NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

25-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baby van Kim en Kanye krijgt indrukwekkende pakjes

Baby van Kim en Kanye krijgt indrukwekkende pakjes

http://oi42.tinypic.com/vmo1.jpg

Baby North West werd overstelpt met pakjes van kennissen en vrienden uit de high society. Het meisje kreeg voor kerst heel wat kledij en schoenen die een klein fortuin waard zijn, onthulde mama Kim enthousiast op sociaalnetwerksite Twitter. Het meisje van zes maanden kreeg designerkledij van Stella McCartney, dure schoenen en laarzen van Giuseppe Zanotti, Hermes en Charlotte Olympia. Mama Kim bedankte op fotosite Instagram elke designer voor de 'lieve cadeautjes'.  

Kim viert Kerstmis in Los Angeles nadat ze gedurende enkele weken haar man vergezelde op zijn tournee 'Yeezus' door de Verenigde Staten. Haar moeder Kris hulde alvast het ouderlijke huis in kerstsfeer, ze plantte een gigantische kerstboom in de hal. Kim gaf eerder al prijs dat zij en Kanye de feestdagen in het gezelschap van haar hele familie zouden vieren.

25-12-2013 om 15:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rel over poster '12 Years a Slave'

Rel over poster '12 Years a Slave'

http://oi42.tinypic.com/2luqz7.jpg

De makers van de slavenfilm '12 Years a Slave' hebben de Italiaanse distributeur van de film gedwongen hun campagne aan te passen.

Op de poster van het hartverscheurende, waargebeurde relaas van een Amerikaanse slaaf in de 19e eeuw staan de blanke personages centraal in plaats van de Afro-Amerikanen waar het om gaat. Dat meldt het entertainmentblad Variety. De lancering van de posters eerder deze week leidde tot groot rumoer op internet.

Producent Lionsgate stelt de 'blanke campagne' in Italië niet te hebben goedgekeurd. Op de posters staan Hollywoodsterren Brad Pitt en Michael Fassbender prominent. Het echte hoofdpersonage, gespeeld door acteur Chiwetel Ejiofor, staat heel klein in een hoekje van de poster. Brad Pitt speelt in de film een kleine bijrol en Michael Fassbender speelt de sadistische slavenhouder die hoofdpersoon Solomon Northup koopt.

De zaak kwam aan het rollen nadat een Italiaanse blog een bioscoopposter van de film twitterde waarop wordt gesuggereerd dat Brad Pitt de grote ster van de film is. Pitt is overigens wel één van de coproducenten van het drama, dat wordt gezien als één van de grote kanshebbers bij de Oscaruitreiking eind februari. '12 Years a Slave' draait vanaf 22 januari in de Belgische bioscopen.

25-12-2013 om 15:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kersttoespraak van Queen draait vooral rond prins George

Kersttoespraak van Queen draait vooral rond prins George

http://oi39.tinypic.com/1zx5oox.jpg

Prins George speelt een prominente rol in de kersttoespraak van de Britse koningin Elizabeth II. De vorstin zal terugblikken op belangrijke koninklijke gebeurtenissen van het afgelopen jaar, waaronder de geboorte van prins George in juli. 2013 was ook het jaar waarin ze vierde dat ze 60 jaar geleden werd gekroond. Het thema in haar traditionele kersttoespraak is overdenking.

''We zullen een goede balans moeten vinden tussen handelen en beschouwing. Met zoveel afleidingen is het gemakkelijk om te vergeten een pauze in te lassen en de balans op te maken'', zegt de vorstin. The Telegraph blikt alvast vooruit op de toespraak. Prins George, het achterkleinkind van de koningin, werd op 22 juli dit jaar geboren. Over de veranderingen die de komst van een baby met zich meebrengt, zegt de vorstin: ''De geboorte van een baby geeft iedereen de kans om zich te verdiepen in de toekomst, met vernieuwd geluk en hoop.''

De kersttoespraak van de Britse koningin is eerder deze maand opgenomen in Buckingham Palace. Gedurende haar kerstboodschap zijn beelden te zien van de fotosessie op Clarence House rond de doop van prins George. De koningin staat in haar kersttoespraak ook stil bij de Gemenebestspelen, die in de zomer komend jaar in Glasgow worden gehouden.

