Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

28-01-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse acteur John Hurt (77) overleden

Britse acteur John Hurt (77) overleden

http://oi64.tinypic.com/2u5s1o7.jpg

De Britse acteur John Hurt (77) - bekend van zijn rollen in de Harry Potterfilms, Elephant Man en Alien - is gestorven aan de gevolgen van pancreaskanker, zo hebben Britse media bekendgemaakt. Zijn agent Charles McDonald bevestigde het overlijden aan persbureau PA.

De carrière van Hurt omspande meer dan zestig jaar. In 2014 werd hij geridderd door Koningin Elizabeth. Tweemaal kreeg hij een Oscarnominatie: voor zijn bijrol in de film Midnight Express uit 1978 en voor zijn hoofdrol in The Elephant Man uit 1980. Hurt hoorde in 2015 dat hij kanker had, maar zei later van de ziekte te zijn genezen.

Vorig jaar speelde hij naast Natalie Portman in de voor een Oscar genomineerde film Jackie, over de Amerikaanse First Lady Jacqueline Kennedy Onassis. In de Harry Potter-films speelde hij toverstokkenmaker Ollivander. En in Alien was hij tweede officier Kane.

Golden Globe
Voor zijn vertolking in Midnight Express - over een Turkse gevangenis - werd hij ook gelauwerd op de Bafta Awards, de jaarlijkse Britse film- en televisieprijzen, en won hij de Golden Globe voor de beste bijrol.

28-01-2017 om 23:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.K3 in top 100 wereldwijde verkoop concerttickets

K3 in top 100 wereldwijde verkoop concerttickets

http://oi68.tinypic.com/16by040.jpg

K3 in oude en nieuwe bezetting hebben in 2016 met hun concerten een prima jaar achter de rug. Met 273.925 verkochte kaartjes haalt de Studio 100-groep de wereldwijde top honderd van aantal verkochte concerttickets.

K3 staat op plaats 92 in de Year End Worldwide Ticket Stales Top 100 Tour van het Amerikaanse vakblad Pollstar, zo meldt concertnews.be. De groep doet zo beter dan onder meer Mariah Carey, rapper Pitbull en illusionist Dynamo. De lijst wordt aangevoerd door de tournee van Coldplay (2.676.425 tickets). Het zilver is voor Bruce Springsteen & The E Street Band (2.286.549 kaartjes). Brons is voor Beyoncé met een totale ticketsomzet van 2.237.542.

28-01-2017 om 23:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Bowie op Britse postzegels

David Bowie op Britse postzegels

http://oi67.tinypic.com/rhmixu.jpg

De Britse post brengt tien postzegels uit om rockster David Bowie te herdenken die een jaar geleden is overleden. Dit heeft het muziekblad New Musical Express (NME) vandaag gemeld.

Zes zegels zullen de hoes tonen van Bowie-platen zoals "Hunky Dory", "Alladin Sane", "Heroes" en "Let's Dance". De vier andere tonen de musicus live aan het werk, bijvoorbeeld tijdens de "The Ziggy Stardust Tour" in 1972 en 1973.

In 2010 en 2015 waren respectievelijk The Beatles en Pink Floyd de enige muziekacts die van Royal Mail een heel postzegelvelletje kregen toebedeeld, weet de NME. Bowie is de eerste solo-artiest die deze eer te beurt valt.

Eerder had de Britse Post ook al het album "The Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spiders from Mars" op een velletje met klassieke platenhoezen afgedrukt. Het bevatte onder andere ook "The Division Bell" van Pink Floyd, "A Rush of Blood to the Head" van Coldplay, "Led Zeppelin IV" en "Tubular Bells" van Mike Oldfield.

De nieuwe zegels meten 34 op 32 mm en zijn zelfklevend.

Het velletje is vanaf 14 maart te koop en zal 6,48 pond kosten. Het is nu al te bestellen op de website van Royal Mail.

28-01-2017 om 11:40 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
25-01-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jamilla: van YouTube naar de Lotto Arena

Jamilla: van YouTube naar de Lotto Arena

http://oi63.tinypic.com/23383.jpg

Begin december verwijderde Facebook van de ene dag op de andere de pagina van vlogster Jamilla Baidou (23)- inclusief 157.000 volgers. Nu staat de Antwerpse op de affiche van de Lotto Arena. En heeft ze na amper een maand al weer 50.000 fans achter zich geschaard. "Een Youtuber met een eigen liveshow, hoe uniek is dat?!", klinkt het enthousiast.

