Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

31-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lily Allen over muziekwereld: "Steriele gebotoxte idioten"

Lily Allen over muziekwereld: "Steriele gebotoxte idioten"

http://oi39.tinypic.com/9pvxgi.jpg

Lily Allen was teleurgesteld in de Britse muziekwereld nadat ze in 2006 beroemd werd met haar single Smile. "Een stelletje steriele gebotoxte idoten die naar wanhoop stinken", zo omschrijft ze het in een interview met Esquire, waar ze ter gelegenheid van haar comeback op de cover staat.

De roem was niet wat Lily ervan had verwacht: "Ik groeide op met Britpop en droomde ervan om popster te worden. Het voelde authentiek, mensen namen drugs, hadden plezier en seks en het was niet nep. Ik was daarom een beetje teleurgesteld."

Ook de vriendschappen in het wereldje bleken een teleurstelling voor de 28-jarige zangeres, die inmiddels getrouwd en moeder van twee kinderen is. "Zodra ik zwanger was en niet meer uit kon gaan om te feesten waren ze plots gemeen. Ik kan me nog steeds slecht voelen als ik een kamer vol mensen binnenloop en ze naar me kijken en lachen. Ik zal me voor altijd als een meisje dat werd gepest op school voelen, want dat was ik."

Inmiddels voelt Lily zich wel meer volwassen. "Ik heb niet veel nodig. Ik hoef de wereld niet te veroveren. Ik wil Rihanna niet zijn. Ik wil wat platen en tickets voor mijn concerten verkopen en mijn leventje leven."

Allen heeft na drie jaar stilte twee singles uitgebracht, het kerstnummer 'Somewhere Only We Know' en 'Hard Out There'.

31-12-2013 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jay-Z en Beyoncé vieren einde van veganistisch dieet

Jay-Z en Beyoncé vieren einde van veganistisch dieet

http://oi44.tinypic.com/bhd212.jpg

Jay-Z en Beyoncé hebben hun veganistische dieet afgerond. Het beroemde koppel beloofde begin december geen dierlijke producten meer te eten tot Kerstmis. En nu het dieet afgerond is, genieten de twee met volle teugen van lekkernijen.

Jay-Z en Beyoncé werden afgelopen weekend door de krant New York Post gespot in Seasalt and Pepper, een hip restaurant in Miami. De rapper en zangeres bestelden onder meer kreeft en stoofschotel met vis. Het koppel kwam in het restaurant Gloria Estefan en haar man Emilio tegen en ze gingen snel samen op de foto. Gloria zette het kiekje op Twitter. Jay-Z begon op 3 december, een dag voor zijn 44se verjaardag, aan het veganistische dieet. Zo wilde hij een spirituele en fysieke schoonmaak houden.

31-12-2013 om 13:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
30-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Queen Elizabeth zonder bloemen weg na kerkdienst

Queen Elizabeth zonder bloemen weg na kerkdienst

http://oi41.tinypic.com/5v3i1x.jpg

Queen Elizabeth heeft gisteren met een traditie gebroken door na een kerkdienst in Sandringham in het graafschap Norwich weg te gaan zonder bloemen in ontvangst te nemen van kinderen die buiten stonden te wachten. Dat schrijft The Telegraph.

De Britse vorstin (87) besloot om direct na de dienst in de St. Mary Magdalene Church terug naar huis te gaan. Op eerste kerstdag had ze al zo veel bloemen in ontvangst genomen na de dienst dat ze te laat was voor de lunch met haar familie. Dat vertelde de aanwezige politie aan de wachtende mensen. Toen stonden er ongeveer 5.000 mensen bij de kerk te wachten om de royals toe te juichen.

Teleurgesteld

Prinses Anne en Sophie, gravin van Wessex, namen zondag de bloemen aan in plaats van de koningin. Desondanks waren wat kinderen teleurgesteld dat ze geen bloemen konden geven aan de koningin zelf. Elizabeth wuifde wel naar de wachtenden voordat ze in haar Bentley wegreed.

