NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

31-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse was bezig met adoptie 10-jarig meisje

Amy Winehouse was bezig met adoptie 10-jarig meisje

Klik op de foto om ' Back To Black ' te beluisteren

Amy Winehouse was van plan om de 10-jarige Dannika Augustine te adopteren. De 27-jarige zangeres, die vorige week dood werd aangetroffen in haar huis in Londen, had een bijzonder sterke band met het arme meisje en haar familie. Winehouse leerde Augustine kennen tijdens haar verblijf op de Caraïben in St-Lucia.

"Amy was als een moeder voor mij. Ik zei altijd 'mama' tegen haar en zij noemde mij haar dochter", aldus Dannika. "Ze zorgde heel goed voor mij en we hadden veel plezier samen. Ik keek er ontzettend naar uit om samen met haar in Londen te wonen. Ik kan echt niet geloven dat ze er niet meer is, dit is het ergste dat me ooit al overkomen is", aldus Dannika.

"Amy hield met heel haar hart van Dannika. Ik weet niet waarom onze Dannika er zo bovenuit stak voor Amy, maar vanaf het eerste moment waren ze onafscheidelijk", aldus grootmoeder Majorie Lambert die een beach bar uitbaat vlak bij de villa waar de zangeres vaak verbleef.

"Ze waren constant samen, paardrijden, spelen, op het strand wandelen. Amy heeft me verschillende keren gesmeekt om Dannika te adopteren. 'Ik wil haar mee naar Engeland nemen' zei ze. Ze was zelfs bereid om naar St-Lucia te verhuizen om Dannika haar moeder te worden. Amy had een grote kinderwens. Als ze niet gestorven was, ben ik er zeker van dat ze nu hier was om de adoptie af te ronden. Als Dannika bij haar was, zou dit nooit gebeurd zijn."

Dannika's moeder zag de adoptie wel zitten, want Nadia Germaine heeft niet genoeg middelen om haar dochter alleen groot te brengen. De vader van het meisje, Vic Augustine, woont in Duitsland en werd al op de hoogte gebracht van de plannen. "Amy belde me op met de telefoon van mijn moeder. Ze zei dat ze me wou spreken omdat ze het gevoel had dat ik haar broer was. Majorie was als een moeder voor haar. Daarna zei ze dat ze onwaarschijnlijk veel van Dannika hield. Ik heb Amy bedankt voor de goede zorgen voor mijn dochter. Toen vroeg ze mijn toestemming om haar te adopteren. Ik heb gezegd dat als het voor mijn moeder goed was, ik er ook geen probleem mee had. Ik heb ook met Dannika's moeder gesproken en ook zij zag het helemaal zitten."

Majorie had de zangeres enkele weken geleden nog aan de telefoon toen Amy een bezoek aan St-Lucia plande. "Ze klonk zwak en depressief", aldus Majorie. "Ze vroeg hoe het met me ging en zei dat ik aan iedereen mocht zeggen dat ze binnenkort naar hier kwam. Ik had haar volgende week verwacht, ik kon het echt niet geloven toen een vriend zei dat ze gestorven is. Amy was een fantastische vrouw, ze wou iedereen helpen. Ik weet dat ze haar problemen had, maar in St-Lucia was ze een andere persoon dan in Londen. Ze gebruikte hier geen drugs, ik heb me nooit zorgen gemaakt om Dannika toen ze bij Amy was."


31-07-2011 om 21:23 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meat Loaf valt flauw op podium

Meat Loaf valt flauw op podium

Klik op de foto om ' Paradise By The Dashboard Light ' te beluisteren

Meat Loaf is tijdens zijn concert in Pittsburgh flauwgevallen. De hulpdiensten snelden de 63-jarige zanger onmiddellijk ter hulp, die voor het oog van zijn fans tegen de grond was gesmakt. Toch duurde het niet lang vooraleer hij terug op zijn benen stond.

Een sterk staaltje van de 'show must go on', want Meat Loaf ging even daarna gewoon weer lekker verder met het concert. De zanger kon er achteraf gelukkig nog om lachen en slaagde er zelfs in om zijn optreden af te maken.
 
Toen hij 'Paradise by the Dashboard Light' wilde brengen, legde hij aan zijn fans uit wat er precies gebeurde:"Ik ben 'fucking' flauwgevallen. Ik heb astma, ik kon niet meer ademen en toen... oh wacht, ik was het alweer vergeten maar ik werd gestoken met een speld waardoor ik halfdood bloedde.  En dan werd ik in het gezicht geslagen en nu zit mijn tand los." Respect!


31-07-2011 om 12:39 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
30-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste Lokerse Feesten-dag wint strijd tegen de regen

Eerste Lokerse Feesten-dag wint strijd tegen de regen


http://img59.imageshack.us/img59/5139/bobbygillespie.jpg
Bobby Gillespie


Wegens de hype en schandalen rond de topnaam Morrissey, die donderdag de Grote Kaai aandoet, is er over de 37ste editie van de Lokerse Feesten al erg veel inkt gevloeid. Een mens zou bijna vergeten dat het stadsfestival tien dagen duurt en gisteravond al met vier straffe namen opende. Dat gebeurde onder een zwart wolkendek, maar de eerste dag hield het al bij al redelijk droog.

Editie 37 van de Lokerse Feesten werd officieel geopend door de Oost-Vlaamse buren van Das Pop. De Gentenaars hadden zich voorgenomen om zich niet te laten kisten door de kou en de regenwolken. Frontman Bent Van Looy begon aan zijn set met een zonnebril op de neus en een aantal nummers kregen een extra zomers arrangement mee.

Het mocht niet baten: het publiek was al vroeg in redelijke getalsterkte aanwezig, maar bleef heel erg stil. Niet onbegrijpelijk als er nog tien dagen gefeest moet worden, maar voor Das Pop een moeilijke strijd. Van Looy werd er zowaar sarcastisch van en gooide opmerkingen als 'Laat ons nog iets spelen, we zijn hier nu toch' of 'Komaan Lokeren, niet kinderachtig doen' richting publiek. Uiteindelijk bleken de gigantische dobbelstenen die op het einde van het concert door de eerste rijen gingen meer handen in de lucht te krijgen dan poppareltjes als 'You', 'The Game' of 'Can't Get Enough of Your Love'.

Als het een troost mag zijn voor Van Looy en co: ook Primal Scream had het aanvankelijk niet onder de markt. De Schotse groep rond Bobby Gillespie, ook twee jaar geleden al eens in Lokeren te gast, speelde integraal zijn klassieker 'Screamadelica', die dit jaar 20 kaarsjes uitblaast. Op onder meer Bencassim in Spanje en Glastonbury verdrongen zich duizenden Britten voor het podium om deze plaat live te horen, in Lokeren was het rustig tot vlak voor het podium. Wat ook zijn voordeel heeft: zo konden de jongens en meisjes die met bakken drank het dorstige publiek laven (wat blijft dat toch een heerlijk systeem) zich vlot door de massa bewegen.

Op het podium bleef Gillespie - bijna 50 jaar intussen, maar nog steeds met de flair van een echte rockster - geruggesteund door een perfect ingespeelde band en fantastische psychedelische visuals het publiek bespelen. Pas tijdens de bisronde - met 'Riot City Blues', 'Jailbird' en 'Rocks' sprong de vonk echt over. Dat bleek een godsgeschenk voor de artiesten die volgden: Kelis (in een spectaculair pakje met luipaardmotief) en vooral het Belgische Goose (dat er met 'Synrise' en 'Can't Stop Me Now' meteen met twee voeten vooruit in vloog) konden oogsten op de sfeer die Primal Scream zaaide.

Inmiddels had Lokeren ook het gevecht met de weergoden gewonnen: op een kort buitje in de vroege avond en wat motregen na, bleef het droog. Al mag het de komende dagen gerust wat warmer worden. (br.hln)

Vandaag, zaterdag, spelen onder meer Daan, Roger Daltrey, OMD en Hermanos Inglesos op de Lokerse Feesten.


30-07-2011 om 13:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma Watson zit aan de fles

"Emma Watson zit aan de fles"


http://img855.imageshack.us/img855/8913/emmawatsono.jpg


Na Daniel Radcliffe zou nu ook collega Emma Watson aan de fles zitten. Althans, dat beweren 'vrienden' van de Harry Potter-actrice. Dat staat te lezen op de website van Perez Hilton.

Vorige maand vertelde een pas afgekickte Radcliffe nog openhartig over zijn alcoholverslaving, maar nu zou Watson langzaam maar zeker in de voetsporen van haar collega aan het treden zijn. Volgens haar vrienden is ze goed op weg om zich de vernieling in te drinken.

Een vriend zag naar verluidt hoe Watson op de afterparty van de laatste Harry Potter-film zich een stuk in haar voeten dronk. "Emma raakte de pedalen kwijt. Het ene moment stond ze als een zatlap te dansen, even later lag ze dan weer te huilen als een klein kind. Ze zat er helemaal onderdoor", beweert hij.

"Het einde van Harry Potter laat diepe sporen na op Emma, iedereen is bang dat ze een inzinking zal krijgen."


30-07-2011 om 12:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rundskop wint grote prijs op filmfestival in Kroatische Motovun

Rundskop wint grote prijs op filmfestival in Kroatische Motovun


http://img59.imageshack.us/img59/5349/rundskop.jpg


"Rundskop", het speelfilmdebuut van Michaël R. Roskam met Matthias Schoenaerts in de hoofdrol, heeft de grote prijs op het Internationaal Filmfestival van Motovun in Kroatië, de Propeller, gewonnen. Dat meldt Flanders Image vrijdagavond.
 
De prent vertelt het verhaal van de Limburgse vetmester Jacky Vanmarsenille, die door een malafide veearts gevraagd wordt een deal te sluiten met een beruchte West-Vlaamse vleesboer. Rundskop is een productie van Bart Van Langendonck voor Savage Films.


30-07-2011 om 10:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pa Winehouse deelt haar kleren uit aan rouwende fans

Pa Amy Winehouse deelt haar kleren uit aan rouwende fans

http://img840.imageshack.us/img840/712/amywinehousew.jpg


De vader van Amy Winehouse heeft gisteren kleren en juwelen van zijn dochter uitgedeeld aan fans die voor haar huis in Camden een wake hielden. "Dit is wat ze zelf zou gewild hebben, dat haar fans haar kleren kregen", zei Mitch Winehouse. "Blijf naar haar muziek luisteren, god zegene Amy Winehouse".

Fan Brigitte Pividal kreeg een rood jasje: "Ik kom hier elke dag sinds haar overlijden, maar dit had ik niet verwacht. Ik zal dit jasje mijn hele leven koesteren".

De 60-jarige Mitch bezocht de wake met Amy's moeder Janis (56) en hun zoon Alex als onderdeel van de Shiva, de joodse traditie die stelt dat de familie een week lang moet rouwen.

De rabbijn die de begrafenisdienst van Amy Winehouse leidde, onthulde dat de zangeres haar begrafenis met haar familie had besproken.

"Ze was op het pad van de zelfvernietiging geraakt, maar aan het einde vocht ze terug en dacht ze dat ze het overwonnen had. Maar ze was te ver geraakt. Het was een breekbaar meisje, haar lichaam begaf het", verklaarde rabbijn Frank Hellner in de Daily Mirror.


30-07-2011 om 10:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Beckham alweer klaar voor gezinsuitbreiding

David Beckham alweer klaar voor gezinsuitbreiding

http://img148.imageshack.us/img148/1516/davidbeckhamn.jpg


Als het van David afhangt, dan lopen er binnenkort vijf kleine Beckhams rond. De stervoetballer is dan nog maar net opnieuw papa geworden, toch heeft hij alweer de kriebels om aan gezinsuitbreiding te doen.

Volgens David is vijf het juiste aantal kids: "Als het geluk ons een beetje meezit, dan hopen we dat we er nog eentje bij krijgen", verklapt David.

De familie beschikt sinds kort over drie nanny's die zich over de kleine Harper Seven moeten ontfermen, maar die hebben opvallend genoeg maar weinig werk om handen: "David is de eerste die meteen in actie schiet wanneer Harper begint te huilen, en hij vraagt Victoria altijd om te blijven liggen omdat ze 'haar rust wel kan gebruiken'", vertelt een bron aan het Britse magazine Now.

"Het is grappig want ze hebben een 'nachtverzorgster', een 'morgenhulpje' en een 'namiddagassistent', en die zitten alle drie maar wat met hun vingers te draaien omdat Harper's ouders voortdurend met de baby bezig zijn."


29-07-2011 om 21:13 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schlagerzanger Bernd Clüver overleden

Schlagerzanger Bernd Clüver overleden

Klik op de foto om ' Der Junge mit der Mundharmonika ' te beluisteren

De Duitse schlagerzanger Bernd Clüver (63) is overleden na een val van een trap in zijn huis op Mallorca. Clüver is vooral bekend van zijn hit 'Der Junge mit der Mundharmonika' uit 1973. Hij verkocht meer dan tien miljoen platen.

In 1976 lokte Clüver controverse uit toe hij als eerste Duitse zanger in "Mike und sein Freund" over homoseksualiteit zong. Hij werd geweerd uit de hitparade op ZDF. Clüver moest in interviews ook telkens uitleggen dat hij zelf hetero was.

In 1983 nam de zanger een eerste keer deel aan de voorrondes voor het Songfestival. Met "Mit 17?" strandde hij op een derde plaats, in 1985 nam hij opnieuw deel met "Der wind von Palermo" en werd hij vijfde.


29-07-2011 om 14:52 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Suikerrock viert 25-jarig bestaan met Tom Jones

Suikerrock viert 25-jarig bestaan met Tom Jones

Klik op de foto om ' Sex bomp ' te beluisteren


Met Tom Jones als headliner en Soulsister in het voorprogramma heeft het Tiense stadsfestival Suikerrock gisteravond een feestje gebouwd voor zijn 25-jarige bestaan. Suikerrock werd indertijd opgestart door de lokale jeugdraad, maar is onder impuls van bedrijfsleider Walter Kestens uitgegroeid tot een van de grootste stadsfestivals in België.
 
Tom Jones, vorige maand 71 geworden, bracht een wervelende show met veel applaus van de circa 10.000 aanwezigen. Hij bracht onder meer de hits "Delilah", "It's not unusual", "Sex bomb", "Kiss", "I'll never fall in love again" en "Mama told me not to come". Tussendoor vertelde hij smakelijke anecdotes over het zingen van gospelsongs in de jaren 60 met Elvis Presley en de aankoop in 1965 in een winkel in New York van de nieuwste LP van Jerry Lee Lewis. Daaruit coverde hij "Green green grass of home" en "Detroit City" , nummers die hij ook in Tienen bracht.
 
Suikerrock loopt nog tot zondag met groepen als Roxette, Moby en Deep Purple.


29-07-2011 om 12:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lokerse Feesten verwacht topeditie bij goed weer

Lokerse Feesten verwacht topeditie bij goed weer

Klik op de foto om ' Irish Blood, English Heart ' te beluisterenMorrissey, een van dé blikvangers tijdens de lokerse Feesten.

In Lokeren gaat morgen de 37ste editie van het muziekfestival Lokerse Feesten aan de Grote Kaai van start. De organisatoren verwachten op basis van de voorverkoop een topeditie, als het weer gunstig blijft.

Alle tiendaagse abonnementen zijn uitverkocht, maar voor de afzonderlijke dagen zijn er nog tickets beschikbaar. Vorig jaar haalde het festival meer dan 130.000 bezoekers. "Zoals de voorverkoop nu loopt halen we dat zeker dit jaar opnieuw", zegt perswoordvoerder Bruno Van Eetvelde. "We verwachten dat, als het weer meevalt, we een aantal avonden volzet zullen zijn. Er zijn nog tickets verkrijgbaar voor alle dagen, maar de belangstelling is het grootst voor de avond met Morrissey op 4 augustus. Ook de metal-avond met Channel Zero op 31 augustus is bijzonder populair."
 
Het festival loopt tot en met 7 augustus. Op de affiche staan 45 artiesten, waaronder Roger Daltrey, Kelis, Erykah Badu, Interpol, Hooverphonic, Gogol Bordello, Triggerfinger en Joe Cocker. Afhankelijk van het programma kosten tickets tussen de 20 en 30 euro, aan de kassa komt daar 5 euro bij.


29-07-2011 om 11:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul McCartney headliner openingsceremonie Olympische Spelen


Paul McCartney headliner openingsceremonie Olympische Spelen


http://img600.imageshack.us/img600/3263/paulmccartney.jpgPaul McCartney heeft de organisatoren van de Olympische Spelen, volgend jaar in Londen, laten weten dat hij bereid is te spelen op de openingsceremonie op 27 juli. Dat zal evenwel zonder Ringo Starr zijn, want die toert dan door de VS.

De Rolling Stones en Led Zeppelin hebben al laten weten dat ze niet zullen aantreden voor de Spelen. De organisatoren van de Spelen hadden gehoopt de crème van de Britse muziek in te lijven, maar nu ziet het er naar uit dat McCartney het gezelschap van jongere sterren zal krijgen.

McCartneys dochter Stella ontwerpt de kostums voor het Britse Olympisch team.


28-07-2011 om 13:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse overleden door abrupt te stoppen met drinken?

Amy Winehouse overleden door abrupt te stoppen met drinken?


http://img6.imageshack.us/img6/712/amywinehousew.jpg


Drie weken stond ze al droog en de drugs had ze al veel langer opgegeven, zo stelde Amy Winehouses vader tijdens haar begrafenisdienst. De doodsoorzaak is voorlopig nog onbekend, maar volgens haar vader bracht haar besluit om na jarenlang zwaar drinken abrupt te stoppen met alcohol een shock of beroerte teweeg die haar fataal werd.

De geruchten als zou ze de dagen voor haar overlijden drugs genomen hebben en stevig aan de vodka gezeten, zijn volgens haar vader totaal uit de lucht gegrepen, het tegendeel is waar.
"Onthouding gaf haar lichaam zo'n schok dat het haar dood werd", zo stelt een bron in The Sun.

Niet alleen Amy's vader, maar ook haar vriend Reg Traviss en haar manager zijn ervan overtuigd dat Amy de weken voor haar dood drugs noch drank nam. Volgens haar vader kreeg Amy van dokters het advies gradueel het drinken te laten en in geen geval aan comazuipen te doen. Maar Amy zei haar vader dat ze dat niet kon, dat het alles of niets was voor haar en dat ze meteen compleet stopte met drinken.

"Haar vader meent dat de shock van het stoppen met drinken, na al het drank- en drugmisbruik van de voorbije jaren, haar de das omdeed".

De politie onderzoekt nu wat Amy deed tussen vrijdagavond acht uur en zaterdagmiddag om vier uur, toen een van haar lijfwachten haar dood in bed aantrof. "Ze had een chaotische levensstijl en vaak ging ze 's avonds laat of zelfs midden in de nacht nog de deur uit om vrienden op te zoeken. Niemand weet precies wat ze deed nadat ze om acht uur vrijdagavond bij de dokter langsging", aldus nog de bron in The Sun.


28-07-2011 om 13:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Facebook laat dan toch Nirvana's Nevermind toe

Facebook laat dan toch Nirvana's Nevermind toe


http://img19.imageshack.us/img19/3482/snevermind.jpg


Omdat de hoes van één van de belangrijkste platen uit de rockgeschiedenis, Nirvana's Nevermind, niet strookt met de gebruiksvoorwaarden van Facebook, heeft de sociale netwerksite die laten verwijderen van de officiële Facebook Nirvana-pagina. Het gaat om de iconische hoes, waarop een pasgeboren baby is te zien die achter een dollarbiljet aanzwemt dat aan een vishaak hangt. Van Nevermind zijn meer dan 30 miljoen exemplaren verkocht. Ondertussen heeft de netwerksite, na protest, de thumbnail dan toch toegelaten.

De mensen achter de Nirvana-pagina hadden de hoes opgeladen als illustratie bij een bericht dat aankondigde dat er op 26 september, voor de 20ste verjaardag van de release van Nevermind, twee verjaardagsversies van Nevermind uitkomen. De Deluxe-versie (2 cd's) bevat naast de oorspronkelijke versie ook alle b-kanten van de singles die uit de plaat werden genomen, plus de Smart Studio Sessions, de Boombox Rehearsals en de BBC Sessions van Nevermind. De Super Deluxe-versie is een box met vier cd's en een dvd, waar ook nog eens de tot nu onuitgebrachte Devonshire Mixes en het ook al onuitgebrachte Live At The Paramount Theatre bijzitten. Dat laatste is een in 1991 gefilmd Halloweenoptreden in Seattle.

Volgens Facebook volgde het gewoon policy: "Facebook does not allow photos that attack an individual or group, or that contain nudity, drug use, violence or other violations of the Terms of Use."

Nevermind zou eigenlijk "Sheep" moeten hebben geheten, omdat de band vond dat de Amerikanen "als schapen reageerden op de invasie van Irak" (de eerste golfoorlog). Maar na de opnames kwam Kurt Kobain met Nevermind op de proppen. Volgens bassist Chris Novoselic omdat "Nevermind een metafoor was voor Kobains attitude naar het leven toe én omdat hij het leuk vond dat de titel grammaticaal niet correct is".

De hoes symboliseert de teloorgang van de onschuldigheid van de jeugd. Het idee voor de baby op de cover zouden Kobain en Dave Grohl hebben gekregen bij het kijken naar een documentaire over bevallen onder water. Platenfirma Geffen's art director Robert Fisher kwam aanzetten met stockfoto's van een agentschap. Maar omdat die 7.500 dollar wilden en nog eens hetzelfde bedrag elk jaar zolang de plaat verkocht werd, en omdat de foto's van zo'n bevalling zelf niet echt om aan te zien waren, stuurde Fisher zelf een fotograaf naar een speciaal zwembad waar baby's "watergewenning" ondergingen.

Daar werden foto's van vijf baby's genomen. Het werd uiteindelijk de drie maanden oude Spencer Elden, de zoon van een vriend van fotograaf Kirk Weddle. Label Geffen maakte zich toen ook al wel zorgen over het feit dat het penisje van de baby te zien was. Ze lieten een alternatieve hoes ontwerpen, waarop de baby zo zwemt dat zijn piemeltje uit beeld is. Maar Kobain maakte het duidelijk dat het enige compromis dat hij zou tolereren een sticker was die gekleefd zou worden over het piemeltje met de boodschap "Als dit u verontwaardigt, dan bent u waarschijnlijk een pedofiel." ("If you're offended by this, you must be a closet pedophile.")

Het verhaal dat Spencer Elden willekeurig werd gekozen, klopt dus niet echt, maar dat Kurt en Courtney beloofden om later eens met hem naar een restaurant te gaan is wel juist. Veel geld heeft Elden niet verdiend aan de fotoshoot zelf. Zijn ouders (Renata en Rick Elden) kregen 200 dollar destijds en hijzelf twee keer 1.000 dollar van Rolling Stone Magazine voor fotoshoots naar aanleiding van de tiende en vijftiende verjaardag van Nevermind.

"Hele wereld heeft mijn pietje gezien"
Echt opgezet met het gedoe is hij ook niet: de hele wereld heeft zijn pietje gezien. "It's kind of creepy that many people have seen me naked. I feel like I'm the world's biggest porn star", zegt Elden. Anderzijds blijkt dat hij regelmatig centen bijverdient door ... gewoon in iemands zwembad te gaan rondhangen: "Stuff happens like random cool situations where I get paid $500 just to go hang out. People just call me up and they're like, 'Hey you're the Nirvana baby, right? Well just come and swim in my pool and we'll give you some money.'"

En blijkbaar hebben de overlevende leden van Nirvana hem één van de platinaplaten cadeau gedaan die ze kregen voor het verkoopsucces van Nevermind. Elden werkt als grafisch kunstenaar.(br.hln)


28-07-2011 om 11:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Suikerrock Tienen blaast 25 kaarsjes uit

Suikerrock Tienen blaast 25 kaarsjes uit

Klik op de foto om ' Louie Louie ' te beluisteren Iggy Pop is ook van de partij in Tienen. 


Het vierdaagse Tiense stadsfestival Suikerrock, dat morgen start, is dit jaar toe aan zijn 25e editie. Met jaarlijks meer dan 100.000 bezoekers is het uitgegroeid tot een van de grootste stadsfestivals in ons land. Naast Tom Jones staan dit jaar Roxette, Deep Purple, Moby, Basement Jaxx en Iggy Pop als headliners op het programma. Nog geen enkele festivaldag is uitverkocht.

"Als stadsfestival mikken we op een breed publiek en richten we ons elke dag op een ander segment", zegt bedrijfsleider Walter Kerstens, die het festival al verschillende jaren leidt.
 
"Zondag is de traditionele familiedag met dit jaar Roxette, Natalia en Bart Peeters. Zaterdag is bedoeld voor een jonger Studio-Brusselpubliek met Basement Jaxx, Moby en Heather Nova. Op vrijdag rocken we met Deep Purple, Iggy Pop en Triggerfinger. Donderdag is dit jaar opgehangen aan 25 jaar Suikerrock, met eerst Soulsister die er op de eerste editie al bij was en de bij vele generaties populaire Tom Jones", aldus Kerstens.
 
Naast het grote podium op de Grote Markt, is er een podium voor beginnende groepen op de Veemarkt en een danspodium in de Nieuwstraat. "Vijfentwintig jaar geleden startte de toenmalige Tiense jeugdraad met het festival en bleef onze rol beperkt tot die van sponsor. Toen het na enkele jaren dreigde te verdwijnen, zijn wij actief beginnen meewerken", zegt Kerstens nog. Het afgelopen decennium kon hij tal van grote namen strikken zoals Status Quo, Scorpions, Melanie C, DJ Tiësto, Lionel Richie, Sisters of Mercy en Simple Minds


28-07-2011 om 10:42 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
27-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy wist dat ze op haar 27ste zou sterven

"Amy wist dat ze op haar 27ste zou sterven"


http://img840.imageshack.us/img840/712/amywinehousew.jpg


Amy Winehouse was ervan overtuigd dat ze lid zou worden van de '27 Club', een sinistere benaming voor rocksterren als Janis Joplin, Jim Morrison, Jimi Hendrix, Brian Jones en Kurt Cobain, die allemaal op hun 27ste overleden. Dat stelt Alex Foden, die ooit samenwoonde met de zangeres. Winehouse werd vandaag in besloten kring begraven in Londen.

Volgens Foden had Amy een "obsessieve persoonlijkheid" als het om drugs, alcohol of eten ging.

