Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

04-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kim en Kanye trouwen in Versailles"

"Kim en Kanye trouwen in Versailles"

http://oi42.tinypic.com/2qukv1e.jpg

Kim Kardashian en Kanye West pakken hun bruiloft groots aan. Volgens Us Weekly wil het veelbesproken stel trouwen in het Kasteel van Versailles.

"Kanye is nog nooit getrouwd en hij wil een grootse bruiloft", onthult een ingewijde. "Ze hebben geen budget." West staat erom bekend dat hij leeft volgens het motto "doe het goed of doe het niet". Dus dat belooft wat voor de huwelijksceremonie.

Dat Kanye alles uit de kast haalt om een indruk achter te laten, bleek wel uit de manier waarop hij Kim ten huwelijk vroeg. Speciaal voor de gelegenheid huurde de rapper een stadion af en regelde hij een 50-koppig orkest.

04-12-2013 om 20:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arctic Monkeys headliner op Rock Werchter

Arctic Monkeys headliner op Rock Werchter

http://oi39.tinypic.com/22e3nk.jpg

Nadat gisteren werd bevestigd dat Metallica op donderdag 3 juli headliner is op Rock Werchter, wordt vandaag een tweede klepper bekendgemaakt: Arctic Monkeys zullen op vrijdag 4 juli het festival headlinen. De ticketverkoop start komende zaterdag 7 december om 14 uur.

Arctic Monkeys zijn de woordvoerders van een generatie. Er wordt al bijna tien jaar gezegd dat voorman Alex Turner als geen ander het lief en leed verwoordt van zijn leeftijdsgenoten. Sinds 'AM' (2013) lijkt hij zich die rol helemaal te hebben toegeëigend. Turner is een rasperformer geworden die overdadig contact zoekt met zijn publiek, zoals eerder deze maand ook bleek in een kolkend Vorst Nationaal. 4 juli 2014 krijgt een warme avond. 

04-12-2013 om 19:13 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
03-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Birgit Van Mol vervangt tijdelijk Kathy Pauwels bij 'Royalty'

Birgit Van Mol vervangt tijdelijk Kathy Pauwels bij 'Royalty'

http://oi43.tinypic.com/wiab2s.jpg

Kathy Pauwels moet het op doktersadvies de komende weken rustig aan doen, meldt VTM in een persbericht. Zij zal voor de presentatie van het VTM-magazine 'Royalty' dan ook tijdelijk vervangen worden door Birgit Van Mol en dit vanaf nu zondag, 8 december 2013.

"Ik kan met een gerust hart de presentatie van Royalty overlaten aan Birgit, zodat ik me volop kan concentreren op mijn herstel. Zodra het mogelijk is, pik ik graag weer de draad op bij de Royalty-redactie", aldus Kathy Pauwels in het persbericht

03-12-2013 om 16:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prinses Elisabeth krijgt bewaking na dreigbrief

Prinses Elisabeth krijgt bewaking na dreigbrief

http://oi39.tinypic.com/2vw5tet.jpg

Een onbekende heeft in een brief aan koning Filip gedreigd diens dochter Elisabeth (12) te ontvoeren. De schrijver gaat wild tekeer tegen vreemdelingen, die volgens hem ons land kapot maken, en verwijt de koning daar niets aan te doen. De politie neemt de dreiging zeer ernstig. Aan het Sint-Jan-Berchmanscollege, waar Elisabeth schoolloopt, staan sinds gisteren drie politiewagens opgesteld. Ook het antiterreurorgaan OCAD is ingeschakeld. Het Brusselse parket heeft een vooronderzoek geopend, maar heeft nog geen onderzoeksrechter aangesteld.

De brief, die in het Duits en Frans is opgesteld en gericht is aan koning Filip, werd gisterochtend bezorgd aan de krant La Dernière Heure. De schrijver laat zich laatdunkend uit over moslims en Noord-Afrikanen. Zij profiteren van ons land en kosten ons elk jaar 30 miljard, zo staat er in de twee talen. "U en uw regering doen daar niks aan", schrijft de onbekende, die er duidelijk nazistische sympathiëen op nahoudt. "Ik ga prinses Elisabeth ontvoeren. Dat is geen grap."

