Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

14-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bon Jovi verdiende dit jaar 150 miljoen met optredens

Bon Jovi verdiende dit jaar 150 miljoen met optredens

http://oi43.tinypic.com/w6twmd.jpg

Bon Jovi heeft het afgelopen jaar het meest verdiend met optredens. De wereldtournee van de Amerikaanse rockers staat met een opbrengst van ruim 205 miljoen dollar (150 miljoen euro) bovenaan de lijst die Billboard opstelde.

Bon Jovi deed 90 uitverkochte optredens, waar meer dan 2 miljoen mensen naartoe gingen. Op de tweede plek eindigde 'The Michael Jackson Immortal World Tour' van Cirque du Soleil, met een opbrengst van ruim 157 miljoen dollar. Pink is derde met een opbrengst van bijna 148 miljoen dollar.

In de top 10 staan verder Bruce Springsteen & The E-Street Band, Rihanna, The Rolling Stones, Taylor Swift, Beyoncé, Depeche Mode en Kenny Chesney. Roger Waters, One Direction, Justin Bieber en Madonna halen de ranking net niet.

14-12-2013 om 16:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul Walkers broer gevraagd om 'Fast & Furious 7' af te maken

Paul Walkers broer gevraagd om 'Fast & Furious 7' af te maken

http://oi40.tinypic.com/28a88wz.jpg

Cody, de jongere broer van Paul Walker, is naar verluidt gevraagd om zijn broer te vervangen in de verdere opnames voor 'The Fast & The Furious 7'.

Cody, die als stuntman heeft gewerkt, zou de film afmaken als eerbetoon aan zijn broer, die op 30 november omkwam in een auto-ongeval.

Twee druppels water
"De filmproducers beseften na Pauls overlijden dat ze iemand nodig hadden die op Paul lijkt om de film af te maken. Toen besloten ze zijn broer Cody, die als twee druppels water op Paul lijkt, te benaderen", aldus een bron in Mailonline.

"Ze kunnen Cody langs achter filmen en vanop afstand, en wanneer ze een shot nodig hebben met Pauls gezicht in, kunnen ze dat achteraf nog bijwerken".

"Indien Cody akkoord gaat, zal hij dat doen om de herinnering aan zijn broer te eren. Er moet nog heel wat uitgewerkt worden, maar nu zijn de familie, de cast en de crew nog aan het rouwen".

Begrafenis
De 25-jarige Cody woont in Oregon maar verblijft momenteel bij zijn moeder Cheryl in Los Angeles, tot de begrafenis van zijn broer.

De opnames voor 'The Fast & The Furious 7' begonnen in september en lagen stil op het moment dat Paul omkwam. Universal Pictures overwoog na diens overlijden nog de film te redden door Paul uit het script te schrijven, maar nu zitten de filmbazen blijkbaar op een andere piste.

Verwacht wordt dat Paul Walker dit weekend in Los Angeles wordt gecremeerd. Zijn asse zal uitgestrooid worden op het Forest Lawn Memorial Park in Hollywood.

14-12-2013 om 16:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brigitta Callens is zwanger

Brigitta Callens is zwanger

http://oi43.tinypic.com/589b6.jpg

Ex-Miss België Brigitta Callens (33) verwacht haar eerste kind. De brunette maakte het nieuws bekend via Facebook, zo meldt het Nieuwsblad.

"Overgelukkig!", schrijft Callens op Facebook bij een foto van een zwangere vrouw en een lachende baby. Callens heeft sinds de lente een relatie met de West-Vlaamse zakenman Stefan Van Belle (39). In september gingen de twee samenwonen in Sint-Martens-Latem.

"Stefan heeft geen kinderen en is nog nooit getrouwd geweest. Ik word in september 33. Het is een mooie leeftijd voor kindjes", verklaarde Callens in juli in Het Laatste Nieuws.

De gezondheids- en beautycoach werd eerder dit jaar nog gelinkt aan Fred di Bono, de gewezen man van Evi Hanssen. Ze heeft er veelbesproken relaties met onder anderen Zillion-baas Frank Verstraeten, architect Juul Vanleysen en advocaat Pol Cambien opzitten.

14-12-2013 om 15:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pearl Jam headliner op Rock Werchter

Pearl Jam headliner op Rock Werchter

http://oi40.tinypic.com/2rqirn4.jpg

Rockband Pearl Jam staat op zaterdag 5 juli op Rock Werchter. Dat heeft de festivalorganisatie zelf gemeld.