Van Jamilla Baidou kan je veel zeggen. Dat ze geen blad voor de mond neemt, bijvoorbeeld. En geen gênes heeft. Of dat haar Antwerps wel héél erg plat is. Maar niet dat ze geen ballen aan haar lijf heeft. De bekendste vlogster van ons land smeedt het ijzer terwijl het heet is.

Toen ze op 18 april 2014 uit The Voice van Vlaanderen werd gestemd, stond haar eerste filmpje al op 19 april op Youtube en Facebook. En nu, drie jaar later, vult ze op 15 april dus eigenhandig de Lotto Arena. 'Foktop' zal die heten. Een vlogger live op het podium met een eigen show in plaats van achter het scherm. Een primeur voor ons land. "Het wordt een combinatie van muziek en humor: mijn Antwerpse covers en grappige tussenteksten", vertelt Jamilla dolenthousiast- in plat Antwerps.

Steile vlucht

En daarmee neemt de carrière van het meisje uit Stabroek een steile vlucht. Wat drie jaar geleden begon met covers, is nu uitgegroeid tot een concert voor -hopelijk- 5.000 fans. Want de Antwerpse is ontzettend populair op het wereldwijde web. "Die rustige akoestische nummers van in het begin deed ik heel graag, maar opvallen deed het niet. Pas toen ik van bestaande hits een Antwerpse versie maakte, begonnen mijn filmpjes echt aan te slaan."

Verzameling van jewelste

Ondertussen is het een verzameling van jewelste geworden. Liedjes met plat Antwerpse teksten, filmpjes uit Jamilla's dagelijkse leven, bedenkingen, grappige situaties en onnozeliteiten.

Haar 'Allokes'-versie van Adèles wereldhit 'Hello' haalde meer dan een miljoen views en toen ze het filmpje van 'de droogste mop' postte, kreeg ze er op één dag 40.000 volgers bij.

Jamilla kreeg een item op radiozender MNM en reed met bv's rond om leuke clipjes te maken. Haar fanpagina op Facebook telde vlotjes 500 filmpjes en 157.000 volgers. Ze zegde haar job als chauffeur op en stortte zich volledig op haar vlogs.

Volgers, maar eigenlijk ook job kwijt

Tot december dus, toen na een vete met een andere fanpagina op Facebook beide accounts offline werden gehaald.

"Alle volgers, maar eigenlijk ook mijn job kwijt", omschreef Jamilla het toen. Maar bij de pakken blijven zitten, is niet aan haar besteed. Begin deze maand trok ze eigenhandig richting Facebook-hoofdkwartier in Californië om haar verwijderde pagina terug te eisen. Uiteraard met filmende smartphone in de hand, zodat haar nieuwe fans op haar nieuw opgericht Facebookprofiel alles konden volgen.

Dat ze bij Mark Zückerberg helaas op een gesloten deur botste, bleek ondertussen al uit het videoverslag dat ze daarvan maakte. "Ik kon inderdaad evengoed thuis zijn gebleven. Ik betaalde ook alles uit eigen zak, iedereen verklaarde me gek. Maar ik vind het belangrijk. Dagelijks post ik meerdere filmpjes. Ik wil er alles voor doen."

Geen gêne

Die 157.000 volgers heeft ze dus niet terug, maar na amper een maand staat de teller toch al weer op 50.000. Niet slecht geboerd voor een meisje dat zichzelf filmt in de meest banale situaties.

"Dat is net de kracht, denk ik. Ik heb geen gêne en neem mezelf niet au serieux. En als ik toevallig een dubbele kin heb op beeld of mijn kapsel ligt niet goed, dan mogen mensen dat ook zien. Ik hoef niet per se eerst met de stijltang door mijn haar. In het begin hield ik er wel rekening mee hoor, hoe ik er uit zag, maar nu ben ik er gewoon uitgegroeid. Ik wil mezelf zijn en mensen na een drukke, stresserende werkdag aan het lachen brengen."

