Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

01-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rammstein komt met hitparade naar Sportpaleis

Rammstein komt  naar het Sportpaleis

Klik op de foto om ' Du hast  ' te beluisteren





De jongens van Rammstein kunnen maar niet genoeg krijgen van het touren. Na een concertreeks die hen van Australië over Zuid-Afrika naar Noord-Amerika voerde, komen ze nu op de proppen met een nieuwe 'Made in Germany 1995 - 2011'-tour. De Belgische fans mogen zich alvast opwarmen voor een avondje metal geweld in het Antwerpse Sportpaleis op 8 maart.

De band belooft een overzicht van hun grootste successen. De Rammstein machine zal door heel Europa razen met het beste uit hun zestienjarige carrière. Rammstein's grootste hits in een gloednieuwe show. Ter gelegenheid van de nieuwe tour komt er ook een greatest hits album 'Made in Germany 1995 - 2011' met daarop de 20 beste Rammstein singles, één onuitgegeven nummer en de hele Rammstein video catalogus.  Tickets voor het sportpaleis zijn beschikbaar vanaf vrijdag 8 juli om 9u via 0900 2 60 60 of www.proximusgoformusic.be


01-07-2011 om 13:45 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Chemical Brothers sluiten openingsdag Rock Werchter af

The Chemical Brothers sluiten openingsdag Rock Werchter af


http://img641.imageshack.us/img641/2699/werchter.jpg


Op de tonen van The Chemical Brothers is het vierdaags muziekfestival Rock Werchter haar eerste nacht ingegaan. Dat de daverende elektronische muziek van de Britse formatie rond 2.30 uur ruim tien kilometer verder in Leuven-stad nog klachten van nachtlawaai veroorzaakte, zal de festivalgangers een zorg wezen. De meesten beleefden een geslaagde openingsdag, die ondanks enkele regenbuien en een paar wisselvallige optredens, toch meteen enkele hoogtepunten kende.

De Californische rappers van Odd Future Wolf Gang Kill Them All (OFWGKTA) openden om 15 uur de 37e editie van het vierdaags muziekfestival. Het energieke gezelschap werd op het hoofdpodium afgelost door Seasick Steve (70). De oudste muzikant die ooit op Werchter heeft gespeeld, kreeg versterking van bassist John Paul Jones (Led Zeppelin). De Amerikaanse bluesmuzikant plukte net als twee jaar geleden een meisje uit het publiek. Maar ook muzikaal kon hij de vollopende festivalweide boeien.

The Hives hadden de weergoden tegen, maar de rockende Zweden lieten het publiek een eerste keer flink uit de bol gaan. Een stevige 'Tick Tick Boom' deed bovendien de regenwolken verdwijnen. De Nederlandse Anouk bleek een ideale opwarmer voor het echte eerste hoogtepunt van Rock Werchter '11: Queens of the Stone Age.

De festivalgangers doken vol energie de nacht in met Linkin Park en The Chemical Brothers. In de Pyramid Marquee sloot Hurts de openingsdag af. Eerder op de dag konden de fans al genieten van Beady Eye, Eels, James Blake, Aloe Blacc , Tv On The Radio en Warpaint. (br.hln)


01-07-2011 om 13:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roskilde gaat van start zonder supersterren en met regen

Roskilde gaat van start zonder supersterren en met regen

Klik op de foto om ' Rid of Me  ' van 'PJ Harvey '  te beluisteren





Ten westen van Kopenhagen is de 41ste editie van het Roskilde muziekfestival van start gegaan in een stromende regen. Zoals gewoonlijk is het festival uitverkocht, ondanks kritiek dat de echt grote namen ontbreken op de affiche. Hoogtepunt op de eerste dag van het vierdaagse festival moet PJ Harvey worden.

Treden de komende dagen nog op: Arctic Monkeys, Iron Maiden, M.I.A., Kings of Leon en The Strokes. Roskilde pakt elk jaar uit met een opvallend initiatief: vorig jaar stond er midden op de festivalweide een gigantisch zwembad, dit jaar kunnen festivalgangers vanop de camping in 50 seconden en aan 40 per uur op een 500 meter lange glijbaan naar de festivalweide glijden.
 
