NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

06-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keri Russell gescheiden

Keri Russell gescheiden

http://oi42.tinypic.com/30rm8oo.jpg

Keri Russell is gescheiden van haar man. Dat heeft het management van de actrice bekendgemaakt aan het blad People. Russell en haar man, Shane Deary, waren bijna zeven jaar getrouwd en hebben samen een zoontje en een dochtertje.

"Ze zijn gescheiden sinds het begin van de zomer", aldus de woordvoerder van Russell. "Ze blijven vrienden en de focus ligt op hun kinderen."

De geruchten over een scheiding kwamen de wereld in nadat er eergisteren in Keri's appartement in Brooklyn was ingebroken. De 37-jarige actrice lag alleen te slapen, dus rees de vraag waar haar man en kinderen waren.

06-12-2013 om 13:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toots Thielemans in ziekenhuis

Toots Thielemans in ziekenhuis

http://oi41.tinypic.com/2dslph2.jpg

Toots Thielemans ligt in het ziekenhuis. Thielemans, die woensdagavond zijn uitverkochte concert in De Roma in Borgerhout annuleerde wegens ziekte, stelt het al beter. Hij moet wel nog in het ziekenhuis blijven voor rust en observatie, schrijven de Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg.

"Donderdagmiddag heb ik al goed met hem kunnen praten. Hij voelde zich al veel beter en wil snel weer muziek spelen", zegt manager Veerle Van de Poel. Ook voor haar was het even paniek bij de inzinking van de 91-jarige mondharmonicavirtuoos vlak voor het al maanden op voorhand uitverkochte concert in De Roma.

"Toots voelde zich slecht, helemaal niet in staat om te spelen. Het was beter om hem naar het ziekenhuis te voeren voor onderzoek. Op Toots' leeftijd kan zoiets gebeuren en mogen we geen enkel risico lopen", zegt Van de Poel.

Wat er juist scheelt met Thielemans is nog niet geweten. De dokters zijn nog met allerlei onderzoeken bezig. De komende weken heeft Toots Thielemans alle tijd om te rusten en verder op te knappen, want het concert in De Roma was het laatste dat dit jaar geprogrammeerd stond.

06-12-2013 om 13:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lana del Rey onthult titel nieuw album

Lana del Rey onthult titel nieuw album

http://oi43.tinypic.com/334tf8m.jpg

De Amerikaanse popzangeres Lana del Rey heeft de titel van haar nieuwe album onthuld tijdens de première van haar kortfilm 'Tropico in Hollywood'. 'Ultra-Violence' wordt de titel, naar een zin uit het bekende boek 'A Clockwork Orange' (1962), maar verder kon de Summertime Sadness-zangeres nog niets vertellen. Dat meldt Rolling Stone.

Dit jaar is nogal rustig voor de Amerikaanse, die eerder liet doorschemeren te worstelen met de druk om met een goede opvolger te komen van het succesvolle album 'Born to Die'. In oktober zei ze over een nieuw album: "Als mensen ernaar vragen, moet ik eerlijk zijn. Ik heb nog geen idee. Ik kan nog niet zeggen of dit album beter wordt dan de vorige, omdat ik nog geen vervolg hoor." Volgens haar komt dat door haar muze. "Mijn muze is heel wispelturig. Ze komt alleen zo nu en dan voorbij, wat heel irritant is."

De kortfilm 'Tropico' bevat enkele nummers van haar album 'Born to Die - Paradise Edition', waaronder 'Body Electric' en 'Gods and Monsters'. Lana omschrijft de film als "Elvis en Jezus en Marilyn en buitenaardse wezens allemaal in één". Tijdens de première, waar ze gekleed ging in rood fluweel en zwarte legerlaarzen, zei ze tegen het publiek: "Ik wilde graag samenkomen zodat ik mijn hoofdstuk visueel kan afsluiten voordat ik mijn nieuwe album lanceer."

06-12-2013 om 13:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Liam smeekt Miley om hem terug te nemen"

"Liam smeekt Miley om hem terug te nemen"

http://oi43.tinypic.com/22nyo2.jpg

Liam Hemsworth (23) zou Miley Cyrus (21) hebben gesmeekt hem terug te nemen. De acteur van de film 'The Hunger Games' mist zijn ex-verloofde ontzettend. Het stel ging in september uit elkaar na een relatie van 3 jaar.

