Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

20-01-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ruim 5.000 handtekeningen om Miss België kroontje af te nemen

Ruim 5.000 handtekeningen om Miss België kroontje af te nemen

http://oi63.tinypic.com/23wldg7.jpg

Een petitie om Miss België Romanie Schotte af te zetten heeft al ruim 5.200 handtekeningen. Reden? Een vermeend racistische commentaar op een oude en inmiddels verwijderde post op Instagram. Daarop is op de achtergrond een zwarte man te zien, waarop een vriend reageerde met 'that nigga'. Schotte reageerde op haar beurt met 'I know', gevolgd door de emoji van een drol met een glimlach, ook wel 'lachend kakske' genoemd.

"Een schande voor België". "Racistisch en flamingant". "Ze is lelijk én racistisch": het zijn slechts enkele van de commentaren die ondertekenaars van de petitie geven. Unia, het vroegere gelijkekansencentrum, heeft eergisteren een racismedossier geopend tegen Schotte.

Het is niet bekend wie het initiatief voor de petitie 'Get Miss Belgium Decrowned' nam, vast staat dat het streefdoel van 5.000 handtekeningen overschreden is. Handtekeningen komen vooral uit eigen land, maar ook uit Frankrijk, Zwitserland, de VS en Zuid-Afrika.

Voorstanders van Schotte en haar status van Miss België lanceerden intussen een tegenpetitie om haar te steunen en daar tekenden inmiddels elf mensen. Aan u de keuze.

20-01-2017 om 01:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zangeres 'La Lambada' verkoold teruggevonden in auto

Zangeres 'La Lambada' verkoold teruggevonden in auto

http://oi67.tinypic.com/2dbudr6.jpg

De Braziliaanse Loalwa Braz (63), zangeres van de bekende hit 'La Lambada', is vandaag verkoold teruggevonden in Saquerema, in de regio Rio de Janeiro. Dat is in politiekringen vernomen. Volgens plaatselijke media werd het lichaam van de vrouw gevonden in een auto, vlak bij haar woning. De precieze doodsoorzaak is nog niet bekend.

Braz maakte deel uit van de groep Kaoma die vooral in de jaren 80 populair werd met de zomerhit 'La Lambada'. Van dat nummer werden wereldwijd meer dan 5 miljoen platen verkocht.

20-01-2017 om 01:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-01-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslims feliciteren massaal 'bekeerde' Lindsay Lohan

Moslims feliciteren massaal 'bekeerde' Lindsay Lohan

http://oi66.tinypic.com/ofa8g2.jpg

Lindsay Lohan wordt op de sociale media overspoeld met felicitaties door moslims. De 30-jarige actrice zou zich volgens hen namelijk hebben bekeerd tot de islam. Dat gerucht wordt aangesterkt doordat de roodharige diva gisteren al haar foto's van Instagram verwijderde en slechts de Arabische tekst 'Alaikum Salam', - wat 'vrede zij met u' betekent, plaatste.

Het gerucht dat LiLo zich heeft bekeerd tot de islam is niet nieuw. Nog ver voordat ze haar Instagram aanpaste, werd ze in 2015 al eens gefotografeerd met een Koran. In datzelfde jaar werd ze ook gekiekt met een hoofddoek op tijdens een bezoek aan Turkije. Iets wat haar in thuisland Amerika op veel kritiek kwam te staan.

In de Turkse tv-show HaberTurk zei Lohan daarover: "Ze veroordelen me ervoor in Amerika. Ze doen net alsof ik Satan ben. Ik zou een slecht persoon zijn omdat ik een Koran vasthield. Nou ik was blij dat ik Amerika kon verlaten en terug kon naar Londen. Ik voelde me onveilig in mijn eigen land. Als de islam iets is wat ik wil leren, is dan mag ik dat zelf bepalen."

Toch lijkt Lohan zich niet echt te hebben bekeerd tot de islam. Moeder Dina heeft aan Gossip Cop laten weten dat haar dochter slechts uit respect voor de Arabische cultuur haar account leeg heeft gemaakt. "Ze studeert op dit moment Arabisch in Dubai en wil andere religies leren kennen. Dat betekent echter niet dat ze nu ook moslim is."

17-01-2017 om 22:23 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Unia opent racismedossier na Instagram-commentaar Miss België

Unia opent racismedossier na Instagram-commentaar Miss België

http://oi65.tinypic.com/35mmdt0.jpg

Unia, het vroegere gelijkekansencentrum, heeft een racismedossier geopend tegen Miss België Romanie Schotte, vanwege een commentaar op Instagram. Een woordvoerder van Unia bevestigt zo berichtgeving van de Sudpresse-kranten. Romanie Schotte, die vorige zaterdag verkozen werd tot Miss België, is sinds een paar dagen het middelpunt van een mediastorm.

Romanie Schotte postte, voor ze werd verkozen tot Miss België, een selfie op Instagram waar op de achtergrond een zwarte man te zien is. "That nigga", schrijft iemand onder de foto. Waarop Schotte antwoordt: "I know." Gevolgd door een emoticon in de vorm van een lachende drol.

