NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

15-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pop van prins George te koop voor 110 euro

Pop van prins George te koop voor 110 euro

http://oi40.tinypic.com/vhytt3.jpg

Er is een pop gemaakt van prins George. Op de website van E! News staat een foto van de pop. Het 'jongetje' heeft zijn doopjurkje aan en ligt vredig met zijn oogjes dicht op een kussentje.

Fans van het Britse koningshuis die de pop graag willen hebben, moeten er een bedrag van bijna 110 euro voor neertellen. De pop is van porselein, de armen en de beentjes van het jongetje zijn beweegbaar en bij de pop hoort het kussentje waar hij met zijn hoofdje op ligt. Hierop staat zijn naam en zijn geboortedatum.

De pop is ontworpen door Fiorenza Biancheri en te koop via de website van The Bradford Exchange.

Prins George werd op 22 juli geboren. Als eerste zoon van prins William en Catherine is hij derde in de lijn van Britse troonopvolging. Het kleine jongetje werd op woensdag 23 oktober gedoopt in de koninklijke kapel van het St. Jamespaleis in Londen.

15-12-2013 om 18:54 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw valt flauw in huis Justin Bieber

Vrouw valt flauw in huis Justin Bieber

http://oi39.tinypic.com/vossgy.jpg

In het huis van Justin Bieber is naar verluidt een 20-jarige vrouw flauwgevallen. Volgens TMZ is er vannacht een oproep gedaan naar 911 vanuit de villa van Bieber in Los Angeles, maar werd de melding 15 minuten later ingetrokken.

De zanger was thuis op het moment van het telefoontje. De persoon die de ambulance had afgebeld, vertelde later dat de vrouw al naar een ziekenhuis was gebracht. Bronnen van de entertainmentsite melden dan weer dat de vrouw even buiten westen was, maar nadat ze was bijgekomen stond ze erop dat de ambulance werd afgebeld.

Er zou alcohol in het spel zijn geweest. De vrouw was volgens TMZ aanwezig op een feestje bij Justin thuis.

15-12-2013 om 18:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamilton spendeert 73.000 euro aan Kerstmis met Nicole

Hamilton spendeert 73.000 euro aan Kerstmis met Nicole

http://oi41.tinypic.com/w14u1g.jpg

Lewis Hamilton is van plan om Kerstmis samen met Nicole Scherzinger te vieren, de vrouw waar hij al zeven jaar een knipperlichtrelatie mee heeft. De Formule 1-piloot trekt naar verluidt naar Zwitserland om bij zijn geliefde te kunnen zijn. En het mag al wat kosten, want hij wil voor Nicole een op maat gemaakte diamanten armband van maar liefst 44.000 euro kopen, een handtas van 7.300 euro en uiteraard een paar schoenen van Louboutin: 1.674 euro.

"Lewis wil echt dat alles perfect is en geld speelt natuurlijk geen rol", aldus een insider. "Dit is de eerste keer dat ze echt samen iets kunnen doen sinds ze terug samen zijn en hij wil deze kans absoluut niet verknallen. Hij is al weken aan het plannen wat hij gaat kopen."

Eerder lekte uit dat hij voor Nicole een verlovingsring zou kopen, maar volgens Lewis gaat het enkel om een ring om zijn engagement te tonen. "Hij is op zijn hoede, want Nicole heeft in het verleden al gezegd dat ze zijn geld en cadeaus niet wil, voor haar is het alleen belangrijk om tijd met elkaar door te brengen en aandacht te krijgen van Lewis."

15-12-2013 om 18:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alessandra Ambrosio: "Plastische chirurgie aan flaporen liep fout"

Alessandra Ambrosio: "Plastische chirurgie aan flaporen liep fout"

http://oi42.tinypic.com/2afg4sj.jpg

"Ze is goed voorzien van oren en poten": zo wordt een appetijtelijke vrouw in de Vlaanders omschreven. Bij Alessandra Ambrosio, recent nog verkozen tot 'Meest Sexy Vrouw', waren die oren net iets te prominent. In een interview onthult het Victoria's Secret-model dat ze op haar elfde onder het mes ging om haar flaporen te laten corrigeren.

