Het is een erg lange afstand. Indien ze afzonderlijk zouden reizen, zou daar een kost aan verbonden zijn", verklapt een bron. "Niets wijst erop dat ze verschillende vluchten zullen nemen."

Dat het prinsenpaar de kleine George meeneemt, is uberhäupt uitzonderlijk. Vorige generaties, inclusief koningin Elizabeth, namen hun kroost nooit mee mee op staatsbezoek. De kinderen werden altijd achtergelaten bij kindermeisjes.

Kate, William en George vertrekken in april naar Australië en Nieuw-Zeeland. Na een verblijf van circa tien dagen in Nieuw-Zeeland volgt een bezoek aan Australië. Het drietal zal alles samen ongeveer een maand van huis zijn. Berichten dat Carole Middleton het koppel zou vergezellen om voor haar kleinzoon te zorgen, worden ontkend.

22-12-2013 om 14:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus te bloot en intiem in nieuwe videoclip?

Miley Cyrus te bloot en intiem in nieuwe videoclip?

http://oi44.tinypic.com/2yvpg60.jpg

Onlangs nog verklapte Miley Cyrus waarom ze steeds haar tong uitsteekt op foto's. "Ik weet niet hoe ik moet lachen voor de camera. Ik voel me ongemakkelijk, dus steek ik mijn tong uit", klonk het in een interview met Barbara Walters.

Van die schaamte is in de verste verte niets te merken in de teaser voor haar nieuwe muziekclip die de voormalige 'Hannah Montana'-ster vandaag deelde via Instagram.

Op de beelden is een kronkelende en schaars geklede Miley te zien. Ze ligt in bed en draagt niets anders dan een lingerieset terwijl ze zichzelf aan het strelen is. Haar hand verdwijnt daarbij ook in haar slipje. Op de achtergrond is de nieuwe single 'Adore You' te horen.

Voer voor controverse, zo blijkt uit de commentaren op de sociaalnetwerksite. Die gaan van "Ik kan niet wachten tot de volledige clip uitkomt" tot "Met wat ben jij in hemelsnaam bezig?".

Dat niet Mileys zangtalent maar wel een opvallende videoclip met alle aandacht gaat lopen, is niet nieuw. Voor 'Wrecking Ball' ging de 21-jarige zangeres uit de kleren en slingerde ze naakt heen en weer op een sloopbal.

22-12-2013 om 14:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mariah Carey trotseert vrieskou in bikini

Mariah Carey trotseert vrieskou in bikini

http://oi39.tinypic.com/14jc5fd.jpg

Een jaarlijkse traditie voor Mariah Carey, die kerstuitstap naar het winterse Aspen (Colorado). Wie plaatjes van dikke jassen en sjaals verwachtte, kwam gisteren echter bedrogen uit. Plots pronkte de 43-jarige zangeres daar in een rood bikinietje naast de sneeuw, terwijl ze haar hond aan het uitlaten was. Daarna volgde ook nog een foto met haar tweeling in de hottub.

"Met Kerstmis doen we altijd leuke dingen samen. Deze keer wilde ik de baby's in de schijnwerper plaatsen. Dat moment waarop ze zullen snappen waar het om draait, mogen ze niet missen."

Carey verklapte ook dat kleine Monroe het qua kerstcadeau gemunt heeft op haar diamanten halsketting. "En dan vertel ik dat mama daar heel lang voor moeten werken heeft. Zijzelf zal het moeten stellen met robijnen oorbelletjes of zo. De kinderen beginnen te snappen dat ze in deze periode cadeautjes krijgen. Ze zien de kerstboom en beginnen al helemaal te stralen. Fantastisch voor mij om dat aan te kijken en te herbeleven."

22-12-2013 om 14:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koningin Fabiola niet langer beschermvrouw Elisabethwedstrijd

Koningin Fabiola niet langer beschermvrouw Elisabethwedstrijd

http://oi41.tinypic.com/11lq8sh.jpg

Koningin Fabiola heeft gevraagd om ontheven te worden van de Hoge Bescherming die ze sinds bijna 50 jaar verleende aan de internationale muziekwedstrijd Koningin Elisabeth. Dat heeft het koninklijk paleis vandaag bekendgemaakt.

"In lijn met een lange traditie binnen de koninklijke familie", neemt koningin Mathilde de fakkel over als beschermvrouw van de prestigieuze wedstrijd voor klassieke muziek en zang.

21-12-2013 om 14:58 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zelden geziene Van Gogh voortaan in National Gallery

Zelden geziene Van Gogh voortaan in National Gallery

http://oi42.tinypic.com/11he4h5.jpg

De National Gallery in Washington is via een schenking eigenaar geworden van een schilderij van Vincent Van Gogh dat zelden het publieke zonlicht heeft gezien. Dat heeft het museum in de Amerikaanse hoofdstad vandaag gemeld.

Het gaat om 'Champ de blé vert, Auvers' (Groen tarweveld, Auvers), een 73 bij 93 centimeter groot landschap in groen en blauw uit 1890 dat de Nederlandse impressionist hoogstwaarschijnlijk schilderde enkele weken voor zijn dood.

Het werk maakte deel uit van de nalatenschap van de in 1999 overleden 'filantroop' Paul Mellon, die het in december 1995 had gekocht.

Voortaan beschikt de Gallery over negen Van Goghs, waarvan er zes worden tentoongesteld.

21-12-2013 om 14:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry raakte drie maanden geen druppel aan

Katy Perry raakte drie maanden geen druppel aan

http://oi42.tinypic.com/2jg6t8p.jpg

Katy Perry volgde na haar scheiding met Russell Brand drie maanden lang een detoxkuur. Dat vertelde ze gisteren tijdens een aflevering van de talkshow Alan Carr: Chatty Man. De 29-jarige zangeres onthulde dat ze als onderdeel van het verwerkingsproces een paar maanden lang geen druppel alcohol heeft aangeraakt. Dat meldt US Weekly.

"Ik probeerde verschillende dingen, weetje," vertelde ze aan Carr, de presentator. "Ik omringde me met goede vrienden, probeerde mijn lichaam te reinigen door drie maanden geen alcohol te drinken - wat verschrikkelijk was - ik nam vitaminen en voedingssupplementen, maakte wandelingen en mediteerde."

Uiteindelijk was er niets specifieks dat haar er bovenop geholpen heeft, hoewel ze wel positief probeerde te blijven. "Ik heb alles geprobeerd, maar ik denk dat er een kosmische kracht was die op de een of andere manier over me waakte".

Positief blijven was niet altijd gemakkelijk, geeft ze toe: "Nu kan ik erom lachen, maar toen zeker niet en er spookten heel wat negatieve gedachten door mijn hoofd." De breuk met ex-man Brand vormde uiteindelijk de inspiratie voor haar album 'Prism'.

Katy Perry is momenteel in een relatie met muzikant John Mayer.

21-12-2013 om 14:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Assistentes Nigella Lawson vrijgesproken

Assistentes Nigella Lawson vrijgesproken

http://oi44.tinypic.com/2d766v4.jpg

Twee Italiaanse zussen in dienst van het steenrijke Britse paar Nigella Lawson en Charles Saatchi zijn niet schuldig aan verduistering. Een rechtbankjury in Londen oordeelde vrijdag dat Elisabetta en Francesca Grillo rechtmatig met geld van zakenmagnaat Saatchi en tv-kok Lawson smeten. Dat meldt de BBC.

De twee persoonlijke assistentes van Nigella beschikten onder meer over een creditcard van een onderneming van Saatchi. Daar wisten zij, vooral de 35-jarige Francesca, wel raad mee. Tussen 1 januari 2008 en 31 december 2012 gaven ze 820.000 euro uit. Francesca leed onder de grootste winkelwoede, want zij besteedde 695.000 euro aan onder meer luxeartikelen en reizen.

In de rechtszaak poogden de aanklagers tevergeefs aan te tonen dat de zussen geen enkele bevoegdheid hadden zo veel geld uit te geven. Het verweer van de zussen was dat ze dat wél mochten, omdat ze hun mond hielden over het drugsgebruik van Nigella.

Volgens de zussen 'hielden de uitgaven direct verband met het feit dat ze als assistentes het privéleven van Lawson van dichtbij meemaakten, terwijl hun werkgeefster het drugsgebruik verborgen wilde houden voor Saatchi', van wie Nigella inmiddels van tafel en bed is gescheiden.

21-12-2013 om 14:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lien Van de Kelder uit 'Nymphomaniac' geknipt

Lien Van de Kelder uit 'Nymphomaniac' geknipt

http://oi42.tinypic.com/n6omcx.jpg

Lien Van de Kelder zal niet te zien zijn in 'Nymphomaniac'. Omdat de erotische film te lang was, werd de Vlaamse actrice weggeknipt tijdens de montage.

Nymphomaniac' toont de erotische reis die een vrouw maakt van haar geboorte tot ze 50 is. Het wilde verhaal wordt verteld door de zelfverklaarde nymfomane Joe, een personage dat vertolkt wordt door Charlotte Gainsbourg. De Franse actrice stal ook al de show in zijn vorige meesterwerken 'Melancholia' en 'Antichrist'.

De veelbesproken prent zal op het Internationale filmfestival van Berlijn in ongekorte wereldpremière gaan. Door de 'porno-elementen' komt het werk van Lars von Trier niet in aanmerking voor een Gouden Beer. 'Nymphomaniac' zal er buiten competitie vertoond worden.

Terugkeer na dertig jaar
Voor Von Trier wordt het na bijna dertig jaar zijn terugkeer naar Berlijn: in 1984 werd er zijn doorbraakfilm 'The Element of Crime' vertoond. Op kerstdag gaat de gekuiste korte versie al in première in Denemarken.

De indrukwekkende cast bevat voorts namen als Stellan Skarsgard, Christian Slater, Jamie Bell, Willem Dafoe, Uma Thurman en Shia LeBeouf. Qua Vlaamse acteurs is Michael Pas nog van de partij.

Volume 2 van 'Nymphomaniac' bevindt zich in de fase van post-productie. Het tweede deel gaat "ergens" in 2014 in première.

21-12-2013 om 14:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Broken Circle Breakdown op shortlist voor Oscars

The Broken Circle Breakdown op shortlist voor Oscars

http://oi44.tinypic.com/2mfhvh1.jpg

'The Broken Circle Breakdown' van Felix Van Groeningen is één van de negen films op de shortlist voor de Oscar voor Beste Niet-Engelstalige Film. Dat meldt het Vlaams Audiovisueel Fonds (FAV) vandaag op gezag van de Academy of Motion Picture Arts and Sciences.

De film van Van Groeningen werd eind september uitgekozen om België te vertegenwoordigen in de categorie Beste Niet-Engelstalige Film. 'The Broken Circle Breakdown' vertelt het verhaal van Elise en Didier, die verliefd worden ondanks hun volledig verschillende karakters. Hun relatie wordt danig op de proef gesteld wanneer hun dochter Maybelle ziek wordt en overlijdt.

Vijf van de negen titels zullen op 16 januari een nominatie in de wacht slepen voor de 86ste Academy Awards. De vijf genomineerden zullen worden gekozen via geheime stemming door het Foreign Language Film Award Committee. Nieuw dit jaar is dat de vijf finalisten ook op dvd verspreid zullen worden naar alle actieve leden van de Academy, die daardoor automatisch in aanmerking komen om deel te nemen aan de finale stemronde.

'The Broken Circle Breakdown' neemt het in zijn categorie op tegen de films 'An Episode in the Life of an Iron Picker' ('Epizoda u zivotu beraca zeljeza') van Danis Tanovic (Bosnië-Herzegovina), 'L'image manquante' van Rithy Panh (Cambodja), 'Jagten' van Thomas Vinterberg (Denemarken), 'Zwei Leben' van Georg Maas (Duitsland), 'The Grandmaster' ('Yi dai zong shi') van Wong Kar-wai (Hongkong), 'The Notebook' ('A nagy füzet') van Janos Szasz (Hongarije), 'La grande bellezza' (Paolo Sorrentino) en 'Omar' van Hany Abu-Assad (Palestina).

De Academy Awards worden op zondag 2 maart uitgereikt in Hollywood.

21-12-2013 om 14:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger Michael Lanzo wint Belgium's got talent

Zanger Michael Lanzo wint Belgium's got talent

http://oi44.tinypic.com/k3ae4j.jpg

Een verrassende winnaar? Zanger Michael Lanzo heeft vanavond de grote finale van Belgium's got talent gewonnen. Dankzij de overwinning gaat hij met een cheque van 50.000 euro naar huis. De jonge Mathijs en Johnny Trash vervolledigden het podium.

Er stond geen enkele groep in de topdrie van de finale, dus ook geen MAD-StyleZ die toch al verschillende keren geprezen waren voor hun wereldklasse. De verrassing was misschien toch het ontbreken van de kleine Tristan. De vijfjarige kleuter, die heel YouTube veroverde met zijn auditie, werd getipt als winnaar, maar kon zijn favorietenrol niet waarmaken.

"Grote meneer"
Lanzo imponeerde elke week met zijn eigen Nederlandse versie van bekende nummers. Vanavond bedankte hij in zijn nummer iedereen die hem steunde. En dat het oprecht was, ontging ook de jury niet. "Je bent een grote meneer", liet Rob Vanoudenhoven weten.

Herkansing
De 11-jarige Mathijs moest de duimen leggen voor Michael Lanzo, maar toch vond de jury het heel straf wat hij deed op zijn zelfgemaakte instrumenten. Mathijs haalde de liveshows net niet, maar werd opgevist toen Laure en Nicolas moesten afzeggen omdat ze de kans kregen om bij Cirque du Soleil te gaan werken. Mathijs greep zijn herkansing volledig en eindigde knap tweede voor Johnny Trash.

Opvolger Karolien Goris
Michael Lanzo is de opvolger van Karolien Goris, die vorig jaar de eerste editie van Belgium's got talent won. De jury had in de finale veel superlatieven over voor de kandidaten. Zowel Rob als Karen zagen Johnny Trash graag winnen, Ray had een boontje voor Mathijs.

21-12-2013 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arcade Fire headliner op Glastonbury 2014

Arcade Fire headliner op Glastonbury 2014

http://oi43.tinypic.com/2608lki.jpg

Het succesverhaal van Arcade Fire na nieuwe plaat 'Reflektor' blijft duren. Nu mag de Canadese groep zich ook headliner van het Britse festival Glastonbury noemen. Dat heeft Arcade Fire via Twitter bekendgemaakt.

Op vrijdag 27 juni speelt de groep op het populaire muziekfestival in Zuid-West Engeland. Arcade Fire is de eerste headliner die bekendgemaakt wordt.

Maar een grote verrassing was dat niet na de release van de nieuwe plaat 'Reflektor'. Ook vertelde frontman Win Butler al aan de Britse openbare omroep BBC dat de groep al veel Britse festivals op het programma had staan voor de komende zomer.

20-12-2013 om 12:39 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beckham en Ramsay op de lappen in Londen

Beckham en Ramsay op de lappen in Londen

http://oi39.tinypic.com/2vx4l94.jpg

Het lijkt opnieuw koek en ei te zijn tussen voetballer David Beckham en sterrenchef Gordon Ramsay (47). De twee zetten afgelopen nacht de bloemetjes buiten in Londen, meldt Daily Mail.

Een paar maanden geleden zat er nog een haar in de boter. Het duo raakte het niet eens over de richting die het met hun gezamenlijke restaurant Union Café uit wilde. Luttele weken voor de zaak openging, in oktober, trok Beckham zijn investering terug.

Die onenigheid lijkt nu van de baan. Beckham en Gordon trokken afgelopen nacht samen naar Chakana Club, een loungebar in hartje Londen. Niets dan blije gezichten toen de twee de uitgaansplek verlieten, schrijft de Britse nieuwssite.

Beide sterren zijn al jaren bevriend. Ze leerden elkaar kennen in 2007, toen David met z'n kroost naar Los Angeles verhuisde, nadat hij een vijfjarig contract met LA Galaxy had getekend.

Vorig jaar nog vierden de twee gezinnen Kerstmis samen. Of dat ook dit jaar het geval is, is nog onbekend.

20-12-2013 om 12:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Evi Hanssen opnieuw single

Evi Hanssen opnieuw single

http://oi44.tinypic.com/qnr22d.jpg

Tv-presentatrice Evi Hanssen en haar elf jaar jongere vriend Alban Sarens zijn geen koppel meer. Dat schrijft Het Nieuwsblad. Oorzaak van de breuk is onbekend.

"Alban en ik zijn heel gelukkig samen", klonk het afgelopen september nog. Meer wilde Hanssen toen niet kwijt over haar privéleven. "Ik heb geen zin meer om daar veel over te vertellen."

Hanssen viel ruim een jaar geleden voor de charmes van de Antwerpse muzikant en Sir Yes Sir-saxofonist Sarens. Bronnen dicht bij het koppel bevestigen dat Hanssen en Sarens een punt zetten achter hun relatie. De twee woonden samen.

20-12-2013 om 12:28 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mariah Carey onder vuur om concert in Angola

Mariah Carey onder vuur om concert in Angola

http://oi40.tinypic.com/2z8pa1f.jpg

Mariah Carey trad zondag op voor de president van Angola en dat wordt haar niet in dank afgenomen door Human Rights Foundation. De mensenrechtenorganisatie noemt José Eduardo dos Santos, die sinds 1979 aan de macht is, "één van de grootste schenders van mensenrechten in Afrika".

De zangeres zou meer dan een miljoen dollar hebben gekregen voor het concert, dat twee uur duurde. "Mariah Carey lijkt maar niet genoeg te krijgen van geld van dictators", zo reageerde Thor Halvorssen, de voorzitter van HRF. Hij verwijst naar een concert dat Mariah in 2009 gaf voor de Libische leider Muammar Kadhafi. Ze bood toen een jaar later haar excuses aan.

De show in Angola was tijdens een gala voor het Angolese Rode Kruis en werd gesponsord door het bedrijf Unitel. De dochter van Dos Santos, Isabel, staat aan het hoofd van zowel Unitel als het Angolese Rode Kruis. Zij is volgens HRF de enige miljardair van Angola.

Er werd in de hoofdstad Luanda flink reclame gemaakt voor het optreden, weet HRF. Op de avond zelf poseerde Mariah voor een kiekje met Dos Santos, zijn vrouw en dochter Isabel. Ook liet ze weten 'vereerd' te zijn 'om de show met de president van Angola te delen'.

20-12-2013 om 12:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manager: "Carrière Justin Bieber is nog niet voorbij"

Manager: "Carrière Justin Bieber is nog niet voorbij"

http://oi41.tinypic.com/2uyqbye.jpg

Het tieneridool schokte heel wat meisjes eerder deze week door te zeggen dat zijn nieuwe album 'Journals' waarschijnlijk zijn laatste zal zijn. Zijn manager Scooter Braun denkt daar echter anders over.

Scooter zei op de première van de tweede documentaire over Bieber 'Believe' dat hij nog niet klaar is met Bieber. "Ik verwacht nog dat hij goede beslissingen gaat maken, maar ook fouten. Hij is ook maar een mens. Het is onze job om hem te ondersteunen, er te zijn voor hem en zijn fans tevreden te houden." De manager zei ook dat Justin zich van zijn meest kwetsbare kant laat zien in zijn nieuwste film.

20-12-2013 om 12:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chuck Norris overtreft split van Jean-Claude Van Damme

Chuck Norris overtreft split van Jean-Claude Van Damme

http://oi42.tinypic.com/25je0s5.jpg

U dacht dat de split van Jean-Claude Van Damme al straf was? Wacht tot je die van Chuck Norris ziet. Hij bracht de stunt van 'the muscles from Brussels' naar een hoger niveau. Letterlijk. Het Hongaarse productiehuis Delov Digital laat Chuck Norris in zijn kerstfilmpje de split van Van Damme overdoen, maar dan tussen twee vliegende Boeings. Én met een bataljon Navy Seals op zijn schouders. Piece of cake voor Chuck Norris, al kreeg hij wel wat hulp van special effects, of wat had u gedacht?

20-12-2013 om 12:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bert Verbeke wint 'Stars for life'

Bert Verbeke wint 'Stars for life'

http://oi44.tinypic.com/fkr8y0.jpg

Bert Verbeke heeft 'Stars for life' gewonnen. Hij haalde het van Nasrien Cnops in een liedjeswedstrijd van bekende en minder bekenden uit alle geledingen van het BV-landschap en wordt het gezicht en de stem van 'Song for life'. Deze song stoomden Regi en Koen Buyse klaar om het goede doel, in casu 'Music for life, te dienen.

Na een introductie waarin alle deelnemers hun versie van 'Do They Know it's Christmas Time' ten beste gaven, kon de grote finale van 'Stars for life' losbarsten. Presentator Sam De Bruyn, van wie de haren zo mogelijk nog meer blonken dan zijn glitterpak, verontschuldigde zich voor het gebrek aan zangvermogen van sommigen van de twaalf kandidaten. Het zijn per slot van rekening amateurs. Maar het goede doel heiligt de middelen, om mijn Humo-star for life Rudy Vandendaele te parafraseren.

De obligate moeilijke taak
Juryleden Kris Wauters, Natalia en een enthousiaste Els Pynoo stonden voor de obligate moeilijke taak. Al was het de Eén-kijkende Vlaming die sms-gewijs de knoop moesten doorhakken. Hij en zij deden dat tijdens de show ruim 159.000 keer.

En dan nu: muziek
Nasrien Cnops (24) - sidechick op MNM - stak van wal met een niet eens zo slechte versie van 'Just a girl'.  Tegenkandidaat en Thuis-acteur Bert Verbeken (30) bracht 'Yellow' van Coldplay. Een achtertuintje van een rij(t)huis in Werchter zal hij er wel warm mee krijgen.

'Set Fire to the Rain' van Adele was de tweede bijdrage van de langbenige Nasrien Cnops. Met zo'n blote rug zou ik niet door de regen lopen. Maar... ze trok zich prachtig uit de slag. Bert moest daar 'Get Lucky' van Daft Punk tegenover stellen. Zijn versie was minder origineel dan die van de Russische politie die recent furore maakte op het internet, maar ze swingde wel dat de kasseien er van kletterden (bij gebrek aan vrieskou).

Duet
Een duet van de beide finalisten - 'Leave the Lights On' van Meiko - werd het klappertje op de vuurpijl. Een gelijkspel, vond Kris Wauters. We spreken hem niet tegen. Het zingen was gedaan en Vlaanderen sloeg de duimen aan de smart, I- en andere phones. Met het bekende resultaat.

20-12-2013 om 12:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steunfonds Pukkelpop bereikt overeenkomst met slachtoffers

Steunfonds Pukkelpop bereikt overeenkomst met slachtoffers

http://oi39.tinypic.com/2mrs6l1.jpg

Het Steunfonds Pukkelpop heeft met een slachtoffer van de dodelijke storm van 2011 een overeenkomst gesloten. De man was een van de twee slachtoffers die nog een klacht hadden lopen. Het Steunfonds Pukkelpop zou hem een paar tienduizenden euro's schadevergoeding betalen, schrijven Het Nieuwsblad en De Standaard vandaag. Het muziekfestival benadrukt via Twitter dat het steunfonds onafhankelijk werkt van Pukkelpop.

"In plaats van een lang en slopend strafrechtelijk proces én de eventueel daarop volgende burgerlijke procedure af te wachten, heeft die man besloten om een overeenkomst te sluiten", zegt Werner Haex, de advocaat van het slachtoffer. Met het tweede slachtoffer dat nog een klacht had lopen bij het gerecht, is het fonds aan het onderhandelen.

