NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

18-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pippa verlooft zich aan Taj Mahal

Pippa verlooft zich aan Taj Mahal

http://oi44.tinypic.com/25so6zr.jpg

Sinds het huwelijk van haar zus Kate in 2011 weten we al hoe Pippa Middleton straalt in een witte jurk. Volgend jaar is het aan haar om gracieus naar het altaar te schrijden. Volgens US Weekly heeft Pippa immers haar jawoord gegeven aan Nico Jackson.

Tijdens een trip naar India begin december zou de bankier op de knieën gegaan zijn om zijn droomvrouw ten huwelijk te vragen met zicht op de Taj Mahal. Van een schitterende locatie gesproken!

De tortelduifjes logeerden in het vijfsterrenresort Oberoi Amarvilas. "Het aanzoek was exact zoals hij het gepland had: zeer romantisch en erg groots", aldus een bron.

Nico en Pippa zijn inmiddels 15 maanden samen. De bruidsklokken zullen in de loop van volgend jaar luiden.

18-12-2013 om 16:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iron Maiden en Stromae op festival in Arras, ook in Werchter?

Iron Maiden en Stromae op festival in Arras, ook in Werchter?

http://oi40.tinypic.com/2gvsjeh.jpg

Het Main Square Festival in het Noord-Franse Arras viert zijn tiende editie met een extra festivaldag op 3 juli. Headliner die dag is de metallegende Iron Maiden, maar ook voor Stromae en David Guetta zal het marktplein van Arras aardig vollopen.

Daarnaast komen ook The Black Keys, Franz Ferdinand, Skrillex, MGMT en 'onze' Triggerfinger naar Arras. Het Main Square Festival, dat in hetzelfde weekend als Rock Werchter plaatsvindt, is ook een organisatie van Herman Schueremans. De affiches van beide festivals zijn vaak gelijklopend, maar het is nog niet duidelijk of Stromae, Iron Maiden en David Guetta ook op Werchter zullen aantreden. Morgen begint de voorverkoop voor het Main Square Festival.

17-12-2013 om 15:42 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoeyberghs: "Mannen onder de 35 moeten niet kweken"

Hoeyberghs: "Mannen onder de 35 moeten niet kweken"

http://oi41.tinypic.com/mvmd5u.jpg

Plastich chirurg Jeff Hoeyberghs (52) heeft een zoontje van vier bij zijn vrouw Evelyne (41). Voor jongere mannen heeft hij een duidelijke boodschap in Story: "Mannen onder de 35 moeten niet kweken". Hoeyberghs spreekt uit ervaring. Uit een eerder huwelijk heeft hij ook dochter van 20 en een zoon van 22.

"Ik geloof nooit dat een vader van vijfentwintig hetzelfde verstand kan hebben. Ik raad jonge mannen formeel af om te kweken onder de vijfendertig en zelfs een definitieve relatie op te bouwen. Gun jezelf de tijd om te genieten en te leren. Later moet je niet alleen voor jezelf zorgen, maar ook voor je vrouw, kinderen, ouders en schoonouders".

"Wees ook alert dat je vrouw niet achter je centen aanzit. Ze krijgt al je zaad, dat is al dik betaald, hé", verklaart Hoeyberghs in zijn bekende stijl, die niet altijd fijnbesnaard kan genoemd worden.

Rancune
Bespeuren we daar ook enige rancune tegenover zijn ex-vrouw? Gevraagd of hij nog contact heeft met zijn kinderen uit zijn vorig huwelijk, beklaagt hij zich erover dat hij die al vijf jaar niet meer heeft gezien.

"Hun moeder speelt dat heel geraffineerd. Meestal zitten gescheiden vrouwen vol wraak en denken ze niet aan het belang van hun kinderen. Een vader is een grotere bron van rijkdom dan een moeder. Vaders hebben de taak te leiden en te beschermen, dat kan een moeder niet. De overheid geeft hierin de verkeerde boodschap. Vaders mogen voor hun kinderen betalen, ook al zien ze hun kinderen niet. Onbegrijpelijk!".

