Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

15-01-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Geri Halliwell blaast reünie Spice Girls af"

"Geri Halliwell blaast reünie Spice Girls af"

http://oi68.tinypic.com/5fkg01.jpg

De op handen zijnde reünie van een deel van de Spice Girls lijkt nu toch weer op de lange baan te zijn geschoven. De zwangere Geri Halliwell wil zich nu eerst focussen op haar gezin, zeggen bronnen tegen The Sun.

"Geri heeft haar prioriteiten nu ergens anders liggen. Haar baby wordt later dit jaar verwacht en in plaats van een reünie moet ze zich concentreren op persoonlijke zaken", aldus een insider.

Al zeker anderhalf jaar wordt gesproken over een mogelijke reünie van de Spice Girls. Vorig jaar werd duidelijk dat die er waarschijnlijk zou komen met alleen Geri, Emma Bunton en Melanie Brown in de gelederen. Victoria Beckham en Melanie Chisholm hadden geen zin in een nieuwe revival van de band.

In oktober werd bekend dat Geri en haar man Christian Horner een kindje verwachten. De zangeres is al moeder van de tienjarige Bluebell.

15-01-2017 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ian Thomas over zijn liefde voor make-up: "Kan me niet schelen dat ze mij naroepen"

Ian Thomas over zijn liefde voor make-up: "Kan me niet schelen dat ze mij naroepen"

http://oi66.tinypic.com/11in9l3.jpg

In een opmerkelijke video op YouTube getuigt de Vlaamse zanger Ian Thomas over zijn liefde voor make-up. "Ik geloof niet in genderrollen."

Ian Thomas, die vaak in de States vertoeft, heeft de video opgenomen met de Amerikaanse YouTube-ster Stella Rae. Ze leidt hem als volgt in: "Heel wat mensen hebben opgemerkt dat Ian recent make-up is gaan dragen. Kijk maar naar zijn felrode nagels, geweldig gewoon. Maar waarom Ian?"

Waarop Ian Thomas: "Kijk, ik geloof niet in genderrollen en ik denk dat heel wat van de opinies in onze maatschappij erop gebaseerd zijn. Dat is verkeerd. Ik kijk naar make-up als iets neutraals, niet als iets wat aan jongens of meisjes is gelinkt."

De Vlaamse zanger heeft het opgegeven om "in een vakje te passen". "Anno 2016 is het fijn om te zien dat mensen kunnen dragen wat ze willen. Wanneer mensen me dan gaan naroepen omdat ik make-up draag, antwoord ik met een zuinig: I don't care. Uiteraard voelde ik me in het begin wat oncomfortabel, maar nu geef ik er geen zier meer om."

"Als er iemand is die make-up wil dragen, ga er gewoon voor", zo richt Ian Thomas zich tot de kijker. "Het betekent helemaal niet dat je homoseksueel of girly bent. Ik heb heel wat maten die zich als hetero identificeren en ook make-up dragen."

De Amerikaanse rapper Frank Ocean is Ian Thomas' grootste voorbeeld. "Ik geloof dat artiesten de missie hebben om grenzen te verleggen, om aan te tonen dat make-up niet aan gender is gelinkt, maar bijvoorbeeld ook dat vrouwen zonder problemen hun haar kunnen afscheren."

Eerder heeft de zanger getuigd hoe hij als 14-jarige zwaar op school werd gepest. "Elke dag werd ik uitgemaakt voor homo of wannabe, dat was een verschrikkelijke periode. Ik heb toen de slechte kant van de mens leren kennen, maar mijn geloof in de mens is niet verdwenen. In elke mens zit een goeie en een slechte kant, als onze maatschappij kan evolueren naar een samenleving waarin dat positieve meer aan bod komt, zou dat voor iedereen beter zijn."

15-01-2017 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bodyguard Kim Kardashian komt boven water: "Nergens spijt van"

Bodyguard Kim Kardashian komt boven water: "Nergens spijt van"

http://oi64.tinypic.com/s5g5n8.jpg

Na de overval op socialite Kim Kardashian in Parijs lag haar bodyguard Pascal Duvier zwaar onder vuur. Kanye West en KK zouden hem na drie jaar ook bedankt hebben voor bewezen diensten. De 43-jarige Duvier dook onder om de pers te mijden, maar komt nu weer boven water. Aan Fairfax Media zei hij nergens spijt van te hebben wat 2016 betreft.

Het was een traumatische ervaring voor Kim Kardashian in Parijs vorig jaar in oktober. Overvallers bedreigden haar met een wapen en stalen voor zo'n 9 miljoen euro aan juwelen. KK vreesde voor haar leven: ze dacht dat ze haar zouden afmaken "met een schot langs achter".

Haar Duitse bodyguard was op het moment van de overval niet bij Kim, omdat hij met haar jongere zusjes Kendall en Kourtney Jenner naar de discotheek was. Het maakte hem verdacht. Er was sprake van een 'inside job' met medewerking van Duvier. Zelfs zijn dochters werden bedreigd.

Maar Duvier blijft er kalm onder. "Ik verdoe mijn tijd niet aan wat als-gedachten. Er gebeuren nu eenmaal vele goede en vele slechte dingen. Het leven is een kettingreactie van beslissingen en daden die je stelt. Je hebt de keuze niet om bepaalde dingen te veranderen. Elke wijziging heeft invloed op alles."

