NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

18-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steunfonds Pukkelpop bereikt overeenkomst met slachtoffers

Steunfonds Pukkelpop bereikt overeenkomst met slachtoffers

http://oi39.tinypic.com/2mrs6l1.jpg

Het Steunfonds Pukkelpop heeft met een slachtoffer van de dodelijke storm van 2011 een overeenkomst gesloten. De man was een van de twee slachtoffers die nog een klacht hadden lopen. Het Steunfonds Pukkelpop zou hem een paar tienduizenden euro's schadevergoeding betalen, schrijven Het Nieuwsblad en De Standaard vandaag. Het muziekfestival benadrukt via Twitter dat het steunfonds onafhankelijk werkt van Pukkelpop.

"In plaats van een lang en slopend strafrechtelijk proces én de eventueel daarop volgende burgerlijke procedure af te wachten, heeft die man besloten om een overeenkomst te sluiten", zegt Werner Haex, de advocaat van het slachtoffer. Met het tweede slachtoffer dat nog een klacht had lopen bij het gerecht, is het fonds aan het onderhandelen.

De kans wordt nu zeer klein dat een rechter nog zal moeten oordelen of de organisatie van het festival schuld treft. Er loopt daarnaast ook nog altijd een zaak rond de terugbetaling van de tickets. Ruim 350 festivalgangers eisen nog een vergoeding voor de geschrapte editie.
Bij de ramp vielen vijf doden.

18-12-2013 om 16:47 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iedereen mag het weten: Francesca Vanthielen verliefd

Iedereen mag het weten: Francesca Vanthielen verliefd

http://oi40.tinypic.com/zu5cgo.jpg

Iedereen mag het weten: Francesca Vanthielen is verliefd. De presentatrice wist haar nieuwe man, Dirk Jacobs, lang uit de schijnwerpers te houden, maar "we zijn al lang genoeg samen om er geen geheim meer van te maken".

Haar glimlach liet het al vermoeden op de première van 'Assepoester', maar nu bevestigt Francesca haar nieuwe geluk. Dirk Jacobs, hoogleraar sociologie aan de ULB, is de uitverkorene. "We zijn al een tijdje samen", aldus Francesca. "Maar we hebben eerst wat tijd voor onszelf genomen. In het begin wacht je toch wat af tot er wat zekerheid is. Eigenlijk verbaast het me dat dit niet eerder is uitgelekt."

Francesca leerde Jacobs kennen tijdens de G-1000, het burgerinitiatief voor democratische innovatie dat ze samen oprichtten. "Het klopt dat we elkaar daar leerden kennen, maar toen was er nog niets. Dat kwam pas later."

18-12-2013 om 16:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlotte Casiraghi bevallen van zoontje

Charlotte Casiraghi bevallen van zoontje

http://oi43.tinypic.com/uc6fn.jpg

Charlotte Casiraghi, de oudste dochter van prinses Caroline van Monaco, is bevallen van een zoontje, dat de naam Raphaël kreeg. Dat meldt Monaco Matin.

Volgens het bericht is de baby gisteravond ter wereld gekomen in het Prinses Grace ziekenhuis. De naam van het jongetje is nog niet bekendgemaakt.

Het is het eerste kind van Charlotte (27), die een relatie heeft met de vijftien jaar oudere Franse cabaretier Gad Elmaleh. Hij heeft al een zoon uit een eerdere relatie.

Charlotte is de oudste dochter van prinses Caroline uit haar tweede huwelijk met Stefano Casiragh, die omkwam in een ongeluk met een speedboot in 1990.

18-12-2013 om 16:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna en rapper kunnen het wel erg goed met elkaar vinden

Rihanna en rapper kunnen het wel erg goed met elkaar vinden

http://oi40.tinypic.com/2ds075k.jpg

De zangeres en de rapper A$AP Rocky genoten maandag samen van een avondje uit in een club in New York. Ze waren niet uit elkaars buurt weg te slaan, wat de geruchten doet groeien dat de twee iets met elkaar hebben.

