NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

28-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bruce Willis nu ook voor de wet getrouwd met model

Bruce Willis nu ook voor de wet getrouwd met model

http://triton.imageshack.us/Himg25/scaled.php?server=25&filename=brucewilles.jpg&xsize=640&ysize=480
Bruce Willlis is voor de wet getrouwd met Emma Heming. De 54-jarige acteur en het 30-jarige model gaven elkaar het jawoord in het huis van vrienden in Beverly Hills, vertelt de woordvoerder van Willis aan het Amerikaanse tijdschrift People.

Vorig weekeinde gaven de geliefden, die ruim een jaar samen zijn, elkaar al het jawoord tijdens een symbolische ceremonie in het huis van Willis op het piepkleine Caribische eiland Parrot Cay. Bij die gelegenheid waren onder anderen de ex-vrouw van de acteur, Demi Moore, en haar huidige man Ashton Kutcher aanwezig.

28-03-2009 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Villa Aaron Spelling te koop voor 113 miljoen euro

Villa Aaron Spelling te koop voor 113 miljoen euro

http://triton.imageshack.us/Himg17/scaled.php?server=17&filename=aaronspelling.jpg&xsize=640&ysize=480
De weduwe van Aaron Spelling heeft de villa waar zij met haar man woonde te koop gezet. Candy Spelling vraagt bijna 113 miljoen euro voor het optrekje in de chique wijk Holmby Hills in Los Angeles. Daarmee is de villa het duurste huis dat op dit moment te koop is in de Verenigde Staten.

375 miljoen
Aaron Spelling, die in 2006 op 83-jarige leeftijd overleed, was de man achter hitseries als Dynasty, Charlie's Angels en Beverly Hills 90210. Zijn vermogen werd geschat op ruim 375 miljoen euro.De villa werd in 1991 speciaal voor de familie Spelling gebouwd. Het huis, dat een oppervlakte heeft van ruim 5200 vierkante meter, bevat onder meer een bowlingbaan, een filmzaal, een wijnkamer, een kamer waar cadeaus worden ingepakt, een kamer voor het Chinese porselein, een kamer voor het tafelzilver, een bibliotheek, een kapsalon en een fitnesszaal.

Honderd kamers
De 63-jarige Candy Spelling kan de berichten dat het huis meer dan honderd kamers heeft niet bevestigen. "Er zijn heel veel kamers", geeft ze toe. Ze heeft zelf echter ook geen idee hoeveel het er precies zijn. "Er zijn ook delen van het huis bijgebouwd in de loop der jaren en ik ben eerlijk gezegd geen rondje gaan lopen om te tellen hoeveel kamers er zijn."

28-03-2009 om 14:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweede adoptiekind Madonna is 4-jarig meisje

Tweede adoptiekind Madonna is 4-jarig meisje

Om Give It 2 Me te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B
.

.
Madonna met adoptiezoontje David Banda.

Het kindje uit Malawi dat Madonna wil adopteren is een meisje. Dat liet een Malawische ambtenaar weten. Het zou gaan om een 4-jarig kind van een tienermoeder die een maand na haar geboorte overleed, haar vader leeft nog wel.

Mercy James
Na de dood van haar moeder zou het meisje in eerste instantie zijn opgevoed door haar oma en een oom, later werd ze opgevangen in een weeshuis dat wordt gerund door Madonna's liefdadigheidsorganisatie Raising Malawi. Het kind heet volgens het Britse persbureau Reuters Mercy James. Madonna zou het kind twee jaar geleden al voor het eerst hebben ontmoet.

David Banda
Malawische en Amerikaanse regeringsfunctionarissen bevestigden donderdag dat Madonna bezig is met de adoptie van een tweede kind uit Malawi. Ze zou daarvoor dit weekeinde naar het Afrikaanse land afreizen. In 2006 adopteerde de Amerikaanse zangeres al het destijds dertien maanden oude jongetje David Banda uit Malawi. Ook hij had alleen nog een vader.

