Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

22-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus te bloot en intiem in nieuwe videoclip?

Miley Cyrus te bloot en intiem in nieuwe videoclip?

http://oi44.tinypic.com/2yvpg60.jpg

Onlangs nog verklapte Miley Cyrus waarom ze steeds haar tong uitsteekt op foto's. "Ik weet niet hoe ik moet lachen voor de camera. Ik voel me ongemakkelijk, dus steek ik mijn tong uit", klonk het in een interview met Barbara Walters.

Van die schaamte is in de verste verte niets te merken in de teaser voor haar nieuwe muziekclip die de voormalige 'Hannah Montana'-ster vandaag deelde via Instagram.

Op de beelden is een kronkelende en schaars geklede Miley te zien. Ze ligt in bed en draagt niets anders dan een lingerieset terwijl ze zichzelf aan het strelen is. Haar hand verdwijnt daarbij ook in haar slipje. Op de achtergrond is de nieuwe single 'Adore You' te horen.

Voer voor controverse, zo blijkt uit de commentaren op de sociaalnetwerksite. Die gaan van "Ik kan niet wachten tot de volledige clip uitkomt" tot "Met wat ben jij in hemelsnaam bezig?".

Dat niet Mileys zangtalent maar wel een opvallende videoclip met alle aandacht gaat lopen, is niet nieuw. Voor 'Wrecking Ball' ging de 21-jarige zangeres uit de kleren en slingerde ze naakt heen en weer op een sloopbal.

22-12-2013 om 14:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mariah Carey trotseert vrieskou in bikini

Mariah Carey trotseert vrieskou in bikini

http://oi39.tinypic.com/14jc5fd.jpg

Een jaarlijkse traditie voor Mariah Carey, die kerstuitstap naar het winterse Aspen (Colorado). Wie plaatjes van dikke jassen en sjaals verwachtte, kwam gisteren echter bedrogen uit. Plots pronkte de 43-jarige zangeres daar in een rood bikinietje naast de sneeuw, terwijl ze haar hond aan het uitlaten was. Daarna volgde ook nog een foto met haar tweeling in de hottub.

"Met Kerstmis doen we altijd leuke dingen samen. Deze keer wilde ik de baby's in de schijnwerper plaatsen. Dat moment waarop ze zullen snappen waar het om draait, mogen ze niet missen."

Carey verklapte ook dat kleine Monroe het qua kerstcadeau gemunt heeft op haar diamanten halsketting. "En dan vertel ik dat mama daar heel lang voor moeten werken heeft. Zijzelf zal het moeten stellen met robijnen oorbelletjes of zo. De kinderen beginnen te snappen dat ze in deze periode cadeautjes krijgen. Ze zien de kerstboom en beginnen al helemaal te stralen. Fantastisch voor mij om dat aan te kijken en te herbeleven."

22-12-2013 om 14:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koningin Fabiola niet langer beschermvrouw Elisabethwedstrijd

Koningin Fabiola niet langer beschermvrouw Elisabethwedstrijd

http://oi41.tinypic.com/11lq8sh.jpg

Koningin Fabiola heeft gevraagd om ontheven te worden van de Hoge Bescherming die ze sinds bijna 50 jaar verleende aan de internationale muziekwedstrijd Koningin Elisabeth. Dat heeft het koninklijk paleis vandaag bekendgemaakt.

"In lijn met een lange traditie binnen de koninklijke familie", neemt koningin Mathilde de fakkel over als beschermvrouw van de prestigieuze wedstrijd voor klassieke muziek en zang.

21-12-2013 om 14:58 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zelden geziene Van Gogh voortaan in National Gallery

Zelden geziene Van Gogh voortaan in National Gallery

http://oi42.tinypic.com/11he4h5.jpg

De National Gallery in Washington is via een schenking eigenaar geworden van een schilderij van Vincent Van Gogh dat zelden het publieke zonlicht heeft gezien. Dat heeft het museum in de Amerikaanse hoofdstad vandaag gemeld.

