NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

24-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minnares John Bryan spoorloos na tyfoon Haiyan

Minnares John Bryan spoorloos na tyfoon Haiyan

http://oi41.tinypic.com/5uhbsx.jpg

Ancy Dieto, de vermeende Filipijnse minnares van John Bryan, is al weken spoorloos verdwenen. Dat zegt haar verontruste vriendin in 'TV Familie'. "Sinds tyfoon Haiyan over de Filipijnen raasde, ontbreekt elk spoor van haar", klinkt het.

"Ik heb haar al proberen te contacteren, maar zonder succes. De plaats waar Ancy woont, is een van de zwaarst getroffen gebieden. Ik hoop dat ze oké is."

Ook Ancy's advocaat is nergens meer te bespeuren. Ze was van plan om John Bryan aan te klagen wegens misbruik, aangezien het meisje 17 was bij het begin van de affaire. Hoe het nu verder moet met de rechtszaak, is niet duidelijk.

24-12-2013 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scorsese en DiCaprio uitgejouwd door Academy

Scorsese en DiCaprio uitgejouwd door Academy

http://oi43.tinypic.com/29dfho5.jpg

Regisseur Martin Scorsese en hoofdrolspeler Leonardo DiCaprio kregen het afgelopen weekend zwaar te verduren tijdens een screening van hun nieuwe film 'The Wolf of Wall Street' voor de Academy, de organisatie die de Oscars uitreikt. De veelbekroonde 71-jarige filmmaker en zijn hoofdrolspeler werden na de vertoning uitgefoeterd door Academy-leden die zwaar gechoqueerd waren door de van seks, drugs en geweld doorspekte komedie, melden Amerikaanse entertainmentsites.

'The Wolf of Wall Street' vertelt het op waarheid gebaseerde verhaal van Jordan Belfort, een frauduleuze bankier die in de jaren negentig miljarden verdiende op de kap van gewone Amerikanen. Het epos toont tamelijk expliciet wat voor wilde drugsfeestjes er regelmatig bij Belfort op kantoor plaatsvonden.

Actrice Hope Holiday, die in de jaren zestig te zien was in bijrollen in klassiekers als 'The Apartment' en 'Irma la Douce', meldt op haar Facebooksite dat de expliciete orgies bij lang niet alle leden van de Academy in goede aarde vielen. "De film is een drie uur durende marteling", zucht ze. "Toen Martin S en Leonardo D de lift uitkwamen voor het nagesprek, begon een scenarist tegen het tweetal te schreeuwen: 'Shame on you, disgusting!'"

Gênant moment
Holiday laat trouwens weten zich van het schreeuwen te distantiëren. "Het was een raar en gênant moment voor iedereen die erbij aanwezig was. Sommige mensen applaudisseerden, anderen haatten de film. Maar dit doe je niet." Scorsese stelde in een reactie dat de film niet voor iedereen is. "Ik krijg dit soort reacties ook wel eens bij gewone screenings. Maar ik maak nu eenmaal geen films voor kinderen."

De recensies voor 'The Wolf of Wall Street', waren zeer lovend. Maar daar trekken Academy-leden zich niet altijd iets van aan. Eerder wekte het eveneens gewelddadige epos 'Casino' van Scorse soortgelijke reacties. Deze film kreeg in 1995 ondanks lovende recensies slechts één Oscarnominatie, voor hoofdrolspeelster Sharon Stone.

24-12-2013 om 14:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Film 'De Kampioenen' breekt in eerste weekend record Loft

Film 'De Kampioenen' breekt in eerste weekend record Loft

http://oi39.tinypic.com/2zzi0b8.jpg

Niemand die eraan twijfelde dat de 'F.C. De Kampioenen'-film goeie zaken zou doen, maar het succes is ronduit verplétterend. Ondanks de negatieve recensies lokte 'Kampioen zijn blijft plezant' op enkele dagen liefst 130.000 mensen naar de bioscoop, het sterkste openingsweekend ooit voor een Belgische film en zo'n 10.000 meer dan 'Loft'. Vier redenen waarom ook de film rond de dolgekke voetballers een succes is.

Perfecte timing
Op tv zijn 'De Kampioenen' al jaren het familiemoment bij uitstek en nu ook in de cinema. Want wat is er met dit gure weer gezelliger dan in de kerstvakantie met het hele gezin naar de bioscoop te trekken? De gezellige feelgood-sfeer van de film, inclusief obligaat happy end, past bovendien helemaal bij de tijd van het jaar.

