Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

27-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seal en DIV4S eerste namen voor Night of the Proms 2011

Seal en DIV4S eerste namen voor Night of the Proms 2011

Klik op de foto om ' Crazy ' te beluisteren





Night of the Proms maakt met Seal en het sopranenkwartet DIV4S een deel van zijn programma voor dit najaar bekend. Het feest van klassiek en pop start op vrijdag 28 oktober in het tegen dan al deels verbouwde Antwerpse Sportpaleis.

Seal brak in 1990 door als gastvocalist op 'Killer' van Adamski. Datzelfde jaar scoorde hij ook met de single 'Crazy' van zijn gelijknamige debuutalbum en bewees hij geen eendagsvlieg te zijn. Nadien volgden de hits 'Future Love Paradise', 'Prayer For The Dying', 'Kiss From A Rose' (ook op de soundtrack van 'Batman Forever') en 'Amazing'.

In de loop van zijn opmerkelijke muziekcarrière ontving Seal talloze onderscheidingen waaronder drie Grammy Awards. Wereldwijd verkocht de Britse zanger, met Braziliaanse moeder en Nigeriaanse vader, meer dan 15 miljoen albums.

Bedeeld met een unieke baritonstem en een uniek talent voor songschrijven voelt Seal zich als een vis in verschillende muzikale watertjes. Heel wat van zijn fans smelten voor zijn romantische liefdesliedjes, maar net zo goed heeft Seal succes in de dancewereld.

De vier bloedmooie Italiaanse sopranen Denise, Isabella, Vittoria en Sofia zijn dit jaar de klassieke act op Night of the Proms in België en Nederland. Het kwartet maakte vorig jaar al tijdens Night of the Proms in Charleroi grote indruk.

Het viertal is klassiek opgeleid en maakte als DIV4S in 2008 zijn debuut aan de zijde van Andrea Bocelli tijdens een concert in Rome. Sindsdien bracht de samenwerking met Bocelli hen naar concertzalen over heel de wereld, waar ze met succes evergreens en bekende Italiaanse klassieke muziek zongen. Muziekcritici en -liefhebbers zijn wild enthousiast van hun performance. Op dit ogenblik werken de vier dames, ondanks hun drukke concertkalender, aan een eerste cd.

Night of the Proms 2011. In het Antwerps Sportpaleis op vrijdag 28 en zaterdag 29 oktober, donderdag 3, vrijdag 4 en zaterdag 5 november. Aanvang om 20.30 uur. Tickets van 19 tot 40 euro (toeslag 3 euro op vrijdag en zaterdag) via Tele Ticket Service 070/345.345 (vanuit NL: 0900-45.000.45), www.notp.com, www.sportpaleis.be en www.teleticketservice.com. (br.hln)


27-06-2011 om 00:39 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
26-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meer dan 73.000 toeschouwers voor Couleur Café

Meer dan 73.000 toeschouwers voor Couleur Café


http://img192.imageshack.us/img192/7479/couleurcafe.jpg


De teller van de 22ste editie van het wereldmuziekfestival Couleur Café staat vanavond op ongeveer 73.500 toeschouwers. Vrijdag was het festival op voorhand uitverkocht en waren er meer dan 25.000 bezoekers, zaterdag werden er aan de kassa nog tickets verkocht en waren er ruim 25.500 toeschouwers en voor vandaag zijn er voorlopig zowat 23.000 geteld. "Maar er zijn nog steeds tickets verkrijgbaar", zegt de woordvoerster.

De sterke voorverkoop zorgde ervoor dat zowel vrijdag als zaterdag heel wat publiek trokken, ondanks het minder goede weer. "Vandaag is het bijna tropisch warm, wat de twijfelaars van het laatste moment kan overtuigen om toch nog af te zakken", zegt Rossi.
 
Volgens de woordvoerster was de 22ste editie muzikaal zeer sterk: "Onze acht zogenaamde 'Wanted!'-groepen en dj's, jonge talenten die we een podium geven, hebben allemaal zeer sterke optredens gebracht.
 
Vrijdagavond was Selah Sue, drie jaar geleden nog een 'Wanted!'-artieste, één van de hoogtepunten, naast Seun Kuti en Method Man & Redman. Zaterdag was een Belgische hoogdag met Arsenal en Puggy, maar ook Sergent Garcia, Smod en DJ Shadow vond ik heel overtuigend. Vandaag hebben Band of Gypsies en Hocus Pocus mij zeer aangesproken."