Een getuige vertelde aan de krant New York Post: "Ze speelden samen pool en hoewel ze niet al kussend werden gespot, ging het er wel erg vriendschappelijk aan toe." De eerste roddels over de twee startten nadat A$SAP en Rihanna kusten in zijn videoclip van het nummer 'Fashion Killa'. In september werd beweerd dat Rihanna 's ochtends vroeg het hotel van Rocky verliet. De rapper had toen ook iets met het model Chanel Iman. Hij en Rihanna waren ook erg close op een afterparty tijdens de New York Fashion Week.

De twee zijn al even vrienden, de rapper hielp mee aan de remix van haar nummer 'Cockiness' in 2012 en hij vergezelde haar op haar wereldtournee 'Diamonds' als haar voorprogramma.

18-12-2013 om 16:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber gaat na 'break' voor 'volwassen' muziek

Justin Bieber gaat na 'break' voor 'volwassen' muziek

http://oi41.tinypic.com/s1oubs.jpg

De 19-jarige Canadese zanger heeft gisteren tijdens een radio-interview aangekondigd dat hij stopt met zingen na de lancering van zijn laatste album 'Journals' volgende week. Vermoedelijk was dat een grap, meldt TMZ. Volgens een bron dichtbij de zanger heeft hij nog volop ambitie.

Het jonge idool vertelde gisterenavond aan het radiostation Power 106 in Los Angeles: "Na mijn nieuwe album ga ik op pensioen." Een uitspraak die wellicht miljoenen tienermeisjes over de hele wereld radeloos achterliet. Ook de radiopresentator Kurt Alexander kon zijn oren niet geloven. In hetzelfde interview toen nuanceerde Bieber zijn uitspraak wel, hij is er nog niet helemaal uit. "Ik wil als artiest groeien, dus wil ik dat mijn muziek volwassener wordt, daarom moet ik nu stoppen."

De zanger heeft de laatste maanden voor heel wat controverse gezorgd door zijn uitspattingen in nachtclubs en hij bracht graffiti aan op een openbaar gebouw in Australië. Bieber zei nog in het interview dat beroemd zijn hem steeds minder aantrekt.

18-12-2013 om 16:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Toptalent met kort lontje"

"Toptalent met kort lontje"

http://oi42.tinypic.com/sxdao1.jpg

"Een toptalent in de keuken. Maar ook... een kort lontje, licht ontvlambaar en een grote mond die sterke woorden niet schuwt." Kennissen zijn niet echt verbaasd over het verbale gekletter dat sterrenchef Wout Bru (44) zondagochtend uitkraamde na een verkeersongeval in Antwerpen. "Maar die mogelijke schop, dát is nieuw", klinkt het nog. De vurige kok: een imposant, maar nerveus parcours.

Het filmpje over het verbale geweld dat de woeste Wout Bru uitspuwde, verwondert maar weinig kennissen. De Kempenzoon kookt immers vlug over. 'Asshole', 'fuck you': het behoort nu eenmaal tot zijn vocabulaire. Ook het parcours dat het keukentalent aflegde, is ongewoon.

Na een opleiding in de kokschool Ter Groener Poorte in Brugge en verschillende stages in het buitenland, streek Bru in 1995 neer in het Zuid-Franse Eygalières. Tien jaar later kreeg hij een tweede Michelinster en begon hij zijn naam te verbinden aan voedingsmerken. Hij was te zien in de tv-programma's 'Mijn Restaurant', 'Masterchef', 'Junior Masterchef', en nu nog 'The Taste'.

In de wintermaanden kookte hij in het Franse mondaine skioord van Courchevel, voor onder anderen de steenrijke Russische zinkmagnaat Mikhaïl Prokhorov. In 2011 verloor hij zijn tweede Michelinster, door "een te grote diversiteit" aan activiteiten. Een kennis: "Hij was toen meer zelf een ster dan een sterrenchef. En ook: te veel benomen door een kleine, zeer veeleisende elite met extreem veel geld", klinkt het.

