Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

09-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Wauters vs Waes' vanaf 13 januari op de buis

'Wauters vs Waes' vanaf 13 januari op de buis

http://oi41.tinypic.com/28irewo.jpg

Op 13 januari 2014 is het zover. Een dikke negen maanden na hun eerste confrontatie in een sauna barst de strijd tussen Koen Wauters en Tom Waes echt los in het gloednieuwe 'Wauters vs Waes'. Wie de meeste van in totaal tien uitdagingen wint, mag zich de winnaar noemen. Sowieso een erezaak voor twee competitief ingestelde mannen, maar voor Tom en Koen komt er nog wat extra druk bij. Ze verdedigen niet alleen hun eigen eer, maar ook die van hun zender.

De kijkers kunnen alles dit voorjaar vanop de eerste rij volgen, zowel bij VTM als bij Eén. De eerste vijf afleveringen, van 13 januari tot en met 10 februari, worden in primetime bij Eén uitgezonden en dezelfde avond nog bij VTM herhaald. Vanaf de zesde aflevering zijn de rollen omgedraaid. Van 17 februari tot en met 17 maart wordt 'Wauters vs Waes' in primetime uitgezonden bij VTM en dezelfde avond bij Eén herhaald.

De avant-première vond al plaats in april, toen de heren een eerste keer in het strijdperk traden. In een bloedhete sauna zou beslist worden hoe het programma zou heten. Won Tom, dan werd het 'Waes vs Wauters'. Als Koen aan het langste eind trok, dan zou het 'Wauters vs Waes' worden. Na 35 minuten in de sauna moest Tom opgeven. Pijnlijk voor de durfal, maar mensen die hem kennen zagen het toen al in zijn ogen: bij de volgende proeven zou Koen het niet zo gemakkelijk krijgen.

09-12-2013 om 19:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Slechtste song ooit' heeft een opvolger

'Slechtste song ooit' heeft een opvolger

http://oi43.tinypic.com/2zh4bww.jpg

Kent u Rebecca Black nog? Het Amerikaanse tienersterretje scoorde in het voorjaar van 2011, ze was toen 13, een internethit met het nummer 'Friday', dat al gauw bestempeld werd als 'het slechste nummer ooit'. Wel, diezelfde Black heeft nu een nieuw nummer klaar. De titel? 'Saturday'. We verzinnen het niet.

Het nummer én de clip staan bol van de verwijzingen naar 'Friday' en hoe Black dat nummer zo snel mogelijk wil vergeten. Of ze daarin geslaagd is, moet u voor uzelf uitmaken, maar wij vinden dat ze opnieuw een enorme stinker heeft afgeleverd. Of wat moeten we anders denken van lyrische hoogstandjes als 'Yesterday was Friday, today is Saturday'? Nu ja, over smaken en kleuren valt niet te twisten, dus laat ons via de reacties vooral weten wat u er zelf van vindt.

Black is ondertussen 16 en waagde het vorige week nog om de clip
van 'Friday', die ondertussen al meer dan 61 miljoen views heeft op YouTube, te herbekijken. Haar reactie kan je hieronder bekijken.

08-12-2013 om 20:27 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Swingen zoals in de jaren twintig

Swingen zoals in de jaren twintig

http://oi40.tinypic.com/2n8piys.jpg

Retro is in en dat laat zich nu ook voelen in feestsector. Steeds meer jongeren willen namelijk feesten zoals in de jaren twintig. Vooral de lindyhop, een dans uit New York is heel populair. Het is een vrij intensieve dans die je per twee moet uitvoeren. Gisteravond was er een groot evenement rond de dans in Brussel. 300 liefhebbers uit zeventien landen kwamen erop af.

08-12-2013 om 17:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Milla Jovovich pleit voor meer gewicht

Milla Jovovich pleit voor meer gewicht

http://oi44.tinypic.com/33c9ks8.jpg

Actrice en model Milla Jovovich pleit voor meer gewicht bij modellen. "Mannen vinden vrouwen aantrekkelijker als ze meer gewicht hebben", aldus de 37-jarige Jovovich in The Edit van fashionwebsite Net-A-Porter.

