Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

10-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga is wandelende tijdbom door drugs en eetstoornis

"Lady Gaga is wandelende tijdbom door drugs en eetstoornis"

Klik op de foto om ' Hair on Taratata ' te beluisteren






"Lady Gaga is een karikatuur van zichzelf geworden. Ze heeft een drugsprobleem, is geobsedeerd door haar gewicht en lijdt aan de huidziekte lupus." Dat beweert journalist Ian Halperin althans. De Amerikaan hield het popicoon een jaar lang in het oog en sprak onder meer met mensen uit haar nabije omgeving. Dat schrijft ad.nl.

Een vriend van de journalist wist hem te vertellen dat Gaga dikwijls uren voor de spiegel staat om zichzelf te bekritiseren. "Ze is ziek en bezeten door haar gewicht", aldus Halperin. De zangeres zou er ook niet voor terugschrikken zich wekenlang uit te hongeren om voor een of ander evenement toch maar die nieuwe, weer heel speciale kledingcreatie te kunnen aantrekken. 

Volgens de journalist, die Lady Gaga een jaar nauwgezet opvolgde, is de superster een tikkende tijdbom en houdt ze er nog een andere ongezonde obsessie op na: haar druggebruik. Vrienden verklaren dat ze "al elke soort drugs" door haar lichaam heeft gejaagd: heroïne, cocaïne, xtc, ... Volgens diezelfde 'vrienden' begon ze ook al op "heel jonge leeftijd" te experimenteren.

En het verhaal stopt niet. Dat de popartieste graag pronkt met pruiken heeft volgens de journalist niks te maken met haar extravagantie, maar met de huidziekte lupus waar aan ze lijdt. "Die aandoening speelt haar enorm veel parten", stelt Halperin. De pruiken zouden dienen om de rode plekken en haaruitval te verstoppen. "Een gevolg van de ziekte, daarom brengt ze ook telkens opnieuw tonnen make-up aan."

Halperin verklaart dat Gaga veranderd is in een karikatuur van zichzelf. "Ze is geen echte persoon meer. Het meisje Stefi (haar echte naam) dat haar familie en vrienden kennen, is niet meer", concludeert journalist Ian Halperin. De man schreef eerder al biografieën over onder meer Brad Pitt en Michael Jackson.


10-07-2011 om 10:11 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
09-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyonce in pikante bruidslingerie

Beyoncé in pikante bruidslingerie

Klik op de foto om ' Best Thing I Never Had ' te bekijken





Foto's van haar geheime huwelijk met Jay-Z heeft Beyoncé nooit vrijgegeven. In haar nieuwste clip 'Best thing I never had' geeft de zangeres u echter een idee hoe het er ongeveer moet uitgezien hebben.

Beyoncé speelt een bruid-in-spe, die mijmert over een geliefde die haar laten zitten heeft. Afrekenen met hem doet ze in stijl, met een bijzonder pikant wit lingeriesetje én jarretellen. Met de tiara en de overdreven kitscherige trouwjurk verwijst ze overigens naar de Gipsy-stijl uit de jaren zeventig, een uitvindsel van de zigeuners.

Er volgt ook een flashback naar haar dansbal in 1998, kwestie van het schooljaar feestelijk af te sluiten. Haar vlam in kwestie besliste er echter anders over door schaamteloos aan te pappen met een andere meid.

Nu zijn de wolken echter opgeklaard: Beyoncé stapt naar het altaar met de man die haar juist behandelde en onderweg worden ze toegejuicht door familie en vrienden. Voor de receptie verandert ze nog een keer van jurk, en haar kersverse echtgenoot rukt daarbij met zijn tanden haar kousenband af.

Bij de échte trouw van Beyoncé mochten enkel hartsvrienden aanwezig zijn, zoals collega's van Destiny's Child Michelle Williams en Kelly Rowland en het sterrenkoppel Gwyneth Paltrow en Chris Martin. Kinderen komen stilaan aan de orde. "Ik heb altijd gezegd dat ik een baby wil op mijn dertigste, nu ben ik 29", verklapte de Grammy-winnares.


