Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

28-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Waes krijgt boete voor grapje tijdens alcoholcontrole

Tom Waes krijgt boete voor grapje tijdens alcoholcontrole

http://oi40.tinypic.com/2r4q00m.jpg

Tom Waes heeft dit jaar 150 euro boete gekregen voor smaad aan de politie. Dat vertelde de presentator gisteravond in 'De Laatste Week'. "Tijdens een alcoholcontrole op een zondag om 11 uur in Antwerpen vroeg een agent: 'Wilt u meewerken?' Ik antwoordde: 'Ja, als je mij een klak en een matrak geeft. Zeg maar wat ik moet doen.'"

Een goedbedoeld grapje, maar de agent slingerde Waes op de bon voor smaad aan de politie. Grappig detail: ook Bart De Wever was gisteren te gast in 'De Laatste Week'. De burgemeester van Antwerpen schoof wat ongemakkelijk in de zetel: "Dat is een penale boete, daar kan ik niet in tussenkomen."

28-12-2013 om 17:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een kerstcadeau van de 'Kings of Tomorrowland': Sportpaleis-show in HD

Een kerstcadeau van de 'Kings of Tomorrowland': Sportpaleis-show in HD

http://oi42.tinypic.com/14bib09.jpg

De Belgische dj-broers Dimitri Vegas & Like Mike pakken uit met een apart kerst- en nieuwjaarscadeau voor de fans: een twee uur durende video in High Definition van hun Sportpaleis-show 'Bringing Home The Madness' (BHTM) die ze vorige week gaven. Op de eerste dag van de verkoop gingen 19.000 tickets de deur uit, waardoor er beslist werd voor een tweede show te gaan. Uiteindelijk verzamelden 35.000 fans zich voor de gigantische 1.000 vierkante meter grote LED wall achter de dj booth. De show van zaterdag werd ook live gestreamd op YouTube. Die lokte zo'n 100.000 kijkers, terwijl de hashtag BHTM een trending topic was op Twitter. Bekijk hieronder de video om de hele show vanop de eerste rij mee te beleven, met daaronder ook de tracklist van BHTM.

27-12-2013 om 19:23 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goedele Liekens heeft contract bij Nederlandse zender RTL4 beet

Goedele Liekens heeft contract bij Nederlandse zender RTL4 beet

http://oi43.tinypic.com/29zpjmb.jpg

Gewezen Miss België en mediafiguur Goedele Liekens heeft een exclusiviteitscontract van drie jaar ondertekend bij de Nederlandse zender RTL4. Dat schrijft de de krant Het Belang van Limburg.

Liekens krijgt opnieuw een programma op de grootste commerciële zender van Nederland. De opnames van een nieuw relatieprogramma zouden in februari beginnen om later in het voorjaar uitgezonden te worden. Momenteel presenteert ze er al de talkshow 'De Dokters'.

De gewezen schoonheidskoningin zegt er een goed gevoel bij te hebben: "Ik heb het gevoel dat ze me in Nederland op handen dragen." Een verhuis naar Nederland zit er volgens Liekens mogelijk in.

In september maakte Liekens nog bekend haar magazine 'GDL' stop te zetten. In december 2011 gaf uitgever Sanoma voorloper 'Goedele' ook al op.

27-12-2013 om 18:51 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye West houdt zes maanden zijn mond

Kanye West houdt zes maanden zijn mond

http://oi44.tinypic.com/rhirmt.jpg

Kanye West heeft al een voornemen voor het nieuwe jaar. De rapper, ook wel bekend om zijn nogal omstreden uitspraken, heeft aangekondigd dat hij zijn mond gaat houden en geen controversieel commentaar zal leveren voor "op zijn minst zes maanden".