Liam schijnt er alles aan te doen om zijn ex weer voor zich te winnen. Hij zou nog steeds gevoelens voor haar hebben, zo zegt hij tegen zijn vrienden. "De aantrekkingskracht is niet voorbij", zei een ingewijde tegen Us Weekly. Liam zou vorige maand in het geheim een afspraak hebben gehad met de wereldberoemde zangeres. "De twee hebben met elkaar gesproken zoals ze deden toen ze nog samen waren", meldt de bron.

De twee voormalige geliefden zouden ook flirterige berichtjes naar elkaar sturen. Daarnaast zou Liam Miley een hart onder de riem hebben gestoken nadat er sieraden en andere waardevolle spullen uit haar woning waren gestolen ter waarde van 100.000 dollar (74.000 euro).

Romance
Miley moet er nog even een nachtje over slapen. Ze voelt zich verward. Zij is er voorlopig nog niet van overtuigd dat ze weer bij elkaar moeten komen. Liam had een korte romance met de Mexicaanse actrice Eiza Gonzalez na de breuk met Miley.

Miley werd op haar beurt gelinkt aan meerdere mannen, zoals haar muziekproducent Mike WiLL Made It en nieuwsfotograaf Theo Wenner, maar ze zegt van haar huidige status als single te profiteren om zichzelf beter te leren kennen.

06-12-2013 om 13:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dieven stelen onderdelen van gecrashte auto Walker

Dieven stelen onderdelen van gecrashte auto Walker

http://oi43.tinypic.com/eoi8l.jpg

Twee mannen hebben de dodelijke crash van Paul Walker aangegrepen om op dievenpad te gaan. Ze zijn opgepakt omdat ze onderdelen hebben gestolen van de auto waarin 'The Fast & The Furious'-acteur afgelopen zaterdag is omgekomen. Dat schrijft de Amerikaanse entertainmentsite TMZ.

Enkele uren na het ongeluk in Californië, werd de uitgebrande Porsche naar een werf versleept. Toen het konvooi moest stoppen voor rood licht, grepen de twee dieven hun kans. Ze wisten het dak van de wagen buit te maken. Helaas voor het duo, want de chauffeur van de sleepdienst zag alles gebeuren. Samen met de politie kon hij ze opsporen.

Agenten vonden het dak in het huis van een van de verdachten. Misschien nog opmerkelijker is dat een van de twee mannen vlak na de actie een foto op Instagram plaatste met de tekst: "Stuk van auto Paul Walker, trok het van een takelwagen bij een stoplicht."

06-12-2013 om 12:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Hallyday schrapt tournee door onrust in Thailand

Johnny Hallyday schrapt tournee door onrust in Thailand

http://oi40.tinypic.com/2mfas6.jpg

De Frans-Belgische oerrocker Johnny Hallyday heeft zijn mini-tournee van deze maand doorheen Azië geannuleerd vanwege de onrust in Thailand. Dat heeft zijn lokale concertpromotor meegedeeld. Volgens Your Mum is de concertreis uitgesteld tot april 2014.

Hallyday vierde op 15 juni zijn zeventigste verjaardag op de bühne. Geboren op 15 juni 1943 in Parijs had Hallyday een Belgische vader, Léon Smet. Bij de burgerlijke stand is Hallyday dan ook als Jean-Philippe Smet bekend. Reeds in de jaren vijftig begon hij muziek te maken. Zijn eerste album dateert van 1960.

04-12-2013 om 21:13 geschreven door artist lover


» Reageer (9)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber wil dat bewaker naar hem kijkt tijdens slaap

Justin Bieber wil dat bewaker naar hem kijkt tijdens slaap

http://oi40.tinypic.com/21o2fxz.jpg

Justin Bieber wordt meer en meer paranoïde en wil bewaakt worden terwijl hij slaapt. De 19-jarige zanger heeft schrik dat gestoorde fans zouden inbreken in zijn hotelkamer en wil daarom 24 uur per dag enkele kleerkasten in zijn omgeving. Hij heeft zelfs twee reserveagenten ingeschakeld voor als zijn vaste bewakers een pauze nodig hebben.

"Justin kan 's nachts echt niet alleen zijn", aldus een insider. "Hij hoort de hele tijd geluiden, en dat maakt hem echt bang. Er staat een bewaker buiten aan de deur, maar tegenwoordig loopt er ook een rond in zijn kamer terwijl hij slaapt."