"Ze deed alles in het extreme, vooral op het vlak van drugs en eten. Ofwel had ze vreetbuien en at ze massaal veel om het dan weer allemaal over te geven, ofwel at ze vier of vijf dagen niets en overleefde ze op alcohol, drugs en snoep. Niet zelden kocht ze voor meer dan 1.000 pond cocaïne op één avond, want ze wilde dat al haar vrienden ook high werden. Ze was heel genereus, en ze betaalde drugs voor iedereen, vooral coke, heroïne en wiet. Maar meestal wist ze wel hoe ver ze kon gaan. Zo wist ze dat heroïne de suikerspiegel in je bloed doet dalen, dus leefde ze vooral op snoep".

Alex omschrijft Amy toch als een moederkloek die haar familie en vrienden in de watten legde. "Ze was ongelooflijk proper in haar huis. Ze kon een echte moederkloek zijn, die voor iedereen zorg droeg en kookte voor haar vrienden en familie. Diep vanbinnen was ze een lief, sprankelend joods meisje dat geliefd wilde worden".

Amy's vader Mitch wil naar verluidt een huldeconcert voor zijn dochter organiseren, met tal van sterren.


27-07-2011 om 18:23 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga: Dood Amy is les voor de wereld

Lady Gaga: "Dood Amy is les voor de wereld'


http://img26.imageshack.us/img26/462/ladygagalx.jpg


Lady Gaga waarschuwt dat de dood van Amy Winehouse een les is voor iedereen. "Het is echt verschrikkelijk, en ik denk dat het een les is voor de wereld: vermoord de superster niet. Zorg voor haar. Zorg voor haar ziel", zei ze aan het Amerikaanse radiostation Omaha 94.1.

De 25-jarige Gaga zei nog dat ze ooit lang opgestoken haar zoals Winehouse had. Toen de plaat  'Back to Black' in 2006 uitkwam, werd ze zelfs verward met de Britse zangeres.

"Ik was een nobody toen ze doorbrak. Ik had erg donker haar, en de mensen op straat riepen vaak 'Amy!' naar me. "Ik hield van haar, en ik weet nog dat ik me niet zo alleen voelde omdat ze zo apart was en zo speciaal."

Amy Winehouse werd gisteren gecremeerd in Londen. "Ze heeft de popmuziek voor altijd veranderd,", twitterde Gaga nog. (br.hln)


27-07-2011 om 16:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Crystal Harris: Ik zal altijd van Hef houden

 Crystal Harris: "Ik zal altijd van Hef houden"


http://img27.imageshack.us/img27/5536/hughhefnercrystalharris.jpg

Chrystal Harris heeft vorige maand haar huwelijk met Hugh Hefner afgeblazen, maar de playmate beweert dat er geen wrok is tussen haar en de 85-jarige Hefner. "Ik houd van Hef, ik geef om hem en dat zal altijd zo blijven. Wij hebben het goed gehad samen. Ik ben daar nog drie of vier keer geweest sinds de breuk en we willen allebei graag vrienden blijven."

De 25-jarige Crystal zegt ook dat Hugh en zij samen hebben besloten om het huwelijk af te zeggen nadat ze duidelijk had gemaakt dat ze niet meer gelukkig was. "Net voor het huwelijk begon ik te twijfelen, het was gewoon niet voor mij weggelegd, het ging allemaal veel te snel. Ik heb er met Hef over gesproken voor ik vertrok en we vonden het allebei beter om het huwelijk af te blazen."

Crystal geeft ook toe dat er van seks niet veel sprake was in hun relatie. "Hef houdt ervan om te knuffelen en filmavondjes te houden. Eigenlijk is hij gewoon een groot kind. In het begin hadden we een keer seks, maar dat was gewoon niet het belangrijkste voor hem."

De playmate ontkent ook dat ze een relatie heeft met Jordan McGraw. "Jordan is gewoon een van mijn beste vrienden, we kennen elkaar ondertussen een jaar en hij zal altijd een goede vriend blijven. Of we ooit een koppel zullen zijn, kan alleen de toekomst uitwijzen."


27-07-2011 om 14:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse gecremeerd in Londen

Amy Winehouse gecremeerd in Londen


http://img845.imageshack.us/img845/6448/amywinehousegecremeerd.jpg
Kelly Osbourne met een 'beehive'-kapselDe plechtigheid vond onder strenge veiligheidsvoorschriften plaats. Enkele fans en camerateams moesten buiten de begraafplaats wachten.
 
De dienst duurde 45 minuten en werd bijgewoond door onder meer Kelly Osbourne en producer Mark Ronson. Osbourne en andere vrouwen droegen hun haar in het 'beehive'-kapsel dat het waarmerk was van de zangeres.

Vrienden en familie zijn inmiddels naar de crematie en vervolgens de familiebijeenkomst in de synagoge van Golders Green, waar ook fans hun opwachting maakten.

De vader van Amy, taxichauffeur Mitch, eindigde zijn lofrede met "goeienacht, mijn engel, slaap zacht. Mama en papa houden enorm veel van je".

Haar metekind, de 15-jarige zangeres Dionne Bromfield, verklaarde: "het is alsof een deel van mijn ziel vertrokken is met de mooie zangvogel Amy". Vorige week betrad Winehouse nog het podium tijdens het concert van haar metekind in Camden, en spoorde ze het publiek aan het album van Bromfield te kopen.

De as van Amy Winehouse zal samen met die van haar oma Cynthia worden uitgestrooid. Dat schrijft The Sun. Waar de as van Amy en haar oma zal worden uitgestrooid, is nog niet duidelijk.

Amy's oma Cynthia overleed vijf jaar geleden aan longkanker. Amy en haar grootmoeder hadden een hechte band. Zo had de zangeres  een tatoeage van Cynthia op haar arm laten zetten.

De 27-jarige Winehouse werd zaterdag dood in haar woning in Londen aangetroffen.  De politie liet weten dat de doodsoorzaak ten vroegste binnen twee tot vier weken zal vaststaan. (br.hln - foto reuters)


27-07-2011 om 10:01 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
26-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pukkelpop volledig uitverkocht

Pukkelpop volledig uitverkocht


http://img812.imageshack.us/img812/90/pukkelpop.jpg


Het muziekfestival Pukkelpop, dat op 18, 19 en 20 augustus plaatsvindt in Kiewit, is helemaal uitverkocht. Organisator Chokri Mahassine laat weten dat nu ook de laatste dagtickets de deur uit zijn, er wordt een wachtlijst geopend.

Voor de laatste festivaldag op 20 augustus waren er nog enkele dagtickets, maar ook die zijn nu de deur uit. Hierdoor zullen er per dag zo'n 65.000 bezoekers aanwezig zijn op het festivalterrein van de Hasseltse deelgemeente Kiewit.
 
Headliners van de affiche zijn onder meer Foo Fighters, Eminem, dEUS, Duck Sauce en The Offspring. Traditiegetrouw biedt het festival ook op diverse podia een forum voor minder bekende groepen. Organisator van het festival, sp.a-politicus Chokri Mahassine, laat weten dat er voor de mensen die er alsnog bij willen zijn, een wachtlijst wordt geopend. Wie de tickets wil inpalmen van mensen die forfait geven, dient zich te registreren op de bestelpagina van de website www.pukkelpop.be.

Er wordt de festivalgangers ook aangeraden om drank- en eetbonnen in voorverkoop aan te schaffen. Dat gebeurt via vouchers, die aan voordeeltarief nog tot 31 juli kunnen gereserveerd worden. Op de weide zelf kunnen deze dan worden omgeruild voor echte consumptiebonnen.


26-07-2011 om 18:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze Tomorrowland is droom die uitkwam

"Deze Tomorrowland is droom die uitkwam"

http://img109.imageshack.us/img109/9898/tomorrowland.jpg


Nu de beats uitgedoofd zijn en de afbraak van de Tomorrowland-stad begonnen is, blikken we met organisator Manu Beers even terug op de meer dan geslaagde eerste driedaagse van de jaarlijkse hoogmis van de dance. Net als het festival is ook Beers (31) niet de alledaagse concertorganisator. In korte broek en botten staat hij ons te woord als had hij er net een rappeltocht met de welpen opzitten. Zo ziét Beers het ook: "Het is alsof we er drie weken scoutskamp hebben opzitten, met de hele opbouw enzo. En neen, ik deins er niet voor terug om ook zelf met de handen in het slijk te ploeteren."

Als we afgingen op de weerpraatjes, leek Tomorrowland letterlijk in het water te gaan vallen. Maar op een zeldzame bui na, kon de zonnebril bovengehaald worden.
Manu Beers: "Het leek wel of het zo moest zijn. Alsof de uitgelaten sfeer op het terrein goed weer gewoon afdwingt. Pas op, we waren wel voorzien op een noodscenario. Veel vierkante meters extra planken en houtsnippers laten aanbrengen. Bij een echt zware bui hadden we standhouders van drank opgedragen meteen te stoppen en poncho's beginnen uit te delen aan de bezoekers."

Ook de driedaagse formule mag een succes heten. In no-time waren alle tickets de deur uit.
MB: "Om al de headliners die we dit jaar wilden een plaatsje te geven, hadden we gewoon echt die drie dagen nodig. In het begin van dit jaar is dat idee gegroeid, we wilden een volwaardig festival zijn. Nadat we ook de toestemming van de gemeente gekregen hebben, zijn we er gewoon vol voor gegaan. Zeven jaar lang hebben we nagedacht over wat we exact wilden en ik moet zeggen, dit komt aardig in de buurt. Dit is zo'n beetje onze droom die uitkomt. Welke muziek we zelf graag horen, hoe we zelf het liefst rondhangen, wat we zelf het liefst eten en drinken."

Een ideaalbeeld dat duidelijk aanslaat.
MB: "We zijn dan ook een jonge organisatie. Voor ons is dit een en al passie. De uitgelaten, maar ook relaxte sfeer die hier rondhangt kan je niet zomaar kunstmatig maken. Maar je kan wel die indruk creëren en dat plaatje klopt blijkbaar.

Goeie punten scoorden ook de Belgen op de verschillende podia. 2 Many DJ's en dubstepprins Netsky overtuigden, terwijl Dimitri Vegas & Like Mike zaterdagavond op de Mainstage absolute toppers als Martin Solveig en vooral Tiësto wel tot meelopers leken te bombarderen.
MB: Ja, vooral Dimitri Vegas & Like Mike vond ik geweldig. We hadden ze hier nu wel een uitgelezen kans gegeven, maar ze hebben die met beide handen gegrepen. Je moet het toch maar doen op dat moment, met 35.000 van de 60.000 bezoekers pal voor je. Petje af voor die gasten. Ik kreeg echt kippenvel tijdens hun show en dacht bij mezelf: 'hoe vet is dit?'"

Heb je daarnaast nog iets kunnen meepikken?
MB: "Zelf genieten is moeilijk. Je bent toch vooral met die organisatie bezig. Zeker donderdag was bijzonder hectisch met de instroom. Toch heb ik ook wat Swedish House Mafia, die we dit jaar absoluut terug wilden, en Sasha in de La Rocca-tent gezien. Dat waren zo'n beetje mijn persoonlijke favorieten."

Wat brengt de toekomst voor Tomorrowland?
MB: "Ik denk dat we gewoon verder moeten op de ingeslagen weg. Wachttijden minimaliseren, nog wat aan details werken. Zo droom ik van een echt peperkoeken huisje met daarin topchef Roger van Damme. Eentje zoals in de sprookjes. Van chocolade mousse en cupcakes op het terrein. We gaan een nóg mooiere droomwereld creëren." (br.hln)


26-07-2011 om 11:49 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse pers hackte constant gsm en medische dossiers Amy Winehouse

"Britse pers hackte constant gsm en medische dossiers Amy Winehouse"


http://img193.imageshack.us/img193/7508/winehouse1.jpg


Onderzoeksjournalist Charles Lavery, voormalig nieuwschef bij de Schotse Sunday Mail, zegt dat de Britse pers - "en niet alleen de kranten van Murdoch maar zowat alle krantenuitgevers" - de gsm en medische dossiers van de overleden zangeres Amy Winehouse hackten. Hij beweert ook dat de gsm's en "andere persoonlijke data" van vader Mitch, moeder Janis, broer Alex en Blake Fielder-Civil, haar grote liefde wiens naam ze liet tattoëren op haar hart, voortdurend gehackt werden.

Ook de medische dossiers van Amy Winehouse werden door de kranten volgens Lavery "constant en routineus" gehackt. Bovendien zegt de journalist dat "mensen die erg dicht bij Winehouse stonden" regelmatig informatie verkochten over het privéleven van de zangeres, ondermeer over haar verblijven in afkickcentra. Ze verkochten ook tips aan tabloids zodat die fotografen konden uitsturen om Winehouse te kieken wanneer ze bijvoorbeeld binnen of buitenwandelde in een afkickkliniek.

Volgens Lavery was het hacken van persoonlijke gegevens van Winehouse, of het kopen van die gegevens door "not just one newspaper group, but most of them" routine.

Winehouse wordt vandaag begraven. Volgens een zegsman van de Winehouses zullen alleen familie en enkele goede vrienden van de zangeres de dienst bijwonen, die waarschijnlijk zal plaatsvinden in een Londense synagoge. Volgens Sharon Osbourne is haar dochter Kelly alvast één van die goede vrienden. In een Amerikaanse talkshow zei Sharon dat Kelly bij de Winehouses was voor de traditionele sjivve (rouwperiode van zeven dagen).

Lijkschouwing
De juiste doodsoorzaak van Amy Winehouse is nog niet bekend. Het resultaten van het toxicologisch onderzoek zouden nog een maand op zich kunnen laten wachten. In het rapport van de lijkschouwer staat wel dat er "geen verdachte omstandigheden zijn". Er werden geen drugs gevonden in haar huis.

Dat Amy Winehouse aan een overdosis drugs zou gestorven zijn, gelooft de familie niet. Het zou de drank zijn die haar geleidelijk kapot heeft gemaakt. De laatste maanden had Amy al een paar beroertes gehad door haar zware drankverslaving. Ze had ook geregeld last van hartkloppingen. Ze dronk op het einde zo veel dat haar hart het niet meer aankon, vertelt de vermelde bron in The Sun.

Toen ze in mei op weg was naar het afkickcentrum Priory, stopte ze aan een drankwinkel en sloeg nog snel een fles wodka achterover. De artsen van de beroemde kliniek onderzochten haar hart en zeiden dat ze zichzelf dood aan het drinken was. Na het fiasco-optreden in Belgrado, waar ze weggehoond werd door het publiek, ging ze zo mogelijk nog harder aan de fles.

Twee weken geleden viel ze drie keer op een week flauw na liters wodka verzwolgen te hebben. Ze herkende op straat in Camden zelfs haar voormalige styliste niet meer, omdat ze zo dronken was.

Wie niet op de begrafenis zal zijn is de ex van Amy Winehouse, Blake Fielder-Civil. Hij zit momenteel in de gevangenis voor inbraak en bezit van een wapen. Winehouse scheidde op 16 juli 2009 van Blake Fielder-Civil na twee jaar huwelijk. Ze waren getrouwd op 18 mei 2007 in Miami. Volgens Britse kranten heeft de zangeres er in een testament voor gezorgd dat hij geen cent van haar nalatenschap kan claimen. In april van dit jaar werd het fortuin van Winehous nog geschat op acht miljoen euro. Maar dat zou ondertussen al meer dan 12 miljoen zijn. Haar album Back to Black staat ondertussen al in 17 landen op nummer één.


26-07-2011 om 11:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Familie Amy Winehouse:

Familie Amy Winehouse: "Hartaanval of beroerte werd haar fataal"


http://img600.imageshack.us/img600/7494/mitchenalexwinehouse.jpg
Mitch en Alex Winehouse, Reg Traviss en Janis, de mama van Amy.


De familie van de betreurde Amy Winehouse denkt dat de zangeres gestorven is aan een hartaanval of aan een beroerte. "Ze zullen gechoqueerd zijn als de doodsoorzaak toch iets anders is", aldus een bron in The Sun. De autopsie gaf alvast geen uitsluitsel: het is wachten op de resultaten van het toxicologische onderzoek. Vandaag wordt Amy Winehouse in besloten kring begraven.

Papa Mitchell en mama Janis hadden gisteren de zware taak om hun overleden dochter officieel te identificeren. Daarna trok de familie, met ook Amy's broer Alex en haar laatste vriendje, regisseur Reg Traviss, naar het huis van Amy in Camden, waar haar lijk zaterdagnamiddag gevonden werd door een veiligheidsagent. Een emotionele confrontatie die toch troost bood, dankzij het enorme eerbetoon van de vele fans.

Geen drugs
Dat Amy Winehouse aan een overdosis drugs zou gestorven zijn, gelooft de familie niet. Het zou de drank zijn die haar geleidelijk kapot heeft gemaakt. De laatste maanden had Amy al een paar beroertes gehad door haar zware drankverslaving. Ze had ook geregeld last van hartkloppingen. Ze dronk op het einde zo veel dat haar hart het niet meer aankon, vertelt de vermelde bron in The Sun.


http://img818.imageshack.us/img818/6340/amywinehouses.jpg


Toen ze in mei op weg was naar het afkickcentrum Priory, stopte ze aan een drankwinkel en sloeg nog snel een fles wodka achterover. De artsen van de beroemde kliniek onderzochten haar hart en zeiden dat ze zichzelf dood aan het drinken was. Na het fiasco-optreden in Belgrado, waar ze weggehoond werd door het publiek, ging ze zo mogelijk nog harder aan de fles.

Twee weken geleden viel ze drie keer op een week flauw na liters wodka verzwolgen te hebben. Ze herkende op straat in Camden zelfs haar voormalige styliste niet meer, omdat ze zo dronken was.

Op de begrafenis in besloten kring vandaag zal haar ex-man Blake Fielder-Civil niet aanwezig zijn. De junkie zit in de cel en kreeg geen penitentiair verlof om definitief afscheid te nemen van zijn geliefde Amy.  (br.hln - foto reuters)


26-07-2011 om 10:12 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag wordt Mick Jagger 68 jaar .

Vandaag wordt Mick Jagger 68 jaar .

Klik op de foto om ' Everybody Needs Somebody To Love ' te beluisteren


Mick Jagger werd geboren 26 juli 1943 in het Livingstone Hospital in East Hill, Dartford, Kent, Engeland. Hij groeide op in een familie uit de middenklasse. Mick heeft nog een jongere broer, Chris Jagger, die ook actief is als muzikant. Na zijn humaniora ging Jagger studeren aan de London School of Economics. Na een jaar liet hij de studie vallen om zich te richten op zijn carrière als zanger.

Hij liet zijn studie vallen nadat hij Keith Richards ontmoette. Beide mannen kenden elkaar uit hun jeugd, toen ze naar dezelfde school gingen. Nadat ze elkaar uit het oog verloren hadden, ontmoetten ze elkaar weer in een station. Mick had tijdens die bewuste ontmoeting een aantal Rhythm and blues-platen onder zijn arm en Richards sprak hem hierover aan. Hun oude vriendschap werd hersteld en Keith en Mick begonnen een bandje - Little Boy Blue and the Blue Boys - samen met Dick Taylor, die er al snel uitstapte, en Brian Jones. Ze hadden eerst geen platencontract, maar kregen dat wel toen Dick Taylor werd vervangen door Charlie Watts, een jazzdrummer. Als bassist kozen de mannen Bill Wyman. De band ging een beetje rondtoeren in clubs en steden, en in 1963 kwam hun eerste single uit: Come on, een cover van Chuck Berry. Ook kreeg de band een manager: Andrew 'Loog' Oldham. De band tekende een contract bij het grote Decca Records.

Buiten de Stones heeft Jagger ook een solocarrière. Hij slaagde er niet in om solo dezelfde successen te behalen als met de Stones.

Op 12 december 2003 werd Jagger geridderd door de Britse koningin Elizabeth II voor zijn diensten aan de muziek. Zijn bandgenoot Keith Richards was niet onder de indruk, en beschreef het als een triviale eer.

Mick Jagger heeft vele relaties gekend. Zo heeft hij het onder andere een tijdje uitgezongen met Carla Bruni, die nu getrouwd is met de Franse president Nicolas Sarkozy.

Jagger is twee keer getrouwd geweest, met Jerry Hall en met Bianca Pérez-Mora Macías. Hij heeft 7 kinderen (Karis, Jade, Elizabeth Scarlett, James Leroy Augustine, Georgia May Ayeesha, Gabriel Luke Beauregard en Lucas) bij verschillende moeders. De jongste, Lucas, werd in 1999 geboren uit een relatie met model Luciana Gimenez Morad. De laatste jaren leeft Jagger samen met L'Wren Scott, eveneens een model dat opvalt door haar lichaamslengte; ze is ongeveer 193 cm groot.

Kleindochters: Amba (geboren in 1996; moeder: Jade Jagger), Assisi (geboren op 3 juli 1992; moeder: Jade Jagger)


26-07-2011 om 07:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy's ex-man ontroostbaar in gevangenis

Amy's ex-man ontroostbaar in gevangenis


http://img560.imageshack.us/img560/291/blakefieldedamywinehous.jpg


Blake Fielder-Civil, de ex-man van Amy Winehouse en haar zielsgenoot, ging in shock toen hij vernam dat zijn ex overleed. "Ik ben ontroostbaar... mijn tranen zullen nooit opdrogen", verklaart Fielder-Civil met enige zin voor drama in The Sun.

De directie riep hem zaterdagnamiddag uit zijn cel om hem het nieuws te vertellen. Fielder-Civil zit een straf uit wegens diefstal. Hij was twee jaar getrouwd met Amy en was naar eigen zeggen degene die haar zware drugs als crack en heroïne leerde kennen.

"Iedereen die mij en Amy kende, weet hoe diep onze liefde ging. Ik kan maar niet geloven dat ze dood is", verklaart hij. De cipiers in de gevangenis van Leeds kregen de opdracht Fielder-Civil extra in de gaten te houden uit vrees dat hij zelfmoord zou plegen.

Enkele weken geleden vertelde Amy nog aan vrienden dat Fielder-Civil, met wie ze twee jaar geleden brak, de enige persoon was die haar zou kunnen redden.

Fielder-Civil is inmiddels getrouwd met Sarah Aspin, die hem een zoon schonk, Jack. Sarah vierde zaterdag, de dag dat Amy overleed, haar 33ste verjaardag. Ze bezocht Fielder-Civil die dag, en die zat naar verluidt de hele tijd te huilen.

"Hij kan het maar niet aanvaarden dat ze dood is en dat hij haar nooit meer zal zien", aldus Aspin. "Ik kon hem niet troosten, hij was in shock. Blake is de vader van onze zoon. Maar ik zag hem samen met Amy en ik weet dat die twee echt verliefd waren, dat ze elkaars zielsgenoten waren. Ze is altijd van hem blijven houden en hij van haar. Maar hun relatie was onhoudbaar".

"Het komt er op neer dat ze niet met elkaar konden leven, maar ook niet zonder elkaar. Het valt me zwaar, te weten dat hij nog van haar hield, maar ik begrijp hem. Ik denk dat Amy het niet kon verkroppen dat hij bij mij een kind kreeg. Dat moet haar echt geraakt hebben. Ze zou zelf een fantastische moeder geweest zijn, ondanks al haar problemen. Het is zo tragisch allemaal".

Vorige week waarschuwde Sarah haar liefdesrivale Amy nog: "Hou je handen van Blake, hij is van mij en we hebben nu een gezin". Amy had haar ex herhaaldelijk proberen contacteren.

Amy en Blake ontmoetten elkaar in 2005, een maand later liet ze 'Blake's Girl' op haar linkerborst tatoeëren. Blake zat toen echter nog in een andere relatie die hij niet kon stopzetten. Maar de twee werden toch een koppel en trouwden in 2007.

Het huwelijk ging gebukt onder ruzies en hun beider verslavingen aan drank en drugs. In 2009 kwam het tot een scheiding, vorig jaar was er een korte reünie. Begin dit jaar werd Fielder-Civil veroordeeld wegens diefstal. (br.hln)


25-07-2011 om 20:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Beckhams schenken 14 kinderkoetsen weg

De Beckhams schenken 14 kinderkoetsen weg

http://img696.imageshack.us/img696/5250/davidbeckhama.jpg


Na de geboorte van Harper Seven werden de Beckhams zodanig overspoeld met cadeautjes, dat het koppel zich genoodzaakt voelde om een heleboel spullen weg te schenken.

Het overgrote deel van de 'freebies' komt van bedrijven die op de kap van de Beckhams reclame willen maken. Zo kregen ze maar liefst 14 kinderwagens, die David en Victoria stuk voor stuk aan het goede doel schonken.

Toch wil een bron dichtbij het koppel benadrukken dat de twee nooit cadeaus aannemen. "Alles wat ze krijgen, geven ze onmiddellijk terug. Wanneer iemand hun kantoor in LA belt en vraagt om iets op te sturen, wordt hen verteld dat de Beckhams niets aannemen. Maar soms sturen mensen alsnog iets op of verzenden ze iets zonder retouradres."

"Vlak nadat Victoria haar zwangerschap aankondigde, werd het gezin overladen met cadeaus. Het zou dagen duren om uit te pluizen wie wat stuurde, dus vonden ze het gemakkelijker om alles gewoon weg te geven. Sommige spullen hebben ze teruggestuurd en andere dingen hebben ze aan het goede doel gegeven. De komende weken gaan ze een heleboel families in LA gelukkig maken, ook al hebben die geen flauw idee dat ze met een kinderkoets van de Beckhams rondrijden", aldus de insider.
25-07-2011 om 17:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie vond geen drugs: dronk Amy zichzelf de dood in?

Politie vond geen drugs: dronk Amy zichzelf de dood in?

http://img42.imageshack.us/img42/5732/amienmamajanis.jpg
Amy met haar mama Janis.


Amy Winehouse zou zich volgens de laatste berichten op haar eentje doodgedronken hebben in haar eigen huis, waar veiligheidsagent Andrew Morris haar zaterdagnamiddag op haar bed aantrof. De Britse pers haalt daarvoor politiebronnen aan, die beweren dat de 27-jarige topzangeres al enkele uren dood was - rigor mortis was al ingezet - en dat er geen drugs in haar huis in Camden werden gevonden. Het blijft gissen naar de uiteindelijke doodsoorzaak van Amy Winehouse tot de autopsie uitsluitsel brengt. Het toxicologische onderzoek kan nog weken duren. Wat nu al wel geweten is, is dat Amy enkele uren voor haar dood nog op controle bij de arts ging - dat gebeurde geregeld door haar verslavingen - en dat die haar gezondheidstoestand toen bevredigend vond. Dat was vrijdagavond. Zaterdagnamiddag werd haar dood vastgesteld.

Zaterdag om 10 uur in de ochtend sprak Amy het laatst met de veiligheidsagent die mee voor haar moest zorgen. Rond vier uur in de namiddag trof Andrew Morris haar dan voor dood aan: ze ademde niet meer. Mogelijk was de zangeres dus al zes uur geleden overleden. Morris had haar al die tijd alleen gelaten omdat ze wilde slapen. Hij belde om 16 uur meteen de hulpdiensten. Hij was in shock.