Pearl Jam staat volgend jaar voor de vierde keer op Rock Werchter, met een 'full show', zo meldt de organisatie. Het is zo één van de slechts elf podia en één van de twee festivals die Eddie Vedder en de zijnen komende zomer in Europa aandoen.

Zijn al bevestigd voor Rock Werchter, in alfabetische volgorde: Arctic Monkeys, Franz Ferdinand, Jack Johnson, Major Lazer, Metallica, Pixies, Placebo, Skrillex, The Black Keys en Triggerfinger.

Tickets voor Rock Werchter 2014 zijn te koop via proximusgoformusic.be. Alle info vind je op www.rockwerchter.be/nl/tickets. Rock Werchter 2014 vindt plaats van donderdag 3 juli tot en met zondag 6 juli.

13-12-2013 om 15:08 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marijn 'Boma' Devalck (62) out zich als vrijmetselaar

Marijn 'Boma' Devalck (62) out zich als vrijmetselaar

http://oi44.tinypic.com/243g32h.jpg

Nooit gezien. Een BV die zich out als vrijmetselaar en meteen ook een cameraploeg de tempel van een reguliere loge toont. Marijn de Valck- in de bioscoop te zien als Boma in de Kampioenenfilm- deed het gisteren op Eén. "Ik weet dat ik hiermee de sluier van geheimzinnigheid gedeeltelijk licht", aldus de 62-jarige artiest. "Maar die dateert dan ook uit de tijd dat je om je lidmaatschap nog vermoord kon worden."

In officieel kostuum en met hagelwitte handschoenen. Zo toonde Marijn De Valck gisteren de gewelfde kelder waar hij op regelmatige tijdstippen met zijn broeders samentroept. De acteur is- zo leerden we uit 'Koppen'- reeds tien jaar lid van de loge. Maar waarom hij net nu het stilzwijgen doorbreekt, vertelt hij vandaag. "Zeker niet omdat de afleveringen van de Kampioenen erop zitten", lacht Marijn. "Alles berust op puur toeval. Toen men mij volgde voor 'Koppen', werd ook bij een concert gefilmd in het Kasteel Van Laarne. Dat concert was een zogenaamde 'picknick' voor vrijmetselaars en een redacteur had de symbolen herkend. Toen hij me achteraf vlakaf vroeg of ik tot de loge behoorde, ben ik daar zeer open over geweest."

En Marijn ging nog een stapje verder. Voor de camera's onthulde hij onder meer het vrijmetselaarsritueel waarbij met een hamer op een kubus wordt geslagen. Zeer uitzonderlijk. "Ik heb daarbij geen enkele regel geschonden en heb vooraf ook uitdrukkelijk toestemming gevraagd bij de bevoegde personen", klinkt het. Ook over de reden waarom De Valck destijds toetrad, is hij zeer duidelijk. "De momenten waarvoor ik naar hier kom, is om alles van mij af te gooien, de profane stress, om binnen die magie van het ritueel tot rust te komen en na te denken over zaken waar ik in de profane wereld niet over nadenk."

In Vlaanderen zijn er nog bekende logebroeders gekend, onder wie Karel De Gucht, Steve Stevaert en Siegfried Bracke.

13-12-2013 om 15:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-assistente: "Nigella nam elke drie dagen coke"

Ex-assistente: "Nigella nam elke drie dagen coke"

http://oi42.tinypic.com/2mcy2yd.jpg

Tv-kok Nigella Lawson snoof elke drie dagen coke. Ze bewaarde de drugs in haar nachtkastje, bij haar slaappillen. Dat verklaarde haar voormalige assistente Elisabetta Grillo gisteren tegenover de rechtbank.

The Sun schrijft over de rechtszaak. Die draait om de vraag of Elisabetta en haar zus Francesca ongeoorloofd veel geld hebben uitgegeven van het voormalige echtpaar, maar er komen vooral onthullingen over Nigella's vermeende drugsgebruik naar boven.

Nigella (53) zou tegenover Elisabetta vaak hebben geklaagd over de 'gouden kooi' waarin ze dankzij haar tweede echtgenoot Charles Saatchi (70) leefde. Het huwelijk met Saatchi was ook niet gelukkig, weet de assistente. Hij zou vaak tegen zijn vrouw en de kinderen hebben geschreeuwd en het personeel hebben uitgescholden.