"Ik wist toen al dat ik model wilde worden en dus besloot ik mijn oren te laten corrigeren, want ze staken wat uit. Ik vond een dokter in mijn thuisstad die dat nog maar één keer eerder had gedaan, dus ik was nog een proefkonijn. De eerste nachten na de ingreep voelde het alsof iemand mijn oren had afgesneden. Een jaar lang moest ik terugkeren voor kleinere ingrepen. Dokters zeggen me dat ze mijn oren alsnog kunnen goed krijgen, maar ik ben als de dood voor plastische chirurgie". Ambrosio werd onlangs verkozen tot 'Meest Sexy Vrouw'.

Ambrosio is niet de eerste ster die spijt heeft van haar plastische ingrepen. Denise Richards over de borstimplantaten die ze op haar negentiende kreeg: "Ik wou dat ik genoeg zelfvertrouwen had gehad toen en niet aan mijn lichaam had laten prutsen".

15-12-2013 om 18:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LiLo: "Ik ga alles vertellen in mijn boek"

LiLo: "Ik ga alles vertellen in mijn boek"

http://oi40.tinypic.com/2z4fk78.jpg

Lindsay Lohan heeft besloten dat ze open kaart gaat spelen met alles en iedereen. Ze gaat een boek schrijven over haar arrestaties, drugsgebruik, acteerwerk en familie. De actrice gaat daarbij niets en niemand uit de weg, weet TMZ.

Als 'therapie' begon LiLo haar memoires te schrijven tijdens haar verblijf in de afkickkliniek. Het boek zit nog in de beginfase, zonder een echte lijn erin vooralsnog. Lindsay wil in ieder geval alles vertellen. Er zouden al verschillende uitgeverijen in de markt zijn voor haar levensverhaal.

De schrijfsessies van LiLo zijn volgens de entertainmentsite te volgen in haar realityserie. De opnamen voor die show, die in 2014 op Oprah's televisiezender OWN wordt uitgezonden, zijn momenteel bezig. Donderdag zou Lohan in New York een ontmoeting hebben gehad met een bekend literair agentschap.

De bedragen die rondgaan voor haar relaas, zouden al richting de zes nullen gaan, meldt TMZ.

15-12-2013 om 18:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus en haar nobele strijd voor de tepel

Miley Cyrus en haar nobele strijd voor de tepel

http://oi40.tinypic.com/97l83a.jpg

Wat Miley Cyrus voor Kerstmis wil? Het recht om haar tepels ongecensureerd te tonen. Om die boodschap kracht bij te zetten, tweette ze een foto met ontblote borsten in de sneeuw. Niet dat er iets te zien valt, want de hartjes zitten handig in de weg.

"Vrolijk Kerstmis. Dank u New York om als een van de weinige staten de tepel te bevrijden", schreef ze erbij. Na de nodige heisa rond haar standpunt gaf ze nog een extra woordje uitleg. "Het gaat er niet om je borstjes te tonen, het gaat om gelijkheid."

'Free the nipple' is een documentaire die vanaf januari in de Amerikaanse bioscoop te zien zal zijn. De makers nemen de absurde censuurregels van 'Uncle Sam' op de korrel: o wee als er eens een tepel in beeld verschijnt, terwijl het er op het vlak van geweld niet bloederig genoeg kan aan toegaan.

"Wel drugs, geen 'fuck'"
Cyrus heeft al verschillende keren haar steun betuigd aan de campagne die errond opgezet werd. Ook zij botst immers meer dan haar lief is op de strenge wetten rond censuur. "Amerika zit op dat vlak heel raar in elkaar", verklaarde ze in september. "Recent was ik een aflevering van 'Breaking Bad' aan het bekijken. Daar toonden ze perfect hoe meth gekookt moet worden, maar het woord 'fuck' werd eruit gebiept. Raak er maar wijs uit. Als ze een kerel vermoorden en zijn lichaam in zuur oplossen, waarom zou je dan niet mogen vloeken?"

Cyrus heeft een pikante voorgeschiedenis als het op (een gebrek aan) textiel aankomt. Zo zat ze naakt op haar sloopkogel en draaft ze regelmatig met afgeplakte tepels het podium op. Vorige week nog gaf ze niemand minder dan de kerstman een twerkbeurt van jewelste.

