Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

19-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jongens van Elbow brouwen hun eigen bier

Jongens van Elbow brouwen hun eigen bier

Klik op de foto om ' Grounds For Divorce ' te beluisteren






De Britse band Elbow, nog op Rock Werchter een paar weken geleden, lanceert een eigen biertje. Het zou genoemd worden naar hun jongste plaat "Build a rocket boys!" en gelanceerd worden op het Manchester Food And Drink Festival in oktober.



http://img846.imageshack.us/img846/2636/buildarocketboys.jpg



De jongens van Elbow omschrijven zichzelf als "proud supporters of traditional British real ale". Ze gingen in zee met Robinsons Of Stockport, een familie-gerunde brouwerij, om een biertje te maken. Het resultaat wordt omschreven als "golden ale with a rich rounded body, smooth bitterness, subtle tang of malt and fruity aroma". Het alcoholpercentage bedraagt 4 procent.


19-07-2011 om 12:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bekende Nederlandse danseressen verongelukt in Namibië

Bekende Nederlandse danseressen verongelukt in Namibië


http://img39.imageshack.us/img39/6182/ongeval.jpg


Twee bekende Nederlandse vrouwen zijn in Namibië om het leven gekomen. De 27-jarige danseressen Els Alderliesten, bekend van het tv-dansprogramma Dancing Queen en Sanne Gresnigt, die in musicals speelde, kwamen met hun huurauto in botsing met een andere wagen. Die auto werd bestuurd door Greg Oliver, de bondscoach van het nationale rugbyteam van Namibië. Hij, zijn broer en diens gezin liggen in het ziekenhuis.

De twee vrouwen waren naar Namibië gereisd om dansles te geven aan Afrikaanse kinderen, meldt het AD Rotterdams Dagblad. Ergens tussen de plaatsen Arandis en Ukados ging het mis. De vrouwen wilden met de auto een vrachtwagen inhalen, schrijft een lokale krant. Door een rukwind raakten ze de controle kwijt over het stuur en kwamen langs de kant van de weg terecht. Toen ze probeerden het pad weer op te rijden, botsten zij op een tegenligger. De twee waren op slag dood. (br.hln)


19-07-2011 om 11:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joss Stone: Ik was ladderzat op huwelijk Will & Kate

Joss Stone: Ik was ladderzat op huwelijk Will & Kate


http://img843.imageshack.us/img843/9420/jossstonec.jpg


Joss Stone heeft daags na het huwelijk van Will en Kate ongetwijfeld met een serieuze kater in bed gelegen. Volgens de 24-jarige zangeres had ze het er zo naar haar zin dat ze zich op de receptie een stuk in haar voeten dronk.

"Ik heb me rot geamuseerd. Het was er dan wel koud, maar dat heeft de sfeer niet kunnen verpesten", vertelt Stone aan E! News. "Ik ging gewoon naar binnen, zette me ergens neer en probeerde me zo netjes mogelijk te gedragen. Ik was zo blij dat ik er die dag bij mocht zijn. Het was alsof ik deel uitmaakte van een sprookje."

"Ik had de meest bizarre lunch aller tijden met een heleboel aangename mensen, ik kende echt niemand van het gezelschap. Na de ceremonie hebben we ons met een stuk of tien mensen ladderzat gedronken. Ik had die mensen nog nooit gezien, maar het was echt schitterend moment."

Naast Stone waren er op de Royal Wedding nog een heleboel andere showbizzsterren aanwezig, waaronder David en Victoria Beckham en Elton John.