Geregeld gebruik
Elisabetta werd gisteren in de rechtbank verhoord. Ze verklaarde dat haar ex-werkgeefster geregeld drugs gebruikt, en wel coke en wiet. Ze ontdekte de harddrug voor het eerst toen ze werkte voor Nigella en haar eerste man John Diamond. "Ik was aan het schoonmaken en zag op de wc een klein zakje liggen. Het was een envelopje met wit poeder." Ook zag ze door de jaren heen wel eens opgerolde bankbiljetten en een creditcard met wit poeder erop.

Ook toen ze twee jaar na de dood van Diamond met Saatchi ging samenwonen, ging het snuiven door. Nigella zou de drugs bewaren in een juwelenkistje dat eruitzag als een boek. Daarnaast zou Nigella wiet hebben gerookt in bijzijn van haar kinderen. Die dachten dat het hun moeder hielp bij het in slaap vallen.

Tripjes en vakanties
Nigella zou haar assistentes shoptripjes en vakanties hebben beloofd als ze niks over het drugsgebruik zouden vertellen aan Charles. Lawson ontkent verslaafd te zijn of te zijn geweest aan drugs. Ze heeft naar eigen zeggen maar zeven keer coke gebruikt, onder meer toen haar overleden eerste man ernstig ziek was. De laatste keer was volgens haar in 2010 tijdens haar huwelijk met Saatchi.

13-12-2013 om 15:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Khloé Kardasian vraagt scheiding aan

Khloé Kardasian vraagt scheiding aan

http://oi39.tinypic.com/osyixv.jpg

Khloé Kardashian gaat scheiden van haar man Lamar Odom. Volgens entertainmentsite TMZ vraagt de Kardashian-telg vandaag de scheiding aan. Een bron zegt dat ze als reden voor de breuk 'onoplosbare verschillen' tussen de twee aanvoert.

Het koppel kampt al langer met met problemen. Lamar worstelt met een drugsverslaving, werd eerder dit jaar bekend. Vorige maand dook er een bizarre rapvideo op waarin Lamar opschept over allerlei avontuurtjes met vrouwen. Volgens TMZ was voor Khloé de maat daarmee vol.

De scheiding is niet onverwacht, al werd eerder gezegd dat Khloé bang was dat Lamar een overdosis zou nemen als ze de stappen zette om uit elkaar te gaan. De twee trouwden in 2009.

13-12-2013 om 14:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Oprah kinderloos is: "Ze zouden me haten"

Waarom Oprah kinderloos is: "Ze zouden me haten"

http://oi40.tinypic.com/2rcwqs0.jpg

In een openhartig interview heeft media-mogul Oprah Winfrey laten weten waarom ze nooit kinderen kreeg. "Als ik kinderen zou hebben, zouden ze mij haten", zo legt ze uit in een gesprek met The Hollywood Reporter.

"Uiteindelijk zouden ze zijn geëindigd in een equivalent van de Oprah show om over mij te praten. Want iets (in mijn leven) zou opgeofferd moeten worden en waarschijnlijk zouden zij dat zijn geweest", aldus de meest succesvolle zakenvrouw ter wereld.

De 59-jarige Winfrey laat in het interview weten dat ze als jong meisje al niet geïnteresseerd was in het moederschap. "Terwijl mijn beste vriendin Gayle King dagdroomde over kinderen, droomde ik erover hoe ik Martin Luther King kon zijn."

Geen traditionele vrouw
In het interview praat de invloedrijke vrouw over haar carrière en haar privéleven. Ze is als sinds 1986 samen met Stedman Graham (62). De twee waren ooit verloofd, maar stapten nooit in het huwelijksbootje.
"Ik ben geen traditionele vrouw en ik heb geen traditioneel leven", liet ze eerder al eens weten.

Overigens voelt Winfrey zich wel een beetje moeder van de bijna 200 meisjes die studeren aan de Leadership Academy for Girls, de school die zij opende in 2007 in Zuid-Afrika. Ze beantwoordt vaak de mails van haar studentes. "Ik reageer overal op. Op meisjes die zich 'verloren' voelen tot 'ik heb advies nodig over een jongen'."

13-12-2013 om 14:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé verrast fans met nieuw album op iTunes

Beyoncé verrast fans met nieuw album op iTunes

http://oi43.tinypic.com/11scqo4.jpg

Terwijl andere artiesten er alles aan doen om hun nieuw album te promoten, verraste zangeres Beyoncé haar fans uit het niets met 14 nieuwe nummers op iTunes. Het nieuws was zelfs nog niet op haar eigen website gezet.