15-12-2013 om 18:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse monarchie willen afschaffen blijft strafbaar

Britse monarchie willen afschaffen blijft strafbaar

http://oi40.tinypic.com/21b2bk3.jpg

Oproepen tot het afschaffen van de Britse monarchie blijft een misdaad waar levenslang op kan staan. Dat heeft het Britse ministerie van Justitie gisteren verklaard, nadat het misdrijf verkeerdelijk op een lijst van overbodige wetten was beland die zullen worden afgeschaft.

Sectie drie van de 'Treason Felony Act' uit 1848 werd foutief op een lijst geplaatst van 309 verouderde wetten die binnenkort zullen verdwijnen. In 1879 werd voor het laatst beroep gedaan op de wet.

Het ministerie liet gisteren weten dat het om een fout ging, en dat de wet die zegt dat oproepen tot afschaffen van de monarchie bestraft kan worden met levenslange opsluiting dus nog steeds van kracht is.

Een "onverbeterlijke schurk zijn" behoort dan wel weer tot de misdrijven die op de lijst van overbodige wetten staan.

15-12-2013 om 11:47 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
14-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doutzen Kroes verkoopt huis in Friesland met verlies

Doutzen Kroes verkoopt huis in Friesland met verlies

http://oi41.tinypic.com/33b31nk.jpg

Doutzen Kroes heeft na bijna een jaar haar huis in het Friese Eastermar verkocht. Volgens de website Bekende Buren heeft het topmodel aardig wat verlies gemaakt op de woning.

Het huis stond te koop voor een bedrag van 288.000 euro. Hoeveel er precies voor de woning is betaald, is niet bekend. Maar volgens de website ligt het bedrag rond de 270.000 euro.

Doutzen kocht het huis zelf in 2005 voor 360.000 euro. Op de website staan foto's van de vrijstaande eengezinswoning. Bekende Buren meldde onlangs dat Doutzen en haar man Sunnery James een pand hebben gekocht in Amsterdam. Daar betaalden ze ruim 1,3 miljoen euro voor.

14-12-2013 om 16:14 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fans: "Beyoncé veel te wulps in nieuwe videoclips"

Fans: "Beyoncé veel te wulps in nieuwe videoclips"

http://oi43.tinypic.com/t0svx3.jpg

Fans van Beyoncé zijn niet te spreken over de wulpse poses van de Amerikaanse zangeres in de videoclips die bij haar pas uitgebrachte nummers op iTunes horen. Dat schrijft Daily Mail.

"Verwerpelijk", "pornografisch" en "walgelijk", luiden de commentaren op sociaalnetwerksites. Met haar sexy gekronkel verlaagt Beyoncé zich volgens de misnoegde fans tot het niveau van Rihanna en Miley Cyrus, celebrities van wie we niet opkijken dat ze erotisch getinte muziekvideo's de wereld in sturen.

De fans hekelen bovendien dat Beyoncé haar dochtertje Blue Ivy (1) laat opdraven in een van de video's. "Puur winstbejag", vinden ze.

Ouders wijzen de ster op de voorbeeldfunctie die ze heeft voor miljoenen jongeren wereldwijd. Ze vragen dat YouTube en iTunes de expliciete beelden zouden verwijderen.

14-12-2013 om 16:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesley-Ann Poppe maakt 'duckface' tegen foie gras

Lesley-Ann Poppe maakt 'duckface' tegen foie gras

http://oi40.tinypic.com/wus4dl.jpg

Aan de Meir in Antwerpen heeft GAIA vandaag actie gevoerd tegen de verkoop en consumptie van het luxeproduct foie gras. De dierenrechtenorganisatie komt elk jaar rond de feestdagen met een nieuwe campagne tegen foie gras op de proppen.

Poppe
Deze keer probeerde Michel Vandenbosch de vele shoppers op de Meir te overtuigen de 'anti-foie gras'-fotoautomaat binnen te springen. Lesley-Ann Poppe moest daarbij zorgen voor extra motivatie door haar beste 'duckface' boven te halen.

Duckface
In de fotoautomaat kon al wie dat wenste een 'duckface' foto laten maken van zichzelf om zijn of haar engagement tegen foie gras en voor het welzijn van eenden en ganzen te tonen. De automaat zal de komende dagen ook nog in Brussel, Gent, Charleroi en Namen staan.