Biologische kinderen
Madonna heeft nog twee biologische kinderen. Ze kreeg dochter Lourdes (12) met haar fitnesstrainer Carlos Leon. Zoontje Rocco (8) werd geboren uit haar huwelijk met regisseur Guy Ritchie, van wie ze onlangs scheidde na een huwelijk van acht jaar.

28-03-2009 om 14:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slimste Mens ter Wereld grote winnaar Televisiesterren

Slimste Mens ter Wereld grote winnaar Televisiesterren

http://triton.imageshack.us/Himg18/scaled.php?server=18&filename=erikvanlooy.jpg&xsize=640&ysize=480
De 'Slimste Mens ter Wereld' won maar liefst twee prijzen op de tweede Nacht van de Vlaamse Televisiesterren. De populaire quiz ging lopen met de titels voor 'meest populaire programma' en 'beste entertainmentprogramma'. Op de koop toe werd presentator Erik Van Looy ook verkozen tot beste presentator. 'De Slimste Mens ter Wereld' haalde zo bijna de helft van de prijzen voor de VRT binnen.

VRT-VTM: 7-4
De VRT viel met zeven programma's en personen in de prijzen en triomfeerde daarmee over concurrent VTM, dat het met vier awards moest stellen: voor Ann Lemmens (rijzende ster), Gaston Berghmans (Carrière ster), Hilde De Baerdemaeker (beste actrice in LouisLouise) en Mijn Restaurant (beste realityprogramma).

Voor de VRT sleepte Mathias Schoenaerts nog beste acteur (Smaak van de Keyser) in de wacht. Phara De Aguirre werd beste presentatrice, 'Smaak van de Keyser' beste fictieprogramma en 'Het Journaal' beste informatieprogramma.

Emoties
De show kende enkele emotionele momenten. Zo was er een staande ovatie voor de recent overleden Nand Buyl en droeg Rani De Coninck de trofee voor "Mijn Restaurant" op aan Leentje Custers. De jonge vrouw overleed samen met Ernst-Paul Hasselbach bij een dramatisch ongeval tijdens de opnamen van "71° Noord".

28-03-2009 om 13:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een sterrenoorlog
Een sterrenoorlog


http://triton.imageshack.us/Himg9/scaled.php?server=9&filename=ashleesimpsonbymortalli.jpg&xsize=640&ysize=480een dag zoals ik er wel meer zou willen hebben
van ver reeds wist ik dat jij het was

ik voelde jouw aanwezigheid

vanaf dan zag ik telkens ik naast me keek
het meisje dat op zo'n korte tijd
zo veel voor mij is gaan betekenen

ik nam je mee naar m'n droomwereld
terwijl we samen in de realiteit vertoefden

wetende dat ik nu nooit meer
van je zijde zal wijken
leg ik de pen neer
met maar een gedachte in m'n hoofd

we hebben elkaar gevonden

28-03-2009 om 12:37 geschreven door artist lover


» Reageer (11)
27-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Back to the 90's krijgt groen licht van rechter

Back to the 90's krijgt groen licht van rechter

Om The Vengaboys te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B
.

.
Onder meer de Vengaboys, hier op een archieffoto uit 2001, brengen hun hits op Back to the 90's in het Sportpaleis.

De ninetiesmegafuif Back to the 90's in het Antwerpse Sportpaleis kan zaterdag 4 april gewoon plaatsvinden. Dat heeft de Hasseltse rechtbank van koophandel vandaag beslist.

De vzw Grenslandhallen, organisator van de megafuif I love the 90's op 11 en 12 april in de Ethias Arena, had de organisator van Back to the 90's immers voor de rechter gedaagd omdat de Antwerpse fuif een klakkeloze kopie zou zijn van het Hasselts evenement. De Hasseltse organisatoren vroegen een staking van het evenement in Antwerpen, maar die eis werd afgewezen.