09-07-2011 om 13:40 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gitarist van Buena Vista Social Club overleden

Gitarist van Buena Vista Social Club overleden

Klik op de foto om ' Chan Chan ' te beluisteren


De Cubaanse gitarist Manuel Galban is niet meer.

Manuel Galban, gitarist van de Cubaanse groep Buena Vista Social Club, is donderdag in de Cubaanse hoofdstad Havana overleden. Hij was 80 jaar oud, zo melden Cubaanse media, zonder doodsoorzaak te preciseren.

De dood van de gitarist betekent "een groot verlies, niet alleen voor de Cubaanse muziek, maar ook voor onze cultuur in het algemeen", luidde het op de Cubaanse openbare omroep.

Manuel Galban werd geboren op 14 januari 1931 in Gibara, in het zuiden van Cuba. In 1956 trok hij naar de hoofdstad. Hij leidde er onder meer het kwartet Los Zafiros en speelde jarenlang bij de groep Batey. In 1996 vervoegde hij de Buena Vista Social Club, een project dat was opgestart door de Cubaan Juan de Marcos Gonzalez en de Amerikaanse gitarist Ry Cooder.

De film "Buena Vista Social Club" van Wim Wenders over de groep bezorgde de band wereldfaam en was goed voor een Oscarnominatie in 2000.


09-07-2011 om 11:46 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwolle is Herman Brood nog niet vergeten

Zwolle is Herman Brood nog niet vergeten

Klik op de foto om ' My Way  ' te beluisteren



De Nederlandse rocker Herman Brood.


Op 11 juli is het exact tien jaar geleden dat de Nederlandse rockmuzikant Herman Brood zelfmoord heeft gepleegd. Daarom organiseert de toeristische dienst van zijn geboortestad Zwolle zaterdag een speciale steptocht langs alle plekken waar de kleine Herman tijdens zijn jeugd kwam.

Broods vroegere band The Wild Romance geeft er zaterdagavond een optreden. De band bestaat uit enkele voormalige bandleden, onder wie gitarist Dany Lademacher (ook bekend van The Radios achter Bart Peeters) en de achtergrondzangeressen. De groep speelt ook maandagavond op de sterfdag in de Melkweg in Amsterdam.
 
Broods familie en vrienden herdenken zijn dood maandag op ingetogen wijze tijdens een bijeenkomst bij het Hilton. Daarna gaat het gezelschap naar de begraafplaats Zorgvlied. "We maken er geen feestdag van", zegt weduwe Xandra Brood.
 
Op 5 november wordt de verjaardag van Brood gevierd in Paradiso. De artiest zou dan 65 jaar geworden zijn. De rocker en kunstenaar beroofde zich van het leven door van het dak van het Amsterdamse Hilton te springen.


09-07-2011 om 10:47 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
08-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma Watson houdt het niet droog op wereldpremière laatste Harry Potter-film

Emma Watson houdt het niet droog op wereldpremière laatste Harry Potter-film


http://img200.imageshack.us/img200/8678/emmawatsonw.jpg


Voor actrice Emma Watson en schrijfster J.K. Rowling werd het allemaal even te veel op de wereldpremière van de laatste Harry Potter-film in Londen. Zij konden hun tranen niet bedwingen op Trafalgar Square. Een ontroerend afscheid.

Omdat het om het definitieve uitwuiven van het Harry Potter-universum ging, werd er wat afgespeecht, onder meer door de schrijfster-bedenkster van de Potters, Jo Rowling, en ook door de hoofdacteurs Daniel Radcliffe, Rupert Grint en Emma Watson. Toen Watson auteur Rowling wilde bedanken, brak ze én brak ook de schrijfster. Een pakkend moment op de rode loper van de wereldpremière van Harry Potter and the Deathly Hallows Part II, die u live op HLN.be kon volgen.