25-12-2013 om 15:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerstboodschap van Justin Bieber: "Ik ga met pensioen"

Kerstboodschap van Justin Bieber: "Ik ga met pensioen"

http://oi42.tinypic.com/13yqlv.jpg

Sommigen noemen het een kerstmirakel, anderen vinden de kerstboodschap van de Canadese zanger op Twitter een nachtmerrie. Vandaag liet Justin Bieber zijn 48 miljoen volgers op de sociaalnetwerksite weten dat hij officieel met pensioen gaat.

Het was een vreemde kerstboodschap van de zanger, maar niet helemaal onverwacht. Vorige week had hij ook al over zijn pensioen gesproken. Op 19 december zei het tieneridool op een radiostation in Los Angeles dat hij even met muziek wilde stoppen na de lancering van zijn nieuwe album Journals. Vandaag voegde Bieber er in een latere tweet aan toe dat de media heel wat leugens vertellen en willen dat hij faalt. Hij beweerde wel dat hij zijn fans nooit in de steek zou laten. "Belieber zijn is een levensstijl." Toch lijkt de zanger ook deze keer niet helemaal zeker van zijn stuk. Niet veel later volgde namelijk een tweet die weer verwarring zaait: "Ik ben hier voor altijd".  Het ziet er naar uit dat dit verhaal nog een staartje krijgt.

25-12-2013 om 15:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna brengt volgend jaar twee albums uit

Rihanna brengt volgend jaar twee albums uit

http://oi42.tinypic.com/1124qd5.jpg

Het voorbije jaar brak Rihanna met haar traditie om elk jaar een nieuw album uit te brengen, maar volgend jaar wil ze er twee op de mensheid loslaten.

"Het plan is in 2014 twee albums uit te brengen en ze hoopt dat er telkens grote hits op staan", aldus een bron in The Sun.

Het zevende album van Rihanna, 'Unapologetic', bracht ze in november 2012 uit en sinds maart dit jaar loopt de 'Diamonds World Tour'.

Vanaf volgende maand mag je haar op de covers van tal van modebladen verwachten. Dan lanceert ze immers de nieuwe collectie van het Franse modemerk Balmain, waarvan ze het gezicht is.

24-12-2013 om 22:33 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sharon Osbourne schenkt fortuin aan terminale patiënt

Sharon Osbourne schenkt fortuin aan terminale patiënt

http://oi42.tinypic.com/347jw34.jpg

Sharon Osbourne, die tien jaar geleden genas van darmkanker, heeft 10.000 pond (11.950 euro) geschonken aan het gezin van een 23-jarige Britse man die nog slechts enkele maanden te leven heeft.

Ook Ryan Glenny lijdt aan darmkanker en ontving van het The X Factor'-jurylid een brief waarin ze hem vraagt te blijven vechten tegen de ziekte.

Cola, de eveneens 23-jarige vrouw van Ryan, maakte zich zorgen niet te zullen rondkomen na het overlijden van haar man. De vrouw gaf onlangs haar baan als kapster op om te kunnen zorgen voor haar twee kinderen, zoontje Ralph van twee jaar en hun acht maanden oude dochtertje Pearl.

Een vriend van Ryan zette een website op om fondsen in te zamelen en zo werd inmiddels 40.000 pond (47.805 euro) opgehaald. "Dat heeft me gerustgesteld, nu weet ik dat ik voor mijn kinderen zal kunnen zorgen", aldus een dankbare Cola.

"De schenking van Sharon Osbourne is ongelooflijk, het gaat toch om een groot bedrag. Ik vind de generositeit van vrienden en vreemden ongelooflijk".

Ryan en Cola trouwden in het ziekenhuis nadat het  verdict was gevallen dat Ryan niet meer kan genezen.

24-12-2013 om 14:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul Walker toch te zien in 'Fast & Furious 7'

Paul Walker toch te zien in 'Fast & Furious 7'

http://oi43.tinypic.com/335bpsw.jpg

De kogel is door de kerk: de onlangs overleden acteur Paul Walker (40) zal toch te zien zijn in 'Fast & Furious 7'. Universal Pictures maakte dit bekend in een verklaring, weet E! Online.