"Verwarring"
Voor de fuif in Antwerpen waren al 10.000 tickets de deur uitgegaan, terwijl voor Hasselt al 40.000 tickets over de toonbank waren gevlogen. De vzw Grenslandhallen organiseert de fuif in Hasselt, terwijl het Houthalense Star Events voor Back to the 90's in Antwerpen zorgt.

Volgens de vzw Grenslandhallen zou de naam "Back to the 90's" echter verwarring veroorzaken, maar de rechter stelde dat Star Events voor de naamkeuze van hun evenement nu eenmaal gebonden is aan het muziekgenre uit de jaren '90. Volgens de rechter kunnen de mensen, die reclame ontvangen voor deze fuiven, een onderscheid maken tussen beide evenementen en beide organisatoren.

De Hasseltse vzw heeft ook niet kunnen bewijzen of de consument zijn aankoopbeslissing zou veranderd hebben door de naam "Back to the 90's". Verder is het argument van parasitaire mededinging vanwege de vzw Grenslandhallen afgewezen, omdat beide evenementen uitverkocht zijn en er dus geen sprake is van een contrast tussen een voordeel voor Star Events en een buitensporig nadeel voor de Hasseltse organisator.

1.200 euro proceskosten
Volgens de Hasseltse vzw kon Star Events ook kosten besparen, omdat het Antwerpse evenement mee zou profiteren van de inspanningen van de Hasseltse organisatoren. De rechter oordeelde dat Star Events als sinds 2006 bezig was met dergelijk project en dus zelf belangrijke inspanningen heeft moeten doen om Back to the 90's te promoten. De vzw Grenslandhallen moet nu opdraaien voor 1.200 euro proceskosten.

27-03-2009 om 19:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pete Doherty maakt tv-serie over zichzelf

Pete Doherty maakt tv-serie over zichzelf.

Om Pete Doherty te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..
Pete Doherty schrijft een tv-reeks over zijn doldrieste leven. De voorman van The Babyshambles en ex van Kate Moss zat dinsdag samen met BBC-bazen die hem vroegen een dramareeks te schrijven over de scabreuze geheimen in zijn rock-'n-rollbestaan en de donkere kant van de muziekindustrie.

Binnen zes weken moet hij een pilootaflevering klaar hebben.

Doherty worstelt al jaren met een heroïne- en crackverslaving, werd veroordeeld wegens inbraken en zat een tijdlang in de cel.

27-03-2009 om 18:04 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams opnieuw klaar voor Take That

Robbie Williams opnieuw klaar voor Take That

Om Angels te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B
.


.
De Britse popstar Robbie Williams ziet een hereniging met Take That wel zitten. Hij heeft de laatste tijd regelmatig contact met zijn voormalige collega's, zegt de 35-jarige Williams in de Britse tabloid Daily Mirror. "Een reünie lijkt steeds dichterbij te komen. De jongens lijken het graag te willen. Ik denk dat het wel leuk zou zijn."

Robbie wacht nu enkel nog op een telefoontje van Gary Barlow. Williams verliet de boysband in 1995 en bouwde een succesvolle solocarrière uit. Take That splitte nog geen jaar later.

Gary Barlow, Jason Orange, Howard Donald en Mark Owen zetten in 2005 hun comeback met succes in met hits als 'Patience' en 'Shine'. Sinds de comeback gingen zes miljoen Take That-albums over de toonbank. Williams is de laatste jaren weinig met zijn muziekcarrière bezig geweest.
Hij heeft enkele jaren in Californië gewoond, maar is begin dit jaar terug naar Groot-Brittannië verhuisd. De geruchten over een mogelijke reünie met Take That staken bijgevolg al snel de kop op.

27-03-2009 om 17:57 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna is blij dat ze is gescheiden

Madonna is blij dat ze is gescheiden

Om frozen te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B
.