Honderden fans waren de afgelopen dagen naar Londen afgezakt om een topplaatsje te bemachtigen op Trafalgar Square. Sommigen kampeerden al 55 uur op voorhand - meestal in de regen - om toch maar de sterren van zo dichtbij mogelijk te kunnen zien op de rode loper. En ze werden beloond. Natuurlijk zag Emma Watson er weer ravissant uit, in haar indrukwekkende kleed van Oscar De La Renta.

Watson was negen toen ze voor het eerst in de huid van Hermione Granger trad en nu is ze 21. De drie kindacteurs zijn samen volwassen geworden en hebben hun hele adolescentie doorgebracht met Harry Potter aan hun zijde.


Over het kussen van zowel Daniel Radcliff (Harry Potter) als Rupert Grint (Ron Weasley) zei Emma Watson aan News Limited dat ze beide ervaringen "even gênant" waren. "Harry kussen gebeurde in Rons verbeelding, als een van de ergste dingen die hij zich ooit zou kunnen inbeelden. Dat moest dus passioneel zijn. Ik was halfnaakt en bedekt met verf, dat was tamelijk vervelend", aldus Watson.

En over Hermiones romance met Ron Weasley bekende Watson nog: "Het was natuurlijk om ons persoonlijk verleden opzij te zetten, gezien we samen opgroeiden. Ze zullen het wel niet erg vinden als ik zeg dat, nu ja, als je elkaar vier of vijf keer moet kussen, het nogal saai wordt."

Tot nog toe brachten de Potter-films al zo'n 2 miljard dollar op, en met de achtste en laatste van de serie komt daar naar schatting nog eens 300 miljoen bij. (br.hln - foto getty)


08-07-2011 om 12:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trotse papa Beckham deelt foto van zwangere Posh

Trotse papa Beckham deelt foto van zwangere Posh

foto Facebook/David Beckham.


Vorige week bekende de zwangere Victoria Beckham nog dat ze haar blote, bolle buik niet in het openbaar wilde showen. Haar echtgenoot David is het daar duidelijk niet mee eens, hij postte gisteren op Facebook een foto van zijn vrouw toen ze aan het zonnen was.

De 36-jarige voetbalster David Beckham schreef op zijn pagina van de sociaalnetwerksite Facebook: "Ik nam een foto van Victoria toen ze aan het zonnen was en even niet keek. Ze ziet er fantastisch uit, zo hoogzwanger." Het gaat om een zwart-witte foto waarop Posh op haar rug in de zon ligt met een rok, bandeautop en donkere zonnebril.  

Nochtans had de mode-ontwerpster enkele dagen eerder gezegd dat ze niet als andere celebs als Demi Moore, Britney Spears en Christina Aguilera, met haar blote buik op de cover van een magazine wilde komen. "Ik ben er trots op zwanger te zijn, ben heel blij en voel me gezegend. Maar ik ben zo niet, niemand hoeft mijn blote, zwangere buik te zien, enkel David heeft dat recht." Als Victoria niet blij was met de onthulling van haar man, dan liet ze dat toch niet merken op de microblogsite Twitter. Ze deelde hierop zelfs een eigen foto uit het familiealbum.

Volgens de Britse media zou ze zondag bevallen van haar vierde kind. Het wordt een meisje, iets waar het koppel na hun drie jongens erg naar uitkijkt. Dit zal in een privékliniek in LA gebeuren, de baby zou met een keizersnede ter wereld komen.  (br.hln)




08-07-2011 om 12:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tsjechisch violist Josef Suk overleden

Tsjechisch violist Josef Suk overleden


http://img685.imageshack.us/img685/6614/josefsuk.jpg


De Tsjechische violist Josef Suk is woensdag op 81-jarige leeftijd overleden. Dat meldt het Tsjechische persagentschap CTK donderdagavond. Suk, die al lang ziek was, was de achterkleinzoon van de bekende componist Antonin Dvorak.
 
Josef Suk was van 1961 tot 1990 soloviolist bij het Tsjechische Filharmonisch Orkest. Hij speelde gedurende jaren in belangrijke orkesten over de hele wereld en zette in 2002 een punt achter zijn publieke carrière.
 