Nieuwe uitdagingen
Over de overval wil hij niet uitweiden "om het onderdzoek niet te ondermijnen". Ook over zijn in de media fel besproken ontslag wil hij niks kwijt. Hij bevestigt noch ontkent: "Die vraag krijg ik vaker, maar het doet er eigenlijk niet toe of ik nog voor hen werk... De klant moet hierop antwoorden." Duvier voegde er wel nog dit aan toe over 2017: "Ik kijk uit naar nieuwe uitdagingen, aanbiedingen en tournees met bestaande en nieuwe klanten." Dus toch een halve bevestiging van zijn ontslag?

Deze week liet Duvier een selfie van hem in Parijs los. Hij laat de stad dus niet links liggen na de gebeurtenissen. "Als ik elke plaats zou mijden waaraan ik slechte herinneringen heb, dan kan ik zelfs niet thuis blijven. Ik ga niks uit de weg. Helaas moet je wel overal waar je tegenwoordig komt op je tellen letten."

Vorige week arresteerde de politie drie verdachten in de zaak van de juwelenroof in Parijs.

15-01-2017 om 14:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7 gekke huwelijkscontracten van de sterren

7 gekke huwelijkscontracten van de sterren

http://oi64.tinypic.com/2moo5cn.jpg

Een huwelijk is een van de meest romantische gebeurtenissen, maar als je een paar miljoen of meer waard bent, denk je ook maar beter even aan het financiële aspect ervan. Dat is waarom de meeste beroemdheden een huwelijkscontract lieten opstellen, en daar staan soms de gekste dingen in.

1. Kim Kardashian en Kanye West
Vreemd genoeg bevat het contract tussen het beroemde koppel geen clausules over hun kinderen en wie het hoederecht krijgt, maar er staat wél in dat mama Kris jenner geen carrièrebeslissingen mag nemen die Kim en Kanye zouden beïnvloeden - wat dat ook moge betekenen. Verder krijgt Kim bij een scheiding 1 miljoen dollar voor elk jaar dat ze met Kanye getrouwd was, en mag ze haar trouwring en alle cadeaus houden.

2. Mark Zuckerberg en Priscilla Chan
Vreemd genoeg gaat het contract tussen deze twee niet echt over geld. Wél staat erin dat Priscilla 100 minuten per week met Mark mag doorbrengen en recht heeft op één date per week. Tijdens die date mag geen van de twee inloggen op Facebook.

3. Katie Holmes en Tom Cruise
Intussen zijn ze al even gescheiden, en dat heeft Katie geen windeieren gelegd. Ze had bij de breuk recht op 3 miljoen voor elk jaar dat ze met Tom getrouwd was (15 miljoen in totaal), het hoederecht over dochter Suri én 400.000 dollar aan kindergeld per jaar. Had ze het 11 jaar volgehouden, dan had ze recht gehad op de helft van Toms geld.

4. Beyoncé en Jay Z
Bij Queen Bey en haar man draait alles om de kinderen. Beyoncé krijgt 5 miljoen dollar voor elke baby die ze krijgt, ongeacht of ze gescheiden zijn of niet. Daarnaast krijgt ze een miljoen voor elk jaar dat ze getrouwd waren in het geval van een scheiding.

5. Jessica Biel en Justin Timberlake
Justin heeft een bloedmooie vrouw, dus wij zien geen reden waarom hij haar zou bedriegen. Toch heeft Jessica hier naar verluidt zo'n angst voor dat ze ontrouw in het huwelijkscontract liet schrijven. Bedriegt Justin haar, dan komt hem dat duur te staan met een rekening van 500.000 dollar.

6. Tiger Woods en Elin Nordegren
Het eerste contract tussen de steenrijke golfspeler en zijn vrouw was vrij standaard: bij een scheiding zou Elin 20 miljoen dollar krijgen. Maar toen bedroog Tiger haar vrij publiekelijk, en volgde er een nieuwe onderhandelingsronde. En Woods beloofde haar naar verluidt meer dan 100 miljoen dollar als ze hem zou terugnemen. Nu ze in 2016 dan toch gescheiden zijn, is Elin een erg rijke vrouw geworden.

7. Jessica Simpson en Tony Romo
Ze zijn uiteindelijk nooit getrouwd, en daar zal het voorgestelde huwelijkscontract waarschijnlijk voor iets tussen gezeten hebben. Romo waagde het immers om een clausule voor te stellen die bepaalde dat Jessica hem 500.000 dollar moest betalen voor elk pondje dat ze bijkwam boven de 61 kilogram. Uiteindelijk kreeg hij noppes, want Jessica blies het hele huwelijk af.

15-01-2017 om 14:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-01-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christina Milian dacht bij keuze feestjurk niet aan de onthullende flitslampen

Christina Milian dacht bij keuze feestjurk niet aan de onthullende flitslampen

http://oi65.tinypic.com/ojfscn.jpg

Twee jaar geleden liet Christina Milian op de rode loper van Focus ook al iets méér zien dan verwacht en gisteren was haar kledingkeuze wéér onderwerp van gesprek tijdens de première van Live By Night van Ben Affleck in Los Angeles. De Amerikaanse zangeres/actrice had duidelijk geen rekening gehouden met de onthullende krachten van flitslampen.

De 35-jarige Milian - mama van de bijna zevenjarige Violet - droeg een opvallende, bronzen lovertjesjurk met lange mouwen. Ze poseerde gewillig voor de camera's terwijl die genadeloos vastlegden dat de zangeres van de hit Dip It Low haar bh had thuis gelaten én onder haar kleed een korset had aangetrokken. De idee daarachter was ongetwijfeld tweeledig: haar trots accentueren en tegelijkertijd minimaliseren waar ze blijkbaar wat minder fan van is.