Gewoontegetrouw geeft de organisatie van het festival van Roskilde elk jaar alle gemaakte winst weg aan goede doelen. Vorig jaar bedroeg de winst 2,5 miljoen euro.


01-07-2011 om 11:26 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
30-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitverkocht Rock Werchter vestigt bezoekersrecord

Uitverkocht Rock Werchter vestigt bezoekersrecord


http://img807.imageshack.us/img807/9369/rockwerchter.jpg


Rock Werchter is helemaal uitverkocht. Volgens de organisatoren zijn er dit jaar 67.000 combitickets en 63.000 dagtickets (15.750 per festivaldag) verkocht. Dat is meteen een bezoekersrecord. Het vierdaagse festival start vandaag om 15 uur met het optreden van OFWGKTA op het hoofdpodium. In de nacht van zondag op maandag sluiten The Black Eyed Peas het festival af.

Festivalgangers die nog geen ticket hebben, kunnen enkel nog terecht aan de omruilkassa aan de hoofdingang van het festivalpark. Die omruilkassa werd een paar jaar geleden het leven ingeroepen om de verkoop van festivaltickets op de zwarte markt tegen te gaan. Wie om welke reden dan ook een ticket voor het festival over heeft, kan het aanbieden voor verkoop tegen officiële ticketprijzen.


30-06-2011 om 13:18 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heidi Klum over haar pittig huwelijk met Seal

Heidi Klum over haar pittig huwelijk met Seal


http://img32.imageshack.us/img32/703/heidiklumenseal.jpg


De sleutel tot een perfect huwelijk? Die heeft Heidi Klum alvast gevonden. Het Duitse supermodel en haar echtgenoot Seal houden er een pittig liefdesleven op na. Zes jaar nadat ze hun ja-woord gaven, zijn de twee nog steeds smoorverliefd op elkaar...

Heidi en Seal hebben vier kinderen: Leni (7), Henry (5), Johan (4) en Lou (20 maanden). Ondanks vier kids in huis, slagen Heidi en Seal er in om het vuur in hun relatie te houden."Er is helemaal niks mis met sexy jarretellen", vertelt Heidi aan Glamour. "Daarmee wil ik niet zeggen dat je opeens een strippaal in je slaapkamer moet halen en dat de pannen opeens van het dak moeten swingen. Maar af en toe mag je je wel eens helemaal laten gaan."

Het Duitse supermodel is nog steeds knettergek op haar man, dat zelfs de kleinste dingen haar opwinden. "Ik vind hem zelfs sexy wanneer hij slaapt. Hij is een mooie man, erg lief en een echte gentleman. Ik zag hem gisteren optreden, en hij doet dat nog steeds met verve. Dan denk ik: 'Ja, dat is mijn man!'"

Heidi en Seal leerden elkaar kennen toen de 'Project Runway'-presentatrice zwanger was van haar eerste dochtertje Leni. Toch liet Klum meteen weten dat ze helemaal niet 'hard to get' wilde spelen. Het duurde dan ook niet lang voordat de twee een koppel werden.

"Ik snap dat hele verleidingsspelletje niet waarbij je telefoonnummers uitwisselt en dan vervolgens vijf dagen wacht vooraleer je elkaar opbelt. Ik zie er het nut gewoon niet van in. Als je iemand graag hebt, waar wacht je dan op? Je leeft maar een keer", aldus Klum.


30-06-2011 om 13:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anouk smeekt God om man met grote penis

Anouk smeekt God om man met grote penis

Klik op de foto om ' For Bitter Or Worse  ' te beluisteren






"Please god, could you send me a beautiful and honest man with a huge penis? That's all. Thank you." Met dit bericht heeft Anouk gisteravond weer voor opschudding gezorgd op Twitter. De zangeres brak vorig jaar met haar laatste minnaar Unorthadox, maar ze lijkt nu weer helemaal klaar voor een nieuwe bedpartner.