De familie van Amy Winehouse doet inmiddels de geruchten als zou ze enkele uren voor haar dood nog cocaïne, ketamine en ecstasy gekocht hebben af als "nonsens". De politie bevestigt ook dat er helemaal geen sporen van drugsgebruik of drugs in het appartement werden teruggevonden. Volgens de Daily Mail dronk Amy zichzelf de dood in, nadat ze vrijdag na de lunch tegen haar moeder, Janis, had gezegd: "Ik hou van jou, mams".

Amy Winehouse trad een laatste keer op tijdens een festival in Belgrado op 18 juni. Ze werd toen uitgejouwd door het publiek en verliet na 30 minuten het podium. De zangerese van een Servische band die die dag ook moest spelen in het Kalemegdan-park, Ana Zoe Kida, zegt dat ze zag hoe Amy Winehouse helemaal niet wou optreden. Maar vier bodyguards dwongen haar. Ze sleurden volgens Kida de zangeres de trappen naar het podium op en duwden haar het podium op. "Ze wilde helemaal niet optreden. Ze was backstage voor de show hysterisch en probeerde ook te ontsnappen. Het was vreselijk om te zien."

Werknemers van het café waar Winehouse veel kwam, A Baia in Camden Square, bevestigen ondertussen dat de zangeres veel moeite deed om van de drank te blijven de jongste drie weken. Eigenaar Ze Silva vertelt verschillende Britse kranten dat Winehouse tot tweemaal daags over de vloer kwam de laatste drie weken, vergezeld van twee bodyguards, met wie ze al eens biljarte in de bar blijkbaar.

"De jongste weken heeft ze hier niks alcoholisch meer gedronken", zegt Ze Silva. "Ze vertelde me ook dat ze gestopt was. Ze dronk cola. Ze vroeg me ook haar geen alcohol te schenken, zelfs als ze het zou vragen. 'Don't give me anything to drink if I ask for it. I mustn't have it.' zei ze."

Volgens haar moeder, was Winehouse "ondersteboven" na een nieuwe breuk met haar laatste vriend, filmregisseur Reg Traviss. Winehouse zou de laatste weken van haar leven ook veel tijd doorgebracht hebben met Aisleyne Horgan-Wallace, een ex-deelneemster aan Big Brother, en een glamourmodel, die ze als "haar zuster" beschouwde. (br.hln)


25-07-2011 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regisseur van 'Zorba de Griek' overleden

Regisseur van 'Zorba de Griek' overleden


http://img695.imageshack.us/img695/8259/cacoyannis.jpg
Met de film 'Zorba the Greek' werd Michel Cacoyannis wereldbekend.


De Grieks-Cypriotische regisseur Michel Cacoyannis, maker van het beroemde 'Zorba de Griek', is in Athene op 89-jarige leeftijd overleden.

Cacoyannis was samen met Theo Angelopoulos het boegbeeld van de Griekse cinema. Hij verwierf art house-faam als regisseur van enkele drama's die gebaseerd waren op de Grikese mythologie als "Iphigineia" (1976), "Trojaanse Vrouwen" (1971) en "Elektra" (1962).
 
Hij werd vooral wereldberoemd met 'Zorba the Greek' (1964), een verfilming van de roman van Nikis Kazantzakis. De film, met Anthony Quinn in de hoofd- en titelrol en ook met Alan Bates en Irene Papas, verwierf drie Oscars. Beroemder nog dan de film is de filmmuziek van Mikis Theodorakis, met onder andere de aanstekelijke sirtaki.
 
Cacoyannis maakte ook met "Atilla 74" (1975) een indrukwekkende politieke film over het Grieks-Turkse Cyprusconflict. Zijn doorbraak kwam er in 1955, met de vertoning op het festival van Cannes van 'Stella', een Griekse versie van 'Carmen' met Melina Mercouri in hoofd- en titelrol.


25-07-2011 om 12:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gentse Feesten halen zeker één miljoen bezoekers

Gentse Feesten halen zeker één miljoen bezoekers


http://img844.imageshack.us/img844/4013/gentsefeesten.jpgOndanks het minder goede weer tijdens de eerste dagen zullen de Gentse Feesten zeker afsluiten met een bezoekerscijfer boven het miljoen. "Het gaat om 'normale feesten', met horeca-inkomsten die draaien rond het gemiddelde van de jaren vóór het topjaar 2010", aldus horecacoach Bart Ingelbrecht. "De vier voorbije dagen waren echt goed, topavond was woensdagavond voor de nationale feestdag", zegt feestenburgemeester Lieven Decaluwe (Pro Gent).
 
De afgelopen vier dagen wordt het gemiddeld aantal bezoekers op 155.000 per dag geraamd, op basis van gemiddeld 15.000 bluetooth-registraties, waarbij vorig jaar bleek dat 11 procent van de bezoekers een dergelijke functie op de gsm had aanstaan. Een normale feestendag lokt 100.000 mensen, op de uitgeregende openingsdag schatte de politie 40.000 aanwezigen, voor de tweede Feestendag werd het dubbele geraamd. Er komt nog een pak bezoekers bij omdat de feesten tot dinsdagochtend duren. Bovendien gaat het om voorlopige ramingen en geen definitieve analyse van de bluetooth-metingen door de UGent.
 
De Lijn vervoerde gemiddeld 35 procent minder bezoekers op het pendeltraject van en naar Flanders Expo. Toch is een dergelijke daling niet merkbaar op de andere stadslijnen. Ook Ivago haalde minder afval op. Volgens horecacoach Bart Inghelbrecht zijn de horeca-inkomsten vergelijkbaar met een normaal jaar, zoals de jaren vóór 2010. "We mogen echt niet de fout maken om enkel te vergelijken met het uitzonderlijk topjaar 2010", luidt het nog. (br.hln)


25-07-2011 om 10:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De hoogtes en laagtes van Amy Winehouse

De hoogtes en laagtes van Amy Winehouse

Klik op de foto om ' Valerie ' te beluisteren

Amy Winehouse (27) was de eerste Britse die ooit vijf Grammy's in de wacht kon slepen. Van haar album Back to Black gingen meer dan tien miljoen exemplaren over de toonbank. Naast haar muziek en klok van een stem stond ze echter ook bekend om haar gezondheids-, relatie- en drugsproblemen. De carrière van Winehouse kende veel hoogtes en laagtes en is vanmiddag bruusk beëindigd. Haar lichaam werd levenloos aangetroffen in haar flat in Noord-Londen. Een overdosis drank en drugs is haar fataal geworden.

Winehouse brak acht jaar geleden door met het album 'Frank', ze was toen twintig jaar oud. Haar debuutalbum werd warm onthaald door zowel het publiek als critici en ze maakte naam als een beloftevol songwriter.

Met 'Back to Black' (2006) brak Winehouse pas echt door. Ze stond aan de top van de muziekindustrie en kon vijf van haar zes Grammy-nominaties verzilveren. Vooral het nummer 'Rehab' scoorde hoog in de Europese hitlijsten. Het zag er allemaal veelbelovend uit, maar in 2007 begon voor de jazz- en soulzangeres ook veel ellende.

Zo werd ze regelmatig beschuldigd van alcohol- en druggebruik. Ook tijdens haar optredens gingen de gevolgen van haar verslavingen niet onopgemerkt voorbij. Ze vergat teksten, huilde en schold haar toeschouwers de huid vol. In 2007 moest ze nog een show op Pinkpop annuleren. Volgens de geruchten was ze toen te zat om te mogen vliegen. Ook haar lichaam was door de problemen getekend. Foto's tonen hoe ze zichtbaar vermagerde.

In 2007 trad ze met Blake Fielder-Civil in het huwelijksbootje. Die verbintenis was geen lang leven beschoren en strandde in 2009. Blake kreeg in 2008 zelfs even een gevangenisstraf opgelegd nadat hij toegaf dat hij Winehouse had mishandeld. Naar eigen zeggen gebruikte ook de zangeres lichamelijk geweld tegen haar man.

In datzelfde jaar stapelden de problemen zich op. Winehouse verminkte zichzelf en belandde verschillende keren in een afkickcentrum. Het zou haar nooit lukken om van drugs zoals crack en cocaïne af te raken. Tussen deze dieptepunten door scoorde ze wel haar grootste hit: 'Valerie'. Ze werkte toen samen met producer Mark Ronson. Een jaar later kreeg ze twee aanklachten te verwerken voor mishandeling. Winehouse kreeg een voorwaardelijke straf en geldboetes.

Afgelopen juni maakte ze een einde aan haar nieuwe Europese tour na een desastreus verlopen optreden in Belgrado. Ze vergat opnieuw haar teksten en kon nauwelijks blijven rechtstaan. Drie weken voor het optreden verliet ze voor de zoveelste keer een kliniek om van haar verslavingen af te kicken.

Vorige jaar raakte nog bekend dat ze met nieuw materiaal bezig was. Het was de bedoeling dat dit album dit jaar zou verschijnen.


24-07-2011 om 18:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buurman vermoedt dat Winehouse vrijdagochtend al stierf

Buurman vermoedt dat Winehouse vrijdagochtend al stierf


http://img193.imageshack.us/img193/7508/winehouse1.jpg


Een buurman van wijlen Amy Winehouse vermoedt dat de zangeres vrijdagochtend al dood was. Dat zegt hij in een gesprek met Londen 24.

In de voorafgaande nacht nam hij omstreeks 2u naar verluidt vreemde geluiden waar vanuit de flat van de souldiva. "Ik denk dat er die nacht iets is gebeurd. Ik hoorde geschreeuw en gejoel", klinkt het.

"Het klonk heel raar. Mijn zoon hoorde een soort drumgeluid. Ze is meestal erg rustig en daarom vond ik het zo vreemd. Ik zei tegen mijn zoon: Volgens mij heeft iemand daar drugs genomen."

De buurman merkte zaterdagmiddag dan weer het gehuil op van een vriend van Winehouse. Vanaf dat moment realiseerde hij zich wat er was gebeurd.

Vermoedelijk overleed de muzikante aan een overdosis, maar de autopsie moet dat nog bevestigen. (br.vandaag.be)


24-07-2011 om 13:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pas morgen lijkschouwing op Amy Winehouse

Pas morgen lijkschouwing op Amy Winehouse

http://img801.imageshack.us/img801/3615/amywinehousec.jpg


Aan het huis van Amy Winehouse in Noord-Londen hebben tientallen fans zich verzameld om afscheid te nemen van de overleden zangeres. Ze steken kaarsen aan en laten er bloemen, briefjes en foto's achter.

Het lichaam van de 27-jarige jazz- en soulzangeres werd gisteren dood aangetroffen in haar woning in Camden Square, Noord-Londen. De zangeres had al jaren af te rekenen met alcohol- en drugsverslavingen.

De lijkschouwing op het stoffelijk overschot van Amy Winehouse zal pas morgen plaatsvinden. Dat bericht de Britse openbare omroep BBC. Het zal dus pas in de loop van maandag of dinsdag zijn dat er duidelijkheid komt over de oorzaak van het overlijden van de 27-jarige soulzangeres.


24-07-2011 om 13:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noel Gallaghers dochter Anais (11) tekent modellencontract

Noel Gallaghers dochter Anais (11) tekent modellencontract


http://img94.imageshack.us/img94/3637/noelgallaghersdochteran.jpg
Anais met papa en zijn huidige vrouw, Sarah McDonald.


Anais, de elfjarige dochter van Noel Gallagher en Meg Mathews, heeft een contract getekend bij het gerenomeerde agentschap Select Model Management. Het meisje heeft al geposeerd voor affiches van Paul Smith. Noel en Meg gingen in 2001 uit elkaar.


24-07-2011 om 13:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Hoes (94) overleden

Johnny Hoes (94) overleden

Klik op de foto om ' Och was ik maar bij moeder thuis gebleven ' te beluisteren

Johnny Hoes is overleden. De Nederlandse zanger, producer en componist werd 94. Zijn hit uit 1961 'Och, was ik maar bij moeder thuis gebleven', geschreven door Frans Boermans en Thuur Luxembourg, is met 450.000 exemplaren de best verkochte Nederlandstalige single aller tijden.

Johnny Hoes, de koning van de smartlap, is de man achter duizenden meezingers, smartlappen, carnavalskrakers en levensliederen.

Andere grote hits waren 'De smokkelaar' en 'Wij willen frites met mayonaise'. Daarnaast was hij de producent van de wereldhit 'De Vogeltjesdans'.

Hoes, geboren in in Rotterdam, is sinds de jaren 1960 actief geweest in het Limburgse Weert met zijn eigen opnamestudio en platenmaatschappij. Hij woonde tientallen jaren in Knokke.

Hoes speelde eind jaren '40 in het voorprogramma van Bobbejaan Schoepen. Hij werkte tussen 1952 en 1963 bij Phonogram maar vanaf 1964 produceerde hij voor zijn eigen platenmaatschappij Telstar.

Johnny Hoes bracht behalve als solist (soms als Andy Field ) ook met anderen platen uit: De Twee Jantjes, Johnny & Caesarine, Johnny Hoes & Ria Roda, Johnny & Mary en Thomas Berge. Bekende artiesten als de Zangeres Zonder Naam, Eddy Wally, de Heikrekels, Normaal, Doe Maar, en Henk Wijngaard en the Walkers werden door hem ontdekt en brachten platen uit onder zijn label.

Hoes schonk Eddy Wally onder meer 'Chérie', 'Als marktkramer ben ik geboren' en 'Ik spring uit 'n vliegmachien'.

In de jaren zestig en zeventig had Hoes voor de VARA een eigen televisieshow: 'Met een lach en een traan'.

 Hoes kreeg een ernstig hartinfarct, hij verbleef in het ziekenhuis in Eindhoven. Hij werd eergisteren overgebracht naar een ziekenhuis in Weert, waar hij gisteren op 94-jarige leeftijd overleed.


24-07-2011 om 13:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tarzan actrice Linda Christian overleden

'Tarzan' actrice Linda Christian overleden


http://img855.imageshack.us/img855/4426/lindachristian.jpg


De Amerikaanse actrice Linda Christian is op 87-jarige leeftijd overleden, melden haar dochter Romina Power en haar man Tyrone Power. Christian was een Hollywoodster in de jaren 40.


Christian werd op 13 november 1923 in Mexico geboren als Blanca Rosa Henrietta Stella Welter Vorhauer. Ze speelde in 1948 de rol van Mara in de laatste 'Tarzan'-film met Johnny Weissmuller. Ze was ook de eerste James Bond-girl in de televisieversie van 'Casino Royale' in 1954.
 
Christian trouwde in 1949 in Rome met acteur Tyrone Power in de kerk Santa Francesca Romana, vlakbij het Colosseum. Het koppel werd zelfs ontvangen door paus Pius XII.

Na de dood van Power trouwde ze met de Engelse acteur Edmund Purdom.24-07-2011 om 13:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse (27) overleden aan overdosis

Amy Winehouse (27) overleden aan overdosis

Klik op de foto om ' Back To Black ' te beluisteren


Amy Winehouse (27) is vannamiddag om vier uur dood aangetroffen op haar flat in Londen, zo melden Britse media. Haar management bevestigt het overlijden. Volgens de politie is de doodsoorzaak een overdosis drank en drugs. Winehouse kampte al jaren met een alcohol- en drugsverslaving.

Enkele uren voor het nieuws van haar dood verscheen een bericht op haar website dat Winehouse een pauze zou nemen om hulp te zoeken en "op haar best" terug te keren. Vorige maand werd ze uitgejouwd tijdens haar comebackconcert in Belgrado, waar ze stomdronken op het podium verscheen. Haar manager liet toen weten dat ze jarenlang niet meer zou optreden.

Vlak voor die comeback had Winehouse zich laten opnemen in de Londense ontwenningskliniek The Priory. Op weg naar daar stopte ze nog in een drankwinkel om er snel een fles vodka achterover te slaan. Een week later verliet ze de afkickkliniek om zich voor te bereiden op haar tournee. Eerder deze week verscheen ze nog volslagen nuchter op het podium tijdens een optreden van haar metekind.

Met het overlijden van Winehouse wordt de zogenaamde '27 Club' uitgebreid. Net als rockgoden Kurt Cobain, Jim Morrison, Jimi Hendrix en Janis Joplin werd Winehouse niet ouder dan 27.

Winehouse had haar langverwachte derde album, de opvolger op de succesplaat 'Back To Black' uit 2006, ingeblikt. Eind mei raakte bekend dat de release ervan zou uitgesteld worden tot de zangeres afgekickt was.  (br.hln)


24-07-2011 om 11:29 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
23-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gentse Feesten om 20 uur stilgelegd uit solidariteit met Oslo

Gentse Feesten om 20 uur stilgelegd uit solidariteit met Oslo


http://img171.imageshack.us/img171/4013/gentsefeesten.jpg


Het Gentse stadsbestuur vraagt de pleinorganisatoren van de Gentse Feesten om hun podiumactiviteiten om 20 uur te onderbreken en één minuut stilte in acht te nemen, samen met hun artiesten, publiek en medewerkers. De Arteveldestad wil daarmee haar medeleven uiten met de slachtoffers van de dubbele aanslag in Oslo.
 

"Ook aan de organisatoren van binnenspektakels wordt gevraagd zaterdagavond voor aanvang van hun activiteiten een moment van bezinning in acht te nemen", aldus feestenburgemeester Lieven Decaluwe (Pro Gent).
 
"Aan de Gentse Feestenbezoekers wordt gevraagd om 20.00u halt te houden en dit moment te respecteren."
 
Om 20 uur zullen de klokken in de Gentse Feestenzone geluid worden. "We zijn diep geschokt door de gebeurtenissen in Oslo en betuigen ons medeleven aan de Noorse bevolking", aldus Decaluwe namens het stadsbestuur.


23-07-2011 om 17:45 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steven Spielberg werkt aan vierde Jurassic Park

Steven Spielberg werkt aan vierde 'Jurassic Park'


http://img808.imageshack.us/img808/8176/stevenspielberg.jpgLiefhebbers van dinosaurusfilms mogen zich in de handen wrijven: Steven Spielberg is volop bezig met de voorbereidingen van 'Jurassic Park 4'. Dat heeft de Amerikaanse regisseur aangekondigd op de Comic-Con conferentie in San Diego, waar hij zijn nieuwe film, 'Kuifje en het Geheim van de Eenhoorn', promoot.
 
Volgens Spielberg, die nog niet veel details gaf over de nieuwe film, liggen het verhaal en de scenarist al vast.
 
De drie eerste Jurassic Park-films, 'Jurassic Park' (1993), 'The Lost World: Jurassic Park' (1997) en 'Jurassic Park III' (2001), waren een wereldwijd succes en brachten 2 miljard euro op. De eerste film was gebaseerd op het gelijknamige boek van Michael Crichton en betekende de doorbraak van de digitale speciale effecten.


23-07-2011 om 17:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger Paul Louka (74) overleden

Zanger Paul Louka (74) overleden

Klik op de foto om ' Ma guitare n'est plus espagnole ' te beluisteren

De Belgische zanger Paul Louka is in de voorbije nacht overleden in zijn woning in Montignies, in de provincie Henegouwen. Hij werd 74. Dat heeft Thierry Dachelet, communicatiedirecteur van auteursrechtenvereniging Sabam, laten weten.
 

Paul Louka werd in 1936 geboren in Marcinelle. Hij was tekstschrijver en geëngageerd zanger. Jacques Brel loodste Louka binnen op de scène in Parijs. Hij was een goede vriend van Georges Brassens. Liedjes van Louka zijn onder meer 'Cerise', 'Saragosse', 'Marcinelle' en 'Ma Guitare N'est Plus Espagnole'.
Tot 2009 was Louka gedelegeerd bestuurder van Sabam.


²

23-07-2011 om 17:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brooke Mueller in rehab

Brooke Mueller in rehab


http://img814.imageshack.us/img814/189/brookemueller.jpg


Brooke Mueller, de ex van Charlie Sheen en moeder van hun tweejarige tweeling Bob en Max, heeft zich laten opnemen in een ontwenningskliniek. Ze hoopt eindelijk komaf te maken met haar sinds jaren aanslepende drugverslaving.


"Dit was een grote stap voor Brooke. Ze wilde niet in een instelling gaan omdat ze bij haar kinderen wilde blijven, maar nu heeft ze toch de knoop doorgehakt. Het voorbije halfjaar volgde ze verschillende programma's, maar ze herviel telkens weer. Ze heeft eindelijk ingezien dat ze een intense behandeling nodig heeft", getuigt een vriend.


Brooke overwoog ook nog in Mexico een omstreden behandling te nemen waarbij verslaafden het hallucinogene Ibogaine krijgen toegediend om hun hang naar drugs te breken. Maar op weg naar Cancun kreeg ze het aan de stok met een steward, werd ze uit het vliegtuig gezet en miste ze haar tweede vlucht omdat ze haar paspoort kwijtraakte. Dat zag ze als tekenen dat ze de controversiële therapie niet moest ondergaan.


23-07-2011 om 16:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Damon Albarn gaat album opnemen in Congo

Damon Albarn gaat album opnemen in Congo

http://img820.imageshack.us/img820/9339/damonalbarn.jpg

Voorman van Blur en Gorillaz Damon Albarn gaat een nieuw album opnemen in de Democratische Republiek Congo. Hij zal met een groep producers en muzikanten naar Afrika afreizen met de intentie om er in een week een album op te nemen.

NME meldt dat het een project betreft in samenwerking met Oxfam, dat waarschijnlijk ook de opbrengsten van de verkoop van het album zal ontvangen. Albarn zal opnemen met Totally Enormous Extinct Dinosaurs, Kwes, hip-hop producer Jneiro Jarel en Dan The Automator, producer van Franz Ferdinand.

Albarn, die nu in Manchester te zien is in de opera Doctor Dee, heeft al vaker in Afrika opgenomen. In 2002 maakte hij Mali Music, hij schreef delen van het laatste studioalbum van Blur op het continent en nam met The Good, The Bad & The Queen op in Nigeria, met Tony Allen, als drummer een van de grondleggers van de afrobeat.


23-07-2011 om 13:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tomorrowland zorgt voor zware files op A12

Tomorrowland zorgt voor zware files op A12


http://img402.imageshack.us/img402/1554/tomorrowlandz.jpg

Op het domein De Schorre in Boom is vandaag het dancefestival Tomorrowland van start gegaan. Het festival was al na een week voorverkoop uitverkocht en er worden 180.000 bezoekers verwacht, een record. De gevolgen laten zich dan ook voelen. Op de A12 in Boom staan al de hele middag kilometerslange files in beide richtingen. Ook de secundaire wegen zitten vol.

Wie vanavond nog naar het festival wil, neemt best de E19, zo melden de lokale politie van de zone Rupel en het Vlaams Verkeerscentrum.
 
Tomorrowland is aan zijn zevende editie toe en groeit nog elk jaar. Dit jaar duurt het festival voor het eerst drie dagen. Top of the bill zijn onder meer dj's David Guetta en Tiësto. De Britse danceformatie Faithless komt langs op haar afscheidstournee.
 
Aangezien het festival al een tijd volledig uitverkocht is, worden dit weekend voor het eerst meer dan 180.000 fans verwacht. De politie patrouilleert vandaag alvast de hele dag in de regio om de verkeers- en parkeerchaos binnen de perken te houden. Aan de ingang en op het (camping)terrein houdt de politie acties tegen drugs en wildplassers. (br.hln)


22-07-2011 om 20:24 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw Panamarenko vliegt met zeppelin over Gentse Sint-Baafssite

Vrouw Panamarenko vliegt met zeppelin over Gentse Sint-Baafssite


http://img69.imageshack.us/img69/5837/panamarenko.jpgEveline Hoorens, de vrouw van kunstenaar Panamarenko, vloog gisteren met een zeppelin het straattheaterfestival MiramirO op de Gentse feesten in. Met de zeppelin 'Aéroplume' kunnen kinderen vanaf acht jaar en tot veertig kilo vanaf vanddag aan 't Kuipke in Gent zelf vliegen.
 
Na tours in Orléans, Straatsburg, Lyon, Parijs, Taipei en Brussel streek de vliegmachine 'Aéroplume' in Gent neer. De Franse kunstenaars van 'Aérosculpture' demonstreerden hun met honderd kubieke meter helium gevulde zeppelin op de Sint-Baafssite. Met twee touwen hielden ze de eivormige zeppelin in bedwang.
 
Eveline Hoorens zweefde ruim tien meter boven de grond in een harnas, met vleugels rond haar armen. "Ik heb al zoveel zeppelins van mijn man gezien, maar er nog nooit mee gevlogen. Ik motiveer Panamarenko meteen om een nieuwe zeppelin te bouwen, waarmee ik kan vliegen, want zijn modellen lenen zich daar technisch ook voor," lachte ze achteraf.
 
Vliegsessies met een kleiner model gaan door op vrijdag, zaterdag en zondag van 10 tot 12 uur en van 14 tot 18 uur aan 't Kuipke in het Citadelpark. Een vliegsessie kost drie euro en reserveren gebeurt ter plaatse. Vliegen kan vanaf acht jaar en tot veertig kilo.
 
Straattheaterfestival MiramirO gaat vandaag van start. Tot zondag zijn er meer dan dertig verschillende voorstellingen uit binnen- en buitenland te zien op dertien locaties in Gent. Meer informatie op www.miramiro.be


22-07-2011 om 13:26 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitvinder van de artistieke platenhoes overleden

'Uitvinder' van de artistieke platenhoes overleden

http://img339.imageshack.us/img339/9859/alexsteinweiss.jpg

De Amerikaanse grafische ontwerper Alex Steinweiss is zondag in Sarasota, Florida, op 94-jarige leeftijd overleden.

Tot 1938 zaten alle muziekplaten verpakt in een bruine hoes. In het midden was een cirkel uitgesneden, waardoor men het label op de plaat kon zien. Steinweiss werkte als ontwerper van posters en catalogi bij Columbia Records. Hij vond dat er aan die platenhoezen iets kon veranderen en stapte met een voorstel naar de directie. De eerste plaat die met een door hem ontworpen hoes werd uitgegeven was Smash Song hits van Rodgers and Hart.

In totaal ontwierp Steinweiss 2.500 platenhoezen voor verschillende labels. Daarnaast was hij ook actief met het tekenen van posters, advertenties en etiketten. Hij bleef achter zijn tekentafel tot begin van de jaren '70 en kreeg auteursrechten voor een door hem ontworpen lettertype, dat bekend werd onder de naam Steinweiss Scrawl.

Hij kwam in 1939 op het idee om toen nog niet-geïllustreerde platenhoezen van artistieke tekeningen te voorzien. Toen hij met dat idee van een artistieke platenhoes op de proppen kwam, was hij artistiek directeur van het platenlabel Columbia.
 
