Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

09-01-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trump pareert: "Meryl Streep is overschatte actrice"

Trump pareert: "Meryl Streep is overschatte actrice"

http://oi64.tinypic.com/2dl0v1j.jpg

Toekomstig president Donald Trump heeft vanmorgen per Twitter gereageerd op de toespraak van actrice Meryl Streep tijdens de uitreiking van de Golden Globes. Hij noemde de gevierde dame "overschat".

Streep, die een prestigieuze oeuvreprijs kreeg, haalde in haar speech de verkiezingsbijeenkomst aan waarbij Trump een gehandicapte journalist nadeed. "Het greep me bij de keel", stelde Streep. "Niet omdat het goed was. Maar het was effectief. Het brak mijn hart toen ik het zag en ik kan het nog steeds niet uit mijn hoofd krijgen."

Trump, die binnen elf dagen ingehuldigd wordt als 45e president van de VS, maakte drievoudig Oscarwinnaar Streep uit voor "een van de meest overschatte actrices van Hollywood. Zij kent mij niet, maar viel mij toch aan. Zij is een Hillary-hielenlikker die verliest."

Kronkelen

De Republikeinse miljardair ontkent dat hij de gehandicapte journalist nadeed. "Ik liet hem alleen even kronkelen omdat hij een stuk over een oud verhaal had geschreven om mij zwart te maken. Wéér die oneerlijke media!"

Trump mag dan wel geen fan zijn, Streep heeft wel veel lof gekregen voor haar speech. De actrice riep journalisten in haar toespraak, die zes minuten duurde, op om vrijheid, waarheid en waardigheid hoog in het vaandel te houden, ook na de inauguratie van Trump.

09-01-2017 om 23:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Originele Get Ready! terug bij elkaar"

"Originele Get Ready! terug bij elkaar"

http://oi64.tinypic.com/264kqys.jpg

2017 is nog maar pas bezig, maar de comeback van het jaar lijkt al een feit. Get Ready! komt terug samen in de originele bezetting, zo meldt Showbizzsite.

Jimmy Samyn en Koen Bruggemans, de twee nog steeds actieve leden van de voormalige boysband, gaan niet verder met Kenny Philippaars en Bob van Kerkoerle. In hun plaats komen veertigers Glenn Degendt en Jean-Marie 'JM' Desreux terug. Voor Kenny Philippaars eindigt het Get Ready!-hoofdstuk eind april, hij heeft dan bijna negen jaar op de teller. Hij verving samen met Tom De Blaes 'JM' en Glenn die Get Ready! respectievelijk in 2007 en 2008 verlieten. Volgens Showbizzsite is al maanden in het geheim aan de comeback gewerkt.

Get Ready! werd opgericht in 1995. Met hun debuutsingle Diep (zo diep) stonden ze in 1996 weken op nummer één. Ook hun drie volgende hits haalden de Top 3. In 1997 stonden ze in het voorprogramma van Michael Jackson in Oostende. Een jaar later stonden ze in een uitverkocht Vorst Nationaal. De band spande met succes een rechtszaak aan tegen holebitijdschrift ZiZo-magazine, dat geschreven had dat de leden van Get Ready! homoseksueel waren. Later maakten verschillende leden bekend toch homoseksueel te zijn. Met hun Engelstalige repertoire tourden ze  rond de eeuwwisseling door Zuidoost-Azië en Zuid-Amerika. Nadien werd het stiller rond de groep.

09-01-2017 om 23:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overvallers Kim Kardashian zouden juwelen in Antwerpen proberen verkopen hebben

Overvallers Kim Kardashian zouden juwelen in Antwerpen proberen verkopen hebben

http://oi65.tinypic.com/2vxk8dv.jpg

De rechercheurs die de overval op realityster Kim Kardashian onderzoeken, hebben een spoor gevonden dat naar Antwerpen leidt. Dat meldt VTM NIEUWS. De redactie zou het bericht uit Franse gerechtelijke kringen hebben. Vermoedelijk probeerden de gangsters de juwelen van Kardashian in de Scheldestad te slijten.

De vermoedelijke daders van de overval op Kim Kardashian begin oktober in Parijs werden vanmorgen gevat. Zeventien personen zijn aangehouden in Frankrijk. De Franse politie kreeg daarbij hulp van haar Belgische collega's. De bende - vermoedelijk 'oude rotten in het vak' van wie één zelfs 72 zou zijn - had maar liefst negen miljoen euro aan juwelen buitgemaakt.

In de nacht van 2 op 3 oktober vorig jaar vielen zes mannen gekleed in jassen met het opschrift 'police' het luxehotel aan de rue Tronchet in het achtste arrondissement van Parijs binnen, waar Kim Kardashian (35) toen verbleef. Ze bonden de Amerikaanse socialite vast en bedreigden haar met een vuurwapen. KK was op dat moment alleen in haar kamer, zonder bodyguard. De overvallers gingen er, te voet en op de fiets, vandoor met waardevolle juwelen. 

Op hun vlucht lieten ze een sieraad ter waarde van 30.000 euro vallen, wat het onderzoek flink vooruithielp. Daarop zou er DNA van een van de daders gevonden zijn dan wel op het materiaal waarmee Kardashian vastgebonden werd. De speurders tapten telefoongesprekken van de bende af en volgde vanop afstand een ontmoeting tussen de overvallers en een mogelijke koper van de gestolen juwelen in het noorden van Parijs.