17-12-2013 om 15:39 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian deelt meest schattige foto van baby North

Kim Kardashian deelt meest schattige foto van baby North

http://oi40.tinypic.com/2a2n8j.jpg

Sinds de geboorte van baby North zes maanden geleden hebben Kim Kardashian en Kanye West maar met mondjesmaat kiekjes van hun allerliefste spruit gedeeld op sociaalmediasites. Het kind behoort immers niet toe aan de wereld, heeft de rapper zich al eens laten ontvallen. Gelukkig maakt zijn echtgenote af en toe een uitzondering.

De 33-jarige celeb heeft gisteren op Instagram een uiterst schattige foto gedeeld waarop baby North guitig lacht. Met daarbij de toepasselijke boodschap 'Smile'.

17-12-2013 om 15:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anouk is 'happy single'

Anouk is 'happy single'

http://oi41.tinypic.com/2r5ycl2.jpg

Anouk heeft momenteel geen vaste relatie en dat is een eigen keuze, zo vertelt ze aan Veronica Magazine. "Ik weet het niet, het is iets waarvoor je moet openstaan. Ik ontmoet leuke mensen, maar een vaste relatie, nee, dat is voor mij heel ver weg."

De Nederlandse zangeres zegt dat ze niet weet of ze het ooit wel weer wil. "Zoals het nu gaat, vind ik het heel fijn", vervolgt Anouk. "Het wordt steeds leuker met de kinderen, en ik ben blij dat we er zo sterk uitgekomen zijn." Toch mist Anouk soms wel iemand om tegenaan te kruipen. "Maar het is ook wel leuk om met niemand te hoeven overleggen. Ik ben liever alleen dan de manier waarop het de afgelopen jaren ging: dat er wel iemand is, maar ik het uiteindelijk toch allemaal alleen moet doen. Ik leef met de dag. Het is goed zo", vertelt Anouk.

In het interview heeft Anouk het ook over de ophef die was ontstaan nadat ze zich had gemengd in de Zwarte Piet-discussie. Ze kreeg toen zelfs doodsbedreigingen. "Ik zet me daar over, maar ik heb er zeker wakker van gelegen. Dat mensen zo kunnen zijn...", aldus Anouk. "Dat je eerst zo wordt geroemd op het Songfestival en daarna verguisd, dat zegt ook wat over hoe relatief het allemaal is. Weet je, iedereen komt een keer aan de beurt."

17-12-2013 om 15:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noémie Happart laat u even meegluren

Noémie Happart laat u even meegluren

http://oi44.tinypic.com/n4eb6o.jpg

Noémie Happart heeft zich van haar beste kant laten zien voor een tentoonstelling, met als thema 'Decadentie en voyeurisme'. Samen met andere modellen liet ze flirterige foto's nemen die neigen naar onderdanigheid en soms zelfs sm. Het resultaat valt onder meer te bewonderen in de Artis Gallery in Knokke. De foto's komen van Marnix De Paepe, de Miss België-fotograaf die wel vaker smaakvolle erotiek op de markt brengt.

Gaan we Noémie in de toekomst nu vaker zo'n weg zien bewandelen? "Nee, niet echt", verklaart de blondine bij 'Sudpresse'. "Dit was de eerste en laatste keer. Pas op, de foto's vallen absoluut mee, maar het is mijn stijl niet. Geef mij maar klassevolle modeshoots. De Miss België-organisatie drong erop aan, anders zou ik het niet gedaan hebben. Maar het blijft nog binnen de perken."

De fotoshoot vond plaats in hotel Damier in Kortrijk. "Van de twaalf foto's die ik tentoonstel, zit er maar één van Noémie tussen. En het is dan nog de braafste van allemaal", voegt De Paepe eraan toe.