Ook als Bieber volgende week naar Australië trekt voor een aantal concerten, gaan de gespierde mannen gewoon mee. "Justin is het ondertussen gewoon dat een bewaker naar hem kijkt terwijl hij slaapt, dus hij ziet ook geen reden om iets te veranderen."

Toch is hij er nog niet helemaal gerust in, want naast de kleerkasten heeft de zanger aan zijn moeder gevraagd om hem te vergezellen als extra geruststelling. "Hij smeekte zijn moeder Patti om mee te gaan naar de meeste concerten."

04-12-2013 om 21:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvie en Rafael (eindelijk) officieel gescheiden

Sylvie en Rafael (eindelijk) officieel gescheiden

http://oi41.tinypic.com/oktxma.jpg

De scheiding tussen Rafael van der Vaart en Sylvie Meis is officieel. Het koppel liet vandaag weten dat de rechtbank in Amsterdam de echtscheiding heeft uitgesproken. Begin dit jaar werd, na een hoogopgelopen ruzie tijdens oudejaarsnacht, bekend dat het veelbesproken showbizzpaar een punt zette achter hun relatie.

"Rafael van der Vaart en Sylvie Meis geven hierbij te kennen dat de Rechtbank Amsterdam vandaag, 4 december 2013, bij beschikking de echtscheiding tussen hen heeft uitgesproken. De periode naar deze beslissing toe is door hen als zeer ingrijpend ervaren. Rafael en Sylvie hopen door de beschikking van de Rechtbank in rustiger vaarwater terecht te komen", luidt de verklaring.

Co-ouderschap
In formeel taalgebruik wordt omschreven dat de twee geen ruzie met elkaar hebben. Ook de rol van zoon Damián wordt toegelicht. "Onverschillig van hetgeen de afgelopen periode door derden is beweerd dan wel geschreven hebben zij in goede harmonie en gezamenlijkheid gezocht naar een passende formele beëindiging van hun huwelijk. Uit respect voor elkaar en ter diening van hun voornaamste belang, het welzijn van hun zoon Damián, zullen Rafael en Sylvie in de toekomst dezelfde harmonie als uitgangspunt nemen in hun handelen. De echtscheiding is conform hun wens op basis van het principe van co-ouderschap uitgesproken. Over verdere gemaakte afspraken in deze familieaangelegenheid worden geen mededelingen gedaan."

Tot slot stellen ze: "Rafael en Sylvie vragen de media dit te respecteren en zich, mede vanwege de belangen van hun zoon, terughoudend op te stellen waar het de echtscheiding betreft. Door hen en door hun advocaat wordt verder geen inhoudelijk commentaar gegeven over het besluit van de rechtbank."

04-12-2013 om 21:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Renée (13) presenteert donderdag Het Weer bij VTM

Renée (13) presenteert donderdag Het Weer bij VTM

http://oi41.tinypic.com/2mnhugl.jpg

De 13-jarige Renée presenteert komende donderdag het weerbericht op VTM. Weervrouw Jill Peeters lanceerde onlangs een veiling van haar weerbericht, ten voordele van Haiyan 21-21, die maar liefst 4.551 euro heeft opgebracht. De gulste schenker was Frederik Constandt uit Maldegem, die de presentatie van het weerbericht cadeau deed aan zijn dochter Renée.

Op donderdag 5 december 2013 is het zover: dan presenteert Renée het weerbericht na VTM NIEUWS van 19.00. Hiermee is Renée officieel de jongste weervrouw die ooit het weer zal gepresenteerd hebben bij VTM. Als kers op de taart zal Renée 's ochtends om 08.30 ook het telefonisch weerbericht verzorgen voor Q-Music, samen met Frank Duboccage.

Renée kijkt er alvast enorm naar uit: "Toen m'n papa vertelde dat ik het weerbericht mocht presenteren, kon ik het eerst niet goed geloven. Ik kijk er enorm naar uit om van Jill bij te leren over hoe het weerbericht wordt voorbereid en hoe de weerkaarten worden opgemaakt. Ik ben momenteel nog niet zo zenuwachtig, al moet ik wel eerlijk toegeven dat ik de voorbije dagen vooral veel heb nagedacht  over wat ik zal aantrekken (lacht). Ik ben enorm blij met deze ervaring en ik ga absoluut m'n uiterste best doen om het mooie weer te maken morgen."