"Ik heb toch ook mijn behoeftes?", verklaarde de Nederlandse recent nog in een interview. "Dus er zijn wel mensen die ik graag om me heen heb, zeg maar. Maar als je het hebt over een echte relatie, daar sta ik nu niet meteen om te springen." (br.hln)


30-06-2011 om 12:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selah Sue moet een week haar mond houden

Selah Sue moet een week haar mond houden

Klik op de foto om ' Raggamuffin ' te beluisteren





Het gaat zo goed met de carrière van Selah Sue dat haar stem het heeft begeven. Een arts stelde een bloeduitstorting op haar strottenhoofd vast en legde de Leuvense zangeres een absoluut spreekverbod op.

"Dat weekje rust was gewoon nodig", zegt haar manager. "Nog tot donderdag moet ze zwijgen. Haar optreden van zaterdag op Rock Werchter komt zeker niet in gevaar. Komend weekend speelt ze trouwens ook nog op twee buitenlandse festivals, in het Franse Arras en op Montreux Jazz in Zwitserland. En Prince heeft nog een optie genomen om haar donderdag als gast te laten meedoen tijdens zijn concert in het Stade de France in Parijs."

De week nadien is Selah Sue alweer te zien op de wei van Werchter, op TW Classic.


29-06-2011 om 22:10 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen toeloop in Werchter aan vooravond festival

Geen toeloop in Werchter aan vooravond festival

http://img861.imageshack.us/img861/9369/rockwerchter.jpg
Sfeerbeeld van Rock Werchter 2010. 


Aan de vooravond van Rock Werchter is het nog steeds erg rustig in Werchter, zegt Dirk Claes (CD&V), de burgemeester van Rotselaar. De vrees voor een grote toeloop van kampeerders in Werchter omdat het gemeentebestuur van Haacht dit jaar voor het eerst de festivalcampings op haar grondgebied toelating gaf vandaag al de deuren te openen, bleek dus onterecht. In Werchter openen de campings pas morgen.

De Lijn legt ook dit jaar extra bussen in tussen het station van Leuven en de festivalweide van Werchter. Door de Haachtse beslissing reden de bussen dit jaar voor het eerst op woensdag. De Lijn vervoerde vandaag al 2.000 kampeerders naar de campings in Haacht. Vorig jaar vervoerde De Lijn in totaal 100.600 reizigers tijdens het Werchterse muziekfestival.
 
Rock Werchter vindt dit jaar plaats van donderdag 30 juni tot en met zondag 3 juli. In totaal spelen er 61 groepen. Headliners zijn onder meer The Chemical Brothers en Linkin Park (30/6), Kings of Leon, Arctic Monkeys en The National (1/7), Coldplay en Portishead (2/7) en Iron Maiden, Grinderman en de Kaiser Chiefs (3/7).
 
Het festival is, op een beperkt aantal combi- en zondagtickets na, zo goed als uitverkocht. (br.hln)


29-06-2011 om 20:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prince-gangers moeten tickets tweede keer bestellen

Prince-gangers moeten tickets tweede keer bestellen


http://img690.imageshack.us/img690/992/princeqs.jpg


Ticketwebsite Sherpa is niet geheel ongeschonden uit de ticketverkoop voor het duoconcert van Prince gekomen. Sommige concertgangers die op 22 juni een ticket wisten te bemachtigen, ontvingen vandaag een mail dat er tijdens hun bestelling iets fout is gelopen. Sherpa schrijft de fout toe aan de grote stormloop op tickets.

"Door de uitzonderlijke  drukte op onze website zijn niet alle gegevens van Uw bestelling goed geregistreerd. Uw betaling via kredietkaart daarentegen hebben wij wel goed ontvangen. Om alles correct te laten verlopen willen wij U vragen om zo spoedig mogelijk een nieuwe bestelling te willen maken via onze website, zodat wij U de kaarten nog tijdig kunnen toesturen. De betaling die U deed voor de eerste bestelling zal nog deze week worden teruggestort op Uw kredietkaart", luidt het bericht van Sherpa. (br.hln)


29-06-2011 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole Kidman in erotische thriller

Nicole Kidman in erotische thriller


http://img718.imageshack.us/img718/8251/nicolekidmanr.jpg



Nicole Kidman is in onderhandeling voor een gewaagde rol in de erotische thriller 'Paperboy'.