Opvallend is wel dat de schrijver het in de Duitse versie over "die Fürstin Elisabeth" (de vorstin) heeft en in de Franse versie over "la Princesse" (de prinses).

Speurders van de federale politie hebben de brief gisteren meegenomen naar het lab voor verder onderzoek. Het antiterreurorgaan OCAD is ook betrokken bij het speurwerk. Er werden alvast enkele extra veiligheidsmaatregelen genomen. Zo werden er aan de school van de toekomstige koningin drie politiewagens opgesteld.

De ouders van Elisabeth, die gisteren op bezoek waren in Luxemburg, werden daar op de hoogte gebracht van de dreiging, maar hun programma werd niet aangepast.

03-12-2013 om 16:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Exit 'Astrid in Wonderland'?

Exit 'Astrid in Wonderland'?

http://oi42.tinypic.com/nno5df.jpg

Of er volgend jaar op Vijf een zesde seizoen komt van 'Astrid in Wonderland' is nog niet zeker. De zender is wel van plan om Astrid Bryan op het kleine scherm te houden, met een vervolg op de realityserie óf met een volledig nieuw tv-programma. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Van het reilen en zeilen van de Vlaamse in Hollywood passeerden al vijf seizoenen de revue. De laatste aflevering van het vijfde seizoen werd onlangs uitgezonden. Hoewel de kijkcijfers allerminst tegenvielen, staat het nog niet vast dat er een zesde seizoen komt.

Begin juli maakten Astrid Nuyens uit Merksem en haar man John Bryan - aka 'den John' - bekend dat ze zouden scheiden. De Vlaamse liet toen al uitschijnen dat ze niet staat te springen om opnieuw maandenlang op de hielen gezeten te worden door een cameraploeg. Ze ziet ander tv-werk wel zitten, een idee die ook Vijf genegen is. "Als 'Astrid in Wonderland' terugkeert, zal het sowieso een andere invulling krijgen. Het leven van Astrid is de laatste maanden erg veranderd", stelt de zender.

Astrid is momenteel in België. Een ontmoeting met Vijf over de toekomst van de realitysoap staat op de agenda.

03-12-2013 om 16:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Miranda Kerr slaat miljardair aan de haak"

"Miranda Kerr slaat miljardair aan de haak"

http://oi40.tinypic.com/4gls0z.jpg

Miranda Kerr (30) - het Australische supermodel en de ex van acteur Orlando Bloom - heeft een nieuw lief. Dat schrijft Woman's Day. De gelukkige is de 46-jarige miljardair James Packer, weet het Australische blad.

Kerr en Bloom - ouders van een zoontje Flynn - maakten in oktober hun scheiding bekend. Een maand eerder kwam ook aan einde aan het huwelijk van Jamer Packer en Erica Baxter, ook een model. De twee waren zes jaar getrouwd en zetten drie kinderen op de wereld.

Het topmodel en de casinomagnaat zouden elkaar al jaren kennen, schrijft The Syndey Morning Herald. Maanden voor beide breuken, brachten de twee koppels nog samen een vakantie door op Tahiti.

"Miranda ziet er heel 'down to earth' uit, maar ze laat zich graag omringen door de jetset, een levenstijl die James haar kan bieden", zegt een vriend in Woman's Day. "Ik ben heel blij voor haar. Miranda heeft een moeilijk jaar achter de rug. Haar carrière kreeg opdoffers te verwerken en ze was kapot van de breuk met Orlando."

03-12-2013 om 16:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerbetoon van Vin Diesel: "Ik zal altijd van je houden Brian"

Eerbetoon van Vin Diesel: "Ik zal altijd van je houden Brian"

http://oi39.tinypic.com/1gnabt.jpg

Vin Diesel heeft op Facebook een emotioneel eerbetoon gepost aan zijn overleden vriend en collega Paul Walker. "Ik zal altijd van je houden Brian, je was als een broer voor mij, zowel op als naast de set." De acteur ging ook persoonlijk naar de plaats van de crash om de fans van Walker te bedanken voor hun steun.