04-12-2013 om 21:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nigella Lawson geeft drugsgebruik toe

Nigella Lawson geeft drugsgebruik toe

http://oi43.tinypic.com/2gukruw.jpg

Nigella Lawson heeft verteld dat haar ex-man Charles Saatchi heeft gezegd dat hij haar leven kapot zou maken als zij weigerde om zijn naam te zuiveren. Toen ze bleef weigeren, zou hij het verhaal hebben verspreid dat ze een drugsverslaving zou hebben. Dat heeft de beroemde chef gezegd tijdens de rechtszaak tegen twee oud-werknemers van het stel. Lawson gaf wel toe dat ze effectief cocaïne en marihuana gebruikt heeft, maar stelde dat ze geen verslaving had.

The Telegraph schrijft dat Nigella heeft laten weten dat haar ex haar heeft "bedreigd" en "gepest" in een poging om haar terug te krijgen. In oktober gaf ze al aan dat ze niet verder wilde getuigen in de zaak tegen de twee werknemers, die circa 815.000 euro zouden hebben uitgegeven met de creditcards van Saatchi. Volgens haar gebruikt haar ex de zaak om haar reputatie te beschadigen.

Charles had eerder naar haar geroepen dat hij haar kapot zou maken als ze niet bij hem terug zou komen. "Hij begon ook valse geruchten over een drugsverslaving te verspreiden", aldus de chef. In september spraken de twee werknemers ineens over haar zogenaamde verslaving en daar had haar ex haar eerder dus mee "bedreigd".

Rechtbank
Toch kwam Nigella vandaag naar de rechbank om haar zegje te doen in de zaak. "Omdat ik voelde dat het mijn burgerplicht is. Het is moeilijk voor me en het is ook moeilijk geweest voor mijn kinderen, maar ik wilde het juiste doen", aldus Nigella.

Zo ontkende ze aan drugs verslaafd te zijn. Ze zei slechts zo'n zes keer in haar leven cocaïne te hebben gebruikt en wel eens marihuana gerookt te hebben, maar geen verslaafde te zijn.

Lawson en Saatchi scheidden afgelopen zomer nadat er foto's opdoken van een heftige ruzie van het stel op een terras in Londen. Daarop was te zien hoe Charles zijn vrouw bij haar keel greep. Onmiddellijk hierna vertrok Lawson uit hun gezamenlijke huis en even later werd hun scheiding bekend.

04-12-2013 om 20:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna binnenkort vrijgezel?

Madonna binnenkort vrijgezel?

http://oi44.tinypic.com/240xegw.jpg

Madonna en haar veel jongere vriend Brahim Zaibat zijn al bijna drie jaar samen, maar volgens RadarOnline is het goed mogelijk dat er binnenkort een einde komt aan hun relatie. Brahim (28) zou namelijk zijn gevallen voor de charmes van Katrina Patchett, de Australische schone met wie hij danst in de Franse versie van 'Dancing With The Stars'.

De twee zouden al weken niet van elkaars zijde wijken en daar doen ze niet geheimzinnig over. Ze delen namelijk allerlei verschillende foto's van zichzelf samen op Instagram en Twitter. Er gingen al geruchten dat Brahim Madonna zou hebben verlaten, maar een van zijn collega's in de dansshow ontkent dit volgens de website.

Ook de 55-jarige Madonna verveelt zich niet. Zij is samen met haar zoon en haar ex-man Sean Penn op Haïti. Zoonlief Rocco postte gezellige foto's van hun tripje op zijn Instagramaccount. Op 1 december werden Madonna en Brahim nog samen gespot, maar volgens de website spreken deze foto's boekdelen. Brahim zou zich geïrriteerd en moe hebben gedragen. Later op diezelfde dag werd hij wel lachend vastgelegd met Katrina.

04-12-2013 om 20:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kim en Kanye trouwen in Versailles"

"Kim en Kanye trouwen in Versailles"

http://oi42.tinypic.com/2qukv1e.jpg

Kim Kardashian en Kanye West pakken hun bruiloft groots aan. Volgens Us Weekly wil het veelbesproken stel trouwen in het Kasteel van Versailles.

