Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

30-01-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antonio Banderas met spoed naar ziekenhuis

Antonio Banderas met spoed naar ziekenhuis

http://oi68.tinypic.com/105txtl.jpg

Antonio Banderas is vorige week met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De 56-jarige acteur had na het sporten last van pijn op zijn borst, meldt The Sun.

Antonio, die sinds 2015 in Groot-Brittannië woont, werd donderdag per ambulance naar het ziekenhuis in Chertsey gebracht. De acteur werd ter observatie opgenomen, artsen vonden het al snel weer veilig hem naar huis te sturen.  

In een reactie aan The Sun laat Antonio weten het medisch personeel dat hem heeft geholpen dankbaar te zijn. De acteur zegt dat hij in het ziekenhuis belandde na 'een aanval'.

30-01-2017 om 20:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Miss Universe heeft West-Vlaamse roots en 'metekindje' in Bellewaerde

Nieuwe Miss Universe heeft West-Vlaamse roots en 'metekindje' in Bellewaerde

http://oi66.tinypic.com/2i7o8qv.jpg

De kersvers verkozen Miss Universe, de Franse Iris Mittenaere, is geen vreemde voor ons land. Zo zou de jongedame volgens een Frans tijdschrift gespecialiseerd in stamboomonderzoek West-Vlaamse voorouders hebben.

Haar betovergrootvader Karel Mittenaere was afkomstig uit Menen, pal aan de Franse grens. Toen hij zijn echtgenote Marie-Louise Vangheluwe leerde kennen, verhuisde hij naar het Franse Halluin enkele kilometers verderop. Daar bleef de familie Mittenaere tot op vandaag wonen.

Bellewaerde
Maar Iris is bovendien ook de meter van een amoerluipaardwelpje Zyra in pret- en dierenpark Bellewaerde Park in Ieper. "Wij hebben tot veertig procent Franse bezoekers, dus voor onze welpjes gingen we op zoek naar een Franse en een Belgische meter en peter. Aangezien Iris Bellewaerde goed kent uit haar jeugd, leek zij de logische keuze. Zyra heeft haar meter alvast een dikke proficiat gestuurd", weet woordvoerder Kristof Louagie van Bellewaerde Park.

30-01-2017 om 20:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sterren halen zwaar uit naar Trump op SAG Awards

Sterren halen zwaar uit naar Trump op SAG Awards

http://oi64.tinypic.com/2s9cc8w.jpg

Tijdens de uitreiking van de Screen Actors Guild Awards gisterenavond in Hollywood hebben verschillende laureaten het migratiebeleid van president Donald Trump bekritiseerd. Gastheer Ashton Kutcher zette tijdens zijn openingsmonoloog alvast de toon door de acteurs, de televisiekijkers en "iedereen in de luchthavens die thuishoort in mijn Amerika" te verwelkomen.

"Jullie maken deel uit van wie we zijn en we houden van jullie en verwelkomen jullie", aldus Kutcher.

Verschillende laureaten maakten eveneens gebruik van hun bedankingsspeeches om het beleid van Trump aan te klagen. Julia Louis-Dreyfus, die de prijs won voor de beste actrice in een humoristische reeks voor "Veep", wees erop dat haar vader een vluchteling was uit nazi-Duitsland en noemde de immigratiestop "een schande en on-Amerikaans".

Diversiteit
"Moonlight"-acteur Mahershala Ali, die de prijs won voor de beste mannelijke bijrol, verklaarde dat hij moslim is en dat zijn moeder, een predikant, niet stond te springen bij die beslissing, maar dat ze hun meningsverschillen toch hebben kunnen bijleggen. "We hebben die dingen naast ons neergelegd en we houden van elkaar", zegt hij.

Actrice Taylor Schilling van "Orange is the new Black", die de prijs won voor de beste comedyreeks, stelde dat de cast van de reeks zeer divers is "van plaatsen als Nigeria, de Dominicaanse Republiek, Puerto Rico, Colombia, Ierland, Brooklyn. En we weten dat het aan ons is en aan jullie allemaal om verhalen te blijven vertellen die aantonen dat wat ons verbindt sterker is dan de krachten die ons proberen te verdelen".