"Voortbordurend op de wereldwijde exploitatie gebouwd op snelheid, keren Vin Diesel en Paul Walker terug in de cast voor 'Fast & Furious 7', die op 10 april 2015 voor het eerst te zien zal zijn", is te lezen in de verklaring. "James Wan zal dit hoofdstuk uit de zeer succesvolle serie regisseren en Neal H.Moritz en Vin Diesel keren terug als producers."

De aankondiging komt een dag nadat Diesel een foto op Facebook deelde, waarop hij samen met Walker de releasedatum van de film onthulde. Hij schrijft bij de foto: "De laatste scène die we samen hadden..er was een uniek, voltooid gevoel, een gevoel van trots dat we deelden. We hadden de film voltooid, de magie vastgelegd. Hoe ver we wel niet gekomen zijn. 'Fast and Furious 7' zal op 10 april 2015 uitkomen." Hij voegde daar nog iets emotioneels aan toe: "P.s. hij zou willen dat jullie het als eerste zouden weten."

De 40-jarige Walker kwam eind november in Californië om het leven door een auto-ongeluk.

24-12-2013 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minnares John Bryan spoorloos na tyfoon Haiyan

Minnares John Bryan spoorloos na tyfoon Haiyan

http://oi41.tinypic.com/5uhbsx.jpg

Ancy Dieto, de vermeende Filipijnse minnares van John Bryan, is al weken spoorloos verdwenen. Dat zegt haar verontruste vriendin in 'TV Familie'. "Sinds tyfoon Haiyan over de Filipijnen raasde, ontbreekt elk spoor van haar", klinkt het.

"Ik heb haar al proberen te contacteren, maar zonder succes. De plaats waar Ancy woont, is een van de zwaarst getroffen gebieden. Ik hoop dat ze oké is."

Ook Ancy's advocaat is nergens meer te bespeuren. Ze was van plan om John Bryan aan te klagen wegens misbruik, aangezien het meisje 17 was bij het begin van de affaire. Hoe het nu verder moet met de rechtszaak, is niet duidelijk.

24-12-2013 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scorsese en DiCaprio uitgejouwd door Academy

Scorsese en DiCaprio uitgejouwd door Academy

http://oi43.tinypic.com/29dfho5.jpg

Regisseur Martin Scorsese en hoofdrolspeler Leonardo DiCaprio kregen het afgelopen weekend zwaar te verduren tijdens een screening van hun nieuwe film 'The Wolf of Wall Street' voor de Academy, de organisatie die de Oscars uitreikt. De veelbekroonde 71-jarige filmmaker en zijn hoofdrolspeler werden na de vertoning uitgefoeterd door Academy-leden die zwaar gechoqueerd waren door de van seks, drugs en geweld doorspekte komedie, melden Amerikaanse entertainmentsites.

'The Wolf of Wall Street' vertelt het op waarheid gebaseerde verhaal van Jordan Belfort, een frauduleuze bankier die in de jaren negentig miljarden verdiende op de kap van gewone Amerikanen. Het epos toont tamelijk expliciet wat voor wilde drugsfeestjes er regelmatig bij Belfort op kantoor plaatsvonden.

Actrice Hope Holiday, die in de jaren zestig te zien was in bijrollen in klassiekers als 'The Apartment' en 'Irma la Douce', meldt op haar Facebooksite dat de expliciete orgies bij lang niet alle leden van de Academy in goede aarde vielen. "De film is een drie uur durende marteling", zucht ze. "Toen Martin S en Leonardo D de lift uitkwamen voor het nagesprek, begon een scenarist tegen het tweetal te schreeuwen: 'Shame on you, disgusting!'"

Gênant moment
Holiday laat trouwens weten zich van het schreeuwen te distantiëren. "Het was een raar en gênant moment voor iedereen die erbij aanwezig was. Sommige mensen applaudisseerden, anderen haatten de film. Maar dit doe je niet." Scorsese stelde in een reactie dat de film niet voor iedereen is. "Ik krijg dit soort reacties ook wel eens bij gewone screenings. Maar ik maak nu eenmaal geen films voor kinderen."