Vijftigers
Verscheidene daders zouden vijftigers zijn die al langer bekend stonden bij de Franse politie voor feiten uit het verleden. Een van hen is volgens de Franse media zelfs 72. De zogenaamde BRB (brigade de répression du banditisme) van het Quai des Orfèvres in Parijs kon hen vanochtend aanhouden na acties in Vincennes, Le Raincy, Rouen en Grasse. Ook de Belgische politie zou volgens het Franse magazine Le Point hebben meegewerkt aan het onderzoek. Sommige daders zouden uit het milieu van woonwagenbewoners komen. Daarom was er volgens AFP onder meer een "delicate operatie op een kampeerplaats" gepland.

De gearresteerden kunnen maximaal 96 uur worden vastgehouden. Verwacht wordt dat Kim Kardashian in New York via een videomeeting met de FBI de komende uren zal worden gevraagd of ze hen al dan niet herkent. Er zouden ook huiszoekingen bij de verdachten plaatsvinden vanochtend in een poging de gestolen juwelen te recupereren. Het geopende onderzoek loopt vooor "gewapende diefstal in een georganiseerde bende" en verder voor bendevorming en opsluiting.

09-01-2017 om 23:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-01-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koningin Paola weer thuis na wervelbreuk

Koningin Paola weer thuis na wervelbreuk

http://oi68.tinypic.com/9leh53.jpg

Koningin Paola (79) is sinds dinsdag weer thuis. Dat heeft het paleis vandaag bevestigd aan de VRT na een tweet van het RTL-programma Place Royale. Ze herstelt op het kasteel Belvédère van een wervelfractuur na een ongelukkige val.

Paola heeft een week in het ziekenhuis gelegen. Op 28 december belandde Paola in het universitair ziekenhuis Saint-Luc in het Brusselse Sint-Lambrechts-Woluwe. De echtgenote van koning Albert had een breuk in een wervel opgelopen door een val. Het paleis maakte destijds bekend dat de revalidatie maanden gaat duren.

De breuk heeft geen neurologische complicaties veroorzaakt, aldus het paleis. Paola kreeg onder anderen bezoek van haar zoon prins Laurent, zijn vrouw Claire en hun kinderen.

08-01-2017 om 20:17 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elvis' geboortedag herdacht in Turnhout

Elvis' geboortedag herdacht in Turnhout

http://oi66.tinypic.com/34o1ocj.jpg

Overal ter wereld komen vandaag fans van Elvis Presley bij elkaar om samen de 82e geboortedag van hun idool te vieren. In Memphis, de woonplaats van The King, snijden fans een grote verjaardagstaart aan.

De Belgische fanclub ElvisMatters kwam samen met de Nederlandse afdeling bij elkaar in Turnhout. "Voor alle fans was er taart en we hebben op de klanken van zijn muziek geproost op het leven van Elvis", zegt Michel van Erp, voorzitter van ElvisMatters.

Het is dit jaar precies veertig jaar geleden dat Elvis op 16 augustus op zijn landgoed Graceland in Memphis overleed. "Maar nog steeds is Elvis onverminderd populair', zegt Michel. Afgelopen jaar nog kwam er een nieuwe cd uit van Elvis waarop hij samen met het Royal Philharmonic Orchestra te horen is. Dit orkest strijkt op 19 mei neer in Paleis 12 in Brussel met de liveshow Elvis Presley - The Wonder of You.

In augustus trekt een grote groep Belgische en Nederlandse fans, samen met ElvisMatters naar Memphis om daar de veertigste sterfdag van Elvis te herdenken.

Onze in maart 2015 overleden collega Peter Verbruggen was de grondlegger en jarenlange voorzitter van ElvisMatters. In 1999 schreef hij het boek 'Elvis: King of Belgium' over zijn muzikale held.

08-01-2017 om 20:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alec Baldwin provoceert met Russische 'Make America Great Again'-pet

Alec Baldwin provoceert met Russische 'Make America Great Again'-pet

http://oi63.tinypic.com/2sae0s4.jpg

Acteur Alec Baldwin maakt er een sport van om de Amerikaanse president-elect Donald Trump op de kast te jagen. En daar slaagt hij tot nu toe overigens aardig in. In een post op Instagram daagt Baldwin de president-elect nu uit met een petje waarop de Russische vertaling van Trumps slogan 'Make America Great Again' staat.

Baldwin is niet van plan om zijn aanhoudende kritiek op Trump te staken. Toen onlangs bekendraakte dat de aankomend president voor zijn eedaflegging geen sterren vond die wilden optreden, bood de acteur vrijwillig zijn hulp aan. ''Ik wil optreden tijdens Trumps inauguratie. Ik wil Highway to Hell zingen'', tweette hij cynisch.

In het komische programma 'Saturday Night Live' steekt Baldwin wekelijks de draak met Trump. Een vertolking die de Republikein overigens niet kan smaken. "Ik bekeek de aanval van Saturday Night Live op me. Tijd om de saaie en niet-grappige show af te voeren. Vertolking Alec Baldwin is slecht. Media vervalsen verkiezingen!" tweette hij na een aflevering.