Ongeveer 48 uur na de crash postte Vin Diesel een kort, maar emotioneel eerbetoon aan zijn goede vriend. "Verder leven in de harten van mensen die achterblijven, is niet sterven. Pablo, ik wou dat je de wereld nu kon zien. En de impact die jouw rijkelijk leven heeft op iedereen, op mij... Ik zal altijd van je houden Brian, je was als een broer voor mij."

Met Brian doelt de acteur op Brian O'Conner, het personage dat Walker vertolkte in The Fast & Furious-films. Diesel en Walker stonden voor het eerst samen op de set in 2001 en waren vlak voor het ongeval bezig met de opnames van de zevende film.

03-12-2013 om 16:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klacht Horion tegen vtm-programma verworpen

Klacht Horion tegen vtm-programma verworpen

http://oi39.tinypic.com/15rd3qa.jpg

De Brusselse kortgedingrechter heeft de eis die Freddy Horion had ingesteld tegen het vtm-programma 'De koongetuigen', verworpen. Dat meldt de advocaat van Freddy Horion, meester Vincent Vereecken. Horion had gevraagd dat de rechter de uitzending van de aflevering van aanstaande donderdag, over de zaak-Horion, zou verbieden maar de rechter oordeelde dat die eis te laat kwam.

In 'De kroongetuigen' worden spraakmakende misdaadverhalen uit Vlaanderen aan de hand van getuigenissen van politie, gerecht en nabestaanden uit de doeken gedaan en gedeeltelijk nagespeeld. Horion, die in 1980 tot een levenslange gevangenisstraf veroordeeld werd voor een zesvoudige moord op een gezin, staat centraal in de uitzending van donderdag maar hij verzette zich tegen die uitzending en voerde onder meer aan dat de onderzoeksrechter en politieagent die destijds deel uitmaakten van het onderzoek, hun beroepsgeheim zouden schenden door mee te werken aan het programma.

De Brusselse kortgedingrechter verwierp Horions eis echter omdat die te laat kwam. "Volgens de rechter was er geen sprake van hoogdringenheid omdat de najaarsprogrammatie van vtm al in augustus bekend was", zegt meester Vereecken. "Het programma nu nog verbieden zou niet in verhouding staan tot de kosten die gemaakt zijn om het te maken."

Horion kan nog in beroep gaan. "Maar gezien de weinige tijd die er nog rest voor de uitzending, heeft dat weinig zin", gaat zijn advocaat verder. "Een proces ten gronde zou ook alleen maar een schadevergoeding kunnen opleveren en daar ging het meneer Horion niet om. Waarschijnlijk komt dat er dus ook niet."

03-12-2013 om 16:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Metallica speelt wat jij wil op Rock Werchter

Metallica speelt wat jij wil op Rock Werchter

http://oi40.tinypic.com/2150eqd.jpg

Het gerucht dat Metallica headliner wordt op Rock Werchter 2014, is bevestigd. Metallica speelt op donderdag 3 juli niet zomaar een concert. Het grootste deel van de setlist wordt immers door de fans bepaald.

Metallica schittert momenteel in de 3D-concertfilm 'Through The Never' en zal een groot stuk van 2014 wijden aan de opvolger van het album 'Death Magnetic' uit 2008. Tussen de werkzaamheden door trekken de heren de wereld rond. Twintig jaar geleden, in 1993, speelde de band voor het eerst in Werchter, als eerste metalband op de affiche ooit.

Hun concert op 3 juli wordt hun zevende op Werchter en een heel bijzonder. De fans krijgen het immers voor het zeggen. Iedere ticketkoper krijgt de vraag om zijn/haar favoriete nummers door te geven. Metallica op maat dus.

Rock Werchter 2014 vindt plaats van donderdag 3 juli tot en met zondag 6 juli.

Meer namen voor Rock Werchter 2014 volgen snel. De ticketverkoop start op zaterdag 7 december om 14 uur. Meer info vind je hier.

