Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

15-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elin Nordegren is opnieuw van 't straat

Elin Nordegren is opnieuw van 't straat


http://img88.imageshack.us/img88/4071/elinnordegren.jpg


Het gaat goed met de bedrogen ex-vrouw van Tiger Woods. Het voormalige Zweedse model heeft namelijk een knappe dertiger aan de haak geslagen. De twee brengen bijzonder veel 'quality time' door in Elins luxeappartement in Stockholm, waar ze de ene rendez-vous na de andere houden. Dat schrijft de Zweede krant Expressen.

Het gaat om een Amerikaanse bankier uit New York, die regelmatig voor zaken naar Zweden reist. Op dinsdag werd het kersverse koppel gespot aan de luxevilla van Elin, een huis dat ze destijds met Tiger Woods kocht maar dat nu te koop staat voor zo'n slordige 20 miljoen dollar.

Toen de twee afscheid namen van elkaar, ging dat met het nodige gekus en geknuffel gepaard: de twee staken hun verliefdheid dan ook niet onder stoelen of banken. Vervolgens stapte haar vriend in een taxi richting de luchthaven, een ritje op kosten van Nordegren want de Amerikaan had volgens een ooggetuige geen geld op zak.

Na zijn vertrek nam ook Elin de benen en ging ze met de taxi naar haar zomerhuisje in Vaxholm, waar haar kinderen Sam en Alexis haar opwachtten.


15-07-2011 om 10:46 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
14-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gentse Feesten en bijna 4.000 activiteiten zaterdag van start

Gentse Feesten en bijna 4.000 activiteiten zaterdag van start

http://img43.imageshack.us/img43/4013/gentsefeesten.jpg


In Gent start zaterdag het tiendaagse stadsfestival de Gentse Feesten met minstens 3.907 activiteiten op het programma. "Muziek op Sint-Jacobs en een theatervoorstelling in de serres van de UGent wil ik zeker zien, maar voor het grote overgrote deel laat ik me leiden door verrassingen", zegt cultuurschepen en vanaf vrijdagavond feestenburgemeester Lieven Decaluwe (Pro Gent).

Het weer wordt angstvallig in de gaten gehouden. "Vanuit de stad volgen we de buienradars, bij nakend onweer worden de organisatoren onmiddellijk per sms op de hoogte gebracht", aldus Decaluwe.

Op de Gentse Feesten zijn er dit jaar minstens 3.907 aangekondigde activiteiten op 350 locaties. Naast gratis muziek op tien pleinen, zijn er ook nog de zes internationale muziekfestivals: Gent Jazz Festival dat dit weekend afsluit, MiramirO, Internationaal Puppetbuskersfestival, 10 days off, Jeugdcircusfestival en Boomtown & Alles Kan.

Uitkijken wordt het naar vijftien waaghalzen die zondagnamiddag op een touw aan de Baudelokaai over de Leie lopen, terwijl ze dat voorheen nog nooit deden. De zeppelin Aerosculpture op MiramirO levert wellicht ook verwonderende blikken.

Het vuurwerk op 21 juli staat dit jaar in het teken van de verschillende nationaliteiten in Gent. Bataclan, vorig jaar met Circus Vangheluwe, pakt uit met de Batamatiq, een automaat waarin je kinderen kan steken. Ook in Belfort zijn er dit jaar voor het eerst activiteiten, waaronder nachtelijke nocturnes en wandelingen langs de klokken.

Het volledige programma is te vinden op www.gentsefeesten.be.


14-07-2011 om 14:32 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Guetta stelt nieuwe album voor in Luik

David Guetta stelt nieuwe album voor in Luik

http://img52.imageshack.us/img52/8540/davidguettau.jpg


Op 30 september 2011 strijkt David Guetta naar jaarlijkse gewoonte neer in Luik. De Franse dj is de headliner van Legendz en zal er tijdens een exclusieve DJ set zijn nieuwe album voorstellen. Meteen ook het enige optreden van Guetta in België rond de release van dit nieuwe album genaamd 'Nothing but the Beat'. Op zondag 24 juli is Guetta ook te bewonderen op de Mainstage van Tomorrowland, vlak voor afsluiter 2 Many Dj's.