Naar aanleiding van de controverse omtrent de cyberaanvallen waarmee Rusland de Amerikaanse verkiezingen zou hebben proberen te beïnvloeden, postte Baldwin een selfie waarop hij een baseballpet draagt met de Trump-slogan 'Make America Great Again' in het Russisch, in combinatie met een "rammel niet met mijn voeten"-gelaatsexpressie.

Volgens Mashable staat er in feite letterlijk vertaald 'Make America Cool Again' op de pet.

Op een andere tweet waarin de president-elect Baldwins imitatie afkraakte, reageerde Baldwin "Maak je belastingsaangifte openbaar en stop ermee. Ha." Dat zit er echter niet aan te komen, dus de vete tussen Trump en Baldwin wordt ongetwijfeld vervolgd.

08-01-2017 om 20:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Playboy bestempelt Antje als de nieuwe Kate Upton

Playboy bestempelt Antje als de nieuwe Kate Upton

http://oi64.tinypic.com/2lic7s8.jpg

De foto's die ze van zichzelf op Instagram post, zijn steevast heel sexy. Geen wonder dat duizenden fans haar maar wat graag volgen op social media. Playboy bestempelde Antje Utgaard recent als de nieuwe Kate Upton.

De gelijkenissen tussen beide Amerikaanse modellen zijn dan ook treffend. Kate Upton verwierf bekendheid door haar veelbesproken covers voor het magazine Sports Illustrated.

De 22-jarige Antje Utgaard is fier op haar rondingen en op de eer die haar te beurt viel om bestempeld te worden als de nieuwe Kate Upton. Maar ze wil meer zijn dan een sexy model.

Ze verhuisde van het kleine plaatsje Star Prairie in de Amerikaanse staat Wisconsin naar Los Angeles om een acteercarrière na te jagen.

Ze mag dan al bijna een miljoen volgers hebben op Instagram, een rol in een komische serie zoals 'Friends' of 'How I met your Mother' zou haar pas echt gelukkig maken.

08-01-2017 om 20:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Feesten in het Witte Huis tot in de vroege uurtjes voor afscheid van Obama's

Feesten in het Witte Huis tot in de vroege uurtjes voor afscheid van Obama's

http://oi63.tinypic.com/6qb0h2.jpg

In december maakte Barack Obama bekend dat hij en zijn vrouw Michelle een grote fuif zouden geven vooraleer ze het Witte Huis zouden verlaten. En het presidentskoppel hield woord. Vrijdagavond zakten Hollywoodsterren, topmuzikanten, bedrijfsleiders en filantropen in groten getale af naar het presidentiële verblijf in Washington DC. Onder andere George en Amal Clooney, Stevie Wonder, Meryl Streep, Bruce Springsteen, Gwyneth Paltrow, Usher, Robert DeNiro en George Lucas waren van de partij.

De gasten mochten geen foto's of videobeelden nemen tijdens het feest, maar dat weerhield velen er niet van om hun aanwezigheid op het event toch via sociale media kenbaar te maken.

Chance the Rapper postte zaterdagochtend om 4:33 uur een video die hij had opgenomen buiten aan het Witte Huis en noemde het feestje "geweldig". "Ze lieten ons hier geen camera's binnenbrengen, maar weet dat het historisch was, het was zwart, het was mooi, er werd gedanst, er werd gelachen, er was liefde en er waren knuffels," zei de rapper. De video werd ondertussen weer van Instagram verwijderd

08-01-2017 om 19:57 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
07-01-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad Pitt mag kinderen vijf uur per week zien

Brad Pitt mag kinderen vijf uur per week zien

http://oi68.tinypic.com/30bep6r.jpg

Brad Pitt bezoekt zijn zes kinderen met Angelina Jolie elke week en mag dan onder toezicht vijf uur met ze doorbrengen. Dat blijkt uit rechtbankpapieren in handen van People.

Deze bezoekjes vinden plaats sinds oktober, een maand nadat Angelina de scheiding aanvroeg. Bij elk samenzijn is een therapeut aanwezig. In november wilde Brad zijn kinderen vaker zien, maar daar ging zijn ex niet mee akkoord. Daarop diende hij een verzoek in bij de rechter voor meer bezoekrechten.

Pitt en Jolie werden het onlangs eens om rechtbankdocumenten over hun kinderen voortaan geheim te houden. De papieren in handen van People dateren van daarvoor en zijn openbaar gemaakt door Jolie. ''Dit document bevestigt dat Angelina er niet voor terugdeinst om details over haar kinderen, hun therapie en hun bezoekjes te openbaren. En dit bewijst waarom Brad zo dankbaar is dat de documenten vanaf nu geheim worden gehouden'', aldus een ingewijde.

07-01-2017 om 19:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Theaterstuk 'Blind Date' met Karen Damen in première in Antwerpen

Theaterstuk 'Blind Date' met Karen Damen in première in Antwerpen

http://oi68.tinypic.com/1znlppx.jpg

Theaterstuk 'Blind Date' is in première gegaan in het Fakkeltheater in Antwerpen. In het stuk speelt Karen Damen de rol van Daisy Pront die zich inschrijft in het populaire datingprogramma 'Blind Date', gepresenteerd door de flamboyante Willem Verpoten (Kurt Rogiers). Door het overdonderende succes werden enkele extra voorstellingen ingelast.