.
Madonna liet op de Twitter-pagina van haar vriend en producer Guy Oseary weten dat ze dolblij is dat ze gescheiden is van Guy Ritchie. Een fan schreef: "Hallo Madonna, ik ben blij dat je weer single bent. Je hebt je beste muziek gemaakt als single vrouw". Waarop Madonna enkele minuten later antwoordde: "Je bent niet half zo blij als ikzelf!".

Madonna chatte tien minuten lang online met de leden van haar fanclub om hen te bedanken voor hun steun en om hen naar hun favoriete nummers te vragen met het oog op haar op stapel staande 'greatest hits'-album.

27-03-2009 om 15:58 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roadies Britney Spears slaags met politie

Roadies Britney Spears slaags met politie

Om circus te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..
Twee roadies van Britney Spears zijn woensdagnacht in Pittsburgh opgepakt na een handgemeen met de politie. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

Stroomstootwapen
De twee zijn inmiddels vrijgelaten op borgtocht. Ze betaalden bijna 75.000 euro, zo melden autoriteiten van de Amerikaanse stad. De mannen zouden twee politieagenten hebben aangevallen, nadat deze bij een gevecht probeerden tussenbeide te komen. Bij de aanhouding maakten de agenten gebruik van een stroomstootwapen.
Spears, die momenteel met haar 'Circus'-toer door de Verenigde Staten reist, distantieert zich op haar weblog van het gedrag van de roadies. Volgens de zangeres werken de mannen voor een bedrijf dat verantwoordelijk is voor de apparatuur en zijn ze geen medewerkers van de toer zelf.

27-03-2009 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sequel pornofilm Sarah Palin op komst

Sequel pornofilm Sarah Palin op komst

http://triton.imageshack.us/Himg58/scaled.php?server=58&filename=sarahpalin.jpg&xsize=640&ysize=480
"Who's nailin' Paylin", de pornofilm van Larry Flint over 'het leven van Sarah Palin', krijgt een sequel. De hoofdrol wordt opnieuw gespeeld door Lisa Ann. Het vervolg gaat "Hollywood is nailin' Paylin" heten en komt dit voorjaar uit.

Er is opnieuw een rol in weggelegd voor een Obama-lookalike.

Lisa Ann slaat trouwens een mooi slaatje uit haar Palin-spoof. Ze heeft een uiterst succesvolle internationale toer in stripbars achter de rug en figureert zelfs in de video van de nieuwe single van Eminem.

27-03-2009 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bruiloft Jamie Lynn Spears gaat niet door

Bruiloft Jamie Lynn Spears gaat niet door

http://triton.imageshack.us/Himg300/scaled.php?server=300&filename=jamielynnspears.jpg&xsize=640&ysize=480
Jamie Lynn Spears (17), het jongere zusje van Britney, heeft besloten om haar huwelijk met Casey Aldridge (19) af te blazen. De twee zouden later dit jaar in het huwelijksbootje stappen, maar Jamie Lynn heeft besloten dat ze zich gelukkig voelt met hun relatie zoals hij nu is.

Jamie Lynn en Casey hebben samen een dochtertje Maddie Brian.

27-03-2009 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grey's Anatomy acteur ontdekt dat hij zoontje heeft

Grey's Anatomy acteur ontdekt dat hij zoontje heeft

http://triton.imageshack.us/Himg12/scaled.php?server=12&filename=jeffreydeanmorgan.jpg&xsize=640&ysize=480
De Amerikaanse acteur Jeffrey Dean Morgan is er onlangs achter gekomen dat hij een zoon van 4 heeft. Dat bevestigt de moeder van het jongetje, actrice en producent Sherrie Rose, aan het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. "Jeffrey en ik hebben inderdaad een 4-jarige zoon samen."