Leuk detail: van alle foto's zijn er slechts acht beschikbaar voor verkoop. De koper kan kiezen tussen vier verschillende formaten, met de optie voor een kader erbij. Snel wezen is dus de boodschap.

17-12-2013 om 15:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Concerten Beyoncé in minder dan uur uitverkocht

Concerten Beyoncé in minder dan uur uitverkocht

http://oi40.tinypic.com/166nndl.jpg

Beyoncé stunt opnieuw. Haar vier concerten in België en Nederland waren op minder dan een uur uitverkocht.

Deze ochtend om 10 uur startte de ticketverkoop voor een nieuwe passage, de derde binnen één jaar, van Beyoncé in het Antwerpse Sportpaleis op 20 maart. Net zoals voor de concerten in mei overtrof de verkoop alle verwachtingen. Binnen acht minuten waren alle tickets voor de show de deur uit. Meteen kwam er een extra concert op 21 maart in het Sportpaleis in verkoop, welk binnen het uur eveneens uitverkocht was.

Binnen het uur werden 40.000 tickets verkocht en daarmee bevestigt Beyoncé haar record van eerder dit jaar. Ook beide shows in de Amsterdamse Ziggo Dome waren op minder dan een uur tijd uitverkocht.

Ook in de platenverkoop brak Beyoncé een record. Zonder enige vorm van promotie dropte ze haar vijfde album 'Beyoncé' eind vorige week op iTunes. Dat legde haar geen windeieren: tijdens het voorbije weekend werd het album 828.773 keren aan de man gebracht, enkel via iTunes. Daarmee is 'Beyoncé' het best verkopende album ooit op iTunes

17-12-2013 om 15:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwoele Beyoncé verleidt Jay-Z in nieuwe clip

Zwoele Beyoncé verleidt Jay-Z in nieuwe clip

http://oi44.tinypic.com/30kd9qv.jpg

Enkele dagen geleden klaagden sommige fans van Beyoncé dat hun idool met te wulpse poses uitpakt. Dat zal er niet op beteren nu de videoclip van haar nieuwe single 'Drunk in love' op de mensheid losgelaten is. Minutenlang paradeert de zwoele zangeres in een bikinietje op het strand.

De Amerikanen mogen dan op hun achterste poten staan voor zoveel "gratuit naakt", u lust er duidelijk wél pap van: binnen acht minuten waren alle tickets voor haar show in het Sportpaleis de deur uit. Een extra concert op 21 maart raakte binnen het uur uitverkocht.

Ook Jay-Z komt in het artistiek gemaakte filmpje zijn muze nog even bewieroken. "We vrijen 's ochtends opnieuw, jouw borsten zijn mijn ontbijt."

"Inventief zijn"
'Beyoncé' is het snelstverkopende album ooit op iTunes, en dat terwijl de wereldster haar werk zonder enige vorm van promotie loste. In drie dagen tijd werden de nieuwe songs al 828.773 keren aan de man gebracht.

"We moeten inventief zijn tegenwoordig, internet heeft de regels van het spel veranderd", aldus de manager van haar productiebedrijf. "Je moet er rekening mee houden dat de meeste albums al gelekt zijn nog voor ze uitgebracht worden. Het plan dat we voor ogen hadden, is perfect uitgedraaid."

17-12-2013 om 15:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huis van voormalige KISS-gitarist afgebrand

Huis van voormalige KISS-gitarist afgebrand

http://oi42.tinypic.com/2vvw41s.jpg

In een buitenwijk van New York is gisteren een huis afgebrand dat eigendom is van de voormalige KISS-gitarist Ace Frehley. De brand brak om elf uur in de ochtend uit, waarna volgens The Journal News meerdere brandweerkorpsen uitrukten.

De woning deed in het verleden dienst als opnamestudio. De brandweermannen hadden grote moeite met het bestrijden van de vlammenzee die ontstond op de tweede verdieping. Het blussen duurde tot in de avond. Op het moment dat de brand uitbrak, was er niemand thuis. De bewoner kwam thuis tijdens het blussen. De oorzaak van de brand wordt onderzocht.

