Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

30-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pa Winehouse deelt haar kleren uit aan rouwende fans

Pa Amy Winehouse deelt haar kleren uit aan rouwende fans

http://img840.imageshack.us/img840/712/amywinehousew.jpg


De vader van Amy Winehouse heeft gisteren kleren en juwelen van zijn dochter uitgedeeld aan fans die voor haar huis in Camden een wake hielden. "Dit is wat ze zelf zou gewild hebben, dat haar fans haar kleren kregen", zei Mitch Winehouse. "Blijf naar haar muziek luisteren, god zegene Amy Winehouse".

Fan Brigitte Pividal kreeg een rood jasje: "Ik kom hier elke dag sinds haar overlijden, maar dit had ik niet verwacht. Ik zal dit jasje mijn hele leven koesteren".

De 60-jarige Mitch bezocht de wake met Amy's moeder Janis (56) en hun zoon Alex als onderdeel van de Shiva, de joodse traditie die stelt dat de familie een week lang moet rouwen.

De rabbijn die de begrafenisdienst van Amy Winehouse leidde, onthulde dat de zangeres haar begrafenis met haar familie had besproken.

"Ze was op het pad van de zelfvernietiging geraakt, maar aan het einde vocht ze terug en dacht ze dat ze het overwonnen had. Maar ze was te ver geraakt. Het was een breekbaar meisje, haar lichaam begaf het", verklaarde rabbijn Frank Hellner in de Daily Mirror.


30-07-2011 om 10:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Beckham alweer klaar voor gezinsuitbreiding

David Beckham alweer klaar voor gezinsuitbreiding

http://img148.imageshack.us/img148/1516/davidbeckhamn.jpg


Als het van David afhangt, dan lopen er binnenkort vijf kleine Beckhams rond. De stervoetballer is dan nog maar net opnieuw papa geworden, toch heeft hij alweer de kriebels om aan gezinsuitbreiding te doen.

Volgens David is vijf het juiste aantal kids: "Als het geluk ons een beetje meezit, dan hopen we dat we er nog eentje bij krijgen", verklapt David.

De familie beschikt sinds kort over drie nanny's die zich over de kleine Harper Seven moeten ontfermen, maar die hebben opvallend genoeg maar weinig werk om handen: "David is de eerste die meteen in actie schiet wanneer Harper begint te huilen, en hij vraagt Victoria altijd om te blijven liggen omdat ze 'haar rust wel kan gebruiken'", vertelt een bron aan het Britse magazine Now.

"Het is grappig want ze hebben een 'nachtverzorgster', een 'morgenhulpje' en een 'namiddagassistent', en die zitten alle drie maar wat met hun vingers te draaien omdat Harper's ouders voortdurend met de baby bezig zijn."


29-07-2011 om 21:13 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schlagerzanger Bernd Clüver overleden

Schlagerzanger Bernd Clüver overleden

Klik op de foto om ' Der Junge mit der Mundharmonika ' te beluisteren





De Duitse schlagerzanger Bernd Clüver (63) is overleden na een val van een trap in zijn huis op Mallorca. Clüver is vooral bekend van zijn hit 'Der Junge mit der Mundharmonika' uit 1973. Hij verkocht meer dan tien miljoen platen.

In 1976 lokte Clüver controverse uit toe hij als eerste Duitse zanger in "Mike und sein Freund" over homoseksualiteit zong. Hij werd geweerd uit de hitparade op ZDF. Clüver moest in interviews ook telkens uitleggen dat hij zelf hetero was.

In 1983 nam de zanger een eerste keer deel aan de voorrondes voor het Songfestival. Met "Mit 17?" strandde hij op een derde plaats, in 1985 nam hij opnieuw deel met "Der wind von Palermo" en werd hij vijfde.


29-07-2011 om 14:52 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Suikerrock viert 25-jarig bestaan met Tom Jones

Suikerrock viert 25-jarig bestaan met Tom Jones

Klik op de foto om ' Sex bomp ' te beluisteren






Met Tom Jones als headliner en Soulsister in het voorprogramma heeft het Tiense stadsfestival Suikerrock gisteravond een feestje gebouwd voor zijn 25-jarige bestaan. Suikerrock werd indertijd opgestart door de lokale jeugdraad, maar is onder impuls van bedrijfsleider Walter Kestens uitgegroeid tot een van de grootste stadsfestivals in België.
 
Tom Jones, vorige maand 71 geworden, bracht een wervelende show met veel applaus van de circa 10.000 aanwezigen. Hij bracht onder meer de hits "Delilah", "It's not unusual", "Sex bomb", "Kiss", "I'll never fall in love again" en "Mama told me not to come". Tussendoor vertelde hij smakelijke anecdotes over het zingen van gospelsongs in de jaren 60 met Elvis Presley en de aankoop in 1965 in een winkel in New York van de nieuwste LP van Jerry Lee Lewis. Daaruit coverde hij "Green green grass of home" en "Detroit City" , nummers die hij ook in Tienen bracht.
 
Suikerrock loopt nog tot zondag met groepen als Roxette, Moby en Deep Purple.


29-07-2011 om 12:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lokerse Feesten verwacht topeditie bij goed weer

Lokerse Feesten verwacht topeditie bij goed weer

Klik op de foto om ' Irish Blood, English Heart ' te beluisteren



Morrissey, een van dé blikvangers tijdens de lokerse Feesten.