Nieuw publiek
'De Kampioenen' spreken een bijzonder ruime doelgroep aan die anders minder gemakkelijk naar de bioscoop trekt, namelijk 55-plussers en jonge kinderen. De bomma en de bompa met de kleinkinderen: altijd een winnende formule. Vooral omdat de andere grote familiefilms van het moment, zoals 'The Hobbit' of 'The Hunger Games', eigenlijk te gewelddadig zijn voor de jongste kijkers.

Veel fuzz vooraf
Er was vooraf veel media-aandacht voor de moeilijke totstandkoming van de film. Ook de vele advertenties op bussen en televisie misten hun effect niet, terwijl de trailer van de prent onder jongeren gretig werd gedeeld op Facebook en Twitter. Dat Kinepolis speciaal voor 'De Kampioenen' ochtendvoorstellingen heeft ingelast, droeg eveneens bij tot de straffe bezoekscijfers.

Uniek event
'De Kampioenen' hebben een uitzonderlijk trouw publiek. Een universiteitsonderzoek rond de serie wees uit dat de meeste fans niet alleen elke week op tv kijken, maar dat ze ook alle reeksen op dvd hebben. Ze willen geen seconde van hun favoriete personages missen. Die mensen willen dus allemaal zo snel mogelijk de film gezien hebben, die uitdrukkelijk als het eerste én het laatste bioscoopavontuur van 'De Kampioenen' wordt gepromoot.

24-12-2013 om 14:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna op lingeriefeestje

Rihanna op lingeriefeestje

http://oi42.tinypic.com/2ik3z92.jpg

Combineer Rihanna met een lingeriefeest en gooi er nog een kerstsausje overheen: dan krijgt u deze prikkelende plaatjes vanuit een nachtclub in Barbados. De party werd georganiseerd door haar goede vriendin Leandra.

De zangeres brengt de kerstdagen door in haar thuisland, bij haar familie. De nieuwe energie zal ze kunnen gebruiken, want vanaf volgende maand wordt ze het gezicht van het Franse modehuis Balmain. Eerder prees 'Riri' ook al waren van budgetketen River Island en Armani Jeans aan.

24-12-2013 om 14:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koning Filip ontroerd door vertrouwen van landgenoten

Koning Filip ontroerd door vertrouwen van landgenoten

http://oi40.tinypic.com/122kj78.jpg

Koning Filip legt in zijn allereerste kersttoespraak de nadruk op de verbondenheid tussen de Belgen, onder meer door de Nobelprijs en de Rode Duivels. De koning hanteert een ietwat andere stijl dan zijn vader en spreekt het volk rechtstaand toe, weliswaar in dezelfde ruimte van het paleis. Opvallend dit jaar: enkele kranten mochten deze ochtend, met toestemming van het Paleis, al over de inhoud van de toespraak berichten.

"Bij mijn aantreden hebt u mij onthaald op een manier die ik nooit zal vergeten. Ook de warme en intense contacten tussen de mensen onderling, die dag, hebben mij diep geraakt. Uw enthousiasme en uw vertrouwen hebben me oprecht ontroerd." Zo begon de vorst zijn allereerste kersttoespraak.

"Het afgelopen jaar heeft ons land op allerlei gebieden uitgeblonken", aldus koning Filip. "De kwaliteit van ons wetenschappelijk onderzoek werd beloond en aangemoedigd door de toekenning van de Nobelprijs fysica. Het B-Fast team heeft zeer efficiënt dringende hulp verleend aan de Filippijnen. Ook onze troepen die actief zijn in vredesoperaties leveren zeer mooi werk. Onze topsporters behalen mooie successen, en de Rode Duivels gaan naar de Wereldbeker voetbal. Samen met u verheug ik me daarover."
    
Filip had ook aandacht voor de moeilijke sociaaleconomische toestand van België. "In ons land vindt één jongere op vier geen werk en leeft één op de zeven Belgen in armoede. We worden zwaar getroffen door bedrijfssluitingen en herstructureringen." Daarna loofde hij de relancemaatregelen van de verschillende regeringen. "De federale en de gewestregeringen hebben bemoedigende maatregelen genomen die erop gericht zijn de openbare financiën te verstevigen, onze koopkracht en onze competitiviteit te beschermen, onze ondernemingen te steunen en ons sociaal model in stand te houden. Ik vertrouw erop dat die inspanningen zullen worden voortgezet."
    