Vorig jaar mocht Legendz op 15.000 bezoekers rekenen, een sterke stijging ten opzichte van de editie in 2009. Ook voor dit jaar wordt de capaciteit uitgebreid, maar de organisatie verwacht dat het event opnieuw snel uitverkocht zal zijn. Tickets zijn verkrijgbaar via www.thelegendz.be of www.timoco.eu.

Legendz is een Luikse organisatie die in Wallonië al een stevige reputatie heeft opgebouwd. Ze brachten in het verleden onder meer David Guetta en Martin Solveig naar Luik. Tony Vermiglio richtte in 2006 Legendz op. Zijn passie voor muziek, oog voor detail, organisatie en internationale visie zorgden ervoor dat Legendz kon uitgroeien tot één van de grootste muziekorganisaties in Wallonië. (br.hln)


14-07-2011 om 14:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brangelina gaat echt trouwen

Brangelina gaat echt trouwen


http://img832.imageshack.us/img832/1869/bradpittenangelinajolie.jpg



Het is niet de eerste keer dat de geruchten de ronde doen, maar Brad Pitt en Angelina Jolie zouden ten laatste binnen enkele maanden in het huwelijksbootje stappen. Het koppel, dat ondertussen al meer dan 6 jaar samen is en 6 kinderen heeft, zou een intieme plechtigheid willen in hun woning in het zuiden van Frankrijk.

Brad (47) en Angie (36) hadden gezworen om niet te trouwen voordat het homohuwelijk toegelaten was in de VS. Maar onlangs liet de acteur weten dat de kinderen hun ouders erg graag zouden zien trouwen. "Het betekent veel voor hun, dus het is toch iets dat we eens moeten bekijken", aldus Brad.

Brad Pitt stapte in 2000 al eens in het huwelijksbootje met Jennifer Aniston, maar die relatie liep op de klippen toen hij Angelina leerde kennen. Voor de actrice zou het na haar huwelijken met Jonny Lee Miller en Billy Bob Thornton de derde keer zijn dat ze haar eeuwige trouw belooft.


14-07-2011 om 14:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bruce Dickinson wil niet in jury The Voice

Bruce Dickinson wil niet in jury The Voice

Klik op de foto om ' when the wild wind blows ' te beluisteren



Bruce Dickinson is naast Iron Maiden-zanger ook Boeingpiloot.


Iron Maiden-zanger Bruce Dickinson wil niet in de jury van de Engelse talentenjacht The Voice. Dickinson zegt een hekel te hebben aan realityshows in het algemeen en tv-zangwedstrijden in het bijzonder.

Het deed hem naar eigen zeggen veel deugd om neen te zeggen tegen de BBC. De Britse openbare omproep moet nu verder op zoek naar een jury. Adele zou geïnteresseerd zijn. 

Het programma dat ontwikkeld werd door Endemol, groeide dit jaar in Nederland uit tot een absoluut kijkcijferkanon. Vtm maakt in het najaar een Vlaamse versie van het programma.


Video: Op Rock Werchter maakte Bruce Dickinson zich terecht kwaad toen een festivalganger hem met een laserstraal bescheen. (Vanaf 2:35) Klik op de foto om het filmpje te bekijken.



14-07-2011 om 11:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Provocerende voetbaltruitjes verboden op Tomorrowland

"Provocerende" voetbaltruitjes verboden op Tomorrowland


http://img683.imageshack.us/img683/9898/tomorrowland.jpg


Om de veiligheid op het dancefestival Tomorrowland te handhaven, gaan de burgemeesters van Boom en het aanpalende Rumst over tot rigoreuze maatregelen. Zo wordt er onder meer de voetbalwet toegepast en wordt er een samenscholingsverbod uitgevaardigd. Dat meldt De Standaard.

Op Tomorrowland zal het bijvoorbeeld verboden zijn om uiterlijke kenmerken te etaleren die uiting geven aan een politieke of ideologische overtuiging. "Een preventieve maatregel", legt burgemeester Eddy Huyghe van Rumst uit. "In Nederland en Duitsland zijn problemen gesignaleerd die aangeven dat we preventief moeten denken over mensen die niet voor de muziek komen."