Een woordvoerder van Buckingham Palace laat weten: "De koningin is altijd heel dankbaar als mensen haar bloemen willen schenken. Op eerste kerstdag heeft ze veel boeketten aangenomen. Ze kan echter niet op elke gelegenheid de bloemen persoonlijk aannemen."

30-12-2013 om 15:25 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Julia Roberts moest voor rol 'lelijke' sproeten laten verwijderen

Julia Roberts moest voor rol 'lelijke' sproeten laten verwijderen

http://oi43.tinypic.com/2sabd5y.jpg

Actrice Julia Roberts kreeg ooit het verzoek om voor een film haar 'lelijke sproeten' te laten verwijderen. Ze zag daar niets in, onthult ze aan de krant The Independent. Een regisseur liet haar weten dat ze haar vlekjes 'weg moest laten nemen'.

Julia beschrijft het verzoek als een culturele obsessie met lichamelijke perfectie. De 46-jarige actrice vertelde er niet bij om welke film het ging. "Hij wilde dat ik twee sproeten zou laten weghalen omdat ze mijn gezicht ontsierden. Ik kijk niet zo vaak in de spiegel en eerlijk gezegd vind ik het geen zakelijk verzoek maar een obsessie." Ze heeft geen problemen met ouder worden. "Vrouwen van mijn leeftijd zijn prachtig, ze hebben een gloed over zich. Die komt diep van binnen en is een uiting van een begrip van wie ze zijn en wat hun levensdoel is. Dat geeft hen een innerlijk licht."

30-12-2013 om 15:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koning Filip wil lijfwacht voor al zijn kinderen

Koning Filip wil lijfwacht voor al zijn kinderen

http://oi42.tinypic.com/eu2684.jpg

Koning Filip zou continue bewaking voor zijn vier kinderen, Elisabeth, Gabriël, Emmanuel en Eléonore, willen. Als er niet genoeg lijfwachten beschikbaar zijn, kan eventueel het aantal lijfwachten van koning Albert verminderd worden. Dat meldt De Standaard.

Begin deze maand ontvingen Franstalige media in het land dreigbrieven. De onbekende afzender liet weten prinses Elisabeth, de oudste dochter, te willen ontvoeren. De bewaking van alle vier de kinderen van Filip en koningin Mathilde werd toen aangescherpt. De koning heeft volgens de krant aan Joëlle Milquet, de minister van Binnenlandse Zaken, voorgesteld dit zo te houden. De afgelopen tijd kreeg alleen prinses Elisabeth een lijfwacht mee naar school.

Milquet wil echter niet meer agenten inzetten dan nu. In totaal 249 politieagenten zijn nu verantwoordelijk voor de bewaking van de koninklijke familie. "Voor de troonswisseling waren belangrijke besparingen beoogd, maar door de vermeerdering van het aantal koninklijke verplaatsingen, de bescherming van de vier koningskinderen en het veel uitgebreidere gebruik van het Koninklijk Paleis in Brussel, zal dit niet mogelijk zijn", zegt Milquet.

Om toch geld te besparen, heeft de minister andere plannen. Zo zouden de buitenverblijven van de koninklijke familie alleen nog moeten worden bewaakt als leden van de familie aanwezig zijn. Ook kunnen camera's een deel van de bewaking overnemen. Koning Filip en koningin Mathilde zouden daar geen bezwaar tegen hebben.

30-12-2013 om 15:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma Watson geeft filmcarrière even op voor studies

Emma Watson geeft filmcarrière even op voor studies

http://oi40.tinypic.com/2afbl28.jpg

De 23-jarige actrice studeert Engels aan de Amerikaanse universiteit Brown in Providence. Ze moet nu examens afleggen en wil zich nu concentreren op haar studies.

Een bron vertelde aan de Britse krant Daily Mirror: "Heel wat regisseurs willen Emma strikken, maar ze concentreert zich nu op haar studies. Dat betekent dus dat ze sommige rollen moet weigeren, ze kan niet alles doen."