De vorst wees voorts op het belang van verbondenheid tussen onder meer de school en het bedrijfsleven. "Want telkens wanneer het onderwijs en de bedrijfswereld elkaar vinden, schept dat nieuwe mogelijkheden voor de werkgelegenheid."
    
Koning Filip stak de traditionele kersttoespraak in een nieuw jasje. Hij zit niet langer aan een bureau, maar brengt zijn korte tekst rechtstaand, met verschillende camerastandpunten. Voor de eerste keer was er niet enkel een Nederlands- en een Franstalige versie, maar ook een Duitstalige. Een wens van de koning zelf, is te horen op het Paleis. Hij opent niet langer met het klassieke "waarde landgenoten", maar begint onmiddellijk aan zijn tekst.
    
Besluiten deed de koning met Nelson Mandela. "Hij heeft ons getoond dat dialoog en verzoening de wereld kunnen veranderen. Laten wij ook in onszelf die kracht vinden", zei hij.

24-12-2013 om 14:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gent Jazz strikt Bobby 'Don't Worry, Be Happy' McFerrin

Gent Jazz strikt Bobby 'Don't Worry, Be Happy' McFerrin

http://oi42.tinypic.com/2ronrpj.jpg

Voor de openingsdag van Gent Jazz Festival 2014 strikte de organisatie Bobby McFerrin, wereldberoemd met zijn a capella hit 'Don't Worry, Be Happy', voor een optreden rond spirituals. Verder belooft de Canadese zangeres Kellylee Evans op de openingsavond een eigen versie van Stromae's 'Alors On Danse'.

Bobby McFerrin betreedt het podium op 10 juli, de eerste festivalavond van Gent Jazz Festival 2014. Naast zijn a capella wereldhit 'Don't Worry, Be Happy' ontwikkelde McFerrin zich tot een unieke vocalist die zich in alle genres thuis voelt. "Met 'Spirityouall" trekt hij de kaart van de spirituals waarin hij, begeleid door een fantastische band, zijn technisch kunnen, gevoel voor soul en improvisatietalent volledig kan uitspelen", zegt organisator Bertrand Flamang.

Op de openingsavond zal verder het kwartet Manu Katché, Richard Bona, Stefano Di Battista en Eric Legnini een exclusief optreden verzorgen. "Deze vier virtuozen overtuigden vorig jaar als 'all star band' op Jazz à Marciac. Het klikte zo goed dat ze deze zomer, exclusief voor de IJO (International Jazz Festivals Organization), een wereldtour doen."

Dezelfde avond treedt ook de Canadese zangeres Kellylee Evans aan, die vorige maand in het Muziekcentrum een uitverkocht concert speelde. In haar laatste album projecteert Evans nummers van onder meer Eminem, John Legend en Kanye West in haar eigen wereld van jazz, soul en hiphop en garandeerde ze een interpretatie van Stromae's 'Alors On Danse'.

Het tweede festivalweekend start op donderdag 17 juli met pianist en componist Ludovico Einaudi en het akoestich trio Plaistow. "In Rusland en India vult dit akoestisch trio grote zalen met haar bijzondere muziek met repetitieve en meditatieve passages, soundscapes en noise." De ticketverkoop start maandag, er zijn nieuwe (voordelige) formules beschikbaar.

23-12-2013 om 19:39 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bizarre babynaam: Kate Winslet noemt zoontje Bear

Bizarre babynaam: Kate Winslet noemt zoontje Bear

http://oi44.tinypic.com/dljpxz.jpg

Kate Winslet en haar echtgenoot Ned Rocknroll hebben hun zoon, die twee weken geleden werd geboren, Bear genoemd. Dat heeft een woordvoerder van de actrice bevestigd.

Een bron vertelde aan de Britse tabloid The Sun: "Het gaat ontzettend goed met het gezinnetje en ze noemden het kindje Bear." In het Nederlands betekent de naam dus 'beer'. Kate heeft al een tienjarige zoon Joe met haar ex Sam Mendes en een dochter Mia met haar ex Jim Threapleton. Hoewel Bear een erg ongewone naam lijkt, blijken de twee toch niet zo origineel te zijn. Tv-kok Jamie Oliver noemde zijn zoon drie jaar geleden Buddy Bear.