Dat zei hij tijdens een 27 minuten durende tirade tijdens zijn meest recente stop van zijn Yeezus Tour in Toronto afgelopen week. "Alles wat ik zeg dat niet is toegestaan, neem het nu in je op", zo waarschuwde hij zijn fans. "Dit kan de laatste keer in een lange tijd zijn dat je me zo hoort. Misschien voor zes maanden. Op zijn minst. Je zult interviews terug moeten beluisteren als je echtheid wil horen."

West zei dat hij heeft besloten om zich in 2014 compleet te focussen op nieuwe ideeën en creatieve uitspattingen. "Ik wil niet die gast zijn die alle kansen van de wereld heeft en alleen focust op het negatieve of klaagt over dingen. Dus ik wil jullie laten weten dat dit de laatste keer is dat je me iets negatiefs over iemand hoort zeggen."

Of hij zijn belofte kan houden is nog maar de vraag, want nog in dezelfde speech tijdens zijn concert gaat hij los over de Grammy's. Zo is hij genomineerd voor twee stuks, veel te weinig vindt hij zelf. "Ze hebben me genomineerd voor twee Grammy's", zo foeterde hij. "Jezus, het best gewaardeerde album van het jaar!"

27-12-2013 om 18:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton: "Ik sta in de top 5 van best betaalde dj's"

Paris Hilton: "Ik sta in de top 5 van best betaalde dj's"

http://oi39.tinypic.com/14jbv2h.jpg

Paris Hilton beweert dat ze in de top 5 staat van best betaalde dj's ter wereld. Dat zei ze op een vraag van website TMZ of de elektronische muziek een beetje betaalt. "Ik sta in de top 5 van de wereld, dus...", antwoordde ze.

Hilton tekende afgelopen zomer een groot contract bij een van de grootste clubs op Ibiza en trekt daar al maanden volle zalen. In 2013 was Calvin Harris de bestverdienende dj ter wereld met omgerekend bijna 34 miljoen euro, gevolgd door dj Tiësto.

27-12-2013 om 18:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Miley Cyrus datet met Kellan Lutz"

"Miley Cyrus datet met Kellan Lutz"

http://oi40.tinypic.com/14klmdc.jpg

Miley Cyrus heeft een nieuwe liefde. Een bron heeft aan Us Weekly bevestigd dat dit Kellan Lutz zou zijn, een goede vriend van haar ex-verloofde Liam Hemsworth.

Volgens de insider zocht de 28-jarige Twilight-acteur al begin deze maand toenadering tot de 21-jarige zangeres. "De volgende dag brachten ze samen door", vertelt de bron. "En sindsdien daten ze."

De geruchtenmolen kwam pas goed op gang toen de twee op 17 december op de Bahamas werden gespot: ze stapten samen uit een privévliegtuig. "Het geeft niet dat hij een vriend van Liam is", vervolgt de bron. "Ze genieten echt van elkaars gezelschap."

27-12-2013 om 18:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1D'er Zayn Malik wil reünie Journey op zijn trouwfeest

1D'er Zayn Malik wil reünie Journey op zijn trouwfeest

http://oi39.tinypic.com/104ro9i.jpg

Zayn Malik wil koste wat het kost dat de Amerikaanse rockband Journey terug samen komt, zodat ze kunnen optreden op zijn huwelijksfeest volgend jaar. Nee, niet om 'The Final Countdown'  te komen spelen, al lijkt ons dat helaas onvermijdelijk. Perrie Edwards, de verloofde van Malik, is een grote fan van de hit 'Don't Stop Believin''.

Journey-gitarist Neal Schon zou zich al bereid verklaard hebben. Maar Steve Perry, de oorspronkelijke zanger, heeft al zeventien jaar niet meer opgetreden.

"Zayn hoopt dat Journey in één of andere vermomming zal opdagen. Neal heeft al duidelijk gemaakt dat hij er klaar voor is. Hij kan ook met zijn toerband optreden. Maar Zayn weet dat Steve de stem was van die hit, en niemand kan zingen zoals hij. Mochten Steve en Neal terug samenkomen, zou dat echt straf zijn. Het zou een stunt zijn, maar onderschat de impact van Zayn op de muziekindustrie niet", stelt een bron in The Sun.