Lachen doen ze, dat bewijst de populariteit van het internetfenomeen.

Nieuwe wending

Maar het Antwerps van de vlogster wordt niet door iederéén geapprecieerd. De commentaren onder haar filmpjes zijn meer dan eens allesbehalve mals. "Ik lees alles. En in het begin raakte het me ook echt. Nu niet meer, die mensen kennen me niet eens. Ze mogen vinden dat ik me belachelijk maak, ik ben blij met wie ik ben. Als je beslist om zoiets te doen als mijn vlogs, moet je daartegen kunnen. Anders hou je het niet vol."

"En zie nu: ik mag in de Lotto Arena staan. Helemaal alleen. Riskant, maar ik hoop dat dit het begin mag zijn van een nieuwe wending in mijn carrière."

25-01-2017 om 22:51 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na de populaire regenboogjurk van K3, is hier nu de cheerleaderjurk

Na de populaire regenboogjurk van K3, is hier nu de cheerleaderjurk

http://oi66.tinypic.com/b6oody.jpg

Afgaande op de populariteit van de regenboogjurk van K3, willen heel wat meisjes blijkbaar (even) in de huid kruipen van Marthe, Klaasje en Hanne. En dus komt JBC nu met een opvolger: de K3 Play-O cheerleaderjurk. Wordt deze even populair?

De K3-meisjes springen het nieuwe jaar in met hun vrolijke hit Play-O en bijhorende cheerleaderjurkje. Veel fans vroegen zich al af waar ze de jurk konden kopen, en dus zorgt JBC, de Belgische modeketen die ook achter de regenboogjurk zit, dat iedereen zich een cheerleader of een K3-tje kan voelen.

Het Play-O cheerleaderjurkje is vanaf vrijdag 27 januari te koop in alle JBC-winkels en in de E-shop voor 29,90 euro in de maten 98-152.

25-01-2017 om 22:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaanse actrice Mary Tyler Moore overleden

Amerikaanse actrice Mary Tyler Moore overleden

http://oi64.tinypic.com/2sa05xj.jpg

De Amerikaanse actrice Mary Tyler Moore is op tachtigjarige leeftijd overleden, zo melden meerdere Amerikaanse televisiezenders.

Haar publiciste Mara Buxbaum aanhalend, berichtte ABC dat de actrice in het bijzijn van vrienden en haar echtgenoot Robert Levine is heengegaan. Moore maakte vooral furore in de sitcoms 'The Mary Tyler Moore Show' en 'The Dick Van Dyke Show'.

Haar eigen televisiereeks heeft 29 Emmy Awards opgeleverd. Zelf sleepte ze zeven keer de televisieprijs in de wacht. Haar rol in de film 'Ordinary People' leverde een Oscarnominatie op.

Naast haar werk voor film en televisie stond Moore ook bekend voor haar inzet voor het goede doel. Ofschoon de actrice zichzelf niet als feministe beschouwde, stond haar rol in haar eigen televisieprogramma als een alleenstaande carrièrevrouw model voor generaties van vrouwen, zegt ABC.

25-01-2017 om 22:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze Vlaamse verleidster gaat de strijd aan in 'Temptation Island'

Deze Vlaamse verleidster gaat de strijd aan in 'Temptation Island'

http://oi63.tinypic.com/4jedc.jpg

Nadat eerder al de Nederlandse Natasja onthuld werd, ontmaskerden wij ook een Vlaamse verleidster die zal schitteren in 'Temptation Island'. Het 22-jarige model Pommeline Tillière, tattoo-artieste bij Tattoo Gino in Wetteren, liet haar naalden even achter in België om mee te gaan naar Thailand.

Daar gooide ze haar troeven blijkbaar vooral in de strijd om de Nederlander Merlijn te verleiden. Want: "Ook de vrouwelijke vrijgezellen hebben hun strijdplan klaar", staat te lezen in een gelekt bericht. "De 22-jarige Pommeline zet alles op alles om Merijn te verleiden. Zijn vriendin Lisa is ervan overtuigd dat zij niet zijn type is, maar denkt Merijn er ook zo over?"