23-12-2013 om 19:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hot or not? Beyoncé showt lijntje met minijurk

Hot or not? Beyoncé showt lijntje met minijurk

http://oi40.tinypic.com/5lb6sm.jpg

Zangeres Beyoncé vierde afgelopen weekend de lancering van haar nieuwe album in stijl met een ultrastrakke jurk en bijpassende dijenhoge laarzen.

De 32-jarige zangeres liet haar zandloperfiguur zien in de transparante glitterjurk. Haar kapsel en make-up hield ze eenvoudig zodat haar outfit alle aandacht kreeg. Door de lichtflitsen van de fotografen viel op dat de mama van Blue Ivy onder de gewaagde jurk huidskleurige lingerie. De lancering van haar visuele album vond zaterdag plaats in het New Yorkse Visual Arts Theatre.

De zangeres was doodsbang voor de lancering van de cd, die helemaal onaangekondigd op 13 december werd uitgebracht. "Ik was ontzettend zenuwachtig door het grote risico." Die angst bleek helemaal ongegrond, de plaat genaamd 'Beyoncé' brak het record van snelst verkopende album bij iTunes.

23-12-2013 om 19:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stromae zoals u hem nog nooit gezien heeft

Stromae zoals u hem nog nooit gezien heeft

http://oi39.tinypic.com/10e3qdy.jpg

Nu Kerstmis eraan komt, gaat Stromae de nostalgische toer op. Op Instagram plaatste de zanger -die anders zo op zijn privacy gesteld is- een schattige foto uit zijn jeugd. "Geluk heeft geen prijs", schreef hij er als commentaar bij. Schattigheid in het kwadraat, zeker met die tandjes.

23-12-2013 om 19:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton en Lindsay Lohan blijven ruziën

Paris Hilton en Lindsay Lohan blijven ruziën

http://oi44.tinypic.com/i754yc.jpg

Het komt nooit meer goed tussen actrice Lindsay Lohan en societysterretje Paris Hilton. Althans, dat zegt laatstgenoemde tegen de Amerikaanse roddelsite TMZ.

Bij aankomst op het vliegveld in Los Angeles afgelopen weekend zei Hilton dat Lindsay wat haar betreft dood is. Ook noemde ze haar een 'firecrotch'. Dat is een belediging voor iemand met vuurrood schaamhaar en sproetjes ter hoogte van de slip.

De twee liggen in de clinch sinds de broer van Paris in Miami in elkaar werd geslagen op een feestje van Lohan. De actrice zou opdracht hebben gegeven om hem aan te pakken. Het zou een vergelding zijn voor allerlei rotopmerkingen die Barron Hilton in het verleden over Lohan maakte. Volgens de vader van Lindsay is het grote onzin dat zijn dochter het kwade brein is achter de vechtpartij. Volgens hem werd Barron bont en blauw geslagen toen zijn dochter het feest al lang had verlaten.

23-12-2013 om 19:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spanningen bij De Romeo's: "Wij gaan naar Nederland, met of zonder Gunther"

Spanningen bij De Romeo's: "Wij gaan naar Nederland, met of zonder Gunther"

http://oi43.tinypic.com/b7l2yv.jpg

Spannende dagen voor De Romeo's. Na de problemen met Gunther vertrokken Chris Van Tongelen en Davy Gilles dit weekend richting vakantiebestemming, maar niet zonder zorgen. Over de persoonlijke moeilijkheden van hun vriend reppen beiden met geen woord. Maar de bom onder de band blijft tikken. "Wij willen het proberen in Nederland", klinkt het exclusief in Het Laatste Nieuws. "Hopelijk met Gunther erbij. In het slechtste geval met ons tweeën."

Een gloednieuw contract bij platenbaas Jan Smit en een nieuwe single die momenteel door de Volendammer wordt geschreven. Nu ze zowat elke feestzaal in Vlaanderen hebben bezocht, lonkt voor De Romeo's een voorzichtige stap over de grens naar Nederland. En daar knelt het schoentje. Want terwijl de koffers bij Chris en Davy al klaarstaan, slaat bij Gunther de twijfel toe. "Koudwatervrees", aldus Van Tongelen. "Een Nederlands avontuur zou inhouden dat we heel vaak de baan op moeten voor promo-optredens en dergelijke. Davy en ik zijn bereid die opofferingen te maken, maar Gunther wil meer thuis zijn. Bij zijn gezin."