Steve Perry heeft al herhaalde keren een voorstel tot reünie vanwege Neal Schon afgewimpeld. Toen die laatste onlangs trouwde, daagde Perry niet op.

Zayn (20) vroeg zangeres Perrie Edwards in augustus ten huwelijk. Zijn moeder Trisha onthulde onlangs dat de twee volgend jaar zullen trouwen op Barbados.

27-12-2013 om 18:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lawrence stikt bijna op set 'Hunger Games'

Jennifer Lawrence stikt bijna op set 'Hunger Games'

http://oi39.tinypic.com/fnb0i.jpg

Jennife Lawrence stikte ei zo na tijdens de opnames van 'The Hunger Games: Mockingjay' toen een rookmachine blokkeerde.

De actrice nam een scène van een opstand op voor de laatste film in de reeks. Dat gebeurde in Atlanta, Georgia.

"Het was gruwelijk", aldus een bron in de National Enquirer. "Het filmen moest stopgezet worden toen een rookmachine blokkeerde en plots zoveel dichte rook uitspuwde dat je Jennifer niet meer kon zien. Iedereen was in paniek".

De scène werd gefilmd in een tunnel die plots volloopt met rook tijdens de opstand.

"Een hulpregisseur schreeuwde: 'Zet de rookmachine uit, zet de grote ventilateren aan en haal Jennifer daar uit".

"Na enkele angstige minuten kon een reddingsteam Jennifer lokaliseren en haar ontzetten. Ze was aan het stikken en hapte naar adem. Jennifer is een taaie, maar ze zag er enorm ontdaan uit. Ze bleef maar klagen dat ze zich duizelig voelde".

27-12-2013 om 18:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Shattuck: "Pixies hebben mijn ontslag nooit toegelicht"

Kim Shattuck: "Pixies hebben mijn ontslag nooit toegelicht"

http://oi43.tinypic.com/4kxzio.jpg

Kim Shattuck, de bassiste die Kim Deal moest doen vergeten bij Pixies, werd in november uit de groep gezet. "Er is me nooit verteld waarom ik moest vertrekken", vertelt Shattuck volgens Brits muziekblad NME in een radiopodcast.

"Ze hebben me niets gezegd waarom ik moest vertrekken. Ik heb misschien wel een vermoeden, maar ik weet niet of ik er klaar voor ben om dat uit te leggen. Maar het had niet zoveel met mij te maken als je zou denken", blijft Shattuck raadselachtig.

Ook doet Shattuck een boekje open over de manager van de groep. "Hij bleef maar proberen me nerveus te maken. Hij is nogal vreemd", aldus Shattuck. "Hij kwam dan voor me staan en zei 'Kim, ik wil gewoon dat je weet dat er miljarden mensen naar je zullen kijken tijdens het optreden en dat je perfect moet zijn'. Ik lachte het weg met iets als 'Wel, goed dan dat ik nooit nerveus word'. Later hoorde ik hem dat ook doen bij Joey (Santiago, de gitarist bij de Pixies, nvdr)."

Kim Shattuck zal vervangen worden door Paz Lenchatin, die eerder al bij de groep Zwan en A Perfect Circle speelde.

26-12-2013 om 20:41 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Weer rechtszaak om voogdij kinderen Michael Jackson"

"Weer rechtszaak om voogdij kinderen Michael Jackson"

http://oi40.tinypic.com/v5jsep.jpg

TJ Jackson heeft momenteel samen met zijn oma Katherine Jackson de voogdij over de kinderen van Michael Jackson, maar een neef van hem probeert daar nu verandering in te brengen. Anthony Jackson II heeft volgens TMZ een aanvraag ingediend bij de rechter om de voogdij over te nemen.