Overdonderd
Volgens een bron bij het tijdschrift was Jeffrey Dean Morgan, onder meer bekend van zijn terugkerende gastrol als Denny Duquette in 'Grey's Anatomy', "geschrokken en overdonderd" door het nieuws van zijn vaderschap. Hij zou echter meteen hebben besloten deel uit te willen maken van het leven van zijn kind, en zijn zoontje inmiddels hebben ontmoet.
Rose is een ex-vriendin van de 42-jarige Morgan. Waarom zij niet eerder kenbaar heeft gemaakt dat hij de vader is van haar zoon, is niet bekend.

27-03-2009 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gwyneth Paltrow lanceert eigen kledinglijn

Gwyneth Paltrow lanceert eigen kledinglijn

http://triton.imageshack.us/Himg14/scaled.php?server=14&filename=gwynethpaltrow.jpg&xsize=640&ysize=480
Gwyneth Paltrow gaat een eigen kledinglijn ontwerpen. De actrice doet dit voor het Franse modelabel ZOEtee's. Dat meldt de Britse editie van het modetijdschrift Elle.

Seventies als inspiratie
Oscarwinnares Paltrow komt met een op de jaren zeventig geïnspireerde herfst- en wintercollectie. De opbrengst van de kledinglijn, die 'ZOEtee's loves Gwyneth' heet, wordt gedoneerd aan de Britse stichting Kids Company, die zich inzet voor hulpbehoevende kinderen in Londen.

27-03-2009 om 13:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kelly Osbourne trouwt voorlopig niet

Kelly Osbourne trouwt voorlopig niet

Om One Word te bekijken druk op de foto.

Zet de Player af A.U.B.


.
Ondanks haar verloving is Kelly Osbourne niet van plan binnenkort te trouwen. Dat vertelde de 24-jarige zangeres, die zich eind vorig jaar verloofde met het 19-jarige model Luke Worrall, aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Ik denk dat trouwen het laatste is wat ik op dit moment in mijn leven zou moeten doen. Ik zou een uitgebluste en aan antidepressiva verslaafde huisvrouw worden."

Ma: "Ze moet eerst debiele dingen doen"
Haar moeder Sharon is het eens met de beslissing van Kelly. "Het zou niet goed zijn als ze nu al vervallen in burgerlijkheid", verklaarde ze. "Ik was 29 toen ik trouwde en dat beviel prima. Ik heb ermee gewacht tot ik alle debiele dingen had gedaan die ik in mijn leven wilde doen."

Pa: "Nog vijf jaar wachten"
Vader Ozzy Osbourne zou de verloofde van zijn dochter hebben gevraagd nog minstens vijf jaar te wachten met het huwelijk.
Kelly is de jongste dochter van voormalig artiestenmanager Sharon en rocker Ozzy. Het gezin stond jarenlang centraal in de MTV-realityserie 'Meet the Osbournes'. Ook zoon Jack (23) werd daarin geportretteerd, alleen de oudste dochter Aimee (25) koos ervoor buiten beeld te blijven.

27-03-2009 om 13:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De echte ik
De echte ik

http://triton.imageshack.us/Himg135/scaled.php?server=135&filename=belucci24.jpg&xsize=640&ysize=480


Niemand die je altijd ziet,
Niemand die je kent,
Niemand die weet,
Hoe je echt bent.

Men ziet het masker dat je draagt,
Maar hoe je het ook went,
Niemand die weet,
Hoe je echt bent.

27-03-2009 om 12:52 geschreven door artist lover


» Reageer (13)
26-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spaans U2-concert in 54 minuten uitverkocht

Spaans U2-concert in 54 minuten uitverkocht

Om Without You te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..


Een optreden van de Ierse band U2 was binnen de 54 minuten uitverkocht, meldden de organisatoren. Op 30 juni gaat de wereldtournee van start met een optreden voor 90.000 fans in Camp Nou, het stadion van voetbalploeg FC Barcelona. Nooit was een optreden zo snel uitverkocht in de Spaanse pop- en rockgeschiedenis.