In Lokeren gaat morgen de 37ste editie van het muziekfestival Lokerse Feesten aan de Grote Kaai van start. De organisatoren verwachten op basis van de voorverkoop een topeditie, als het weer gunstig blijft.

Alle tiendaagse abonnementen zijn uitverkocht, maar voor de afzonderlijke dagen zijn er nog tickets beschikbaar. Vorig jaar haalde het festival meer dan 130.000 bezoekers. "Zoals de voorverkoop nu loopt halen we dat zeker dit jaar opnieuw", zegt perswoordvoerder Bruno Van Eetvelde. "We verwachten dat, als het weer meevalt, we een aantal avonden volzet zullen zijn. Er zijn nog tickets verkrijgbaar voor alle dagen, maar de belangstelling is het grootst voor de avond met Morrissey op 4 augustus. Ook de metal-avond met Channel Zero op 31 augustus is bijzonder populair."
 
Het festival loopt tot en met 7 augustus. Op de affiche staan 45 artiesten, waaronder Roger Daltrey, Kelis, Erykah Badu, Interpol, Hooverphonic, Gogol Bordello, Triggerfinger en Joe Cocker. Afhankelijk van het programma kosten tickets tussen de 20 en 30 euro, aan de kassa komt daar 5 euro bij.


29-07-2011 om 11:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul McCartney headliner openingsceremonie Olympische Spelen


Paul McCartney headliner openingsceremonie Olympische Spelen


http://img600.imageshack.us/img600/3263/paulmccartney.jpg



Paul McCartney heeft de organisatoren van de Olympische Spelen, volgend jaar in Londen, laten weten dat hij bereid is te spelen op de openingsceremonie op 27 juli. Dat zal evenwel zonder Ringo Starr zijn, want die toert dan door de VS.

De Rolling Stones en Led Zeppelin hebben al laten weten dat ze niet zullen aantreden voor de Spelen. De organisatoren van de Spelen hadden gehoopt de crème van de Britse muziek in te lijven, maar nu ziet het er naar uit dat McCartney het gezelschap van jongere sterren zal krijgen.

McCartneys dochter Stella ontwerpt de kostums voor het Britse Olympisch team.


28-07-2011 om 13:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse overleden door abrupt te stoppen met drinken?

Amy Winehouse overleden door abrupt te stoppen met drinken?


http://img6.imageshack.us/img6/712/amywinehousew.jpg


Drie weken stond ze al droog en de drugs had ze al veel langer opgegeven, zo stelde Amy Winehouses vader tijdens haar begrafenisdienst. De doodsoorzaak is voorlopig nog onbekend, maar volgens haar vader bracht haar besluit om na jarenlang zwaar drinken abrupt te stoppen met alcohol een shock of beroerte teweeg die haar fataal werd.

De geruchten als zou ze de dagen voor haar overlijden drugs genomen hebben en stevig aan de vodka gezeten, zijn volgens haar vader totaal uit de lucht gegrepen, het tegendeel is waar.
"Onthouding gaf haar lichaam zo'n schok dat het haar dood werd", zo stelt een bron in The Sun.

Niet alleen Amy's vader, maar ook haar vriend Reg Traviss en haar manager zijn ervan overtuigd dat Amy de weken voor haar dood drugs noch drank nam. Volgens haar vader kreeg Amy van dokters het advies gradueel het drinken te laten en in geen geval aan comazuipen te doen. Maar Amy zei haar vader dat ze dat niet kon, dat het alles of niets was voor haar en dat ze meteen compleet stopte met drinken.

"Haar vader meent dat de shock van het stoppen met drinken, na al het drank- en drugmisbruik van de voorbije jaren, haar de das omdeed".

De politie onderzoekt nu wat Amy deed tussen vrijdagavond acht uur en zaterdagmiddag om vier uur, toen een van haar lijfwachten haar dood in bed aantrof. "Ze had een chaotische levensstijl en vaak ging ze 's avonds laat of zelfs midden in de nacht nog de deur uit om vrienden op te zoeken. Niemand weet precies wat ze deed nadat ze om acht uur vrijdagavond bij de dokter langsging", aldus nog de bron in The Sun.


28-07-2011 om 13:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Facebook laat dan toch Nirvana's Nevermind toe

Facebook laat dan toch Nirvana's Nevermind toe


http://img19.imageshack.us/img19/3482/snevermind.jpg


Omdat de hoes van één van de belangrijkste platen uit de rockgeschiedenis, Nirvana's Nevermind, niet strookt met de gebruiksvoorwaarden van Facebook, heeft de sociale netwerksite die laten verwijderen van de officiële Facebook Nirvana-pagina. Het gaat om de iconische hoes, waarop een pasgeboren baby is te zien die achter een dollarbiljet aanzwemt dat aan een vishaak hangt. Van Nevermind zijn meer dan 30 miljoen exemplaren verkocht. Ondertussen heeft de netwerksite, na protest, de thumbnail dan toch toegelaten.

De mensen achter de Nirvana-pagina hadden de hoes opgeladen als illustratie bij een bericht dat aankondigde dat er op 26 september, voor de 20ste verjaardag van de release van Nevermind, twee verjaardagsversies van Nevermind uitkomen. De Deluxe-versie (2 cd's) bevat naast de oorspronkelijke versie ook alle b-kanten van de singles die uit de plaat werden genomen, plus de Smart Studio Sessions, de Boombox Rehearsals en de BBC Sessions van Nevermind. De Super Deluxe-versie is een box met vier cd's en een dvd, waar ook nog eens de tot nu onuitgebrachte Devonshire Mixes en het ook al onuitgebrachte Live At The Paramount Theatre bijzitten. Dat laatste is een in 1991 gefilmd Halloweenoptreden in Seattle.

