NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

23-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bizarre babynaam: Kate Winslet noemt zoontje Bear

Bizarre babynaam: Kate Winslet noemt zoontje Bear

http://oi44.tinypic.com/dljpxz.jpg

Kate Winslet en haar echtgenoot Ned Rocknroll hebben hun zoon, die twee weken geleden werd geboren, Bear genoemd. Dat heeft een woordvoerder van de actrice bevestigd.

Een bron vertelde aan de Britse tabloid The Sun: "Het gaat ontzettend goed met het gezinnetje en ze noemden het kindje Bear." In het Nederlands betekent de naam dus 'beer'. Kate heeft al een tienjarige zoon Joe met haar ex Sam Mendes en een dochter Mia met haar ex Jim Threapleton. Hoewel Bear een erg ongewone naam lijkt, blijken de twee toch niet zo origineel te zijn. Tv-kok Jamie Oliver noemde zijn zoon drie jaar geleden Buddy Bear.

23-12-2013 om 19:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hot or not? Beyoncé showt lijntje met minijurk

Hot or not? Beyoncé showt lijntje met minijurk

http://oi40.tinypic.com/5lb6sm.jpg

Zangeres Beyoncé vierde afgelopen weekend de lancering van haar nieuwe album in stijl met een ultrastrakke jurk en bijpassende dijenhoge laarzen.

De 32-jarige zangeres liet haar zandloperfiguur zien in de transparante glitterjurk. Haar kapsel en make-up hield ze eenvoudig zodat haar outfit alle aandacht kreeg. Door de lichtflitsen van de fotografen viel op dat de mama van Blue Ivy onder de gewaagde jurk huidskleurige lingerie. De lancering van haar visuele album vond zaterdag plaats in het New Yorkse Visual Arts Theatre.

De zangeres was doodsbang voor de lancering van de cd, die helemaal onaangekondigd op 13 december werd uitgebracht. "Ik was ontzettend zenuwachtig door het grote risico." Die angst bleek helemaal ongegrond, de plaat genaamd 'Beyoncé' brak het record van snelst verkopende album bij iTunes.

23-12-2013 om 19:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stromae zoals u hem nog nooit gezien heeft

Stromae zoals u hem nog nooit gezien heeft

http://oi39.tinypic.com/10e3qdy.jpg

Nu Kerstmis eraan komt, gaat Stromae de nostalgische toer op. Op Instagram plaatste de zanger -die anders zo op zijn privacy gesteld is- een schattige foto uit zijn jeugd. "Geluk heeft geen prijs", schreef hij er als commentaar bij. Schattigheid in het kwadraat, zeker met die tandjes.

23-12-2013 om 19:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton en Lindsay Lohan blijven ruziën

Paris Hilton en Lindsay Lohan blijven ruziën

http://oi44.tinypic.com/i754yc.jpg

Het komt nooit meer goed tussen actrice Lindsay Lohan en societysterretje Paris Hilton. Althans, dat zegt laatstgenoemde tegen de Amerikaanse roddelsite TMZ.

Bij aankomst op het vliegveld in Los Angeles afgelopen weekend zei Hilton dat Lindsay wat haar betreft dood is. Ook noemde ze haar een 'firecrotch'. Dat is een belediging voor iemand met vuurrood schaamhaar en sproetjes ter hoogte van de slip.

De twee liggen in de clinch sinds de broer van Paris in Miami in elkaar werd geslagen op een feestje van Lohan. De actrice zou opdracht hebben gegeven om hem aan te pakken. Het zou een vergelding zijn voor allerlei rotopmerkingen die Barron Hilton in het verleden over Lohan maakte. Volgens de vader van Lindsay is het grote onzin dat zijn dochter het kwade brein is achter de vechtpartij. Volgens hem werd Barron bont en blauw geslagen toen zijn dochter het feest al lang had verlaten.

