Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

29-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oprah annuleert uitbundig verjaardagsfeest

Oprah annuleert uitbundig verjaardagsfeest

http://oi43.tinypic.com/2eckww1.jpg

Oprah Winfrey wordt op 29 januari 60 jaar en zou dat eigenlijk vieren met een groot verjaardagsfeest in aanwezigheid van heel veel celebrities. Maar de talkshowhost heeft de plannen geannuleerd, onthult New York Daily News.

De uitnodigingen naar onder anderen president Obama, Beyoncé, Julia Roberts, Tom Cruise, John Travolta en Tina Turner lagen al klaar, maar Oprah heeft zich bedacht. In plaats van een groot feest in Santa Barbara zou de talkshowhost liever rustig uit eten willen gaan met beste vriendin Gayle King en partner Stedman Graham.

Het is niet duidelijk waarom Oprah zich op het laatste moment heeft bedacht. Eerder dit jaar zei Winfrey nog "het grootste, meest extravagante feest waar je van kan dromen" te willen organiseren.

29-12-2013 om 16:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weduwe Patrick Swayze is verloofd

Weduwe Patrick Swayze is verloofd

http://oi39.tinypic.com/2yoy29v.jpg

Lisa Niemi (57), die 34 jaar lang getrouwd was met Patrick Swayze toen die in september 2009 overleed aan kanker, is verloofd met juwelier Albert DePrisco. Die vroeg haar op kertsavond ten huwelijk.

Na de eerste verjaardag van Swayze's overlijden liet Niemi weten dat ze graag opnieuw de liefde zou vinden.

Eerder dit jaar onthulde Kirstie Alley dat ze verliefd werd op Swayze toen ze samen 'North and South' opnamen. De twee hadden niets met elkaar omdat ze allebei getrouwd waren, zo getuigde Alley.

29-12-2013 om 16:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw album Bruce Springsteen al online

Nieuw album Bruce Springsteen al online

http://oi42.tinypic.com/72rc4g.jpg

Het nieuwe album van Bruce Springsteen zou eigenlijk pas op 14 januari worden uitgebracht, maar 'High Hopes' staat nu al online. De plaat was gisteren korte tijd te downloaden via de mobiele versie van de website van Amazon, meldt Billboard.

Het was alleen mogelijk het album liedje voor liedje te kopen en te downloaden. Amazon heeft inmiddels de mogelijkheid tot aankoop weer verwijderd, maar dat zijn vijgen na Pasen. 'High Hopes' circuleert al op allerlei file-sharing-websites.

'High Hopes' is het achttiende studioalbum van The Boss. Op de plaat staan samenwerkingen met zijn E Street Band en met Rage Against The Machine-gitarist Tom Morello, die op acht van de twaalf nummers te horen is.

29-12-2013 om 16:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé en Jay-Z smijten met geld tijdens avondje uit

Beyoncé en Jay-Z smijten met geld tijdens avondje uit

http://oi40.tinypic.com/sawlxj.jpg

Beyoncé en Jay-Z hebben vrijdagavond flink de bloemetjes buitengezet. Het celebritykoppel smeet daarbij 100.000 dollar (bijna 73.000 euro) over de balk, weet de entertainmentsite TMZ.

Beyoncé en haar man trakteerden de hele VIP-sectie van Club Reign in Atlanta op dure champagne en cognac. Celebrities als Jermaine Dupri, Bow Wow, The Dream en Trey Songz feestten mee met het koppel.

Zowel Beyoncé als Jay-Z hebben wel wat te vieren. Het nieuwste album van Beyoncé is een denderend succes en staat al twee weken bovenaan de Billboard 200. Jay-Z kreeg deze maand te horen dat zijn laatste plaat 'Magna Carta Holy Grail' voor maar liefst negen Grammy's is genomineerd.

29-12-2013 om 16:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verkrachtingsscène deed Michael Fassbender flauwvallen

Verkrachtingsscène deed Michael Fassbender flauwvallen

http://oi44.tinypic.com/2lwoebk.jpg

Michael Fassbender draaide van zijn sus toen hij een gewelddadige seksscène opnam voor de film '12 Years a Slave'. De 36-jarige acteur speelt daarin een brutale slaveneigenaar. Hij speelde de verkrachtingsscène met Lupita Nyong'o.

Fassbender: "Dat was me nog nooit overkomen. Ik weet niet wat er precies gebeurde? Misschien hyperventileerde ik. Alles wat ik weet, is dat ik flauwviel. Toen ik bijkwam zat ik bovenop Lupita en dacht ik 'what the f**k'. Toen zag ik de camera en de studiolampen en dacht ik 'Oh, ja, we zijn aan het filmen".