De kans wordt nu zeer klein dat een rechter nog zal moeten oordelen of de organisatie van het festival schuld treft. Er loopt daarnaast ook nog altijd een zaak rond de terugbetaling van de tickets. Ruim 350 festivalgangers eisen nog een vergoeding voor de geschrapte editie.
Bij de ramp vielen vijf doden.

18-12-2013 om 16:47 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iedereen mag het weten: Francesca Vanthielen verliefd

Iedereen mag het weten: Francesca Vanthielen verliefd

http://oi40.tinypic.com/zu5cgo.jpg

Iedereen mag het weten: Francesca Vanthielen is verliefd. De presentatrice wist haar nieuwe man, Dirk Jacobs, lang uit de schijnwerpers te houden, maar "we zijn al lang genoeg samen om er geen geheim meer van te maken".

Haar glimlach liet het al vermoeden op de première van 'Assepoester', maar nu bevestigt Francesca haar nieuwe geluk. Dirk Jacobs, hoogleraar sociologie aan de ULB, is de uitverkorene. "We zijn al een tijdje samen", aldus Francesca. "Maar we hebben eerst wat tijd voor onszelf genomen. In het begin wacht je toch wat af tot er wat zekerheid is. Eigenlijk verbaast het me dat dit niet eerder is uitgelekt."

Francesca leerde Jacobs kennen tijdens de G-1000, het burgerinitiatief voor democratische innovatie dat ze samen oprichtten. "Het klopt dat we elkaar daar leerden kennen, maar toen was er nog niets. Dat kwam pas later."

18-12-2013 om 16:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlotte Casiraghi bevallen van zoontje

Charlotte Casiraghi bevallen van zoontje

http://oi43.tinypic.com/uc6fn.jpg

Charlotte Casiraghi, de oudste dochter van prinses Caroline van Monaco, is bevallen van een zoontje, dat de naam Raphaël kreeg. Dat meldt Monaco Matin.

Volgens het bericht is de baby gisteravond ter wereld gekomen in het Prinses Grace ziekenhuis. De naam van het jongetje is nog niet bekendgemaakt.

Het is het eerste kind van Charlotte (27), die een relatie heeft met de vijftien jaar oudere Franse cabaretier Gad Elmaleh. Hij heeft al een zoon uit een eerdere relatie.

Charlotte is de oudste dochter van prinses Caroline uit haar tweede huwelijk met Stefano Casiragh, die omkwam in een ongeluk met een speedboot in 1990.

18-12-2013 om 16:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna en rapper kunnen het wel erg goed met elkaar vinden

Rihanna en rapper kunnen het wel erg goed met elkaar vinden

http://oi40.tinypic.com/2ds075k.jpg

De zangeres en de rapper A$AP Rocky genoten maandag samen van een avondje uit in een club in New York. Ze waren niet uit elkaars buurt weg te slaan, wat de geruchten doet groeien dat de twee iets met elkaar hebben.

Een getuige vertelde aan de krant New York Post: "Ze speelden samen pool en hoewel ze niet al kussend werden gespot, ging het er wel erg vriendschappelijk aan toe." De eerste roddels over de twee startten nadat A$SAP en Rihanna kusten in zijn videoclip van het nummer 'Fashion Killa'. In september werd beweerd dat Rihanna 's ochtends vroeg het hotel van Rocky verliet. De rapper had toen ook iets met het model Chanel Iman. Hij en Rihanna waren ook erg close op een afterparty tijdens de New York Fashion Week.

De twee zijn al even vrienden, de rapper hielp mee aan de remix van haar nummer 'Cockiness' in 2012 en hij vergezelde haar op haar wereldtournee 'Diamonds' als haar voorprogramma.

18-12-2013 om 16:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber gaat na 'break' voor 'volwassen' muziek

Justin Bieber gaat na 'break' voor 'volwassen' muziek

http://oi41.tinypic.com/s1oubs.jpg

De 19-jarige Canadese zanger heeft gisteren tijdens een radio-interview aangekondigd dat hij stopt met zingen na de lancering van zijn laatste album 'Journals' volgende week. Vermoedelijk was dat een grap, meldt TMZ. Volgens een bron dichtbij de zanger heeft hij nog volop ambitie.

Het jonge idool vertelde gisterenavond aan het radiostation Power 106 in Los Angeles: "Na mijn nieuwe album ga ik op pensioen." Een uitspraak die wellicht miljoenen tienermeisjes over de hele wereld radeloos achterliet. Ook de radiopresentator Kurt Alexander kon zijn oren niet geloven. In hetzelfde interview toen nuanceerde Bieber zijn uitspraak wel, hij is er nog niet helemaal uit. "Ik wil als artiest groeien, dus wil ik dat mijn muziek volwassener wordt, daarom moet ik nu stoppen."

De zanger heeft de laatste maanden voor heel wat controverse gezorgd door zijn uitspattingen in nachtclubs en hij bracht graffiti aan op een openbaar gebouw in Australië. Bieber zei nog in het interview dat beroemd zijn hem steeds minder aantrekt.

18-12-2013 om 16:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Toptalent met kort lontje"

"Toptalent met kort lontje"

http://oi42.tinypic.com/sxdao1.jpg

"Een toptalent in de keuken. Maar ook... een kort lontje, licht ontvlambaar en een grote mond die sterke woorden niet schuwt." Kennissen zijn niet echt verbaasd over het verbale gekletter dat sterrenchef Wout Bru (44) zondagochtend uitkraamde na een verkeersongeval in Antwerpen. "Maar die mogelijke schop, dát is nieuw", klinkt het nog. De vurige kok: een imposant, maar nerveus parcours.

Het filmpje over het verbale geweld dat de woeste Wout Bru uitspuwde, verwondert maar weinig kennissen. De Kempenzoon kookt immers vlug over. 'Asshole', 'fuck you': het behoort nu eenmaal tot zijn vocabulaire. Ook het parcours dat het keukentalent aflegde, is ongewoon.

Na een opleiding in de kokschool Ter Groener Poorte in Brugge en verschillende stages in het buitenland, streek Bru in 1995 neer in het Zuid-Franse Eygalières. Tien jaar later kreeg hij een tweede Michelinster en begon hij zijn naam te verbinden aan voedingsmerken. Hij was te zien in de tv-programma's 'Mijn Restaurant', 'Masterchef', 'Junior Masterchef', en nu nog 'The Taste'.

In de wintermaanden kookte hij in het Franse mondaine skioord van Courchevel, voor onder anderen de steenrijke Russische zinkmagnaat Mikhaïl Prokhorov. In 2011 verloor hij zijn tweede Michelinster, door "een te grote diversiteit" aan activiteiten. Een kennis: "Hij was toen meer zelf een ster dan een sterrenchef. En ook: te veel benomen door een kleine, zeer veeleisende elite met extreem veel geld", klinkt het.

In 2012 kreeg hij het aan de stok met de inwoners van Eygalières en nog geen jaar later dook hij op in een vreemd liefdesverhaal. "Ach, Bru houdt van goed koken én goed leven", zegt een insider. "Hij is nog altijd een fuifnummer. Bij schoon vrouwvolk, met een stevig glas erbij. Dat maakt hem ook het mikpunt van roddels. Hoe straffer, hoe beter."

18-12-2013 om 16:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pippa verlooft zich aan Taj Mahal

Pippa verlooft zich aan Taj Mahal

http://oi44.tinypic.com/25so6zr.jpg

Sinds het huwelijk van haar zus Kate in 2011 weten we al hoe Pippa Middleton straalt in een witte jurk. Volgend jaar is het aan haar om gracieus naar het altaar te schrijden. Volgens US Weekly heeft Pippa immers haar jawoord gegeven aan Nico Jackson.

Tijdens een trip naar India begin december zou de bankier op de knieën gegaan zijn om zijn droomvrouw ten huwelijk te vragen met zicht op de Taj Mahal. Van een schitterende locatie gesproken!

De tortelduifjes logeerden in het vijfsterrenresort Oberoi Amarvilas. "Het aanzoek was exact zoals hij het gepland had: zeer romantisch en erg groots", aldus een bron.

Nico en Pippa zijn inmiddels 15 maanden samen. De bruidsklokken zullen in de loop van volgend jaar luiden.

18-12-2013 om 16:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iron Maiden en Stromae op festival in Arras, ook in Werchter?

Iron Maiden en Stromae op festival in Arras, ook in Werchter?

http://oi40.tinypic.com/2gvsjeh.jpg

Het Main Square Festival in het Noord-Franse Arras viert zijn tiende editie met een extra festivaldag op 3 juli. Headliner die dag is de metallegende Iron Maiden, maar ook voor Stromae en David Guetta zal het marktplein van Arras aardig vollopen.

Daarnaast komen ook The Black Keys, Franz Ferdinand, Skrillex, MGMT en 'onze' Triggerfinger naar Arras. Het Main Square Festival, dat in hetzelfde weekend als Rock Werchter plaatsvindt, is ook een organisatie van Herman Schueremans. De affiches van beide festivals zijn vaak gelijklopend, maar het is nog niet duidelijk of Stromae, Iron Maiden en David Guetta ook op Werchter zullen aantreden. Morgen begint de voorverkoop voor het Main Square Festival.

17-12-2013 om 15:42 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoeyberghs: "Mannen onder de 35 moeten niet kweken"

Hoeyberghs: "Mannen onder de 35 moeten niet kweken"

http://oi41.tinypic.com/mvmd5u.jpg

Plastich chirurg Jeff Hoeyberghs (52) heeft een zoontje van vier bij zijn vrouw Evelyne (41). Voor jongere mannen heeft hij een duidelijke boodschap in Story: "Mannen onder de 35 moeten niet kweken". Hoeyberghs spreekt uit ervaring. Uit een eerder huwelijk heeft hij ook dochter van 20 en een zoon van 22.

"Ik geloof nooit dat een vader van vijfentwintig hetzelfde verstand kan hebben. Ik raad jonge mannen formeel af om te kweken onder de vijfendertig en zelfs een definitieve relatie op te bouwen. Gun jezelf de tijd om te genieten en te leren. Later moet je niet alleen voor jezelf zorgen, maar ook voor je vrouw, kinderen, ouders en schoonouders".

"Wees ook alert dat je vrouw niet achter je centen aanzit. Ze krijgt al je zaad, dat is al dik betaald, hé", verklaart Hoeyberghs in zijn bekende stijl, die niet altijd fijnbesnaard kan genoemd worden.

Rancune
Bespeuren we daar ook enige rancune tegenover zijn ex-vrouw? Gevraagd of hij nog contact heeft met zijn kinderen uit zijn vorig huwelijk, beklaagt hij zich erover dat hij die al vijf jaar niet meer heeft gezien.

"Hun moeder speelt dat heel geraffineerd. Meestal zitten gescheiden vrouwen vol wraak en denken ze niet aan het belang van hun kinderen. Een vader is een grotere bron van rijkdom dan een moeder. Vaders hebben de taak te leiden en te beschermen, dat kan een moeder niet. De overheid geeft hierin de verkeerde boodschap. Vaders mogen voor hun kinderen betalen, ook al zien ze hun kinderen niet. Onbegrijpelijk!".

17-12-2013 om 15:39 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian deelt meest schattige foto van baby North

Kim Kardashian deelt meest schattige foto van baby North

http://oi40.tinypic.com/2a2n8j.jpg

Sinds de geboorte van baby North zes maanden geleden hebben Kim Kardashian en Kanye West maar met mondjesmaat kiekjes van hun allerliefste spruit gedeeld op sociaalmediasites. Het kind behoort immers niet toe aan de wereld, heeft de rapper zich al eens laten ontvallen. Gelukkig maakt zijn echtgenote af en toe een uitzondering.

De 33-jarige celeb heeft gisteren op Instagram een uiterst schattige foto gedeeld waarop baby North guitig lacht. Met daarbij de toepasselijke boodschap 'Smile'.

17-12-2013 om 15:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anouk is 'happy single'

Anouk is 'happy single'

http://oi41.tinypic.com/2r5ycl2.jpg

Anouk heeft momenteel geen vaste relatie en dat is een eigen keuze, zo vertelt ze aan Veronica Magazine. "Ik weet het niet, het is iets waarvoor je moet openstaan. Ik ontmoet leuke mensen, maar een vaste relatie, nee, dat is voor mij heel ver weg."

De Nederlandse zangeres zegt dat ze niet weet of ze het ooit wel weer wil. "Zoals het nu gaat, vind ik het heel fijn", vervolgt Anouk. "Het wordt steeds leuker met de kinderen, en ik ben blij dat we er zo sterk uitgekomen zijn." Toch mist Anouk soms wel iemand om tegenaan te kruipen. "Maar het is ook wel leuk om met niemand te hoeven overleggen. Ik ben liever alleen dan de manier waarop het de afgelopen jaren ging: dat er wel iemand is, maar ik het uiteindelijk toch allemaal alleen moet doen. Ik leef met de dag. Het is goed zo", vertelt Anouk.

In het interview heeft Anouk het ook over de ophef die was ontstaan nadat ze zich had gemengd in de Zwarte Piet-discussie. Ze kreeg toen zelfs doodsbedreigingen. "Ik zet me daar over, maar ik heb er zeker wakker van gelegen. Dat mensen zo kunnen zijn...", aldus Anouk. "Dat je eerst zo wordt geroemd op het Songfestival en daarna verguisd, dat zegt ook wat over hoe relatief het allemaal is. Weet je, iedereen komt een keer aan de beurt."

17-12-2013 om 15:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noémie Happart laat u even meegluren

Noémie Happart laat u even meegluren

http://oi44.tinypic.com/n4eb6o.jpg

Noémie Happart heeft zich van haar beste kant laten zien voor een tentoonstelling, met als thema 'Decadentie en voyeurisme'. Samen met andere modellen liet ze flirterige foto's nemen die neigen naar onderdanigheid en soms zelfs sm. Het resultaat valt onder meer te bewonderen in de Artis Gallery in Knokke. De foto's komen van Marnix De Paepe, de Miss België-fotograaf die wel vaker smaakvolle erotiek op de markt brengt.

Gaan we Noémie in de toekomst nu vaker zo'n weg zien bewandelen? "Nee, niet echt", verklaart de blondine bij 'Sudpresse'. "Dit was de eerste en laatste keer. Pas op, de foto's vallen absoluut mee, maar het is mijn stijl niet. Geef mij maar klassevolle modeshoots. De Miss België-organisatie drong erop aan, anders zou ik het niet gedaan hebben. Maar het blijft nog binnen de perken."

De fotoshoot vond plaats in hotel Damier in Kortrijk. "Van de twaalf foto's die ik tentoonstel, zit er maar één van Noémie tussen. En het is dan nog de braafste van allemaal", voegt De Paepe eraan toe.

Leuk detail: van alle foto's zijn er slechts acht beschikbaar voor verkoop. De koper kan kiezen tussen vier verschillende formaten, met de optie voor een kader erbij. Snel wezen is dus de boodschap.

17-12-2013 om 15:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Concerten Beyoncé in minder dan uur uitverkocht

Concerten Beyoncé in minder dan uur uitverkocht

http://oi40.tinypic.com/166nndl.jpg

Beyoncé stunt opnieuw. Haar vier concerten in België en Nederland waren op minder dan een uur uitverkocht.

Deze ochtend om 10 uur startte de ticketverkoop voor een nieuwe passage, de derde binnen één jaar, van Beyoncé in het Antwerpse Sportpaleis op 20 maart. Net zoals voor de concerten in mei overtrof de verkoop alle verwachtingen. Binnen acht minuten waren alle tickets voor de show de deur uit. Meteen kwam er een extra concert op 21 maart in het Sportpaleis in verkoop, welk binnen het uur eveneens uitverkocht was.

Binnen het uur werden 40.000 tickets verkocht en daarmee bevestigt Beyoncé haar record van eerder dit jaar. Ook beide shows in de Amsterdamse Ziggo Dome waren op minder dan een uur tijd uitverkocht.

Ook in de platenverkoop brak Beyoncé een record. Zonder enige vorm van promotie dropte ze haar vijfde album 'Beyoncé' eind vorige week op iTunes. Dat legde haar geen windeieren: tijdens het voorbije weekend werd het album 828.773 keren aan de man gebracht, enkel via iTunes. Daarmee is 'Beyoncé' het best verkopende album ooit op iTunes

17-12-2013 om 15:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwoele Beyoncé verleidt Jay-Z in nieuwe clip

Zwoele Beyoncé verleidt Jay-Z in nieuwe clip

http://oi44.tinypic.com/30kd9qv.jpg

Enkele dagen geleden klaagden sommige fans van Beyoncé dat hun idool met te wulpse poses uitpakt. Dat zal er niet op beteren nu de videoclip van haar nieuwe single 'Drunk in love' op de mensheid losgelaten is. Minutenlang paradeert de zwoele zangeres in een bikinietje op het strand.

De Amerikanen mogen dan op hun achterste poten staan voor zoveel "gratuit naakt", u lust er duidelijk wél pap van: binnen acht minuten waren alle tickets voor haar show in het Sportpaleis de deur uit. Een extra concert op 21 maart raakte binnen het uur uitverkocht.

Ook Jay-Z komt in het artistiek gemaakte filmpje zijn muze nog even bewieroken. "We vrijen 's ochtends opnieuw, jouw borsten zijn mijn ontbijt."

"Inventief zijn"
'Beyoncé' is het snelstverkopende album ooit op iTunes, en dat terwijl de wereldster haar werk zonder enige vorm van promotie loste. In drie dagen tijd werden de nieuwe songs al 828.773 keren aan de man gebracht.

"We moeten inventief zijn tegenwoordig, internet heeft de regels van het spel veranderd", aldus de manager van haar productiebedrijf. "Je moet er rekening mee houden dat de meeste albums al gelekt zijn nog voor ze uitgebracht worden. Het plan dat we voor ogen hadden, is perfect uitgedraaid."

17-12-2013 om 15:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huis van voormalige KISS-gitarist afgebrand

Huis van voormalige KISS-gitarist afgebrand

http://oi42.tinypic.com/2vvw41s.jpg

In een buitenwijk van New York is gisteren een huis afgebrand dat eigendom is van de voormalige KISS-gitarist Ace Frehley. De brand brak om elf uur in de ochtend uit, waarna volgens The Journal News meerdere brandweerkorpsen uitrukten.

De woning deed in het verleden dienst als opnamestudio. De brandweermannen hadden grote moeite met het bestrijden van de vlammenzee die ontstond op de tweede verdieping. Het blussen duurde tot in de avond. Op het moment dat de brand uitbrak, was er niemand thuis. De bewoner kwam thuis tijdens het blussen. De oorzaak van de brand wordt onderzocht.

Frehley woont niet in het huis, maar hij is wel de eigenaar. Volgens de krant had het huis een marktwaarde van ruim een half miljoen dollar en sloot Frehley in 2006 een hypotheek af met een waarde van 735.000 dollar. Verderop in de buurt bezit hij nog een huis.

16-12-2013 om 16:32 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Becaus (eventjes) terug op het scherm

Jan Becaus (eventjes) terug op het scherm

http://oi41.tinypic.com/2e5td6v.jpg

Voormalig VRT-nieuwsanker Jan Becaus keert eventjes terug op het scherm om er het jaaroverzicht van de VRT-nieuwsredactie te presenteren.

"2013 was vooral een jaar van afscheid nemen", verduidelijkt de VRT de keuze om Jan Becaus, die inmiddels met pensioen is, nog eens op het scherm te halen. "In zijn typische stijl blikt hij op maandag 30 december terug op de grote nieuwsverhalen van het jaar."

In het jaaroverzicht wordt onder meer aandacht besteed aan de troonsafstand van zowel koningin Beatrix als onze eigen koning Albert II. Het was ook afscheid nemen paus Benedictus XVI, de eerste paus sinds lang die uit eigen beweging aftreedt.

Soundtracks
Van onder meer Lou Reed, Wilfried Martens en van Margaret Thatcher en Nelson Mandela was het definitief afscheid nemen.

Bijzonder aan het VRT-jaaroverzicht is dat de muziek gekozen wordt uit de soundtracks van in films die in 2013 zijn uitgekomen, waaronder The Great Gatsby, Lincoln, The Fifth Estate, Disconnect, Oz The Great and Powerful en The Croods.

Jaaroverzicht 2013, op maandag 30 december om 21.25 uur op Eén

16-12-2013 om 16:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De man die Vanessa Paradis Johnny Depp hielp vergeten

De man die Vanessa Paradis Johnny Depp hielp vergeten

http://oi42.tinypic.com/eu10up.jpg

Vanessa Paradis is weer gelukkig in de liefde, meldt de krant New York Post. De ex van Johnny Depp en moeder van zijn twee kinderen zou tot over haar oren verliefd zijn op de Franse zanger Benjamin Biolay.

De relatie tussen Depp (50) en Paradis (40) liep in het voorjaar van 2012 na 14 jaar op de klippen. De beroemde acteur papte al snel aan met Amber Heard, zijn veel jongere tegenspeelster in de film The Rum Diary. Nu heeft ook Paradis een nieuwe vlam gevonden. De twee zijn onlangs samen naar Corsica gegaan voor een romantisch uitje.

Biolay is in Frankrijk een grote ster. De 40-jarige artiest is door niemand minder dan modeontwerper Karl Lagerfeld aan Paradis, een van zijn muzes, gekoppeld. De zangeres en Biolay waren op Corsica onafscheidelijk. Het stel zou de hotelkamer amper uit zijn gekomen. "Ze wilden duidelijk alleen zijn", verklapt een insider tegenover Page Six.

Depp liet eerder aan Rolling Stone weten dat hij het moeilijk had met de breuk. "Relaties zijn ingewikkeld. Zeker in mijn beroep, want je bent constant op reis en anders is je partner dat wel. Dat is lastig. Het was niet makkelijk voor Vanessa, voor mij en voor de kinderen. Maar je blijft toch om diegene geven en ze is de moeder van je kinderen."

16-12-2013 om 16:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rechter beslist dat paparazzi uit buurt van Harry Styles moeten blijven

Rechter beslist dat paparazzi uit buurt van Harry Styles moeten blijven

http://oi39.tinypic.com/2ikz37s.jpg

Harry Styles heeft een belangrijke zege geboekt in de rechtszaal. De 19-jarige One Direction-zanger mag voortaan niet meer worden lastiggevallen door paparazzi.

Hoe dat verbod gehandhaaft moet worden, is niet helemaal duidelijk. De advocaat van Harry, David Sherborne, zegt dat de maatregel in elk geval geen nadelige gevolgen heeft voor 1D-fans. "Meneer Styles probeert niet te voorkomen dat fans hem benaderen en foto's maken. Dat vindt hij geen probleem, daar heeft hij nooit problemen mee gehad."

Het gaat volgens Sherborne vooral om de manier waarop de paparazzi in de buurt proberen te komen van Harry. "Ze gebruiken methoden en tactieken die niet door de beugel kunnen."

16-12-2013 om 16:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Safe-T First kan niet lachen met Safety First

Safe-T First kan niet lachen met Safety First

http://oi41.tinypic.com/330aip1.jpg

De bewakingsfirma ­Safety First bestaat écht - weliswaar ietsje anders gespeld - en is niet blij met de hype rond de ­gelijknamige, hyper­populaire reeks op VTM. Die zet een stel klunzen neer in de branche. De echte firma, Safe-T First uit Sint-Lambrechts-Woluwe, is zelfs een ­gerechtelijke procedure gestart tegen VTM.

