Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

30-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franse componist Maurice Jarre (84) overleden

Franse componist Maurice Jarre (84) overleden

Om Doctor Zhivago te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
De 84-jarige Franse componist Maurice Jarre is vorige nacht overleden in Los Angeles. Dat bevestigt de manager van zijn zoon Jean-Michel Jarre.

Filmmuziek
Maurice Jarre, geboren in 1924 in het Franse Lyon, brak door in de jaren 1950 met het componeren van filmmuziek. Het succes van de soundtrack van 'Lawrence of Arabia' uit 1962 leverde hem roem op in Hollywood, en bezegelde zijn samenwerking met de Britse regisseur David Lean. Samen deden ze nog 'Doctor Zhivago' (1965) en 'A passage to India' (1984). Voor de muziek van elk van deze films kreeg Maurice Jarre een Oscar.

Regisseurs
Jarre schreef mee aan de muziek van meer dan 150 films, voor bekende regisseurs als John Frankenheimer, Alfred Hitchcock, John Huston, Luchino Visconti en Peter Weir.

30-03-2009 om 14:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aniston zet na vijftien jaar haarstilist op straat

Aniston zet na vijftien jaar haarstilist op straat

http://img6.imageshack.us/img6/9047/jenniferaniston.jpg
Jennifer Aniston heeft haar haarstilist Chris McMillan de deur gewezen. Hun vriendschap is bekoeld en de modegoeroe wil naar verluidt meer tijd steken in zijn andere beroemde klanten. Aniston van haar kant wil de meer experimentele toer opgaan.

McMillan nam vijftien jaar lang de weelderige lokken van de 'Friends'-actrice onder handen. Recent nog had ze er 50.000 dollar (37.900 euro) voor over om McMillan van Amerika naar Londen te laten overvliegen om haar haar een beurt te geven. "Chris geeft nu iemand anders tips om het haar van Jennifer te doen", aldus een bron in het Britse 'Mail on Sunday'.

30-03-2009 om 14:43 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Josh Holloway droomt van hanenkam

Josh Holloway droomt van hanenkam

http://img21.imageshack.us/img21/711/joshholloway.jpg
Josh Holloway wil dat er een einde komt aan 'Lost', zodat hij eindelijk zijn langverwachte hanenkam kan laten groeien. "Een van onze cameramannen had een fantastisch exemplaar, zo wil ik er ook een", aldus 'Sawyer'. Enig probleem: het einde van de Amerikaanse tv-serie lijkt nog lang niet in zicht. "Ik wil wel eens weten wat er gaat gebeuren, want ik heb nog steeds geen flauw idee waar de scenarioschrijvers naartoe willen."

De 39-jarige bink, die deze zomer zijn eerste kind verwacht, biechtte onlangs nog op dat hij vooral op de aandacht van dronken oudere dames kan rekenen als hij uitgaat. "Ze schreeuwen 'Oh my God!' en schudden me door elkaar. Meestal hebben ze dan wel al te veel Mai Tai's (een Amerikaanse cocktail; nvdr) op."

30-03-2009 om 14:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweede dochter voor acteur Tim Allen

Tweede dochter voor acteur Tim Allen

http://img5.imageshack.us/img5/5178/timallen.jpg
Tim Allen aan de slag met actrice Elisha Cuthbert.

De Amerikaanse acteur Tim Allen is voor de tweede keer vader geworden. Zijn vrouw Jane Hajduk beviel zaterdag in Los Angeles van een meisje. Het kindje, dat ruim vijf pond weegt, heeft de naam Elizabeth gekregen. Volgens de woordvoerder van de acteur is het paar door het dolle heen en maken moeder en dochter het goed.

De 55-jarige komiek heeft al een dochter van 19 uit een eerder huwelijk. Voor Hajduk is Elizabeth het eerste kind. Allen en de dertien jaar jongere Hajduk, een televisieactrice, trouwden in 2006.

Allen is vooral bekend van de komedieserie 'Home Improvement'. Verder speelde hij onder meer in de 'The Santa Clause'-films en 'Wild hogs'.

30-03-2009 om 14:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topless Peaches krijgt fortuin voor lingeriecampagne

Topless Peaches krijgt fortuin voor lingeriecampagne

http://img5.imageshack.us/img5/9189/peachesgeldof.jpg
Peaches Geldof, die onlangs op het strand naast haar enorme tatoeage ook haar fraaie bovenkant helemaal blootgaf, is benaderd door lingerieproducente Michelle Mone.