Moeilijke tijden
Emma Stone, die voor haar rol in "La La Land" de SAG-award voor de beste actrice won, stelde dat "we ons bevinden in een zeer moeilijke tijd in de wereld en in ons land en sommige dingen zijn niet te verantwoorden. Er is actie nodig en ik ben zeer trots dat ik deel uitmaak van een groep die zaken wil doen weerspiegelen op de maatschappij."

De SAG-awards worden beschouwd als een goede indicator voor de Oscars, die dit jaar worden uitgereikt op 26 februari. De grote favoriet is de film "La La Land" met Emma Stone en Ryan Gosling, die 14 keer genomineerd werd.

30-01-2017 om 20:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Veeleisende Emma Watson en Miles Teller moesten hoofdrol La La Land niet en balen nu als een stekker"

"Veeleisende Emma Watson en Miles Teller moesten hoofdrol La La Land niet en balen nu als een stekker"

http://oi63.tinypic.com/ingwhs.jpg

Emma Watson en Miles Teller hapten niet meteen dolenthousiast toe voor de hoofdrollen in de succesfilm La La Land en zouden daar nu het hart van in zijn. De Harry Potter-actrice zou waanzinnige eisen gesteld hebben, Teller zou dan weer gebluft hebben over zijn gage. Beiden verloren het pleit.

Miles Teller vond volgens een insider op Page Six de aangeboden vier miljoen dollar voor de mannelijke hoofdrol in La La Land wat aan de magere kant en vroeg zes miljoen. Dat feestje ging dus niet door: het werd Ryan Gosling. Emma Watson zou met de vrouwelijke hoofdrol aan de haal gaan, maar de diva eiste onder meer dat de repetities in Londen zouden plaatsvinden. Een beetje gek voor een film met de titel La La Land, vond uiteindelijk ook de productie, die zich nochtans wel eerst stevig zou hebben uitgesloofd om Watson toch aan boord te hijsen. Tevergeefs dus ook: het werd Emma Stone.

Geen slechte keuzes van regisseur Damien Chazelle, want laat nu net zowel Emma Stone als haar tegenspeler Ryan Gosling genomineerd zijn voor de Oscar van beste acteur en beste actrice in een hoofdrol. Zo is de afgang voor Emma Watson en voor Miles Teller compleet. La La Land rijfde overigens ook nog eens twaalf andere Oscarnominaties binnen voor onder andere beste film, beste regisseur en beste originele muziek. Het zou al flink verkeerd moeten uitpakken, mocht de film op de uitreiking zelf al die beeldjes toch nog mislopen. Op andere festivals kaapten ze alvast al heel wat prijzen weg.

"Nu de film al die awards wint, zijn Watson en Teller in alle staten en proberen de schuld bij anderen te leggen", zegt een bron aan Page Six van de New York Post. Vooral hun agenten moeten het ontgelden. Maar de insider stelt dat ze de flater volledig aan zichzelf te danken hebben.

30-01-2017 om 20:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Di krijgt standbeeld, 20 jaar na haar dood

Lady Di krijgt standbeeld, 20 jaar na haar dood

http://oi63.tinypic.com/16m56w6.jpg

De Britse prins William en prins Harry hebben bekendgemaakt dat er een standbeeld komt voor hun moeder prinses Diana, die in 1997 om het leven kwam. Volgens de twee broers is "dit het juiste moment om haar positieve impact te erkennen" met een standbeeld.

Het beeld krijgt een plaats op het domein van Kensington Palace, waar de prinses woonde.

"Er is twintig jaar verstreken sinds het overlijden van onze moeder en het moment is aangebroken om haar positieve impact in het Verenigd Koninkrijk en in de rest van de wereld te erkennen met een permanent standbeeld," lieten de prinsen weten in een verklaring.

"Onze moeder raakte zoveel levens. We hopen dat het standbeeld al wie Kensington Palace bezoekt zal helpen om na te denken over haar leven en nalatenschap.

De Queen liet weten dat ze het plan van haar kleinzoons steunt.

Lady Di, prinses van Wales, stierf op 31 augustus 1997 in een auto-ongeluk in Parijs. Prins William was toen vijftien, prins Harry was twaalf. Over de hele wereld rouwden mensen om haar dood. Naar schatting 2 miljard kijkers zagen haar begrafenis op televisie, zo schrijft BBC.

