Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

01-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veertigste prijs voor 'The Broken Circle Breakdown' op filmfestival Estland

Veertigste prijs voor 'The Broken Circle Breakdown' op filmfestival Estland

http://oi44.tinypic.com/2i895qc.jpg

De film 'The Broken Circle Breakdown' van Felix van Groeningen heeft zijn veertigste onderscheiding binnen. In Tallinn, de hoofdstad van Estland, won de film in de voorbije nacht de publieksprijs van het 17de Black Nights Film Festival. 'The Broken Circle Breakdown' is de Belgische inzending voor de Oscars en is ook een van de favorieten voor de European Film Awards.

Het Estse festival is een van de grootste filmfestivals in Noord-Europa. Er worden circa 250 speelfilms en documentaires getoond. Het festival trekt elk jaar meer dan 60.000 bezoekers. De publieksprijs is 2.000 euro waard.

Acht publieksprijzen
Van Groeningens vierde speelfilm, met hoofdrollen voor Veerle Baetens, Johan Heldenbergh en Nell Cattrysse, ging in wereldpremière op het 39ste Film Fest Gent in 2012. Bij de veertig onderscheidingen die de film al won, zijn acht publieksprijzen.

De European Film Awards worden op 7 december uitgereikt. 'The Broken Circle Breakdown' is er genomineerd in de categorieën beste film, beste regisseur, beste scenario, beste acteur, beste actrice en prijs van het publiek. De film maakt ook kans op de LUX Prijs van het Europees Parlement, die op 11 december wordt uitgereikt.

01-12-2013 om 17:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bob Dylan aangeklaagd voor racisme

Bob Dylan aangeklaagd voor racisme

http://oi40.tinypic.com/119303t.jpg

Bob Dylan is aangeklaagd voor racisme. Volgens een groep boze Franse Kroaten heeft de muzikant in een interview met het blad Rolling Stone Kroaten vergeleken met nazi's en slavendrijvers.

In het bewuste interview, dat vorig jaar verscheen in de Franse versie van het magazine, zegt Dylan over de Verenigde Staten: ''Dit land is helemaal geschift als het aankomt op huidskleur. Mensen vallen elkaar aan, omdat ze verschillende huidskleuren hebben.'' Vervolgens legt hij uit dat donkere mensen weten dat sommige blanken de slavernij niet wilden opgeven en dat frustreert hen tot op de dag van vandaag. ''Als je een slavendrijver of een Klan-lid in je familie had, kunnen donkere mensen dat ruiken. Dat blijft hangen. Net zoals joden nazi's herkennen en Serviërs Kroaten herkennen.''

Vooral die laatste zin is bij de Franse Kroaten in het verkeerde keelgat geschoten. Ze beslisten om Dylan en Rolling Stone voor het gerecht te slepen voor racisme. ''Het spoort aan tot haat. Je kan criminele Kroaten niet vergelijken met alle Kroaten", liet Vlatko Maric, voorzitter van het Kroatische wereldcongres weten aan International Business Times. "Maar we hebben niks tegen Rolling Stone of Bob Dylan als een zanger", klonk het nog.

Volgens de krant zal het twaalf tot achttien weken duren vooraleer het onderzoek naar de aanklacht is afgerond. Mocht Dylan schuldig worden bevonden, dan krijgt hij waarschijnlijk een boete.

De aanklacht is opmerkelijk te noemen. Dylan was in de jaren 60 een prominente voorvechter van de burgerrechtenbeweging in de VS. Vorige week nog kreeg de zanger een medaille van de Légion d'honneur, de hoogste Franse onderscheiding. Vorig jaar kreeg Dylan uit handen van president Obama de Presidential Medal of Freedom, de hoogste civiele onderscheiding in de VS. De muzikant kreeg de onderscheidingen voor zijn culturele en sociale bijdrage aan de landen.

01-12-2013 om 17:35 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian haalt uit naar criticasters

Kim Kardashian haalt uit naar criticasters

http://oi42.tinypic.com/33pblsh.jpg

Kim Kardashian zou niet genoeg tijd met dochtertje North doorbrengen, zo klonk de kritiek op Twitter deze week. De realityster is het daar niet mee eens en dat liet ze merken op de berichtensite.