Frehley woont niet in het huis, maar hij is wel de eigenaar. Volgens de krant had het huis een marktwaarde van ruim een half miljoen dollar en sloot Frehley in 2006 een hypotheek af met een waarde van 735.000 dollar. Verderop in de buurt bezit hij nog een huis.

16-12-2013 om 16:32 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Becaus (eventjes) terug op het scherm

Jan Becaus (eventjes) terug op het scherm

http://oi41.tinypic.com/2e5td6v.jpg

Voormalig VRT-nieuwsanker Jan Becaus keert eventjes terug op het scherm om er het jaaroverzicht van de VRT-nieuwsredactie te presenteren.

"2013 was vooral een jaar van afscheid nemen", verduidelijkt de VRT de keuze om Jan Becaus, die inmiddels met pensioen is, nog eens op het scherm te halen. "In zijn typische stijl blikt hij op maandag 30 december terug op de grote nieuwsverhalen van het jaar."

In het jaaroverzicht wordt onder meer aandacht besteed aan de troonsafstand van zowel koningin Beatrix als onze eigen koning Albert II. Het was ook afscheid nemen paus Benedictus XVI, de eerste paus sinds lang die uit eigen beweging aftreedt.

Soundtracks
Van onder meer Lou Reed, Wilfried Martens en van Margaret Thatcher en Nelson Mandela was het definitief afscheid nemen.

Bijzonder aan het VRT-jaaroverzicht is dat de muziek gekozen wordt uit de soundtracks van in films die in 2013 zijn uitgekomen, waaronder The Great Gatsby, Lincoln, The Fifth Estate, Disconnect, Oz The Great and Powerful en The Croods.

Jaaroverzicht 2013, op maandag 30 december om 21.25 uur op Eén

16-12-2013 om 16:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De man die Vanessa Paradis Johnny Depp hielp vergeten

De man die Vanessa Paradis Johnny Depp hielp vergeten

http://oi42.tinypic.com/eu10up.jpg

Vanessa Paradis is weer gelukkig in de liefde, meldt de krant New York Post. De ex van Johnny Depp en moeder van zijn twee kinderen zou tot over haar oren verliefd zijn op de Franse zanger Benjamin Biolay.

De relatie tussen Depp (50) en Paradis (40) liep in het voorjaar van 2012 na 14 jaar op de klippen. De beroemde acteur papte al snel aan met Amber Heard, zijn veel jongere tegenspeelster in de film The Rum Diary. Nu heeft ook Paradis een nieuwe vlam gevonden. De twee zijn onlangs samen naar Corsica gegaan voor een romantisch uitje.

Biolay is in Frankrijk een grote ster. De 40-jarige artiest is door niemand minder dan modeontwerper Karl Lagerfeld aan Paradis, een van zijn muzes, gekoppeld. De zangeres en Biolay waren op Corsica onafscheidelijk. Het stel zou de hotelkamer amper uit zijn gekomen. "Ze wilden duidelijk alleen zijn", verklapt een insider tegenover Page Six.

Depp liet eerder aan Rolling Stone weten dat hij het moeilijk had met de breuk. "Relaties zijn ingewikkeld. Zeker in mijn beroep, want je bent constant op reis en anders is je partner dat wel. Dat is lastig. Het was niet makkelijk voor Vanessa, voor mij en voor de kinderen. Maar je blijft toch om diegene geven en ze is de moeder van je kinderen."

16-12-2013 om 16:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rechter beslist dat paparazzi uit buurt van Harry Styles moeten blijven

Rechter beslist dat paparazzi uit buurt van Harry Styles moeten blijven

http://oi39.tinypic.com/2ikz37s.jpg

Harry Styles heeft een belangrijke zege geboekt in de rechtszaal. De 19-jarige One Direction-zanger mag voortaan niet meer worden lastiggevallen door paparazzi.