"Mijn man vindt het altijd heerlijk als ik meer borsten en billen heb. Meer kilo's maken me jonger", aldus de actrice. Zij stelt dat steeds meer modellen gebruikmaken van het zogeheten "liquid diet". Gedurende een bepaalde periode leven modellen alleen op water en sapjes om bijvoorbeeld mee te kunnen doen aan de Victoria's Secretshow.

Jovovich: "Ik heb dat zelf ook gedaan, maar ik vind dat ik er niet mooier op word. Ook ben ik bang dat dit een slecht voorbeeld is voor vrouwen in het echte leven. Je kunt er gemakkelijk een eetstoornis door krijgen."

08-12-2013 om 17:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeugdvriend probeerde Paul Walker uit brandend wrak te halen

Jeugdvriend probeerde Paul Walker uit brandend wrak te halen

http://oi40.tinypic.com/33coeoi.jpg

Newt Wimer, een jeugdvriend van Paul Walker, heeft met gevaar voor eigen leven geprobeerd de acteur uit het brandende wrak te halen. Dat heeft MailOnline bekendgemaakt.

Wimer was in de buurt toen Walker en een andere vriend op 30 november met een Porsche GT tegen een paal knalden. Hij rende naar de plaats van het ongeluk en probeerde zijn vriend te redden. Bij zijn heldhaftige poging verbrandde hij zijn armen. De 37-jarige Wimer was zelfs zo wanhopig om Walker te bevrijden dat hij een brandweerman sloeg die hem probeerde tegen te houden. Hij moest uiteindelijk voor zijn eigen veiligheid door politiemensen in bedwang worden gehouden.

Een vriend vertelt: "Newt is er helemaal kapot van. Hij is een dappere man en deed wat hij kon die dag. Hij zou doorgegaan zijn als hij niet was tegengehouden. Het is een geluk dat hij zelf niet is omgekomen."

Broers
Wimer was al 25 jaar bevriend met Walker: ze kenden elkaar nog van de middelbare school in Los Angeles. Volgens een bekende van de vrienden waren ze als broers. "Newt en Paul groeiden samen op, ze gingen samen naar school en waren erg close. Als broers eigenlijk."

Newt Wimer is een filmstuntman en werkte onder andere mee aan 'Twister', 'Armegeddon' en 'Pirates of the Carribbean'. Ook was hij betrokken bij Walkers liefdadigheidsorganisatie Reach Out WorldWide.

Filmproductie gaat door
De productie van de film Fast and Furious 7 gaat ondanks de dood van acteur Walker door. Dat heeft regisseur James Wan aan TMZ laten weten. Wan gaf verder geen details over hoe hij de film gaat afmaken, maar verzekerde dat deze er komt.

Volgens TMZ heeft de regisseur twee keuzes. De ene optie is dat het materiaal dat al van Walker geschoten is blijft behouden en zijn karakter, Brian O'Conner, uit de film wordt geschreven. Een andere mogelijkheid is dat ze de hele film herschrijven zonder het karakter van Walker en helemaal opnieuw beginnen met filmen.

08-12-2013 om 17:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zuidpooltocht prins Harry stilgelegd

Zuidpooltocht prins Harry stilgelegd

http://oi41.tinypic.com/28kizhd.jpg

De liefdadigheidsrace 'Walking With The Wounded South Pole Challenge', waaraan onder anderen de Britse prins Harry meedoet, is stilgelegd. Volgens de organisatie zijn de omstandigheden voor de teams die onderweg zijn naar de Zuidpool te gevaarlijk. Het is wel de bedoeling dat de race in aangepaste vorm wordt voortgezet.

Vorig weekend begonnen drie teams aan de zware race van 200 mijl (322 kilometer). Het weer bleef de afgelopen week goed, aldus de organisatie, maar de terreinomstandigheden waren slechter dan voorspeld. De deelnemers zullen nu een deel van de route per auto afleggen, daarna gaan ze de laatste 70 mijl (112 kilometer) te voet verder gaan. De finish wordt binnen een week verwacht.

De drie teams komen uit Groot-Brittannië, het Gemenebest en de Verenigde Staten. Prins Harry zit in het Britse team met de naam  Glenfiddich. Hij wil fondsen werven voor 'Walking With The Wounded', de liefdadigheidsinstelling waarvan hij beschermheer is. De organisatie helpt veteranen een nieuw bestaan op te bouwen. Zijn teamleden raakten allen gewond in Afghanistan.