"We hebben een dossier geopend over deze vorm van cyberhaat, omdat we erop gewezen werden, maar ook op eigen initiatief", zegt de woordvoerder van Unia. "We betreuren deze vorm van ordinair racisme, dat helaas een dagdagelijkse realiteit blijft. We betreuren het vooral vanwege de positie van de betrokken persoon zelf. Spijtig dat vandaag nog dergelijke ongelukkige beelden gebruikt worden om te lachen."

Unia gaat de reikwijdte van het commentaar en het gebruik van de emoticon nu onderzoeken. "Binnen een paar weken zullen we beslissen of we het onderzoek al dan niet voortzetten. Het is niet zeker of de antiracisme- of antidiscriminatiewet van toepassing zijn, want hier wordt niet tot haat opgeroepen."

Romanie Schotte haalde de bewuste foto intussen al van haar Instagram-profiel. Ze stuurde gisteren een persbericht uit waarin ze zei "niet racistisch" te zijn. "Ik sta open voor alle culturen en alle personen. Mijn vader werkt hoofdzakelijk in Afrika, hoe kan ik racist zijn?"

17-01-2017 om 22:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miranda Kerr lanceert haar eerste eigen jeanscollectie

Miranda Kerr lanceert haar eerste eigen jeanscollectie

http://oi64.tinypic.com/i50n4x.jpg

Topmodel Miranda Kerr slaat de handen in elkaar met jeanslabel Mother en brengt haar eigen denimcollectie uit. Die bestaat uit 12 verschillende stuks, van een rokje tot flared broek, met de nadruk op jeans natuurlijk. Al zit er ook een sweater en T-shirt in de collectie. De opbrengst gaat naar het Koninklijke Ziekenhuis voor Vrouwen in Sydney.

Dat Miranda Kerr een fan is van jeans is geweten. Als ze niet op de rode loper staat, draagt het topmodel zo goed als altijd denim. En nu heeft ze een manier gevonden om haar liefde voor jeans om te zetten in een project dat nog goed is voor anderen ook. "Betrokken worden in dit creatieve proces, is iets waar ik erg van genoten heb. En dat de opbrengst naar een goed doel gaat, is voor mij de kers op de taart," aldus Kerr aan Vogue. "Het ziekenhuis steunt zoveel vrouwen, en het helpt moeders en hun baby's. Fantastisch."

Toen Miranda aan de collectie begon, wist ze meteen wat ze wou: "ik wou een afgewassen T-shirt met een positieve quote op en veel gebleekte denim." En ook creatief directeur van Mother Tim Kaeding bevestigt aan Vogue dat Miranda erg goed voorbereid was. "Ze was een droom om mee samen te werken. Op onze eerste vergadering had ze al mood boards en kleurenpaletten bij. Ze had de verschillende pasvormen en wassingen van de broeken ook al in gedachte."

De collectie is te koop op de webshop van Mother, en gelukkig voor ons verzenden ze ook naar België. Prijzen variëren van 105 dollar tot 325 dollar.

17-01-2017 om 22:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Astrid Nuyens: "Mensen beseffen niet hoe hard ze me kwetsen"

Astrid Nuyens: "Mensen beseffen niet hoe hard ze me kwetsen"

http://oi66.tinypic.com/35m4lxh.jpg

Astrid Coppens zegt 'nee' tegen haat en pesterijen op sociale media. En om die boodschap extra kracht bij te zetten, ging de realityster uit de kleren voor een bijzondere kalender. "Het is geen geheim dat ik regelmatig heel wat negatieve commentaren krijg op mijn posts, maar toen ik de zoveelste hatelijke opmerking las over mijn lichaam, onder een Instagramfoto in bikini, was ik het grondig beu en besloot ik samen met VIJF actie te ondernemen", vertelt ze in Story.

"De berichten waarin mensen schreven dat ik te mager was en misschien wel anorexia had, doen ontzettend veel pijn. Mensen beseffen niet hoe hard ze me kwetsen met die commentaren over mijn lichaam. Ik was gewoon heel blij met mijn nieuwe realityshow op VIJF." Jani Kazaltzis sprong in de bres voor Astrid en schreef dat ze was afgevallen door de stress van haar scheiding. "Ik was enorm ontroerd door Jani's reactie. Hij had dit gedaan zonder mij eerst te contacteren, dus het kwam echt wel uit zijn hart. Het was dan ook niet moeilijk om hem te overtuigen om mee te werken aan deze kalender. Het concept is dat we pesterijen over het lichaam willen doen stoppen door met fierheid ons lijf te tonen. Ik moet trouwens zeggen dat ik onder de indruk was van de torso van Jani: hij is een echte Griekse god", lacht Astrid.

Man als fotograaf
Naast Jani duiken er nog heel wat andere vrienden van Astrid op in de kalender, zoals James Cooke, Karen Damen en voetballer Jelle Van Damme. "Gezien de tijdgeest en het feit dat er steeds meer cyberpesterijen in de media komen, wilden zij met plezier meewerken, terwijl het toch om schaars geklede foto's gaat. Ook voor mij was het een beetje onwennig om mezelf zo bloot te geven, maar gelukkig was mijn man Bram de fotograaf van dienst, dus stond ik vol zelfvertrouwen voor de lens. Bram kent mijn verleden, en hij steunt me enorm wanneer ik zulke negatieve commentaren krijg. Ik voel me al wel comfortabel in mijn eigen lichaam, maar hij verstrekt dat gevoel alleen maar."