Doordat de (vinyl-)platen destijds in zwarte of kastanjekleurige hoezen werden gestoken, en zij daardoor leken op fotoalbums, werden zij "albums" genoemd.
 
Steinweiss maakte de eerste artistieke hoes voor een plaat van de componisten Rodgers en Hart: zij toont de toegang tot een theater in de Big Apple met de namen van de artiesten in lichtgevende letters.

Het idee sloeg dermate aan dat de platenverkoop exponentieel steeg. De "uitvinding" van Steinweiss werd dan ook prompt door de andere platenmaatschappijen overgenomen.
 
De volgende dertig jaar maakte Steinweiss een duizendtal hoezen voor jazz-, folk- en klassieke albums, niet alleen voor Columbia, maar bijvoorbeeld ook voor Decca Records.


22-07-2011 om 10:13 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
21-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pornofilm met Marilyn Monroe onder de hamer

Pornofilm met Marilyn Monroe onder de hamer


http://img607.imageshack.us/img607/2686/ofilmmetmarilynmonroe.jpg


Een pornografische kortfilm met in de hoofdrol Marilyn Monroe gaat op 7 augustus onder de hamer in het Argentijnse Buenos Aires. Het gaat om een zwart-witfilm van zes minuten uit 1946 waarin Marilyn samen met een onbekende te zien is. Monroe was toen 21 jaar en ging nog door het leven als Norma Jean Baker. De startprijs voor de kortfilm is vastgelegd op 350.000 euro.

De kortfilm was in het bezit van een Spaanse verzamelaar. Na diens dood werd het filmpje toevertrouwd aan de Spanjaard Mikel Barsa die eerder al de enige andere kopie van dezelfde kortfilm verkocht. De veilingprijs is vastgelegd op 350.000 euro, maar Barsa denkt dat het filmpje ook 1 miljoen dollar of 700.000 euro kan opbrengen. Er zijn volgens hem al biedingen binnen uit Noorwegen en Japan.
 
Het bestaan van de kortfilm kwam in 1997 aan het licht. Toen ontstond ook meteen een polemiek over de vraag of het wel echt om Marilyn Monroe ging. Barsa beschikt intussen over een brief van het Amerikaanse filminstituut waarin staat dat als het niet Marilyn is, "dan toch haar tweelingzus".
 
In 2008 bracht een andere pikante film met Marilyn Monroe al 1,5 miljoen dollar op. Het ging toen om een film van 15 minuten waarin te zien is hoe Monroe iemand oraal bevredigt. (br.hln - foto ap)


21-07-2011 om 14:26 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.360.000 dollar voor foto's eerste concert Beatles in VS

360.000 dollar voor foto's eerste concert Beatles in VS


http://img19.imageshack.us/img19/4060/mikemitchell.jpg


Een vijftigtal onuitgegeven foto's van het eerste concert dat de Beatles speelden in de Verenigde Staten is per opbod verkocht voor 360.000 dollar (253.000 euro). Dat meldt het veilinghuis Christie's.
 
De zwart-witfoto's zijn van fotograaf Mike Mitchell, die 18 was toen de Fab Four in 1964 een eerste keer naar de VS afzakten. Hij legde de band vast tijdens hun optreden in het Washington Coliseum, op 11 februari.
Het eerste bezoek van de Beatles aan de VS luidde het begin van de Beatlemania in. In april 1964 werden de eerste vijf plaatsen in de Amerikaanse hitparade bezet door de vier uit Liverpool.
 
Christie's had voor de foto's op niet meer dan 100.000 dollar gerekend. (br.hln - foto ap)


21-07-2011 om 12:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kasabian, Cherri Bomb, Slaughterhouse en The Knux op Pukkelpop

Kasabian, Cherri Bomb, Slaughterhouse en The Knux op Pukkelpop

Klik op de foto om ' Where Did All the Love Go ' te beluisteren

Kasabian maakte zo'n goede beurt eerder deze maand op Rock Werchter dat ze bij Pukkelpop besloten "de toekomst van de Britpop" nog eens op Vlaamsche grond te brengen. Op zaterdag 20 augustus staan ze samen met dEUS, The Offspring en Duck Sauce op de Pukkelpop Main Stage.

Diezelfde dag wordt ook de stevig rockende meidengroep Cherri Bomb nog aan de affiche toegevoegd. Ze speelden het voorprogramma van Smashing Pumpkins en hun grote idool Dave Grohl gaf hen bemoedigende schouderklopjes.

Hiphopfans verheugen zich al op de komst van Eminem, Tinie Tempah, Wiz Khalifa en D12 en mogen aan hun memolijstje nu ook Eminems protegees Slaughterhouse en de rappende broers The Knux, op vrijdag, toevoegen.

Er zijn nog tickets voor zaterdag te koop via www.pukkelpop.be of via Proximus Go for Music op www.proximusgoformusic.be. (br.hln)


20-07-2011 om 22:10 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joss Stone na verijdelde moordaanslag: Ik ben Sherlock Holmes geworden


Joss Stone na verijdelde moordaanslag: "Ik ben Sherlock Holmes geworden"


http://img534.imageshack.us/img534/1576/jossstone.jpg


Joss Stone (24) voelt zich Sherlock Holmes nadat vorige maand twee mannen werden aangehouden die van plan waren haar te ontvoeren. De beroemde Britse detective inspireert haar om erachter te komen wat de drijfveren van Junior Bradshaw (30) en Kevin Liverpool (33) uit Manchester kunnen geweest zijn.

"Het was waanzinnig. Ik voel me nu precies een Sherlock Holmes. Voortdurend denk ik 'misschien zat die persoon er achter. Nee, kan niet. Of heeft het te maken met die keer dat ik die kerel zei dat hij moest oprotten? Nee, hij ook niet. Nee, ik weet het niet'"

"Mensen zijn gek. Misschien hebben ze een knuffel nodig? Of een joint? Ik weet het niet, maar ze hebben alleszins iets nodig. Het is lomp en grof. Hebben ze niets beters te doen op een dinsdag?"

Stone probeert zich nu te concentreren op haar nieuwe supergroep Super Heavy, met Mick Jagger, Dave Stewart, Damian Marley en A.R. Rahman.


20-07-2011 om 18:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma Watson krijgt hoofdrol in Beauty and the Beast

Emma Watson krijgt hoofdrol in 'Beauty and the Beast'


http://img850.imageshack.us/img850/2264/emmawatsong.jpg


Emma Watson is gecast voor een hoofdrol in de filmadaptatie van 'Beauty and the Beast', die zal worden geregisseerd door Guillermo del Toro. Het is de eerste grote vertolking van Watson na haar tienjarige Harry Potter-carrière die onlangs definitief werd afgesloten.

Het gaat om een nieuwe versie van het sprookje 'Belle en het Beest', dat al een aantal keren verfilmd werd, maar meer is er niet losgelaten. De 21-jarige knappe Britse actrice zei recent nog dat ze graag in de huid van personages kruipt die een sterk rolmodel zijn voor jonge meisjes. Ze heeft het niet zozeer voor lieve, zachte prinsesjes maar meer voor krijgsprinsessen, die anderen ervan langsgeven.

Er zitten nog kleinere rollen in de pijplijn voor Watson, na 'Harry Potter and the Deathly Hallows - Part II', in 'The Perks of Being a Wallflower' en in 'My Week with Marilyn'.20-07-2011 om 16:20 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams: Ik ga opnieuw op solotournee

Robbie Williams: "Ik ga opnieuw op solotournee"

Klik op de foto om ' Something Beautiful ' te beluisteren


Na zijn triomfantelijke terugkeer bij Take That heeft Robbie Williams klaarblijkelijk voldoende zelfvertrouwen herwonnen om volgende zomer een solotournee te plannen. Dat zou de eerste in zes jaar worden.

Anderhalf jaar geleden was Williams nog zo overmand door podiumvrees dat hij overwoog nooit meer op te treden. Maar inmiddels hebben 1,8 miljoen fans hem toegejuicht tijdens de 'Progress Live'-tournee van Take That en dat zorgt ervoor dat hij weer zin heeft in een solotournee.


"Rob voelt zich schitterend nu. Zijn laatste wereldtournee was zo'n slechte ervaring dat niemand verwachtte dat hij ooit nog de hort op zou gaan. In 2006 schrapte hij zijn 'Close Encounters'-tournee en liet hij zich in de ontwenningskliniek opnemen. Maar nu liggen de kaarten anders. De reacties op Take That hebben hem zo blij gemaakt dat hij zijn management heeft opgedragen shows te boeken voor volgende zomer. Wellicht wordt het niet zo'n grootschalige tournee als zijn vorige, maar de bal is nu echt wel aan het rollen".


Nu Williams zijn carrière dankzij Take That nieuw leven heeft ingeblazen en zijn contract met EMI uitloopt, vechten alle grote labels om hem. RCA lijkt de grote kanshebber te zijn. Die lijfden onlangs Chris Briggs in, de man die Williams indertijd koppelde aan hitmaker en producer Guy Chambers. (br.hln)


20-07-2011 om 12:46 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harrison Ford wil vijfde Indiana Jones maken

Harrison Ford wil vijfde 'Indiana Jones' maken

http://img838.imageshack.us/img838/8610/harrisonforda.jpgHarrison Ford wil zijn zweep nog eens laten klappen in een opvolger van 'Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull' uit 2008.

"Ik zou geen nee zeggen, ik ben ervan overtuigd dat we nog een heel goeie film kunnen maken", verklaarde de 69-jarige Ford aan E! News.

De 'Indiana Jones'-trilogie, die Ford tussen 1981 en 1989 met regisseur Steven Spielberg maakte, zijn populaire filmklassiekers geworden die Ford de status van actieheld opleverden. 'Kingdom of the Crystal Skull' werd door de critice echter neergesabeld en zelfs Fords tegenspeler Shia LaBeouf vond het een gemiste kans.


20-07-2011 om 11:35 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
19-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber wil naar de universiteit

Justin Bieber wil naar de universiteit


http://img96.imageshack.us/img96/7862/justinbieberqw.jpg

Hij heeft dan wel geen tijd om naar school te gaan, toch wil Justin Bieber er alles aan doen om zijn diploma te halen. Sterker, hij wil zelfs naar de universiteit.

Het 17-jarige popidool ziet het dan wel zitten om naar de universiteit te gaan, toch wil hij benadrukken dat zijn muziekcarrière altijd op de eerste plaats zal komen."Als ik het met mijn carrière kan combineren, dan wil ik het zeker proberen. Maar momenteel kan ik me nog niet volledig op school toeleggen. Ik ga niet naar school, maar krijg les van een privéleraar die overal mee naartoe reist. Er zijn wel een paar vakken waar ik een bloedhekel aan heb, zoals wiskunde bijvoorbeeld."

Bieber houdt er als tienerster geen alledaags leven op na: een privéleraar, een gespekte bankrekening, miljoenen fans en een leven in de schijnwerpers: je zou voor minder langs je schoenen gaan lopen. Of hij bang is om, zoals heel wat tienersterren het hem al hebben voorgedaan, op het slechte pad te geraken? "Ik weet dat ik fouten ga maken. Ik ben ook maar een normale jongen, maar ik denk wel dat mijn familie me met beide voeten op de grond houdt. Dankzij hen blijf ik bescheiden. Ik heb geen nood aan mensen die voortdurend mijn ego strelen en de hele tijd zeggen hoe geweldig ik ben. Ik wil gewoon mezelf blijven."

Waarom hij denkt dat hij een 'normale' jongen is? "Ik word ook wel eens gestraft, mijn moeder is erg streng. Ik mag mezelf gelukkig prijzen dat ze altijd bij me is."


19-07-2011 om 20:48 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.YouTube gooit Lady Gaga offline

YouTube gooit Lady Gaga offline


http://img199.imageshack.us/img199/6082/ladygagarg.jpg


YouTube heeft vorige week de account van Lady Gaga even geschorst wegens inbreuken op de copyrightwetgeving. Op haar kanaal stond een auteursrechtelijk beschermd fragment.

Het ging om een clip van de Japanse tv-show 'SMAP X SMAP', waarin de zangeres onlangs verscheen om haar nieuwe album te promoten.

De verspreiding van het fragment was niet naar de zin van de makers van het programma, die een klacht indienden. Het kanaal 'ladygagaofficial' ging vervolgens even offline, waarna de clip werd verwijderd.


19-07-2011 om 12:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jongens van Elbow brouwen hun eigen bier

Jongens van Elbow brouwen hun eigen bier

Klik op de foto om ' Grounds For Divorce ' te beluisteren


De Britse band Elbow, nog op Rock Werchter een paar weken geleden, lanceert een eigen biertje. Het zou genoemd worden naar hun jongste plaat "Build a rocket boys!" en gelanceerd worden op het Manchester Food And Drink Festival in oktober.http://img846.imageshack.us/img846/2636/buildarocketboys.jpgDe jongens van Elbow omschrijven zichzelf als "proud supporters of traditional British real ale". Ze gingen in zee met Robinsons Of Stockport, een familie-gerunde brouwerij, om een biertje te maken. Het resultaat wordt omschreven als "golden ale with a rich rounded body, smooth bitterness, subtle tang of malt and fruity aroma". Het alcoholpercentage bedraagt 4 procent.


19-07-2011 om 12:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bekende Nederlandse danseressen verongelukt in Namibië

Bekende Nederlandse danseressen verongelukt in Namibië


http://img39.imageshack.us/img39/6182/ongeval.jpg


Twee bekende Nederlandse vrouwen zijn in Namibië om het leven gekomen. De 27-jarige danseressen Els Alderliesten, bekend van het tv-dansprogramma Dancing Queen en Sanne Gresnigt, die in musicals speelde, kwamen met hun huurauto in botsing met een andere wagen. Die auto werd bestuurd door Greg Oliver, de bondscoach van het nationale rugbyteam van Namibië. Hij, zijn broer en diens gezin liggen in het ziekenhuis.

De twee vrouwen waren naar Namibië gereisd om dansles te geven aan Afrikaanse kinderen, meldt het AD Rotterdams Dagblad. Ergens tussen de plaatsen Arandis en Ukados ging het mis. De vrouwen wilden met de auto een vrachtwagen inhalen, schrijft een lokale krant. Door een rukwind raakten ze de controle kwijt over het stuur en kwamen langs de kant van de weg terecht. Toen ze probeerden het pad weer op te rijden, botsten zij op een tegenligger. De twee waren op slag dood. (br.hln)


19-07-2011 om 11:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joss Stone: Ik was ladderzat op huwelijk Will & Kate

Joss Stone: Ik was ladderzat op huwelijk Will & Kate


http://img843.imageshack.us/img843/9420/jossstonec.jpg


Joss Stone heeft daags na het huwelijk van Will en Kate ongetwijfeld met een serieuze kater in bed gelegen. Volgens de 24-jarige zangeres had ze het er zo naar haar zin dat ze zich op de receptie een stuk in haar voeten dronk.

"Ik heb me rot geamuseerd. Het was er dan wel koud, maar dat heeft de sfeer niet kunnen verpesten", vertelt Stone aan E! News. "Ik ging gewoon naar binnen, zette me ergens neer en probeerde me zo netjes mogelijk te gedragen. Ik was zo blij dat ik er die dag bij mocht zijn. Het was alsof ik deel uitmaakte van een sprookje."

"Ik had de meest bizarre lunch aller tijden met een heleboel aangename mensen, ik kende echt niemand van het gezelschap. Na de ceremonie hebben we ons met een stuk of tien mensen ladderzat gedronken. Ik had die mensen nog nooit gezien, maar het was echt schitterend moment."

Naast Stone waren er op de Royal Wedding nog een heleboel andere showbizzsterren aanwezig, waaronder David en Victoria Beckham en Elton John.


18-07-2011 om 22:21 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga 'tippelt' door New York

Lady Gaga 'tippelt' door New York


http://img823.imageshack.us/img823/9826/ladygagarw.jpgLady Gaga staat dan wel bekend om haar excentrieke outfits, wat we nu zien zou wel eens haar meest 'hoerige' outfit aller tijden kunnen zijn. Met een leren jasje, een Xena-minirok en een gouden ketting waar zelfs Mr. T jaloers op zou zijn liep ze door de straten van New York. Over smaak valt niet te twisten, al zou de garderobe van Gaga wel eens een uitzondering op de regel kunnen zijn. (br.hln)


18-07-2011 om 21:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Kraaijkamp op 86-jarige leeftijd overleden

Johnny Kraaijkamp op 86-jarige leeftijd overleden


http://img856.imageshack.us/img856/561/johnnykraaijkamp.jpg


De Nederlandse acteur John Kraaijkamp is zondagmiddag op 86-jarige leeftijd overleden in Laren. Hij is "rustig ingeslapen" in het bijzijn van zijn vier kinderen, zijn ex-vrouw, zijn beste vriend en diens echtgenote, vertelde woordvoerder van de familie Sidney Brandeis maandag. "Zo had hij het graag gewild."

Kraaijkamp was "lichamelijk op, maar geestelijk nog zeer in orde", aldus Brandeis. "Hij was tot het laatste moment volledig bij".
 
Wanneer Kraaijkamp zal worden gecremeerd, maken zijn nabestaanden later deze week bekend. Er zal in ieder geval een gelegenheid voor het publiek komen om afscheid te nemen van de acteur.
 
Kraaijkamp werd in de jaren vijftig ontdekt door Rijk De Gooyer. Met hem zou hij jarenlang een komisch duo vormen. Doorheen de volgende decennia bleef Kraaijkamp veelvuldig op televisie komen en bouwde hij bij het grote publiek een reputatie op als komisch acteur, onder meer in de serie "De Brekers".
 
In 1986 verraste Kraaijkamp met zijn vertolking van een verzetsman in de film "De Aanslag". In het theater speelde de acteur wel vaker ernstige rollen. Hij bleef ook tot hoge leeftijd in het theater actief.


18-07-2011 om 21:01 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitgeregend Dour lokt 160.000 toeschouwers

Uitgeregend Dour lokt 160.000 toeschouwers


http://img853.imageshack.us/img853/2972/uitgeregenddour.jpg


Het muziekfestival van Dour heeft een recordeditie achter de rug. De voorbije vier dagen hebben de circa 200 concerten samen zowat 160.000 muziekliefhebbers naar Henegouwen gelokt. Grote incidenten zijn er niet gemeld.

Enkele uren voor het einde van de editie 2011 blikten de organisatoren zondagavond tevreden terug. Ondanks het slechte weer en alle ongemakken vandien brak het festival van Dour zijn publieksrecord. Sinds donderdag noteerden de organisatoren 160.000 fans, onder hen 35.000 kampeerders. "Een schitterende editie", zo concludeerde de woordvoerder van het festival.
 
Ook de ordediensten maakten een positieve balans op. Volgens chef Patrice Vanderbeck van de politiezone Dour-Haut-Pays zijn zeven administratieve aanhoudingen verricht wegens verstoringen van de openbare orde. Dankzij de samenwerking met de federale politie en de douane is het drugsprobleem volgens de politiechef goed onder controle gehouden.
 
Het festival, toe aan zijn 23ste editie, pakte dit jaar uit met headliners als Pulp, Suede, Kyuss, Cypress Hill, Pendulum en Public Enemy. (br.hln- beeld photo news)


18-07-2011 om 13:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Niet te missen op Tomorrowland, volgens Dimitri Vegas & Like Mike

Niet te missen op Tomorrowland, volgens Dimitri Vegas & Like Mike


http://img143.imageshack.us/img143/474/dimitrivegaslikemike.jpg
Dimitri Vegas en Like Mike


Nu Tomorrowland (22-24 juli) een derde festivaldag heeft ingevoerd, is het aanbod aan dj's haast ongezien en wordt kiezen geen makkelijke opgave. Maar wat mag je dit weekend zeker niet missen in De Schorre in Boom? De Belgisch/Griekse broers Dimitri Vegas & Like Mike, sinds Tomorrowland zeven jaar geleden van start is gegaan vergroeid met het festival en ook dit jaar goed voor het officiële TL-anthem, geven ons hun neusje van de dancezalm op de Mainstage.

1. SWEDISH HOUSE MAFIA (vrijdag, 23u - 1u)
"Het hoogtepunt van de vorige editie", vindt Dimitri Vegas. "De 'Mafia' is een echte bom, ze verstaan als geen ander hoe van hun set een echte show te maken. Een voorbeeld van hoe het moet, zowel live als qua productie. Hun volgende plaat, de remix van Coldplays 'Every Teardrop Is A Waterfall', gaat weer een grote hit worden heb ik zo'n vermoeden. Axwell, Sebastian Ingrosso en Steve Angello zijn echt gasten om naar op te kijken. Axwell is enorm perfectionistisch, Ingrosso heeft de creativiteit en ook Angello is natuurlijk een groot talent. Alle drie zijn ze bijzonder kritisch voor zichzelf en net dat maakt hen zo sterk. Maar bovenal zijn het coole kerels."

2. AFROJACK (zaterdag, 17u30 - 19u)
"Met hem hebben we samen het Tomorrowland-anthem 'The Way We See The World' gemaakt. De Nederlander is een van de grootste talenten die er momenteel rondloopt. Zijn snelheid grenst aan het ongelofelijke. Afrojack heeft zijn eigen stevige en harde stijl en die slaat aan, al heeft hij momenteel met Pitbull en Ne-Yo de commerciëlere hit Give Me Everything te pakken. Eerder dit jaar bracht hij met 'Take Over Control' feat Eva Simmons een absolute kraker op de dansvloer uit."

3. TIESTO (zaterdag 23 u - 1u)
"Zijn eerste doortocht op Tomorrowland wordt niet te missen. Tiesto is ook iemand die al veel voor ons betekend heeft en onze platen graag steunt, zoals deze 'Under The Water'. We spelen net vóór hem en dat maakt ons best nerveus! Hij is natuurlijk een icoon. De kritiek dat hij te commercieel is, gaat absoluut niet op vind ik. Enkele jaren geleden heeft hij de gedurfde overstap gemaakt van trance naar house en dat heeft hem nog geen windeieren gelegd."

4. YVES V VS DIGITAL LAB & PEDRO HENRIQUES (vrijdag 17u30 - 19u)
"Onze landgenoot Yves V, een protégé van TL-organisator ID&T, in combinatie met twee jongens van Miami. Explosieve mixen gegarandeerd, zoals deze Madagascar die we eerder dit jaar met Yves V uitgebracht hebben. Eigenlijk hebben wij hen samengebracht en voor het eerst zullen ze samen op Tomorrowland draaien. Een combinatie waar we dit jaar zeker nog van zullen horen."

5. NERVO (zondag, 14u30 -16u)
"Deze Australische tweelingzussen Liv en Mim Nervo hebben de vocals verzorgd voor het TL-anthem. Ik ben erg benieuwd naar wat ze zondag gaan brengen. Het zijn erg getalenteerde zangeressen én songwriters. Voor EMI zijn ze ook aan een album bezig." Hier stellen de knappe zusjes zichzelf voor. (br.hln)18-07-2011 om 13:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Beckham knuffelt baby Harper Seven


David Beckham knuffelt baby Harper Seven


http://img696.imageshack.us/img696/5250/davidbeckhama.jpg


We hebben er even moeten op wachten maar Victoria Beckham heeft vandaag dan toch een foto van haar pasgeboren baby op Twitter gepost. Het beeld toont een trotse vader David die zijn dochterje teder vasthoudt.

Gisteren verscheen de populaire voetballer al op training met voetbalschoenen waar de naam Harper Seven op aangebracht was naast de namen van de andere kinderen van het gelukkige koppel.

De 35-jarige Beckham trouwde in 1999 met 'Spice Girl' Victoria. Ze wonen op dit moment in Los Angeles, waar David ook speelt bij LA Galaxy. Ze hebben al drie zonen: Brooklyn, Romeo en Cruz.


18-07-2011 om 11:38 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
17-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anouk overweegt te stoppen

Anouk overweegt te stoppen

Klik op de foto om ' Been Here Before ' te beluisteren

Anouk heeft het helemaal gehad met het artiest zijn. De zangeres kan het nauwelijks nog opbrengen om platen te maken. Ze wil het liefst achter de schermen werken als muzikant en niet voortdurend in de spotlight staan. Anouk hoeft niet meer zo nodig.

"Echt, als mijn platenmaatschappij me niet af en toe op mijn verplichtingen wijst dan zou ik geen album meer maken," vertelt de rockdiva in De Telegraaf. "Mijn afscheid komt steeds dichterbij. Ik merk dat ik niet meer zo nodig moet en als dat is omgeslagen in niet willen dan kap ik."

Anouk vindt zichzelf een enorme controlfreak. Het is voor de blonde zangeres dan ook zenuwslopend om voortdurend te moeten optreden. Iedere kleine technische fout verpest voor haar het hele optreden. "Dat is ook de reden dat ik weken van mijn melk ben vóór elk optreden en achteraf dagenlang over mijn hele lijf spierpijn heb." Eigenlijk zou Anouk liever eens in de drie jaar optreden net als Barbara Streisand. "Ik vraag mijn manager en boeker wat ik financieel nodig heb om het jaar door te komen en daar moeten ze mijn tour op plannen. Ik zet geen stap meer dan nodig is."

Het liefst zou de rockdiva muziek van anderen willen produceren. "Ik heb wel eens eerder mensen aan wat songs geholpen. Maar dan hebben we het over liedjes en mijn beste liedjes heb ik altijd voor mezelf gehouden." Maar nu heeft Anouk een talentvolle onbekende zangeres gevonden waar ze zwaar van onder de indruk is. "Ik zat nota bene in de nagelstudio, toen de eigenares me kwam tippen over een zangeres waarvan ik de naam nog even niet verklap. Leuk, dacht ik zonder enige verwachting. Maar ik kreeg een filmpje van haar te zien en werd helemaal weggeblazen."

Dat Anouk overweegt om te stoppen mag bijzonder genoemd worden, want de zangeres heeft momenteel groot succes met haar nieuwe album 'To Get Her Together'. Op de dag van release was het meteen platina. Anouk rekent op deze plaat af met haar ontrouwe ex-vriend Unorthadox. (br.hln)
17-07-2011 om 18:50 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Midnight in Paris is Woody Allens grootste kassucces

'Midnight in Paris' is Woody Allens grootste kassucces


http://img84.imageshack.us/img84/9823/woodyallen.jpg


Woody Allen heeft met zijn jongste komedie 'Midnight in Paris' al zijn vorige films aan de kassa overtroefd. Volgens het blad Hollywood Reporter bracht de film al meer dan 40,4 miljoen dollar (zo'n 28,5 miljoen euro) op in Noord-Amerika.

Dat is meer dan de tot nu toe grootste kaskraker van Allen: 'Hannah and her sisters'. Die komedie met Mia Farrow, Carrie Fisher en Barbara Hershey uit 1986 bracht bijna 40,1 miljoen dollar in het laatje.
 