Kim haalde flink uit naar een van haar criticasters: "Je klinkt heel onwetend. Alleen omdat ik niet elke stap met mijn dochter op Twitter of op Instagram zet, betekent dat dan dat ik niet de hele dag bij haar ben?"

De verloofde van Kanye West gaat verder: "We delen wat we willen. Of is het omdat ik mijn verloofde steun bij elke show en daar foto's van post? Wanneer de baby slaapt, mogen ouders werken en elkaar steunen en misschien zelfs wel even plezier maken."

De 33-jarige Kardashian kreeg de kritiek te verduren nadat zij en Kanye afgelopen weekend meerdere keren werden gespot in Miami zonder dochter North.

01-12-2013 om 17:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overdreven snelheid factor in dodelijk ongeval Paul Walker

Overdreven snelheid factor in dodelijk ongeval Paul Walker

http://oi41.tinypic.com/24bn62x.jpg

Hollywood reageert geschokt op het overlijden van acteur Paul Walker, ster uit de 'Fast & Furious'-films. Walker is gistermiddag om het leven gekomen bij een verkeersongeluk. Hij was veertig jaar. Het staat ook al vast dat overdreven snelheid mee aan de basis lag van het tragische ongeval.

Het ongeluk gebeurde even ten noorden van Los Angeles, aldus Walkers publiciteitsmedewerker. De acteur was onderweg naar een bijeenkomst voor zijn hulporganisatie Reach Out Worldwide, een actie ten voordele van de slachtoffers van de tyfoon op de Filipijnen. Walker was passagier in de auto van een vriend, die bij het ongeluk ook niet overleefde.

Tegen een boom
De twee mannen zaten in een rode Porsche Carrera GT uit 2005, die eerst tegen een lantaarnpaal aanreed, vervolgens tegen een boom belandde en in brand vloog. Politieagenten die op het ongeluk waren afgekomen, zagen de auto in brand staan. De inzittenden zijn volgens een politiewoordvoerder ter plaatse overleden. 

TMZ heeft de laatste beelden in handen waarop de acteur nog levend te zien is. In de video is te zien hoe hij in de rode Porsche Carrera GT stapt, waarin hij 30 minuten later zou verongelukken. De Amerikaanse entertainmentsite bezit ook een foto waarop de Porsche is te zien na het ongeluk. De wagen, die geëxplodeerd zou zijn op het moment van impact, is volledig uitgebrand en ligt om een boom heen gekruld. Er is bijna niets meer over van de dure sportauto. Volgens de lokale sheriff is het duidelijk dat de vriend van Walker veel te hard reed.

01-12-2013 om 17:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
30-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dimitri Vegas & Like Mike lanceren nieuwe single met sexy clip

Dimitri Vegas & Like Mike lanceren nieuwe single met sexy clip

http://oi39.tinypic.com/fe0zz9.jpg

Het gaat ontzettend hard voor de Vlaamse dj-broertjes Dimitri Vegas & Like Mike. In oktober raakte bekend dat ze de zesde plaats veroverd hadden in de prestigieuze DJ Mag Top 100, nu gaan ze weer voor nummer 1 in de hitparades met hun laatste single 'Stampede'.

Het nummer is een samenwerking met de Canadese producers DVBBS & Borgeous, die momenteel volop scoren met 'Tsunami'. Het heeft alle typische elementen van het duo in huis: stevige baslijnen en vette beats. Wij waren vooral in de ban van het sexy videoclipje dat vast en zeker zal helpen dit een tot YouTubehit te maken.

30-11-2013 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ervaringsdeskundige Heidi Montag: "Borstimplantaten maakten me gehandicapt"

Ervaringsdeskundige Heidi Montag: "Borstimplantaten maakten me gehandicapt"

http://oi42.tinypic.com/2rxtd8x.jpg

Eerder deze maand liet realityster Heidi Montag (27) haar boezem verkleinen van een F- naar een C-cup. De borstimplantaten die ze drie jaar geleden liet monteren, maakten van haar leven een hel. Zo erg zelfs, dat ze zich gehandicapt voelde. "Ik kon haast niets meer doen en ook mijn gemoed leed er zwaar onder", vertelt ze in een interview.