In juli 2016 bekende prins Harry dat hij al 28 was toen hij voor het eerst over de dood van zijn moeder sprak. "Ik had nooit echt leren omgaan met wat er precies gebeurd was, dus er zaten veel diepe emoties en voor een groot deel van leven wilde ik er gewoon niet aan denken," vertelde hij.

Het standbeeld wordt het vierde monument in Londen ter nagedachtenis van Lady Di.

Een comité van zes mensen, onder wie Diana's zus lady Sarah McCorquodale, zal de kunstenaar aanduiden die het beeld zal uitwerken.

30-01-2017 om 10:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-01-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer prijs voor Oscar-favoriet 'La La Land' (belangrijke graadmeter voor de Oscars)

Weer prijs voor Oscar-favoriet 'La La Land' (belangrijke graadmeter voor de Oscars)

http://oi65.tinypic.com/wqwj0m.jpg

De romantische musical 'La La Land' heeft de filmprijs van de Amerikaanse producers gewonnen en daarmee zijn kansen op een Oscar nog wat verbeterd. De film van Damien Chazelle, met het dansende en zingende stel Emma Stone en Ryan Gosling, veroverde zaterdagavond in Los Angeles de trofee van de Producers Guild of America (PGA).

Er waren nog negen andere films in de race, met name 'Arrival', 'Deadpool', 'Fences', 'Hacksaw Ridge', 'Hell or High Water', 'Hidden Figures', 'Lion', 'Manchester by the Sea' en 'Moonlight'.

Vaak wint de laureaat van de PGA later ook de Oscar voor Beste Film, zoals eerder 'Birdman' (2015), '12 Years a Slave' (2014) en 'Argo' (2013).

Vorig jaar viel de keuze anders uit. De satire uit de financiële wereld, 'The Big Short' won de producersprijs, maar de Oscar ging naar 'Spotlight', een film over een onderzoek naar een grootschalig kindermisbruikschandaal binnen de Katholieke Kerk.

Dit jaar is 'La La Land' met 14 nominaties de grote favoriet van de Oscars. De belangrijkste filmprijzen van Hollywood worden op 26 februari uitgereikt.

29-01-2017 om 22:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Allemaal Chris' viert de comeback van Jimmy B

'Allemaal Chris' viert de comeback van Jimmy B

http://oi65.tinypic.com/2416o1l.jpg

De voorbije weken bleef hij in de coulissen, maar morgen is het eindelijk zover in 'Allemaal Chris': de enige echte Jimmy B spat nog eens van het scherm, fris gekapt, in een modieus pakje gestoken, maar nog steeds sprekend in zijn heerlijk verkavelingsgents-accent.

Vlaanderens grootste showbizzkenner oefent morgen samen met niemand minder dan Stan Van Samang Carpool Karaoke-gewijs de stembanden.  Ook MC Joel is terug. Hij brengt samen met lokale nachtegaal Dana Winner een ode aan hun heimat Limburg.

29-01-2017 om 22:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefde houdt Beckhams bij elkaar

Liefde houdt Beckhams bij elkaar

http://oi68.tinypic.com/359abnd.jpg

David en Victoria Beckham houden na bijna achttien jaar huwelijk nog steeds zielsveel van elkaar. En dan maakt het niet uit als het soms even wat minder gaat.

Volgens David overwint de liefde nog steeds.

"Natuurlijk maak je wel eens fouten gedurende de jaren, we weten allemaal dat het huwelijk moeilijk is maar het gaat erom hoe je daarmee omgaat", zei de oud-voetballer vandaag op de Britse Radio 4.

"Wanneer wij het moeilijk hebben, praten we met elkaar. Niemand kent ons immers beter dan wijzelf."

Dat ze enkel bij elkaar zouden blijven voor de naam, is volgens David onzin. "Natuurlijk niet. We blijven bij elkaar omdat we van elkaar houden."