Volgens Facebook volgde het gewoon policy: "Facebook does not allow photos that attack an individual or group, or that contain nudity, drug use, violence or other violations of the Terms of Use."

Nevermind zou eigenlijk "Sheep" moeten hebben geheten, omdat de band vond dat de Amerikanen "als schapen reageerden op de invasie van Irak" (de eerste golfoorlog). Maar na de opnames kwam Kurt Kobain met Nevermind op de proppen. Volgens bassist Chris Novoselic omdat "Nevermind een metafoor was voor Kobains attitude naar het leven toe én omdat hij het leuk vond dat de titel grammaticaal niet correct is".

De hoes symboliseert de teloorgang van de onschuldigheid van de jeugd. Het idee voor de baby op de cover zouden Kobain en Dave Grohl hebben gekregen bij het kijken naar een documentaire over bevallen onder water. Platenfirma Geffen's art director Robert Fisher kwam aanzetten met stockfoto's van een agentschap. Maar omdat die 7.500 dollar wilden en nog eens hetzelfde bedrag elk jaar zolang de plaat verkocht werd, en omdat de foto's van zo'n bevalling zelf niet echt om aan te zien waren, stuurde Fisher zelf een fotograaf naar een speciaal zwembad waar baby's "watergewenning" ondergingen.

Daar werden foto's van vijf baby's genomen. Het werd uiteindelijk de drie maanden oude Spencer Elden, de zoon van een vriend van fotograaf Kirk Weddle. Label Geffen maakte zich toen ook al wel zorgen over het feit dat het penisje van de baby te zien was. Ze lieten een alternatieve hoes ontwerpen, waarop de baby zo zwemt dat zijn piemeltje uit beeld is. Maar Kobain maakte het duidelijk dat het enige compromis dat hij zou tolereren een sticker was die gekleefd zou worden over het piemeltje met de boodschap "Als dit u verontwaardigt, dan bent u waarschijnlijk een pedofiel." ("If you're offended by this, you must be a closet pedophile.")

Het verhaal dat Spencer Elden willekeurig werd gekozen, klopt dus niet echt, maar dat Kurt en Courtney beloofden om later eens met hem naar een restaurant te gaan is wel juist. Veel geld heeft Elden niet verdiend aan de fotoshoot zelf. Zijn ouders (Renata en Rick Elden) kregen 200 dollar destijds en hijzelf twee keer 1.000 dollar van Rolling Stone Magazine voor fotoshoots naar aanleiding van de tiende en vijftiende verjaardag van Nevermind.

"Hele wereld heeft mijn pietje gezien"
Echt opgezet met het gedoe is hij ook niet: de hele wereld heeft zijn pietje gezien. "It's kind of creepy that many people have seen me naked. I feel like I'm the world's biggest porn star", zegt Elden. Anderzijds blijkt dat hij regelmatig centen bijverdient door ... gewoon in iemands zwembad te gaan rondhangen: "Stuff happens like random cool situations where I get paid $500 just to go hang out. People just call me up and they're like, 'Hey you're the Nirvana baby, right? Well just come and swim in my pool and we'll give you some money.'"

En blijkbaar hebben de overlevende leden van Nirvana hem één van de platinaplaten cadeau gedaan die ze kregen voor het verkoopsucces van Nevermind. Elden werkt als grafisch kunstenaar.(br.hln)


28-07-2011 om 11:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Suikerrock Tienen blaast 25 kaarsjes uit

Suikerrock Tienen blaast 25 kaarsjes uit

Klik op de foto om ' Louie Louie ' te beluisteren



 Iggy Pop is ook van de partij in Tienen. 


Het vierdaagse Tiense stadsfestival Suikerrock, dat morgen start, is dit jaar toe aan zijn 25e editie. Met jaarlijks meer dan 100.000 bezoekers is het uitgegroeid tot een van de grootste stadsfestivals in ons land. Naast Tom Jones staan dit jaar Roxette, Deep Purple, Moby, Basement Jaxx en Iggy Pop als headliners op het programma. Nog geen enkele festivaldag is uitverkocht.

"Als stadsfestival mikken we op een breed publiek en richten we ons elke dag op een ander segment", zegt bedrijfsleider Walter Kerstens, die het festival al verschillende jaren leidt.
 
"Zondag is de traditionele familiedag met dit jaar Roxette, Natalia en Bart Peeters. Zaterdag is bedoeld voor een jonger Studio-Brusselpubliek met Basement Jaxx, Moby en Heather Nova. Op vrijdag rocken we met Deep Purple, Iggy Pop en Triggerfinger. Donderdag is dit jaar opgehangen aan 25 jaar Suikerrock, met eerst Soulsister die er op de eerste editie al bij was en de bij vele generaties populaire Tom Jones", aldus Kerstens.
 