Heidi had door haar forse poitrine pijn aan haar rug en nek, en verloor het gevoel in haar armen. "De voorbije jaren hebben mijn implantaten me gehandicapt gemaakt. De laatste negen maanden kon ik de was niet meer doen, mijn honden niet meer verzorgen of poetsen. Fitness mocht ik helemaal vergeten. Simpele dingen als lopen, lukten niet meer. Het was zo pijnlijk en ongemakkelijk dat mijn levenskwaliteit en mijn gemoed naar de dieperik zakten".

Heidi onderging drie jaar geleden op één dag niet minder dan tien chirurgische ingrepen. Daar heeft ze nu enorm veel spijt van. "Ik was jong en labiel en stond onder enorme druk. Ik luisterde naar wat anderen me zeiden, ik werd zeer onzeker en ik had een dokter die me vertelde dat al die ingrepen een fluitje van een cent waren. Ik heb mezelf echter heel wat pijn aangedaan, zowel fysiek als mentaal".

"Mocht ik de klok kunnen terugdraaien, ik zou geen enkele ingreep laten doen. Ik raad het ook niemand aan. Van zodra je onder het mes bent geweest, verandert je lichaam onherroepelijk. Je moet daar goed over nadenken".

"Vooraleer ik mijn borstimplantaten kreeg, had ik een rugspecialist en andere dokters moeten consulteren die me konden zeggen wat mijn ideale borstomvang zou zijn en wat mijn lichaam kon verdragen".

30-11-2013 om 13:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Marco Borsato mag niet deelnemen aan The Voice

Dochter Marco Borsato mag niet deelnemen aan The Voice

http://oi42.tinypic.com/2exvi86.jpg

Marco Borsato is zelf een succesvolle zanger én jurylid in de Nederlandse versie van 'The Voice', maar zijn eigen dochter, met wie hij recent een duet opnam, mag niet deelnemen, schrijft Gazet van Antwerpen.

Volgens Borsato is Jada (10) nog te jong om zich in te schrijven voor de kinderversie van de populaire muziekwedstrijd. "Ze is nog zo jong en met haar achternaam ligt de lat dan meteen ontzettend hoog. Ik heb liever dat ze in alle rust aan deze wereld kan wennen", aldus de zanger.

30-11-2013 om 13:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rita Ora viert verjaardag als sexy Roodkapje

Rita Ora viert verjaardag als sexy Roodkapje

http://oi43.tinypic.com/2qkkosi.jpg

Rita Ora was dinsdag jarig. De zangeres vierde dat samen haar vriend en dj Calvin Harris in nachtclub The Box in Londen, waar talloze vrienden haar opwachtten.

Voor de gelegenheid had Rita zich gehuld in een lange rode jurk met een hoge split. Dit in combinatie met de capuchon maakte Rita een sexy Roodkapje.

30-11-2013 om 13:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul McCartney sponsort sumoworstelteam

Paul McCartney sponsort sumoworstelteam

http://oi41.tinypic.com/28s92fr.jpg

Paul McCartney heeft een Japans sumoworstelteam gesponsord. De ex-Beatle is een grote fan van de sport en heeft ervoor betaald om zijn naam en de cover van zijn nieuwste album New op de vlaggen van het Kyushu Grand Sumo-toernooi te laten printen.

Het evenement dat plaatsvond in Fukuoka staat bekend als het Wimbledon van het sumoworstelen en Paul en zijn vrouw Nancy Shevell kwamen ook kijken.

Tussen de rondes droegen traditioneel geklede Japanners dan ook de albumcover op bamboe reclameborden door het stadion. "Paul raakte verslaafd aan sumoworstelen toen hij in 1993 als solo-artiest door Japan toerde", vertelt zijn woordvoerder aan het muziekmagazine NME. "Hij nam zijn crew mee naar een van de wedstrijden en legde aan iedereen uit wat de regels waren en hoe alles werkte." McCartney is de eerste rockster ooit die een sumoworstelteam sponsort.