26-06-2011 om 22:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Judas Priest uitzinnig en indrukwekkend op Graspop

Judas Priest uitzinnig en indrukwekkend op Graspop

Klik op de foto om ' Diamonds and Rust ' te beluisteren





De vraag van vijf miljoen ('Wil het nu éindelijk eens stoppen met die eeuwige rotregen, ja?' werd gelukkig positief beantwoord) was op Graspop gisteren ongetwijfeld of Judas Priest het afzeggen van Ozzy Osbourne zou kunnen opvangen. De Britten werden door het wegvallen van 'The Madman' plots tot headliner gebombardeerd en mochten hun set gevoelig uitbreiden. Dat bleek een voltreffer te zijn.

Al bij al was het toepasselijk dat Priest de Main Stage mocht afsluiten, want de band zal na ruim 40 jaar niet meer op wereldtournee gaan. Na deze tour is het, ergens in de loop van volgend jaar, uit met dergelijke grootschalige projecten - al neemt de groep zich wel voor om actief te blijven met nieuw studiowerk en occasionele optredens.

Schietschijf
Rob Halford en co zijn met hun studs, lederen jekkers, uitzinnige liveshows en bombastische sound altijd een makkelijke schietschijf geweest voor wie heavy metal in het belachelijke wil trekken, maar die karikatuur doet de groep onrecht aan. Wie nooit wild werd van 'Breaking the Law', 'Painkiller' of 'You've Got Another Thing Coming', houdt niet van hardrock.

De Graspop-wei, die voor de meer dan twee uur durende Priest-set goed gevuld bleef, hield duidelijk wél van metal. Judas Priest beantwoordde de belangstelling met een overweldigende liveshow waarin alle kanonnen in stelling werden gebracht: rookmachines, videoprojecties en lasers. Bij bisnummer 'Hell Bent for Leather' kwam zanger Rob Halford naar goede gewoonte met de motor het podium opgereden, waar hij ook bleef opzitten voor 'You've Got Another Thing Coming' en 'Living After Midnight'.

Instrumentaal 'Breaking the Law'
Maar ook tijdens de songs die aan de bis vooraf gingen, zorgden de Britten voor spektakel. 'Breaking the Law' werd instrumentaal gespeeld, de tekst werd door de weide woord voor woord meegebruld, 'Painkiller' toonde zich ook de voorbije nacht dé ultieme metalsong en met nummers als 'Victim of Changes', 'Starbreaker' en 'Never Satisfied' (van debuut 'Rocka Rolla') grasduinde het vijftal door een indrukwekkende 'back catalogue' van veertig jaar metalgeschiedenis. De typische sound van de groep met twee gitaren stond als een huis, ook al omdat jonkie Richie Faulkner de rol van de vertrokken K.K. Rowling met brio overnam en zich een waardige sparring partner toonde voor veteraan Glenn Tipton.

Natuurlijk is een Priest-concert altijd een beetje circus, en Halford stond bij momenten wel erg ostentatief zijn teksten af te lezen, maar entertainend is Judas Priest als geen ander - als heavy metal het meest 'larger than life'-genre ter wereld is, dan blijft Judas Priest daar de ultieme belichaming van. Mogelijk speelde een van de meest iconische metalbands dus voor het laatst in ons land, en zullen we het voortaan met een beetje minder 'Spinal Tap' moeten stellen. Maar niet alleen daarom speelde Judas Priest gisteren een memorabel concert. (br.hln)


26-06-2011 om 18:52 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pippa krijgt gepantserde auto cadeau van bezorgde ouders

Pippa krijgt gepantserde auto cadeau van bezorgde ouders


http://img842.imageshack.us/img842/4783/pippar.jpg


Pippa Middleton is sinds het huwelijk van William en Kate een wereldster geworden. Haar ongeruste ouders willen haar daarom een gepantserde wagen schenken. Ze vrezen dat hun dochter door haar bekendheid het slachtoffer kan worden van een aanslag.

Pippa kan in tegenstelling tot haar zus Kate niet rekenen op non-stop bescherming van de politie. Haar ouders willen daarom een gepantserde BMW of Audi kopen die gemakkelijk meer dan 100.000 euro kan kosten. Zo'n auto beschikt over kogelvrije vensters en kan nog blijven rijden als de banden aan flarden geschoten zijn.