In 2012 kreeg hij het aan de stok met de inwoners van Eygalières en nog geen jaar later dook hij op in een vreemd liefdesverhaal. "Ach, Bru houdt van goed koken én goed leven", zegt een insider. "Hij is nog altijd een fuifnummer. Bij schoon vrouwvolk, met een stevig glas erbij. Dat maakt hem ook het mikpunt van roddels. Hoe straffer, hoe beter."

18-12-2013 om 16:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pippa verlooft zich aan Taj Mahal

Pippa verlooft zich aan Taj Mahal

http://oi44.tinypic.com/25so6zr.jpg

Sinds het huwelijk van haar zus Kate in 2011 weten we al hoe Pippa Middleton straalt in een witte jurk. Volgend jaar is het aan haar om gracieus naar het altaar te schrijden. Volgens US Weekly heeft Pippa immers haar jawoord gegeven aan Nico Jackson.

Tijdens een trip naar India begin december zou de bankier op de knieën gegaan zijn om zijn droomvrouw ten huwelijk te vragen met zicht op de Taj Mahal. Van een schitterende locatie gesproken!

De tortelduifjes logeerden in het vijfsterrenresort Oberoi Amarvilas. "Het aanzoek was exact zoals hij het gepland had: zeer romantisch en erg groots", aldus een bron.

Nico en Pippa zijn inmiddels 15 maanden samen. De bruidsklokken zullen in de loop van volgend jaar luiden.

18-12-2013 om 16:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iron Maiden en Stromae op festival in Arras, ook in Werchter?

Iron Maiden en Stromae op festival in Arras, ook in Werchter?

http://oi40.tinypic.com/2gvsjeh.jpg

Het Main Square Festival in het Noord-Franse Arras viert zijn tiende editie met een extra festivaldag op 3 juli. Headliner die dag is de metallegende Iron Maiden, maar ook voor Stromae en David Guetta zal het marktplein van Arras aardig vollopen.

Daarnaast komen ook The Black Keys, Franz Ferdinand, Skrillex, MGMT en 'onze' Triggerfinger naar Arras. Het Main Square Festival, dat in hetzelfde weekend als Rock Werchter plaatsvindt, is ook een organisatie van Herman Schueremans. De affiches van beide festivals zijn vaak gelijklopend, maar het is nog niet duidelijk of Stromae, Iron Maiden en David Guetta ook op Werchter zullen aantreden. Morgen begint de voorverkoop voor het Main Square Festival.

17-12-2013 om 15:42 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoeyberghs: "Mannen onder de 35 moeten niet kweken"

Hoeyberghs: "Mannen onder de 35 moeten niet kweken"

http://oi41.tinypic.com/mvmd5u.jpg

Plastich chirurg Jeff Hoeyberghs (52) heeft een zoontje van vier bij zijn vrouw Evelyne (41). Voor jongere mannen heeft hij een duidelijke boodschap in Story: "Mannen onder de 35 moeten niet kweken". Hoeyberghs spreekt uit ervaring. Uit een eerder huwelijk heeft hij ook dochter van 20 en een zoon van 22.

"Ik geloof nooit dat een vader van vijfentwintig hetzelfde verstand kan hebben. Ik raad jonge mannen formeel af om te kweken onder de vijfendertig en zelfs een definitieve relatie op te bouwen. Gun jezelf de tijd om te genieten en te leren. Later moet je niet alleen voor jezelf zorgen, maar ook voor je vrouw, kinderen, ouders en schoonouders".

"Wees ook alert dat je vrouw niet achter je centen aanzit. Ze krijgt al je zaad, dat is al dik betaald, hé", verklaart Hoeyberghs in zijn bekende stijl, die niet altijd fijnbesnaard kan genoemd worden.

Rancune
Bespeuren we daar ook enige rancune tegenover zijn ex-vrouw? Gevraagd of hij nog contact heeft met zijn kinderen uit zijn vorig huwelijk, beklaagt hij zich erover dat hij die al vijf jaar niet meer heeft gezien.