"Ik ben op een feest. De bewakingsfirma heet Safety First. Het leven is mooi." Eén-presentatrice Eva Daeleman werd er helemaal vrolijk van, blijkens een tweet die ze vrijdag door de nacht liet fladderen. Ze schreef de bedrijfsnaam verkeerd over in haar tekstbericht, maar de firma bestaat wel degelijk en heet - net iets anders ­gespeld - Safe-T First. Een middelgrote ­beveiligingsfirma in Sint-Lambrechts-­Woluwe, actief sinds 2004. En die de grap hoegenaamd niet inziet van het mega­succes van 'de Smos' en vrienden in de  tv-serie die dezelfde naam draagt als zij, over een bedrijf dat dezelfde naam draagt als zij in dezelfde sector. De firma heeft zelfs een gerechtelijke procedure opgestart tegen VTM.

De eigenaar van het bedrijf wil niet rea­geren. Maar het waarom van de procedure laat zich raden. In de beveiligingssector zijn sérieux en geloofwaardigheid ongetwijfeld cruciale bedrijfskenmerken. Net twee elementen die in de hilarische televisieserie, waarvan de afleveringen het miljoen kijkers vlotjes overschrijden, niet meteen aan de orde zijn. 

VTM bevestigt dat er een dagvaarding is van Safe-T First. "Het bedrijf beroept zich op mogelijke verwarring, maar die is er volgens ons hoegenaamd niet. Ook de hype die rond ons programma ontstaan is, maakt het volgens ons overduidelijk dat het fictie is", zegt woordvoerster Sarah ­Vercauteren. Er volgt nog één aflevering van de huidige reeks, maar VTM heeft al een nieuwe reeks besteld voor volgend jaar.

16-12-2013 om 16:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scherzinger pakt uit met ultrasexy jurk

Scherzinger pakt uit met ultrasexy jurk

http://oi44.tinypic.com/2s6ucyc.jpg

Sam Bailey won gisteravond de Britse 'X Factor', maar het was jurylid Nicole Scherzinger die met de meeste aandacht ging lopen. Voor de speciale gelegenheid had de 35-jarige zangeres een half doorschijnende jurk uitgekozen die tot aan haar... navel uitgesneden was. En dat terwijl ze de dag voordien kritiek gekregen had omdat ze met haar duet de uiteindelijke winnares te veel in de schaduw geplaatst had.

Ook Sharon Osbourne kwam ondanks haar gezegende leeftijd van 60 jaar nog verrassend uitdagend voor de dag. Beide dames konden het niet droog houden toen Bailey met 'Skyscraper' van Demi Lovato een fantastisch slotakkoord zette.

16-12-2013 om 16:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22 tattoo's van Miley Cyrus op één lichaam

22 tattoo's van Miley Cyrus op één lichaam

http://oi43.tinypic.com/52aofl.jpg

Idolatrie, soms staat er geen maat op. Neem nu deze Carl McCoid: in vier jaar tijd liet de 40-jarige Brit al 22 tattoo's zetten die rechtstreeks met Miley Cyrus te maken hebben. Kriskras op zijn lijf staan afbeeldingen, titels van liedjes en quotes van de zangeres.

McCoid benadrukt dat zijn obsessie voor de popster niet de aanleiding was voor zijn scheiding. "Al vond mijn vrouw die belangstelling wel wat vreemd. Ik denk dat ik maar eens professionele hulp moet zoeken." Cyrus zelf liet al weten dat ze al dat gedoe maar eng vindt.

Qua tattoo's hoeft Miley overigens van niemand lessen te krijgen. Ze heeft zelf een portret van haar oma op haar arm staan en met een gelijkheidsteken op haar vinger steunt ze het homohuwelijk. Al op 17-jarige leeftijd liet ze met de woorden 'Just Breathe' haar eerste inktpatroon zetten.

16-12-2013 om 15:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dronken 'Pippi Langkous' gearresteerd na vluchtmisdrijf

Dronken 'Pippi Langkous' gearresteerd na vluchtmisdrijf

http://oi39.tinypic.com/28riqz9.jpg

De actrice die in 1988 Pippi Langkous speelde in de film 'The New Adventures of Pippi Longstocking', Tami Erin, is niet meer dat lieve roodharige meisje dat we kennen. Ze werd gisteren gearresteerd nadat ze eerst drie auto's had aangereden en er daarna ook nog vandoor ging. Er zou minstens één persoon gewond zijn geraakt bij de botsing. Dat meldt TMZ.

Nadat de politie haar alsnog had opgepakt, bleek dat Erin de alcoholcontrole ook niet had doorstaan. Ze werd gearresteerd voor de aanrijding én rijden onder invloed. Volgens een bron was de actrice "totaal onhandelbaar, helemaal de weg kwijt". De borgsom werd op 100.000 dollar gesteld.

Erin kwam al eerder negatief in het nieuws. De Amerikaanse reageerde geschokt toen ze ontdekte dat haar ex-vriend een intiem amateurfilmpje van de twee aan de man probeerde te brengen. De voormalige Pippi zag in dat ze het verschijnen van de sekstape niet tegen kon houden en besloot met een pornobedrijf de website 'Pippi Exposed' op te zetten. Daarop is de video tegen betaling te zien.

16-12-2013 om 09:49 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
15-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pop van prins George te koop voor 110 euro

Pop van prins George te koop voor 110 euro

http://oi40.tinypic.com/vhytt3.jpg

Er is een pop gemaakt van prins George. Op de website van E! News staat een foto van de pop. Het 'jongetje' heeft zijn doopjurkje aan en ligt vredig met zijn oogjes dicht op een kussentje.

Fans van het Britse koningshuis die de pop graag willen hebben, moeten er een bedrag van bijna 110 euro voor neertellen. De pop is van porselein, de armen en de beentjes van het jongetje zijn beweegbaar en bij de pop hoort het kussentje waar hij met zijn hoofdje op ligt. Hierop staat zijn naam en zijn geboortedatum.

De pop is ontworpen door Fiorenza Biancheri en te koop via de website van The Bradford Exchange.

Prins George werd op 22 juli geboren. Als eerste zoon van prins William en Catherine is hij derde in de lijn van Britse troonopvolging. Het kleine jongetje werd op woensdag 23 oktober gedoopt in de koninklijke kapel van het St. Jamespaleis in Londen.

15-12-2013 om 18:54 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw valt flauw in huis Justin Bieber

Vrouw valt flauw in huis Justin Bieber

http://oi39.tinypic.com/vossgy.jpg

In het huis van Justin Bieber is naar verluidt een 20-jarige vrouw flauwgevallen. Volgens TMZ is er vannacht een oproep gedaan naar 911 vanuit de villa van Bieber in Los Angeles, maar werd de melding 15 minuten later ingetrokken.

De zanger was thuis op het moment van het telefoontje. De persoon die de ambulance had afgebeld, vertelde later dat de vrouw al naar een ziekenhuis was gebracht. Bronnen van de entertainmentsite melden dan weer dat de vrouw even buiten westen was, maar nadat ze was bijgekomen stond ze erop dat de ambulance werd afgebeld.

Er zou alcohol in het spel zijn geweest. De vrouw was volgens TMZ aanwezig op een feestje bij Justin thuis.

15-12-2013 om 18:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamilton spendeert 73.000 euro aan Kerstmis met Nicole

Hamilton spendeert 73.000 euro aan Kerstmis met Nicole

http://oi41.tinypic.com/w14u1g.jpg

Lewis Hamilton is van plan om Kerstmis samen met Nicole Scherzinger te vieren, de vrouw waar hij al zeven jaar een knipperlichtrelatie mee heeft. De Formule 1-piloot trekt naar verluidt naar Zwitserland om bij zijn geliefde te kunnen zijn. En het mag al wat kosten, want hij wil voor Nicole een op maat gemaakte diamanten armband van maar liefst 44.000 euro kopen, een handtas van 7.300 euro en uiteraard een paar schoenen van Louboutin: 1.674 euro.

"Lewis wil echt dat alles perfect is en geld speelt natuurlijk geen rol", aldus een insider. "Dit is de eerste keer dat ze echt samen iets kunnen doen sinds ze terug samen zijn en hij wil deze kans absoluut niet verknallen. Hij is al weken aan het plannen wat hij gaat kopen."

Eerder lekte uit dat hij voor Nicole een verlovingsring zou kopen, maar volgens Lewis gaat het enkel om een ring om zijn engagement te tonen. "Hij is op zijn hoede, want Nicole heeft in het verleden al gezegd dat ze zijn geld en cadeaus niet wil, voor haar is het alleen belangrijk om tijd met elkaar door te brengen en aandacht te krijgen van Lewis."

15-12-2013 om 18:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alessandra Ambrosio: "Plastische chirurgie aan flaporen liep fout"

Alessandra Ambrosio: "Plastische chirurgie aan flaporen liep fout"

http://oi42.tinypic.com/2afg4sj.jpg

"Ze is goed voorzien van oren en poten": zo wordt een appetijtelijke vrouw in de Vlaanders omschreven. Bij Alessandra Ambrosio, recent nog verkozen tot 'Meest Sexy Vrouw', waren die oren net iets te prominent. In een interview onthult het Victoria's Secret-model dat ze op haar elfde onder het mes ging om haar flaporen te laten corrigeren.

"Ik wist toen al dat ik model wilde worden en dus besloot ik mijn oren te laten corrigeren, want ze staken wat uit. Ik vond een dokter in mijn thuisstad die dat nog maar één keer eerder had gedaan, dus ik was nog een proefkonijn. De eerste nachten na de ingreep voelde het alsof iemand mijn oren had afgesneden. Een jaar lang moest ik terugkeren voor kleinere ingrepen. Dokters zeggen me dat ze mijn oren alsnog kunnen goed krijgen, maar ik ben als de dood voor plastische chirurgie". Ambrosio werd onlangs verkozen tot 'Meest Sexy Vrouw'.

Ambrosio is niet de eerste ster die spijt heeft van haar plastische ingrepen. Denise Richards over de borstimplantaten die ze op haar negentiende kreeg: "Ik wou dat ik genoeg zelfvertrouwen had gehad toen en niet aan mijn lichaam had laten prutsen".

15-12-2013 om 18:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LiLo: "Ik ga alles vertellen in mijn boek"

LiLo: "Ik ga alles vertellen in mijn boek"

http://oi40.tinypic.com/2z4fk78.jpg

Lindsay Lohan heeft besloten dat ze open kaart gaat spelen met alles en iedereen. Ze gaat een boek schrijven over haar arrestaties, drugsgebruik, acteerwerk en familie. De actrice gaat daarbij niets en niemand uit de weg, weet TMZ.

Als 'therapie' begon LiLo haar memoires te schrijven tijdens haar verblijf in de afkickkliniek. Het boek zit nog in de beginfase, zonder een echte lijn erin vooralsnog. Lindsay wil in ieder geval alles vertellen. Er zouden al verschillende uitgeverijen in de markt zijn voor haar levensverhaal.

De schrijfsessies van LiLo zijn volgens de entertainmentsite te volgen in haar realityserie. De opnamen voor die show, die in 2014 op Oprah's televisiezender OWN wordt uitgezonden, zijn momenteel bezig. Donderdag zou Lohan in New York een ontmoeting hebben gehad met een bekend literair agentschap.

De bedragen die rondgaan voor haar relaas, zouden al richting de zes nullen gaan, meldt TMZ.

15-12-2013 om 18:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus en haar nobele strijd voor de tepel

Miley Cyrus en haar nobele strijd voor de tepel

http://oi40.tinypic.com/97l83a.jpg

Wat Miley Cyrus voor Kerstmis wil? Het recht om haar tepels ongecensureerd te tonen. Om die boodschap kracht bij te zetten, tweette ze een foto met ontblote borsten in de sneeuw. Niet dat er iets te zien valt, want de hartjes zitten handig in de weg.

"Vrolijk Kerstmis. Dank u New York om als een van de weinige staten de tepel te bevrijden", schreef ze erbij. Na de nodige heisa rond haar standpunt gaf ze nog een extra woordje uitleg. "Het gaat er niet om je borstjes te tonen, het gaat om gelijkheid."

'Free the nipple' is een documentaire die vanaf januari in de Amerikaanse bioscoop te zien zal zijn. De makers nemen de absurde censuurregels van 'Uncle Sam' op de korrel: o wee als er eens een tepel in beeld verschijnt, terwijl het er op het vlak van geweld niet bloederig genoeg kan aan toegaan.

"Wel drugs, geen 'fuck'"
Cyrus heeft al verschillende keren haar steun betuigd aan de campagne die errond opgezet werd. Ook zij botst immers meer dan haar lief is op de strenge wetten rond censuur. "Amerika zit op dat vlak heel raar in elkaar", verklaarde ze in september. "Recent was ik een aflevering van 'Breaking Bad' aan het bekijken. Daar toonden ze perfect hoe meth gekookt moet worden, maar het woord 'fuck' werd eruit gebiept. Raak er maar wijs uit. Als ze een kerel vermoorden en zijn lichaam in zuur oplossen, waarom zou je dan niet mogen vloeken?"

Cyrus heeft een pikante voorgeschiedenis als het op (een gebrek aan) textiel aankomt. Zo zat ze naakt op haar sloopkogel en draaft ze regelmatig met afgeplakte tepels het podium op. Vorige week nog gaf ze niemand minder dan de kerstman een twerkbeurt van jewelste.

15-12-2013 om 18:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse monarchie willen afschaffen blijft strafbaar

Britse monarchie willen afschaffen blijft strafbaar

http://oi40.tinypic.com/21b2bk3.jpg

Oproepen tot het afschaffen van de Britse monarchie blijft een misdaad waar levenslang op kan staan. Dat heeft het Britse ministerie van Justitie gisteren verklaard, nadat het misdrijf verkeerdelijk op een lijst van overbodige wetten was beland die zullen worden afgeschaft.

Sectie drie van de 'Treason Felony Act' uit 1848 werd foutief op een lijst geplaatst van 309 verouderde wetten die binnenkort zullen verdwijnen. In 1879 werd voor het laatst beroep gedaan op de wet.

Het ministerie liet gisteren weten dat het om een fout ging, en dat de wet die zegt dat oproepen tot afschaffen van de monarchie bestraft kan worden met levenslange opsluiting dus nog steeds van kracht is.

Een "onverbeterlijke schurk zijn" behoort dan wel weer tot de misdrijven die op de lijst van overbodige wetten staan.

15-12-2013 om 11:47 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
14-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doutzen Kroes verkoopt huis in Friesland met verlies

Doutzen Kroes verkoopt huis in Friesland met verlies

http://oi41.tinypic.com/33b31nk.jpg

Doutzen Kroes heeft na bijna een jaar haar huis in het Friese Eastermar verkocht. Volgens de website Bekende Buren heeft het topmodel aardig wat verlies gemaakt op de woning.

Het huis stond te koop voor een bedrag van 288.000 euro. Hoeveel er precies voor de woning is betaald, is niet bekend. Maar volgens de website ligt het bedrag rond de 270.000 euro.

Doutzen kocht het huis zelf in 2005 voor 360.000 euro. Op de website staan foto's van de vrijstaande eengezinswoning. Bekende Buren meldde onlangs dat Doutzen en haar man Sunnery James een pand hebben gekocht in Amsterdam. Daar betaalden ze ruim 1,3 miljoen euro voor.

14-12-2013 om 16:14 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fans: "Beyoncé veel te wulps in nieuwe videoclips"

Fans: "Beyoncé veel te wulps in nieuwe videoclips"

http://oi43.tinypic.com/t0svx3.jpg

Fans van Beyoncé zijn niet te spreken over de wulpse poses van de Amerikaanse zangeres in de videoclips die bij haar pas uitgebrachte nummers op iTunes horen. Dat schrijft Daily Mail.

"Verwerpelijk", "pornografisch" en "walgelijk", luiden de commentaren op sociaalnetwerksites. Met haar sexy gekronkel verlaagt Beyoncé zich volgens de misnoegde fans tot het niveau van Rihanna en Miley Cyrus, celebrities van wie we niet opkijken dat ze erotisch getinte muziekvideo's de wereld in sturen.

De fans hekelen bovendien dat Beyoncé haar dochtertje Blue Ivy (1) laat opdraven in een van de video's. "Puur winstbejag", vinden ze.

Ouders wijzen de ster op de voorbeeldfunctie die ze heeft voor miljoenen jongeren wereldwijd. Ze vragen dat YouTube en iTunes de expliciete beelden zouden verwijderen.

14-12-2013 om 16:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesley-Ann Poppe maakt 'duckface' tegen foie gras

Lesley-Ann Poppe maakt 'duckface' tegen foie gras

http://oi40.tinypic.com/wus4dl.jpg

Aan de Meir in Antwerpen heeft GAIA vandaag actie gevoerd tegen de verkoop en consumptie van het luxeproduct foie gras. De dierenrechtenorganisatie komt elk jaar rond de feestdagen met een nieuwe campagne tegen foie gras op de proppen.

Poppe
Deze keer probeerde Michel Vandenbosch de vele shoppers op de Meir te overtuigen de 'anti-foie gras'-fotoautomaat binnen te springen. Lesley-Ann Poppe moest daarbij zorgen voor extra motivatie door haar beste 'duckface' boven te halen.

Duckface
In de fotoautomaat kon al wie dat wenste een 'duckface' foto laten maken van zichzelf om zijn of haar engagement tegen foie gras en voor het welzijn van eenden en ganzen te tonen. De automaat zal de komende dagen ook nog in Brussel, Gent, Charleroi en Namen staan.

Faux gras
In ons land worden, naar Frans voorbeeld, volgens GAIA elk jaar honderdduizenden eenden en enkele honderden ganzen onder dwang gevoederd voor de productie van foie gras. Ze krijgen tweemaal per dag zowat het vierde van hun lichaamsgewicht aan gekookte maïs te verwerken, waardoor hun lever tot tien keer de normale omvang krijgt.

GAIA pakt net als de voorbije jaren ook nu weer uit met een 'diervriendelijk' alternatief voor foie gras: faux gras, een plantaardig product op basis van champagne en truffels dat te verkrijgen is in zowat elke supermarkt.

14-12-2013 om 16:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bon Jovi verdiende dit jaar 150 miljoen met optredens

Bon Jovi verdiende dit jaar 150 miljoen met optredens

http://oi43.tinypic.com/w6twmd.jpg

Bon Jovi heeft het afgelopen jaar het meest verdiend met optredens. De wereldtournee van de Amerikaanse rockers staat met een opbrengst van ruim 205 miljoen dollar (150 miljoen euro) bovenaan de lijst die Billboard opstelde.

Bon Jovi deed 90 uitverkochte optredens, waar meer dan 2 miljoen mensen naartoe gingen. Op de tweede plek eindigde 'The Michael Jackson Immortal World Tour' van Cirque du Soleil, met een opbrengst van ruim 157 miljoen dollar. Pink is derde met een opbrengst van bijna 148 miljoen dollar.

In de top 10 staan verder Bruce Springsteen & The E-Street Band, Rihanna, The Rolling Stones, Taylor Swift, Beyoncé, Depeche Mode en Kenny Chesney. Roger Waters, One Direction, Justin Bieber en Madonna halen de ranking net niet.

14-12-2013 om 16:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul Walkers broer gevraagd om 'Fast & Furious 7' af te maken

Paul Walkers broer gevraagd om 'Fast & Furious 7' af te maken

http://oi40.tinypic.com/28a88wz.jpg

Cody, de jongere broer van Paul Walker, is naar verluidt gevraagd om zijn broer te vervangen in de verdere opnames voor 'The Fast & The Furious 7'.

Cody, die als stuntman heeft gewerkt, zou de film afmaken als eerbetoon aan zijn broer, die op 30 november omkwam in een auto-ongeval.

Twee druppels water
"De filmproducers beseften na Pauls overlijden dat ze iemand nodig hadden die op Paul lijkt om de film af te maken. Toen besloten ze zijn broer Cody, die als twee druppels water op Paul lijkt, te benaderen", aldus een bron in Mailonline.

"Ze kunnen Cody langs achter filmen en vanop afstand, en wanneer ze een shot nodig hebben met Pauls gezicht in, kunnen ze dat achteraf nog bijwerken".

"Indien Cody akkoord gaat, zal hij dat doen om de herinnering aan zijn broer te eren. Er moet nog heel wat uitgewerkt worden, maar nu zijn de familie, de cast en de crew nog aan het rouwen".

Begrafenis
De 25-jarige Cody woont in Oregon maar verblijft momenteel bij zijn moeder Cheryl in Los Angeles, tot de begrafenis van zijn broer.

De opnames voor 'The Fast & The Furious 7' begonnen in september en lagen stil op het moment dat Paul omkwam. Universal Pictures overwoog na diens overlijden nog de film te redden door Paul uit het script te schrijven, maar nu zitten de filmbazen blijkbaar op een andere piste.

Verwacht wordt dat Paul Walker dit weekend in Los Angeles wordt gecremeerd. Zijn asse zal uitgestrooid worden op het Forest Lawn Memorial Park in Hollywood.

14-12-2013 om 16:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brigitta Callens is zwanger

Brigitta Callens is zwanger

http://oi43.tinypic.com/589b6.jpg

Ex-Miss België Brigitta Callens (33) verwacht haar eerste kind. De brunette maakte het nieuws bekend via Facebook, zo meldt het Nieuwsblad.

"Overgelukkig!", schrijft Callens op Facebook bij een foto van een zwangere vrouw en een lachende baby. Callens heeft sinds de lente een relatie met de West-Vlaamse zakenman Stefan Van Belle (39). In september gingen de twee samenwonen in Sint-Martens-Latem.

"Stefan heeft geen kinderen en is nog nooit getrouwd geweest. Ik word in september 33. Het is een mooie leeftijd voor kindjes", verklaarde Callens in juli in Het Laatste Nieuws.

De gezondheids- en beautycoach werd eerder dit jaar nog gelinkt aan Fred di Bono, de gewezen man van Evi Hanssen. Ze heeft er veelbesproken relaties met onder anderen Zillion-baas Frank Verstraeten, architect Juul Vanleysen en advocaat Pol Cambien opzitten.

14-12-2013 om 15:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pearl Jam headliner op Rock Werchter

Pearl Jam headliner op Rock Werchter

http://oi40.tinypic.com/2rqirn4.jpg

Rockband Pearl Jam staat op zaterdag 5 juli op Rock Werchter. Dat heeft de festivalorganisatie zelf gemeld.

Pearl Jam staat volgend jaar voor de vierde keer op Rock Werchter, met een 'full show', zo meldt de organisatie. Het is zo één van de slechts elf podia en één van de twee festivals die Eddie Vedder en de zijnen komende zomer in Europa aandoen.

Zijn al bevestigd voor Rock Werchter, in alfabetische volgorde: Arctic Monkeys, Franz Ferdinand, Jack Johnson, Major Lazer, Metallica, Pixies, Placebo, Skrillex, The Black Keys en Triggerfinger.

Tickets voor Rock Werchter 2014 zijn te koop via proximusgoformusic.be. Alle info vind je op www.rockwerchter.be/nl/tickets. Rock Werchter 2014 vindt plaats van donderdag 3 juli tot en met zondag 6 juli.

13-12-2013 om 15:08 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marijn 'Boma' Devalck (62) out zich als vrijmetselaar

Marijn 'Boma' Devalck (62) out zich als vrijmetselaar

http://oi44.tinypic.com/243g32h.jpg

Nooit gezien. Een BV die zich out als vrijmetselaar en meteen ook een cameraploeg de tempel van een reguliere loge toont. Marijn de Valck- in de bioscoop te zien als Boma in de Kampioenenfilm- deed het gisteren op Eén. "Ik weet dat ik hiermee de sluier van geheimzinnigheid gedeeltelijk licht", aldus de 62-jarige artiest. "Maar die dateert dan ook uit de tijd dat je om je lidmaatschap nog vermoord kon worden."