De Middletons kregen het idee na een gesprek met de bodyguards van prins William. Ze zijn bang dat een geobsedeerde fan of een terrorist zou proberen tot bij Pippa te komen. Nu al zou ze een knopje bij zich dragen waarmee ze de politie in geval van nood kan verwittigen.

Sinds het prinselijk huwelijk van eind april krijgt Pippa meer aandacht dan haar zus Kate. Op Facebook bestaat zelfs een groep met 230.000 aanbidders van Pippa's kont.


26-06-2011 om 11:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zieke Ozzy zegt af op Graspop, Channel Zero springt in

Zieke Ozzy zegt af op Graspop, Channel Zero springt in.

Klik op de foto om ' Let Me Hear You Scream ' te beluisteren





Ozzy Osbourne heeft vannacht zijn optreden van vanavond op de Graspop Metal Meeting afgezegd. Ozzy is geveld door een zware keelontsteking. Op doktersadvies moet hij de volgende 72 uren rusten.

Ozzy laat weten dat hij "er erg naar uitkeek om op het legendarische Graspop festival te spelen. Het valt me bijzonder zwaar om de fans in de steek te laten en ik ben zeer ontgoocheld dat ik niet zal kunnen optreden voor de geweldige Belgische metalfans." Channel Zero bleek onmiddellijk bereid om in te springen en zo wordt de affiche van vandaag toch gered.
  
Judas Priest wordt nu de headliner vanavond en zal 130 minuten spelen. Ze upgraden hun voorziene slot en laten nog speciaal een lasershow overbrengen naar Dessel. Ook Whitesnake past z'n set aan en zal langer spelen.

Toch een positief kantje
Om dat allemaal klaar te krijgen heeft de Graspoporganisatie vannacht halsbrekende toeren uitgehaald.

Voor wat oudere metalfans is de afzegging van Ozzy uiteraard een tegenvaller, maar er zit toch ook een positief kantje aan. Het is vanavond immers de laatste keer dat ze op Belgische bodem Judas Priest kunnen zien, want de legendarische band is bezig met een afscheidstour en heeft gezegd daarna niet meer te zullen optreden. Judas Priest gaat er dus uit in Dessel met een onverwachte grote "bang": een meer dan twee uur durende bloemlezing uit de carrière van één van de meest controversiële en baanbrekende heavy metalacts uit de rockgeschiedenis.


25-06-2011 om 22:22 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opstootje tijdens U2-concert Glastonbury

Opstootje tijdens U2-concert Glastonbury

Klik op de foto om ' with or without you  ' te beluisteren





De Ierse rockband U2 heeft gisteravond haar debuut gemaakt op het prestigieuze Britse muziekfestival Glastonbury. Ruim honderdduizend muziekliefhebbers trotseerden regen en kou om de show van de band mee te maken.

U2 brak begin jaren 80 door naar een groot publiek, maar speelde nooit op het beroemde festival. Vorig jaar zou het moment eindelijk daar zijn, maar vanwege een spoedoperatie aan de rug van frontman Bono werd het optreden doorgeschoven naar Glastonbury 2011.

Na het eerste nummer van de band, Until The End Of The World, probeerde een actiegroep een ruim zes meter hoge ballon met de tekst 'U pay your tax 2' over het publiek te laten zweven. Ze wilden daarmee protesteren tegen het feit dat U2 haar operaties nu vanuit Nederland, en niet vanuit Ierland, leidt om minder belasting te betalen. Bewakers grepen hardhandig in. Er werd niemand gearresteerd.

De band werd nauwelijks gestoord door het opstootje, zodat de fans konden genieten van hits als Sunday Bloody Sunday en Where The Streets Have No Name.

U2 sloot het vrijdagprogramma van het festival af. Eerder op de dag speelden B.B. King (85) en Radiohead al op het hoofdpodium. De zaterdag wordt afgesloten door de band Coldplay en zondag zal zangeres Beyoncé deze editie van het festival afsluiten. In totaal spelen ruim honderd bands en muzikanten op het festival, dat bezocht wordt door ongeveer 175.000 mensen.

In 2012 zal het festival niet doorgaan vanwege de Olympische Spelen in Londen



25-06-2011 om 11:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Columbo' (83) overleden

Columbo (83) overleden

Klik op de foto om een filmpje te bekijken






Peter Falk is op 83-jarige leeftijd overleden. Dat heeft de woordvoerder van de 'Columbo'-acteur aan verschillende Amerikaanse media bevestigd. Zijn familieleden hebben in een mededeling laten weten dat Falk vredig in zijn huis in Beverly Hills is gestorven.