En dat terwijl de stap naar onze noorderburen quasi noodzakelijk is. "We kunnen niet elk jaar in alle dorpen van Vlaanderen spelen", weet Davy. "Dan zijn de mensen ons binnen de kortste keren beu gezien. Als we Nederland proberen dan kunnen we ons verhaal hier misschien nog 10 of 15 jaar rekken."

En dus staat het busje klaar. Met of zonder Gunther. "Diep vanbinnen hopen we hem natuurlijk te overtuigen, maar dat verloopt stroef." Zware druk op de schouders van Gunther. Al is dat wat hij nu absoluut niet kan gebruiken. Officiële bronnen bevestigen ons dat de acteur weer kampt met zijn oude alcoholprobleem. Maar als die vraag op tafel komt, sluiten de rangen. "Iedereen kent het verleden van Gunther en dat zal hem blijven achtervolgen", neemt adviseur Kris Bloemen over.

23-12-2013 om 19:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Lanzo: "Ik zal blijven optreden op pensenkermis"

Michael Lanzo: "Ik zal blijven optreden op pensenkermis"

http://oi40.tinypic.com/244s9ad.jpg

Zestien jaar lang trok hij van de ene pensenkermis naar de andere met slechts één droom: beroepszanger worden. Sinds Michael Lanzo (34) afgelopen vrijdag 'Belgium's Got Talent' won, kan die droom nu eindelijk werkelijkheid worden. "Ik heb jaren geknokt om te staan waar ik nu sta. Ik heb op plaatsen opgetreden waar het soms te veel was om een applausje te krijgen. En toch zal ik die kleine podia onder de kerktoren blijven doen. Omdat daar mijn roots liggen."

Sinds zijn overwinning in 'Belgium's Got Talent', staat de telefoon van Michael Lanzo geen seconde meer stil. Zelfs collega-artiesten Nicole & Hugo, Christoff, Paul Severs en Luc Steeno willen de zanger persoonlijk welkom heten in de Vlaamse showbizz. "Dat doet zeer veel deugd, want lange tijd was al die erkenning er niet", vertelt Michael Lanzo, in Izegem beter bekend als Michael Landuyt, een 34-jarige fitnessinstructeur.

Geen rooie duit
Het succes bleef al die jaren uit. "Ondanks het feit dat heel wat mensen niet in mij geloofden, ben ik op mijn achttiende beginnen te zingen. Ik heb het altijd met veel plezier en liefde gedaan, maar er waren ook al eens zalen waar ik iets minder warm onthaald werd. Soms vroeg ik me wel eens af wat ik daar stond te doen. Als zelfs een applaus te veel gevraagd was of het publiek niet eens naar mij luisterde. Maar ik heb die mensen nooit iets kwalijk genomen. Als artiest moet je je publiek verdienen." Zelf verdiende hij er toen geen rooie duit aan. "Ik deed het ook niet voor het geld. Vaak stond ik op te treden voor 100 à 200 euro en soms zelfs helemaal gratis."

Onder de kerktoren
Lanzo raakte tot op het podium van 'Tien om te Zien', maar de grote doorbraak bleef uit. "Het was frustrerend, want ondertussen zag ik anderen wel kansen krijgen. Mijn goeie vriendin Sabrina maakte opeens furore als Laura Lynn, terwijl ik gewoon bleef staan. Met knikkende knieën ben ik aan BGT begonnen. Ik had nóóit gedacht dat ik dit zou winnen. Waar ze mij ook vragen, toch zal ik die kleine podia onder de kerktoren blijven doen. Omdat ik daar ben opgegroeid. Mijn roots liggen daar. En die wil ik niet verloochenen."

Hogere prijs
En die trouwe aanpak loont. Voor 2014 staan er al zo een 30-tal concerten gepland. Wel niet langer voor een appel en een ei, maar voor een schappelijke gage tussen 500 en 900 euro. "Ik heb nu ook een nieuwe manager die moet worden betaald, dus kan ik het niet meer maken om zo goed als voor niets op te treden. Al vond ik het wel belangrijk dat ik niet over de duizend euro zou gaan."