23-12-2013 om 19:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spanningen bij De Romeo's: "Wij gaan naar Nederland, met of zonder Gunther"

Spanningen bij De Romeo's: "Wij gaan naar Nederland, met of zonder Gunther"

http://oi43.tinypic.com/b7l2yv.jpg

Spannende dagen voor De Romeo's. Na de problemen met Gunther vertrokken Chris Van Tongelen en Davy Gilles dit weekend richting vakantiebestemming, maar niet zonder zorgen. Over de persoonlijke moeilijkheden van hun vriend reppen beiden met geen woord. Maar de bom onder de band blijft tikken. "Wij willen het proberen in Nederland", klinkt het exclusief in Het Laatste Nieuws. "Hopelijk met Gunther erbij. In het slechtste geval met ons tweeën."

Een gloednieuw contract bij platenbaas Jan Smit en een nieuwe single die momenteel door de Volendammer wordt geschreven. Nu ze zowat elke feestzaal in Vlaanderen hebben bezocht, lonkt voor De Romeo's een voorzichtige stap over de grens naar Nederland. En daar knelt het schoentje. Want terwijl de koffers bij Chris en Davy al klaarstaan, slaat bij Gunther de twijfel toe. "Koudwatervrees", aldus Van Tongelen. "Een Nederlands avontuur zou inhouden dat we heel vaak de baan op moeten voor promo-optredens en dergelijke. Davy en ik zijn bereid die opofferingen te maken, maar Gunther wil meer thuis zijn. Bij zijn gezin."

En dat terwijl de stap naar onze noorderburen quasi noodzakelijk is. "We kunnen niet elk jaar in alle dorpen van Vlaanderen spelen", weet Davy. "Dan zijn de mensen ons binnen de kortste keren beu gezien. Als we Nederland proberen dan kunnen we ons verhaal hier misschien nog 10 of 15 jaar rekken."

En dus staat het busje klaar. Met of zonder Gunther. "Diep vanbinnen hopen we hem natuurlijk te overtuigen, maar dat verloopt stroef." Zware druk op de schouders van Gunther. Al is dat wat hij nu absoluut niet kan gebruiken. Officiële bronnen bevestigen ons dat de acteur weer kampt met zijn oude alcoholprobleem. Maar als die vraag op tafel komt, sluiten de rangen. "Iedereen kent het verleden van Gunther en dat zal hem blijven achtervolgen", neemt adviseur Kris Bloemen over.

23-12-2013 om 19:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Lanzo: "Ik zal blijven optreden op pensenkermis"

Michael Lanzo: "Ik zal blijven optreden op pensenkermis"

http://oi40.tinypic.com/244s9ad.jpg

Zestien jaar lang trok hij van de ene pensenkermis naar de andere met slechts één droom: beroepszanger worden. Sinds Michael Lanzo (34) afgelopen vrijdag 'Belgium's Got Talent' won, kan die droom nu eindelijk werkelijkheid worden. "Ik heb jaren geknokt om te staan waar ik nu sta. Ik heb op plaatsen opgetreden waar het soms te veel was om een applausje te krijgen. En toch zal ik die kleine podia onder de kerktoren blijven doen. Omdat daar mijn roots liggen."

Sinds zijn overwinning in 'Belgium's Got Talent', staat de telefoon van Michael Lanzo geen seconde meer stil. Zelfs collega-artiesten Nicole & Hugo, Christoff, Paul Severs en Luc Steeno willen de zanger persoonlijk welkom heten in de Vlaamse showbizz. "Dat doet zeer veel deugd, want lange tijd was al die erkenning er niet", vertelt Michael Lanzo, in Izegem beter bekend als Michael Landuyt, een 34-jarige fitnessinstructeur.