30-11-2013 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye West vergelijkt dochter met Britse royals

Kanye West vergelijkt dochter met Britse royals

http://oi40.tinypic.com/2ltk3ur.jpg

Kanye West heeft zijn dochter North vergeleken met prins William en Kate Middleton. In een interview met het Amerikaanse radiostation Power 106 zei hij dat de beroemdheid van zijn dochter vergelijkbaar is met die van het koninklijke koppel.

"Mijn dochter heeft hetzelfde koninklijke niveau als de prins en prinses in Londen", sprak de rapper. North West, dochter van Kanye en zijn verloofde Kim Kardashian, werd in juni van dit jaar geboren.

Dit lichtelijk staaltje van grootheidswaanzin was niet het eerste deze week: in een eerder radio-interview bevestigde West dat hij een deal heeft gesloten met sportmerk Adidas.

Nike had eerder het contract met West opgezegd omdat het merk weigerde hem auteursrechten op zijn producten te laten innen. West claimde dat hij meer geld nodig had nu hij vader is geworden en dat zijn nieuwe deal met Adidas hem "groter dan Wallmart zal maken".

30-11-2013 om 13:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VTM stopt uitzendingen van 'Ontspoord' en excuseert zich

VTM stopt uitzendingen van 'Ontspoord' en excuseert zich

http://oi39.tinypic.com/25klaw9.jpg

De controversiële fictiereeks 'Ontspoord' - die gebaseerd is op de grootste Belgische misdaadzaken - wordt na één aflevering stopgezet. Dat meldt de directie van de zender in een persbericht.

De programmadirectie besliste om de komende vijf afleveringen van de reeks niet meer uit te zenden, nadat de eerste eerder deze week op antenne ging.

"Ondanks het grote professionalisme en de juiste ethiek van het team en de makers van Ontspoord moeten we vaststellen dat de, vooral menselijke, impact van deze fictiereeks groter is dan verwacht", schrijft de directie in een persbericht. "Bovendien werden de slachtoffers in de pers opnieuw geconfronteerd met de echte feiten, wat allerminst de bedoeling was."

Excuses
"Wij verontschuldigen ons naar de betrokkenen voor deze foute inschatting en voor het verdriet dat dit met zich heeft meegebracht. We willen hier graag een einde aan maken door de reeks stop te zetten. Dit is vandaag, menselijk, de enige juiste beslissing."

Eerder deze week reageerden onder meer strafpleiters Jef Vermassen en Piet Van Eeckhout verbolgen op de serie, die onder meer op de misdaden van Kim De Gelder, Hans Van Themsche en Roger Vangheluwe was gebaseerd. De advocaten vonden het ongepast dat er een fictiereeks over misdaden kwam nog voor het echte proces is begonnen en overwogen gerechtelijke stappen tegen de uitzending. Na één aflevering bond VTM dus zelf in.

30-11-2013 om 13:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tomorrowland bekroont tiende editie met grootste 'Public Art Installation' ooit

Tomorrowland bekroont tiende editie met grootste 'Public Art Installation' ooit

http://oi44.tinypic.com/w6qetv.jpg

Volgend jaar bestaat Tomorrowland tien jaar, een gebeurtenis die niet onopgemerkt voorbij zal gaan. Op het domein de Schorre in Boom zal Arne Quinze een enorme 'kunstbrug' optrekken waaraan het publiek mag meebouwen door een houten latje te kopen. Bekende sterren als David Guetta en Vincent Kompany hebben hun exemplaar al gereserveerd. Dat schrijft de Standaard.

Het project, dat oproept tot verbroedering, betekent volgens de initiatiefnemers (kunstenaar Arne Quinze, Stad Antwerpen en Tomorrowland) een enorme meerwaarde voor de buurt. Het slaat letterlijk een brug tussen kunst, muziek, natuur en de wereld.

'One World' zal bestaan uit twee stalen wandelbruggen (samen goed voor 500 meter) bekleed met tropisch hardhout. Waar de twee bruggen samenkomen, wordt een beeld van 25 meter hoog opgetrokken in metaal en glas. Zowel wandelaars als fietsers zullen er gebruik kunnen van maken.