Karen Damen gaat in 'Blind Date' als Daisy Pront op zoek naar haar prins op het witte paard. In de show maakt ze kennis met drie vrijgezellen en presentator Willem. Maar zijn die onbekende mannen 'achter de wand' wel haar type? En verandert de ultieme droomreis niet in haar grootste nachtmerrie?

07-01-2017 om 19:31 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicky Vankets ontwerpt jurk voor onze Hollywoodreporter

Nicky Vankets ontwerpt jurk voor onze Hollywoodreporter

http://oi65.tinypic.com/elpxj.jpg

In de nacht van zondag op maandag - vanaf 2 uur onze tijd - worden in Hollywood de Golden Globes uitgereikt. Traditioneel is dat dé graadmeter voor de Oscars, die een maand later uitgedeeld worden, en alle celebs tekenen present op de rode loper. Onze Hollywood-reporter Kristien Morato kreeg, zoals de voorbije jaren, een uitnodiging om het event vanop de eerste rij mee te maken.

Speciaal voor de gelegenheid ontwierp Nicky Vankets opnieuw een jurk voor haar, geheel volgens de dresscode. Voor een rodeloperevent als de Globes is dat black tie. "En dat nemen we dit jaar ook letterlijk", legt Vankets uit. "Kristien gaat gehuld in een zwart silhouet. Een compleet asymmetrisch design dat aan de ene kant het supervrouwelijke benadrukt, terwijl de andere zijde een stoere tuxedo neerzet. Geïnspireerd door de vrouw die het draagt, een sterke persoonlijkheid in een ultraglamoureuze versie. Stralen zal ze als geen ander." De ontwerper zal Kristien ook vergezellen.

07-01-2017 om 19:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carrie Fisher begraven in urn in de vorm van grote Prozac-pil

Carrie Fisher begraven in urn in de vorm van grote Prozac-pil

http://oi65.tinypic.com/14bpy5x.jpg

Carrie Fisher en haar moeder Debbie Reynolds hebben gisteren samen hun laatste rustplaats gekregen in Forest Lawn, een begraafplaats in Hollywood Hills. Opmerkelijk: de assen van Fisher werden in een urn in de vorm van een grote Prozac-pil begraven.

Fisher stond bekend om haar zwarte humor, waarbij ze ook vaak lachte om haar eigen (mentale) problemen. "Carries favoriete bezit was een grote Prozac-pil", zo zei haar broer Todd Fisher, die samen met haar dochter Billie Lourd besliste om dit groot uitgevallen antidepressivum als urn te gebruiken. "Ze was er gek van en het stond in haar huis. Billie en ik voelden dat het daarin was dat ze wilde zijn."

Carrie Fisher, bekend van haar rol als prinses Leia in vier Star Wars-films, stierf op 27 december op 60-jarige leeftijd. Een dag later overleed ook haar moeder, Debbie Reynolds, eveneens een bekende (musical)actrice. Beiden werd samen een laatste rustplaats gegeven tijdens een verder private afscheidsplechtigheid.

07-01-2017 om 19:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karen maakt theaterdebuut in 'Blind Date', maar hoe verliep eerste date met haar man?: "Ik had teveel gedronken"

Karen maakt theaterdebuut in 'Blind Date', maar hoe verliep eerste date met haar man?: "Ik had teveel gedronken"

http://oi64.tinypic.com/2dbji54.jpg

In het Fakkeltheater heeft Karen Damen gisteren haar theaterdebuut gemaakt. De ex-K3-zangeres speelde mee in de comedy 'Blind Date', naar het legendarische datingprogramma dat jarenlang op VTM werd uitgezonden.

Daar staat ze tussen ervaren rotten als Kürt Rogiers, Peter Van Asbroek, Aron Wade en Manou Kersting. Karen staat haar mannetje in 'Blind Date' maar wat weet zij nog van haar allereerste date met haar man Antony? "Ik had echt teveel gedronken."

07-01-2017 om 19:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-01-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Janet Jackson voor het eerst mama op haar 50ste

Janet Jackson voor het eerst mama op haar 50ste

http://oi67.tinypic.com/2823iaq.jpg

Op haar 50ste is zangeres Janet Jackson bevallen van zoontje Eissa. Het is het eerste kindje voor de Amerikaanse celebrity en haar echtgenoot, miljardair Wissam Al Mana. De bevalling verliep zonder problemen.

Janet Jackson had zich eerder in een interview laten ontvallen dat een gezinsuitbreiding aan de orde was. Sinds april vorig jaar waren er speculaties over een mogelijke zwangerschap nadat ze haar 'Unbreakable-tour' had afgeblazen. Maar pas in oktober bevestigde Jackson zelf dat ze zwanger was.

De zangeres is de zus van de betreurde king of pop, Michael Jackson. Haar twee vorige huwelijken bleven kinderloos.