Geen rooie duit
Het succes bleef al die jaren uit. "Ondanks het feit dat heel wat mensen niet in mij geloofden, ben ik op mijn achttiende beginnen te zingen. Ik heb het altijd met veel plezier en liefde gedaan, maar er waren ook al eens zalen waar ik iets minder warm onthaald werd. Soms vroeg ik me wel eens af wat ik daar stond te doen. Als zelfs een applaus te veel gevraagd was of het publiek niet eens naar mij luisterde. Maar ik heb die mensen nooit iets kwalijk genomen. Als artiest moet je je publiek verdienen." Zelf verdiende hij er toen geen rooie duit aan. "Ik deed het ook niet voor het geld. Vaak stond ik op te treden voor 100 à 200 euro en soms zelfs helemaal gratis."

Onder de kerktoren
Lanzo raakte tot op het podium van 'Tien om te Zien', maar de grote doorbraak bleef uit. "Het was frustrerend, want ondertussen zag ik anderen wel kansen krijgen. Mijn goeie vriendin Sabrina maakte opeens furore als Laura Lynn, terwijl ik gewoon bleef staan. Met knikkende knieën ben ik aan BGT begonnen. Ik had nóóit gedacht dat ik dit zou winnen. Waar ze mij ook vragen, toch zal ik die kleine podia onder de kerktoren blijven doen. Omdat ik daar ben opgegroeid. Mijn roots liggen daar. En die wil ik niet verloochenen."

Hogere prijs
En die trouwe aanpak loont. Voor 2014 staan er al zo een 30-tal concerten gepland. Wel niet langer voor een appel en een ei, maar voor een schappelijke gage tussen 500 en 900 euro. "Ik heb nu ook een nieuwe manager die moet worden betaald, dus kan ik het niet meer maken om zo goed als voor niets op te treden. Al vond ik het wel belangrijk dat ik niet over de duizend euro zou gaan."

23-12-2013 om 19:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opnieuw goud voor Gunther D's Botsautomix

Opnieuw goud voor Gunther D's Botsautomix

http://oi42.tinypic.com/i59d0i.jpg

Stubru-enfant terrible Gunther D doet het weer: ook zijn vervolg op de Ultieme Botsautomix behaalde goud. De verzamelaar is sinds de release amper twee weken geleden 's lands nummer 1 compilatie in de Ultratop en is sindsdien al meer dan 15.000 keer over de toonbank gegaan.

Gunther D heeft dat succes vooral te danken aan zijn eigen single, Allejoppa', die ook op het album terechtkwam. Daarmee wou hij bewijzen dat hij - naar eigen zeggen - "een verschrikkelijk nummer" kon maken. Het nummer 'Allejoppa' sloeg in als een bom bij Gunthers achterban en katapulteerde hem meteen naar de nummer 2 positie in iTunes.

De video kon uiteraard niet uitblijven en werd vorige week geschoten op de foor in St. Niklaas. Met gastrollen door zijn collega's van Studio Brussel: Siska Schoeters, Linde Merckpoel, Stijn Van de Voorde, Babette Moonen, Christophe Lambrecht, Joris Lenaerts én... Jean-Pierre Van Rossem.

Vanavond zette Gunther D samen met 2 Fabiola en DJ Sash! concerttent 'The Flame' in de Schorre in Boom in vuur en vlam met zijn benefiet voor Music For Life. Ook N.E.W.S. (de platenfirma achter Allejoppa en de Ultieme Botsautomix) doet een bijdrage voor Music For Life en sponsort een euro voor elke 1.000 views die de videoclip van Allejoppa behaalt op Youtube

23-12-2013 om 10:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Saxofoonlegende Herb Geller (85) overleden

Saxofoonlegende Herb Geller (85) overleden

http://oi40.tinypic.com/4lilfl.jpg

De legendarische saxofonist Herb Geller is donderdag in familiekring overleden. Dat liet zijn dochter Olivia vandaag weten. Hij werd 85. Geller is een van de grote saxofonisten van de voorbije decennia en speelde samen met verschillende groten van de jazz, zoals Chet Baker, Clifford Brown en Ella Fitzgerald.