Ook Bram is te zien op een van de foto's. "Hij steunt deze kalender volledig, dus hij had eigenlijk geen andere keuze dan mee te doen. En ik neem ook zo graag zijn ongelooflijk sexy kontje vast, dus ik kon hem snel voor de lens dwingen. (lacht) Ik hoop trouwens dat we met deze kalender alle mensen die in een gelijkaardige situatie zitten een hart onder de riem kunnen steken. De reacties zijn alvast heel positief", besluit Astrid.

17-01-2017 om 22:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zit Nathalie Meskens alweer op Tinder?

Zit Nathalie Meskens alweer op Tinder?

http://oi67.tinypic.com/8x4zzn.jpg

Nathalie Meskens is nog maar een paar maanden gescheiden van haar man Jeroen, maar het zou kunnen dat de 34-jarige alweer klaar is voor een nieuwe relatie. Een aandachtige Dag Allemaal-lezer spotte de actrice op Tinder.

'Geen 30, maar 34 jaar oud', staat er op het bewuste Tinderprofiel, gevolgd door een smiley. Meer info staat er niet, maar de foto's spreken dan weer voor zich: er zijn foto's van Nathalie in bikini te zien, die zo haar strakke lijf showt.

Nathalie zou niet de eerste zijn die voor de grap of 'om eens te kijken hoe dat gaat' een profiel aanmaakt op Tinder, maar toch ontkent ze in alle talen. Haar manager bij VTM laat weten dat het om een vals profiel gaat en dat ze Tinder zullen vragen om het te verwijderen. Frequente Tindergebruikers twijfelen daar echter aan. "Dat is een lastig en tijdrovend karwei, aangezien je Tinder moet linken aan je Facebookaccount. Dat zou dus betekenen dat er een vals Facebookprofiel werd gemaakt in Nathalies naam, om vervolgens te kunnen Tinderen."

17-01-2017 om 22:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-01-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tickets U2 Brussel na 2,5 uur uitverkocht - Amsterdam binnen 1 uur en krijgt tweede concert

Tickets U2 Brussel na 2,5 uur uitverkocht - Amsterdam binnen 1 uur en krijgt tweede concert

http://oi63.tinypic.com/2upefes.jpg

Wie tickets wou voor het concert van U2 op 1 augustus in het Koning Boudewijnstadion in Brussel, kon die sinds 10 uur vanochtend (proberen te) bestellen. Bij onze noorderburen was het concert in de Amsterdam ArenA (29 juli) binnen een uur uitverkocht. U2 liet meteen weten een tweede optreden in de Nederlandse hoofdstad in te plannen op 30 juli. In ons land waren de tickets na 2,5 uur uitverkocht. Er is een wachtlijkst geopend.

De Ierse rockband viert dit jaar de dertigste verjaardag van het iconische album The Joshua Tree en doet dat met een reeks stadionconcerten in Noord-Amerika en Europa. Op dinsdag 1 augustus is Brussel aan de beurt. U2 zal er de succesplaat integraal live spelen. Het voorprogramma wordt, zoals elders in Europa, verzorgd door Noel Gallagher's High Flying Birds.

Vanaf tien uur vanochtend waren de poorten van de ticketverkoop open. De prijzen varieerden van 41 euro tot 181 euro, zonder bijkomende bezorg- en betaalkosten. De duurste tickets blijven het langst te koop maar ook die waren rond 12u30 allemaal de deur uit. Je kan je nu enkel nog inschrijven op de wachtlijst.

Woekerprijzen op zustersite
Ticketmaster waarschuwde zelf op voorhand: "Mogelijk wordt het druk en moet je wachten in onze virtuele 'Wachtruimte'". En dat zullen heel wat gegadigden inderdaad geweten hebben. Beloofde maximum wachttijden van een half uur werden al gauw drie kwartier en vaak waren tegen dan de gewenste plaatsen al weg.

Ook in de rest van Europa is het Ticketmaster dat de verkoop regelt. Het bedrijf krijgt op Twitter en op de Facebookpagina van U2 de wind van voren voor de erg twijfelachtige organisatie. Vooral in het Verenigd Koninkrijk is het ongenoegen groot omdat al meteen na de start van de online verkoop op Ticketmaster plaatsen aan woekerprijzen aangeboden werden door zustersite GetMeIn. De gelukkigen waren dan weer vaak door het dolle heen.

Wie een nieuwe kans wil wagen voor het tweede concert in Nederland, kan dat vanaf volgende maandag om 10 uur.

16-01-2017 om 23:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vier koppels geselecteerd uit 2.800 singles voor nieuw seizoen 'Blind Getrouwd'

Vier koppels geselecteerd uit 2.800 singles voor nieuw seizoen 'Blind Getrouwd'

http://oi67.tinypic.com/suvjn9.jpg

Op maandag 30 januari start het nieuwe seizoen van 'Blind Getrouwd' op VTM. Liefst 2.800 singles schreven zich in voor het programma en daaruit werden acht kandidaten geselecteerd. Dat betekent dus dat er deze keer niet drie, maar vier koppels zullen deelnemen.