Naast het grote podium op de Grote Markt, is er een podium voor beginnende groepen op de Veemarkt en een danspodium in de Nieuwstraat. "Vijfentwintig jaar geleden startte de toenmalige Tiense jeugdraad met het festival en bleef onze rol beperkt tot die van sponsor. Toen het na enkele jaren dreigde te verdwijnen, zijn wij actief beginnen meewerken", zegt Kerstens nog. Het afgelopen decennium kon hij tal van grote namen strikken zoals Status Quo, Scorpions, Melanie C, DJ Tiësto, Lionel Richie, Sisters of Mercy en Simple Minds


28-07-2011 om 10:42 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
27-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy wist dat ze op haar 27ste zou sterven

"Amy wist dat ze op haar 27ste zou sterven"


http://img840.imageshack.us/img840/712/amywinehousew.jpg


Amy Winehouse was ervan overtuigd dat ze lid zou worden van de '27 Club', een sinistere benaming voor rocksterren als Janis Joplin, Jim Morrison, Jimi Hendrix, Brian Jones en Kurt Cobain, die allemaal op hun 27ste overleden. Dat stelt Alex Foden, die ooit samenwoonde met de zangeres. Winehouse werd vandaag in besloten kring begraven in Londen.

Volgens Foden had Amy een "obsessieve persoonlijkheid" als het om drugs, alcohol of eten ging.

"Ze deed alles in het extreme, vooral op het vlak van drugs en eten. Ofwel had ze vreetbuien en at ze massaal veel om het dan weer allemaal over te geven, ofwel at ze vier of vijf dagen niets en overleefde ze op alcohol, drugs en snoep. Niet zelden kocht ze voor meer dan 1.000 pond cocaïne op één avond, want ze wilde dat al haar vrienden ook high werden. Ze was heel genereus, en ze betaalde drugs voor iedereen, vooral coke, heroïne en wiet. Maar meestal wist ze wel hoe ver ze kon gaan. Zo wist ze dat heroïne de suikerspiegel in je bloed doet dalen, dus leefde ze vooral op snoep".

Alex omschrijft Amy toch als een moederkloek die haar familie en vrienden in de watten legde. "Ze was ongelooflijk proper in haar huis. Ze kon een echte moederkloek zijn, die voor iedereen zorg droeg en kookte voor haar vrienden en familie. Diep vanbinnen was ze een lief, sprankelend joods meisje dat geliefd wilde worden".

Amy's vader Mitch wil naar verluidt een huldeconcert voor zijn dochter organiseren, met tal van sterren.


27-07-2011 om 18:23 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga: Dood Amy is les voor de wereld

Lady Gaga: "Dood Amy is les voor de wereld'


http://img26.imageshack.us/img26/462/ladygagalx.jpg


Lady Gaga waarschuwt dat de dood van Amy Winehouse een les is voor iedereen. "Het is echt verschrikkelijk, en ik denk dat het een les is voor de wereld: vermoord de superster niet. Zorg voor haar. Zorg voor haar ziel", zei ze aan het Amerikaanse radiostation Omaha 94.1.

De 25-jarige Gaga zei nog dat ze ooit lang opgestoken haar zoals Winehouse had. Toen de plaat  'Back to Black' in 2006 uitkwam, werd ze zelfs verward met de Britse zangeres.

"Ik was een nobody toen ze doorbrak. Ik had erg donker haar, en de mensen op straat riepen vaak 'Amy!' naar me. "Ik hield van haar, en ik weet nog dat ik me niet zo alleen voelde omdat ze zo apart was en zo speciaal."

Amy Winehouse werd gisteren gecremeerd in Londen. "Ze heeft de popmuziek voor altijd veranderd,", twitterde Gaga nog. (br.hln)


27-07-2011 om 16:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Crystal Harris: Ik zal altijd van Hef houden

 Crystal Harris: "Ik zal altijd van Hef houden"


http://img27.imageshack.us/img27/5536/hughhefnercrystalharris.jpg

Chrystal Harris heeft vorige maand haar huwelijk met Hugh Hefner afgeblazen, maar de playmate beweert dat er geen wrok is tussen haar en de 85-jarige Hefner. "Ik houd van Hef, ik geef om hem en dat zal altijd zo blijven. Wij hebben het goed gehad samen. Ik ben daar nog drie of vier keer geweest sinds de breuk en we willen allebei graag vrienden blijven."

De 25-jarige Crystal zegt ook dat Hugh en zij samen hebben besloten om het huwelijk af te zeggen nadat ze duidelijk had gemaakt dat ze niet meer gelukkig was. "Net voor het huwelijk begon ik te twijfelen, het was gewoon niet voor mij weggelegd, het ging allemaal veel te snel. Ik heb er met Hef over gesproken voor ik vertrok en we vonden het allebei beter om het huwelijk af te blazen."

Crystal geeft ook toe dat er van seks niet veel sprake was in hun relatie. "Hef houdt ervan om te knuffelen en filmavondjes te houden. Eigenlijk is hij gewoon een groot kind. In het begin hadden we een keer seks, maar dat was gewoon niet het belangrijkste voor hem."

De playmate ontkent ook dat ze een relatie heeft met Jordan McGraw. "Jordan is gewoon een van mijn beste vrienden, we kennen elkaar ondertussen een jaar en hij zal altijd een goede vriend blijven. Of we ooit een koppel zullen zijn, kan alleen de toekomst uitwijzen."


27-07-2011 om 14:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse gecremeerd in Londen

Amy Winehouse gecremeerd in Londen


http://img845.imageshack.us/img845/6448/amywinehousegecremeerd.jpg
Kelly Osbourne met een 'beehive'-kapsel



De plechtigheid vond onder strenge veiligheidsvoorschriften plaats. Enkele fans en camerateams moesten buiten de begraafplaats wachten.
 