04-01-2017 om 22:52 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma Stone wil haar echte naam terug

Emma Stone wil haar echte naam terug

http://oi64.tinypic.com/14ul0d3.jpg

Emma Stone is niet de echte naam van de actrice uit La La Land. Ze werd geboren als Emily Jean Stone, maar toen ze zich als zestienjarige inschreef bij het Screen Actors Guild (SAG) moest ze een andere naam verzinnen. Er was al een Emily Stone en dat laat het SAG niet toe.

"Een zestienjarige vragen een nieuwe naam te kiezen is een interessante bedoening", zegt Stone aan het magazine W. "Ik wou Riley zijn, Riley Stone." Die naam droeg ze ook een half jaartje, tot ze een gastrol had in Malcolm in the Middle. "Ze riepen maar 'Riley, Riley' en ik had niet door tegen wie ze het hadden." Toen wist ze dat het niet 'Riley Stone' zou worden.

Michael Douglas (bis)
Eerder al gaf Stone aan dat haar uiteindelijke keuze ingegeven werd door baby Spice, Emma Lee Bunton. "Ik kon ook gaan voor Emily J. Stone, maar dat is zo Michael J. Fox. Ik heb hem doodgraag maar ik zou niet kunnen leven met die J.", zegt ze. Vandaag is ze 28, zuigt ze nog altijd op haar duim en gaat ze ook nog altijd door het leven als Emma Stone. "Maar wie mij goed kent, noemt mij gewoon 'M'." Nog liever zou ze haar eigen naam terugkrijgen, geeft ze toe aan W: "Ik mis Emily."

Wist u overigens dat ook Michael Keaton zijn naam moest wijzigen door het SAG-reglement? Zijn echte naam is... Michael Douglas. Andere 'slachtoffers': Hugh Laurie (echte naam: James Hugh Calum Laurie), Elizabeth Banks (née: Elizabeth Mitchell) en de betreurde Philip Hoffman die 'Seymour' moest toevoegen aan zijn naam.

04-01-2017 om 22:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goedele Liekens: "Mensen denken dat ik alleen maar over seks bezig ben, heel irritant"

Goedele Liekens: "Mensen denken dat ik alleen maar over seks bezig ben, heel irritant"

http://oi68.tinypic.com/m803lf.jpg

Maria is haar tweede naam, maar zó heilig is Goedele Liekens (53) nu ook weer niet. Ze praat over seks alsof ze bij de bakker een brood bestelt. Al schuilt er wel degelijk een hoger doel achter haar woorden. "Door seksuele opvoeding openlijk op de kaart te zetten, kan ik iets teruggeven aan de samenleving." Haar twee ezeltjes in de tuin staan erbij en kijken ernaar.

Glamour in een wei in Schepdaal. Goedele Liekens gaat op de foto met haar ezel Bertha. Op de achtergrond kijkt die andere ezel Clovis onverschillig toe. Wat verderop komt een lama aangelopen en hond Maurice springt als een ADHD-konijn tegen Goedele op.

"Waarom ik zoveel dieren heb? Ik zorg er graag voor, en kan er naar blijven kijken: hoe ze bewegen, met elkaar omgaan en elk hun karakter hebben. Dieren zijn zo schattig eerlijk."

Nochtans is Goedeles vak mensen leren kennen. Ze analyseert alle soorten relaties, naast, maar vooral ín het bed. Ze gaat zelfs het Kanaal en de Moerdijk over om het uit te leggen.  

Sinds het aanbiedingen regent vanuit Engeland en Nederland, hol je Eurostar in en Thalys uit. Je wou het toch rustiger aan gaan doen?  
"Tja, ik was zelfs van plan om al half met pensioen te gaan. Ik begon in België af te bouwen, en toen kwamen die buitenlandse aanbiedingen op mijn pad. Niet dat ik daar ooit om gevraagd had, maar die Britten bleven maar mailen. (lacht) Kortom: nee zeggen in België heeft me veel nieuwe dingen opgeleverd. Ik ben daar eigenlijk heel slecht in, in nee zeggen. Toen ik vanochtend opstond, dacht ik: 'Wat heb ik mezelf weer aangedaan? Ik heb helemaal geen tijd voor een fotoshoot en drie interviews! Binnen een uurtje moet ik naar Nederland vertrekken. En dan zijn er nog die twee teksten voor mijn columns, die al lang klaar moesten zijn."  

Ik hoorde je net aan de telefoon zeggen: 'Ik zal die teksten vannacht wel schrijven.'  
"En dat zal ook zo gebeuren. De laatste twee maanden ben ik amper vier dagen thuisgeweest. Ik ben aan het overdrijven, ja. Een paar jaar geleden ben ik ook al eens dicht bij de grens geweest. Ik deed mijn werk niet meer goed omdat het te veel werd, dat was niet meer plezant."  