Maar het gaat verder dan dat. Ook de voetbalwet zal worden toegepast. Concreet betekent dat dat personen met een stadionverbod niet welkom zijn in de veiligheidsperimeter in Boom, waartoe ook het terrein van Tomorrowland behoort. "Vorig jaar kregen we melding dat de supporterskernen van Anderlecht en Club Brugge Tomorrowland uitgekozen hadden om elkaar te treffen", zegt burgemeester Patrick Marnef van Boom. "We hebben dat fenomeen toen kunnen beheersen, en de heren de uitgang gewezen. Maar ik heb om die reden de toepassing gevraagd van de voetbalwet." Dat betekent bijvoorbeeld ook dat voetbalshirtjes gezien kunnen worden als een vorm van provocatie.

De organisatie van Tomorrowland is karig met commentaar. "We moeten volgen wat de politie en de gemeente oplegt", klinkt het. De zevende editie van Tomorrowland vindt plaats van 22 tot en met 24 juli in het recreatiedomein De Schorre in Boom. Er worden elke dag ongeveer 60.000 mensen verwacht.



14-07-2011 om 10:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mama (56) van Britney Spears showt haar imponerend figuur

Mama (56) van Britney Spears showt haar imponerend figuur


http://img64.imageshack.us/img64/5506/lynnespears.jpg


Lynne Spears is 56, zette drie kinderen op de wereld - van wie zangeres Britney Spears de bekendste is - en is inmiddels ook grootmoeder van drie kleinkinderen. Maar haar lijntje, dat heeft ze zeker behouden.

Lynne Spears' figuur oogt inderdaad indrukwekkend op deze onderwaterfoto. De 56-jarige oma speelt in het zwembad van een hotel in Dallas met haar kleinkinderen. Ze draagt een klassiek zwart badpak met diepe uitsnijding.

Op haar arm houdt ze Maddie Briann Aldridge vast, de driejarige dochter van Jamie Lynn. De andere twee zijn de jongens van Britney: de vijfjarige Sean Preston en zijn broertje Jayden James, die vier is. (br.hln - foto photo news)


14-07-2011 om 10:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Daniel Radcliffe liet tranen bij laatste Harry Potter

Ook Daniel Radcliffe liet tranen bij laatste 'Harry Potter'


http://img32.imageshack.us/img32/3893/danielradcliffev.jpg


Niet alleen Emma Watson moest huilen naar aanleiding van de laatste 'Harry Potter'-film, ook Daniel Radcliffe zelf heeft wat afgeweend. De Britse acteur, die tien jaar lang in de huid kroop van de tovenaarsleerling, deed dat echter om een heel andere reden dan Watson.

De acteur zegt niet echt triest te zijn wegens het einde van de filmfranchise, maar was meer geraakt door de inhoud van de film zelf. "Je moet een hart van steen hebben om een deel ervan, vooral de rol van Alan Rickman, niet hartverscheurend te vinden", zegt hij aan MTV News. "Dus ja, ik heb mijn deel van het wenen al achter de rug".

De 21-jarige ster meent wel dat de films hebben bewezen dat franchises na verloop van tijd kunnen groeien. "Er hoeft geen wet te zijn dat de inkomsten dalen nadat de eerste film uitkomt," luidt het. "Een goed script is genoeg."


14-07-2011 om 10:24 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
13-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katie Holmes apetrots op Suri: "Ze is een geweldige atlete, zangeres en danseres

Katie Holmes apetrots op Suri: "Ze is een geweldige atlete, zangeres en danseres"


http://img714.imageshack.us/img714/8186/katieholmesandsuri.jpg


Katie Holmes is apetrots op Suri, haar dochtertje met Tom Cruise. De 32-jarige actrice voelt echter niet meteen de drang om haar oogappel nog een zusje of broertje te schenken.

Holmes wil zich vooral focussen op de toekomst van Suri, die ongetwijfeld groots wordt. "Ik denk dat ze veel verschillende dingen gaat doen," zegt ze aan magazine InStyle. "Ze is een geweldige atlete, zangeres en danseres, en ik vermoed dat ze actrice gaat worden."