Vanaf 1 februari gaat de ravissante Pommeline haar gang op VIJF

25-01-2017 om 22:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-01-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgisch topmodel openlijk over interseksualiteit: "Ik had lichamelijke kenmerken van een vrouw en man"

Belgisch topmodel openlijk over interseksualiteit: "Ik had lichamelijke kenmerken van een vrouw en man"

http://oi66.tinypic.com/mu4hj.jpg

Het West-Vlaamse topmodel Hanne Gaby Odiele (28) heeft in een interview met USA Today voor het eerst openlijk gezegd dat ze interseksueel is. Dat wil zeggen dat je lichamelijk niet in het standaardhokje 'man' of 'vrouw' valt.

Mensen met de intersekseconditie Androgeen Ongevoeligheid Syndroom (AOS) worden geboren met seksuele kenmerken die geassocieerd worden met beide geslachten. Het meest concrete voorbeeld is wanner het niet duidelijk is of een baby bij de geboorte een grote clitoris of penis heeft. Maar dat is eerder extreem. Hanne Gaby Odiele werd bijvoorbeeld geboren met inwendige teelballen die niet ingedaald waren.

Op tienjarige leeftijd werden die operationeel verwijderd. "Dokters vertelden mijn ouders dat ik kanker kon krijgen als ik ze niet liet verwijderen en ook dat ik nooit zou kunnen opgroeien als een 'normaal' meisje," aldus Odiele aan USA Today. "Mijn toestemming werd niet gevraagd."

Toen ze dertien jaar oud was, kreeg ze pas te horen waarom ze werd geopereerd. "Op een bepaald moment ontdekte ik dat ik geen kinderen kon krijgen (vrouwen met AOS hebben geen baarmoeder en geen eierstokken, waardoor ze onvruchtbaar zijn). Ik wist altijd al dat er iets met mij scheelde."

Fysieke en mentale trauma's
In de jaren vijftig werd het normaal om interseksuele baby's te opereren, zogezegd om de kinderen in hun latere leven verwarring te besparen. Later kwamen steeds meer kinderen naar buiten met verhalen over fysieke en mentale trauma's die ze opgelopen hadden door deze onvrijwillige operaties. En het is daar dat ook Odiele mee zit. Op de operatie zelf heeft ze in principe niets tegen, maar ze heeft het wel moeilijk met het feit dat er nooit toestemming aan haar werd gevraagd. "Ik ben trots dat ik interseksueel ben, maar ik vind het schandalig dat chirurgische ingrepen nog steeds gebeuren zonder toestemming van kinderen."

Mogelijke fysieke gevolgen van een operatie (ook wel interseksuele genitale mutilatie) zijn dat je levenslang hormoonvervangende medicijnen moet nemen, verminderde seksuele gevoelens hebt en ook urineweginfecties en incontinentie. Mentaal voelen veel interseksuelen zicht verraden door hun omgeving, ze krijgen niet de keuze om te zijn wie ze echt zijn. Er wordt een beslissing gemaakt in hun plaats.

23-01-2017 om 20:27 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Star Wars Episode VIII krijgt als titel 'The Last Jedi'

Star Wars Episode VIII krijgt als titel 'The Last Jedi'

http://oi63.tinypic.com/begdpe.jpg

Filmstudio Disney heeft vandaag de titel onthuld van de volgende Star Wars-film. De titel luidt 'Star Wars: Episode VIII: The Last Jedi'.

'The Last Jedi' is geschreven en geregisseerd door Rian Johnson en draait vanaf 15 december dit jaar in de bioscopen.

In de film is de in december overleden actrice Carrie Fisher nog te zien in haar rol als generaal Leia Organa. De opnames voor het achtste deel van de Star Wars-saga waren in juli afgerond.

De sciencefictionfilm is de opvolger van 'Star Wars: The Force Awakens', die wereldwijd records brak. Benicio del Toro, Laura Dern en Kelly Marie Tran werden voor het achtste deel toegevoegd aan de cast.  

23-01-2017 om 20:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kylie Minogue neemt afscheid van haar achternaam

Kylie Minogue neemt afscheid van haar achternaam

http://oi65.tinypic.com/2mox9vd.jpg

Kylie Minogue neemt binnenkort afscheid van haar achternaam. De zangeres wil na haar huwelijk door het leven als Kylie Sasse. De Australische kondigde begin vorig jaar haar verloving met acteur Joshua Sasse aan. Kylie kijkt al uit naar haar nieuwe achternaam.