"Hun moeder speelt dat heel geraffineerd. Meestal zitten gescheiden vrouwen vol wraak en denken ze niet aan het belang van hun kinderen. Een vader is een grotere bron van rijkdom dan een moeder. Vaders hebben de taak te leiden en te beschermen, dat kan een moeder niet. De overheid geeft hierin de verkeerde boodschap. Vaders mogen voor hun kinderen betalen, ook al zien ze hun kinderen niet. Onbegrijpelijk!".

17-12-2013 om 15:39 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian deelt meest schattige foto van baby North

Kim Kardashian deelt meest schattige foto van baby North

http://oi40.tinypic.com/2a2n8j.jpg

Sinds de geboorte van baby North zes maanden geleden hebben Kim Kardashian en Kanye West maar met mondjesmaat kiekjes van hun allerliefste spruit gedeeld op sociaalmediasites. Het kind behoort immers niet toe aan de wereld, heeft de rapper zich al eens laten ontvallen. Gelukkig maakt zijn echtgenote af en toe een uitzondering.

De 33-jarige celeb heeft gisteren op Instagram een uiterst schattige foto gedeeld waarop baby North guitig lacht. Met daarbij de toepasselijke boodschap 'Smile'.

17-12-2013 om 15:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anouk is 'happy single'

Anouk is 'happy single'

http://oi41.tinypic.com/2r5ycl2.jpg

Anouk heeft momenteel geen vaste relatie en dat is een eigen keuze, zo vertelt ze aan Veronica Magazine. "Ik weet het niet, het is iets waarvoor je moet openstaan. Ik ontmoet leuke mensen, maar een vaste relatie, nee, dat is voor mij heel ver weg."

De Nederlandse zangeres zegt dat ze niet weet of ze het ooit wel weer wil. "Zoals het nu gaat, vind ik het heel fijn", vervolgt Anouk. "Het wordt steeds leuker met de kinderen, en ik ben blij dat we er zo sterk uitgekomen zijn." Toch mist Anouk soms wel iemand om tegenaan te kruipen. "Maar het is ook wel leuk om met niemand te hoeven overleggen. Ik ben liever alleen dan de manier waarop het de afgelopen jaren ging: dat er wel iemand is, maar ik het uiteindelijk toch allemaal alleen moet doen. Ik leef met de dag. Het is goed zo", vertelt Anouk.

In het interview heeft Anouk het ook over de ophef die was ontstaan nadat ze zich had gemengd in de Zwarte Piet-discussie. Ze kreeg toen zelfs doodsbedreigingen. "Ik zet me daar over, maar ik heb er zeker wakker van gelegen. Dat mensen zo kunnen zijn...", aldus Anouk. "Dat je eerst zo wordt geroemd op het Songfestival en daarna verguisd, dat zegt ook wat over hoe relatief het allemaal is. Weet je, iedereen komt een keer aan de beurt."

17-12-2013 om 15:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noémie Happart laat u even meegluren

Noémie Happart laat u even meegluren

http://oi44.tinypic.com/n4eb6o.jpg

Noémie Happart heeft zich van haar beste kant laten zien voor een tentoonstelling, met als thema 'Decadentie en voyeurisme'. Samen met andere modellen liet ze flirterige foto's nemen die neigen naar onderdanigheid en soms zelfs sm. Het resultaat valt onder meer te bewonderen in de Artis Gallery in Knokke. De foto's komen van Marnix De Paepe, de Miss België-fotograaf die wel vaker smaakvolle erotiek op de markt brengt.

Gaan we Noémie in de toekomst nu vaker zo'n weg zien bewandelen? "Nee, niet echt", verklaart de blondine bij 'Sudpresse'. "Dit was de eerste en laatste keer. Pas op, de foto's vallen absoluut mee, maar het is mijn stijl niet. Geef mij maar klassevolle modeshoots. De Miss België-organisatie drong erop aan, anders zou ik het niet gedaan hebben. Maar het blijft nog binnen de perken."