Het gezinnetjes is dus gelukkig met drie, terwijl Cruise ook nog twee kinderen - Isabella (18) en Connor (15) - heeft met zjin ex-vrouw Nicole Kidman. Bovendien komen er vaak neefjes en nichtjes op bezoek, en heeft Suri natuurlijk ook vriendjes en vriendinnetjes, zegt Holmes. "Mijn voornaamste focus is er zeker van te zijn dat er goed voor haar wordt gezorgd, en dat het goed gaat met haar."

Terwijl Holmes geniet van het moederschap, geeft de voormalige ster van 'Dawson's Creek' ook toe dat het niet altijd glamoureus is. "Er is vaak op mij overgegeven, recht in het gezicht." (br.hln - beeld photo news)


13-07-2011 om 13:14 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Partygirl Emma Watson danst er ook op los in stripclub in NY

Partygirl Emma Watson danst er ook op los in stripclub in NY


http://img818.imageshack.us/img818/7931/emmawatsonq.jpg


De ontlading bij actrice Emma Watson is blijkbaar groot, nu ze haar Harry Potter-personage definitief vaarwel moet zeggen. Eerst danste Emma iedereen naar huis in Londen, eergisteren deed ze het nog eens over in... een New Yorkse strip- en paaldansclub.

Tien jaar lang - haar hele adolescentie - kleefde het alterego van Hermione Granger aan het lijf van Emma Watson. Dat tienerkleedje werpt de inmiddels tot volle wasdom gekomen 21-jarige Watson nu stevig van zich af. Ze verscheen in stijlvolle feestjurken als femme fatale op de rode lopers van Londen en New York, en ook op de afterparty's liet ze zich duidelijk niet onbetuigd. Weg die kinderlijke onschuld, let the beast go, moet ze gedacht hebben.

En dat deed ze dus ook in een stripbar in Manhattan, na de première in de VS van de allerlaatste Potter-film, 'Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2'. Ze amuseerde zich kostelijk, volgens een bron in The Sun. "Er waren enkele schaarsgeklede meisjes aanwezig, maar Emma vertrok geen spier. Er stonden ook palen om aan te dansen, maar daar waagde ze zich niet aan."

Rond twee uur 's morgens was het dansfestijn dan voorbij. "De hele tijd had Emma een brede smile op haar gezicht", aldus nog de getuige. Mooi, zo zien we haar graag!


13-07-2011 om 12:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rust voor topchef Peter Goossens

Rust voor topchef Peter Goossens


http://img232.imageshack.us/img232/64/petergoossens.jpg


Peter Goossens moet het voorlopig kalmer aandoen. De bekende topchef is op door het vele werk. "Tv-programma's, een eigen kookzender én een toprestaurant: zelfs voor iemand als Peter is dat van het goede te veel", zegt zijn vrouw in de Coreliokranten. Hij bekomt thuis van enkele zware maanden.

Goossens (47) ligt dus niet in het ziekenhuis, zoals her en der werd geopperd. In mei werd de kok al eens overgebracht naar de spoeddienst, nadat hij plots onwel was geworden tijdens een oldtimerrally in Italië. "De hitte speelde een grote rol", verkondigde Goossens toen. Volgens zijn vrouw speelde ook de vermoeidheid mee.

Niet dat de kok nu zijn bed niet meer uitkomt. "Peter zit overdag nog in het restaurant, maar werkdagen van zeven uur 's morgens tot halfdrie 's nachts behoren tot het verleden." Na de zomer start de topchef met nieuwe opnames voor Meesterlijke klassiekers. Hij zal ook meewerken achter de schermen van 'Mijn Restaurant'.

Daarnaast raakte bekend dat 'Mijn Restaurant'-deelnemers Kristof en Silke hun eigen zaak starten in Brugge. Het duo was een van de meest besproken koppels uit de vorige editie. Na het bouwverlof wordt een herenhuis vlakbij de Brugse markt omgeturnd tot restaurant.


13-07-2011 om 11:56 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beatles 2.0 voor opening Olympische Spelen?


Beatles 2.0 voor opening Olympische Spelen?


http://img84.imageshack.us/img84/6383/paulmccartneyandringost.jpg


Voorlopig zijn het alleen nog maar geruchten, maar ze worden met de dag sterker: The Beatles zouden spelen op de openingsceremonie van de Olympische Spelen volgend jaar in Londen. Paul McCartney heeft nu zelf gehint op de Amerikaanse tv dat hij samen met Ringo Starr "iets gaat doen".