18-07-2011 om 22:21 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga 'tippelt' door New York

Lady Gaga 'tippelt' door New York


http://img823.imageshack.us/img823/9826/ladygagarw.jpg



Lady Gaga staat dan wel bekend om haar excentrieke outfits, wat we nu zien zou wel eens haar meest 'hoerige' outfit aller tijden kunnen zijn. Met een leren jasje, een Xena-minirok en een gouden ketting waar zelfs Mr. T jaloers op zou zijn liep ze door de straten van New York. Over smaak valt niet te twisten, al zou de garderobe van Gaga wel eens een uitzondering op de regel kunnen zijn. (br.hln)


18-07-2011 om 21:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Kraaijkamp op 86-jarige leeftijd overleden

Johnny Kraaijkamp op 86-jarige leeftijd overleden


http://img856.imageshack.us/img856/561/johnnykraaijkamp.jpg


De Nederlandse acteur John Kraaijkamp is zondagmiddag op 86-jarige leeftijd overleden in Laren. Hij is "rustig ingeslapen" in het bijzijn van zijn vier kinderen, zijn ex-vrouw, zijn beste vriend en diens echtgenote, vertelde woordvoerder van de familie Sidney Brandeis maandag. "Zo had hij het graag gewild."

Kraaijkamp was "lichamelijk op, maar geestelijk nog zeer in orde", aldus Brandeis. "Hij was tot het laatste moment volledig bij".
 
Wanneer Kraaijkamp zal worden gecremeerd, maken zijn nabestaanden later deze week bekend. Er zal in ieder geval een gelegenheid voor het publiek komen om afscheid te nemen van de acteur.
 
Kraaijkamp werd in de jaren vijftig ontdekt door Rijk De Gooyer. Met hem zou hij jarenlang een komisch duo vormen. Doorheen de volgende decennia bleef Kraaijkamp veelvuldig op televisie komen en bouwde hij bij het grote publiek een reputatie op als komisch acteur, onder meer in de serie "De Brekers".
 
In 1986 verraste Kraaijkamp met zijn vertolking van een verzetsman in de film "De Aanslag". In het theater speelde de acteur wel vaker ernstige rollen. Hij bleef ook tot hoge leeftijd in het theater actief.


18-07-2011 om 21:01 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitgeregend Dour lokt 160.000 toeschouwers

Uitgeregend Dour lokt 160.000 toeschouwers


http://img853.imageshack.us/img853/2972/uitgeregenddour.jpg


Het muziekfestival van Dour heeft een recordeditie achter de rug. De voorbije vier dagen hebben de circa 200 concerten samen zowat 160.000 muziekliefhebbers naar Henegouwen gelokt. Grote incidenten zijn er niet gemeld.

Enkele uren voor het einde van de editie 2011 blikten de organisatoren zondagavond tevreden terug. Ondanks het slechte weer en alle ongemakken vandien brak het festival van Dour zijn publieksrecord. Sinds donderdag noteerden de organisatoren 160.000 fans, onder hen 35.000 kampeerders. "Een schitterende editie", zo concludeerde de woordvoerder van het festival.
 
Ook de ordediensten maakten een positieve balans op. Volgens chef Patrice Vanderbeck van de politiezone Dour-Haut-Pays zijn zeven administratieve aanhoudingen verricht wegens verstoringen van de openbare orde. Dankzij de samenwerking met de federale politie en de douane is het drugsprobleem volgens de politiechef goed onder controle gehouden.
 
Het festival, toe aan zijn 23ste editie, pakte dit jaar uit met headliners als Pulp, Suede, Kyuss, Cypress Hill, Pendulum en Public Enemy. (br.hln- beeld photo news)


18-07-2011 om 13:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Niet te missen op Tomorrowland, volgens Dimitri Vegas & Like Mike

Niet te missen op Tomorrowland, volgens Dimitri Vegas & Like Mike


http://img143.imageshack.us/img143/474/dimitrivegaslikemike.jpg
Dimitri Vegas en Like Mike


Nu Tomorrowland (22-24 juli) een derde festivaldag heeft ingevoerd, is het aanbod aan dj's haast ongezien en wordt kiezen geen makkelijke opgave. Maar wat mag je dit weekend zeker niet missen in De Schorre in Boom? De Belgisch/Griekse broers Dimitri Vegas & Like Mike, sinds Tomorrowland zeven jaar geleden van start is gegaan vergroeid met het festival en ook dit jaar goed voor het officiële TL-anthem, geven ons hun neusje van de dancezalm op de Mainstage.