Het album, dat werd getiteld naar haar eigen artiestennaam 'Beyoncé', is in samenwerking met andere grote namen, zoals manlief Jay Z , Kelly Rowland,  Michelle Williams, Drake, Frank Ocean, Pharrell Williams en Justin Timberlake gemaakt.

Dochter Blue Ivy
Om de verrassing nog leuker en visueler te maken, linkte de ster aan elk nummer een bijhorende videoclip. In het filmpje op Youtube horen we een van haar nieuwe liedjes 'Blue', waar dochter Blue Ivy een korte gastrol vertolkt.

Kort nadat Columbia Records het nieuws over de release twitterde, kwam de zangeres met een verklaring. Ze liet onder andere weten haar muziek "niet weer op dezelfde manier te willen uitbrengen".

"Ik vind dat saai. Ik voel dat ik direct tot mijn fans kan spreken. Er is zoveel wat tussen de muziek, de artiest en de fans in kan komen te staan. Ik had het gevoel dat ik niemand op de hoogte wilde brengen van het feit dat het album uitkwam. Ik wil gewoon dat het uitkomt wanneer het klaar is, van mij aan de fans."

Het album is momenteel enkel verkrijgbaar op iTunes.

13-12-2013 om 14:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hit op Facebook: boze agent schrijft brief aan Kanye West

Hit op Facebook: boze agent schrijft brief aan Kanye West

http://oi42.tinypic.com/5s9aq.jpg

Een Amerikaanse politieagent is boos op Kanye West. David Oliver schreef een brief aan de rapper en zette die op de Facebookpagina van het Brimfield Police Department. Het is een grote hit met meer dan 63.000 likes.

Oliver reageert in zijn brief op uitlatingen van Kanye. Die vergeleek in een interview zijn verrichtingen op het podium met het werk van de politie en militairen op missies. Dat schoot de agent helemaal in het verkeerde keelgat.

"Ik wil je bedanken dat je elke dag je leven waagt voor ons. Ik weet dat rapper zijn heel zwaar werk is. Ik heb het ook geprobeerd en het valt niet mee in het ritme te zingen, al lukt mij dat nog wel op Ice Ice Baby. Maar mensen denken niet aan de risico's. Als je heel snel rapt, zonder in te ademen, kun je flauwvallen en jezelf bezeren", aldus de agent.

"Ik heb een suggestie voor je. Omdat je gewend bent aan gevaar door je carrière als rapper, zou ik je aanbevelen er direct mee te stoppen en als militair op uitzending te gaan naar Afghanistan. Als de taliban begint te schieten, kun je misschien opstaan en je woorden laten stromen. Zoiets als 'ik ben Kanye West, draag een camouflagevest'. Dan geven ze zich vast over."

De agent voegt eraan toe dat Kanye vast alle oorlogen kan beëindigen met zijn sterrenstatus. Oliver gaat wat serieuzer verder en vraagt zich af hoe Kanye het in zijn hoofd haalt zichzelf te vergelijken met wetsdienaren. De brief is ondertekend met 'Chief Oliver' en is een grote hit op Facebook.

13-12-2013 om 14:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foo Fighters verrassen klanten van Amerikaans pizzarestaurant

Foo Fighters verrassen klanten van Amerikaans pizzarestaurant

http://oi39.tinypic.com/9unakh.jpg

Het moet best leuk zijn: je zit pizza te eten en krijgt er een gratis optreden van de Foo Fighters bij. Het overkwam de klanten van Rock & Roll Pizza in het Californische Moorpark. Dat schrijft het muziekblad NME.

De band bekroop het podium om er een set van 23 klassiekers te spelen. De Fighters wouden zich wellicht voorbereiden op een reünieconcert later deze maand in Mexico City.

Een aanwezige fan kon 11 minuten van het optreden vastleggen op zijn smartphone. Bekijk onderaan het filmpje met onder andere de hits 'Learn To Fly', 'White Limo' en 'Arlandria'.

11-12-2013 om 15:12 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe model Gisele Bundchen borstvoeding hip maakt

Hoe model Gisele Bundchen borstvoeding hip maakt

http://oi42.tinypic.com/2nthf6r.jpg

Met een moeder als model heb je geen doorsnee jeugd. Daarover kan het dochtertje van de Braziliaanse schone Gisele Bundchen over meespreken. Terwijl mama zich laat stylen voor een fotoshoot in lingerie, krijgt dochtertje Vivian tegelijkertijd borstvoeding, bewijst het topmodel op fotosite Instagram.