Twee Beatles zullen er uiteraard niet bij zijn, John Lennon en George Harrison. Maar volgens een aantal Engelse kranten zouden die vertegenwoordigd worden door hun zonen, Dhani Harrison en Sean Lennon.


13-07-2011 om 10:30 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
12-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Albert en Charlene brachten huwelijksreis in aparte hotels op 16 km van elkaar door

"Albert en Charlene brachten huwelijksreis in aparte hotels op 16 km van elkaar door"


http://img546.imageshack.us/img546/1059/prinsescharlene.jpg


De bruidssuite van het Oyster Box Hotel in het paradijselijke Umhlanga Rocks bij Durban in Zuid-Afrika - 4.500 euro per nacht, inclusief privézwembad wel - wás de romantische bedoeling. Maar het werd naar verluidt een meer bescheiden kamer in dat luxehotel voor de kersverse prinses Charlène van Monaco, en het Hilton - zestien kilometer verder - voor prins Albert II. De huwelijksreis werd bovendien afgebroken "wegens dringende zaken in Monaco". Jaja! Nee, dit zit (voorlopig?) niet goed.


Het geluk en de verliefdheid dropen er al niet echt af, van ex-zwemster Charlene Wittstock (33), toen ze begin deze maand in het huwelijksbootje stapte met haar prins van Monaco (53). De reden daarvoor was al in het lang en het breed uitgesmeerd in de pers: Albert II toonde zich aan de vooravond van zijn huwelijk bereid een aantal DNA-testen te ondergaan om hem uit te sluiten van het vaderschap van nog meer bastaardkinderen dan de twee die hij eerder al moest erkennen. Niet bepaald de ideale huwelijksgeloften...


Charlene Wittstock zag zelf een en ander niet meer zo positief in en probeerde het afgelopen jaar zelfs tot drie keer toe aan haar prinselijke lot te ontsnappen, zo berichtten we al. Maar ze kon uiteindelijk toch tot de trouwpartij met haar miljardair overhaald worden. Daar zou een contract mee gemoeid zijn, dat meer dan waarschijnlijk stipuleert dat de Zuid-Afrikaanse alsnog mag beschikken, mét ongetwijfeld een lucratief duwtje in de rug, indien zou blijken dat Albert haar wel degelijk bedroog.


Tot die definitieve wetenschappelijke onthulling blijven de paleisdeuren blijkbaar voor prinses Charlène gesloten, maar dus ook nog een ander deurtje... eentje voor de doorgaans bronstige Albert dan. Geen 'no sex until marriage' maar kennelijk 'no sex after marriage'. Ons vader zei het altijd al: "Rijk volk, raar volk".


De Zuid-Afrikaanse pers had het verder nog over een gênant moment toen de fotografen het koppel om een kus bedelden en prinses Charlène ostentatief haar hoofd afwendde. De prins zag geen andere oplossing dan een kuise smakkerd op de wang.


12-07-2011 om 10:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daniel Radcliffe wilt stoppen met acteren

"Daniel Radcliffe wilt stoppen met acteren"


http://img23.imageshack.us/img23/3078/danielradcliffeg.jpg


Daniel Radcliffe heeft laten uitschijnen dat hij wil stoppen met acteren. De 21-jarige Harry Potter-ster is klaar om een nieuwe carrière aan te boren: die van archeoloog.

Nu Radcliffe de drank voorgoed heeft afgezworen, is hij klaar om een nieuwe weg uit te slaan. De acteur wil dolgraag archeologie studeren.

"Hoe jammer ik het ook vind om mijn personage Harry vaarwel te zeggen, ben ik erg benieuwd naar wat de toekomst me te bieden heeft", vertelt Daniel aan de Britse krant The Mirror.

"Ik kijk vaak naar Discovery Channel en ben erg geïnteresseerd in archeologie. Ik zou dan ook heel graag een cursus willen volgen aan de universiteit."


12-07-2011 om 10:05 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
11-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brigitta Callens opnieuw getrouwd

Brigitta Callens 'opnieuw' getrouwd

http://img560.imageshack.us/img560/2531/brigittacallens.jpg
Brigitta Callens trad vorig jaar al in het huwelijk met Juul Vanleysen.