Was dat in de tijd dat je een eigen magazine had?  
"Ja, en het was de beste beslissing van mijn leven om daarmee te stoppen. Na het opdoeken van Goedele Magazine stampte ik zelf de opvolger GDL uit de grond. Maar die workload bleek enorm zwaar. Er kwamen steeds meer onzinnige dingen bij kijken, tot vergaderen over de kleurtjes op de cover toe. Ik kon op geen enkele manier nog met mijn echte werk bezig zijn. Stoppen met GDL was een enorme last die van mijn schouders viel. Toen heb ik beslist om het wat kalmer aan te doen. En zie mij nu." (lacht)

Wanneer in je leven was je het gelukkigst?  
"Toen de meisjes nog klein waren, was ik héél gelukkig. Een mooie tijd, als ik daaraan terugdenk. Pas op, het was ook heel erg zwaar en druk, met twee jonge kinderen in huis. Maar ik was toen veel beter georganiseerd. Begin deze week kwam ik thuis van twee weken opnames in Bonaire, voor een nieuw tv-programma in Nederland. Ik was doodmoe van de jetlag, en wat heb ik gegeten? Een boterham uit de diepvries met mayonaise en mosterd. Dat was het énige wat ik in huis had."  

Praten over ongemakkelijke onderwerpen is zowat jouw handelsmerk geworden. Zat dat altijd in jou?  
"Nee, dat denk ik niet. Ik kom uit een klein dorp en heb een katholieke opvoeding gehad, bij de nonnetjes. Die openheid over seks zat natuurlijk wel in de opleiding seksuologie: het is ons vak om de dingen te benoemen zoals ze zijn. Het zou een beetje raar zijn als je bij een seksuoloog komt die met rode kaken vraagt: 'Daarreuh, beneden, euh, kietelt het dus een beetje?' (lacht) In het begin vond ik het ook moeilijk om zonder schroom over penissen of vagina's te praten. Maar nu is dat alsof ik een brood bestel bij de bakker." 

Je giet er ook altijd een flinke scheut humor over.  
"Ja, dat vind ik heel belangrijk. Ik heb zeven jaar aan de unief gestudeerd: besef je wel hoeveel dat de samenleving heeft gekost? Dus vind ik dat ik de maatschappij ook wel iets moet teruggeven. Ik vind het noodzakelijk om een toegankelijke, open toon te gebruiken als het over seks gaat. En humor kan nooit kwaad om de zaak wat te verlichten. Als ik seksuele opvoeding geef, vraag ik eerst aan de leerlingen: spreek tien keer het woord 'penis' uit. Voilà, het ijs is gebroken en we kunnen eraan beginnen."

Controverse

Hoe zorg je ervoor dat het niet vulgair wordt? In het Britse tv-programma 'Sex Box' hebben koppels seks met elkaar in een container, en jij geeft als seksuologe advies.  
"Hola, ze hebben seks in een kámer, niet in een container. En niemand krijgt de vrijpartij ook echt te zien, daar lag voor mij de grens. Ach, praten over seks zal altijd controversieel zijn. Ik heb zelf een hekel aan controverse, maar het hoort er nu eenmaal bij. In mijn vak moet je zo nu en dan de mensen wakker schudden, anders kan je geen dingen veranderen. Als ik met de VN voorbehoedsmiddelen ga promoten in Afghanistan, dan bots ik ook op zware tegenstand. Dat gold eveneens voor de eerste homo's die zich jaren geleden outten, of voor jonge transseksuelen nu. Zonder wrijving geen verandering."  

Je noemt jezelf een 'voorvechtster van een betere seksuele beleving'. Je hebt van seks je levenswerk gemaakt.  
"Dat is bij een arts toch ook zo? Die wil ook dat we langer en gezonder gaan leven. Ik vertrek vanuit hetzelfde principe. Mensen denken trouwens altijd dat ik alleen maar over seks bezig ben, over De Daad. Heel irritant, en bovendien niet waar. Het gaat even vaak over onze emotionele relaties, en wat dat doet met ons mentaal welzijn. Een goede relatie is erg bepalend voor je geluk. De kennis en wetenschap over seksuologie is er, alleen moeten we dat nog meer uitdragen. Net zoals een dokter zegt: je eet best je groenten op en je rookt beter niet."

In je nieuwe boek 'Help, mijn kind denkt aan seks!' zeg je dat het hoog tijd is om seksuele opvoeding anders aan te pakken.  
"Seks wandelt vandaag mee in de broekzak van elk kind, via de smartphone. Het internet speelt een cruciale rol in de seksuele beleving van jongeren. En let op, ze beginnen er al vroeg mee. Van de twaalfjarige jongens heeft de helft al porno gezien. Je moet daar niet over flippen als ouder, want het is heel logisch dat je kind nieuwsgierig is naar seks. Vroeger keken ze in een boekje, vandaag vinden ze alles open en bloot in hun smartphone."

Dat toestel vormt toch een monsteruitdaging voor ouders? Hun kinderen zijn er bijna mee vergroeid.  
"En het moeilijke is dat er voortdurend nieuwe dingen bijkomen waarvan volwassenen niet goed weten wat het is. Snapchat, Tinder, Happn,... Maar je moet die dingen wel wat opvolgen, om te weten wat er in je kind omgaat. Verbieden heeft geen zin, want dan heb je geen idee meer wat er speelt."  

Wat moet je doen als je kind naar porno kijkt?  
"Er zijn veel gevaren aan het porno kijken bij jongeren, omdat ze dan een vertekend beeld kunnen krijgen van seks. Dat zeg ik niet alleen, dat zal elke seksuoloog je bevestigen. Je kan het risico wel verminderen door uitgebreide seksuele opvoeding te geven. Mijn belangrijkste boodschap in het boek is dan ook: begin er al vanaf de kleuterleeftijd mee. Het is een sfeer die in huis moet hangen, een soort openheid over seksualiteit."  