Prins Harry (29), piloot op Apache-helikopters, heeft gediend in Afghanistan. Ook in 2011 deed hij mee aan een trekking met gewonde militairen, toen op een expeditie naar de Noordpool.

Er zijn ook andere bekende namen onderweg in de kou. True Blood-acteur Alexander Skarsgard zit in het Amerikaanse team. Acteur Dominic West van The Wire doet mee met het team van de Gemenebestlanden.

08-12-2013 om 17:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Bitchfight' tussen Paris Hilton en Lindsay Lohan

'Bitchfight' tussen Paris Hilton en Lindsay Lohan

http://oi40.tinypic.com/2u55hrr.jpg

Paris Hilton is woedend op Lindsay Lohan en de man die haar broertje Barron Hilton in elkaar sloeg. Ze wil beiden laten boeten voor wat ze gedaan hebben.

Barron plaatste gisteren een foto op Instagram van zijn door littekens gehavende gezicht. Een man sloeg Barron eerder deze week in elkaar, naar verluidt op commando van Lindsay Lohan die wraak wilde nemen omdat hij onaardige dingen over haar had gezegd. De verwondingen waren zo ernstig dat Barron naar het ziekenhuis moest om geholpen te worden.

Paris Hilton schreef onder de foto die haar broertje plaatste een woedende reactie waaruit blijkt dat Lindsay en de dader van de mishandeling moeten oppassen. "Ze zullen hier beiden voor boeten! Niemand komt aan mijn familie zonder gestraft te worden."

08-12-2013 om 17:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ik hoop dat Vlaanderen en Wallonië samen blijven"

"Ik hoop dat Vlaanderen en Wallonië samen blijven"

http://oi42.tinypic.com/2hsckkk.jpg

Veerle Baetens heeft in Berlijn de Europese filmprijs voor beste actrice gewonnen voor haar rol in de Broken Circle Breakdown. En dat was niet het enige Belgische succes. 'Dood van een schaduw' van regisseur Tom Van Avermaet sleepte de prijs voor beste kortfilm in de wacht.

Nochtans had Veerle Baetens af te rekenen met enorm sterke concurrentie in haar categorie: ook Keira Knightley (Anna Karenina), Barbara Sukowa (Hannah Arendt), Naomi Watts (The Impossible) en Luminita Gheorghiu (Child's pose) waren genomineerd. Maar haar acteerprestatie in Felix van Groeningens The Broken Circle Breakdown had duidelijk enorm veel indruk gemaakt om de gevestigde waarden de loef af te steken en zich te kronen tot beste Europese actrice.

"België bedanken"
"Ik wil in de eerste plaats mijn personage Elise bedanken. Haar spelen heeft mij hier gebracht", begon ze haar speech. De actrice, afkomstig uit Brasschaat, dankte regisseur Felix van Groeningen omdat hij haar gekozen had voor de rol. Daarnaast deed ze nog een opvallende oproep: "Mijn dank gaat uit naar België. Ik hoop dat Vlaanderen en Wallonië samenblijven. We hebben iets speciaals en dat zou niet mogen verbroken worden."

Op de persconferentie achteraf gaf Baetens meer tekst en uitleg bij haar dankwoord. "Sommige mensen willen het land splitsen, dat is nu eenmaal bezig in België. "We zijn geen Nederlanders en geen Fransen, maar we zijn noorderlingen en zuiderlingen. Dat vind ik speciaal genoeg om het te willen behouden. Ik ben geen politiek mens, maar een emotioneel mens en ik vind dat we samen moeten blijven."

Johan Heldenbergh kon zijn nominatie niet verzilveren. Hij greep naast de prijs voor beste acteur. Die ging naar de Italiaan Toni Servillo voor zijn rol in La grande bellezza van Paolo Sorrentino. La grande bellezza werd tevens uitgeroepen tot beste Europese film van 2013. The Broken Circle Breakdown was daarnaast ook genomineerd in de categorieën Beste Europese Film, Regisseur en Scenarist, maar slaagde er niet in om die nominaties te verzilveren. Het was overigens voor het eerst in de 26-jarige geschiedenis van de European Film Awards dat een Belgische speelfilm zo veel nominaties haalde. De prent maakte tevens kans op de publieksprijs.