De recensies voor 'The Wolf of Wall Street', waren zeer lovend. Maar daar trekken Academy-leden zich niet altijd iets van aan. Eerder wekte het eveneens gewelddadige epos 'Casino' van Scorse soortgelijke reacties. Deze film kreeg in 1995 ondanks lovende recensies slechts één Oscarnominatie, voor hoofdrolspeelster Sharon Stone.

24-12-2013 om 14:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Film 'De Kampioenen' breekt in eerste weekend record Loft

Film 'De Kampioenen' breekt in eerste weekend record Loft

http://oi39.tinypic.com/2zzi0b8.jpg

Niemand die eraan twijfelde dat de 'F.C. De Kampioenen'-film goeie zaken zou doen, maar het succes is ronduit verplétterend. Ondanks de negatieve recensies lokte 'Kampioen zijn blijft plezant' op enkele dagen liefst 130.000 mensen naar de bioscoop, het sterkste openingsweekend ooit voor een Belgische film en zo'n 10.000 meer dan 'Loft'. Vier redenen waarom ook de film rond de dolgekke voetballers een succes is.

Perfecte timing
Op tv zijn 'De Kampioenen' al jaren het familiemoment bij uitstek en nu ook in de cinema. Want wat is er met dit gure weer gezelliger dan in de kerstvakantie met het hele gezin naar de bioscoop te trekken? De gezellige feelgood-sfeer van de film, inclusief obligaat happy end, past bovendien helemaal bij de tijd van het jaar.

Nieuw publiek
'De Kampioenen' spreken een bijzonder ruime doelgroep aan die anders minder gemakkelijk naar de bioscoop trekt, namelijk 55-plussers en jonge kinderen. De bomma en de bompa met de kleinkinderen: altijd een winnende formule. Vooral omdat de andere grote familiefilms van het moment, zoals 'The Hobbit' of 'The Hunger Games', eigenlijk te gewelddadig zijn voor de jongste kijkers.

Veel fuzz vooraf
Er was vooraf veel media-aandacht voor de moeilijke totstandkoming van de film. Ook de vele advertenties op bussen en televisie misten hun effect niet, terwijl de trailer van de prent onder jongeren gretig werd gedeeld op Facebook en Twitter. Dat Kinepolis speciaal voor 'De Kampioenen' ochtendvoorstellingen heeft ingelast, droeg eveneens bij tot de straffe bezoekscijfers.

Uniek event
'De Kampioenen' hebben een uitzonderlijk trouw publiek. Een universiteitsonderzoek rond de serie wees uit dat de meeste fans niet alleen elke week op tv kijken, maar dat ze ook alle reeksen op dvd hebben. Ze willen geen seconde van hun favoriete personages missen. Die mensen willen dus allemaal zo snel mogelijk de film gezien hebben, die uitdrukkelijk als het eerste én het laatste bioscoopavontuur van 'De Kampioenen' wordt gepromoot.

24-12-2013 om 14:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna op lingeriefeestje

Rihanna op lingeriefeestje

http://oi42.tinypic.com/2ik3z92.jpg

Combineer Rihanna met een lingeriefeest en gooi er nog een kerstsausje overheen: dan krijgt u deze prikkelende plaatjes vanuit een nachtclub in Barbados. De party werd georganiseerd door haar goede vriendin Leandra.

De zangeres brengt de kerstdagen door in haar thuisland, bij haar familie. De nieuwe energie zal ze kunnen gebruiken, want vanaf volgende maand wordt ze het gezicht van het Franse modehuis Balmain. Eerder prees 'Riri' ook al waren van budgetketen River Island en Armani Jeans aan.