29-01-2017 om 22:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Callboys' wint prijs voor Beste Acteur op prestigieuze FIPA-festival

'Callboys' wint prijs voor Beste Acteur op prestigieuze FIPA-festival

http://oi64.tinypic.com/wk5zja.jpg

'Callboys', de komische dramareeks van Jan Eelen, mocht gisteravond de prijs voor Beste Acteur mee naar huis nemen op het Festival International de Programmes Audiovisuels (FIPA) in het Franse Biarritz. Dat liet de zender VIER weten in een persbericht.

De prijs Beste Acteur werd uitzonderlijk uitgereikt aan de vier hoofdrollen gespeeld door Matteo Simoni, Stef Aerts, Rik Verheye en Bart Hollanders.

In 'Callboys' spelen ze vier gigolo's die de handen in elkaar slaan om de sector plat te spelen. Maar door overmoed en testosteron ontstaan er kleine scheurtjes in de groep, die al snel onoverbrugbare kloven worden.

De zevendelige reeks was ook genomineerd voor de FIPA d'Or voor Beste Serie en de prijzen voor Beste Regisseur, Beste Scenario en Beste Soundtrack.

De dertigste editie van het FIPA ging door van 24 tot 29 januari. Gisteravond vond de slotceremonie plaats, die gepresenteerd werd door de Frans-Zwitserse presentatrice en televisieproducente Maïtena Biraben.

Twee van de zeven afleveringen van "Callboys" werden woensdag vertoond op het festival. De reeks werd geproduceerd door FBO, in coproductie met Woestijnvis, Telenet en Vier. In het najaar van 2016 was ze op VIER te zien.

29-01-2017 om 22:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-01-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie doneert salaris van parfumcampagne aan goede doelen

Angelina Jolie doneert salaris van parfumcampagne aan goede doelen

http://oi65.tinypic.com/e1doqb.jpg

Angelina Jolie (41) wordt het gezicht van de nieuwe parfum van Guerlain. Haar salaris doneert ze aan goede doelen, meldt People.

De nieuwe geur, Mon Guerlain, wordt in maart gelanceerd en Jolie liet weten dat haar gage volledig naar een van haar goede doelen gaat.

Jolie zet zich al sinds jaar en dag in voor diverse goede doelen. Zo is ze bijvoorbeeld ambassadeur voor de UNHCR, de vluchtelingenorganisatie van de Verenigde Naties. Ook adopteerde ze samen met haar ex Brad Pitt vier van hun zes kinderen.

Het is voor het eerst sinds lange tijd dat de actrice weer in een campagne voor schoonheidsartikelen te zien is. De laatste keer deed ze dat in 2007 voor het merk Shiseido. Eerder was Jolie het gezicht voor Louis Vuitton en St. John.

28-01-2017 om 23:20 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oldtimer van Julio Iglesias onder de hamer

Oldtimer van Julio Iglesias onder de hamer

http://oi68.tinypic.com/vyv9t3.jpg

Lang voordat hij de bestverkopende Spaanse artiest aller tijden werd en hij vooral per privéjet reisde, reed de Spaanse zanger Julio Iglesias in zijn eigen autootje naar zijn concerten. Die auto, een SEAT 1430 uit 1972, wordt nu geveild bij online veilinghuis Catawiki. De verwachte opbrengst voor deze oldtimer ligt tussen de 25.000 en 32.500 euro.

Volgens veilingmeester Sander Houdel, expert in oldtimers bij Catawiki, was Julio Iglesias bijna 50 jaar geleden erg tevreden met zijn SEAT. Uit oude interviews blijkt dat hij graag over zijn SEAT opschepte. In een interview met de Spaanse krant ABC zegt hij bijvoorbeeld dat hij de auto erg snel en comfortabel vond. In datzelfde interview geeft de Spaanse zanger aan dat ook zijn vrouw tijdens lange reizen vaak achter het stuur zat. Op dat moment was hij getrouwd met televisiepresentatrice Isabel Preysler, moeder van de populaire zanger Enrique Iglesias

De SEAT in kwestie bleef tot 1976 eigendom van Julio Iglesias, daarna gaf hij de auto cadeau aan zijn manager. Twee jaar geleden verkocht die de wagen aan de huidige eigenaar. Die heeft nu besloten de auto te laten veilen.