Nicole zal Sofia Vergara, bekend uit de serie 'Modern Family', vervangen.

Eerder werd bekend dat acteur Tobey Maguire ook niet in de film zal verschijnen. Grote namen Matthew McConaughey en Zac Efron zijn nog wel aan boord, meldt The Hollywood Reporter.

'Paperboy' vertelt het verhaal van een verslaggever die samen met zijn broer onderzoek doet naar de omstandigheden waarin een gevangene tot de doodstraf is veroordeeld. Hij krijgt te maken met een mysterieuze vrouw die brieven schrijft aan mannen wiens leven zal eindigen in de gevangenis.

De film wordt geregisseerd door Lee Daniels, die een groot succes boekte met 'Precious'.


29-06-2011 om 14:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coldplay live en gratis op Belgacom TV

Coldplay live en gratis op Belgacom TV

Klik op de foto om ' Viva La Vida ' te beluisteren






Zaterdagavond staat Coldplay als topact op het podium van Rock Werchter, maar abonnees van Belgacom TV kunnen het concert gratis thuis volgen. Het digitale televisiebedrijf zendt het optreden vanaf 23.30 uur live en integraal uit op de zender Zoom (kanaal 11 of 78).

 "Na het gratis voetbal, nu live en gratis topmuziek - dat is een primeur in België", zegt Kris Vervaet, vicepresident marketing van Belgacom TV.


29-06-2011 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doet Pippa mee in een danswedstrijd op televisie?

Doet Pippa mee aan een danswedstrijd op televisie?


http://img39.imageshack.us/img39/5330/pippa.jpg


Pippa Middleton is gevraagd om mee te doen aan het televisieprogramma 'Strictly Come Dancing', de Britse versie van het populaire dansprogramma 'Sterren op de Dansvloer'.

De Britse omroep BBC hoopt met de zus van hertogin Kate Middleton een boel nieuwe kijkers naar het programma te lokken. Net zoals in de Vlaamse versie heeft al een bont gezelschap van beroemdheden meegedaan aan het programma.

De jongere zus van Kate zou een bedrag met vijf nullen aangeboden hebben gekregen voor haar deelname. Ze zou zich dan ook in sexy pakjes moeten hijsen, met alle risico van dien dat de discussie over haar derrière opnieuw losbarst.


28-06-2011 om 22:49 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna (52) pikt draad weer op met toyboy (24)

Madonna (52) pikt draad weer op met toyboy (24)


http://img29.imageshack.us/img29/2558/madonnabrahimzaibatc.jpg


Madonna en de 28 jaar jongere Brahim Zaibat zijn opnieuw samen. De 'Celebration'-zangeres en de Franse danser waren vorige week in Parijs, waar het koppel op vrijdagavond van een romantisch etentje genoot in het restaurant van het chique 'Ritz'-hotel.

Daags na het intiem dineetje bezocht Madonna in haar eentje een vlooienmarkt. Toch was ze niet lang moederziel alleen, want een paar uur later nam ze haar vriendje mee uiteten. Diezelfde avond gingen ze naar de trendy discotheek 'VIP Room', waar het koppel al kussend werd gespot. Op zaterdag zat het blitzbezoek aan Parijs er alweer op, en namen ze samen de Eurostar richting Londen.

Nadat Madonna het Braziliaanse model Jesus Luz dumpte, zette ze vorig jaar in september haar zinnen op toyboy Brahim. Een gemeenschappelijke vriend had de danser aan Madonna voorgesteld, en het duurde dan ook niet lang of de twee werden halsoverkop verliefd op elkaar.