Net zoals vorig jaar worden singles aan elkaar gekoppeld door psychologen op basis van wetenschappelijke argumenten. Ze worden voor een altaar gedropt, waar ze meteen in de echt worden verbonden. De koppels krijgen een trouwfeest, een huwelijksreis en een woonst waar ze vijf weken lang met elkaar zullen wonen. Na die vijf weken moeten de koppels beslissen of ze bij elkaar willen blijven.  

Experts Gert Martin Hald, Margo Van Landeghem, Alexander Witpas en Sybille Vanweehaeghe vonden deze keer vier "perfecte matches". Of er een nieuwe 'Stijn en Nuria' bij zit, valt nog af te wachten.  

De identiteit van de koppels blijft nog geheim tot de de eerste aflevering op maandag 30 januari.

16-01-2017 om 23:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minister Gatz maakt 50.000 euro vrij voor Robbe De Hert

Minister Gatz maakt 50.000 euro vrij voor Robbe De Hert

http://oi67.tinypic.com/2w5u0ch.jpg

Het ziet ernaar uit dat regisseur Robbe De Hert zijn droomdocumentaire 'Hollywood aan de Schelde' zal kunnen afwerken. Vlaams minister van Cultuur Sven Gatz (Open Vld) maakt 50.000 euro vrij. Het gaat om een budget dat eerder al was voorzien, maar on hold was gezet. Samen met de 40.000 euro die intussen via crowdfunding is verzameld, komt daarmee het benodigde bedrag van 100.000 euro heel dichtbij.

De 74-jarige filmregisseur kampt met financiële zorgen om zijn "laatste documentaire" -over de geschiedenis van de Belgische film- af te werken. Er werd een hulpactie en crowdfunding opgezet (www.helprobbe.be), op 13 mei staat een benefietavond gepland in Antwerpen. Via de crowdfunding is al zo'n 40.000 euro opgehaald.

Vlaams minister van Cultuur Sven Gatz maakt nu 50.000 euro vrij om het project te helpen realiseren. Het gaat om een budget dat eerder vanuit Cultuur was voorzien, maar dat bedrag werd on hold geplaatst omdat er problemen waren om de bijkomende financiering rond te krijgen.

Samen met de crowdfunding komt de teller daarmee op 90.000 euro. Minister Gatz hoopt dat de resterende 10.000 euro nog kan gevonden worden. "Ik wil alvast vanuit de Vlaamse overheid zeker opnieuw de middelen, die eerder voorzien werden, opnieuw vrijmaken om zo een extra duwtje in de rug te geven", aldus minister Gatz. "Ik hoop dat Robbe De Hert zo zijn documentaire zal kunnen afwerken."

16-01-2017 om 23:10 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Femke en Peter verwelkomen hun prematuurtje Vic in Thuis

Femke en Peter verwelkomen hun prematuurtje Vic in Thuis

http://oi63.tinypic.com/348lkw7.jpg

De Eén-soap Thuis is vorige week geëindigd met een serieuze cliffhanger. Tijdens het proces kreeg Femke (Vanya Wellens) plots weeën, wat vandaag resulteerde in een ingeleide bevalling ... met zoontje Vic tot gevolg.

Peter (Geert Hunaerts) mocht als trotse vader het nieuws vertellen. Een zalig en teder moment in de gangen van de afdeling neonatologie. Want Vic kwam daar ter wereld. Te vroeg, want nog maar 29 weken, maar omarmd met liefde. Speciaal voor de gelegenheid hebben de makers zelfs een geboortekaartje vervaardigd.

Hans Roggen, producer van Thuis, is de dokters en de verpleegkundigen van de afdeling neonatologie van het UZ Leuven enorm dankbaar voor hun medewerking. "Een speciale dank gaat uit aan de ouders van wie we de kans kregen om hun pasgeboren kindje mee in ons verhaal te kunnen opnemen. Zij weten als geen ander welke vragen je als ouder krijgt al je baby te vroeg geboren wordt. En zonder hun medewerking konden we dit verhaal van prematuurtjes nooit vertellen. Onze kleine figurant stelt het heel goed en is ondertussen thuis bij zijn mama en papa."

Liesje Delauré van het UZ Leuven benadrukt dat bijna 1 op de 10 baby's prematuur wordt geboren. Het ziekenhuis werkte daarom graag mee aan Thuis om belangrijke aspecten rond vroeggeboorte te belichten. "Vroeggeboren kinderen hebben vaak intensieve en hoogtechnologische zorgen nodig. Het is voor hun overleving en ontwikkeling echter even belangrijk dat deze zorgen binnen een koesterend kader worden toegediend, waarbinnen de ouders een centrale rol vervullen. Zij kunnen in alle rust en privacy onbeperkt bij hun baby aanwezig zijn, worden begeleid en ondersteund bij de zorg en worden aangemoedigd om zo veel mogelijk huid-huid contact of kangoeroezorg toe te passen en borstvoeding te geven."