Het publiek kan participeren in het project. Er zullen 210.000 houten latjes verkocht worden waarin de kopers een tekst kunnen laten graveren. Zo willen de initiatiefnemers het kunstwerk laten uitgroeien tot de grootste 'public art installation' ter wereld. De opbrengst van de verkoop is bestemd voor de de ngo Human Rights Watch.

Het is de bedoeling dat de brug in juni 2014 opengaat. De opbouw van het hele project wordt gefilmd en gefotografeerd en kan gevolgd worden via www.peopleoftomorrow.com en de Facebookpagina van Arne Quinze.

30-11-2013 om 11:45 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
29-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manneken Pis te gast in aflevering 'South Park'

Manneken Pis te gast in aflevering 'South Park'

http://oi44.tinypic.com/2r3gps4.jpg

In de aflevering 'A Song of Ass and Fire' van de populaire animatiereeks 'South Park' is Manneken Pis kort even opgedoken.

De makers van 'South Park', die graag met jan en alleman de spot drijven, richtten hun pijlen voor de achtste aflevering van het zeventiende seizoen op de reeks 'Game of Thrones'. Onder andere de overdreven hoeveelheid mannelijk naakt moest het ontgelden.

Daarom werd  bekendste beeldje van België gespot in het huis van George R. R. Martin, de auteur van de succesvolle reeks.

Matt Stone, Trey Parker en hun team zijn ondertussen aan hun zeventiende seizoen toe. Wekelijks boksen ze een gloednieuwe aflevering in elkaar, en tot voor kort hadden ze daarbij nog nooit een deadline gemist. Tot een grote stroompanne hun productie lamlegde. De vierde aflevering van het meest recente seizoen werd daarom een week later uitgezonden.

29-11-2013 om 12:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook gezien? Martine Tanghe presenteert journaal in jeans

Ook gezien? Martine Tanghe presenteert journaal in jeans

http://oi42.tinypic.com/30v2b7n.jpg

Niet alledaags, de stijlvolle Martine Tanghe die Het journaal presenteert in een casual jeans. En wat dacht u? Het staat haar schitterend!

Maar het was toch even opkijken, om 19 uur vanavond, toen het VRT-journaal de ether inging. Aan de klassevrouw Martine Tanghe zijn we inmiddels al jaren gewend, maar haar outfits kunnen nog altijd verbazen.

Een vlotte, afgewassen jeans rond Martines middel, onderaan opgerold en met grijze boots als schoeisel, dáárvan kunnen we ons niet zo meteen een precedent voor de geest halen.

Een heuse primeur dus, of vergissen we ons? Moet kunnen anno 2013, zeker weten.

29-11-2013 om 12:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elke, Regi en Ellie Martha winnen eerste Story Award

Elke, Regi en Ellie Martha winnen eerste Story Award

http://oi40.tinypic.com/2aeqf4o.jpg

De uitreiking van de Story Awards vindt pas zaterdagavond plaats, maar wij van HLN.be mogen nu al een eerste winnaar bekend maken. De eerste Story Award voor Meest Heuglijke Gebeurtenis van 2013 gaat naar Elke Vanelderen en Regi Penxten met de geboorte van Ellie Martha.

Het showbizzgezin kreeg maar liefst 40 procent van de stemmen, gevolgd door koning Filip met zijn troonsbestijging (22 procent) en het huwelijk van Niels Albert en zijn Chantal (9 procent).

Vorig jaar in augustus raakte bekend dat Elke en Regi in verwachting waren van hun eerste kindje. Het koppel was toen net drie maanden getrouwd. "Regi en ik hadden besloten om na ons huwelijk de natuur haar gang te laten gaan. We hadden geen haast. We dachten dat het wel even zou duren voordat we zwanger zouden zijn. het was voor mij een kleine schok toen bleek dat het na de eerste keer al prijs was. We hebben ons kindje op huwelijksreis in Mauritius gemaakt", vertelde Elke indertijd.  Ellie Martha werd op 6 maart geboren.