Hoe dat verbod gehandhaaft moet worden, is niet helemaal duidelijk. De advocaat van Harry, David Sherborne, zegt dat de maatregel in elk geval geen nadelige gevolgen heeft voor 1D-fans. "Meneer Styles probeert niet te voorkomen dat fans hem benaderen en foto's maken. Dat vindt hij geen probleem, daar heeft hij nooit problemen mee gehad."

Het gaat volgens Sherborne vooral om de manier waarop de paparazzi in de buurt proberen te komen van Harry. "Ze gebruiken methoden en tactieken die niet door de beugel kunnen."

16-12-2013 om 16:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Safe-T First kan niet lachen met Safety First

Safe-T First kan niet lachen met Safety First

http://oi41.tinypic.com/330aip1.jpg

De bewakingsfirma ­Safety First bestaat écht - weliswaar ietsje anders gespeld - en is niet blij met de hype rond de ­gelijknamige, hyper­populaire reeks op VTM. Die zet een stel klunzen neer in de branche. De echte firma, Safe-T First uit Sint-Lambrechts-Woluwe, is zelfs een ­gerechtelijke procedure gestart tegen VTM.

"Ik ben op een feest. De bewakingsfirma heet Safety First. Het leven is mooi." Eén-presentatrice Eva Daeleman werd er helemaal vrolijk van, blijkens een tweet die ze vrijdag door de nacht liet fladderen. Ze schreef de bedrijfsnaam verkeerd over in haar tekstbericht, maar de firma bestaat wel degelijk en heet - net iets anders ­gespeld - Safe-T First. Een middelgrote ­beveiligingsfirma in Sint-Lambrechts-­Woluwe, actief sinds 2004. En die de grap hoegenaamd niet inziet van het mega­succes van 'de Smos' en vrienden in de  tv-serie die dezelfde naam draagt als zij, over een bedrijf dat dezelfde naam draagt als zij in dezelfde sector. De firma heeft zelfs een gerechtelijke procedure opgestart tegen VTM.

De eigenaar van het bedrijf wil niet rea­geren. Maar het waarom van de procedure laat zich raden. In de beveiligingssector zijn sérieux en geloofwaardigheid ongetwijfeld cruciale bedrijfskenmerken. Net twee elementen die in de hilarische televisieserie, waarvan de afleveringen het miljoen kijkers vlotjes overschrijden, niet meteen aan de orde zijn. 

VTM bevestigt dat er een dagvaarding is van Safe-T First. "Het bedrijf beroept zich op mogelijke verwarring, maar die is er volgens ons hoegenaamd niet. Ook de hype die rond ons programma ontstaan is, maakt het volgens ons overduidelijk dat het fictie is", zegt woordvoerster Sarah ­Vercauteren. Er volgt nog één aflevering van de huidige reeks, maar VTM heeft al een nieuwe reeks besteld voor volgend jaar.

16-12-2013 om 16:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scherzinger pakt uit met ultrasexy jurk

Scherzinger pakt uit met ultrasexy jurk

http://oi44.tinypic.com/2s6ucyc.jpg

Sam Bailey won gisteravond de Britse 'X Factor', maar het was jurylid Nicole Scherzinger die met de meeste aandacht ging lopen. Voor de speciale gelegenheid had de 35-jarige zangeres een half doorschijnende jurk uitgekozen die tot aan haar... navel uitgesneden was. En dat terwijl ze de dag voordien kritiek gekregen had omdat ze met haar duet de uiteindelijke winnares te veel in de schaduw geplaatst had.

Ook Sharon Osbourne kwam ondanks haar gezegende leeftijd van 60 jaar nog verrassend uitdagend voor de dag. Beide dames konden het niet droog houden toen Bailey met 'Skyscraper' van Demi Lovato een fantastisch slotakkoord zette.