Emma werd bekend dankzij haar rol als Hermelien in de Harry Potter-reeks. Ze kreeg toen vijf uur per dag privélessen. Ondanks haar drukke carrière rondde ze haar middelbare school met een erg goed rapport af. Het afgelopen jaar deed ze mee in 'The Perks of Being a Wallflower' en onlangs verscheen ze in 'The Bling Ring' van Sofia Coppola. In 2014 is ze samen met Russel Crowe en Anthony Hopkins te zien in 'Noah'.

30-12-2013 om 15:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Britney Spears stelt fans teleur met show in Vegas"

"Britney Spears stelt fans teleur met show in Vegas"

http://oi43.tinypic.com/x0tf15.jpg

Britney Spears is dit weekend begonnen aan een twee jaar durende reeks shows in Las Vegas. Fans reageren echter teleurgesteld op de prestaties van de popdiva. Britney zou bijna de hele show playbacken, zelfs tijdens de langzame nummers.

Meerdere Amerikaanse media waaronder de LA Times schrijven over het begin van Britneys 'comeback', zoals de show 'Britney: Piece of Me' wordt gezien. Het is een lucratieve klus, want naar verluidt krijgt de zangeres 15 miljoen dollar per jaar om in totaal 96 keer op te treden.

In september ging al het verhaal dat Britney zou playbacken, maar dat werd toen ontkend door haar manager. In het Axis Theater bleek de afgelopen dagen echter dat de popdiva niet live zingt. Teleurgestelde fans lieten op Twitter weten niet blij te zijn. Ze klaagden over de prijs van de kaartjes en het feit dat het playbacken van Britney niet synchroon liep met de muziek.

De show is tot nu toe geen groot succes, want de kaartverkoop valt ook tegen. Medewerkers van de show zouden bang zijn dat nog meer fans afhaken als ze ontdekken dat hun idool playbackt. Britneys manager noemt de show in elk geval een 'enorm commercieel succes'.

30-12-2013 om 14:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele gaat koken met Nigella

Adele gaat koken met Nigella

http://oi44.tinypic.com/20rr49f.jpg

Adele heeft een bijzonder cadeau gekregen van haar vrienden: een privékookles met Nigella Lawson. De 25-jarige zangeres zou staan te popelen om de keuken in te duiken met de tv-kokkin (53).

De Britse Skyfall-zangeres kreeg de kookles van een groep mannelijke vrienden, die ze 'Angelo's Godfairies' noemt. Dat zijn een soort peetvaders van haar zoontje Angelo, maar omdat ze niets heeft met het geloof en het woord peetvader gebruikt ze de term 'fairies' (feeën).

Adele is volgens Daily Star een groot bewonderaar van Nigella, die de laatste tijd veel in het nieuws was wegens vermeend cokegebruik. "Adele is gek op het koken van traditionele Britse maaltijden en niemand kan dat beter dan Nigella", aldus een bron in Star.

30-12-2013 om 14:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taylor Swift meest "voorbeeldige" celeb 2013

Taylor Swift meest "voorbeeldige" celeb 2013

http://oi44.tinypic.com/2a7hsap.jpg

Taylor Swift staat op nummer 1 in de lijst Top 20 Celebs Gone Good van DoSomething.org. Dat betekent dat de 24-jarige zangeres de gulste en onbaatzuchtigste celebrity van 2013 is.

De lijst wordt samengesteld aan de hand van de hoeveelheid gedoneerd geld, maar ook de mate waarin aandacht wordt gevraagd voor maatschappelijke problemen en hoe vaak zelf de handen uit de mouwen worden gestoken. Swift doneerde onder meer 100.000 dollar (ongeveer 73.000 euro) aan de Nashville Symphony en ze zette zich in voor daklozen.

De top drie wordt gecompleteerd door de jongens van One Direction en Beyoncé.

30-12-2013 om 14:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye West verrast baby North met Lamborghini

Kanye West verrast baby North met Lamborghini

http://oi39.tinypic.com/tanh5e.jpg

North West is pas 6 maanden oud, maar nu al de trotse bezitter van een Lamborghini. Vader Kanye West kocht voor zijn dochter een miniversie van zijn eigen luxe sportwagen.