16-01-2017 om 23:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss België Romanie Schotte: "Excuses aan iedereen die zich aangevallen voelt"

Miss België Romanie Schotte: "Excuses aan iedereen die zich aangevallen voelt"

http://oi67.tinypic.com/8ybbib.jpg

Kersvers Miss België Romanie Schotte kwam vanochtend in een mediastorm terecht na commentaar op een Instagramfoto. De Brugse werd verrast door een uitspraak die zij naar eigen zeggen niet zelf had gedaan op facebook.

In een vanavond verspreid persbericht staat te lezen dat enkele journalisten al haar facebookberichten doorzochten en een 'verkeerde' interpretatie van een reactie op een foto van haar maakten.

Romanie heeft volgens het persbericht "nooit de intentie gehad om ook maar iemand te kwetsen. Romanie is zeker geen raciste, zoals kwatongen nu willen beweren: "Ik heb deze foto gepost omdat ik hem heel leuk vond en ik deze foto wilde delen met mijn vrienden. Ik sta open voor alle culturen en voor alle mensen. Mijn papa werkt hoofdzakelijk in Afrika, hoe zou ik nu een racist kunnen zijn. Het spijt me heel erg als sommige mensen gekwetst zijn door die reactie dat iemand op mijn facebook plaatste. Ik wil me dan ook excuseren aan iedereen die zich aangevallen voelt. Ik zal mijn best doen om een goede Miss België te zijn", luidt het nog.

Miss België-organisatrice Darline Devos reageerde al eerder op het voorval: "Romanie houdt van die foto en ook van het feit dat die man erop staat", klinkt het. "Ze is helemaal niet racistisch. De emoticon gebruikte ze als een smiley, helemaal niet op een negatieve manier."

De foto is intussen wel verwijderd van Instagram, en het kwaad is geschied: heel wat mensen reageerden op de overige foto's van Romanie met de bewuste drolletjes-emoticon.

16-01-2017 om 23:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-01-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-Miss Hongarije: "Trump nodigde me uit op zijn hotelkamer in Moskou"

Ex-Miss Hongarije: "Trump nodigde me uit op zijn hotelkamer in Moskou"

http://oi63.tinypic.com/r2vt51.jpg

Er is een filmpje opgedoken waarin een voormalige Miss Hongarije vertelt dat de verkozen Amerikaanse president Donald Trump haar uitnodigde in zijn presidentiële suite in het Ritz Carlton in Moskou tijdens de Miss Universe-verkiezing van 2013. In dezelfde kamer zou hij toen volgens een Brits ex-geheim agent prostituees betaald hebben om op elkaar te plassen, in het bed waar de Obama's ooit overnacht hadden. Trump ontkent dat laatste met klem en het verhaal werd ook nog altijd niet bevestigd.

Kata Sarka (30) deed de ontboezeming in 'Kasza Taxi', een Hongaars programma dat lijkt op het bekende 'Carpool Karaoke' met James Corden. Opmerkelijk: het filmpje dateert al van mei vorig jaar, het kwam er dus niet in de nasleep van het schandaaldossier dat vorige week aan het licht kwam.

In de video - je kan hem onderaan dit stuk bekijken, het verhaal start op 5:52 - vertelt Sarka dat Trump met een legertje veiligheidsmensen op haar toe stapte tijdens een afterparty van de Miss Universe-verkiezing, waar hij in de jury zat. "Hij greep mijn hand vast en trok me naar hem toe", vertelt ze. "Vervolgens vroeg hij me in het Engels wie ik was. Ik was zo uit mijn lood geslagen dat ik alleen maar 'Hongarije' kon stamelen."

Daarop vroeg Trump wat ze op het feestje deed. "Vervolgens gaf hij me zijn kaartje met zijn privénummer en vertelde hij me in welk hotel en in welke kamer hij verbleef", gaat ze verder. "Ik heb zijn kaartje nog altijd." Dat toonde ze aan de Hongaarse tabloid Blikk.

Melania
Trump - die toen al acht jaar getrouwd was met Melania - kwam echter van een koude kermis terug, want de vrouw ging niet in op zijn avances. "Hij was mijn type niet", verklaarde ze achteraf.

Ontkend
Het verhaal is opmerkelijk omdat het zich afspeelt tijdens hetzelfde bezoek aan Moskou waarop Trump - volgens een niet bevestigd rapport van een Brits ex-geheim agent - zich seksueel zou hebben laten gaan in zijn hotelsuite in het Ritz Carlton. Er zouden beelden van zijn escapades gemaakt zijn door de Russische geheime dienst en daarmee zou het Kremlin Trump gechanteerd hebben. Maar dat wordt zowel door Trump als door Rusland ontkend.

15-01-2017 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Geri Halliwell blaast reünie Spice Girls af"

"Geri Halliwell blaast reünie Spice Girls af"

http://oi68.tinypic.com/5fkg01.jpg

De op handen zijnde reünie van een deel van de Spice Girls lijkt nu toch weer op de lange baan te zijn geschoven. De zwangere Geri Halliwell wil zich nu eerst focussen op haar gezin, zeggen bronnen tegen The Sun.