"Kanye is nog nooit getrouwd en hij wil een grootse bruiloft", onthult een ingewijde. "Ze hebben geen budget." West staat erom bekend dat hij leeft volgens het motto "doe het goed of doe het niet". Dus dat belooft wat voor de huwelijksceremonie.

Dat Kanye alles uit de kast haalt om een indruk achter te laten, bleek wel uit de manier waarop hij Kim ten huwelijk vroeg. Speciaal voor de gelegenheid huurde de rapper een stadion af en regelde hij een 50-koppig orkest.

04-12-2013 om 20:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arctic Monkeys headliner op Rock Werchter

Arctic Monkeys headliner op Rock Werchter

http://oi39.tinypic.com/22e3nk.jpg

Nadat gisteren werd bevestigd dat Metallica op donderdag 3 juli headliner is op Rock Werchter, wordt vandaag een tweede klepper bekendgemaakt: Arctic Monkeys zullen op vrijdag 4 juli het festival headlinen. De ticketverkoop start komende zaterdag 7 december om 14 uur.

Arctic Monkeys zijn de woordvoerders van een generatie. Er wordt al bijna tien jaar gezegd dat voorman Alex Turner als geen ander het lief en leed verwoordt van zijn leeftijdsgenoten. Sinds 'AM' (2013) lijkt hij zich die rol helemaal te hebben toegeëigend. Turner is een rasperformer geworden die overdadig contact zoekt met zijn publiek, zoals eerder deze maand ook bleek in een kolkend Vorst Nationaal. 4 juli 2014 krijgt een warme avond. 

04-12-2013 om 19:13 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
03-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Birgit Van Mol vervangt tijdelijk Kathy Pauwels bij 'Royalty'

Birgit Van Mol vervangt tijdelijk Kathy Pauwels bij 'Royalty'

http://oi43.tinypic.com/wiab2s.jpg

Kathy Pauwels moet het op doktersadvies de komende weken rustig aan doen, meldt VTM in een persbericht. Zij zal voor de presentatie van het VTM-magazine 'Royalty' dan ook tijdelijk vervangen worden door Birgit Van Mol en dit vanaf nu zondag, 8 december 2013.

"Ik kan met een gerust hart de presentatie van Royalty overlaten aan Birgit, zodat ik me volop kan concentreren op mijn herstel. Zodra het mogelijk is, pik ik graag weer de draad op bij de Royalty-redactie", aldus Kathy Pauwels in het persbericht

03-12-2013 om 16:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prinses Elisabeth krijgt bewaking na dreigbrief

Prinses Elisabeth krijgt bewaking na dreigbrief

http://oi39.tinypic.com/2vw5tet.jpg

Een onbekende heeft in een brief aan koning Filip gedreigd diens dochter Elisabeth (12) te ontvoeren. De schrijver gaat wild tekeer tegen vreemdelingen, die volgens hem ons land kapot maken, en verwijt de koning daar niets aan te doen. De politie neemt de dreiging zeer ernstig. Aan het Sint-Jan-Berchmanscollege, waar Elisabeth schoolloopt, staan sinds gisteren drie politiewagens opgesteld. Ook het antiterreurorgaan OCAD is ingeschakeld. Het Brusselse parket heeft een vooronderzoek geopend, maar heeft nog geen onderzoeksrechter aangesteld.

De brief, die in het Duits en Frans is opgesteld en gericht is aan koning Filip, werd gisterochtend bezorgd aan de krant La Dernière Heure. De schrijver laat zich laatdunkend uit over moslims en Noord-Afrikanen. Zij profiteren van ons land en kosten ons elk jaar 30 miljard, zo staat er in de twee talen. "U en uw regering doen daar niks aan", schrijft de onbekende, die er duidelijk nazistische sympathiëen op nahoudt. "Ik ga prinses Elisabeth ontvoeren. Dat is geen grap."

Opvallend is wel dat de schrijver het in de Duitse versie over "die Fürstin Elisabeth" (de vorstin) heeft en in de Franse versie over "la Princesse" (de prinses).

Speurders van de federale politie hebben de brief gisteren meegenomen naar het lab voor verder onderzoek. Het antiterreurorgaan OCAD is ook betrokken bij het speurwerk. Er werden alvast enkele extra veiligheidsmaatregelen genomen. Zo werden er aan de school van de toekomstige koningin drie politiewagens opgesteld.