Daar is ze dus half in geslaagd, laten we zeggen. Toch een zeven op tien?

10-01-2017 om 19:37 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Rebecca Ferguson zingt niet bij inauguratie Trump

Ook Rebecca Ferguson zingt niet bij inauguratie Trump

http://oi65.tinypic.com/axzm2u.jpg

Ook de Britse zangeres Rebecca Ferguson is afgehaakt als artiest voor de inauguratie van president Donald Trump over anderhalve week. Trump heeft veel moeite om artiesten te vinden die willen zingen om het begin van zijn presidentschap op vrijdag 20 januari op te vrolijken.

X-Factor-kandidaat Ferguson had toegezegd te willen optreden op één voorwaarde: zij wilde het antiracismelied Strange Fruit laten horen. Het lied uit de jaren dertig werd wereldberoemd door de vertolking van zangeres Billie Holiday. "Het is een lied dat herinnert aan het feit dat liefde de haat zal overwinnen", stelde de zangeres in een toelichting.
In een verklaring die zij dinsdag uitgaf, legt Ferguson uit dat zij niet zal optreden. "Ik ben de afgelopen week in een politieke discussie beland waar ik niet voor gekozen heb", aldus de X-Factor-kandidate. "Ik wilde met mijn keuze voor dit lied duidelijk maken waar tweespalt en het isoleren van bepaalde groepen toe kan leiden."

Onduidelijkheid
Zij laat in het midden wat haar precies heeft doen besluiten van het optreden af te zien. "Er is op dit moment te veel onduidelijk over het voorstel dat er nu ligt; daarom zal ik niet optreden. Ik wens de VS alle liefde toe, en kijk uit naar de dag dat ik alsnog op een Amerikaanse podium Strange Fruit mag voordragen."

Het besluit van Ferguson betekent dat de lijst van artiesten die volgende week gaan optreden, nog korter is geworden. Alle grote sterren hebben aangegeven niet aanwezig te willen zijn bij de inauguratie van Trump. De zestienjarige Jackie Evancho, een van de finalisten van de 2010-editie van America's Got Talent, zal wel het volkslied ten gehore brengen.

10-01-2017 om 19:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overval Kim Kardashian was inside job (maar dieven genekt door beginnersfoutje)

Overval Kim Kardashian was inside job (maar dieven genekt door beginnersfoutje)

http://oi66.tinypic.com/xe3a0m.jpg

Het moest de laatste grote klapper van de ervaren dievenbende worden, maar ze maakten één beginnersfout: één van hen liet een DNA-spoor achter op een spanstripje rond de polsen van Kim Kardashian (36). Drie maanden later slaan de speurders terug: ze arresteerden gisteren 17 mannen en vrouwen. Van het gestolen goud en juwelen - waarde: 9 miljoen euro - is nog geen spoor. Mogelijk is een partij diamanten al naar Antwerpen versluisd.

Terwijl de hele wereld én de daders dachten dat de Parijse politie het spoor bijster was, werkten zes mannen van de antibanditisme-brigade (BRB) in hun kantoortje aan de quai des Orfèvres 36 naarstig voort - geen hightech, maar old school politiewerk. Eén van de vijf overvallers maakte immers een kapitale fout: hij liet een DNA-spoor achter op een plastic spanstripje dat rond de polsen van Kardashian zat - wellicht heeft hij het met de tanden aangetrokken en zo onwetend een druppel spuug achtergelaten. Een zoektocht in de Franse politiedatabank leverde meteen één hit op: de man stond al bekend voor gewapende overvallen. De speurders tapten zijn telefoon af, observeerden hem en zijn kameraden en brachten zo de bende in kaart - het gaat blijkbaar om een paar samenwerkende misdaadfamilies uit Algerije en uit het zigeunermilieu.

Inside job
Gisterochtend, voor dag en dauw, begon de Franse politie met arrestaties, zeventien in totaal, onder wie ook drie vrouwen die in de dagen vóór de overval het doen en laten van de Kardashian-clan in Parijs in kaart brachten.

De gemiddelde leeftijd van de verdachten is 55 jaar. Er werden ook enkele jongeren ingerekend: de jongste is 23. Allemaal hebben ze een strafblad om u tegen te zeggen - gewapende overvallen, gewelddadige diefstallen, afpersing, gijzeling of drugstrafiek. Wie van de arrestanten de vijf overvallers waren, is niet bekend. Eén van de gearresteerden was alvast de chauffeur die Kim de avond voor de overval door Parijs reed. Hij werkt voor een autobedrijf dat de Kardashians vaak gebruikten bij bezoeken aan de stad. Het ziet er dus naar uit dat het om een inside job ging.

10-01-2017 om 19:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erika Van Tielen vanaf donderdag in Familie: "Mijn ambitie is niet meer oneindig"

Erika Van Tielen vanaf donderdag in Familie: "Mijn ambitie is niet meer oneindig"

http://oi63.tinypic.com/2lcqjba.jpg

Vanaf deze week duikt er een nieuw gezicht op bij Familie. Vanaf dan kruipt Erika Van Tielen in de huid van Amélie, en is daarmee terug van weggeweest. Al zou ze het zelf niet zo omschrijven, klinkt het in Dag Allemaal.