Maar dat ziet TJ natuurlijk niet zitten. Hij heeft de rechter gevraagd om de aanvraag te laten voor wat het is. Anthony zou namelijk niet aangeven waarom nu juist hij de voogdij moet krijgen. Volgens TJ hebben Paris, Prince en Blankett het heel goed bij hem.

TJ laat ook weten dat zijn oma het ook goed doet als co-ouder. In zijn verklaring zou hij de zelfmoordpoging die Paris eerder dit jaar heeft gedaan onbesproken laten.

26-12-2013 om 20:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woede om bontjas Queen Elizabeth

Woede om bontjas Queen Elizabeth

http://oi44.tinypic.com/2wlyp3m.jpg

Queen Elizabeth heeft zich de woede op de hals gehaald van dierenliefhebbers. Ze droeg een bontjas op eerste kerstdag en deze viel niet bij iedereen in de smaak, weet The Mirror.

Organisaties die opkomen voor dierenrechten noemen het besluit van de koningin teleurstellend. Een woordvoerder van PETA begrijpt niet waarom Elizabeth de jas nog steeds draagt. "We hopen oprecht dat de koningin met haar tijd meegaat en de volgende keer iets anders aantrekt", aldus Ben Williamson.

De directeur van Animal Aid sluit zich hier helemaal bij aan. "De koningin zou geen bont moeten dragen. Zo simpel is het. Het is 2013 en ieder weldenkend mens zou het niet aan moeten trekken."

Koningin Elizabeth had de jas 's morgens aan, maar toen ze naar de kerk ging, had ze zich omgekleed. De Britse koningin droeg de jas al veel vaker. Het zou zelfs een van haar favorieten zijn. De eerste keer dat ze het droeg en op foto werd vastgelegd, was in 1961.

26-12-2013 om 20:33 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anna Wintour vindt kerstboom "te rommelig"

Anna Wintour vindt kerstboom "te rommelig"

http://oi41.tinypic.com/2rwtduu.jpg

Wie vandaag al aan het afbreken van de kerstboom is begonnen, is te laat. Hoofdredactrice van modeblad Vogue, Anna Wintour, gooide vóór Kerst haar boom al buiten. Een nieuwe trend of hoog tijd voor een valse kerstboom?

De 26-jarige dochter van de beroemde 'perfectionista', Katherine 'Bee' Shaffer plaatste gisteren een foto op Instagram met daaronder: "Mijn moeder gooide de kerstboom buiten voor kerstdag omdat het 'te rommelig' was". De foto laat een verloren hoopje designerpakjes zien, zonder bijhorende kerstboom.

Het bleek alvast de pret niet te kunnen bederven. Achteraf bedankte Bee haar moeder voor de pyjama en tas van 'Downton Abbey'.

De ondertussen 64-jarige modegoeroe, die als inspiratie diende voor de rol van Meryl Streep in 'The Devil wears Prada', staat erom bekend uiterst kieskeurig en strikt te zijn.

26-12-2013 om 20:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eline De Munck weer single

Eline De Munck weer single

http://oi44.tinypic.com/22i4oi.jpg

Eline De Munck (26) heeft kerst gevierd als vrijgezel. De actrice, JIM-veejay en deelneemster aan 'Sterren op de Dansvloer', heeft gebroken met haar lief Matthijs Vlogaert uit Dilbeek. Vlogaert werkt als cameraman bij Videohouse.

"Na een halfjaar werd duidelijk dat we allebei andere dingen van het leven verwachten", zegt De Munck. "Wat niet wegneemt dat we nog steeds goed met elkaar overweg kunnen. Matthijs is mijn beste vriend nu. In de kerstvakantie ga ik zelfs nog op zijn dochter passen."

De Munck wanhoopt niet: "Ik ben nog jong en heb eigenlijk geen tijd voor een nieuwe relatie."