29-12-2013 om 16:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Beyoncé' 240.000 keer illegaal gedownload in 10 dagen

'Beyoncé' 240.000 keer illegaal gedownload in 10 dagen

http://oi39.tinypic.com/juj042.jpg

Beyoncé verraste vriend en vijand onlangs toen ze haar nieuwe album 'Beyoncé' onaangekondigd uitbracht via iTunes. Nu blijkt dat de plaat in 10 dagen al 240.000 keer illegaal gedownload werd. De Amerikaanse zangeres zou zo 3,8 miljoen dollar mislopen. Dat schrijft het Britse muziekblad NME.

In dezelfde tijdspanne werd het album wel bijna een miljoen keer legaal gedownload. Zo stond het album twee opeenvolgende weken helemaal bovenaan de verkooplijsten. Ook het oudere werk van Beyoncé kreeg een boost: zo werden oudere langspelers van Beyoncé op 15 december bijvoorbeeld 11.000 keer gedownload.

'Beyoncé' werd op 13 december zonder aankondiging te koop aangeboden op iTunes zonder promocampagne of reclame. Dat is een strategie die eerder ook al toegepast werd door David Bowie, My Bloody Valentine en dEUS.

29-12-2013 om 11:45 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
28-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zac Efron al half jaar nuchter

Zac Efron al half jaar nuchter

http://oi41.tinypic.com/331d9u9.jpg

Zac Efron is al een half jaar nuchter. RadarOnline spotte de acteur onlangs bij een basketbalwedstrijd met een blauwe medaille om zijn hals. Deze medailles worden door Anonieme Alcoholisten (AA) gegeven wanneer leden een half jaar geen drank en/of drugs hebben aangeraakt.

Zac heeft begin dit jaar naar verluidt twee keer in een afkickkliniek gezeten en dat heeft dus zijn vruchten afgeworpen. Vorige maand brak Efron zijn kaak, omdat hij zou zijn uitgegleden in zijn woning. Geruchten deden al snel de ronde dat de acteur een terugval zou hebben gehad, onder invloed was en daarom was gevallen.

Maar Efron bewijst nu dus dat hij de waarheid sprak en al een tijdje van de drank en drugs af is. Zijn kaak is inmiddels ook weer hersteld.

28-12-2013 om 17:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Khloé Kardashian: "Voor altijd is een loze belofte"

Khloé Kardashian: "Voor altijd is een loze belofte"

http://oi40.tinypic.com/2lm5hxy.jpg

Na haar mislukte huwelijk met Lamar Odom is Khloé Kardashian erachter gekomen dat niets voor eeuwig is. De realityster postte een tekst op Instagram waarin ze haar gevoelens uit.

"We lijken altijd te vergeten dat alles tijdelijk is", begint Khloé. "We leven onze levens alsof er genoeg dagen op ons wachten. We stellen gevoelens en woorden uit tot een andere dag, een andere week, een andere maand, een ander jaar. Alles is tijdelijk. Voor altijd is een loze belofte."

De 29-jarige Khloé pakt haar leven weer op nadat ze eerder deze maand de scheiding aanvroeg van Lamar. Ze heeft in de tussentijd al een aantal cryptische berichten de wereld ingestuurd die lijken te verwijzen naar haar aanstaande ex-man en hun mislukte relatie.

28-12-2013 om 17:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney Spears trapt shows in Las Vegas (eindelijk) af

Britney Spears trapt shows in Las Vegas (eindelijk) af

http://oi40.tinypic.com/znx35x.jpg

Britney Spears heeft gisteren dan eindelijk haar eerste show in Las Vegas gegeven. De zangeres telde samen met haar fans al geruime tijd af tot het grote moment dat ze het podium op moest in Planet Hollywood.

''Wow... perfect publiek bij de eerste #PieceOfMe show!. Dat was FANTASTISCH! Ik hou van je Vegas!!!'', liet Britney vlak na afloop van haar debuutshow op Twitter weten. Het publiek zat blijkbaar vol met celebrities, want Spears bedankt er meteen een paar. ''#MileyCyrus ik hou heel veel van je! Bedankt dat je naar mijn #PieceOfMe show bent gekomen! ik adoreer je :)'' En: ''@KatyPerry Het was heeeeel fijn om je weer te zien meid! Ik ben blij dat we die Vegas-date alsnog hebben kunnen doen :)''

Spears staat de komende twee jaar in Las Vegas. In totaal treedt ze 96 keer op. Britney gaf eerder al aan dat het een zeer inspannende show is. Er wordt heel veel gedanst. Dat is ook de reden dat ze ervoor gekozen heeft om stukken te playbacken.