Na het overlijden van zijn vrouw, jazzpianiste Lorraine Geller, kwam hij eind jaren 50 in Europa terecht. In Parijs speelde hij onder meer samen met de Belgische jazzgitarist René Thomas. Na Parijs trok hij naar Berlijn, om midden jaren 60 naar Hamburg te verhuizen. Daar bleef hij bijna 30 jaar verbonden aan de bigband van de Norddeutscher Rundfunk. Hij gaf ook lange tijd les aan de Hamburgse Hochschule für Musik.

22-12-2013 om 16:53 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sergio Herman neemt na 25 jaar afscheid van Oud Sluis met pakkende brief op Twitter

Sergio Herman neemt na 25 jaar afscheid van Oud Sluis met pakkende brief op Twitter

http://oi41.tinypic.com/2ah60p0.jpg

Het doek is nu definitief gevallen over Oud Sluis: topchef Sergio Herman (43) bereidde gisteren zijn laatste avondmaal in het driesterrenrestaurant in het Zeeuws-Vlaamse Sluis. 42 uitverkoren tafels mochten er proeven van een - ongetwijfeld - overheerlijk stuk culinaire geschiedenis. De chef-kok zelf stuurde deze nacht een origineel dankwoord via Twitter de wijde wereld in: "Merci, merci, merci, 25 jaar Oud Sluis" en dan... een getypte brief.

140 tekens schenkt Twitter de gebruiker om een korte, gebalde boodschap wereldkundig te maken. Te weinig, ditmaal, voor Sergio Herman. Hij typte een hele afscheidsbrief op papier, scande die in en postte het document via een tweet. Altijd nét dat tikje anders... het kenmerkt de allergrootsten.

Het werd een pakkende brief, van een sensitieve, sensationele sterrenchef. Maar liever niet sentimenteel, zoals hij zelf aangeeft, en verre van zeemzoeterig. Stoppen op een hoogtepunt: die ingeving is - opnieuw - niet iedereen gegeven. Sergio Herman blikt in de brief dan ook tevreden terug vanop de top, die hij met hard zwoegen bereikt heeft: "Ik ben daarbij zeer diep gegaan, te diep misschien."

Het zal niemand verbazen dat Sergio Herman na al die jaren vergroeid is met zijn Oud Sluis, tot in "elke vezel in mijn lichaam". Het is ook geen definitief afscheid van zijn geweldige gastronomische kunsten. Hij blijft koken en maakt afspraak met de klant in zijn twee andere restaurants. "Daarom zeg ik: tot ziens, tot volgend jaar bij Pure C in Cadzand en The Jane in Antwerpen. (...) Want ik ben een chef en dat zal ik altijd blijven."

22-12-2013 om 14:40 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verrassing! Beyoncé deelt geld uit in Walmart

Verrassing! Beyoncé deelt geld uit in Walmart

http://oi39.tinypic.com/2lnh3d.jpg

Popster Beyoncé heeft klanten van de Amerikaanse supermarktketen Walmart afgelopen vrijdag getrakteerd op een verrassingsbezoek. De aanwezige shoppers in Tewksbury wisten niet wat ze zagen en kregen bovendien elk vijftig dollar cadeau van de Amerikaanse zangeres.

"Geweldig dat ze dit gedaan heeft voor onze klanten, zo net voor Kerstmis", vertelde een glunderende Sarah McKinney, woordvoerster van de winkel.

Beyoncé was onderweg naar een concert in Boston, toen ze binnenwipte in de winkel in Massachusetts. Aanleiding was de release van 'Beyoncé', haar vijfde soloalbum, waarvan de verkoop alle records breekt.

Klanten moesten even in de ogen wrijven toen ze de ster zagen passeren, reageerden erg enthousiast en haalden uiteindelijk duchtig de smartphone boven om het moment te vereeuwigen. "Wat een tafereel", aldus McKinney.