Bijna vier jaar geleden deed Erika iets vrij uniek: ze stapte zelf op bij de VRT omdat ze een burn-out voelde aankomen. "Het was vijf voor twaalf", zei ze toen. De jaren daarop verdween ze een beetje naar de achtergrond. Althans, zo leek het toch. "Oké, op nationaal vlak maak ik nu een beetje een comeback, maar ik heb allesbehalve stilgezeten de voorbije jaren. Ik heb zelfs meer gewerkt dan ooit denk ik. Alleen: 't bleef allemaal nogal onder de radar.Ik vond dat niet vervelend, Bij mij draait het niet om de glamour en glitter, of kijkcijfers. Al moet ik eerlijkheidshalve wel toegeven dat het mooi meegenomen is om veel kijkers te hebben. Mensen kennen mijn kop weer. Wie weet vloeit daar nieuw werk uit voort."

Hoe ze dan bij Familie terechtkwam? "Met één telefoontje. Het was Wim, de producer, die mij belde. 'Erika, wij willen heel graag met jou samenwerken', zei hij. Het mooiste compliment dat ik ooit kreeg! Daarna ben ik alles uiteraard nog deftig gaan doorpraten en heb ik ook een test gedaan. Echt waar, ik ben superblij met de kans die ik krijg bij 'Familie'. Het geeft mij zowaar een eersteschooldag-gevoel. Van alles mogen ontdekken, even uit m'n comfortzone treden... Plezant! En dat wil ik nog even koesteren. Dat heb ik de voorbije jaren wel geleerd: de gulzigheid aan de kant schuiven, en leren content zijn met wat ik heb."

Ambitieus
De laatste jaren heeft ze leren doseren. "Pas op: ik bén nog wel ambitieus. Maar ambitie hoeft niet altijd een streven naar meer te zijn. Dat dacht ik zelf ook lange tijd. Ik nam er constant dingen bij. Want het was tof, of een kans die ik niet kón laten liggen... Tot ik besefte dat ik lang niet altijd voldoende genoot van de dingen die ik deed. Of dat ik niet altijd met de juiste mensen werkte. Dat wat ik terugkreeg niet altijd in verhouding stond met wat ik erin stak. Én dat ik amper nog tijd had voor m'n kinderen. Dus ambitie: toch wel, maar niet meer tot in het oneindige. Ik kies mijn projecten met zorg. Wat ik dan doe, doe ik voor 100%. Een dag telt écht maar vierentwintig uur."

Die visie past ze ook toe bij haar kinderen. "Al die regeltjes en idealen die we voorgeschoteld krijgen, pff. Ik probeer zo veel mogelijk mijn gevoel te volgen. En ik moedig andere moeders via mijn blog Erikavantielen.be aan om dat ook te doen. Toen Sofie Dumont onlangs op de radio vertelde over de ideale brooddoos met allerlei zelfgemaakte bereidingen, dacht ik: 'Jawadde, dat krijg ik onaangeroerd mee terug naar huis. En ik heb er bovendien te weinig tijd en te weinig kooktalent voor. (lacht) Die van mij eten dus meer dan eens boterhammen met choco. Maar ook heel veel andere dingen, ze lusten veel. En ze hebben tonnen energie en zijn zelden ziek. Dan zal 't wel goed zijn zeker?"

10-01-2017 om 19:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joyce De Troch over haar pijnlijke trauma: "Ik had plastische chirurgie nodig"

Joyce De Troch over haar pijnlijke trauma: "Ik had plastische chirurgie nodig"

http://oi64.tinypic.com/2r2rlhw.jpg

De tijd dat Joyce De Troch (42) in de spotlights stond, is voorbij, maar dat wil niet zeggen dat ze op haar lauweren rust. De presentatrice is moeder van twee én runt haar eigen business. Voluit leven, dat wil de eigenzinnige dame die kampte met een pijnlijk trauma.

Joyce De Troch is een trotse mama en tijdens de fotoshoot wordt duidelijk wat voor een hechte band ze heeft met haar dochters Adriana en Alexia. Voor hun geboorte betaalde ze wel een lichamelijke prijs. "Mijn oudste dochter is geboren via een spoedkeizersnede. Bij mijn tweede zwangerschap besliste mijn gynaecoloog opnieuw een keizersnede uit te voeren, hoewel daar eigenlijk geen medische reden voor was", vertelt Joyce in Story. "Ik had het lef moeten hebben om te veranderen van gynaecoloog, maar ik lag op dat moment al gekluisterd aan mijn ziekenhuisbed waar ik bijna twee maanden moest stilliggen. Ik blijf erbij, ik wilde natuurlijk bevallen. En die tweede keizersnede is uiteindelijk helemaal fout gelopen."

Abcessen
"Er waren geen complicaties tijdens de geboorte van Adriana, maar wel achteraf. Er zou een foute draad gebruikt zijn, waardoor er abcessen ontstonden in en aan de incisies. Mijn gynaecoloog heeft me drie maanden lang wandelen gestuurd met antibiotica, tot de pijn echt niet meer te harden was. Ik verloor zelfs het bewustzijn. Toen ben ik met spoed geopereerd, met een ontzettend lelijk litteken als gevolg. Het zag er echt verschrikkelijk uit."

Joyce koos uiteindelijk vorig jaar voor plastische chirurgie. "Ik heb lang getwijfeld omdat ik al heel wat pijn heb moeten doorstaan aan mijn buik, maar na vier jaar heb ik dat litteken dan toch maar laten aanpakken door een plastisch chirurg. De schade was enorm, ook al zat het verstopt onder mijn kleren. En ik had niets te verliezen: lelijker kon niet. Over de hele breedte van mijn buik blijft nu nog een litteken over. Maar vergeleken met wat het ooit was, heeft dokter Benoit Hendrickx er een kunstwerk van gemaakt. Het was wel een zware herstelperiode, ik kreeg zelfs morfinederivaten tegen de pijn. Ik heb echt afgezien, vooral door de combinatie met de zorg voor mijn kinderen én mijn job. Tot vandaag is sporten nog steeds te pijnlijk. Je zou versteld staan voor hoeveel dingen je je buikspieren gebruikt."