"Zo vader, zo dochter", twitterde moeder Kim Kardashian bij een foto van de twee auto's naast elkaar. Het is duidelijk dat de trapauto van North speciaal voor haar is gemaakt, want het is een exacte kopie van haar vaders matzwarte Lamborghini.

Kardashians-volgers zijn verdeeld over het cadeau. Sommigen vinden het cool, terwijl anderen er depressief van worden. "Het wiel van de babyauto kost waarschijnlijk meer dan mijn hele leven", aldus een van de volgers van de realityster.

29-12-2013 om 16:29 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Originele van Dyck ontdekt in BBC-programma

Originele van Dyck ontdekt in BBC-programma

http://oi40.tinypic.com/2l8fe6g.jpg

In het BBC-programma 'Antiques Roadshow' is een origineel schilderij van de Vlaamse barokschilder Antoon van Dyck ontdekt. Het werk was in het bezit van priester Jamie McLeod, die een rusthuis leidt in Derbyshire. Hij zei dat hij het schilderij wilde verkopen om nieuwe klokken voor zijn kerkgebouw te financieren. Toen wist hij nog niet dat het om een originele Antoon van Dyck ging.

Het schilderij is een portret van een Brusselse magistraat, dat vermoedelijk een voorbereidend werk was voor een schilderij uit 1634 waarop zeven magistraten staan. Het schilderij werd ooit aangekocht voor 400 pond (480 euro) in een antiekwinkel. De geschatte waarde nu is 400.000 pond, zo'n 480.000 euro dus.

Vanavond onthuld
BBC-presentatrice Fiona Bruce had zelf het schilderij gespot toen priester McLeod het naar een museum had gebracht voor een waardeschatting. In juni dit jaar was het schilderij voor het eerst te zien in 'Antiques Roadshow', daarna werd het gerestaureerd. Het portret wordt vanavond onthuld in het programma op BBC 1 om 20 uur.

Antoon van Dyck, geboren in Antwerpen, leerde de stiel van onder anderen Peter Paul Rubens en Jacob Jordaens. Zijn talent als portretschilder kwam koning Karel I van Engeland ter ore, die liet hem overkomen, waarna Van Dyck zeer populair werd in Groot-Brittannië. Hij kreeg later ook de adellijke titel 'Sir' toen hij geridderd werd voor het leven.

Zelfportret
Onlangs werd in Groot-Brittannië een zelfportret van Van Dyck, geschilderd vlak voor zijn dood, verkocht aan een verzamelaar. Die wilde het schilderij naar het buitenland meenemen, wat een hele hetze teweegbracht. The National Portrait Gallery roept het publiek op om giften te schenken zodat het schilderij overgekocht kon worden. Prijskaartje: bijna 15 miljoen euro.

29-12-2013 om 16:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oprah annuleert uitbundig verjaardagsfeest

Oprah annuleert uitbundig verjaardagsfeest

http://oi43.tinypic.com/2eckww1.jpg

Oprah Winfrey wordt op 29 januari 60 jaar en zou dat eigenlijk vieren met een groot verjaardagsfeest in aanwezigheid van heel veel celebrities. Maar de talkshowhost heeft de plannen geannuleerd, onthult New York Daily News.

De uitnodigingen naar onder anderen president Obama, Beyoncé, Julia Roberts, Tom Cruise, John Travolta en Tina Turner lagen al klaar, maar Oprah heeft zich bedacht. In plaats van een groot feest in Santa Barbara zou de talkshowhost liever rustig uit eten willen gaan met beste vriendin Gayle King en partner Stedman Graham.

Het is niet duidelijk waarom Oprah zich op het laatste moment heeft bedacht. Eerder dit jaar zei Winfrey nog "het grootste, meest extravagante feest waar je van kan dromen" te willen organiseren.

29-12-2013 om 16:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weduwe Patrick Swayze is verloofd

Weduwe Patrick Swayze is verloofd

http://oi39.tinypic.com/2yoy29v.jpg

Lisa Niemi (57), die 34 jaar lang getrouwd was met Patrick Swayze toen die in september 2009 overleed aan kanker, is verloofd met juwelier Albert DePrisco. Die vroeg haar op kertsavond ten huwelijk.