24-12-2013 om 14:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koning Filip ontroerd door vertrouwen van landgenoten

Koning Filip ontroerd door vertrouwen van landgenoten

http://oi40.tinypic.com/122kj78.jpg

Koning Filip legt in zijn allereerste kersttoespraak de nadruk op de verbondenheid tussen de Belgen, onder meer door de Nobelprijs en de Rode Duivels. De koning hanteert een ietwat andere stijl dan zijn vader en spreekt het volk rechtstaand toe, weliswaar in dezelfde ruimte van het paleis. Opvallend dit jaar: enkele kranten mochten deze ochtend, met toestemming van het Paleis, al over de inhoud van de toespraak berichten.

"Bij mijn aantreden hebt u mij onthaald op een manier die ik nooit zal vergeten. Ook de warme en intense contacten tussen de mensen onderling, die dag, hebben mij diep geraakt. Uw enthousiasme en uw vertrouwen hebben me oprecht ontroerd." Zo begon de vorst zijn allereerste kersttoespraak.

"Het afgelopen jaar heeft ons land op allerlei gebieden uitgeblonken", aldus koning Filip. "De kwaliteit van ons wetenschappelijk onderzoek werd beloond en aangemoedigd door de toekenning van de Nobelprijs fysica. Het B-Fast team heeft zeer efficiënt dringende hulp verleend aan de Filippijnen. Ook onze troepen die actief zijn in vredesoperaties leveren zeer mooi werk. Onze topsporters behalen mooie successen, en de Rode Duivels gaan naar de Wereldbeker voetbal. Samen met u verheug ik me daarover."
    
Filip had ook aandacht voor de moeilijke sociaaleconomische toestand van België. "In ons land vindt één jongere op vier geen werk en leeft één op de zeven Belgen in armoede. We worden zwaar getroffen door bedrijfssluitingen en herstructureringen." Daarna loofde hij de relancemaatregelen van de verschillende regeringen. "De federale en de gewestregeringen hebben bemoedigende maatregelen genomen die erop gericht zijn de openbare financiën te verstevigen, onze koopkracht en onze competitiviteit te beschermen, onze ondernemingen te steunen en ons sociaal model in stand te houden. Ik vertrouw erop dat die inspanningen zullen worden voortgezet."
    
De vorst wees voorts op het belang van verbondenheid tussen onder meer de school en het bedrijfsleven. "Want telkens wanneer het onderwijs en de bedrijfswereld elkaar vinden, schept dat nieuwe mogelijkheden voor de werkgelegenheid."
    
Koning Filip stak de traditionele kersttoespraak in een nieuw jasje. Hij zit niet langer aan een bureau, maar brengt zijn korte tekst rechtstaand, met verschillende camerastandpunten. Voor de eerste keer was er niet enkel een Nederlands- en een Franstalige versie, maar ook een Duitstalige. Een wens van de koning zelf, is te horen op het Paleis. Hij opent niet langer met het klassieke "waarde landgenoten", maar begint onmiddellijk aan zijn tekst.
    
Besluiten deed de koning met Nelson Mandela. "Hij heeft ons getoond dat dialoog en verzoening de wereld kunnen veranderen. Laten wij ook in onszelf die kracht vinden", zei hij.

24-12-2013 om 14:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gent Jazz strikt Bobby 'Don't Worry, Be Happy' McFerrin

Gent Jazz strikt Bobby 'Don't Worry, Be Happy' McFerrin

http://oi42.tinypic.com/2ronrpj.jpg

Voor de openingsdag van Gent Jazz Festival 2014 strikte de organisatie Bobby McFerrin, wereldberoemd met zijn a capella hit 'Don't Worry, Be Happy', voor een optreden rond spirituals. Verder belooft de Canadese zangeres Kellylee Evans op de openingsavond een eigen versie van Stromae's 'Alors On Danse'.

Bobby McFerrin betreedt het podium op 10 juli, de eerste festivalavond van Gent Jazz Festival 2014. Naast zijn a capella wereldhit 'Don't Worry, Be Happy' ontwikkelde McFerrin zich tot een unieke vocalist die zich in alle genres thuis voelt. "Met 'Spirityouall" trekt hij de kaart van de spirituals waarin hij, begeleid door een fantastische band, zijn technisch kunnen, gevoel voor soul en improvisatietalent volledig kan uitspelen", zegt organisator Bertrand Flamang.