Klacht indienen
Joyce overwoog om klacht in te dienen tegen haar gynaecoloog, maar deed dat uiteindelijk niet. "In de medische wereld neemt iedereen het op voor iedereen. Daar kun je niet tegenop, het zou alleen maar tijd- en geldverlies betekenen. Maar bij deze dus nog een bedankje aan mijn ex-gynaecoloog voor alle miserie die hij aan mijn lijf heeft aangericht.
maanden ellende. Ik ben een fiere vrouw en het is dan ook geen pretje om met zo'n litteken te leven, al heb ik er natuurlijk wel een prachtig kind voor in de plaats gekregen. Maar ik zal nooit meer een bikini dragen, zo lelijk is het litteken. Alleen mijn man en ik moeten er dus op kijken. Ik berust in het feit dat ik geen Victoria's Secret Angel meer zal worden", lacht Joyce.

10-01-2017 om 19:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-01-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole Kidman wil op 49ste nog een kind, moeten we dat problematisch vinden?

Nicole Kidman wil op 49ste nog een kind, moeten we dat problematisch vinden?

http://oi68.tinypic.com/2hfuem1.jpg

Actrice Nicole Kidman (49) liet in een interview met Event weten dat ze graag nog een kindje wil en vorige week werd zangeres Janet Jackson op haar 50ste voor het eerst mama. Steeds meer vrouwen worden kortom zwanger op latere leeftijd, moeten we dat eigenlijk erg vinden?

De gemiddelde leeftijd waarop een vrouw in Vlaanderen haar eerste kind krijgt, is in 2015 gestegen tot 28,2 jaar, terwijl dat in 2001 nog 26,7 jaar was. Dat blijkt uit de meest recente cijfers van Kind & Gezin. Daarnaast is het aantal zwangerschappen bij vrouwen van 40 of ouder de afgelopen 25 jaar verdrievoudigd in ons land. Het zijn dus lang niet alleen "gekke" celebrities die nog een kindje krijgen op latere leeftijd.

Dat komt enerzijds omdat vrouwen steeds vaker en langer studeren en daarna nog carrière willen maken, maar ook omdat we er vanuit gaan dat er anno 2017 genoeg medische hulp is als het op natuurlijke wijze niet zou lukken. Dat klopt natuurlijk ook, al wil het niet zeggen dat er niet (veel) meer risico's verbonden zitten aan zwanger worden op latere leeftijd. En een vruchtbaarheidsbehandeling is absoluut geen zekerheid dat het op latere leeftijd nog lukt.

Vruchtbaarheid
Ten eerste blijven vrouwen de piek van hun vruchtbaarheid kennen tussen de 20 en 30. Een vrouw van 40 heeft per cyclus zo'n drie tot vier keer minder kans om op natuurlijke wijze zwanger te worden dan iemand van 30.  Na je veertigste is de kans zo goed als nihil. En hoewel vruchtbaarheidsbehandelingen de kans op een spontane zwangerschap flink de hoogte in helpen, blijven er toch nog heel wat vrouwen kinderloos na talloze (dure) behandelingen.

Medische risico's
Na 40 jaar - en zelfs al vanaf 35 jaar - zijn er ook heel wat medische risico's voor de baby én de moeder. Zo stijgt de kans op een miskraam naar 50 procent bij vrouwen vanaf 40, er is 10 procent meer kans op zwangerschapsvergiftiging, het risico op een kind met het syndroom van Down stijgt naar één op honderd (ter vergelijking: bij vrouwen onder de 30 is de kans minder dan één op duizend), er is meer kans op noodkeizersneden, hartproblemen en zwangerschapsdiabetes.

Voordelen
Hoewel het ouderwets klinkt, wordt een zwangerschap op latere leeftijd door experts dus nog altijd afgeraden. Al is het anno 2017 zeker niet onmogelijk en er zijn zelfs een paar voordelen aan verbonden. "Maturiteit maakt dat je bewuster kunt genieten van je zwangerschap en het ouderschap. Je bent evenwichtiger en kunt over het algemeen beter relativeren: eigenschappen die zeker van pas komen tijdens de opvoeding. Een kind verzorgen en begeleiden tot een volwaardige volwassene vraagt financiële draagkracht; meestal heb je op dit vlak ook meer stabiliteit als je wat ouder bent," aldus vruchtbaarheidsspecialist Dr. Ombelet aan Goed Gevoel.

09-01-2017 om 23:39 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VAF reageert op kritiek: "Robbe De Hert kreeg wel geld voor zijn nieuwe film"

VAF reageert op kritiek: "Robbe De Hert kreeg wel geld voor zijn nieuwe film"

http://oi66.tinypic.com/2uekzs1.jpg

Regisseur Robbe De Hert getuigde in oktober in deze krant over de armtierige omstandigheden waarin hij leeft. De Hert haalde in het interview ook uit naar het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF): hij wil niet meer afhankelijk zijn van "de dikzakken in Brussel". Het verhaal weekte heel wat reacties los en een benefietactie voor De Hert haalde sindsdien al 15.000 euro op. Het VAF reageert nu zelf op de kritiek.