De Broken Circle Breakdown vertelt het verhaal van Elise en Didier, die verliefd worden ondanks hun volledig verschillende karakters. Hun relatie wordt danig op de proef gesteld wanneer hun dochter Maybelle ziek wordt en overlijdt.

Kortfilm
Twee Belgische kortfilms, 'Dood van een schaduw' en 'Houses with small windows', stonden op de lijst van de vijftien korte films die genomineerd werden voor de Europese filmprijzen. 'Dood van een schaduw' ging uiteindelijk met de hoogste eer lopen.

De kortfilm won al verscheidene prijzen, onder meer op het internationaal filmfestival van Valladolid, en sleepte dit jaar ook een Oscarnominatie in de wacht. In de korte film speelt Matthias Schoenaerts de rol van een soldaat die omkwam in de Eerste Wereldoorlog. Gevangen tussen leven en dood verzamelt hij schaduwen in ruil voor een tweede kans op leven en liefde. Het is de eerste professionele kortfilm van Van Avermaet, geboren in Duffel en afgestudeerd aan het RITS in Brussel.

Beste Animatiefilm
'The Congress' van Ari Folman, een coproductie van België, Israël, Duitsland, Polen, Frankrijk en Luxemburg, heeft de 'European Animated Feature Film' gewonnen. De film, deels geanimeerd en deels 'live action', vertelt het verhaal van de actrice Robin Wright die een ongewoon voorstel krijgt.

Almodóvar
Pedro Almodóvar heeft de 'European Achievement In World Cinema' ontvangen voor zijn oeuvre. De onderscheiding beloont de Spaanse regisseur voor zijn Europese bijdrage aan de wereldcinema.

"Dank aan de leden van de European Film Academy voor deze ongelooflijke eer. Dank uit de grond van mijn hart", zei Almodóvar, die op de scène in het Haus der Berliner Festspiele omringd was door de hele ploeg van "Los Amantes Pasajeros". De regisseur leek erg aangedaan.

Deneuve
De Franse actrice Catherine Deneuve is door de European Film Academy in de bloemetjes gezet voor haar hele carrière. Ze kreeg de 'Lifetime Achievement Award'.

"Tijdens haar indrukwekkende loopbaan is Catherine Deneuve gelauwerd in Berlijn, Cannes en Venetië", herinnert de European Film Academy. "Ze kreeg haar eerste César (Franse filmprijs, nvdr) en een David di Donatello (een Italiaanse onderscheiding, nvdr) voor haar rol van Marion Steiner in 'Le Dernier Métro' van François Truffaut, met wie ze ook 'La Sirène du Mississippi' maakte. Haar rol van Eliane in 'Indochine' van Régis Wargnier leverde haar ook een César en een Oscar-nominatie op."

Catherine Deneuve speelde in meer dan honderd films, waaronder "Dancer in the Dark" van Lars von Trier, "8 femmes" (waarvoor Deneuve een Zilveren Beer kreeg op het Filmfestival in Berlijn) en "Potiche" van François Ozon, "Palais Royal" van Valérie Lemercier en onlangs nog in "Elle s'en va" van Emmanuelle Bercot.

08-12-2013 om 17:13 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
07-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mechels festival Maanrock komt terug en blijft gratis

Mechels festival Maanrock komt terug en blijft gratis

http://oi39.tinypic.com/xm8llj.jpg

Het Mechelse stadsfestival Maanrock keert na een pauze van één jaar in 2014 terug en blijft gratis. Dat heeft de stedelijke evenementenorganisatie mmMechelen Feest vandaagbekendgemaakt bij de voorstelling van de zomerprogrammatie van volgend jaar.

Die Mechelse zomer moet in de toekomst een totaalevenement zijn en op die manier volgens de stad het langste en het grootste gratis festival van ons land worden met een potentieel van zowat 200.000 bezoekers.

Het zomerprogramma werd samengesteld op basis van de ideeën die Mechelaars de voorbije maanden kwijtkonden in een door de stad reizende 'babbelbox'. De krijtlijnen ervan worden gepresenteerd aan sponsors, medewerkers en diverse stedelijke raden, als laatste fase van dat participatietraject.