26-12-2013 om 20:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mort Crim, de inspiratie voor 'Anchorman'

Mort Crim, de inspiratie voor 'Anchorman'

http://oi40.tinypic.com/2hzwjr.jpg

'Anchorman 2', het langverwachte vervolg op de hilarische komedie met Will Ferrell, is bij ons pas in april 2014 in de bioscoop te zien. Ferrell verklaarde eerder deze maand dat hij het hoofdpersonage 'Ron Burgundy' heeft gebaseerd op Mort Crim, een ankerman uit de jaren zeventig die presenteerde op de lokale tv-zender WDIV-V in Detroit in de Amerikaanse staat Michigan.

Crim, 78 intussen, heeft geen enkel probleem met de film, laat hij verstaan aan de krant Florida Times-Union. Hij beschouwt de Anchorman-films als satire.

Ferrell merkte Crim en zijn kenmerkende baritonstem op in een documentaire over de overleden ankervrouw Jessica Savitch. Samen met Crim verzorgde zij midden jaren zeventig het nieuws op een lokale zender in Philadelphia. De gepensioneerde ankerman zegt dat samenwerken met haar in het begin niet altijd makkelijk was. Na verloop van tijd veranderde dat, en groeide de appreciatie wederzijds. Crim sprak zelfs op haar begrafenis in 1983.

Crim, die op 15 december aanwezig was op de première van Anchorman 2 in New York en daar Ferrell voor het eerst ontmoette, vond de film best grappig. "De eerste film was volgens mij een parodie op nieuwspresentatoren in het algemeen.  Het vervolg bespot de 24-uurs nieuwscyclus van tegenwoordig."

De zeventiger heeft al zeven boeken over het tv-nieuws in de jaren '70 en '80 geschreven. Momenteel schrijft hij aan zijn achtste boek.

26-12-2013 om 20:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen dotatie meer voor broers en zus van kroonprinses Elisabeth

Geen dotatie meer voor broers en zus van kroonprinses Elisabeth

http://oi43.tinypic.com/30t2p6t.jpg

Voor de koninklijke familie luidt het nieuwe jaar een hertekening van haar financiële situatie in. De hervorming van de dotaties gaat immers in op 1 januari, weliswaar met overgangsmaatregelen voor prinses Astrid en prins Laurent. Voor de broers en zussen van kroonprinses Elisabeth is er geen dotatie meer, terwijl op de dotaties voortaan ook deels personenbelasting verschuldigd is.

Vooreerst doet de hervorming het aantal begunstigden dalen. Astrid en Laurent krijgen wel nog een dotatie, al daalt die tot het niveau van de leden van de Raad van State. De overlevende partner van het staatshoofd krijgt nog slechts twee derde van de vergoeding van de troonopvolger.

Belasting op vergoeding
Daarnaast zal elke dotatie bestaan uit een vergoeding en een deel werkings- en personeelskosten. Op het eerste deel zullen de leden van de koninklijke familie personenbelasting moeten betalen. Ook zal het koningshuis voortaan btw en accijnzen moeten ophoesten.

Gedragsregels
Maar de koninklijke familie krijgt ook extra regels opgelegd. Zo mogen de leden "door hun woorden, hun houdingen en hun gedragingen" de waardigheid en de eerbaarheid van hun functies niet in gevaar brengen. Ze moeten zich ook gereserveerd opstellen bij het openbaar uiten van hun mening.

26-12-2013 om 20:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topdrummer Ricky Lawson (59) overleden

Topdrummer Ricky Lawson (59) overleden

http://oi41.tinypic.com/2v8oeoo.jpg

rummer Ricky Lawson, een studiomuzikant die werkte met onder anderen Michael Jackson, Eric Clapton, Phil Collins en Whitney Houston, is overleden. Hij is bezweken aan de gevolgen van een hersenaneurysma (slagaderverwijding). Hij is 59 jaar geworden.