28-12-2013 om 17:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Miley Cyrus bestolen door iemand die ze kent"

"Miley Cyrus bestolen door iemand die ze kent"

http://oi42.tinypic.com/2q0k2op.jpg

De politie van Los Angeles vermoedt dat Miley Cyrus vorige maand is bestolen door iemand die ze kent. Ruim 100.000 dollar aan juwelen en tassen werden ontvreemd uit het huis van de zangeres, maar er zijn geen sporen van inbraak.

Een bron binnen het politiekorps onthult tegenover TMZ dat de bewakingsbeelden van Mileys woning niets verdachts laten zien. Ook op de beelden van de buren zijn geen verdachte personen te zien. Daarnaast zijn er geen sporen van inbraak te vinden. Het kan dus bijna niet anders of Cyrus is bestolen door iemand die toegang had tot haar huis.

Op het moment van de inbraak hadden meerdere mensen de sleutel van Mileys optrekje, onder wie een aantal schoonmakers en dienstmeisjes. Zij zouden nu stevig ondervraagd worden door de politie.

28-12-2013 om 17:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Middleton opnieuw tot schoonheidsicoon gekroond

Kate Middleton opnieuw tot schoonheidsicoon gekroond

http://oi39.tinypic.com/1rp8rb.jpg

Kate Middleton is door 2.000 Britse vrouwen verkozen tot het schoonheidsicoon van 2013. Het is al de derde keer op rij dat Catherine met de titel aan de haal gaat.

De 32-jarige hertogin van Cambridge laat de Britse Holly Willoughby en Beyoncé achter zich. De top tien bestaat verder uit Cheryl Cole, Abbey Clancy, Angelina Jolie, Nicole Scherzinger, Adele, Victoria Beckham en Cara Delevingne, zo blijkt uit rondvraag bij 2.000 Britse vrouwen.

Icoon
"Kate heeft een speciaal plekje in het hart van de natie veroverd en heeft haar positie als schoonheidsicoon verstevigd", stelt onderzoeker Simon Comins. "De hertogin presenteert zich altijd onberispelijk, maar heeft een stijl waar de gemiddelde persoon zich mee kan identificeren en die als inspiratiebron dient."

Kate-effect
Catherine heeft een grote invloed op de verkoop van make-up en kleding. "Bruine haarkleuren en natuurlijke make-up zijn nog nooit zo populair geweest. Het is interessant dat de meeste vrouwen in de top tien dit jaar natuurlijke brunettes zijn", klinkt het nog.

28-12-2013 om 17:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Waes krijgt boete voor grapje tijdens alcoholcontrole

Tom Waes krijgt boete voor grapje tijdens alcoholcontrole

http://oi40.tinypic.com/2r4q00m.jpg

Tom Waes heeft dit jaar 150 euro boete gekregen voor smaad aan de politie. Dat vertelde de presentator gisteravond in 'De Laatste Week'. "Tijdens een alcoholcontrole op een zondag om 11 uur in Antwerpen vroeg een agent: 'Wilt u meewerken?' Ik antwoordde: 'Ja, als je mij een klak en een matrak geeft. Zeg maar wat ik moet doen.'"

Een goedbedoeld grapje, maar de agent slingerde Waes op de bon voor smaad aan de politie. Grappig detail: ook Bart De Wever was gisteren te gast in 'De Laatste Week'. De burgemeester van Antwerpen schoof wat ongemakkelijk in de zetel: "Dat is een penale boete, daar kan ik niet in tussenkomen."

28-12-2013 om 17:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een kerstcadeau van de 'Kings of Tomorrowland': Sportpaleis-show in HD

Een kerstcadeau van de 'Kings of Tomorrowland': Sportpaleis-show in HD

http://oi42.tinypic.com/14bib09.jpg

De Belgische dj-broers Dimitri Vegas & Like Mike pakken uit met een apart kerst- en nieuwjaarscadeau voor de fans: een twee uur durende video in High Definition van hun Sportpaleis-show 'Bringing Home The Madness' (BHTM) die ze vorige week gaven. Op de eerste dag van de verkoop gingen 19.000 tickets de deur uit, waardoor er beslist werd voor een tweede show te gaan. Uiteindelijk verzamelden 35.000 fans zich voor de gigantische 1.000 vierkante meter grote LED wall achter de dj booth. De show van zaterdag werd ook live gestreamd op YouTube. Die lokte zo'n 100.000 kijkers, terwijl de hashtag BHTM een trending topic was op Twitter. Bekijk hieronder de video om de hele show vanop de eerste rij mee te beleven, met daaronder ook de tracklist van BHTM.