1. SWEDISH HOUSE MAFIA (vrijdag, 23u - 1u)
"Het hoogtepunt van de vorige editie", vindt Dimitri Vegas. "De 'Mafia' is een echte bom, ze verstaan als geen ander hoe van hun set een echte show te maken. Een voorbeeld van hoe het moet, zowel live als qua productie. Hun volgende plaat, de remix van Coldplays 'Every Teardrop Is A Waterfall', gaat weer een grote hit worden heb ik zo'n vermoeden. Axwell, Sebastian Ingrosso en Steve Angello zijn echt gasten om naar op te kijken. Axwell is enorm perfectionistisch, Ingrosso heeft de creativiteit en ook Angello is natuurlijk een groot talent. Alle drie zijn ze bijzonder kritisch voor zichzelf en net dat maakt hen zo sterk. Maar bovenal zijn het coole kerels."

2. AFROJACK (zaterdag, 17u30 - 19u)
"Met hem hebben we samen het Tomorrowland-anthem 'The Way We See The World' gemaakt. De Nederlander is een van de grootste talenten die er momenteel rondloopt. Zijn snelheid grenst aan het ongelofelijke. Afrojack heeft zijn eigen stevige en harde stijl en die slaat aan, al heeft hij momenteel met Pitbull en Ne-Yo de commerciëlere hit Give Me Everything te pakken. Eerder dit jaar bracht hij met 'Take Over Control' feat Eva Simmons een absolute kraker op de dansvloer uit."

3. TIESTO (zaterdag 23 u - 1u)
"Zijn eerste doortocht op Tomorrowland wordt niet te missen. Tiesto is ook iemand die al veel voor ons betekend heeft en onze platen graag steunt, zoals deze 'Under The Water'. We spelen net vóór hem en dat maakt ons best nerveus! Hij is natuurlijk een icoon. De kritiek dat hij te commercieel is, gaat absoluut niet op vind ik. Enkele jaren geleden heeft hij de gedurfde overstap gemaakt van trance naar house en dat heeft hem nog geen windeieren gelegd."

4. YVES V VS DIGITAL LAB & PEDRO HENRIQUES (vrijdag 17u30 - 19u)
"Onze landgenoot Yves V, een protégé van TL-organisator ID&T, in combinatie met twee jongens van Miami. Explosieve mixen gegarandeerd, zoals deze Madagascar die we eerder dit jaar met Yves V uitgebracht hebben. Eigenlijk hebben wij hen samengebracht en voor het eerst zullen ze samen op Tomorrowland draaien. Een combinatie waar we dit jaar zeker nog van zullen horen."

5. NERVO (zondag, 14u30 -16u)
"Deze Australische tweelingzussen Liv en Mim Nervo hebben de vocals verzorgd voor het TL-anthem. Ik ben erg benieuwd naar wat ze zondag gaan brengen. Het zijn erg getalenteerde zangeressen én songwriters. Voor EMI zijn ze ook aan een album bezig." Hier stellen de knappe zusjes zichzelf voor. (br.hln)



18-07-2011 om 13:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Beckham knuffelt baby Harper Seven


David Beckham knuffelt baby Harper Seven


http://img696.imageshack.us/img696/5250/davidbeckhama.jpg


We hebben er even moeten op wachten maar Victoria Beckham heeft vandaag dan toch een foto van haar pasgeboren baby op Twitter gepost. Het beeld toont een trotse vader David die zijn dochterje teder vasthoudt.

Gisteren verscheen de populaire voetballer al op training met voetbalschoenen waar de naam Harper Seven op aangebracht was naast de namen van de andere kinderen van het gelukkige koppel.