Faux gras
In ons land worden, naar Frans voorbeeld, volgens GAIA elk jaar honderdduizenden eenden en enkele honderden ganzen onder dwang gevoederd voor de productie van foie gras. Ze krijgen tweemaal per dag zowat het vierde van hun lichaamsgewicht aan gekookte maïs te verwerken, waardoor hun lever tot tien keer de normale omvang krijgt.

GAIA pakt net als de voorbije jaren ook nu weer uit met een 'diervriendelijk' alternatief voor foie gras: faux gras, een plantaardig product op basis van champagne en truffels dat te verkrijgen is in zowat elke supermarkt.

14-12-2013 om 16:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bon Jovi verdiende dit jaar 150 miljoen met optredens

Bon Jovi verdiende dit jaar 150 miljoen met optredens

http://oi43.tinypic.com/w6twmd.jpg

Bon Jovi heeft het afgelopen jaar het meest verdiend met optredens. De wereldtournee van de Amerikaanse rockers staat met een opbrengst van ruim 205 miljoen dollar (150 miljoen euro) bovenaan de lijst die Billboard opstelde.

Bon Jovi deed 90 uitverkochte optredens, waar meer dan 2 miljoen mensen naartoe gingen. Op de tweede plek eindigde 'The Michael Jackson Immortal World Tour' van Cirque du Soleil, met een opbrengst van ruim 157 miljoen dollar. Pink is derde met een opbrengst van bijna 148 miljoen dollar.

In de top 10 staan verder Bruce Springsteen & The E-Street Band, Rihanna, The Rolling Stones, Taylor Swift, Beyoncé, Depeche Mode en Kenny Chesney. Roger Waters, One Direction, Justin Bieber en Madonna halen de ranking net niet.

14-12-2013 om 16:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul Walkers broer gevraagd om 'Fast & Furious 7' af te maken

Paul Walkers broer gevraagd om 'Fast & Furious 7' af te maken

http://oi40.tinypic.com/28a88wz.jpg

Cody, de jongere broer van Paul Walker, is naar verluidt gevraagd om zijn broer te vervangen in de verdere opnames voor 'The Fast & The Furious 7'.

Cody, die als stuntman heeft gewerkt, zou de film afmaken als eerbetoon aan zijn broer, die op 30 november omkwam in een auto-ongeval.

Twee druppels water
"De filmproducers beseften na Pauls overlijden dat ze iemand nodig hadden die op Paul lijkt om de film af te maken. Toen besloten ze zijn broer Cody, die als twee druppels water op Paul lijkt, te benaderen", aldus een bron in Mailonline.

"Ze kunnen Cody langs achter filmen en vanop afstand, en wanneer ze een shot nodig hebben met Pauls gezicht in, kunnen ze dat achteraf nog bijwerken".

"Indien Cody akkoord gaat, zal hij dat doen om de herinnering aan zijn broer te eren. Er moet nog heel wat uitgewerkt worden, maar nu zijn de familie, de cast en de crew nog aan het rouwen".

Begrafenis
De 25-jarige Cody woont in Oregon maar verblijft momenteel bij zijn moeder Cheryl in Los Angeles, tot de begrafenis van zijn broer.

De opnames voor 'The Fast & The Furious 7' begonnen in september en lagen stil op het moment dat Paul omkwam. Universal Pictures overwoog na diens overlijden nog de film te redden door Paul uit het script te schrijven, maar nu zitten de filmbazen blijkbaar op een andere piste.

Verwacht wordt dat Paul Walker dit weekend in Los Angeles wordt gecremeerd. Zijn asse zal uitgestrooid worden op het Forest Lawn Memorial Park in Hollywood.

14-12-2013 om 16:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brigitta Callens is zwanger

Brigitta Callens is zwanger

http://oi43.tinypic.com/589b6.jpg

Ex-Miss België Brigitta Callens (33) verwacht haar eerste kind. De brunette maakte het nieuws bekend via Facebook, zo meldt het Nieuwsblad.

"Overgelukkig!", schrijft Callens op Facebook bij een foto van een zwangere vrouw en een lachende baby. Callens heeft sinds de lente een relatie met de West-Vlaamse zakenman Stefan Van Belle (39). In september gingen de twee samenwonen in Sint-Martens-Latem.