27-12-2013 om 19:23 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goedele Liekens heeft contract bij Nederlandse zender RTL4 beet

Goedele Liekens heeft contract bij Nederlandse zender RTL4 beet

http://oi43.tinypic.com/29zpjmb.jpg

Gewezen Miss België en mediafiguur Goedele Liekens heeft een exclusiviteitscontract van drie jaar ondertekend bij de Nederlandse zender RTL4. Dat schrijft de de krant Het Belang van Limburg.

Liekens krijgt opnieuw een programma op de grootste commerciële zender van Nederland. De opnames van een nieuw relatieprogramma zouden in februari beginnen om later in het voorjaar uitgezonden te worden. Momenteel presenteert ze er al de talkshow 'De Dokters'.

De gewezen schoonheidskoningin zegt er een goed gevoel bij te hebben: "Ik heb het gevoel dat ze me in Nederland op handen dragen." Een verhuis naar Nederland zit er volgens Liekens mogelijk in.

In september maakte Liekens nog bekend haar magazine 'GDL' stop te zetten. In december 2011 gaf uitgever Sanoma voorloper 'Goedele' ook al op.

27-12-2013 om 18:51 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye West houdt zes maanden zijn mond

Kanye West houdt zes maanden zijn mond

http://oi44.tinypic.com/rhirmt.jpg

Kanye West heeft al een voornemen voor het nieuwe jaar. De rapper, ook wel bekend om zijn nogal omstreden uitspraken, heeft aangekondigd dat hij zijn mond gaat houden en geen controversieel commentaar zal leveren voor "op zijn minst zes maanden".

Dat zei hij tijdens een 27 minuten durende tirade tijdens zijn meest recente stop van zijn Yeezus Tour in Toronto afgelopen week. "Alles wat ik zeg dat niet is toegestaan, neem het nu in je op", zo waarschuwde hij zijn fans. "Dit kan de laatste keer in een lange tijd zijn dat je me zo hoort. Misschien voor zes maanden. Op zijn minst. Je zult interviews terug moeten beluisteren als je echtheid wil horen."

West zei dat hij heeft besloten om zich in 2014 compleet te focussen op nieuwe ideeën en creatieve uitspattingen. "Ik wil niet die gast zijn die alle kansen van de wereld heeft en alleen focust op het negatieve of klaagt over dingen. Dus ik wil jullie laten weten dat dit de laatste keer is dat je me iets negatiefs over iemand hoort zeggen."

Of hij zijn belofte kan houden is nog maar de vraag, want nog in dezelfde speech tijdens zijn concert gaat hij los over de Grammy's. Zo is hij genomineerd voor twee stuks, veel te weinig vindt hij zelf. "Ze hebben me genomineerd voor twee Grammy's", zo foeterde hij. "Jezus, het best gewaardeerde album van het jaar!"

27-12-2013 om 18:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton: "Ik sta in de top 5 van best betaalde dj's"

Paris Hilton: "Ik sta in de top 5 van best betaalde dj's"

http://oi39.tinypic.com/14jbv2h.jpg

Paris Hilton beweert dat ze in de top 5 staat van best betaalde dj's ter wereld. Dat zei ze op een vraag van website TMZ of de elektronische muziek een beetje betaalt. "Ik sta in de top 5 van de wereld, dus...", antwoordde ze.

Hilton tekende afgelopen zomer een groot contract bij een van de grootste clubs op Ibiza en trekt daar al maanden volle zalen. In 2013 was Calvin Harris de bestverdienende dj ter wereld met omgerekend bijna 34 miljoen euro, gevolgd door dj Tiësto.

27-12-2013 om 18:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Miley Cyrus datet met Kellan Lutz"

"Miley Cyrus datet met Kellan Lutz"

http://oi40.tinypic.com/14klmdc.jpg

Miley Cyrus heeft een nieuwe liefde. Een bron heeft aan Us Weekly bevestigd dat dit Kellan Lutz zou zijn, een goede vriend van haar ex-verloofde Liam Hemsworth.

Volgens de insider zocht de 28-jarige Twilight-acteur al begin deze maand toenadering tot de 21-jarige zangeres. "De volgende dag brachten ze samen door", vertelt de bron. "En sindsdien daten ze."

De geruchtenmolen kwam pas goed op gang toen de twee op 17 december op de Bahamas werden gespot: ze stapten samen uit een privévliegtuig. "Het geeft niet dat hij een vriend van Liam is", vervolgt de bron. "Ze genieten echt van elkaars gezelschap."