De 35-jarige Beckham trouwde in 1999 met 'Spice Girl' Victoria. Ze wonen op dit moment in Los Angeles, waar David ook speelt bij LA Galaxy. Ze hebben al drie zonen: Brooklyn, Romeo en Cruz.


18-07-2011 om 11:38 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
17-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anouk overweegt te stoppen

Anouk overweegt te stoppen

Klik op de foto om ' Been Here Before ' te beluisteren





Anouk heeft het helemaal gehad met het artiest zijn. De zangeres kan het nauwelijks nog opbrengen om platen te maken. Ze wil het liefst achter de schermen werken als muzikant en niet voortdurend in de spotlight staan. Anouk hoeft niet meer zo nodig.

"Echt, als mijn platenmaatschappij me niet af en toe op mijn verplichtingen wijst dan zou ik geen album meer maken," vertelt de rockdiva in De Telegraaf. "Mijn afscheid komt steeds dichterbij. Ik merk dat ik niet meer zo nodig moet en als dat is omgeslagen in niet willen dan kap ik."

Anouk vindt zichzelf een enorme controlfreak. Het is voor de blonde zangeres dan ook zenuwslopend om voortdurend te moeten optreden. Iedere kleine technische fout verpest voor haar het hele optreden. "Dat is ook de reden dat ik weken van mijn melk ben vóór elk optreden en achteraf dagenlang over mijn hele lijf spierpijn heb." Eigenlijk zou Anouk liever eens in de drie jaar optreden net als Barbara Streisand. "Ik vraag mijn manager en boeker wat ik financieel nodig heb om het jaar door te komen en daar moeten ze mijn tour op plannen. Ik zet geen stap meer dan nodig is."

Het liefst zou de rockdiva muziek van anderen willen produceren. "Ik heb wel eens eerder mensen aan wat songs geholpen. Maar dan hebben we het over liedjes en mijn beste liedjes heb ik altijd voor mezelf gehouden." Maar nu heeft Anouk een talentvolle onbekende zangeres gevonden waar ze zwaar van onder de indruk is. "Ik zat nota bene in de nagelstudio, toen de eigenares me kwam tippen over een zangeres waarvan ik de naam nog even niet verklap. Leuk, dacht ik zonder enige verwachting. Maar ik kreeg een filmpje van haar te zien en werd helemaal weggeblazen."

Dat Anouk overweegt om te stoppen mag bijzonder genoemd worden, want de zangeres heeft momenteel groot succes met haar nieuwe album 'To Get Her Together'. Op de dag van release was het meteen platina. Anouk rekent op deze plaat af met haar ontrouwe ex-vriend Unorthadox. (br.hln)




17-07-2011 om 18:50 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Midnight in Paris is Woody Allens grootste kassucces

'Midnight in Paris' is Woody Allens grootste kassucces


http://img84.imageshack.us/img84/9823/woodyallen.jpg


Woody Allen heeft met zijn jongste komedie 'Midnight in Paris' al zijn vorige films aan de kassa overtroefd. Volgens het blad Hollywood Reporter bracht de film al meer dan 40,4 miljoen dollar (zo'n 28,5 miljoen euro) op in Noord-Amerika.

Dat is meer dan de tot nu toe grootste kaskraker van Allen: 'Hannah and her sisters'. Die komedie met Mia Farrow, Carrie Fisher en Barbara Hershey uit 1986 bracht bijna 40,1 miljoen dollar in het laatje.
 
'Midnight in Paris' opende in mei het filmfestival van Cannes. Het verhaal draait rond een Amerikaan (Owen Wilson) die met zijn verloofde (Rachel McAdams) Parijs bezoekt en er onverwacht naar de jaren '20 worden getransformeerd. Ook de Franse presidentsvrouw Carla Bruni speelt een rolletje in de film.