'Midnight in Paris' opende in mei het filmfestival van Cannes. Het verhaal draait rond een Amerikaan (Owen Wilson) die met zijn verloofde (Rachel McAdams) Parijs bezoekt en er onverwacht naar de jaren '20 worden getransformeerd. Ook de Franse presidentsvrouw Carla Bruni speelt een rolletje in de film.


17-07-2011 om 12:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frans Bauer Familiedag afgelast door regen en wind

Frans Bauer Familiedag afgelast door regen en wind


http://img89.imageshack.us/img89/3973/fransbauerfamiliedag.jpg


Het gemeentebestuur van Middelkerke heeft beslist de Frans Bauer Familiedag vandaag zondag aftelassen. Door de wind en de regen zijn er problemen bij het opstellen van het podium op het strand.

Op het programma stond een optreden van de Nederlandse zanger, maar ook een dansfeest met DJ Kelly Pfaff en optredens van onder meer Sam Gooris, X-session en Zohra (Spring).
 
"De beslissing is genomen uit veiligheids- en klimatologische redenen", zegt schepen voor toerisme Johnny Devey. "Er waren al 4.500 kaarten verkocht, maar we verwachtten zeker bij droog weer nog veel meer fans. We mikten eigenlijk op 10.000 toeschouwers."

"We hopen de familiedag op een latere datum te kunnen organiseren, maar praktische afspraken daarover moeten nog worden gemaakt. Verkochte kaarten blijven zeker geldig voor een eventuele latere editie, maar concrete informatie over de afhandeling is er nog niet."

Meer informatie over het afgelast evenement is vanaf morgen om 9.30 uur te verkrijgen bij Toerisme Middelkerke op 059/30.03.68 of via de www.toerismemiddelkerke.be.


17-07-2011 om 09:51 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nick Lachey en Vanessa Minnillo getrouwd

Nick Lachey en Vanessa Minnillo getrouwd


http://img232.imageshack.us/img232/4609/nicklacheyenvanessaminn.jpg


Nick Lachey en Vanessa Minnillo mogen zich sinds vrijdag officieel man en vrouw noemen. De twee gaven op een tropisch eiland hun jawoord in het bijzijn van 35 familieleden en vrienden.

Het koppel maakte in november vorig jaar bekend dat ze gingen trouwen, maar de locatie moest echter strikt geheim blijven. "We stuurden de gasten uitnodigingen in de vorm van een vliegticket. We vertelden hen dat we ergens naartoe gingen en dat de dresscode 'island chic' was. Niemand wist waar ze naartoe gingen, we hielden het bijzonder vaag", vertelt Nick.

"Trouwen was een soort van volgende stap naar ons ultieme doel: samen kinderen krijgen", voegt Minnillo daar aan toe. De kersverse echtgenote van Nick droeg tijdens de ceremonie een jurk van Monique Lhuillier, haar man ging voor een maatpak van Dolce & Gabbana.

"We zijn erg opgewonden. Het spreekt voor zich dat we extreem gelukkig zijn en dat we uitkijken naar wat de toekomst voor ons in petto heeft. We proberen met volle teugen van ieder moment te genieten", aldus Lachey.

Het is het eerste huwelijk voor de presentatrice en het tweede voor Lachey, die eerder getrouwd was met zangeres en actrice Jessica Simpson. De ceremonie werd gefilmd door de Amerikaanse zender TLC. Wanneer de uitzending in de Verenigde Staten wordt uitgezonden, is alsnog niet geweten. (br.hln)


17-07-2011 om 09:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harry Potter and the Deathly Hallows breekt potten in de VS

'Harry Potter and the Deathly Hallows' breekt potten in de VS


http://img807.imageshack.us/img807/4386/thedeathlyhallows.jpg


De nieuwste film van Harry Potter, 'Harry Potter and the Deathly Hallows, deel II', was op zijn eerste release dag in de Verenigde Staten en Canada al meteen goed voor een recordopbrengst. Volgens verdeler Warner Bros zou de film vrijdag 92,1 miljoen dollar hebben opgebracht in Noord-Amerika, staat in de krant Los Angeles Times.

Het vorige record dateert van 2009. De film 'Twilight Saga: New Moon' bracht toen op de eerste release dag 72,7 miljoen dollar op.
 
Verwacht wordt dat de nieuwe Potter ook het record voor het volledige weekend zal verslaan. Dat record staat op naam van Batman, meer bepaald 'The Dark Knight' uit 2008. Toen die in de zalen in Noord-Amerika kwam bracht hij het eerste weekend 158 miljoen dollar op.
 
De nieuwste Harry Potter-film wordt sinds woensdag ook in de Belgische zalen vertoond.


17-07-2011 om 09:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johan Verminnen: Nood aan afspraken over Vlaamse muziek

Johan Verminnen: "Nood aan afspraken over Vlaamse muziek"


http://img146.imageshack.us/img146/204/johanverminnen.jpg


"Er was nood aan duidelijke afspraken over Vlaamse muziek op de radiozenders van de VRT." Dat zegt zanger Johan Verminnen in een eerste reactie op de nieuwe beheersovereenkomst tussen de VRT en de Vlaamse gemeenschap.

In die beheersovereenkomst staat dat de radio minstens een kwart van de zendtijd moet besteden aan Vlaamse muziekproducties. Bij Radio 2 is dat bijvoorbeeld 30 procent, bij Radio 1 15 procent. "In het buitenland zijn er al jaren zulke afspraken en die komen ook de noodlijdende muziekindustrie ten goede", zegt Verminnen.
 
Verminnen wijst er wel op dat er een duidelijke definitie van Vlaamse muziek moet komen. "Gaat het alleen om Nederlandstalige nummers of vallen groepen zoals Absynthe Minded ook onder Vlaamse muziek? En wat doe je dan met klassieke muziekproducties?"
 
Globaal gezien vindt Verminnen de quota een goede zaak. "Het is evident dat de radiozenders van de openbare omroep voldoende aandacht besteden aan talent van eigen bodem. De muziekindustrie heeft het al erg moeilijk, en alle steun is meer dan welkom."  (br.hln)


17-07-2011 om 09:35 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
16-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate-mobiel staat te koop op eBay

Kate-mobiel staat te koop op eBay


http://img543.imageshack.us/img543/364/katemobiel.jpg


De tien jaar oude Volkswagen Golf van Kate Middleton staat te koop. De huidige eigenaar, Sonny Brazil, zette de auto vanmorgen op eBay. Startbod: 22.000 euro.

Kate kocht de blauwe Volkswagen in november 2001 in Edinburgh en telde daar zo'n 13.000 euro voor neer. Zes jaar later en 100.000 kilometer verder gaf ze de Golf aan haar jongere broer James die de wagen in 2009 uiteindelijk verkocht aan de vader van Brazil.

Brazil geeft bovendien een extraatje aan de nieuwe eigenaar: "De hoogste bieder krijgt er een paar manchetknopen bij die de vorige eigenaar in de wagen heeft laten liggen", klinkt het. "Ik weet niet zeker van wie de manchetknopen zijn, maar misschien zijn ze wel van prins William maar ze kunnen ook evengoed van James zijn."

"Het is geweldig dat ik slechts 1.600 euro betaalde en dat de wagen nu zo veel geld waard is", zegt een enthousiaste Brazil. Hoewel de Brit oorspronkelijk helemaal niet van plan was om de auto te verkopen, is hij nu van gedacht veranderd: "Het werd mijn kostbaarste bezit en niemand anders mocht er dan ook mee rondrijden. Ik parkeerde de auto zelfs in een afgelegen en beveiligde garage, voor het geval dat iemand er mee aan de haal wilde gaan."(br.hln)


16-07-2011 om 12:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lopez en Marc Anthony gaan scheiden

Jennifer Lopez en Marc Anthony gaan scheiden

http://img143.imageshack.us/img143/122/jenniferlopezenmarcanth.jpg


Jennifer Lopez en Marc Anthony zijn uit elkaar. Het koppel zet na zeven jaar huwelijk een punt achter hun relatie. Dat hebben de twee via een persbericht aan het Amerikaanse tijdschrift People laten weten.

"We hebben besloten om ons huwelijk te beëindigen. Het was een bijzonder moeilijke beslissing. We gaan als vrienden uit elkaar en willen er een zo goed mogelijke verstandhouding op nahouden", luidt het. "Het is een erg moeilijke tijd voor iedereen die bij de breuk betrokken is en we stellen het dan ook op prijs dat onze privacy gerespecteerd wordt."

De 41-jarige diva sprak onlangs nog openlijk over haar leven als toegewijde echtgenote en zorgzame moeder: "Ik ben ontzettend blij met het leven dat ik heb. Van zodra je kinderen hebt voel je je onmiddellijk anders, je voelt een ander soort liefde, liefde die je nooit eerder meemaakte. Ik ben gelukkiger dan ooit."

"Het maakt niet uit hoeveel ervaring je hebt op het gebied van liefde, je leert elke dag weer bij. Je zal altijd met vragen zitten die je nooit zal kunnen beantwoorden. Dit is de meest gelukkige periode in mijn leven en dat heb ik allemaal aan mijn man en kinderen te danken."

Jennifer en Marc stapten in 2004 in het huwelijksbootje en hebben samen twee kinderen: de driejarige tweeling Max en Emme. Het is het derde huwelijk van J.Lo dat op de klippen loopt. Zij trouwde in 1997 voor de eerste keer met Ojani Noa, vier jaar later probeerde ze het opnieuw met achtergronddanser Cris Judd. Het is de tweede scheiding voor Marc Anthony. (br.hln)


16-07-2011 om 11:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bob Dylan en Mark Knopfler samen in Antwerps Sportpaleis

Bob Dylan en Mark Knopfler samen in Antwerps Sportpaleis

Klik op de foto om ' Knockin' On Heaven's Door ' te beluisteren

Op woensdag 19 oktober verwelkomt het Antwerpse Sportpaleis met Bob Dylan en Mark Knopfler twee van de invloedrijkste singer-songwriters en gitaristen van de twintigste eeuw. Beide heren zullen elk de helft van de concertavond verzorgen. Tickets zijn er vanaf 60 euro, de voorverkoop start op dinsdag 19 juli.

De 61-jarige Knopfler werkte al eerder met Dylan samen op diens 'Slow Train Coming'-sessies uit 1979 en was co-producer van Dylans album 'Infidels' uit 1983. Bij het grote publiek staat Knopfler vooral bekend als frontman van de legendarische Britse rockband Dire Straits. Die werd eind jaren zeventig, begin jaren tachtig wereldberoemd met nummers als 'Sultans Of Swing' en 'Brothers In Arms'. Na de split van Dire Straits in 1995 ging Knopfler met succes solo verder.
 
Bob Dylan, 70 inmiddels, bracht als een van de belangrijkste Amerikaanse songwriters maar liefst 42 platen uit sinds 1962. Dylans folk- en protestsongs zoals 'The Times They Are A-Changin' maakten van hem in de jaren zestig een held van de burgerrechtenbeweging.
 
Maar ook Dylans recente werk kon nog op veel bijval rekenen. Zo won hij in 2007 nog twee Grammy's voor het album 'Modern Times', dat tevens op de eerste plaats binnenkwam in de Amerikaanse hitlijsten. De toen 65-jarige Dylan was de oudste artiest die daar ooit in slaagde.


16-07-2011 om 10:21 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
15-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe en laatste Potter-film verpulvert Belgische records

Nieuwe en laatste Potter-film verpulvert Belgische records


http://img807.imageshack.us/img807/4386/thedeathlyhallows.jpg'Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2' heeft op zijn openingsdag alle Belgische records verpulverd. De cijfers: een box office van 1.022.990 euro en zo'n 105.000 bezoekers.

In harde euro's moet het vorige record van 912.000 euro, binnengehaald op de openingsdag van 'Twilight - Eclipse', eraan geloven.

De vorige beste opening in de Potter-reeks stond op naam van 'Harry Potter and the Half-Blood Prince' met een ook al niet onaardig bedrag van 595.000 euro. De allerlaatste Potter wordt zowel in 3D als in 2D uitgebracht.


15-07-2011 om 15:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anne De Baetzelier en Freddy De Kerpel in Expeditie Robinson

Anne De Baetzelier en Freddy De Kerpel in 'Expeditie Robinson'

http://img718.imageshack.us/img718/9855/expeditierobinson.jpg


Tanja Dexters en 'Nicolas van de Pfaffs' in 'Expeditie Robinson'? Zover waren we al. Nu maakte 2BE ook de andere namen bekend die vanaf dit najaar zullen strijden om de laatste kokosnoot. Net als vorig seizoen wordt het een strijd tussen België en Nederland.

Naast Dexters moeten langs Vlaamse kant zangeres Katherine en Deborah Ostrega voor het nodige sexappeal zorgen. Moederkloek van dienst wordt ex-omroepster Anne De Baetzelier.

Ook onze noorderburen gooien echter heel wat mooi vlees in de strijd: vooral zangeres Do (bij ons ook bekend als jurylid in 'X-Factor') en Sylvia Geersen (tweede geëindigd in 'Hollands Next Top Model') zullen de temperatuur aardig doen oplopen. Soapactrice Sylvia Geersen en voormalig bokskampioene Esther Schouten maken het rijtje vol.

Opvallend: met Freddy De Kerpel neemt ook in Vlaanderen een boksfiguur de handschoen op, in navolging van Sugar Jackson. Ex-Ketnet-wrapper Kobe Van Herwegen en Jim-vj Niko Van Driessche zijn bij het grote publiek ongetwijfeld iets minder bekend. De mannelijke eer bij de Nederlanders wordt verdedigd door Sascha Visser (soapacteur), Sipke Jan Bousema (presentator), Patrick Martens (acteur) en Jochem Uytdehaage (voormalig schaatser). (br.hln - foto vtm)


15-07-2011 om 11:23 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robin Vissenaekens verlaat MNM voor Royalty

Robin Vissenaekens verlaat MNM voor Royalty


http://img809.imageshack.us/img809/1521/robinvissenaekens.jpg


Robin Vissenaekens (35) verlaat de VRT en gaat voor de nieuwsredactie van vtm werken. De huidige netcoördinator van de openbare hitradio MNM zal er het programma 'Royalty' aansturen.

Vissenaekens heeft zeven VRT-dienstjaren op zijn naam staan. Hij werkte vijf jaar voor Radio Donna, eerst als reporter en nadien als producer van de spitsprogramma's. Vanaf november 2009 gaf hij de jongste VRT-telg, MNM, mee vorm als netcoördinator. Hij was daarnaast vliegende reporter voor 'Vlaanderen Vakantieland' en '1000 Zonnen en Garnalen'.
 
Vtm is voor Vissenaekens geen onbekende. Tussen 1999 en 2004 was hij vijf jaar de vliegende reporter van het humaninterestprogramma 'Het Hart van Vlaanderen' en zomerprogramma's als 'Zomer Exclusief' en 'Het Zomeruur'. Deze programma's werden ook geproduceerd door de vtm-nieuwsredactie.
Naast televisie maakte Vissenaekens ook radio bij vmma. Hij presenteerde twee jaar de 'On Air Topparade' op Topradio.

"Het is een moeilijke keuze geweest om een supergemotiveerde jonge radioploeg achter te laten voor een nieuw avontuur. MNM is een radiozender met ontzettend veel potentieel en ik wens hen dan ook alle succes toe. De kans om mee te werken op de vtm-nieuwsredactie is voor mij een mooie nieuwe uitdaging en die grijp ik dan ook met beide handen", aldus nog Vissenaekens.


15-07-2011 om 11:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elin Nordegren is opnieuw van 't straat

Elin Nordegren is opnieuw van 't straat


http://img88.imageshack.us/img88/4071/elinnordegren.jpg


Het gaat goed met de bedrogen ex-vrouw van Tiger Woods. Het voormalige Zweedse model heeft namelijk een knappe dertiger aan de haak geslagen. De twee brengen bijzonder veel 'quality time' door in Elins luxeappartement in Stockholm, waar ze de ene rendez-vous na de andere houden. Dat schrijft de Zweede krant Expressen.

Het gaat om een Amerikaanse bankier uit New York, die regelmatig voor zaken naar Zweden reist. Op dinsdag werd het kersverse koppel gespot aan de luxevilla van Elin, een huis dat ze destijds met Tiger Woods kocht maar dat nu te koop staat voor zo'n slordige 20 miljoen dollar.

Toen de twee afscheid namen van elkaar, ging dat met het nodige gekus en geknuffel gepaard: de twee staken hun verliefdheid dan ook niet onder stoelen of banken. Vervolgens stapte haar vriend in een taxi richting de luchthaven, een ritje op kosten van Nordegren want de Amerikaan had volgens een ooggetuige geen geld op zak.

Na zijn vertrek nam ook Elin de benen en ging ze met de taxi naar haar zomerhuisje in Vaxholm, waar haar kinderen Sam en Alexis haar opwachtten.


15-07-2011 om 10:46 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
14-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gentse Feesten en bijna 4.000 activiteiten zaterdag van start

Gentse Feesten en bijna 4.000 activiteiten zaterdag van start

http://img43.imageshack.us/img43/4013/gentsefeesten.jpg


In Gent start zaterdag het tiendaagse stadsfestival de Gentse Feesten met minstens 3.907 activiteiten op het programma. "Muziek op Sint-Jacobs en een theatervoorstelling in de serres van de UGent wil ik zeker zien, maar voor het grote overgrote deel laat ik me leiden door verrassingen", zegt cultuurschepen en vanaf vrijdagavond feestenburgemeester Lieven Decaluwe (Pro Gent).

Het weer wordt angstvallig in de gaten gehouden. "Vanuit de stad volgen we de buienradars, bij nakend onweer worden de organisatoren onmiddellijk per sms op de hoogte gebracht", aldus Decaluwe.

Op de Gentse Feesten zijn er dit jaar minstens 3.907 aangekondigde activiteiten op 350 locaties. Naast gratis muziek op tien pleinen, zijn er ook nog de zes internationale muziekfestivals: Gent Jazz Festival dat dit weekend afsluit, MiramirO, Internationaal Puppetbuskersfestival, 10 days off, Jeugdcircusfestival en Boomtown & Alles Kan.

Uitkijken wordt het naar vijftien waaghalzen die zondagnamiddag op een touw aan de Baudelokaai over de Leie lopen, terwijl ze dat voorheen nog nooit deden. De zeppelin Aerosculpture op MiramirO levert wellicht ook verwonderende blikken.

Het vuurwerk op 21 juli staat dit jaar in het teken van de verschillende nationaliteiten in Gent. Bataclan, vorig jaar met Circus Vangheluwe, pakt uit met de Batamatiq, een automaat waarin je kinderen kan steken. Ook in Belfort zijn er dit jaar voor het eerst activiteiten, waaronder nachtelijke nocturnes en wandelingen langs de klokken.

Het volledige programma is te vinden op www.gentsefeesten.be.


14-07-2011 om 14:32 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Guetta stelt nieuwe album voor in Luik

David Guetta stelt nieuwe album voor in Luik

http://img52.imageshack.us/img52/8540/davidguettau.jpg


Op 30 september 2011 strijkt David Guetta naar jaarlijkse gewoonte neer in Luik. De Franse dj is de headliner van Legendz en zal er tijdens een exclusieve DJ set zijn nieuwe album voorstellen. Meteen ook het enige optreden van Guetta in België rond de release van dit nieuwe album genaamd 'Nothing but the Beat'. Op zondag 24 juli is Guetta ook te bewonderen op de Mainstage van Tomorrowland, vlak voor afsluiter 2 Many Dj's.

Vorig jaar mocht Legendz op 15.000 bezoekers rekenen, een sterke stijging ten opzichte van de editie in 2009. Ook voor dit jaar wordt de capaciteit uitgebreid, maar de organisatie verwacht dat het event opnieuw snel uitverkocht zal zijn. Tickets zijn verkrijgbaar via www.thelegendz.be of www.timoco.eu.

Legendz is een Luikse organisatie die in Wallonië al een stevige reputatie heeft opgebouwd. Ze brachten in het verleden onder meer David Guetta en Martin Solveig naar Luik. Tony Vermiglio richtte in 2006 Legendz op. Zijn passie voor muziek, oog voor detail, organisatie en internationale visie zorgden ervoor dat Legendz kon uitgroeien tot één van de grootste muziekorganisaties in Wallonië. (br.hln)


14-07-2011 om 14:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brangelina gaat echt trouwen

Brangelina gaat echt trouwen


http://img832.imageshack.us/img832/1869/bradpittenangelinajolie.jpgHet is niet de eerste keer dat de geruchten de ronde doen, maar Brad Pitt en Angelina Jolie zouden ten laatste binnen enkele maanden in het huwelijksbootje stappen. Het koppel, dat ondertussen al meer dan 6 jaar samen is en 6 kinderen heeft, zou een intieme plechtigheid willen in hun woning in het zuiden van Frankrijk.

Brad (47) en Angie (36) hadden gezworen om niet te trouwen voordat het homohuwelijk toegelaten was in de VS. Maar onlangs liet de acteur weten dat de kinderen hun ouders erg graag zouden zien trouwen. "Het betekent veel voor hun, dus het is toch iets dat we eens moeten bekijken", aldus Brad.

Brad Pitt stapte in 2000 al eens in het huwelijksbootje met Jennifer Aniston, maar die relatie liep op de klippen toen hij Angelina leerde kennen. Voor de actrice zou het na haar huwelijken met Jonny Lee Miller en Billy Bob Thornton de derde keer zijn dat ze haar eeuwige trouw belooft.


14-07-2011 om 14:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bruce Dickinson wil niet in jury The Voice

Bruce Dickinson wil niet in jury The Voice

Klik op de foto om ' when the wild wind blows ' te beluisterenBruce Dickinson is naast Iron Maiden-zanger ook Boeingpiloot.


Iron Maiden-zanger Bruce Dickinson wil niet in de jury van de Engelse talentenjacht The Voice. Dickinson zegt een hekel te hebben aan realityshows in het algemeen en tv-zangwedstrijden in het bijzonder.

Het deed hem naar eigen zeggen veel deugd om neen te zeggen tegen de BBC. De Britse openbare omproep moet nu verder op zoek naar een jury. Adele zou geïnteresseerd zijn. 

Het programma dat ontwikkeld werd door Endemol, groeide dit jaar in Nederland uit tot een absoluut kijkcijferkanon. Vtm maakt in het najaar een Vlaamse versie van het programma.


Video: Op Rock Werchter maakte Bruce Dickinson zich terecht kwaad toen een festivalganger hem met een laserstraal bescheen. (Vanaf 2:35) Klik op de foto om het filmpje te bekijken.14-07-2011 om 11:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Provocerende voetbaltruitjes verboden op Tomorrowland

"Provocerende" voetbaltruitjes verboden op Tomorrowland


http://img683.imageshack.us/img683/9898/tomorrowland.jpg


Om de veiligheid op het dancefestival Tomorrowland te handhaven, gaan de burgemeesters van Boom en het aanpalende Rumst over tot rigoreuze maatregelen. Zo wordt er onder meer de voetbalwet toegepast en wordt er een samenscholingsverbod uitgevaardigd. Dat meldt De Standaard.

Op Tomorrowland zal het bijvoorbeeld verboden zijn om uiterlijke kenmerken te etaleren die uiting geven aan een politieke of ideologische overtuiging. "Een preventieve maatregel", legt burgemeester Eddy Huyghe van Rumst uit. "In Nederland en Duitsland zijn problemen gesignaleerd die aangeven dat we preventief moeten denken over mensen die niet voor de muziek komen."

Maar het gaat verder dan dat. Ook de voetbalwet zal worden toegepast. Concreet betekent dat dat personen met een stadionverbod niet welkom zijn in de veiligheidsperimeter in Boom, waartoe ook het terrein van Tomorrowland behoort. "Vorig jaar kregen we melding dat de supporterskernen van Anderlecht en Club Brugge Tomorrowland uitgekozen hadden om elkaar te treffen", zegt burgemeester Patrick Marnef van Boom. "We hebben dat fenomeen toen kunnen beheersen, en de heren de uitgang gewezen. Maar ik heb om die reden de toepassing gevraagd van de voetbalwet." Dat betekent bijvoorbeeld ook dat voetbalshirtjes gezien kunnen worden als een vorm van provocatie.

De organisatie van Tomorrowland is karig met commentaar. "We moeten volgen wat de politie en de gemeente oplegt", klinkt het. De zevende editie van Tomorrowland vindt plaats van 22 tot en met 24 juli in het recreatiedomein De Schorre in Boom. Er worden elke dag ongeveer 60.000 mensen verwacht.14-07-2011 om 10:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mama (56) van Britney Spears showt haar imponerend figuur

Mama (56) van Britney Spears showt haar imponerend figuur


http://img64.imageshack.us/img64/5506/lynnespears.jpg


Lynne Spears is 56, zette drie kinderen op de wereld - van wie zangeres Britney Spears de bekendste is - en is inmiddels ook grootmoeder van drie kleinkinderen. Maar haar lijntje, dat heeft ze zeker behouden.

Lynne Spears' figuur oogt inderdaad indrukwekkend op deze onderwaterfoto. De 56-jarige oma speelt in het zwembad van een hotel in Dallas met haar kleinkinderen. Ze draagt een klassiek zwart badpak met diepe uitsnijding.

Op haar arm houdt ze Maddie Briann Aldridge vast, de driejarige dochter van Jamie Lynn. De andere twee zijn de jongens van Britney: de vijfjarige Sean Preston en zijn broertje Jayden James, die vier is. (br.hln - foto photo news)


14-07-2011 om 10:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Daniel Radcliffe liet tranen bij laatste Harry Potter

Ook Daniel Radcliffe liet tranen bij laatste 'Harry Potter'


http://img32.imageshack.us/img32/3893/danielradcliffev.jpg


Niet alleen Emma Watson moest huilen naar aanleiding van de laatste 'Harry Potter'-film, ook Daniel Radcliffe zelf heeft wat afgeweend. De Britse acteur, die tien jaar lang in de huid kroop van de tovenaarsleerling, deed dat echter om een heel andere reden dan Watson.

De acteur zegt niet echt triest te zijn wegens het einde van de filmfranchise, maar was meer geraakt door de inhoud van de film zelf. "Je moet een hart van steen hebben om een deel ervan, vooral de rol van Alan Rickman, niet hartverscheurend te vinden", zegt hij aan MTV News. "Dus ja, ik heb mijn deel van het wenen al achter de rug".

De 21-jarige ster meent wel dat de films hebben bewezen dat franchises na verloop van tijd kunnen groeien. "Er hoeft geen wet te zijn dat de inkomsten dalen nadat de eerste film uitkomt," luidt het. "Een goed script is genoeg."