"Geri heeft haar prioriteiten nu ergens anders liggen. Haar baby wordt later dit jaar verwacht en in plaats van een reünie moet ze zich concentreren op persoonlijke zaken", aldus een insider.

Al zeker anderhalf jaar wordt gesproken over een mogelijke reünie van de Spice Girls. Vorig jaar werd duidelijk dat die er waarschijnlijk zou komen met alleen Geri, Emma Bunton en Melanie Brown in de gelederen. Victoria Beckham en Melanie Chisholm hadden geen zin in een nieuwe revival van de band.

In oktober werd bekend dat Geri en haar man Christian Horner een kindje verwachten. De zangeres is al moeder van de tienjarige Bluebell.

15-01-2017 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ian Thomas over zijn liefde voor make-up: "Kan me niet schelen dat ze mij naroepen"

Ian Thomas over zijn liefde voor make-up: "Kan me niet schelen dat ze mij naroepen"

http://oi66.tinypic.com/11in9l3.jpg

In een opmerkelijke video op YouTube getuigt de Vlaamse zanger Ian Thomas over zijn liefde voor make-up. "Ik geloof niet in genderrollen."

Ian Thomas, die vaak in de States vertoeft, heeft de video opgenomen met de Amerikaanse YouTube-ster Stella Rae. Ze leidt hem als volgt in: "Heel wat mensen hebben opgemerkt dat Ian recent make-up is gaan dragen. Kijk maar naar zijn felrode nagels, geweldig gewoon. Maar waarom Ian?"

Waarop Ian Thomas: "Kijk, ik geloof niet in genderrollen en ik denk dat heel wat van de opinies in onze maatschappij erop gebaseerd zijn. Dat is verkeerd. Ik kijk naar make-up als iets neutraals, niet als iets wat aan jongens of meisjes is gelinkt."

De Vlaamse zanger heeft het opgegeven om "in een vakje te passen". "Anno 2016 is het fijn om te zien dat mensen kunnen dragen wat ze willen. Wanneer mensen me dan gaan naroepen omdat ik make-up draag, antwoord ik met een zuinig: I don't care. Uiteraard voelde ik me in het begin wat oncomfortabel, maar nu geef ik er geen zier meer om."

"Als er iemand is die make-up wil dragen, ga er gewoon voor", zo richt Ian Thomas zich tot de kijker. "Het betekent helemaal niet dat je homoseksueel of girly bent. Ik heb heel wat maten die zich als hetero identificeren en ook make-up dragen."

De Amerikaanse rapper Frank Ocean is Ian Thomas' grootste voorbeeld. "Ik geloof dat artiesten de missie hebben om grenzen te verleggen, om aan te tonen dat make-up niet aan gender is gelinkt, maar bijvoorbeeld ook dat vrouwen zonder problemen hun haar kunnen afscheren."

Eerder heeft de zanger getuigd hoe hij als 14-jarige zwaar op school werd gepest. "Elke dag werd ik uitgemaakt voor homo of wannabe, dat was een verschrikkelijke periode. Ik heb toen de slechte kant van de mens leren kennen, maar mijn geloof in de mens is niet verdwenen. In elke mens zit een goeie en een slechte kant, als onze maatschappij kan evolueren naar een samenleving waarin dat positieve meer aan bod komt, zou dat voor iedereen beter zijn."

15-01-2017 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bodyguard Kim Kardashian komt boven water: "Nergens spijt van"

Bodyguard Kim Kardashian komt boven water: "Nergens spijt van"

http://oi64.tinypic.com/s5g5n8.jpg

Na de overval op socialite Kim Kardashian in Parijs lag haar bodyguard Pascal Duvier zwaar onder vuur. Kanye West en KK zouden hem na drie jaar ook bedankt hebben voor bewezen diensten. De 43-jarige Duvier dook onder om de pers te mijden, maar komt nu weer boven water. Aan Fairfax Media zei hij nergens spijt van te hebben wat 2016 betreft.

Het was een traumatische ervaring voor Kim Kardashian in Parijs vorig jaar in oktober. Overvallers bedreigden haar met een wapen en stalen voor zo'n 9 miljoen euro aan juwelen. KK vreesde voor haar leven: ze dacht dat ze haar zouden afmaken "met een schot langs achter".

Haar Duitse bodyguard was op het moment van de overval niet bij Kim, omdat hij met haar jongere zusjes Kendall en Kourtney Jenner naar de discotheek was. Het maakte hem verdacht. Er was sprake van een 'inside job' met medewerking van Duvier. Zelfs zijn dochters werden bedreigd.

Maar Duvier blijft er kalm onder. "Ik verdoe mijn tijd niet aan wat als-gedachten. Er gebeuren nu eenmaal vele goede en vele slechte dingen. Het leven is een kettingreactie van beslissingen en daden die je stelt. Je hebt de keuze niet om bepaalde dingen te veranderen. Elke wijziging heeft invloed op alles."