17-07-2011 om 12:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frans Bauer Familiedag afgelast door regen en wind

Frans Bauer Familiedag afgelast door regen en wind


http://img89.imageshack.us/img89/3973/fransbauerfamiliedag.jpg


Het gemeentebestuur van Middelkerke heeft beslist de Frans Bauer Familiedag vandaag zondag aftelassen. Door de wind en de regen zijn er problemen bij het opstellen van het podium op het strand.

Op het programma stond een optreden van de Nederlandse zanger, maar ook een dansfeest met DJ Kelly Pfaff en optredens van onder meer Sam Gooris, X-session en Zohra (Spring).
 
"De beslissing is genomen uit veiligheids- en klimatologische redenen", zegt schepen voor toerisme Johnny Devey. "Er waren al 4.500 kaarten verkocht, maar we verwachtten zeker bij droog weer nog veel meer fans. We mikten eigenlijk op 10.000 toeschouwers."

"We hopen de familiedag op een latere datum te kunnen organiseren, maar praktische afspraken daarover moeten nog worden gemaakt. Verkochte kaarten blijven zeker geldig voor een eventuele latere editie, maar concrete informatie over de afhandeling is er nog niet."

Meer informatie over het afgelast evenement is vanaf morgen om 9.30 uur te verkrijgen bij Toerisme Middelkerke op 059/30.03.68 of via de www.toerismemiddelkerke.be.


17-07-2011 om 09:51 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nick Lachey en Vanessa Minnillo getrouwd

Nick Lachey en Vanessa Minnillo getrouwd


http://img232.imageshack.us/img232/4609/nicklacheyenvanessaminn.jpg


Nick Lachey en Vanessa Minnillo mogen zich sinds vrijdag officieel man en vrouw noemen. De twee gaven op een tropisch eiland hun jawoord in het bijzijn van 35 familieleden en vrienden.

Het koppel maakte in november vorig jaar bekend dat ze gingen trouwen, maar de locatie moest echter strikt geheim blijven. "We stuurden de gasten uitnodigingen in de vorm van een vliegticket. We vertelden hen dat we ergens naartoe gingen en dat de dresscode 'island chic' was. Niemand wist waar ze naartoe gingen, we hielden het bijzonder vaag", vertelt Nick.

"Trouwen was een soort van volgende stap naar ons ultieme doel: samen kinderen krijgen", voegt Minnillo daar aan toe. De kersverse echtgenote van Nick droeg tijdens de ceremonie een jurk van Monique Lhuillier, haar man ging voor een maatpak van Dolce & Gabbana.

"We zijn erg opgewonden. Het spreekt voor zich dat we extreem gelukkig zijn en dat we uitkijken naar wat de toekomst voor ons in petto heeft. We proberen met volle teugen van ieder moment te genieten", aldus Lachey.

Het is het eerste huwelijk voor de presentatrice en het tweede voor Lachey, die eerder getrouwd was met zangeres en actrice Jessica Simpson. De ceremonie werd gefilmd door de Amerikaanse zender TLC. Wanneer de uitzending in de Verenigde Staten wordt uitgezonden, is alsnog niet geweten. (br.hln)


17-07-2011 om 09:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harry Potter and the Deathly Hallows breekt potten in de VS

'Harry Potter and the Deathly Hallows' breekt potten in de VS


http://img807.imageshack.us/img807/4386/thedeathlyhallows.jpg


De nieuwste film van Harry Potter, 'Harry Potter and the Deathly Hallows, deel II', was op zijn eerste release dag in de Verenigde Staten en Canada al meteen goed voor een recordopbrengst. Volgens verdeler Warner Bros zou de film vrijdag 92,1 miljoen dollar hebben opgebracht in Noord-Amerika, staat in de krant Los Angeles Times.

Het vorige record dateert van 2009. De film 'Twilight Saga: New Moon' bracht toen op de eerste release dag 72,7 miljoen dollar op.
 