23-12-2013 om 19:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opnieuw goud voor Gunther D's Botsautomix

Opnieuw goud voor Gunther D's Botsautomix

http://oi42.tinypic.com/i59d0i.jpg

Stubru-enfant terrible Gunther D doet het weer: ook zijn vervolg op de Ultieme Botsautomix behaalde goud. De verzamelaar is sinds de release amper twee weken geleden 's lands nummer 1 compilatie in de Ultratop en is sindsdien al meer dan 15.000 keer over de toonbank gegaan.

Gunther D heeft dat succes vooral te danken aan zijn eigen single, Allejoppa', die ook op het album terechtkwam. Daarmee wou hij bewijzen dat hij - naar eigen zeggen - "een verschrikkelijk nummer" kon maken. Het nummer 'Allejoppa' sloeg in als een bom bij Gunthers achterban en katapulteerde hem meteen naar de nummer 2 positie in iTunes.

De video kon uiteraard niet uitblijven en werd vorige week geschoten op de foor in St. Niklaas. Met gastrollen door zijn collega's van Studio Brussel: Siska Schoeters, Linde Merckpoel, Stijn Van de Voorde, Babette Moonen, Christophe Lambrecht, Joris Lenaerts én... Jean-Pierre Van Rossem.

Vanavond zette Gunther D samen met 2 Fabiola en DJ Sash! concerttent 'The Flame' in de Schorre in Boom in vuur en vlam met zijn benefiet voor Music For Life. Ook N.E.W.S. (de platenfirma achter Allejoppa en de Ultieme Botsautomix) doet een bijdrage voor Music For Life en sponsort een euro voor elke 1.000 views die de videoclip van Allejoppa behaalt op Youtube

23-12-2013 om 10:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Saxofoonlegende Herb Geller (85) overleden

Saxofoonlegende Herb Geller (85) overleden

http://oi40.tinypic.com/4lilfl.jpg

De legendarische saxofonist Herb Geller is donderdag in familiekring overleden. Dat liet zijn dochter Olivia vandaag weten. Hij werd 85. Geller is een van de grote saxofonisten van de voorbije decennia en speelde samen met verschillende groten van de jazz, zoals Chet Baker, Clifford Brown en Ella Fitzgerald.

Na het overlijden van zijn vrouw, jazzpianiste Lorraine Geller, kwam hij eind jaren 50 in Europa terecht. In Parijs speelde hij onder meer samen met de Belgische jazzgitarist René Thomas. Na Parijs trok hij naar Berlijn, om midden jaren 60 naar Hamburg te verhuizen. Daar bleef hij bijna 30 jaar verbonden aan de bigband van de Norddeutscher Rundfunk. Hij gaf ook lange tijd les aan de Hamburgse Hochschule für Musik.

22-12-2013 om 16:53 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sergio Herman neemt na 25 jaar afscheid van Oud Sluis met pakkende brief op Twitter

Sergio Herman neemt na 25 jaar afscheid van Oud Sluis met pakkende brief op Twitter

http://oi41.tinypic.com/2ah60p0.jpg

Het doek is nu definitief gevallen over Oud Sluis: topchef Sergio Herman (43) bereidde gisteren zijn laatste avondmaal in het driesterrenrestaurant in het Zeeuws-Vlaamse Sluis. 42 uitverkoren tafels mochten er proeven van een - ongetwijfeld - overheerlijk stuk culinaire geschiedenis. De chef-kok zelf stuurde deze nacht een origineel dankwoord via Twitter de wijde wereld in: "Merci, merci, merci, 25 jaar Oud Sluis" en dan... een getypte brief.

140 tekens schenkt Twitter de gebruiker om een korte, gebalde boodschap wereldkundig te maken. Te weinig, ditmaal, voor Sergio Herman. Hij typte een hele afscheidsbrief op papier, scande die in en postte het document via een tweet. Altijd nét dat tikje anders... het kenmerkt de allergrootsten.

Het werd een pakkende brief, van een sensitieve, sensationele sterrenchef. Maar liever niet sentimenteel, zoals hij zelf aangeeft, en verre van zeemzoeterig. Stoppen op een hoogtepunt: die ingeving is - opnieuw - niet iedereen gegeven. Sergio Herman blikt in de brief dan ook tevreden terug vanop de top, die hij met hard zwoegen bereikt heeft: "Ik ben daarbij zeer diep gegaan, te diep misschien."