Twee korte tournees door Europa werkt Metallica komende zomer af, zo melden de bandleden op hun site. "Het is simpel. Koop je ticket online en je ontvangt een e-mail met een code en een link naar een site waar je je keuze kan maken. Normaal spelen we ongeveer 18 songs en omdat we er zelf ook wat lol aan willen beleven, krijgen we zelf ook een stem: we kiezen daarbij voor een nieuwe song. De overige zeventien kiezen jullie. Kies dus je favoriet uit de ongeveer 140 songs die we opnamen. Om het nog leuker te maken, zal je kunnen volgen wat andere fans hebben gekozen".

"In de ware Metallica-traditie weten we nog niet waar we precies zullen spelen, maar hier alvast enkele data die vastliggen":

4 juni: Imtceh Arena, Sonisphere, Hamburg
5-8 juni: Rock am Ring, Nürburgring
6-9 juni: Rock Im Park, Nürnberg
9 juni: Pinkpop Festival, Landgraaf
3 juli: Rock Werchter.

02-12-2013 om 18:17 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sergio Herman kookt voor KLM

Sergio Herman kookt voor KLM

http://oi41.tinypic.com/244zepk.jpg

De Nederlandse luchtvaartmaatschappij KLM is begonnen maaltijden te serveren van de Nederlandse topkok Sergio Herman, zij het alleen in de World Business Class, zo meldt het 'zeer verheugde' bedrijf vandaag. Ook Herman zelf is vereerd.

De maaltijden in deze klasse worden al jaren ontwikkeld door Nederlandse topchefs. Eerder creëerden onder meer Jonnie Boer, Richard Ekkebus en Onno Kokmeijer het eten aan boord.

Sergio Herman is eigenaar van sterrenrestaurant Oud Sluis in het Zeeuwse Sluis. Hij maakte eerder dit jaar bekend die deuren vlak voor Kerst te sluiten om zich op zijn andere zaken te richten.

02-12-2013 om 18:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvie in tranen na terugblik op 2013

Sylvie in tranen na terugblik op 2013

http://oi43.tinypic.com/2eevihw.jpg

Sylvie Meis was zondagavond te gast bij Günther Jauch in zijn programma Menschen, Bilder, Emotionen 2013, waarin wordt teruggeblikt op verschillende aspecten van het afgelopen jaar. De presentatrice kwam vertellen over haar scheiding van Rafael van der Vaart en dat viel haar niet mee.

Sylvie vergeleek de afgelopen 12 maanden met een guerrilla-oorlog. ''Vanuit alle hoeken gebeurde iets'', aldus Meis. Alhoewel de blondine tijdens de opnames geen traan liet, spraken haar waterige ogen boekdelen, volgens Bild. ''Het was naïef en goedgelovig van mij om bepaalde mensen te vertrouwen.''

De scheiding tussen Sylvie en Rafael is bijna afgerond. Op de vraag of dit de laatste keer is dat ze officieel Van der Vaart genoemd mag worden, zegt ze met trillende stem: ''Ja, ja inderdaad.''

Meis zou wel vlak na het stoppen van de camera's in huilen zijn uitgebarsten in een ander programma. Fragmenten daarvan werden maandagmorgen in Guten Morgen Deutschland getoond. Te zien was hoe een huilende Sylvie in de camera kijkt en zegt: ''Ik hoop dat ik ooit nog een grote liefde mag ervaren.''

02-12-2013 om 18:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De populairste gezichten op het grote scherm in België

De populairste gezichten op het grote scherm in België

http://oi39.tinypic.com/24gsx0k.jpg

Uit de 'Nationale Cinema Enquête' van Kinepolis blijkt dat zowel mannen als vrouwen Johnny Depp voor het vijfde jaar op rij uitroepen tot grote publieksfavoriet. De titels van populairste Vlaamse acteur en actrice gaan naar (verrassing!) Matthias Schoenaerts en Veerle Baetens.

Kinepolis ging ook dit jaar op zoek naar de favoriete nationale en internationale acteurs of actrices van de gemiddelde Belgische cinemabezoeker. Ook werd er gepeild naar de favoriete filmgenres en de beste films uit binnen- en buitenland.