De fotoshoot vond plaats in hotel Damier in Kortrijk. "Van de twaalf foto's die ik tentoonstel, zit er maar één van Noémie tussen. En het is dan nog de braafste van allemaal", voegt De Paepe eraan toe.

Leuk detail: van alle foto's zijn er slechts acht beschikbaar voor verkoop. De koper kan kiezen tussen vier verschillende formaten, met de optie voor een kader erbij. Snel wezen is dus de boodschap.

17-12-2013 om 15:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Concerten Beyoncé in minder dan uur uitverkocht

Concerten Beyoncé in minder dan uur uitverkocht

http://oi40.tinypic.com/166nndl.jpg

Beyoncé stunt opnieuw. Haar vier concerten in België en Nederland waren op minder dan een uur uitverkocht.

Deze ochtend om 10 uur startte de ticketverkoop voor een nieuwe passage, de derde binnen één jaar, van Beyoncé in het Antwerpse Sportpaleis op 20 maart. Net zoals voor de concerten in mei overtrof de verkoop alle verwachtingen. Binnen acht minuten waren alle tickets voor de show de deur uit. Meteen kwam er een extra concert op 21 maart in het Sportpaleis in verkoop, welk binnen het uur eveneens uitverkocht was.

Binnen het uur werden 40.000 tickets verkocht en daarmee bevestigt Beyoncé haar record van eerder dit jaar. Ook beide shows in de Amsterdamse Ziggo Dome waren op minder dan een uur tijd uitverkocht.

Ook in de platenverkoop brak Beyoncé een record. Zonder enige vorm van promotie dropte ze haar vijfde album 'Beyoncé' eind vorige week op iTunes. Dat legde haar geen windeieren: tijdens het voorbije weekend werd het album 828.773 keren aan de man gebracht, enkel via iTunes. Daarmee is 'Beyoncé' het best verkopende album ooit op iTunes

17-12-2013 om 15:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwoele Beyoncé verleidt Jay-Z in nieuwe clip

Zwoele Beyoncé verleidt Jay-Z in nieuwe clip

http://oi44.tinypic.com/30kd9qv.jpg

Enkele dagen geleden klaagden sommige fans van Beyoncé dat hun idool met te wulpse poses uitpakt. Dat zal er niet op beteren nu de videoclip van haar nieuwe single 'Drunk in love' op de mensheid losgelaten is. Minutenlang paradeert de zwoele zangeres in een bikinietje op het strand.

De Amerikanen mogen dan op hun achterste poten staan voor zoveel "gratuit naakt", u lust er duidelijk wél pap van: binnen acht minuten waren alle tickets voor haar show in het Sportpaleis de deur uit. Een extra concert op 21 maart raakte binnen het uur uitverkocht.

Ook Jay-Z komt in het artistiek gemaakte filmpje zijn muze nog even bewieroken. "We vrijen 's ochtends opnieuw, jouw borsten zijn mijn ontbijt."

"Inventief zijn"
'Beyoncé' is het snelstverkopende album ooit op iTunes, en dat terwijl de wereldster haar werk zonder enige vorm van promotie loste. In drie dagen tijd werden de nieuwe songs al 828.773 keren aan de man gebracht.

"We moeten inventief zijn tegenwoordig, internet heeft de regels van het spel veranderd", aldus de manager van haar productiebedrijf. "Je moet er rekening mee houden dat de meeste albums al gelekt zijn nog voor ze uitgebracht worden. Het plan dat we voor ogen hadden, is perfect uitgedraaid."

17-12-2013 om 15:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huis van voormalige KISS-gitarist afgebrand

Huis van voormalige KISS-gitarist afgebrand

http://oi42.tinypic.com/2vvw41s.jpg

In een buitenwijk van New York is gisteren een huis afgebrand dat eigendom is van de voormalige KISS-gitarist Ace Frehley. De brand brak om elf uur in de ochtend uit, waarna volgens The Journal News meerdere brandweerkorpsen uitrukten.