"Stefan heeft geen kinderen en is nog nooit getrouwd geweest. Ik word in september 33. Het is een mooie leeftijd voor kindjes", verklaarde Callens in juli in Het Laatste Nieuws.

De gezondheids- en beautycoach werd eerder dit jaar nog gelinkt aan Fred di Bono, de gewezen man van Evi Hanssen. Ze heeft er veelbesproken relaties met onder anderen Zillion-baas Frank Verstraeten, architect Juul Vanleysen en advocaat Pol Cambien opzitten.

14-12-2013 om 15:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pearl Jam headliner op Rock Werchter

Pearl Jam headliner op Rock Werchter

http://oi40.tinypic.com/2rqirn4.jpg

Rockband Pearl Jam staat op zaterdag 5 juli op Rock Werchter. Dat heeft de festivalorganisatie zelf gemeld.

Pearl Jam staat volgend jaar voor de vierde keer op Rock Werchter, met een 'full show', zo meldt de organisatie. Het is zo één van de slechts elf podia en één van de twee festivals die Eddie Vedder en de zijnen komende zomer in Europa aandoen.

Zijn al bevestigd voor Rock Werchter, in alfabetische volgorde: Arctic Monkeys, Franz Ferdinand, Jack Johnson, Major Lazer, Metallica, Pixies, Placebo, Skrillex, The Black Keys en Triggerfinger.

Tickets voor Rock Werchter 2014 zijn te koop via proximusgoformusic.be. Alle info vind je op www.rockwerchter.be/nl/tickets. Rock Werchter 2014 vindt plaats van donderdag 3 juli tot en met zondag 6 juli.

13-12-2013 om 15:08 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marijn 'Boma' Devalck (62) out zich als vrijmetselaar

Marijn 'Boma' Devalck (62) out zich als vrijmetselaar

http://oi44.tinypic.com/243g32h.jpg

Nooit gezien. Een BV die zich out als vrijmetselaar en meteen ook een cameraploeg de tempel van een reguliere loge toont. Marijn de Valck- in de bioscoop te zien als Boma in de Kampioenenfilm- deed het gisteren op Eén. "Ik weet dat ik hiermee de sluier van geheimzinnigheid gedeeltelijk licht", aldus de 62-jarige artiest. "Maar die dateert dan ook uit de tijd dat je om je lidmaatschap nog vermoord kon worden."

In officieel kostuum en met hagelwitte handschoenen. Zo toonde Marijn De Valck gisteren de gewelfde kelder waar hij op regelmatige tijdstippen met zijn broeders samentroept. De acteur is- zo leerden we uit 'Koppen'- reeds tien jaar lid van de loge. Maar waarom hij net nu het stilzwijgen doorbreekt, vertelt hij vandaag. "Zeker niet omdat de afleveringen van de Kampioenen erop zitten", lacht Marijn. "Alles berust op puur toeval. Toen men mij volgde voor 'Koppen', werd ook bij een concert gefilmd in het Kasteel Van Laarne. Dat concert was een zogenaamde 'picknick' voor vrijmetselaars en een redacteur had de symbolen herkend. Toen hij me achteraf vlakaf vroeg of ik tot de loge behoorde, ben ik daar zeer open over geweest."

En Marijn ging nog een stapje verder. Voor de camera's onthulde hij onder meer het vrijmetselaarsritueel waarbij met een hamer op een kubus wordt geslagen. Zeer uitzonderlijk. "Ik heb daarbij geen enkele regel geschonden en heb vooraf ook uitdrukkelijk toestemming gevraagd bij de bevoegde personen", klinkt het. Ook over de reden waarom De Valck destijds toetrad, is hij zeer duidelijk. "De momenten waarvoor ik naar hier kom, is om alles van mij af te gooien, de profane stress, om binnen die magie van het ritueel tot rust te komen en na te denken over zaken waar ik in de profane wereld niet over nadenk."

In Vlaanderen zijn er nog bekende logebroeders gekend, onder wie Karel De Gucht, Steve Stevaert en Siegfried Bracke.

13-12-2013 om 15:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-assistente: "Nigella nam elke drie dagen coke"

Ex-assistente: "Nigella nam elke drie dagen coke"

http://oi42.tinypic.com/2mcy2yd.jpg

Tv-kok Nigella Lawson snoof elke drie dagen coke. Ze bewaarde de drugs in haar nachtkastje, bij haar slaappillen. Dat verklaarde haar voormalige assistente Elisabetta Grillo gisteren tegenover de rechtbank.