Voormalig Miss België Brigitta Callens en Juul Vanleysen hebben hun huwelijksgeloften hernieuwd. Dat schrijft de krant Gazet van Antwerpen.

Het koppel ging vorig jaar na drie maanden huwelijk uit elkaar nadat verhalen over ontrouw de kop opstaken. Zo zou Juul Brigitta met een man bedrogen hebben.

Brigitta en Juul besloten met het hernieuwen van hun geloften een streep onder het verleden te trekken en opnieuw te kiezen voor elkaar. Onder meer ex-Miss België Veronique De Kock was uitgenodigd op de plechtigheid.

Het koppel, beiden aanhangers van het spirituele, was nooit officieel gescheiden.


11-07-2011 om 18:58 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anouk nooit meer op Twitter

Anouk nooit meer op Twitter


http://img684.imageshack.us/img684/443/anoukw.jpg


Anouk heeft afscheid genomen van Twitter en heeft haar account definitief gesloten. "Twitter... niet meer voor mij. Ik heb gisteren mijn account gesloten. Hij is niet gehackt, ik heb er gewoon geen zin meer in. Ik keer ook niet meer terug. Nooit meer," laat ze weten op Facebook.

Voor de tweede keer kondigt Anouk aan dat ze stopt met twitteren. Vorig jaar keerde ze in mei na enkele maanden afwezigheid al op haar passen terug. Maar nu zegt Anouk dat elke Twitteraccount die van nu onder haar naam opduikt, nep is.

De zangeres stuurde geregeld beruchte tweets de wereld in. Zo toonde ze haar volgers een foto van haar blote bilen, liet ze weten dat ze haar schaamhaar had geschoren en maakte ze de nieuwe cd van collega-zangeres Ilse DeLange met de grond gelijk.


11-07-2011 om 18:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Motörheadgitarist Würzel overleden

Motörheadgitarist Würzel overleden


http://img851.imageshack.us/img851/782/michaelwurzel.jpg
Lemmy met Würzel. Af en toe speelde Würzel nog wel eens mee met Motörhead.


Michael "Würzel" Burston is op 61-jarige leeftijd overleden. Würzel was tussen 1984 en 1995 de gitarist van Motörhead. Hij speelde mee op negen albums van die band, algemeen beschouwde als de beste van Motörhead.

Burston verdiende zijn bijnaam Würzel tijdens zijn periode bij het Britse leger, waar ze vonden dat hij leek op Worzel Gummidge. Lemmy vroeg hem om van Worzel Würzel te maken, "omdat dat beter pastte bij Motörhead". Würzel woonde eind jaren negentig een poosje in Gent.

Hij speelde mee op Motörheadklassiekers zoals "No Remorse" (1984), "Orgasmatron" (1986) en "1916" (1991).


11-07-2011 om 12:21 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Glastonbury-organisator voorspelt slechte tijden voor festivals

Glastonbury-organisator voorspelt slechte tijden voor festivals


http://img189.imageshack.us/img189/4374/glastonburyx.jpg


Michael Eavis, organisator van Glastonbury, het grootste festival in Europa, zegt dat de gouden tijd over is voor de meeste festivals. Ook zijn eigen Glastonbury, waarvan Eavis toegeeft dat het op de rand van het faillisement staat. De reden? Te veel festivals en te dure groepen, die dan ook nog te vaak optreden, volgens Eavis.

Eavis vertelde The Times dat hij nog drie, hooguit vier keer Glastonbury ziet plaatsvinden. Volgens de organisator zijn daar twee redenen voor: financieel zijn de toppers niet meer rendabel, maar Eavis vermoedt ook dat de belangstelling bij het publiek tanend is.

Eavis is niet de eerste die een waarschuwende vinger opsteekt. Nogal wat stemmen in de muziekindustrie waarschuwen al een poosje dat er momenteel aan overkill wordt gedaan in het live-circuit, en dan in het bijzonder bij festivals. Van dat laatste is bij ons voorlopig weinig te merken. Graspop heeft een nieuw recordjaar achter de rug, Rock Werchter was uitverkocht, net als Pukkelpop en Tomorrowland. In Nederland noteerde Pinkpop al een recordopkomst en Lowlands is ook alweer een poosje uitverkocht.