Man vs vrouw
Johnny Depp wordt al voor de vijfde keer op rij bekroond met de titel van grote publiekslieveling bij zowel mannen als vrouwen. Het lijstje van populairste acteurs/actrices wordt voor de heren verder aangevuld met:

2. Jason Statham
3. Brad Pitt
4. Angelina Jolie
5. Bruce Willis.

Dames vullen hun top 5 nog met:

2. Julia Roberts
3. Sandra Bullock
4. Brad Pitt
5. Leonardo DiCaprio.

De grootste nationale filmheld is en blijft Matthias Schoenaerts, al zit Koen De Bouw hem volgens de 'Nationale Cinema Enquête' stevig op de hielen. De populairste Vlaamse actrice is Veerle Baetens, die met haar rol in 'The Broken Circle Breakdown' een blijvende indruk heeft nagelaten.

Favoriete films
Voor 2013 werden volgende films verkozen tot populairste van het jaar:

1. 'Django Unchained'
2. 'The Hobbit : An Unexpected Journey'
3. 'The Broken Circle Breakdown'
4. 'Fast and Furious 6'
5. 'Skyfall'

De Vlaamse top 3 ziet er als volgt uit:

1. 'Broken Circle Breakdown'
2. 'Frits en Franky'
3. 'Crimi Clowns: The Movie'

Met een blik op wat nog komen moet, lijkt de Belgische cinemaliefhebber vooral uit te kijken naar het vervolg van 'The Hobbit' (vanaf 11 december) en de verschijning van Christian Grey op het grote scherm (2015).

02-12-2013 om 18:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Asterix-tekenaar Uderzo dient klacht in tegen eigen dochter

Asterix-tekenaar Uderzo dient klacht in tegen eigen dochter

http://oi44.tinypic.com/4gkb49.jpg

Albert Uderzo, de tekenaar en scenarist van de Asterix-albums, gaat klacht indienen tegen zijn dochter en zijn schoonzoon wegens "psychologisch geweld". Dat heeft de advocaat van de tekenaar, Pierre Cornut Gentille, vandaag meegedeeld. Sinds 2007 liggen Albert en Sylvie Uderzo met elkaar in de clinch met als inzet de tientallen miljoenen euro's die de avonturen van Asterix en co hebben opgeleverd.

In 2011 had dochter Uderzo klacht ingediend tegen haar vader wegens "misbruik van zwakheid". Zij beschuldigde sommigen uit de entourage van haar inmiddels 86-jarige vader ervan misbruik te maken van diens veronderstelde zwakke gezondheidstoestand om invloed uit te oefenen op het beheer van diens oeuvre en financiën. De geestelijke vader van de beroemde Bretonse Galliërs heeft steeds ontkend er niet goed aan toe te zijn.

Oorzaak van Sylvie's klacht was dat zij en haar man, Bernard de Choisy, in 2007 door de uitgeverij Albert René waren ontslagen. Albert René beheert de Asterix-albums en werd in 1997 opgericht, na het overlijden van Uderzo's vaste partner René Goscinny.

Asterix is, sinds zijn geboorte in 1959, een ware goudmijn gebleken. In Frankrijk zijn van zijn avonturen meer dan 350 miljoen albums verkocht. Hij is ook de grootste polyglot onder de Franse striphelden, met vertalingen in 11 talen en dialecten.

Het jongste Asterix-album, 'Asterix bij de Picten', verscheen op 24 oktober en was meteen het eerste zonder Uderzo. Scenario en tekeningen van Asterix' bezoek aan de Schotten waren van de hand van, respectievelijk, Jean-Yves Ferri en Didier Conrad.

02-12-2013 om 18:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Playboy-cover met Kate Moss onthuld

Playboy-cover met Kate Moss onthuld

http://oi41.tinypic.com/2mrwn68.jpg

De eerste foto's en de cover van de editie van Playboy waarvoor Kate Moss model staat, circuleren op het internet. Onder meer op de website van Daily Mail zijn de kiekjes te zien. Op de voorkant van het mannenblad is het Britse supermodel te zien in een bunny-outfit terwijl ze verleidelijk in de camera kijkt.