Het gaat om 'Champ de blé vert, Auvers' (Groen tarweveld, Auvers), een 73 bij 93 centimeter groot landschap in groen en blauw uit 1890 dat de Nederlandse impressionist hoogstwaarschijnlijk schilderde enkele weken voor zijn dood.

Het werk maakte deel uit van de nalatenschap van de in 1999 overleden 'filantroop' Paul Mellon, die het in december 1995 had gekocht.

Voortaan beschikt de Gallery over negen Van Goghs, waarvan er zes worden tentoongesteld.

21-12-2013 om 14:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry raakte drie maanden geen druppel aan

Katy Perry raakte drie maanden geen druppel aan

http://oi42.tinypic.com/2jg6t8p.jpg

Katy Perry volgde na haar scheiding met Russell Brand drie maanden lang een detoxkuur. Dat vertelde ze gisteren tijdens een aflevering van de talkshow Alan Carr: Chatty Man. De 29-jarige zangeres onthulde dat ze als onderdeel van het verwerkingsproces een paar maanden lang geen druppel alcohol heeft aangeraakt. Dat meldt US Weekly.

"Ik probeerde verschillende dingen, weetje," vertelde ze aan Carr, de presentator. "Ik omringde me met goede vrienden, probeerde mijn lichaam te reinigen door drie maanden geen alcohol te drinken - wat verschrikkelijk was - ik nam vitaminen en voedingssupplementen, maakte wandelingen en mediteerde."

Uiteindelijk was er niets specifieks dat haar er bovenop geholpen heeft, hoewel ze wel positief probeerde te blijven. "Ik heb alles geprobeerd, maar ik denk dat er een kosmische kracht was die op de een of andere manier over me waakte".

Positief blijven was niet altijd gemakkelijk, geeft ze toe: "Nu kan ik erom lachen, maar toen zeker niet en er spookten heel wat negatieve gedachten door mijn hoofd." De breuk met ex-man Brand vormde uiteindelijk de inspiratie voor haar album 'Prism'.

Katy Perry is momenteel in een relatie met muzikant John Mayer.

21-12-2013 om 14:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Assistentes Nigella Lawson vrijgesproken

Assistentes Nigella Lawson vrijgesproken

http://oi44.tinypic.com/2d766v4.jpg

Twee Italiaanse zussen in dienst van het steenrijke Britse paar Nigella Lawson en Charles Saatchi zijn niet schuldig aan verduistering. Een rechtbankjury in Londen oordeelde vrijdag dat Elisabetta en Francesca Grillo rechtmatig met geld van zakenmagnaat Saatchi en tv-kok Lawson smeten. Dat meldt de BBC.

De twee persoonlijke assistentes van Nigella beschikten onder meer over een creditcard van een onderneming van Saatchi. Daar wisten zij, vooral de 35-jarige Francesca, wel raad mee. Tussen 1 januari 2008 en 31 december 2012 gaven ze 820.000 euro uit. Francesca leed onder de grootste winkelwoede, want zij besteedde 695.000 euro aan onder meer luxeartikelen en reizen.

In de rechtszaak poogden de aanklagers tevergeefs aan te tonen dat de zussen geen enkele bevoegdheid hadden zo veel geld uit te geven. Het verweer van de zussen was dat ze dat wél mochten, omdat ze hun mond hielden over het drugsgebruik van Nigella.

Volgens de zussen 'hielden de uitgaven direct verband met het feit dat ze als assistentes het privéleven van Lawson van dichtbij meemaakten, terwijl hun werkgeefster het drugsgebruik verborgen wilde houden voor Saatchi', van wie Nigella inmiddels van tafel en bed is gescheiden.