Falk is vooral bekend als inspecteur Columbo in de gelijknamige detectiveserie, waar hij vier Emmy Awards voor kreeg. Hij maakte in 1958 zijn tv-debuut met 'Wind Across the Everglades'. Drie jaar later brak hij door met zijn rol in 'Murder, Inc.', die hem samen met 'Pocketful of Miracles' drie Oscarnominaties opleverde.

Peter leed al langer aan Alzheimer. Waaraan hij overleed is alsnog onbekend. Hij laat zijn vrouw Shera Danese achter en twee dochters, Jackie en Catherine, uit een eerder huwelijk.


25-06-2011 om 10:41 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
24-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prince: Ik heb respect voor de orde in strikte islamlanden


Prince: "Ik heb respect voor de orde in strikte islamlanden"


http://img690.imageshack.us/img690/992/princeqs.jpg


Prince (53) meent dat je strikte regimes in het Midden-Oosten, met op de islam gebaseerde wetten die dicteren wat de burgers mogen doen en welke kleren ze mogen dragen, niet mag afdoen als fout of onderdrukkend.


In een interview met The Guardian verklaart Prince: "We kunnen niet altijd doen wat we willen doen. Als je geen grenzen hebt, waar eindig je dan? Het is leuk om in moslimlanden te verblijven, je weet dat er slechts één religie is. Er is orde. De vrouwen dragen een boerka. Ze hebben geen keuze, maar ze zijn daar gelukkig mee".


Dat zegt de man die doorbrak met het ranzige 'Erotic City' en met zangeressen in lingerie op het podium placht te staan.


Gevraagd wat hij zou zeggen tegen moslimvrouwen die niet opgezet zijn met de verplichting een boerka te dragen, antwoordt Prince: "Er zijn mensen die met alles ongelukkig zijn. Alles heeft een donkere kant. Maar ik wil hier nergens voor pleiten. Mijn wereldvisie, daar kan je over blijven discussiëren".


Prince zelf zweert echter bij zijn flamboyante outfits, zeker nadat fans hem niet herkenden toen hij eens in slobberkleren de straat op kwam. "Ik droeg versleten kleren omdat ik een vriend ging helpen verhuizen. Ik kruiste enkele meiden en één ervan zei 'oh mijn god, Prince'. De andere trok een raar gezicht en zei 'dat is Prince niet'. Sindsdien kom ik niet meer buiten in sjofele kleren".


Sinds 2001 is Prince Jehova's Getuige. Enkele jaren weigerde hij zijn  vaak zwaar erotisch geladen songs zoals 'Get Off (23 Positions in a One Night Stand)' en 'Little Red Corvette' nog live te brengen. Wie een ticket heeft gekocht voor de concerten van Prince op 5 en 6 juli op het Gentse Sint-Pietersplein hoeft niets te vrezen: het Purperen Onderdeurtje heeft die preutsheid alweer afgeschud


24-06-2011 om 18:52 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaak tegen Peter Van Asbroeck uitgesteld

Zaak tegen Peter Van Asbroeck uitgesteld


http://img717.imageshack.us/img717/1558/petervanasbroeck.jpg



De Antwerpse politierechter heeft de zaak van tv-presentator en acteur Peter Van Asbroeck (48) uitgesteld naar 21 oktober. Hij reed vorige zomer fietser D.B. (39) uit Kruibeke aan toen die het kruispunt van de A12 en de Atomiumlaan overstak in Wilrijk. De man overleefde de klap niet.

Naast Peter Van Asbroeck staan ook aannemer VBG uit Herentals en de werfverantwoordelijke terecht. Op de plaats van het ongeval waren wegwerkzaamheden bezig. Er stonden een heleboel tijdelijke verkeersborden en -lichten waardoor de situatie er verwarrend zou zijn geweest. Van Asbroeck had de fietser niet gezien. Het slachtoffer liet een vrouw en een dochter van 12 achter. (br.hln)


24-06-2011 om 17:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber krijgt slaag

Justin Bieber krijgt slaag


http://img221.imageshack.us/img221/2056/justinbieberguiiy.jpg


Paniek bij de Beliebers: Justin Bieber werd donderdagmiddag in New York aangevallen. Het tieneridool smakte volgens ooggetuigen tegen de grond nadat een onbekende man een dranghek omver trapte en de 17-jarige knul neersloeg.