Het VAF deelt mee dat De Hert in 2001 een financiële bijdrage van 125.000 euro ontving voor een tv-reeks (6x50 minuten) over de geschiedenis van de Vlaamse film. Daarvan werd een versie uitgezonden op de regionale zender ATV.
 
De Herts onafgewerkte project Hollywood aan de Schelde is een spin-off van deze reeks, aldus het VAF. De bedoeling was om hiervan, met bijkomend materiaal, een filmversie te maken.

Hiervoor heeft de regisseur wel fondsen ontvangen, laat het VAF weten: in 2006 werd hem 50.000 euro postproductiesteun toegekend. Daarvan kreeg hij in 2006 en 2007 al 80 procent (40.000 euro) uitbetaald. "De film werd echter nooit opgeleverd en de contractuele afspraken werden door hem niet nagekomen. Rekening houdend met zijn toen al precaire situatie heeft het VAF de gestorte bedragen niet teruggevorderd," aldus het VAF in een persbericht.

"Wij respecteren Robbe De Hert en wat hij voor de Vlaamse film heeft betekend en betreuren de moeilijke situatie waarin hij zich bevindt. We spreken dan ook de hoop uit dat 'Hollywood aan de Schelde' er met steun van de lopende crowdfunding actie spoedig komt, zodat wij ook het saldo kunnen uitbetalen en Vlaanderen deze film te zien krijgt," concludeert het fonds.

09-01-2017 om 23:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trump pareert: "Meryl Streep is overschatte actrice"

Trump pareert: "Meryl Streep is overschatte actrice"

http://oi64.tinypic.com/2dl0v1j.jpg

Toekomstig president Donald Trump heeft vanmorgen per Twitter gereageerd op de toespraak van actrice Meryl Streep tijdens de uitreiking van de Golden Globes. Hij noemde de gevierde dame "overschat".

Streep, die een prestigieuze oeuvreprijs kreeg, haalde in haar speech de verkiezingsbijeenkomst aan waarbij Trump een gehandicapte journalist nadeed. "Het greep me bij de keel", stelde Streep. "Niet omdat het goed was. Maar het was effectief. Het brak mijn hart toen ik het zag en ik kan het nog steeds niet uit mijn hoofd krijgen."

Trump, die binnen elf dagen ingehuldigd wordt als 45e president van de VS, maakte drievoudig Oscarwinnaar Streep uit voor "een van de meest overschatte actrices van Hollywood. Zij kent mij niet, maar viel mij toch aan. Zij is een Hillary-hielenlikker die verliest."

Kronkelen

De Republikeinse miljardair ontkent dat hij de gehandicapte journalist nadeed. "Ik liet hem alleen even kronkelen omdat hij een stuk over een oud verhaal had geschreven om mij zwart te maken. Wéér die oneerlijke media!"

Trump mag dan wel geen fan zijn, Streep heeft wel veel lof gekregen voor haar speech. De actrice riep journalisten in haar toespraak, die zes minuten duurde, op om vrijheid, waarheid en waardigheid hoog in het vaandel te houden, ook na de inauguratie van Trump.

09-01-2017 om 23:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Originele Get Ready! terug bij elkaar"

"Originele Get Ready! terug bij elkaar"

http://oi64.tinypic.com/264kqys.jpg

2017 is nog maar pas bezig, maar de comeback van het jaar lijkt al een feit. Get Ready! komt terug samen in de originele bezetting, zo meldt Showbizzsite.

Jimmy Samyn en Koen Bruggemans, de twee nog steeds actieve leden van de voormalige boysband, gaan niet verder met Kenny Philippaars en Bob van Kerkoerle. In hun plaats komen veertigers Glenn Degendt en Jean-Marie 'JM' Desreux terug. Voor Kenny Philippaars eindigt het Get Ready!-hoofdstuk eind april, hij heeft dan bijna negen jaar op de teller. Hij verving samen met Tom De Blaes 'JM' en Glenn die Get Ready! respectievelijk in 2007 en 2008 verlieten. Volgens Showbizzsite is al maanden in het geheim aan de comeback gewerkt.

Get Ready! werd opgericht in 1995. Met hun debuutsingle Diep (zo diep) stonden ze in 1996 weken op nummer één. Ook hun drie volgende hits haalden de Top 3. In 1997 stonden ze in het voorprogramma van Michael Jackson in Oostende. Een jaar later stonden ze in een uitverkocht Vorst Nationaal. De band spande met succes een rechtszaak aan tegen holebitijdschrift ZiZo-magazine, dat geschreven had dat de leden van Get Ready! homoseksueel waren. Later maakten verschillende leden bekend toch homoseksueel te zijn. Met hun Engelstalige repertoire tourden ze  rond de eeuwwisseling door Zuidoost-Azië en Zuid-Amerika. Nadien werd het stiller rond de groep.

09-01-2017 om 23:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overvallers Kim Kardashian zouden juwelen in Antwerpen proberen verkopen hebben

Overvallers Kim Kardashian zouden juwelen in Antwerpen proberen verkopen hebben

http://oi65.tinypic.com/2vxk8dv.jpg

De rechercheurs die de overval op realityster Kim Kardashian onderzoeken, hebben een spoor gevonden dat naar Antwerpen leidt. Dat meldt VTM NIEUWS. De redactie zou het bericht uit Franse gerechtelijke kringen hebben. Vermoedelijk probeerden de gangsters de juwelen van Kardashian in de Scheldestad te slijten.