Verwacht wordt dat de nieuwe Potter ook het record voor het volledige weekend zal verslaan. Dat record staat op naam van Batman, meer bepaald 'The Dark Knight' uit 2008. Toen die in de zalen in Noord-Amerika kwam bracht hij het eerste weekend 158 miljoen dollar op.
 
De nieuwste Harry Potter-film wordt sinds woensdag ook in de Belgische zalen vertoond.


17-07-2011 om 09:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johan Verminnen: Nood aan afspraken over Vlaamse muziek

Johan Verminnen: "Nood aan afspraken over Vlaamse muziek"


http://img146.imageshack.us/img146/204/johanverminnen.jpg


"Er was nood aan duidelijke afspraken over Vlaamse muziek op de radiozenders van de VRT." Dat zegt zanger Johan Verminnen in een eerste reactie op de nieuwe beheersovereenkomst tussen de VRT en de Vlaamse gemeenschap.

In die beheersovereenkomst staat dat de radio minstens een kwart van de zendtijd moet besteden aan Vlaamse muziekproducties. Bij Radio 2 is dat bijvoorbeeld 30 procent, bij Radio 1 15 procent. "In het buitenland zijn er al jaren zulke afspraken en die komen ook de noodlijdende muziekindustrie ten goede", zegt Verminnen.
 
Verminnen wijst er wel op dat er een duidelijke definitie van Vlaamse muziek moet komen. "Gaat het alleen om Nederlandstalige nummers of vallen groepen zoals Absynthe Minded ook onder Vlaamse muziek? En wat doe je dan met klassieke muziekproducties?"
 
Globaal gezien vindt Verminnen de quota een goede zaak. "Het is evident dat de radiozenders van de openbare omroep voldoende aandacht besteden aan talent van eigen bodem. De muziekindustrie heeft het al erg moeilijk, en alle steun is meer dan welkom."  (br.hln)


17-07-2011 om 09:35 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
16-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate-mobiel staat te koop op eBay

Kate-mobiel staat te koop op eBay


http://img543.imageshack.us/img543/364/katemobiel.jpg


De tien jaar oude Volkswagen Golf van Kate Middleton staat te koop. De huidige eigenaar, Sonny Brazil, zette de auto vanmorgen op eBay. Startbod: 22.000 euro.

Kate kocht de blauwe Volkswagen in november 2001 in Edinburgh en telde daar zo'n 13.000 euro voor neer. Zes jaar later en 100.000 kilometer verder gaf ze de Golf aan haar jongere broer James die de wagen in 2009 uiteindelijk verkocht aan de vader van Brazil.

Brazil geeft bovendien een extraatje aan de nieuwe eigenaar: "De hoogste bieder krijgt er een paar manchetknopen bij die de vorige eigenaar in de wagen heeft laten liggen", klinkt het. "Ik weet niet zeker van wie de manchetknopen zijn, maar misschien zijn ze wel van prins William maar ze kunnen ook evengoed van James zijn."

"Het is geweldig dat ik slechts 1.600 euro betaalde en dat de wagen nu zo veel geld waard is", zegt een enthousiaste Brazil. Hoewel de Brit oorspronkelijk helemaal niet van plan was om de auto te verkopen, is hij nu van gedacht veranderd: "Het werd mijn kostbaarste bezit en niemand anders mocht er dan ook mee rondrijden. Ik parkeerde de auto zelfs in een afgelegen en beveiligde garage, voor het geval dat iemand er mee aan de haal wilde gaan."(br.hln)


16-07-2011 om 12:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lopez en Marc Anthony gaan scheiden

Jennifer Lopez en Marc Anthony gaan scheiden

http://img143.imageshack.us/img143/122/jenniferlopezenmarcanth.jpg


Jennifer Lopez en Marc Anthony zijn uit elkaar. Het koppel zet na zeven jaar huwelijk een punt achter hun relatie. Dat hebben de twee via een persbericht aan het Amerikaanse tijdschrift People laten weten.