27-12-2013 om 18:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1D'er Zayn Malik wil reünie Journey op zijn trouwfeest

1D'er Zayn Malik wil reünie Journey op zijn trouwfeest

http://oi39.tinypic.com/104ro9i.jpg

Zayn Malik wil koste wat het kost dat de Amerikaanse rockband Journey terug samen komt, zodat ze kunnen optreden op zijn huwelijksfeest volgend jaar. Nee, niet om 'The Final Countdown'  te komen spelen, al lijkt ons dat helaas onvermijdelijk. Perrie Edwards, de verloofde van Malik, is een grote fan van de hit 'Don't Stop Believin''.

Journey-gitarist Neal Schon zou zich al bereid verklaard hebben. Maar Steve Perry, de oorspronkelijke zanger, heeft al zeventien jaar niet meer opgetreden.

"Zayn hoopt dat Journey in één of andere vermomming zal opdagen. Neal heeft al duidelijk gemaakt dat hij er klaar voor is. Hij kan ook met zijn toerband optreden. Maar Zayn weet dat Steve de stem was van die hit, en niemand kan zingen zoals hij. Mochten Steve en Neal terug samenkomen, zou dat echt straf zijn. Het zou een stunt zijn, maar onderschat de impact van Zayn op de muziekindustrie niet", stelt een bron in The Sun.

Steve Perry heeft al herhaalde keren een voorstel tot reünie vanwege Neal Schon afgewimpeld. Toen die laatste onlangs trouwde, daagde Perry niet op.

Zayn (20) vroeg zangeres Perrie Edwards in augustus ten huwelijk. Zijn moeder Trisha onthulde onlangs dat de twee volgend jaar zullen trouwen op Barbados.

27-12-2013 om 18:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lawrence stikt bijna op set 'Hunger Games'

Jennifer Lawrence stikt bijna op set 'Hunger Games'

http://oi39.tinypic.com/fnb0i.jpg

Jennife Lawrence stikte ei zo na tijdens de opnames van 'The Hunger Games: Mockingjay' toen een rookmachine blokkeerde.

De actrice nam een scène van een opstand op voor de laatste film in de reeks. Dat gebeurde in Atlanta, Georgia.

"Het was gruwelijk", aldus een bron in de National Enquirer. "Het filmen moest stopgezet worden toen een rookmachine blokkeerde en plots zoveel dichte rook uitspuwde dat je Jennifer niet meer kon zien. Iedereen was in paniek".

De scène werd gefilmd in een tunnel die plots volloopt met rook tijdens de opstand.

"Een hulpregisseur schreeuwde: 'Zet de rookmachine uit, zet de grote ventilateren aan en haal Jennifer daar uit".

"Na enkele angstige minuten kon een reddingsteam Jennifer lokaliseren en haar ontzetten. Ze was aan het stikken en hapte naar adem. Jennifer is een taaie, maar ze zag er enorm ontdaan uit. Ze bleef maar klagen dat ze zich duizelig voelde".

27-12-2013 om 18:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Shattuck: "Pixies hebben mijn ontslag nooit toegelicht"

Kim Shattuck: "Pixies hebben mijn ontslag nooit toegelicht"

http://oi43.tinypic.com/4kxzio.jpg

Kim Shattuck, de bassiste die Kim Deal moest doen vergeten bij Pixies, werd in november uit de groep gezet. "Er is me nooit verteld waarom ik moest vertrekken", vertelt Shattuck volgens Brits muziekblad NME in een radiopodcast.

"Ze hebben me niets gezegd waarom ik moest vertrekken. Ik heb misschien wel een vermoeden, maar ik weet niet of ik er klaar voor ben om dat uit te leggen. Maar het had niet zoveel met mij te maken als je zou denken", blijft Shattuck raadselachtig.

Ook doet Shattuck een boekje open over de manager van de groep. "Hij bleef maar proberen me nerveus te maken. Hij is nogal vreemd", aldus Shattuck. "Hij kwam dan voor me staan en zei 'Kim, ik wil gewoon dat je weet dat er miljarden mensen naar je zullen kijken tijdens het optreden en dat je perfect moet zijn'. Ik lachte het weg met iets als 'Wel, goed dan dat ik nooit nerveus word'. Later hoorde ik hem dat ook doen bij Joey (Santiago, de gitarist bij de Pixies, nvdr)."

Kim Shattuck zal vervangen worden door Paz Lenchatin, die eerder al bij de groep Zwan en A Perfect Circle speelde.

26-12-2013 om 20:41 geschreven door artist lover


» Reageer (2)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!