21-12-2013 om 14:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lien Van de Kelder uit 'Nymphomaniac' geknipt

Lien Van de Kelder uit 'Nymphomaniac' geknipt

http://oi42.tinypic.com/n6omcx.jpg

Lien Van de Kelder zal niet te zien zijn in 'Nymphomaniac'. Omdat de erotische film te lang was, werd de Vlaamse actrice weggeknipt tijdens de montage.

Nymphomaniac' toont de erotische reis die een vrouw maakt van haar geboorte tot ze 50 is. Het wilde verhaal wordt verteld door de zelfverklaarde nymfomane Joe, een personage dat vertolkt wordt door Charlotte Gainsbourg. De Franse actrice stal ook al de show in zijn vorige meesterwerken 'Melancholia' en 'Antichrist'.

De veelbesproken prent zal op het Internationale filmfestival van Berlijn in ongekorte wereldpremière gaan. Door de 'porno-elementen' komt het werk van Lars von Trier niet in aanmerking voor een Gouden Beer. 'Nymphomaniac' zal er buiten competitie vertoond worden.

Terugkeer na dertig jaar
Voor Von Trier wordt het na bijna dertig jaar zijn terugkeer naar Berlijn: in 1984 werd er zijn doorbraakfilm 'The Element of Crime' vertoond. Op kerstdag gaat de gekuiste korte versie al in première in Denemarken.

De indrukwekkende cast bevat voorts namen als Stellan Skarsgard, Christian Slater, Jamie Bell, Willem Dafoe, Uma Thurman en Shia LeBeouf. Qua Vlaamse acteurs is Michael Pas nog van de partij.

Volume 2 van 'Nymphomaniac' bevindt zich in de fase van post-productie. Het tweede deel gaat "ergens" in 2014 in première.

21-12-2013 om 14:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Broken Circle Breakdown op shortlist voor Oscars

The Broken Circle Breakdown op shortlist voor Oscars

http://oi44.tinypic.com/2mfhvh1.jpg

'The Broken Circle Breakdown' van Felix Van Groeningen is één van de negen films op de shortlist voor de Oscar voor Beste Niet-Engelstalige Film. Dat meldt het Vlaams Audiovisueel Fonds (FAV) vandaag op gezag van de Academy of Motion Picture Arts and Sciences.

De film van Van Groeningen werd eind september uitgekozen om België te vertegenwoordigen in de categorie Beste Niet-Engelstalige Film. 'The Broken Circle Breakdown' vertelt het verhaal van Elise en Didier, die verliefd worden ondanks hun volledig verschillende karakters. Hun relatie wordt danig op de proef gesteld wanneer hun dochter Maybelle ziek wordt en overlijdt.

Vijf van de negen titels zullen op 16 januari een nominatie in de wacht slepen voor de 86ste Academy Awards. De vijf genomineerden zullen worden gekozen via geheime stemming door het Foreign Language Film Award Committee. Nieuw dit jaar is dat de vijf finalisten ook op dvd verspreid zullen worden naar alle actieve leden van de Academy, die daardoor automatisch in aanmerking komen om deel te nemen aan de finale stemronde.

'The Broken Circle Breakdown' neemt het in zijn categorie op tegen de films 'An Episode in the Life of an Iron Picker' ('Epizoda u zivotu beraca zeljeza') van Danis Tanovic (Bosnië-Herzegovina), 'L'image manquante' van Rithy Panh (Cambodja), 'Jagten' van Thomas Vinterberg (Denemarken), 'Zwei Leben' van Georg Maas (Duitsland), 'The Grandmaster' ('Yi dai zong shi') van Wong Kar-wai (Hongkong), 'The Notebook' ('A nagy füzet') van Janos Szasz (Hongarije), 'La grande bellezza' (Paolo Sorrentino) en 'Omar' van Hany Abu-Assad (Palestina).

De Academy Awards worden op zondag 2 maart uitgereikt in Hollywood.