De woning deed in het verleden dienst als opnamestudio. De brandweermannen hadden grote moeite met het bestrijden van de vlammenzee die ontstond op de tweede verdieping. Het blussen duurde tot in de avond. Op het moment dat de brand uitbrak, was er niemand thuis. De bewoner kwam thuis tijdens het blussen. De oorzaak van de brand wordt onderzocht.

Frehley woont niet in het huis, maar hij is wel de eigenaar. Volgens de krant had het huis een marktwaarde van ruim een half miljoen dollar en sloot Frehley in 2006 een hypotheek af met een waarde van 735.000 dollar. Verderop in de buurt bezit hij nog een huis.

16-12-2013 om 16:32 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Becaus (eventjes) terug op het scherm

Jan Becaus (eventjes) terug op het scherm

http://oi41.tinypic.com/2e5td6v.jpg

Voormalig VRT-nieuwsanker Jan Becaus keert eventjes terug op het scherm om er het jaaroverzicht van de VRT-nieuwsredactie te presenteren.

"2013 was vooral een jaar van afscheid nemen", verduidelijkt de VRT de keuze om Jan Becaus, die inmiddels met pensioen is, nog eens op het scherm te halen. "In zijn typische stijl blikt hij op maandag 30 december terug op de grote nieuwsverhalen van het jaar."

In het jaaroverzicht wordt onder meer aandacht besteed aan de troonsafstand van zowel koningin Beatrix als onze eigen koning Albert II. Het was ook afscheid nemen paus Benedictus XVI, de eerste paus sinds lang die uit eigen beweging aftreedt.

Soundtracks
Van onder meer Lou Reed, Wilfried Martens en van Margaret Thatcher en Nelson Mandela was het definitief afscheid nemen.

Bijzonder aan het VRT-jaaroverzicht is dat de muziek gekozen wordt uit de soundtracks van in films die in 2013 zijn uitgekomen, waaronder The Great Gatsby, Lincoln, The Fifth Estate, Disconnect, Oz The Great and Powerful en The Croods.

Jaaroverzicht 2013, op maandag 30 december om 21.25 uur op Eén

16-12-2013 om 16:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De man die Vanessa Paradis Johnny Depp hielp vergeten

De man die Vanessa Paradis Johnny Depp hielp vergeten

http://oi42.tinypic.com/eu10up.jpg

Vanessa Paradis is weer gelukkig in de liefde, meldt de krant New York Post. De ex van Johnny Depp en moeder van zijn twee kinderen zou tot over haar oren verliefd zijn op de Franse zanger Benjamin Biolay.

De relatie tussen Depp (50) en Paradis (40) liep in het voorjaar van 2012 na 14 jaar op de klippen. De beroemde acteur papte al snel aan met Amber Heard, zijn veel jongere tegenspeelster in de film The Rum Diary. Nu heeft ook Paradis een nieuwe vlam gevonden. De twee zijn onlangs samen naar Corsica gegaan voor een romantisch uitje.

Biolay is in Frankrijk een grote ster. De 40-jarige artiest is door niemand minder dan modeontwerper Karl Lagerfeld aan Paradis, een van zijn muzes, gekoppeld. De zangeres en Biolay waren op Corsica onafscheidelijk. Het stel zou de hotelkamer amper uit zijn gekomen. "Ze wilden duidelijk alleen zijn", verklapt een insider tegenover Page Six.

Depp liet eerder aan Rolling Stone weten dat hij het moeilijk had met de breuk. "Relaties zijn ingewikkeld. Zeker in mijn beroep, want je bent constant op reis en anders is je partner dat wel. Dat is lastig. Het was niet makkelijk voor Vanessa, voor mij en voor de kinderen. Maar je blijft toch om diegene geven en ze is de moeder van je kinderen."

16-12-2013 om 16:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rechter beslist dat paparazzi uit buurt van Harry Styles moeten blijven

Rechter beslist dat paparazzi uit buurt van Harry Styles moeten blijven

http://oi39.tinypic.com/2ikz37s.jpg

Harry Styles heeft een belangrijke zege geboekt in de rechtszaal. De 19-jarige One Direction-zanger mag voortaan niet meer worden lastiggevallen door paparazzi.