14-07-2011 om 10:24 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
13-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katie Holmes apetrots op Suri: "Ze is een geweldige atlete, zangeres en danseres

Katie Holmes apetrots op Suri: "Ze is een geweldige atlete, zangeres en danseres"


http://img714.imageshack.us/img714/8186/katieholmesandsuri.jpg


Katie Holmes is apetrots op Suri, haar dochtertje met Tom Cruise. De 32-jarige actrice voelt echter niet meteen de drang om haar oogappel nog een zusje of broertje te schenken.

Holmes wil zich vooral focussen op de toekomst van Suri, die ongetwijfeld groots wordt. "Ik denk dat ze veel verschillende dingen gaat doen," zegt ze aan magazine InStyle. "Ze is een geweldige atlete, zangeres en danseres, en ik vermoed dat ze actrice gaat worden."

Het gezinnetjes is dus gelukkig met drie, terwijl Cruise ook nog twee kinderen - Isabella (18) en Connor (15) - heeft met zjin ex-vrouw Nicole Kidman. Bovendien komen er vaak neefjes en nichtjes op bezoek, en heeft Suri natuurlijk ook vriendjes en vriendinnetjes, zegt Holmes. "Mijn voornaamste focus is er zeker van te zijn dat er goed voor haar wordt gezorgd, en dat het goed gaat met haar."

Terwijl Holmes geniet van het moederschap, geeft de voormalige ster van 'Dawson's Creek' ook toe dat het niet altijd glamoureus is. "Er is vaak op mij overgegeven, recht in het gezicht." (br.hln - beeld photo news)


13-07-2011 om 13:14 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Partygirl Emma Watson danst er ook op los in stripclub in NY

Partygirl Emma Watson danst er ook op los in stripclub in NY


http://img818.imageshack.us/img818/7931/emmawatsonq.jpg


De ontlading bij actrice Emma Watson is blijkbaar groot, nu ze haar Harry Potter-personage definitief vaarwel moet zeggen. Eerst danste Emma iedereen naar huis in Londen, eergisteren deed ze het nog eens over in... een New Yorkse strip- en paaldansclub.

Tien jaar lang - haar hele adolescentie - kleefde het alterego van Hermione Granger aan het lijf van Emma Watson. Dat tienerkleedje werpt de inmiddels tot volle wasdom gekomen 21-jarige Watson nu stevig van zich af. Ze verscheen in stijlvolle feestjurken als femme fatale op de rode lopers van Londen en New York, en ook op de afterparty's liet ze zich duidelijk niet onbetuigd. Weg die kinderlijke onschuld, let the beast go, moet ze gedacht hebben.

En dat deed ze dus ook in een stripbar in Manhattan, na de première in de VS van de allerlaatste Potter-film, 'Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2'. Ze amuseerde zich kostelijk, volgens een bron in The Sun. "Er waren enkele schaarsgeklede meisjes aanwezig, maar Emma vertrok geen spier. Er stonden ook palen om aan te dansen, maar daar waagde ze zich niet aan."

Rond twee uur 's morgens was het dansfestijn dan voorbij. "De hele tijd had Emma een brede smile op haar gezicht", aldus nog de getuige. Mooi, zo zien we haar graag!


13-07-2011 om 12:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rust voor topchef Peter Goossens

Rust voor topchef Peter Goossens


http://img232.imageshack.us/img232/64/petergoossens.jpg


Peter Goossens moet het voorlopig kalmer aandoen. De bekende topchef is op door het vele werk. "Tv-programma's, een eigen kookzender én een toprestaurant: zelfs voor iemand als Peter is dat van het goede te veel", zegt zijn vrouw in de Coreliokranten. Hij bekomt thuis van enkele zware maanden.

Goossens (47) ligt dus niet in het ziekenhuis, zoals her en der werd geopperd. In mei werd de kok al eens overgebracht naar de spoeddienst, nadat hij plots onwel was geworden tijdens een oldtimerrally in Italië. "De hitte speelde een grote rol", verkondigde Goossens toen. Volgens zijn vrouw speelde ook de vermoeidheid mee.

Niet dat de kok nu zijn bed niet meer uitkomt. "Peter zit overdag nog in het restaurant, maar werkdagen van zeven uur 's morgens tot halfdrie 's nachts behoren tot het verleden." Na de zomer start de topchef met nieuwe opnames voor Meesterlijke klassiekers. Hij zal ook meewerken achter de schermen van 'Mijn Restaurant'.

Daarnaast raakte bekend dat 'Mijn Restaurant'-deelnemers Kristof en Silke hun eigen zaak starten in Brugge. Het duo was een van de meest besproken koppels uit de vorige editie. Na het bouwverlof wordt een herenhuis vlakbij de Brugse markt omgeturnd tot restaurant.


13-07-2011 om 11:56 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beatles 2.0 voor opening Olympische Spelen?


Beatles 2.0 voor opening Olympische Spelen?


http://img84.imageshack.us/img84/6383/paulmccartneyandringost.jpg


Voorlopig zijn het alleen nog maar geruchten, maar ze worden met de dag sterker: The Beatles zouden spelen op de openingsceremonie van de Olympische Spelen volgend jaar in Londen. Paul McCartney heeft nu zelf gehint op de Amerikaanse tv dat hij samen met Ringo Starr "iets gaat doen".

Twee Beatles zullen er uiteraard niet bij zijn, John Lennon en George Harrison. Maar volgens een aantal Engelse kranten zouden die vertegenwoordigd worden door hun zonen, Dhani Harrison en Sean Lennon.


13-07-2011 om 10:30 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
12-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Albert en Charlene brachten huwelijksreis in aparte hotels op 16 km van elkaar door

"Albert en Charlene brachten huwelijksreis in aparte hotels op 16 km van elkaar door"


http://img546.imageshack.us/img546/1059/prinsescharlene.jpg


De bruidssuite van het Oyster Box Hotel in het paradijselijke Umhlanga Rocks bij Durban in Zuid-Afrika - 4.500 euro per nacht, inclusief privézwembad wel - wás de romantische bedoeling. Maar het werd naar verluidt een meer bescheiden kamer in dat luxehotel voor de kersverse prinses Charlène van Monaco, en het Hilton - zestien kilometer verder - voor prins Albert II. De huwelijksreis werd bovendien afgebroken "wegens dringende zaken in Monaco". Jaja! Nee, dit zit (voorlopig?) niet goed.


Het geluk en de verliefdheid dropen er al niet echt af, van ex-zwemster Charlene Wittstock (33), toen ze begin deze maand in het huwelijksbootje stapte met haar prins van Monaco (53). De reden daarvoor was al in het lang en het breed uitgesmeerd in de pers: Albert II toonde zich aan de vooravond van zijn huwelijk bereid een aantal DNA-testen te ondergaan om hem uit te sluiten van het vaderschap van nog meer bastaardkinderen dan de twee die hij eerder al moest erkennen. Niet bepaald de ideale huwelijksgeloften...


Charlene Wittstock zag zelf een en ander niet meer zo positief in en probeerde het afgelopen jaar zelfs tot drie keer toe aan haar prinselijke lot te ontsnappen, zo berichtten we al. Maar ze kon uiteindelijk toch tot de trouwpartij met haar miljardair overhaald worden. Daar zou een contract mee gemoeid zijn, dat meer dan waarschijnlijk stipuleert dat de Zuid-Afrikaanse alsnog mag beschikken, mét ongetwijfeld een lucratief duwtje in de rug, indien zou blijken dat Albert haar wel degelijk bedroog.


Tot die definitieve wetenschappelijke onthulling blijven de paleisdeuren blijkbaar voor prinses Charlène gesloten, maar dus ook nog een ander deurtje... eentje voor de doorgaans bronstige Albert dan. Geen 'no sex until marriage' maar kennelijk 'no sex after marriage'. Ons vader zei het altijd al: "Rijk volk, raar volk".


De Zuid-Afrikaanse pers had het verder nog over een gênant moment toen de fotografen het koppel om een kus bedelden en prinses Charlène ostentatief haar hoofd afwendde. De prins zag geen andere oplossing dan een kuise smakkerd op de wang.


12-07-2011 om 10:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daniel Radcliffe wilt stoppen met acteren

"Daniel Radcliffe wilt stoppen met acteren"


http://img23.imageshack.us/img23/3078/danielradcliffeg.jpg


Daniel Radcliffe heeft laten uitschijnen dat hij wil stoppen met acteren. De 21-jarige Harry Potter-ster is klaar om een nieuwe carrière aan te boren: die van archeoloog.

Nu Radcliffe de drank voorgoed heeft afgezworen, is hij klaar om een nieuwe weg uit te slaan. De acteur wil dolgraag archeologie studeren.

"Hoe jammer ik het ook vind om mijn personage Harry vaarwel te zeggen, ben ik erg benieuwd naar wat de toekomst me te bieden heeft", vertelt Daniel aan de Britse krant The Mirror.

"Ik kijk vaak naar Discovery Channel en ben erg geïnteresseerd in archeologie. Ik zou dan ook heel graag een cursus willen volgen aan de universiteit."


12-07-2011 om 10:05 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
11-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brigitta Callens opnieuw getrouwd

Brigitta Callens 'opnieuw' getrouwd

http://img560.imageshack.us/img560/2531/brigittacallens.jpg
Brigitta Callens trad vorig jaar al in het huwelijk met Juul Vanleysen.


Voormalig Miss België Brigitta Callens en Juul Vanleysen hebben hun huwelijksgeloften hernieuwd. Dat schrijft de krant Gazet van Antwerpen.

Het koppel ging vorig jaar na drie maanden huwelijk uit elkaar nadat verhalen over ontrouw de kop opstaken. Zo zou Juul Brigitta met een man bedrogen hebben.

Brigitta en Juul besloten met het hernieuwen van hun geloften een streep onder het verleden te trekken en opnieuw te kiezen voor elkaar. Onder meer ex-Miss België Veronique De Kock was uitgenodigd op de plechtigheid.

Het koppel, beiden aanhangers van het spirituele, was nooit officieel gescheiden.


11-07-2011 om 18:58 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anouk nooit meer op Twitter

Anouk nooit meer op Twitter


http://img684.imageshack.us/img684/443/anoukw.jpg


Anouk heeft afscheid genomen van Twitter en heeft haar account definitief gesloten. "Twitter... niet meer voor mij. Ik heb gisteren mijn account gesloten. Hij is niet gehackt, ik heb er gewoon geen zin meer in. Ik keer ook niet meer terug. Nooit meer," laat ze weten op Facebook.

Voor de tweede keer kondigt Anouk aan dat ze stopt met twitteren. Vorig jaar keerde ze in mei na enkele maanden afwezigheid al op haar passen terug. Maar nu zegt Anouk dat elke Twitteraccount die van nu onder haar naam opduikt, nep is.

De zangeres stuurde geregeld beruchte tweets de wereld in. Zo toonde ze haar volgers een foto van haar blote bilen, liet ze weten dat ze haar schaamhaar had geschoren en maakte ze de nieuwe cd van collega-zangeres Ilse DeLange met de grond gelijk.


11-07-2011 om 18:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Motörheadgitarist Würzel overleden

Motörheadgitarist Würzel overleden


http://img851.imageshack.us/img851/782/michaelwurzel.jpg
Lemmy met Würzel. Af en toe speelde Würzel nog wel eens mee met Motörhead.


Michael "Würzel" Burston is op 61-jarige leeftijd overleden. Würzel was tussen 1984 en 1995 de gitarist van Motörhead. Hij speelde mee op negen albums van die band, algemeen beschouwde als de beste van Motörhead.

Burston verdiende zijn bijnaam Würzel tijdens zijn periode bij het Britse leger, waar ze vonden dat hij leek op Worzel Gummidge. Lemmy vroeg hem om van Worzel Würzel te maken, "omdat dat beter pastte bij Motörhead". Würzel woonde eind jaren negentig een poosje in Gent.

Hij speelde mee op Motörheadklassiekers zoals "No Remorse" (1984), "Orgasmatron" (1986) en "1916" (1991).


11-07-2011 om 12:21 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Glastonbury-organisator voorspelt slechte tijden voor festivals

Glastonbury-organisator voorspelt slechte tijden voor festivals


http://img189.imageshack.us/img189/4374/glastonburyx.jpg


Michael Eavis, organisator van Glastonbury, het grootste festival in Europa, zegt dat de gouden tijd over is voor de meeste festivals. Ook zijn eigen Glastonbury, waarvan Eavis toegeeft dat het op de rand van het faillisement staat. De reden? Te veel festivals en te dure groepen, die dan ook nog te vaak optreden, volgens Eavis.

Eavis vertelde The Times dat hij nog drie, hooguit vier keer Glastonbury ziet plaatsvinden. Volgens de organisator zijn daar twee redenen voor: financieel zijn de toppers niet meer rendabel, maar Eavis vermoedt ook dat de belangstelling bij het publiek tanend is.

Eavis is niet de eerste die een waarschuwende vinger opsteekt. Nogal wat stemmen in de muziekindustrie waarschuwen al een poosje dat er momenteel aan overkill wordt gedaan in het live-circuit, en dan in het bijzonder bij festivals. Van dat laatste is bij ons voorlopig weinig te merken. Graspop heeft een nieuw recordjaar achter de rug, Rock Werchter was uitverkocht, net als Pukkelpop en Tomorrowland. In Nederland noteerde Pinkpop al een recordopkomst en Lowlands is ook alweer een poosje uitverkocht.

Ook Glastonbury was maanden op voorhand uitverkocht. Maar, zegt Eavis, daarvoor moest hij wel erg diep in de buidel tasten om headliners als Coldplay, U2 en Beyonce te zetten. In de VS begon het verval vorige zomer al, met 25 procent minder festivalbezoekers. En dit jaar is de UK aan de beurt.

Hop Farm, een festival in Kent met een paar peperdure acts zoals The Eagles, Lou Reed en Prince op de affiche, verkocht amper 20.000 tickets - organisator Vince Power had gerekend op 50.000. Hop Farm richt zich op de oudere festivalganger. Maar leeftijd lijkt er weinig mee te maken te hebben, want Reading en Leeds, twee absolute festivalklassiekers met dit jaar ondermeer Muse, The Strokes en het in de UK razend populaire Pulp op de affiche, hebben nog bijna de helft van hun tickets over. Andere jaren verkopen die festivals in enkele dagen uit.

Ook in Duitsland voelen ze het. Met de uitzondering van metalfeest Wacken, en ondanks de beste headliners van het moment (Coldplay, Foo Fighters, Kings of Leon, ...), raakten Rock am Ring/im Park en Hurricane/Southside bijvoorbeeld niet uitverkocht.

Eén reden is zeker de toenemende concurrentie uit het voormalige Oostblok. Festivals in die landen bieden tegenwoordig ook de headliners die we gewoon zijn op de grootste festivals in West-Europa, maar tickets zijn een pak goedkoper, om nog maar te zwijgen over de prijzen aan de drank- en eetstalletjes. En de Europese jeugd maakt er blijkbaar niet echt een punt van om daarvoor een lange reis te ondernemen.

In de Europese Unie zouden er momenteel 700 pop- en rockfestivals in de zomer zijn die meer dan 20.000 betalende bezoekers nodig hebben om rond te komen. Volgens verschillende organisatoren dringt zich dan ook een enorme schifting op de volgende jaren. Er lijken twee pistes te zijn om die schifting te overleven, maar ze houden allebei ernstige risico's in.

De eerste is ervoor zorgen dat de topnamen die ertoe doen op je affiche belanden. Dat betekent doorgaans opbieden en absurd veel geld aan gages neertellen. Dat moet dan weer doorgerekend worden in de ticketprijzen en de consumptieprijzen, maar, dat is nu eenmaal een economische wet, er zijn grenzen aan wat mensen willen en kunnen betalen.

Eén van de manieren om dit op te vangen is het zoeken naar kosten verlagende ingrepen. Festivals die hun krachten bundelen bijvoorbeeld. Werchter en Arras zijn hiervan een goed voorbeeld. Eén affiche op verschillende plaatsen uitspelen is een andere manier. Sonisphere, dat ondertussen in tien Europese landen doorgaat, en gefinancierd wordt door AEG, een absolute entertainmentreus en 's werelds nummer twee na Live Nation, is daarvan een voorbeeld.

Een andere is puur logistiek: stel dat je de kosten zou kunnen wegnemen van telkens alles op te bouwen- en af te breken op een wei. Meer nog: stel dat je op zo'n terrein dan verschillende festivals met verschillende doelgroepen zou kunnen laten doorgaan. Brustem anyone?

Piste twee is zoeken naar een meerwaarde buiten de topnamen. Laat het ons inzetten op de festivalervaring noemen. Roskilde is een succesvol voorbeeld hiervan. Het festival gaat meer voor diversiteit en comfort van de festivalganger dan voor de absolute topnamen. Bij de programmatie laat het zich eerder leiden door kwaliteit van de live-acts, het weigert bands te zetten die in de twee jaar daarvoor de affiche sierden en het meet zichzelf de taak toe om nieuw talent te pushen. Met succes, want dit jaar opnieuw uitverkocht en uitermate winstgevend, ondanks op het eerste gezicht een affiche die de duimen moet leggen tegen die van de andere grote Europese festivals.

Het probleem bij die tweede piste is dat je wel heel sterk in je schoenen moet staan om de boodschap over te brengen. Roskilde slaagt erin omdat het al meer dan 40 jaar bestaat en een begrip is geworden. Het festival is ook al jaren geleden, toen het nog wel meespeelde qua echte toppers, beginnen inzetten op z'n fameuze Orange Feeling. En het investeert nogal wat geld in een legertje eigen "bookers", mensen die in verschillende genres het beste voor de beste prijs moeten kiezen. (br.hln - foto getty)11-07-2011 om 12:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beckhams noemen dochtertje Harper Seven

Beckhams noemen dochtertje Harper Seven


http://static0.hln.be/static/photo/2011/3/6/6/20110708120754/media_xl_4273806.jpg


Victoria Beckham is gisterenochtend bevallen van een dochter die de naam Harper Seven kreeg. Het is het vierde kind van voetbalicoon David Beckham en zijn vrouw Victoria. Dat maakten ze zelf bekend via een communiqué.

"Ik ben zo trots en blij dat ik de geboorte van onze dochter Harper Seven Beckham wereldkundig mag maken", schrijft de voetballer op Facebook. "Victoria maakt het erg goed en Harpers broers zijn in de wolken met hun zusje."

De tweede naam van het meisje, 'Seven', verwijst vermoedelijk naar het rugnummer van Beckham tijdens zijn tijd bij Manchester United en bij de Engelse nationale ploeg. Maar het kan ook verwijzen naar het feit dat de baby geboren werd iets na zeven uur 's ochtends in de zevende maand van het jaar. Bovendien is het getal zeven voor velen een geluksnummer.

Gisteren verspreidde het glamourkoppel zelf het nieuws van de geboorte: "David en Victoria zijn verheugd u de geboorte van hun dochter te melden. Het kindje is gelukkig en gezond. Ze werd om 7u55 geboren in het ziekenhuis van Cedars Sinai in Los Angeles en weegt 3,45 kilo." De baby kwam ter wereld met een geplande keizersnede, net zoals haar drie broers.
 
De 35-jarige Beckham trouwde in 1999 met 'Spice Girl' Victoria. Ze wonen op dit moment in Los Angeles, waar David ook speelt bij LA Galaxy. Ze hebben al drie zonen: Brooklyn, Romeo en Cruz.11-07-2011 om 12:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mavis Staples en B.B. King schitteren op Gent Jazz

Mavis Staples en B.B. King schitteren op Gent Jazz

Klik op de foto om ' You Are Not Alone ' te beluisteren

Voor bijna vijfduizend concertgangers op Gent Jazz schitterden gisterenavond Mavis Staples en B.B. King. Samen met Roland zorgden de twee Amerikaanse muzieklegendes voor een 'special night' op het tienjarige festival.

Gospel- en bluesdiva Mavis Staples (72) maakte in de jaren vijftig en zestig furore met de Staple Singers, een gezinsgroep rond haar vader en voorvechter van de 'Civil Rights Movement'. Ook tijdens haar concert schuwde ze geen politieke boodschap, maar haar indrukwekkende stembanden en energieke entertainerkunsten zorgden ervoor dat zelfs het zittende publiek rechtveerde.

Staples bracht oudere nummers, zoals 'I'll Take You There of The Weight', maar ook recent werk uit het album 'You Are Not Alone'. "Staples stelde zelf voor om op Gent Jazz op te treden, toen ze hoorde dat B.B. King kwam", geeft organisator Bertrand Flamang mee.

Na twee instrumentale intro's van zijn band, bracht de 85-jarige blueslegende B.B. King een tiental eigen nummers, zichtbaar genietend van de aandacht en het enthousiasme van het publiek. Dat kreeg hij moeiteloos mee, bijvoorbeeld met 'Rock Me Baby'. King bracht ouder werk, zoals 'Every day I have the Blues', en nieuwe nummers als 'One Kind Favor'. King haalde Mavis Staples ook op het podium voor een kus. Na een uur spelen sloot de blueslegende af met 'Thrill is Gone'.
Gent Jazz loopt nog op 10 juli en van 14 tot 17 juli. De laatste avond wordt afgesloten door producer en rasmuzikant Daniel Lanois, samen met Trixie Whitley.


11-07-2011 om 10:59 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
10-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trailer Me and Mr Jones over Joran van der Sloot online

Trailer 'Me and Mr Jones' over Joran van der Sloot online

Klik op de foto om de trailer te bekijken

De trailer van 'Me and Mr Jones', de film over Joran van der Sloot en de verdwijning van de Amerikaanse Natalee Holloway, is op internet verschenen. De film van de Nederlander Paul Ruven viel met een 'Excellence Award' onlangs nog in de prijzen op het filmfestival van Canada.

De film vertelt het verhaal van een journalist die de waarheid wil weten over de verdwijning van Holloway en daarvoor inbreekt bij verdachte van der Sloot. De hoofdrollen worden vertolkt door de Nederlandse acteurs Robert de Hoog en Hanna Verboom.

Tijdens de opnames van de film raakte ook bekend dat van der Sloot betrokken was bij de moord op de Peruaanse Stephany Flores. Die verwikkelingen werden eveneens opgenomen in 'Me and Mr Jones'


10-07-2011 om 11:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bryan Adams sluit drukbezochte TW Classic af

Bryan Adams sluit drukbezochte TW Classic af

Klik op de foto om ' Please Forgive Me  ' te beluisteren

De tiende editie van het muziekfestival TW Classic heeft opnieuw 35.000 bezoekers naar de festivalweide van Werchter gebracht, nauwelijks een week na grote broer Rock Werchter. De Canadees Bryan Adams sluit het muziekfeest af.

TW Classic begon tien jaar geleden met een formule die teruggreep naar het concept dat tot 1994 gangbaar was op Rock Werchter, één dag met één podium, en is sindsdien zelf uitgegroeid tot een klassieker onder de zomerfestivals.

Tien jaar geleden stonden Sita, Clouseau, Zucchero, Joe Cocker en Bryan Adams op de affiche en het is diezelfde Bryan Adams die zaterdagavond TW Classic zal afsluiten. Het zal de derde keer zijn dat de Canadese rocker op het festivalpodium staat, na een tweede passage in 2006, in het gezelschap van onder meer Simple Minds. Die Schotse groep was zaterdagavond ook van de partij, net als Texas en The Faces, met Mick Hucknall als zanger.

De eerste optredens van het festival waren voor het jonge(re) geweld Selah Sue en Gabriel Rios. Voor de zangeres uit Leefdaal was het haar eerste optreden op TW Classic, de Puerto-Ricaanse Gentenaar was er in 2006 ook al bij


10-07-2011 om 10:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga is wandelende tijdbom door drugs en eetstoornis

"Lady Gaga is wandelende tijdbom door drugs en eetstoornis"

Klik op de foto om ' Hair on Taratata ' te beluisteren


"Lady Gaga is een karikatuur van zichzelf geworden. Ze heeft een drugsprobleem, is geobsedeerd door haar gewicht en lijdt aan de huidziekte lupus." Dat beweert journalist Ian Halperin althans. De Amerikaan hield het popicoon een jaar lang in het oog en sprak onder meer met mensen uit haar nabije omgeving. Dat schrijft ad.nl.

Een vriend van de journalist wist hem te vertellen dat Gaga dikwijls uren voor de spiegel staat om zichzelf te bekritiseren. "Ze is ziek en bezeten door haar gewicht", aldus Halperin. De zangeres zou er ook niet voor terugschrikken zich wekenlang uit te hongeren om voor een of ander evenement toch maar die nieuwe, weer heel speciale kledingcreatie te kunnen aantrekken. 

Volgens de journalist, die Lady Gaga een jaar nauwgezet opvolgde, is de superster een tikkende tijdbom en houdt ze er nog een andere ongezonde obsessie op na: haar druggebruik. Vrienden verklaren dat ze "al elke soort drugs" door haar lichaam heeft gejaagd: heroïne, cocaïne, xtc, ... Volgens diezelfde 'vrienden' begon ze ook al op "heel jonge leeftijd" te experimenteren.

En het verhaal stopt niet. Dat de popartieste graag pronkt met pruiken heeft volgens de journalist niks te maken met haar extravagantie, maar met de huidziekte lupus waar aan ze lijdt. "Die aandoening speelt haar enorm veel parten", stelt Halperin. De pruiken zouden dienen om de rode plekken en haaruitval te verstoppen. "Een gevolg van de ziekte, daarom brengt ze ook telkens opnieuw tonnen make-up aan."

Halperin verklaart dat Gaga veranderd is in een karikatuur van zichzelf. "Ze is geen echte persoon meer. Het meisje Stefi (haar echte naam) dat haar familie en vrienden kennen, is niet meer", concludeert journalist Ian Halperin. De man schreef eerder al biografieën over onder meer Brad Pitt en Michael Jackson.


10-07-2011 om 10:11 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
09-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyonce in pikante bruidslingerie

Beyoncé in pikante bruidslingerie

Klik op de foto om ' Best Thing I Never Had ' te bekijken

Foto's van haar geheime huwelijk met Jay-Z heeft Beyoncé nooit vrijgegeven. In haar nieuwste clip 'Best thing I never had' geeft de zangeres u echter een idee hoe het er ongeveer moet uitgezien hebben.

Beyoncé speelt een bruid-in-spe, die mijmert over een geliefde die haar laten zitten heeft. Afrekenen met hem doet ze in stijl, met een bijzonder pikant wit lingeriesetje én jarretellen. Met de tiara en de overdreven kitscherige trouwjurk verwijst ze overigens naar de Gipsy-stijl uit de jaren zeventig, een uitvindsel van de zigeuners.

Er volgt ook een flashback naar haar dansbal in 1998, kwestie van het schooljaar feestelijk af te sluiten. Haar vlam in kwestie besliste er echter anders over door schaamteloos aan te pappen met een andere meid.