In officieel kostuum en met hagelwitte handschoenen. Zo toonde Marijn De Valck gisteren de gewelfde kelder waar hij op regelmatige tijdstippen met zijn broeders samentroept. De acteur is- zo leerden we uit 'Koppen'- reeds tien jaar lid van de loge. Maar waarom hij net nu het stilzwijgen doorbreekt, vertelt hij vandaag. "Zeker niet omdat de afleveringen van de Kampioenen erop zitten", lacht Marijn. "Alles berust op puur toeval. Toen men mij volgde voor 'Koppen', werd ook bij een concert gefilmd in het Kasteel Van Laarne. Dat concert was een zogenaamde 'picknick' voor vrijmetselaars en een redacteur had de symbolen herkend. Toen hij me achteraf vlakaf vroeg of ik tot de loge behoorde, ben ik daar zeer open over geweest."

En Marijn ging nog een stapje verder. Voor de camera's onthulde hij onder meer het vrijmetselaarsritueel waarbij met een hamer op een kubus wordt geslagen. Zeer uitzonderlijk. "Ik heb daarbij geen enkele regel geschonden en heb vooraf ook uitdrukkelijk toestemming gevraagd bij de bevoegde personen", klinkt het. Ook over de reden waarom De Valck destijds toetrad, is hij zeer duidelijk. "De momenten waarvoor ik naar hier kom, is om alles van mij af te gooien, de profane stress, om binnen die magie van het ritueel tot rust te komen en na te denken over zaken waar ik in de profane wereld niet over nadenk."

In Vlaanderen zijn er nog bekende logebroeders gekend, onder wie Karel De Gucht, Steve Stevaert en Siegfried Bracke.

13-12-2013 om 15:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-assistente: "Nigella nam elke drie dagen coke"

Ex-assistente: "Nigella nam elke drie dagen coke"

http://oi42.tinypic.com/2mcy2yd.jpg

Tv-kok Nigella Lawson snoof elke drie dagen coke. Ze bewaarde de drugs in haar nachtkastje, bij haar slaappillen. Dat verklaarde haar voormalige assistente Elisabetta Grillo gisteren tegenover de rechtbank.

The Sun schrijft over de rechtszaak. Die draait om de vraag of Elisabetta en haar zus Francesca ongeoorloofd veel geld hebben uitgegeven van het voormalige echtpaar, maar er komen vooral onthullingen over Nigella's vermeende drugsgebruik naar boven.

Nigella (53) zou tegenover Elisabetta vaak hebben geklaagd over de 'gouden kooi' waarin ze dankzij haar tweede echtgenoot Charles Saatchi (70) leefde. Het huwelijk met Saatchi was ook niet gelukkig, weet de assistente. Hij zou vaak tegen zijn vrouw en de kinderen hebben geschreeuwd en het personeel hebben uitgescholden.

Geregeld gebruik
Elisabetta werd gisteren in de rechtbank verhoord. Ze verklaarde dat haar ex-werkgeefster geregeld drugs gebruikt, en wel coke en wiet. Ze ontdekte de harddrug voor het eerst toen ze werkte voor Nigella en haar eerste man John Diamond. "Ik was aan het schoonmaken en zag op de wc een klein zakje liggen. Het was een envelopje met wit poeder." Ook zag ze door de jaren heen wel eens opgerolde bankbiljetten en een creditcard met wit poeder erop.

Ook toen ze twee jaar na de dood van Diamond met Saatchi ging samenwonen, ging het snuiven door. Nigella zou de drugs bewaren in een juwelenkistje dat eruitzag als een boek. Daarnaast zou Nigella wiet hebben gerookt in bijzijn van haar kinderen. Die dachten dat het hun moeder hielp bij het in slaap vallen.

Tripjes en vakanties
Nigella zou haar assistentes shoptripjes en vakanties hebben beloofd als ze niks over het drugsgebruik zouden vertellen aan Charles. Lawson ontkent verslaafd te zijn of te zijn geweest aan drugs. Ze heeft naar eigen zeggen maar zeven keer coke gebruikt, onder meer toen haar overleden eerste man ernstig ziek was. De laatste keer was volgens haar in 2010 tijdens haar huwelijk met Saatchi.

13-12-2013 om 15:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Khloé Kardasian vraagt scheiding aan

Khloé Kardasian vraagt scheiding aan

http://oi39.tinypic.com/osyixv.jpg

Khloé Kardashian gaat scheiden van haar man Lamar Odom. Volgens entertainmentsite TMZ vraagt de Kardashian-telg vandaag de scheiding aan. Een bron zegt dat ze als reden voor de breuk 'onoplosbare verschillen' tussen de twee aanvoert.

Het koppel kampt al langer met met problemen. Lamar worstelt met een drugsverslaving, werd eerder dit jaar bekend. Vorige maand dook er een bizarre rapvideo op waarin Lamar opschept over allerlei avontuurtjes met vrouwen. Volgens TMZ was voor Khloé de maat daarmee vol.

De scheiding is niet onverwacht, al werd eerder gezegd dat Khloé bang was dat Lamar een overdosis zou nemen als ze de stappen zette om uit elkaar te gaan. De twee trouwden in 2009.

13-12-2013 om 14:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Oprah kinderloos is: "Ze zouden me haten"

Waarom Oprah kinderloos is: "Ze zouden me haten"

http://oi40.tinypic.com/2rcwqs0.jpg

In een openhartig interview heeft media-mogul Oprah Winfrey laten weten waarom ze nooit kinderen kreeg. "Als ik kinderen zou hebben, zouden ze mij haten", zo legt ze uit in een gesprek met The Hollywood Reporter.

"Uiteindelijk zouden ze zijn geëindigd in een equivalent van de Oprah show om over mij te praten. Want iets (in mijn leven) zou opgeofferd moeten worden en waarschijnlijk zouden zij dat zijn geweest", aldus de meest succesvolle zakenvrouw ter wereld.

De 59-jarige Winfrey laat in het interview weten dat ze als jong meisje al niet geïnteresseerd was in het moederschap. "Terwijl mijn beste vriendin Gayle King dagdroomde over kinderen, droomde ik erover hoe ik Martin Luther King kon zijn."

Geen traditionele vrouw
In het interview praat de invloedrijke vrouw over haar carrière en haar privéleven. Ze is als sinds 1986 samen met Stedman Graham (62). De twee waren ooit verloofd, maar stapten nooit in het huwelijksbootje.
"Ik ben geen traditionele vrouw en ik heb geen traditioneel leven", liet ze eerder al eens weten.

Overigens voelt Winfrey zich wel een beetje moeder van de bijna 200 meisjes die studeren aan de Leadership Academy for Girls, de school die zij opende in 2007 in Zuid-Afrika. Ze beantwoordt vaak de mails van haar studentes. "Ik reageer overal op. Op meisjes die zich 'verloren' voelen tot 'ik heb advies nodig over een jongen'."

13-12-2013 om 14:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé verrast fans met nieuw album op iTunes

Beyoncé verrast fans met nieuw album op iTunes

http://oi43.tinypic.com/11scqo4.jpg

Terwijl andere artiesten er alles aan doen om hun nieuw album te promoten, verraste zangeres Beyoncé haar fans uit het niets met 14 nieuwe nummers op iTunes. Het nieuws was zelfs nog niet op haar eigen website gezet.

Het album, dat werd getiteld naar haar eigen artiestennaam 'Beyoncé', is in samenwerking met andere grote namen, zoals manlief Jay Z , Kelly Rowland,  Michelle Williams, Drake, Frank Ocean, Pharrell Williams en Justin Timberlake gemaakt.

Dochter Blue Ivy
Om de verrassing nog leuker en visueler te maken, linkte de ster aan elk nummer een bijhorende videoclip. In het filmpje op Youtube horen we een van haar nieuwe liedjes 'Blue', waar dochter Blue Ivy een korte gastrol vertolkt.

Kort nadat Columbia Records het nieuws over de release twitterde, kwam de zangeres met een verklaring. Ze liet onder andere weten haar muziek "niet weer op dezelfde manier te willen uitbrengen".

"Ik vind dat saai. Ik voel dat ik direct tot mijn fans kan spreken. Er is zoveel wat tussen de muziek, de artiest en de fans in kan komen te staan. Ik had het gevoel dat ik niemand op de hoogte wilde brengen van het feit dat het album uitkwam. Ik wil gewoon dat het uitkomt wanneer het klaar is, van mij aan de fans."

Het album is momenteel enkel verkrijgbaar op iTunes.

13-12-2013 om 14:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hit op Facebook: boze agent schrijft brief aan Kanye West

Hit op Facebook: boze agent schrijft brief aan Kanye West

http://oi42.tinypic.com/5s9aq.jpg

Een Amerikaanse politieagent is boos op Kanye West. David Oliver schreef een brief aan de rapper en zette die op de Facebookpagina van het Brimfield Police Department. Het is een grote hit met meer dan 63.000 likes.

Oliver reageert in zijn brief op uitlatingen van Kanye. Die vergeleek in een interview zijn verrichtingen op het podium met het werk van de politie en militairen op missies. Dat schoot de agent helemaal in het verkeerde keelgat.

"Ik wil je bedanken dat je elke dag je leven waagt voor ons. Ik weet dat rapper zijn heel zwaar werk is. Ik heb het ook geprobeerd en het valt niet mee in het ritme te zingen, al lukt mij dat nog wel op Ice Ice Baby. Maar mensen denken niet aan de risico's. Als je heel snel rapt, zonder in te ademen, kun je flauwvallen en jezelf bezeren", aldus de agent.

"Ik heb een suggestie voor je. Omdat je gewend bent aan gevaar door je carrière als rapper, zou ik je aanbevelen er direct mee te stoppen en als militair op uitzending te gaan naar Afghanistan. Als de taliban begint te schieten, kun je misschien opstaan en je woorden laten stromen. Zoiets als 'ik ben Kanye West, draag een camouflagevest'. Dan geven ze zich vast over."

De agent voegt eraan toe dat Kanye vast alle oorlogen kan beëindigen met zijn sterrenstatus. Oliver gaat wat serieuzer verder en vraagt zich af hoe Kanye het in zijn hoofd haalt zichzelf te vergelijken met wetsdienaren. De brief is ondertekend met 'Chief Oliver' en is een grote hit op Facebook.

13-12-2013 om 14:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foo Fighters verrassen klanten van Amerikaans pizzarestaurant

Foo Fighters verrassen klanten van Amerikaans pizzarestaurant

http://oi39.tinypic.com/9unakh.jpg

Het moet best leuk zijn: je zit pizza te eten en krijgt er een gratis optreden van de Foo Fighters bij. Het overkwam de klanten van Rock & Roll Pizza in het Californische Moorpark. Dat schrijft het muziekblad NME.

De band bekroop het podium om er een set van 23 klassiekers te spelen. De Fighters wouden zich wellicht voorbereiden op een reünieconcert later deze maand in Mexico City.

Een aanwezige fan kon 11 minuten van het optreden vastleggen op zijn smartphone. Bekijk onderaan het filmpje met onder andere de hits 'Learn To Fly', 'White Limo' en 'Arlandria'.

11-12-2013 om 15:12 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe model Gisele Bundchen borstvoeding hip maakt

Hoe model Gisele Bundchen borstvoeding hip maakt

http://oi42.tinypic.com/2nthf6r.jpg

Met een moeder als model heb je geen doorsnee jeugd. Daarover kan het dochtertje van de Braziliaanse schone Gisele Bundchen over meespreken. Terwijl mama zich laat stylen voor een fotoshoot in lingerie, krijgt dochtertje Vivian tegelijkertijd borstvoeding, bewijst het topmodel op fotosite Instagram.

Gisele is een duidelijke voorstander van borstvoeding en dat laat ze graag op sociale media zien. Tussen alle drukte voor de fotoshoot door, ziet de knappe mama er erg rustig uit. Dankzij haar grote entourage slaagt de moeder van twee kinderen er nog steeds in ook model te zijn. Ze vroeg zich op Twitter af wat ze zonder haar beautyteam zou doen na een vlucht van 15 uur en slechts drie uur slaap.  

Terwijl Gisele in haar kamerjas ontspande, verzorgde iemand de nagels van het Braziliaanse model, bracht de make-upartieste mascara aan en krulde een styliste haar lokken. Vivian, die eerder deze maand haar eerste verjaardag vierde, genoot comfortabel op de schoot van haar mama, en leek geen last te hebben van alle commotie rond haar. Het kind reist al een jaar de wereld rond met haar mama. Gisele poseerde voor een campagne om haar eigen lingerielijn te promoten, die wordt binnenkort in São Paulo en Rio de Janeiro gelanceerd. Het model was met deze shoot echter niet aan haar proefstuk toe, ze was jarenlang een model voor het Amerikaanse lingeriemerk Victoria's Secret.

De mama onthulde onlangs het geheim van haar slanke lijn, zo werd ze gekiekt tijdens het uitvoeren van haar yoga-routine. Ook dochtertje Vivian deed met plezier mee. Gisele woont in Los Angeles, waar ze samenwoont met haar man Tom Brady, haar vierjarige zoon Benjamin en Vivian. Het koppel heeft ook een appartement in Manhattan en laat momenteel een dure villa in Boston zetten.

11-12-2013 om 15:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europarlement bekroont 'The Broken Circle Breakdown'

Europarlement bekroont 'The Broken Circle Breakdown'

http://oi42.tinypic.com/2eltmrt.jpg

De zevende LUX-filmprijs van het Europees Parlement is vandaag in Straatsburg toegekend aan 'The Broken Circle Breakdown', de bejubelde film van regisseur Felix Van Groeningen en acteur Johan Heldenbergh.

De 766 leden van het Europees Parlement konden hun stem uitbrengen voor een van de drie finalisten. De Frans-Italiaanse film 'Miele' van Valeria Golino werd uiteindelijk tweede, 'Selfish Giant' van de Britse Clio Barnard derde.

Regisseur Van Groeningen, wiens film intussen al meer dan 40 keer in de prijzen viel, liet weten dat het ontvangen van de LUX-filmprijs een "ongelofelijke eer" is. "Dit betekent dat alle parlementsleden mijn film gezien hebben."

Met de LUX-filmprijs op zak kan 'The Broken Circle Breakdown' rekenen op extra promotionele ondersteuning op maat. Daarnaast wordt van de film een versie gemaakt voor kijkers met een auditieve en/of visuele beperking.

11-12-2013 om 15:04 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo verteert Miranda de breuk met Orlando: met een hete fotoshoot

Zo verteert Miranda de breuk met Orlando: met een hete fotoshoot

http://oi43.tinypic.com/20k6dzc.jpg

Topmodel Miranda Kerr en acteur Orlando Bloom kondigden eind oktober aan dat hun huwelijk er na drie jaar opzat. Het koppel, dat een zoontje van twee jaar heeft (Flynn), leefde al maanden gescheiden van elkaar. Dat Kerr het ondanks de relatiebreuk goed stelt, lijkt ze duidelijk te willen maken met een hete fotoshoot voor Harper's Bazaar Australia. Achter de camera: de controversiële fotograaf Terry Richardson. Qua statement kan het tellen.

De januari/februari 2014-editie van Harper's Bazaar Australia heeft Miranda Kerr in uitdagende snit op de cover staan. Binnenin meer wellustige poses én ook een interview. Daarin spreekt 'la Kerr' onder andere over het einde van haar relatie met Orlando Bloom, bekend van 'Pirates of Caribbean' en als Legolas uit de The Lord of the Rings- en de The Hobbitfilms.

"Een scheiding is moeilijk voor iedereen, of het nu in het openbaar gebeurt of niet", zegt het model. "Het was belangrijk voor ons op lange termijn om vrienden te blijven en de dynamiek van liefhebbende ouders voor Flynn te behouden. Daarom hebben we alles open en eerlijk afgehandeld."

11-12-2013 om 15:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Martin Scorsese: "Nog enkele films en ik stop ermee"

Martin Scorsese: "Nog enkele films en ik stop ermee"

http://oi39.tinypic.com/2qv4gsx.jpg

Martin Scorsese ziet een pensioen in de nabije toekomst wel zitten. "Ik wil graag nog vele films maken, maar ik ben nu 71 en zal nog slechts enkele maken", zei de legendarische regisseur op het filmfestival van Marrakesh.

"Ik mis de tijd dat ik experimenteren leuk vond en verschillende soorten films wou maken. Maar die tijd is nu echt voorbij", aldus Scorsese, bekend van onder andere 'Raging Bull' en 'Taxi Driver'. "Je hebt verplichtingen wanneer je ouder wordt, je hebt een familie."

De regisseur nam ook zijn tijd om acteur Leonardo DiCaprio uitgebreid te prijzen. Het duo werkte samen aan de prenten 'The Aviator', 'Gangs of New York', en er komt in januari 2014 de nieuwe film 'The Wolf Of Wall Street' uit. "Wanneer je ouder wordt, wordt het niet enkel een fysieke uitdaging, maar ook financieel is de druk groot. Je bent verantwoordelijk voor een smak geld. Leonardo's enthousiasme hield me echt op de been."

In 'The Wolf Of Wall Street' speelt Leonardo DiCaprio de effectenhandelaar Jordan Belfort, wiens extravagante levensstijl plots tot een einde komt wanneer hij voor fraude en het witwassen van geld veroordeeld wordt. De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Belfort, die het in 2008 neerpende. In de film spelen ook Jon Bernthal van 'The Walking Dead' en Matthew MacConaughey mee.

11-12-2013 om 14:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topmodellen 'twerken' erop los

Topmodellen 'twerken' erop los

http://oi43.tinypic.com/nmj5sg.jpg

Cara Delevingne heeft supermodellen Joan Smalls en Doutzen Kroes aan het twerken gekregen. De Victoria's Secret Angel plaatste een video op Instagram waarin ze haar collega's aanmoedigt de sexy dansmove uit te voeren.

"Kom op, doorgaan", zegt ze in de video tegen de met hun billen schuddende meiden. "Zet hem op @doutzen @joansmalls @victoriassecret", schreef Delevingne erbij.

11-12-2013 om 14:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wendy praat voor het eerst over romance met Laurent

Wendy praat voor het eerst over romance met Laurent

http://oi44.tinypic.com/10px84p.jpg

In een openhartig interview geeft Wendy Van Wanten voor het eerst toe dat haar avontuur met prins Laurent niet stopte na hun vluchtige ontmoeting in Parijs, in 1995. "We zijn die avond nog iets gaan eten. We waren allebei vrijgezel en hebben achteraf nog leuke tijden meegemaakt." Met de onthulling wil de zangeres een streep trekken onder de jarenlange insinuaties, maar wat ze precies bedoelt met 'leuke tijden' laat ze nog steeds aan de fantasie over.

Exact achttien jaar hield ze de lippen stijf op elkaar, of sprak ze in mysteries, maar gisteren ging Wendy Van Wanten voor het eerst dieper in op wat er zich precies afspeelde, die bewuste avond in Parijs. Dat zij en Laurent elkaar er ontmoet hadden, bewijst de 'beruchte' foto al jaren. Maar nu verklapt de zangeres ook wat er zich later die nacht precies afspeelde. "Ik blijf erbij dat het iets blijft tussen hem en mij", klinkt het in het tijdschrift 'Primo'. "Maar ik heb de prins ontmoet tijdens een mode-defilé in 1995 in Parijs en we zijn die avond nog iets gaan eten. We waren op dat moment allebei vrijgezel en we hebben achteraf samen nog leuke tijden meegemaakt."

Wendy vertelt ook dat ze viel voor de warme en grappige kant van Laurent. "Hij is een bijzonder charmant iemand, met veel gevoel voor humor. Et alors? Verder ben ik toch aan niemand uitleg verschuldigd? Die man heeft nu, net als ik, een gezin en verdient het dat ze hem met rust laten. Ze mogen die pagina eindelijk eens omdraaien."

Dat Laurent destijds een wig dreef tussen haar en haar toen elfjarige zoon Dylan, ontkent Wendy ook niet langer. Wendy's oudste zoon vertelde onlangs dat ze destijds zijn verjaardagsfeestje verliet om bij de prins te zijn. En hij ging nog een stapje verder: "Je werd depressief", schreef hij in een open brief. "'s Nachts zat ik op de rand van je bed over je liefdesverdriet om Laurent te praten."

11-12-2013 om 14:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook The Black Keys en Jack Johnson op Rock Werchter

Ook The Black Keys en Jack Johnson op Rock Werchter

http://oi41.tinypic.com/2crrskh.jpg

Rock Werchter blijft met mondjesmaat nieuwe namen lossen. Vandaag worden The Black Keys (zaterdag) en Jack Johnson (vrijdag) aan de affiche toegevoegd.

Eerder werd de komst van headliners Metallica en Arctic Monkeys al aangekondigd. Ook Pixies, Placebo, Triggerfinger en Franz Ferdinand staan op de affiche van Rock Werchter 2014, net als Major Lazer en Skrillex.

De ticketverkoop van Rock Werchter is zaterdag gestart. Voor een combiticket tel je 205 euro neer.

Voorlopige line-up:
• Donderdag 3 juli: Skrillex, Placebo, Metallica
• Vrijdag 4 juli: Major Lazer, Arctic Monkeys, Jack Johnson
• Zaterdag 5 juli: Triggerfinger, Pixies, Black Keys
• Zondag 6 juli: Franz Ferdinand

11-12-2013 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
10-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad Pitt en Angelina Jolie houden vier huwelijksfeesten

Brad Pitt en Angelina Jolie houden vier huwelijksfeesten

http://oi44.tinypic.com/10cix55.jpg

Hollywoods bekendste koppel zal het eerste huwelijksfeest van een reeks van vier in Australië houden, waar Angelina momenteel verblijft om haar nieuwste film 'Unbroken' te regisseren.

Brad Pitt en Angelina leerden elkaar kennen in 2005, ze verloofden zich in april 2012 en begin 2014 zullen ze wettelijk getrouwd zijn. De 38-jarige actrice is nu in Sydney, maar ze wil het nationale natuurmonument Uluru op 18 december bezoeken. Dan wordt manlief namelijk 50 jaar. Een bron vertelde aan de krant Daily Star: "Ze houden hun eerste feestje aan Uluru voor een trouwceremonie op zijn verjaardag. Angelina wil het huwelijk laten zegenen volgens de traditie van de Aboriginals." 

Het officiële huwelijk zal begin 2014 in de Verenigde Staten plaatsvinden, de exacte locatie is nog niet gekend. Daarna trekt het koppel naar de Bahama's, een plek die belangrijk is voor Angelina aangezien de assen van haar overleden moeder daar uitgestrooid werden. En het laatste feest wordt gehouden op hun Franse eigendom 'Chateau Miraval', daar houden ze een receptie voor vrienden en familie tijdens het filmfestival van Cannes in mei.

10-12-2013 om 15:02 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

Wat hebben Miley Cyrus, Obama, de paus en Assad met elkaar gemeen?

http://oi40.tinypic.com/120rscj.jpg

Miley Cyrus, de Syrische dictator Bashar al-Assad, paus Franciscus, de Amerikaanse president Barack Obama, Amazon-baas Jeff Bezos en de Iraanse president Hassan Rohani staan op de shortlist voor de verkiezing 'Persoon van het jaar 2013' van het Amerikaanse tijdschrift Time.

De 21-jarige Cyrus kwam vorige maand als derde uit de bus in de onlineverkiezing van Time, mede dankzij de stemmen van haar horden fans en hackers. De jonge zangeres dingt nu ook mee in de strijd waarbij wordt uitgemaakt wie de cover van het prestigieuze eindejaarsnummer mag sieren.

In de onlineverkiezing werd de Egyptische minister van Defensie, Abdul Fattah al-Sisi, gekozen tot Person of the Year 2013. Hij versloeg de Turkse premier Recep Tayyip Erdogan en dus Cyrus, die onlangs veel publiciteit kreeg voor haar controversiële optreden tijdens de MTV Video Music Awards.