Stel dat je nooit echt die sfeer in je gezin hebt gebracht, en opeens is je kind twaalf. Wat dan?  
"Dan moet je er stapsgewijs toch mee beginnen. Je kinderen zullen met hun ogen draaien, of wat dacht je. Maar dat doen ze altijd, ook als je hen vraagt om voorzichtig te zijn in het verkeer. Ouders denken nogal snel dat ze als een volleerd psycholoog het Grote Gesprek moeten aangaan. Zo werkt het niet. Het gaat over voortdurend opgooien van 'gespreksballonnetjes'. Zie je een gayparade op tv? Vraag je tiener losjes wat hij ervan vindt. Lees je iets in de krant over Tinder? Hang het op de ijskast en zeg er iets over bij het ontbijt. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn."  

Je zegt altijd dat jij evenmin de wijsheid in pacht hebt als ouder. Wat vind je zelf het moeilijkste aan seksuele opvoeding bij je twee tienerdochters?  
"De grens tussen openheid afdwingen en hun privacy respecteren. Hoe ver gaan ze met hun vriendje, bijvoorbeeld. Nu ja, dat zijn in feite zelfs mijn zaken niet meer: op achttien zijn ze volwassen. Wie dat laatste ooit heeft bedacht, weet ik ook niet. (lacht) Ik ga het steeds leuker vinden, kinderen die groot worden. Ik voer heel fijne gesprekken met mijn dochters, en tegelijk hebben we nog echt die ouder-kindrelatie. Ze voegen hun mama niet toe op Facebook, hoor."

Wringt het soms niet dat je je dochters weinig ziet?  
"Ik heb niet het gevoel dat ik te weinig tijd heb voor mijn kinderen. We gaan samen op vakantie en de weekends probeer ik zoveel mogelijk vrij te houden. Resultaat: vaak zit ik op vrijdagavond in mijn eentje met de hond op schoot. (lacht) Die kinderen hebben nog een veel drukker leven dan wij. Merel studeert handelswetenschappen in Gent, Céleste is een paar maanden in Sevilla om Spaans te leren. Mijn dochters vliegen uit, ja. Ik hoéf al niet meer thuis te blijven in het weekend."

Help, mijn kind denkt aan seks!, Uitgeverij Horizon.

Wie is Goedele Liekens?

- Goedele Maria Gertrude Liekens werd geboren op 21 januari 1963 als middelste van vijf zussen.  
- Kreeg in 1986 het kroontje van Miss België opgezet.  
- Schreef als seksuologe een resem bestsellers, had een eigen magazine en is regelmatig te zien op televisie.  
- Werkt als goodwillambassadeur voor de Verenigde Naties.
- Heeft twee dochters, Merel (19) en Céleste (17). Ze is samen met de Limburgse zakenman Luc Jeurissen, en onderhoudt een passionele relatie met hond Maurice.

04-01-2017 om 22:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De knapste man ter wereld is een Hollander

De knapste man ter wereld is een Hollander

http://oi67.tinypic.com/10d5gkw.jpg

Niemand minder dan Michiel Huisman, de Nederlander die je misschien kent van Game of Thrones en The Age of Adaline, is de knapste man van het jaar 2016. Al 27 jaar lang stelt TC Candler jaarlijks een lijst op van de 100 meest knappe gezichten van dat jaar. De hier onbekende Zuid-Koreaanse muzikant TaeYang staat op de tweede plaats. De Zweedse acteur Alexander Skarsgård sluit de top-3 af.

Uit 196 landen en 7,4 miljard mensen worden elk jaar door een onafhankelijke jury de knapste gezichten gekozen. Opvallend is dat er niet alleen naar bekende namen gekeken wordt en dat ook enkel en alleen gezichten beoordeeld worden en geen lichamen. Via een behoorlijk dramatische video maken ze dan elk jaar de 100 knapste mannen bekend.

In de top-100 prijken twee Belgen, namelijk de voetballer Yannick Ferreira Carrasco en acteur Matthias Schoenaerts. De top-10 ziet er als volgt uit:

1. Michiel Huisman
2. TaeYang
3. Alexander Skarsgard
4. Matt Bomer
5. Oscar Isaac
6. Mike Colter
7. Godfrey Gao
8. Kit Harington
9. Sidhart Malhotra
10. Tom Hiddleston

04-01-2017 om 22:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bill Barberis laatste keer op set van 'Thuis': Toon hangt z'n salopette aan de haak

Bill Barberis laatste keer op set van 'Thuis': Toon hangt z'n salopette aan de haak

http://oi64.tinypic.com/4h33id.jpg

Triest nieuws voor de fans van 'Thuis'-hunk Bill Barberis (34). Gisteren was zijn laatste draaidag, en kroop hij dus voor de laatste keer in de huid van klusjesman Toon. Vanaf februari is Bill te zien in 'Allemaal Familie' - zijn allereerste filmrol - en in de toekomst wil hij meer tijd vrijmaken voor andere rollen. "Ik heb mijn periode bij 'Thuis' nooit als werk beleefd. Geen bazen of collega's, maar vrienden waren het. Sommigen van hen zelfs voor het leven", zegt hij zelf.