Nu zijn de wolken echter opgeklaard: Beyoncé stapt naar het altaar met de man die haar juist behandelde en onderweg worden ze toegejuicht door familie en vrienden. Voor de receptie verandert ze nog een keer van jurk, en haar kersverse echtgenoot rukt daarbij met zijn tanden haar kousenband af.

Bij de échte trouw van Beyoncé mochten enkel hartsvrienden aanwezig zijn, zoals collega's van Destiny's Child Michelle Williams en Kelly Rowland en het sterrenkoppel Gwyneth Paltrow en Chris Martin. Kinderen komen stilaan aan de orde. "Ik heb altijd gezegd dat ik een baby wil op mijn dertigste, nu ben ik 29", verklapte de Grammy-winnares.


09-07-2011 om 13:40 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gitarist van Buena Vista Social Club overleden

Gitarist van Buena Vista Social Club overleden

Klik op de foto om ' Chan Chan ' te beluisteren


De Cubaanse gitarist Manuel Galban is niet meer.

Manuel Galban, gitarist van de Cubaanse groep Buena Vista Social Club, is donderdag in de Cubaanse hoofdstad Havana overleden. Hij was 80 jaar oud, zo melden Cubaanse media, zonder doodsoorzaak te preciseren.

De dood van de gitarist betekent "een groot verlies, niet alleen voor de Cubaanse muziek, maar ook voor onze cultuur in het algemeen", luidde het op de Cubaanse openbare omroep.

Manuel Galban werd geboren op 14 januari 1931 in Gibara, in het zuiden van Cuba. In 1956 trok hij naar de hoofdstad. Hij leidde er onder meer het kwartet Los Zafiros en speelde jarenlang bij de groep Batey. In 1996 vervoegde hij de Buena Vista Social Club, een project dat was opgestart door de Cubaan Juan de Marcos Gonzalez en de Amerikaanse gitarist Ry Cooder.

De film "Buena Vista Social Club" van Wim Wenders over de groep bezorgde de band wereldfaam en was goed voor een Oscarnominatie in 2000.


09-07-2011 om 11:46 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwolle is Herman Brood nog niet vergeten

Zwolle is Herman Brood nog niet vergeten

Klik op de foto om ' My Way  ' te beluisterenDe Nederlandse rocker Herman Brood.


Op 11 juli is het exact tien jaar geleden dat de Nederlandse rockmuzikant Herman Brood zelfmoord heeft gepleegd. Daarom organiseert de toeristische dienst van zijn geboortestad Zwolle zaterdag een speciale steptocht langs alle plekken waar de kleine Herman tijdens zijn jeugd kwam.

Broods vroegere band The Wild Romance geeft er zaterdagavond een optreden. De band bestaat uit enkele voormalige bandleden, onder wie gitarist Dany Lademacher (ook bekend van The Radios achter Bart Peeters) en de achtergrondzangeressen. De groep speelt ook maandagavond op de sterfdag in de Melkweg in Amsterdam.
 
Broods familie en vrienden herdenken zijn dood maandag op ingetogen wijze tijdens een bijeenkomst bij het Hilton. Daarna gaat het gezelschap naar de begraafplaats Zorgvlied. "We maken er geen feestdag van", zegt weduwe Xandra Brood.
 
Op 5 november wordt de verjaardag van Brood gevierd in Paradiso. De artiest zou dan 65 jaar geworden zijn. De rocker en kunstenaar beroofde zich van het leven door van het dak van het Amsterdamse Hilton te springen.


09-07-2011 om 10:47 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
08-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma Watson houdt het niet droog op wereldpremière laatste Harry Potter-film

Emma Watson houdt het niet droog op wereldpremière laatste Harry Potter-film


http://img200.imageshack.us/img200/8678/emmawatsonw.jpg


Voor actrice Emma Watson en schrijfster J.K. Rowling werd het allemaal even te veel op de wereldpremière van de laatste Harry Potter-film in Londen. Zij konden hun tranen niet bedwingen op Trafalgar Square. Een ontroerend afscheid.

Omdat het om het definitieve uitwuiven van het Harry Potter-universum ging, werd er wat afgespeecht, onder meer door de schrijfster-bedenkster van de Potters, Jo Rowling, en ook door de hoofdacteurs Daniel Radcliffe, Rupert Grint en Emma Watson. Toen Watson auteur Rowling wilde bedanken, brak ze én brak ook de schrijfster. Een pakkend moment op de rode loper van de wereldpremière van Harry Potter and the Deathly Hallows Part II, die u live op HLN.be kon volgen.

Honderden fans waren de afgelopen dagen naar Londen afgezakt om een topplaatsje te bemachtigen op Trafalgar Square. Sommigen kampeerden al 55 uur op voorhand - meestal in de regen - om toch maar de sterren van zo dichtbij mogelijk te kunnen zien op de rode loper. En ze werden beloond. Natuurlijk zag Emma Watson er weer ravissant uit, in haar indrukwekkende kleed van Oscar De La Renta.

Watson was negen toen ze voor het eerst in de huid van Hermione Granger trad en nu is ze 21. De drie kindacteurs zijn samen volwassen geworden en hebben hun hele adolescentie doorgebracht met Harry Potter aan hun zijde.


Over het kussen van zowel Daniel Radcliff (Harry Potter) als Rupert Grint (Ron Weasley) zei Emma Watson aan News Limited dat ze beide ervaringen "even gênant" waren. "Harry kussen gebeurde in Rons verbeelding, als een van de ergste dingen die hij zich ooit zou kunnen inbeelden. Dat moest dus passioneel zijn. Ik was halfnaakt en bedekt met verf, dat was tamelijk vervelend", aldus Watson.

En over Hermiones romance met Ron Weasley bekende Watson nog: "Het was natuurlijk om ons persoonlijk verleden opzij te zetten, gezien we samen opgroeiden. Ze zullen het wel niet erg vinden als ik zeg dat, nu ja, als je elkaar vier of vijf keer moet kussen, het nogal saai wordt."

Tot nog toe brachten de Potter-films al zo'n 2 miljard dollar op, en met de achtste en laatste van de serie komt daar naar schatting nog eens 300 miljoen bij. (br.hln - foto getty)


08-07-2011 om 12:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trotse papa Beckham deelt foto van zwangere Posh

Trotse papa Beckham deelt foto van zwangere Posh

foto Facebook/David Beckham.


Vorige week bekende de zwangere Victoria Beckham nog dat ze haar blote, bolle buik niet in het openbaar wilde showen. Haar echtgenoot David is het daar duidelijk niet mee eens, hij postte gisteren op Facebook een foto van zijn vrouw toen ze aan het zonnen was.

De 36-jarige voetbalster David Beckham schreef op zijn pagina van de sociaalnetwerksite Facebook: "Ik nam een foto van Victoria toen ze aan het zonnen was en even niet keek. Ze ziet er fantastisch uit, zo hoogzwanger." Het gaat om een zwart-witte foto waarop Posh op haar rug in de zon ligt met een rok, bandeautop en donkere zonnebril.  

Nochtans had de mode-ontwerpster enkele dagen eerder gezegd dat ze niet als andere celebs als Demi Moore, Britney Spears en Christina Aguilera, met haar blote buik op de cover van een magazine wilde komen. "Ik ben er trots op zwanger te zijn, ben heel blij en voel me gezegend. Maar ik ben zo niet, niemand hoeft mijn blote, zwangere buik te zien, enkel David heeft dat recht." Als Victoria niet blij was met de onthulling van haar man, dan liet ze dat toch niet merken op de microblogsite Twitter. Ze deelde hierop zelfs een eigen foto uit het familiealbum.

Volgens de Britse media zou ze zondag bevallen van haar vierde kind. Het wordt een meisje, iets waar het koppel na hun drie jongens erg naar uitkijkt. Dit zal in een privékliniek in LA gebeuren, de baby zou met een keizersnede ter wereld komen.  (br.hln)
08-07-2011 om 12:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tsjechisch violist Josef Suk overleden

Tsjechisch violist Josef Suk overleden


http://img685.imageshack.us/img685/6614/josefsuk.jpg


De Tsjechische violist Josef Suk is woensdag op 81-jarige leeftijd overleden. Dat meldt het Tsjechische persagentschap CTK donderdagavond. Suk, die al lang ziek was, was de achterkleinzoon van de bekende componist Antonin Dvorak.
 
Josef Suk was van 1961 tot 1990 soloviolist bij het Tsjechische Filharmonisch Orkest. Hij speelde gedurende jaren in belangrijke orkesten over de hele wereld en zette in 2002 een punt achter zijn publieke carrière.
 
Zijn repertoire bevatte composities van Dvorak (1841-1904) en zijn grootvader Josef Suk (1874-1935). De platen en cd's van Suk sleepten diverse onderscheidingen in de wacht.


08-07-2011 om 12:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ringo Starr viert vandaag zijn 71e verjaardag in Hamburg

Ringo Starr viert vandaag zijn 71e verjaardag in Hamburg


http://img32.imageshack.us/img32/8136/ringostarr.jpgVoormalig Beatle Ringo Starr viert vandaag donderdag 7 juli, zijn 71e verjaardag. Die viert de drummer in het Hard Rock Cafe van het Duitse Hamburg.

Ringo Starr hoopt dat fans om kloksslag 12u, waar ze ook ter wereld zijn, weer massaal andere mensen 'vrede en liefde' toewensen.

De muzikant heeft van het ritueel een traditie gemaakt in 2008.
07-07-2011 om 22:18 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Snoop Dogg in Standard-shirt tijdens Les Ardentes

Snoop Dogg in Standard-shirt tijdens Les Ardentes


http://img196.imageshack.us/img196/6414/snoopdoggf.jpg


Les Ardentes, het muziekfestival in Luik, gaat vandaag van start. Zaterdagavond wordt 'headliner' Snoop Dogg op het publiek losgelaten, maar nu al staat vast dat de Amerikaanse rapper zal scoren. Niet omdat hij een zinnetje in het Frans zal prevelen, maar wel omdat hij een truitje van... Standard zal dragen.

De truc met het shirt wordt stilaan een traditie voor Snoop Dogg. Bij elk concert vraagt hij aan de organisatoren een XXL-truitje van de plaatselijke sportploeg. Ook nu diende hij dat verzoek in, en natuurlijk zal er een piekfijn exemplaar voor hem klaarliggen. Ambiance verzekerd dus daar aan de boorden van de Maas. (br.hln)


07-07-2011 om 12:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Internetters boos: "Miley Cyrus verkracht liedje van Gorillaz"

Internetters boos: "Miley Cyrus verkracht liedje van Gorillaz"

Klik op de foto om de clip te bekijken

Op internet is de nodige heisa ontstaan rond een recent optreden van Miley Cyrus. De Hannah Montana-ster waagde zich plots aan 'Melancholy Hill', een gevoelig liedje van Gorillaz. Door het rustige ritme en de weinige instrumenten die er aan te pas komen, ligt de klemtoon des te meer op de stem: een valse noot is uit den boze en ook de graad van emotie in de zang moet juist zitten.

Helaas ging Cyrus op beide vlakken de mist in. Om nog maar te zwijgen van de tekst die ze bij momenten de nek omwrong. De internetreacties op haar belabberde prestatie logen er dan ook niet om: "Het ergste wat ik ooit gehoord heb", klonk de algemene teneur bij de 'kenners' achter het toetsenbord.

Het is niet de eerste keer dat Cyrus covers uitprobeert die niet bij haar stemtimbre passen. Zo verkrachtte ze ooit de alombekende wereldhit 'Smells Like Teen Spirit' van Nirvana.

Gorillaz-zanger Damon Albarn onthoudt zich voorlopig van elk commentaar. Hieronder kan u beide versies beluisteren.


07-07-2011 om 12:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gwyneth Paltrow rookt nog liever crack dan ongezond te eten

Gwyneth Paltrow rookt nog liever crack dan ongezond te eten

http://img202.imageshack.us/img202/5618/gwynethpaltrow.jpg


Dat Gwyneth Paltrow geen gewone is op het gebied van gezond eten, is genoegzaam bekend. Zo volgt ze een streng macrobiotisch dieet en gruwelt ze van voedsel uit blik. "Ik rook nog liever crack dan ongezond te eten", floepte ze eruit tijdens het iTunes Festival in Londen.

De actrice, die onlangs haar eerste kookboek 'Dochter van mijn vader' schreef, vertelde ook dat ze met haar kinderen nooit naar McDonalds zou gaan. "Al zal het moeilijk worden hen tegen te houden eens ze weten dat er speelgoed bij sommige menu's zit." Met Pizza Express heeft ze dan weer geen problemen, "want dat is gezonder."

De echtgenote van Coldplay's Chris Martin geeft echter toe dat ze zich af en toe ook wel eens laat gaan. Ik drink altijd wijn als ik aan het koken ben. Wit of rood, maakt me niet uit. En voor kaas mag je mij altijd wakker maken. Maar dan de echte, mooi gemaakte kazen. Dat moet een van de beste dingen zijn die er op deze planeet te vinden zijn. Een stukje Camembert zal ik altijd verkiezen boven een stuk chocoladecake."


07-07-2011 om 12:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Els De Temmerman bevallen van twee dochters

Els De Temmerman bevallen van twee dochters


http://img42.imageshack.us/img42/5833/elsdetemmerman.jpg


De 49-jarige voormalige journaliste Els De Temmerman is gisteren bevallen van twee dochters: Lara en Maya. Dat heeft haar echtgenoot, de voormalige CVP-voorzitter Johan Van Hecke (56), bevestigd aan de Coreliokranten.
 
Het nieuws over de zwangerschap van Els De Temmerman lekte begin mei uit en veroorzaakte nogal wat commotie omdat De Temmerman al 49 jaar oud is. Van Hecke en De Temmerman wonen samen in Oeganda.
 
De bevalling, na 36 weken zwangerschap, werd uitgevoerd door gynaecologe en sp.a-senator Marleen Temmerman.


07-07-2011 om 12:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Feesteditie Gent Jazz Festival van start

Feesteditie Gent Jazz Festival van start

Klik op de foto om ' Rock Me Baby ' te beluisterenB.B. King treedt zaterdag op in Gent, tijdens de 'special night'.


Het Gent Jazz Festival geeft de aftrap van zijn tienjarig feest met saxofonist Sonny Rollins. De afgewerkte binnentuin van de Bijlokesite vormt het decor voor twee lange weekends jazzplezier, tot die de Gentse Feesten inluiden.

"We zijn er klaar voor, de ticketverkoop loopt zeer goed en het zal de eerste editie zijn in de wellicht definitieve plooi van de Bijlokesite", aldus Bertrand Flamang, organisator van het Gent Jazz Festival. "Het terrein is iets kleiner, maar de publieksruimte groter. De entree via het STAM is mooi en de twee pleinen die in elkaar vloeien, geven meer festivalgevoel."

Behalve voor de 'special night' met B.B. King, op zaterdag 9 juli, zijn er nog voor elke festivalavond voorverkooptickets beschikbaar. "En aan de kassa zullen nog tickets beschikbaar zijn voor de last-minutebeslissers."

Van het aangekondige programma met bijna dertig groepen op acht festivaldagen, haakte voorlopig niemand af. Topper waar Flamang naar uitkijkt, is Sonny Rollins. "Een levende legende die nog altijd fantastisch speelt. De hoop en de strijd van zwarten voor gelijke rechten, die in zijn muziek terug te vinden is, ligtgen me nauw aan het hart." Daarnaast zijn keybordspeler John Medeski en klavierspeler Chick Corea op 10 juli Flamangs favorieten, "waarbij ik benieuwd ben of ze elkaar gaan stimuleren of samen spelen."

Gent Jazz sluit op zondag 17 juli af met Daniel Lanois, die vorig jaar door een motorongeval moest afhaken. Lanois speelt er samen met de Gentse Trixie Whitley. (br.hln)07-07-2011 om 11:18 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
06-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klachten over geluidshinder van Prince in Gent

Klachten over geluidshinder van Prince in Gent


http://img43.imageshack.us/img43/7417/princey.jpg


De milieudienst van de stad Gent zal vanavond tijdens het tweede concert van Prince op het Sint-Pietersplein metingen uitvoeren om te zien of de geluidsgrens van 103 decibel niet overschreden wordt. Volgens de lokale politie kwamen er vannacht meer dan dertig klachten binnen, vooral van mensen die in Mariakerke en Wondelgem wonen.

"Uit de onmiddellijke omgeving waren er geen klachten, maar de mensen waren ook verwittigd", zegt Patric Joos van de lokale politie. "De klachten kwamen ook naar het einde van het concert binnen."
 
Vanmorgen vond overleg plaats tussen de organisatie en het stadsbestuur. "De organisatie gaat samen met de technici het geluid beter monitoren", aldus schepen van Milieu Tom Balthazar (sp.a). "Er zullen vanavond ook metingen uitgevoerd worden om bij het overschrijden van de norm bij te sturen." Als dat niet gebeurt, kan de milieudienst een proces-verbaal opmaken en kan strafrechtelijk vervolgd worden.
 
Balthazar benadrukt dat het niet de bedoeling is om van het Sint-Pietersplein een plein voor rockconcerten te maken. "Het concert werd uitzonderlijk toegestaan omdat dergelijke wereldsterren niet regelmatig naar ons land komen", klinkt het.


06-07-2011 om 20:16 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roger Daltrey heeft het niet begrepen op livecoverage


Roger Daltrey heeft het niet begrepen op livecoverage

Klik op de foto om ' Behind Blue Eyes ' te beluisteren

Roger Daltrey van The Who is een absolute tegenstander van liveconcerten op televisie. "Telkens ik zoiets zie, word ik er kotsmisselijk van."

"Door een rockconcert op televisie te volgen, mis je de essentie van de muziek. Rockmuziek is niet gemaakt om op televisie uit te zenden. De muziek komt veel beter tot zijn recht als je er live bij bent."

"Door al de televisieaandacht die er dezer dagen naar festivals en concerten gaat, is de line-up vaak een grote eenheidsworst. Bovendien worden heel wat band fiks onderbetaald", besluit Daltrey.


06-07-2011 om 12:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stemproblemen verstoren Europese tour Duran Duran

Stemproblemen verstoren Europese tour Duran Duran

Klik op de foto om ' Come Undone ' te beluisteren


Duran Duran ziet zich genoodzaakt om hun Europese tour uit te stellen. Er lijkt namelijk maar geen einde te komen aan de stemproblemen van frontman van Simon LeBon.

Over de aard van de problemen blijft LeBon heel vaag. "Niemand kan me precies zeggen hoe lang dit nog zal aanslepen. Ik moet me even terugtrekken om terug op volle kracht te komen. Van zodra dat het geval is, kunnen we meteen nieuwe data vastleggen voor de tour."

De 'Rio' hitmakers' tournee zou normaal volgende week starten in Dublin en lopen tot 12 september.  Alle optredens - ook dat van Vorst Nationaal op 10 september - zijn nu uitgesteld naar een later te bepalen datum.


06-07-2011 om 12:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Lijn zet dertig bussen in voor TW Classic

De Lijn zet dertig bussen in voor TW Classic


http://img26.imageshack.us/img26/9494/delijn.jpgOpenbaarvervoermaatschappij De Lijn zet zaterdag 9 juli dertig bussen en 46 chauffeurs in om concertgangers naar TW Classic te brengen. De bussen rijden van het station van Leuven naar de festivalweide in Werchter.
 
Opstappen kan aan het station van Leuven op zaterdag 9 juli vanaf 10.00 uur tot 20.00 uur. Vanaf 23.00 uur kunnen de concertgangers ook met de bus naar huis. De TW Classic-bussen rijden tot 02.00 uur naar het station van Leuven. Er zijn voor de gelegenheid ook speciale nachttreinen naar Kortrijk, Antwerpen-Centraal, Hasselt en Oostende. De nachttreinen vertrekken rond 02.00 uur aan het station van Leuven.
 
Concertgangers betalen 4 euro voor de heen- en terugreis per bus. Met een geldig abonnement zijn de bussen gratis. Ook concertgangers met een B-Dagtrip rijden gratis heen en terug. (br.hln)

Voor meer informatie kunnen reizigers terecht op de website www.delijn.be of op het nummer 070 220 200.


06-07-2011 om 12:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Le gamin au vélo valt in de prijzen in Italië

'Le gamin au vélo' valt in de prijzen in Italië


http://img825.imageshack.us/img825/3724/legaminauvelo.jpg


'Le Gamin au Vélo', de nieuwe film van de broers Dardenne, valt in de prijzen in Italië. De film won eerder al op het filmfestival van Cannes de Grand Prix.

Op 8 juli wordt de 'Premio Fiesole ai Maestri del Cinema' uitgereikt, meldt filmverdeler Cineart. Deze award ging in het verleden al naar grote namen, zoals Alfred Hitchcock, Luis Buñuel, Bernardo Bertolucci of Ken Loach.
 
Twee dagen later mogen de broers Jean-Pierre en Luc Dardenne dan de 'Premio internazionale Flaiano del cinema' in ontvangst nemen, in de Italiaanse stad Pescara.
 
In september worden de regisseurs in Venetië verwacht, in het kader van de Mostra. Daar zullen ze de 'Prijs Robert Bresson' ontvangen.
 
'Le gamin au vélo' speelt nog in de zalen in België, Frankrijk, Italië en Zwitserland.


06-07-2011 om 10:28 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
05-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Werchter krijgt volgend jaar drie of vier podia

Werchter krijgt volgend jaar drie of vier podia


http://img263.imageshack.us/img263/2699/werchter.jpg


De festivalweide in Werchter zal volgend jaar drie of vier podia kunnen opstellen. Dat schrijft De Morgen vandaag. De site zelf blijft even groot, maar er komt meer ruimte vrij door het hertekenen van de zones. Het gemeentebestuur van Rotselaar, waarvan Werchter een deelgemeente is, heeft daarvoor samen met de provincie Vlaams-Brabant het Ruimtelijk uitvoeringsplan aangepast.
 
Ze geven daarmee toe aan de dreiging van Werchter-baas Herman Schueremans om naar het Limburgse Brustem te verhuizen, waar meer ruimte is. Schueremans reageert positief op de veranderingen. "Het festival blijft volgend jaar zeker in Werchter", zegt hij. Of dat ook in 2013 nog zo zal zijn, wil hij niet bevestigen.


05-07-2011 om 17:19 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neil Diamond (70) kust 45 seconden lang fan

Neil Diamond (70) kust 45 seconden lang fan

Klik op de foto om het filmpje te bekijken

Hoezo, zeventigers niet kwiek meer? Neil Diamond bewees donderdagavond het tegendeel door halverwege zijn optreden in Birmingham tot twee maal toe een mysterieuze dame binnen te draaien. Niet zomaar even een vluchtig kusje op de lippen, maar passioneel tonggedraai van respectievelijk vijftien seconden en een halve minuut.


De oude rocker viel daarna achterover op het podium en gooide er nog een paar flirterige zinnen achteraan. "Ben ik in de hemel? Jij kust heel goed, zijn alle meiden in de buurt hier zoals jij?" Toen de vrouw antwoordde dat ze uit Londen kwam, riposteerde Diamond dat hij daar binnen enkele dagen zijn opwachting zal maken...


De meeste toeschouwers konden dit bizarre intermezzo wel smaken, maar anderen voelden zich tekortgedaan: die lange kussen haalden volgens hen het ritme uit het optreden. Een van zijn fans vond het zelfs schokkend om te zien dat een man van zijn leeftijd zich zo vreemd gedroeg.


Diamond stapelt al vijf decennia lang de successen op, met hits als 'Sweet Caroline', 'I'm a believer' en 'You'll be a woman soon'. Wereldwijd zijn al 115 miljoen plaatjes van hem over de toonbank gegaan. Later deze maand sluit hij zijn wereldtournee af in de Londense O2 Arena.


05-07-2011 om 12:26 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wout Bru opent restaurant op Tomorrowland

Wout Bru opent restaurant op Tomorrowland


http://img814.imageshack.us/img814/4468/woutbru.jpg


Op vrijdag 22, zaterdag 23 & zondag 24 juli 2011 vindt de 7de editie van Tomorrowland plaats in het recreatiedomein De Schorre in Boom. Het festival staat wereldwijd bekend voor haar sprookjesachtig decor en de sterke line-up, dit jaar komen er ook nog lekker eten bij. Daar zorgen een aantal gerenommeerde Belgische chefs en kwalitatieve eethuizen voor. Niet alleen de artiesten backstage, maar ook het grote publiek zal kunnen proeven van lekkere en gezonde maaltijden.

In vijf dagen waren alle tickets de deur uit voor Tomorrowland, dat dertien in & outdoor areas met meer dan 300 dj's serveert. In 2010 konden bezoekers al genieten van versgemaakte en gezonde gerechten en werden er à la minute Mojito's geshaket. Dit jaar doet de organisatie ID&T daar, met culinaire ondersteuning van Belgische chefs, nog wat bij. "We willen verder gaan dan het traditionele festivalcatering-aanbod en hebben het aanbod uitgebreid en verfijnd met oog voor detail. We vinden het fantastisch dat we hiervoor support krijgen van vooraanstaanden uit de foodwereld. Eetkraampjes, bars, picknicktafels en foodareas worden nog zomerser aangekleed. Daarnaast wordt het aanbod ruimer en gezonder. Tomorrowland wil de komende jaren hierin evolueren", zegt organisator Manu Beers.

Tomorrowland Magic
Alain van het Antwerpse Lombardia is een ambassadeur van gezonde voeding en is geen onbekende voor de Tomorrowland-organisatie. Hij bereidde tijdens het festival al heel wat vegetarische en veganistische gerechten voor de artiesten, waaronder voor Moby in 2009. Dit jaar werkte hij een speciale Tomorrowland Magic. Alain: "Jongeren vertoeven vier dagen lang op een festivalweide en zijn op zoek naar lekker eten. Ik wil daarbij graag helpen en serveer alleen maar gezonde, lekkere maaltijden. De Tomorrowland Magic is een speciale creatie voor Tomorrowland. Ik ben heel benieuwd wat de bezoekers ervan vinden." De pittige gemberthee GingerLove van Lombardia wordt ook aangeboden.

Burgers en pitta
Een ander hip Antwerps restaurant, de Burgerij, opent eveneens een restaurant tijdens Tomorrowland. De Burgerij staat bekend om hun kwalitatieve, verse en à la minute bereide burgers. Tijdens het festival zullen ze de lekkerste festival burger ooit serveren. Dit jaar wordt er ook samengewerkt met Finjan. Dit Antwerpse restaurant is gespecialiseerd in gerechten uit het Midden-Oosten. Zij bieden een gezonde en lekkere variant op de typische festival-pitta. Finjan is de enige pittabar die vermeldt wordt in de gids Gault Milleau.