Ook Glastonbury was maanden op voorhand uitverkocht. Maar, zegt Eavis, daarvoor moest hij wel erg diep in de buidel tasten om headliners als Coldplay, U2 en Beyonce te zetten. In de VS begon het verval vorige zomer al, met 25 procent minder festivalbezoekers. En dit jaar is de UK aan de beurt.

Hop Farm, een festival in Kent met een paar peperdure acts zoals The Eagles, Lou Reed en Prince op de affiche, verkocht amper 20.000 tickets - organisator Vince Power had gerekend op 50.000. Hop Farm richt zich op de oudere festivalganger. Maar leeftijd lijkt er weinig mee te maken te hebben, want Reading en Leeds, twee absolute festivalklassiekers met dit jaar ondermeer Muse, The Strokes en het in de UK razend populaire Pulp op de affiche, hebben nog bijna de helft van hun tickets over. Andere jaren verkopen die festivals in enkele dagen uit.

Ook in Duitsland voelen ze het. Met de uitzondering van metalfeest Wacken, en ondanks de beste headliners van het moment (Coldplay, Foo Fighters, Kings of Leon, ...), raakten Rock am Ring/im Park en Hurricane/Southside bijvoorbeeld niet uitverkocht.

Eén reden is zeker de toenemende concurrentie uit het voormalige Oostblok. Festivals in die landen bieden tegenwoordig ook de headliners die we gewoon zijn op de grootste festivals in West-Europa, maar tickets zijn een pak goedkoper, om nog maar te zwijgen over de prijzen aan de drank- en eetstalletjes. En de Europese jeugd maakt er blijkbaar niet echt een punt van om daarvoor een lange reis te ondernemen.

In de Europese Unie zouden er momenteel 700 pop- en rockfestivals in de zomer zijn die meer dan 20.000 betalende bezoekers nodig hebben om rond te komen. Volgens verschillende organisatoren dringt zich dan ook een enorme schifting op de volgende jaren. Er lijken twee pistes te zijn om die schifting te overleven, maar ze houden allebei ernstige risico's in.

De eerste is ervoor zorgen dat de topnamen die ertoe doen op je affiche belanden. Dat betekent doorgaans opbieden en absurd veel geld aan gages neertellen. Dat moet dan weer doorgerekend worden in de ticketprijzen en de consumptieprijzen, maar, dat is nu eenmaal een economische wet, er zijn grenzen aan wat mensen willen en kunnen betalen.

Eén van de manieren om dit op te vangen is het zoeken naar kosten verlagende ingrepen. Festivals die hun krachten bundelen bijvoorbeeld. Werchter en Arras zijn hiervan een goed voorbeeld. Eén affiche op verschillende plaatsen uitspelen is een andere manier. Sonisphere, dat ondertussen in tien Europese landen doorgaat, en gefinancierd wordt door AEG, een absolute entertainmentreus en 's werelds nummer twee na Live Nation, is daarvan een voorbeeld.

Een andere is puur logistiek: stel dat je de kosten zou kunnen wegnemen van telkens alles op te bouwen- en af te breken op een wei. Meer nog: stel dat je op zo'n terrein dan verschillende festivals met verschillende doelgroepen zou kunnen laten doorgaan. Brustem anyone?

Piste twee is zoeken naar een meerwaarde buiten de topnamen. Laat het ons inzetten op de festivalervaring noemen. Roskilde is een succesvol voorbeeld hiervan. Het festival gaat meer voor diversiteit en comfort van de festivalganger dan voor de absolute topnamen. Bij de programmatie laat het zich eerder leiden door kwaliteit van de live-acts, het weigert bands te zetten die in de twee jaar daarvoor de affiche sierden en het meet zichzelf de taak toe om nieuw talent te pushen. Met succes, want dit jaar opnieuw uitverkocht en uitermate winstgevend, ondanks op het eerste gezicht een affiche die de duimen moet leggen tegen die van de andere grote Europese festivals.