De ouders van Elisabeth, die gisteren op bezoek waren in Luxemburg, werden daar op de hoogte gebracht van de dreiging, maar hun programma werd niet aangepast.

03-12-2013 om 16:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Exit 'Astrid in Wonderland'?

Exit 'Astrid in Wonderland'?

http://oi42.tinypic.com/nno5df.jpg

Of er volgend jaar op Vijf een zesde seizoen komt van 'Astrid in Wonderland' is nog niet zeker. De zender is wel van plan om Astrid Bryan op het kleine scherm te houden, met een vervolg op de realityserie óf met een volledig nieuw tv-programma. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Van het reilen en zeilen van de Vlaamse in Hollywood passeerden al vijf seizoenen de revue. De laatste aflevering van het vijfde seizoen werd onlangs uitgezonden. Hoewel de kijkcijfers allerminst tegenvielen, staat het nog niet vast dat er een zesde seizoen komt.

Begin juli maakten Astrid Nuyens uit Merksem en haar man John Bryan - aka 'den John' - bekend dat ze zouden scheiden. De Vlaamse liet toen al uitschijnen dat ze niet staat te springen om opnieuw maandenlang op de hielen gezeten te worden door een cameraploeg. Ze ziet ander tv-werk wel zitten, een idee die ook Vijf genegen is. "Als 'Astrid in Wonderland' terugkeert, zal het sowieso een andere invulling krijgen. Het leven van Astrid is de laatste maanden erg veranderd", stelt de zender.

Astrid is momenteel in België. Een ontmoeting met Vijf over de toekomst van de realitysoap staat op de agenda.

03-12-2013 om 16:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Miranda Kerr slaat miljardair aan de haak"

"Miranda Kerr slaat miljardair aan de haak"

http://oi40.tinypic.com/4gls0z.jpg

Miranda Kerr (30) - het Australische supermodel en de ex van acteur Orlando Bloom - heeft een nieuw lief. Dat schrijft Woman's Day. De gelukkige is de 46-jarige miljardair James Packer, weet het Australische blad.

Kerr en Bloom - ouders van een zoontje Flynn - maakten in oktober hun scheiding bekend. Een maand eerder kwam ook aan einde aan het huwelijk van Jamer Packer en Erica Baxter, ook een model. De twee waren zes jaar getrouwd en zetten drie kinderen op de wereld.

Het topmodel en de casinomagnaat zouden elkaar al jaren kennen, schrijft The Syndey Morning Herald. Maanden voor beide breuken, brachten de twee koppels nog samen een vakantie door op Tahiti.

"Miranda ziet er heel 'down to earth' uit, maar ze laat zich graag omringen door de jetset, een levenstijl die James haar kan bieden", zegt een vriend in Woman's Day. "Ik ben heel blij voor haar. Miranda heeft een moeilijk jaar achter de rug. Haar carrière kreeg opdoffers te verwerken en ze was kapot van de breuk met Orlando."

03-12-2013 om 16:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerbetoon van Vin Diesel: "Ik zal altijd van je houden Brian"

Eerbetoon van Vin Diesel: "Ik zal altijd van je houden Brian"

http://oi39.tinypic.com/1gnabt.jpg

Vin Diesel heeft op Facebook een emotioneel eerbetoon gepost aan zijn overleden vriend en collega Paul Walker. "Ik zal altijd van je houden Brian, je was als een broer voor mij, zowel op als naast de set." De acteur ging ook persoonlijk naar de plaats van de crash om de fans van Walker te bedanken voor hun steun.

Ongeveer 48 uur na de crash postte Vin Diesel een kort, maar emotioneel eerbetoon aan zijn goede vriend. "Verder leven in de harten van mensen die achterblijven, is niet sterven. Pablo, ik wou dat je de wereld nu kon zien. En de impact die jouw rijkelijk leven heeft op iedereen, op mij... Ik zal altijd van je houden Brian, je was als een broer voor mij."

Met Brian doelt de acteur op Brian O'Conner, het personage dat Walker vertolkte in The Fast & Furious-films. Diesel en Walker stonden voor het eerst samen op de set in 2001 en waren vlak voor het ongeval bezig met de opnames van de zevende film.