Na de eerste verjaardag van Swayze's overlijden liet Niemi weten dat ze graag opnieuw de liefde zou vinden.

Eerder dit jaar onthulde Kirstie Alley dat ze verliefd werd op Swayze toen ze samen 'North and South' opnamen. De twee hadden niets met elkaar omdat ze allebei getrouwd waren, zo getuigde Alley.

29-12-2013 om 16:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw album Bruce Springsteen al online

Nieuw album Bruce Springsteen al online

http://oi42.tinypic.com/72rc4g.jpg

Het nieuwe album van Bruce Springsteen zou eigenlijk pas op 14 januari worden uitgebracht, maar 'High Hopes' staat nu al online. De plaat was gisteren korte tijd te downloaden via de mobiele versie van de website van Amazon, meldt Billboard.

Het was alleen mogelijk het album liedje voor liedje te kopen en te downloaden. Amazon heeft inmiddels de mogelijkheid tot aankoop weer verwijderd, maar dat zijn vijgen na Pasen. 'High Hopes' circuleert al op allerlei file-sharing-websites.

'High Hopes' is het achttiende studioalbum van The Boss. Op de plaat staan samenwerkingen met zijn E Street Band en met Rage Against The Machine-gitarist Tom Morello, die op acht van de twaalf nummers te horen is.

29-12-2013 om 16:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé en Jay-Z smijten met geld tijdens avondje uit

Beyoncé en Jay-Z smijten met geld tijdens avondje uit

http://oi40.tinypic.com/sawlxj.jpg

Beyoncé en Jay-Z hebben vrijdagavond flink de bloemetjes buitengezet. Het celebritykoppel smeet daarbij 100.000 dollar (bijna 73.000 euro) over de balk, weet de entertainmentsite TMZ.

Beyoncé en haar man trakteerden de hele VIP-sectie van Club Reign in Atlanta op dure champagne en cognac. Celebrities als Jermaine Dupri, Bow Wow, The Dream en Trey Songz feestten mee met het koppel.

Zowel Beyoncé als Jay-Z hebben wel wat te vieren. Het nieuwste album van Beyoncé is een denderend succes en staat al twee weken bovenaan de Billboard 200. Jay-Z kreeg deze maand te horen dat zijn laatste plaat 'Magna Carta Holy Grail' voor maar liefst negen Grammy's is genomineerd.

29-12-2013 om 16:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verkrachtingsscène deed Michael Fassbender flauwvallen

Verkrachtingsscène deed Michael Fassbender flauwvallen

http://oi44.tinypic.com/2lwoebk.jpg

Michael Fassbender draaide van zijn sus toen hij een gewelddadige seksscène opnam voor de film '12 Years a Slave'. De 36-jarige acteur speelt daarin een brutale slaveneigenaar. Hij speelde de verkrachtingsscène met Lupita Nyong'o.

Fassbender: "Dat was me nog nooit overkomen. Ik weet niet wat er precies gebeurde? Misschien hyperventileerde ik. Alles wat ik weet, is dat ik flauwviel. Toen ik bijkwam zat ik bovenop Lupita en dacht ik 'what the f**k'. Toen zag ik de camera en de studiolampen en dacht ik 'Oh, ja, we zijn aan het filmen".

29-12-2013 om 16:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Beyoncé' 240.000 keer illegaal gedownload in 10 dagen

'Beyoncé' 240.000 keer illegaal gedownload in 10 dagen

http://oi39.tinypic.com/juj042.jpg

Beyoncé verraste vriend en vijand onlangs toen ze haar nieuwe album 'Beyoncé' onaangekondigd uitbracht via iTunes. Nu blijkt dat de plaat in 10 dagen al 240.000 keer illegaal gedownload werd. De Amerikaanse zangeres zou zo 3,8 miljoen dollar mislopen. Dat schrijft het Britse muziekblad NME.