"Een nieuwe naam aannemen is een statement. Kylie Sasse is een mooie naam. En het is een geweldige artiestennaam. Kylie Minogue heeft nooit echt makkelijk van de tong gerold."

Toch zegt de 48-jarige haar geboortenaam niet helemaal vaarwel. "Ik neem absoluut Sasse aan, maar Minogue zal er ook in verwerkt worden", aldus de zangeres tegen de Daily Mail.

Kylie en de bijna twintig jaar jongere Joshua leerden elkaar in 2015 kennen op de set van de serie Galavant. Het koppel heeft nog geen datum vastgelegd voor de bruiloft, die volgens de zangeres "heel persoonlijk en erg privé" zal zijn.

23-01-2017 om 20:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.René uit 'Allo' Allo!' overleden

René uit 'Allo' Allo!' overleden

http://oi65.tinypic.com/v7bold.jpg

Gordon Kaye, cafébaas René Artois uit de beroemde comedyreeks 'Allo' Allo!', is op 75-jarige leeftijd overleden, zo meldt de BBC.

De voormalige manager van Kaye liet aan de BBC weten dat hij vanmorgen in een verzorgingsinstelling is overleden.

De Britse acteur werd wereldberoemd dankzij zijn rol als René Artois in de comedyreeks 'Allo 'Allo, die het fictieve verhaal vertelt van verzetstrijders in het door de Duitsers bezette Frankrijk tijdens WOII.

Hij verscheen in alle 84 afleveringen van de sitcom én in de theaterversie.

Kaye werd alom geprezen voor zijn "geweldig komische talent". Zijn doorbraak op tv dankte hij aan Coronation Street, 's werelds langstlopende tv-soap waarvan de eerste aflevering in 1960 werd uitgezonden en nu nog steeds loopt.

Voordat hij enorme faam verwierf als René, met zijn 'steenkolenfrengels' tegen onder anderen Gestapo-officier Herr Otto Flick en diens maîtresse Helga, was hij onder meer te zien als gast in successeries als 'Till Death Us Do Part' (Tot de dood ons scheidt), 'It Ain't Half Hot Mum' (Moeder, wat is het heet) en 'Are You Being Served?' (Wordt u al geholpen?).

Kaye's laatste tv-optreden was een eenmalige return van 'Allo 'Allo in 2007. Drie jaar eerder was hij te zien in de BBC-sketchshow Revolver. "Met René Artois heeft hij een plek verdiend in de 'hall of fame' van de komedie'', loofde BBC-afdelingshoofd Shane Allen. "Zijn werk leeft voort.''

23-01-2017 om 20:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kijk hoe De Romeo's de geboorte van hun XXL frikandellen omtoveren tot een hilarisch feest

Kijk hoe De Romeo's de geboorte van hun XXL frikandellen omtoveren tot een hilarisch feest

http://oi64.tinypic.com/2pooykk.jpg

'De Romeo's hebben de grootste'. En sinds vandaag wordt die ook geproduceerd bij snackfabrikant Van Reusel.

Chris, Davy en Gunther van Vlaanderens populairste showband werden uitgenodigd om de eerste 'Romeo's XXX Frikandel' geboren te zien worden. Daarna mochten de heren zelf hun nieuwste lekkernij inpakken en uiteraard proeven.

Grapjes over de 35 centimeter lange worst waren daarbij uiteraard niet van de lucht. Al zijn de heren er vooral heel trots op. "Dit is écht een product waar we voor de volle 100% achter staan. Eigenlijk is het zelfs een eer."

Van Reusel maakt dagelijks 15 ton 'Romeo's XXL frikandellen', of 4.000 worsten per uur. Op 13 februari arriveren de eerste daarvan in de frituur.

23-01-2017 om 20:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-01-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye West voelt zich stukken beter

"Kanye West voelt zich stukken beter"

http://oi65.tinypic.com/2cmksah.jpg

Bijna twee maanden na zijn inzinking is Kanye West weer uit het dal aan het klauteren. Een ingewijde vertelt aan E! News dat de rapper zich inmiddels stukken beter voelt en achter de schermen zelfs alweer aan het werk is. Zijn kinderen zijn op dit moment zijn eerste prioriteit en Kanye probeert vooral een goede vader te zijn en veel tijd met zijn kroost door te brengen.