21-12-2013 om 14:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger Michael Lanzo wint Belgium's got talent

Zanger Michael Lanzo wint Belgium's got talent

http://oi44.tinypic.com/k3ae4j.jpg

Een verrassende winnaar? Zanger Michael Lanzo heeft vanavond de grote finale van Belgium's got talent gewonnen. Dankzij de overwinning gaat hij met een cheque van 50.000 euro naar huis. De jonge Mathijs en Johnny Trash vervolledigden het podium.

Er stond geen enkele groep in de topdrie van de finale, dus ook geen MAD-StyleZ die toch al verschillende keren geprezen waren voor hun wereldklasse. De verrassing was misschien toch het ontbreken van de kleine Tristan. De vijfjarige kleuter, die heel YouTube veroverde met zijn auditie, werd getipt als winnaar, maar kon zijn favorietenrol niet waarmaken.

"Grote meneer"
Lanzo imponeerde elke week met zijn eigen Nederlandse versie van bekende nummers. Vanavond bedankte hij in zijn nummer iedereen die hem steunde. En dat het oprecht was, ontging ook de jury niet. "Je bent een grote meneer", liet Rob Vanoudenhoven weten.

Herkansing
De 11-jarige Mathijs moest de duimen leggen voor Michael Lanzo, maar toch vond de jury het heel straf wat hij deed op zijn zelfgemaakte instrumenten. Mathijs haalde de liveshows net niet, maar werd opgevist toen Laure en Nicolas moesten afzeggen omdat ze de kans kregen om bij Cirque du Soleil te gaan werken. Mathijs greep zijn herkansing volledig en eindigde knap tweede voor Johnny Trash.

Opvolger Karolien Goris
Michael Lanzo is de opvolger van Karolien Goris, die vorig jaar de eerste editie van Belgium's got talent won. De jury had in de finale veel superlatieven over voor de kandidaten. Zowel Rob als Karen zagen Johnny Trash graag winnen, Ray had een boontje voor Mathijs.

21-12-2013 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arcade Fire headliner op Glastonbury 2014

Arcade Fire headliner op Glastonbury 2014

http://oi43.tinypic.com/2608lki.jpg

Het succesverhaal van Arcade Fire na nieuwe plaat 'Reflektor' blijft duren. Nu mag de Canadese groep zich ook headliner van het Britse festival Glastonbury noemen. Dat heeft Arcade Fire via Twitter bekendgemaakt.

Op vrijdag 27 juni speelt de groep op het populaire muziekfestival in Zuid-West Engeland. Arcade Fire is de eerste headliner die bekendgemaakt wordt.

Maar een grote verrassing was dat niet na de release van de nieuwe plaat 'Reflektor'. Ook vertelde frontman Win Butler al aan de Britse openbare omroep BBC dat de groep al veel Britse festivals op het programma had staan voor de komende zomer.

20-12-2013 om 12:39 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beckham en Ramsay op de lappen in Londen

Beckham en Ramsay op de lappen in Londen

http://oi39.tinypic.com/2vx4l94.jpg

Het lijkt opnieuw koek en ei te zijn tussen voetballer David Beckham en sterrenchef Gordon Ramsay (47). De twee zetten afgelopen nacht de bloemetjes buiten in Londen, meldt Daily Mail.

Een paar maanden geleden zat er nog een haar in de boter. Het duo raakte het niet eens over de richting die het met hun gezamenlijke restaurant Union Café uit wilde. Luttele weken voor de zaak openging, in oktober, trok Beckham zijn investering terug.

Die onenigheid lijkt nu van de baan. Beckham en Gordon trokken afgelopen nacht samen naar Chakana Club, een loungebar in hartje Londen. Niets dan blije gezichten toen de twee de uitgaansplek verlieten, schrijft de Britse nieuwssite.

Beide sterren zijn al jaren bevriend. Ze leerden elkaar kennen in 2007, toen David met z'n kroost naar Los Angeles verhuisde, nadat hij een vijfjarig contract met LA Galaxy had getekend.