De vriendin van rapper Jay-Z kocht een aantal kerstcadeaus, waaronder een pop voor haar 23 maanden oude dochtertje Blue Ivy.

De aanwezige klanten verwende ze door hen elk een cadeaubon ter waarde van 50 dollar te schenken, een geste waar Beyoncé in totaal 37.500 dollar voor neertelde. "Happy Holidays from Beyoncé", stond voorts op de cheques die maar liefst 750 mensen gelukkig maakten.

22-12-2013 om 14:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Decleir keert terug in film Mike van Diem

Jan Decleir keert terug in film Mike van Diem

http://oi41.tinypic.com/111jok9.jpg

Jan Decleir gaat weer samenwerken met de Nederlandse regisseur Mike van Diem. De acteur zal te zien zijn in de romantische komedie 'De Surprise' die Van Diem naar verwachting volgend jaar gaat draaien. Dat heeft producent Isabella Films gemeld.

Van Diem en Decleir werkten eerder samen aan 'Karakter', dat werd bekroond met een Oscar. Eerder werd al bekend dat acteur Jeroen van Koningsbrugge de hoofdrol gaat spelen in 'De Surprise'. Het wordt de eerste speelfilm van Mike van Diem sinds 'Karakter' uit 1997.

De Surprise is gebaseerd op een kort verhaal van Belcampo en vertelt over een excentrieke multimiljonair die een overeenkomst sluit om zichzelf naar een andere wereld te laten helpen. Bij het uitzoeken van zijn doodskist ontmoet hij een jonge vrouw die precies hetzelfde contract heeft getekend. Als de twee verliefd worden op elkaar, willen ze onder de deal uit. Maar dat blijkt zo gemakkelijk nog niet te zijn.

De film wordt gedeeltelijk Engelstalig. Wie de vrouwelijke hoofdrol gaat spelen is nog niet bekend. Producent Isabella Films legt op dit moment de laatste hand aan de financiering, onder meer door particulieren te vragen te investeren in de film.

22-12-2013 om 14:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.William breekt met protocol en neemt baby George mee op reis

William breekt met protocol en neemt baby George mee op reis

http://oi40.tinypic.com/e5pxdi.jpg

Prins William en zijn vrouw Kate Middleton staan erom bekend niet altijd in de koninklijke pas te lopen, een trend die ze zullen voortzetten tijdens hun reis naar Australië en Nieuw-Zeeland in april 2014. Het prinsenpaar is immers van plan om baby George Alexander Louis mee te nemen Down Under. En dat is niet de enige koninklijke traditie waar het koppel mee breekt: William en George reizen volgend jaar wellicht met hetzelfde vliegtuig naar het verre continent.

Het is heel ongewoon dat opeenvolgende troonopvolgers op hetzelfde vliegtuig stappen. Mocht een toestel neerstorten, dan blijft er tenminste een opvolger over, zo luidt de logica achter de gescheiden trips. Een idee waar William en Kate lak aan hebben, schrijft Daily Mail. Een woordvoerder van het Britse koningshuis meldt dat het koppel nog geen definitieve beslissing heeft genomen, maar volgens bronnen stappen de drie zeker samen op het vliegtuig.

De reden zou budgettair zijn. "Het is een erg lange afstand. Indien ze afzonderlijk zouden reizen, zou daar een kost aan verbonden zijn", verklapt een bron. "Niets wijst erop dat ze verschillende vluchten zullen nemen."

Dat het prinsenpaar de kleine George meeneemt, is uberhäupt uitzonderlijk. Vorige generaties, inclusief koningin Elizabeth, namen hun kroost nooit mee mee op staatsbezoek. De kinderen werden altijd achtergelaten bij kindermeisjes.

Kate, William en George vertrekken in april naar Australië en Nieuw-Zeeland. Na een verblijf van circa tien dagen in Nieuw-Zeeland volgt een bezoek aan Australië. Het drietal zal alles samen ongeveer een maand van huis zijn. Berichten dat Carole Middleton het koppel zou vergezellen om voor haar kleinzoon te zorgen, worden ontkend.