Gisele is een duidelijke voorstander van borstvoeding en dat laat ze graag op sociale media zien. Tussen alle drukte voor de fotoshoot door, ziet de knappe mama er erg rustig uit. Dankzij haar grote entourage slaagt de moeder van twee kinderen er nog steeds in ook model te zijn. Ze vroeg zich op Twitter af wat ze zonder haar beautyteam zou doen na een vlucht van 15 uur en slechts drie uur slaap.  

Terwijl Gisele in haar kamerjas ontspande, verzorgde iemand de nagels van het Braziliaanse model, bracht de make-upartieste mascara aan en krulde een styliste haar lokken. Vivian, die eerder deze maand haar eerste verjaardag vierde, genoot comfortabel op de schoot van haar mama, en leek geen last te hebben van alle commotie rond haar. Het kind reist al een jaar de wereld rond met haar mama. Gisele poseerde voor een campagne om haar eigen lingerielijn te promoten, die wordt binnenkort in São Paulo en Rio de Janeiro gelanceerd. Het model was met deze shoot echter niet aan haar proefstuk toe, ze was jarenlang een model voor het Amerikaanse lingeriemerk Victoria's Secret.

De mama onthulde onlangs het geheim van haar slanke lijn, zo werd ze gekiekt tijdens het uitvoeren van haar yoga-routine. Ook dochtertje Vivian deed met plezier mee. Gisele woont in Los Angeles, waar ze samenwoont met haar man Tom Brady, haar vierjarige zoon Benjamin en Vivian. Het koppel heeft ook een appartement in Manhattan en laat momenteel een dure villa in Boston zetten.

11-12-2013 om 15:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europarlement bekroont 'The Broken Circle Breakdown'

Europarlement bekroont 'The Broken Circle Breakdown'

http://oi42.tinypic.com/2eltmrt.jpg

De zevende LUX-filmprijs van het Europees Parlement is vandaag in Straatsburg toegekend aan 'The Broken Circle Breakdown', de bejubelde film van regisseur Felix Van Groeningen en acteur Johan Heldenbergh.

De 766 leden van het Europees Parlement konden hun stem uitbrengen voor een van de drie finalisten. De Frans-Italiaanse film 'Miele' van Valeria Golino werd uiteindelijk tweede, 'Selfish Giant' van de Britse Clio Barnard derde.

Regisseur Van Groeningen, wiens film intussen al meer dan 40 keer in de prijzen viel, liet weten dat het ontvangen van de LUX-filmprijs een "ongelofelijke eer" is. "Dit betekent dat alle parlementsleden mijn film gezien hebben."

Met de LUX-filmprijs op zak kan 'The Broken Circle Breakdown' rekenen op extra promotionele ondersteuning op maat. Daarnaast wordt van de film een versie gemaakt voor kijkers met een auditieve en/of visuele beperking.

11-12-2013 om 15:04 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo verteert Miranda de breuk met Orlando: met een hete fotoshoot

Zo verteert Miranda de breuk met Orlando: met een hete fotoshoot

http://oi43.tinypic.com/20k6dzc.jpg

Topmodel Miranda Kerr en acteur Orlando Bloom kondigden eind oktober aan dat hun huwelijk er na drie jaar opzat. Het koppel, dat een zoontje van twee jaar heeft (Flynn), leefde al maanden gescheiden van elkaar. Dat Kerr het ondanks de relatiebreuk goed stelt, lijkt ze duidelijk te willen maken met een hete fotoshoot voor Harper's Bazaar Australia. Achter de camera: de controversiële fotograaf Terry Richardson. Qua statement kan het tellen.

De januari/februari 2014-editie van Harper's Bazaar Australia heeft Miranda Kerr in uitdagende snit op de cover staan. Binnenin meer wellustige poses én ook een interview. Daarin spreekt 'la Kerr' onder andere over het einde van haar relatie met Orlando Bloom, bekend van 'Pirates of Caribbean' en als Legolas uit de The Lord of the Rings- en de The Hobbitfilms.