De vermoedelijke daders van de overval op Kim Kardashian begin oktober in Parijs werden vanmorgen gevat. Zeventien personen zijn aangehouden in Frankrijk. De Franse politie kreeg daarbij hulp van haar Belgische collega's. De bende - vermoedelijk 'oude rotten in het vak' van wie één zelfs 72 zou zijn - had maar liefst negen miljoen euro aan juwelen buitgemaakt.

In de nacht van 2 op 3 oktober vorig jaar vielen zes mannen gekleed in jassen met het opschrift 'police' het luxehotel aan de rue Tronchet in het achtste arrondissement van Parijs binnen, waar Kim Kardashian (35) toen verbleef. Ze bonden de Amerikaanse socialite vast en bedreigden haar met een vuurwapen. KK was op dat moment alleen in haar kamer, zonder bodyguard. De overvallers gingen er, te voet en op de fiets, vandoor met waardevolle juwelen. 

Op hun vlucht lieten ze een sieraad ter waarde van 30.000 euro vallen, wat het onderzoek flink vooruithielp. Daarop zou er DNA van een van de daders gevonden zijn dan wel op het materiaal waarmee Kardashian vastgebonden werd. De speurders tapten telefoongesprekken van de bende af en volgde vanop afstand een ontmoeting tussen de overvallers en een mogelijke koper van de gestolen juwelen in het noorden van Parijs.

Vijftigers
Verscheidene daders zouden vijftigers zijn die al langer bekend stonden bij de Franse politie voor feiten uit het verleden. Een van hen is volgens de Franse media zelfs 72. De zogenaamde BRB (brigade de répression du banditisme) van het Quai des Orfèvres in Parijs kon hen vanochtend aanhouden na acties in Vincennes, Le Raincy, Rouen en Grasse. Ook de Belgische politie zou volgens het Franse magazine Le Point hebben meegewerkt aan het onderzoek. Sommige daders zouden uit het milieu van woonwagenbewoners komen. Daarom was er volgens AFP onder meer een "delicate operatie op een kampeerplaats" gepland.

De gearresteerden kunnen maximaal 96 uur worden vastgehouden. Verwacht wordt dat Kim Kardashian in New York via een videomeeting met de FBI de komende uren zal worden gevraagd of ze hen al dan niet herkent. Er zouden ook huiszoekingen bij de verdachten plaatsvinden vanochtend in een poging de gestolen juwelen te recupereren. Het geopende onderzoek loopt vooor "gewapende diefstal in een georganiseerde bende" en verder voor bendevorming en opsluiting.

09-01-2017 om 23:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-01-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koningin Paola weer thuis na wervelbreuk

Koningin Paola weer thuis na wervelbreuk

http://oi68.tinypic.com/9leh53.jpg

Koningin Paola (79) is sinds dinsdag weer thuis. Dat heeft het paleis vandaag bevestigd aan de VRT na een tweet van het RTL-programma Place Royale. Ze herstelt op het kasteel Belvédère van een wervelfractuur na een ongelukkige val.

Paola heeft een week in het ziekenhuis gelegen. Op 28 december belandde Paola in het universitair ziekenhuis Saint-Luc in het Brusselse Sint-Lambrechts-Woluwe. De echtgenote van koning Albert had een breuk in een wervel opgelopen door een val. Het paleis maakte destijds bekend dat de revalidatie maanden gaat duren.

De breuk heeft geen neurologische complicaties veroorzaakt, aldus het paleis. Paola kreeg onder anderen bezoek van haar zoon prins Laurent, zijn vrouw Claire en hun kinderen.

08-01-2017 om 20:17 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elvis' geboortedag herdacht in Turnhout

Elvis' geboortedag herdacht in Turnhout

http://oi66.tinypic.com/34o1ocj.jpg

Overal ter wereld komen vandaag fans van Elvis Presley bij elkaar om samen de 82e geboortedag van hun idool te vieren. In Memphis, de woonplaats van The King, snijden fans een grote verjaardagstaart aan.

De Belgische fanclub ElvisMatters kwam samen met de Nederlandse afdeling bij elkaar in Turnhout. "Voor alle fans was er taart en we hebben op de klanken van zijn muziek geproost op het leven van Elvis", zegt Michel van Erp, voorzitter van ElvisMatters.

Het is dit jaar precies veertig jaar geleden dat Elvis op 16 augustus op zijn landgoed Graceland in Memphis overleed. "Maar nog steeds is Elvis onverminderd populair', zegt Michel. Afgelopen jaar nog kwam er een nieuwe cd uit van Elvis waarop hij samen met het Royal Philharmonic Orchestra te horen is. Dit orkest strijkt op 19 mei neer in Paleis 12 in Brussel met de liveshow Elvis Presley - The Wonder of You.

In augustus trekt een grote groep Belgische en Nederlandse fans, samen met ElvisMatters naar Memphis om daar de veertigste sterfdag van Elvis te herdenken.

Onze in maart 2015 overleden collega Peter Verbruggen was de grondlegger en jarenlange voorzitter van ElvisMatters. In 1999 schreef hij het boek 'Elvis: King of Belgium' over zijn muzikale held.

08-01-2017 om 20:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alec Baldwin provoceert met Russische 'Make America Great Again'-pet

Alec Baldwin provoceert met Russische 'Make America Great Again'-pet

http://oi63.tinypic.com/2sae0s4.jpg

Acteur Alec Baldwin maakt er een sport van om de Amerikaanse president-elect Donald Trump op de kast te jagen. En daar slaagt hij tot nu toe overigens aardig in. In een post op Instagram daagt Baldwin de president-elect nu uit met een petje waarop de Russische vertaling van Trumps slogan 'Make America Great Again' staat.