Op 13 december raakte Lawson gedesoriënteerd tijdens een optreden in een jazzclub in Seal Beach (Californië). Vlak daarna is een aneurysma vastgesteld.

Lawson is tien dagen kunstmatig in leven gehouden in een ziekenhuis in Long Beach, een voorstad van Los Angeles. Maandagavond is daarmee gestopt, zo heeft zijn oom dinsdag bekendgemaakt.

Lawson, geboren in Detroit, leerde drummen op zijn 16de en kwam al in de muziekbusiness terecht nog voordat hij zijn high school af had. Hij groeide in de jaren tachtig uit tot een van Amerika's belangrijkste studiomuzikanten.

Zijn werk is te horen op onder meer 'I Will Always Love You' van Whitney Houston. Hij trad ook op met artiesten als Al Jarreau, George Benson, Bette Midler en Quincy Jones.

Lawson won in 1986 een Grammy Award voor zijn bijdrage aan het nummer 'And You Know That' van zijn eigen jazzgroep Yellowjackets. Hij was een liefhebber van het drummerk Pearl. De huidige directeur van het bedrijf, Terry West, noemt Ricky Lawson in een reactie "een van de grootsten van onze tijd".

25-12-2013 om 15:27 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dolly Parton hernieuwt geloften na 50 jaar

Dolly Parton hernieuwt geloften na 50 jaar

http://oi39.tinypic.com/k4yupu.jpg

Dolly Parton gaat haar geloften vernieuwen. Na bijna 50 jaar zal de zangeres over krap anderhalf jaar opnieuw haar jawoord geven aan haar man Carl Dean.

"We hebben het erover gehad en we willen het misschien allemaal opnieuw doen", vertelt Dolly aan Closer Weekly. "Nog zo'n grote bruiloft." Parton onthult ook dat de ceremonie waarschijnlijk heel dicht bij huis zal plaatsvinden. "Waarschijnlijk bij ons grote, oude landhuis. We zijn dol op die plek."

Een huwelijksreis naar een tropisch eiland zit er niet in na de bruiloft. "Carl houdt niet van vliegen", onthult de countryzangeres. "Een keer, jaren geleden, is hij met mij naar Hawaï geweest. Hij had het naar zijn zin, maar hij wilde nooit ergens anders heen. Hij blijft graag thuis en ik reis graag."

Dolly en Carl trouwden op 30 mei 1966. Parton was toentertijd 20 jaar oud.

25-12-2013 om 15:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse koninklijke kersttoespraak opnieuw uitgelekt

Nederlandse koninklijke kersttoespraak opnieuw uitgelekt

http://oi43.tinypic.com/mbkfw0.jpg

Opnieuw is de Nederlandse koninklijke kersttoespraak uitgelekt. Dit keer betreft het niet de video, maar het script van de kersttoespraak. Koning Willem-Alexander roept op tot saamhorigheid en begrip voor elkaar.

Dat blijkt uit het script van de autocue dat op de website van de Nederlandse Publieke Omroep is te vinden. Het lek werd ontdekt door Anne Jan Roeleveld, die ook vorig jaar het lek ontdekte.

"Opnieuw is de kersttoespraak voor 13.00 uur op een niet beveiligde link te lezen. Erg pijnlijk voor de koning", zegt Roeleveld woensdag tegenover nieuwssite NU.nl. "Dit geeft aan dat er niet veel van geleerd is."

Willem-Alexander staat stil bij het belang van familie om troost bij elkaar te vinden bij verdriet en tegenslag. Daarbij benadrukt hij het verliezen van dierbaren.

De koning staat ook stil bij de problemen van de economie en de vele mensen die Kerstmis niet thuis kunnen vieren. Ook wijst hij naar mensen die oplossingen zoeken voor maatschappelijke problemen.

Daarbij noemt de koning expliciet mantelzorgers, vrijwilligers, gastouders, buddies, innovatieve ondernemers en buurtbewoners die verantwoordelijkheid nemen.