"Een scheiding is moeilijk voor iedereen, of het nu in het openbaar gebeurt of niet", zegt het model. "Het was belangrijk voor ons op lange termijn om vrienden te blijven en de dynamiek van liefhebbende ouders voor Flynn te behouden. Daarom hebben we alles open en eerlijk afgehandeld."

11-12-2013 om 15:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Martin Scorsese: "Nog enkele films en ik stop ermee"

Martin Scorsese: "Nog enkele films en ik stop ermee"

http://oi39.tinypic.com/2qv4gsx.jpg

Martin Scorsese ziet een pensioen in de nabije toekomst wel zitten. "Ik wil graag nog vele films maken, maar ik ben nu 71 en zal nog slechts enkele maken", zei de legendarische regisseur op het filmfestival van Marrakesh.

"Ik mis de tijd dat ik experimenteren leuk vond en verschillende soorten films wou maken. Maar die tijd is nu echt voorbij", aldus Scorsese, bekend van onder andere 'Raging Bull' en 'Taxi Driver'. "Je hebt verplichtingen wanneer je ouder wordt, je hebt een familie."

De regisseur nam ook zijn tijd om acteur Leonardo DiCaprio uitgebreid te prijzen. Het duo werkte samen aan de prenten 'The Aviator', 'Gangs of New York', en er komt in januari 2014 de nieuwe film 'The Wolf Of Wall Street' uit. "Wanneer je ouder wordt, wordt het niet enkel een fysieke uitdaging, maar ook financieel is de druk groot. Je bent verantwoordelijk voor een smak geld. Leonardo's enthousiasme hield me echt op de been."

In 'The Wolf Of Wall Street' speelt Leonardo DiCaprio de effectenhandelaar Jordan Belfort, wiens extravagante levensstijl plots tot een einde komt wanneer hij voor fraude en het witwassen van geld veroordeeld wordt. De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Belfort, die het in 2008 neerpende. In de film spelen ook Jon Bernthal van 'The Walking Dead' en Matthew MacConaughey mee.

11-12-2013 om 14:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topmodellen 'twerken' erop los

Topmodellen 'twerken' erop los

http://oi43.tinypic.com/nmj5sg.jpg

Cara Delevingne heeft supermodellen Joan Smalls en Doutzen Kroes aan het twerken gekregen. De Victoria's Secret Angel plaatste een video op Instagram waarin ze haar collega's aanmoedigt de sexy dansmove uit te voeren.

"Kom op, doorgaan", zegt ze in de video tegen de met hun billen schuddende meiden. "Zet hem op @doutzen @joansmalls @victoriassecret", schreef Delevingne erbij.

11-12-2013 om 14:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wendy praat voor het eerst over romance met Laurent

Wendy praat voor het eerst over romance met Laurent

http://oi44.tinypic.com/10px84p.jpg

In een openhartig interview geeft Wendy Van Wanten voor het eerst toe dat haar avontuur met prins Laurent niet stopte na hun vluchtige ontmoeting in Parijs, in 1995. "We zijn die avond nog iets gaan eten. We waren allebei vrijgezel en hebben achteraf nog leuke tijden meegemaakt." Met de onthulling wil de zangeres een streep trekken onder de jarenlange insinuaties, maar wat ze precies bedoelt met 'leuke tijden' laat ze nog steeds aan de fantasie over.

Exact achttien jaar hield ze de lippen stijf op elkaar, of sprak ze in mysteries, maar gisteren ging Wendy Van Wanten voor het eerst dieper in op wat er zich precies afspeelde, die bewuste avond in Parijs. Dat zij en Laurent elkaar er ontmoet hadden, bewijst de 'beruchte' foto al jaren. Maar nu verklapt de zangeres ook wat er zich later die nacht precies afspeelde. "Ik blijf erbij dat het iets blijft tussen hem en mij", klinkt het in het tijdschrift 'Primo'. "Maar ik heb de prins ontmoet tijdens een mode-defilé in 1995 in Parijs en we zijn die avond nog iets gaan eten. We waren op dat moment allebei vrijgezel en we hebben achteraf samen nog leuke tijden meegemaakt."

Wendy vertelt ook dat ze viel voor de warme en grappige kant van Laurent. "Hij is een bijzonder charmant iemand, met veel gevoel voor humor. Et alors? Verder ben ik toch aan niemand uitleg verschuldigd? Die man heeft nu, net als ik, een gezin en verdient het dat ze hem met rust laten. Ze mogen die pagina eindelijk eens omdraaien."