Zaibat benadrukte destijds dat hij, ondanks haar sterrenstatus, helemaal niet zenuwachtig was om het 52-jarige popidool te ontmoeten: "Ze is een doodgewone vrouw, net zoals alle anderen. Ik was dolblij toen ik haar leerde kennen, maar ik maakte me er verder weinig zorgen om."

"Ik ben helemaal geen jaloers type. Zolang ik het gevoel heb dat ik de touwtjes in handen heb, dan weet ik dat alles van een leien dakje zal lopen. Ik kan niet zo goed overweg met mensen die me commanderen. Madonna en ik zitten op dat gebied op dezelfde golflengte", aldus Brahim.

Madonna en Brahim gingen in mei eventjes uit elkaar, maar nu is het koppel opnieuw gelukkig met elkaar. Religieuze verschillen zouden destijds aan de basis van de breuk hebben gelegen. Volgens insiders wilde zijn familie niet dat Brahim zijn vriendin naar Kaballah-bijeenkomsten vergezelde.


28-06-2011 om 20:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste legale online jukebox met 7,5 miljoen liedjes

Eerste legale online jukebox met 7,5 miljoen liedjes


http://img204.imageshack.us/img204/6730/onlinejukebox.jpg


Het Britse We7 start vanavond om 21 uur stipt de eerste legale muziekstreamingwebsite in België. Die biedt meteen gratis toegang tot een online jukebox met meer dan 7,5 miljoen liedjes uit binnen- en buitenland. We7 heeft in het Verenigd Koninkrijk maandelijks zo'n 3 miljoen bezoekers en wordt gesteund door muzikant Peter Gabriel.


Wie straks naar we7.be surft, hoeft zich enkel aan te melden en krijgt meteen toegang tot de jukebox. "Dankzij reclame op onze pagina's hoef je voor de basisdiensten niks te betalen", zegt CEO Steve Purdham in de krant Het Laatste Nieuws. "Zo kunnen gebruikers zonder enige kost hun eigen unieke radiozenders creëren. Ze moeten enkel hun favoriete artiesten of muziekgenres invoeren, en hun muziek begint te spelen. Je kan ook themazenders zoals 'Rock Werchter' aanklikken en rustig naar muziek van alle groepen luisteren die deze week op de weide in Werchter spelen. Last but not least: élke maand heb je recht op 50 gratis aanvragen uit onze catalogus."


Purdham hoopt de eerste zes maanden al een kwart miljoen Belgische gebruikers te overtuigen. Binnen het jaar moeten er dat een miljoen zijn. "Als alles vlot verloopt, starten we over enkele maanden ook met een betalende service voor iPhone en Android en een onbeperkte Op Aanvraag-dienst. Deze diensten zullen 4,99 tot 9,99 euro kosten. Tegen het einde van deze zomer komt er ook een link met Facebook, waardoor je onder andere gemakkelijker kan inloggen." (br.hln)


28-06-2011 om 17:57 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carmen Pfaff luchtig: "Ik betaalde abortus voor kindermeisje"

Carmen Pfaff luchtig: "Ik betaalde abortus voor kindermeisje"


http://img841.imageshack.us/img841/7021/carmenpaff.jpg


Carmen Pfaff hielp, in de tijd dat Jean-Marie bij Bayern München speelde, haar kindermeisje aan een abortus en betaalde de ingreep ook. Dat vertelde ze in 'Villa Vanthilt' als betrof het een leuke anekdote, maar die bekentenis ging als een schokgolf door haar gezin. Jean-Marie wist er namelijk niets van, weet Dag Allemaal.

Het gaat om een Engelse au pair die 25 jaar geleden inwoonde bij de Pfaffs in Duitsland.

Party in de tuin met voetballers
"Die meisjes steken wat uit, dat kun je je niet voorstellen!", vertelde Carmen in het programma waarin ze Jean-Marie voor de tweede keer haar ja-woord gaf. "Ze waren nog maar zestien, zeventien jaar. Als je dan een party hebt in de tuin met wat voetballers... De meisjes leren dan ook die spelers kennen en ja, van het een komt het ander. En dan begint de miserie, hé. Dus ja, wat doe je dan als 'goeie' vrouw? Dan betaal je de abortus. Dat was in die tijd niet simpel, hoor", zo vertelde Carmen geamuseerd.