"Een uniek geheel"
"De Mechelse festivalzomer moet uitgroeien tot een uniek geheel, wat je nergens anders vindt", zegt Mechels gemeenteraadslid Kristof Calvo (Groen), de voorzitter van mmMechelen Feest. "De zomer sterk beginnen met Dijlefeesten en Ottertrotter, en ijzersterk eindigen met Vispop en het vernieuwde Maanrock, dat is het idee."

Alles bij elkaar wil Calvo tijdens de zomerperiode een twintigtal festivaldagen aanbieden door de krachten van verschillende organisaties te bundelen. mmMechelen Feest treedt daarbij deels op als acteur, deels als regisseur.

Maanrock komt dus terug, maar wel met enkele nieuwe elementen erin vervat. Zo krijgen de headliners wel hun plek op de Grote Markt, maar moet vooral ook de IJzerenleen uitgroeien tot een echte "festivalstraat" en mogen ook andere pleinen en mini-evenementen op het festival aansluiten, om zo een feest doorheen de hele binnenstad te creëren.

Die Mechelse zomer moet in de toekomst een totaalevenement zijn en op die manier volgens de stad het langste en het grootste gratis festival van ons land worden met een potentieel van zowat 200.000 bezoekers.

Het zomerprogramma werd samengesteld op basis van de ideeën die Mechelaars de voorbije maanden kwijtkonden in een door de stad reizende 'babbelbox'. De krijtlijnen ervan worden gepresenteerd aan sponsors, medewerkers en diverse stedelijke raden, als laatste fase van dat participatietraject.

"Een uniek geheel"
"De Mechelse festivalzomer moet uitgroeien tot een uniek geheel, wat je nergens anders vindt", zegt Mechels gemeenteraadslid Kristof Calvo (Groen), de voorzitter van mmMechelen Feest. "De zomer sterk beginnen met Dijlefeesten en Ottertrotter, en ijzersterk eindigen met Vispop en het vernieuwde Maanrock, dat is het idee."

Alles bij elkaar wil Calvo tijdens de zomerperiode een twintigtal festivaldagen aanbieden door de krachten van verschillende organisaties te bundelen. mmMechelen Feest treedt daarbij deels op als acteur, deels als regisseur.

Maanrock komt dus terug, maar wel met enkele nieuwe elementen erin vervat. Zo krijgen de headliners wel hun plek op de Grote Markt, maar moet vooral ook de IJzerenleen uitgroeien tot een echte "festivalstraat" en mogen ook andere pleinen en mini-evenementen op het festival aansluiten, om zo een feest doorheen de hele binnenstad te creëren.

07-12-2013 om 18:03 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus twerkt met 'stoute' Kerstman

Miley Cyrus twerkt met 'stoute' Kerstman

http://oi39.tinypic.com/23rwnmg.jpg

We hadden eigenlijk niet anders verwacht. Wat kon de wilde zangeres Miley Cyrus anders doen om de aandacht te trekken in de eindejaarsperiode? Gisteren trok ze een sexy kerstoutfitje aan om te twerken met de kerstman op het podium van het Jingle Ball van Kiss FM.

In een weinig verhullend slipje en kort topje met bont voerde Miley gisteren haar intussen bekende vulgaire act op. Dit keer moest de Kerstman eraan geloven, ze schuurde lustig met haar kont tegen hem aan terwijl ze haar tong uitstak. Maar de goedhartige man liet het zich echter welgevallen. De zangeres verwende haar volgers op Twitter nog met een foto van de 'Bad Santa' waarbij ze nogal suggestief haar microfoon tussen zijn benen houdt.

07-12-2013 om 17:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeder van Paul Walker troost Vin Diesel

Moeder van Paul Walker troost Vin Diesel

http://oi39.tinypic.com/ir7tx4.jpg

Toen Vin Diesel vorige week hoorde dat zijn goede vriend Paul Walker was omgekomen bij een auto-ongeluk vloog hij onmiddellijk naar Californië. "En nadat ik geland was, ging ik direct naar het huis van zijn moeder", zo schrijft de acteur op zijn Facebookpagina.