Zijn repertoire bevatte composities van Dvorak (1841-1904) en zijn grootvader Josef Suk (1874-1935). De platen en cd's van Suk sleepten diverse onderscheidingen in de wacht.


08-07-2011 om 12:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ringo Starr viert vandaag zijn 71e verjaardag in Hamburg

Ringo Starr viert vandaag zijn 71e verjaardag in Hamburg


http://img32.imageshack.us/img32/8136/ringostarr.jpg



Voormalig Beatle Ringo Starr viert vandaag donderdag 7 juli, zijn 71e verjaardag. Die viert de drummer in het Hard Rock Cafe van het Duitse Hamburg.

Ringo Starr hoopt dat fans om kloksslag 12u, waar ze ook ter wereld zijn, weer massaal andere mensen 'vrede en liefde' toewensen.

De muzikant heeft van het ritueel een traditie gemaakt in 2008.




07-07-2011 om 22:18 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Snoop Dogg in Standard-shirt tijdens Les Ardentes

Snoop Dogg in Standard-shirt tijdens Les Ardentes


http://img196.imageshack.us/img196/6414/snoopdoggf.jpg


Les Ardentes, het muziekfestival in Luik, gaat vandaag van start. Zaterdagavond wordt 'headliner' Snoop Dogg op het publiek losgelaten, maar nu al staat vast dat de Amerikaanse rapper zal scoren. Niet omdat hij een zinnetje in het Frans zal prevelen, maar wel omdat hij een truitje van... Standard zal dragen.

De truc met het shirt wordt stilaan een traditie voor Snoop Dogg. Bij elk concert vraagt hij aan de organisatoren een XXL-truitje van de plaatselijke sportploeg. Ook nu diende hij dat verzoek in, en natuurlijk zal er een piekfijn exemplaar voor hem klaarliggen. Ambiance verzekerd dus daar aan de boorden van de Maas. (br.hln)


07-07-2011 om 12:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Internetters boos: "Miley Cyrus verkracht liedje van Gorillaz"

Internetters boos: "Miley Cyrus verkracht liedje van Gorillaz"

Klik op de foto om de clip te bekijken





Op internet is de nodige heisa ontstaan rond een recent optreden van Miley Cyrus. De Hannah Montana-ster waagde zich plots aan 'Melancholy Hill', een gevoelig liedje van Gorillaz. Door het rustige ritme en de weinige instrumenten die er aan te pas komen, ligt de klemtoon des te meer op de stem: een valse noot is uit den boze en ook de graad van emotie in de zang moet juist zitten.

Helaas ging Cyrus op beide vlakken de mist in. Om nog maar te zwijgen van de tekst die ze bij momenten de nek omwrong. De internetreacties op haar belabberde prestatie logen er dan ook niet om: "Het ergste wat ik ooit gehoord heb", klonk de algemene teneur bij de 'kenners' achter het toetsenbord.

Het is niet de eerste keer dat Cyrus covers uitprobeert die niet bij haar stemtimbre passen. Zo verkrachtte ze ooit de alombekende wereldhit 'Smells Like Teen Spirit' van Nirvana.

Gorillaz-zanger Damon Albarn onthoudt zich voorlopig van elk commentaar. Hieronder kan u beide versies beluisteren.


07-07-2011 om 12:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gwyneth Paltrow rookt nog liever crack dan ongezond te eten

Gwyneth Paltrow rookt nog liever crack dan ongezond te eten

http://img202.imageshack.us/img202/5618/gwynethpaltrow.jpg


Dat Gwyneth Paltrow geen gewone is op het gebied van gezond eten, is genoegzaam bekend. Zo volgt ze een streng macrobiotisch dieet en gruwelt ze van voedsel uit blik. "Ik rook nog liever crack dan ongezond te eten", floepte ze eruit tijdens het iTunes Festival in Londen.