"We hebben besloten om ons huwelijk te beëindigen. Het was een bijzonder moeilijke beslissing. We gaan als vrienden uit elkaar en willen er een zo goed mogelijke verstandhouding op nahouden", luidt het. "Het is een erg moeilijke tijd voor iedereen die bij de breuk betrokken is en we stellen het dan ook op prijs dat onze privacy gerespecteerd wordt."

De 41-jarige diva sprak onlangs nog openlijk over haar leven als toegewijde echtgenote en zorgzame moeder: "Ik ben ontzettend blij met het leven dat ik heb. Van zodra je kinderen hebt voel je je onmiddellijk anders, je voelt een ander soort liefde, liefde die je nooit eerder meemaakte. Ik ben gelukkiger dan ooit."

"Het maakt niet uit hoeveel ervaring je hebt op het gebied van liefde, je leert elke dag weer bij. Je zal altijd met vragen zitten die je nooit zal kunnen beantwoorden. Dit is de meest gelukkige periode in mijn leven en dat heb ik allemaal aan mijn man en kinderen te danken."

Jennifer en Marc stapten in 2004 in het huwelijksbootje en hebben samen twee kinderen: de driejarige tweeling Max en Emme. Het is het derde huwelijk van J.Lo dat op de klippen loopt. Zij trouwde in 1997 voor de eerste keer met Ojani Noa, vier jaar later probeerde ze het opnieuw met achtergronddanser Cris Judd. Het is de tweede scheiding voor Marc Anthony. (br.hln)


16-07-2011 om 11:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bob Dylan en Mark Knopfler samen in Antwerps Sportpaleis

Bob Dylan en Mark Knopfler samen in Antwerps Sportpaleis

Klik op de foto om ' Knockin' On Heaven's Door ' te beluisteren





Op woensdag 19 oktober verwelkomt het Antwerpse Sportpaleis met Bob Dylan en Mark Knopfler twee van de invloedrijkste singer-songwriters en gitaristen van de twintigste eeuw. Beide heren zullen elk de helft van de concertavond verzorgen. Tickets zijn er vanaf 60 euro, de voorverkoop start op dinsdag 19 juli.

De 61-jarige Knopfler werkte al eerder met Dylan samen op diens 'Slow Train Coming'-sessies uit 1979 en was co-producer van Dylans album 'Infidels' uit 1983. Bij het grote publiek staat Knopfler vooral bekend als frontman van de legendarische Britse rockband Dire Straits. Die werd eind jaren zeventig, begin jaren tachtig wereldberoemd met nummers als 'Sultans Of Swing' en 'Brothers In Arms'. Na de split van Dire Straits in 1995 ging Knopfler met succes solo verder.
 
Bob Dylan, 70 inmiddels, bracht als een van de belangrijkste Amerikaanse songwriters maar liefst 42 platen uit sinds 1962. Dylans folk- en protestsongs zoals 'The Times They Are A-Changin' maakten van hem in de jaren zestig een held van de burgerrechtenbeweging.
 
Maar ook Dylans recente werk kon nog op veel bijval rekenen. Zo won hij in 2007 nog twee Grammy's voor het album 'Modern Times', dat tevens op de eerste plaats binnenkwam in de Amerikaanse hitlijsten. De toen 65-jarige Dylan was de oudste artiest die daar ooit in slaagde.


16-07-2011 om 10:21 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
15-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe en laatste Potter-film verpulvert Belgische records

Nieuwe en laatste Potter-film verpulvert Belgische records


http://img807.imageshack.us/img807/4386/thedeathlyhallows.jpg



'Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2' heeft op zijn openingsdag alle Belgische records verpulverd. De cijfers: een box office van 1.022.990 euro en zo'n 105.000 bezoekers.

In harde euro's moet het vorige record van 912.000 euro, binnengehaald op de openingsdag van 'Twilight - Eclipse', eraan geloven.