"Ik dacht dat zij mijn kracht wel konden gebruiken. Maar ik realiseerde me daar, toen ik bij zijn familie in huilen uitbrak, dat ik ook hun steun zocht", vervolgt de acteur. De twee speelden samen in de filmreeks The Fast and the Furious.

"Zijn moeder knuffelde mij en zei dat het haar speet. Ik vroeg haar waarom ze dat zei, zij was immers de vrouw die net een zoon had verloren. Toen antwoordde ze dat ik wel mijn beste vriend had verloren...", besluit Diesel.

07-12-2013 om 17:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is het veganistische dieet van Beyoncé en Jay-Z

Dit is het veganistische dieet van Beyoncé en Jay-Z

http://oi40.tinypic.com/sdfepu.jpg

Beyoncé en haar man Jay-Z zijn bezig met een veganistisch dieet, dat heeft de rapper eerder deze week aangekondigd op zijn blog. De zangeres deelt op haar Instagramaccount verschillende kiekjes van wat zij en haar partner allemaal eten.

De wereldberoemde zangeres begon met het delen van deze gastronomische foto's mee toen haar man hun 22-dagen-dieet onthulde. Fans van Beyoné kunnen zo precies bijhouden wat ze allemaal eet.

Vandaag staat er een groentesoep met een groen sapje op het menu, net als wat pasta en andere lekkere hapjes. "Op 3 december, een dag voor mijn 44e verjaardag, begin ik aan een uitdaging van 22 dagen waarbij ik volledig veganistisch eet, of, zoals ik het liever noem, alleen plantaardig. B doet mee", schreef Jay-Z.

07-12-2013 om 17:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Piet Huysentruyt gaat strijd aan met Jeroen Meus

Piet Huysentruyt gaat strijd aan met Jeroen Meus

http://oi39.tinypic.com/152kg2q.jpg

In een poging de tegenvallende cijfers op te krikken, wil Vier volgend voorjaar alle registers opentrekken. Een nieuw seizoen van 'De Slimste Gemeente', nieuwe reeksen van 'De Pappenheimers' en 'Scheire en de Schepping' en een volgend seizoen van 'Vermist'. Ook komt er een kersverse realityreeks van Martin Heylen, en met Piet Huysentruyt hopen ze bij Vier de strijd aan te gaan met de absolute ster onder de tv-koks: Jeroen Meus.

Dat Vier Piet Huysentruyt wilde uitspelen, was al bekend, maar in Het Nieuwsblad licht de kok een tipje van de sluier op nu zijn exclusiviteitscontract met vtm ten einde loopt. Met 'Smakelijk' (voorlopige naam) zal Huysentruyt een dagelijks kookprogramma presenteren dat tussen 18 en 19 uur op de buis zal verschijnen. Recht tegenover 'Dagelijkse Kost' en 'Blokken' dus.

Piet zal elke dag op een kwartier tijd een ontbijt, een middagmaal en een avondmaal bereiden. Omdat vijftien minuten te krap is om drie gerechten volledig te belichten, wordt één gerecht uitgekozen en kan de kijker voor de andere gerechten terecht op de website of op een later tijdstip op televisie.

Daar houdt het niet op, want Piet krijgt nog een tweede programma. In 'Chez Piet' (opnieuw een werktitel) nodigt hij elke week kandidaten van 'Komen Eten' uit in de Franse Ardèche, waar hij woont en restaurant Likoké uitbaat. "Ik pik er vier gerechten uit die de deelnemers van 'Komen Eten' eerder op de week hebben klaargemaakt en maak er topgerechten van op basis van dezelfde producten", klinkt het. "Het wordt haute cuisine, al zeg ik het zelf."

07-12-2013 om 17:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jay-Z absolute slokop bij Grammy-nominaties

Jay-Z absolute slokop bij Grammy-nominaties

http://oi39.tinypic.com/10sgaqa.jpg

De Amerikaanse rapper Jay-Z (44) heeft dit jaar het hoogste aantal nominaties voor een Grammy Award binnengesleept. De man van Beyoncé rijfde er niet minder dan negen binnen.

Het aantal nominaties voor Jay-Z mag dan hoog zijn, voor de belangrijkste categorieën is hij niet genomineerd. Nieuwkomers Lorde, Kendrick Lamar en Macklemore & Ryan Lewis maken uit wie er met de belangrijkste Grammy's vandoor gaan zoals het lied van het jaar, album van het jaar en beste nieuwkomer, zo meldt Reuters.