Nieuwe uitdagingen
Over de overval wil hij niet uitweiden "om het onderdzoek niet te ondermijnen". Ook over zijn in de media fel besproken ontslag wil hij niks kwijt. Hij bevestigt noch ontkent: "Die vraag krijg ik vaker, maar het doet er eigenlijk niet toe of ik nog voor hen werk... De klant moet hierop antwoorden." Duvier voegde er wel nog dit aan toe over 2017: "Ik kijk uit naar nieuwe uitdagingen, aanbiedingen en tournees met bestaande en nieuwe klanten." Dus toch een halve bevestiging van zijn ontslag?

Deze week liet Duvier een selfie van hem in Parijs los. Hij laat de stad dus niet links liggen na de gebeurtenissen. "Als ik elke plaats zou mijden waaraan ik slechte herinneringen heb, dan kan ik zelfs niet thuis blijven. Ik ga niks uit de weg. Helaas moet je wel overal waar je tegenwoordig komt op je tellen letten."

Vorige week arresteerde de politie drie verdachten in de zaak van de juwelenroof in Parijs.

15-01-2017 om 14:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7 gekke huwelijkscontracten van de sterren

7 gekke huwelijkscontracten van de sterren

http://oi64.tinypic.com/2moo5cn.jpg

Een huwelijk is een van de meest romantische gebeurtenissen, maar als je een paar miljoen of meer waard bent, denk je ook maar beter even aan het financiële aspect ervan. Dat is waarom de meeste beroemdheden een huwelijkscontract lieten opstellen, en daar staan soms de gekste dingen in.

1. Kim Kardashian en Kanye West
Vreemd genoeg bevat het contract tussen het beroemde koppel geen clausules over hun kinderen en wie het hoederecht krijgt, maar er staat wél in dat mama Kris jenner geen carrièrebeslissingen mag nemen die Kim en Kanye zouden beïnvloeden - wat dat ook moge betekenen. Verder krijgt Kim bij een scheiding 1 miljoen dollar voor elk jaar dat ze met Kanye getrouwd was, en mag ze haar trouwring en alle cadeaus houden.

2. Mark Zuckerberg en Priscilla Chan
Vreemd genoeg gaat het contract tussen deze twee niet echt over geld. Wél staat erin dat Priscilla 100 minuten per week met Mark mag doorbrengen en recht heeft op één date per week. Tijdens die date mag geen van de twee inloggen op Facebook.

3. Katie Holmes en Tom Cruise
Intussen zijn ze al even gescheiden, en dat heeft Katie geen windeieren gelegd. Ze had bij de breuk recht op 3 miljoen voor elk jaar dat ze met Tom getrouwd was (15 miljoen in totaal), het hoederecht over dochter Suri én 400.000 dollar aan kindergeld per jaar. Had ze het 11 jaar volgehouden, dan had ze recht gehad op de helft van Toms geld.

4. Beyoncé en Jay Z
Bij Queen Bey en haar man draait alles om de kinderen. Beyoncé krijgt 5 miljoen dollar voor elke baby die ze krijgt, ongeacht of ze gescheiden zijn of niet. Daarnaast krijgt ze een miljoen voor elk jaar dat ze getrouwd waren in het geval van een scheiding.

5. Jessica Biel en Justin Timberlake
Justin heeft een bloedmooie vrouw, dus wij zien geen reden waarom hij haar zou bedriegen. Toch heeft Jessica hier naar verluidt zo'n angst voor dat ze ontrouw in het huwelijkscontract liet schrijven. Bedriegt Justin haar, dan komt hem dat duur te staan met een rekening van 500.000 dollar.

6. Tiger Woods en Elin Nordegren
Het eerste contract tussen de steenrijke golfspeler en zijn vrouw was vrij standaard: bij een scheiding zou Elin 20 miljoen dollar krijgen. Maar toen bedroog Tiger haar vrij publiekelijk, en volgde er een nieuwe onderhandelingsronde. En Woods beloofde haar naar verluidt meer dan 100 miljoen dollar als ze hem zou terugnemen. Nu ze in 2016 dan toch gescheiden zijn, is Elin een erg rijke vrouw geworden.

7. Jessica Simpson en Tony Romo
Ze zijn uiteindelijk nooit getrouwd, en daar zal het voorgestelde huwelijkscontract waarschijnlijk voor iets tussen gezeten hebben. Romo waagde het immers om een clausule voor te stellen die bepaalde dat Jessica hem 500.000 dollar moest betalen voor elk pondje dat ze bijkwam boven de 61 kilogram. Uiteindelijk kreeg hij noppes, want Jessica blies het hele huwelijk af.

15-01-2017 om 14:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-01-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christina Milian dacht bij keuze feestjurk niet aan de onthullende flitslampen

Christina Milian dacht bij keuze feestjurk niet aan de onthullende flitslampen

http://oi65.tinypic.com/ojfscn.jpg

Twee jaar geleden liet Christina Milian op de rode loper van Focus ook al iets méér zien dan verwacht en gisteren was haar kledingkeuze wéér onderwerp van gesprek tijdens de première van Live By Night van Ben Affleck in Los Angeles. De Amerikaanse zangeres/actrice had duidelijk geen rekening gehouden met de onthullende krachten van flitslampen.