De dienst duurde 45 minuten en werd bijgewoond door onder meer Kelly Osbourne en producer Mark Ronson. Osbourne en andere vrouwen droegen hun haar in het 'beehive'-kapsel dat het waarmerk was van de zangeres.

Vrienden en familie zijn inmiddels naar de crematie en vervolgens de familiebijeenkomst in de synagoge van Golders Green, waar ook fans hun opwachting maakten.

De vader van Amy, taxichauffeur Mitch, eindigde zijn lofrede met "goeienacht, mijn engel, slaap zacht. Mama en papa houden enorm veel van je".

Haar metekind, de 15-jarige zangeres Dionne Bromfield, verklaarde: "het is alsof een deel van mijn ziel vertrokken is met de mooie zangvogel Amy". Vorige week betrad Winehouse nog het podium tijdens het concert van haar metekind in Camden, en spoorde ze het publiek aan het album van Bromfield te kopen.

De as van Amy Winehouse zal samen met die van haar oma Cynthia worden uitgestrooid. Dat schrijft The Sun. Waar de as van Amy en haar oma zal worden uitgestrooid, is nog niet duidelijk.

Amy's oma Cynthia overleed vijf jaar geleden aan longkanker. Amy en haar grootmoeder hadden een hechte band. Zo had de zangeres  een tatoeage van Cynthia op haar arm laten zetten.

De 27-jarige Winehouse werd zaterdag dood in haar woning in Londen aangetroffen.  De politie liet weten dat de doodsoorzaak ten vroegste binnen twee tot vier weken zal vaststaan. (br.hln - foto reuters)


27-07-2011 om 10:01 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
26-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pukkelpop volledig uitverkocht

Pukkelpop volledig uitverkocht


http://img812.imageshack.us/img812/90/pukkelpop.jpg


Het muziekfestival Pukkelpop, dat op 18, 19 en 20 augustus plaatsvindt in Kiewit, is helemaal uitverkocht. Organisator Chokri Mahassine laat weten dat nu ook de laatste dagtickets de deur uit zijn, er wordt een wachtlijst geopend.

Voor de laatste festivaldag op 20 augustus waren er nog enkele dagtickets, maar ook die zijn nu de deur uit. Hierdoor zullen er per dag zo'n 65.000 bezoekers aanwezig zijn op het festivalterrein van de Hasseltse deelgemeente Kiewit.
 
Headliners van de affiche zijn onder meer Foo Fighters, Eminem, dEUS, Duck Sauce en The Offspring. Traditiegetrouw biedt het festival ook op diverse podia een forum voor minder bekende groepen. Organisator van het festival, sp.a-politicus Chokri Mahassine, laat weten dat er voor de mensen die er alsnog bij willen zijn, een wachtlijst wordt geopend. Wie de tickets wil inpalmen van mensen die forfait geven, dient zich te registreren op de bestelpagina van de website www.pukkelpop.be.

Er wordt de festivalgangers ook aangeraden om drank- en eetbonnen in voorverkoop aan te schaffen. Dat gebeurt via vouchers, die aan voordeeltarief nog tot 31 juli kunnen gereserveerd worden. Op de weide zelf kunnen deze dan worden omgeruild voor echte consumptiebonnen.


26-07-2011 om 18:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze Tomorrowland is droom die uitkwam

"Deze Tomorrowland is droom die uitkwam"

http://img109.imageshack.us/img109/9898/tomorrowland.jpg


Nu de beats uitgedoofd zijn en de afbraak van de Tomorrowland-stad begonnen is, blikken we met organisator Manu Beers even terug op de meer dan geslaagde eerste driedaagse van de jaarlijkse hoogmis van de dance. Net als het festival is ook Beers (31) niet de alledaagse concertorganisator. In korte broek en botten staat hij ons te woord als had hij er net een rappeltocht met de welpen opzitten. Zo ziét Beers het ook: "Het is alsof we er drie weken scoutskamp hebben opzitten, met de hele opbouw enzo. En neen, ik deins er niet voor terug om ook zelf met de handen in het slijk te ploeteren."

Als we afgingen op de weerpraatjes, leek Tomorrowland letterlijk in het water te gaan vallen. Maar op een zeldzame bui na, kon de zonnebril bovengehaald worden.
Manu Beers: "Het leek wel of het zo moest zijn. Alsof de uitgelaten sfeer op het terrein goed weer gewoon afdwingt. Pas op, we waren wel voorzien op een noodscenario. Veel vierkante meters extra planken en houtsnippers laten aanbrengen. Bij een echt zware bui hadden we standhouders van drank opgedragen meteen te stoppen en poncho's beginnen uit te delen aan de bezoekers."

Ook de driedaagse formule mag een succes heten. In no-time waren alle tickets de deur uit.
MB: "Om al de headliners die we dit jaar wilden een plaatsje te geven, hadden we gewoon echt die drie dagen nodig. In het begin van dit jaar is dat idee gegroeid, we wilden een volwaardig festival zijn. Nadat we ook de toestemming van de gemeente gekregen hebben, zijn we er gewoon vol voor gegaan. Zeven jaar lang hebben we nagedacht over wat we exact wilden en ik moet zeggen, dit komt aardig in de buurt. Dit is zo'n beetje onze droom die uitkomt. Welke muziek we zelf graag horen, hoe we zelf het liefst rondhangen, wat we zelf het liefst eten en drinken."