Hoe dat verbod gehandhaaft moet worden, is niet helemaal duidelijk. De advocaat van Harry, David Sherborne, zegt dat de maatregel in elk geval geen nadelige gevolgen heeft voor 1D-fans. "Meneer Styles probeert niet te voorkomen dat fans hem benaderen en foto's maken. Dat vindt hij geen probleem, daar heeft hij nooit problemen mee gehad."

Het gaat volgens Sherborne vooral om de manier waarop de paparazzi in de buurt proberen te komen van Harry. "Ze gebruiken methoden en tactieken die niet door de beugel kunnen."

16-12-2013 om 16:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Safe-T First kan niet lachen met Safety First

Safe-T First kan niet lachen met Safety First

http://oi41.tinypic.com/330aip1.jpg

De bewakingsfirma ­Safety First bestaat écht - weliswaar ietsje anders gespeld - en is niet blij met de hype rond de ­gelijknamige, hyper­populaire reeks op VTM. Die zet een stel klunzen neer in de branche. De echte firma, Safe-T First uit Sint-Lambrechts-Woluwe, is zelfs een ­gerechtelijke procedure gestart tegen VTM.

"Ik ben op een feest. De bewakingsfirma heet Safety First. Het leven is mooi." Eén-presentatrice Eva Daeleman werd er helemaal vrolijk van, blijkens een tweet die ze vrijdag door de nacht liet fladderen. Ze schreef de bedrijfsnaam verkeerd over in haar tekstbericht, maar de firma bestaat wel degelijk en heet - net iets anders ­gespeld - Safe-T First. Een middelgrote ­beveiligingsfirma in Sint-Lambrechts-­Woluwe, actief sinds 2004. En die de grap hoegenaamd niet inziet van het mega­succes van 'de Smos' en vrienden in de  tv-serie die dezelfde naam draagt als zij, over een bedrijf dat dezelfde naam draagt als zij in dezelfde sector. De firma heeft zelfs een gerechtelijke procedure opgestart tegen VTM.

De eigenaar van het bedrijf wil niet rea­geren. Maar het waarom van de procedure laat zich raden. In de beveiligingssector zijn sérieux en geloofwaardigheid ongetwijfeld cruciale bedrijfskenmerken. Net twee elementen die in de hilarische televisieserie, waarvan de afleveringen het miljoen kijkers vlotjes overschrijden, niet meteen aan de orde zijn. 

VTM bevestigt dat er een dagvaarding is van Safe-T First. "Het bedrijf beroept zich op mogelijke verwarring, maar die is er volgens ons hoegenaamd niet. Ook de hype die rond ons programma ontstaan is, maakt het volgens ons overduidelijk dat het fictie is", zegt woordvoerster Sarah ­Vercauteren. Er volgt nog één aflevering van de huidige reeks, maar VTM heeft al een nieuwe reeks besteld voor volgend jaar.

16-12-2013 om 16:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scherzinger pakt uit met ultrasexy jurk

Scherzinger pakt uit met ultrasexy jurk

http://oi44.tinypic.com/2s6ucyc.jpg

Sam Bailey won gisteravond de Britse 'X Factor', maar het was jurylid Nicole Scherzinger die met de meeste aandacht ging lopen. Voor de speciale gelegenheid had de 35-jarige zangeres een half doorschijnende jurk uitgekozen die tot aan haar... navel uitgesneden was. En dat terwijl ze de dag voordien kritiek gekregen had omdat ze met haar duet de uiteindelijke winnares te veel in de schaduw geplaatst had.

Ook Sharon Osbourne kwam ondanks haar gezegende leeftijd van 60 jaar nog verrassend uitdagend voor de dag. Beide dames konden het niet droog houden toen Bailey met 'Skyscraper' van Demi Lovato een fantastisch slotakkoord zette.

16-12-2013 om 16:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!