Op de openingsavond zal verder het kwartet Manu Katché, Richard Bona, Stefano Di Battista en Eric Legnini een exclusief optreden verzorgen. "Deze vier virtuozen overtuigden vorig jaar als 'all star band' op Jazz à Marciac. Het klikte zo goed dat ze deze zomer, exclusief voor de IJO (International Jazz Festivals Organization), een wereldtour doen."

Dezelfde avond treedt ook de Canadese zangeres Kellylee Evans aan, die vorige maand in het Muziekcentrum een uitverkocht concert speelde. In haar laatste album projecteert Evans nummers van onder meer Eminem, John Legend en Kanye West in haar eigen wereld van jazz, soul en hiphop en garandeerde ze een interpretatie van Stromae's 'Alors On Danse'.

Het tweede festivalweekend start op donderdag 17 juli met pianist en componist Ludovico Einaudi en het akoestich trio Plaistow. "In Rusland en India vult dit akoestisch trio grote zalen met haar bijzondere muziek met repetitieve en meditatieve passages, soundscapes en noise." De ticketverkoop start maandag, er zijn nieuwe (voordelige) formules beschikbaar.

23-12-2013 om 19:39 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bizarre babynaam: Kate Winslet noemt zoontje Bear

Bizarre babynaam: Kate Winslet noemt zoontje Bear

http://oi44.tinypic.com/dljpxz.jpg

Kate Winslet en haar echtgenoot Ned Rocknroll hebben hun zoon, die twee weken geleden werd geboren, Bear genoemd. Dat heeft een woordvoerder van de actrice bevestigd.

Een bron vertelde aan de Britse tabloid The Sun: "Het gaat ontzettend goed met het gezinnetje en ze noemden het kindje Bear." In het Nederlands betekent de naam dus 'beer'. Kate heeft al een tienjarige zoon Joe met haar ex Sam Mendes en een dochter Mia met haar ex Jim Threapleton. Hoewel Bear een erg ongewone naam lijkt, blijken de twee toch niet zo origineel te zijn. Tv-kok Jamie Oliver noemde zijn zoon drie jaar geleden Buddy Bear.

23-12-2013 om 19:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hot or not? Beyoncé showt lijntje met minijurk

Hot or not? Beyoncé showt lijntje met minijurk

http://oi40.tinypic.com/5lb6sm.jpg

Zangeres Beyoncé vierde afgelopen weekend de lancering van haar nieuwe album in stijl met een ultrastrakke jurk en bijpassende dijenhoge laarzen.

De 32-jarige zangeres liet haar zandloperfiguur zien in de transparante glitterjurk. Haar kapsel en make-up hield ze eenvoudig zodat haar outfit alle aandacht kreeg. Door de lichtflitsen van de fotografen viel op dat de mama van Blue Ivy onder de gewaagde jurk huidskleurige lingerie. De lancering van haar visuele album vond zaterdag plaats in het New Yorkse Visual Arts Theatre.

De zangeres was doodsbang voor de lancering van de cd, die helemaal onaangekondigd op 13 december werd uitgebracht. "Ik was ontzettend zenuwachtig door het grote risico." Die angst bleek helemaal ongegrond, de plaat genaamd 'Beyoncé' brak het record van snelst verkopende album bij iTunes.

23-12-2013 om 19:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stromae zoals u hem nog nooit gezien heeft

Stromae zoals u hem nog nooit gezien heeft

http://oi39.tinypic.com/10e3qdy.jpg

Nu Kerstmis eraan komt, gaat Stromae de nostalgische toer op. Op Instagram plaatste de zanger -die anders zo op zijn privacy gesteld is- een schattige foto uit zijn jeugd. "Geluk heeft geen prijs", schreef hij er als commentaar bij. Schattigheid in het kwadraat, zeker met die tandjes.

23-12-2013 om 19:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton en Lindsay Lohan blijven ruziën

Paris Hilton en Lindsay Lohan blijven ruziën

http://oi44.tinypic.com/i754yc.jpg

Het komt nooit meer goed tussen actrice Lindsay Lohan en societysterretje Paris Hilton. Althans, dat zegt laatstgenoemde tegen de Amerikaanse roddelsite TMZ.