Fotograaf Mert Alas deelde ook twee foto's van de 39-jarige blondine op zijn Instagramaccount.

In het blad staat een reportage van maar liefst 18 pagina's. Het is geen verrassing dat Kate in een bunny-pakje op de voorkant staat. In november onthulde Playboy namelijk al een foto van het topmodel waarop ze dezelfde outfit droeg.

Het is een speciale editie voor Playboy. Het blad bestaat namelijk 60 jaar. "Dat we Kate Moss, een icoon en een van de bekendste topmodellen van de afgelopen 25 jaar, op de cover hebben, is een perfecte manier om de komende 60 jaar in te luiden", liet hoofdredacteur Jimmy Jellinek weten.

Ook Kate viert een feestje met de fotoshoot. Zij wordt in januari 40.

02-12-2013 om 17:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Auto verongelukte Walker was technisch niet in orde"

"Auto verongelukte Walker was technisch niet in orde"

http://oi41.tinypic.com/20k8vbm.jpg

De Amerikaanse entertainmentsite TMZ meent de oorzaak te kennen van de fatale crash van 'The Fast and The Furious'-ster Paul Walker. De knalrode Porsche Carrera GT waarin de acteur en zijn vriend Roger Rodas afgelopen zaterdag verongelukten, zou een technisch mankement hebben gehad. Bronnen stellen dat de sportwagen zeer waarschijnlijk onbestuurbaar raakte door een vloeistoflek.

Anonieme bronnen, betrokken bij de garage van Rodas waar de wagen werd onderhouden, spreken van een vermoedelijk stuurvloeistoflek. Ze hebben bewijs daarvoor gezien op de plaats van het ongeval, zoals een vloeistofspoor vóór de remsporen.

"Uitstekend chauffeur"
De bronnen merken op dat de rechte remsporen pas beginnen heel dicht bij de boom waar de auto uiteindelijk met hoge snelheid tegenaan klapte. Dat zou erop wijzen dat Rodas helemaal niet de controle over het stuur is verloren, zoals wordt beweerd, anders zouden er overal slipsporen te vinden zijn. Ook het feit dat de verwoestende brand voorin de auto uitbrak, in plaats van aan de achterkant waar de motor zit, ondersteunt de theorie van een vloeistoflek.

Kennissen van de omgekomen Rodas stellen dat hij een uitstekend chauffeur was. Ze sluiten niet uit dat hij allicht te hard reed, maar daar kon hij mee omgaan, aldus vrienden van de man.

Het was stom toeval dat Walker en Rodas überhaupt in de rode racewagen op pad waren. De 40-jarige acteur ging na afloop van een benefietbijeenkomst nog even bij zijn garage langs, waar Rodas net bezig was de Duitse bolide de autoshop in te rijden.

Proefrit
Walker was onder de indruk van de sportauto en wilde mee voor een proefritje, vertellen bronnen aan TMZ. Op nog geen 500 meter van de garage verongelukten de mannen. Overigens was er niet gesleuteld aan de wagen en zouden er nog maar weinig kilometers op de teller staan. Insiders vermoeden dan ook dat het gaat om een fabrieksfout.

02-12-2013 om 17:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huwelijkskroon van Victoria Beckham onder de hamer

Huwelijkskroon van Victoria Beckham onder de hamer

http://oi44.tinypic.com/2m4djih.jpg

De kroon die Victoria Beckham in 1999 bij haar huwelijk met David Beckham droeg, wordt volgende week in Londen geveild. Volgens veilinghuis Bonhams is het juweel rond de 30.000 euro waard.

Vermoedelijk zal het hoofdsieraad, dat bestaat uit 18 karaat geel goud en grote diamanten en is ontworpen door Slim Barrett, meer opbrengen.

De Beckhams zullen nog meer memorabilia van hun huwelijk verkopen, waaronder de twee tronen waarop zij elkaar het 'jawoord' gaven. Aanleiding voor de verkoop is de verhuizing van de Beckhams van een paleis naar een strakker, kleiner huis in Londen. De opbrengst van de veiling gaat naar een goed doel.