The Sun schrijft over de rechtszaak. Die draait om de vraag of Elisabetta en haar zus Francesca ongeoorloofd veel geld hebben uitgegeven van het voormalige echtpaar, maar er komen vooral onthullingen over Nigella's vermeende drugsgebruik naar boven.

Nigella (53) zou tegenover Elisabetta vaak hebben geklaagd over de 'gouden kooi' waarin ze dankzij haar tweede echtgenoot Charles Saatchi (70) leefde. Het huwelijk met Saatchi was ook niet gelukkig, weet de assistente. Hij zou vaak tegen zijn vrouw en de kinderen hebben geschreeuwd en het personeel hebben uitgescholden.

Geregeld gebruik
Elisabetta werd gisteren in de rechtbank verhoord. Ze verklaarde dat haar ex-werkgeefster geregeld drugs gebruikt, en wel coke en wiet. Ze ontdekte de harddrug voor het eerst toen ze werkte voor Nigella en haar eerste man John Diamond. "Ik was aan het schoonmaken en zag op de wc een klein zakje liggen. Het was een envelopje met wit poeder." Ook zag ze door de jaren heen wel eens opgerolde bankbiljetten en een creditcard met wit poeder erop.

Ook toen ze twee jaar na de dood van Diamond met Saatchi ging samenwonen, ging het snuiven door. Nigella zou de drugs bewaren in een juwelenkistje dat eruitzag als een boek. Daarnaast zou Nigella wiet hebben gerookt in bijzijn van haar kinderen. Die dachten dat het hun moeder hielp bij het in slaap vallen.

Tripjes en vakanties
Nigella zou haar assistentes shoptripjes en vakanties hebben beloofd als ze niks over het drugsgebruik zouden vertellen aan Charles. Lawson ontkent verslaafd te zijn of te zijn geweest aan drugs. Ze heeft naar eigen zeggen maar zeven keer coke gebruikt, onder meer toen haar overleden eerste man ernstig ziek was. De laatste keer was volgens haar in 2010 tijdens haar huwelijk met Saatchi.

13-12-2013 om 15:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Khloé Kardasian vraagt scheiding aan

Khloé Kardasian vraagt scheiding aan

http://oi39.tinypic.com/osyixv.jpg

Khloé Kardashian gaat scheiden van haar man Lamar Odom. Volgens entertainmentsite TMZ vraagt de Kardashian-telg vandaag de scheiding aan. Een bron zegt dat ze als reden voor de breuk 'onoplosbare verschillen' tussen de twee aanvoert.

Het koppel kampt al langer met met problemen. Lamar worstelt met een drugsverslaving, werd eerder dit jaar bekend. Vorige maand dook er een bizarre rapvideo op waarin Lamar opschept over allerlei avontuurtjes met vrouwen. Volgens TMZ was voor Khloé de maat daarmee vol.

De scheiding is niet onverwacht, al werd eerder gezegd dat Khloé bang was dat Lamar een overdosis zou nemen als ze de stappen zette om uit elkaar te gaan. De twee trouwden in 2009.

13-12-2013 om 14:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Oprah kinderloos is: "Ze zouden me haten"

Waarom Oprah kinderloos is: "Ze zouden me haten"

http://oi40.tinypic.com/2rcwqs0.jpg

In een openhartig interview heeft media-mogul Oprah Winfrey laten weten waarom ze nooit kinderen kreeg. "Als ik kinderen zou hebben, zouden ze mij haten", zo legt ze uit in een gesprek met The Hollywood Reporter.

"Uiteindelijk zouden ze zijn geëindigd in een equivalent van de Oprah show om over mij te praten. Want iets (in mijn leven) zou opgeofferd moeten worden en waarschijnlijk zouden zij dat zijn geweest", aldus de meest succesvolle zakenvrouw ter wereld.

De 59-jarige Winfrey laat in het interview weten dat ze als jong meisje al niet geïnteresseerd was in het moederschap. "Terwijl mijn beste vriendin Gayle King dagdroomde over kinderen, droomde ik erover hoe ik Martin Luther King kon zijn."