Mone is naar verluidt erg onder de indruk van de rondingen van Peaches, en biedt de dochter van zanger/wereldverbeteraar Bob Geldof een bedrag van zes cijfers om haar ontwerpen te dragen in een reclamecampagne, meldt News of the World.

Peaches heeft volgens Mone het perfecte lijf daarvoor, maar oordeelt u vooral zelf.

30-03-2009 om 14:27 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geert Hoste: Jagers zijn pedofielen

Geert Hoste: Jagers zijn pedofielen

http://img7.imageshack.us/img7/4379/geerthoste.jpg
Cabaretier Geert Hoste heeft zich de woede van de jagers op de hals gehaald. In het tijdschrift Mens en Vogel vergeleek hij hen met pedofielen: "Natuurbeheer door jagers, dat is hetzelfde als pedofielen inschakelen voor de speelpleinwerking." De Hubertusvereniging, de belangenvereniging voor de jacht en jagers in Vlaanderen, dreigt nu naar de rechter te stappen voor eerherstel. Hoste is "niet onder de indruk van de boze jagers".

30-03-2009 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson neemt zoontje mee op podium

Michael Jackson neemt zoontje mee op podium

Om Dirty Diana te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
Michael Jackson speelt met het idee om tijdens het eerste optreden in de Londense O2-arena samen met zijn oudste zoon een liedje te zingen. "Hoe kan de twaalfjarige Prince Michael beter zijn entree in de muziekwereld maken dan zelf op het podium te staan tijdens het meest bezochte concert in de geschiedenis?", vraagt een vriend zich af. "Natuurlijk staat er nog niets vast, want Michael verandert constant van gedacht."

Er is echter nóg een reden waarom de 'King of Pop' de emotionele toer op wil. "Michael hoopt dat het optreden met zijn zoon de aandacht zal afleiden van de vraag of hij geen dubbelgangers zal inschakelen. Hij kent de roddels natuurlijk ook en wil daar handig op inspelen."

Ook Leona Lewis staat op zijn verlanglijstje. Zij zou in de huid van zus Janet moeten kruipen tijdens een van zijn grootste hits 'Scream'. "Michael heeft de naam van enkele zangeressen in zijn achterhoofd die Janet waardig kunnen vervangen. Leona staat zonder discussie bovenaan dat lijstje. Hij heeft haar nog niet benaderd, maar is een grote fan van haar. Hij denkt dat zo'n duet wel eens gunstig zou kunnen uitpakken voor zowel haar als zijn carrière."

30-03-2009 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hadise te sexy voor Songfestival

Hadise te sexy voor Songfestival

Om Dum Tek Tek te beluisteren druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
De Turkse staatsomroep TRT weigert een videoclip van het nummer 'Düm tek tek' waarmee de Belgisch-Turkse zangeres Hadise haar moederland vertegenwoordigt op het Songfestival. De clip zou te erotisch zijn, schrijven enkele Turkse kranten.

Erotiek
Regisseur Metin Arola staat naar eigen zeggen nochtans bekend om zijn voorliefde voor erotiek. "Ze wisten dus wat ze van mij konden verwachten", zegt hij. "Ook is bekend hoe Hadise zich gedraagt tijdens haar optredens en wat ze daarbij draagt," aldus Arola.

Drie versies
"De videoclip moet perfect zijn," reageert TRT. "We bestelden drie versies, volgens hetzelfde concept maar met lichte accentverschillen. Een van die clips is inderdaad geweigerd," luidt het.

Razend populair
De 23-jarige Hadise uit Mol is in Turkije razend populair, onder meer door de presentatie van het Turkse 'Idool'-programma 'Turkiye Popstar' in 2006.

30-03-2009 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdag weet Madonna of ze meisje mag adopteren

Vrijdag weet Madonna of ze meisje mag adopteren

Om Holiday te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
Madonna moet nog enkele dagen wachten op duidelijkheid over de adoptie van een driejarig meisje uit Malawi. Vrijdag doet een rechter uit het Afrikaanse land uitspraak over de zaak.

De 50-jarige Madonna kwam gisteren in Malawi aan. Vandaag was ze na een uur alweer weg uit het gerechtsgebouw. Onduidelijk is of ook familieleden van het beoogde adoptiemeisje aanwezig waren. Haar naam: Chifundo James, wat 'genade' betekent in de lokale taal.

Madonna heeft geen commentaar gegeven op de geplande adoptie en sprak niet met journalisten. De moeder van het meisje dat ze hoopt te adopteren zou kort na de geboorte van het kind zijn overleden. Eerder adopteerde Madonna al een jongetje uit Malawi, met de naam David.