De actrice, die onlangs haar eerste kookboek 'Dochter van mijn vader' schreef, vertelde ook dat ze met haar kinderen nooit naar McDonalds zou gaan. "Al zal het moeilijk worden hen tegen te houden eens ze weten dat er speelgoed bij sommige menu's zit." Met Pizza Express heeft ze dan weer geen problemen, "want dat is gezonder."

De echtgenote van Coldplay's Chris Martin geeft echter toe dat ze zich af en toe ook wel eens laat gaan. Ik drink altijd wijn als ik aan het koken ben. Wit of rood, maakt me niet uit. En voor kaas mag je mij altijd wakker maken. Maar dan de echte, mooi gemaakte kazen. Dat moet een van de beste dingen zijn die er op deze planeet te vinden zijn. Een stukje Camembert zal ik altijd verkiezen boven een stuk chocoladecake."


07-07-2011 om 12:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Els De Temmerman bevallen van twee dochters

Els De Temmerman bevallen van twee dochters


http://img42.imageshack.us/img42/5833/elsdetemmerman.jpg


De 49-jarige voormalige journaliste Els De Temmerman is gisteren bevallen van twee dochters: Lara en Maya. Dat heeft haar echtgenoot, de voormalige CVP-voorzitter Johan Van Hecke (56), bevestigd aan de Coreliokranten.
 
Het nieuws over de zwangerschap van Els De Temmerman lekte begin mei uit en veroorzaakte nogal wat commotie omdat De Temmerman al 49 jaar oud is. Van Hecke en De Temmerman wonen samen in Oeganda.
 
De bevalling, na 36 weken zwangerschap, werd uitgevoerd door gynaecologe en sp.a-senator Marleen Temmerman.


07-07-2011 om 12:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Feesteditie Gent Jazz Festival van start

Feesteditie Gent Jazz Festival van start

Klik op de foto om ' Rock Me Baby ' te beluisteren



B.B. King treedt zaterdag op in Gent, tijdens de 'special night'.


Het Gent Jazz Festival geeft de aftrap van zijn tienjarig feest met saxofonist Sonny Rollins. De afgewerkte binnentuin van de Bijlokesite vormt het decor voor twee lange weekends jazzplezier, tot die de Gentse Feesten inluiden.

"We zijn er klaar voor, de ticketverkoop loopt zeer goed en het zal de eerste editie zijn in de wellicht definitieve plooi van de Bijlokesite", aldus Bertrand Flamang, organisator van het Gent Jazz Festival. "Het terrein is iets kleiner, maar de publieksruimte groter. De entree via het STAM is mooi en de twee pleinen die in elkaar vloeien, geven meer festivalgevoel."

Behalve voor de 'special night' met B.B. King, op zaterdag 9 juli, zijn er nog voor elke festivalavond voorverkooptickets beschikbaar. "En aan de kassa zullen nog tickets beschikbaar zijn voor de last-minutebeslissers."

Van het aangekondige programma met bijna dertig groepen op acht festivaldagen, haakte voorlopig niemand af. Topper waar Flamang naar uitkijkt, is Sonny Rollins. "Een levende legende die nog altijd fantastisch speelt. De hoop en de strijd van zwarten voor gelijke rechten, die in zijn muziek terug te vinden is, ligtgen me nauw aan het hart." Daarnaast zijn keybordspeler John Medeski en klavierspeler Chick Corea op 10 juli Flamangs favorieten, "waarbij ik benieuwd ben of ze elkaar gaan stimuleren of samen spelen."

Gent Jazz sluit op zondag 17 juli af met Daniel Lanois, die vorig jaar door een motorongeval moest afhaken. Lanois speelt er samen met de Gentse Trixie Whitley. (br.hln)



07-07-2011 om 11:18 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
06-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klachten over geluidshinder van Prince in Gent

Klachten over geluidshinder van Prince in Gent


http://img43.imageshack.us/img43/7417/princey.jpg


De milieudienst van de stad Gent zal vanavond tijdens het tweede concert van Prince op het Sint-Pietersplein metingen uitvoeren om te zien of de geluidsgrens van 103 decibel niet overschreden wordt. Volgens de lokale politie kwamen er vannacht meer dan dertig klachten binnen, vooral van mensen die in Mariakerke en Wondelgem wonen.