Bieber was in New York voor de promotie van zijn nieuwste parfum 'Someday'. Honderden fans stonden hem bij warenhuis Macy's op te wachten, waar de Canadees een signeersessie gaf. Toen hij zijn fans buiten wilden gaan groeten, slaagde een man er in om het popidool een pandoering te geven. De klap was zo hard dat hij meteen tegen de grond smakte. De onbekende man werd onmiddellijk opgepakt door de politie. Dat meldt de Amerikaanse nieuwszender ABC.

Volgens ABC 7 Eyewitness News raakte Bieber niet gewond maar was hij overduidelijk helemaal van de kaart. Na de schermutseling besliste Justin om alsnog de fans te ontmoeten die een 'meet en greet' met hem hadden gewonnen.

"Toen Justin werd aangevallen, vlogen zijn bodyguards onmiddellijk op de man af", vertelt een ooggetuige aan OK! Magazine. "Toen hij binnen was, werd hij door zijn vader en zijn lijfwacht Kenny getroost. Ook zijn manager wachtte hem binnen op."

Over het motief van de 'fan' is voorlopig niets bekend. Volgens de politie gaat het om een man van ongeveer 40 jaar die zich een weg naar het tieneridool wist te banen, maar NYPD betwijfelt echter of de man er effectief in slaagde om Bieber neer te slaan.

Ook TMZ spreekt van een groot misverstand. Volgens de entertainmentwebsite gaat het niet om een dolgedraaide fan, maar om een undercoveragent die Justin probeerde te beschermen nadat de menigte zich begon op te dringen. Bieber zou niet geweten hebben dat het om een agent ging en dacht in eerste instantie dat hij werd aangevallen door een fan. De gemoederen zouden snel weer bedaard zijn nadat Justin terugkeerde om zijn signeersessie af te werken.  (br.hln)


24-06-2011 om 13:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brusselaar wil Kuifjecafé in Big Apple openen

Brusselaar wil Kuifjecafé in Big Apple openen

http://img202.imageshack.us/img202/1430/kuifjecafe.jpg
Bryant Park in Manhattan. In een van de gebouwen op de achtergrond zou het Kuifje-café ondergebracht worden.


'Kuifje in Amerika' krijgt een vervolg: de Brusselse restaurateur Yves Jadot opent volgend jaar in New York, meer bepaald op 40th street -tussen Times Square en Fifth Avenue- een 'Kuifjecafé'. Dat meldde het blad Trends/Tendances op zijn webstek.

De onderhandelingen met Moulinsart zouden nog niet geheel rond zijn, maar verwacht de 44-jarige Brusselaar, die in Manhattan al zeven Belgische horecazaken uitbaat, geen problemen.
 
Voor het Kuifjecafé, waarin welteverstaan geen bier zal worden geserveerd wegens niet passend met het imago van de held-reporter, heeft Jadot onlangs een pre-project voorgelegd aan Moulinsart-baas Nick Rodwell en reageerde die "enthousiast". Voor dat project werkt de restaurateur samen met de Belgische architecte Delphine Mauroit.
 
Jadot denkt ook aan het openen in de Big Apple van een 'Belgian House', een uitstalraam van al het goede 'made in Belgium'.


24-06-2011 om 13:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Radiohead is suprise act op Glastonbury

Radiohead is suprise act op Glastonbury

Klik op de foto om ' Staircase  ' te beluisteren






Van deze namiddag is Radiohead de onaangekondigde 'surprise act' op het Glastonbury Festival. Al wekenlang verklaarde organisator Emily Eavis dat ze "een potentiële headliner" had geboekt voor een geheime set, maar verder hield ze de lippen stijf op elkaar. Radiohead was al twee keer eerder headliner op Glastonbury.

Vorig jaar, op de veertigste verjaardag van het festival, speelden Thom Yorke en Jonny Greenwood een korte onaangekondigde set op Glastonbury, wat toen een volksverhuizing veroorzaakte.


Het concert van deze namiddag wordt de eerste volledige Radiohead-show sinds augustus 2009. Verder spelen hier vandaag U2, Primal Scream, Wu-Tang Clan en Mumford & Sons. Ook zaterdag staat nog een 'surprise guest' op de affiche.