Vorig jaar nog vierden de twee gezinnen Kerstmis samen. Of dat ook dit jaar het geval is, is nog onbekend.

20-12-2013 om 12:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Evi Hanssen opnieuw single

Evi Hanssen opnieuw single

http://oi44.tinypic.com/qnr22d.jpg

Tv-presentatrice Evi Hanssen en haar elf jaar jongere vriend Alban Sarens zijn geen koppel meer. Dat schrijft Het Nieuwsblad. Oorzaak van de breuk is onbekend.

"Alban en ik zijn heel gelukkig samen", klonk het afgelopen september nog. Meer wilde Hanssen toen niet kwijt over haar privéleven. "Ik heb geen zin meer om daar veel over te vertellen."

Hanssen viel ruim een jaar geleden voor de charmes van de Antwerpse muzikant en Sir Yes Sir-saxofonist Sarens. Bronnen dicht bij het koppel bevestigen dat Hanssen en Sarens een punt zetten achter hun relatie. De twee woonden samen.

20-12-2013 om 12:28 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mariah Carey onder vuur om concert in Angola

Mariah Carey onder vuur om concert in Angola

http://oi40.tinypic.com/2z8pa1f.jpg

Mariah Carey trad zondag op voor de president van Angola en dat wordt haar niet in dank afgenomen door Human Rights Foundation. De mensenrechtenorganisatie noemt José Eduardo dos Santos, die sinds 1979 aan de macht is, "één van de grootste schenders van mensenrechten in Afrika".

De zangeres zou meer dan een miljoen dollar hebben gekregen voor het concert, dat twee uur duurde. "Mariah Carey lijkt maar niet genoeg te krijgen van geld van dictators", zo reageerde Thor Halvorssen, de voorzitter van HRF. Hij verwijst naar een concert dat Mariah in 2009 gaf voor de Libische leider Muammar Kadhafi. Ze bood toen een jaar later haar excuses aan.

De show in Angola was tijdens een gala voor het Angolese Rode Kruis en werd gesponsord door het bedrijf Unitel. De dochter van Dos Santos, Isabel, staat aan het hoofd van zowel Unitel als het Angolese Rode Kruis. Zij is volgens HRF de enige miljardair van Angola.

Er werd in de hoofdstad Luanda flink reclame gemaakt voor het optreden, weet HRF. Op de avond zelf poseerde Mariah voor een kiekje met Dos Santos, zijn vrouw en dochter Isabel. Ook liet ze weten 'vereerd' te zijn 'om de show met de president van Angola te delen'.

20-12-2013 om 12:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manager: "Carrière Justin Bieber is nog niet voorbij"

Manager: "Carrière Justin Bieber is nog niet voorbij"

http://oi41.tinypic.com/2uyqbye.jpg

Het tieneridool schokte heel wat meisjes eerder deze week door te zeggen dat zijn nieuwe album 'Journals' waarschijnlijk zijn laatste zal zijn. Zijn manager Scooter Braun denkt daar echter anders over.

Scooter zei op de première van de tweede documentaire over Bieber 'Believe' dat hij nog niet klaar is met Bieber. "Ik verwacht nog dat hij goede beslissingen gaat maken, maar ook fouten. Hij is ook maar een mens. Het is onze job om hem te ondersteunen, er te zijn voor hem en zijn fans tevreden te houden." De manager zei ook dat Justin zich van zijn meest kwetsbare kant laat zien in zijn nieuwste film.

20-12-2013 om 12:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chuck Norris overtreft split van Jean-Claude Van Damme

Chuck Norris overtreft split van Jean-Claude Van Damme

http://oi42.tinypic.com/25je0s5.jpg

U dacht dat de split van Jean-Claude Van Damme al straf was? Wacht tot je die van Chuck Norris ziet. Hij bracht de stunt van 'the muscles from Brussels' naar een hoger niveau. Letterlijk. Het Hongaarse productiehuis Delov Digital laat Chuck Norris in zijn kerstfilmpje de split van Van Damme overdoen, maar dan tussen twee vliegende Boeings. Én met een bataljon Navy Seals op zijn schouders. Piece of cake voor Chuck Norris, al kreeg hij wel wat hulp van special effects, of wat had u gedacht?