Sommige fans stonden een hele nacht in de rij voor tickets. Zij wisten waarschijnlijk niet dat ze ook online konden bestellen. De prijzen variëren van 30 tot 150 euro. De 'U2 360° Tour' zal onder meer in Barcelona, Londen, Gelsenkirchen, Amsterdam, Parijs en Berlijn halt houden. De tournee staat in het teken van de nieuwe cd 'No Line on the Horizon'.26-03-2009 om 19:38 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kurt Rogiers weigert rol in 'Mooi en Meedogenloos'

Kurt Rogiers weigert rol in 'Mooi en Meedogenloos'

http://triton.imageshack.us/Himg242/scaled.php?server=242&filename=kurtrogiers.jpg&xsize=640&ysize=480
Kurt Rogiers heeft de kans laten schieten om een rol te krijgen in de Amerikaanse soap 'The Bold and The Beautiful'. De makers zijn op zoek naar Europese acteurs om de cast te versterken. Volgens RTL Boulevard wilde Kurt zijn vrouw en kinderen niet lang alleen laten en daarom bedankte hij voor de eer.

Rogiers twijfelde ook of de soap wel zo'n goede aanwinst zou zijn voor zijn cv. Vorige maand mocht hij al eens een gastrol spelen in de serie. Die scène, met Katherine Kelly Lang (Brooke), wordt echter nooit uitgezonden. Rogiers was toen in de Verenigde Staten voor zijn programma met Sven Ornelis op de radiozender Q-Music.

26-03-2009 om 10:11 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zac Efron stapt uit remake 'Footloose'

Zac Efron stapt uit remake 'Footloose'

http://triton.imageshack.us/Himg258/scaled.php?server=258&filename=zacefron.jpg&xsize=640&ysize=480
Tienerster Zac Efron heeft zich teruggetrokken uit de remake van de succesvolle film 'Footloose'. Volgens Acces Hollywood zag Efron het niet zitten om 'weer' in een musical te spelen. De acteur werd bekend door de Disneyreeks High School Musical, waarvan reeds drie delen verschenen, en de musical Hairspray.

Gechoqueerd
De medewerkers zijn niet echt blij met Efrons beslissing. "We werken al sinds juli vorig jaar aan dit project. Dit is choquerend nieuws voor ons," klinkt het. De producers benadrukken dat de remake van de film uit 1984 er zeker komt. "We willen een nieuwe generatie de film leren kennen". Namen voor mogelijke opvolgers van Efron zijn nog niet genoemd.

Dit jaar is Efron nog te zien in de film '17 again', waarin hij de tienerversie speelt van een man (Matthew Perry) die wenste dat hij terug jong was.

26-03-2009 om 10:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BNN-presentatrice Sophie Hilbrand zwanger van eerste kindje

BNN-presentatrice Sophie Hilbrand zwanger van eerste kindje

http://triton.imageshack.us/Himg106/scaled.php?server=106&filename=sophiehilbrand.jpg&xsize=640&ysize=480
Het gerucht werd afgelopen weekeinde al de wereld in geholpen door diverse media, maar vandaag bevestigt de Nederlandse actrice en BNN-presentatrice Sophie Hilbrand dat zij zwanger is van haar vriend Waldemar Torenstra. "Het kindje is gepassioneerd verwekt rond de feestdagen", vertelt zij vrolijk in 'De Coen en Sander Show' op 3FM.

Na de zomer wordt het eerste kindje van het stel verwacht. De 34-jarige Torenstra is 'super super blij''. "Ik heb een soort van 'joepie'-gevoel"', vertelt hij in de radioshow. De 34-jarige BNN-presentatrice en haar vriend willen voor de geboorte niet weten wat het geslacht van hun kindje is.

Sophie en Waldemar wonen op dit moment nog apart. Het stel is wel op zoek naar een huis voor hun kersverse gezin. "We zoeken een dubbele benedenwoning in Amsterdam", roepen beiden lachend.

26-03-2009 om 10:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!