24-06-2011 om 12:28 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joke van de Velde: Met kind van een zaaddonor is niets mis

Joke van de Velde: "Met kind van een zaaddonor is niets mis"


http://img47.imageshack.us/img47/4739/jokevt1.jpg


Joke van de Velde (31) is inmiddels al anderhalf jaar single, maar dat vindt ze helemaal niet erg. "Ik ben kritischer geworden voor de mannen", aldus de ex-miss in 'TV Familie'.

"De mannen die mijn pad kruisen, zullen geduld met mij moeten hebben. Iemand die dat kan opbrengen moet me toch graag zien? Diegene die overblijft, zal de juiste zijn. Ik zal hem in elk geval zwaar op de rooster leggen."

"Als ik me nu nog aan een man bind, moet het totaalplaatje kloppen. Humor, een harde werker,... Alles wat ik belangrijk vind, moet er zijn. Ik ben ook helemaal weg van kinderen. Over vijf jaar wil ik er graag aan beginnen. Als dat niet lukt met een partner word ik een Bewust Ongehuwde Moeder. Natuurlijk wil een kind het liefst een vader en een moeder, maar ik ga niets forceren. Dan ga ik liever naar de spermabank en voed ik mijn kind alleen op. Een kind via een zaaddonor, daar is niets mis mee", besluit Van de Velde.


24-06-2011 om 11:49 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
23-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alcoholpreventie-actie tijdens Rock Werchter 2011

Alcoholpreventie-actie tijdens Rock Werchter 2011


http://img707.imageshack.us/img707/2974/rockwerchter2011.jpg


De Intergemeentelijke preventiedienst alcohol- en druggebruik gaat tijdens muziekfestival Rock Werchter, van 30 juni tot 3 juli, een sensibiliseringsactie voeren tegen alcoholgebruik bij min-zestienjarigen.

Voor de actie komt ter hoogte van de brug over de Demer een stand waar iedereen nuttige tips meekrijgt. De muziekfans kunnen daarnaast via opdrachten met de promillebril ook aan den lijve ondervinden wat de gevolgen van alcoholgebruik zijn.
 
De preventiedienst heeft, in het kader van de nationale campagne over het verbod om alcohol te verkopen, te schenken of aan te bieden aan jongeren onder de 16, ook alle standhouders aangeschreven met de vraag om hun tappers te wijzen op mogelijke controles op dit verbod en op de strenge boetes bij overtredingen. De standhouders kregen daarnaast een briefing en affiches.
 
De campagne heeft de volle steun van de organisatoren van Rock Werchter. (br.hln)


23-06-2011 om 16:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Summerfestival 8 uur live op JIM

Summerfestival 8 uur live op JIM


http://img232.imageshack.us/img232/2254/summerfestival.jpg


Op zaterdag 25 juni 2011 geeft JIM het startschot van de muziekzomer met een 8 uur durende live uitzending van 'Summerfestival 2011' op het nieuw Zuid in Antwerpen. Dat meldt JIM in een persbericht.


De kijkers hoeven niets te missen want JIM is er met vier VJ's live bij vanaf 16.00 tot middernacht. Op het nieuw Zuid in Antwerpen worden zo'n 40.000 jongeren verwacht om de vakantie in te feesten samen met tal van DJ's en live optredens op 8 verschillende podia. Onder andere 'De Jeugd van Tegenwoordig', 'Regi', 'Peter Luts', 'The Opposites' en de Amerikaanse sensatie 'Far East Movement' tekenen present.

Nieuw dit jaar is dat er behalve voor de 'Mainstage' ook extra aandacht voor de 'Hardstyle Stage' is voorzien.

"Het is op vraag van de kijkers dat we naast de 'Mainstage' ook de 'Hardstyle' uitgebreid aan bod laten komen. De populariteit van het genre en zijn DJ's is erg groot, getuige de vele reacties die we hierover mochten ontvangen", aldus Luc Van Laer, Station Manager van JIM.

"Ook op JIM.be hoef je niks te missen van 'Festivalitis: SummerFestival 2011'. Continu worden behind-the-scene beelden online gezet en het programma kan ook gevolgd worden via de livestream."