Het probleem bij die tweede piste is dat je wel heel sterk in je schoenen moet staan om de boodschap over te brengen. Roskilde slaagt erin omdat het al meer dan 40 jaar bestaat en een begrip is geworden. Het festival is ook al jaren geleden, toen het nog wel meespeelde qua echte toppers, beginnen inzetten op z'n fameuze Orange Feeling. En het investeert nogal wat geld in een legertje eigen "bookers", mensen die in verschillende genres het beste voor de beste prijs moeten kiezen. (br.hln - foto getty)



11-07-2011 om 12:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beckhams noemen dochtertje Harper Seven

Beckhams noemen dochtertje Harper Seven


http://static0.hln.be/static/photo/2011/3/6/6/20110708120754/media_xl_4273806.jpg


Victoria Beckham is gisterenochtend bevallen van een dochter die de naam Harper Seven kreeg. Het is het vierde kind van voetbalicoon David Beckham en zijn vrouw Victoria. Dat maakten ze zelf bekend via een communiqué.

"Ik ben zo trots en blij dat ik de geboorte van onze dochter Harper Seven Beckham wereldkundig mag maken", schrijft de voetballer op Facebook. "Victoria maakt het erg goed en Harpers broers zijn in de wolken met hun zusje."

De tweede naam van het meisje, 'Seven', verwijst vermoedelijk naar het rugnummer van Beckham tijdens zijn tijd bij Manchester United en bij de Engelse nationale ploeg. Maar het kan ook verwijzen naar het feit dat de baby geboren werd iets na zeven uur 's ochtends in de zevende maand van het jaar. Bovendien is het getal zeven voor velen een geluksnummer.

Gisteren verspreidde het glamourkoppel zelf het nieuws van de geboorte: "David en Victoria zijn verheugd u de geboorte van hun dochter te melden. Het kindje is gelukkig en gezond. Ze werd om 7u55 geboren in het ziekenhuis van Cedars Sinai in Los Angeles en weegt 3,45 kilo." De baby kwam ter wereld met een geplande keizersnede, net zoals haar drie broers.
 
De 35-jarige Beckham trouwde in 1999 met 'Spice Girl' Victoria. Ze wonen op dit moment in Los Angeles, waar David ook speelt bij LA Galaxy. Ze hebben al drie zonen: Brooklyn, Romeo en Cruz.



11-07-2011 om 12:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mavis Staples en B.B. King schitteren op Gent Jazz

Mavis Staples en B.B. King schitteren op Gent Jazz

Klik op de foto om ' You Are Not Alone ' te beluisteren





Voor bijna vijfduizend concertgangers op Gent Jazz schitterden gisterenavond Mavis Staples en B.B. King. Samen met Roland zorgden de twee Amerikaanse muzieklegendes voor een 'special night' op het tienjarige festival.

Gospel- en bluesdiva Mavis Staples (72) maakte in de jaren vijftig en zestig furore met de Staple Singers, een gezinsgroep rond haar vader en voorvechter van de 'Civil Rights Movement'. Ook tijdens haar concert schuwde ze geen politieke boodschap, maar haar indrukwekkende stembanden en energieke entertainerkunsten zorgden ervoor dat zelfs het zittende publiek rechtveerde.

Staples bracht oudere nummers, zoals 'I'll Take You There of The Weight', maar ook recent werk uit het album 'You Are Not Alone'. "Staples stelde zelf voor om op Gent Jazz op te treden, toen ze hoorde dat B.B. King kwam", geeft organisator Bertrand Flamang mee.

Na twee instrumentale intro's van zijn band, bracht de 85-jarige blueslegende B.B. King een tiental eigen nummers, zichtbaar genietend van de aandacht en het enthousiasme van het publiek. Dat kreeg hij moeiteloos mee, bijvoorbeeld met 'Rock Me Baby'. King bracht ouder werk, zoals 'Every day I have the Blues', en nieuwe nummers als 'One Kind Favor'. King haalde Mavis Staples ook op het podium voor een kus. Na een uur spelen sloot de blueslegende af met 'Thrill is Gone'.
Gent Jazz loopt nog op 10 juli en van 14 tot 17 juli. De laatste avond wordt afgesloten door producer en rasmuzikant Daniel Lanois, samen met Trixie Whitley.


11-07-2011 om 10:59 geschreven door artist lover


» Reageer (4)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!