De rapper stortte eind november in en werd opgenomen in het ziekenhuis met ernstige uitputtingsverschijnselen. Hij moest zijn lopende Saint Pablo-tour afbreken en absolute rust nemen.

Sindsdien houdt de man van Kim Kardashian zich op de achtergrond en komen af en toe berichten via anonieme bronnen naar buiten dat het stapje voor stapje beter met hem gaat. Volgens de bron van E! News heeft West inmiddels weer een aantal werkprojecten opgepakt. Zo zou hij plannen hebben voor een concertreeks in het voorjaar.

22-01-2017 om 09:41 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
21-01-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geri Halliwell (44) bevallen van zoontje

Geri Halliwell (44) bevallen van zoontje

http://oi68.tinypic.com/jg1nb9.jpg

Geri Halliwell is deze ochtend bevallen van een zoon. Het is het eerste kindje van de 44-jarige voormalig Spice Girl en haar man Christian Horner. Geri heeft al een dochter, Bluebell Madonna, van tien jaar uit een eerdere relatie.

"Christian en ik zijn verheugd dat we kunnen melden dat onze zoon vanochtend is geboren", bericht de zangeres op Twitter. Halliwell en de baas van F1-team Red Bull Racing lieten eerder al weten een jongetje te verwachten. Hoe het jongetje heet, is nog niet bekend. De twee trouwden in 2015 met elkaar. Horner heeft een dochtertje van drie jaar met zijn ex-vrouw.

Enkele uren voordat de Britse ster het nieuws wereldkundig maakte, stuurde ze via Twitter nog een felicitatie naar jarige Spice Girl-collega Emma Bunton.

21-01-2017 om 21:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BRASSCHAATS DUO YOLANDE EN MELISSA BINNENKORT TE ZIEN IN THE SKY IS THE LIMIT

BRASSCHAATS DUO YOLANDE EN MELISSA BINNENKORT TE ZIEN IN THE SKY IS THE LIMIT

http://oi68.tinypic.com/280tc78.jpg

Binnenkort maakt tv-kijkend Vlaanderen kennis met de Brasschaatse Yolande (56) en Melissa (27) Van Hoydonck en hun twee chihuahua's Lilly en Roxy. Moeder en dochter baten samen de klerenwinkel Les Filles d'Anvers uit en zullen te zien in het VIER-programma The Sky Is The Limit, het realityprogramma dat het doen en laten van rijke Vlamingen volgt. Yolande geniet ondertussen nog even van een skivakantie in alle anonimiteit.

Als het van de makers afhing deed het duo al mee in het vorige seizoen van het programma. "Vorig jaar werd Melissa al eens aangesproken met de vraag of ze niet wilde meedoen", zegt Yolande. "Melissa is een bekend figuur in Antwerpen omdat ze jaren in The Villa heeft gewerkt, maar toen zag ze dat niet zitten."

Uiteindelijk hebben we de vraag opnieuw gekregen en hebben we beslist wel mee te doen. Al was het vooral de dochter die mama moest overtuigen: "Ik heb geen ervaring met die dingen. Melissa doet regelmatig fotoshoots, maar ik had zoiets nog nooit eerder gedaan, maar nu moest ik wel", lacht Yolande.

Vrouwelijke input

Yolande denkt dat de makers er graag een vrouwelijke input bij hadden. "Alle andere personages worden gedomineerd door de mannen. Met ons erbij heb je toch die vrouwelijke touch." Voor Peter Boeckx, bedenker van het programma, is rijkdom niet het voornaamste element om gekozen te worden voor het programma. Het verhaal is de doorslaggevende factor: "De voornaamste voorwaarde is dat ze 'larger than life' zijn. Ze moeten iets te vertellen hebben. Daarnaast probeer ik mensen te vinden die niemand kent, niet de usual suspects."