Graspop Metal Meeting

JIM doet dit weekend overigens een dubbelslag want de JIM ploegen zijn ook drie dagen lang aanwezig op de 'Graspop Metal Meeting' in Dessel. An Lemmens mag er zich een weg headbangen van stage naar stage.  (br.hln)

Het verslag van haar weekend 'Graspop' zie je in 'Festivalitis: Graspop' op donderdag 30 juni 2011 om 20.15 bij  JIM en JIM.be

http://www.summerfestival.be/


23-06-2011 om 16:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ryan Dunn had meer dan twee keer te veel alcohol in bloed en reed meer dan 212 km/uur

Ryan Dunn had meer dan twee keer te veel alcohol in bloed en reed meer dan 212 km/uur


http://img30.imageshack.us/img30/1355/ryandunn.jpg


Jackass-ster Ryan Dunn (34) had meer dan twee keer de toegelaten limiet alcohol in het bloed tijdens zijn fatale crash. Sporen van andere drugs werden er niet gevonden na het bloedonderzoek.


Ryan Dunn had 0,196 procent (1,96 promille) alcohol in zijn bloed en de wettelijke limiet in Pennsylvania, waar hij crashte met zijn Porsche, is 0,08 procent (0,8 promille). Dat blijkt uit een medisch verslag dat door de politie online werd gezet.


Dunn reed, nog volgens hetzelfde verslag, met zijn Porsche 911 GT3 tussen de 212 en de 225 km/uur op het moment van de dodelijke crash, heel wat sneller dan de eerste schatting van 160 km per uur. De impact was enorm, zoals de foto's laten zien, en de Porsche vloog meteen in brand.


Getuigen in de bar Barnaby's in West Chester in de Amerikaanse staat Pennsylvania, waar Dunn vertoefde voor hij achter het stuur kroop, hadden eerder gezegd dat de Jackass-ster drie biertjes en drie shots sterke drank had gedronken. Dunn had zelf nog vanuit de bar een foto van het drinkgelag getweet.


Ook zijn passagier, Zachary Hartwell (30), kwam om bij de crash. Hij werkte als stuntman mee aan 'Minghads', een comedy uit 2009 in een regie van een andere Jackass-ster, Bam Margera, waarin ook Dunn meespeelde.


23-06-2011 om 13:48 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Petry en Van Reybrouck genomineerd voor De Inktaap

Petry en Van Reybrouck genomineerd voor De Inktaap


http://img857.imageshack.us/img857/9800/yvespetryendavidvanreyb.jpg
Yves Petry (links), bij de uitreiking van de Libris Literatuur Prijs


De Vlaamse auteurs Yves Petry en David Van Reybrouck zijn genomineerd voor De Inktaap 2012. Ook de Nederlandse Margriet de Moor dingt mee naar deze literaire jongerenprijs van het Nederlandse taalgebied die op 12 maart 2012 wordt uitgereikt. Dat hebben de organisatoren donderdag meegedeeld.

De genomineerden voor De Inktaap zijn traditioneel de winnaars van de drie belangrijkste boekenprijzen van het Nederlandse taalgebied: De Gouden Uil, de AKO Literatuurprijs en de Libris Literatuur Prijs. Daardoor zijn "De maagd Marino" van Yves Petry, die de Libris Literatuur Prijs 2011 won, en "Congo: een geschiedenis" van David Van Reybrouck, de winnaar AKO Literatuurprijs 2010, automatisch genomineerd.
 
Omdat de Gouden Uil dit jaar niet werd uitgereikt, moest de organisatie op zoek naar een derde genomineerde. Dat is "De schilder en het meisje" geworden van de Nederlandse Margriet de Moor. Het boek staat zowel op de Tiplijst van de AKO Literatuurprijs 2010 als op de Longlist van de Libris Literatuur Prijs 2011 en is daarom een terechte genomineerde, zo luidt het.
De komende maanden zullen circa 2.000 16- tot 18-jarigen de genomineerde boeken beoordelen. Op 12 maart 2012 wordt De Inktaap voor de elfde keer uitgereikt in Rotterdam.
 
De Gouden Uil wordt volgend jaar opgevolgd door de Gouden Boekenuil. De winnaar daarvan zal opnieuw automatisch genomineerd zijn voor de literaire jongerenprijs. (br.hln - foto photonews)


23-06-2011 om 12:06 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rock Werchter zo goed als uitverkocht

Rock Werchter zo goed als uitverkocht


http://img560.imageshack.us/img560/9369/rockwerchter.jpg


Wie nog naar Rock Werchter wil, zal zich moeten haasten om een ticket te bemachtigen. Het muziekfestival is zo goed als uitverkocht, meldt de organisatie.