Vorig jaar werd president Obama nog gekozen tot Time's Persoon van het Jaar. De nieuwe winnaar wordt later deze week bekendgemaakt.

10-12-2013 om 14:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erika Van Tielen verwacht opnieuw zoontje

Erika Van Tielen verwacht opnieuw zoontje

http://oi43.tinypic.com/2rfesmq.jpg

Erika Van Tielen (30) verwacht opnieuw een zoon. Het broertje voor de tweejarige Finn wordt in februari verwacht. Dat meldt Story.

"Het wordt leuk dat ze veel aan elkaar gaan hebben", vertelt Van Tielen, die ook blij was geweest met een meisje.

"Met twee kinderen zal het wel drukker zijn", beseft Van Tielen. "Maar ik voel me gesteund door mijn lief, ouders en grootouders".

10-12-2013 om 14:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MTV roept Miley Cyrus uit tot nieuwe Queen of Pop

MTV roept Miley Cyrus uit tot nieuwe Queen of Pop

http://oi39.tinypic.com/21nr12u.jpg

Miley Cyrus is door MTV gekozen tot artiest van het jaar. De zangeres verslaat concurrenten als Macklemore & Ryan Lewis, Justin Timberlake, Kanye West en One Direction.

Miley is volgens MTV 'de nieuwe Queen of Pop', waarmee ze de opvolger is van eerdere popkoninginnen als Madonna en Lady Gaga. Aan het begin van 2013 waren volgens MTV alle ogen gericht op de rivalen Katy Perry en Lady Gaga, maar eiste de twerkende, tonguitstekende Miley alle aandacht op.

MTV's top 10 van artiesten van het jaar is gebaseerd op criteria als platenverkoop, airplay, live optredens en culturele impact. Een nieuwkomer in de lijst is de 17-jarige Lorde. De winnaar van vorig jaar, One Direction, haalt nu de vijfde plaats. Katy Perry, die twee jaar geleden won, staat nu op zes.

10-12-2013 om 14:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joke van de Velde: "Zeven jaar lang had ik seksvriendje"

Joke van de Velde: "Zeven jaar lang had ik seksvriendje"

http://oi44.tinypic.com/2s1t3rt.jpg

De 33-jarige voormalige Miss België Joke van de velde kloeg onlangs nog dat ze het al een jaar zonder seks moet stellen, maar in Story verklaart ze dat ze zeven jaar lang wel een seksvriendje heeft gehad. "Om de leegte tussen twee relaties op te vullen, we zochten elkaar op om de eenzaamheid te verdrijven".

Van de Velde is nog altijd single, maar "ik heb wel wat hulpmiddeltjes uit de seksshop in huis".

Taboe doorbreken
Met haar uitspraak wilde ze een taboe doorbreken: "In de showbizz is het hip om telkens met een nieuwe verovering de boekjes te halen. Maar het is best oké om happy single te zijn, je hoeft echt niet elke week met een andere man tussen de lakens te kruipen".

'Friend with benefits'
"Als single voel ik me super in mijn vel. Vroeger dacht ik er anders over. Ik heb zeven jaar lang een 'friend with benefits' gehad. Om het gemis en de leegte na een liefdesbreuk op te vullen, zochten we bij elkaar warmte en knuffels. Dat voelde natuurlijk niet hetzelfde als in een echte liefdesrelatie. Ondertussen zijn we hiermee gestopt. Na mijn biecht op Q-music kreeg ik van hem nog een plagend sms'je: 'Potverdorie!' Zijn berichtjes en telefoontjes, ik ga daar niet meer op in. We zagen elkaar enkel als we allebei single waren. En dan kwam van het een het ander. Maar een koppel zijn we nooit geweest, we waren te verschillend".

Afwassen, bril omhoog!
In Dag Allemaal verklaart van de Velde dat ze klaar is voor een nieuwe relatie. "Ik zoek een man die afwast, de wc-bril naar boven doet en me twee kinderen schenkt". In Story omschrijft ze haar ideale man als volgt: "Hij heeft humor, ik kan naar hem opkijken en veel van hem leren. Ik zoek geen uitgaanstype, want ik ben zelf nogal een huismus. Het moet ook klikken met mijn ouders, maar dat is niet moeilijk. Het zijn brave mensen."

10-12-2013 om 14:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na Johnny is impulsieve Josje voorzichtiger geworden

Na Johnny is impulsieve Josje voorzichtiger geworden

http://oi40.tinypic.com/zk62ps.jpg

Door de media-aandacht voor haar liefdesperikelen is Josje Huisman nu meer op haar hoede. "Het is een heel raar gevoel als iedereen maar van alles over je weet, bijvoorbeeld dat je liefdesverdriet hebt", zegt de K3-zangeres in het Nederlandse Veronica Magazine.

"Dat is zo kwetsbaar en persoonlijk", vervolgt Josje. "Elke keer je eigen hoofd in een blad zien, je kunt je niet voorstellen hoe dat is. Daardoor ben ik geslotener geworden, ja." De zangeres kwam in het nieuws door haar relatie met Johnny de Mol. Ook is er veel aandacht voor haar huidige relatie met de Vlaamse acteur en presentator Kevin Janssens.

Josje omschrijft zichzelf in het blad als "vrolijk, ontzettend nieuwsgierig, soms een beetje bijdehand en bot en ik kan vrij principieel zijn". "Oh, en impulsief."  Dat laatste uit zich bijvoorbeeld in de neusring dat ze in een opwelling nam. Dat daar negatieve reacties op kwamen, maakt haar niet uit. "Ik wil me niet laten weerhouden door wat mensen van me denken. Dus als ik een neusring mooi vind, neem ik die, punt. Dan kun je nog zo veel 'shit' over me heen gooien, maar ik vind het nog steeds mooi.

Bovendien: wat voor boodschap zend ik de wereld in als ik het er nu uithaal? Nee hoor, ik sta hier voor. Ik heb een neusring, ik ben geen crimineel."

10-12-2013 om 14:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stromae trekt de aandacht van wiskundigen

Stromae trekt de aandacht van wiskundigen

http://oi43.tinypic.com/169ktc4.jpg

Dat Stromae voortdurend wiskundige patronen in zijn kledij en artwork gebruikt gaat niet onopgemerkt voorbij. "Stromae is de eerste bekende Belg die openlijk voor zijn fascinatie uitkomt", vertelde mathematicus Dirk Huylebrouck aan de krant Het Laatste Nieuws.

Toen Huylebrouck, die doceert aan de Architectuur-afdeling van de KULeuven, de cd-hoes van Stromae onder ogen kreeg, werd zijn aandacht onmiddellijk gewekt. 'Racine Carrée', de titel van de jongste plaat van Stromae, betekent immers 'Vierkantswortel'. "Op de website van Stromae en in zijn clips heb ik één ding duidelijk vastgesteld: deze jongen houdt van wiskunde. Zelfs aan zijn hemden is dat te zien."

Of Stromae zelf ook een begeesterd mathematicus is, is niet duidelijk. "Maar toen hem in een Franse talkshow onlangs werd gevraagd wat de vierkantswortel van 196 was, antwoordde hij razendsnel 14", aldus Huylebrouck. "Er zijn niet veel mensen die dat met een camera op hun gezicht zo gauw kunnen uitrekenen."

09-12-2013 om 19:24 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Wat Als' in Montreux bekroond als 'Beste sketch-show'

'Wat Als' in Montreux bekroond als 'Beste sketch-show'

http://oi39.tinypic.com/qx7vww.jpg

Productiehuis Shelter is gisteren op het Montreux Comedy Festival alweer in de prijzen gevallen. Het team van Tim Van Aelst won met 'Wat Als?' de award in de categorie 'Beste sketch-show'.

Acteur Bert Haelvoet was ter plaatse om de prijs in ontvangst te nemen. "Dit is een vrij uniek moment. Ik heb dan ook mijn beste Frans én Engels bovengehaald voor de overwinningsspeech", klonk het. "Uiteraard ben ik héél trots op deze prijs en ik hef hem in naam van alle makers en de hele cast met plezier de hoogte in."

Ook Tim Van Aelst van Shelter reageert opgetogen. "Een Award winnen op het Comedy Festival van Montreux is zalig omdat het hier alleen draait om tv-comedy. Alle internationale inzendingen zijn ingedeeld volgens de verschillende subgenres binnen comedy en zo weet je dat je gewogen wordt tegenover de juiste concurrenten. Dat apprecieer ik enorm. Ich bin zehr zufrieden das wir op ter nief gewonnen hebben... zou ik zo zeggen. Dikke pluim op de hoed van de cast, ons team en 2BE."

In de categorie 'Beste comedy special' greep 'Lang Leve', het humoristisch huldeprogramma van VTM met presentator Jonas Van Geel, naast de prijzen. Shelter won eerder al een Gouden Roos voor 'Best Comedy' met 'Benidorm Bastards' en vorig jaar alweer een Gouden Roos voor 'Wat Als'.

09-12-2013 om 19:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is het korte krullenkapsel van Veerle Baetens iets voor jou?

Is het korte krullenkapsel van Veerle Baetens iets voor jou?

http://oi44.tinypic.com/11wg07s.jpg

De afgelopen dagen kreeg de speech én het kapsel van Veerle Baetens heel wat aandacht, de ene reactie was al wat positiever dan dan de andere. Feit is wel dat haar korte krullen erg opvielen toen ze afgelopen weekend in Berlijn de Europese filmprijs voor beste actrice in ontvangst mocht nemen. Een gewaagde keuze van Veerle die verkeerd had kunnen uitdraaien. Voor wie haar achterna wil gaan, geven we enkele tips om een een ontplofte kroezelkop te vermijden.

Niet veel vrouwen hebben evenveel lef als Veerle. Deze getalenteerde actrice staat bekend als een echte kapselkameleon. Van blondine, tot  vurige rode lokken tot erg strak en kort, ze durft het allemaal aan. Haar laatste experiment, ze toverde haar klassieke blonde kapsel om tot een erg korte krullenkop, is niet volgens iedereen even geslaagd. Haar overvloed aan zelfvertrouwen maakt wel dat ze ermee wegkwam. 

Zelfs in Hollywood hebben nog niet veel dames het onze Belgische actrice nagedaan. Het zusje van Beyoncé, Solange durfde het bijvoorbeeld wel aan en staat er schitterend mee. Ook Rihanna bewees in augustus dat kort en krullen wel kan. Zeker voor wie een statement wil maken. Hieronder leggen we uit voor wie het wel kan werken en hoe je blunders kan voorkomen.

Dames met een lang gezicht kunnen deze trend het best aan. Vooral bij degenen met hoge, uitgesproken jukbeenderen, grote ogen en een puntige kin zorgt dit voor een mooie en sexy look. Een korte coupe zorgt voor een pittige uitstraling en zorgt dat je opvalt in de massa. Wie een rond gezicht heeft, doet met een kort kapsel zijn hoofd echter nog ronder lijken.

Een probleem waar veel dames met krullen mee te maken krijgen, is een kroezelig kapsel. Dit gebeurt vooral bij vochtig weer omdat het haar dan uitzet en dan weer krimpt. Hoe gezonder je lokken zijn, hoe kleiner de kans is dat het onflatterend gaat kroezen. Gebruik dus regelmatig een conditioner en een voedend masker om dit te voorkomen. Er zijn ook tal van anti-kroesproducten die kunnen helpen.

09-12-2013 om 19:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

Kathleen Aerts bevallen van Jay

http://oi42.tinypic.com/119s48i.jpg

Kathleen Aerts is voor de tweede keer mama geworden. "Vanochtend trotse mama geworden van 'ne ferme' flinke zoon Jay", klonk het gisteren bij de ex-K3-zangeres. Kathleen liet aan de Showbizz-site weten dat Jay bij de geboorte 51cm lang was en 3,650 kilo woog.

Het is al de tweede jongen voor mama Kathleen en papa Steven. Hun eerste zoon Lewis is inmiddels bijna drie jaar. Kathleen en Steven gaven elkaar in juni 2010 het jawoord. Samen met Lewis wonen ze op het boerderijtje dat Kathleen renoveerde nadat ze haar ontslag gaf bij K3.

09-12-2013 om 19:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus op 4 mei in Sportpaleis

Miley Cyrus op 4 mei in Sportpaleis

http://oi43.tinypic.com/1rvw5e.jpg

Op 4 mei zal Miley Cyrus een bezoekje brengen aan het Antwerpse Sportpaleis in het kader van haar 'Bangerz Tour'. Dat maakt Live Nation vandaag bekend. De ticketverkoop start vrijdag 13 december om 10 uur.

Miley Cyrus is alomtegenwoordig in de media en dat is niet altijd op een positieve manier. Zo is er haar veelbesproken optreden tijdens de MTV Awards. Met weinig kleren om het lijf schuurde ze tegen zanger Robin Thicke op een nogal obscene manier. Het publiek reageerde geschokt en Cyrus kreeg veel kritiek. Even later deed ze opnieuw stof opwaaien door op de MTV Europe Music Awards in Amsterdam een joint op te steken op het podium. MTV heeft toen het voorval uit de Amerikaanse uitzending geknipt.

Dat neemt niet weg dat de zaken goed gaan voor Miley Cyrus. Haar videoclip 'Wrecking Ball', waarbij Miley naakt op een sloopkogel bengelt, is de best bekeken clip op de videowebsite Vevo.

09-12-2013 om 19:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Susan Boyle lijdt aan syndroom van Asperger

Susan Boyle lijdt aan syndroom van Asperger

http://oi40.tinypic.com/hwdbo1.jpg

Susan Boyle lijdt aan het syndroom van Asperger. Dat maakte de wereldberoemde zangeres zelf bekend in 'The Observer'. De Britse is opgelucht dat ze nu eindelijk weet wat er met haar scheelt.

De 52-jarige uitblinkster in 'Britain's got talent' kreeg als kind te horen dat er hersenschade bij de geboorte was opgetreden. Vandaar dat ze het zo lastig had bij haar studies, ze hield er zelfs de bijnaam 'Susan Simple' aan over.

Een jaar geleden kwam een Schotse specialist echter met een heel andere diagnose op de proppen: Asperger, oftewel een vorm van autisme waarbij de communicatievaardigheden niet op punt staan.

"Ik heb altijd geweten dat dat eerste oordeel verkeerd was. Nu begrijp ik beter wat er scheelt en voel ik me ook meer op mijn gemak. Andere mensen zullen ook meer begrip hebben voor wie ik ben en waarom ik sommige zaken doe. Sociale contacten zijn moeilijk voor mij en dat leidt tot heel wat frustratie. Als anderen wat meer geduld met mij zouden hebben, zou dat al een flinke stap voorwaarts zijn", besluit Boyle.

09-12-2013 om 19:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Wauters vs Waes' vanaf 13 januari op de buis

'Wauters vs Waes' vanaf 13 januari op de buis

http://oi41.tinypic.com/28irewo.jpg

Op 13 januari 2014 is het zover. Een dikke negen maanden na hun eerste confrontatie in een sauna barst de strijd tussen Koen Wauters en Tom Waes echt los in het gloednieuwe 'Wauters vs Waes'. Wie de meeste van in totaal tien uitdagingen wint, mag zich de winnaar noemen. Sowieso een erezaak voor twee competitief ingestelde mannen, maar voor Tom en Koen komt er nog wat extra druk bij. Ze verdedigen niet alleen hun eigen eer, maar ook die van hun zender.

De kijkers kunnen alles dit voorjaar vanop de eerste rij volgen, zowel bij VTM als bij Eén. De eerste vijf afleveringen, van 13 januari tot en met 10 februari, worden in primetime bij Eén uitgezonden en dezelfde avond nog bij VTM herhaald. Vanaf de zesde aflevering zijn de rollen omgedraaid. Van 17 februari tot en met 17 maart wordt 'Wauters vs Waes' in primetime uitgezonden bij VTM en dezelfde avond bij Eén herhaald.

De avant-première vond al plaats in april, toen de heren een eerste keer in het strijdperk traden. In een bloedhete sauna zou beslist worden hoe het programma zou heten. Won Tom, dan werd het 'Waes vs Wauters'. Als Koen aan het langste eind trok, dan zou het 'Wauters vs Waes' worden. Na 35 minuten in de sauna moest Tom opgeven. Pijnlijk voor de durfal, maar mensen die hem kennen zagen het toen al in zijn ogen: bij de volgende proeven zou Koen het niet zo gemakkelijk krijgen.

09-12-2013 om 19:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Slechtste song ooit' heeft een opvolger

'Slechtste song ooit' heeft een opvolger

http://oi43.tinypic.com/2zh4bww.jpg

Kent u Rebecca Black nog? Het Amerikaanse tienersterretje scoorde in het voorjaar van 2011, ze was toen 13, een internethit met het nummer 'Friday', dat al gauw bestempeld werd als 'het slechste nummer ooit'. Wel, diezelfde Black heeft nu een nieuw nummer klaar. De titel? 'Saturday'. We verzinnen het niet.

Het nummer én de clip staan bol van de verwijzingen naar 'Friday' en hoe Black dat nummer zo snel mogelijk wil vergeten. Of ze daarin geslaagd is, moet u voor uzelf uitmaken, maar wij vinden dat ze opnieuw een enorme stinker heeft afgeleverd. Of wat moeten we anders denken van lyrische hoogstandjes als 'Yesterday was Friday, today is Saturday'? Nu ja, over smaken en kleuren valt niet te twisten, dus laat ons via de reacties vooral weten wat u er zelf van vindt.

Black is ondertussen 16 en waagde het vorige week nog om de clip
van 'Friday', die ondertussen al meer dan 61 miljoen views heeft op YouTube, te herbekijken. Haar reactie kan je hieronder bekijken.

08-12-2013 om 20:27 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Swingen zoals in de jaren twintig

Swingen zoals in de jaren twintig

http://oi40.tinypic.com/2n8piys.jpg

Retro is in en dat laat zich nu ook voelen in feestsector. Steeds meer jongeren willen namelijk feesten zoals in de jaren twintig. Vooral de lindyhop, een dans uit New York is heel populair. Het is een vrij intensieve dans die je per twee moet uitvoeren. Gisteravond was er een groot evenement rond de dans in Brussel. 300 liefhebbers uit zeventien landen kwamen erop af.

08-12-2013 om 17:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Milla Jovovich pleit voor meer gewicht

Milla Jovovich pleit voor meer gewicht

http://oi44.tinypic.com/33c9ks8.jpg

Actrice en model Milla Jovovich pleit voor meer gewicht bij modellen. "Mannen vinden vrouwen aantrekkelijker als ze meer gewicht hebben", aldus de 37-jarige Jovovich in The Edit van fashionwebsite Net-A-Porter.

"Mijn man vindt het altijd heerlijk als ik meer borsten en billen heb. Meer kilo's maken me jonger", aldus de actrice. Zij stelt dat steeds meer modellen gebruikmaken van het zogeheten "liquid diet". Gedurende een bepaalde periode leven modellen alleen op water en sapjes om bijvoorbeeld mee te kunnen doen aan de Victoria's Secretshow.

Jovovich: "Ik heb dat zelf ook gedaan, maar ik vind dat ik er niet mooier op word. Ook ben ik bang dat dit een slecht voorbeeld is voor vrouwen in het echte leven. Je kunt er gemakkelijk een eetstoornis door krijgen."

08-12-2013 om 17:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeugdvriend probeerde Paul Walker uit brandend wrak te halen

Jeugdvriend probeerde Paul Walker uit brandend wrak te halen

http://oi40.tinypic.com/33coeoi.jpg

Newt Wimer, een jeugdvriend van Paul Walker, heeft met gevaar voor eigen leven geprobeerd de acteur uit het brandende wrak te halen. Dat heeft MailOnline bekendgemaakt.

Wimer was in de buurt toen Walker en een andere vriend op 30 november met een Porsche GT tegen een paal knalden. Hij rende naar de plaats van het ongeluk en probeerde zijn vriend te redden. Bij zijn heldhaftige poging verbrandde hij zijn armen. De 37-jarige Wimer was zelfs zo wanhopig om Walker te bevrijden dat hij een brandweerman sloeg die hem probeerde tegen te houden. Hij moest uiteindelijk voor zijn eigen veiligheid door politiemensen in bedwang worden gehouden.

Een vriend vertelt: "Newt is er helemaal kapot van. Hij is een dappere man en deed wat hij kon die dag. Hij zou doorgegaan zijn als hij niet was tegengehouden. Het is een geluk dat hij zelf niet is omgekomen."

Broers
Wimer was al 25 jaar bevriend met Walker: ze kenden elkaar nog van de middelbare school in Los Angeles. Volgens een bekende van de vrienden waren ze als broers. "Newt en Paul groeiden samen op, ze gingen samen naar school en waren erg close. Als broers eigenlijk."

Newt Wimer is een filmstuntman en werkte onder andere mee aan 'Twister', 'Armegeddon' en 'Pirates of the Carribbean'. Ook was hij betrokken bij Walkers liefdadigheidsorganisatie Reach Out WorldWide.

Filmproductie gaat door
De productie van de film Fast and Furious 7 gaat ondanks de dood van acteur Walker door. Dat heeft regisseur James Wan aan TMZ laten weten. Wan gaf verder geen details over hoe hij de film gaat afmaken, maar verzekerde dat deze er komt.

Volgens TMZ heeft de regisseur twee keuzes. De ene optie is dat het materiaal dat al van Walker geschoten is blijft behouden en zijn karakter, Brian O'Conner, uit de film wordt geschreven. Een andere mogelijkheid is dat ze de hele film herschrijven zonder het karakter van Walker en helemaal opnieuw beginnen met filmen.

08-12-2013 om 17:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zuidpooltocht prins Harry stilgelegd

Zuidpooltocht prins Harry stilgelegd

http://oi41.tinypic.com/28kizhd.jpg

De liefdadigheidsrace 'Walking With The Wounded South Pole Challenge', waaraan onder anderen de Britse prins Harry meedoet, is stilgelegd. Volgens de organisatie zijn de omstandigheden voor de teams die onderweg zijn naar de Zuidpool te gevaarlijk. Het is wel de bedoeling dat de race in aangepaste vorm wordt voortgezet.

Vorig weekend begonnen drie teams aan de zware race van 200 mijl (322 kilometer). Het weer bleef de afgelopen week goed, aldus de organisatie, maar de terreinomstandigheden waren slechter dan voorspeld. De deelnemers zullen nu een deel van de route per auto afleggen, daarna gaan ze de laatste 70 mijl (112 kilometer) te voet verder gaan. De finish wordt binnen een week verwacht.

De drie teams komen uit Groot-Brittannië, het Gemenebest en de Verenigde Staten. Prins Harry zit in het Britse team met de naam  Glenfiddich. Hij wil fondsen werven voor 'Walking With The Wounded', de liefdadigheidsinstelling waarvan hij beschermheer is. De organisatie helpt veteranen een nieuw bestaan op te bouwen. Zijn teamleden raakten allen gewond in Afghanistan.

Prins Harry (29), piloot op Apache-helikopters, heeft gediend in Afghanistan. Ook in 2011 deed hij mee aan een trekking met gewonde militairen, toen op een expeditie naar de Noordpool.

Er zijn ook andere bekende namen onderweg in de kou. True Blood-acteur Alexander Skarsgard zit in het Amerikaanse team. Acteur Dominic West van The Wire doet mee met het team van de Gemenebestlanden.

08-12-2013 om 17:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Bitchfight' tussen Paris Hilton en Lindsay Lohan

'Bitchfight' tussen Paris Hilton en Lindsay Lohan

http://oi40.tinypic.com/2u55hrr.jpg

Paris Hilton is woedend op Lindsay Lohan en de man die haar broertje Barron Hilton in elkaar sloeg. Ze wil beiden laten boeten voor wat ze gedaan hebben.