Een ideaalbeeld dat duidelijk aanslaat.
MB: "We zijn dan ook een jonge organisatie. Voor ons is dit een en al passie. De uitgelaten, maar ook relaxte sfeer die hier rondhangt kan je niet zomaar kunstmatig maken. Maar je kan wel die indruk creëren en dat plaatje klopt blijkbaar.

Goeie punten scoorden ook de Belgen op de verschillende podia. 2 Many DJ's en dubstepprins Netsky overtuigden, terwijl Dimitri Vegas & Like Mike zaterdagavond op de Mainstage absolute toppers als Martin Solveig en vooral Tiësto wel tot meelopers leken te bombarderen.
MB: Ja, vooral Dimitri Vegas & Like Mike vond ik geweldig. We hadden ze hier nu wel een uitgelezen kans gegeven, maar ze hebben die met beide handen gegrepen. Je moet het toch maar doen op dat moment, met 35.000 van de 60.000 bezoekers pal voor je. Petje af voor die gasten. Ik kreeg echt kippenvel tijdens hun show en dacht bij mezelf: 'hoe vet is dit?'"

Heb je daarnaast nog iets kunnen meepikken?
MB: "Zelf genieten is moeilijk. Je bent toch vooral met die organisatie bezig. Zeker donderdag was bijzonder hectisch met de instroom. Toch heb ik ook wat Swedish House Mafia, die we dit jaar absoluut terug wilden, en Sasha in de La Rocca-tent gezien. Dat waren zo'n beetje mijn persoonlijke favorieten."

Wat brengt de toekomst voor Tomorrowland?
MB: "Ik denk dat we gewoon verder moeten op de ingeslagen weg. Wachttijden minimaliseren, nog wat aan details werken. Zo droom ik van een echt peperkoeken huisje met daarin topchef Roger van Damme. Eentje zoals in de sprookjes. Van chocolade mousse en cupcakes op het terrein. We gaan een nóg mooiere droomwereld creëren." (br.hln)


26-07-2011 om 11:49 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse pers hackte constant gsm en medische dossiers Amy Winehouse

"Britse pers hackte constant gsm en medische dossiers Amy Winehouse"


http://img193.imageshack.us/img193/7508/winehouse1.jpg


Onderzoeksjournalist Charles Lavery, voormalig nieuwschef bij de Schotse Sunday Mail, zegt dat de Britse pers - "en niet alleen de kranten van Murdoch maar zowat alle krantenuitgevers" - de gsm en medische dossiers van de overleden zangeres Amy Winehouse hackten. Hij beweert ook dat de gsm's en "andere persoonlijke data" van vader Mitch, moeder Janis, broer Alex en Blake Fielder-Civil, haar grote liefde wiens naam ze liet tattoëren op haar hart, voortdurend gehackt werden.

Ook de medische dossiers van Amy Winehouse werden door de kranten volgens Lavery "constant en routineus" gehackt. Bovendien zegt de journalist dat "mensen die erg dicht bij Winehouse stonden" regelmatig informatie verkochten over het privéleven van de zangeres, ondermeer over haar verblijven in afkickcentra. Ze verkochten ook tips aan tabloids zodat die fotografen konden uitsturen om Winehouse te kieken wanneer ze bijvoorbeeld binnen of buitenwandelde in een afkickkliniek.

Volgens Lavery was het hacken van persoonlijke gegevens van Winehouse, of het kopen van die gegevens door "not just one newspaper group, but most of them" routine.

Winehouse wordt vandaag begraven. Volgens een zegsman van de Winehouses zullen alleen familie en enkele goede vrienden van de zangeres de dienst bijwonen, die waarschijnlijk zal plaatsvinden in een Londense synagoge. Volgens Sharon Osbourne is haar dochter Kelly alvast één van die goede vrienden. In een Amerikaanse talkshow zei Sharon dat Kelly bij de Winehouses was voor de traditionele sjivve (rouwperiode van zeven dagen).

Lijkschouwing
De juiste doodsoorzaak van Amy Winehouse is nog niet bekend. Het resultaten van het toxicologisch onderzoek zouden nog een maand op zich kunnen laten wachten. In het rapport van de lijkschouwer staat wel dat er "geen verdachte omstandigheden zijn". Er werden geen drugs gevonden in haar huis.

Dat Amy Winehouse aan een overdosis drugs zou gestorven zijn, gelooft de familie niet. Het zou de drank zijn die haar geleidelijk kapot heeft gemaakt. De laatste maanden had Amy al een paar beroertes gehad door haar zware drankverslaving. Ze had ook geregeld last van hartkloppingen. Ze dronk op het einde zo veel dat haar hart het niet meer aankon, vertelt de vermelde bron in The Sun.

Toen ze in mei op weg was naar het afkickcentrum Priory, stopte ze aan een drankwinkel en sloeg nog snel een fles wodka achterover. De artsen van de beroemde kliniek onderzochten haar hart en zeiden dat ze zichzelf dood aan het drinken was. Na het fiasco-optreden in Belgrado, waar ze weggehoond werd door het publiek, ging ze zo mogelijk nog harder aan de fles.

Twee weken geleden viel ze drie keer op een week flauw na liters wodka verzwolgen te hebben. Ze herkende op straat in Camden zelfs haar voormalige styliste niet meer, omdat ze zo dronken was.