Koning Filip legde op 21 juli onder enorme mediabelangstelling de eed af in het Belgische parlement. Die troonswisseling bleek een kijkcijferkanon: in totaal keken meer dan twee miljoen kijkers, dat is 35,3 procent van alle Vlamingen, minstens een kwartier naar de uitzending op Eén. VTM NIEUWS bereikte 1.092.000 Vlamingen.

Begin maart trouwde veldrijder Niels Albert met zijn Chantal. Albert vroeg zijn vriendin vorig jaar ten huwelijk op de Albertduin in Koksijde. Het koppel zou elkaar oorspronkelijk in juni het jawoord geven, maar de twee wilden niet wachten. "Het was een huwelijk in zeer intieme kring. Meteen erna vertrokken we op reis, dat kwam beter uit dan alles samen in juni te plannen", vertelde de kersverse echtgenoot destijds aan Story.

29-11-2013 om 12:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams droomt van muzikale biopic

Robbie Williams droomt van muzikale biopic

http://oi42.tinypic.com/2csciut.jpg

Robbie Williams droomt ervan om een musical te produceren gebaseerd op zijn eigen leven. Mocht het zover komen, dan zal de 39-jarige Britse zanger hoogstwaarschijnlijk zichzelf spelen. Dat onthult de voormalige Take That-ster tegenover de Britse krant de Daily Star.

De Angels-zanger, die een grote fan is van extravagante podiumshows, verklaart in de krant: "Het lijkt me geweldig om zoiets te proberen. Ik ben dol op theatershows en musicals. Ik zou echter niet weten wie mij zou moeten spelen, dus ik zou het zelf moeten doen. Mocht het ooit zover komen, dan wil ik wel een regisseur van naam aantrekken."

29-11-2013 om 12:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerst volgens Miley Cyrus

Kerst volgens Miley Cyrus

http://oi40.tinypic.com/29cb0ix.jpg

Wil je een kerstspecial die opvalt? Doe dan een beroep op Miley Cyrus.

En dat is exact wat Love Magazine gedaan heeft. Met een rosse pruik en huidkleurige bodysuit inclusief getekende penis gaf de popster het beste van zichzelf. Ook het handelsmerk van Cyrus, de uitgestoken tong, kon niet ontbreken.

Dé foto van de shoot werd door het Britse magazine in eerste instantie trots op Instagram gepost maar er later weer afgehaald. De fans van het blad kregen nadien een gecensureerd beeld voorgeschoteld. Een rendier bedekte strategisch het aangebrachte mannelijk geslachtsdeel.

29-11-2013 om 11:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joyce: "'Blonde koffie' niet eens mijn domste stoot"

Joyce: "'Blonde koffie' niet eens mijn domste stoot"

http://oi39.tinypic.com/166bst5.jpg

Geen twijfel mogelijk: de prijs voor het meest hilarische tv-optreden van het jaar gaat naar 'Komen Eten'-kandidate Joyce (20). Het fragment waarin de blondine een hulplijn belt om uit te vogelen hoe je koffie maakt, deed Vlaanderen gisteren bulderen van het lachen. In geen tijd groeide de 'blonde koffie' uit tot een ­hype. Gelukkig kan Joyce er zelf om lachen en mochten wij -en zowat alle Vlaamse media- zelfs bij haar 'op de koffie'.

"Toen ik mezelf bezig zag, dacht ik: alléééz. Maar dit is zelfs niet mijn domste stoot." En hoewel ze het luchtig opneemt, is Joyce toch geschrokken van de gigantische stroom reacties die haar blunder uitlokt.

"Het is ongelooflijk", zucht ze. "Ik ben al om acht uur uit mijn bed gebeld en de telefoon heeft niet meer stilgestaan. Op Facebook had ik om 1 uur vanmiddag al bijna 400 berichten, vooral van vrienden die het fragment deelden en erop reageerden. Geen beledigende reacties, gelukkig. Daarna ben ik gestopt met tellen, maar ik schat het nu op enkele duizenden."