Het zal niemand verbazen dat Sergio Herman na al die jaren vergroeid is met zijn Oud Sluis, tot in "elke vezel in mijn lichaam". Het is ook geen definitief afscheid van zijn geweldige gastronomische kunsten. Hij blijft koken en maakt afspraak met de klant in zijn twee andere restaurants. "Daarom zeg ik: tot ziens, tot volgend jaar bij Pure C in Cadzand en The Jane in Antwerpen. (...) Want ik ben een chef en dat zal ik altijd blijven."

22-12-2013 om 14:40 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verrassing! Beyoncé deelt geld uit in Walmart

Verrassing! Beyoncé deelt geld uit in Walmart

http://oi39.tinypic.com/2lnh3d.jpg

Popster Beyoncé heeft klanten van de Amerikaanse supermarktketen Walmart afgelopen vrijdag getrakteerd op een verrassingsbezoek. De aanwezige shoppers in Tewksbury wisten niet wat ze zagen en kregen bovendien elk vijftig dollar cadeau van de Amerikaanse zangeres.

"Geweldig dat ze dit gedaan heeft voor onze klanten, zo net voor Kerstmis", vertelde een glunderende Sarah McKinney, woordvoerster van de winkel.

Beyoncé was onderweg naar een concert in Boston, toen ze binnenwipte in de winkel in Massachusetts. Aanleiding was de release van 'Beyoncé', haar vijfde soloalbum, waarvan de verkoop alle records breekt.

Klanten moesten even in de ogen wrijven toen ze de ster zagen passeren, reageerden erg enthousiast en haalden uiteindelijk duchtig de smartphone boven om het moment te vereeuwigen. "Wat een tafereel", aldus McKinney.

De vriendin van rapper Jay-Z kocht een aantal kerstcadeaus, waaronder een pop voor haar 23 maanden oude dochtertje Blue Ivy.

De aanwezige klanten verwende ze door hen elk een cadeaubon ter waarde van 50 dollar te schenken, een geste waar Beyoncé in totaal 37.500 dollar voor neertelde. "Happy Holidays from Beyoncé", stond voorts op de cheques die maar liefst 750 mensen gelukkig maakten.

22-12-2013 om 14:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Decleir keert terug in film Mike van Diem

Jan Decleir keert terug in film Mike van Diem

http://oi41.tinypic.com/111jok9.jpg

Jan Decleir gaat weer samenwerken met de Nederlandse regisseur Mike van Diem. De acteur zal te zien zijn in de romantische komedie 'De Surprise' die Van Diem naar verwachting volgend jaar gaat draaien. Dat heeft producent Isabella Films gemeld.

Van Diem en Decleir werkten eerder samen aan 'Karakter', dat werd bekroond met een Oscar. Eerder werd al bekend dat acteur Jeroen van Koningsbrugge de hoofdrol gaat spelen in 'De Surprise'. Het wordt de eerste speelfilm van Mike van Diem sinds 'Karakter' uit 1997.

De Surprise is gebaseerd op een kort verhaal van Belcampo en vertelt over een excentrieke multimiljonair die een overeenkomst sluit om zichzelf naar een andere wereld te laten helpen. Bij het uitzoeken van zijn doodskist ontmoet hij een jonge vrouw die precies hetzelfde contract heeft getekend. Als de twee verliefd worden op elkaar, willen ze onder de deal uit. Maar dat blijkt zo gemakkelijk nog niet te zijn.

De film wordt gedeeltelijk Engelstalig. Wie de vrouwelijke hoofdrol gaat spelen is nog niet bekend. Producent Isabella Films legt op dit moment de laatste hand aan de financiering, onder meer door particulieren te vragen te investeren in de film.

22-12-2013 om 14:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.William breekt met protocol en neemt baby George mee op reis

William breekt met protocol en neemt baby George mee op reis

http://oi40.tinypic.com/e5pxdi.jpg

Prins William en zijn vrouw Kate Middleton staan erom bekend niet altijd in de koninklijke pas te lopen, een trend die ze zullen voortzetten tijdens hun reis naar Australië en Nieuw-Zeeland in april 2014. Het prinsenpaar is immers van plan om baby George Alexander Louis mee te nemen Down Under. En dat is niet de enige koninklijke traditie waar het koppel mee breekt: William en George reizen volgend jaar wellicht met hetzelfde vliegtuig naar het verre continent.