22-12-2013 om 14:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus te bloot en intiem in nieuwe videoclip?

Miley Cyrus te bloot en intiem in nieuwe videoclip?

http://oi44.tinypic.com/2yvpg60.jpg

Onlangs nog verklapte Miley Cyrus waarom ze steeds haar tong uitsteekt op foto's. "Ik weet niet hoe ik moet lachen voor de camera. Ik voel me ongemakkelijk, dus steek ik mijn tong uit", klonk het in een interview met Barbara Walters.

Van die schaamte is in de verste verte niets te merken in de teaser voor haar nieuwe muziekclip die de voormalige 'Hannah Montana'-ster vandaag deelde via Instagram.

Op de beelden is een kronkelende en schaars geklede Miley te zien. Ze ligt in bed en draagt niets anders dan een lingerieset terwijl ze zichzelf aan het strelen is. Haar hand verdwijnt daarbij ook in haar slipje. Op de achtergrond is de nieuwe single 'Adore You' te horen.

Voer voor controverse, zo blijkt uit de commentaren op de sociaalnetwerksite. Die gaan van "Ik kan niet wachten tot de volledige clip uitkomt" tot "Met wat ben jij in hemelsnaam bezig?".

Dat niet Mileys zangtalent maar wel een opvallende videoclip met alle aandacht gaat lopen, is niet nieuw. Voor 'Wrecking Ball' ging de 21-jarige zangeres uit de kleren en slingerde ze naakt heen en weer op een sloopbal.

22-12-2013 om 14:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mariah Carey trotseert vrieskou in bikini

Mariah Carey trotseert vrieskou in bikini

http://oi39.tinypic.com/14jc5fd.jpg

Een jaarlijkse traditie voor Mariah Carey, die kerstuitstap naar het winterse Aspen (Colorado). Wie plaatjes van dikke jassen en sjaals verwachtte, kwam gisteren echter bedrogen uit. Plots pronkte de 43-jarige zangeres daar in een rood bikinietje naast de sneeuw, terwijl ze haar hond aan het uitlaten was. Daarna volgde ook nog een foto met haar tweeling in de hottub.

"Met Kerstmis doen we altijd leuke dingen samen. Deze keer wilde ik de baby's in de schijnwerper plaatsen. Dat moment waarop ze zullen snappen waar het om draait, mogen ze niet missen."

Carey verklapte ook dat kleine Monroe het qua kerstcadeau gemunt heeft op haar diamanten halsketting. "En dan vertel ik dat mama daar heel lang voor moeten werken heeft. Zijzelf zal het moeten stellen met robijnen oorbelletjes of zo. De kinderen beginnen te snappen dat ze in deze periode cadeautjes krijgen. Ze zien de kerstboom en beginnen al helemaal te stralen. Fantastisch voor mij om dat aan te kijken en te herbeleven."

22-12-2013 om 14:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koningin Fabiola niet langer beschermvrouw Elisabethwedstrijd

Koningin Fabiola niet langer beschermvrouw Elisabethwedstrijd

http://oi41.tinypic.com/11lq8sh.jpg

Koningin Fabiola heeft gevraagd om ontheven te worden van de Hoge Bescherming die ze sinds bijna 50 jaar verleende aan de internationale muziekwedstrijd Koningin Elisabeth. Dat heeft het koninklijk paleis vandaag bekendgemaakt.

"In lijn met een lange traditie binnen de koninklijke familie", neemt koningin Mathilde de fakkel over als beschermvrouw van de prestigieuze wedstrijd voor klassieke muziek en zang.

21-12-2013 om 14:58 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zelden geziene Van Gogh voortaan in National Gallery

Zelden geziene Van Gogh voortaan in National Gallery

http://oi42.tinypic.com/11he4h5.jpg

De National Gallery in Washington is via een schenking eigenaar geworden van een schilderij van Vincent Van Gogh dat zelden het publieke zonlicht heeft gezien. Dat heeft het museum in de Amerikaanse hoofdstad vandaag gemeld.