16-12-2013 om 16:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22 tattoo's van Miley Cyrus op één lichaam

22 tattoo's van Miley Cyrus op één lichaam

http://oi43.tinypic.com/52aofl.jpg

Idolatrie, soms staat er geen maat op. Neem nu deze Carl McCoid: in vier jaar tijd liet de 40-jarige Brit al 22 tattoo's zetten die rechtstreeks met Miley Cyrus te maken hebben. Kriskras op zijn lijf staan afbeeldingen, titels van liedjes en quotes van de zangeres.

McCoid benadrukt dat zijn obsessie voor de popster niet de aanleiding was voor zijn scheiding. "Al vond mijn vrouw die belangstelling wel wat vreemd. Ik denk dat ik maar eens professionele hulp moet zoeken." Cyrus zelf liet al weten dat ze al dat gedoe maar eng vindt.

Qua tattoo's hoeft Miley overigens van niemand lessen te krijgen. Ze heeft zelf een portret van haar oma op haar arm staan en met een gelijkheidsteken op haar vinger steunt ze het homohuwelijk. Al op 17-jarige leeftijd liet ze met de woorden 'Just Breathe' haar eerste inktpatroon zetten.

16-12-2013 om 15:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dronken 'Pippi Langkous' gearresteerd na vluchtmisdrijf

Dronken 'Pippi Langkous' gearresteerd na vluchtmisdrijf

http://oi39.tinypic.com/28riqz9.jpg

De actrice die in 1988 Pippi Langkous speelde in de film 'The New Adventures of Pippi Longstocking', Tami Erin, is niet meer dat lieve roodharige meisje dat we kennen. Ze werd gisteren gearresteerd nadat ze eerst drie auto's had aangereden en er daarna ook nog vandoor ging. Er zou minstens één persoon gewond zijn geraakt bij de botsing. Dat meldt TMZ.

Nadat de politie haar alsnog had opgepakt, bleek dat Erin de alcoholcontrole ook niet had doorstaan. Ze werd gearresteerd voor de aanrijding én rijden onder invloed. Volgens een bron was de actrice "totaal onhandelbaar, helemaal de weg kwijt". De borgsom werd op 100.000 dollar gesteld.

Erin kwam al eerder negatief in het nieuws. De Amerikaanse reageerde geschokt toen ze ontdekte dat haar ex-vriend een intiem amateurfilmpje van de twee aan de man probeerde te brengen. De voormalige Pippi zag in dat ze het verschijnen van de sekstape niet tegen kon houden en besloot met een pornobedrijf de website 'Pippi Exposed' op te zetten. Daarop is de video tegen betaling te zien.

16-12-2013 om 09:49 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
15-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pop van prins George te koop voor 110 euro

Pop van prins George te koop voor 110 euro

http://oi40.tinypic.com/vhytt3.jpg

Er is een pop gemaakt van prins George. Op de website van E! News staat een foto van de pop. Het 'jongetje' heeft zijn doopjurkje aan en ligt vredig met zijn oogjes dicht op een kussentje.

Fans van het Britse koningshuis die de pop graag willen hebben, moeten er een bedrag van bijna 110 euro voor neertellen. De pop is van porselein, de armen en de beentjes van het jongetje zijn beweegbaar en bij de pop hoort het kussentje waar hij met zijn hoofdje op ligt. Hierop staat zijn naam en zijn geboortedatum.

De pop is ontworpen door Fiorenza Biancheri en te koop via de website van The Bradford Exchange.

Prins George werd op 22 juli geboren. Als eerste zoon van prins William en Catherine is hij derde in de lijn van Britse troonopvolging. Het kleine jongetje werd op woensdag 23 oktober gedoopt in de koninklijke kapel van het St. Jamespaleis in Londen.