In dezelfde tijdspanne werd het album wel bijna een miljoen keer legaal gedownload. Zo stond het album twee opeenvolgende weken helemaal bovenaan de verkooplijsten. Ook het oudere werk van Beyoncé kreeg een boost: zo werden oudere langspelers van Beyoncé op 15 december bijvoorbeeld 11.000 keer gedownload.

'Beyoncé' werd op 13 december zonder aankondiging te koop aangeboden op iTunes zonder promocampagne of reclame. Dat is een strategie die eerder ook al toegepast werd door David Bowie, My Bloody Valentine en dEUS.

29-12-2013 om 11:45 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
28-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zac Efron al half jaar nuchter

Zac Efron al half jaar nuchter

http://oi41.tinypic.com/331d9u9.jpg

Zac Efron is al een half jaar nuchter. RadarOnline spotte de acteur onlangs bij een basketbalwedstrijd met een blauwe medaille om zijn hals. Deze medailles worden door Anonieme Alcoholisten (AA) gegeven wanneer leden een half jaar geen drank en/of drugs hebben aangeraakt.

Zac heeft begin dit jaar naar verluidt twee keer in een afkickkliniek gezeten en dat heeft dus zijn vruchten afgeworpen. Vorige maand brak Efron zijn kaak, omdat hij zou zijn uitgegleden in zijn woning. Geruchten deden al snel de ronde dat de acteur een terugval zou hebben gehad, onder invloed was en daarom was gevallen.

Maar Efron bewijst nu dus dat hij de waarheid sprak en al een tijdje van de drank en drugs af is. Zijn kaak is inmiddels ook weer hersteld.

28-12-2013 om 17:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Khloé Kardashian: "Voor altijd is een loze belofte"

Khloé Kardashian: "Voor altijd is een loze belofte"

http://oi40.tinypic.com/2lm5hxy.jpg

Na haar mislukte huwelijk met Lamar Odom is Khloé Kardashian erachter gekomen dat niets voor eeuwig is. De realityster postte een tekst op Instagram waarin ze haar gevoelens uit.

"We lijken altijd te vergeten dat alles tijdelijk is", begint Khloé. "We leven onze levens alsof er genoeg dagen op ons wachten. We stellen gevoelens en woorden uit tot een andere dag, een andere week, een andere maand, een ander jaar. Alles is tijdelijk. Voor altijd is een loze belofte."

De 29-jarige Khloé pakt haar leven weer op nadat ze eerder deze maand de scheiding aanvroeg van Lamar. Ze heeft in de tussentijd al een aantal cryptische berichten de wereld ingestuurd die lijken te verwijzen naar haar aanstaande ex-man en hun mislukte relatie.

28-12-2013 om 17:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney Spears trapt shows in Las Vegas (eindelijk) af

Britney Spears trapt shows in Las Vegas (eindelijk) af

http://oi40.tinypic.com/znx35x.jpg

Britney Spears heeft gisteren dan eindelijk haar eerste show in Las Vegas gegeven. De zangeres telde samen met haar fans al geruime tijd af tot het grote moment dat ze het podium op moest in Planet Hollywood.

''Wow... perfect publiek bij de eerste #PieceOfMe show!. Dat was FANTASTISCH! Ik hou van je Vegas!!!'', liet Britney vlak na afloop van haar debuutshow op Twitter weten. Het publiek zat blijkbaar vol met celebrities, want Spears bedankt er meteen een paar. ''#MileyCyrus ik hou heel veel van je! Bedankt dat je naar mijn #PieceOfMe show bent gekomen! ik adoreer je :)'' En: ''@KatyPerry Het was heeeeel fijn om je weer te zien meid! Ik ben blij dat we die Vegas-date alsnog hebben kunnen doen :)''

Spears staat de komende twee jaar in Las Vegas. In totaal treedt ze 96 keer op. Britney gaf eerder al aan dat het een zeer inspannende show is. Er wordt heel veel gedanst. Dat is ook de reden dat ze ervoor gekozen heeft om stukken te playbacken.

28-12-2013 om 17:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!