Bijzonder is dat Willem-Alexander een dankwoord spreekt aan prinses Magriet en Pieter van Vollenhoven voor het bijstaan van prinses Beatrix tijdens haar regeerperiode van 33 jaar.

De kersttoespraak is dit jaar ergens anders gevonden dan vorig jaar. Anne Jan Roeleveld deed zijn ontdekking vorig jaar door op de website van het Koninklijk Huis de laatste video te bekijken. In het internetadres paste hij vervolgens de datum en het volgnummer aan en kon de video downloaden. Omdat hij de koningin over vertrouwen hoorde praten, begreep Roeleveld dat het om de nieuwe kerstrede ging. Het thema vertrouwen was dat jaar al door de Rijksvoorlichtingsdienst, de Nederlandse overheidsdienst die de communicatie van de Nederlandse koninklijke familie verzorgt,  bekendgemaakt.

De Rijksvoorlichtingsdienst kondigde toen "een diepgaand onderzoek" aan naar hoe dit in de toekomst kon worden voorkomen.

25-12-2013 om 15:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baby van Kim en Kanye krijgt indrukwekkende pakjes

Baby van Kim en Kanye krijgt indrukwekkende pakjes

http://oi42.tinypic.com/vmo1.jpg

Baby North West werd overstelpt met pakjes van kennissen en vrienden uit de high society. Het meisje kreeg voor kerst heel wat kledij en schoenen die een klein fortuin waard zijn, onthulde mama Kim enthousiast op sociaalnetwerksite Twitter. Het meisje van zes maanden kreeg designerkledij van Stella McCartney, dure schoenen en laarzen van Giuseppe Zanotti, Hermes en Charlotte Olympia. Mama Kim bedankte op fotosite Instagram elke designer voor de 'lieve cadeautjes'.  

Kim viert Kerstmis in Los Angeles nadat ze gedurende enkele weken haar man vergezelde op zijn tournee 'Yeezus' door de Verenigde Staten. Haar moeder Kris hulde alvast het ouderlijke huis in kerstsfeer, ze plantte een gigantische kerstboom in de hal. Kim gaf eerder al prijs dat zij en Kanye de feestdagen in het gezelschap van haar hele familie zouden vieren.

25-12-2013 om 15:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rel over poster '12 Years a Slave'

Rel over poster '12 Years a Slave'

http://oi42.tinypic.com/2luqz7.jpg

De makers van de slavenfilm '12 Years a Slave' hebben de Italiaanse distributeur van de film gedwongen hun campagne aan te passen.

Op de poster van het hartverscheurende, waargebeurde relaas van een Amerikaanse slaaf in de 19e eeuw staan de blanke personages centraal in plaats van de Afro-Amerikanen waar het om gaat. Dat meldt het entertainmentblad Variety. De lancering van de posters eerder deze week leidde tot groot rumoer op internet.

Producent Lionsgate stelt de 'blanke campagne' in Italië niet te hebben goedgekeurd. Op de posters staan Hollywoodsterren Brad Pitt en Michael Fassbender prominent. Het echte hoofdpersonage, gespeeld door acteur Chiwetel Ejiofor, staat heel klein in een hoekje van de poster. Brad Pitt speelt in de film een kleine bijrol en Michael Fassbender speelt de sadistische slavenhouder die hoofdpersoon Solomon Northup koopt.

De zaak kwam aan het rollen nadat een Italiaanse blog een bioscoopposter van de film twitterde waarop wordt gesuggereerd dat Brad Pitt de grote ster van de film is. Pitt is overigens wel één van de coproducenten van het drama, dat wordt gezien als één van de grote kanshebbers bij de Oscaruitreiking eind februari. '12 Years a Slave' draait vanaf 22 januari in de Belgische bioscopen.

25-12-2013 om 15:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!