30-03-2009 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lichaamstaal
Lichaamstaal


http://triton.imageshack.us/Himg19/scaled.php?server=19&filename=jessicaalbap.jpg&xsize=640&ysize=480


Een vrouw stopt een kind wat beter weg
voor de zon
Zou het haar zoon zijn?
Of is ze al oma?
De zonnebril maakt het moeilijk
om te zeggen.

Een man en een vrouw staan te wachten
Hij legt z'n hand op haar schouder
en raakt dan even
haar wang liefdevol aan.
Ze lopen weer verder.

Twee mensen stappen naast elkaar
ze kennen elkaar niet
Dat zie je zo.
Misschien is het de stuurse blik
misschien de respectabele afstand
Toch is het overduidelijk.

Zou er een vergeten code bestaan?
waar we ons aan houden?
Onbewust laten we iedereen weten
wie we kennen
van wie we houden,

maar wie, wie
schreef de lichaamstaal.

30-03-2009 om 11:25 geschreven door artist lover


» Reageer (9)
29-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kathleen voelt zich vrij door vertrek bij K3

Kathleen voelt zich vrij door vertrek bij K3

Om De Hippie Shake te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
Kathleen Aerts voelt zich 'weer echt vrij' door haar beslissing om K3 te verlaten. "Als ik nog langer Kathleen van K3 blijf, zou ik mezelf moeten forceren. En dat zou niet eerlijk zijn tegenover mezelf, het publiek en ook niet tegenover Karen en Kristel", zegt de blonde zangeres in Dag Allemaal. De 30-jarige Kathleen kondigde dinsdag aan K3 na tien jaar te verlaten. Haar collega's Karen Damen en Kristel Verbeke gaan door.

Verre reizen
Kathleen vertelt dat haar beslissing gevoed is door haar drang alles uit haar leven te halen. "Ik ben altijd de meest avontuurlijke geweest van de drie", gelooft ze. "En ik kreeg steeds meer het gevoel dat ik mijn vleugels uit moet slaan. Iets nieuws doen, verre reizen maken."

Overleden papa
Dat ze een goedlopende en goedbetaalde zangcarrière opgeeft voor een onzekere toekomst, zit Kathleen, die nog niet precies weet wat ze na K3 gaat doen, niet dwars. "Weet je, vier jaar geleden is mijn papa heel plots gestorven en toen heb ik enkele harde levenslessen geleerd", zegt ze. "En een ervan is dat geld niet het allerbelangrijkste is en dat we niet eindeloos de tijd krijgen om iets van ons leven te maken."

29-03-2009 om 19:20 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michelle Rodriguez valt televisiecrew aan

Michelle Rodriguez valt televisiecrew aan

http://triton.imageshack.us/Himg19/scaled.php?server=19&filename=michellerodriguez.jpg&xsize=640&ysize=480
Michelle Rodriguez heeft voor opschudding gezorgd op een vliegveld in Mexico. De Amerikaanse actrice viel uit naar een televisieverslaggever die haar benaderde, schold hem uit en probeerde hem te slaan.

In rolstoel met zonnebril
Het incident vond plaats op het vliegveld van Mexico-stad, waar Rodriguez arriveerde in een rolstoel en met een donkere zonnebril op. Toen de verslaggever en zijn cameraploeg de actrice benaderden, sprong ze op uit de rolstoel en schreeuwde dat ze ziek was, waarna ze uithaalde naar de crew.

Geen excuses
Op een persconferentie een dag later wilde de 30-jarige brunette alleen kwijt dat ze "ook maar een mens is" en dat ze soms "beestachtige dingen" doet als ze haar geduld verliest. Ze bood geen excuses aan en ging ook niet in op de vraag waarom ze in een rolstoel arriveerde. Rodriguez, die een rol speelde in het tweede seizoen van Lost, was in Mexico voor de promotie van de film 'Fast and furious', die volgende week in Nederland uitkomt.

29-03-2009 om 14:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Renovatie huis Bruce Lee onderwerp van wedstrijd

Renovatie huis Bruce Lee onderwerp van wedstrijd

http://triton.imageshack.us/Himg11/scaled.php?server=11&filename=bruceleeg.jpg&xsize=640&ysize=480
De renovatie van een huis in Hongkong waar Bruce Lee ooit woonde, is het onderwerp van een wedstrijd. Het stadsbestuur heeft besloten een open competitie te houden, waarbij iedereen een idee kan indienen voor het in ere herstellen van de woning. Het beste ontwerp zal uiteindelijk worden gebruikt voor de renovatie.