Wout Bru
De Belgische sterrenchef Wout Bru kookt niet voor de artiesten, maar wel voor de bezoekers. Aan de valei van de mainstage zal hij een gezellig restaurant met 15 tafeltjes optrekken. Wout Bru: "De sprookjeswereld van Tomorrowland is betoverend en elk jaar slaagt de organisatie erin om het festival uniek te brengen, daar werken wij heel graag aan mee." De artiesten worden zoals elk jaar verwend met lekkere Belgische kost zoals bijvoorbeeld stoofvlees met frietjes. Dit jaar wordt er voor een mooie afsluiter gezorgd. De topchef Roger van Damme laat de dj's backstage nagenieten van overheerlijk, speciaal ontworpen tiramisu.

Cocktails
Sinds de geboorte van Tomorrowland worden er cocktails geserveerd op het festivalterrein. Vorig jaar werden er verse Mojito's geshaket in een rustig gelegen, Cubaanse bar. Dit jaar komt Manuel Wouters van de bekende cocktailbar SIPS langs. Hij zal in de VIP ruimte de lekkerste mixen - in het glas weliswaar - toveren. Manuel Wouters leerde de stiel op een prestigieus cruiseschip om daarna in Antwerpen een gerenommeerde cocktailbar uit de grond te stampen. Deze zomer zullen de Tomorrowland bezoekers ook van zijn shake-kunsten kunnen genieten.

Nationale feestdag ingezet als BBQ-dag
Op 21 juli openen de deuren van DreamVille (Tomorrowland camping). DreamVille zal dezelfde magie uitstralen als het festival. Ook na de festivaluren worden ze in de watten gelegd. Onze Nationale Feestdag is een ideale gelegenheid om de opening van DreamVille te vieren en daarom zorgde de organisatie voor heel wat plezier en vertier met dj's, animatie en een barbeque. De DreamVille-gasten kunnen al hun ingrediënten meenemen en vanaf 14 uur zelf roosteren op de verschillende barbecues die worden geïnstalleerd op de 3 BBQ-zones op het DreamVille terrein. Op die nationale feestdag worden de BBQ's voorzien van kolen. Op de andere festivaldagen kunnen de BBQ-zones ook nog gebruikt worden. Zo wordt het festival op de vooravond van haar opening al goed ingezet. (br.hln)05-07-2011 om 10:26 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
04-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huis David Beckham ziet helemaal roze voor komst dochter


Huis David Beckham ziet helemaal roze voor komst dochter


http://img696.imageshack.us/img696/2494/victoriabeckhambk.jpgHet huis van David Beckham ziet helemaal roze, in afwachting van de geboorte van zijn dochter. Vrouwlief Victoria moet vandaag nog via een keizersnede bevallen. "Het is een totaal nieuwe ervaring om zoveel meisjesspullen in ons mannenbastion te hebben", aldus de voetballer. En inderdaad, de Beckhams hebben tot nu toe inderdaad alleen maar zonen op de wereld gezet: Brooklyn (12), Romeo (8) en Cruz (6).

David geeft toe dat 4 juli altijd een speciale betekenis zal hebben voor het koppel, want in 1999 pakten ze er net die datum uit om te trouwen. Speciaal voor de komst van het kleintje downloadde 'Becks' bovendien enkele liedjes van de Beatles. Dat voedt dan weer de speculatie dat ze hun dochtertje Judy zouden noemen, naar de song 'Hey Jude'.

"Qua namen blijven er nog drie opties over, maar ze houden ze goed geheim", aldus een bron. "Romeo wil haar Justine Bieber noemen, maar die mogelijkheid valt om evidente redenen af. Brooklyn is een Beatles-fan en stelde Jude voor, en dat zien David en Victoria wél zitten."


04-07-2011 om 21:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prinses Charlène van Monaco poogde drie keer te vluchten


"Prinses Charlène van Monaco poogde drie keer te vluchten"


http://img221.imageshack.us/img221/1059/prinsescharlene.jpg


De kersverse prinses Charlène van Monaco zou niet één maar drie keer geprobeerd hebben haar man, prins Albert II, te ontvluchten. De Zuid-Afrikaanse voormalige zwemkampioene zou zelfs haar toevlucht genomen hebben tot de ambassade van haar geboorteland. Toch kon ze uiteindelijk overhaald worden alsnog te huwen met Albert. Volgens geruchten na het uitwerken van een overeenkomst tussen beiden.

Charlene Wittstock heette ze toen ze nog een Zuid-Afrikaanse rugslagzwemster was. Ze is met haar 33 lentes twintig jaar jonger dan haar nieuwbakken echtgenoot Albert II van Monaco, die er 53 is. Net voor haar huwelijk met Albert, op 1 juli, raakte bekend dat Charlene nog aan haar lot probeerde te ontkomen en te vluchten naar de luchthaven van Nice. Ze werd echter door de politie onderschept en moest worden overhaald om door te gaan met de huwelijksplannen die ze met Albert II had.

Nu blijkt dat prinses Charlène van Monaco, zoals ze sinds vrijdag heet, eerder al twee vluchtpogingen had ondernomen. Een eerste keer in mei van dit jaar, tijdens een trip naar de Franse hoofdstad Parijs, om er haar trouwkleed van Armani te passen. Niet veel later, tijdens de GP Formule 1 van Monaco, poogde ze nogmaals weg te geraken. En de derde keer had ze dus een enkele reis naar Zuid-Afrika geboekt, toen ze werd tegengehouden door de politie en haar reispas in beslag werd genomen.

Ze werd overhaald te blijven, volgens de Franse media met een overeenkomst tussen het bruidspaar. Die zou te maken kunnen hebben met de geruchten als zouden er nog meer bastaardkinderen van Albert bekendgemaakt worden. Prins Albert II heeft er officieel twee erkend: Jazmin Grimaldi (19) en Alexandre Coste (6). De eerste is de dochter van Tamara Rotola, een Amerikaanse vastgoedagente; de tweede is de zoon van de voormalige Togolese stewardess, Nicole Coste.

Maar Albert zou toegestemd hebben om een aantal DNA-tests te ondergaan om hem uit te sluiten van het vaderschap van nog twee andere eventuele bastaardkinderen. Mochten die toch de zijnen blijken en jonger zijn dan vijf jaar, dan betekent dat dat de beruchte rokkenjager 'zijn' Charlene heeft bedrogen, want de twee zijn al vijf jaar een koppel. En ja hoor, het ene vermoedelijke buitenechtelijke kind zou al geboren zijn, het andere nog niet...

De bastaardkinderen komen alleszins volgens de Monegaskische wet niet in aanmerking voor de troonopvolging. Voor een troonopvolger is het wachten op de kindjes die Albert persoonlijk bij prinses Charlene zal verwekken. Die langverwachte baby is van enorm belang voor het kleine prinsdom. (br.hln - foto ap)


04-07-2011 om 19:31 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss schaamt zich dood op eigen trouwfeest

Kate Moss schaamt zich dood op eigen trouwfeest


http://img829.imageshack.us/img829/1297/katemossa.jpg


Het zal je maar overkomen: je huwelijksfeest is tot in de puntjes uitgedokterd -tot travestieten toe!-, en dan vindt een getuige het nodig de sfeer te verpesten.

Kate Moss wist naar verluidt niet waar kruipen toen Alison Mosshart, zangeres bij de rockgroep van haar kersverse echtgenoot, haar speech afstak. Ze rakelde het ene gênante verhaal na het andere op over Jamie Hince en begon daarna aan een eindeloze lijst van tips over hoe Kate haar vent moet behandelen.

"Alison ging er zwaar over", aldus een bron. "Het was een lange, vervelende en betuttelende speech. Kate zat op het eind met haar hoofd in haar handen en haar broer kreeg te horen dat hij de microfoon moest uitzetten."

Het wilde feestje, dat vrijdagavond begon, zou uiteindelijk drie dagen duren. Pas vorige nacht verliet de laatste gast haar domein in het domein Cotswold. Uitgeputte feestvierders konden intussen crashen in de sofa's die Kate en Jamie her en der geplaatst hadden. "Kate zelf ging die eerste avond tot 8 uur door. Om 5 uur werd iedereen wakker gemaakt voor een braspartij, want de gastvrouw stond erop dat iedereen de zonsopgang zou meemaken."

Voor het entertainment zorgden onder meer burlesque danseressen en trapezeartiesten. Op zaterdag trok Jamie naar een café voor nog meer alcohol. Kate deelde intussen gelei, chocolaatjes en bubbels uit aan de buurtbewoners, ter compensatie voor het ongemak.

Ook het einde van het peperdure feestje verliep in stijl: Kate en Jamie werden opgepikt door een helikopter, die hen naar een luchthaven bracht. Vandaar trekken beiden naar een onbekende bestemming. Thailand of een Afrikaanse tournee met tussenstops in de Sahara, Algerije en het Malinese Timboektoe behoren tot de mogelijkheden


04-07-2011 om 12:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schueremans: Verhuis Werchter ten vroegste in 2013


Schueremans: "Verhuis Werchter ten vroegste in 2013"


http://img580.imageshack.us/img580/57/schueremans.jpg


Een eventuele verhuis van Rock Werchter naar de voormalige luchtmachtbasis in het Limburgse Brustem (Sint-Truiden) komt er ten vroegste in 2013. Dat vertelde organisator Herman Schueremans vandaag in een interview met het VRT-journaal. Het mogelijke vertrek van het muziekfestival uit de Vlaams-Brabantse gemeente houdt heel wat medewerkers en bezoekers van het festival in de ban.

"De vraag over een eventuele verhuis zweeft al enkele dagen als een donkere wolk boven de festivalwei", zegt burgemeester Dirk Claes (CD&V) van Rotselaar. "Echt iedereen die bij het festival betrokken is, stelt die vraag. Zeker voor de motivatie van de medewerkers die al jaren nauw betrokken zijn met Rock Werchter en nu niet weten wat hen te wachten staat, is het een vervelende zaak."

 
"Ik hoop dat er snel duidelijkheid komt. Ik zie zelf niet in waarom het festival zou moeten verhuizen. Het loopt hier vlot en de provincie en de gemeente steunen het festival. Er komt zelfs een herziening van het ruimtelijk uitvoeringsplan (RUP) om meer podia en meer volk toe te laten. Waarom op een ander locatie van nul herbeginnen?", vraagt burgemeester Claes zich af.
 
Organisator Herman Schueremans zou graag een derde en vierde podium zetten en ziet in het 120 hectare grote domein in Brustem nog steeds een grote opportuniteit. "Maar een mogelijke verhuis zal in het allerbeste geval pas voor 2013 zijn", aldus Schueremans.


04-07-2011 om 12:32 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
03-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Parijs herdenkt 40e verjaardag overlijden Jim Morrison

Parijs herdenkt 40e verjaardag overlijden Jim Morrison

Klik op de foto om ' The end ' te beluisterenHet is vandaag zondag exact veertig jaar geleden dat rockicoon Jim Morrison is overleden. In de Franse hoofdstad Parijs, waar de zanger begraven ligt, wordt vanavond hulde gebracht.

Morrison ging naar de filmacademie in Los Angeles, Californië, en leerde daar Ray Manzarek kennen, met wie hij The Doors oprichtte. Deze naam was ontleend aan 'The Doors of Perception', de titel van een boek van Aldous Huxley, die op zijn beurt de frase had ontleend aan een gedicht van William Blake: "If the doors of perception were cleansed every thing would appear to man as it is, infinite".

Morrison was voor veel jongeren in die dagen een idool. Hij leefde zeer intens en gebruikte verschillende en vele soorten verslavende genotsmiddelen. Zijn enorme drankgebruik was exemplarisch. Hij was gefascineerd door literatuur, las enorm veel en was fanatiek bezig met het maken van poëzie. Zijn muziek toont invloeden van jazz en blues en zijn teksten waren vaak zeer filosofisch en dichterlijk van aard. Van Morrison is een aantal dichtbundels uitgegeven, zoals "The Lords & The New Creatures", "Wilderness" en "The American Night".

Hij overleed op 27-jarige leeftijd onder omstandigheden die nooit helemaal opgehelderd zijn, waarschijnlijk als gevolg van een overdosis drugs en interne lichamelijke kwalen. Als officiële doodsoorzaak staat in de overlijdensakte een hartaanval genoteerd.

Hij ligt begraven op de begraafplaats 'Père-Lachaise'. Zijn graf trekt nog steeds veel bezoekers, onder wie zich ook religieus geïnspireerde vereerders bevinden. Op het graf staat de Griekse tekst KATA TON DAIMONA EAYTOY. Er zijn meerdere vertalingen mogelijk. In het Oudgrieks is de strekking iets in de trant van: Trouw aan zijn ziel. In het Nieuwgrieks is de vertaling Hij schiep zijn eigen demonen. Door zijn voortijdige dood hoort hij bij de 27 club samen met Janis Joplin, Jimi Hendrix, Kurt Cobain en Brian Jones, popidolen die toevallig allemaal op 27-jarige leeftijd overleden. Volgens de laatste biografie zou Pamela Courson tijdens zijn bescheiden begrafenis de laatste paragraaf uit Celebration of the lizard hebben voorgelezen, dit was wat Jim volgens haar had gewild.


"Light my fire", "Riders on the storm" en "The end" zijn de bekendste hits van The Doors.

Ray Manzarek en Robbie Krieger, twee voormalige leden van The Doors, geven een concert in Le Bataclan. Nadien trekt het duo op tournee. Op 17 juli wordt België aangedaan, meer bepaald Blues Peer.


03-07-2011 om 21:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Helft minder verzorgingen op festivalsite Werchter

Helft minder verzorgingen op festivalsite Werchter
http://img62.imageshack.us/img62/9369/rockwerchter.jpg


Het Rode Kruis heeft op de tweede dag van Rock Werchter in totaal 1.250 festivalgangers moeten verzorgen. Dertien mensen werden overgebracht naar het ziekenhuis. Het aantal interventies van de hulpdiensten ligt maar half zo hoog als vorig jaar, en dat is vooral te danken aan de weersomstandigheden.

 'Het weer is een zeer bepalende factor voor het aantal interventies dat we moeten uitvoeren', zegt Jean-Pierre Vanelslander, hoofd hulpdienst van het Rode Kruis-Vlaanderen. 'Voor de festivalgangers mag het misschien nog iets warmer en droger. Voor ons is dit weer gewoon ideaal. Als de temperaturen de 30 graden naderen, stijgt het aantal verzorgingen spectaculair. Dat blijft nu uit.'

'Een andere risicofactor krijgen we ook als een grote massa zich in beweging zet. Het is dan ook niet toevallig dat de meeste gewonden vallen bij aanvang van een nieuw optreden. De festivalgangers schuiven naar voren en sommige mensen krijgen het benauwd. Op dag twee hebben we zowat zeventig mensen moeten evacueren naar de frontstage omdat ze zich niet goed voelden in de massa', aldus Vanelslander nog.

'Voorlopig is Rock Werchter 2011 een rustige editie. Dat er zelfs op een doorsnee festivaldag heel wat verzorgingen gebeuren is logisch. Eigenlijk moet je rekenen dat Werchter vijf dagen lang een kleine stad is van ruim 50.000 mensen. Alles wat je op een normale dag in zo’n stad meemaakt, heb je hier ook. Van tandpijn, snijwonden, misselijkheid tot een ontstoken appendix.'


03-07-2011 om 19:13 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kopenhagen en Roskilde verzuipen

Kopenhagen en Roskilde verzuipen


http://img163.imageshack.us/img163/6116/regenval.jpg

Boven de Deense hoofdstad Kopenhagen en omgeving gingen gisterenavond de hemelsluizen wagenwijd open. Delen van de stad liepen onder water. Ook de 75.000 bezoekers van het rockfestival Roskilde, dat op 35 kilometer ten westen van Kopenhagen plaatsvindt, kregen de volle laag.

In één uur tijd viel de hoeveelheid regen waarvoor normaal twee maanden nodig is. Bijna alle wegen rond de Deense hoofdstad waren afgesloten, en dat blijft ook vandaag voorlopig zo. Het attractiepark Tivoli moest volledig geëvacueerd worden, en verschillende bioscoopzalen stonden blank. Tienduizend inwoners van Kopenhagen hadden tijdelijk geen elektriciteit.

Beterschap is niet onmiddellijk in zicht, want voor deze namiddag wordt opnieuw heftige regen voorspeld. (br.hln - foto ap)


03-07-2011 om 13:12 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yelle, de enige echte dancing Queen van Roskilde

Yelle, de enige echte dancing Queen van Roskilde


http://img691.imageshack.us/img691/8828/yelle.jpg
Yelle.


M.I.A. mocht dan (vrijdag) geprogrammeerd staan als afsluiter op het grote Orangepodium, de Franse Yelle overklaste haar zaterdag moeiteloos in de Odeontent. Ondanks de stortregens en de aanhoudende bliksems, kon ze de aandacht tot ver buiten de tentgrenzen het hele concert lang vasthouden. Dat maakt haar de enige, echte dancing Queen van het Roskilde Festival.

De Franse band trapte niet in de val van andere dansgroepen: hol geluid, ijl stemmetje, vlakke show. Niets van dat alles: de stem van 'Yelle' (Julie Budet) was helder als een klok en kwam mooi boven de muziek uit, geleverd door vaste groepsleden GrandMarnier (uitstekend op drums) en Tepr (keyboards). De lichtshow was gevarieerd en leuk, en het rode catsuit met luipaardprint dat de zangeres droeg maakte het geheel af.


03-07-2011 om 13:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw Arnold Schwarzenegger vraagt scheiding aan

Vrouw Arnold Schwarzenegger vraagt scheiding aan


http://img217.imageshack.us/img217/9544/arnoldschwarzeneggemari.jpg


Maria Shriver, de echtgenote van filmacteur en gewezen gouverneur van Californië Arnold Schwarzenegger, heeft de scheiding aangevraagd. Dat gebeurde enkele weken nadat de "governator" erkend had dat hij een kind verwerkt had bij een huishoudster van het koppel. Zo is vernomen bij het Hooggerechtshof van Los Angeles. Schriver riep "onoverkomelijke geschillen" in met haar die ze in 1977 had ontmoet en met wie ze in 1986 in het huwelijksbootje was gestapt.
 
Maria Shriver, de nicht van de legendarische Amerikaanse president John F. Kennedy, vraagt het gezamenlijke hoederecht over de twee minderjarige kinderen, Patrick (17 jaar) en Christopher (13 jaar), de betaling van de advocatenkosten en een alimentatie.
 
De 63-jarige Arnold Schwarzenegger had midden mei bekend gemaakt dat hij een kind had met een huishoudster. Enkele dagen eerder was de scheiding met zijn 55-jarige echtgenote officieel aangekondigd nadat zijn vrouw begin dit jaar het echtelijk dak had verlaten.


02-07-2011 om 18:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bezoekers Rock Werchter vaak gewond door foute schoenkeuze

"Bezoekers Rock Werchter vaak gewond door foute schoenkeuze"


http://img21.imageshack.us/img21/853/fouteschoenkeuze.jpg


Volgens het Rode Kruis belanden heel wat bezoekers van Rock Werchter in de loop van het festival in een hulppost als gevolg van een foute schoenkeuze. Vooral vrouwelijke festivalgangers kiezen al te vaak voor mooie of heel makkelijke schoenen in plaats van voor degelijk schoeisel. Met verstuikingen, blaren en letsels aan de voeten tot gevolg.

"Bovenaan de lijst van verzorgingen die we tijdens Rock Werchter uitvoeren, staan voorlopig letsels aan voeten", zegt Jean-Pierre Vanelslander van het Rode Kruis-Vlaanderen.
 
"Festivalgangers stappen uiteindelijk best wel wat af op zo'n evenement. Een juiste schoenkeuze is belangrijk. Jammer genoeg zijn er heel wat bezoekers die compleet ongeschikt schoeisel dragen. Vooral jonge vrouwen maken op dat vlak nogal eens foute keuzes. Met iets stevigere en aangepaste schoenen zou het aantal snijwonden, blaren en letsels aan voeten en enkels alvast een stuk lager liggen", aldus Vanelslander van het Rode Kruis-Vlaanderen.


02-07-2011 om 10:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11.700 busreizigers richting Rock Werchter op dag 2

11.700 busreizigers richting Rock Werchter op dag 2


http://img848.imageshack.us/img848/6324/delijnrockwerchter.jpgOp de tweede festivaldag namen ongeveer 11.700 reizigers de bus naar de festivalweide van Werchter. Woensdag reden 3.500 kampeerders met de bus richting de campings in Haacht. Donderdag, op de eerste dag van Rock Werchter, vervoerde De Lijn uiteindelijk 23.000 festivalgangers heen. Zaterdag en zondag verwacht de vervoermaatschappij nog heel wat eendagsbezoekers op de festivalbussen.
 

"Het meest opmerkelijke aan deze editie is tot dusver dat wachtrijen en échte piekmomenten aan de bussen volledig zijn uitgebleven", zegt Karen Vandenplas van De Lijn Vlaams-Brabant. "De festivalgangers die de bus namen waren talrijk, maar zijn dit jaar mooi gespreid naar Werchter afgezakt, zodat van de traditionele beelden van grote groepen wachtenden in de buurt van de haltes hoegenaamd geen sprake was".


02-07-2011 om 09:37 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
01-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Verminnen, Nicole & Hugo en Anne Theresa De Keersmaecker ereburgers van Wemmel

Verminnen, Nicole & Hugo en Anne Theresa De Keersmaecker ereburgers van Wemmel


http://img13.imageshack.us/img13/204/johanverminnen.jpgDe Wemmelse gemeenteraad heeft beslist om zes opvallende figuren uit de muziekwereld, die in Wemmel wonen, een ereburgerschap te geven. Meest bekend zijn de zangers Johan Verminnen en Nicole en Hugo. Ook choreografe Anne Theresa De Keersmaecker, dirigent Eric Lederhandler en oude zangglorie Lize Marcke worden binnenkort ereburger van faciliteitengemeente Wemmel.
 
Wie Johan Verminnen ("Laat me nu toch niet alleen") en Nicole en Hugo ("Goede morgen") zijn, hoeft geen uitleg. Barones Anne Theresa De Keersmaecker creëert sinds het begin van de jaren '80 dansvoorstellingen zoals het bekende "Rosas danst Rosas". Eric Lederhandler richtte in 1992 zijn kamerorkest Nuove Musiche op, maar is tevens vaak gastdirigent in het buitenland. Vooral in China staat hij regelmatig aan het hoofd van de belangrijkste orkesten. Lize Marcke nam in 1965 voor ons land deel aan het Eurosongfestival met "Als het weer lente is".


01-07-2011 om 18:59 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rammstein komt met hitparade naar Sportpaleis

Rammstein komt  naar het Sportpaleis

Klik op de foto om ' Du hast  ' te beluisteren

De jongens van Rammstein kunnen maar niet genoeg krijgen van het touren. Na een concertreeks die hen van Australië over Zuid-Afrika naar Noord-Amerika voerde, komen ze nu op de proppen met een nieuwe 'Made in Germany 1995 - 2011'-tour. De Belgische fans mogen zich alvast opwarmen voor een avondje metal geweld in het Antwerpse Sportpaleis op 8 maart.

De band belooft een overzicht van hun grootste successen. De Rammstein machine zal door heel Europa razen met het beste uit hun zestienjarige carrière. Rammstein's grootste hits in een gloednieuwe show. Ter gelegenheid van de nieuwe tour komt er ook een greatest hits album 'Made in Germany 1995 - 2011' met daarop de 20 beste Rammstein singles, één onuitgegeven nummer en de hele Rammstein video catalogus.  Tickets voor het sportpaleis zijn beschikbaar vanaf vrijdag 8 juli om 9u via 0900 2 60 60 of www.proximusgoformusic.be


01-07-2011 om 13:45 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Chemical Brothers sluiten openingsdag Rock Werchter af

The Chemical Brothers sluiten openingsdag Rock Werchter af


http://img641.imageshack.us/img641/2699/werchter.jpg


Op de tonen van The Chemical Brothers is het vierdaags muziekfestival Rock Werchter haar eerste nacht ingegaan. Dat de daverende elektronische muziek van de Britse formatie rond 2.30 uur ruim tien kilometer verder in Leuven-stad nog klachten van nachtlawaai veroorzaakte, zal de festivalgangers een zorg wezen. De meesten beleefden een geslaagde openingsdag, die ondanks enkele regenbuien en een paar wisselvallige optredens, toch meteen enkele hoogtepunten kende.

De Californische rappers van Odd Future Wolf Gang Kill Them All (OFWGKTA) openden om 15 uur de 37e editie van het vierdaags muziekfestival. Het energieke gezelschap werd op het hoofdpodium afgelost door Seasick Steve (70). De oudste muzikant die ooit op Werchter heeft gespeeld, kreeg versterking van bassist John Paul Jones (Led Zeppelin). De Amerikaanse bluesmuzikant plukte net als twee jaar geleden een meisje uit het publiek. Maar ook muzikaal kon hij de vollopende festivalweide boeien.

The Hives hadden de weergoden tegen, maar de rockende Zweden lieten het publiek een eerste keer flink uit de bol gaan. Een stevige 'Tick Tick Boom' deed bovendien de regenwolken verdwijnen. De Nederlandse Anouk bleek een ideale opwarmer voor het echte eerste hoogtepunt van Rock Werchter '11: Queens of the Stone Age.

De festivalgangers doken vol energie de nacht in met Linkin Park en The Chemical Brothers. In de Pyramid Marquee sloot Hurts de openingsdag af. Eerder op de dag konden de fans al genieten van Beady Eye, Eels, James Blake, Aloe Blacc , Tv On The Radio en Warpaint. (br.hln)


01-07-2011 om 13:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roskilde gaat van start zonder supersterren en met regen

Roskilde gaat van start zonder supersterren en met regen

Klik op de foto om ' Rid of Me  ' van 'PJ Harvey '  te beluisteren

Ten westen van Kopenhagen is de 41ste editie van het Roskilde muziekfestival van start gegaan in een stromende regen. Zoals gewoonlijk is het festival uitverkocht, ondanks kritiek dat de echt grote namen ontbreken op de affiche. Hoogtepunt op de eerste dag van het vierdaagse festival moet PJ Harvey worden.

Treden de komende dagen nog op: Arctic Monkeys, Iron Maiden, M.I.A., Kings of Leon en The Strokes. Roskilde pakt elk jaar uit met een opvallend initiatief: vorig jaar stond er midden op de festivalweide een gigantisch zwembad, dit jaar kunnen festivalgangers vanop de camping in 50 seconden en aan 40 per uur op een 500 meter lange glijbaan naar de festivalweide glijden.
 
Gewoontegetrouw geeft de organisatie van het festival van Roskilde elk jaar alle gemaakte winst weg aan goede doelen. Vorig jaar bedroeg de winst 2,5 miljoen euro.


01-07-2011 om 11:26 geschreven door artist lover


» Reageer (2)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!