15-12-2013 om 18:54 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw valt flauw in huis Justin Bieber

Vrouw valt flauw in huis Justin Bieber

http://oi39.tinypic.com/vossgy.jpg

In het huis van Justin Bieber is naar verluidt een 20-jarige vrouw flauwgevallen. Volgens TMZ is er vannacht een oproep gedaan naar 911 vanuit de villa van Bieber in Los Angeles, maar werd de melding 15 minuten later ingetrokken.

De zanger was thuis op het moment van het telefoontje. De persoon die de ambulance had afgebeld, vertelde later dat de vrouw al naar een ziekenhuis was gebracht. Bronnen van de entertainmentsite melden dan weer dat de vrouw even buiten westen was, maar nadat ze was bijgekomen stond ze erop dat de ambulance werd afgebeld.

Er zou alcohol in het spel zijn geweest. De vrouw was volgens TMZ aanwezig op een feestje bij Justin thuis.

15-12-2013 om 18:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamilton spendeert 73.000 euro aan Kerstmis met Nicole

Hamilton spendeert 73.000 euro aan Kerstmis met Nicole

http://oi41.tinypic.com/w14u1g.jpg

Lewis Hamilton is van plan om Kerstmis samen met Nicole Scherzinger te vieren, de vrouw waar hij al zeven jaar een knipperlichtrelatie mee heeft. De Formule 1-piloot trekt naar verluidt naar Zwitserland om bij zijn geliefde te kunnen zijn. En het mag al wat kosten, want hij wil voor Nicole een op maat gemaakte diamanten armband van maar liefst 44.000 euro kopen, een handtas van 7.300 euro en uiteraard een paar schoenen van Louboutin: 1.674 euro.

"Lewis wil echt dat alles perfect is en geld speelt natuurlijk geen rol", aldus een insider. "Dit is de eerste keer dat ze echt samen iets kunnen doen sinds ze terug samen zijn en hij wil deze kans absoluut niet verknallen. Hij is al weken aan het plannen wat hij gaat kopen."

Eerder lekte uit dat hij voor Nicole een verlovingsring zou kopen, maar volgens Lewis gaat het enkel om een ring om zijn engagement te tonen. "Hij is op zijn hoede, want Nicole heeft in het verleden al gezegd dat ze zijn geld en cadeaus niet wil, voor haar is het alleen belangrijk om tijd met elkaar door te brengen en aandacht te krijgen van Lewis."

15-12-2013 om 18:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alessandra Ambrosio: "Plastische chirurgie aan flaporen liep fout"

Alessandra Ambrosio: "Plastische chirurgie aan flaporen liep fout"

http://oi42.tinypic.com/2afg4sj.jpg

"Ze is goed voorzien van oren en poten": zo wordt een appetijtelijke vrouw in de Vlaanders omschreven. Bij Alessandra Ambrosio, recent nog verkozen tot 'Meest Sexy Vrouw', waren die oren net iets te prominent. In een interview onthult het Victoria's Secret-model dat ze op haar elfde onder het mes ging om haar flaporen te laten corrigeren.

"Ik wist toen al dat ik model wilde worden en dus besloot ik mijn oren te laten corrigeren, want ze staken wat uit. Ik vond een dokter in mijn thuisstad die dat nog maar één keer eerder had gedaan, dus ik was nog een proefkonijn. De eerste nachten na de ingreep voelde het alsof iemand mijn oren had afgesneden. Een jaar lang moest ik terugkeren voor kleinere ingrepen. Dokters zeggen me dat ze mijn oren alsnog kunnen goed krijgen, maar ik ben als de dood voor plastische chirurgie". Ambrosio werd onlangs verkozen tot 'Meest Sexy Vrouw'.

Ambrosio is niet de eerste ster die spijt heeft van haar plastische ingrepen. Denise Richards over de borstimplantaten die ze op haar negentiende kreeg: "Ik wou dat ik genoeg zelfvertrouwen had gehad toen en niet aan mijn lichaam had laten prutsen".

15-12-2013 om 18:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 05-2019
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!