20-12-2013 om 12:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bert Verbeke wint 'Stars for life'

Bert Verbeke wint 'Stars for life'

http://oi44.tinypic.com/fkr8y0.jpg

Bert Verbeke heeft 'Stars for life' gewonnen. Hij haalde het van Nasrien Cnops in een liedjeswedstrijd van bekende en minder bekenden uit alle geledingen van het BV-landschap en wordt het gezicht en de stem van 'Song for life'. Deze song stoomden Regi en Koen Buyse klaar om het goede doel, in casu 'Music for life, te dienen.

Na een introductie waarin alle deelnemers hun versie van 'Do They Know it's Christmas Time' ten beste gaven, kon de grote finale van 'Stars for life' losbarsten. Presentator Sam De Bruyn, van wie de haren zo mogelijk nog meer blonken dan zijn glitterpak, verontschuldigde zich voor het gebrek aan zangvermogen van sommigen van de twaalf kandidaten. Het zijn per slot van rekening amateurs. Maar het goede doel heiligt de middelen, om mijn Humo-star for life Rudy Vandendaele te parafraseren.

De obligate moeilijke taak
Juryleden Kris Wauters, Natalia en een enthousiaste Els Pynoo stonden voor de obligate moeilijke taak. Al was het de Eén-kijkende Vlaming die sms-gewijs de knoop moesten doorhakken. Hij en zij deden dat tijdens de show ruim 159.000 keer.

En dan nu: muziek
Nasrien Cnops (24) - sidechick op MNM - stak van wal met een niet eens zo slechte versie van 'Just a girl'.  Tegenkandidaat en Thuis-acteur Bert Verbeken (30) bracht 'Yellow' van Coldplay. Een achtertuintje van een rij(t)huis in Werchter zal hij er wel warm mee krijgen.

'Set Fire to the Rain' van Adele was de tweede bijdrage van de langbenige Nasrien Cnops. Met zo'n blote rug zou ik niet door de regen lopen. Maar... ze trok zich prachtig uit de slag. Bert moest daar 'Get Lucky' van Daft Punk tegenover stellen. Zijn versie was minder origineel dan die van de Russische politie die recent furore maakte op het internet, maar ze swingde wel dat de kasseien er van kletterden (bij gebrek aan vrieskou).

Duet
Een duet van de beide finalisten - 'Leave the Lights On' van Meiko - werd het klappertje op de vuurpijl. Een gelijkspel, vond Kris Wauters. We spreken hem niet tegen. Het zingen was gedaan en Vlaanderen sloeg de duimen aan de smart, I- en andere phones. Met het bekende resultaat.

20-12-2013 om 12:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steunfonds Pukkelpop bereikt overeenkomst met slachtoffers

Steunfonds Pukkelpop bereikt overeenkomst met slachtoffers

http://oi39.tinypic.com/2mrs6l1.jpg

Het Steunfonds Pukkelpop heeft met een slachtoffer van de dodelijke storm van 2011 een overeenkomst gesloten. De man was een van de twee slachtoffers die nog een klacht hadden lopen. Het Steunfonds Pukkelpop zou hem een paar tienduizenden euro's schadevergoeding betalen, schrijven Het Nieuwsblad en De Standaard vandaag. Het muziekfestival benadrukt via Twitter dat het steunfonds onafhankelijk werkt van Pukkelpop.

"In plaats van een lang en slopend strafrechtelijk proces én de eventueel daarop volgende burgerlijke procedure af te wachten, heeft die man besloten om een overeenkomst te sluiten", zegt Werner Haex, de advocaat van het slachtoffer. Met het tweede slachtoffer dat nog een klacht had lopen bij het gerecht, is het fonds aan het onderhandelen.