"De Seat 1430 is een authentiek juweel voor liefhebbers van populaire klassiekers uit de Spaanse auto-industrie, dat deze auto ook nog eens eigendom is geweest van een succesvolle en beroemde Spaanse zanger maakt hem extra uniek", aldus veilingmeester Houdel.

28-01-2017 om 23:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mischa Barton opgenomen in psychiatrie

Mischa Barton opgenomen in psychiatrie

http://oi63.tinypic.com/29mw4kk.jpg

De politie in Los Angeles heeft Mischa Barton gisteren afgevoerd naar de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis. Volgens TMZ schakelden vrienden en buren de autoriteiten in toen de The O.C.-ster vreemd gedrag vertoonde.

Mischa hing half aangekleed in haar achtertuin over het hek en riep dat haar moeder een heks was en de wereld in elkaar stortte. Daarna viel ze achterover, waarop ze zou hebben geroepen: "Het is over, ik voel het komen, en het is kwaad."

De 31-jarige heeft een verleden met psychische problemen. In 2009 werd ze gedwongen opgenomen op de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis in Los Angeles. Gisteren zou ze vrijwillig zijn meegegaan om onderzocht te worden.

28-01-2017 om 23:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse acteur John Hurt (77) overleden

Britse acteur John Hurt (77) overleden

http://oi64.tinypic.com/2u5s1o7.jpg

De Britse acteur John Hurt (77) - bekend van zijn rollen in de Harry Potterfilms, Elephant Man en Alien - is gestorven aan de gevolgen van pancreaskanker, zo hebben Britse media bekendgemaakt. Zijn agent Charles McDonald bevestigde het overlijden aan persbureau PA.

De carrière van Hurt omspande meer dan zestig jaar. In 2014 werd hij geridderd door Koningin Elizabeth. Tweemaal kreeg hij een Oscarnominatie: voor zijn bijrol in de film Midnight Express uit 1978 en voor zijn hoofdrol in The Elephant Man uit 1980. Hurt hoorde in 2015 dat hij kanker had, maar zei later van de ziekte te zijn genezen.

Vorig jaar speelde hij naast Natalie Portman in de voor een Oscar genomineerde film Jackie, over de Amerikaanse First Lady Jacqueline Kennedy Onassis. In de Harry Potter-films speelde hij toverstokkenmaker Ollivander. En in Alien was hij tweede officier Kane.

Golden Globe
Voor zijn vertolking in Midnight Express - over een Turkse gevangenis - werd hij ook gelauwerd op de Bafta Awards, de jaarlijkse Britse film- en televisieprijzen, en won hij de Golden Globe voor de beste bijrol.

28-01-2017 om 23:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.K3 in top 100 wereldwijde verkoop concerttickets

K3 in top 100 wereldwijde verkoop concerttickets

http://oi68.tinypic.com/16by040.jpg

K3 in oude en nieuwe bezetting hebben in 2016 met hun concerten een prima jaar achter de rug. Met 273.925 verkochte kaartjes haalt de Studio 100-groep de wereldwijde top honderd van aantal verkochte concerttickets.

K3 staat op plaats 92 in de Year End Worldwide Ticket Stales Top 100 Tour van het Amerikaanse vakblad Pollstar, zo meldt concertnews.be. De groep doet zo beter dan onder meer Mariah Carey, rapper Pitbull en illusionist Dynamo. De lijst wordt aangevoerd door de tournee van Coldplay (2.676.425 tickets). Het zilver is voor Bruce Springsteen & The E Street Band (2.286.549 kaartjes). Brons is voor Beyoncé met een totale ticketsomzet van 2.237.542.

28-01-2017 om 23:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Bowie op Britse postzegels

David Bowie op Britse postzegels

http://oi67.tinypic.com/rhmixu.jpg

De Britse post brengt tien postzegels uit om rockster David Bowie te herdenken die een jaar geleden is overleden. Dit heeft het muziekblad New Musical Express (NME) vandaag gemeld.

Zes zegels zullen de hoes tonen van Bowie-platen zoals "Hunky Dory", "Alladin Sane", "Heroes" en "Let's Dance". De vier andere tonen de musicus live aan het werk, bijvoorbeeld tijdens de "The Ziggy Stardust Tour" in 1972 en 1973.