"Uit de onmiddellijke omgeving waren er geen klachten, maar de mensen waren ook verwittigd", zegt Patric Joos van de lokale politie. "De klachten kwamen ook naar het einde van het concert binnen."
 
Vanmorgen vond overleg plaats tussen de organisatie en het stadsbestuur. "De organisatie gaat samen met de technici het geluid beter monitoren", aldus schepen van Milieu Tom Balthazar (sp.a). "Er zullen vanavond ook metingen uitgevoerd worden om bij het overschrijden van de norm bij te sturen." Als dat niet gebeurt, kan de milieudienst een proces-verbaal opmaken en kan strafrechtelijk vervolgd worden.
 
Balthazar benadrukt dat het niet de bedoeling is om van het Sint-Pietersplein een plein voor rockconcerten te maken. "Het concert werd uitzonderlijk toegestaan omdat dergelijke wereldsterren niet regelmatig naar ons land komen", klinkt het.


06-07-2011 om 20:16 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roger Daltrey heeft het niet begrepen op livecoverage


Roger Daltrey heeft het niet begrepen op livecoverage

Klik op de foto om ' Behind Blue Eyes ' te beluisteren





Roger Daltrey van The Who is een absolute tegenstander van liveconcerten op televisie. "Telkens ik zoiets zie, word ik er kotsmisselijk van."

"Door een rockconcert op televisie te volgen, mis je de essentie van de muziek. Rockmuziek is niet gemaakt om op televisie uit te zenden. De muziek komt veel beter tot zijn recht als je er live bij bent."

"Door al de televisieaandacht die er dezer dagen naar festivals en concerten gaat, is de line-up vaak een grote eenheidsworst. Bovendien worden heel wat band fiks onderbetaald", besluit Daltrey.


06-07-2011 om 12:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stemproblemen verstoren Europese tour Duran Duran

Stemproblemen verstoren Europese tour Duran Duran

Klik op de foto om ' Come Undone ' te beluisteren






Duran Duran ziet zich genoodzaakt om hun Europese tour uit te stellen. Er lijkt namelijk maar geen einde te komen aan de stemproblemen van frontman van Simon LeBon.

Over de aard van de problemen blijft LeBon heel vaag. "Niemand kan me precies zeggen hoe lang dit nog zal aanslepen. Ik moet me even terugtrekken om terug op volle kracht te komen. Van zodra dat het geval is, kunnen we meteen nieuwe data vastleggen voor de tour."

De 'Rio' hitmakers' tournee zou normaal volgende week starten in Dublin en lopen tot 12 september.  Alle optredens - ook dat van Vorst Nationaal op 10 september - zijn nu uitgesteld naar een later te bepalen datum.


06-07-2011 om 12:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Lijn zet dertig bussen in voor TW Classic

De Lijn zet dertig bussen in voor TW Classic


http://img26.imageshack.us/img26/9494/delijn.jpg



Openbaarvervoermaatschappij De Lijn zet zaterdag 9 juli dertig bussen en 46 chauffeurs in om concertgangers naar TW Classic te brengen. De bussen rijden van het station van Leuven naar de festivalweide in Werchter.
 
Opstappen kan aan het station van Leuven op zaterdag 9 juli vanaf 10.00 uur tot 20.00 uur. Vanaf 23.00 uur kunnen de concertgangers ook met de bus naar huis. De TW Classic-bussen rijden tot 02.00 uur naar het station van Leuven. Er zijn voor de gelegenheid ook speciale nachttreinen naar Kortrijk, Antwerpen-Centraal, Hasselt en Oostende. De nachttreinen vertrekken rond 02.00 uur aan het station van Leuven.
 
Concertgangers betalen 4 euro voor de heen- en terugreis per bus. Met een geldig abonnement zijn de bussen gratis. Ook concertgangers met een B-Dagtrip rijden gratis heen en terug. (br.hln)

Voor meer informatie kunnen reizigers terecht op de website www.delijn.be of op het nummer 070 220 200.