Ook de dagtickets voor donderdag zijn nu allemaal op. De dagtickets voor vrijdag en zaterdag waren al een tijdje uitverkocht. Wel nog in verkoop zijn een goeie 750 combitickets, die net vrijgekomen zijn uit onbetaalde reservaties, en 500 dagtickets voor zondag.

Op zondag zijn Iron Maiden en Black Eyed Peas de headliners. Over de hele vierdaagse staan er 61 groepen verspreid over de Main Stage en de Pyramid Marquee. Donderdag sluiten Linkin Park en The Chemical Brothers de eerste festivaldag af, vrijdag is Kings Of Leon de headliner en op zaterdag mag Coldplay een einde breien aan de derde dag. De volledige line up vind je hier.

Het muziekfestival vindt plaats in het Festivalpark in Werchter van donderdag 30 juni tot en met zondag 3 juli. Tickets bestellen kan via www.proximusgoformusic.be.


23-06-2011 om 11:41 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
22-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson blijft twee jaar na dood goed verkopen

Michael Jackson blijft twee jaar na dood goed verkopen

Klik op de foto om ' The Way You Make Me Feel ' te beluisteren





De muziek van Michael Jackson kent nog steeds een vaste verkoop in ons land. Dat zegt Sony Music Entertainment Belgium. Zaterdag is het twee jaar geleden dat de Amerikaanse popzanger overleed in Los Angeles.

"Er was een verkoopspiek net na zijn dood tot in het najaar van 2009, maar de cd-verkoop stabiliseerde daarna", aldus Christophe Cumps, cataloogmarketeer van Sony Music Belgium.
 
"Na de lancering van de dvd 'Michael Jackson's Vision', met onder meer onuitgegeven videoclips en het album 'Michael' zagen we wel een verkoopspiek." Cijfers wil Sony niet geven. "We merken wel telkens een duidelijke verkoopsstijging als er nieuw materiaal uitkomt."
 

Over nieuwe releases blijft Sony op de vlakte. Wel wordt in de toekomst onder meer het studioalbum 'Of the Wall' opnieuw uitgebracht, met remixen en bonusnummers. Sony zegt overigens bewust geen nieuw materiaal te lanceren rond overlijdensverjaardagen. "We willen geen verkeerd beeld ophangen dat we munt willen slaan uit de gebeurtenis."
 

Op vijftigjarige leeftijd overleed Michael Jackson op 25 juni 2009, officieel aan een hartstilstand. Maar Jacksons privéarts wordt verdacht van onvrijwillige doodslag. In september start het proces wegens het toedienen van een fatale dosis van het verdovingsmiddel propofol.


22-06-2011 om 14:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussel krijgt wereldpremière Kuifje-verfilming van Spielberg

Brussel krijgt wereldpremière Kuifje-verfilming van Spielberg

Klik op de foto om de trailer te bekijken





De langverwachte wereldpremière van de film 'Kuifje en het geheim van de eenhoorn' zal op 22 oktober in Brussel plaatsvinden. Dat meldt Joods Actueel, dat het nieuws bevestigd kreeg van DreamWorks Animation. De 3D-animatieprent wordt geregisseerd door Steven Spielberg, in samenwerking met producer Peter Jackson, bekend van de 'The Lord of the Rings'-trilogie. De stemmen worden onder meer geleverd door Daniel Craig en Jamie Bell.

'Kuifje en het geheim van de eenhoorn' is gebaseerd op drie Kuifje-albums: 'De krab met de gouden scharen', 'Het geheim van de eenhoorn' en 'De schat van Scharlaken Rackham'. In de Verenigde Staten gaat de film pas enkele weken later dan bij ons in première.
 
Volgens Joods Actueel kan het lobbywerk nu worden gestaakt, "want niet alleen Brussel maar ook Londen en Parijs probeerden de première van de prestigieuze 3D-productie met alle macht binnen te rijven".
 
Op de vraag welke argumenten doorslaggevend waren om uiteindelijk voor Brussel te kiezen voor de wereldpremière, antwoordde de woordvoerder van DreamWorks: "Stripheld Kuifje werd in Brussel gecreëerd door Hergé, en al zijn avonturen zijn daar aan de verbeelding van zijn maker ontsproten. Kuifje is in België niet alleen een nationale held, maar zo'n groot symbool, dat Brussel de enige geschikte plaats is voor de première van de film".


22-06-2011 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!