Geen traditionele vrouw
In het interview praat de invloedrijke vrouw over haar carrière en haar privéleven. Ze is als sinds 1986 samen met Stedman Graham (62). De twee waren ooit verloofd, maar stapten nooit in het huwelijksbootje.
"Ik ben geen traditionele vrouw en ik heb geen traditioneel leven", liet ze eerder al eens weten.

Overigens voelt Winfrey zich wel een beetje moeder van de bijna 200 meisjes die studeren aan de Leadership Academy for Girls, de school die zij opende in 2007 in Zuid-Afrika. Ze beantwoordt vaak de mails van haar studentes. "Ik reageer overal op. Op meisjes die zich 'verloren' voelen tot 'ik heb advies nodig over een jongen'."

13-12-2013 om 14:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé verrast fans met nieuw album op iTunes

Beyoncé verrast fans met nieuw album op iTunes

http://oi43.tinypic.com/11scqo4.jpg

Terwijl andere artiesten er alles aan doen om hun nieuw album te promoten, verraste zangeres Beyoncé haar fans uit het niets met 14 nieuwe nummers op iTunes. Het nieuws was zelfs nog niet op haar eigen website gezet.

Het album, dat werd getiteld naar haar eigen artiestennaam 'Beyoncé', is in samenwerking met andere grote namen, zoals manlief Jay Z , Kelly Rowland,  Michelle Williams, Drake, Frank Ocean, Pharrell Williams en Justin Timberlake gemaakt.

Dochter Blue Ivy
Om de verrassing nog leuker en visueler te maken, linkte de ster aan elk nummer een bijhorende videoclip. In het filmpje op Youtube horen we een van haar nieuwe liedjes 'Blue', waar dochter Blue Ivy een korte gastrol vertolkt.

Kort nadat Columbia Records het nieuws over de release twitterde, kwam de zangeres met een verklaring. Ze liet onder andere weten haar muziek "niet weer op dezelfde manier te willen uitbrengen".

"Ik vind dat saai. Ik voel dat ik direct tot mijn fans kan spreken. Er is zoveel wat tussen de muziek, de artiest en de fans in kan komen te staan. Ik had het gevoel dat ik niemand op de hoogte wilde brengen van het feit dat het album uitkwam. Ik wil gewoon dat het uitkomt wanneer het klaar is, van mij aan de fans."

Het album is momenteel enkel verkrijgbaar op iTunes.

13-12-2013 om 14:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hit op Facebook: boze agent schrijft brief aan Kanye West

Hit op Facebook: boze agent schrijft brief aan Kanye West

http://oi42.tinypic.com/5s9aq.jpg

Een Amerikaanse politieagent is boos op Kanye West. David Oliver schreef een brief aan de rapper en zette die op de Facebookpagina van het Brimfield Police Department. Het is een grote hit met meer dan 63.000 likes.

Oliver reageert in zijn brief op uitlatingen van Kanye. Die vergeleek in een interview zijn verrichtingen op het podium met het werk van de politie en militairen op missies. Dat schoot de agent helemaal in het verkeerde keelgat.

"Ik wil je bedanken dat je elke dag je leven waagt voor ons. Ik weet dat rapper zijn heel zwaar werk is. Ik heb het ook geprobeerd en het valt niet mee in het ritme te zingen, al lukt mij dat nog wel op Ice Ice Baby. Maar mensen denken niet aan de risico's. Als je heel snel rapt, zonder in te ademen, kun je flauwvallen en jezelf bezeren", aldus de agent.

"Ik heb een suggestie voor je. Omdat je gewend bent aan gevaar door je carrière als rapper, zou ik je aanbevelen er direct mee te stoppen en als militair op uitzending te gaan naar Afghanistan. Als de taliban begint te schieten, kun je misschien opstaan en je woorden laten stromen. Zoiets als 'ik ben Kanye West, draag een camouflagevest'. Dan geven ze zich vast over."

De agent voegt eraan toe dat Kanye vast alle oorlogen kan beëindigen met zijn sterrenstatus. Oliver gaat wat serieuzer verder en vraagt zich af hoe Kanye het in zijn hoofd haalt zichzelf te vergelijken met wetsdienaren. De brief is ondertekend met 'Chief Oliver' en is een grote hit op Facebook.

13-12-2013 om 14:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 05-2019
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!