01-12-2013 om 18:00 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikanen geïnteresseerd in 'Het Diner'

Amerikanen geïnteresseerd in 'Het Diner'

http://oi41.tinypic.com/33jpauh.jpg

Na Duitsland, Spanje, Zuid-Korea, Frankrijk, Australië, Italië en Canada is er nu ook interesse vanuit de Verenigde Staten voor de verfilming van Herman Kochs boek 'Het Diner'. Producent Eyeworks meldt vandaag dat het in onderhandeling is met meerdere Amerikaanse partijen om de film daar uit te brengen.

'Het Diner' werd goed ontvangen op het prestigieuze Toronto International Film Festival. Ook in de Nederlandse bioscopen doet de film het goed. Tijdens het eerste weekend trok 'Het Diner' al meer dan 50.000 bezoekers.

De vertaalrechten van het boek van Herman Koch werden eerder al aan een recordaantal landen verkocht. Ook prijkte de titel op de New York Times-bestsellerlijst. Onze noorderburen bekroonden de roman met de NS Publieksprijs 2009. Inmiddels zijn er meer dan 650.000 exemplaren over de Nederlandse toonbank gegaan.

01-12-2013 om 17:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noorse WAG onder vuur voor deze selfie vlak na bevalling

Noorse WAG onder vuur voor deze selfie vlak na bevalling

http://oi42.tinypic.com/2ue1f0k.jpg

Caroline Berg, partner van de Noorse voetballer Lars-Kristian Eriksen, krijgt de wind van voren voor een opgemerkte selfie op Instagram. Daarop staat de WAG te pronken met een lijf om u tegen te zeggen. Niets bijzonders? Weet dan dat ze amper vier dagen geleden bevallen was... En dat vinden sommigen nogal uitdagend.

"Ik voel me zo leeg, en toch weer niet... 4 dagen na de bevalling." Dat schreef de bevallige Caroline bij bovenstaande selfie op Instagram. Vier dagen eerder zag haar dochtertje Nelia inderdaad het levenslicht. Als fitnessfreak - met een populaire blog genaamd fotballfrue (voetbalvrouw) - was het voor haar een erezaak om haar lichaam weer zo snel mogelijk in volle glorie te krijgen. En dat is haar uitstekend gelukt, in een recordtempo.

Maar om er dan ook mee uit te pakken, dat vinden de Noorse media een brug te ver. Ze verwijten Berg dat ze zo druk zet op alle kersverse mama's die niet in staat zijn zo snel na de geboorte van hun lieveling weer gewicht te verliezen.

Kritiek
Blogger Suzanna Aabel schreef in de krant Dagbladet dat ze niet zeker is of zij wel "tot dezelfde soort als Caroline Berg Eriksen behoort". "In mijn ogen is haar foto hoogst provocerend. Niet alleen omdat ik het mollige meisje ben dat jaloers is op haar slanke lijn, maar ook omdat ik mijn eigen lichaam al op mijn twaalfde begon te verachten."

Internauten reageerden ook op Instagram. "Dit moet een grap zijn!" of nog: "Is het echt nodig om een halfnaakte foto van jezelf te posten? Gewoon om op te scheppen, zonder na te denken aan de mogelijke impact op lezers."

Op Facebook verdedigde de WAG zich: "Ik postte de foto omdat ik trots ben op mezelf en op mijn lichaam voor zoiets zwaars als een zwangerschap/bevalling, en ik vind dat alle moeders dat zouden moeten zijn, los van hun eigen lichaam".

Bijval
Ook op haar Instagram kreeg ze bijval van bezoekers: "Ongelooflijk! Waarom zou je er niet goed mogen uitzien? Proficiat met de geboorte van je dochter en proficiat om zo in vorm te blijven en met je mooie figuur!"

Directrice van het Noorse Nationale Ziekenhuis, dokter Gro Nylaner, neemt het ook op voor Berg Eriksen. "Ik vind niet dat we De Voetballersvrouw moeten uitschelden", zegt ze in de krant Aftenposten. "Het leven is niet eerlijk: sommigen hebben een platte buik, anderen hebben een buikje." Ze voegde er nog aan toe dat elk lichaam anders reageert op een zwangerschap en een bevalling en dat niemand zich met anderen moet vergelijken. "Het belangrijkste is respect voor je eigen lichaam. Het is positief om wat extra kilo's te hebben na de bevalling", besluit dokter Nylander.