03-12-2013 om 16:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klacht Horion tegen vtm-programma verworpen

Klacht Horion tegen vtm-programma verworpen

http://oi39.tinypic.com/15rd3qa.jpg

De Brusselse kortgedingrechter heeft de eis die Freddy Horion had ingesteld tegen het vtm-programma 'De koongetuigen', verworpen. Dat meldt de advocaat van Freddy Horion, meester Vincent Vereecken. Horion had gevraagd dat de rechter de uitzending van de aflevering van aanstaande donderdag, over de zaak-Horion, zou verbieden maar de rechter oordeelde dat die eis te laat kwam.

In 'De kroongetuigen' worden spraakmakende misdaadverhalen uit Vlaanderen aan de hand van getuigenissen van politie, gerecht en nabestaanden uit de doeken gedaan en gedeeltelijk nagespeeld. Horion, die in 1980 tot een levenslange gevangenisstraf veroordeeld werd voor een zesvoudige moord op een gezin, staat centraal in de uitzending van donderdag maar hij verzette zich tegen die uitzending en voerde onder meer aan dat de onderzoeksrechter en politieagent die destijds deel uitmaakten van het onderzoek, hun beroepsgeheim zouden schenden door mee te werken aan het programma.

De Brusselse kortgedingrechter verwierp Horions eis echter omdat die te laat kwam. "Volgens de rechter was er geen sprake van hoogdringenheid omdat de najaarsprogrammatie van vtm al in augustus bekend was", zegt meester Vereecken. "Het programma nu nog verbieden zou niet in verhouding staan tot de kosten die gemaakt zijn om het te maken."

Horion kan nog in beroep gaan. "Maar gezien de weinige tijd die er nog rest voor de uitzending, heeft dat weinig zin", gaat zijn advocaat verder. "Een proces ten gronde zou ook alleen maar een schadevergoeding kunnen opleveren en daar ging het meneer Horion niet om. Waarschijnlijk komt dat er dus ook niet."

03-12-2013 om 16:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Metallica speelt wat jij wil op Rock Werchter

Metallica speelt wat jij wil op Rock Werchter

http://oi40.tinypic.com/2150eqd.jpg

Het gerucht dat Metallica headliner wordt op Rock Werchter 2014, is bevestigd. Metallica speelt op donderdag 3 juli niet zomaar een concert. Het grootste deel van de setlist wordt immers door de fans bepaald.

Metallica schittert momenteel in de 3D-concertfilm 'Through The Never' en zal een groot stuk van 2014 wijden aan de opvolger van het album 'Death Magnetic' uit 2008. Tussen de werkzaamheden door trekken de heren de wereld rond. Twintig jaar geleden, in 1993, speelde de band voor het eerst in Werchter, als eerste metalband op de affiche ooit.

Hun concert op 3 juli wordt hun zevende op Werchter en een heel bijzonder. De fans krijgen het immers voor het zeggen. Iedere ticketkoper krijgt de vraag om zijn/haar favoriete nummers door te geven. Metallica op maat dus.

Rock Werchter 2014 vindt plaats van donderdag 3 juli tot en met zondag 6 juli.

Meer namen voor Rock Werchter 2014 volgen snel. De ticketverkoop start op zaterdag 7 december om 14 uur. Meer info vind je hier.

Twee korte tournees door Europa werkt Metallica komende zomer af, zo melden de bandleden op hun site. "Het is simpel. Koop je ticket online en je ontvangt een e-mail met een code en een link naar een site waar je je keuze kan maken. Normaal spelen we ongeveer 18 songs en omdat we er zelf ook wat lol aan willen beleven, krijgen we zelf ook een stem: we kiezen daarbij voor een nieuwe song. De overige zeventien kiezen jullie. Kies dus je favoriet uit de ongeveer 140 songs die we opnamen. Om het nog leuker te maken, zal je kunnen volgen wat andere fans hebben gekozen".

"In de ware Metallica-traditie weten we nog niet waar we precies zullen spelen, maar hier alvast enkele data die vastliggen":

4 juni: Imtceh Arena, Sonisphere, Hamburg
5-8 juni: Rock am Ring, Nürburgring
6-9 juni: Rock Im Park, Nürnberg
9 juni: Pinkpop Festival, Landgraaf
3 juli: Rock Werchter.

02-12-2013 om 18:17 geschreven door artist lover


» Reageer (7)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!