Barron plaatste gisteren een foto op Instagram van zijn door littekens gehavende gezicht. Een man sloeg Barron eerder deze week in elkaar, naar verluidt op commando van Lindsay Lohan die wraak wilde nemen omdat hij onaardige dingen over haar had gezegd. De verwondingen waren zo ernstig dat Barron naar het ziekenhuis moest om geholpen te worden.

Paris Hilton schreef onder de foto die haar broertje plaatste een woedende reactie waaruit blijkt dat Lindsay en de dader van de mishandeling moeten oppassen. "Ze zullen hier beiden voor boeten! Niemand komt aan mijn familie zonder gestraft te worden."

08-12-2013 om 17:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ik hoop dat Vlaanderen en Wallonië samen blijven"

"Ik hoop dat Vlaanderen en Wallonië samen blijven"

http://oi42.tinypic.com/2hsckkk.jpg

Veerle Baetens heeft in Berlijn de Europese filmprijs voor beste actrice gewonnen voor haar rol in de Broken Circle Breakdown. En dat was niet het enige Belgische succes. 'Dood van een schaduw' van regisseur Tom Van Avermaet sleepte de prijs voor beste kortfilm in de wacht.

Nochtans had Veerle Baetens af te rekenen met enorm sterke concurrentie in haar categorie: ook Keira Knightley (Anna Karenina), Barbara Sukowa (Hannah Arendt), Naomi Watts (The Impossible) en Luminita Gheorghiu (Child's pose) waren genomineerd. Maar haar acteerprestatie in Felix van Groeningens The Broken Circle Breakdown had duidelijk enorm veel indruk gemaakt om de gevestigde waarden de loef af te steken en zich te kronen tot beste Europese actrice.

"België bedanken"
"Ik wil in de eerste plaats mijn personage Elise bedanken. Haar spelen heeft mij hier gebracht", begon ze haar speech. De actrice, afkomstig uit Brasschaat, dankte regisseur Felix van Groeningen omdat hij haar gekozen had voor de rol. Daarnaast deed ze nog een opvallende oproep: "Mijn dank gaat uit naar België. Ik hoop dat Vlaanderen en Wallonië samenblijven. We hebben iets speciaals en dat zou niet mogen verbroken worden."

Op de persconferentie achteraf gaf Baetens meer tekst en uitleg bij haar dankwoord. "Sommige mensen willen het land splitsen, dat is nu eenmaal bezig in België. "We zijn geen Nederlanders en geen Fransen, maar we zijn noorderlingen en zuiderlingen. Dat vind ik speciaal genoeg om het te willen behouden. Ik ben geen politiek mens, maar een emotioneel mens en ik vind dat we samen moeten blijven."

Johan Heldenbergh kon zijn nominatie niet verzilveren. Hij greep naast de prijs voor beste acteur. Die ging naar de Italiaan Toni Servillo voor zijn rol in La grande bellezza van Paolo Sorrentino. La grande bellezza werd tevens uitgeroepen tot beste Europese film van 2013. The Broken Circle Breakdown was daarnaast ook genomineerd in de categorieën Beste Europese Film, Regisseur en Scenarist, maar slaagde er niet in om die nominaties te verzilveren. Het was overigens voor het eerst in de 26-jarige geschiedenis van de European Film Awards dat een Belgische speelfilm zo veel nominaties haalde. De prent maakte tevens kans op de publieksprijs.

De Broken Circle Breakdown vertelt het verhaal van Elise en Didier, die verliefd worden ondanks hun volledig verschillende karakters. Hun relatie wordt danig op de proef gesteld wanneer hun dochter Maybelle ziek wordt en overlijdt.

Kortfilm
Twee Belgische kortfilms, 'Dood van een schaduw' en 'Houses with small windows', stonden op de lijst van de vijftien korte films die genomineerd werden voor de Europese filmprijzen. 'Dood van een schaduw' ging uiteindelijk met de hoogste eer lopen.

De kortfilm won al verscheidene prijzen, onder meer op het internationaal filmfestival van Valladolid, en sleepte dit jaar ook een Oscarnominatie in de wacht. In de korte film speelt Matthias Schoenaerts de rol van een soldaat die omkwam in de Eerste Wereldoorlog. Gevangen tussen leven en dood verzamelt hij schaduwen in ruil voor een tweede kans op leven en liefde. Het is de eerste professionele kortfilm van Van Avermaet, geboren in Duffel en afgestudeerd aan het RITS in Brussel.

Beste Animatiefilm
'The Congress' van Ari Folman, een coproductie van België, Israël, Duitsland, Polen, Frankrijk en Luxemburg, heeft de 'European Animated Feature Film' gewonnen. De film, deels geanimeerd en deels 'live action', vertelt het verhaal van de actrice Robin Wright die een ongewoon voorstel krijgt.

Almodóvar
Pedro Almodóvar heeft de 'European Achievement In World Cinema' ontvangen voor zijn oeuvre. De onderscheiding beloont de Spaanse regisseur voor zijn Europese bijdrage aan de wereldcinema.

"Dank aan de leden van de European Film Academy voor deze ongelooflijke eer. Dank uit de grond van mijn hart", zei Almodóvar, die op de scène in het Haus der Berliner Festspiele omringd was door de hele ploeg van "Los Amantes Pasajeros". De regisseur leek erg aangedaan.

Deneuve
De Franse actrice Catherine Deneuve is door de European Film Academy in de bloemetjes gezet voor haar hele carrière. Ze kreeg de 'Lifetime Achievement Award'.

"Tijdens haar indrukwekkende loopbaan is Catherine Deneuve gelauwerd in Berlijn, Cannes en Venetië", herinnert de European Film Academy. "Ze kreeg haar eerste César (Franse filmprijs, nvdr) en een David di Donatello (een Italiaanse onderscheiding, nvdr) voor haar rol van Marion Steiner in 'Le Dernier Métro' van François Truffaut, met wie ze ook 'La Sirène du Mississippi' maakte. Haar rol van Eliane in 'Indochine' van Régis Wargnier leverde haar ook een César en een Oscar-nominatie op."

Catherine Deneuve speelde in meer dan honderd films, waaronder "Dancer in the Dark" van Lars von Trier, "8 femmes" (waarvoor Deneuve een Zilveren Beer kreeg op het Filmfestival in Berlijn) en "Potiche" van François Ozon, "Palais Royal" van Valérie Lemercier en onlangs nog in "Elle s'en va" van Emmanuelle Bercot.

08-12-2013 om 17:13 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
07-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mechels festival Maanrock komt terug en blijft gratis

Mechels festival Maanrock komt terug en blijft gratis

http://oi39.tinypic.com/xm8llj.jpg

Het Mechelse stadsfestival Maanrock keert na een pauze van één jaar in 2014 terug en blijft gratis. Dat heeft de stedelijke evenementenorganisatie mmMechelen Feest vandaagbekendgemaakt bij de voorstelling van de zomerprogrammatie van volgend jaar.

Die Mechelse zomer moet in de toekomst een totaalevenement zijn en op die manier volgens de stad het langste en het grootste gratis festival van ons land worden met een potentieel van zowat 200.000 bezoekers.

Het zomerprogramma werd samengesteld op basis van de ideeën die Mechelaars de voorbije maanden kwijtkonden in een door de stad reizende 'babbelbox'. De krijtlijnen ervan worden gepresenteerd aan sponsors, medewerkers en diverse stedelijke raden, als laatste fase van dat participatietraject.

"Een uniek geheel"
"De Mechelse festivalzomer moet uitgroeien tot een uniek geheel, wat je nergens anders vindt", zegt Mechels gemeenteraadslid Kristof Calvo (Groen), de voorzitter van mmMechelen Feest. "De zomer sterk beginnen met Dijlefeesten en Ottertrotter, en ijzersterk eindigen met Vispop en het vernieuwde Maanrock, dat is het idee."

Alles bij elkaar wil Calvo tijdens de zomerperiode een twintigtal festivaldagen aanbieden door de krachten van verschillende organisaties te bundelen. mmMechelen Feest treedt daarbij deels op als acteur, deels als regisseur.

Maanrock komt dus terug, maar wel met enkele nieuwe elementen erin vervat. Zo krijgen de headliners wel hun plek op de Grote Markt, maar moet vooral ook de IJzerenleen uitgroeien tot een echte "festivalstraat" en mogen ook andere pleinen en mini-evenementen op het festival aansluiten, om zo een feest doorheen de hele binnenstad te creëren.

Die Mechelse zomer moet in de toekomst een totaalevenement zijn en op die manier volgens de stad het langste en het grootste gratis festival van ons land worden met een potentieel van zowat 200.000 bezoekers.

Het zomerprogramma werd samengesteld op basis van de ideeën die Mechelaars de voorbije maanden kwijtkonden in een door de stad reizende 'babbelbox'. De krijtlijnen ervan worden gepresenteerd aan sponsors, medewerkers en diverse stedelijke raden, als laatste fase van dat participatietraject.

"Een uniek geheel"
"De Mechelse festivalzomer moet uitgroeien tot een uniek geheel, wat je nergens anders vindt", zegt Mechels gemeenteraadslid Kristof Calvo (Groen), de voorzitter van mmMechelen Feest. "De zomer sterk beginnen met Dijlefeesten en Ottertrotter, en ijzersterk eindigen met Vispop en het vernieuwde Maanrock, dat is het idee."

Alles bij elkaar wil Calvo tijdens de zomerperiode een twintigtal festivaldagen aanbieden door de krachten van verschillende organisaties te bundelen. mmMechelen Feest treedt daarbij deels op als acteur, deels als regisseur.

Maanrock komt dus terug, maar wel met enkele nieuwe elementen erin vervat. Zo krijgen de headliners wel hun plek op de Grote Markt, maar moet vooral ook de IJzerenleen uitgroeien tot een echte "festivalstraat" en mogen ook andere pleinen en mini-evenementen op het festival aansluiten, om zo een feest doorheen de hele binnenstad te creëren.

07-12-2013 om 18:03 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus twerkt met 'stoute' Kerstman

Miley Cyrus twerkt met 'stoute' Kerstman

http://oi39.tinypic.com/23rwnmg.jpg

We hadden eigenlijk niet anders verwacht. Wat kon de wilde zangeres Miley Cyrus anders doen om de aandacht te trekken in de eindejaarsperiode? Gisteren trok ze een sexy kerstoutfitje aan om te twerken met de kerstman op het podium van het Jingle Ball van Kiss FM.

In een weinig verhullend slipje en kort topje met bont voerde Miley gisteren haar intussen bekende vulgaire act op. Dit keer moest de Kerstman eraan geloven, ze schuurde lustig met haar kont tegen hem aan terwijl ze haar tong uitstak. Maar de goedhartige man liet het zich echter welgevallen. De zangeres verwende haar volgers op Twitter nog met een foto van de 'Bad Santa' waarbij ze nogal suggestief haar microfoon tussen zijn benen houdt.

07-12-2013 om 17:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeder van Paul Walker troost Vin Diesel

Moeder van Paul Walker troost Vin Diesel

http://oi39.tinypic.com/ir7tx4.jpg

Toen Vin Diesel vorige week hoorde dat zijn goede vriend Paul Walker was omgekomen bij een auto-ongeluk vloog hij onmiddellijk naar Californië. "En nadat ik geland was, ging ik direct naar het huis van zijn moeder", zo schrijft de acteur op zijn Facebookpagina.

"Ik dacht dat zij mijn kracht wel konden gebruiken. Maar ik realiseerde me daar, toen ik bij zijn familie in huilen uitbrak, dat ik ook hun steun zocht", vervolgt de acteur. De twee speelden samen in de filmreeks The Fast and the Furious.

"Zijn moeder knuffelde mij en zei dat het haar speet. Ik vroeg haar waarom ze dat zei, zij was immers de vrouw die net een zoon had verloren. Toen antwoordde ze dat ik wel mijn beste vriend had verloren...", besluit Diesel.

07-12-2013 om 17:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is het veganistische dieet van Beyoncé en Jay-Z

Dit is het veganistische dieet van Beyoncé en Jay-Z

http://oi40.tinypic.com/sdfepu.jpg

Beyoncé en haar man Jay-Z zijn bezig met een veganistisch dieet, dat heeft de rapper eerder deze week aangekondigd op zijn blog. De zangeres deelt op haar Instagramaccount verschillende kiekjes van wat zij en haar partner allemaal eten.

De wereldberoemde zangeres begon met het delen van deze gastronomische foto's mee toen haar man hun 22-dagen-dieet onthulde. Fans van Beyoné kunnen zo precies bijhouden wat ze allemaal eet.

Vandaag staat er een groentesoep met een groen sapje op het menu, net als wat pasta en andere lekkere hapjes. "Op 3 december, een dag voor mijn 44e verjaardag, begin ik aan een uitdaging van 22 dagen waarbij ik volledig veganistisch eet, of, zoals ik het liever noem, alleen plantaardig. B doet mee", schreef Jay-Z.

07-12-2013 om 17:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Piet Huysentruyt gaat strijd aan met Jeroen Meus

Piet Huysentruyt gaat strijd aan met Jeroen Meus

http://oi39.tinypic.com/152kg2q.jpg

In een poging de tegenvallende cijfers op te krikken, wil Vier volgend voorjaar alle registers opentrekken. Een nieuw seizoen van 'De Slimste Gemeente', nieuwe reeksen van 'De Pappenheimers' en 'Scheire en de Schepping' en een volgend seizoen van 'Vermist'. Ook komt er een kersverse realityreeks van Martin Heylen, en met Piet Huysentruyt hopen ze bij Vier de strijd aan te gaan met de absolute ster onder de tv-koks: Jeroen Meus.

Dat Vier Piet Huysentruyt wilde uitspelen, was al bekend, maar in Het Nieuwsblad licht de kok een tipje van de sluier op nu zijn exclusiviteitscontract met vtm ten einde loopt. Met 'Smakelijk' (voorlopige naam) zal Huysentruyt een dagelijks kookprogramma presenteren dat tussen 18 en 19 uur op de buis zal verschijnen. Recht tegenover 'Dagelijkse Kost' en 'Blokken' dus.

Piet zal elke dag op een kwartier tijd een ontbijt, een middagmaal en een avondmaal bereiden. Omdat vijftien minuten te krap is om drie gerechten volledig te belichten, wordt één gerecht uitgekozen en kan de kijker voor de andere gerechten terecht op de website of op een later tijdstip op televisie.

Daar houdt het niet op, want Piet krijgt nog een tweede programma. In 'Chez Piet' (opnieuw een werktitel) nodigt hij elke week kandidaten van 'Komen Eten' uit in de Franse Ardèche, waar hij woont en restaurant Likoké uitbaat. "Ik pik er vier gerechten uit die de deelnemers van 'Komen Eten' eerder op de week hebben klaargemaakt en maak er topgerechten van op basis van dezelfde producten", klinkt het. "Het wordt haute cuisine, al zeg ik het zelf."

07-12-2013 om 17:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jay-Z absolute slokop bij Grammy-nominaties

Jay-Z absolute slokop bij Grammy-nominaties

http://oi39.tinypic.com/10sgaqa.jpg

De Amerikaanse rapper Jay-Z (44) heeft dit jaar het hoogste aantal nominaties voor een Grammy Award binnengesleept. De man van Beyoncé rijfde er niet minder dan negen binnen.

Het aantal nominaties voor Jay-Z mag dan hoog zijn, voor de belangrijkste categorieën is hij niet genomineerd. Nieuwkomers Lorde, Kendrick Lamar en Macklemore & Ryan Lewis maken uit wie er met de belangrijkste Grammy's vandoor gaan zoals het lied van het jaar, album van het jaar en beste nieuwkomer, zo meldt Reuters.

De nominaties van Jay-Z vallen binnen de genrecategorieën pop en rap, zoals het beste pop duo en het de beste rap-album. Mocht Jay-Z bij alle nominaties als winnaar uit de bus komen, dan kan hij het record van Michael Jackson, die in 1984 acht Grammy's won, verbeteren.

Overige genomineerde artiesten zijn onder meer Justin Timberlake, Lorde, Pink, Pharrell, Daft Punk en Bruno Mars. De uitreiking van de prestigieuze prijzen is op 26 januari 2014.

07-12-2013 om 17:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clara Cleymans weer vrijgezel

Clara Cleymans weer vrijgezel

http://oi44.tinypic.com/6qb8tc.jpg

De relatie tussen Clara Cleymans en haar vriend Aviel Cahn, de intendant van de Vlaamse Opera, is na twee jaar voorbij. "Het is nooit fijn om afscheid te nemen, maar we hebben dat zo goed mogelijk gedaan", zegt de actrice in De Standaard.

"We hebben veel gepraat en samen beslist dat het beter is om er een punt achter te zetten. Elk afscheid is een beetje sterven en je moet de tijd kunnen nemen om te rouwen."

Clara Cleymans schittert momenteel in de Eén-reeks 'De Ridder'.

07-12-2013 om 17:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Major Lazer, Pixies en Skrillex op Werchter 2014

Major Lazer, Pixies en Skrillex op Werchter 2014

http://oi39.tinypic.com/mb32m8.jpg

Franz Ferdinand, Pixies, Triggerfinger, Major Lazer en Skrillex zullen volgend jaar aantreden op Rock Werchter. Dat heeft de organisatie vandaag bekendgemaakt.

De liefhebbers van elektronische muziek kunnen op 3 en 4 juli genieten van respectievelijk Skrillex en Major Lazer. Op zaterdag 5 juli zullen de Amerikanen van Pixies en het Belgische Triggerfinger op het podium staan. Op 6 juli komt ook Franz Ferdinand naar het festival.

Eerder in december werden ook al Metallica en Arctic Monkeys aan de affiche van Rock Werchter toegevoegd.

Rock Werchter vindt plaats van donderdag 3 juli tot en met zondag 6 juli 2014. Voor tickets kan je vanaf zaterdag om 14u op de website van Rock Werchter terecht.

07-12-2013 om 09:42 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
06-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Australische dj neemt jaar na Kate Middleton-grap ontslag

Australische dj neemt jaar na Kate Middleton-grap ontslag

http://oi40.tinypic.com/wmmtg8.jpg

Een Australische radiopresentatrice die een jaar geleden een grap uithaalde met de destijds zwangere hertogin van Cambridge, heeft ontslag genomen bij het Australische radiostation 2Day FM. Mel Greig en medepresentator Michael Christian informeerden naar de gezondheid van Kate, die in het ziekenhuis lag wegens zwangerschapsmisselijkheid. Het duo belde naar het Koning Edward VII ziekenhuis en deed zich voor als prins Charles en koningin Elizabeth.

Verpleegster Jacintha Saldanha (46), die de telefoon opnam en de twee doorverbond met een collega, hing zichzelf enkele dagen later op. Het incident leverde de presentatoren een storm van kritiek op, waarna Mel en Michael hun excuses aanboden.

Mel stapt eind december op. Ze klaagde haar werkgever in juli aan, omdat het bedrijf volgens haar niet zorgde voor een veilige werkplaats. Maar Mel heeft haar aanklacht tegen haar werkgever Southern Cross Austereo (SCA) inmiddels ingetrokken, weet de BBC. SCA liet in een verklaring weten dat het dispuut tussen beide partijen vriendschappelijk is opgelost.

Verantwoordelijkheid
Mel is sinds het incident niet meer op de radio geweest, terwijl Michael twee maanden later zijn werk weer oppakte. Mel wil dat het duidelijk is dat zij niet verantwoordelijk is voor het uitzenden van het telefoongesprek. Ze zou SCA hebben aangeraden de opname aan te passen. SCA benadrukt dat het alle verantwoordelijkheid op zich neemt voor de uitzending, maar dat die niet onwettig was.

In februari besloot de Britse justitie dat er onvoldoende bewijs was om de twee presentatoren aan te klagen voor doodslag. SCA heeft een aanzienlijk bedrag gedoneerd aan een stichting die is opgericht om de familie van de overleden verpleegster te helpen.

06-12-2013 om 13:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keri Russell gescheiden

Keri Russell gescheiden

http://oi42.tinypic.com/30rm8oo.jpg

Keri Russell is gescheiden van haar man. Dat heeft het management van de actrice bekendgemaakt aan het blad People. Russell en haar man, Shane Deary, waren bijna zeven jaar getrouwd en hebben samen een zoontje en een dochtertje.

"Ze zijn gescheiden sinds het begin van de zomer", aldus de woordvoerder van Russell. "Ze blijven vrienden en de focus ligt op hun kinderen."

De geruchten over een scheiding kwamen de wereld in nadat er eergisteren in Keri's appartement in Brooklyn was ingebroken. De 37-jarige actrice lag alleen te slapen, dus rees de vraag waar haar man en kinderen waren.

06-12-2013 om 13:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toots Thielemans in ziekenhuis

Toots Thielemans in ziekenhuis

http://oi41.tinypic.com/2dslph2.jpg

Toots Thielemans ligt in het ziekenhuis. Thielemans, die woensdagavond zijn uitverkochte concert in De Roma in Borgerhout annuleerde wegens ziekte, stelt het al beter. Hij moet wel nog in het ziekenhuis blijven voor rust en observatie, schrijven de Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg.

"Donderdagmiddag heb ik al goed met hem kunnen praten. Hij voelde zich al veel beter en wil snel weer muziek spelen", zegt manager Veerle Van de Poel. Ook voor haar was het even paniek bij de inzinking van de 91-jarige mondharmonicavirtuoos vlak voor het al maanden op voorhand uitverkochte concert in De Roma.

"Toots voelde zich slecht, helemaal niet in staat om te spelen. Het was beter om hem naar het ziekenhuis te voeren voor onderzoek. Op Toots' leeftijd kan zoiets gebeuren en mogen we geen enkel risico lopen", zegt Van de Poel.

Wat er juist scheelt met Thielemans is nog niet geweten. De dokters zijn nog met allerlei onderzoeken bezig. De komende weken heeft Toots Thielemans alle tijd om te rusten en verder op te knappen, want het concert in De Roma was het laatste dat dit jaar geprogrammeerd stond.

06-12-2013 om 13:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lana del Rey onthult titel nieuw album

Lana del Rey onthult titel nieuw album

http://oi43.tinypic.com/334tf8m.jpg

De Amerikaanse popzangeres Lana del Rey heeft de titel van haar nieuwe album onthuld tijdens de première van haar kortfilm 'Tropico in Hollywood'. 'Ultra-Violence' wordt de titel, naar een zin uit het bekende boek 'A Clockwork Orange' (1962), maar verder kon de Summertime Sadness-zangeres nog niets vertellen. Dat meldt Rolling Stone.

Dit jaar is nogal rustig voor de Amerikaanse, die eerder liet doorschemeren te worstelen met de druk om met een goede opvolger te komen van het succesvolle album 'Born to Die'. In oktober zei ze over een nieuw album: "Als mensen ernaar vragen, moet ik eerlijk zijn. Ik heb nog geen idee. Ik kan nog niet zeggen of dit album beter wordt dan de vorige, omdat ik nog geen vervolg hoor." Volgens haar komt dat door haar muze. "Mijn muze is heel wispelturig. Ze komt alleen zo nu en dan voorbij, wat heel irritant is."

De kortfilm 'Tropico' bevat enkele nummers van haar album 'Born to Die - Paradise Edition', waaronder 'Body Electric' en 'Gods and Monsters'. Lana omschrijft de film als "Elvis en Jezus en Marilyn en buitenaardse wezens allemaal in één". Tijdens de première, waar ze gekleed ging in rood fluweel en zwarte legerlaarzen, zei ze tegen het publiek: "Ik wilde graag samenkomen zodat ik mijn hoofdstuk visueel kan afsluiten voordat ik mijn nieuwe album lanceer."