De opnames zijn twee weken geleden afgerond en Yolande blikt tevreden terug, al moest ze in het begin wel wennen aan de camera. "In het begin liet ik altijd de deur achter mij open voor de cameraman en de geluidsman. Ik ben beleefd dus ik trek die deur niet zomaar voor hun neus dicht, maar dat moet je wel doen," lacht Yolande. Voor de opnames hebben moeder en dochter uitgebreid gepraat met de makers van het programma zodat ze goed wisten waar ze aan begonnen. Dat vonden moeder en dochter heel belangrijk. Ze beseffen maar al te goed dat de impact van zo'n programma's niet te onderschatten valt.

Modeshow

De kijkers zullen vooral kunnen meekijken achter de schermen van de modeshow die ze organiseerden in The Villa. "Dat was geweldig. We hadden die show eigenlijk zelf een beetje onderschat. De opkomst was enorm en het leuke is dat dat allemaal gefilmd is. Een leuk aandenken voor later", zegt Yolande. Daarnaast zullen we de fratsen van chihuahua's Lilly en Roxy kunnen bewonderen. Volgens Yolande de enige echte sterren van The Sky Is The Limit.

The Sky Is The Limit, vanaf 7 februari op VIER

21-01-2017 om 21:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss België Romanie Schotte blijft lachen, ook na de relletjes: "Veel dichter bij een prinses kan je niet komen"

Miss België Romanie Schotte blijft lachen, ook na de relletjes: "Veel dichter bij een prinses kan je niet komen"

http://oi64.tinypic.com/5upzit.jpg

Lang geleden dat een Miss België nog zo besproken was als Romanie Schotte. Hoe ga je daarmee om, als jong, onervaren meisje? Exact zoals de handleidingen voor missen voorschrijven: 'Keep on smiling.'

Haar 'lachend kakske' is aan een internationale carrière begonnen en haalde nieuwssites in India, Roemenië en Amerika. Zelfs Hollywoodreporter Perez Hilton boog zich al over de drol. Die was eerder al grondig onderzocht door UNIA, het centrum voor racismebestrijding - met een klacht als gevolg. De petitie 'Get Miss Belgium Decrowned' heeft al meer dan 5.000 handtekeningen. Ook een communautaire rel heeft Romanie al veroorzaakt: volgens Franstalige media werd ze enkel verkozen omdat ze Vlaams is.

 

21-01-2017 om 21:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-01-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom maatje Kanye West toch niet gevraagd werd voor inauguratie Trump

Waarom maatje Kanye West toch niet gevraagd werd voor inauguratie Trump

http://oi66.tinypic.com/acv8uw.jpg

Kanye West is bewust niet gevraagd om naar de inauguratie van Donald Trump als president van de Verenigde Staten te komen. Hoewel de twee op het oog vrienden zijn, vond het comité hem niet goed passen bij de feestelijkheden.

De ceremonie is volgens Tom Barrack, voorzitter van het comité, niets voor Kanye. "Hij beschouwt zich als een vriend van de president-elect, maar dit is niet zijn plek. Het entertainmentprogramma is al helemaal gevuld, het is perfect. Het wordt typisch en traditioneel Amerikaans. Kanye is een topvent maar we hebben hem niet gevraagd."  

Kanye West onthulde kort voor zijn inzinking dat hij een Trump-aanhanger is. Vorige maand ontmoette de rapper hem in de Trump Tower in New York. Daar bespraken ze 'het leven'.

20-01-2017 om 01:27 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herman Verbruggen heeft het naar zijn zin in 1975: snorren met die Solex en uit de bol op 'Kung Fu Fighting'

Herman Verbruggen heeft het naar zijn zin in 1975: snorren met die Solex en uit de bol op 'Kung Fu Fighting'

http://oi63.tinypic.com/25swvaq.jpg

Erik Goossens kwam er vorige week van af met een tijdsprongetje naar 1979. Vanavond wordt Herman Verbruggen met zijn vrouw Petra en hun dochters Roos en Billie geteleporteerd naar 1975 voor het VTM-programma 'Groeten Uit'. Een jaar waarin zelfs 'F.C. De Kampioenen' nog niet was bedacht, Herman 12 jaar jong was en het pretpark Walibi de deuren opende.