De kans wordt nu zeer klein dat een rechter nog zal moeten oordelen of de organisatie van het festival schuld treft. Er loopt daarnaast ook nog altijd een zaak rond de terugbetaling van de tickets. Ruim 350 festivalgangers eisen nog een vergoeding voor de geschrapte editie.
Bij de ramp vielen vijf doden.

18-12-2013 om 16:47 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iedereen mag het weten: Francesca Vanthielen verliefd

Iedereen mag het weten: Francesca Vanthielen verliefd

http://oi40.tinypic.com/zu5cgo.jpg

Iedereen mag het weten: Francesca Vanthielen is verliefd. De presentatrice wist haar nieuwe man, Dirk Jacobs, lang uit de schijnwerpers te houden, maar "we zijn al lang genoeg samen om er geen geheim meer van te maken".

Haar glimlach liet het al vermoeden op de première van 'Assepoester', maar nu bevestigt Francesca haar nieuwe geluk. Dirk Jacobs, hoogleraar sociologie aan de ULB, is de uitverkorene. "We zijn al een tijdje samen", aldus Francesca. "Maar we hebben eerst wat tijd voor onszelf genomen. In het begin wacht je toch wat af tot er wat zekerheid is. Eigenlijk verbaast het me dat dit niet eerder is uitgelekt."

Francesca leerde Jacobs kennen tijdens de G-1000, het burgerinitiatief voor democratische innovatie dat ze samen oprichtten. "Het klopt dat we elkaar daar leerden kennen, maar toen was er nog niets. Dat kwam pas later."

18-12-2013 om 16:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlotte Casiraghi bevallen van zoontje

Charlotte Casiraghi bevallen van zoontje

http://oi43.tinypic.com/uc6fn.jpg

Charlotte Casiraghi, de oudste dochter van prinses Caroline van Monaco, is bevallen van een zoontje, dat de naam Raphaël kreeg. Dat meldt Monaco Matin.

Volgens het bericht is de baby gisteravond ter wereld gekomen in het Prinses Grace ziekenhuis. De naam van het jongetje is nog niet bekendgemaakt.

Het is het eerste kind van Charlotte (27), die een relatie heeft met de vijftien jaar oudere Franse cabaretier Gad Elmaleh. Hij heeft al een zoon uit een eerdere relatie.

Charlotte is de oudste dochter van prinses Caroline uit haar tweede huwelijk met Stefano Casiragh, die omkwam in een ongeluk met een speedboot in 1990.

18-12-2013 om 16:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna en rapper kunnen het wel erg goed met elkaar vinden

Rihanna en rapper kunnen het wel erg goed met elkaar vinden

http://oi40.tinypic.com/2ds075k.jpg

De zangeres en de rapper A$AP Rocky genoten maandag samen van een avondje uit in een club in New York. Ze waren niet uit elkaars buurt weg te slaan, wat de geruchten doet groeien dat de twee iets met elkaar hebben.

Een getuige vertelde aan de krant New York Post: "Ze speelden samen pool en hoewel ze niet al kussend werden gespot, ging het er wel erg vriendschappelijk aan toe." De eerste roddels over de twee startten nadat A$SAP en Rihanna kusten in zijn videoclip van het nummer 'Fashion Killa'. In september werd beweerd dat Rihanna 's ochtends vroeg het hotel van Rocky verliet. De rapper had toen ook iets met het model Chanel Iman. Hij en Rihanna waren ook erg close op een afterparty tijdens de New York Fashion Week.

De twee zijn al even vrienden, de rapper hielp mee aan de remix van haar nummer 'Cockiness' in 2012 en hij vergezelde haar op haar wereldtournee 'Diamonds' als haar voorprogramma.

18-12-2013 om 16:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!