06-12-2013 om 13:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Liam smeekt Miley om hem terug te nemen"

"Liam smeekt Miley om hem terug te nemen"

http://oi43.tinypic.com/22nyo2.jpg

Liam Hemsworth (23) zou Miley Cyrus (21) hebben gesmeekt hem terug te nemen. De acteur van de film 'The Hunger Games' mist zijn ex-verloofde ontzettend. Het stel ging in september uit elkaar na een relatie van 3 jaar.

Liam schijnt er alles aan te doen om zijn ex weer voor zich te winnen. Hij zou nog steeds gevoelens voor haar hebben, zo zegt hij tegen zijn vrienden. "De aantrekkingskracht is niet voorbij", zei een ingewijde tegen Us Weekly. Liam zou vorige maand in het geheim een afspraak hebben gehad met de wereldberoemde zangeres. "De twee hebben met elkaar gesproken zoals ze deden toen ze nog samen waren", meldt de bron.

De twee voormalige geliefden zouden ook flirterige berichtjes naar elkaar sturen. Daarnaast zou Liam Miley een hart onder de riem hebben gestoken nadat er sieraden en andere waardevolle spullen uit haar woning waren gestolen ter waarde van 100.000 dollar (74.000 euro).

Romance
Miley moet er nog even een nachtje over slapen. Ze voelt zich verward. Zij is er voorlopig nog niet van overtuigd dat ze weer bij elkaar moeten komen. Liam had een korte romance met de Mexicaanse actrice Eiza Gonzalez na de breuk met Miley.

Miley werd op haar beurt gelinkt aan meerdere mannen, zoals haar muziekproducent Mike WiLL Made It en nieuwsfotograaf Theo Wenner, maar ze zegt van haar huidige status als single te profiteren om zichzelf beter te leren kennen.

06-12-2013 om 13:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dieven stelen onderdelen van gecrashte auto Walker

Dieven stelen onderdelen van gecrashte auto Walker

http://oi43.tinypic.com/eoi8l.jpg

Twee mannen hebben de dodelijke crash van Paul Walker aangegrepen om op dievenpad te gaan. Ze zijn opgepakt omdat ze onderdelen hebben gestolen van de auto waarin 'The Fast & The Furious'-acteur afgelopen zaterdag is omgekomen. Dat schrijft de Amerikaanse entertainmentsite TMZ.

Enkele uren na het ongeluk in Californië, werd de uitgebrande Porsche naar een werf versleept. Toen het konvooi moest stoppen voor rood licht, grepen de twee dieven hun kans. Ze wisten het dak van de wagen buit te maken. Helaas voor het duo, want de chauffeur van de sleepdienst zag alles gebeuren. Samen met de politie kon hij ze opsporen.

Agenten vonden het dak in het huis van een van de verdachten. Misschien nog opmerkelijker is dat een van de twee mannen vlak na de actie een foto op Instagram plaatste met de tekst: "Stuk van auto Paul Walker, trok het van een takelwagen bij een stoplicht."

06-12-2013 om 12:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Hallyday schrapt tournee door onrust in Thailand

Johnny Hallyday schrapt tournee door onrust in Thailand

http://oi40.tinypic.com/2mfas6.jpg

De Frans-Belgische oerrocker Johnny Hallyday heeft zijn mini-tournee van deze maand doorheen Azië geannuleerd vanwege de onrust in Thailand. Dat heeft zijn lokale concertpromotor meegedeeld. Volgens Your Mum is de concertreis uitgesteld tot april 2014.

Hallyday vierde op 15 juni zijn zeventigste verjaardag op de bühne. Geboren op 15 juni 1943 in Parijs had Hallyday een Belgische vader, Léon Smet. Bij de burgerlijke stand is Hallyday dan ook als Jean-Philippe Smet bekend. Reeds in de jaren vijftig begon hij muziek te maken. Zijn eerste album dateert van 1960.

04-12-2013 om 21:13 geschreven door artist lover


» Reageer (9)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber wil dat bewaker naar hem kijkt tijdens slaap

Justin Bieber wil dat bewaker naar hem kijkt tijdens slaap

http://oi40.tinypic.com/21o2fxz.jpg

Justin Bieber wordt meer en meer paranoïde en wil bewaakt worden terwijl hij slaapt. De 19-jarige zanger heeft schrik dat gestoorde fans zouden inbreken in zijn hotelkamer en wil daarom 24 uur per dag enkele kleerkasten in zijn omgeving. Hij heeft zelfs twee reserveagenten ingeschakeld voor als zijn vaste bewakers een pauze nodig hebben.

"Justin kan 's nachts echt niet alleen zijn", aldus een insider. "Hij hoort de hele tijd geluiden, en dat maakt hem echt bang. Er staat een bewaker buiten aan de deur, maar tegenwoordig loopt er ook een rond in zijn kamer terwijl hij slaapt."

Ook als Bieber volgende week naar Australië trekt voor een aantal concerten, gaan de gespierde mannen gewoon mee. "Justin is het ondertussen gewoon dat een bewaker naar hem kijkt terwijl hij slaapt, dus hij ziet ook geen reden om iets te veranderen."

Toch is hij er nog niet helemaal gerust in, want naast de kleerkasten heeft de zanger aan zijn moeder gevraagd om hem te vergezellen als extra geruststelling. "Hij smeekte zijn moeder Patti om mee te gaan naar de meeste concerten."

04-12-2013 om 21:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvie en Rafael (eindelijk) officieel gescheiden

Sylvie en Rafael (eindelijk) officieel gescheiden

http://oi41.tinypic.com/oktxma.jpg

De scheiding tussen Rafael van der Vaart en Sylvie Meis is officieel. Het koppel liet vandaag weten dat de rechtbank in Amsterdam de echtscheiding heeft uitgesproken. Begin dit jaar werd, na een hoogopgelopen ruzie tijdens oudejaarsnacht, bekend dat het veelbesproken showbizzpaar een punt zette achter hun relatie.

"Rafael van der Vaart en Sylvie Meis geven hierbij te kennen dat de Rechtbank Amsterdam vandaag, 4 december 2013, bij beschikking de echtscheiding tussen hen heeft uitgesproken. De periode naar deze beslissing toe is door hen als zeer ingrijpend ervaren. Rafael en Sylvie hopen door de beschikking van de Rechtbank in rustiger vaarwater terecht te komen", luidt de verklaring.

Co-ouderschap
In formeel taalgebruik wordt omschreven dat de twee geen ruzie met elkaar hebben. Ook de rol van zoon Damián wordt toegelicht. "Onverschillig van hetgeen de afgelopen periode door derden is beweerd dan wel geschreven hebben zij in goede harmonie en gezamenlijkheid gezocht naar een passende formele beëindiging van hun huwelijk. Uit respect voor elkaar en ter diening van hun voornaamste belang, het welzijn van hun zoon Damián, zullen Rafael en Sylvie in de toekomst dezelfde harmonie als uitgangspunt nemen in hun handelen. De echtscheiding is conform hun wens op basis van het principe van co-ouderschap uitgesproken. Over verdere gemaakte afspraken in deze familieaangelegenheid worden geen mededelingen gedaan."

Tot slot stellen ze: "Rafael en Sylvie vragen de media dit te respecteren en zich, mede vanwege de belangen van hun zoon, terughoudend op te stellen waar het de echtscheiding betreft. Door hen en door hun advocaat wordt verder geen inhoudelijk commentaar gegeven over het besluit van de rechtbank."

04-12-2013 om 21:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Renée (13) presenteert donderdag Het Weer bij VTM

Renée (13) presenteert donderdag Het Weer bij VTM

http://oi41.tinypic.com/2mnhugl.jpg

De 13-jarige Renée presenteert komende donderdag het weerbericht op VTM. Weervrouw Jill Peeters lanceerde onlangs een veiling van haar weerbericht, ten voordele van Haiyan 21-21, die maar liefst 4.551 euro heeft opgebracht. De gulste schenker was Frederik Constandt uit Maldegem, die de presentatie van het weerbericht cadeau deed aan zijn dochter Renée.

Op donderdag 5 december 2013 is het zover: dan presenteert Renée het weerbericht na VTM NIEUWS van 19.00. Hiermee is Renée officieel de jongste weervrouw die ooit het weer zal gepresenteerd hebben bij VTM. Als kers op de taart zal Renée 's ochtends om 08.30 ook het telefonisch weerbericht verzorgen voor Q-Music, samen met Frank Duboccage.

Renée kijkt er alvast enorm naar uit: "Toen m'n papa vertelde dat ik het weerbericht mocht presenteren, kon ik het eerst niet goed geloven. Ik kijk er enorm naar uit om van Jill bij te leren over hoe het weerbericht wordt voorbereid en hoe de weerkaarten worden opgemaakt. Ik ben momenteel nog niet zo zenuwachtig, al moet ik wel eerlijk toegeven dat ik de voorbije dagen vooral veel heb nagedacht  over wat ik zal aantrekken (lacht). Ik ben enorm blij met deze ervaring en ik ga absoluut m'n uiterste best doen om het mooie weer te maken morgen."

04-12-2013 om 21:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nigella Lawson geeft drugsgebruik toe

Nigella Lawson geeft drugsgebruik toe

http://oi43.tinypic.com/2gukruw.jpg

Nigella Lawson heeft verteld dat haar ex-man Charles Saatchi heeft gezegd dat hij haar leven kapot zou maken als zij weigerde om zijn naam te zuiveren. Toen ze bleef weigeren, zou hij het verhaal hebben verspreid dat ze een drugsverslaving zou hebben. Dat heeft de beroemde chef gezegd tijdens de rechtszaak tegen twee oud-werknemers van het stel. Lawson gaf wel toe dat ze effectief cocaïne en marihuana gebruikt heeft, maar stelde dat ze geen verslaving had.

The Telegraph schrijft dat Nigella heeft laten weten dat haar ex haar heeft "bedreigd" en "gepest" in een poging om haar terug te krijgen. In oktober gaf ze al aan dat ze niet verder wilde getuigen in de zaak tegen de twee werknemers, die circa 815.000 euro zouden hebben uitgegeven met de creditcards van Saatchi. Volgens haar gebruikt haar ex de zaak om haar reputatie te beschadigen.

Charles had eerder naar haar geroepen dat hij haar kapot zou maken als ze niet bij hem terug zou komen. "Hij begon ook valse geruchten over een drugsverslaving te verspreiden", aldus de chef. In september spraken de twee werknemers ineens over haar zogenaamde verslaving en daar had haar ex haar eerder dus mee "bedreigd".

Rechtbank
Toch kwam Nigella vandaag naar de rechbank om haar zegje te doen in de zaak. "Omdat ik voelde dat het mijn burgerplicht is. Het is moeilijk voor me en het is ook moeilijk geweest voor mijn kinderen, maar ik wilde het juiste doen", aldus Nigella.

Zo ontkende ze aan drugs verslaafd te zijn. Ze zei slechts zo'n zes keer in haar leven cocaïne te hebben gebruikt en wel eens marihuana gerookt te hebben, maar geen verslaafde te zijn.

Lawson en Saatchi scheidden afgelopen zomer nadat er foto's opdoken van een heftige ruzie van het stel op een terras in Londen. Daarop was te zien hoe Charles zijn vrouw bij haar keel greep. Onmiddellijk hierna vertrok Lawson uit hun gezamenlijke huis en even later werd hun scheiding bekend.

04-12-2013 om 20:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna binnenkort vrijgezel?

Madonna binnenkort vrijgezel?

http://oi44.tinypic.com/240xegw.jpg

Madonna en haar veel jongere vriend Brahim Zaibat zijn al bijna drie jaar samen, maar volgens RadarOnline is het goed mogelijk dat er binnenkort een einde komt aan hun relatie. Brahim (28) zou namelijk zijn gevallen voor de charmes van Katrina Patchett, de Australische schone met wie hij danst in de Franse versie van 'Dancing With The Stars'.

De twee zouden al weken niet van elkaars zijde wijken en daar doen ze niet geheimzinnig over. Ze delen namelijk allerlei verschillende foto's van zichzelf samen op Instagram en Twitter. Er gingen al geruchten dat Brahim Madonna zou hebben verlaten, maar een van zijn collega's in de dansshow ontkent dit volgens de website.

Ook de 55-jarige Madonna verveelt zich niet. Zij is samen met haar zoon en haar ex-man Sean Penn op Haïti. Zoonlief Rocco postte gezellige foto's van hun tripje op zijn Instagramaccount. Op 1 december werden Madonna en Brahim nog samen gespot, maar volgens de website spreken deze foto's boekdelen. Brahim zou zich geïrriteerd en moe hebben gedragen. Later op diezelfde dag werd hij wel lachend vastgelegd met Katrina.

04-12-2013 om 20:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kim en Kanye trouwen in Versailles"

"Kim en Kanye trouwen in Versailles"

http://oi42.tinypic.com/2qukv1e.jpg

Kim Kardashian en Kanye West pakken hun bruiloft groots aan. Volgens Us Weekly wil het veelbesproken stel trouwen in het Kasteel van Versailles.

"Kanye is nog nooit getrouwd en hij wil een grootse bruiloft", onthult een ingewijde. "Ze hebben geen budget." West staat erom bekend dat hij leeft volgens het motto "doe het goed of doe het niet". Dus dat belooft wat voor de huwelijksceremonie.

Dat Kanye alles uit de kast haalt om een indruk achter te laten, bleek wel uit de manier waarop hij Kim ten huwelijk vroeg. Speciaal voor de gelegenheid huurde de rapper een stadion af en regelde hij een 50-koppig orkest.

04-12-2013 om 20:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arctic Monkeys headliner op Rock Werchter

Arctic Monkeys headliner op Rock Werchter

http://oi39.tinypic.com/22e3nk.jpg

Nadat gisteren werd bevestigd dat Metallica op donderdag 3 juli headliner is op Rock Werchter, wordt vandaag een tweede klepper bekendgemaakt: Arctic Monkeys zullen op vrijdag 4 juli het festival headlinen. De ticketverkoop start komende zaterdag 7 december om 14 uur.

Arctic Monkeys zijn de woordvoerders van een generatie. Er wordt al bijna tien jaar gezegd dat voorman Alex Turner als geen ander het lief en leed verwoordt van zijn leeftijdsgenoten. Sinds 'AM' (2013) lijkt hij zich die rol helemaal te hebben toegeëigend. Turner is een rasperformer geworden die overdadig contact zoekt met zijn publiek, zoals eerder deze maand ook bleek in een kolkend Vorst Nationaal. 4 juli 2014 krijgt een warme avond. 

04-12-2013 om 19:13 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
03-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Birgit Van Mol vervangt tijdelijk Kathy Pauwels bij 'Royalty'

Birgit Van Mol vervangt tijdelijk Kathy Pauwels bij 'Royalty'

http://oi43.tinypic.com/wiab2s.jpg

Kathy Pauwels moet het op doktersadvies de komende weken rustig aan doen, meldt VTM in een persbericht. Zij zal voor de presentatie van het VTM-magazine 'Royalty' dan ook tijdelijk vervangen worden door Birgit Van Mol en dit vanaf nu zondag, 8 december 2013.

"Ik kan met een gerust hart de presentatie van Royalty overlaten aan Birgit, zodat ik me volop kan concentreren op mijn herstel. Zodra het mogelijk is, pik ik graag weer de draad op bij de Royalty-redactie", aldus Kathy Pauwels in het persbericht

03-12-2013 om 16:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prinses Elisabeth krijgt bewaking na dreigbrief

Prinses Elisabeth krijgt bewaking na dreigbrief

http://oi39.tinypic.com/2vw5tet.jpg

Een onbekende heeft in een brief aan koning Filip gedreigd diens dochter Elisabeth (12) te ontvoeren. De schrijver gaat wild tekeer tegen vreemdelingen, die volgens hem ons land kapot maken, en verwijt de koning daar niets aan te doen. De politie neemt de dreiging zeer ernstig. Aan het Sint-Jan-Berchmanscollege, waar Elisabeth schoolloopt, staan sinds gisteren drie politiewagens opgesteld. Ook het antiterreurorgaan OCAD is ingeschakeld. Het Brusselse parket heeft een vooronderzoek geopend, maar heeft nog geen onderzoeksrechter aangesteld.

De brief, die in het Duits en Frans is opgesteld en gericht is aan koning Filip, werd gisterochtend bezorgd aan de krant La Dernière Heure. De schrijver laat zich laatdunkend uit over moslims en Noord-Afrikanen. Zij profiteren van ons land en kosten ons elk jaar 30 miljard, zo staat er in de twee talen. "U en uw regering doen daar niks aan", schrijft de onbekende, die er duidelijk nazistische sympathiëen op nahoudt. "Ik ga prinses Elisabeth ontvoeren. Dat is geen grap."

Opvallend is wel dat de schrijver het in de Duitse versie over "die Fürstin Elisabeth" (de vorstin) heeft en in de Franse versie over "la Princesse" (de prinses).

Speurders van de federale politie hebben de brief gisteren meegenomen naar het lab voor verder onderzoek. Het antiterreurorgaan OCAD is ook betrokken bij het speurwerk. Er werden alvast enkele extra veiligheidsmaatregelen genomen. Zo werden er aan de school van de toekomstige koningin drie politiewagens opgesteld.

De ouders van Elisabeth, die gisteren op bezoek waren in Luxemburg, werden daar op de hoogte gebracht van de dreiging, maar hun programma werd niet aangepast.

03-12-2013 om 16:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Exit 'Astrid in Wonderland'?

Exit 'Astrid in Wonderland'?

http://oi42.tinypic.com/nno5df.jpg

Of er volgend jaar op Vijf een zesde seizoen komt van 'Astrid in Wonderland' is nog niet zeker. De zender is wel van plan om Astrid Bryan op het kleine scherm te houden, met een vervolg op de realityserie óf met een volledig nieuw tv-programma. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Van het reilen en zeilen van de Vlaamse in Hollywood passeerden al vijf seizoenen de revue. De laatste aflevering van het vijfde seizoen werd onlangs uitgezonden. Hoewel de kijkcijfers allerminst tegenvielen, staat het nog niet vast dat er een zesde seizoen komt.

Begin juli maakten Astrid Nuyens uit Merksem en haar man John Bryan - aka 'den John' - bekend dat ze zouden scheiden. De Vlaamse liet toen al uitschijnen dat ze niet staat te springen om opnieuw maandenlang op de hielen gezeten te worden door een cameraploeg. Ze ziet ander tv-werk wel zitten, een idee die ook Vijf genegen is. "Als 'Astrid in Wonderland' terugkeert, zal het sowieso een andere invulling krijgen. Het leven van Astrid is de laatste maanden erg veranderd", stelt de zender.

Astrid is momenteel in België. Een ontmoeting met Vijf over de toekomst van de realitysoap staat op de agenda.

03-12-2013 om 16:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Miranda Kerr slaat miljardair aan de haak"

"Miranda Kerr slaat miljardair aan de haak"

http://oi40.tinypic.com/4gls0z.jpg

Miranda Kerr (30) - het Australische supermodel en de ex van acteur Orlando Bloom - heeft een nieuw lief. Dat schrijft Woman's Day. De gelukkige is de 46-jarige miljardair James Packer, weet het Australische blad.

Kerr en Bloom - ouders van een zoontje Flynn - maakten in oktober hun scheiding bekend. Een maand eerder kwam ook aan einde aan het huwelijk van Jamer Packer en Erica Baxter, ook een model. De twee waren zes jaar getrouwd en zetten drie kinderen op de wereld.

Het topmodel en de casinomagnaat zouden elkaar al jaren kennen, schrijft The Syndey Morning Herald. Maanden voor beide breuken, brachten de twee koppels nog samen een vakantie door op Tahiti.

"Miranda ziet er heel 'down to earth' uit, maar ze laat zich graag omringen door de jetset, een levenstijl die James haar kan bieden", zegt een vriend in Woman's Day. "Ik ben heel blij voor haar. Miranda heeft een moeilijk jaar achter de rug. Haar carrière kreeg opdoffers te verwerken en ze was kapot van de breuk met Orlando."

03-12-2013 om 16:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerbetoon van Vin Diesel: "Ik zal altijd van je houden Brian"

Eerbetoon van Vin Diesel: "Ik zal altijd van je houden Brian"

http://oi39.tinypic.com/1gnabt.jpg

Vin Diesel heeft op Facebook een emotioneel eerbetoon gepost aan zijn overleden vriend en collega Paul Walker. "Ik zal altijd van je houden Brian, je was als een broer voor mij, zowel op als naast de set." De acteur ging ook persoonlijk naar de plaats van de crash om de fans van Walker te bedanken voor hun steun.

Ongeveer 48 uur na de crash postte Vin Diesel een kort, maar emotioneel eerbetoon aan zijn goede vriend. "Verder leven in de harten van mensen die achterblijven, is niet sterven. Pablo, ik wou dat je de wereld nu kon zien. En de impact die jouw rijkelijk leven heeft op iedereen, op mij... Ik zal altijd van je houden Brian, je was als een broer voor mij."

Met Brian doelt de acteur op Brian O'Conner, het personage dat Walker vertolkte in The Fast & Furious-films. Diesel en Walker stonden voor het eerst samen op de set in 2001 en waren vlak voor het ongeval bezig met de opnames van de zevende film.

03-12-2013 om 16:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klacht Horion tegen vtm-programma verworpen

Klacht Horion tegen vtm-programma verworpen

http://oi39.tinypic.com/15rd3qa.jpg

De Brusselse kortgedingrechter heeft de eis die Freddy Horion had ingesteld tegen het vtm-programma 'De koongetuigen', verworpen. Dat meldt de advocaat van Freddy Horion, meester Vincent Vereecken. Horion had gevraagd dat de rechter de uitzending van de aflevering van aanstaande donderdag, over de zaak-Horion, zou verbieden maar de rechter oordeelde dat die eis te laat kwam.

In 'De kroongetuigen' worden spraakmakende misdaadverhalen uit Vlaanderen aan de hand van getuigenissen van politie, gerecht en nabestaanden uit de doeken gedaan en gedeeltelijk nagespeeld. Horion, die in 1980 tot een levenslange gevangenisstraf veroordeeld werd voor een zesvoudige moord op een gezin, staat centraal in de uitzending van donderdag maar hij verzette zich tegen die uitzending en voerde onder meer aan dat de onderzoeksrechter en politieagent die destijds deel uitmaakten van het onderzoek, hun beroepsgeheim zouden schenden door mee te werken aan het programma.

De Brusselse kortgedingrechter verwierp Horions eis echter omdat die te laat kwam. "Volgens de rechter was er geen sprake van hoogdringenheid omdat de najaarsprogrammatie van vtm al in augustus bekend was", zegt meester Vereecken. "Het programma nu nog verbieden zou niet in verhouding staan tot de kosten die gemaakt zijn om het te maken."

Horion kan nog in beroep gaan. "Maar gezien de weinige tijd die er nog rest voor de uitzending, heeft dat weinig zin", gaat zijn advocaat verder. "Een proces ten gronde zou ook alleen maar een schadevergoeding kunnen opleveren en daar ging het meneer Horion niet om. Waarschijnlijk komt dat er dus ook niet."

03-12-2013 om 16:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Metallica speelt wat jij wil op Rock Werchter

Metallica speelt wat jij wil op Rock Werchter

http://oi40.tinypic.com/2150eqd.jpg

Het gerucht dat Metallica headliner wordt op Rock Werchter 2014, is bevestigd. Metallica speelt op donderdag 3 juli niet zomaar een concert. Het grootste deel van de setlist wordt immers door de fans bepaald.