Seksfilm
"Dat meisje was een 'pateeke', die is later nog in een 'Heidi in Tirol'-seksfilm terecht gekomen", wist ze nog.

Jean-Marie steunt Carmen
Jean-Marie was door de onthulling van zijn vrouw, met wie hij al meer dan veertig jaar lief en leed deelt, even verrast als de vele kijkers die aan Dag Allemaal lieten weten gechoqueerd te zijn door de luchtigheid waarmee Carmen het over een abortus had. Dag Allemaal peilde dan ook naar een reactie bij 'El Sympatico'. Hij lijkt zijn vrouw te steunen.

"Kijk, veel mensen verzwijgen dingen... Carmen niet, zij heeft het spontaan gezegd op tv. En als je iemand kunt helpen op het moment dat er nood is, wat ga je dan doen? Ze laten doodvallen? Bekijk het eens langs de positieve kant: dat is de reactie van een moeder, hé. Carmen was als een moeder voor onze au pairs. In plaats van drie dochters, had ze er vier".

Of het kindermeisje zwanger raakte van een speler van Bayern, wil Jean-Marie niet onthullen. "Dat is een privéprobleem". (br.hln)


28-06-2011 om 14:01 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bob Geldof:

Bob Geldof: "Ik stond op het punt zelfmoord te plegen"

Klik op de foto om ' I Don't Like Mondays ' te beluisteren





Bob Geldof was zo wanhopig toen zijn vrouw Paula Yates hem in 1995 verliet voor INXS-zanger Michael Hutchence dat hij op het punt stond zich van het leven te beroven. Geldof en Yates waren toen twintig jaar samen.

"Ik maakte toen een lijst met redenen om verder te leven. Daar stond slechts één reden op: de kinderen", verklaarde Geldof in een radio interview. Geldof en Yates kregen samen drie dochters: Pixie, Peaches en Fifi. Yates kreeg nog een dochter van Hutchence, Tiger Lily, over wie Geldof ook het voogdijschap verwierf.

"Ik was depressief, erger zelfs. Toen Paula wegging, was ik wanhopig. Ik hield zielsveel van haar en ik begreep niet waarom ze me verliet. Ik had het niet zien aankomen, en plots belandde ik in een dikke mist van verdriet. Mijn hoofd zat vol verlies. De maanden verstreken, maar het beterde niet. Ik ging dan in de kelder wat in een microfoon zitten mompelen, urenlang. De pijn was zo intens dat ik 's nachts huilend wakker werd. Als ik al in slaap raakte".

"Ik maakte ook een lijst waarom ik uit het leven zou stappen. Dat was een lange lijst. Toen belde ik een vriend en vertelde hem hoe ik me voelde. Die is meteen langsgekomen en heeft me de idee zelfmoord te plegen uit mijn hoofd gepraat".



http://img813.imageshack.us/img813/8435/bobgeldofpaulayates.jpg
Paula Yates en Bob Geldof.


Geldof verklaart ook dat hij enige troost vond in muziek maar pas echt terug levensvreugde kende toen hij zijn huidige partner ontmoette, de Franse actrice Jeanne Marine.

In 2000 overleed Paula Yates aan een overdosis heroïne, ze was 41. Drie jaar eerder had Hutchence zichzelf verhangen in een hotelkamer.


28-06-2011 om 10:31 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
27-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brit doet 26 festivals in 13 landen op 30 dagen tijd

Brit doet 26 festivals in 13 landen op 30 dagen tijd

http://img135.imageshack.us/img135/1967/parmely.jpg
Parmely trok ook naar de Graspop Metal Meeting in Dessel (foto).

Hij is net vertrokken uit Dessel op weg naar het volgende festival. Greg Parlmey (36) wil op dertig dagen tijd 26 festivals coveren in 13 verschillende landen. De Britse rockjournalist aast dan ook op een vermelding in Guinness Book.