Het is heel ongewoon dat opeenvolgende troonopvolgers op hetzelfde vliegtuig stappen. Mocht een toestel neerstorten, dan blijft er tenminste een opvolger over, zo luidt de logica achter de gescheiden trips. Een idee waar William en Kate lak aan hebben, schrijft Daily Mail. Een woordvoerder van het Britse koningshuis meldt dat het koppel nog geen definitieve beslissing heeft genomen, maar volgens bronnen stappen de drie zeker samen op het vliegtuig.

De reden zou budgettair zijn. "Het is een erg lange afstand. Indien ze afzonderlijk zouden reizen, zou daar een kost aan verbonden zijn", verklapt een bron. "Niets wijst erop dat ze verschillende vluchten zullen nemen."

Dat het prinsenpaar de kleine George meeneemt, is uberhäupt uitzonderlijk. Vorige generaties, inclusief koningin Elizabeth, namen hun kroost nooit mee mee op staatsbezoek. De kinderen werden altijd achtergelaten bij kindermeisjes.

Kate, William en George vertrekken in april naar Australië en Nieuw-Zeeland. Na een verblijf van circa tien dagen in Nieuw-Zeeland volgt een bezoek aan Australië. Het drietal zal alles samen ongeveer een maand van huis zijn. Berichten dat Carole Middleton het koppel zou vergezellen om voor haar kleinzoon te zorgen, worden ontkend.

22-12-2013 om 14:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus te bloot en intiem in nieuwe videoclip?

Miley Cyrus te bloot en intiem in nieuwe videoclip?

http://oi44.tinypic.com/2yvpg60.jpg

Onlangs nog verklapte Miley Cyrus waarom ze steeds haar tong uitsteekt op foto's. "Ik weet niet hoe ik moet lachen voor de camera. Ik voel me ongemakkelijk, dus steek ik mijn tong uit", klonk het in een interview met Barbara Walters.

Van die schaamte is in de verste verte niets te merken in de teaser voor haar nieuwe muziekclip die de voormalige 'Hannah Montana'-ster vandaag deelde via Instagram.

Op de beelden is een kronkelende en schaars geklede Miley te zien. Ze ligt in bed en draagt niets anders dan een lingerieset terwijl ze zichzelf aan het strelen is. Haar hand verdwijnt daarbij ook in haar slipje. Op de achtergrond is de nieuwe single 'Adore You' te horen.

Voer voor controverse, zo blijkt uit de commentaren op de sociaalnetwerksite. Die gaan van "Ik kan niet wachten tot de volledige clip uitkomt" tot "Met wat ben jij in hemelsnaam bezig?".

Dat niet Mileys zangtalent maar wel een opvallende videoclip met alle aandacht gaat lopen, is niet nieuw. Voor 'Wrecking Ball' ging de 21-jarige zangeres uit de kleren en slingerde ze naakt heen en weer op een sloopbal.

22-12-2013 om 14:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mariah Carey trotseert vrieskou in bikini

Mariah Carey trotseert vrieskou in bikini

http://oi39.tinypic.com/14jc5fd.jpg

Een jaarlijkse traditie voor Mariah Carey, die kerstuitstap naar het winterse Aspen (Colorado). Wie plaatjes van dikke jassen en sjaals verwachtte, kwam gisteren echter bedrogen uit. Plots pronkte de 43-jarige zangeres daar in een rood bikinietje naast de sneeuw, terwijl ze haar hond aan het uitlaten was. Daarna volgde ook nog een foto met haar tweeling in de hottub.

"Met Kerstmis doen we altijd leuke dingen samen. Deze keer wilde ik de baby's in de schijnwerper plaatsen. Dat moment waarop ze zullen snappen waar het om draait, mogen ze niet missen."

Carey verklapte ook dat kleine Monroe het qua kerstcadeau gemunt heeft op haar diamanten halsketting. "En dan vertel ik dat mama daar heel lang voor moeten werken heeft. Zijzelf zal het moeten stellen met robijnen oorbelletjes of zo. De kinderen beginnen te snappen dat ze in deze periode cadeautjes krijgen. Ze zien de kerstboom en beginnen al helemaal te stralen. Fantastisch voor mij om dat aan te kijken en te herbeleven."

22-12-2013 om 14:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!