Metallica schittert momenteel in de 3D-concertfilm 'Through The Never' en zal een groot stuk van 2014 wijden aan de opvolger van het album 'Death Magnetic' uit 2008. Tussen de werkzaamheden door trekken de heren de wereld rond. Twintig jaar geleden, in 1993, speelde de band voor het eerst in Werchter, als eerste metalband op de affiche ooit.

Hun concert op 3 juli wordt hun zevende op Werchter en een heel bijzonder. De fans krijgen het immers voor het zeggen. Iedere ticketkoper krijgt de vraag om zijn/haar favoriete nummers door te geven. Metallica op maat dus.

Rock Werchter 2014 vindt plaats van donderdag 3 juli tot en met zondag 6 juli.

Meer namen voor Rock Werchter 2014 volgen snel. De ticketverkoop start op zaterdag 7 december om 14 uur. Meer info vind je hier.

Twee korte tournees door Europa werkt Metallica komende zomer af, zo melden de bandleden op hun site. "Het is simpel. Koop je ticket online en je ontvangt een e-mail met een code en een link naar een site waar je je keuze kan maken. Normaal spelen we ongeveer 18 songs en omdat we er zelf ook wat lol aan willen beleven, krijgen we zelf ook een stem: we kiezen daarbij voor een nieuwe song. De overige zeventien kiezen jullie. Kies dus je favoriet uit de ongeveer 140 songs die we opnamen. Om het nog leuker te maken, zal je kunnen volgen wat andere fans hebben gekozen".

"In de ware Metallica-traditie weten we nog niet waar we precies zullen spelen, maar hier alvast enkele data die vastliggen":

4 juni: Imtceh Arena, Sonisphere, Hamburg
5-8 juni: Rock am Ring, Nürburgring
6-9 juni: Rock Im Park, Nürnberg
9 juni: Pinkpop Festival, Landgraaf
3 juli: Rock Werchter.

02-12-2013 om 18:17 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sergio Herman kookt voor KLM

Sergio Herman kookt voor KLM

http://oi41.tinypic.com/244zepk.jpg

De Nederlandse luchtvaartmaatschappij KLM is begonnen maaltijden te serveren van de Nederlandse topkok Sergio Herman, zij het alleen in de World Business Class, zo meldt het 'zeer verheugde' bedrijf vandaag. Ook Herman zelf is vereerd.

De maaltijden in deze klasse worden al jaren ontwikkeld door Nederlandse topchefs. Eerder creëerden onder meer Jonnie Boer, Richard Ekkebus en Onno Kokmeijer het eten aan boord.

Sergio Herman is eigenaar van sterrenrestaurant Oud Sluis in het Zeeuwse Sluis. Hij maakte eerder dit jaar bekend die deuren vlak voor Kerst te sluiten om zich op zijn andere zaken te richten.

02-12-2013 om 18:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvie in tranen na terugblik op 2013

Sylvie in tranen na terugblik op 2013

http://oi43.tinypic.com/2eevihw.jpg

Sylvie Meis was zondagavond te gast bij Günther Jauch in zijn programma Menschen, Bilder, Emotionen 2013, waarin wordt teruggeblikt op verschillende aspecten van het afgelopen jaar. De presentatrice kwam vertellen over haar scheiding van Rafael van der Vaart en dat viel haar niet mee.

Sylvie vergeleek de afgelopen 12 maanden met een guerrilla-oorlog. ''Vanuit alle hoeken gebeurde iets'', aldus Meis. Alhoewel de blondine tijdens de opnames geen traan liet, spraken haar waterige ogen boekdelen, volgens Bild. ''Het was naïef en goedgelovig van mij om bepaalde mensen te vertrouwen.''

De scheiding tussen Sylvie en Rafael is bijna afgerond. Op de vraag of dit de laatste keer is dat ze officieel Van der Vaart genoemd mag worden, zegt ze met trillende stem: ''Ja, ja inderdaad.''

Meis zou wel vlak na het stoppen van de camera's in huilen zijn uitgebarsten in een ander programma. Fragmenten daarvan werden maandagmorgen in Guten Morgen Deutschland getoond. Te zien was hoe een huilende Sylvie in de camera kijkt en zegt: ''Ik hoop dat ik ooit nog een grote liefde mag ervaren.''

02-12-2013 om 18:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De populairste gezichten op het grote scherm in België

De populairste gezichten op het grote scherm in België

http://oi39.tinypic.com/24gsx0k.jpg

Uit de 'Nationale Cinema Enquête' van Kinepolis blijkt dat zowel mannen als vrouwen Johnny Depp voor het vijfde jaar op rij uitroepen tot grote publieksfavoriet. De titels van populairste Vlaamse acteur en actrice gaan naar (verrassing!) Matthias Schoenaerts en Veerle Baetens.

Kinepolis ging ook dit jaar op zoek naar de favoriete nationale en internationale acteurs of actrices van de gemiddelde Belgische cinemabezoeker. Ook werd er gepeild naar de favoriete filmgenres en de beste films uit binnen- en buitenland.

Man vs vrouw
Johnny Depp wordt al voor de vijfde keer op rij bekroond met de titel van grote publiekslieveling bij zowel mannen als vrouwen. Het lijstje van populairste acteurs/actrices wordt voor de heren verder aangevuld met:

2. Jason Statham
3. Brad Pitt
4. Angelina Jolie
5. Bruce Willis.

Dames vullen hun top 5 nog met:

2. Julia Roberts
3. Sandra Bullock
4. Brad Pitt
5. Leonardo DiCaprio.

De grootste nationale filmheld is en blijft Matthias Schoenaerts, al zit Koen De Bouw hem volgens de 'Nationale Cinema Enquête' stevig op de hielen. De populairste Vlaamse actrice is Veerle Baetens, die met haar rol in 'The Broken Circle Breakdown' een blijvende indruk heeft nagelaten.

Favoriete films
Voor 2013 werden volgende films verkozen tot populairste van het jaar:

1. 'Django Unchained'
2. 'The Hobbit : An Unexpected Journey'
3. 'The Broken Circle Breakdown'
4. 'Fast and Furious 6'
5. 'Skyfall'

De Vlaamse top 3 ziet er als volgt uit:

1. 'Broken Circle Breakdown'
2. 'Frits en Franky'
3. 'Crimi Clowns: The Movie'

Met een blik op wat nog komen moet, lijkt de Belgische cinemaliefhebber vooral uit te kijken naar het vervolg van 'The Hobbit' (vanaf 11 december) en de verschijning van Christian Grey op het grote scherm (2015).

02-12-2013 om 18:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Asterix-tekenaar Uderzo dient klacht in tegen eigen dochter

Asterix-tekenaar Uderzo dient klacht in tegen eigen dochter

http://oi44.tinypic.com/4gkb49.jpg

Albert Uderzo, de tekenaar en scenarist van de Asterix-albums, gaat klacht indienen tegen zijn dochter en zijn schoonzoon wegens "psychologisch geweld". Dat heeft de advocaat van de tekenaar, Pierre Cornut Gentille, vandaag meegedeeld. Sinds 2007 liggen Albert en Sylvie Uderzo met elkaar in de clinch met als inzet de tientallen miljoenen euro's die de avonturen van Asterix en co hebben opgeleverd.

In 2011 had dochter Uderzo klacht ingediend tegen haar vader wegens "misbruik van zwakheid". Zij beschuldigde sommigen uit de entourage van haar inmiddels 86-jarige vader ervan misbruik te maken van diens veronderstelde zwakke gezondheidstoestand om invloed uit te oefenen op het beheer van diens oeuvre en financiën. De geestelijke vader van de beroemde Bretonse Galliërs heeft steeds ontkend er niet goed aan toe te zijn.

Oorzaak van Sylvie's klacht was dat zij en haar man, Bernard de Choisy, in 2007 door de uitgeverij Albert René waren ontslagen. Albert René beheert de Asterix-albums en werd in 1997 opgericht, na het overlijden van Uderzo's vaste partner René Goscinny.

Asterix is, sinds zijn geboorte in 1959, een ware goudmijn gebleken. In Frankrijk zijn van zijn avonturen meer dan 350 miljoen albums verkocht. Hij is ook de grootste polyglot onder de Franse striphelden, met vertalingen in 11 talen en dialecten.

Het jongste Asterix-album, 'Asterix bij de Picten', verscheen op 24 oktober en was meteen het eerste zonder Uderzo. Scenario en tekeningen van Asterix' bezoek aan de Schotten waren van de hand van, respectievelijk, Jean-Yves Ferri en Didier Conrad.

02-12-2013 om 18:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Playboy-cover met Kate Moss onthuld

Playboy-cover met Kate Moss onthuld

http://oi41.tinypic.com/2mrwn68.jpg

De eerste foto's en de cover van de editie van Playboy waarvoor Kate Moss model staat, circuleren op het internet. Onder meer op de website van Daily Mail zijn de kiekjes te zien. Op de voorkant van het mannenblad is het Britse supermodel te zien in een bunny-outfit terwijl ze verleidelijk in de camera kijkt.

Fotograaf Mert Alas deelde ook twee foto's van de 39-jarige blondine op zijn Instagramaccount.

In het blad staat een reportage van maar liefst 18 pagina's. Het is geen verrassing dat Kate in een bunny-pakje op de voorkant staat. In november onthulde Playboy namelijk al een foto van het topmodel waarop ze dezelfde outfit droeg.

Het is een speciale editie voor Playboy. Het blad bestaat namelijk 60 jaar. "Dat we Kate Moss, een icoon en een van de bekendste topmodellen van de afgelopen 25 jaar, op de cover hebben, is een perfecte manier om de komende 60 jaar in te luiden", liet hoofdredacteur Jimmy Jellinek weten.

Ook Kate viert een feestje met de fotoshoot. Zij wordt in januari 40.

02-12-2013 om 17:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Auto verongelukte Walker was technisch niet in orde"

"Auto verongelukte Walker was technisch niet in orde"

http://oi41.tinypic.com/20k8vbm.jpg

De Amerikaanse entertainmentsite TMZ meent de oorzaak te kennen van de fatale crash van 'The Fast and The Furious'-ster Paul Walker. De knalrode Porsche Carrera GT waarin de acteur en zijn vriend Roger Rodas afgelopen zaterdag verongelukten, zou een technisch mankement hebben gehad. Bronnen stellen dat de sportwagen zeer waarschijnlijk onbestuurbaar raakte door een vloeistoflek.

Anonieme bronnen, betrokken bij de garage van Rodas waar de wagen werd onderhouden, spreken van een vermoedelijk stuurvloeistoflek. Ze hebben bewijs daarvoor gezien op de plaats van het ongeval, zoals een vloeistofspoor vóór de remsporen.

"Uitstekend chauffeur"
De bronnen merken op dat de rechte remsporen pas beginnen heel dicht bij de boom waar de auto uiteindelijk met hoge snelheid tegenaan klapte. Dat zou erop wijzen dat Rodas helemaal niet de controle over het stuur is verloren, zoals wordt beweerd, anders zouden er overal slipsporen te vinden zijn. Ook het feit dat de verwoestende brand voorin de auto uitbrak, in plaats van aan de achterkant waar de motor zit, ondersteunt de theorie van een vloeistoflek.

Kennissen van de omgekomen Rodas stellen dat hij een uitstekend chauffeur was. Ze sluiten niet uit dat hij allicht te hard reed, maar daar kon hij mee omgaan, aldus vrienden van de man.

Het was stom toeval dat Walker en Rodas überhaupt in de rode racewagen op pad waren. De 40-jarige acteur ging na afloop van een benefietbijeenkomst nog even bij zijn garage langs, waar Rodas net bezig was de Duitse bolide de autoshop in te rijden.

Proefrit
Walker was onder de indruk van de sportauto en wilde mee voor een proefritje, vertellen bronnen aan TMZ. Op nog geen 500 meter van de garage verongelukten de mannen. Overigens was er niet gesleuteld aan de wagen en zouden er nog maar weinig kilometers op de teller staan. Insiders vermoeden dan ook dat het gaat om een fabrieksfout.

02-12-2013 om 17:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huwelijkskroon van Victoria Beckham onder de hamer

Huwelijkskroon van Victoria Beckham onder de hamer

http://oi44.tinypic.com/2m4djih.jpg

De kroon die Victoria Beckham in 1999 bij haar huwelijk met David Beckham droeg, wordt volgende week in Londen geveild. Volgens veilinghuis Bonhams is het juweel rond de 30.000 euro waard.

Vermoedelijk zal het hoofdsieraad, dat bestaat uit 18 karaat geel goud en grote diamanten en is ontworpen door Slim Barrett, meer opbrengen.

De Beckhams zullen nog meer memorabilia van hun huwelijk verkopen, waaronder de twee tronen waarop zij elkaar het 'jawoord' gaven. Aanleiding voor de verkoop is de verhuizing van de Beckhams van een paleis naar een strakker, kleiner huis in Londen. De opbrengst van de veiling gaat naar een goed doel.

01-12-2013 om 18:00 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikanen geïnteresseerd in 'Het Diner'

Amerikanen geïnteresseerd in 'Het Diner'

http://oi41.tinypic.com/33jpauh.jpg

Na Duitsland, Spanje, Zuid-Korea, Frankrijk, Australië, Italië en Canada is er nu ook interesse vanuit de Verenigde Staten voor de verfilming van Herman Kochs boek 'Het Diner'. Producent Eyeworks meldt vandaag dat het in onderhandeling is met meerdere Amerikaanse partijen om de film daar uit te brengen.

'Het Diner' werd goed ontvangen op het prestigieuze Toronto International Film Festival. Ook in de Nederlandse bioscopen doet de film het goed. Tijdens het eerste weekend trok 'Het Diner' al meer dan 50.000 bezoekers.

De vertaalrechten van het boek van Herman Koch werden eerder al aan een recordaantal landen verkocht. Ook prijkte de titel op de New York Times-bestsellerlijst. Onze noorderburen bekroonden de roman met de NS Publieksprijs 2009. Inmiddels zijn er meer dan 650.000 exemplaren over de Nederlandse toonbank gegaan.

01-12-2013 om 17:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noorse WAG onder vuur voor deze selfie vlak na bevalling

Noorse WAG onder vuur voor deze selfie vlak na bevalling

http://oi42.tinypic.com/2ue1f0k.jpg

Caroline Berg, partner van de Noorse voetballer Lars-Kristian Eriksen, krijgt de wind van voren voor een opgemerkte selfie op Instagram. Daarop staat de WAG te pronken met een lijf om u tegen te zeggen. Niets bijzonders? Weet dan dat ze amper vier dagen geleden bevallen was... En dat vinden sommigen nogal uitdagend.

"Ik voel me zo leeg, en toch weer niet... 4 dagen na de bevalling." Dat schreef de bevallige Caroline bij bovenstaande selfie op Instagram. Vier dagen eerder zag haar dochtertje Nelia inderdaad het levenslicht. Als fitnessfreak - met een populaire blog genaamd fotballfrue (voetbalvrouw) - was het voor haar een erezaak om haar lichaam weer zo snel mogelijk in volle glorie te krijgen. En dat is haar uitstekend gelukt, in een recordtempo.

Maar om er dan ook mee uit te pakken, dat vinden de Noorse media een brug te ver. Ze verwijten Berg dat ze zo druk zet op alle kersverse mama's die niet in staat zijn zo snel na de geboorte van hun lieveling weer gewicht te verliezen.

Kritiek
Blogger Suzanna Aabel schreef in de krant Dagbladet dat ze niet zeker is of zij wel "tot dezelfde soort als Caroline Berg Eriksen behoort". "In mijn ogen is haar foto hoogst provocerend. Niet alleen omdat ik het mollige meisje ben dat jaloers is op haar slanke lijn, maar ook omdat ik mijn eigen lichaam al op mijn twaalfde begon te verachten."

Internauten reageerden ook op Instagram. "Dit moet een grap zijn!" of nog: "Is het echt nodig om een halfnaakte foto van jezelf te posten? Gewoon om op te scheppen, zonder na te denken aan de mogelijke impact op lezers."

Op Facebook verdedigde de WAG zich: "Ik postte de foto omdat ik trots ben op mezelf en op mijn lichaam voor zoiets zwaars als een zwangerschap/bevalling, en ik vind dat alle moeders dat zouden moeten zijn, los van hun eigen lichaam".

Bijval
Ook op haar Instagram kreeg ze bijval van bezoekers: "Ongelooflijk! Waarom zou je er niet goed mogen uitzien? Proficiat met de geboorte van je dochter en proficiat om zo in vorm te blijven en met je mooie figuur!"

Directrice van het Noorse Nationale Ziekenhuis, dokter Gro Nylaner, neemt het ook op voor Berg Eriksen. "Ik vind niet dat we De Voetballersvrouw moeten uitschelden", zegt ze in de krant Aftenposten. "Het leven is niet eerlijk: sommigen hebben een platte buik, anderen hebben een buikje." Ze voegde er nog aan toe dat elk lichaam anders reageert op een zwangerschap en een bevalling en dat niemand zich met anderen moet vergelijken. "Het belangrijkste is respect voor je eigen lichaam. Het is positief om wat extra kilo's te hebben na de bevalling", besluit dokter Nylander.

01-12-2013 om 17:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veertigste prijs voor 'The Broken Circle Breakdown' op filmfestival Estland

Veertigste prijs voor 'The Broken Circle Breakdown' op filmfestival Estland

http://oi44.tinypic.com/2i895qc.jpg

De film 'The Broken Circle Breakdown' van Felix van Groeningen heeft zijn veertigste onderscheiding binnen. In Tallinn, de hoofdstad van Estland, won de film in de voorbije nacht de publieksprijs van het 17de Black Nights Film Festival. 'The Broken Circle Breakdown' is de Belgische inzending voor de Oscars en is ook een van de favorieten voor de European Film Awards.

Het Estse festival is een van de grootste filmfestivals in Noord-Europa. Er worden circa 250 speelfilms en documentaires getoond. Het festival trekt elk jaar meer dan 60.000 bezoekers. De publieksprijs is 2.000 euro waard.

Acht publieksprijzen
Van Groeningens vierde speelfilm, met hoofdrollen voor Veerle Baetens, Johan Heldenbergh en Nell Cattrysse, ging in wereldpremière op het 39ste Film Fest Gent in 2012. Bij de veertig onderscheidingen die de film al won, zijn acht publieksprijzen.

De European Film Awards worden op 7 december uitgereikt. 'The Broken Circle Breakdown' is er genomineerd in de categorieën beste film, beste regisseur, beste scenario, beste acteur, beste actrice en prijs van het publiek. De film maakt ook kans op de LUX Prijs van het Europees Parlement, die op 11 december wordt uitgereikt.

01-12-2013 om 17:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bob Dylan aangeklaagd voor racisme

Bob Dylan aangeklaagd voor racisme

http://oi40.tinypic.com/119303t.jpg

Bob Dylan is aangeklaagd voor racisme. Volgens een groep boze Franse Kroaten heeft de muzikant in een interview met het blad Rolling Stone Kroaten vergeleken met nazi's en slavendrijvers.

In het bewuste interview, dat vorig jaar verscheen in de Franse versie van het magazine, zegt Dylan over de Verenigde Staten: ''Dit land is helemaal geschift als het aankomt op huidskleur. Mensen vallen elkaar aan, omdat ze verschillende huidskleuren hebben.'' Vervolgens legt hij uit dat donkere mensen weten dat sommige blanken de slavernij niet wilden opgeven en dat frustreert hen tot op de dag van vandaag. ''Als je een slavendrijver of een Klan-lid in je familie had, kunnen donkere mensen dat ruiken. Dat blijft hangen. Net zoals joden nazi's herkennen en Serviërs Kroaten herkennen.''

Vooral die laatste zin is bij de Franse Kroaten in het verkeerde keelgat geschoten. Ze beslisten om Dylan en Rolling Stone voor het gerecht te slepen voor racisme. ''Het spoort aan tot haat. Je kan criminele Kroaten niet vergelijken met alle Kroaten", liet Vlatko Maric, voorzitter van het Kroatische wereldcongres weten aan International Business Times. "Maar we hebben niks tegen Rolling Stone of Bob Dylan als een zanger", klonk het nog.

Volgens de krant zal het twaalf tot achttien weken duren vooraleer het onderzoek naar de aanklacht is afgerond. Mocht Dylan schuldig worden bevonden, dan krijgt hij waarschijnlijk een boete.

De aanklacht is opmerkelijk te noemen. Dylan was in de jaren 60 een prominente voorvechter van de burgerrechtenbeweging in de VS. Vorige week nog kreeg de zanger een medaille van de Légion d'honneur, de hoogste Franse onderscheiding. Vorig jaar kreeg Dylan uit handen van president Obama de Presidential Medal of Freedom, de hoogste civiele onderscheiding in de VS. De muzikant kreeg de onderscheidingen voor zijn culturele en sociale bijdrage aan de landen.

01-12-2013 om 17:35 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian haalt uit naar criticasters

Kim Kardashian haalt uit naar criticasters

http://oi42.tinypic.com/33pblsh.jpg

Kim Kardashian zou niet genoeg tijd met dochtertje North doorbrengen, zo klonk de kritiek op Twitter deze week. De realityster is het daar niet mee eens en dat liet ze merken op de berichtensite.

Kim haalde flink uit naar een van haar criticasters: "Je klinkt heel onwetend. Alleen omdat ik niet elke stap met mijn dochter op Twitter of op Instagram zet, betekent dat dan dat ik niet de hele dag bij haar ben?"

De verloofde van Kanye West gaat verder: "We delen wat we willen. Of is het omdat ik mijn verloofde steun bij elke show en daar foto's van post? Wanneer de baby slaapt, mogen ouders werken en elkaar steunen en misschien zelfs wel even plezier maken."

De 33-jarige Kardashian kreeg de kritiek te verduren nadat zij en Kanye afgelopen weekend meerdere keren werden gespot in Miami zonder dochter North.

01-12-2013 om 17:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overdreven snelheid factor in dodelijk ongeval Paul Walker

Overdreven snelheid factor in dodelijk ongeval Paul Walker

http://oi41.tinypic.com/24bn62x.jpg

Hollywood reageert geschokt op het overlijden van acteur Paul Walker, ster uit de 'Fast & Furious'-films. Walker is gistermiddag om het leven gekomen bij een verkeersongeluk. Hij was veertig jaar. Het staat ook al vast dat overdreven snelheid mee aan de basis lag van het tragische ongeval.

Het ongeluk gebeurde even ten noorden van Los Angeles, aldus Walkers publiciteitsmedewerker. De acteur was onderweg naar een bijeenkomst voor zijn hulporganisatie Reach Out Worldwide, een actie ten voordele van de slachtoffers van de tyfoon op de Filipijnen. Walker was passagier in de auto van een vriend, die bij het ongeluk ook niet overleefde.

Tegen een boom
De twee mannen zaten in een rode Porsche Carrera GT uit 2005, die eerst tegen een lantaarnpaal aanreed, vervolgens tegen een boom belandde en in brand vloog. Politieagenten die op het ongeluk waren afgekomen, zagen de auto in brand staan. De inzittenden zijn volgens een politiewoordvoerder ter plaatse overleden. 

TMZ heeft de laatste beelden in handen waarop de acteur nog levend te zien is. In de video is te zien hoe hij in de rode Porsche Carrera GT stapt, waarin hij 30 minuten later zou verongelukken. De Amerikaanse entertainmentsite bezit ook een foto waarop de Porsche is te zien na het ongeluk. De wagen, die geëxplodeerd zou zijn op het moment van impact, is volledig uitgebrand en ligt om een boom heen gekruld. Er is bijna niets meer over van de dure sportauto. Volgens de lokale sheriff is het duidelijk dat de vriend van Walker veel te hard reed.

01-12-2013 om 17:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 05-2019
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!