Baldwin is niet van plan om zijn aanhoudende kritiek op Trump te staken. Toen onlangs bekendraakte dat de aankomend president voor zijn eedaflegging geen sterren vond die wilden optreden, bood de acteur vrijwillig zijn hulp aan. ''Ik wil optreden tijdens Trumps inauguratie. Ik wil Highway to Hell zingen'', tweette hij cynisch.

In het komische programma 'Saturday Night Live' steekt Baldwin wekelijks de draak met Trump. Een vertolking die de Republikein overigens niet kan smaken. "Ik bekeek de aanval van Saturday Night Live op me. Tijd om de saaie en niet-grappige show af te voeren. Vertolking Alec Baldwin is slecht. Media vervalsen verkiezingen!" tweette hij na een aflevering.

Naar aanleiding van de controverse omtrent de cyberaanvallen waarmee Rusland de Amerikaanse verkiezingen zou hebben proberen te beïnvloeden, postte Baldwin een selfie waarop hij een baseballpet draagt met de Trump-slogan 'Make America Great Again' in het Russisch, in combinatie met een "rammel niet met mijn voeten"-gelaatsexpressie.

Volgens Mashable staat er in feite letterlijk vertaald 'Make America Cool Again' op de pet.

Op een andere tweet waarin de president-elect Baldwins imitatie afkraakte, reageerde Baldwin "Maak je belastingsaangifte openbaar en stop ermee. Ha." Dat zit er echter niet aan te komen, dus de vete tussen Trump en Baldwin wordt ongetwijfeld vervolgd.

08-01-2017 om 20:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Playboy bestempelt Antje als de nieuwe Kate Upton

Playboy bestempelt Antje als de nieuwe Kate Upton

http://oi64.tinypic.com/2lic7s8.jpg

De foto's die ze van zichzelf op Instagram post, zijn steevast heel sexy. Geen wonder dat duizenden fans haar maar wat graag volgen op social media. Playboy bestempelde Antje Utgaard recent als de nieuwe Kate Upton.

De gelijkenissen tussen beide Amerikaanse modellen zijn dan ook treffend. Kate Upton verwierf bekendheid door haar veelbesproken covers voor het magazine Sports Illustrated.

De 22-jarige Antje Utgaard is fier op haar rondingen en op de eer die haar te beurt viel om bestempeld te worden als de nieuwe Kate Upton. Maar ze wil meer zijn dan een sexy model.

Ze verhuisde van het kleine plaatsje Star Prairie in de Amerikaanse staat Wisconsin naar Los Angeles om een acteercarrière na te jagen.

Ze mag dan al bijna een miljoen volgers hebben op Instagram, een rol in een komische serie zoals 'Friends' of 'How I met your Mother' zou haar pas echt gelukkig maken.

08-01-2017 om 20:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Feesten in het Witte Huis tot in de vroege uurtjes voor afscheid van Obama's

Feesten in het Witte Huis tot in de vroege uurtjes voor afscheid van Obama's

http://oi63.tinypic.com/6qb0h2.jpg

In december maakte Barack Obama bekend dat hij en zijn vrouw Michelle een grote fuif zouden geven vooraleer ze het Witte Huis zouden verlaten. En het presidentskoppel hield woord. Vrijdagavond zakten Hollywoodsterren, topmuzikanten, bedrijfsleiders en filantropen in groten getale af naar het presidentiële verblijf in Washington DC. Onder andere George en Amal Clooney, Stevie Wonder, Meryl Streep, Bruce Springsteen, Gwyneth Paltrow, Usher, Robert DeNiro en George Lucas waren van de partij.

De gasten mochten geen foto's of videobeelden nemen tijdens het feest, maar dat weerhield velen er niet van om hun aanwezigheid op het event toch via sociale media kenbaar te maken.

Chance the Rapper postte zaterdagochtend om 4:33 uur een video die hij had opgenomen buiten aan het Witte Huis en noemde het feestje "geweldig". "Ze lieten ons hier geen camera's binnenbrengen, maar weet dat het historisch was, het was zwart, het was mooi, er werd gedanst, er werd gelachen, er was liefde en er waren knuffels," zei de rapper. De video werd ondertussen weer van Instagram verwijderd

08-01-2017 om 19:57 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
07-01-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad Pitt mag kinderen vijf uur per week zien

Brad Pitt mag kinderen vijf uur per week zien

http://oi68.tinypic.com/30bep6r.jpg

Brad Pitt bezoekt zijn zes kinderen met Angelina Jolie elke week en mag dan onder toezicht vijf uur met ze doorbrengen. Dat blijkt uit rechtbankpapieren in handen van People.

Deze bezoekjes vinden plaats sinds oktober, een maand nadat Angelina de scheiding aanvroeg. Bij elk samenzijn is een therapeut aanwezig. In november wilde Brad zijn kinderen vaker zien, maar daar ging zijn ex niet mee akkoord. Daarop diende hij een verzoek in bij de rechter voor meer bezoekrechten.

Pitt en Jolie werden het onlangs eens om rechtbankdocumenten over hun kinderen voortaan geheim te houden. De papieren in handen van People dateren van daarvoor en zijn openbaar gemaakt door Jolie. ''Dit document bevestigt dat Angelina er niet voor terugdeinst om details over haar kinderen, hun therapie en hun bezoekjes te openbaren. En dit bewijst waarom Brad zo dankbaar is dat de documenten vanaf nu geheim worden gehouden'', aldus een ingewijde.

07-01-2017 om 19:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!