Herman en zijn gezin moeten het huis waarin ze een weekend vertoeven vinden zonder gps of smartphone. Ze hebben enkel een adres en een oude auto. Terug in de tijd reizen doet het gezin alvast in stijl: in een typische Opel Kadett en op de tonen van George Baker en KC and the Sunshine Band.

"Het ruikt hier naar opa's huis", merkt Roos op wanneer ze hun huis ontdekken. En ook bij Herman roept de geur van 1975 herinneringen op. De sanseveria's, het bloemenbehang, de roze badkamer en de groene keuken: het valt allemaal enorm in de smaak.

Teruggaan naar 1975 wil ook zeggen dat het gezin Verbruggen heel even afscheid moet nemen van hun moderne kleren. En dus worden ze van kop tot teen in een 'oud' jasje gestoken. De inhoud van de kleerkast kan helaas minder overtuigen. "Dit zijn eerder fuck-me-not-botten", aldus Petra.

Als jonge tiener bezat Herman Verbruggen een Solex-bromfiets. Wanneer hij in de tuin stuit op zo'n exemplaar kan zijn geluk niet op. Gas geven maar!

Als Herman één van de oude platen oplegt die in het huis liggen, voelt hij zich terug als een klein kind. Zijn kinderen zijn wat minder enthousiast. Zij moeten toegeven dat ze toch liever K3 horen.

Over het ontbijt kunnen de kinderen veel minder klagen, want in een ontbijt van 1975 zitten verrassend veel herkenbare lekkernijen zoals Kwatta choco, Cornflakes en Nesquick. Wel jammer dat ze zo lang moeten wachten tot Herman zijn kopje koffie gezet heeft. De koffiebonen zal hij namelijk nog even zelf moet malen. Maar of dat goed afloopt?

20-01-2017 om 01:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BV's showen blote torso's: om ter meest spieren

BV's showen blote torso's: om ter meest spieren

http://oi64.tinypic.com/2vxkc4h.jpg

Het is feest op Instagram. Drie van onze knapste mannelijke BV's laten zich er dezer dagen in ontbloot bovenlijf bewonderen. Matteo Simoni, Louis Talpe en Matthias Schoenaerts postten selfies van hun blote bast. En de wedstrijd 'om ter meest spieren' is ingezet, zoveel is duidelijk. Matthias zette de cryptische boodschap "Hate it, love it, judge it..." bij zijn foto. Hij kreeg er, behalve veel lofbetuigingen, ook een like van Louis Talpe voor. Bij Talpe zelf luidde het: "Mind, body & soul. Stay sharp 2k17." Matteo Simoni is momenteel op vakantie in Costa Rica en postte een foto van zichzelf op het strand met surfplank én een duidelijk zichtbare tattoo. Tot groot jolijt van de meer dan 10.000 fans die de foto meteen leuk vonden.

20-01-2017 om 01:17 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ruim 5.000 handtekeningen om Miss België kroontje af te nemen

Ruim 5.000 handtekeningen om Miss België kroontje af te nemen

http://oi63.tinypic.com/23wldg7.jpg

Een petitie om Miss België Romanie Schotte af te zetten heeft al ruim 5.200 handtekeningen. Reden? Een vermeend racistische commentaar op een oude en inmiddels verwijderde post op Instagram. Daarop is op de achtergrond een zwarte man te zien, waarop een vriend reageerde met 'that nigga'. Schotte reageerde op haar beurt met 'I know', gevolgd door de emoji van een drol met een glimlach, ook wel 'lachend kakske' genoemd.

"Een schande voor België". "Racistisch en flamingant". "Ze is lelijk én racistisch": het zijn slechts enkele van de commentaren die ondertekenaars van de petitie geven. Unia, het vroegere gelijkekansencentrum, heeft eergisteren een racismedossier geopend tegen Schotte.

Het is niet bekend wie het initiatief voor de petitie 'Get Miss Belgium Decrowned' nam, vast staat dat het streefdoel van 5.000 handtekeningen overschreden is. Handtekeningen komen vooral uit eigen land, maar ook uit Frankrijk, Zwitserland, de VS en Zuid-Afrika.

Voorstanders van Schotte en haar status van Miss België lanceerden intussen een tegenpetitie om haar te steunen en daar tekenden inmiddels elf mensen. Aan u de keuze.

20-01-2017 om 01:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!