06-07-2011 om 12:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Le gamin au vélo valt in de prijzen in Italië

'Le gamin au vélo' valt in de prijzen in Italië


http://img825.imageshack.us/img825/3724/legaminauvelo.jpg


'Le Gamin au Vélo', de nieuwe film van de broers Dardenne, valt in de prijzen in Italië. De film won eerder al op het filmfestival van Cannes de Grand Prix.

Op 8 juli wordt de 'Premio Fiesole ai Maestri del Cinema' uitgereikt, meldt filmverdeler Cineart. Deze award ging in het verleden al naar grote namen, zoals Alfred Hitchcock, Luis Buñuel, Bernardo Bertolucci of Ken Loach.
 
Twee dagen later mogen de broers Jean-Pierre en Luc Dardenne dan de 'Premio internazionale Flaiano del cinema' in ontvangst nemen, in de Italiaanse stad Pescara.
 
In september worden de regisseurs in Venetië verwacht, in het kader van de Mostra. Daar zullen ze de 'Prijs Robert Bresson' ontvangen.
 
'Le gamin au vélo' speelt nog in de zalen in België, Frankrijk, Italië en Zwitserland.


06-07-2011 om 10:28 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
05-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Werchter krijgt volgend jaar drie of vier podia

Werchter krijgt volgend jaar drie of vier podia


http://img263.imageshack.us/img263/2699/werchter.jpg


De festivalweide in Werchter zal volgend jaar drie of vier podia kunnen opstellen. Dat schrijft De Morgen vandaag. De site zelf blijft even groot, maar er komt meer ruimte vrij door het hertekenen van de zones. Het gemeentebestuur van Rotselaar, waarvan Werchter een deelgemeente is, heeft daarvoor samen met de provincie Vlaams-Brabant het Ruimtelijk uitvoeringsplan aangepast.
 
Ze geven daarmee toe aan de dreiging van Werchter-baas Herman Schueremans om naar het Limburgse Brustem te verhuizen, waar meer ruimte is. Schueremans reageert positief op de veranderingen. "Het festival blijft volgend jaar zeker in Werchter", zegt hij. Of dat ook in 2013 nog zo zal zijn, wil hij niet bevestigen.


05-07-2011 om 17:19 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neil Diamond (70) kust 45 seconden lang fan

Neil Diamond (70) kust 45 seconden lang fan

Klik op de foto om het filmpje te bekijken





Hoezo, zeventigers niet kwiek meer? Neil Diamond bewees donderdagavond het tegendeel door halverwege zijn optreden in Birmingham tot twee maal toe een mysterieuze dame binnen te draaien. Niet zomaar even een vluchtig kusje op de lippen, maar passioneel tonggedraai van respectievelijk vijftien seconden en een halve minuut.


De oude rocker viel daarna achterover op het podium en gooide er nog een paar flirterige zinnen achteraan. "Ben ik in de hemel? Jij kust heel goed, zijn alle meiden in de buurt hier zoals jij?" Toen de vrouw antwoordde dat ze uit Londen kwam, riposteerde Diamond dat hij daar binnen enkele dagen zijn opwachting zal maken...


De meeste toeschouwers konden dit bizarre intermezzo wel smaken, maar anderen voelden zich tekortgedaan: die lange kussen haalden volgens hen het ritme uit het optreden. Een van zijn fans vond het zelfs schokkend om te zien dat een man van zijn leeftijd zich zo vreemd gedroeg.


Diamond stapelt al vijf decennia lang de successen op, met hits als 'Sweet Caroline', 'I'm a believer' en 'You'll be a woman soon'. Wereldwijd zijn al 115 miljoen plaatjes van hem over de toonbank gegaan. Later deze maand sluit hij zijn wereldtournee af in de Londense O2 Arena.


05-07-2011 om 12:26 geschreven door artist lover


» Reageer (2)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!