Het gaat om 'Champ de blé vert, Auvers' (Groen tarweveld, Auvers), een 73 bij 93 centimeter groot landschap in groen en blauw uit 1890 dat de Nederlandse impressionist hoogstwaarschijnlijk schilderde enkele weken voor zijn dood.

Het werk maakte deel uit van de nalatenschap van de in 1999 overleden 'filantroop' Paul Mellon, die het in december 1995 had gekocht.

Voortaan beschikt de Gallery over negen Van Goghs, waarvan er zes worden tentoongesteld.

21-12-2013 om 14:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry raakte drie maanden geen druppel aan

Katy Perry raakte drie maanden geen druppel aan

http://oi42.tinypic.com/2jg6t8p.jpg

Katy Perry volgde na haar scheiding met Russell Brand drie maanden lang een detoxkuur. Dat vertelde ze gisteren tijdens een aflevering van de talkshow Alan Carr: Chatty Man. De 29-jarige zangeres onthulde dat ze als onderdeel van het verwerkingsproces een paar maanden lang geen druppel alcohol heeft aangeraakt. Dat meldt US Weekly.

"Ik probeerde verschillende dingen, weetje," vertelde ze aan Carr, de presentator. "Ik omringde me met goede vrienden, probeerde mijn lichaam te reinigen door drie maanden geen alcohol te drinken - wat verschrikkelijk was - ik nam vitaminen en voedingssupplementen, maakte wandelingen en mediteerde."

Uiteindelijk was er niets specifieks dat haar er bovenop geholpen heeft, hoewel ze wel positief probeerde te blijven. "Ik heb alles geprobeerd, maar ik denk dat er een kosmische kracht was die op de een of andere manier over me waakte".

Positief blijven was niet altijd gemakkelijk, geeft ze toe: "Nu kan ik erom lachen, maar toen zeker niet en er spookten heel wat negatieve gedachten door mijn hoofd." De breuk met ex-man Brand vormde uiteindelijk de inspiratie voor haar album 'Prism'.

Katy Perry is momenteel in een relatie met muzikant John Mayer.

21-12-2013 om 14:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Assistentes Nigella Lawson vrijgesproken

Assistentes Nigella Lawson vrijgesproken

http://oi44.tinypic.com/2d766v4.jpg

Twee Italiaanse zussen in dienst van het steenrijke Britse paar Nigella Lawson en Charles Saatchi zijn niet schuldig aan verduistering. Een rechtbankjury in Londen oordeelde vrijdag dat Elisabetta en Francesca Grillo rechtmatig met geld van zakenmagnaat Saatchi en tv-kok Lawson smeten. Dat meldt de BBC.

De twee persoonlijke assistentes van Nigella beschikten onder meer over een creditcard van een onderneming van Saatchi. Daar wisten zij, vooral de 35-jarige Francesca, wel raad mee. Tussen 1 januari 2008 en 31 december 2012 gaven ze 820.000 euro uit. Francesca leed onder de grootste winkelwoede, want zij besteedde 695.000 euro aan onder meer luxeartikelen en reizen.

In de rechtszaak poogden de aanklagers tevergeefs aan te tonen dat de zussen geen enkele bevoegdheid hadden zo veel geld uit te geven. Het verweer van de zussen was dat ze dat wél mochten, omdat ze hun mond hielden over het drugsgebruik van Nigella.

Volgens de zussen 'hielden de uitgaven direct verband met het feit dat ze als assistentes het privéleven van Lawson van dichtbij meemaakten, terwijl hun werkgeefster het drugsgebruik verborgen wilde houden voor Saatchi', van wie Nigella inmiddels van tafel en bed is gescheiden.