Dat Laurent destijds een wig dreef tussen haar en haar toen elfjarige zoon Dylan, ontkent Wendy ook niet langer. Wendy's oudste zoon vertelde onlangs dat ze destijds zijn verjaardagsfeestje verliet om bij de prins te zijn. En hij ging nog een stapje verder: "Je werd depressief", schreef hij in een open brief. "'s Nachts zat ik op de rand van je bed over je liefdesverdriet om Laurent te praten."

11-12-2013 om 14:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook The Black Keys en Jack Johnson op Rock Werchter

Ook The Black Keys en Jack Johnson op Rock Werchter

http://oi41.tinypic.com/2crrskh.jpg

Rock Werchter blijft met mondjesmaat nieuwe namen lossen. Vandaag worden The Black Keys (zaterdag) en Jack Johnson (vrijdag) aan de affiche toegevoegd.

Eerder werd de komst van headliners Metallica en Arctic Monkeys al aangekondigd. Ook Pixies, Placebo, Triggerfinger en Franz Ferdinand staan op de affiche van Rock Werchter 2014, net als Major Lazer en Skrillex.

De ticketverkoop van Rock Werchter is zaterdag gestart. Voor een combiticket tel je 205 euro neer.

Voorlopige line-up:
• Donderdag 3 juli: Skrillex, Placebo, Metallica
• Vrijdag 4 juli: Major Lazer, Arctic Monkeys, Jack Johnson
• Zaterdag 5 juli: Triggerfinger, Pixies, Black Keys
• Zondag 6 juli: Franz Ferdinand

11-12-2013 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
10-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad Pitt en Angelina Jolie houden vier huwelijksfeesten

Brad Pitt en Angelina Jolie houden vier huwelijksfeesten

http://oi44.tinypic.com/10cix55.jpg

Hollywoods bekendste koppel zal het eerste huwelijksfeest van een reeks van vier in Australië houden, waar Angelina momenteel verblijft om haar nieuwste film 'Unbroken' te regisseren.

Brad Pitt en Angelina leerden elkaar kennen in 2005, ze verloofden zich in april 2012 en begin 2014 zullen ze wettelijk getrouwd zijn. De 38-jarige actrice is nu in Sydney, maar ze wil het nationale natuurmonument Uluru op 18 december bezoeken. Dan wordt manlief namelijk 50 jaar. Een bron vertelde aan de krant Daily Star: "Ze houden hun eerste feestje aan Uluru voor een trouwceremonie op zijn verjaardag. Angelina wil het huwelijk laten zegenen volgens de traditie van de Aboriginals." 

Het officiële huwelijk zal begin 2014 in de Verenigde Staten plaatsvinden, de exacte locatie is nog niet gekend. Daarna trekt het koppel naar de Bahama's, een plek die belangrijk is voor Angelina aangezien de assen van haar overleden moeder daar uitgestrooid werden. En het laatste feest wordt gehouden op hun Franse eigendom 'Chateau Miraval', daar houden ze een receptie voor vrienden en familie tijdens het filmfestival van Cannes in mei.

10-12-2013 om 15:02 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

Wat hebben Miley Cyrus, Obama, de paus en Assad met elkaar gemeen?

http://oi40.tinypic.com/120rscj.jpg

Miley Cyrus, de Syrische dictator Bashar al-Assad, paus Franciscus, de Amerikaanse president Barack Obama, Amazon-baas Jeff Bezos en de Iraanse president Hassan Rohani staan op de shortlist voor de verkiezing 'Persoon van het jaar 2013' van het Amerikaanse tijdschrift Time.

De 21-jarige Cyrus kwam vorige maand als derde uit de bus in de onlineverkiezing van Time, mede dankzij de stemmen van haar horden fans en hackers. De jonge zangeres dingt nu ook mee in de strijd waarbij wordt uitgemaakt wie de cover van het prestigieuze eindejaarsnummer mag sieren.

In de onlineverkiezing werd de Egyptische minister van Defensie, Abdul Fattah al-Sisi, gekozen tot Person of the Year 2013. Hij versloeg de Turkse premier Recep Tayyip Erdogan en dus Cyrus, die onlangs veel publiciteit kreeg voor haar controversiële optreden tijdens de MTV Video Music Awards.

Vorig jaar werd president Obama nog gekozen tot Time's Persoon van het Jaar. De nieuwe winnaar wordt later deze week bekendgemaakt.

10-12-2013 om 14:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!