Wie niet op de begrafenis zal zijn is de ex van Amy Winehouse, Blake Fielder-Civil. Hij zit momenteel in de gevangenis voor inbraak en bezit van een wapen. Winehouse scheidde op 16 juli 2009 van Blake Fielder-Civil na twee jaar huwelijk. Ze waren getrouwd op 18 mei 2007 in Miami. Volgens Britse kranten heeft de zangeres er in een testament voor gezorgd dat hij geen cent van haar nalatenschap kan claimen. In april van dit jaar werd het fortuin van Winehous nog geschat op acht miljoen euro. Maar dat zou ondertussen al meer dan 12 miljoen zijn. Haar album Back to Black staat ondertussen al in 17 landen op nummer één.


26-07-2011 om 11:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Familie Amy Winehouse:

Familie Amy Winehouse: "Hartaanval of beroerte werd haar fataal"


http://img600.imageshack.us/img600/7494/mitchenalexwinehouse.jpg
Mitch en Alex Winehouse, Reg Traviss en Janis, de mama van Amy.


De familie van de betreurde Amy Winehouse denkt dat de zangeres gestorven is aan een hartaanval of aan een beroerte. "Ze zullen gechoqueerd zijn als de doodsoorzaak toch iets anders is", aldus een bron in The Sun. De autopsie gaf alvast geen uitsluitsel: het is wachten op de resultaten van het toxicologische onderzoek. Vandaag wordt Amy Winehouse in besloten kring begraven.

Papa Mitchell en mama Janis hadden gisteren de zware taak om hun overleden dochter officieel te identificeren. Daarna trok de familie, met ook Amy's broer Alex en haar laatste vriendje, regisseur Reg Traviss, naar het huis van Amy in Camden, waar haar lijk zaterdagnamiddag gevonden werd door een veiligheidsagent. Een emotionele confrontatie die toch troost bood, dankzij het enorme eerbetoon van de vele fans.

Geen drugs
Dat Amy Winehouse aan een overdosis drugs zou gestorven zijn, gelooft de familie niet. Het zou de drank zijn die haar geleidelijk kapot heeft gemaakt. De laatste maanden had Amy al een paar beroertes gehad door haar zware drankverslaving. Ze had ook geregeld last van hartkloppingen. Ze dronk op het einde zo veel dat haar hart het niet meer aankon, vertelt de vermelde bron in The Sun.


http://img818.imageshack.us/img818/6340/amywinehouses.jpg


Toen ze in mei op weg was naar het afkickcentrum Priory, stopte ze aan een drankwinkel en sloeg nog snel een fles wodka achterover. De artsen van de beroemde kliniek onderzochten haar hart en zeiden dat ze zichzelf dood aan het drinken was. Na het fiasco-optreden in Belgrado, waar ze weggehoond werd door het publiek, ging ze zo mogelijk nog harder aan de fles.

Twee weken geleden viel ze drie keer op een week flauw na liters wodka verzwolgen te hebben. Ze herkende op straat in Camden zelfs haar voormalige styliste niet meer, omdat ze zo dronken was.

Op de begrafenis in besloten kring vandaag zal haar ex-man Blake Fielder-Civil niet aanwezig zijn. De junkie zit in de cel en kreeg geen penitentiair verlof om definitief afscheid te nemen van zijn geliefde Amy.  (br.hln - foto reuters)


26-07-2011 om 10:12 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag wordt Mick Jagger 68 jaar .

Vandaag wordt Mick Jagger 68 jaar .

Klik op de foto om ' Everybody Needs Somebody To Love ' te beluisteren






Mick Jagger werd geboren 26 juli 1943 in het Livingstone Hospital in East Hill, Dartford, Kent, Engeland. Hij groeide op in een familie uit de middenklasse. Mick heeft nog een jongere broer, Chris Jagger, die ook actief is als muzikant. Na zijn humaniora ging Jagger studeren aan de London School of Economics. Na een jaar liet hij de studie vallen om zich te richten op zijn carrière als zanger.

Hij liet zijn studie vallen nadat hij Keith Richards ontmoette. Beide mannen kenden elkaar uit hun jeugd, toen ze naar dezelfde school gingen. Nadat ze elkaar uit het oog verloren hadden, ontmoetten ze elkaar weer in een station. Mick had tijdens die bewuste ontmoeting een aantal Rhythm and blues-platen onder zijn arm en Richards sprak hem hierover aan. Hun oude vriendschap werd hersteld en Keith en Mick begonnen een bandje - Little Boy Blue and the Blue Boys - samen met Dick Taylor, die er al snel uitstapte, en Brian Jones. Ze hadden eerst geen platencontract, maar kregen dat wel toen Dick Taylor werd vervangen door Charlie Watts, een jazzdrummer. Als bassist kozen de mannen Bill Wyman. De band ging een beetje rondtoeren in clubs en steden, en in 1963 kwam hun eerste single uit: Come on, een cover van Chuck Berry. Ook kreeg de band een manager: Andrew 'Loog' Oldham. De band tekende een contract bij het grote Decca Records.

Buiten de Stones heeft Jagger ook een solocarrière. Hij slaagde er niet in om solo dezelfde successen te behalen als met de Stones.

Op 12 december 2003 werd Jagger geridderd door de Britse koningin Elizabeth II voor zijn diensten aan de muziek. Zijn bandgenoot Keith Richards was niet onder de indruk, en beschreef het als een triviale eer.

Mick Jagger heeft vele relaties gekend. Zo heeft hij het onder andere een tijdje uitgezongen met Carla Bruni, die nu getrouwd is met de Franse president Nicolas Sarkozy.