In 2010 en 2015 waren respectievelijk The Beatles en Pink Floyd de enige muziekacts die van Royal Mail een heel postzegelvelletje kregen toebedeeld, weet de NME. Bowie is de eerste solo-artiest die deze eer te beurt valt.

Eerder had de Britse Post ook al het album "The Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spiders from Mars" op een velletje met klassieke platenhoezen afgedrukt. Het bevatte onder andere ook "The Division Bell" van Pink Floyd, "A Rush of Blood to the Head" van Coldplay, "Led Zeppelin IV" en "Tubular Bells" van Mike Oldfield.

De nieuwe zegels meten 34 op 32 mm en zijn zelfklevend.

Het velletje is vanaf 14 maart te koop en zal 6,48 pond kosten. Het is nu al te bestellen op de website van Royal Mail.

28-01-2017 om 11:40 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
25-01-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jamilla: van YouTube naar de Lotto Arena

Jamilla: van YouTube naar de Lotto Arena

http://oi63.tinypic.com/23383.jpg

Begin december verwijderde Facebook van de ene dag op de andere de pagina van vlogster Jamilla Baidou (23)- inclusief 157.000 volgers. Nu staat de Antwerpse op de affiche van de Lotto Arena. En heeft ze na amper een maand al weer 50.000 fans achter zich geschaard. "Een Youtuber met een eigen liveshow, hoe uniek is dat?!", klinkt het enthousiast.

Van Jamilla Baidou kan je veel zeggen. Dat ze geen blad voor de mond neemt, bijvoorbeeld. En geen gênes heeft. Of dat haar Antwerps wel héél erg plat is. Maar niet dat ze geen ballen aan haar lijf heeft. De bekendste vlogster van ons land smeedt het ijzer terwijl het heet is.

Toen ze op 18 april 2014 uit The Voice van Vlaanderen werd gestemd, stond haar eerste filmpje al op 19 april op Youtube en Facebook. En nu, drie jaar later, vult ze op 15 april dus eigenhandig de Lotto Arena. 'Foktop' zal die heten. Een vlogger live op het podium met een eigen show in plaats van achter het scherm. Een primeur voor ons land. "Het wordt een combinatie van muziek en humor: mijn Antwerpse covers en grappige tussenteksten", vertelt Jamilla dolenthousiast- in plat Antwerps.

Steile vlucht

En daarmee neemt de carrière van het meisje uit Stabroek een steile vlucht. Wat drie jaar geleden begon met covers, is nu uitgegroeid tot een concert voor -hopelijk- 5.000 fans. Want de Antwerpse is ontzettend populair op het wereldwijde web. "Die rustige akoestische nummers van in het begin deed ik heel graag, maar opvallen deed het niet. Pas toen ik van bestaande hits een Antwerpse versie maakte, begonnen mijn filmpjes echt aan te slaan."

Verzameling van jewelste

Ondertussen is het een verzameling van jewelste geworden. Liedjes met plat Antwerpse teksten, filmpjes uit Jamilla's dagelijkse leven, bedenkingen, grappige situaties en onnozeliteiten.

Haar 'Allokes'-versie van Adèles wereldhit 'Hello' haalde meer dan een miljoen views en toen ze het filmpje van 'de droogste mop' postte, kreeg ze er op één dag 40.000 volgers bij.

Jamilla kreeg een item op radiozender MNM en reed met bv's rond om leuke clipjes te maken. Haar fanpagina op Facebook telde vlotjes 500 filmpjes en 157.000 volgers. Ze zegde haar job als chauffeur op en stortte zich volledig op haar vlogs.

Volgers, maar eigenlijk ook job kwijt

Tot december dus, toen na een vete met een andere fanpagina op Facebook beide accounts offline werden gehaald.

"Alle volgers, maar eigenlijk ook mijn job kwijt", omschreef Jamilla het toen. Maar bij de pakken blijven zitten, is niet aan haar besteed. Begin deze maand trok ze eigenhandig richting Facebook-hoofdkwartier in Californië om haar verwijderde pagina terug te eisen. Uiteraard met filmende smartphone in de hand, zodat haar nieuwe fans op haar nieuw opgericht Facebookprofiel alles konden volgen.