01-12-2013 om 17:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veertigste prijs voor 'The Broken Circle Breakdown' op filmfestival Estland

Veertigste prijs voor 'The Broken Circle Breakdown' op filmfestival Estland

http://oi44.tinypic.com/2i895qc.jpg

De film 'The Broken Circle Breakdown' van Felix van Groeningen heeft zijn veertigste onderscheiding binnen. In Tallinn, de hoofdstad van Estland, won de film in de voorbije nacht de publieksprijs van het 17de Black Nights Film Festival. 'The Broken Circle Breakdown' is de Belgische inzending voor de Oscars en is ook een van de favorieten voor de European Film Awards.

Het Estse festival is een van de grootste filmfestivals in Noord-Europa. Er worden circa 250 speelfilms en documentaires getoond. Het festival trekt elk jaar meer dan 60.000 bezoekers. De publieksprijs is 2.000 euro waard.

Acht publieksprijzen
Van Groeningens vierde speelfilm, met hoofdrollen voor Veerle Baetens, Johan Heldenbergh en Nell Cattrysse, ging in wereldpremière op het 39ste Film Fest Gent in 2012. Bij de veertig onderscheidingen die de film al won, zijn acht publieksprijzen.

De European Film Awards worden op 7 december uitgereikt. 'The Broken Circle Breakdown' is er genomineerd in de categorieën beste film, beste regisseur, beste scenario, beste acteur, beste actrice en prijs van het publiek. De film maakt ook kans op de LUX Prijs van het Europees Parlement, die op 11 december wordt uitgereikt.

01-12-2013 om 17:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bob Dylan aangeklaagd voor racisme

Bob Dylan aangeklaagd voor racisme

http://oi40.tinypic.com/119303t.jpg

Bob Dylan is aangeklaagd voor racisme. Volgens een groep boze Franse Kroaten heeft de muzikant in een interview met het blad Rolling Stone Kroaten vergeleken met nazi's en slavendrijvers.

In het bewuste interview, dat vorig jaar verscheen in de Franse versie van het magazine, zegt Dylan over de Verenigde Staten: ''Dit land is helemaal geschift als het aankomt op huidskleur. Mensen vallen elkaar aan, omdat ze verschillende huidskleuren hebben.'' Vervolgens legt hij uit dat donkere mensen weten dat sommige blanken de slavernij niet wilden opgeven en dat frustreert hen tot op de dag van vandaag. ''Als je een slavendrijver of een Klan-lid in je familie had, kunnen donkere mensen dat ruiken. Dat blijft hangen. Net zoals joden nazi's herkennen en Serviërs Kroaten herkennen.''

Vooral die laatste zin is bij de Franse Kroaten in het verkeerde keelgat geschoten. Ze beslisten om Dylan en Rolling Stone voor het gerecht te slepen voor racisme. ''Het spoort aan tot haat. Je kan criminele Kroaten niet vergelijken met alle Kroaten", liet Vlatko Maric, voorzitter van het Kroatische wereldcongres weten aan International Business Times. "Maar we hebben niks tegen Rolling Stone of Bob Dylan als een zanger", klonk het nog.

Volgens de krant zal het twaalf tot achttien weken duren vooraleer het onderzoek naar de aanklacht is afgerond. Mocht Dylan schuldig worden bevonden, dan krijgt hij waarschijnlijk een boete.

De aanklacht is opmerkelijk te noemen. Dylan was in de jaren 60 een prominente voorvechter van de burgerrechtenbeweging in de VS. Vorige week nog kreeg de zanger een medaille van de Légion d'honneur, de hoogste Franse onderscheiding. Vorig jaar kreeg Dylan uit handen van president Obama de Presidential Medal of Freedom, de hoogste civiele onderscheiding in de VS. De muzikant kreeg de onderscheidingen voor zijn culturele en sociale bijdrage aan de landen.

01-12-2013 om 17:35 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!