De 35-jarige Milian - mama van de bijna zevenjarige Violet - droeg een opvallende, bronzen lovertjesjurk met lange mouwen. Ze poseerde gewillig voor de camera's terwijl die genadeloos vastlegden dat de zangeres van de hit Dip It Low haar bh had thuis gelaten én onder haar kleed een korset had aangetrokken. De idee daarachter was ongetwijfeld tweeledig: haar trots accentueren en tegelijkertijd minimaliseren waar ze blijkbaar wat minder fan van is.

Daar is ze dus half in geslaagd, laten we zeggen. Toch een zeven op tien?

10-01-2017 om 19:37 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Rebecca Ferguson zingt niet bij inauguratie Trump

Ook Rebecca Ferguson zingt niet bij inauguratie Trump

http://oi65.tinypic.com/axzm2u.jpg

Ook de Britse zangeres Rebecca Ferguson is afgehaakt als artiest voor de inauguratie van president Donald Trump over anderhalve week. Trump heeft veel moeite om artiesten te vinden die willen zingen om het begin van zijn presidentschap op vrijdag 20 januari op te vrolijken.

X-Factor-kandidaat Ferguson had toegezegd te willen optreden op één voorwaarde: zij wilde het antiracismelied Strange Fruit laten horen. Het lied uit de jaren dertig werd wereldberoemd door de vertolking van zangeres Billie Holiday. "Het is een lied dat herinnert aan het feit dat liefde de haat zal overwinnen", stelde de zangeres in een toelichting.
In een verklaring die zij dinsdag uitgaf, legt Ferguson uit dat zij niet zal optreden. "Ik ben de afgelopen week in een politieke discussie beland waar ik niet voor gekozen heb", aldus de X-Factor-kandidate. "Ik wilde met mijn keuze voor dit lied duidelijk maken waar tweespalt en het isoleren van bepaalde groepen toe kan leiden."

Onduidelijkheid
Zij laat in het midden wat haar precies heeft doen besluiten van het optreden af te zien. "Er is op dit moment te veel onduidelijk over het voorstel dat er nu ligt; daarom zal ik niet optreden. Ik wens de VS alle liefde toe, en kijk uit naar de dag dat ik alsnog op een Amerikaanse podium Strange Fruit mag voordragen."

Het besluit van Ferguson betekent dat de lijst van artiesten die volgende week gaan optreden, nog korter is geworden. Alle grote sterren hebben aangegeven niet aanwezig te willen zijn bij de inauguratie van Trump. De zestienjarige Jackie Evancho, een van de finalisten van de 2010-editie van America's Got Talent, zal wel het volkslied ten gehore brengen.

10-01-2017 om 19:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overval Kim Kardashian was inside job (maar dieven genekt door beginnersfoutje)

Overval Kim Kardashian was inside job (maar dieven genekt door beginnersfoutje)

http://oi66.tinypic.com/xe3a0m.jpg

Het moest de laatste grote klapper van de ervaren dievenbende worden, maar ze maakten één beginnersfout: één van hen liet een DNA-spoor achter op een spanstripje rond de polsen van Kim Kardashian (36). Drie maanden later slaan de speurders terug: ze arresteerden gisteren 17 mannen en vrouwen. Van het gestolen goud en juwelen - waarde: 9 miljoen euro - is nog geen spoor. Mogelijk is een partij diamanten al naar Antwerpen versluisd.

Terwijl de hele wereld én de daders dachten dat de Parijse politie het spoor bijster was, werkten zes mannen van de antibanditisme-brigade (BRB) in hun kantoortje aan de quai des Orfèvres 36 naarstig voort - geen hightech, maar old school politiewerk. Eén van de vijf overvallers maakte immers een kapitale fout: hij liet een DNA-spoor achter op een plastic spanstripje dat rond de polsen van Kardashian zat - wellicht heeft hij het met de tanden aangetrokken en zo onwetend een druppel spuug achtergelaten. Een zoektocht in de Franse politiedatabank leverde meteen één hit op: de man stond al bekend voor gewapende overvallen. De speurders tapten zijn telefoon af, observeerden hem en zijn kameraden en brachten zo de bende in kaart - het gaat blijkbaar om een paar samenwerkende misdaadfamilies uit Algerije en uit het zigeunermilieu.

Inside job
Gisterochtend, voor dag en dauw, begon de Franse politie met arrestaties, zeventien in totaal, onder wie ook drie vrouwen die in de dagen vóór de overval het doen en laten van de Kardashian-clan in Parijs in kaart brachten.

De gemiddelde leeftijd van de verdachten is 55 jaar. Er werden ook enkele jongeren ingerekend: de jongste is 23. Allemaal hebben ze een strafblad om u tegen te zeggen - gewapende overvallen, gewelddadige diefstallen, afpersing, gijzeling of drugstrafiek. Wie van de arrestanten de vijf overvallers waren, is niet bekend. Eén van de gearresteerden was alvast de chauffeur die Kim de avond voor de overval door Parijs reed. Hij werkt voor een autobedrijf dat de Kardashians vaak gebruikten bij bezoeken aan de stad. Het ziet er dus naar uit dat het om een inside job ging.

10-01-2017 om 19:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!