Grote uitdaging
De ontwerpers krijgen een fikse uitdaging voor de kiezen. Het huis, waar de vechtsportacteur in 1972 en 1973 woonde, is al jaren in gebruik als 'liefdesmotel', waar kamers per uur worden verhuurd.
Bruce Lee werd geboren in San Francisco maar groeide op in Hongkong. De acteur, die wordt beschouwd als de grootste oosterse vechtsportacteur van de vorige eeuw, overleed in 1973 op 32-jarige leeftijd, vermoedelijk aan een allergische reactie op pijnstillers.

29-03-2009 om 14:49 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ravel smokkelde mogelijk vrouwennaam in zijn muziek

Ravel smokkelde mogelijk vrouwennaam in zijn muziek

Om Bolero te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Niet alleen Pink Floyd smokkelt verborgen boodschappen in muziek. Volgens een bericht van de Britse openbare omroep zou ook de Franse componist Maurice Ravel zich zo hebben laten gaan.

Misia Sert
Doorheen het werk van Ravel - in het bijzonder in "La Valse" - komt dikwijls een sequentie van drie noten voor en die slaan op een fameuze populaire Parisienne, aldus de BBC op gezag van Ravel-deskundige David Lamaze. Het gaat om de noten E, B en A ofwel mi, si en la waardoor de kenner uitkomt bij Misia Sert, een goede vriendin van de componist. De vrouw was goed gekend in kunstmiddens en komt ook voor op doeken van Renoir en Toulouse-Lautrec.

Ongehuwd
Ravel, wiens leven achter een nevel was gehuld, was nooit getrouwd, terwijl Misia Sert drie keer eeuwige trouw heeft gezworen. Nog volgens de BBC heeft de man enkele werken gecomponeerd terwijl hij verbleef op een boot die eigendom was van Misia Sert en haar tweede man.

29-03-2009 om 14:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Courtney Love aangeklaagd door ontwerpster

Courtney Love aangeklaagd door ontwerpster

Om Car Crash te beluisteren druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B
.


.
Courtney Love is aangeklaagd door een modeontwerpster, omdat ze de vrouw zou hebben zwartgemaakt op internet. Dawn Simorangkir, die ontwerpt onder de naam Boudoir Queen, heeft bij de rechtbank in Los Angeles een aanklacht tegen de zangeres ingediend wegens laster en contractbreuk.

Beledigingen op internet
Volgens de rechtbankdocumenten vroeg Love vorig jaar aan Simorangkir kleding voor haar te ontwerpen. Toen de stukken af waren zou de zangeres echter hebben geweigerd te betalen. Hierna begonnen volgens Simorangkir de beledigingen op internet. Love zou de ontwerpster op verschillende websites, waaronder MySpace en Twitter, hebben uitgemaakt voor hoer, dief en drugsverslaafde.

De 44-jarige ex-drugsverslaafde Love, die nog niet heeft gereageerd op de rechtszaak, was zangeres van de rockband Hole. De weduwe van Nirvana-zanger Kurt Cobain acteert ook: ze speelde in films als 'The people vs. Larry Flint' en 'Man on the moon'.

29-03-2009 om 14:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna ruziet met oma adoptiekindje

Madonna ruziet met oma adoptiekindje

Om Holiday te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
Madonna met adoptiezoontje David Banda uit Malawi.

Het raakte nog maar net bekend dat Madonna de 3-jarige Mercy James uit Malawi zal adopteren en het is al ruzie. "Ik laat mijn kleinkind niet zomaar van me afpakken. Ik stap naar de rechter", met deze uitspraak verklaarde de grootmoeder van het meisje de oorlog aan de popster.

Goede opleiding
Madonna is al 19 maanden bezig met de adoptie van Mercy James, meldt De Telegraaf. Maar die gaat niet door als het aan grootmoeder Lucy Chekechiwa ligt. "Mijn kleindochter woont al jaren in een weeshuis, maar ik bezoek haar regelmatig. Vorige maand kreeg ik van de directie te horen dat ze op zoek gingen naar pleegouders. Zo willen ze mijn kleinkind een kans op een goede opleiding geven. Maar ik maakte jaren geleden met hen de afspraak dat als Mercy zes jaar wordt, ze bij mij komt wonen." Morgen vliegt Madonna naar Malawi om de kwestie te regelen.