Drie jaar geleden werd Bill Barberis in de populairste soap van Vlaanderen geïntroduceerd als Toon Vrancken. De stoere macho met het kleine hartje ontpopte zich meteen tot lieveling van veel vrouwelijke kijkers. De scènes waarin hij in bloot bovenlijf te bewonderen was, gingen algauw een eigen leven leiden op sociale media.

Ander acteerwerk
Bill nam gisteren echter afscheid van zijn alter ego, van de set in Leuven en van z'n collega's. Hij verlaat de soap om meer tijd te hebben voor ander acteerwerk, en kijkt met plezier terug op de voorbije jaren. "Mijn periode bij 'Thuis' heb ik nooit als werk beleefd. De lat lag hoog en het tempo was soms onverbiddelijk, maar het was altijd een speeltuin waar ik mijn ei kwijt kon, waar ik bijleerde, waar ik me rot amuseerde. Er waren geen bazen of collega's, maar vrienden. Sommigen van hen zelfs - ik mag dat zeggen - voor het leven", zo bevestigt hij het nieuws van zijn vertrek.

Avontuur

"De afgelopen drie jaren zijn voorbijgevlogen. Het was een beetje als op een trein stappen zonder te weten waar naartoe, meegevoerd worden op avontuur en de tijd vergeten. Nu is het tijd om even uit te stappen voor het landschap, voor de zuurstof en, misschien, voor een volgende trein."

04-01-2017 om 22:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-01-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Philip Cracco en Aïsha zijn weer samen

Philip Cracco en Aïsha zijn weer samen

http://oi65.tinypic.com/sbuc8w.jpg

Het nieuwe jaar begint goed voor de koppels van The Sky Is The Limit. In Story verkondigt Sofie haar liefde voor Michel Van den Brande, maar ook Philip Cracco heeft goede vooruitzichten. Hij is weer samen met vriendin Aïsha. "Het is nog heel pril", klinkt het in Dag Allemaal. "Maar het doet enorm deugd."

Het nieuws sloeg enkele maanden geleden in als een bom: Philip Cracco en Aïsha, zowat het standvastigste koppel uit The Sky Is The Limit, gingen uit elkaar. De reden? "Haar kinderwens", aldus Philip. De zakenman vecht momenteel tegen kanker, waardoor hij de eerste jaren geen kinderen kan krijgen. "En daarna ben ik misschien al te oud", vertelde hij. "Dus hebben we er een punt achter gezet."

Een niet zo definitief punt, blijkt nu. De twee geven hun relatie een nieuwe kans. "We hebben samen Kerstmis gevierd, en dat deed enorm deugd", aldus Philip. Hoe ze elkaar terugvonden? "Tegenwoordig gebeurt dat allemaal digitaal, hé. Een sms'je, WhatsApp... En voor je 't weet, groei je weer naar elkaar toe. Doet er niet toe, in feite. In november is er een eerste toenadering geweest, en die is dus succesvol uitgedraaid. Ik weet nu dat echte liefde alles overwint."

Niet alles is echter rozegeur en maneschijn. Philip worstelt nog steeds met kanker. " 'k Heb zopas mijn laatste bestraling gehad, maar de kanker is niet weg. Mijn bloedwaarden zijn nog steeds niet in orde. Het zou kunnen dat die nog beter worden, als de bestralingen met vertraging hun werk doen. Maar 't kan ook de andere kant uit gaan. Of ik al dan niet genezen ben, weten we pas over een jaar."

03-01-2017 om 22:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carrie Fisher en Debbie Reynolds worden donderdag samen begraven

Carrie Fisher en Debbie Reynolds worden donderdag samen begraven

http://oi68.tinypic.com/jj3ggp.jpg

De actrices Carrie Fisher en Debbie Reynolds worden donderdag tijdens een gezamenlijke familiale plechtigheid ten grave gedragen. Dochter en moeder stierven vorige week, met een dag verschil. Fisher stierf aan de gevolgen van een hartaanval, Reynolds bezweek aan een beroerte.

De dienst van donderdag wordt er eentje in familiale kring, zo weet Entertainment Tonight. Op een later tijdstip volgt nog een groter publiekelijk afscheid voor beide actrices. Todd Fisher, broer van Carrie en zoon van Debbie, onthulde eveneens dat de twee naast elkaar zullen begraven worden op de Forest Lawn Memorial Park-begraafplaats in Los Angeles.

Fisher (60) stierf dinsdag 27 december aan de gevolgen van een hartaanval, haar moeder Debbie Reynolds (84) kreeg daags nadien een beroerte die ze niet overleefde.

Maandag verbrak ook Billie Lourd, de dochter van Star Wars-icoon Carrie Fisher, haar stilzwijgen. In een berichtje op sociale media liet ze weten "ontroerd te zijn door de vele berichten en lieve woorden die ze mocht ontvangen en dat dit haar enorm had geholpen om deze zware periode door te komen". "Er zijn geen woorden om uit te drukken hoe hard ik mijn 'Abadaba' en mijn 'one and only Momby' ga missen. Jullie liefde en steun betekenen alles voor mij."

03-01-2017 om 22:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!