De nominaties van Jay-Z vallen binnen de genrecategorieën pop en rap, zoals het beste pop duo en het de beste rap-album. Mocht Jay-Z bij alle nominaties als winnaar uit de bus komen, dan kan hij het record van Michael Jackson, die in 1984 acht Grammy's won, verbeteren.

Overige genomineerde artiesten zijn onder meer Justin Timberlake, Lorde, Pink, Pharrell, Daft Punk en Bruno Mars. De uitreiking van de prestigieuze prijzen is op 26 januari 2014.

07-12-2013 om 17:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clara Cleymans weer vrijgezel

Clara Cleymans weer vrijgezel

http://oi44.tinypic.com/6qb8tc.jpg

De relatie tussen Clara Cleymans en haar vriend Aviel Cahn, de intendant van de Vlaamse Opera, is na twee jaar voorbij. "Het is nooit fijn om afscheid te nemen, maar we hebben dat zo goed mogelijk gedaan", zegt de actrice in De Standaard.

"We hebben veel gepraat en samen beslist dat het beter is om er een punt achter te zetten. Elk afscheid is een beetje sterven en je moet de tijd kunnen nemen om te rouwen."

Clara Cleymans schittert momenteel in de Eén-reeks 'De Ridder'.

07-12-2013 om 17:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Major Lazer, Pixies en Skrillex op Werchter 2014

Major Lazer, Pixies en Skrillex op Werchter 2014

http://oi39.tinypic.com/mb32m8.jpg

Franz Ferdinand, Pixies, Triggerfinger, Major Lazer en Skrillex zullen volgend jaar aantreden op Rock Werchter. Dat heeft de organisatie vandaag bekendgemaakt.

De liefhebbers van elektronische muziek kunnen op 3 en 4 juli genieten van respectievelijk Skrillex en Major Lazer. Op zaterdag 5 juli zullen de Amerikanen van Pixies en het Belgische Triggerfinger op het podium staan. Op 6 juli komt ook Franz Ferdinand naar het festival.

Eerder in december werden ook al Metallica en Arctic Monkeys aan de affiche van Rock Werchter toegevoegd.

Rock Werchter vindt plaats van donderdag 3 juli tot en met zondag 6 juli 2014. Voor tickets kan je vanaf zaterdag om 14u op de website van Rock Werchter terecht.

07-12-2013 om 09:42 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
06-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Australische dj neemt jaar na Kate Middleton-grap ontslag

Australische dj neemt jaar na Kate Middleton-grap ontslag

http://oi40.tinypic.com/wmmtg8.jpg

Een Australische radiopresentatrice die een jaar geleden een grap uithaalde met de destijds zwangere hertogin van Cambridge, heeft ontslag genomen bij het Australische radiostation 2Day FM. Mel Greig en medepresentator Michael Christian informeerden naar de gezondheid van Kate, die in het ziekenhuis lag wegens zwangerschapsmisselijkheid. Het duo belde naar het Koning Edward VII ziekenhuis en deed zich voor als prins Charles en koningin Elizabeth.

Verpleegster Jacintha Saldanha (46), die de telefoon opnam en de twee doorverbond met een collega, hing zichzelf enkele dagen later op. Het incident leverde de presentatoren een storm van kritiek op, waarna Mel en Michael hun excuses aanboden.

Mel stapt eind december op. Ze klaagde haar werkgever in juli aan, omdat het bedrijf volgens haar niet zorgde voor een veilige werkplaats. Maar Mel heeft haar aanklacht tegen haar werkgever Southern Cross Austereo (SCA) inmiddels ingetrokken, weet de BBC. SCA liet in een verklaring weten dat het dispuut tussen beide partijen vriendschappelijk is opgelost.

Verantwoordelijkheid
Mel is sinds het incident niet meer op de radio geweest, terwijl Michael twee maanden later zijn werk weer oppakte. Mel wil dat het duidelijk is dat zij niet verantwoordelijk is voor het uitzenden van het telefoongesprek. Ze zou SCA hebben aangeraden de opname aan te passen. SCA benadrukt dat het alle verantwoordelijkheid op zich neemt voor de uitzending, maar dat die niet onwettig was.