Dat ze bij Mark Zückerberg helaas op een gesloten deur botste, bleek ondertussen al uit het videoverslag dat ze daarvan maakte. "Ik kon inderdaad evengoed thuis zijn gebleven. Ik betaalde ook alles uit eigen zak, iedereen verklaarde me gek. Maar ik vind het belangrijk. Dagelijks post ik meerdere filmpjes. Ik wil er alles voor doen."

Geen gêne

Die 157.000 volgers heeft ze dus niet terug, maar na amper een maand staat de teller toch al weer op 50.000. Niet slecht geboerd voor een meisje dat zichzelf filmt in de meest banale situaties.

"Dat is net de kracht, denk ik. Ik heb geen gêne en neem mezelf niet au serieux. En als ik toevallig een dubbele kin heb op beeld of mijn kapsel ligt niet goed, dan mogen mensen dat ook zien. Ik hoef niet per se eerst met de stijltang door mijn haar. In het begin hield ik er wel rekening mee hoor, hoe ik er uit zag, maar nu ben ik er gewoon uitgegroeid. Ik wil mezelf zijn en mensen na een drukke, stresserende werkdag aan het lachen brengen."

Lachen doen ze, dat bewijst de populariteit van het internetfenomeen.

Nieuwe wending

Maar het Antwerps van de vlogster wordt niet door iederéén geapprecieerd. De commentaren onder haar filmpjes zijn meer dan eens allesbehalve mals. "Ik lees alles. En in het begin raakte het me ook echt. Nu niet meer, die mensen kennen me niet eens. Ze mogen vinden dat ik me belachelijk maak, ik ben blij met wie ik ben. Als je beslist om zoiets te doen als mijn vlogs, moet je daartegen kunnen. Anders hou je het niet vol."

"En zie nu: ik mag in de Lotto Arena staan. Helemaal alleen. Riskant, maar ik hoop dat dit het begin mag zijn van een nieuwe wending in mijn carrière."

25-01-2017 om 22:51 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na de populaire regenboogjurk van K3, is hier nu de cheerleaderjurk

Na de populaire regenboogjurk van K3, is hier nu de cheerleaderjurk

http://oi66.tinypic.com/b6oody.jpg

Afgaande op de populariteit van de regenboogjurk van K3, willen heel wat meisjes blijkbaar (even) in de huid kruipen van Marthe, Klaasje en Hanne. En dus komt JBC nu met een opvolger: de K3 Play-O cheerleaderjurk. Wordt deze even populair?

De K3-meisjes springen het nieuwe jaar in met hun vrolijke hit Play-O en bijhorende cheerleaderjurkje. Veel fans vroegen zich al af waar ze de jurk konden kopen, en dus zorgt JBC, de Belgische modeketen die ook achter de regenboogjurk zit, dat iedereen zich een cheerleader of een K3-tje kan voelen.

Het Play-O cheerleaderjurkje is vanaf vrijdag 27 januari te koop in alle JBC-winkels en in de E-shop voor 29,90 euro in de maten 98-152.

25-01-2017 om 22:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaanse actrice Mary Tyler Moore overleden

Amerikaanse actrice Mary Tyler Moore overleden

http://oi64.tinypic.com/2sa05xj.jpg

De Amerikaanse actrice Mary Tyler Moore is op tachtigjarige leeftijd overleden, zo melden meerdere Amerikaanse televisiezenders.

Haar publiciste Mara Buxbaum aanhalend, berichtte ABC dat de actrice in het bijzijn van vrienden en haar echtgenoot Robert Levine is heengegaan. Moore maakte vooral furore in de sitcoms 'The Mary Tyler Moore Show' en 'The Dick Van Dyke Show'.

Haar eigen televisiereeks heeft 29 Emmy Awards opgeleverd. Zelf sleepte ze zeven keer de televisieprijs in de wacht. Haar rol in de film 'Ordinary People' leverde een Oscarnominatie op.

Naast haar werk voor film en televisie stond Moore ook bekend voor haar inzet voor het goede doel. Ofschoon de actrice zichzelf niet als feministe beschouwde, stond haar rol in haar eigen televisieprogramma als een alleenstaande carrièrevrouw model voor generaties van vrouwen, zegt ABC.