Op zijn motor gewapend met zijn laptop en twee scherpe oren is hij vanuit Londen vertrokken voor zijn avontuur. Zijn eerste bestemming was Glastonbury en vandaar ging het naar de Graspop Metal Meeting in Dessel. Parmley laat zich niet opsluiten in een vakje en schuimt naast klassieke popfestivals, metal meetings ook het Montreux Jazz Festival af. Naast België staan ondermeer nog Luxemburg, Polen, Servië, Zwitserland, Italië, Kroatië, Hongarije en Tsjechië in zijn roadbook aangekruist. Zijn avontuur eindigt op zijn vertrekplaats met het High Voltage Festival in Londen.

Speciaal voor zijn onderneming heeft het Guinness Book een nieuwe categorie in het leven geroepen: 'de meeste festivals bezoeken op 30 dagen tijd'. "Ik zocht een goed excuus om te ontsnappen aan kantoor en een tocht te maken met mijn motor. Ik duidde een aantal festivals aan op de kaart van Europa en het verhaal was begonnen", aldus Parmley. "Niemand heeft ooit zoveel festivals afgeschuimd op zo'n korte tijd en dat kan ik best begrijpen. Ik hou van festivals maar dit zou wel eens te veel van het goede kunnen worden", lacht de Brit. (br.hln)


27-06-2011 om 13:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jacko's Thriller-vestje geveild voor 1,26 miljoen euro

Jacko's Thriller-vestje geveild voor 1,26 miljoen euro


http://img703.imageshack.us/img703/9619/thrillerjasje.jpg
Darren Julien van het organiserende Juliens Auctions, actrice Tippi Hedren en Milton Verret, de nieuwe eigenaar van het jacket.


Het wereldberoemde Thriller-jasje van Michael Jackson heeft het een pak beter gedaan op de veiling dan het verwachte minimum van 140.000 euro. Het rood-zwarte vestje ging onder de hamer voor liefst 1,26 miljoen euro.

De King of Pop droeg het jacket in de videoclip van zijn wereldhit Thriller. Twee jaar en één dag na Jacksons dood 'verkoopt' de popster blijkbaar nog altijd goed, met dit recordbedrag van 1,8 miljoen dollar.

De gelukkige nieuwe eigenaar is Milton Verret uit Austin in de Amerikaanse staat Texas. Hij wil het vestimentair juweeltje showen in het Austin's Dell Children's Hospital en wil op die manier geld inzamelen voor goededoelen voor kinderen en kinderziekenhuizen over de hele wereld, in de geest van de overleden Michael Jackson.


De zanger had het jasje zelf geschonken aan zijn designers Dennis Tompkins en Michael Bush. Er staat ook een opdracht in voor hen: "To Bush and Dennis, All My Love, Michael Jackson" en op de mouw staat ook geprint "Love Michael Jackson".

Een deel van de opbrengst van het kledingstuk gaat naar het Shambala Reserve, waar Jacko's Bengaalse tijgers, Thriller en Sabu, sinds 2006 verblijven. Actrice Tippi Hedren steunt het Shambala Reserve al jaren en was daarom ook van de partij.

Thriller kwam in 1982 uit en werd de single met de grootste opbrengst ooit en het gelijknamige album het meest verkochte allertijden (schattingen gaan tot 110 miljoen verkochte exemplaren).

De King of Pop overleed op 50-jarige leeftijd op 25 juni 2009 aan een overdosis pijnstillers. (br.hln - foto reuters)


27-06-2011 om 09:53 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seal en DIV4S eerste namen voor Night of the Proms 2011

Seal en DIV4S eerste namen voor Night of the Proms 2011

Klik op de foto om ' Crazy ' te beluisteren





Night of the Proms maakt met Seal en het sopranenkwartet DIV4S een deel van zijn programma voor dit najaar bekend. Het feest van klassiek en pop start op vrijdag 28 oktober in het tegen dan al deels verbouwde Antwerpse Sportpaleis.