Jagger is twee keer getrouwd geweest, met Jerry Hall en met Bianca Pérez-Mora Macías. Hij heeft 7 kinderen (Karis, Jade, Elizabeth Scarlett, James Leroy Augustine, Georgia May Ayeesha, Gabriel Luke Beauregard en Lucas) bij verschillende moeders. De jongste, Lucas, werd in 1999 geboren uit een relatie met model Luciana Gimenez Morad. De laatste jaren leeft Jagger samen met L'Wren Scott, eveneens een model dat opvalt door haar lichaamslengte; ze is ongeveer 193 cm groot.

Kleindochters: Amba (geboren in 1996; moeder: Jade Jagger), Assisi (geboren op 3 juli 1992; moeder: Jade Jagger)


26-07-2011 om 07:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy's ex-man ontroostbaar in gevangenis

Amy's ex-man ontroostbaar in gevangenis


http://img560.imageshack.us/img560/291/blakefieldedamywinehous.jpg


Blake Fielder-Civil, de ex-man van Amy Winehouse en haar zielsgenoot, ging in shock toen hij vernam dat zijn ex overleed. "Ik ben ontroostbaar... mijn tranen zullen nooit opdrogen", verklaart Fielder-Civil met enige zin voor drama in The Sun.

De directie riep hem zaterdagnamiddag uit zijn cel om hem het nieuws te vertellen. Fielder-Civil zit een straf uit wegens diefstal. Hij was twee jaar getrouwd met Amy en was naar eigen zeggen degene die haar zware drugs als crack en heroïne leerde kennen.

"Iedereen die mij en Amy kende, weet hoe diep onze liefde ging. Ik kan maar niet geloven dat ze dood is", verklaart hij. De cipiers in de gevangenis van Leeds kregen de opdracht Fielder-Civil extra in de gaten te houden uit vrees dat hij zelfmoord zou plegen.

Enkele weken geleden vertelde Amy nog aan vrienden dat Fielder-Civil, met wie ze twee jaar geleden brak, de enige persoon was die haar zou kunnen redden.

Fielder-Civil is inmiddels getrouwd met Sarah Aspin, die hem een zoon schonk, Jack. Sarah vierde zaterdag, de dag dat Amy overleed, haar 33ste verjaardag. Ze bezocht Fielder-Civil die dag, en die zat naar verluidt de hele tijd te huilen.

"Hij kan het maar niet aanvaarden dat ze dood is en dat hij haar nooit meer zal zien", aldus Aspin. "Ik kon hem niet troosten, hij was in shock. Blake is de vader van onze zoon. Maar ik zag hem samen met Amy en ik weet dat die twee echt verliefd waren, dat ze elkaars zielsgenoten waren. Ze is altijd van hem blijven houden en hij van haar. Maar hun relatie was onhoudbaar".

"Het komt er op neer dat ze niet met elkaar konden leven, maar ook niet zonder elkaar. Het valt me zwaar, te weten dat hij nog van haar hield, maar ik begrijp hem. Ik denk dat Amy het niet kon verkroppen dat hij bij mij een kind kreeg. Dat moet haar echt geraakt hebben. Ze zou zelf een fantastische moeder geweest zijn, ondanks al haar problemen. Het is zo tragisch allemaal".

Vorige week waarschuwde Sarah haar liefdesrivale Amy nog: "Hou je handen van Blake, hij is van mij en we hebben nu een gezin". Amy had haar ex herhaaldelijk proberen contacteren.

Amy en Blake ontmoetten elkaar in 2005, een maand later liet ze 'Blake's Girl' op haar linkerborst tatoeëren. Blake zat toen echter nog in een andere relatie die hij niet kon stopzetten. Maar de twee werden toch een koppel en trouwden in 2007.

Het huwelijk ging gebukt onder ruzies en hun beider verslavingen aan drank en drugs. In 2009 kwam het tot een scheiding, vorig jaar was er een korte reünie. Begin dit jaar werd Fielder-Civil veroordeeld wegens diefstal. (br.hln)


25-07-2011 om 20:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Beckhams schenken 14 kinderkoetsen weg

De Beckhams schenken 14 kinderkoetsen weg

http://img696.imageshack.us/img696/5250/davidbeckhama.jpg


Na de geboorte van Harper Seven werden de Beckhams zodanig overspoeld met cadeautjes, dat het koppel zich genoodzaakt voelde om een heleboel spullen weg te schenken.

Het overgrote deel van de 'freebies' komt van bedrijven die op de kap van de Beckhams reclame willen maken. Zo kregen ze maar liefst 14 kinderwagens, die David en Victoria stuk voor stuk aan het goede doel schonken.

Toch wil een bron dichtbij het koppel benadrukken dat de twee nooit cadeaus aannemen. "Alles wat ze krijgen, geven ze onmiddellijk terug. Wanneer iemand hun kantoor in LA belt en vraagt om iets op te sturen, wordt hen verteld dat de Beckhams niets aannemen. Maar soms sturen mensen alsnog iets op of verzenden ze iets zonder retouradres."

"Vlak nadat Victoria haar zwangerschap aankondigde, werd het gezin overladen met cadeaus. Het zou dagen duren om uit te pluizen wie wat stuurde, dus vonden ze het gemakkelijker om alles gewoon weg te geven. Sommige spullen hebben ze teruggestuurd en andere dingen hebben ze aan het goede doel gegeven. De komende weken gaan ze een heleboel families in LA gelukkig maken, ook al hebben die geen flauw idee dat ze met een kinderkoets van de Beckhams rondrijden", aldus de insider.




25-07-2011 om 17:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!