Bij aankomst op het vliegveld in Los Angeles afgelopen weekend zei Hilton dat Lindsay wat haar betreft dood is. Ook noemde ze haar een 'firecrotch'. Dat is een belediging voor iemand met vuurrood schaamhaar en sproetjes ter hoogte van de slip.

De twee liggen in de clinch sinds de broer van Paris in Miami in elkaar werd geslagen op een feestje van Lohan. De actrice zou opdracht hebben gegeven om hem aan te pakken. Het zou een vergelding zijn voor allerlei rotopmerkingen die Barron Hilton in het verleden over Lohan maakte. Volgens de vader van Lindsay is het grote onzin dat zijn dochter het kwade brein is achter de vechtpartij. Volgens hem werd Barron bont en blauw geslagen toen zijn dochter het feest al lang had verlaten.

23-12-2013 om 19:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spanningen bij De Romeo's: "Wij gaan naar Nederland, met of zonder Gunther"

Spanningen bij De Romeo's: "Wij gaan naar Nederland, met of zonder Gunther"

http://oi43.tinypic.com/b7l2yv.jpg

Spannende dagen voor De Romeo's. Na de problemen met Gunther vertrokken Chris Van Tongelen en Davy Gilles dit weekend richting vakantiebestemming, maar niet zonder zorgen. Over de persoonlijke moeilijkheden van hun vriend reppen beiden met geen woord. Maar de bom onder de band blijft tikken. "Wij willen het proberen in Nederland", klinkt het exclusief in Het Laatste Nieuws. "Hopelijk met Gunther erbij. In het slechtste geval met ons tweeën."

Een gloednieuw contract bij platenbaas Jan Smit en een nieuwe single die momenteel door de Volendammer wordt geschreven. Nu ze zowat elke feestzaal in Vlaanderen hebben bezocht, lonkt voor De Romeo's een voorzichtige stap over de grens naar Nederland. En daar knelt het schoentje. Want terwijl de koffers bij Chris en Davy al klaarstaan, slaat bij Gunther de twijfel toe. "Koudwatervrees", aldus Van Tongelen. "Een Nederlands avontuur zou inhouden dat we heel vaak de baan op moeten voor promo-optredens en dergelijke. Davy en ik zijn bereid die opofferingen te maken, maar Gunther wil meer thuis zijn. Bij zijn gezin."

En dat terwijl de stap naar onze noorderburen quasi noodzakelijk is. "We kunnen niet elk jaar in alle dorpen van Vlaanderen spelen", weet Davy. "Dan zijn de mensen ons binnen de kortste keren beu gezien. Als we Nederland proberen dan kunnen we ons verhaal hier misschien nog 10 of 15 jaar rekken."

En dus staat het busje klaar. Met of zonder Gunther. "Diep vanbinnen hopen we hem natuurlijk te overtuigen, maar dat verloopt stroef." Zware druk op de schouders van Gunther. Al is dat wat hij nu absoluut niet kan gebruiken. Officiële bronnen bevestigen ons dat de acteur weer kampt met zijn oude alcoholprobleem. Maar als die vraag op tafel komt, sluiten de rangen. "Iedereen kent het verleden van Gunther en dat zal hem blijven achtervolgen", neemt adviseur Kris Bloemen over.

23-12-2013 om 19:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Lanzo: "Ik zal blijven optreden op pensenkermis"

Michael Lanzo: "Ik zal blijven optreden op pensenkermis"

http://oi40.tinypic.com/244s9ad.jpg

Zestien jaar lang trok hij van de ene pensenkermis naar de andere met slechts één droom: beroepszanger worden. Sinds Michael Lanzo (34) afgelopen vrijdag 'Belgium's Got Talent' won, kan die droom nu eindelijk werkelijkheid worden. "Ik heb jaren geknokt om te staan waar ik nu sta. Ik heb op plaatsen opgetreden waar het soms te veel was om een applausje te krijgen. En toch zal ik die kleine podia onder de kerktoren blijven doen. Omdat daar mijn roots liggen."