In februari besloot de Britse justitie dat er onvoldoende bewijs was om de twee presentatoren aan te klagen voor doodslag. SCA heeft een aanzienlijk bedrag gedoneerd aan een stichting die is opgericht om de familie van de overleden verpleegster te helpen.

06-12-2013 om 13:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keri Russell gescheiden

Keri Russell gescheiden

http://oi42.tinypic.com/30rm8oo.jpg

Keri Russell is gescheiden van haar man. Dat heeft het management van de actrice bekendgemaakt aan het blad People. Russell en haar man, Shane Deary, waren bijna zeven jaar getrouwd en hebben samen een zoontje en een dochtertje.

"Ze zijn gescheiden sinds het begin van de zomer", aldus de woordvoerder van Russell. "Ze blijven vrienden en de focus ligt op hun kinderen."

De geruchten over een scheiding kwamen de wereld in nadat er eergisteren in Keri's appartement in Brooklyn was ingebroken. De 37-jarige actrice lag alleen te slapen, dus rees de vraag waar haar man en kinderen waren.

06-12-2013 om 13:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toots Thielemans in ziekenhuis

Toots Thielemans in ziekenhuis

http://oi41.tinypic.com/2dslph2.jpg

Toots Thielemans ligt in het ziekenhuis. Thielemans, die woensdagavond zijn uitverkochte concert in De Roma in Borgerhout annuleerde wegens ziekte, stelt het al beter. Hij moet wel nog in het ziekenhuis blijven voor rust en observatie, schrijven de Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg.

"Donderdagmiddag heb ik al goed met hem kunnen praten. Hij voelde zich al veel beter en wil snel weer muziek spelen", zegt manager Veerle Van de Poel. Ook voor haar was het even paniek bij de inzinking van de 91-jarige mondharmonicavirtuoos vlak voor het al maanden op voorhand uitverkochte concert in De Roma.

"Toots voelde zich slecht, helemaal niet in staat om te spelen. Het was beter om hem naar het ziekenhuis te voeren voor onderzoek. Op Toots' leeftijd kan zoiets gebeuren en mogen we geen enkel risico lopen", zegt Van de Poel.

Wat er juist scheelt met Thielemans is nog niet geweten. De dokters zijn nog met allerlei onderzoeken bezig. De komende weken heeft Toots Thielemans alle tijd om te rusten en verder op te knappen, want het concert in De Roma was het laatste dat dit jaar geprogrammeerd stond.

06-12-2013 om 13:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lana del Rey onthult titel nieuw album

Lana del Rey onthult titel nieuw album

http://oi43.tinypic.com/334tf8m.jpg

De Amerikaanse popzangeres Lana del Rey heeft de titel van haar nieuwe album onthuld tijdens de première van haar kortfilm 'Tropico in Hollywood'. 'Ultra-Violence' wordt de titel, naar een zin uit het bekende boek 'A Clockwork Orange' (1962), maar verder kon de Summertime Sadness-zangeres nog niets vertellen. Dat meldt Rolling Stone.

Dit jaar is nogal rustig voor de Amerikaanse, die eerder liet doorschemeren te worstelen met de druk om met een goede opvolger te komen van het succesvolle album 'Born to Die'. In oktober zei ze over een nieuw album: "Als mensen ernaar vragen, moet ik eerlijk zijn. Ik heb nog geen idee. Ik kan nog niet zeggen of dit album beter wordt dan de vorige, omdat ik nog geen vervolg hoor." Volgens haar komt dat door haar muze. "Mijn muze is heel wispelturig. Ze komt alleen zo nu en dan voorbij, wat heel irritant is."

De kortfilm 'Tropico' bevat enkele nummers van haar album 'Born to Die - Paradise Edition', waaronder 'Body Electric' en 'Gods and Monsters'. Lana omschrijft de film als "Elvis en Jezus en Marilyn en buitenaardse wezens allemaal in één". Tijdens de première, waar ze gekleed ging in rood fluweel en zwarte legerlaarzen, zei ze tegen het publiek: "Ik wilde graag samenkomen zodat ik mijn hoofdstuk visueel kan afsluiten voordat ik mijn nieuwe album lanceer."

06-12-2013 om 13:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!