De vorige beste opening in de Potter-reeks stond op naam van 'Harry Potter and the Half-Blood Prince' met een ook al niet onaardig bedrag van 595.000 euro. De allerlaatste Potter wordt zowel in 3D als in 2D uitgebracht.


15-07-2011 om 15:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anne De Baetzelier en Freddy De Kerpel in Expeditie Robinson

Anne De Baetzelier en Freddy De Kerpel in 'Expeditie Robinson'

http://img718.imageshack.us/img718/9855/expeditierobinson.jpg


Tanja Dexters en 'Nicolas van de Pfaffs' in 'Expeditie Robinson'? Zover waren we al. Nu maakte 2BE ook de andere namen bekend die vanaf dit najaar zullen strijden om de laatste kokosnoot. Net als vorig seizoen wordt het een strijd tussen België en Nederland.

Naast Dexters moeten langs Vlaamse kant zangeres Katherine en Deborah Ostrega voor het nodige sexappeal zorgen. Moederkloek van dienst wordt ex-omroepster Anne De Baetzelier.

Ook onze noorderburen gooien echter heel wat mooi vlees in de strijd: vooral zangeres Do (bij ons ook bekend als jurylid in 'X-Factor') en Sylvia Geersen (tweede geëindigd in 'Hollands Next Top Model') zullen de temperatuur aardig doen oplopen. Soapactrice Sylvia Geersen en voormalig bokskampioene Esther Schouten maken het rijtje vol.

Opvallend: met Freddy De Kerpel neemt ook in Vlaanderen een boksfiguur de handschoen op, in navolging van Sugar Jackson. Ex-Ketnet-wrapper Kobe Van Herwegen en Jim-vj Niko Van Driessche zijn bij het grote publiek ongetwijfeld iets minder bekend. De mannelijke eer bij de Nederlanders wordt verdedigd door Sascha Visser (soapacteur), Sipke Jan Bousema (presentator), Patrick Martens (acteur) en Jochem Uytdehaage (voormalig schaatser). (br.hln - foto vtm)


15-07-2011 om 11:23 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robin Vissenaekens verlaat MNM voor Royalty

Robin Vissenaekens verlaat MNM voor Royalty


http://img809.imageshack.us/img809/1521/robinvissenaekens.jpg


Robin Vissenaekens (35) verlaat de VRT en gaat voor de nieuwsredactie van vtm werken. De huidige netcoördinator van de openbare hitradio MNM zal er het programma 'Royalty' aansturen.

Vissenaekens heeft zeven VRT-dienstjaren op zijn naam staan. Hij werkte vijf jaar voor Radio Donna, eerst als reporter en nadien als producer van de spitsprogramma's. Vanaf november 2009 gaf hij de jongste VRT-telg, MNM, mee vorm als netcoördinator. Hij was daarnaast vliegende reporter voor 'Vlaanderen Vakantieland' en '1000 Zonnen en Garnalen'.
 
Vtm is voor Vissenaekens geen onbekende. Tussen 1999 en 2004 was hij vijf jaar de vliegende reporter van het humaninterestprogramma 'Het Hart van Vlaanderen' en zomerprogramma's als 'Zomer Exclusief' en 'Het Zomeruur'. Deze programma's werden ook geproduceerd door de vtm-nieuwsredactie.
Naast televisie maakte Vissenaekens ook radio bij vmma. Hij presenteerde twee jaar de 'On Air Topparade' op Topradio.

"Het is een moeilijke keuze geweest om een supergemotiveerde jonge radioploeg achter te laten voor een nieuw avontuur. MNM is een radiozender met ontzettend veel potentieel en ik wens hen dan ook alle succes toe. De kans om mee te werken op de vtm-nieuwsredactie is voor mij een mooie nieuwe uitdaging en die grijp ik dan ook met beide handen", aldus nog Vissenaekens.


15-07-2011 om 11:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!