29-03-2009 om 14:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bollywood-ster Shilpa Shetty gaat trouwen

Bollywood-ster Shilpa Shetty gaat trouwen

http://triton.imageshack.us/Himg12/scaled.php?server=12&filename=shilpashetty.jpg&xsize=640&ysize=480
Bollywood-ster Shilpa Shetty stapt in het huwelijksbootje. Uit respect voor haar recent overleden vriendin Jade Goody, heeft ze het nog niet officieel bevestigd. Shilpa en haar vriend Raj Kundra hebben twee jaar een relatie. In oktober gaan ze trouwen. "We willen een grote Indiase bruiloft", liet Raj al optekenen. "In India verloof je je niet tot net voor de bruiloft, dus ik ben nog niet op de knieën gegaan. Maar dit jaar gaat het gebeuren."

Shilpa werd in Europa bekend door haar deelname aan het Britse Celebrity Big Brother, waar ze aanvankelijk serieuze ruzie had met wijlen Jade Goody. Jade werd door haar pesterijen beschuldigd van discriminatie, maar bood later haar excuses aan. Shilpa en Jade werden vriendinnen en Jade deed zelfs mee aan de Indiase Big Brother. Daar kreeg Jade ook te horen dat ze baarmoederhalskanker had.

29-03-2009 om 14:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse prins William wil gaan strijden in Afghanistan

Britse prins William wil gaan strijden in Afghanistan

http://triton.imageshack.us/Himg12/scaled.php?server=12&filename=prinswilliam.jpg&xsize=640&ysize=480
De Britse prins William wil graag gaan strijden in Afghanistan. Dat meldt de Britse krant The News of the World, die de koninklijke familie citeert. Prins William volgt momenteel de opleiding van helikopterpiloot om te kunnen optreden tijdens reddingsoperaties van de Britse luchtmacht.

De 26-jarige William, tweede in opvolging voor de Britse troon, studeerde in december 2006 af als officier aan de koninklijke militaire academie van Sandhurst, daarna diende hij bij de Britse cavalerie en volgde hij een opleiding bij de Britse marine. Hij volgt sinds januari een opleiding van 18 maanden bij de Royal Air Force (RAF).

Snellere terugkeer
Williams jongere broer, prins Harry, diende in de winter van 2007 meer dan 70 dagen in Zuid-Afghanistan en was genoodzaakt zijn missie sneller dan gepland te beëindigen nadat de media zijn aanwezigheid daar hadden bekendgemaakt.

"Ik zou in Afghanistan graag het zelfde doen als Harry. Om eerlijk te zijn, ik ben een beetje jaloers op hem", verklaarde William. De Britse prins kreeg ook nog een vraag over zijn mogelijk huwelijk, waarop hij laconiek antwoordde: "wait and see!".

29-03-2009 om 14:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een nieuwe lente
Een nieuwe lente


http://triton.imageshack.us/Himg15/scaled.php?server=15&filename=olgacurylinco.jpg&xsize=640&ysize=480


De warmte van de zon,
geeft een licht en vrolijk gevoel.
Niet alleen buiten, maar ook van binnen,
een opgewekt gevoel.
 
De lente kon me nooit zo heel veel schelen,
maar nu wil ik dit gevoel graag delen.
 
 
Wat voelt het heerlijk om eindelijk ècht te leven!

29-03-2009 om 13:49 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
28-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan laat zich door motorbende beschermen

Lindsay Lohan laat zich door motorbende beschermen

http://triton.imageshack.us/Himg9/scaled.php?server=9&filename=lindsaylohanv.jpg&xsize=640&ysize=480
Nadat ze de toegang geweigerd werden tot nachtclub Villa in Los Angeles trokken Lindsay Lohan en haar entourage naar huis en werden ze plots omsingeld door een meute fotografen.

Toen haar lijfwacht een bende motards in de smiezen kreeg, wenkte hij hen om de paparazzi af te schrikken. Dat meldt roddelsite X17Online.
"Enkele ogenblikken later reed een klein leger in leer gehulde motards naar de auto's van de paparazzi, die door de motards bedreigd werden. De fotografen riepen de politie op. Toen de agenten opdaagden, lieten ze de motards ongemoeid".
Lindsay stelde onlangs dat de obsessie van de media voor haar privé-leven haar carrière heeft geschaad. "Maar toch ben ik blij dat alles verlopen is zoals het verlopen is".

28-03-2009 om 19:36 geschreven door artist lover


» Reageer (4)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!