Seal brak in 1990 door als gastvocalist op 'Killer' van Adamski. Datzelfde jaar scoorde hij ook met de single 'Crazy' van zijn gelijknamige debuutalbum en bewees hij geen eendagsvlieg te zijn. Nadien volgden de hits 'Future Love Paradise', 'Prayer For The Dying', 'Kiss From A Rose' (ook op de soundtrack van 'Batman Forever') en 'Amazing'.

In de loop van zijn opmerkelijke muziekcarrière ontving Seal talloze onderscheidingen waaronder drie Grammy Awards. Wereldwijd verkocht de Britse zanger, met Braziliaanse moeder en Nigeriaanse vader, meer dan 15 miljoen albums.

Bedeeld met een unieke baritonstem en een uniek talent voor songschrijven voelt Seal zich als een vis in verschillende muzikale watertjes. Heel wat van zijn fans smelten voor zijn romantische liefdesliedjes, maar net zo goed heeft Seal succes in de dancewereld.

De vier bloedmooie Italiaanse sopranen Denise, Isabella, Vittoria en Sofia zijn dit jaar de klassieke act op Night of the Proms in België en Nederland. Het kwartet maakte vorig jaar al tijdens Night of the Proms in Charleroi grote indruk.

Het viertal is klassiek opgeleid en maakte als DIV4S in 2008 zijn debuut aan de zijde van Andrea Bocelli tijdens een concert in Rome. Sindsdien bracht de samenwerking met Bocelli hen naar concertzalen over heel de wereld, waar ze met succes evergreens en bekende Italiaanse klassieke muziek zongen. Muziekcritici en -liefhebbers zijn wild enthousiast van hun performance. Op dit ogenblik werken de vier dames, ondanks hun drukke concertkalender, aan een eerste cd.

Night of the Proms 2011. In het Antwerps Sportpaleis op vrijdag 28 en zaterdag 29 oktober, donderdag 3, vrijdag 4 en zaterdag 5 november. Aanvang om 20.30 uur. Tickets van 19 tot 40 euro (toeslag 3 euro op vrijdag en zaterdag) via Tele Ticket Service 070/345.345 (vanuit NL: 0900-45.000.45), www.notp.com, www.sportpaleis.be en www.teleticketservice.com. (br.hln)


27-06-2011 om 00:39 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
26-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meer dan 73.000 toeschouwers voor Couleur Café

Meer dan 73.000 toeschouwers voor Couleur Café


http://img192.imageshack.us/img192/7479/couleurcafe.jpg


De teller van de 22ste editie van het wereldmuziekfestival Couleur Café staat vanavond op ongeveer 73.500 toeschouwers. Vrijdag was het festival op voorhand uitverkocht en waren er meer dan 25.000 bezoekers, zaterdag werden er aan de kassa nog tickets verkocht en waren er ruim 25.500 toeschouwers en voor vandaag zijn er voorlopig zowat 23.000 geteld. "Maar er zijn nog steeds tickets verkrijgbaar", zegt de woordvoerster.

De sterke voorverkoop zorgde ervoor dat zowel vrijdag als zaterdag heel wat publiek trokken, ondanks het minder goede weer. "Vandaag is het bijna tropisch warm, wat de twijfelaars van het laatste moment kan overtuigen om toch nog af te zakken", zegt Rossi.
 
Volgens de woordvoerster was de 22ste editie muzikaal zeer sterk: "Onze acht zogenaamde 'Wanted!'-groepen en dj's, jonge talenten die we een podium geven, hebben allemaal zeer sterke optredens gebracht.
 
Vrijdagavond was Selah Sue, drie jaar geleden nog een 'Wanted!'-artieste, één van de hoogtepunten, naast Seun Kuti en Method Man & Redman. Zaterdag was een Belgische hoogdag met Arsenal en Puggy, maar ook Sergent Garcia, Smod en DJ Shadow vond ik heel overtuigend. Vandaag hebben Band of Gypsies en Hocus Pocus mij zeer aangesproken."


26-06-2011 om 22:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!