25-01-2017 om 22:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze Vlaamse verleidster gaat de strijd aan in 'Temptation Island'

Deze Vlaamse verleidster gaat de strijd aan in 'Temptation Island'

http://oi63.tinypic.com/4jedc.jpg

Nadat eerder al de Nederlandse Natasja onthuld werd, ontmaskerden wij ook een Vlaamse verleidster die zal schitteren in 'Temptation Island'. Het 22-jarige model Pommeline Tillière, tattoo-artieste bij Tattoo Gino in Wetteren, liet haar naalden even achter in België om mee te gaan naar Thailand.

Daar gooide ze haar troeven blijkbaar vooral in de strijd om de Nederlander Merlijn te verleiden. Want: "Ook de vrouwelijke vrijgezellen hebben hun strijdplan klaar", staat te lezen in een gelekt bericht. "De 22-jarige Pommeline zet alles op alles om Merijn te verleiden. Zijn vriendin Lisa is ervan overtuigd dat zij niet zijn type is, maar denkt Merijn er ook zo over?"

Vanaf 1 februari gaat de ravissante Pommeline haar gang op VIJF

25-01-2017 om 22:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-01-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgisch topmodel openlijk over interseksualiteit: "Ik had lichamelijke kenmerken van een vrouw en man"

Belgisch topmodel openlijk over interseksualiteit: "Ik had lichamelijke kenmerken van een vrouw en man"

http://oi66.tinypic.com/mu4hj.jpg

Het West-Vlaamse topmodel Hanne Gaby Odiele (28) heeft in een interview met USA Today voor het eerst openlijk gezegd dat ze interseksueel is. Dat wil zeggen dat je lichamelijk niet in het standaardhokje 'man' of 'vrouw' valt.

Mensen met de intersekseconditie Androgeen Ongevoeligheid Syndroom (AOS) worden geboren met seksuele kenmerken die geassocieerd worden met beide geslachten. Het meest concrete voorbeeld is wanner het niet duidelijk is of een baby bij de geboorte een grote clitoris of penis heeft. Maar dat is eerder extreem. Hanne Gaby Odiele werd bijvoorbeeld geboren met inwendige teelballen die niet ingedaald waren.

Op tienjarige leeftijd werden die operationeel verwijderd. "Dokters vertelden mijn ouders dat ik kanker kon krijgen als ik ze niet liet verwijderen en ook dat ik nooit zou kunnen opgroeien als een 'normaal' meisje," aldus Odiele aan USA Today. "Mijn toestemming werd niet gevraagd."

Toen ze dertien jaar oud was, kreeg ze pas te horen waarom ze werd geopereerd. "Op een bepaald moment ontdekte ik dat ik geen kinderen kon krijgen (vrouwen met AOS hebben geen baarmoeder en geen eierstokken, waardoor ze onvruchtbaar zijn). Ik wist altijd al dat er iets met mij scheelde."

Fysieke en mentale trauma's
In de jaren vijftig werd het normaal om interseksuele baby's te opereren, zogezegd om de kinderen in hun latere leven verwarring te besparen. Later kwamen steeds meer kinderen naar buiten met verhalen over fysieke en mentale trauma's die ze opgelopen hadden door deze onvrijwillige operaties. En het is daar dat ook Odiele mee zit. Op de operatie zelf heeft ze in principe niets tegen, maar ze heeft het wel moeilijk met het feit dat er nooit toestemming aan haar werd gevraagd. "Ik ben trots dat ik interseksueel ben, maar ik vind het schandalig dat chirurgische ingrepen nog steeds gebeuren zonder toestemming van kinderen."

Mogelijke fysieke gevolgen van een operatie (ook wel interseksuele genitale mutilatie) zijn dat je levenslang hormoonvervangende medicijnen moet nemen, verminderde seksuele gevoelens hebt en ook urineweginfecties en incontinentie. Mentaal voelen veel interseksuelen zicht verraden door hun omgeving, ze krijgen niet de keuze om te zijn wie ze echt zijn. Er wordt een beslissing gemaakt in hun plaats.

23-01-2017 om 20:27 geschreven door artist lover


» Reageer (2)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!