21-12-2013 om 14:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lien Van de Kelder uit 'Nymphomaniac' geknipt

Lien Van de Kelder uit 'Nymphomaniac' geknipt

http://oi42.tinypic.com/n6omcx.jpg

Lien Van de Kelder zal niet te zien zijn in 'Nymphomaniac'. Omdat de erotische film te lang was, werd de Vlaamse actrice weggeknipt tijdens de montage.

Nymphomaniac' toont de erotische reis die een vrouw maakt van haar geboorte tot ze 50 is. Het wilde verhaal wordt verteld door de zelfverklaarde nymfomane Joe, een personage dat vertolkt wordt door Charlotte Gainsbourg. De Franse actrice stal ook al de show in zijn vorige meesterwerken 'Melancholia' en 'Antichrist'.

De veelbesproken prent zal op het Internationale filmfestival van Berlijn in ongekorte wereldpremière gaan. Door de 'porno-elementen' komt het werk van Lars von Trier niet in aanmerking voor een Gouden Beer. 'Nymphomaniac' zal er buiten competitie vertoond worden.

Terugkeer na dertig jaar
Voor Von Trier wordt het na bijna dertig jaar zijn terugkeer naar Berlijn: in 1984 werd er zijn doorbraakfilm 'The Element of Crime' vertoond. Op kerstdag gaat de gekuiste korte versie al in première in Denemarken.

De indrukwekkende cast bevat voorts namen als Stellan Skarsgard, Christian Slater, Jamie Bell, Willem Dafoe, Uma Thurman en Shia LeBeouf. Qua Vlaamse acteurs is Michael Pas nog van de partij.

Volume 2 van 'Nymphomaniac' bevindt zich in de fase van post-productie. Het tweede deel gaat "ergens" in 2014 in première.

21-12-2013 om 14:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Broken Circle Breakdown op shortlist voor Oscars

The Broken Circle Breakdown op shortlist voor Oscars

http://oi44.tinypic.com/2mfhvh1.jpg

'The Broken Circle Breakdown' van Felix Van Groeningen is één van de negen films op de shortlist voor de Oscar voor Beste Niet-Engelstalige Film. Dat meldt het Vlaams Audiovisueel Fonds (FAV) vandaag op gezag van de Academy of Motion Picture Arts and Sciences.

De film van Van Groeningen werd eind september uitgekozen om België te vertegenwoordigen in de categorie Beste Niet-Engelstalige Film. 'The Broken Circle Breakdown' vertelt het verhaal van Elise en Didier, die verliefd worden ondanks hun volledig verschillende karakters. Hun relatie wordt danig op de proef gesteld wanneer hun dochter Maybelle ziek wordt en overlijdt.

Vijf van de negen titels zullen op 16 januari een nominatie in de wacht slepen voor de 86ste Academy Awards. De vijf genomineerden zullen worden gekozen via geheime stemming door het Foreign Language Film Award Committee. Nieuw dit jaar is dat de vijf finalisten ook op dvd verspreid zullen worden naar alle actieve leden van de Academy, die daardoor automatisch in aanmerking komen om deel te nemen aan de finale stemronde.

'The Broken Circle Breakdown' neemt het in zijn categorie op tegen de films 'An Episode in the Life of an Iron Picker' ('Epizoda u zivotu beraca zeljeza') van Danis Tanovic (Bosnië-Herzegovina), 'L'image manquante' van Rithy Panh (Cambodja), 'Jagten' van Thomas Vinterberg (Denemarken), 'Zwei Leben' van Georg Maas (Duitsland), 'The Grandmaster' ('Yi dai zong shi') van Wong Kar-wai (Hongkong), 'The Notebook' ('A nagy füzet') van Janos Szasz (Hongarije), 'La grande bellezza' (Paolo Sorrentino) en 'Omar' van Hany Abu-Assad (Palestina).

De Academy Awards worden op zondag 2 maart uitgereikt in Hollywood.

21-12-2013 om 14:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!