Sinds zijn overwinning in 'Belgium's Got Talent', staat de telefoon van Michael Lanzo geen seconde meer stil. Zelfs collega-artiesten Nicole & Hugo, Christoff, Paul Severs en Luc Steeno willen de zanger persoonlijk welkom heten in de Vlaamse showbizz. "Dat doet zeer veel deugd, want lange tijd was al die erkenning er niet", vertelt Michael Lanzo, in Izegem beter bekend als Michael Landuyt, een 34-jarige fitnessinstructeur.

Geen rooie duit
Het succes bleef al die jaren uit. "Ondanks het feit dat heel wat mensen niet in mij geloofden, ben ik op mijn achttiende beginnen te zingen. Ik heb het altijd met veel plezier en liefde gedaan, maar er waren ook al eens zalen waar ik iets minder warm onthaald werd. Soms vroeg ik me wel eens af wat ik daar stond te doen. Als zelfs een applaus te veel gevraagd was of het publiek niet eens naar mij luisterde. Maar ik heb die mensen nooit iets kwalijk genomen. Als artiest moet je je publiek verdienen." Zelf verdiende hij er toen geen rooie duit aan. "Ik deed het ook niet voor het geld. Vaak stond ik op te treden voor 100 à 200 euro en soms zelfs helemaal gratis."

Onder de kerktoren
Lanzo raakte tot op het podium van 'Tien om te Zien', maar de grote doorbraak bleef uit. "Het was frustrerend, want ondertussen zag ik anderen wel kansen krijgen. Mijn goeie vriendin Sabrina maakte opeens furore als Laura Lynn, terwijl ik gewoon bleef staan. Met knikkende knieën ben ik aan BGT begonnen. Ik had nóóit gedacht dat ik dit zou winnen. Waar ze mij ook vragen, toch zal ik die kleine podia onder de kerktoren blijven doen. Omdat ik daar ben opgegroeid. Mijn roots liggen daar. En die wil ik niet verloochenen."

Hogere prijs
En die trouwe aanpak loont. Voor 2014 staan er al zo een 30-tal concerten gepland. Wel niet langer voor een appel en een ei, maar voor een schappelijke gage tussen 500 en 900 euro. "Ik heb nu ook een nieuwe manager die moet worden betaald, dus kan ik het niet meer maken om zo goed als voor niets op te treden. Al vond ik het wel belangrijk dat ik niet over de duizend euro zou gaan."

23-12-2013 om 19:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opnieuw goud voor Gunther D's Botsautomix

Opnieuw goud voor Gunther D's Botsautomix

http://oi42.tinypic.com/i59d0i.jpg

Stubru-enfant terrible Gunther D doet het weer: ook zijn vervolg op de Ultieme Botsautomix behaalde goud. De verzamelaar is sinds de release amper twee weken geleden 's lands nummer 1 compilatie in de Ultratop en is sindsdien al meer dan 15.000 keer over de toonbank gegaan.

Gunther D heeft dat succes vooral te danken aan zijn eigen single, Allejoppa', die ook op het album terechtkwam. Daarmee wou hij bewijzen dat hij - naar eigen zeggen - "een verschrikkelijk nummer" kon maken. Het nummer 'Allejoppa' sloeg in als een bom bij Gunthers achterban en katapulteerde hem meteen naar de nummer 2 positie in iTunes.

De video kon uiteraard niet uitblijven en werd vorige week geschoten op de foor in St. Niklaas. Met gastrollen door zijn collega's van Studio Brussel: Siska Schoeters, Linde Merckpoel, Stijn Van de Voorde, Babette Moonen, Christophe Lambrecht, Joris Lenaerts én... Jean-Pierre Van Rossem.

Vanavond zette Gunther D samen met 2 Fabiola en DJ Sash! concerttent 'The Flame' in de Schorre in Boom in vuur en vlam met zijn benefiet voor Music For Life. Ook N.E.W.S. (de platenfirma achter Allejoppa en de Ultieme Botsautomix) doet een bijdrage voor Music For Life en sponsort een euro voor elke 1.000 views die de videoclip van Allejoppa behaalt op Youtube

23-12-2013 om 10:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!