Ook andere Vlaamse kranten mochten bij haar op de koffie. Zelfgemaakte koffie, dat spreekt. "Ah ja, nu zal ik nooit meer vergeten hoe je koffie zet", grapt ze in Gazet Van Antwerpen. "Ik was best nerveus. Dat oude koffiezetapparaat had ik nog nooit gebruikt. Als ik 's morgens opsta, dan heeft mijn moeder de koffie al klaarstaan, en dat is het enige moment op de dag dat ik koffie drink."

Hoewel Joyce haar plotse bekendheid zelf luchtig opvat, is niet iedereen in haar familie even gelukkig. "Mijn ouders lagen onder tafel van het lachen toen ze de beelden zagen, maar mijn bomma was kwaad", zegt ze in Het Nieuwsblad. "Kwaad omdat ik mezelf voor heel Vlaanderen belachelijk heb gemaakt. Ach ja, dat is nu eenmaal een andere generatie", besluit ze.

29-11-2013 om 11:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tomorrowland voegt 70,6 miljoen euro toe aan Vlaamse economie

Tomorrowland voegt 70,6 miljoen euro toe aan Vlaamse economie

http://oi40.tinypic.com/as5cz.jpg

Het muziekfestival Tomorrowland voegde met de recentste editie voor 70,6 miljoen euro waarde toe aan de Vlaamse economie. Dat becijferde het onderzoeksbureau Beacon Economics in opdracht van de organisatie. Bezoekers, de helft van buiten Vlaanderen, gaven zelf zo'n 19 miljoen euro uit aan onder meer transport, overnachtingen en in lokale kleinhandelszaken buiten het festival.

Op basis van enquêtes bij 2.271 aanwezigen concludeert het studiebureau dat de bezoekers voor 19 miljoen euro aan extra directe economische output voor Vlaanderen zorgden. Daaronder vallen onder meer transport van en naar het evenement en lokale bestedingen, onder meer aan overnachtingen buiten het festival. Lokale bezoekers gaven 4,5 miljoen euro extra uit bovenop wat zij zonder het festival zouden uitgeven. De organisatie zelf gaf zelf ook nog eens 17,2 miljoen euro uit aan Vlaamse bedrijven voor kosten die hier werden gemaakt. Dat brengt het totaal aan directe inkomsten op 36,2 miljoen euro.

"Gebruik makend van officiële, Europese cijfers hebben we ook de indirecte en geïnduceerde effecten berekend, bijvoorbeeld van inkopen van lokale horeca" voegt internationaal directeur Bruno Vanwelsenaers toe. "Dan kom je op een totale impact van 70,6 miljoen euro op de Vlaamse economie."

Tewerkstelling
Het festival zorgt, volgens de berekeningen, met bijna 300 directe en in totaal 454 indirecte voltijdse banen ook voor een serieuze tewerkstellingsboost in Vlaanderen.

Ten slotte bedragen de totale fiscale opbrengsten voor Vlaanderen zo'n 10,6 miljoen euro, waarvan onder meer 3,3 miljoen euro naar BTW op de ticketverkoop gaat.

Tomorrowland startte in 2005 als een eendagsfestival, maar duurt sinds 2011 drie dagen. Dit jaar trok het festival 180.000 bezoekers. Ook was er deze zomer in de Verenigde Staten de eerste buitenlandse editie.

28-11-2013 om 12:00 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
27-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Albert II' rond Nieuwjaar ook in Wallonië op de buis

'Albert II' rond Nieuwjaar ook in Wallonië op de buis

http://oi42.tinypic.com/10gk45t.jpg

De serie 'Albert II' zal rond de jaarwisseling ook in Wallonië te zien zijn. Betaalzender Be TV brengt de eerste drie episodes op 26 december, RTL volgt in het begin van 2014. In plaats van ondertiteling zullen de Vlaamse stemmen gedubd worden.

De reeks over koning Albert werd aangekondigd als 'fictie binnen historische krijtlijnen'. Twitter maakte zich vrolijk over het concept, met de kijkcijfers viel het nog goed mee. De fameuze uitspraak rond Wendy Van Wanten zullen onze zuiderburen niet te horen krijgen.

27-11-2013 om 17:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!